مشاهده نسخه کامل
: کیس قدرتمند تا 1500 برای گیم
google chrome
04-07-2011, 10:20
با سلام خدمت اساتید گرامی
لطف کنید یه سیستم قدرتمند فقط کیس برای گیم تا یک و نیم میلیون معرفی کنید
خواهشآ قطعات آینده نگر باشن و بر مبنای nvidia
قابلیت sli داشته باشه
اگه لازمه اینو هم مد نظر قرار بدید که مانیتورم asus ml238h هستش
Ultra_Black
04-07-2011, 11:04
سلام
پیشنهاد من:
CPU:Intel Core i5 2500K=260
M.B:Asus P8Z68-V=280
RAM:Corsair Vengeance 8Gb 1600 CL9 (2x4Gb)=140
VGA:EVGA GTX570 HD 1280Mb=460
HDD:2 X Samsung F3 500Gb (HD502HJ) RAID0=95
DVD RW:HP 1270i=30
Power:Green GP885B=155
Case:Green Falcon=95
All:1515
قابلیت اورکلاک و همچنین SLI رو هم در آینده دارید...
پیشنهاد من هم همون سیستم پیشنهادی بابک جان هست.
فقط حواستون باشه برای SLI باید پاور رو تعویض کنید(هر موقع قصد داشتید)
موفق باشید.
Ultra_Black
04-07-2011, 13:13
فقط حواستون باشه برای SLI باید پاور رو تعویض کنید(هر موقع قصد داشتید)
نه عرفان جان کافیه...
مصرف هر دو کارت در حالت Full Load حدود 410 وات هست و با یک پاور بالای 750 وات هم میشه این کارتها رو SLI کرد
این نتیجه گیری سایت Guru3D:
GeForce GTX 570 in 2-way SLI
A second card requires you to add another ~225 Watts. You need a 750+ Watt power supply unit if you use it in a high-end system (800+ to a KiloWatt is recommended if you plan on any overclocking).q
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با در نظر گرفتن اورکلاک،یک پاور بالای 800 وات کاملا جوابگو خواهد بود...
نه عرفان جان کافیه...
مصرف هر دو کارت در حالت Full Load حدود 410 وات هست و با یک پاور بالای 750 وات هم میشه این کارتها رو SLI کرد
این نتیجه گیری سایت Guru3D:
GeForce GTX 570 in 2-way SLI
A second card requires you to add another ~225 Watts. You need a 750+ Watt power supply unit if you use it in a high-end system (800+ to a KiloWatt is recommended if you plan on any overclocking).q
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با در نظر گرفتن اورکلاک،یک پاور بالای 800 وات کاملا جوابگو خواهد بود...
بابک جان این سیستم با در نظر گرفتن 20 درصد توان بالاتر حدود 780 وات مصرف داره. در ضمن آورکلاک CPU در نظر گرفته نشده!
با این سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حالا برای این سیستم پاوری که در شاخه +12V توان 780W ارائه میده به نظرتون کافیه؟
موفق باشید.
Ultra_Black
05-07-2011, 10:07
بابک جان این سیستم با در نظر گرفتن 20 درصد توان بالاتر حدود 780 وات مصرف داره. در ضمن آورکلاک CPU در نظر گرفته نشده!
این سایتها معمولا زیاد دقیق نیستن و به صورت حدودی تخمین می زنند
خوب حالا برای این سیستم پاوری که در شاخه +12V توان 780W ارائه میده به نظرتون کافیه؟
کارت GTX570 هم کارت زیاد پرمصرفی نیست و حتی سایت EVGA حداقل پاور مورد نیاز رو 550 وات اعلام کرده...
و با حساب SLI حداکثر مصرف در شاخه 12V+ زیر 750 وات خواهد بود ( در Full Load)
و با حساب SLI حداکثر مصرف در شاخه 12V+ زیر 750 وات خواهد بود ( در Full Load)
حتی اگه زیر 750 وات هم باشه... به نظر من پاور نباید تحت فشار قرار بگیره. این یه سیستم حرفه ای هست و باید جا برای آورکلاک و ... هم باشه...
ولی با این پاور بدون آورکلاک هم حتی کاملا لب مرزه و امکان به وجود اومدن مشکلات هست.
به هر حال این نظر من هست و اگه این سیستم برای خودم بود پاور زیر 1000 نمیگرفتم...
(نظر شما هم محترمه و شما استاد ما هستی یه وقت برداشت نادرست از حرف های من نشه بابک جان:10::11:)
Ultra_Black
05-07-2011, 12:06
حتی اگه زیر 750 وات هم باشه... به نظر من پاور نباید تحت فشار قرار بگیره. این یه سیستم حرفه ای هست و باید جا برای آورکلاک و ... هم باشه...
بدون اینکه تحت فشار باشه جا برای اورکلاک کاربردی هم داره
2600K پردازنده خیلی کم مصرفی هست و با اورکلاک تا 4.4Ghz حداکثر مصرفش تو Full Load به 111 وات میرسه (بر عکس پردازنده های پر مصرف AMD)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخواییم یه حساب سر انگشتی از مصرف قطعات این سیستم طبق جدول مصرفی سایت گرین که کمی هم مبالغه کرده داشته باشیم:
CPU:Intel Core i5 2500K@ 4.4Ghz=111W
M.B:Asus P8Z68-V=90W
RAM:Corsair Vengeance 8Gb 1600 CL9 (2x4Gb)=30W
VGA:EVGA GTX570 HD 1280Mb=410W
HDD:2 X Samsung F3 500Gb (HD502HJ) RAID0=70W
DVD RW:HP 1270i=25W
Case & Other Devices=50W
All:786W
در حالت Full Load در هر 3 شاخه 3.3V+ و 5.0V+ و 12V+ حداکثر مصرفی برابر با 786 وات خواهد داشت در صورتی که پاور مورد نظر ما میتونه 885 وات در هر 3 شاخه بصورت ممتد به ما توان بده!
و البته باید توجه داشت که این حساب ما بدترین حالت فشار روی سیستم و در صورتی هست که تمام این قطعات در حالت بالاترین مصرف قرار بگیرند که در حالت عادی سیستم خیلی کم امکان داره در حالت باشه...
(نظر شما هم محترمه و شما استاد ما هستی یه وقت برداشت نادرست از حرف های من نشه بابک جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif)
خیر خواهش می کنم...
فروم برای آموختن هست و دلیل اصلی فعالیتم در اینجا هم به روز نگه داشتن و اضافه کردن به اطلاعاتم هست.
این بحث ها هم علاوه بر ما میتونه برای خیلی های دیگه مفید و مثمر ثمر باشه...
CPU:Intel Core i5 2500K@ 4.4Ghz=111W
M.B:Asus P8Z68-V=90W
RAM:Corsair Vengeance 8Gb 1600 CL9 (2x4Gb)=30W
VGA:EVGA GTX570 HD 1280Mb=410W
HDD:2 X Samsung F3 500Gb (HD502HJ) RAID0=70W
DVD RW:HP 1270i=25W
Case & Other Devices=50W
All:786W
در حالت Full Load در هر 3 شاخه 3.3V+ و 5.0V+ و 12V+ حداکثر مصرفی برابر با 786 وات خواهد داشت در صورتی که پاور مورد نظر ما میتونه 885 وات در هر 3 شاخه بصورت ممتد به ما توان بده!
و البته باید توجه داشت که این حساب ما بدترین حالت فشار روی سیستم و در صورتی هست که تمام این قطعات در حالت بالاترین مصرف قرار بگیرند که در حالت عادی سیستم خیلی کم امکان داره در حالت باشه...
به نظر من از یک پاور 885w نباید 786w توان گرفته بشه. این ممکنه باعث مشکلات کوتاه یا بلند مدت بشه...
در گیم ها هم معمولا قطعات در Load کامل قرار میگیرن(البته نه در حد 100%)
ولی خوب باز به نظر من یه پاور +1000 وات برای این سیستم نیازه.
خیر خواهش می کنم...
فروم برای آموختن هست و دلیل اصلی فعالیتم در اینجا هم به روز نگه داشتن و اضافه کردن به اطلاعاتم هست.
این بحث ها هم علاوه بر ما میتونه برای خیلی های دیگه مفید و مثمر ثمر باشه...
لطفا داری عزیز!:46:
Ultra_Black
05-07-2011, 12:45
به نظر من از یک پاور 885w نباید 786w توان گرفته بشه. این ممکنه باعث مشکلات کوتاه یا بلند مدت بشه...
نظر شما محترم
ولی آیا حدود 100 وات اضافه (برای احتیاط) به نظرتون کم هست؟!
و تا زمانی که ما افت توان نداریم چرا باید سیستم دچار مشکل بشه؟!
در گیم ها هم معمولا قطعات در Load کامل قرار میگیرن(البته نه در حد 100%)
بله گیم ها در سنگین ترین حالت ممکنه 80% قطعات اصلی سیستم رو از جمله پردازنده،رم و کارت گرافیک رو تحت فشار قرار میدن و بقیه قطعات سیستم یا در حالت Idle هستن (از جمله ODD و...) و یا در حالت نیمه Load قرار دارن (مثل HDD و...)
ولی خوب باز به نظر من یه پاور +1000 وات برای این سیستم نیازه.
بله 1000 وات مطمئن تر هست و البته هزینه اضافی هم با خودش همراه خواهد داشت...
متاسفانه ما ایرانی ها همیشه در چنین مواردی بدترین حالت رو مد نظر قرار میدیم و همیشه قطعات رو با بالاترین توان و پرفمنس رو انتخاب میکنیم که این از عواقب کشورهای جهان سوم و جامعه مصرف کننده هست...
ولی در کشورهای اروپایی و آمریکایی همیشه با دقیقترین محاسبات قطعاتشون رو انتخاب می کنند تا هزینه اضافی برای چیزی که بهش نیاز ندارند متحمل نشن (برای همه قطعات از جمله پردازنده،رم و...)
نظر شما محترم
ولی آیا حدود 100 وات اضافه (برای احتیاط) به نظرتون کم هست؟!
و تا زمانی که ما افت توان نداریم چرا باید سیستم دچار مشکل بشه؟!
شنیده بودم که پاور های گرین(با توجه به این که همیشه پیشنهادشون میکنم و خودم هم گرین دارم) نباید روی فول لودشون توجه کرد.
یعنی همون 100 وات هم امکان داره کم باشه.
البته با توجه به این که دلیل و مدرک علمی ندارم انتظار قبول این حرفمو ازتون ندارم.
بله 1000 وات مطمئن تر هست و البته هزینه اضافی هم با خودش همراه خواهد داشت...
متاسفانه ما ایرانی ها همیشه در چنین مواردی بدترین حالت رو مد نظر قرار میدیم و همیشه قطعات رو با بالاترین توان و پرفمنس رو انتخاب میکنیم که این از عواقب کشورهای جهان سوم و جامعه مصرف کننده هست...
ولی در کشورهای اروپایی و آمریکایی همیشه با دقیقترین محاسبات قطعاتشون رو انتخاب می کنند تا هزینه اضافی برای چیزی که بهش نیاز ندارند متحمل نشن (برای همه قطعات از جمله پردازنده،رم و...)
بله درسته... باید قطعات درست انتخاب بشن.
به هر حال...
دیگه فکر نمیکنم حرفی برای گفتن باقی مونده باشه... خودشون باید تصمیم بگیرن.
موفق باشید.
google chrome
05-07-2011, 13:11
با تشکر از دوستان عزیز
با عرض شرمندگی یه زحمت دیگه ای هم براتون داشتم لطف کنید با همین مبلغ یه سیستم بر مبنای amd معرفی کنید
سی پی یو 4 هسته ای باشه مثل این AMD Phenom II X4 970 Black Edition Deneb 3.5GHz
و بیشتر روی مادربورد تمرکز کنید و یه مادربورد خوب معرفی کنید که از نسل جدید cpu هم پشتیبانی کنه
در کل سیستم آینده داری باشه و بشه سیستم رو ارتقا داد و از دو سه تا کارت گرافیک استفاده کرد و سیستمم رو اوورکلاک کرد
البته خودم سیستم برمبنای اینتل رو ترجیح میدم اما amd رو هم برسی کنم انتخاب بهتر خواهم داشت
از وقتی که به من اختصاص میدید سپاسگذارم
Ultra_Black
05-07-2011, 13:32
شنیده بودم که پاور های گرین(با توجه به این که همیشه پیشنهادشون میکنم و خودم هم گرین دارم) نباید روی فول لودشون توجه کرد.
یعنی همون 100 وات هم امکان داره کم باشه.
البته با توجه به این که دلیل و مدرک علمی ندارم انتظار قبول این حرفمو ازتون ندارم.
گرین از برندهای خوشنام هست و طبق تست های و ریویوهای سایت های معتبر از جمله شهر سخت افزار تائید و حتی Award های متعددی گرفته...
توصیه می کنم این ریویو رو که تست از همین مدل Green GP885B به همراه پاورهای معتبر بین الملی هست مطالعه کنید:
پنج پادشاه در یک اقلیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به هر حال...
دیگه فکر نمیکنم حرفی برای گفتن باقی مونده باشه... خودشون باید تصمیم بگیرن.
دقیقا...
ما اینجا فقط و فقط پیشنهاد میدیم و این کاربران هستند که با توجه به پیشنهادات ما انتخاب می کنند
با تشکر از دوستان عزیز
با عرض شرمندگی یه زحمت دیگه ای هم براتون داشتم لطف کنید با همین مبلغ یه سیستم بر مبنای amd معرفی کنید
سی پی یو 4 هسته ای باشه مثل این AMD Phenom II X4 970 Black Edition Deneb 3.5GHz
و بیشتر روی مادربورد تمرکز کنید و یه مادربورد خوب معرفی کنید که از نسل جدید cpu هم پشتیبانی کنه
در کل سیستم آینده داری باشه و بشه سیستم رو ارتقا داد و از دو سه تا کارت گرافیک استفاده کرد و سیستمم رو اوورکلاک کرد
البته خودم سیستم برمبنای اینتل رو ترجیح میدم اما amd رو هم برسی کنم انتخاب بهتر خواهم داشت
از وقتی که به من اختصاص میدید سپاسگذارم
دوست عزیزم
فعلا سیستم AMD که قابلیت رقابت با سیستم اینتل پیشنهاد شده رو داشته باشه نداریم!
ولی اگر اصرار به خرید سیستم بر اساس AMD رو دارین توصیه میکنم تا زمان ورود سری جدیدش یعنی Bulldozer صبر کنید...
گرین از برندهای خوشنام هست و طبق تست های و ریویوهای سایت های معتبر از جمله شهر سخت افزار تائید و حتی Award های متعددی گرفته...
توصیه می کنم این ریویو رو که تست از همین مدل Green GP885B به همراه پاورهای معتبر بین الملی هست مطالعه کنید:
سلام.
یک تجربه شخصی با Green GP885 : البته تجربه کاملا شخصی بود و در لابراتوار تست تخصصی زده نشد)
موضوع هم این بود که کارت های HD4870 تغریبا تازه وارد بازار شده بودند ما دو عدد از این کارت هارو تهیه کردیم و روی مادربرد MA790FXT-UD5P به حالت Crossfire در آوردیم.
پردازنده هم PhenomII X4 955 BE RB-C2 بود که تا 3.8GHZ اورکلاک شده بود.
جالب این بود که این پاور حتی قابلیت تغذیه گرافیک هارو نداشت و در بازی Crysis Warhead مقدار FPS روی 30 قفل شده بود در حالی که در حالت تک کارت حدود 50FPS میداد.(البته در حین کار روی Dual GPU صدا جر جر پاور بلند میشد ) و ولتاژ 12V به 11.7xV کاهش پیدا کرده بودند که شدیدا باعث آسیب زدن به قطعات از جمله H.D.D و S.S.D در طولانی مدت میشه.
با اینکه بنده خودم از اعضای فعال سایت شهر سخت افزار هستم و با شرکت Green همکاری مستقیم دارم هیچ وقت به مدل GP885W و تست هایی که به پنج پادشاه در یک اقلیم معروف هستن اصلا اعتماد نداشتم بنا به این تجربه و من نمیدونم در این تست ها چطوری مدل GP885W تونسته تست CrossFireX 2x HD4870 X2 رو پاس کنه در حالی که قابلیت تغذیه 2 تا HD4870 به حالت مجزا را نداره..!
نکته جالب تر هم این بود که در همون حین ما پاور رو به Acble R8 800W تغییر دادیم و به راحتی حداکثر Performance رو از کارت ها و سیستم گرفتیم فقط یک مقدار افت ولتاژ داشتیم (که باز هم نسبت به 885W بهتر بود حدودا 11.9xV ) !
نظر بنده بر Green GP1035W Bronze هست به دلیل اینکه طبق تست هایی که زده شد در لابراتوار شرکت گرین توسط مهندس عمرانی موفق شدیم مقدار 1400W (بدون افت ولتاژ ریل 12V) از این پاور 1035W بگیریم که شدیدا حیرت آور بود..!
علت این تست هم بیشتر به کل کل بر میگشت چون در سایت ها خارجی با استفاده از پاور Antec 1200 OC موفق شده بودند 1600W توان ورودی بگیریند ما میخواستیم تست کنیم ببینیم پاور های 1K شرکت HighPower حداکثر مقدار خروجی که میتونه بده چقدر است (دقیت کنید توان ورودی با توان خروچی متفاوت است) ! توان ورودی مقدار جریانی است که وارد پاور میشه جریان خروجی مقدار جریانی است که پاور توسط شاخه های 12V/5V/3.3V در اختیار قطعات قرار میده.
البته با عرض پوزش که بحث رو منحرف کردم فقط خواستم دوستان رو در جریان قرار بدم.
امیدوارم بعد از این پست با حکم جلب نیان دره خونمون :دی
سلام.
یک تجربه شخصی با Green GP885 : البته تجربه کاملا شخصی بود و در لابراتوار تست تخصصی زده نشد)
موضوع هم این بود که کارت های HD4870 تغریبا تازه وارد بازار شده بودند ما دو عدد از این کارت هارو تهیه کردیم و روی مادربرد MA790FXT-UD5P به حالت Crossfire در آوردیم.
پردازنده هم PhenomII X4 955 BE RB-C2 بود که تا 3.8GHZ اورکلاک شده بود.
جالب این بود که این پاور حتی قابلیت تغذیه گرافیک هارو نداشت و در بازی Crysis Warhead مقدار FPS روی 30 قفل شده بود در حالی که در حالت تک کارت حدود 50FPS میداد.(البته در حین کار روی Dual GPU صدا جر جر پاور بلند میشد ) و ولتاژ 12V به 11.7xV کاهش پیدا کرده بودند که شدیدا باعث آسیب زدن به قطعات از جمله H.D.D و S.S.D در طولانی مدت میشه.
با اینکه بنده خودم از اعضای فعال سایت شهر سخت افزار هستم و با شرکت Green همکاری مستقیم دارم هیچ وقت به مدل GP885W و تست هایی که به پنج پادشاه در یک اقلیم معروف هستن اصلا اعتماد نداشتم بنا به این تجربه و من نمیدونم در این تست ها چطوری مدل GP885W تونسته تست CrossFireX 2x HD4870 X2 رو پاس کنه در حالی که قابلیت تغذیه 2 تا HD4870 به حالت مجزا را نداره..!
نکته جالب تر هم این بود که در همون حین ما پاور رو به Acble R8 800W تغییر دادیم و به راحتی حداکثر Performance رو از کارت ها و سیستم گرفتیم فقط یک مقدار افت ولتاژ داشتیم (که باز هم نسبت به 885W بهتر بود حدودا 11.9xV ) !
نظر بنده بر Green GP1035W Bronze هست به دلیل اینکه طبق تست هایی که زده شد در لابراتوار شرکت گرین توسط مهندس عمرانی موفق شدیم مقدار 1400W (بدون افت ولتاژ ریل 12V) از این پاور 1035W بگیریم که شدیدا حیرت آور بود..!
علت این تست هم بیشتر به کل کل بر میگشت چون در سایت ها خارجی با استفاده از پاور Antec 1200 OC موفق شده بودند 1600W توان ورودی بگیریند ما میخواستیم تست کنیم ببینیم پاور های 1K شرکت HighPower حداکثر مقدار خروجی که میتونه بده چقدر است (دقیت کنید توان ورودی با توان خروچی متفاوت است) ! توان ورودی مقدار جریانی است که وارد پاور میشه جریان خروجی مقدار جریانی است که پاور توسط شاخه های 12V/5V/3.3V در اختیار قطعات قرار میده.
البته با عرض پوزش که بحث رو منحرف کردم فقط خواستم دوستان رو در جریان قرار بدم.
امیدوارم بعد از این پست با حکم جلب نیان دره خونمون :دی
با تشکر از آرمان عزیز :31:
آرمان جان من فکر کنم مصرف gtx 570 کمتر از 4870 اونم x2 باشه
تو تست anantech تو بازی crysis warhead گرافیک gtx 570 حدود 360 وات مصرف داره درحالی که x2 حدود 460 وات
بنابراین فکر نکنم 885 برای gtx 570 sli مشکلی ایجاد کنه
حالا شما با حکم جلب نیان خونه ی ما خوبه :31:
سلام.
منظورت رو دقیق متوجه نشدم.
ببین مهرداد جان منظورم این بود که برای تا HD4870 معمولی در حالت CrossFire گرین 885 کافی نیست..! (حداقل برای بنده اینطور بود)
GTX570 SLI رو تست نکردم ...!
اینجا بحث سره 2x GTX570 @ SLi هست...! نه یک GTX570 در حالت Single GPU ..
البته این هم بگم که صحبت های بابک عزیز در رابطه مصرف کارت ها کاملا صحیح هست ( یک وقت سوء تفاهم به وجود نیاد)
سلام.
منظورت رو دقیق متوجه نشدم.
ببین مهرداد جان منظورم این بود که برای تا HD4870 معمولی در حالت CrossFire گرین 885 کافی نیست..! (حداقل برای بنده اینطور بود)
GTX570 SLI رو تست نکردم ...!
اینجا بحث سره 2x GTX570 @ SLi هست...! نه یک GTX570 در حالت Single GPU ..
مثل اینکه سوء تفاهم شد من درحالت کلی گفتم و منحصرا مربوط به برند گرین نبود
در حالت کلی برای دوتا gx 570 حدود 760 وات کافیه ولی احتمالا اون گرین توان واقعی نمیداده که این مشکل براتون پیش اومده و در نتیجه با acbell 800 کار کرده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.