مشاهده نسخه کامل
: آموزش تصویری شبکه(گام به گام و شامل جواب تمام سوالات شما!!)
moeinset
14-07-2011, 12:48
با سلام
دوستان بر ان شدیم تا یک مجموعه 7 فصلی از مبانی و اصول شناخت شبکه با محوریت شروع از سطح مبتدی تا ایجاد یک شبکه مبتنی بر سرور کوچک(مثل کافی نت) را گام به گام نوشته و آن را در اختیار کاربران خوب p30world قرار دهیم.
منبع این تاپیک کتاب "آموزش تصویری شبکه تالیف محمد رضا خلیلی" است که با تغیراتی در 7 فصل تهیه خواهد شد.
و از آنجا که هدف ما تنها آموزش به معنای واقعی ایست از جناب آقای محمد رضا خلیلی تشکر کرده و برداشت از مطالب این تاپیک را کاملا آزاد اعلام میکنیم! البته توصیه ما این است که حتما کتاب بسیار مفید فوق را تهیه بفرمایید
در پایان باید عرض کنم که:
مطمعنا برای ایجاد یک تاپیک جامع و کامل به نیازمندی تمامی اساتید بخش شبکه و راهنمایی و نظر تمام کاربران فروم احتیاج داریم پس دست کمک شما را به گرمی میفشاریم تا قدمی بسیار کوچک در جهت توسعه و تعالی آموزش کشور برداریم
والسلام
دوازدهم جولای سنه ی 2011 میلادی
1-مفاهیم مقدماتی شبکه
1-1 بی مقدمه!
1-2 توپولوژی شبکه
1-3 تجهیزات شبکه
1-4 مفاهیم
1-5 اترنت
1-6 ساخت کابل کراس و اسریت ترو
2-آماده سازی شبکه
2-1 آماده سازی سخت افزاری
2-2 آماده سازی نرم افزاری
3-شبکه محلی در ویندوز xp
4-شبکه محلی در ویندوز 7 (اعمال تنظیمات و به اشتراک کذاری فایل و پرینتر و اینترنت)
5-شبکه محلی بیسیم
5-1 شبکه ad-hoc
6-شبکه مبتنی بر سرور
7-ضمایم (اینترنت سکیوریتی ، ابزار و.....)
سعی میکنم هر هفته یک یا دو فصل از این مجموعه رو کامل کنم و ممکنه مطالبی اضافه و یا کم بشه
با آرزوی توفیق و سرافرازی همه دوستان
moeinset
14-07-2011, 13:28
1-1 بی مقدمه ای از کتاب اصول طراحی شبکه های کامپیوتری نوشته احسان ملکیان
اینترنت و پینوکیو:حرف هایی از جنس زمان
مباحث نظری شبکه های کامپیوتری اندیشه های انتزاعی هستند که از ذهن شروع میشوند در همانجا تجسم میپذیرند و با طی روند تکامل خود و افت و خیز فراوان همانند پینوکیو پا به دنیای واقعیت گذاشته و با تلفیقی از سخت افزار و نرم افزار عینیت می یابند. گواه این مدعی آنکه در سال 1960 زمانی که اندیشه سیستم مبتنی بر "سوییچینگ بسته" در ذهن آقای پل بارن نقش بست و آن را به وزارت دفاع آمریکا ارائه کرد شرکت AT&T بعنوان مشاور و با دراختیار داشتن شماری از نخبگان متخصص آن را غیر عملی توصیف و با تحکم رد کرد. هفت سال طول کشید تا این اندیشه تخیلی با همت لاری راتس و وسلی کلارک از میان هزاران طرح خاک گرفته مدفون بیرون آید و روح آن در کالبد شبکه آپارنت دمیده شود تا 40 سال بعد در هزاره سوم با نام اینترنت مرز های فرهنگی جهان را بپیماید.پینوکیو ی ذهن آقای پل بارن امروز گیتی را در سیطره ی خود دارد.
در راه رسیدن پینوکیوی اینترنت به دنیای انسان ها و جای گرفتن در جمع خانواده بشری روباه(وزارت دفاع ایلات متحده) و گربه(سازمان ملی علوم آمریکا) وی را در راه آرمان های خود میخواستند ولی فرشته مهربان(تیم برنرزلی از موسسه تحقیقان فیزیک اروپا در سوئیس) با ابداع وب او را به راه خود باز گردانید. یک اندیشه بشری میبایست در خدمت بشریت قرار میگرفت نه در پشت تمایلات ستیزه جویانه و برتری طلب دوران جنگ سرد در انتظار شلیک های هسته ای و نابودی یک نسل رشد کند!
1-2 توپولوژی شبکه
توپولوژی یک شبکه الگوی چینش و ارتباط سیستم ها با یک دیگر است که انواع مختلف آن بنابر نیاز در طول سالیان مختلف ابداع و بررسی شده اند.یک توپولوژی دارای ابعاد فیزیکی و منطقی است.
بعد فیزیکی آن مربوط به شکل اتصال سیستم ها و انتخاب کابل و... و بعد منطقی آن در ارتباط با مباحث الکترونیک و مهندسی است
در شبکه های مختلف بنابر نیاز و محدویت های فنی باید توپولوژی مناسب توسط مدیر شبکه انتخاب و پیاده سازی شود
1
توپولوژی ستاره ای " Star "
در این توپولوژی ، کلیه کامپیوتر ها به یک کنترل کننده مرکزی با هاب متصل هستند. هرگاه کامپیوتری بخواهد با کامپیوتری دیگــری تبادل اطلاعات نماید، کـامپیوتر منبع ابتدا باید اطلاعات را به هاب ارسال نماید. سپس از طریق هاب آن اطلاعات به کامپیوتر مقصد منتقل شود. اگر کامپیوتر شماره یک بخواهد اطلاعاتی را به کامپیوتر شماره 3 بفرستد ، باید اطلاعات را ابتدا به هاب ارسال کند، آنگاه هاب آن اطلاعات را به کامپیوتر شماره سه خواهد فرستاد.
نقاط ضعف این توپولوژی آن است که عملیات کل شبکه به هاب وابسته است. این بدان معناست که اگر هاب از کار بیفتد، کل شبکه از کار خواهد افتاد.
نقاط قوت توپولوژی ستاره عبارتند از:
* نصب شبکه با این توپولوژی ساده است.
* توسعه شبکه به راحتی انجام می شود.
* اگر یکی از خطوط متصل به هاب قطع شود، فقط یک کامپیوتر از شبکه خارج می شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توپولوژی حلقوی "Ring"
این توپولوژی توسط شرکت IBM اختراع شد وبهمین دلیل است که این توپولوژی بنامIBM Tokenring مشهور است. در این توپولوژی کلیه کامپیوترها به گونه ای به یکدیگر متصل هستند که مجموعه آنها یک حلقه را می سازد. کامپیوتر مبدا اطلاعات را به کامپیوتری بعدی در حلقه ارسال نموده وآن کامپیوتر آدرس اطلاعات را برای خود کپی می کند، آنگاه اطلاعات را به کامپیوتر بعدی در حلقه منتقل خواهد کرد وبهمین ترتیب این روند ادامه پیدا می کند تا اطلاعات به کامپیوتر مبدا برسد. سپس کامپیوتر مبدا این اطلاعات را از روی حلقه حذف می کند.
نقاط ضعف توپولوژی فوق عبارتند از:
*اگر یک کامپیوتر از کار بیفتد، کل شبکه متوقف می شود.
* به سخت افزار پیچیده نیاز دارد " کارت شبکه آن گران قیمت است ".
* برای اضافه کردن یک ایستگاه به شبکه باید کل شبکه را متوقف کرد.
نقاط قوت توپولوژی فوق عبارتند از :
* نصب شبکه با این توپولوژی ساده است.
* توسعه شبکه با این توپولوژی به راحتی انجام می شود.
* در این توپولوژی از کابل فیبر نوری میتوان استفاده کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توپولوژی گذرگاه "BUS "
در یک شبکه خطی چندین کامپیوتر به یک کابل بنام گذرگاه متصل می شوند. در این توپولوژی، رسانه انتقال بین کلیه کامپیوترها مشترک است. یکی از مشهورترین قوانین نظارت بر خطوط ارتباطی در شبکه های محلــی اتــرنت است. توپولوژی اتوبوس از متداولترین توپولوژی هایی است که در شبکه محلی مورد استفاده قرار می گیرد. سادگی، کم هزینه بودن وتوسعه آسان این شبکه، از نقاط قوت توپولوژی گذرگاه می باشد. نقطه ضعف عمده این شبکه آن است که اگر کابل اصلی که بعنوان پل ارتباطی بین کامپیوتر های شبکه می باشد قطع شود، کل شبکه از کار خواهد افتاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توپولوژی گراف "Mesh "
در این توپولوژی هر کامپیوتری مستقیما به کلیه کامپیوترهای شبکه متصل می شود. مزیت این توپولوژی آن است که هر کامپیوتر با سایر کامپیوترها ارتباطی مجزا دارد. بنابراین، این توپولوژی دارای بالاترین درجه امنیت واطمینان می باشد. اگر یک کابل ارتباطی در این توپولوژی قطع شود، شبکه همچنان فعال باقی می ماند.
از نقاط ضعف اساسی این توپولوژی آن است که از تعداد زیادی خطوط ارتباطی استفاده می کند، مخصوصا زمانیکه تعداد ایستگاه ها افزایش یابند. به همین جهت این توپولوژی از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست. برای مثال، در یک شبکه با صد ایستگاه کاری، ایستگاه شماره یک نیازمند به نود ونه می باشد. تعداد کابل های مورد نیاز در این توپولوژی با رابطه N(N-1)/2 محاسبه می شود که در آن N تعداد ایستگاه های شبكه می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توپولوژی درختی "Tree"
این توپولوژی از یک یا چند هاب فعال یا تکرار کننده برای اتصال ایستگاه ها به یکدیگر استفاده می کند. هاب مهمترین عنصر شبکه مبتنی بر توپولوژی درختی است : زیرا کلیه ایستگاه ها را به یکدیگر متصل می کند. وظیفه هاب دریافت اطلاعات از یک ایستگاه و تکرار وتقویت آن اطلاعات وسپس ارسال آنها به ایستگاه دیگر می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توپولوژی ترکیبی "Hybrid "
این توپولوژی ترکیبی است از چند شبکه با توپولوژی متفاوت که توسط یک کابل اصلی بنام استخوان بندی Back bone به یکدیگر مرتبط شده اند. هر شبکه توسط یک پل ارتباطی Bridg به کابل استخوان بندی متصل می شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پایان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farzin1986
14-07-2011, 13:54
درود ممنون میشم اگه مطالبی هم برای تنظیم آنتن های دیش که روی روتر بورد های میکروتیک نصب میشوند و تنظیمان فرکانس های شبگه روتر بورد بدی..
moeinset
14-07-2011, 14:19
1-2 تجهیزات شبکه
کارت شبکه (NIC)
کارت های واسط شبکه یا NIC سخت افزار هایی هستند که ارتباط بین گره های موجود در شبکه و سایر ادوات را برقرار میکنند. NIC ها همانند دیگر کارت ها درون شیار های مخصوص خود بر روی مادربرد نصب یا به صورت انبرد از قبل تعبیه شده اند.
کارت شبکه ها در دو نوع بی سیم و wirebase همچنین اینترنال و اکسترنال موجود میباشند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل زوج مارپیچ (Twisted pair)
پس از کابل های کواکسیال که دیگر در شبکه استفاده نمیشوند از این نوع کابل ها که امروزه توانسته اند بسیاری از نیاز های ارتباطی را بر طرف کنند استفاده میشود و گسترش استاندارد این نوع کابل ها همچنان ادامه دارد.در این قسمت به معرفی یک نمونه بسیار معروف این نوع کابل ها که به CAT5 است میپردازیم.این نوع کابل ها به صورت دو به دو به هم پیچیده شده اند(twisted pair) تا اختلالات مغناطیس در کابل کاهش یابد. امروزه از دونوع از این کابل ها که دارای شیلد STP و بدون شیلد UTP هستند استفاده میشود.
در کابل UTP چهار زوج مسی در کنار هم قرار گرفته اند اما در STP هر زوج از سیم ها توسط عایق دیگری پوشیده شده است که از اختلالات مغناطیسی جلوگیری کرده و باعث مقاومت بیشتر کابل میشود.
این کاب ها توسط کانکتور RJ-45 به NIC ها و سایر ادوات متصل میشوند.
برای استفاده از این نوع ارتباط دونوع مستیم (staright through) و غیر مستقم یا متقاطع(cross over) وجود دارد
در اتصال کارت شبکه به هاب یا سوییچ از نوع مستقیم و در اتصال کارت شبکه به کارت شبکه و یا هاب به هاب و یا سوییچ به سوییچ از روش متقاطع استفاده میشد.
دلیل این موضوع این است که در این نوع ارتباط یک جفت وظیفه ارسال دیتا و یک جفت وظیفه دریافت دیتا را به عهده دارد در نتیجه موقع اتصال دو کامپیوتر به هم از روش متقاطع استفاده میشود که جفت ارسال دیتا به جفت دریافت دیتا متصل شود و بر عکس!
حال سوال این است که اگر از 2 جفت سیم استفاده میشود پس 2 جفت دیگر برای چیست؟
جواب این سوال در این مورد نهفته است که موسسه استاندارد IEEEE این 2 جفت را برای کسترش های بعدی پیش بینی کرده تا نیاز به تعویض کابل نباشد(مثل انترنت 1 گیگ)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(آموزش ساخت دو نوع کابل و شناخت استاندارد های ان در پایان فصل!)
هاب(HUB)
چنانچه گره های شبکه از دوعدد افزایش یابد آن گاه برای اتصال آن ها به یک دیگر به وسیله ای میانی به اسم هاب نیاز خواهیم داشت. هاب وسیله ایست که در آن مجموعه ای از کابل ها مجتمع میشوند و انتقال اطلاعات از یک گره به گره دیگر انجام میگیرد. ساختار هاب به گونه ایست که وقتی بسته های ارسالی از یک گره به آن وارد میشوند آن را با تمام گره های موجود روی شبکه منتقل میکند. بر روی هر سوکت که روی هاب وجود دارد یک LED وجود دارد که در صورت اتصال روشن و در صورت تبادل اطلاعات چشمک میزند.
هاب به دلیل اینکه در سطح سخت افزاری فعالیت میکند و اطلاعات را به تمام سویچ ها میفرستد بسیار کند است و مشکلات خود را دارد که با ارزان شدن سوییچ ها دیگر کمتر از هاب ها استفاده میشود.(سطوح شبکه به طور مختصر در ادامه فصل)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوئیچ (switch)
در وجه ظاهری switch همانند جعبه ایست متشکل از چندین درگاه اترنت که از این لحاظ شبیه Hub می باشد, با وجود آنکه هر دو این ها وظیفه برقراری ارتباط بین دستگاه های مختلف را بر عهده دارند , تفاوت از آنجا آغاز می شود که Hub بسته های ارسالی از طرف یک دستگاه را به همه ی درگاه های خود ارسال می کند و کلیه دستگاه های دیگر علاوه بر دستگاه مقصد این بسته ها را دریافت می کنند در حالیکه در Switch ارتباطی مستقیم بین درگاه دستگاه مبدا با درگاه دستگاه مقصد برقرار شده و بسته ها مستقما فقط برای آن ارسال می شود.
این خصوصیت از انجا می آید که Switch می تواند بسته ها را پردازش کند , در Switch های معمولی که به switch layer2 معروفند این پردازش تا لایه دوم مدل OSI پیش می رود و نتیجه این پردازش جدولی است که در Switch با خواندن آدرس سخت افزاری (MAC) فرستنده بسته و ثبت درگاه ورودی تشکیل می شود.
Switch با رجوع به این جدول عملیات آدرس دهی بسته ها در لایه دوم را انجام میدهد , بدین معنا که این جدول مشخص می کند بسته ورودی می بایست فقط برای کدام درگاه ارسال شود.
در شبکه های بزرگ Switch ها جدول های خود را به اشتراک می گذارند تا هر کدام بدانند چه دستگاهی به کدام Switch متصل است و با این کار ترافیک کمتری در شبکه ایجاد کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روتر(router)
گاهی برای کسترش یک شبکه نیاز است تا دو یا چند شبکه به یکدیگر متصل شوند برای این منظور از ابزاری استفاده میشود که نقش واسطه گری(مسیریابی بین دو شبکه) را انجام میدهد که به این وسیله روتر یا مسیریاب میگوییم.مثلا یک مسیر یاب میتواند یک شبکه Token ring را به یک شبکه اترنت متصل کند. روتر درواقع در لایه سوم کار میکند و همان سوئیچ لایه سوم یا L3 است اما به طور متداول به سوئیچ های لایه سوم دارای پورت های بیشتر و پیچیدگی بیشتر SW L3 به انهایی که 4 پورته هستند روتر میگویند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پل(bridge)
پل ها همانند تکرار کننده ها وظیفه تقویت سیگنال را به عهده دارند تما به طور هوشمندانه به گونه ای که فقط به بسته هایی اجازه عبور میدهد که گره متناظرشان در طرف دیگر پل وجود داشته باشد.با استفاده از همین تکنیک و به وسیله ی یک پل میتوان از ترافیک روی شبکه کاست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکسس پوینت(access point)
اکسس پوینت یا به اختصار AP وسیله ایست که از آن در شبکه های بی سیم استفاده میشود. یک AP کارایی های متفاوتی در شبکه دارد و میتواند مانند یک پل یا تکرار کننده و همچنین سوئیچ یا هاب عمل کند
AP ها معمولا همراه با روتر های بی سیم تولید میشوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم ADSL
یکی از روش های اتصال به اینترنت استفاده از فناوری DSL میباشد که در آن برای اتصال علاوه بر خط تلفن نیازمند یک ISP هستیم تا منطقه مخابراتی ما را پوشش بدهد و برای خط تلفن به صورت ویژه یک ارتباط ADSL ایجاد کند.
همانطور که گفته شد این نوع مودم ها درواقع روتر هایی هستند که نقش برقراری ارتباط بین ما و شبکه ی مورد نظر رو بر عهده دارند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CK7xBQqzmQ95ahsJF7bKwYKcKz2gztAGavZ_vBjA4eXu1Hit-uk3sH5X-nt_owCg
moeinset
14-07-2011, 16:51
از آنجا که قبلا دوست عزیز آقای soleares ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مطلب را به طور مفصل شرح دادند برای احترام به زحمت ایشان شما را به تاپیکی که زدند هدایت میکنیم
شناخت انواع شبکه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما مطالعه بفرمایید
Amir Varasteh
14-07-2011, 17:31
moeinset عزیز بسیار عالیه. امیدوارم همینطور ادامه بدی. مسلما خیلی مفید خواهد بود.:11:
moeinset
14-07-2011, 17:40
moeinset
14-07-2011, 18:21
moeinset عزیز بسیار عالیه. امیدوارم همینطور ادامه بدی. مسلما خیلی مفید خواهد بود.:11:
ممنون از شما
مطمعنا حمایت کسانی چون شما باعث دلگرمی خواهد بود
ممنون
moeinset
15-07-2011, 16:35
ما برای انجام این کار به ۲ ابزار اصلی نیاز داریم:
۱- آچار شبکه
۲- استریپر (سیم لختکن)
ضمنا یکعدد سیم چین هم لازم داریم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میریم سراغ اصلی ترین ماده مورد نیازمون یعنی کابل شبکه که در توپ های ۱۰۰۰ فوتی که میشه ۳۰۴ متر فروخته میشه البته به صورت خرده فروشی هم میتونید بخرید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استریپر رو میندازیم دور کابل و یک دور میچرخونیم و اگه تازه کارید اندازه ۵ سانت روکش سیم رو بردارید تا راحت تر بتونید کار کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هشت تا سیم داریم که اول دو به دو به هم پیچیده شده و شده چهار جفت بعد این چهار جفت هم دوباره دور هم پیچیدن.
اول جفت ها رو از هم جدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هر کدوم از جفت ها رو هم باز کنید و خوب صافشون کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید سیمها رو طبق استاندارد کنار هم بچینید.
۲ تا استاندارد واسه ترتیب رنگی کابل داریم
۵۶۸-A که عکسشو این بالا میبینید و به ترتیب از چپ به راست:
سفید/سبز-سبز-سفید/نارنجی-آبی-سفید/آبی-نارنجی-سفید/قهوه ای – قهوه ای
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاندارد بعدی ۵۶۸-B هست که رنگاش به این ترتیب از چپ به راسته:
سفید/نارنجی-نارنجی-سفید/سبز-آبی-سفید/آبی-سبز-سفید/قهوه ای-قهوه ای
*نکته: در حالی که این دو استاندارد با هم فرقی ندارند ولی این استاندارد دوم رو بیشتر استفاده میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که استانداردها رو یاد گرفتیم سیمها رو به ترتیب استاندارد کنار هم میچینیم و با انگشت شصت و سبابه پایین سیمها رو نگه میداریم تا بهم نریزه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سر سیم رو به اندازه 1.2 سانت و به طور ۹۰ درجه قطع میکنیم تا صاف و یکدست بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوکت رو طوری دستمون میگیریم که ضامنش پایین باشه و با دقت در حالی که زیر سیم رو محکم نگه داشتیم درون سوکت جا میزنیم به طوری که هر سیم درون شیار خودش قرار بگیره.
*نکته: اجرای این قسمت برای افرادی که ناخنهاشونو بلند میکنند! بخصوص خانمها مشکله (باور ندارید از خانمهایی که سر کلاس ما از این قسمت تو امتحان عملی نمره کم گرفتند بپرسید!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دقت سوکت رو بررسی کنید و مطمئن بشید که سیمها مرتب و یکسان تا ته سوکت رفته باشه ضمنا رنگها رو هم چک کنید که احیانا جابجا نرفته بشه.
این نکته خیلی خیلی مهمه و گاهی اوقات حتی افراد حرفه ای با کندی محسوس شبکه مواجه میشن که دلیلش همین به انتها نرسیدن سیم هاست حتما چک کنید که تا انتها رفته باشن!
ته سوکت فلزهای تیغ مانندی هست که بعد از پرس شدن درون سیم ها فرو میره و اتصال الکتریکی رو برقرار میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا وقتشه که سوکت رو با آچار شبکه پرس کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هر دو سر کابل رو پرس کردید کارتون تموم شده.
نکته ۱: اگه هر دو سر کابل رو با یکی از استانداردهای A یا B ببنید از این کابل میتونید برای اتصال کامپیوتر به سویچ یا مودم/روتر استفاده کنید.
نکته ۲: اگه یکی از سرها رو A و دیگری رو B ببندید اصطلاحا یک کابل کراس آور یا کراس یا همون ضربدری دارید و باهاش میتونید ۲ تا کامپیوتر رو بدون نیاز به سویچ به هم شبکه کنید یعنی سرش رو بزنید و کارت شبکه هر دو کامپیوتر و تنظیمات نرم افزاریش رو انجام بدید.
تموم شد این بود سوکت زدن به زبان ساده!
moeinset
15-07-2011, 17:17
moeinset
15-07-2011, 18:40
سلام
اگه دو تا كامپيوتر رو يا كابل معمولي(استريت) وصل كنيم شبكه نميشن؟
Amir Varasteh
15-07-2011, 23:45
سلام
اگه دو تا كامپيوتر رو يا كابل معمولي(استريت) وصل كنيم شبكه نميشن؟
hexman عزیز ، اجازه بده این تاپیک بحث خودش رو پیش بگیره. سوالت رو توی یه جا دیگه بپرس که این تاپیک کیفیت و ثبات خودش رو حفظ کنه.
مرسی:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.