PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا حتی بازیایی با گرافیک متوسط رو کامپیوتر من افت فریم دارن؟

IOG
08-07-2011, 13:06
سلام به همه دوستان.من چند وقت پیش یه تاپیک زدم و در مورد این که سیستمم کند شده سوالاتی پرسیدم. اول از همه باید بگم این سیستم منه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد باید بگم این ریتینگی هست که ویندوز انجام داده:
تو اون تاپیک دوستان گفتن گرافیک ضعیفه و توان اجرای بازیای جدید رو با حداکثر گرافیک نداره که خودمم قبول دارم ولی فک نمیکنم خیلی بد باشه. در واقع نظرم اینه که خوبه. تو این ریتینگ هم کاملا مشخصه که گرافیک نسبت به بقیه ضعیفه.
حالا به این عکس توجه کنید:
این مربوط به بازی های Split Second و Fifa 09 هست.همونطور که میبینید سیستم من باید بتونه این دو بازی رو با حداکثر گرافیک بازی کنه ولی هردو رو با گرافیک متوسط بازی میکنم. این مسئله تو خیلی بازیای دیگه پیش اومده که سیستم من باید میتونسته عالی اجراشون کنه اما مجبور بودم رزولوشن و جزئیاتو بیارم پایین.
من یازده ماه پیش سیستمو خریدم و اون اویل خیلی از بازیا رو با حداکثر گرافیک و رزولوشن بازی میکردم با این که ویندوزم XP بود و 3گیگ از رم رو فقط استفاده میکرد.
لطفا منو راهنمایی کنید تا مشکلو پیدا کنم...
در ضمن در شرایط ارتقاء سیستم نیستم.
ممنونتون میشم...:11:

jafarian
08-07-2011, 13:12
شمااول ازهمه هارد خودتون بایک برنامه دیفرگ کنید مثل defraggler بعدش دیدن بازم به همون صورت بودایک داشت بایددرایورگرافیک خودتونم آپدیت کنید ووارد سایت پایین بشین البته قبلش برنامه java باید روی سیستمتون نصب باشه بعد این سایت نشون میده که چه بازیهایی به سیستم شما میخوره درضمن بایوس مین رو هم آپدیت کنید:20:

لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

IOG
08-07-2011, 13:20
شمااول ازهمه هارد خودتون بایک برنامه دیفرگ کنید مثل defraggler بعدش دیدن بازم به همون صورت بودایک داشت بایددرایورگرافیک خودتونم آپدیت کنید ووارد سایت پایین بشین البته قبلش برنامه java باید روی سیستمتون نصب باشه بعد این سایت نشون میده که چه بازیهایی به سیستم شما میخوره درضمن بایوس مین رو هم آپدیت کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد رو الان میخوام با همون برنامه ای که گفتید دیفرگ کنم.کارت گرافیک رو تازه آپدیت کردم. برای آپدیت بایوس مین چکار کنم؟از چه سایتی بگیرم؟

EXTREME
08-07-2011, 13:24
دوست من شما تو کار عادی سیستمتون هیچ مشکلی ندارید و سرعت سیستمتون عالیه و فقط تو بازی کند هست
اگه سیستم شما مشکل سخت افزاری داشته باشه حتی تو تنظیمات پایین هم باید سیستمتون بازی رو کند انجام بده
ولی شما با پایین آوردن تنظیمات گرافیک بازی رو میتونید روون بازی کنید
در ضمن ویندوز سون حجم بیشتری از سی پی یو و رم رو اشغال میکنه
درایور گرافیکتون رو باید آپدیت کنید
گرافیک شما قدرتش در حد 9500 هست حتی شما با این گرافیک هم نمیتونید split second رو آخرین حد بازی کنید
11 ماه پیش تو چه ریوزلیشنی بازی میکردید حالا تو چه ریوزلیشنی؟
شما با بازی shift1 هم مشکلی نداشتین و بازی روون بود همین یعنی اینکه سیستم سالم هست
این گرافیک برای بازی ضعیفه

IOG
08-07-2011, 13:35
من قبلا بازیارو با رزولوشن 1440*900 بازی میکردم و الان اکثر بازیا با 1024*768.
آخه من سوالی که دارم در مورد اون ریتینگ هم هست. بهتون تو اون تاپیک گفتم که حتی FlatOut UC (دقت کنید که Fallout رو نمیگم) که بازی سال 2008 هست تیک نیزنه.درسته که گرافیک بازی بازیای جدید مناسب نیست ولی آخه فیفا 09 و فلت اوت که جدید نیستن.

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

Split/Second

System Requirements Lab Analysis
Congratulations, your system passes the Recommended requirements! You should have a great experience running this product.
این نتیجه سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.توجه کنید.

EXTREME
08-07-2011, 13:40
من قبلا بازیارو با رزولوشن 1440*900 بازی میکردم و الان اکثر بازیا با 1024*768.
آخه من سوالی که دارم در مورد اون ریتینگ هم هست. بهتون تو اون تاپیک گفتم که حتی FlatOut UC (دقت کنید که Fallout رو نمیگم) که بازی سال 2008 هست تیک نیزنه.درسته که گرافیک بازی بازیای جدید مناسب نیست ولی آخه فیفا 09 و فلت اوت که جدید نیستن.

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

Split/Second

System Requirements Lab Analysis
Congratulations, your system passes the Recommended requirements! You should have a great experience running this product.
این نتیجه سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.توجه کنید.

من نظرم اینه که شما برید یک گرافیکی مثلا 4670 از یه جایی قرض بگیرید و با اون یکم بازی کنید تا بهتون ثابت بشه که گرافیکتون ضعیفه اگه با اون گرافیک هم مشکل داشت اونموقع باید به سخت افزار سیستم شک کنید

IOG
08-07-2011, 13:43
یعنی اینقد ضعیفه که flatout رو تیک بزنه؟

EXTREME
08-07-2011, 13:46
یعنی اینقد ضعیفه که flatout رو تیک بزنه؟
ضشما با تست کردن با یه گرافیک نسبتا قویتر میتونید راحت مشکل سیستمتون رو پیدا کنید لازم نیست الان همه ی قطعه هارو تست کنید
ممکنه بازیش ایراد داشته باشه بعضی بازی ها با سئون مشکل دارند ولی تو xp روونند
مثلا همین بازی که عشقه منه gears of war:31:
تو xp روونه ولی تو سون تیک داره و باید یک کرک براش بگیری تا درست بشه

IOG
08-07-2011, 13:47
ضشما با تست کردن با یه گرافیک نسبتا قویتر میتونید راحت مشکل سیستمتون رو پیدا کنید لازم نیست الان همه ی قطعه هارو تست کنید
آخه من از کجا این گرافیکو قرض بگیرم:41:.اگرم گیر بیارم خودم که یاد ندارم نصبش کنم...

EXTREME
08-07-2011, 13:49
آخه من از کجا این گرافیکو قرض بگیرم:41:.اگرم گیر بیارم خودم که یاد ندارم نصبش کنم...
اگه بتونید ویندوزتون رو پاک کنید و xp بریزید هم میشه فهمید ببینید با اون xp هم همین مشکل رو داره یا نه
بعد دوباره سون نصب کنید و دوباره امتحان کنید

IOG
08-07-2011, 13:54
ممکنه بازیش ایراد داشته باشه بعضی بازی ها با سئون مشکل دارند ولی تو xp روونند
مثلا همین بازی که عشقه منه gears of war[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو xp روونه ولی تو سون تیک داره و باید یک کرک براش بگیری تا درست بشه
اتفاقا عشق شما رو دیروز پریروز نصبیده بودم:31:. ولی تیک میزد.حالمو گرفته بود. پس به نظر شما ویندوز عوض کنم؟؟؟

EXTREME
08-07-2011, 13:56
آره این بازی تو سون تیک میزنه و باید یک کرک براش بریزی این بازی جزء بازی های مشکل دار بود
من میگم شما ویندوز Xp بریزید ببینید وضعیت بازی ها به چه صورته اگه روون باشه که قطعا هست یعنی سیستمتون سالمه
بازی gears of war قطعا تو xp روونه

IOG
08-07-2011, 13:58
این که xp از 3 گیگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه مشکلی ایجاد نمیکنه؟

EXTREME
08-07-2011, 13:58
این که xp از 3 گیگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه مشکلی ایجاد نمیکنه؟
شما نیمخواین ویندوز دائمتون xp باشه فقط برای تست
نه مشکل ایجاد نمی کنه فقط 1 گیگ رم آدرس دهی نمیشه

IOG
08-07-2011, 14:01
شما نیمخواین ویندوز دائمتون xp باشه فقط برای تست
نه مشکل ایجاد نمی کنه فقط 1 گیگ رم آدرس دهی نمیشه
خب این مسئله فقط برای Gears of War فایده داره.بقیه بازیا چی؟

EXTREME
08-07-2011, 14:07
خوب بقیه بازی هارو هم تو اون xp تست کنید و نتیجرو بگین بازی هایی که مشکل داشت اگه مشکل داشت بگین
اگه درست نشد با یه گرافیک قویتر باید تست بشه درست نشد باید برید سراغ تست قطعات

IOG
08-07-2011, 14:20
چشم.من یه ویندوز عوض میکنم و تو همین تاپیک نتیجه رو مینویسم.

EXTREME
08-07-2011, 14:38
چشم.من یه ویندوز عوض میکنم و تو همین تاپیک نتیجه رو مینویسم.
اوکی مامنتظر نتیجه هستیم

IOG
08-07-2011, 16:01
آقا مهرداد ویندوز عوض کردم.حالا Gears of War ینصبم یا بازی دیگه ای؟
GoF رو با حداکثر میتونم بازی کنم الان؟

EXTREME
08-07-2011, 19:44
آقا مهرداد ویندوز عوض کردم.حالا Gears of War ینصبم یا بازی دیگه ای؟
GoF رو با حداکثر میتونم بازی کنم الان؟
بله نصب کنید و امتحان کنید
همچنین بازی هایی که مشکل داشتین هم نصب کنید و نتیجشو بگید در ضمن درایور گرافیک آخرین ورژن باشه

IOG
09-07-2011, 12:03
چشم GooF رو نصب میکنم.من درایور گرافیکم همونی هست که تو سی دیش بود. تو بازیایی که الان نصبه خیلی روونتره. فقط مشکلم الان اینه که تو این ویندوز سیستم زیاد هنگ میکنه مثلا اگه در حین نصب یه برنامه برم و یه پنجره دیگه باز کنم سیستم هنگ میکنه. بعضی وقتها حتی Task Manager هم باز نمیشه. این مشکلی نداره؟

EXTREME
09-07-2011, 13:18
بررسی کنید ببینید سیستمتون ویروسی نیست
هارد رو هم با نرم افزار hdd renegrator چک کنید
قبلا تو تاپیک قبلی دماهای سیستمتون رو دیده بودم و عادی بود