PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازگشت انجمن موسیقی

Mehran
30-06-2011, 23:06
سلام

بازگشایی انجمن موسـیقی رو به همه ی دوستان تبریک میگم. امیدوارم انجمن موسیقی جدید بتونه انتظارات دوستان رو برآورده کنه. همون طور که
اطلاع دارید انجمن موسیقی در تیر ماه سـال گذشته بسته شد، اما با اعمال تغییـرات و تطابق انجمن با شرایط و ضوابط جدید، زمینه ی فعالیت مجدد
انجمن موسیقی فراهم شد. نکته ای که باید به اون توجه کنیم اینه که رعایت قوانین انجمن موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (که برگرفته از قانون جرايم رايانه اي هست) در
حال حاضر اهمیت دوچندان داره، چون اگر در این مورد کوتاهی صورت بگیره، باعث ایجاد مشکل برای کل مجموعه میشه. کلیه ی تغییرات اعمال شده
در انجمن موسیقی، با توجه به این قوانین بوده که همگی اون ها در اعلان رویدادهای مهم انجمن موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام شده.

خوشحالم که در فرآیند استاندارد سـازی انجمن موسیقی، یک پست از تعداد ارسال ها و حتی یک تشـکر، از تعداد تشکر های هیچ کاربری کم نشد.

امیدوارم همه بتونیم خودمون رو با قوانین و شرایط جدید انجمن موسیقی وفق بدیم و مثل گذشته، در کنار هم در انجمن فعالیت کنیم، رکود یک ساله
ی انجمن رو جبران کنیم و انجمن موسیقی رو به نقطه ی اوج برسونیم...

به نوبه ی خودم از دوستان و عزیزانی که در مدت این یک سال، حامی و به نوعی عامل اصلی بازگشت انجمن موسیقی بودند، تشکر می کنم...

کاربران P30World: دوستان عزیزی که در زمان وجود انجمن موسـیقی ظاهرا حضور فیزیکی خاصی نداشتن ولی در این مدت پیگیر وضعیت انجمن
بودند و از اینجا میشد فهمید که طرفداران انجمن موسیقی خیلی بیشتر حد تصور بودند. و حتی دوستانی که در این یک سال اخیر به جمع ما پیوستن
و انجمن موسیقی رو ندیدن، اما پیگیر بازگشت انجمن موسیقی بودن.

کاربران فعال انجمن موسیقی: از حدود بیست و پنج کاربر فعال، بیست و سه کاربر بعد از یک سال، هنوز در انجمن هستند و منتظر فعالیت مجدد
در انجمن بودند. بعید میدونم اگر حذف ناگهانی و حدود ده ماه بی اطلاعاتی از آینده ی انجمن برای انجمنی جز موسیقی بوجود می اومد می تونست
هنوز کاربران فعالش رو در کنارش نگه داره. جدا در طول 6 سال فعالیت انجمن موسـیقی در هیچ دوره ای انجمن همچین کاربرانی رو نداشته. کاربرانی
که همیشه به آینده و بازگشت انجمن و تکرار دوران خوش با هم بودن در انجمن موسیقی، امید داشتن.

گروه موقت: Kurosh Nobody ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ی عزیز، بالافاصله بعد از حذف انجمن، این گروه رو ایجاد کرد تا همچنان فعالیت موسیقیایی در فروم جاری باشه. قطعا
وجود این گروه در اشتیاق کاربران به انجمن موسیقی تاثیر بسزایی داشت. کورش جان و دوستان دیگه با فعالیت بسیار پر رنگ در گروه، در حداکثر توان
سعی کردن جای خالی انجمن موسیقی رو پر کنن. بعلاوه، کورش عزیز در استانداردسازی انجمن موسیقی زحمات زیادی کشید.

تشکر ویژه از:

Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان، ادمین عزیز که وضعیت نهایی انجمن موسیقی به نظرش بستگی داشت. در حالیکه بیشترین علت مسدود شدن فروم ها، موسـیقی
هست و از طرفی اگر فرومی فعالیتی فراتر از قوانین کشـور داشته باشه، اول کسی که باید پاسخگوی مسئولین باشه ادمین هست، خیلی از ادمین
ها به طور کامل از بخش موسیقی صرف نظر می کنن. اما میثم جان این کار رو انجام نداد، به بچه های انجمن موسـیقی اعتماد کرد، و از انجمن جدید
حمایت کرد تا انجمن موسیقی بتونه برگرده و مجددا فعالیت کنه.

Babak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز، مدیـر اول و آخر و همیشگی انجمن موسـیقی. کسی که عامل اصـلی بازگشت انجمن موسـیقی بود. کسی که در کنار مسئولیتی که
در قبال همه ی انجمن ها داشت، یکی از مـهمترین دغدغه هاش بازگشت انجمن موسیقی بود. بدون شک بی حضور و همراهی بابک جـان، بازگشت
انجمن محال بود. به جرات تکیه گاه اصلی انجمن موسـیقی بابک هست. شاید کسی که بیشتر از هر کس دیگه ای از بازگشت انجمن خوشحالِ، بابک
عزیز هست. از اونجایی که انجمن موسیقی، به نوعی خـط قرمز P30world هست، بابک جـان تلاش زیادی کرد تا از طرفی انجمن موسیقی برگرده، و
از طرف دیگه این بازگشت مشکلی رو برای فروم ایجاد نکنه. من شخصا از ته دل ازش تشکر میکنم و یه خسته نباشید جانانه بهش میگم...

با تشکر مهران...

Kurosh
03-07-2011, 17:11
گفتنی‌ها رو مهران جان فرمودند، من هم به عنوان عضو کوچکی از جامعه‌ی موسیقی این انجمن از حسن نظر مدیران و سیاست‌گذاران پیسی‌ورلد، به خصوص شخص میثم عزیز نسبت به تیم انجمن موسیقی قدردانی می‌کنم.
همین طور جا داره از بابک جان به نوبه‌ی خودم تشکر کنم که در نبود انجمن عزیزمون، همواره برگردوندن اون از دغدغه‌هاش بود، هیچ وقت کاربران موسیقی رو تنها نذاشت و همیشه خالصانه در کنارشون حضور داشت.

در این بین از زحمات بی‌دریغ و عاشقانه‌ی مهران برای این انجمن نمیشه به این راحتی عبور کرد. شاید برای ما عادت کردن به نبود انجمن اون قدری سخت نبود که برای مهران عزیز بود. چرا که انجمن موسیقی از نظر‌های ما به ناگاه پنهان شد و دیگه هم دسترسی‌مون به اون امکان‌پذیر نبود، در نتیجه سعی کردیم با موضوع کنار بیایم و منتظر بمونیم.
اما مهران که سال‌ها انجمن رو پر جنب و جوش و پویا می‌دید، ناگهان اون رو بخشی خالی از سکنه دید که سوت و کوری از در و دیوار اون می‌بارید. فرق ما با مهران مثل فرق ساکنان شهری جنگ‌زده است که به خاطر جنگ، شهرشون رو ترک کرده‌اند با کسی که تک و تنها تو شهرش مونده ... اولی با خاطراتش خوشه، اما دومی خاطراتش جلو چشماشن، اما دیگه اون حال و هوای قبل رو ندارن ...

مسلماً در انجمن جدید محدودیت‌هایی خواهیم داشت، اما مطمئنم اکثرمون باور داریم که وجود یه انجمن محدود بهتر از نبود اونه ... طبیعی است که هر کس بتونه با شرایط جدید کنار بیاد و در همین قالب فعالیت کنه، حضورش باعث افتخاره، هر کس هم نتونست با شرایط جدید خودش رو سازگار کنه، می‌تونه انجمن رو هم‌چنان بسته فرض کنه ... :10:

تبریک میگم به همه‌ی دوستانی که دغدغه‌ی موسیقی داشتن و دارن ...

به امید روز‌های بهتر ... :11:

Mohammad King
03-07-2011, 17:15
سلام

تبریک میگم این بازگشت رو...

خیلی انجمن پر کار آمدی هست انجمن موسیقی. امیدوارم که بازگشت انجمن همیشگی باشه و باقی بمونه.

جا داره به کلیه تیم مدیریت این انجمن خسته نباشید عرض کنم. زحمات زیادی کشیده شده در پاکسازی انجمن برای بازگشت.

همگی خسته نباشید.:11:

تشکر ویژه از بابک عزیز.

تشکر از همه ی عزیزان:11:

Mahdi/s
03-07-2011, 17:15
مبـــــــارک باشه....:40:
تشکر میکنم از ادمین و مدیران و ناظرین و کاربرای فعال و همه کسایی که موسیقی رو دوست دارن و این مدت زحمت کشیــدن:20:

elendil
03-07-2011, 17:23
خسته نباشین از این تلاش و از این صبرتون

و فوق العاده فوق العاده ممنون

part gah
03-07-2011, 17:24
wow.........شکار لحظه ها کردم تبریک مهران....:11:...................تبریک بچه های انجمن موسیقی..........

Behroooz
03-07-2011, 17:31
خوشحال می شویم ....

Dreamland
03-07-2011, 17:36
ایــــول !

M O B I N
03-07-2011, 17:37
تبریک میگم ! :40:

Arrowtic
03-07-2011, 17:42
تبریک فراوان.تو جشن تول گفته بودم یک سال دیگه بدون انجمن موسیقی گذشت ایکاش سال بعد بیاد!!!چه سریع دعام قبول شد!!:31:

B3HZ@D
03-07-2011, 17:50
من هم بازگشت دوباره انجمن موسیقی رو تبریک میگم
بدجوری جای خالی اون توی فروم احساس میشد

hamid_diablo
03-07-2011, 17:58
سلام
باور کردنی نیست

خیلی خوشحال شدم.بهترین مرجع موسیقی ایرانی بود به خدا...

یه آرشیو کامل

به امید خدا راهشو ادامه بده
دوشتان هم قولنین رو رعایت کنند

3Dmajid
03-07-2011, 18:00
آخ جون !!
باور کنید چند روز پیش به این فکر بودم که چی میشد اگه دوباره این انجمن میومد سر جاش !! :26:

aluminum
03-07-2011, 18:08
ممنون از زحمات مدیران:11:

Aref_2008
03-07-2011, 18:21
امروز داشتم با کوروش منگ منگ می کردم که چرا انجمن موسیقی بر نمی گرده
بعد تا قسم خورد که امروز بر می گرده یهو از جا پریدم {یکی نیست بگه آخه بچه امروز 4 تا تجدید آوردی!} :27:
امیدوارم قوانین خیلی سختگیرانه نباشه
و تشکر از دست اندرکاران انجمن موسیقی که واقعا زحمت می کشند :11: {بخصوص maxeemo, smmn, Kurosh Nobody و کاربران فعال}

attractive_girl
03-07-2011, 18:54
wow
تبریک میگم به همه ی دوستان و بخصوص کاربرای فعال که میدونم چشم انتظار این لحظه بودن و ممنون از مدیرای خوب انجمنمون

بلاخره بعد از گذشت یکسال و انتظار بی وقفه انجمنمون برگشت

خیلی سخته کاربر فعال یه انجمن باشی و انجمنی در کار نباشه...

چه تیکه هایی که نشنیدیم بابت کاربر فعالیمون در انجمن موسیقی که خبری ازش نبود

خوشحالم که انجمن مجددا باز شد امیدوارم تمامی کاربرا باهامون مثل قبل همکاری داشته باشن و تنهامون نذارن

Sayam
03-07-2011, 19:00
خوشحالم از خوشحالی دوستداران انجمن موسیقی و به همه و مخصوصا مدیران و ناظر دوست داشتنی این بخش تبریک میگم :8:

Hamid Hamid
03-07-2011, 19:28
سلام به همه ي دوستان.

بازگشت انجمن محبوبمون رو به همه تبريك ميگم. خيلي منتظر اين لحظه بودم... خيلي

تشكر از همه ي دوستان كه تلاش كردن براي بازگشت دوباره :20:

mohsen_gh1991
03-07-2011, 19:32
مبارکه..از نوع زیادش ..از دوستانی هم که برای باز شدنش تلاش کردن بی اندازه متشکریم :20:

Muradin
03-07-2011, 19:44
عقش است موسیقی..:دی

Nocturne
03-07-2011, 19:46
تبریک و تشکر :11:

Lt.Ali
03-07-2011, 19:57
تبریک میگم منم. 3>

joe_satriani
03-07-2011, 20:12
با سلام
من هم تبریک میگم باز شدن انجمن رو
امیدوارم که با رعایت قوانین دیگه انجمن مسدود نشه.

موفق باشید.

M3HRD@D
03-07-2011, 20:36
غافل گیرمون کردید مدیران عزیز:40:

سلامتی همه رفقا:10:
سلامتی همه موسیقی پرستان:8:
سلامتی همه کاربران موسیقی:8:
سلامتی همه مدیران موسیقی:8:

تبریگ میکم آقا تبریگ:40::40:

Legend
03-07-2011, 20:42
سلام سلام!
بازگشایی انجمن رو به عاشقان موسیقی تبریک میگم!
واقعا" در نبودش خلا بزرگی احساس می شد.

پ.ن: TOP 10 دوباره راه میفته؟ :20:

شاد باشید:40:

mestry
03-07-2011, 21:01
از تمام مدیرا و ادمینای عزیز که تلاش کردن این انجمن باز بشه کمال تشکر رو دارم.....واقعا تو این یک ساله بد بهم گذشت، هر روز آرشیو آهنگام رو باز میکردم و اسم کاربرا رو تو کامنت آهنگ یا اسم آهنگا میدیدم و کلی خاطره برام زنده میشد......امیدوارم که بتونیم دوباره اون جمع دوستانه رو داشته باشیم و فعالیتمون رو بیشتر کنم.

Behsood
03-07-2011, 21:11
انگیزه ام زیاد شد واسه اینجا اومدن ...

Kurosh
03-07-2011, 21:12
پ.ن: TOP 10 دوباره راه میفته؟
ان‌شا‌الله یونس جان :20:
فعلاً نه، اما امیدواریم بتونیم دوباره فعالیت این تاپیک و البته چند طرح جدید رو آغاز کنیم ...
کمی زمان نیازه ...

vahid_ba
03-07-2011, 21:22
تبریک میگم به همه
و تشکر میکنم از زحمات تمام کسانی که باعث شدن انجمن موسیقی دوباره برگرده ....

Pessimist
03-07-2011, 21:30
منم بازگشت انجمن موسیقی رو تبریک میگم. این یکی از خبرهای خوبی بود که تو این چند روز شنیدم.واقعا دستتون درد نکنه:11:

SADEGH 7
03-07-2011, 21:42
مبارک باشه.
یه زمانی متفرقه هم رفت ولی بهتر برگشت.
امیدوارم در مورد انجمن موسیقی هم همین اتفاق بیفته.

Majid-6120
03-07-2011, 21:47
P30 World ! ... زنده شدن دوبارت مبارکــــ ...

امیدوارم کــه دیگــه هیــچ وقـــت نمیـــری !

Gilopa
03-07-2011, 22:01
منم به همه دوستان تبریک میگم :40:
از تلاشهای مهران و کوروش عزیزم یک دنیا ممنونم. دوباره باعث شدید تا شب زنده داریهای ما در کنار انجمن موسیقی دلنشین تر و زیباتر درست مثل گذشته باشه

peaceful1
03-07-2011, 22:02
من به همه کسایی که برای این انجمن زحمت کشیده بودند تبریک میگم .
هیچ انجمنی رو ندیده بودم انقدر با حوصله چیزی تو توضیح بدند قسط بندی کرده بودم آرشیو ها رو بخونم که یه دفعه پاک شد.(انگار لحظه اخر شب امتحان بخوای درس بخونی برق ناقافل بره)
حالا با اشتیاق دوباره نوشته های شما عزیزان رو دنبال میکنم.
از همتون ممنون

officer
03-07-2011, 22:05
بنده هم این ظهور ملکوتی رو تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همگی خسته نباشید و متشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamid Reza
03-07-2011, 22:06
سلام
واقعا خوشحالم
چو موزيك نباشد تن من مباد:31:
زنده باد p30world
من كه يادم نمياد روزي رو به شب رسونده باشم بدون موزيك گوش كردن
واقعا موزيك يعني زندگي

از زحمات مهران و كوروش و بابك عزيز تشكر ميكنم كه باعث شدن دوباره اين انجمن برگرده
با تشكر:11:

Scary Feelings
03-07-2011, 22:29
پرچم بالاست :X:X:X:X:X:X

sepid12ir
03-07-2011, 22:35
بسیار تبریک میگم :40:
و خیلی ممنون از زحمات دوستان :11:

خبر خوبی که امروز گرفتم ...

SIMON137
03-07-2011, 22:55
بسیار از توجه دوستان و تلاش و زحماتش سپاس گذارم
به امید اینکه سایر انجمن های منهدم شده هم با اندکی تغییر برگرده

همگی خسته نباشید ، با آرزوی موفقیت روز افزون

Переклад не
03-07-2011, 22:59
به به آقا انتظار یعی این
ای که چقد بروبچه ها انتظار کشیدن آوارگی تحمل کردن
خیلی ممنونم خیلی
قربونه همتون

aligol172
03-07-2011, 23:01
سلام،
منم به نوبه خودم تبریک میگم.
زندگی بدون موسیقی اشتباه است. فردریش نیچه/:headphone

malkemid
03-07-2011, 23:34
خیلی عالیه...بی صبرانه منتظر شروع مجدد فعالیت تاپیک تاپ 10 هستم....

yoosef_st
03-07-2011, 23:49
Very Nice!
خوشحال شدم، اصلا یه وعضی :دی
دم همه بچه های گروه موقت، خصوصا کوروش گرم که این مدت همه جوره هوامون رو داشتن و نذاشتن بچه ها جدا بشن.
و خیلی خیلی هم خوشحالم که دوباره مهران جان فعالیت میکنه (یعنی باید بکنه!!!!!) و ما میبینیمش و خوشحالیم.
به امید روزهای بهتر و اون روز خوبی که میاد:46:

===============
بعد نوشت:
راستی یه مشکلی فکر کنم هست
باید از نو توی تاپیکهایی که مشترک بودیم مشترک بشیم؟

Havbb
04-07-2011, 00:02
وااااااای....من که دیگه نمیدونم چی بگم.... خیلی خیلی خوشحالم و تبریک میگم به همه این بازگشتو. همچنین از تمام کسانی که در این مدت تلاش میکردن برای بازگشت انجمن موسیقی تشکر ویژه دارم.

Kurosh
04-07-2011, 00:05
===============
بعد نوشت:
راستی یه مشکلی فکر کنم هست
باید از نو توی تاپیکهایی که مشترک بودیم مشترک بشیم؟
نه، نیازی نیست، اشتراک‌ها همه به حالت اول برگشتن ... انجمن مخفی بوده، پاک نشده که : دی

omid-p30
04-07-2011, 00:11
تبریک میگم.

powerslave
04-07-2011, 00:15
یوهووووو! :31: های فایو!! (مدل بارنی):27:
تبریک فراوان به همه و تشکر فراوان از تمام کسانی که برای بازگشایی این انجمن دوست داشتنی تلاش کردن.

ضمناً تا جایی که قوانین رو خوندم، هیچ سخت گیری ای در کار نیست. که این بر خلاف اون چیزی هست که تصور میکردم. امیدوارم همه تا اون مدتی که لازمه قوانین رو مو به مو اجرا کنیم تا دیگه مشکلی پیش نیاد. فکر اینکه دوباره همچین حالتی پیش بیاد الان خیلی آزار دهنده هست ولی امکانش تا یه مدتی وجود داره.
بازم ممنون.:40:

Masoud-Susa
04-07-2011, 02:03
سلام
بالاخره انتظارات به پایان رسید و تالار موسیقی هم برگشت :40:
به امید این که همگی دست به دست هم بدیم و تالار رو به سر منزل مقصودش برسونیم...
:11:

ŞHÍЯÍŃ
04-07-2011, 02:29
مبارک باشه..........:31:

Leon-117
04-07-2011, 07:36
منم تبریک میگم و امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد.............
انجمن فیلم و اینا رو هم برگردونید دیگه خیلی خوبه!:31::27:

Little Sparrow
04-07-2011, 08:39
من هم به عنوان عضو کوچکی از انجمن این بازگشت رو تبریک می گم و امیدوارم دوباره حذف نشود.
موفق باشید.

Dark Shine
04-07-2011, 08:55
تبریک میگم که بهترین بخش انمن ها برگشت :31:
و از کسانی که برای برگشتش کمر همّت بسته اند نهایت تشکر رو دارم

yas_6969
04-07-2011, 09:30
آقا خیلی خیلی خوشحالم که برگشته مرسی از همه دوستانی که زحمت کشیدن

- Saman -
04-07-2011, 11:05
من هم نيز به نوبه خود بازگشت اين انجمن را تبريك مي گويم!

اميدوارم كه هميشه پابر جا باشه :)

Armin 7
04-07-2011, 11:11
با سلام

اینجــــا کجاست . . . ؟

انجمن موسیقی . . . !

هـــــا . . .

وای باورم نمیشه

دم همه بچه ای موسیقی دوست و موسیقی پرور گرم باشه همیشه

من هم به نوبه خودم بازگشت غرور آفرین انجن موسیقی رو به دامان P30World تبریک میگم .

سپـــــاسگذارم.

boy iran
04-07-2011, 11:14
با سلام

تبریک میگم بازگشت انجمن بسیار خوب موسیقی رو به مهران و کوروش عزیز که زحمت زیاد کشیدن به مدیران و همکاران گذشته که هنوز تاپیک های پر باری دارن

امیدوارم این انجمن دوباره به اوج برگرده :40:

capitan black
04-07-2011, 11:15
بی نهایت حوشحالم...:40:
و این خوشحالی بیشتر به خاطر اینکه دوستان عزیزم در تاپیک موسیقی رو بیشتر میبینم...
سپاس از کوروش عزیزم که این خبر خوشحال کننده رو به من داد و میدونم که چه قدر پیگیری کرد تا سرانجام ...:40::11:
به امید روزهایی نیلی ....

pcforlife
04-07-2011, 11:24
به عنوان عضو کوچکی از پی سی بازگشت انجمن موسیقی رو شدیدا تبریک میگم به همه کاربران، خصوصا آن دسته از کاربرانی که موسیقی و انجمنش بخش مهمی از زندگی شون بوده و هست...
به مهران و کوروش و بابک عزیز و همینطور ادمین های محترم و البته تیم فعالان این انجمن هم باید خدا قوت گفت... چون حقیقتا زحمات بازگشت انجمن روی دوش این عزیزان بوده.
قربون همتون
یاعلی:11:

pouya_99999
04-07-2011, 12:35
تبریک میگم بازگشت غرور آفرین انجمن موسیقی رو :20::33::26:

اشک تو چشمام جمع شده :10: :37:

legolas 224
04-07-2011, 12:49
سلام
به به منم این بازگشایی دوباره ی انجمن رو تبریک میگم :40:
امیدوارم پست ها ، صفحه ها و تایپک ها برای مدیران ، ناظم ها و سایر کاربران بچرخه :دی

thecrow
04-07-2011, 14:03
من هم بازگشت انجمن رو تبریک می گم...
کار دوستان عزیزی که با عشق زحمت کشیدند تا این انجمن دوباره زنده باشه بسیار قابل تقدیر بود.
متشکرم
:11:

hamijoon
04-07-2011, 19:42
وايييي ... زنده باد P30 . خيلي خوشحال شدم...

:10::40:

AB
04-07-2011, 21:25
مبارکه:31:

gmuosavi
04-07-2011, 23:17
تبریک میگم

با توجه به جو فعلی قدم بزرگی برداشته شده
تشکر از مدیران محترم

امیدوارم ما کاربران شرایط رو درک کنیم و باعث مختل شدن کارها نشیم

ممنون

babelirani
05-07-2011, 01:48
فقط میگم دم همتون گرم

Creeping Death
05-07-2011, 02:04
آقا تبریک خییییییییییییلی شدید میگم خیلی خوشحال شدم هم دلم برا دوستام تنگ شده بود هم تاپیک های باحالش

nil2008
05-07-2011, 07:54
بازگشت پيروزمندانه كاربران انجمن و دوستدار ان موسيقي مبارك باشه ...:10:
بالاخره پايان شب سيه ...رسيد ...
يك جمله ي به ياد موندني از پدرم :
اگر موسيقي رو از ملتي بگيرن اون ملت وحشي ميشه...
اين يكساله واقعا" وحشي شده بوديم ها !!! (خودمو ميگم كه به كسي برنخوره !!!):8:

befermatooo
05-07-2011, 08:27
قدم نو رسیده مبارک .

انشاالله پایدار باشه و پر بارتر از گذشته .

انشالله

MrGee
05-07-2011, 13:53
بازگشت پيروزمندانه و غرور انگيز انجمن موسیقی رو به تمام زحمتكشان و فعالان اين انجمن تبريك مي گم
و اميدوارم اين انجمن هميشه فعال و پرشور بمونه

Greedy
05-07-2011, 15:49
تبریک میگم هر چند که خیلی چیزا زده شد و باید زده شه ازش ولی همینم غنیمته
فقط یه نکته ای رو به مدیران بگم اینطور که من تو یکی دو فروم دیگه هم شاهد بودم انجمن موسیقی بدجور باید پاکسازی باشه حتی خواننده های غیرمجاز داخل هم نباید اسمشون اورده شه فقط مجاز چون دیدم چند تا تاپیک بود هنوز در این رابطه و یه نکته دیگش هم فقط مختص کاربران سایت باید باشه و مهمون ها نتونن ببینن که الان دیدم مهمان ها هم انگار میتونن
این دو نکته رو فکری براش بکنید که دوباره فی.لتر نشه
مرسی

Kurosh
05-07-2011, 16:07
تبریک میگم هر چند که خیلی چیزا زده شد و باید زده شه ازش ولی همینم غنیمته
فقط یه نکته ای رو به مدیران بگم اینطور که من تو یکی دو فروم دیگه هم شاهد بودم انجمن موسیقی بدجور باید پاکسازی باشه حتی خواننده های غیرمجاز داخل هم نباید اسمشون اورده شه فقط مجاز چون دیدم چند تا تاپیک بود هنوز در این رابطه و یه نکته دیگش هم فقط مختص کاربران سایت باید باشه و مهمون ها نتونن ببینن که الان دیدم مهمان ها هم انگار میتونن
این دو نکته رو فکری براش بکنید که دوباره فی.لتر نشه
مرسی
حامد جان ممنون از توجهت به انجمن ...

در مورد نکته‌ی دوم که مهمان‌ها می‌تونن انجمن رو ببینن، صحبت‌های لازم با بابک عزیز انجام شده و به زودی دسترسی مخصوص کاربرا میشه تا کمی دستمون باز‌تر بشه ...

اما در مورد پاکسازی ... محدودیت‌هایی که به ما ابلاغ شده فعلاً در همین حده؛ قبلش کم‌تر هم بود، یعنی محدودیت مربوط به خوانندگان لس‌آنجلسی وجود نداشت، اما بعد از بازگشایی، صلاح بر این شد که این دست آهنگ‌ها و تاپیک‌ها هم از انجمن پاکسازی بشه ...
برای جلوگیری از خطر احتمالی، حتی تاپیک‌های رپ فارسی و مشاعره‌ی رپ هم منتقل شد تا احیاناً مشکلی برای انجمن پیش نیاد ...
با این حال اگه حساسیتی در مورد خوانندگان غیرمجاز غیرلس‌آنجلسی به وجود اومد، حتماً اقدام لازم جهت پاکسازی‌شون انجام میشه ...

مطمئن باش کوتاهی‌ای از طرف تیم انجمن موسیقی رخ نخواهد داد؛ چون موسیقی رو راحت به دست نیاوردیم که راحت از دستش بدیم ...
خوبه که همه نگران انجمن‌مون باشیم ... :11:

A.M.D.D.E.V.I.L
05-07-2011, 16:15
بابا ایول مرسی ممنون
صبر مون نتیجه داد
تو این یه سال کلی مطلب علمی جدید دارم که در اختیار دوستان قرار میدم
هنوز باورم نشده !:10::15::16::33::26::thumbsup::headphone:دی

Greedy
05-07-2011, 16:16
حامد جان ممنون از توجهت به انجمن ...

در مورد نکته‌ی دوم که مهمان‌ها می‌تونن انجمن رو ببینن، صحبت‌های لازم با بابک عزیز انجام شده و به زودی دسترسی مخصوص کاربرا میشه تا کمی دستمون باز‌تر بشه ...

اما در مورد پاکسازی ... محدودیت‌هایی که به ما ابلاغ شده فعلاً در همین حده؛ قبلش کم‌تر هم بود، یعنی محدودیت مربوط به خوانندگان لس‌آنجلسی وجود نداشت، اما بعد از بازگشایی، صلاح بر این شد که این دست آهنگ‌ها و تاپیک‌ها هم از انجمن پاکسازی بشه ...
برای جلوگیری از خطر احتمالی، حتی تاپیک‌های رپ فارسی و مشاعره‌ی رپ هم منتقل شد تا احیاناً مشکلی برای انجمن پیش نیاد ...
با این حال اگه حساسیتی در مورد خوانندگان غیرمجاز غیرلس‌آنجلسی به وجود اومد، حتماً اقدام لازم جهت پاکسازی‌شون انجام میشه ...

مطمئن باش کوتاهی‌ای از طرف تیم انجمن موسیقی رخ نخواهد داد؛ چون موسیقی رو راحت به دست نیاوردیم که راحت از دستش بدیم ...
خوبه که همه نگران انجمن‌مون باشیم ... :11:
مرسی کوروش جان از پاسخت

یکی از دلایلی که سایت های موزیک هر دو سه روز یه بار یه عدد میرن بالا به خاطر همین خواننده های غیرمجاز داخل هست مطمئن باش خطر داره و ممکنه باز بلا سر انجمن بیاد همانطور که خودم شخصا دیدم این مورد برای سایت دیگه
در هر صورت امیدوارم دیگه بلایی سر انجمن موسیقی نیاد

ЯΣZΛ
05-07-2011, 20:48
:8:منم به عنوان کاربر جدید قدیمی تبریک میگم:8:

elnaaz_girl16
05-07-2011, 21:21
بازگشتت موارک باشههههه :10::31::40:

MoH_@_MaD
05-07-2011, 21:35
تبریک میگم ...
من قبلا فعالیت زیادی تو این انجمن نداشتم
از این به بعد سعی میکنم بیشتر فعالیت داشته باشم

tajrobenik
06-07-2011, 13:59
............................. تبریک ه فراوان .........................

مهرسا1
06-07-2011, 14:07
تبریک میگم به همه دوستان مخصوصا
Kurosh Nobody عزیز که خیلی تو این زمینه تلاش کردند
اما من یه سوال داشتم چی شد این تالار بسته شد و دوباره باز شد

Kurosh
06-07-2011, 14:15
اما من یه سوال داشتم چی شد این تالار بسته شد و دوباره باز شد
یک سال قبل، انجمن پیسی‌ورلد به دلایلی فیلتر شد؛ چند روزی فیلتر ادامه داشت، تا اینکه ادمین‌ها تونستند با حذف چند تالار و بخش مثل موسیقی، دانلود فیلم، گالری عکس، دانلود بازی و مالتی‌مدیای موبایل، موافقت ارشاد رو برای رفع فیلتر کردن انجمن بگیرند ...
تو این یه ساله به خاطر خطری که با بازگشت این بخش‌ها به پیسی‌ورلد، متوجه انجمن می‌شد، ادمین‌ها ریسک نکردن ... اما با پیگیری‌های مهران و بابک عزیز، و حسن نظر ادمین‌ها به خصوص میثم جان، انجمن موسیقی با اعمال برخی محدودیت‌ها برگشت ...

ŞHÍЯÍŃ
06-07-2011, 14:31
بخش موسیقی یه مشکلی داره ه پست کاربرهای جدید نیازی به تایید نداره به راحتی هر کسی بیاد و همون موقع عضو بشه میتونه هر چیزی بخواد بنویسه اینو یکی از دوستای من که تازه عضو شده گفته:46:

امیدوارم اینجا هم مثل بقیه قسمت ها بشه که پست اعضای جدید نیاز به تایید ناظران ومدیران داشته باشه

موفق باشید:11:

Kurosh
06-07-2011, 14:54
بخش موسیقی یه مشکلی داره ه پست کاربرهای جدید نیازی به تایید نداره به راحتی هر کسی بیاد و همون موقع عضو بشه میتونه هر چیزی بخواد بنویسه اینو یکی از دوستای من که تازه عضو شده گفته:46:

امیدوارم اینجا هم مثل بقیه قسمت ها بشه که پست اعضای جدید نیاز به تایید ناظران ومدیران داشته باشه

موفق باشید:11:
فعلاً سیستم تایید تاپیک برای انجمن موسیقی کفایت می‌کنه، چون تیم مدیریت تا جایی که بتونه دقیق و لحظه‌ای، روی تمام پست‌ها نظارت داره ...
کاربران انجمن هم اگه به حفظ نظم و امنیت انجمن خودشون علاقه دارند، هر پستی که به نظرشون خلاف قوانین می‌اومد یا می‌تونست موجب جنجال بشه رو گزارش کنند تا در اسرع وقت رسیدگی بشه ...

اگه این‌ها به درستی انجام بشه، دیگه مشکلی از این بابت وجود نداره :11:

Puneh.A
06-07-2011, 20:00
تبریک می گم
وافعأ جای این انجمن خالی بود
خوشحالم که زحماتتون نتیجه بخش بود :11:
باز هم تبریک :40:

CATALONIA
06-07-2011, 21:45
سلام به همگي
اول از همه يه تبريك به همه ي كاربران براي نمايش عمومي شدن و دوباره فعال شدن اين انجمن پر طرفدار
بعد هم يه تشكر از پيگيري هاي تيم مديريتي اين انجمن كه باعث رونق گرفتن دوباره اين انجمن شد ...
موفق و گيمر و موسيقي دوست باشيد ...:40:

hamed malekpour
06-07-2011, 22:25
من که خیلی خیلی خوشحام.

Хоссейн
07-07-2011, 12:53
سلام
تبریک میگم
خیلی خیلی خوشحال شدم(ذوق کردم :دی) از بازگشایی دوباره انجمن موسیقی:40:
امیدوارم دیگه نره :دي

nafe-bandar
07-07-2011, 13:13
واقعا خوشحالم!!
بی صبرانه منتظر همچین روزی بودم :40:

SA3EDLORD
07-07-2011, 14:15
جون داداش من همیشه دیر میرسم:دی
ممنون از کسانی که برای برگشتن انجمن موسیقی تلاش کردند.:40:

زندگی بدون موسیقی اشتباه است.

alone_boy
07-07-2011, 14:55
سلام
منم بازگشت انجمن موسیقی رو تبریک میگم و از کساییکه در این زمینه تلاش کردن تشکر میکنم:11:

H a m e e d
07-07-2011, 19:06
سلام به همه دوستان
منم این اتفاق نیک رو تبریک میگم در درجه اول به همه به کسایی که تو این یک سال علاوه بر فراموش نکردن مقوله موسیقی، هماهنگی و ساماندهی های لازم رو چه با مدیریت فروم و چه با کاربرای فعال موسیقی و همچنین سایر کاربرای علاقمند به موسیقی حفظ کردن؛ منظورم بیش از همه مهران عزیز و کوروش عزیز هستن که همینجا سمتهای جدیدشونو بهشون تبریک میگم و از همین الآن با مدیریت اونها به آینده این انجمن بسیار خوشبین و امیدوارم:40:
و امیدوارم حمید عزیز رو هم دوباره در کنار این عزیزان در کادر مدیریت ببینیم.

واقعا نمیشه بدون موسیقی زندگی کرد من هر چند تو این یک سال به تدریج اون جستجو و کند و کاوی که سابقا برای پیدا کردن موسیقیهای جدید داشتم کم شد و مشغله های درسیمم بیشتر شد اما حداقل گوش دادن به موسیقی رو هرگز فراموش نکردم:40:

OSEN
07-07-2011, 20:58
سلام خدمت دوستان .
منم تازه امروز کشف کردم بازگشت انجمن رو :31:. یهترین خبری بود که بعد از قطعی ۲ روزه ی نت میشد شنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم خدمت دوست داران موسیقی و دوستانی که برا برگشت انجمن زحمت کشیدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lady parisa
09-07-2011, 11:31
:40:دوستان علاقمند به موسیقی سلام:40:

من نبودم سفر بودم! اما یکی از بچه ها تلفنی پیغام داد که انجمن موسیقی برگشته و شادی سفرمو مضاعف کرد
خوشحالم
الحق و الانصاف جاش خالی بود و گشتن توی وب بابت آهنگ خیلی سخت!

تبریک می گم.امیدوارم بچه ها قدرشو بدونن:27:

شاهزاده خانوم
09-07-2011, 23:26
میم مث موسیقی

اقا تبریک:)

Havbb
11-07-2011, 23:14
فقط همین دو قلم جنس فروشه؟ : دی

1- تک آهنگ از خواننده مرد داخل ایران با مجوز
2-تک آهنگ و فول آلبوم خواننده مرد غیر ایرانی

Traceur
12-07-2011, 09:20
سلامـ خدمتـــــ دوستان ..

موسیقـــی در هــر گوش شنـــوایی جریان دارد ..

تبریکــــ حقیر رو همـ پذیرا باشید :11:

SaЁeD
12-07-2011, 14:11
تبریک تبریک خیلی خوشحالم.واقعا جای خالیش حس میشد
صمیمانه از زحمات مدیران و دوستان تشکر میکنم.:11:

Behsood
12-07-2011, 18:24
سلام
فقط یه ترتیبی بدید،
دوستانی که قبلا فعال موسیقی بودند،
و الان به دلیل حذف اش دیگه تو فروم نمیان رو خبر کنید.
کوروش جان به خصوص محمد رو میگم.

مرسی از همه.

Kurosh
12-07-2011, 18:34
سلام
فقط یه ترتیبی بدید،

مرسی از همه.
دانته جان، درصد بالایی از کاربران فعال انجمن موسیقی در گروه [تیم انجمن موسیقی] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عضو هستن؛ با توجه به اینکه در گروه، همه‌ی اعضا شرکت داشتند و در جریان بازگشایی بودند، قاعدتاً بیش‌ترشون از این قضیه باخبرند ...

دو سه نفری هم که دیگه به پیسی سر نمی‌زنن رو من از طرق مختلف دنبالشون بودم، ان‌شا‌الله که بتونن برگردن ...
اما اگه دوست نداشته باشن دیگه در جمع دوستانشون باشن، باید به نظرشون احترام گذاشت، چون مسلماً برای ترک پیسی دلیل داشتن، و برای برنگشتن به اون هم، همین طور :)

Behsood
12-07-2011, 19:30
نه من خودم کاملا با اعمال فشار مخالفم! :دئ
معلومه که نمیتونم کسی رو مجبور کنیم!
اما گفتم تلاش کنید در هر صورت ...

:40:

Hamid Hamid
12-07-2011, 19:39
سلام ...

به نظر من تلاشي لازم نداره ... خيلي از دوستان خوشبختانه برگشتن ... دارن فعاليت ميكنند ... خيلي ها هم درسته كمي مشغله دارند ولي مشخصه هنوز ميان و سر ميزنند به انجمن.

ولي بيشتر از همه اين 10-11 ماه چند نفر از فعالين انجمن بودند كه خيلي زحمت كشيدن واقعا ... يكي كه خود آقاي Kurosh Nobody ... يكي ديگه از دوستان Runner ( فعال موسيقي و دانلود فيلم ) و يكي ديگه كه خيلي زحمت كشيد ... شب و روز دوست عزيز Mestry بودش كه واقعا تلاش ها و زحمتش توي گروه وصف ناپذير بودش ... تا الان هم سر زده و چند تا پست داده ...

اميدوارم بيشتر سر بزنه ...

من چون خيلي سر ميزدم به گروه واقعا اين 3 تا كاربر خيلي زحمت كشيدن براي انجمن موسيقي كه پنهان بودش ... ولي روحش در گروه موقت جاري بود. واقعا موسيقي انجمن رو زنده نگه داشتند. ( اين اسامي سواي دوستان عزيز خود گروه هستش ... چندين نفر بودند ... من فقط نام كسايي كه فعال انجمن بودند و تو گروه هم زحمت كشيدند رو آوردم وگرنه بچه هاي گروه رو نگفتم )

+

ايشالا به همت دوستان فعال در گروه موقت انجمن موسيقي + تيم انجمن موسيقي ... يه انجمن پر بار و مفيدي رو شكل بديم.

Kurosh
12-07-2011, 19:48
سلام ...

به نظر من تلاشي لازم نداره ... خيلي از دوستان خوشبختانه برگشتن ... دارن فعاليت ميكنند ... خيلي ها هم درسته كمي مشغله دارند ولي مشخصه هنوز ميان و سر ميزنند به انجمن.

ولي بيشتر از همه اين 10-11 ماه چند نفر از فعالين انجمن بودند كه خيلي زحمت كشيدن واقعا ... يكي كه خود آقاي Kurosh Nobody ... يكي ديگه از دوستان Runner ( فعال موسيقي و دانلود فيلم ) و يكي ديگه كه خيلي زحمت كشيد ... شب و روز دوست عزيز Mestry بودش كه واقعا تلاش ها و زحمتش توي گروه وصف ناپذير بودش ... تا الان هم سر زده و چند تا پست داده ...

اميدوارم بيشتر سر بزنه ...

من چون خيلي سر ميزدم به گروه واقعا اين 3 تا كاربر خيلي زحمت كشيدن براي انجمن موسيقي كه پنهان بودش ... ولي روحش در گروه موقت جاري بود. واقعا موسيقي انجمن رو زنده نگه داشتند.
و البته جای قدردانی هست از زحمات و تلاش‌های کاربران فعال گروه موقت انجمن موسیقی، من جمله خود تو و powerslave عزیز که اگه نبودید، اون گروه رونقی نداشت و موسیقی هم فراموش می‌شد ...

امیدوارم انجمن موسیقی هم بتونه به رونق و اوج خودش برگرده ...
در این راستا، از پیشنهادات و انتقادات شما دوستان عزیز استقبال میشه :11:

tirdad_60
12-07-2011, 21:49
سلام دوستان

امروز بعد از چند روز کاری پر مشغله اومدم سری به p30 بزنم و برم
گفتم یه نگاهی بندازم شاید این انجمن ما هم برگشته باشه
که با دیدن انجمن موسیقی شگفت زده و بسیار خوشحال شدم
آخه توی زندگی بجز موسیقی و عکاسی چیز دیگه ای نیست که باهاش احساس بودن و نشاط کنم
از تمامی دوستان عزیزی که تلاش کردند این انجمن دوباره بیا بالا تشکر میکنم

به خصوص از کوروش و مهران عزیز که ما رو تو این مدت از یاد نبردند

:40::40::40::40::40:

Havbb
12-07-2011, 22:13
فقط همین دو قلم جنس فروشه؟ : دی

1- تک آهنگ از خواننده مرد داخل ایران با مجوز
2-تک آهنگ و فول آلبوم خواننده مرد غیر ایرانی
جواب ندادید....

Hamid Hamid
12-07-2011, 22:47
جواب ندادید....

سلام ...

حامد جان بله همين موارد هستش كه تو قوانين هم بهش تاكيد شده ...

ولي جاي فعاليت و استفاده بردن از انجمن زياد هستش ... تاپيك هاي معرفي موسيقي ... ( كه 5-6 تا هستش ) و ...

فكر ميكنم اين موارد كمكي باشه براي ايجاد تنوع در موسيقي گوش دادن ماها ...

SA3EDLORD
12-07-2011, 23:54
اقا کوروش به ما قول داده بود تو یه تاپیک هم اصطلاحات موسیقی و هم سبک ها رو توضیح و اموزش بده:دی
تا الان که بدقول بوده:دی

Havbb
13-07-2011, 00:39
سلام ...

حامد جان بله همين موارد هستش كه تو قوانين هم بهش تاكيد شده ...

ولي جاي فعاليت و استفاده بردن از انجمن زياد هستش ... تاپيك هاي معرفي موسيقي ... ( كه 5-6 تا هستش ) و ...

فكر ميكنم اين موارد كمكي باشه براي ايجاد تنوع در موسيقي گوش دادن ماها ...
نه ، منظورم اینه که غیر از این دوتا هیچ چیز دیگه ای رو نباید بذاریم تو انجمن؟ خوب اگه اینطور باشه اون انجمن دانلود هم که شما گفتی از این قانون مستثنی نیست....

Kurosh
13-07-2011, 01:05
اقا کوروش به ما قول داده بود تو یه تاپیک هم اصطلاحات موسیقی و هم سبک ها رو توضیح و اموزش بده:دی
تا الان که بدقول بوده:دی
نقل قول از جوابی که بهت داده بودم در گروه :

تو انجمن اصلی موسیقی خیلی مفاهیم و اصطلاحات توضیح داده شدن، ایشالا باز که شد، همه استفاده خواهیم برد از مطالبی که کاربرا تو این 5-4 سال گذاشتن و در آینده خواهیم گذاشت ...

من و بد قولی ؟!
قولی برای توضیح و آموزش نداده بودم ! : دی
هر مطلب خاصی که دنبالش هستی رو بگو، تا اگه در انجمن موجود بود، لینک بدم، و اگه نبود در تاپیک سوالات اعضا پیرامون موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرس تا اگه در حد سوادمون بود پاسخ بدیم : دی

نه ، منظورم اینه که غیر از این دوتا هیچ چیز دیگه ای رو نباید بذاریم تو انجمن؟ خوب اگه اینطور باشه اون انجمن دانلود هم که شما گفتی از این قانون مستثنی نیست....
هیچ جای انجمن از قوانینی که براش وضع شده مستثنی نیست ...

اما میشه در تاپیک‌های مهمی که در انجمن دانلود موسیقی داریم، موسیقی‌های مجاز (از نظر قوانین) خودمون رو به اشتراک بگذاریم و لذت ببریم!
ضمن اینکه صفحه‌ی اصلی انجمن موسیقی هم گنجایش انواع و اقسام بحث‌ها و مطالب و نقدهای مرتبط با موسیقی رو داره :20:
موسیقی فقط به 4 تا لینک آهنگ از خواننده‌های زن و موزیک ویدیو و 4 تا آلبومی که تو همه‌ی سایتا لینکش پیدا میشه، محدود نمیشه ... دیدمون رو بازتر کنیم :20:

Sirvan Gheysari
13-07-2011, 12:59
واقعا باید به مدیران این انجمن خسته نباشید گفت.
بابا کارتون خیلی درسته.
ما رو به خاطر همین انجمن موسیقی بن کردن و ما هم رفتیم.تا اینکه دوستان خبر بازگشتش رو دادن و مجبورشدیم یک اکانت دیگه بسازیم و تازه محدودیت ها برداشته شد و ما دیدیمش.واقعاخیلی ذوق کردم.دم همتون گرم.

caca_caca888
13-07-2011, 13:37
e
من الان دیدم تازه...

تبریک میگم

ایشالله گالری عکسه مام برگرده:دی

Havbb
13-07-2011, 13:48
هیچ جای انجمن از قوانینی که براش وضع شده مستثنی نیست ...

اما میشه در تاپیک‌های مهمی که در انجمن دانلود موسیقی داریم، موسیقی‌های مجاز (از نظر قوانین) خودمون رو به اشتراک بگذاریم و لذت ببریم!
ضمن اینکه صفحه‌ی اصلی انجمن موسیقی هم گنجایش انواع و اقسام بحث‌ها و مطالب و نقدهای مرتبط با موسیقی رو داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
موسیقی فقط به 4 تا لینک آهنگ از خواننده‌های زن و موزیک ویدیو و 4 تا آلبومی که تو همه‌ی سایتا لینکش پیدا میشه، محدود نمیشه ... دیدمون رو بازتر کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
OK مشکلی نیست.... فقط چون توی قوانین فقط چیزهایی رو که ممنوعه نوشته بودید یه مقدار آدم گیج میشه که چی مجازه :)
یه حسابی کردم دیدم فقط همین دو تا مجازه این بود که تعجب کردم ، گفتم بپرسم مطمئن بشم

kar1591
13-07-2011, 16:49
مرسی از همگی دوستان خسته نباشید

Steps-Rap
14-07-2011, 13:28
به به...کی این جا باز شد ؟؟من که همین الان دیدم...ایول....
جونم انجمن موسیقی...:8:

hermione
14-07-2011, 17:26
ای وای بر مــــــــن کی اینجا باز شد حواسم نبود ، آرزوی موفقیت برای همه بچه ها

vahidgame
14-07-2011, 19:00
بازگشت این انجمن فوق العاده رو تبریک میگم :40:
فکر نمی کردم وقتی انجمن برگرده به این شکل باشه و واقعا عالیه
از همه کسانی که برای بازگشت اون زحمت کشیدن تشکر می کنم

anathema-m
14-07-2011, 19:56
بابا دمتون گرم:8:
من که خیلی خوشحال شدم
تشکر از همه ی کسانی که زحمت کشیدن برای باز شدن دوباره ی انجمن موسیقی
ممنون:40:

SevenART
14-07-2011, 20:12
خیلی خیلی خوشحااااااااااااااااااااا اااالم :40:

فکر نمی کنم تو این ایرادی بااااشه چون هنر نزد ایرانیانه:21:

noisymind
14-07-2011, 23:12
من هم خیلی خوشحالم که دوباره اینجا باز شد. ولی این سختی چند ماهه باعث شد کلی راه های بهتر و سایتهای خارجی و ... در رابطه با موسیقی و دانلود و ... پیدا کنیم و کلی هم راه های عبور از سایتهای هیتلر! که جا داره از صمیم قلب ار مسولان مربوطه تشکر کنم :11:

golabi2
15-07-2011, 08:45
خیلی خوشحال شدم اینجا برگشته!
برای همه مسئولاش آرزوی موفقیت می کنم!

shabe.saket
15-07-2011, 14:25
سلام
واقعآ خوشحالم برای بازگشت انجمن زیبای موسیقی:40::40::40::40::40:
Music is the meaning of life

Gita
15-07-2011, 20:16
سلام
امروز با دیدن انجمن خیلی خوشحال شدم. انقدر که دلم میخواد ساعت ها در انجمن بچرخم، همه ی تاپیک ها رو بخونم و واسه همه ی پست ها Thanks بزنم :)
به همه ی دوستانی که در راه بازگشت زحمت کشیدن خسته نباشید میگم
و برای اعضای تیم مدیریت آرزوی موفقیت میکنم.

واقعا خوشحالم که مثل گذشته میتونیم از فضای انجمن استفاده کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mous3030
19-07-2011, 20:11
تبریک میگم الخصوص که لینک انجمن موسیقی رو تو خیلی جاها گذاشته بودم ضد حال بود که نبود

Kurosh
19-07-2011, 22:41
سلام
فقط یه ترتیبی بدید،

مرسی از همه.

نه من خودم کاملا با اعمال فشار مخالفم! :دئ
معلومه که نمیتونم کسی رو مجبور کنیم!
اما گفتم تلاش کنید در هر صورت ...

:40:
بیا! باز بگو کوروش بده : دی

اینم از محمد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم از محمد عزیز که لطف کرد به جمع دوستانش برگشت ... امیدوارم این پست آخرین پستش نباشه ... :11:

minizoro
23-07-2011, 00:11
خیلی خوشحالم بابت بازگشایی انجمن -گرچه با محدودیتهایی- شک ندارم حاصل پی گیری های مستمرانه دوستانی مثل کوروش عزیزم بوده،
آرزوی موفقیت میکنم برای همه

pandemonium
24-07-2011, 20:07
سلام : )

تبریک میگم بازگشت انجمن موسیقی رو .

ممنون از لطف دوستانی که از من سراغ گرفتند،
مخصوصا Korush، date_2681،smmn...

--------------------

سلام
فقط یه ترتیبی بدید،

ممنونم از محمد عزیز که لطف کرد به جمع دوستانش برگشت ... امیدوارم این پست آخرین پستش نباشه ...

ممنون ، لطف دارید : )

MMM52
27-07-2011, 14:43
بچه ها منم بازگشایی انجمن موسیقی رو به همه تبریییییییییک میگم!!!!
خداییش هیچ جا p30 نمیشه....
من تو این مدت رفتم persiantools و اصلا راضی نبودم کاربراش نصف اینجا هم نیستن....
آدم وقتی چیزی رو از دست میده تازه قدرشو میدونه....

ba maram
18-08-2011, 22:42
مبارکه:8:
منم خیلی خوشحال شدم دیدم این تاپیک رو

mhpz
21-08-2011, 16:15
سلام
امروز خیلی تصادفی وارد p30world شدم
دنبال مطلبی میگشتم. خیلی ناامیدانه صفحه اول را تماشا میکردم که شاید انجمن موسیقی راه افتاده باشد.
باورم نمیشد که این تاپیک ایجاد شده باشد. بسیار خوشحال شدم وقتی وارد شدم و دوستان قدیم را دیدم که مطلب زدند.
pandemonium, kurosh nobody,gilopa و خیل دیگر دوستان آگاه و وارد به موسیقی که سال قبل خیلی از آنها یاد گرفتم و با ارائه اهنگها لحظات خوشی را برایم رقم زدند. متشکر از پی سی وورد و مدیر فعال این انجمن متشکر از تمام دوستان فعال.

آرش-19
25-08-2011, 15:18
چرا تایپیک آلبوم ها مثل خاص و خاطرات گم شده فقط برای نظرسنجی بازه؟
فکر کنم اگه بشه اضهار نظر رو آزاد گذاشت, هم ارزش یابی خیلی بهتری میشه انجام داد
و هم اینکه مطمئنم خیلی بحثهای خوبی میتونه شکل بگیره.
درسته کنترل اینجور تایپیکها سخته ولی اگه یک قدم در جهت پویاتر شدن انجمن برداریم, به سختیش می ارزه.
برای کنترلشم میشه قوانینی رو تدوین کرد و مجازاتهایی هم در نظر گرفت :31:

Kurosh
25-08-2011, 18:29
چرا تایپیک آلبوم ها مثل خاص و خاطرات گم شده فقط برای نظرسنجی بازه؟
فکر کنم اگه بشه اضهار نظر رو آزاد گذاشت, هم ارزش یابی خیلی بهتری میشه انجام داد
و هم اینکه مطمئنم خیلی بحثهای خوبی میتونه شکل بگیره.
درسته کنترل اینجور تایپیکها سخته ولی اگه یک قدم در جهت پویاتر شدن انجمن برداریم, به سختیش می ارزه.
برای کنترلشم میشه قوانینی رو تدوین کرد و مجازاتهایی هم در نظر گرفت :31:
سلام آرش جان ... :20:

سیاست انجمن موسیقی معطوف کردن بحث‌های مرتبط با خوانندگان به تاپیک‌های اختصاصی خودشون هست ...

این موضوع فقط در مورد آلبوم خاص مشکل‌ساز می‌شد، چون Various Artists بود و تاپیک به خصوصی برای بحث در مورد کل آلبوم وجود نداشت ...

و الا آلبوم‌های دیگه همگی امکان بحث در موردشون، در تاپیک اختصاصی خواننده وجود داره ... (اگه تاپیک نداشت هم می‌تونید ایجاد کنید)

اینکه تاپیک‌های نظرسنجی بهترین ترانه‌های آلبوم‌های مجاز دارای ممنوعیت پست هستن، به همین دلیله ... اگه قرار باشه اونجا پستی داده بشه، بحث‌ها پراکنده میشن، یه سری میرن تو تاپیک اختصاصی نظر میدن، یه سری تو تاپیک آلبوم!

در مورد آلبوم خاص هم تصمیم بر این بود که این یک ماه، که دقیقاً دوره‌ی تب و تاب اصلی آلبوم و نظرات عجولانه و متعصبانه، البته نه لزوماً به معنای بدش، از این نظر که هر چه زمان می‌گذره، نظرات منطقی‌تر و با دیدی بهتر میشه، هست، بگذره، و بعد کاربران بحث در مورد آلبوم رو شروع کنن ...

البته این تبصره فقط و فقط در مورد آلبوم‌های Various Artists اتخاذ شده و اجرا میشه ... آلبوم‌های دیگه مثل آلبوم فریدون و ... به همون شکل باقی می‌مونه و بعد از یک ماه هم قفل میشه ... :11:

Xo0oX
26-08-2011, 11:45
سلام و واقعا خوشحال شدم. الان من دیدم.
تبریک به همه برو بچه های موسیقی.
خیلی عالی شد..

مشتان7
02-09-2011, 18:30
عالی شد به خدا
خیلی خوشحالم

M-I-L-A-D
28-09-2011, 14:44
مبـــــــارک باشه....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر میکنم از ادمین و مدیران و ناظرین و کاربرای فعال و همه کسایی که موسیقی رو دوست دارن و این مدت زحمت کشیــدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

salarhiv
18-11-2011, 22:38
بعد از حدود دو سه ماه اومدم تو ی سایت و اولین چیزی که دیدم خیلی خوشحال شدم.
بازگشت انجمن های فیلم و موسیقی رو به دوست دارانش تبریک میگم.