ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فايل اتوران در ويندوز 7

charandestan
15-07-2011, 13:23
دوتا فايل autorun.inf‏ در قسمت Bitlocker‏ و در يكي ديكر از قسمتهاي ويندوز سيستم من وجود داره,از يكي از دوستان هم سوال كردم كفت من هم اينا رو دارم,در ضمن دو نمونه از ويندوز 7 رو امتحان كردم همين طور بودن.در سايت ويروس توتال,دوتا از آنتي ويروسها اين دو رو ويروس تشخيص دادن.اكه دوستان اطلاعي دارن به ما هم برسونن.در ضمن سوبر هايدن هستن

taman67
15-07-2011, 21:34
autorun.inf ویروسه که بیشتر از طریقه ابزارهای جانبی مثل فلش و رم وارد سیستم میشه و پس از اتصال فلش آلوده به پورت usb اگه گزینه ی ok رو برای اجرای اتوران بزنی وارد سیستم میشه برای پاک کردنش از منوی tools در xp یا organize در سون تمامی فایلها رو از حالت hidden خارج کن و تیک Hide protected operating system file بردار (هیچ درایوی رو با دبل کلیک باز نکن چون ویروس فعال میشه) اگه nod32 آپدیت شده داری کل سیستمو اسکن کامل کن از این به بعدم هیچ درایو جانبی که حافظه ای بهش وصل میکه با اتوران یا دبل کلیک باز نکن یا حداقل نرم افزاری مثل USB Disk Security نصب کن

charandestan
18-07-2011, 11:34
autorun.inf ویروسه که بیشتر از طریقه ابزارهای جانبی مثل فلش و رم وارد سیستم میشه و پس از اتصال فلش آلوده به پورت usb اگه گزینه ی ok رو برای اجرای اتوران بزنی وارد سیستم میشه برای پاک کردنش از منوی tools در xp یا organize در سون تمامی فایلها رو از حالت hidden خارج کن و تیک Hide protected operating system file بردار (هیچ درایوی رو با دبل کلیک باز نکن چون ویروس فعال میشه) اگه nod32 آپدیت شده داری کل سیستمو اسکن کامل کن از این به بعدم هیچ درایو جانبی که حافظه ای بهش وصل میکه با اتوران یا دبل کلیک باز نکن یا حداقل نرم افزاری مثل USB Disk Security نصب کن
ممنونم از توضیح شما ولی من انواع دی وی دی های ویندوز سون رو وقتی نصب می کنم این دو اتوران در درایو ویندوز بصورت مخفی وجود دارن و اگه دوستانی که وین سون دارن یه نگاه بندازن به مسیرهای زیر میتونن اونا رو ببینن و یا نام autorun رو سرچ کنن,البته باید در فولدر اپشن تیک مشاهده فایلهای مخفی رو بزنن و سه تا تیک پایینش رو بردارن:windows/BitLocker و windows/winsxs/BitLocker

MrGee
18-07-2011, 14:49
اون فايلهاي اتوران فقط تو پوشه هاي BitLocker هستند؟

اگه اين طوره مشكلي نيست چون فكر اين برنامه كارش محافظ از USB Flash Drive هاست
كلا فايلهاي autorun.inf تنها وقتي خطرناك هستند و اجرا مي شن كه تو خود درايو باشن و نه تو پوشه مثل
C:\autorun.inf كه اجرا مي شه ولي ‍C:\windows\BitLocker\autorun.inf اجرا نمي شه و خطرناك نيست
اينجا هم مي تونه مفيد باشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

charandestan
18-07-2011, 15:09
اون فايلهاي اتوران فقط تو پوشه هاي BitLocker هستند؟

اگه اين طوره مشكلي نيست چون فكر اين برنامه كارش محافظ از USB Flash Drive هاست
كلا فايلهاي autorun.inf تنها وقتي خطرناك هستند و اجرا مي شن كه تو خود درايو باشن و نه تو پوشه مثل
C:\autorun.inf كه اجرا مي شه ولي ‍C:\windows\BitLocker\autorun.inf اجرا نمي شه و خطرناك نيست
اينجا هم مي تونه مفيد باشه

مچکرم از راهنمایی شما,بله فقط در همین مسیر هستند.بعد از دو ماه پرس و جو در سایتهای مختلف شما اولین کسی بودید که یه جواب منطقی بهمراه لینک معتبر بهم دادین واقعا ممنونم

jax2
21-07-2011, 11:15
مچکرم از راهنمایی شما,بله فقط در همین مسیر هستند.بعد از دو ماه پرس و جو در سایتهای مختلف شما اولین کسی بودید که یه جواب منطقی بهمراه لینک معتبر بهم دادین واقعا ممنونم
شما اگه هنوز هم شک دارید فایل رو باز کنید و متن داخلش رو اینجا PASTE کنید
تا من و دوستان ببینیم مربوط به چی هست

charandestan
23-07-2011, 20:49
خیلی ممنون از لطف شما جنابjax2 این هم متن داخل فایل اتوران:
[autorun]
action=BitLocker To Go Reader
icon=BitLockerToGo.exe,-1
ShellExecute=BitLockerToGo.exe
UseAutoPlay=1

فقط من موندم که چرا در همه سایتها روش حذف اتوران به طرق مختلف ذکر شده ولی هیچ جایی ندیدم بگن که خود ویندوز هم فایلهای اتوران داره!

jax2
24-07-2011, 15:06
خب خیالتون راحت
این فایل هیچ مشکلی نداره و فقط برای bitlocker ویندوز هست
فایل اتوران که مخرب نیست
یه فایل خیلی کاربردی هست ولی خب یه راه خوب هم برای اجرا شدن ویروس ها هست
در هر صورت این فایل مشکلی نداره

charandestan
24-07-2011, 19:01
خب خیالتون راحت
این فایل هیچ مشکلی نداره و فقط برای bitlocker ویندوز هست
فایل اتوران که مخرب نیست
یه فایل خیلی کاربردی هست ولی خب یه راه خوب هم برای اجرا شدن ویروس ها هست
در هر صورت این فایل مشکلی نداره
پس معلوم میشه همه کسانی که وین سون دارن این دو فایل اتوران رو دارن,و میتونن در سایت ویروس توتال اسکن کنن.قبلا اسکن کردم آنتی ویروس مکافی و یکی دیگه بعنوان بد افزار شناختنش!

Scrat
17-09-2011, 01:05
سلام

من 2 روزه لپ تاپ خریدم ! با این مشکل مواجه شدم .

ولی فایل من hidden نیست . یک فالدر در همه ی درایو ها درست شده به اسم autorun.inf واردش که میشم یک فالدر داره به اسم con .

داخل اون فالدر هم هیچی نیست . کلاً حجم همه ی این فایل های ایجاد شده در درایو ها صفر کیلو بایت هست .

من نمیتونم اسم درایو ها رو تغییر بدم . تغییر که میدم نشون نمیده ولی در قسمت disk management میشه تغییر اسم رو مشاهده کرد .

فایلش Read Only هست و اصلاً نمیشه تغییر داد . یکی از پارتیشن ها رو فرمت کردم پاک شد ولی باز اسم درایو رو نمیشه عوض کرد .

آنتی ویروس اورجینال Avira ریختم پیدا کرد ولی نتونست پاک کنه ! آنتی ویروس آپدیت شده ی Nod32 ریختم این که اصلاً نتونست پیدا کنه .

چیکار کنم ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ! ! ! ! !

تشکر پیشاپیش برای پاسخگویی .

jax2
17-09-2011, 11:37
دوست عزیز
اون پوشه اتوران هست و در اصل یه راه جلوگیری خیلی خول برای کپی شدن فایل autorun.inf در درایو های شماست و اون پوشه ی con داخلش جزو پوشه های هست که در ویندوز نمیشه ساخت و با ترفند خاصی ساخته میشه و باعث میشه اون پوشه پاک نشه
خیالتون راحت مشکلی نداره

Scrat
17-09-2011, 13:11
سلام
من 2 روزه لپ تاپ خریدم ! با این مشکل مواجه شدم .
ولی فایل من hidden نیست . یک فالدر در همه ی درایو ها درست شده به اسم autorun.inf واردش که میشم یک فالدر داره به اسم con .
داخل اون فالدر هم هیچی نیست . کلاً حجم همه ی این فایل های ایجاد شده در درایو ها صفر کیلو بایت هست .
من نمیتونم اسم درایو ها رو تغییر بدم . تغییر که میدم نشون نمیده ولی در قسمت disk management میشه تغییر اسم رو مشاهده کرد .
فایلش Read Only هست و اصلاً نمیشه تغییر داد . یکی از پارتیشن ها رو فرمت کردم پاک شد ولی باز اسم درایو رو نمیشه عوض کرد .
آنتی ویروس اورجینال Avira ریختم پیدا کرد ولی نتونست پاک کنه ! آنتی ویروس آپدیت شده ی Nod32 ریختم این که اصلاً نتونست پیدا کنه .
چیکار کنم ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ! ! ! ! !
تشکر پیشاپیش برای پاسخگویی .

دوست عزیز
اون پوشه اتوران هست و در اصل یه راه جلوگیری خیلی خول برای کپی شدن فایل autorun.inf در درایو های شماست و اون پوشه ی con داخلش جزو پوشه های هست که در ویندوز نمیشه ساخت و با ترفند خاصی ساخته میشه و باعث میشه اون پوشه پاک نشه
خیالتون راحت مشکلی نداره

ممنون از راهنمایی .
پس چرا نمیوتنم اسم درایوها رو عوض کنم و ویروس یاب Avira بهش گیر میده و میگه نمیتونه بازش کنه . در صورتی که 0 کیلوبایت هستند .
یه جورایی اذیتم میکنه وجودش . نمیشه کلاً پاکش کرد ؟

Scrat
18-09-2011, 21:38
لطفاً یک نگاه به این عکس بندازید :

اتوماتیک این بقل میگه فایل مشکل داره ولی نمیشه هیچ جا کلیک کرد که مشکل رو حل کنه .

خود برنامه Avira هم به صورت اسکن دستی پیداش نمیکنه .

Scrat
20-09-2011, 13:24
من تا جواب نگیرم که ول نمیکنم !!!

MrGee
20-09-2011, 14:42
با برنامه unlocker يا killbox مي تونيد پوشه رو حذف کنيد