ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با این همه سم چه کنیم؟

faded
26-06-2011, 13:04
شاید خیلی ها شنیده باشن و خونده باشن که الان متاسفانه در مزارع و باغات از سموم بسیار زیادی استفاده میشه که خطر بسیاری برای سلامت داره, خب مصرف کننده ها هم به ناچار از این میوه ها و سبزی هااستفاده میکنن, حالا میخواستم بدونم برای کاهش ورود سم به بدن چیکار باید کرد؟ چه راه حل هایی هست؟
کدوم میوه ها کمتر سو رو جذب میکنن ؟ کدوم ها بیشتر جذب میکنن؟
چه ماده غذایی باعث دفع سموم از بدن میشه؟
و کلا هر چی که مفید میدونین بگید.

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-06-2011, 00:26
سلام
به نظرم خطرناک ترین میوه ها اونهائی هست که درسته خورده میشه یعنی با پوستش میخوریمش مثل توت فرنگی و زردآلو و هلو .

اونهائی که درست شسته نمیشن هم خیلی خطرناکند مثل انگور . بهترین کار اینه که اول دودنه دونه اش کنیم بعد با فشار آب چند بار بشوریمش .

توت فرنگی فوق العاده خطرناکه چون با خاک تماس داره و درسته خورده میشه و نرم هم هست و نمیشه با دست بشوریمش (مثل سیب ). اگر خاک زمینش کودِ طبیعی داشته باشه احتمال آلوده بودنش به تخم انگلها خیلی زباده.

تنها راهِ شستنش اینه که دونه دونه با فشار آب شسته بشه و با حوصله همه ی قسمتهاش رو بشوریم .

خرماهائی که له شده و تو حلب و کرتون به صورتِ پِرس شده فروخته میشه فوق العاده خطرناکه چون هیچ راهی برای شستنش نیست .
فقط خرمائی که درسته هست و قابل شستشو هست قابل اطمینانه . بیشتر خرماها تا بیاد بسته بندی بشه کلی گرد و خاک میشینه روش و حشرات و مارمولک ئ سوسک و حتی موش , مزه اش رو چشیدند!!! واسه همینه که میگم فقط قابل شستشوش مورد اطمینان هست چون میشه با فشار آب بشورینش یا پوستش رو قلفتی بکنین قبل از خوردن .

گیلاس و آلبالو و زردالو و هلو و سیب و گلابی و میوه های مثل اینها اکثرشون سم خورده هست و بعضیاش قبل از رفتن به بازار شسته میشه و تا حدی آلودگیش کم میشه اما باز هم باید با آب و یک ماده ی شوینده مثل مایع ظرفشوئی (فقط دو یا سه قطره ) خوب شسته بشه و چند بار آبکشی بشه تا مایع ظرفشوئی که خودش سم هست هم کاملا شسته بشه .

جداً که چقدر بدبختی داره این شکم بی هنر پیچ پیچ که هر چی توش میریزیم انگار هیچ .
:20:

بهترین میوه فکر کنم نارگیل باشه که عین خودروی زره پوشِ ارتشی هست و میوه اش از دست همه ی بلایای بشری و طبیعی در امانه .
واسه خوردنش باید با مته و چکش و پُتک و گُرز گران مسلح بشین
:31:
هندونه و خربزه و طالبی هم قابل تحمله چون پوستشون ضخیمه و کسی با پوست نمیخوردشون مگر اینکه اهل شوت آبادِ استانِ گیچستان باشه
:31:

Sayam
27-06-2011, 11:16
تنها راهِ شستنش اینه که دونه دونه با فشار آب شسته بشه و با حوصله همه ی قسمتهاش رو بشوریم .
اگه ظرفی رو از آب سرد پر کنیم و این نوع میوه ها رو (توت فرنگی ، گیلاس و.... ) رو به مدت تقریبا نیم ساعت داخلش بندازیم ، هم روش خوبیه ....

+

من قبلا شنیده بودم سمی که برای باغبانی استفاده میشه ضرر چندانی برای انسان نداره و ضمنا بعد از شستشو اثرش راحت از بین میره... (البته صحتش رو مطمئن نیستم)
اما چون این موضوع برام جالبه سعی میکنم در موردش تحقیق کنم ، اگه به نتایج خوب و درستی رسیدم ، تو همین تاپیک براتون مینویسم . :20: