مشاهده نسخه کامل
: چطوری آیکون شورتکات Libraries را از دسکتاپ Delete کنم؟
Dariushtanha
11-07-2011, 23:50
با سلام خدمت دوستان عزیزم:
بنا به دلایلی میخوام آیکون Libraries را از دسکتاپم پاک کنم ولی وقتی روی اون راست کلیک میکنم
گزینه Delete را نمیبینم.خواهش میکنم روش حذف این آیکون را از دسکتاپ ارائه بدین.ممنون میشم
Dew Drop
12-07-2011, 11:22
سلام
اگه از دسکتاپ بخواید حذفش کنید...مشکلی نداره,delete براش هست!!!
ولی اگه این مورد براتون پیش اومده ببینید با unlocker میشه حذفش کرد؟
Dariushtanha
12-07-2011, 19:20
از طریق رجیستری راهی نداره؟
یا روش دیگهای؟...
saeed774
12-07-2011, 20:47
آیکون Libraries مگه تو دسکتاپ وجود داره ؟! من که تا بحال ندیدمش
آیکونش فقط تو تسک منیجر هست که اونم با راست کلیک و انتخاب گزینه Unplug یا Unpin حذف میشه.
saeed774
12-07-2011, 21:31
فقط در حالتی تو دسکتاپ دیده میشه که مثلا بخوای برنامه یا فایلی رو Browse کنی و در صفحه ظاهر شده اگه Desktop رو انتخاب کنی ، در اینصورت در دسکتاپ وجود داره ، خیلی عجیبیه!!!
Dew Drop
12-07-2011, 21:34
از طریق رجیستری راهی نداره؟
یا روش دیگهای؟...
چه جوری تو دسکتاپ آوردینش ... به غیر از شورتکات راهی برای اوردنش نیست.
برای حذف شورتکات هم از delete باید استفاده کنید دیگه !!!
شاید به قول دوستمون از تسکبار می خواید حذفش کنید؟
آیکونش فقط تو تسک منیجر هست
فکر کنم منظورتون تسکبار باید باشه !!!
Dariushtanha
12-07-2011, 21:57
نه دوستان عزیزم
رو دسکتاپه!
از مسیر C/Users/Public و با راست کلیک کردن روی آیکون Libraries و انتخاب گزینه send to این آیکون را در دسکتاپ گذاشتم
ولی حالا گزینه DELETE نداره!
حالا چطور پاکش کنم؟!
اینم عکسش که ببینید!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم مثل شما واسه library يك شورتكت درست كردم ، بخاطر اينكه سريعتر به عكسهام و به دانلودهام دسترسي داشته
باشم .
از توي ماي كامپيوتر روي لايبراريز راست كليك كردم و بعد copy . مثل عكس زير . بعد توي دسكتاپ راست كليك كردم
و " پيست شورتكت " رو انتخاب كردم و بعد كلمه شورت كت رو حذف كردم:
واسه حذف كردنش راست كليك نكنيد ، بكشيد روي سطل بازيافت و ولش كنيد ، يا انتخابش كنيد و بعد
كليد دليت رو از روي كيبردتون فشار بديد . واسه من كه براحتي حذف شد .
Dew Drop
12-07-2011, 23:36
نه دوستان عزیزم
رو دسکتاپه!
از مسیر C/Users/Public و با راست کلیک کردن روی آیکون Libraries و انتخاب گزینه send to این آیکون را در دسکتاپ گذاشتم
ولی حالا گزینه DELETE نداره!
حالا چطور پاکش کنم؟!
اینم عکسش که ببینید!
اینی که اینجاس شورتکات نیست,خود فایل Libreary هست که از فایلهای سیستمی و تعجب می کنم چه جوری آوردینش!!!
تو آدرس بار ویندوز اکسپلورر بنویسید desktop,ببینید اونجا Library رو دارید؟
به نظر من نباید اصلاً این رو delete کنید !!! دراگش کنید و از هر جا که آوردینش بزارید سرجاش!!!
saeed774
13-07-2011, 00:00
آقا من هر کاری کردم نتونستم آیکونش رو بدون شورتکات به دسکتاپ بیارم .
داریوش جان شما چطور این کارو انجام دادی؟!! تو مسیری هم که گفتی پوشه Libraries وجود نداره!!
به قول درسا جان عزیز مطمئنا این پوشه همون Librarires اصل هست که اگه پاک کنین ممکنه اصلیه پاک بشه .
البته درسته محتویات داخل پوشه Libraries خودشون شورتکات هستند ولی باز احتیاط کن.
راستی تو رجیستری دستکاری نکردی که فلش کوچیک کنار شورتکات ها نشون داده نشن؟!!
Dariushtanha
13-07-2011, 02:07
من هم مثل شما واسه library يك شورتكت درست كردم ، بخاطر اينكه سريعتر به عكسهام و به دانلودهام دسترسي داشته
باشم .از توي ماي كامپيوتر روي لايبراريز راست كليك كردم و بعد copy . مثل عكس زير . بعد توي دسكتاپ راست كليك كردم و " پيست شورتكت " رو انتخاب كردم و بعد كلمه شورت كت رو حذف كردم:
واسه حذف كردنش راست كليك نكنيد ، بكشيد روي سطل بازيافت و ولش كنيد ، يا انتخابش كنيد و بعد
كليد دليت رو از روي كيبردتون فشار بديد . واسه من كه براحتي حذف شد .
دوست عزیز
کارهائی که گفتین را انجام دادم ولی مشکل حل نشد:41:
Dariushtanha
13-07-2011, 02:32
اینی که اینجاس شورتکات نیست,خود فایل Libreary هست که از فایلهای سیستمی و تعجب می کنم چه جوری آوردینش!!!
تو آدرس بار ویندوز اکسپلورر بنویسید desktop,ببینید اونجا Library رو دارید؟
به نظر من نباید اصلاً این رو delete کنید !!! دراگش کنید و از هر جا که آوردینش بزارید سرجاش!!!
دوست عزیزم شریف درسا
با تایپ desktop در آدرس بار Libraries در پنجره باز شده در کنار سایر آیکونهای موجود در دسکتاپ وجود داشت ولی نه بعنوان شورتکات،بلکه بصورت یک فولدر سیستمی.امکان درگش به جائی وجود نداشت که سرجاش برگرده!فقط سطل آشغال ،تسکبار ...که درگش کردم به سطل آشغال ولی نرفت!تسکبار هم که یک کپی از خودش در اونجا بوجود میآورد و اصل خودش را در دسکتاپ حفظ میکرد.
آقا من هر کاری کردم نتونستم آیکونش رو بدون شورتکات به دسکتاپ بیارم .
داریوش جان شما چطور این کارو انجام دادی؟!! تو مسیری هم که گفتی پوشه Libraries وجود نداره!!
به قول درسا جان عزیز مطمئنا این پوشه همون Librarires اصل هست که اگه پاک کنین ممکنه اصلیه پاک بشه .
البته درسته محتویات داخل پوشه Libraries خودشون شورتکات هستند ولی باز احتیاط کن.
راستی تو رجیستری دستکاری نکردی که فلش کوچیک کنار شورتکات ها نشون داده نشن؟!!
و اما سعیدجان
در مسیری که گفتم وجود داره ولی بصورت یک فولدر هیدن.ولی رجیستری را دستکاری کرده بودم که فلشهای شورتکات نشان داده نشوند(با نرمافزار و نه بصورت دستی) ولی اینکار ربطی به این مشکل نداره!
و در نهایت فهمیدم ریشه این مشکل از کجاســت:46:
من برنامه Windows 7 Manager را نصب دارم.قسمتهای مختلفش را بررسی کردم و در نهایت در قسمت
Costumization system در سربرگ Desktop در بخش پائین پنجره system icons on desktop دیدم گزینه
Libraries تیک داره.تیکش را برداشتم و save کردم و آیکون Libraries از دسکتاپ حذف شد!
حالا این گزینه کی تیک خورده بود و یا اینکه بصورت دیفالت تیک داره نمیدونم!
بهرحال مشکل از اینجا بود.
جا داره از همراهی شما دوستان گلم تشکر و قدردانی کنم.:11:
saeed774
13-07-2011, 11:56
و اما سعیدجان
در مسیری که گفتم وجود داره ولی بصورت یک فولدر هیدن
تو اون مسیر وجود داره ولی این Libraries اون نیست داخل این ، فقط یه شورتکات با نام Recorded TV وجود داره برای من !!
بهرحال مشکل از اینجا بود.
خوب خدا رو شکر ، ولی خطرناکه حسن !! اینکارا رو نکن . مجبور میشی بدفعات ویندوز عوض کنی !
بابا تور رو خدا این کارا چیه شما ها می کنین بشرین باور کنین این کامپیوتر گناه داره اگه من دیده بودم بهنون می گفتم بابا توی دسکتاپ اگه کلیک راسست کنین بعد گزینه اخر رو بزنین که اولش pers... بعدش یک صفحه میاد که فک کنم همه میدونین اونجا تم عوض می کنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش تیکه سمت چپ یک نوار مانندیه گزینه دوم باید نوشته باشه change desktop ico.... بعدش اونو بزنین از اون بالا همه چیو درست کنین بعدشم اگه هم دیدین نبود خوب روش کلید راست کنین هیدنش کنین اگه بازم نشد دیگه به طور خلاصه گند زدین به ویندوز البته ناراحت نشید که نرم افزار هایی شبیه tuneup فکر اینجا رو کردن یا حتی با restore کردن ویندوز به قبل از تاریخ اون اتفاق درست میشه داداش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.