مشاهده نسخه کامل
: مشکل ری استارت شدن مداوم.(کمک)+عکس
cj-afshin
09-07-2011, 15:36
من از امروز که لبتاپ رو روشن می کنم بعد 2-3 دقیقه پیغام زیر می ده و ری استارت می شه:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا کمک کنید
تازگي ها فلشي چيزي به سيستم وصل نكرديد؟با آنتي ويروس سيستم رو اسكن كرديد؟
البته بهترين راه عوض كردن ويندوزه
AlexanderMahone
09-07-2011, 20:35
من از امروز که لبتاپ رو روشن می کنم بعد 2-3 دقیقه پیغام زیر می ده و ری استارت می شه:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا کمک کنید
دوست من ویندوز رو با کمک دی وی دی اون Repaire کن
cj-afshin
10-07-2011, 19:17
تازگي ها فلشي چيزي به سيستم وصل نكرديد؟با آنتي ويروس سيستم رو اسكن كرديد؟
البته بهترين راه عوض كردن ويندوزه
چرا چند هفته پیش از ویروسای فلش گرفت که شورتکات میساخت.بعد من با ناد32 اسکن کرده و ویروسارو پاک کردم.بعد یه شب شات داون رو که زدم دیدم خاموش نشد,منم از برق کشیدم.فردا صبحش این شکلی شد.
دوست من ویندوز رو با کمک دی وی دی اون Repaire کن
آخه این لبتاپه و ویندوزش فابریکه.
تو خونه یه windows7 کپی دارم با اون میشه؟ یا باید برم ویندوز اصل بخرم؟
AlexanderMahone
10-07-2011, 21:59
چرا چند هفته پیش از ویروسای فلش گرفت که شورتکات میساخت.بعد من با ناد32 اسکن کرده و ویروسارو پاک کردم.بعد یه شب شات داون رو که زدم دیدم خاموش نشد,منم از برق کشیدم.فردا صبحش این شکلی شد.
آخه این لبتاپه و ویندوزش فابریکه.
تو خونه یه windows7 کپی دارم با اون میشه؟ یا باید برم ویندوز اصل بخرم؟
ویندوز سون بدون کرک رو از بازار بخر بدون کرک منظورم اینه که بعد از نصب اتوماتیک کرک نشه همون ویندوزی که رو سیستمت هست احتمالا نسخه خانگی اعلا هست نه التیمایت بعد سریال ویندوز که نصب هست رو کپی کن و بعد از نصب اون ویندوز جدید از این سریال استفاده کن همین
cj-afshin
10-07-2011, 23:03
ویندوز سون بدون کرک رو از بازار بخر بدون کرک منظورم اینه که بعد از نصب اتوماتیک کرک نشه همون ویندوزی که رو سیستمت هست احتمالا نسخه خانگی اعلا هست نه التیمایت بعد سریال ویندوز که نصب هست رو کپی کن و بعد از نصب اون ویندوز جدید از این سریال استفاده کن همین
مرسی.فقط اینکه سریال ویندوز رو از کجا ببینم؟
پشت لبتاپ یه برچسب هست روش نوشته produkt key آیا اون سریاله ویندوزه؟
AlexanderMahone
11-07-2011, 17:07
مرسی.فقط اینکه سریال ویندوز رو از کجا ببینم؟
پشت لبتاپ یه برچسب هست روش نوشته produkt key آیا اون سریاله ویندوزه؟
درسته شرمنده من دیروز یادم رفت این موضوع رو بگم اون سریال ویندوز هست یادت باشه اول ببین نسخه ویندوزت Ultimate یا HomePremum بعد اقدام به تهیه دی وی دی کن
دوست عزیز ، آخه ویندوز بدون کرک تو بازار کجا پیدا میشه ؟ ! مگه اینکه ارجینال باشه.
ویندوزهایی که موقع نصب سریال میخوان هم ، کرک شده هستن ؛ وگرنه مایکروسافت ول کن ماجرا نیست تا ویندوز رو از کار نندازه !
masoud71
11-07-2011, 20:57
یه ریپر کنی حل میشه
cj-afshin
11-07-2011, 23:27
از همگی ممنون مشکلم حل شد.
فقط اینکه من شنیده بودم اگه خارج از ایران با ویندوز غیر اصل به اینترنت وصل بشی زندان داره! درسته؟
MichaelQwerty
12-07-2011, 21:23
100 ضربه شلاق
dr_faust
17-07-2011, 07:52
نه آقا جون. با زندان رفتن شما که مشکلی از اونها حل نمیشه و کسی هم سود نمی کنه.
جریمه نقدی داره.
AlexanderMahone
20-07-2011, 18:21
دوست عزیز ، آخه ویندوز بدون کرک تو بازار کجا پیدا میشه ؟ ! مگه اینکه ارجینال باشه.
ویندوزهایی که موقع نصب سریال میخوان هم ، کرک شده هستن ؛ وگرنه مایکروسافت ول کن ماجرا نیست تا ویندوز رو از کار نندازه !
ویندوز هایی که بعد از نصب اتوماتیک کرک نشن منظورم هست اونایی که خود کاربر باید اقدام به کرک کردنشون کنه
سلام
برای اینکه ویندوز خاموش نشه به run برید و اینو تایپ کنید و enter بزرپنید
shutdown -a
ویندوزتون رو کرک کنید با برنامه هایی مثل windows seven loader یا windows after burner
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.