مشاهده نسخه کامل
: صدا ندارم توي ويندوزم
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ويندوز رو نصب كردم ولي الان صدا ندارم
سي دي هاي راه انداز رو هم ندارم با يه نرم افزار اوا رست اگه اشتباه نكنم كار كردم
ولي چيزي دستگيرم نشد عكس گرفتم بايد چي كار كنم؟
تو اين سايتها مي توني درايورها كارت صدا رو پيدا و نصب كني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همين ديگه من نمي دونم مارك كارت صدام چي هست
Dew Drop
18-07-2011, 12:42
همين ديگه من نمي دونم مارك كارت صدام چي هست
می تونید از نرم افزار Everest ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای شناسایی قطعات سخت افزاری استفاده کنید.
برنامه هايي كه سايتهاي اول و سوم هستند به طور خودكار مارك كارت صدا رو شناسايي مي كنن و اون رو دانلود و نصب مي كنن
hassanshaikhi
18-07-2011, 14:36
اگه pc دارید و قدیمی هست کارت صداش یا realtek هست یا via و اگه جدید باشه realtekHD , via HD اگه مدل مادربوردتو بدونی هم میتونی بفهمی کارت صداش چیه و یا اگه روی مادربودت نگاه کنی چیپ کارت صداشو میتونی ببینی که روش نوشته و معمولا سمت چپ پایین قرار گرفته.
اگه لپتاپ dell 5110 داری درایورهاش رو از اینجا میتونی دانلود کنی
jafarian
18-07-2011, 15:20
شمامنوی run سیستم خودتون اجرا کنید بعدش فرمان dxdiag أاخلش تایپ کنید اینتربزنیدبعد گزینه yes کلیک کنید و یک عکس ازهمون صفحه اولی که باز میشه اینجا قراربدین یا اینکه طبق عکسی که گذاشتم مدل مین خودتون اینجا قراربرین با فلش مشخص شده:20:
ممنون عكسي كه گرفتم از خود برنامه اورا رسته ولي نمي دونم كجاش معلوم مي كنه كه نوع كارت صدام چيه
تا دانود كنم درايورشو الان بايدچي كار كنم؟ با دستور dxdiag ميشه فهميد؟
من الان فقط مي خوام بدونم نوع كارت صدام چيه
jafarian
18-07-2011, 22:54
مدل مین مشخص بشه مدل کارت صدا رو هم میتونید دربیارین شما یک عکس بگیرین ازهمون قسمت که مشخص شده اینجا بعدش قراربدین.
خوب بايد من از كجا الان عكس بگيرم..؟
saeed774
19-07-2011, 13:04
شما برنامه زیرو دان کن و به تب Mainbord برو و تونستی از محیطش عکس بذار و اگه نتونستی متن کادر روبروی Model رو اینجا بنویس.
CPU-Z 1.58
یا میتونی از بیرون ، پک مربوط به درایورها رو که عمدتا یه DVD هست و شامل انواع درایورها میشه ، تهیه کنی و از روی اون درایور صدا رو نصب کنی
jafarian
19-07-2011, 13:33
خوب بايد من از كجا الان عكس بگيرم..؟
ازهمون صفحه ای که عکسش گرفتم شما هم عکس بگیرین طبق همون روش منوی run بعد عکسش این قسمت قراربدین.
شما برنامه زیرو دان کن و به تب Mainbord برو و تونستی از محیطش عکس بذار و اگه نتونستی متن کادر روبروی Model رو اینجا بنویس.
CPU-Z 1.58
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا میتونی از بیرون ، پک مربوط به درایورها رو که عمدتا یه DVD هست و شامل انواع درایورها میشه ، تهیه کنی و از روی اون درایور صدا رو نصب کنی
سلام مشه بگين اين برنامه كارش چيشه ممنون
saeed774
19-07-2011, 14:04
روشی که جعفریان عزیز گفتند برای من این گزینه نوع مادربرد نوشته نشده و احتمال دادم برای شما هم نوع مادربرد نوشته نشده باشه به همین خاطر برنامه ای معرفی کردم که علاوه بر مشخصات کامل CPU میتونه مشخصات و اسم مادربرد رو هم بگه . از روی مادربرد هم میشه به نوع کارت صدا و در نتیجه درایور اون دسترسی پیدا کرد.
hassanshaikhi
20-07-2011, 00:23
توی قسمت mainboard مدل مادربوردت نوشته اونو بنویس اینجا
سلام دوستان
من عكس گرفتم مدل رو اينجا گفته الان بايد چي كار كنم؟
saeed774
07-08-2011, 20:43
مادربرد شما MSI 845E Neo-V / MS-6566E هست که نوع صدای اونم Realtek ALC Series AC97 هست.
از لینک با توجه به نوع ویندوزت دانلودش کن : دقت کن درایور صدا و مثلا ویندوز xp رو انتخاب کنی چون بقیه درایورهاشم موجوده .
saeed774
07-08-2011, 20:50
طبق شکل های زیر برای دانلود اقدام کن :
ممنون همين فايل zip كه توي عكس هست درايور صداي منه؟
saeed774
08-08-2011, 12:57
آره ، باید اکسترکتش کنی و فایل اجرایی اونو اجرا کنی .
saeed774
08-08-2011, 13:05
اینم لینک مستقیم از سایت MSI : نیازی نیست به سایت بالا بری ، لینک رو به دانلود منیجرت بده و با قابلیت رزوم دانلود کن :
ممنون از saeed774 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزيز
فقط سوال آخرم اين كه روال كار چطوري بود؟ شما با يه برنامه نوع مادر برد منو پيدا كردين
بعد كارت صدا رو از كجا فهميدين؟ ممنون
saeed774
08-08-2011, 21:46
اکثر مادربردها کارت صداشون آنبرده یعنی روی خود مادربرد هست و جریی از مادربرده. حالا اگه اسم و برند مادربرد معلوم بشه به طبع اونم میشه به نوع صدا پی برد . اون برنامه به مادربرد و نوع چیپست اون اشاره کرد و با یه سرچ کوچولو در گوگل میشه فهمید که مادربرد شما Msi هست که از برندهای معروف و معتبری هست . بعد تو سایت خود MSI سرچ کردم و سه مدل مادربرد پیشنهاد داد که صدای هر سه مادربرد هم Realtek Ac97 بود درنتیجه فرقی نمیکنه که از کدوم برند دانلود کنی و نتیجه هر سه یکی هست .
حالا صدا رو نصب کردی ؟ جواب داد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.