مشاهده نسخه کامل
: کارت حرفه ای در کیفیت رندر چقدر تاثیر داره؟
سلام به همه
من یه سوالی برام پیش اومده شاید جاش اینجا نباشه اما بی ارتباطم نیست:
اینکه چرا من هرچی نکات مربوط به مدلینگ و رندرینگ و نورپردازی رو( حالا بیشتر اون چیزایی که تو اینترنت هست لااقل) رعایت میکنم بازم با اون چیزی که تو فیلمای انیمیشنی هست زمین تا آسمون فرق داره؟!!
من خودم فک می کنم مربوط به کارت گرافیک باشه آخه کارت چند میلیونی کوادروی انویدیا کجا و کارتای اسباب بازی ما کجا!
چون کارتای بازی بروی DX پایه ریزی میشه و کارتای 3D بر پایه OGL و خیلی از دستورات مربوطه رو ندارن
کسی از بچه اینجا کارت 3d داره یه راهنمایی بکنه شاید اگه تاثیرش چشمگیر باشه من رفتم گرفتم
ممنون
meysam 3d
15-07-2011, 22:13
نه عزیز کارت گرافیکتو لازم نیست عوض کنی چون کیفیت رندر ربطی به کارت گرافیک نداره (البته بستگی به موتور رندرت هم داره که بر اساس CPU محاسبه کنه یا بر اساس گرافیک)
ما همینجا بچه هایی رو داریم که با کامپیوتر خونگی شون شاهکار میسازن
شما دقیقا مشخص کن مشکلتون چیه،تا راهنماییتون کنیم.
و اینو هم بگم شما نباید انتظار داشته باشی رندر اولیه ای که میگری دقیقا اونی باشه که میخای و در بهترین حالت باشه. تصویر اولیه رو میبرن داخل نرم افزارای کامپوزیت و با لایه هاش اونقدر کار میکنن تا به بهترین حالت برسه. مرحله کامپوزیت و تصحیح رنگ و نور، یکی از مراحل اصلی کار حرفه ایه که احتمالا شما از این مرحله غافلید :46:
موفق باشید.
SevenART
16-07-2011, 11:05
نه عزیز کارت گرافیکتو لازم نیست عوض کنی چون کیفیت رندر ربطی به کارت گرافیک نداره (البته بستگی به موتور رندرت هم داره که بر اساس CPU محاسبه کنه یا بر اساس گرافیک)
ما همینجا بچه هایی رو داریم که با کامپیوتر خونگی شون شاهکار میسازن
شما دقیقا مشخص کن مشکلتون چیه،تا راهنماییتون کنیم.
و اینو هم بگم شما نباید انتظار داشته باشی رندر اولیه ای که میگری دقیقا اونی باشه که میخای و در بهترین حالت باشه. تصویر اولیه رو میبرن داخل نرم افزارای کامپوزیت و با لایه هاش اونقدر کار میکنن تا به بهترین حالت برسه. مرحله کامپوزیت و تصحیح رنگ و نور، یکی از مراحل اصلی کار حرفه ایه که احتمالا شما از این مرحله غافلید :46:
موفق باشید.
آفرین میثم اینایی که میگی کاملا درسته ....
اون چیزی که دوستمون گفتن هم درسته ولی کارت گرافیک بالاتر فقط توی سرعت تاثیر گذاره یعنی یه نوع ابزاره که شما را در سرعت کار کمک میکنه
کیفیت یک کار بستگی به دو چیز داره یکی به تجربه دوم به آموزشهایی که میبینی ....
ربطی به کیفیت نداره فقط تو سرعت تاثیر می گذاره
راستش اینو میدونم که باید تصاویر و برد تو برنامه هایی که روی اون افکت گذاری و لایه گذاری میشه و اینا تا حدودی این کارا رو من کردم
مشکل من اینا نیست مثلا من دقت کردم با اینکه یه بافت با کیفیت مثلا یه چوب رو آزمایش کردم خروجی رندر اون بازهم اونی نیست که تو فیلما میبینم
البته میدونم برای خروجی خوب باید از دانش نورپردازی خوبی هم بهره برد که باز هم این مشکلم نیست
حالا سوالی که می مونه اینه که یا اونا از نرم افزار های تخصصی و دست نوشت خودشون استفاده میکنن یا اینکه ابر رایانه هایی که دارن امکان دسترسی بیشتر و عمیقتری به پردازش های مربوط به رنگ و نور و ... بهشون میده تجربه نکردیم نمی دونیم.
اثباتش هم دموهای تبلیغاتی صدا و سیما یا فیلم هایی مثل حضرت داوود و سلیمان و ... که بوسیله نخبه های کشور ساخته شد تو هیچکدوم نکته خاصی نمی بینین که بگین چقدر طبیعی و با کیفیت ساخته شده و...
اما اگه تیزر های تبلیغاتی توی کانال های ماهواره رو دیده باشین تایید میکنین که فوق العاده بی نظیرن از هر نظر که بگین !
اصلا قابل مقایسه نیست با برنامه های مصنوعی تلوزیون ما. انگار ما از برنامه های صد سال پیش اونا داریم استفاده میکنیم
نمی دونم خیر ندیده ها چیکار میکنن که!! مثلا من برای شبیه سازی تفکیک نور در منشور برای یه کاری(طوری که نور ها حجم دار باشه) هر کاری میکردم نمی تونستم رندر بگیرم یعنی یه ساعت دو ساعت ول معطل بودم نمی دونم چرا شاید خوب بلد نبودم _(یه نمونه تو اون تبلیغاتا دیده بودم البته )
در مجموع به خاطر این مسائلی که بود این فکر به ذهنم افتاد که ممکنه بعلت تعریف نشدن بعضی توابع OGL برا کارتای ما باشه
بهر حال ممنون
.:PAR3A:.
16-07-2011, 15:52
دوست عزیز ، شما مثلا یه آبجکتی که توی شرک هست رو بگیر بساز و همون متریال هم بهش بده... واقعا انتظار داری همون بشه؟؟؟ نورپردازی ، محیطی که آبجکت توش هست و... همه ی اینا تاثیر گذارن... چه طور انتظار دارین که شما همون کاری رو بسازین که کارکنای پیکسار یا دریمورکز میسازن؟؟؟
سخت افزار فقط توی سرعت تاثیر داره و لاغیر :دی
PrimeP30Master
17-07-2011, 10:44
سلام بر همه دوستان عزیز ؛
دوست گرامی تمام صحبت های دوستان بزرگوارمون محترم ولی منم عرایضی دارم که در اینجا اضافه میکنم ؛ قدرت قطعات سخت افزاری موءثره ، هم در سرعت و هم در کیفیت و یه دلیلش هم قدرت تجزیه و تحلیل سخت افزارهاست که هرچه قوی تر باشه در این زمینه قدرتش بیشتره و نتیجه بهتری ارائه میده مثلا کارت گرافیکهای سری کوادرو شرکت انویدیا از تعداد هسته های CUDA زیادی برخوردارند که خوراکشون همین تجزیه و تحلیلهای سنگینه و کارتهای دیگه از چنین ویژگی های بالایی برخوردار نیستند یا اگر هم باشن به نسبت خیلی پایین ترند؟!!
و همچنین این کارتهای کوادرو مثلا در زمینه بازی زیاد شاخ نیستن ولی در نرم افزارهای گرافیکی برای کارهای سنگین که تجزیه و تحلیلهای زیادی رو می طلبند این کارتها پاسخ گوی خوبی خواهند بود!!:21:
-------------------------------------
توصیه من به بر و بچه های CG :
داشتن سخت افزارهای قوی و کارآمد در زمینه 3D خیلی مفید و لازمه چون یکی از مزیتهاش همون نتیجه بهتر و علی الخصوص سریعتره که در وقت صرفه جویی میکنه و اشتیاق آدم رو برای ادامه کار بیشتر میکنه و پشتکار رو بالا میبره!!
مثلا شما یه تک فریم نسبتا سنگین برای رندر دارید که اگه با یه سیستم معمولی رندرش کنید ممکنه مثلا نیم ساعت طول بکشه که اگه وسط کار هم مشکلی پیش بیاد که دیگه بدتر ولی همین فریم با یه سیستم دیگه که از سخت افزاری مثل یکی از کارتهای سری پایین تر کوادرو انویدیا و سی پی یو بالاتری و...استفاده میکنه ، در زمان کمتری مثلا حدود 10 دقیقه و با کیفیت بهتری رندر میشه و اگه مشکلی هم پیش بیاد باز حوصله رندر مجدد در زمان کمتری رو خواهید داشت؟!!:27:
---------------------------------------------
نتیجه گیری نهایی از دیدگاه تجربی بنده :
سخت افزار قوی علاوه بر تاثیری که در سرعت روند کار داره ، بر کیفیت نتیجه کار هم بی اثر نخواهد بود و تاثیر خودش رو خواهد گذاشت؟!!:46:
من خودم راضی دارم از نون شبم بزنم ولی سیستمم حرفه ای باشه...؟!!:31:
.........................................
موفق باشید و سر بلند:10:%
بله تایید میشه من هنوز هم نظرم همینه
شاید پول جمع کردم یکی گرفتم بادا باد دیگه انگیزه آدم چند برابر میشه تاثیر داره!
ممنون
kamron_devil
17-07-2011, 16:00
شما یک سی پی یو i5 با رم 4گیگ به بالا داشته باش برو حالشو ببر
اشتباهه اصلا تو کیفیت رندر تاثیر نداره به هیچ وجه فقط تو سرعت رند تاثیر داره من به عنوان کسی از دوتا کارت استفاده کردم می گم
کیفیت هیچ ربطی به سخت افزار نداره ولی شدیدا مربوطه با نرم افزار شما باید اینقدر کار کنی تا بتونی حرفه ای بشی در ضمن هیچ فقطط یک نفر تو همه شاحه های حرفه ای نمیشه تو کمپانی های خارجی هم چند گرو تقسیم میشند یک گروه فقط مدلینگ که تخصص شون هم همینه یک گرون متریال و یک گرونه نورپردازی و رندینگ درضمن کار های جلوه های ویژه روهم با مکس نمی سازند واسه هر کار یه نرم افزار نوشته میشه به خاطر همین هم هست کاراشون خوبه تو ایران از نرم افزرا های استوک اونا برای هر فیلمی استفاده میشه مثلا فیلم دزدان دریایی کارائیب برای ساختن جلوه های دریا یه نرم افزار نوشته شد
سلام
ممنون از اطلاعی که دادی پس نگیرم ها / چون بدرد نخورشون سیصد چارصد تومنه با این وضع ضرر بدی بود مثل اینکه!
حالا یه سوال، گفته بودین که موتورای رندر برای cpu و Gpu فرق داره، من سی پی یوم E8400 و جی پی یوم HD 4850 هست
حالا کدوم قویتره برا رندر تا من موتور مربوط به اونو بکار بگیرم
راستی من فقط رو منتال ری تمرکز دارم حالا این کدوماشونو در گیر میکنه؟
و در آخر اینکه من بعد مایا ،فوتوشاپ و افتر افکت رو بکار میگیرم
بجز اینا برنامه خاصی هست برای کار روی خروجی رندر که من نمی دونم
ممنون
.:PAR3A:.
17-07-2011, 22:37
مکس 2012 ، موتوری به اسم آی ری داره که اینطور که شنیدم (خودم استفاده نکردم) تقریبا همون منتاله که با جی پی یو کار میکنه... و این نکته هم در نظر بگیرین که ضعیف ترین جی پی یو ها از قوی ترین سی پی یو ها قوی ترن :دی
راست میگی نمی دونستم!
منم قبلا شنیده بودم مکس از cpu و مایا از Gpu کار میکشه
اما من هر دوتا رو تست کردم تو هر دوشون کارت گرافیکه لالا پیش پیش اما سی پی یوئه اینهو تراکتوری که داره شخم میزنه صدا میده!
حالا برنامه ای نیست عملیات رندر رو رو دوتاشون تقسیم کنه، یعنی مثلا جلوه های ویژه سنگینی مثل شبیه سازی تکون خوردن آب توی لیوان رو GPU انجام بده و محاسبه چند ضلعی ها و اشکال هندسی و متحرک سازی و... رو CPU بعهده بگیره!
اگه باشه که خیلی خوب میشه که!
میگم این آی ری برا مایا نیومد؟
ممنون
meysam 3d
18-07-2011, 09:02
کی میگه مایا gpu هست؟ ، هم مکس و هم مایا و موتور رندر منتال ری از cpu برای محاسبات استفاده میکنن
این که شما میگید برای تکون خوردن آب از gpu و... من منظورتونو درست نفهمیدم
من با آی ری کار کردم سرعت فوقوالعاده ای داره خودم یه صحنه انیمیشنو که حساب کردم باید تو 7 ساعت رندر میشد رو تو 1 ساعت جمع کرد :18: و این خیلی برام عالی بود. ولی مشکلات زیادی هم داره مثلا بعضی از shader های منتال ری رو نمیخونه خیلی هم دقیق نیست
SevenART
18-07-2011, 09:55
خوب میثم هم راست میگه کارت گرافیک حرفه ای توی سرعت تاثیر مستقیم و توی کیفیت تاثیر غیر مستقیم داره ..
به هر حال آدم سیستمش بالا باشه بیشتر میره سمت کار م حوصلش هم بیشتر میشه در نتیجه بیشتر تمرین می کنه و کیفیت کارش بالا میره ... !
سلام موتور رندر iray ,vray rt از gpu استفاده می کنه شما باید تو نتظیماتش gpu رو انتخاب کنی ولی با کار تهای ما زیاد فرقی نمیکنه من که از cpu استفاده می کنم درضمن دراین صورت هم cpu کار می کنه چون اطلاعات توسط دوتاشون پردازش میشه
سلام موتور رندر iray ,vray rt از gpu استفاده می کنه شما باید تو نتظیماتش gpu رو انتخاب کنی ولی با کار تهای ما زیاد فرقی نمیکنه من که از cpu استفاده می کنم درضمن دراین صورت هم cpu کار می کنه چون اطلاعات توسط دوتاشون پردازش میشه
سلام چطورین
میگم من تا حالا vray کار نکردم از منتال که قویتر نیستش که ها؟ امکاناتش، متریال، نور ... در چه حدیه؟
حالا من که چند ساله منتال کار میکنم و تقریبا دارم بهش مسلط میشم صلاح هست برم سمت vray ؟
اون vray rt که گفتین مخصوص مایا هست یکم توضیح میدی.
راستی قدرت موتورای رندر به ترتیب چیه؟
ممنون
عزیز نمی شه گفت کدوم قوی کدوم ضعیف هر به نظر هرکی که تو هرکدومش مسلط تره باید باهمون کار کنه من مناتل ری رو زیاد بلد نیستم به همین خاطر میرم سراغ وری ولی دوست دارم یاد بگیرم به نظرم شما هم بری وی ری رو یاد بگیری خوبه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.