ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Windows XP Professional SP3 Integrated July 2011 + SATA Driver

mm_yaghoob
15-07-2011, 19:50
سلام
منظور از برچسب ساتا در در عنوان وينروزها هستش چيه
Windows XP Professional SP3 Integrated July 2011 + SATA Driver
بشينم اين 600 مگو دانلود كنم بعد سيستمو ساپورت نكنه بد ميشه
SATA Driver؟؟؟

saeed774
15-07-2011, 20:13
Sata در سیستمهای رومیزی خیلی وقته که موجوده و توسط ویندوز شناسایی و نصب میشه .
ولی در لپ تاپ ها سیستم فرق میکنه و نوع Sata اونا رو هر ویندوزی ساپورت نمیکنه . ویندوزهایی هستند که درایور ساتای اکثر لپ تاپ ها رو به سیدی اضافه میکنند تا به هنگام نصب ویندوز هارد لپ تاپ شناسایی و نصب بشه .
یه مورد هم Raid هست که دو هارد به هم وصل میشن و سرعت انتقال اطلاعات 2 برابر میشه . این ویندوز ، درایورهای مربوط به Raid رو هم ساپورت میکنه.
حالا شما اگه از لپ تاپ استفاده نمیکنی یا میکنی و یا سیستمت رو میزی هست که هارداش رید هستند یا نه ، در هر صورت میتونی این ویندوز رو نصب کنی.

mm_yaghoob
16-07-2011, 19:10
Sata در سیستمهای رومیزی خیلی وقته که موجوده و توسط ویندوز شناسایی و نصب میشه .
ولی در لپ تاپ ها سیستم فرق میکنه و نوع Sata اونا رو هر ویندوزی ساپورت نمیکنه . ویندوزهایی هستند که درایور ساتای اکثر لپ تاپ ها رو به سیدی اضافه میکنند تا به هنگام نصب ویندوز هارد لپ تاپ شناسایی و نصب بشه .
یه مورد هم Raid هست که دو هارد به هم وصل میشن و سرعت انتقال اطلاعات 2 برابر میشه . این ویندوز ، درایورهای مربوط به Raid رو هم ساپورت میکنه.
حالا شما اگه از لپ تاپ استفاده نمیکنی یا میکنی و یا سیستمت رو میزی هست که هارداش رید هستند یا نه ، در هر صورت میتونی این ویندوز رو نصب کنی.

دوست عزيز
سييتم من روميزي هستش؟
نظرتون در مورد ويندوز زير چيه
Windows XP Professional SP3 VL with Updates on 14.07.2011 |

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اينVL چي هست؟

saeed774
16-07-2011, 22:46
تا حالا اسم VL رو نشنیدم احتمال داره نام خاصی باشه . تو توضیحات ویندوز گفته که بدون کوچکترین دستکاری هست ولی فقط آپدیت های ویندوز بهش اعمال شده . تو چندتا فروم خوندم که VL رو تقریبا مشابه MSDN دونستند. MSDN هم نسخه ای هست که مایکروسافت برای شرکت های سازنده سخت اقزار و نرم افزار ارائه میده و کاملا ارجینال و بدون دستکاری هست .
این ویندوز مانند ویندوز قبلی شامل درایورهای Sata و Raid هم هست که روی لپ تاپ هم نصب میشه .
من خودم قبلا از سری ویندوزهای پست اول استفاده میکردم که خیلی عالی و روون بودند پیشنهادم همون ویندوز پست اول هست .