ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش ریست چیپ پرینتر های مختلف

n3m
17-07-2011, 11:03
با سلام
لطفا آموزش ریست چیپ پرینتر های مختلف را فقط در این تاپیک مطرح نمایید.

n3m
17-07-2011, 11:56
سلام به دوستان عزیز
فکر می کنم این آموزش اولین بار است که ارائه می شود .در این روش شما با استفاده از یک مدار بسیار ساده و یک نرم افزار قادر خواهید بود پرینترهای مختلفی را ریست کنید.البته من این روش را فقط در مورد پرینتر سامسونگ scx-3200 تست کردم .
روش کار :
1- ابتدا مدار را که شامل دو عدد مقاومت 4.7k , یک پورت سریال و usb میباشد را دقیقا بر طبق دیاگرام پیوست مونتاژ کنید.
2- نرم افزار را اجرا کنید.
3- از زبانه بالا مدل پرینتر خود را انتخاب کنید.
4- حال گزینه write chip را کلیک کنید .
اگر مدار را درست بسته باشید و چیپ شما سالم باشد ,در صفحه dos که ظاهر می شود جلو همه مراحل بر طبق عکس پیوست لغت DONE خواهد آمد .چیپ را سر جای خود قرار داده و از پرینتر خود لذت ببرید.
توجه: مونتاژ این مدار در عین سادگی به دقت زیادی نیاز دارد .اشتباه در مونتاژ میتواند به چیپ و رایانه شما آسیب برساند.
فایل پیوست (464k) را پس از دانلود unzip نمایید.
امیدوارم من را از دعای خیر خود محروم نفرمایید.
موفق باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehran gorji
17-07-2011, 14:55
سلام دوست عزیز دست شما درد نکنه اما لینک انگار تو سیستم من مشکل داره اگه میتونی تو 3 جا اپلود کن و بزار توسایت.
و بهتر بود این تاپیک را برای 3200 انتخاب میکردی.

n3m
17-07-2011, 15:39
سلام دوست عزیز دست شما درد نکنه اما لینک انگار تو سیستم من مشکل داره اگه میتونی تو 3 جا اپلود کن و بزار توسایت.
و بهتر بود این تاپیک را برای 3200 انتخاب میکردی.
سلام
لینک سالمه من دوباره تستش کردم . در مورد اسم تاپیک هم اولا این روش خاص 3200 نیست .هر پرینتری که در chip resetter اون 921 به کار رفته باشه با این روش ریست می شه. در ثانی من که جستجو می کردم دیدم 2-3 روش ریست چیپ بصورت پراکنده برای پرینتر های مختلف در تاپیک اصلی وجود داشت بهتر دیدم بحث ریست نرم افزاری به صورت متمرکز در یک تاپیک مطرح شود .

n3m
18-07-2011, 19:45
سلام
لینک دیگر دریافت فایل های ریست 3200 برای آقای مهران و دوستان دیگر.

امین101
20-07-2011, 18:14
سلام به دوستان عزیز
فکر می کنم این آموزش اولین بار است که ارائه می شود .در این روش شما با استفاده از یک مدار بسیار ساده و یک نرم افزار قادر خواهید بود پرینترهای مختلفی را ریست کنید.البته من این روش را فقط در مورد پرینتر سامسونگ scx-3200 تست کردم .
روش کار :
1- ابتدا مدار را که شامل دو عدد مقاومت 4.7k , یک پورت سریال و usb میباشد را دقیقا بر طبق دیاگرام پیوست مونتاژ کنید.
2- نرم افزار را اجرا کنید.
3- از زبانه بالا مدل پرینتر خود را انتخاب کنید.
4- حال گزینه write chip را کلیک کنید .
اگر مدار را درست بسته باشید و چیپ شما سالم باشد ,در صفحه dos که ظاهر می شود جلو همه مراحل بر طبق عکس پیوست لغت DONE خواهد آمد .چیپ را سر جای خود قرار داده و از پرینتر خود لذت ببرید.
توجه: مونتاژ این مدار در عین سادگی به دقت زیادی نیاز دارد .اشتباه در مونتاژ میتواند به چیپ و رایانه شما آسیب برساند.
فایل پیوست (464k) را پس از دانلود unzip نمایید.
امیدوارم من را از دعای خیر خود محروم نفرمایید.
موفق باشید

ضمن دعای خیر برای شما و تشکر از تون
یاد آور میشم که من این روش رو نزدیک 12 روز پیش توی پست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم
اما چیزی که بود وققت و شرایط تست کردنش رو نداشتم!
البته نمیخام زحمات شما رو نادیده بگیرم ولی من دیاگرام و سایت اصلی که این روش رو گفته بود تو تاپیک ذکر شده ، مطرح کردم فقط مونده بود که تست بشه
البته ذکر این نکته هم لازمه که دیاگرام شما توی قسمت 6 سریال یه تفاوت کوچولو داره با اونی که من معرفی کردم

n3m
20-07-2011, 19:20
ضمن دعای خیر برای شما و تشکر از تون
یاد آور میشم که من این روش رو نزدیک 12 روز پیش توی پست :
گفتم
اما چیزی که بود وققت و شرایط تست کردنش رو نداشتم!
البته نمیخام زحمات شما رو نادیده بگیرم ولی من دیاگرام و سایت اصلی که این روش رو گفته بود تو تاپیک ذکر شده ، مطرح کردم فقط مونده بود که تست بشه
البته ذکر این نکته هم لازمه که دیاگرام شما توی قسمت 6 سریال یه تفاوت کوچولو داره با اونی که من معرفی کردم
سلام مهم نیست کی پیدا کرد.من پست شما رو ندیدم .ولی تا اونجا که تو تاپیک " قبل از شارژ ....." این مشکلو دنبال می کردیم هیچ کس چیزی نمی دونست. حتی من قبل از اینکه رو این مدار کار کنم چون کمی نگران آسیب دیدن چیپ و یا کامپیوتر بودم یه پست همونجا زدم و با اشاره به جزییات این مدار (مقاومتها , پورت سریال و usb ) خواستم که اگه کسی اطلاعاتی در مورد این مدار داره بگه. ولی هیچ کس حتی شما چیزی نگفتید . ترتیب پستها موجوده .در ثانی اون دیاگرامی که شما اشاره می کنید اشکال دارد .نباید بین پین های 6 و 7 اتصال کوتاه باشد . من اطلاعات اصلی رو از طریق 921 IC بدست آوردم و با استناد به اون اطلاعات دیاگرامو اصلاخ کردم .مدارو ساختم ونتیحه رو اعلان کردم .شما اگه اون دیاگرامی رو که میگین هم می ساختید نه تنها جواب نمی گرفتید بلکه به سیستمتون هم آسیب میرسید.ولی همانطور که اول گفتم مهم نیست کی پیدا کرده .این مدال افتخارش هم مال شما و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه این حرفها که بگذریم روی این مدار هنوز باید کار بشه . این مدار بیاز به اصلاح داره .ظاهرا درصد ریست تو ورژن های مختلف متفاوته .

mehran gorji
20-07-2011, 19:37
بیخیال بابا .دارن کره ماه رو گازکشی میکنن شما قصه اینو میخورین.

من که هنوز 3200 نیومد.
اما هنوز هم این فایل رو دانلود نکردم.

دوست عزیزمون هم کلی زحمت کشیدند ممنون.

شما که میگید ریست ها رو تو این پست بزارید اشتباه است.
هر دستگاهی ریست خاص و ترفند خودشو داره.
بهتره هر دستگاهی تاپیک خودشو داشته باشه.
من با این کار موافق نیستم.

هر پرینتری تاپیک خودشو داشته باشه.

به غیر از 3200 خواهشا بحثی در این تاپیک قرار نگیرد.

ممنون

n3m
20-07-2011, 22:58
بیخیال بابا .دارن کره ماه رو گازکشی میکنن شما قصه اینو میخورین.

من که هنوز 3200 نیومد.
اما هنوز هم این فایل رو دانلود نکردم.

دوست عزیزمون هم کلی زحمت کشیدند ممنون.

شما که میگید ریست ها رو تو این پست بزارید اشتباه است.
هر دستگاهی ریست خاص و ترفند خودشو داره.
بهتره هر دستگاهی تاپیک خودشو داشته باشه.
من با این کار موافق نیستم.

هر پرینتری تاپیک خودشو داشته باشه.

به غیر از 3200 خواهشا بحثی در این تاپیک قرار نگیرد.

ممنون
صلاح مملکت خویش خسروان دانند

mehran gorji
20-07-2011, 23:19
ok پس شما به تاپیک خود ادامه دهید.
و امیدوارم موفق باشید.
این تاپیک خوب شروع نشد
من این تاپیک را مناسب نمیبینم

mehran gorji
20-07-2011, 23:31
دوستان برای ریستر های
به این تاپیک مراجعه کنید.

اگر ریستری تاپیک جدایی داشت راهنمایی میکنم.
و اگر هم نداشت در همان تاپیک قدیمی فعالیت را ادامه میدهیم که ایجاد کننده تاپیک HACKMAN بودند.
اگر نیاز به ایجاد تاپیک بود تاپیک ایجاد میکنم.

امین101
21-07-2011, 17:31
سلام مهم نیست کی پیدا کرد.من پست شما رو ندیدم .ولی تا اونجا که تو تاپیک " قبل از شارژ ....." این مشکلو دنبال می کردیم هیچ کس چیزی نمی دونست. حتی من قبل از اینکه رو این مدار کار کنم چون کمی نگران آسیب دیدن چیپ و یا کامپیوتر بودم یه پست همونجا زدم و با اشاره به جزییات این مدار (مقاومتها , پورت سریال و usb ) خواستم که اگه کسی اطلاعاتی در مورد این مدار داره بگه. ولی هیچ کس حتی شما چیزی نگفتید . ترتیب پستها موجوده .در ثانی اون دیاگرامی که شما اشاره می کنید اشکال دارد .نباید بین پین های 6 و 7 اتصال کوتاه باشد . من اطلاعات اصلی رو از طریق 921 IC بدست آوردم و با استناد به اون اطلاعات دیاگرامو اصلاخ کردم .مدارو ساختم ونتیحه رو اعلان کردم .شما اگه اون دیاگرامی رو که میگین هم می ساختید نه تنها جواب نمی گرفتید بلکه به سیستمتون هم آسیب میرسید.ولی همانطور که اول گفتم مهم نیست کی پیدا کرده .این مدال افتخارش هم مال شما و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه این حرفها که بگذریم روی این مدار هنوز باید کار بشه . این مدار بیاز به اصلاح داره .ظاهرا درصد ریست تو ورژن های مختلف متفاوته .

تو پستی که گذاشتم تاریخ داره و پیداس کی بوده عزیزم
در ضمن مدال این و همه مدال های مجازی دیگه مل خودت
چیزی که برای من مهمه حق تالیف مطلب هست
من زیاد وقت نمیذارم برای اینجا
یعنی نمیتونم وقت بذارم و پست همه رو بخونم
به اندازه کافی گرفتار کار و زندگی هستم
بنظر من اگر کسی مطلبی رو گذاشت که بدرد خورد باید ازش تشکر کرد و اسمش رو ذکر کرد
وگرنه یه یوزر که فقط اسم کوچیک من توش هست چه سودی برای من داره
من میتونستم آدرس اون سایت رو نذارم و خودم حالشو ببرم
ولی چون ریسیت 1660 رو اینجا یاد گرفتم خودمو موظف دیددم اگه چیزی درباره 3200 پیدا کردم به دیگران هم اطلاع بدم

امین101
24-07-2011, 21:38
من با هر دو دیاگرام امتحان کردم
اول که با ویندوز 7 جواب نمیده
دوم نمیدونم چرا ولی توی مرحله سوم done نمیشه
شاید بخاطر این باشه که کنتورش به آخر رسیده منظورم اینه که دیگه پرینت نمیگیره

امین101
25-07-2011, 08:20
اقا مهران راهی به ذهنت نمیرسه؟!

امین101
26-07-2011, 18:57
3200 ریسیت شد!!!
برای ریسیت scx-3200 سامسونگ باید یه مدار ساخته بشه و توسط اون مدار چیپ توی کارتریج و ریسیت کرد
البته برای این کار نیاز به نرم افزار کمکی هم هست
نقشه و نرم افزار رو می تونید از اینجا بگیرید:

روش استفاده:
1.مدار رو بسازید
2.چیپ کارتریج رو در بیارید و توی مدار قرار بدید
3.نرم افزار رو باز کنید و از منوی chipe mode گزینه ای که 3200 توش هست رو انتخاب کنید
4. read chip رو کلیک کنید . یه صفحه سیاه باز میشه و یه کارهایی انجام میده- باید همه مراحل done بشه
5. write chip رو کلیک کنید و مراحل مثل 4 انجام میشه
الان چیپ رو توی کارتریج بذارید و حالشو ببرید

نکته:
1. توی ویندوز 7 جواب نداد
2. اگر کنتور پرینتر به آخر رسیده باشه و چراغ اون قرمز شده باشه
با این روش کار میکنه ولی همچنان چراغ قرمز میمونه!

n3m
26-07-2011, 20:00
راهشو من می دونم ولی زشته اگه بگم .اونوقت خودت که حق تالیف اینو داری یا آقای گرجی ممکنه ناراحت بشین.
پیشنهاد می کنم یه سری به اون آدرسی که داده بودی بزنی.شاید بتونی یه چیزی پیدا کنی:41:
قصد نداشتم دیگه به این سایت سر بزنم ولی حیفم اومد چیزایی رو که می دونم به بقیه دوستان نگم.
دلیل آشنایی من با این سایت تمام شدن تونر کارتریج پرینترم( 3200) بود . تصور من این بود که اینجا فضایی است که همه صادقانه تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار می دهند و با گردش اطلاعات به هم کمک می کنند.ولی متاسفانه اشتباه می کردم . برای بعضی افراد اینجا محل کسب است . اینجا محلی است که با دادن یک سری اطلاعات کلی و گنگ شما را جذب کرده و بعد از طریق پیام خصوصی مشتری ها را شکار می کنند. وقتی گردانندگان این بخش کاسبند و دنبال مشتری می گردند , چگونه می توان انتظار داشت که به من و شما اطلاعاتی را بدهند که خودمان بتوانیم دستگاهمان را تعمیر کنیم ؟ شما فکر می کنید چرا وقتی من تمام تجربیات خود را چه در مورد روش دقیق شارژ کآرتریج 3200 به صورت تصویری وهمچنین روش ریست کردن نرم افزاری چیپ این پرینتر برای اولین بار در اختیار همه دوستان قرار دادم ,آقا یا خانم گرجی وقتی فایل من را دانلود کرد بلافاصله سعی کرد این تاپیک را مسدود کند . چرا؟
قرار نیست همه این اطلاعات را داشته باشند .می خواهند همین اطلاعات را بتوانند بعدا به مشتریانشان بفروشند.
در پیامهای خصوصی و بعضا تهدید آمیز ایشان صریحا آمده است که : "من روزی 12 ساعت در این سایت وقت می گذارم .اشتباه کردی اطلاعاتی رو که برای بدست آوردنش خیلی زحمت کشیدی , رایگان در اختیار دیگران قرار دادی."
در بخش دیگه ای از پیامشون گفتند: " من خودم روش ریست فلان چیپ رو سه ساله که دارم ولی همینجوری به کسی نمی دم." و خیلی مطالب دیگر که در آرشیو پیام خصوصی من موجود است و مدیران سایت چنانچه با این جریان نیستند و خواستند موضوع را پیگیری و از تکرار آن در آینده جلوگیری کنند می توانند آنها را بخوانند. فقط خواستم دوستانی که تازه وارد هستند با دید بازتری از این بخش استفاده کنند.ممکن است یک فرد با چند username فضایی را ایجاد کند و بعد یکیشون بگه من تهران نیستم .اگه تهرانید برین پیش فلانی .که احتمال 99% خودشه .بگذریم.
در ضمن چون من دیگر به این سایت نمی آیم چنانچه به هر دلیلی امکان دانلود فایل های" روش سارژ تونر و ریست نرم افزاری پرینتر سامسونگ 3200 " راکه من در این سایت گذاشته ام , نبود, به منظور جلوگیری از مصادره شدن این اطلاعات , آنها را در چند سایت دیگر نیز قرار داده ام تا همه بتوانند از آن استفاده کنند..موفق و پیروز باشید

mehran gorji
26-07-2011, 21:47
سلام دوست عزیز

اما
من روزی 12 ساعت در این سایت وقت می گذارم .اشتباه کردی اطلاعاتی رو که برای بدست آوردنش خیلی زحمت کشیدی , رایگان در اختیار دیگران قرار دادی

حتما این را گزارش دهید.

ایا منظور از رایگان چی بوده؟
وجه؟ یا اینکه کاربرانی که مثل شما تازه عضو شده اند اطلاعات را به سادگی تو فروم های دیگه پخش کنند؟

از اقای امین هم بایت توضیحات تشکر میکنماما نباید اینجا پست میزاشتن.
جای پست رو اعلام کردم.اینحجا جای تجربه ایشون نیست

-----------------------------------------------------------------------

آقا یا خانم گرجی وقتی فایل من را دانلود کرد بلافاصله سعی کرد این تاپیک را مسدود کند . چرا؟
من کسی نیستم که بخوام تاپیکتو قفل کنم.
این تشخیص مدیران است.

چرا که کسی بخواد فریمور سامسونگ دریافت کنه باید تو 5 6 تا تیپیک بره و فایل مورد نظرشو پیدا کنه.

شما قصد ثبت شدن اسم خودتان را در اول تاپیک داشتید.
وقتی از شما درخواست کردم تو یه اپلودر دیگه اپلود کنید این سرور مشکل دارد.
روی 3 تا سیستم تست کردم نشد.
بنا به هر دلیلی حتی اگر سیستم من مشکل داشت شما میتونستید اونو تو یه اپلودر دیگه هم بزارید.
مجبور شدم به شما پیغام خصوصی بزنم و درخواست کنم.

یکیشون بگه من تهران نیستم .اگه تهرانید برین پیش فلانی .که احتمال 99% خودشه .بگذریم.
عزیزم من تو تهران نیستم تو قائمشهرم.
اگر من این اطلاعا و مکان را به دوستان میدهم لظف دارم که ادرس مکان هایی که خودم باهاشون کار میکنم رو میدم.
تا کاربران راه درست رو انتخاب کنند.
چرا که خیلی وقت ها پیش اومده و میاد که کاربران دستگاه را برای من ارسال کردند.
تبلیفات نباید باشه.
اما سعی میکنم ادرس رو تو پیغام خصوصی بنویسم.

مهندس رضا امیر تو تاپیک ویژه خرابی هارد خیلی خیلی زحمت میکشند.
ایشون مغز تعمیرات هارد تو ایران هستند و نماینده انحصاری pc3000 رو دارند.
و اگر هم میان تو فروم و به کاربران کمک میکنند و ادرس سایت خودشان را هم در اختیار سایت دیگران میزارند.
تمام سوال های هارد را با توضیحات کامل جواب میدهد.چرا مهران رایانه تو فروم هارددیسک تاپیک نمیزاره؟
عوضش مهندس امیر مشکلات بچه هارو تو سایت حل میکنه و ارزش قدردانی داره.

من هم تمام وقتم رو تو این سایت میگذازم و کاربران اسرار دارند تا دستگاهشان را برای من ارسال کنند و من هم برای کمک به کاربران این را قبول میکنم.

به منظور جلوگیری از مصادره شدن این اطلاعات , آنها را در چند سایت دیگر نیز قرار داده ام تا همه بتوانند از آن استفاده کنند..موفق و پیروز باشید
این نسان دهنده این است که شما میخواهید جام ریستر 3200 را بگیرید.اما اینها ارزش ندارد.
دوست من این ریستر مصادره نمیشود و کسی از ان استفاده نمیکند.
چیزی است که تو سایتهای روسی و چینی فراوان میشود.
البته من هنوز ریستر شما را تست نکردم و نمیکنم.
این ریستر زیر نظر یک متخصص باید تایید شود.
اقا امین 101 سابقه ریست کردن را داشتند پس میشه به حرفشان اطمینان کرد.

این علم ها 50% چینیها و 50% روسی ها ابداع میکنند.
پس انان باید چه بگند که خودشان ابداع میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چگونه می توان انتظار داشت که به من و شما اطلاعاتی را بدهند که خودمان بتوانیم دستگاهمان را تعمیر کنیم ؟
عزیزم من تا اونجایی که از دستم بر بیاد به کاربران در مورد تعمیر کمک میکنم.
اما وقتی تخصص نباشد چه میشه کرد؟
من تو فروم p30world از همکارانم برای مثال اقای حمید پور tosanrayan و محمد جان عزیزم mohammad.t که همکاران هم هستیم اطلاعات زیادی تبادل میکنیم.
که بین خودمان است و شما که کاربری و تخصص ندارید نمیشه و نباید بیش از این اموزش داد.
پس ما تعمیرکاران باید تخته کنیم بریم.
مشتری های به اندازه خودشان اطلاعات کسب میکنند و تعمیرکاران به اندازه خودشان اطلاعات مسپ میکنند.
تو تاپیک هم چیزی بنام اموزش تعمیرات پرینتر باز نشد.
شما باید در حد مشکلات جزئی چاپگر بدانید.
اقای m3n این تو تخصص شما نیست که بیش از این بدانید.
باید رای این کار سالها تجربه کسب کنید.
تعمیرات ماشینهای اداری اول نیاز به نخصص دارد و در مرحله دو نیاز به اوراقی.

به حرف های من خوب فکر کنید.
شما تو این تاپیک فقط بحث ایجاد کردید.

اگر مدیران تشخیص بدهند مشکلی نیست من از این فروم میرم.
اما تا وقتی که مدیران صلاح بر ماندن من تو این فروم دارند من هستم و خوشحال میشم که به شایت کمک کنم.

اگر هم از دست بنده شکایتی دارید حتما شکایت کنید و یا در تاپیک انتقاد برای من انتقاد کنید.
شما با حرف هایتان دارید منو محکوم میکنید.
موفق باشی دوست عزیز.

Stream
26-07-2011, 23:11
قفل میشه تا بررسی های بعدی.