ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد وصل مودم با کابل لن

xgf
29-06-2011, 17:42
سلام به همه عزیزان
من یک مودم Adslتپلینک مدل td-8811دارم که دارای دوپورت یو اس بی ولن هست من الان از usbاستفاده میکنم که برای ان درایور را نصب کردم و کانکشن ساختم و مشگلی با usbندارم
الان میخواهم با کابل لن وصل بشم بدون احتیاج به usbاین کارو میکنم کابل سالم هست وصل میکنم چراغ پشت لن کامپیوتر روشن میشود چراغ لن خود مودم هم روشن میشود در تنظیمات کانکشن هم یه کانکشن به این نام ساخته میشودLocal Area Connection 2
من شنیدم اینطوری که با لن وصل بشه نیاز به کانکشن نداره و مروگر را که باز کنی خود مستقیم وصل به اینترنت هست
ولی من تمام این کارهای رو که گفتم انجام دادم ولی مروگر را که باز میکنم وصل نیست که سایتی را باز کند ایا نیاز به کانکشن هست تنظیمات خاصی دارد؟
ممنون میشم کمک کنید
پیشایش از همه شما سپاسگزارم:40:

xgf
29-06-2011, 18:30
از دوستان عزیز کسی نیست مشگل منو حل کنه؟:2:

Saeed System
29-06-2011, 18:43
دوست عزیز 2 مدل لن وصل شدن داریم...یکی اینکه همیشه کانکت باشه و یکی اینکه با کانکشن وصل بشید که میشه بریدج

شما مودم رو با کابل لن که به کامپیوتر وصل کردید اگر به صورت کانکشنی بخاید وصل شید یه کانکشن بسازید و با دادن یوزر و

پسورد براحتی وصل شید.. من این نوع وصل شدن رو پیشنهاد میکنم بهتر از اتو کانکته چون هر موقع بخایید بدون خاموش کردن

مودم میتونید اتصالتون رو قطع کنید که یکی از ضعفهای اتو کانکت اینه کا باید مودم رو خاموش کنید برای قطع شدن از اینترنت..

برای اینکه همیشه کانکت باشید شما ابتدا باید برید داخل پنل ادمین مودم ایتدا باید یک آی پی برای مودمتون تعیین کنید

سپس با زدن 192.168.1.1 وارد پنل بشید و اونجا با کمک اپراتور ای اس پی یا سی دی راهنما فارسی که آی اس پی میده

مودم رو به صورت NAT ببندید که باید تو همین پنل ادمین یوزر و پس رو بهش بدید که خود مودم همیهش کانکت بشه

که در اون صورت هم از usb هم لن میتونید به صورت همزمان برای 2 کامپیوتر از اینترنت استفاده کنید

در آخر با ساخت یه کانکشن همیشه کانکت به اینترنت وصل بشید..

xgf
29-06-2011, 19:19
دوست عزیز 2 مدل لن وصل شدن داریم...یکی اینکه همیشه کانکت باشه و یکی اینکه با کانکشن وصل بشید که میشه بریدج

شما مودم رو با کابل لن که به کامپیوتر وصل کردید اگر به صورت کانکشنی بخاید وصل شید یه کانکشن بسازید و با دادن یوزر و

پسورد براحتی وصل شید.. من این نوع وصل شدن رو پیشنهاد میکنم بهتر از اتو کانکته چون هر موقع بخایید بدون خاموش کردن

مودم میتونید اتصالتون رو قطع کنید که یکی از ضعفهای اتو کانکت اینه کا باید مودم رو خاموش کنید برای قطع شدن از اینترنت..

برای اینکه همیشه کانکت باشید شما ابتدا باید برید داخل پنل ادمین مودم ایتدا باید یک آی پی برای مودمتون تعیین کنید

سپس با زدن 192.168.1.1 وارد پنل بشید و اونجا با کمک اپراتور ای اس پی یا سی دی راهنما فارسی که آی اس پی میده

مودم رو به صورت NAT ببندید که باید تو همین پنل ادمین یوزر و پس رو بهش بدید که خود مودم همیهش کانکت بشه

که در اون صورت هم از usb هم لن میتونید به صورت همزمان برای 2 کامپیوتر از اینترنت استفاده کنید

در آخر با ساخت یه کانکشن همیشه کانکت به اینترنت وصل بشید..
دوست عزیز میشه روش کانکت شدن با کانکشن رو بهم بگید با استفاده از کابل لن یه جوری هم بگید که دیگه احتیاج به پشبانی سرویسم نداشته باشه که زنگ یزنم اخه خیلی ضعیف عمل میکنن بعد از دوساعت گوشی رو بر میدارن بعد از اون هم میگم اشگال از کجاست و کجا و بعد هم قطع میکنن
ممنون میشم روش رو بگید

xgf
29-06-2011, 20:06
دوباره پستم رفت اخر مجبور شدم پست بدم ببخشید شرمنده

xgf
29-06-2011, 21:01
کسی نیست مرا راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Saeed System
29-06-2011, 21:04
با کانکشن usb رو جدا میکنی از کامپیوتر .. بعد با کابل لن وصل میکنی به مودم و یه کانکشن مثل usb میسازی

یوزر و پسورد رو میدید و کانکت رو میزنید هیچ فرقی نمیکنه بجای usb از لن مودم استفاده میکنید...

من الان همینطوری استفاده می کنم یه کامپیوترم رو با usb به مودم وصل کردم و اون یکی هم با لن به همون 1 مودم که دارم

و کانکشنشون هم مثل همه یوزر پسوردیه ساختش هم سادست اگر بلد نیستید مرحله به مرحله بگم؟

xgf
29-06-2011, 21:29
با کانکشن usb رو جدا میکنی از کامپیوتر .. بعد با کابل لن وصل میکنی به مودم و یه کانکشن مثل usb میسازی

یوزر و پسورد رو میدید و کانکت رو میزنید هیچ فرقی نمیکنه بجای usb از لن مودم استفاده میکنید...

من الان همینطوری استفاده می کنم یه کامپیوترم رو با usb به مودم وصل کردم و اون یکی هم با لن به همون 1 مودم که دارم

و کانکشنشون هم مثل همه یوزر پسوردیه ساختش هم سادست اگر بلد نیستید مرحله به مرحله بگم؟

بله دوست عزیز اگه میشه روش ساختن کانکشن لن رو بگید اخه من با همون کانکشنی که برای usbاستفاده میکنم وقتی یو اس بی را جدا میکنم لن را وصل میکنم یوزر پسور د را وارد میکنموصل نمیشه وپیغام خطا نیده دلیلش هم اینه که کانکشن مربوط به سو ای بی است
ممنون میشم بگید؟

Saeed System
29-06-2011, 21:49
بله دوست عزیز اگه میشه روش ساختن کانکشن لن رو بگید اخه من با همون کانکشنی که برای usbاستفاده میکنم وقتی یو اس بی را جدا میکنم لن را وصل میکنم یوزر پسور د را وارد میکنموصل نمیشه وپیغام خطا نیده دلیلش هم اینه که کانکشن مربوط به سو ای بی است
ممنون میشم بگید؟

اول اون کانکشن رو پاک میکنید ..بعد دقیقا همونطوری مثل کانکشن که برای usb یسازید برای لن هم میسازید

و وصل میشه به اینترنت..

xgf
30-06-2011, 09:31
اول اون کانکشن رو پاک میکنید ..بعد دقیقا همونطوری مثل کانکشن که برای usb یسازید برای لن هم میسازید

و وصل میشه به اینترنت..

همین کارو کردم ولی موقع کانکت شدن مثل همیشه ارور691میده دیلیلش هم اینه که این کانکشن مربوطه به usbهست چون در قسمت pppoeساخته شده
من برام فرقی نمیکنه با کانکشن باشه یا بی کانشکن ولی اگر با کانکشن باشه بهتره مهم اینه که میخواهم با کابل لن وصل بشم نمیشه
کمک کنید ترو خدا:11:

fayyaz
30-06-2011, 09:52
شما از کجا ADSL گرفتی؟
نوع مودم؟؟

xgf
30-06-2011, 09:57
شما از کجا ADSL گرفتی؟
نوع مودم؟؟

از بایت
در پست اول هم ذکر کردم
تپیلینک مدلtd-8811

fayyaz
30-06-2011, 09:58
به شما DNS ندادن؟/

xgf
30-06-2011, 10:03
به شما DNS ندادن؟/

چی هست؟این که میگید>

fayyaz
30-06-2011, 10:05
شما زنگ بزن به پشتیبانی
بگو
DNS برای وصل شدن دارین؟
شما کاشان هستی
؟

xgf
30-06-2011, 10:26
[QUOTE=fayyaz;6221687]شما زنگ بزن به پشتیبانی
بگو
DNS برای وصل شدن دارین؟
شما کاشان هستی
؟[/Q
بله دوست من؟
در مورد همین که میگید میشه توضیح بدید به چه کار میاد؟

fayyaz
30-06-2011, 10:32
بعضی از isp ها با ست کردن
دی ان اس
به اینترنت وصل میشن
مثل شاتل
البته اونایی که میخوان از لن استفاده کنن
شما تماس بگیر دی ان اس سرور ازشون بگیر
در ضمن شما در تنظیمات شبکه
Ip ها رو وارد کردی
منظورم ip subnetmask getway

xgf
30-06-2011, 10:40
بعضی از isp ها با ست کردن
دی ان اس
به اینترنت وصل میشن
مثل شاتل
البته اونایی که میخوان از لن استفاده کنن
شما تماس بگیر دی ان اس سرور ازشون بگیر
در ضمن شما در تنظیمات شبکه
Ip ها رو وارد کردی
منظورم ip subnetmask getway

دی ان اس رو بگیرم باید کجا وارد کنم؟
نه اونجا هم تنظیماتش رو دست نزدم ولی من شنیدم باید تو تنظیمات مودم دست کاری کرد؟

fayyaz
30-06-2011, 10:43
شما اول بپرس

xgf
30-06-2011, 10:57
شما اول بپرس

میگم پشتبانیشون ضعیفه الان نیستن

fayyaz
30-06-2011, 11:20
شما این کاراو بکن
local are---properties----internet protocol ver4---- ip address 192.168.1.10----subnet mask 255.255.255.0-----getway 192.168..1.1
ریست کن
هرچی کانکشن داری پاک کن
یک کانکشن ppoe بساز
موفق باشی

xgf
30-06-2011, 11:51
شما این کاراو بکن
local are---properties----internet protocol ver4---- ip address 192.168.1.10----subnet mask 255.255.255.0-----getway 192.168..1.1
ریست کن
هرچی کانکشن داری پاک کن
یک کانکشن ppoe بساز
موفق باشی

هیچ فرقی نکرد که نکرد اتوماتیک که اصلا وصل نشد با کانکشن هم که همون ارور691:11:

fayyaz
30-06-2011, 12:00
توی تنظیمات مودمت یوزر و پس را وارد کن

xgf
30-06-2011, 12:18
توی تنظیمات مودمت یوزر و پس را وارد کن

خوب وارد تنظیمات مودمم شدم؟

fayyaz
30-06-2011, 13:04
اگه میتونی عکس صفحه تنظیمات مودمو بزار

xgf
30-06-2011, 13:20
اگه میتونی عکس صفحه تنظیمات مودمو بزار

از کدام قسمت تصویر بذارم

fayyaz
30-06-2011, 13:28
از صفحه اول

xgf
30-06-2011, 16:11
از صفحه اول

بفرماید خدمت شما

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xgf
30-06-2011, 16:12
بفرماید خدمت شما

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

xgf
30-06-2011, 16:13
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

xgf
30-06-2011, 16:13
عکس را گذاشتم ولی مثل اینکه باید تایید کنن تا به نمایش در بیاد

Amir Varasteh
30-06-2011, 17:22
سلام.

شما اول با کابل ، مودم رو وصل کن به کامپیوتر. سپس باید مودم رو روی حالت PPPoE تنظیم کنی تا اتوماتیک کانکت شه.

روش انجام این کار هم اینه که از طریق Browser ، آی پی مودمت رو میزنی و وارد محیط مدیریتی مودم میشی.

از سمت چپ Quick Setup رو بزن و قدم بعدی Next و سپس Username و Password رو وارد کن و Save رو بزن.

سپس مودمت ریست میشه و به اینترنت وصل میشی.

موفق باشی.

xgf
30-06-2011, 17:44
سلام.

شما اول با کابل ، مودم رو وصل کن به کامپیوتر. سپس باید مودم رو روی حالت PPPoE تنظیم کنی تا اتوماتیک کانکت شه.

روش انجام این کار هم اینه که از طریق Browser ، آی پی مودمت رو میزنی و وارد محیط مدیریتی مودم میشی.

از سمت چپ Quick Setup رو بزن و قدم بعدی Next و سپس Username و Password رو وارد کن و Save رو بزن.

سپس مودمت ریست میشه و به اینترنت وصل میشی.

موفق باشی.

ببخشید دوست عزیز ولی من از هیچ کدوم حرف هاتون سر در نیاوردم ادرس هایی که داید کجا هستن؟
من فقط مشگلم با کابل لن هست با یو اس بی مشگلی ندارم:41:

Amir Varasteh
30-06-2011, 17:48
ببخشید دوست عزیز ولی من از هیچ کدوم حرف هاتون سر در نیاوردم ادرس هایی که داید کجا هستن؟
من فقط مشگلم با کابل لن هست با یو اس بی مشگلی ندارم:41:
Internet Explorer رو باز کن و اون بالا تو قسمت آدرس بزن 192.168.1.1 و بعد ازت Username و Password میپرسه که باید هر دو رو Admin بزنی. و بعدش بقیه کارا رو که گفتم رو بکن.

xgf
30-06-2011, 18:30
Internet Explorer رو باز کن و اون بالا تو قسمت آدرس بزن 192.168.1.1 و بعد ازت Username و Password میپرسه که باید هر دو رو Admin بزنی. و بعدش بقیه کارا رو که گفتم رو بکن.

تمام کارهای که گفتید مو به مو انجام دادم ولی با کابل لن وصل نشد که نشد:41:

fayyaz
30-06-2011, 19:46
دوست عزیز
شما بکل بیخیال LAN شو
با usb هم به راحتی لن میشه کانکت بشی
سرعت usb از lan بیشتره
شما اگه واست امنیت مهمه از usb استفاده کن چون لن همیشه وصله
کانکشن usb رو هم میتونی اتو کانکت کنی که خودش وصل بشه

Amir Varasteh
30-06-2011, 20:02
دوست عزیز
شما بکل بیخیال LAN شو
با usb هم به راحتی لن میشه کانکت بشی
سرعت usb از lan بیشتره
شما اگه واست امنیت مهمه از usb استفاده کن چون لن همیشه وصله
کانکشن usb رو هم میتونی اتو کانکت کنی که خودش وصل بشه
من یه چیزیو تصحیح کنم که سرعت USB از LAN بیشتر نیست. سرعت انتقال داده توسط USB 2 برابر 480 Mbps هست در حالیکه سرعت کارت شبکه های کنونی 1 Gbps هست.

fayyaz
30-06-2011, 20:09
من یه چیزیو تصحیح کنم که سرعت USB از LAN بیشتر نیست. سرعت انتقال داده توسط USB 2 برابر 480 Mbps هست در حالیکه سرعت کارت شبکه های کنونی 1 Gbps هست.

به هر حال با سرعت های اینترنت ایران زیاد تاثیری نداره

xgf
30-06-2011, 20:13
بله دوستان عزیز میدونیم یو اس بی راحت تر هست
ولی من به خاطر شغلم از تمامی یو اس بی های مادربردم استفاده میکنم به غیر از اون از دوتاهاب یو اس بی هم استفاده میکنم به همین خاطر پورت مستقیم یو اس بی کم میارم و یه وقتهایی قطعی داره به همین خاطر میخواهم از کابل لن استفاده کنم
یعنی هیچ راهی نداره؟

fayyaz
30-06-2011, 20:18
با این همه راهنمایی دوستان
یه راه دیگه هم هست
که یکی با team viewer
بیاد توی کام شما
تنظیم کنه

xgf
30-06-2011, 20:56
با این همه راهنمایی دوستان
یه راه دیگه هم هست
که یکی با team viewer
بیاد توی کام شما
تنظیم کنه

چیکار کنه متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟

raha.net
01-07-2011, 00:04
دوست عزیز ، من خودم قبلأ از این مودم استقاده میکردم.. کانکشنی که برای lan و usb ساخته میشه هیچ فرقی نداره ، تتها تفاوتشون اینه که usb نیاز به نصب داره
برای این که بدون یوزر و پسورد بخواید وصل بشید فقط کافیه به قسمت کانفیگ مودم خودتون برید 192.168.1.1 و به جای pppoA ، تیک PPPOE رو انتخاب کنید.

xgf
01-07-2011, 11:17
دوست عزیز ، من خودم قبلأ از این مودم استقاده میکردم.. کانکشنی که برای lan و usb ساخته میشه هیچ فرقی نداره ، تتها تفاوتشون اینه که usb نیاز به نصب داره
برای این که بدون یوزر و پسورد بخواید وصل بشید فقط کافیه به قسمت کانفیگ مودم خودتون برید 192.168.1.1 و به جای pppoA ، تیک PPPOE رو انتخاب کنید.

میشه بگید دوست عزی در کجای تنظیمات مودم قرار دارد؟

raha.net
01-07-2011, 18:05
interface setup -> ISP : PPPoA/PPPoE -> encapsulation -> PPPoE LLC -> bridge interface : deactivate
امیدوارم مشکلتون برطرف بشه

xgf
01-07-2011, 18:24
interface setup -> ISP : PPPoA/PPPoE -> encapsulation -> PPPoE LLC -> bridge interface : deactivate
امیدوارم مشکلتون برطرف بشه

ممنون دوست عزیز ولی این یادرس های که دادید من هیچ کدوم رو تو مودمم پیدا نکردم؟

xgf
01-07-2011, 20:22
ممنون از همه دوستان ولی مشگل من حل نشد:40:

hexman
01-07-2011, 22:11
ممنون از همه دوستان ولی مشگل من حل نشد:40:

سلام
من همين امروز با مشكل شما بر خورد كردم من هم با usb و كانكشن بودم ولي امروز خواستم از طريق لن وصل شم و همه تنظيمات رو هم انجام دام اما وصل نشد زنگ زدم پشتيباني يارو 3 سوت مشكلمو حل كرد گفت به خاطر قضيه مك ادرس هر دفعه كه بخوايم از udb به lan يا بر عكس بريم بايد زنگ بزنيم پشتيباني.

sampas
05-07-2011, 14:04
آقا سلام
من فکر میکنم این مشکل از isp است یه چک بکن
در ضمن خود خط رو هم با مخابرات چک کن