مشاهده نسخه کامل
: قطعی مداوم موس
با سلام خدیمت اساتید
راستش جدیدا موس بنده زیاد قطع و وصل میشه، میخواستم ببینم امکان داره از پاور باشه؟ پاور 300 ریل دارم و در بازی و ومواقعی که گرافیک نیاز به پردازش و تغذیه بیشتر داره موس قطع و وصل میشه
موقع گشتن تو اینترنت هم قطعی داره ولی خیلی کم اما تو بازی خیلی زیاده، مثلا هر 10 ثانیه یکی دوبار قطع میشه.
چون موس با 5 ولت کار میکنه گفتم شاید کارای گرافیکی باعث کم شدن برق سیستم میشه، البته این رو هم اضافه کنم که دقیقا بعد از نصب ویندوز جدید این مشکل بیشتر خودشو داره نشون میده
ویندوز قبلی enterprise بود و گهگداری (شاید روزی یک بار) قطع میشد ولی الان که ultimate نصبه مداوم قطعی داره
ممنون میشم راهنمایی کنید
jafarian
25-06-2011, 22:24
یکی ازدلایلش همینی که شما گفتین یعنی کمبودولتاژ شما به طور موقت با این پاور green 430aeu یک تست کنیدالبته قبلش موس روی یک سیستم دیگه هم تست کنید بایوس مین هم آپدیت کنید و اگرموس ps2 که یک usb بگیرین با اون تست کنید اگر هم که usb که برعکسش انجام بدین مشخصات کیس کامل بگین:20:
احتمال کمه از پارو باشه چون موس مصرفی نداره به همین خاطر اول سیم موس رو چک کنید و با موس یو اس بی هم امتحان کنید
اگه مشکل برقرار بود اول بایوس رو آپدیت کنید درست نشد با یه پاور دیگه امتحان کنید
ممنون از راهنمایی ها، بایوس رو آپدیت کردم ولی بازم مشکل سر جاشه
راستی موسم یو اس بی هست و اگه پی اس 2 یا پاو رقوی تر بدستم رسید امتحان میکنم
راه دیگه ای در نظر ندارید ؟
ممنون از راهنمایی ها، بایوس رو آپدیت کردم ولی بازم مشکل سر جاشه
راستی موسم یو اس بی هست و اگه پی اس 2 یا پاو رقوی تر بدستم رسید امتحان میکنم
راه دیگه ای در نظر ندارید ؟
خوب شما از یه تبدیل usb به ps2 استفاده کنید ببینید باز هم اینطور میشه یا نه اگه بازم اینطور شد یا سیم موس خرابه یعنی مشکل از موس هست یا ولتاژ کافی به موس نمیرسه که با پاور باید بررسی بشه اگه با یه پاور دیگه هم چک شد و درست نشد و موس هم سالم بود و رو پورت های دیگه هم چک شد و باز هم همینطور بود همچنین با موس دیگری هم همینطور بود مین ایراد داره
اگه با ps2 مشکلی نداشت و با یو اس بی مشکل داشت یا موس ایراد داره یا باید درایور های سیستم آپدیت بشه یا پورت یو اس بی مشکل داره
این موارد رو چک کنید
ویندوز رو تازه عوض کردید؟
خوب شما از یه تبدیل usb به ps2 استفاده کنید ببینید باز هم اینطور میشه یا نه اگه بازم اینطور شد یا سیم موس خرابه یعنی مشکل از موس هست یا ولتاژ کافی به موس نمیرسه که با پاور باید بررسی بشه اگه با یه پاور دیگه هم چک شد و درست نشد و موس هم سالم بود و رو پورت های دیگه هم چک شد و باز هم همینطور بود همچنین با موس دیگری هم همینطور بود مین ایراد داره
اگه با ps2 مشکلی نداشت و با یو اس بی مشکل داشت یا موس ایراد داره یا باید درایور های سیستم آپدیت بشه یا پورت یو اس بی مشکل داره
این موارد رو چک کنید
ویندوز رو تازه عوض کردید؟
آره همین 3 روز پیش عوض کردم و ultimate رو نصب کردم، بعد از عوض کردن خیلی داره اذیت میکنه
این مواردی که گفتین رو حتما چک میکنم
آقا فکر کنم مشکلو پیدا کردم، همون سیمش خرابه
با سیمش که ور میرم قطع و وصل میشه
ممنون که وقت گذاشتید دوستان :10:
آقا فکر کنم مشکلو پیدا کردم، همون سیمش خرابه
با سیمش که ور میرم قطع و وصل میشه
ممنون که وقت گذاشتید دوستان :10:
خوبه اگه برای تعویض سیم مشکل داشتین بگید تا راهنماییتون کنم
خوبه اگه برای تعویض سیم مشکل داشتین بگید تا راهنماییتون کنم
قربان شما
اگه خدا بخواد امروز یا فردا سیمشو از بازار تهیه میکنم و درستش میکنم
اگه به مشکلی هم برخوردم حتما از شما راهنمایی میگیرم
یک دنیا ممنون به خاطر کمک هاتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.