مشاهده نسخه کامل
: خرید کیس تا سقف 500 تومن برای کارهای فنی مهندسی
MITAJOON
03-07-2011, 20:15
سلام.
دوستان من برای کار با نرم افزار Auto Desk Mep و ترسیم نقشه های 3 بعدی تاسیساتی و همچنین رندر کردن با نرم افزار Revit نیاز دارم یه سیستم قوی داشته باشم.بیشتر هدفم سرعت بالاست تا موقع چرخوندن نقشه تو ابعاد مختلف کم نیاره و هنگ نکنه.همچنین تو اینترنت گردی وقتی چند تا پنجره رو با هم باز میکنم سرعت سیستم کم نشه!گیم برام خیلی مهم نیست چون کنسول بازی دارم و رندر کردن هم کار وشغلم نیست ولی ترسیم پلان 3 بعدی برام واجبه.اگه امکان داره با هزینه ای معادل همین 500 هزار تومن یه کیس برام معرفی کنید تا نیازمو حداقل تا 3-4 سال بر طرف کنه و اگه به نوعی باشه که بشه به تدریج هم ارتقاش بدم خوبه.(یعنی در آینده هم بشه تا حدودی ارتقاش داد) مانیتور و کیبورد و موس دارم و مودم وای فای با وایمکس ایرانسل دارم. یه سیستم قدیمی هم دارم که بسختی باهاش نت میام!!!ولی دی وی دی رایتر خوبی داره. و یه هارد ساتا مکستور 80 گیگ هم دارم که گمونم بکارم بیاد!!لااقل میشه یه پارتیشن باهاش ساخت!!نه؟پاورمم گرین 400 وات Real با 24 پین هست!بقیه دیگه کاربردی نداره.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید و یه سیستم با سرعت عالی بهم معرفی کنید.
Ultra_Black
03-07-2011, 21:27
سلام
پیشنهاد من:
CPU:Intel Core i5 2400=225
M.B:Asus P8H67-M Pro B3=170
RAM:Kingmax 4Gb 1333 CL9 (2x2Gb)=50
VGA:Intel HD Graphics 2000=0
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=46
Case:Green MD121=30
All:521
دی وی دی رایتر و پاور هم از سیستم خودتون...
playstation 3
03-07-2011, 21:27
CPU:PHENOM II X6 1300T=200
M.B:ELITE A785 GMAD3=80
RAM:Elixir 8Gb 1333 CL9 (4x2Gb)=105
VGA:ONBOARD RADEON HD 4200 DX10.1=0
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=46
case:Green MD121 =30
NOTICE:THIS MAIN HAS 5SATA PORTS 1 PATA PORTS&SUPPORTS HYBIRD CROSSFIRE TECHNOLOGY!
All:458
اگه از اینتل هم میخواهنید سیستم بالایی خوبه!
MITAJOON
03-07-2011, 21:31
ممنونم لطف کردین دوست عزیز.این قطعات رو از کجا و با کدوم گارانتی بگیرم مناسبتره؟ویه سوال دیگه رم رو بعدا ً اگه بخوام 8 گیگ کنم، باید از همین مدل دوباره بگیرم؟و اینکه گرافیک چقدر از رم رو میگیره؟(آنبرده دیگه درسته؟بعدا ً براش چه کارت گرافیکی میشه گذاشت؟ مادر بوردی که فرمودین Usb 3 رو هم ساپورت میکنه؟
اصولا ً تو کار با برنامه های مهندسی گرافیکی(مثل کد یا رویت) CPU مهمتره یا رم یا گرافیک؟
خب 2 تا نظر شد!!!جالبتر شد حالا در مقایسه این 2 سیستم کدوم یکی چه توانایی هایی دارن؟حقیقت من سیستم باز به اون شکلی که بخوام بدونم ریزتیرن تفاوت ها اینتل یا aMD یا بقیه برند ها چیه نیستم!!! بنابر این اگر قابلیت های سیستمی رو که پیشنهاد دادین بفرمائید ممنون میشم!!مثلا ً مزیت این دو سیستم پیشنهادی تو چیشه؟گرافیک، رم یا CPU یا...؟
playstation 3
03-07-2011, 21:44
RAM:Elixir 4Gb 1333 CL9 (2x2Gb)=52
باید رم رو با همین باس بگیرید تایمینگشم اگه همین باشه بهتر هم هست
بله این مینی که من معرفی کردم 4 تا جای رم داره
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
Socket AM3 socket for AMD Phenom™ II processors /AMD 785G & AMD SB710 /On Chip (AMD 785G-based with ATI™ Radeon HD4200 graphics ) /DDR3 OC1600/1333/1066/800 /16GB
256 مگ از رم باید بگیره!
در ضمن این CPU که من معرفی کردم 6 هسته ی فیزیکی داره ولی در کل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ultra_Black
03-07-2011, 21:45
ممنونم لطف کردین دوست عزیز.
خواهش می کنم
این قطعات رو از کجا و با کدوم گارانتی بگیرم مناسبتره؟
از پاساژ ایران و یا رضا واقع در خیابان ولیعصر
گارانتی ها بترتیب:
بدون گارانتی
الماس یا سازگار ارقام
آواژنگ
سازگار ارقام
آینده سیما
ویه سوال دیگه رم رو بعدا ً اگه بخوام 8 گیگ کنم، باید از همین مدل دوباره بگیرم؟
بله
2 تا دیگه از همین رمها
و اینکه گرافیک از رم اصلی هم Share میکنه یا فقط رم خودشه
تا 1.7Gb بسته به نیازش میتونه از رم اصلی Share کنه
مادر بوردی که فرمودین Usb 3 رو هم ساپورت میکنه؟
بله هم USB3.0 و هم SATA3
اصولا ً تو کار با برنامه های مهندسی گرافیکی(مثل کد یا رویت) CPU مهمتره یا رم یا گرافیک؟
اول CPU و بعد رم
MITAJOON
03-07-2011, 22:00
مرسی از دوست خوبم با آیدی Playstation3 بخاطر پاسخش.با کمک اون جدوله فکر کنم به برای رندریگ بهتره برم سراغ اینتل!
NOTICE:THIS MAIN HAS 5SATA PORTS 1 PATA PORTS&SUPPORTS HYBIRD CROSSFIRE TECHNOLOGY!
البته اینو نفهمیدم چیه؟این پورت ها برای چه کاری استفاده میشن؟خصوصا ً بخش قرمز شده!
و مرسی از دوست خوبم Ultra_Black بخاطر پاسختون.
گارانتی ها بترتیب:
بدون گارانتی
الماس یا سازگار ارقام
آواژنگ
سازگار ارقام
آینده سیما
کدومشون بهتره؟
تا 1.7Gb بسته به نیازش میتونه از رم اصلی Share کنه
برنامه ی MEP که من باهاش کار میکنم 32 بیتی هست.تا اونجایی که میدونم سیستم عامل های 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو کاری ندارن!!درسته؟من چقدر رم داشته باشم که هم نیاز VGA رو جواب بده و هم نیاز بقیه سیستم رو؟
Ultra_Black
03-07-2011, 22:14
و مرسی از دوست خوبم Ultra_Black بخاطر پاسختون.
خواهش میکنم
کدومشون بهتره؟
متوجه نمیشم؟!!!
برای هرقطعه گارانتی مخصوص بخودش هست که به ترتیب براتون عرض کردم
برنامه ی MEP که من باهاش کار میکنم 32 بیتی هست.تا اونجایی که میدونم سیستم عامل های 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو کاری ندارن!!درسته؟من چقدر رم داشته باشم که هم نیاز VGA رو جواب بده و هم نیاز بقیه سیستم رو؟
مطمئنید این نرم افزار نسخه 64 بیتی نداره؟!
نمیدونم که این نرم افزار چقدر از گرافیک استفاده میکنه ولی مطمئن باشید که هیچوقت 1.7 گیگ از رمتون رو کسر نخواهد کرد...
playstation 3
03-07-2011, 22:15
این پورت ها برای کارهای اداری استفاده میشوند
این تکنولوژی هست که وقتی شما یک کارت قویتر amd radeon بعدا به این سیستم اضافه کنید تو محیط ویندوز از کارت آنبرد
و در بازی ها و نرم افزار های سنتگین از کارت استفاده میشه! که در نتیجه خنک تر بودن کارت رو بدنبال داره!
سازگار ارقام بهتره
MITAJOON
03-07-2011, 22:23
متوجه نمیشم؟!!!
برای هرقطعه گارانتی مخصوص بخودش هست که به ترتیب براتون عرض کردم
میبخشید من فکر کردم اتواع گارانتی رو گفتید که تو بازار هست.پس برای هرکدوم از قطعات، گارانتی یه شرکت بهتره !؟
اما خب بازم ترتیب گارانتی ها مشخص نبود!!یعنی CPU ای که معرفی کردین گارانتی نداره و بقیه قطعات به ترتیب اون گارانتی هایی که فرمودین را دارن؟
این تکنولوژی هست که وقتی شما یک کارت قویتر amd radeon بعدا به این سیستم اضافه کنید تو محیط ویندوز از کارت آنبرد و در بازی ها و نرم افزار های سنتگین از کارت استفاده میشه! که در نتیجه خنک تر بودن کارت رو بدنبال داره!
سازگار ارقام بهتره
پس برای یه همچین سیستمی اگر بخوام در آینده کارت گرافیک هم بذارم باید مدل خاصی رو در نظر بگیرم درسته؟واین کار رو توصیه میکنید که آدم یه همچین کاری بکنه؟اگر پاسختون مثبت باشه میشه هم اکنون هم به خرید یه کارت گرافیک فکر کرد!اونموقع من باید چه کارتی و با چه قیمتی بگیرم؟
ببخشید که زیاد میپرسم.
Ultra_Black
03-07-2011, 22:38
پس برای هرکدوم از قطعات، گارانتی یه شرکت بهتره !؟بله گارانتی هر قطعه فرق میکنه
یعنی CPU ای که معرفی کردین گارانتی نداره و بقیه قطعات به ترتیب اون گارانتی هایی که فرمودین را دارن؟دقیقا...
پس برای یه همچین سیستمی اگر بخوام در آینده کارت گرافیک هم بذارم باید مدل خاصی رو در نظر بگیرم درسته؟واین کار رو توصیه میکنید که آدم یه همچین کاری بکنه؟اگر پاسختون مثبت باشه میشه هم اکنون هم به خرید یه کارت گرافیک فکر کرد!اونموقع من باید چه کارتی و با چه قیمتی بگیرم؟
ببخشید که زیاد میپرسم.
اگه بازی نمی کنید به هیچ عنوان نیاز به کارت گرافیک مجزا نخواهید داشت...!
playstation 3
03-07-2011, 22:53
نه! فقط برای اینکه از امکان hybird crossfire برخوردار بشید میتونید بعدا برای بازی و کارهای دیگه از کارت radeon استفاده کنید
والااین مین بخوبی با کارت های nvidia geforce هم کار میکنه و مشکلی نداره
در کل گرافیک آنبرد این مین خیلی بهتر از intel hd 3000 هست و با اون میتونید نرم افزار های 3d رو بیارید
در کل بهتر بگم هر کارت pciex16 رو میتونید استفاده کنید حتی gtx 580!
MITAJOON
03-07-2011, 22:59
ممنون.بعد از تصمیم گیری و استفاده از راهنمایی های شما دو بزرگوار انتخابمو میکنم و میرم جمعش کنم.تا آخر این هفته باید سیستم تو خونه روشن باشه.بازم تشکر میکنم.
playstation 3
03-07-2011, 23:08
خواهش میکنم
درضمن رمش رو هم عوض کردم
8gb ELIXIR 1333(4X2GB)=100
تقریبا همش با هم 450-460 در میاد!
Dj_aghamajid
03-07-2011, 23:11
این پورت ها برای کارهای اداری استفاده میشوند
این تکنولوژی هست که وقتی شما یک کارت قویتر amd radeon بعدا به این سیستم اضافه کنید تو محیط ویندوز از کارت آنبرد
و در بازی ها و نرم افزار های سنتگین از کارت استفاده میشه! که در نتیجه خنک تر بودن کارت رو بدنبال داره!
سازگار ارقام بهتره
با هر کارت AMD نمیشه این کار رو کرد!
در مورد مکانیزم هیبرید هم باید بگم که این قابلیت جوری عمل میکنه که وقتی کار سبک گرافیکی انجام میشه و یا سیستم بیکاره از هسته گرافیکی آنبرد استفاده میشه و کارت گرافیک از بطور موفقت از مدار خارج میشه و این باعث مصرف کمتر انرژی و گرمای کمتر میشه! و در زمانی که به توان گرافیکی بالایی نیاز هست هر دو یعنی کارت گرفیک و گرافیک آنبرد بطور موازی وارد عمل شده و پرفورمنس رو تا 75% افزایش میدهند!
البته این روال دیگه به این صورت پیگری نمیشه! الان شرکت اومده سری APU ها رو معرفی کرده که بصورت ترکیبی پردازنده و هسته گرافیکی با هم در یکجا کار میکنند و با کارت گرافیک ها مجزا و مخصوص این خاصیت عمل میکنه و افزایش کارایی تا 150% خواهد داشت! باز هم با مصرف پایینتر! به روش فوق Dual Graphic میگن! که اون رو بزودی در مادربردهای سوکت FM1 خواهید دید!
Ultra_Black
03-07-2011, 23:17
در کل گرافیک آنبرد این مین خیلی بهتر از intel hd 3000 هست و با اون میتونید نرم افزار های 3d رو بیارید
نه دوست من اینا رو ببینید:
همونطور که ملاحظه می کنید Intel HD 3000 & 2000 حتی از فویترین گرافیک آنبرد AMD یعنی Radeon HD 4290 هم بهتر عمل میکنند
MITAJOON
03-07-2011, 23:36
آقا دمتون گرم.خیلی حرفه ای شد!
منتهی من در حال حاضر بنا به نیازم به گرافیک احتیاج دارم؟یعنی بستن کارت گرافیک روی سیستم های پیشنهادی شما ، عملکرد کارمو بهبود میبخشه؟یا فقط زمانی که قصد گیم داشتم بهتره ببندم؟قبلا ً هم عرض کردم چون ایکس باکس دارم، میخوام تمرکز سیستمم رو کار اتوکد 3 بعدی و رندرینگ پلان 3 بعدیم باشه.و یه مسئله دیگه اینکه خنک کاری این سیستم با فن انجام میشه؟یا کولر و سیستم خاصی نیازه؟
جسارتا ً یه سوال دیگه هم بپرسم!!!!
اگه بخوام پاور هم تهیه کنم، باید حدااقل چند وات باشه؟ و چه برندی و چه قیمتی؟
Ultra_Black
03-07-2011, 23:40
منتهی من در حال حاضر بنا به نیازم به گرافیک احتیاج دارم؟یعنی بستن کارت گرافیک روی سیستم های پیشنهادی شما ، عملکرد کارمو بهبود میبخشه؟یا فقط زمانی که قصد گیم داشتم بهتره ببندم؟قبلا ً هم عرض کردم چون ایکس باکس دارم، میخوام تمرکز سیستمم رو کار اتوکد 3 بعدی و رندرینگ پلان 3 بعدیم باشه
همونطور که قبلا هم عرض کردم اگه بازی نمی کنید نیازی به کارت گرافیک مجزا ندارید و قدرت همین Intel HD در حد یک کارت گرافیک 60-70 تومنی هست
و یه مسئله دیگه اینکه خنک کاری این سیستم با فن انجام میشه؟یا کولر و سیستم خاصی نیازه؟
رو خود CPU فن هست و همون کفایت میکنه
MITAJOON
03-07-2011, 23:47
بازم مرسی با عرض شرمندگی اون سوال آخریمو که بعدا ً ادیت کردم رو هم جواب بدید دیگه زحمتو کم کنم!
پاور رو عرض میکنم.
playstation 3
04-07-2011, 00:04
power:green gp530au=67
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
ببخشید از آقای ultra balck یه سوالی داشتم
اونم اینه که گرافیک intel gma 4500 بهتر از intel hd 3000 هست یا نه
چون روی سیستم دوستم خیلی کارت 4500 اینتل ضعیف بود!
MITAJOON
04-07-2011, 01:31
دوست خوبم Playstation 3 مرسی از توجهتون.
الان تو نت گشتم دنبال CPU یی که شما معرفی کردین ولی حتی تو خود سایت AMD هم 1300T وجود نداشت!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممکنه یه توضیحی در موردش بدین که تواناییش از 1100 یا 1055 یا 1075 یا 1065 بیشتره یا کمتره؟و کدوم برای خواسته من بهترینه؟
و یه سوال دیگه اینکه تو مقایسه دو تا سیستم پیشنهادی شما و دوست خوبمون Ultra_Black تنها تفاوت قابل مشاهده(صرفاً قیمتی)چون من از نظر فنی در حد و اندازه شما نیستم!ولی از نظر قیمت میشه گفت عمده تفاوت تو قیمت های مادر برد پیشنهادی هر 2 عزیز هست.میخواستم ببینم تفاوت فنی این دو مادر برد چقدره و آیا Cpu های پیشنهادی به مادر برد پیشنهادی سیستم دیگه هم میخوره؟یا سوکت هاشون متفاوته؟
پیشاپیش ممنونم.
Ultra_Black
04-07-2011, 09:04
ببخشید از آقای ultra balck یه سوالی داشتم
اونم اینه که گرافیک intel gma 4500 بهتر از intel hd 3000 هست یا نه
چون روی سیستم دوستم خیلی کارت 4500 اینتل ضعیف بود! بله Intel 4500 خیلی ضعیفه و بیشتر هم رو لپ تاپ ها استفاده میشه
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
ممکنه یه توضیحی در موردش بدین که تواناییش از 1100 یا 1055 یا 1075 یا 1065 بیشتره یا کمتره؟و کدوم برای خواسته من بهترینه؟قویترین پردازنده حال حاضر AMD همون 1100T هست بقیمت 280 تومن (حدودا)
فکر کنم منظور دوستمون تو این رنج قیمت 1075T بوده
مقایسه 1075T با Intel Core i5 2400:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقت کنید بعضی تستها Lower Is Better هست
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
یا Cpu های پیشنهادی به مادر برد پیشنهادی سیستم دیگه هم میخوره؟یا سوکت هاشون متفاوته؟
منظورتون اینه که فرضا CPU اینتل رو مادربرد AMD سوار بشه؟!!!
playstation 3
04-07-2011, 12:33
منظورم این سی پی یو بود
cpu:amd x6 1090tکه قیمتش 250 تومن هست
که جمع کل کیس 500 میشه!
MITAJOON
11-07-2011, 20:20
سلام.
ممکنه تفاوت سی پی یو Intel Core i5 2500 K و Intel Core i5 2500 (تو نوشتن فقط یه K اختلاف دارند) رو بهم بفرمائید؟ و راه تشخیصش چیه؟آیا رو جعبه و روی خود سی پی یو نوشته؟یا باید با برنامه ای چیزی تشخیصش داد؟نظرتون در مورد پاور های سیلور استون چیه؟
Ultra_Black
11-07-2011, 20:49
رو جعبه نوشته...
پاورهای سیلوراستون خوبن ولی تقلبیش رو هم تو بازار دیدم و حتما قبل از خرید تو اینترنت مدل و ظاهرش رو چک کنید...
MITAJOON
11-07-2011, 20:59
ممنونم :11:و اگه پردازنده رو از تو جعبه در بیارم رو پردازنده هم چیزی نوشته تا مطمئن شد؟؟راستش ایرانی جماعت بعضا ً یه جوری میشن که ....:13:
Ultra_Black
11-07-2011, 21:10
خیر رو خود پردازنده چیز خاصی ننوشته ولی اگه جعبه اش پلمپ شده باشه کاملا خیالتون از هر نظر راحت باشه...
MITAJOON
11-07-2011, 21:17
بازم ممنون و بازم شرمنده!طبق بررسی های بیشتر و استفاده از راهنمایی های ارزنده شما و دیگر دوستان و البته تکون دادن ته جیبم تونستم کمی بودجه رو افزایش بدم و به مادر برد Asus p8z68 vpro و سی پی یو 2500k بگیرم.بنظرتون تصمیم درسته؟واینکه آیا دو تا رم 2 گیگ DSR3 ژل با باس 1333 با این مادربورد سازگاره؟
بازم ممنون و بازم شرمنده!طبق بررسی های بیشتر و استفاده از راهنمایی های ارزنده شما و دیگر دوستان و البته تکون دادن ته جیبم تونستم کمی بودجه رو افزایش بدم و به مادر برد Asus p8z68 vpro و سی پی یو 2500k بگیرم.بنظرتون تصمیم درسته؟واینکه آیا دو تا رم 2 گیگ DSR3 ژل با باس 1333 با این مادربورد سازگاره؟
بله دوتا رم دو گیگ با باس 1333 با این مین سازگاره میتونید فرکانس یالاتری هم تهیه کنید
MITAJOON
11-07-2011, 21:35
بله دوتا رم دو گیگ با باس 1333 با این مین سازگاره میتونید فرکانس یالاتری هم تهیه کنید
ممنونم.ولی منظورم بیشتر رم ژل بود.آخه یادم نیماد تو کدوم تاپیک نوشته بودن رم ژل با مادربرد ایسوس و گیگا سازگاری نداره!امروز یکی دو جا پرسیدم!همش ازژل تعریف میکردن و ...موندم سردرگم!و یه سوال دیگه هم دارم.کیس من سقفش کاملا ً پوشیدست.و پاوری که روش بود.گرین بود منتهی فن پاور از پشت بود!الان اکثر پاور ها یا فنشون رو به بالاست یا پائین!این برای سیستم من مشکل پیش نمیاره؟حقیقت فعلا ً نمیتون کیس رو عوض کنم!!با همین کیس مشکلی نیست؟
به نظر من برند supertalent بگیرید من تست کردم با اکثر پلتفرم ها مشکل نداره
MITAJOON
11-07-2011, 21:48
قیممتش چنده؟تو چه فرکانسی بگیرم بهتره؟گارانتی این سوپر تلنت کدوم شرکته؟راستی سیستمی که عرض کردم برای کاربریه اشاره شده تو پست اول مناسبه یا خیلی بالاست؟
hessam2006
11-07-2011, 22:07
شما چجوری با 500 تومن مادبورد z68 v pro با cpu 2500k می خواین تهیه کنید رم هم هست تازه اگر از پاور بگذریم
MITAJOON
11-07-2011, 22:11
دوست من تو 3-4 تا پست قبلتر عرض کردم تونستم کمی بودجه رو ببرم بالا حدود 700 چوب.با این بودجه میشه این سی پی یو و مادر برد رو خرید.من به VGA نیازی ندارم و میخوام از گرافیم آنبرد سی پی یو استفاده کنم.
MITAJOON
11-07-2011, 22:38
قیممتش چنده؟تو چه فرکانسی بگیرم بهتره؟گارانتی این سوپر تلنت کدوم شرکته؟راستی سیستمی که عرض کردم برای کاربریه اشاره شده تو پست اول مناسبه یا خیلی بالاست؟
دوست عزیز قیمت حدودی رم سوپر تلنت رو میفرمائید؟در خصوص رم ژل آیا واقعا ً درسته که مشکل دارن؟قیمت رم ژل رو هم میدونید؟Geil DDR3 1333 Value Plus 2*2gb رو عرض میکنم.
دوست عزیز وقتی بودجه 700 هست چرا دنبال رم خوب نیستید سیستم:
CPU:Intel Core i5 2500K=255
M.B:Asus P8Z68-V Pro=280
RAM=CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) DDR3 1600=75
POWER=COOLERMASTER 460W ExtremE=55
ALL=665
MITAJOON
11-07-2011, 23:14
ممنونم.امروز تو بازار رضا یه چرخی زدم به هر مغازه ای که رسیدم از حسن و جمال ژل تعریف کرد!!!واسه همین پرسیدم!رو رم پیشنهادیه شما هم فکر میکنم.بازم ممنون.بابت قیمتها
به حرف بازاری ها توجه نکنید اتفاقا چون ژل مشکل دار هست میخوان زودتر بفروشن رم که گفتم جز بهترین و برفروش ترین رم های دنیاست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.