مشاهده نسخه کامل
: مشکل نمایان شدن ساعت و تقویم دسکتاپ
سلام
مدتی است که لپ تاپ من ساعت و تقویم دسکتاپ را نمایان نمی کند و پیام های آفلاین مسنجر نیز به صورت صفحه سفید بدون متن می باشد و هنگام چت کردن نه پیغام من نمایان می شود نه پیغام طرف مقابل به نظر شما علت کجاست؟
masoud71
28-06-2011, 11:21
سلام
جدیدا نرم افزار خاصی نصب نکردی؟
Dew Drop
28-06-2011, 12:20
سلام
برای مسنجر با Malware byte anti malware سیستمتون رو اسکن کنید,مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو به خاطر مالویر...
و مشکلی که با گجت ها دارید...کلاً نشون نمی ده یا سیاه نشون میده؟
اگه که کلاً نشون نمیده یه بار سایدبار رو حذف ودوباره نصبش کنید ببینید درست میشه!
تو search قسمت start بنویسید Turn windows feature turn on or off بعد این آیتم رو باز کنید.تو پنجره باز شده ,بین گزینه ها تیک Windows Gadget Platform رو بردارید و ok کنید.ریستارت کنید بعد دوباره بیاید تو همین قسمت تیک این گزینه رو بزارید و دی وی دی ویندوز رو بزارید و ok کنید
که دوباره نصب بشه.
سلام
جدیدا نرم افزار خاصی نصب نکردی؟
بعداز نصب نرم افزار Real_Desktop این مشکل بوجود اومد!ولی با حذف نرم افزار درست نشد
Dariushtanha
28-06-2011, 17:04
سلام
مدتی است که لپ تاپ من ساعت و تقویم دسکتاپ را نمایان نمی کند و پیام های آفلاین مسنجر نیز به صورت صفحه سفید بدون متن می باشد و هنگام چت کردن نه پیغام من نمایان می شود نه پیغام طرف مقابل به نظر شما علت کجاست؟
این مشکل میتونه به خاطر نصب اینترنت اکسپلورر 9 بوجود اومده باشه.اگه این ورژن را نصب کردی بگو تا راه حل اونو بگم.
saeed774
28-06-2011, 22:06
شما با همون نرم افزاری که سرورمون عرض کردند سیستم رو بعد از آپدیت اسکن کن. منظور MalwareByte AntiMalware هست .
سیستمتون ویروسی هست .
شما با همون نرم افزاری که سرورمون عرض کردند سیستم رو بعد از آپدیت اسکن کن. منظور MalwareByte AntiMalware هست .
سیستمتون ویروسی هست .
سیستم رو اسکن کردم چند تروجان پیدا کرد،همع رو دلیت کردم حالا سسیستم با مشکل مواجه شده
چی کار کنم درست بشه
Dew Drop
29-06-2011, 00:33
سیستم رو اسکن کردم چند تروجان پیدا کرد،همع رو دلیت کردم حالا سسیستم با مشکل مواجه شده
چی کار کنم درست بشه
چه مشکلی؟
با anti malware اسکن کردید؟
آره با همون اسكن كردم،زماني كه وينوز بالا مياد هنگ ميكنه
mohammad105
04-11-2011, 14:23
سلام
من IE9 نصب کردم
گدجت تقویم دورش سفید شد
حذف کردم درست شد
شما راه حلی ندارید برای درست کردن گدجت وقتی IE9 نصب است؟
ممنون میشم
همه گدجت ها حتی تقویم خود ویندوز کار میکنه درست
فقط تقویم گیتا سفید میشه دورش
ممنون میشم
سلام
من IE9 نصب کردم
گدجت تقویم دورش سفید شد
حذف کردم درست شد
شما راه حلی ندارید برای درست کردن گدجت وقتی IE9 نصب است؟
ممنون میشم
همه گدجت ها حتی تقویم خود ویندوز کار میکنه درست
فقط تقویم گیتا سفید میشه دورش
ممنون میشم
سلام، این مشکل در نگارش 1.3.0.0 به بالا حل شده. میتونید از منوی تنظیمات بروز رسانی کنید و یا اینکه نگارش جدید رو دانلود کنید
لینک دانلود تو کدوم پسته؟
saeed774
10-01-2012, 15:15
لینک دانلود داده نشده ولی اسم نرم افزاری که خیلی معروف هست داده شده و با یه سرچ ساده میشه هزارتا لینک براش پیدا کرد : مثلا خود سایت سازندش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیازی به کرک نیست ، برنامه اگه قاونی باشه فقط قابلیت RealTime اون فعال و مدت 30 روزش لغو میشه که نیازی نیست به این کار و هدف ما فقط اسکن با این نرم افزار هست . شما بعد از نصب ، برنامه رو آپدیت و اسکن کن .
jafarian
11-01-2012, 23:09
مشکل شما هم تگر با نصب ie 9 این مشکل سفید شدن دور گجن دارین ابتدا تمامی گجتهای خودتون ببنیدین بعدشم تو منوی سرچ استارت دستور cmd رو وارد کنید بعدشم روی فرمان مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator وارد کنید بعدم تو صفحه ای که باز میشه دستورات پایین به ترتیب از همینجا کپی بگیرین با موس بعدشم با موس بترتیب هرکدوم اونجا کپی کنید اینتر بزنید از آخرم سیستم ریست کنید بالا اومد گجتهای خودتون فعال کنید:20:
regsvr32 msxml3.dll
regsvr32 scrrun.dll
regsvr32 jscript.dll
من که این مشکلو داشتم دلیلش یه ویروس لعنتی بود که این هم از تبعاتش بود!
خیلی ور رفتم،اما بهترین راه حلی که یافتم این بود:
یک یوزر جدید بساز، همه چی حله
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.