ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر شما درمورد حل این 2برنامه چیه؟

3pid71
23-06-2011, 15:02
سلام.
برنامه ی اولی که میخوام مطرح کنم برنامه ی ساده ای ولی وقتی که شرط عدم استفاده از
آرایه رو نداشته باشیم.حالا نظر شما چیه؟

برنامه ای میخوام بنویسم که از صفحه کلید n عدد دلخواه بگیره و بدون استفاده ار آرایه بزرگترین آنها و دومین بزرگترین آنها رو نمایش بده.

و برنامه ی بعدی که باز توش مشکل دارم اینه:

میخوام یه برنامه بنويسم که عدد سه رقمي را از صفحه کليد گرفته، کليه اعداد اولي که با ارقام آن قابل نمايش هستند را چاپ کنه

MAXXX
23-06-2011, 17:01
یه متغیر در نظر میگیری به اسم max ویکی هم به اسم Min اولین عدد رو که میگیری میریزی توی اون دو تا و اعداد بعدی رو هم که میگیری برای هر کدوم با Min و max مقایسشون میکنی اکه کوچکتر از min بود میریزیش توی min یا اگه بزرگتر از max بود میریزی توی max و اگه هیچکئوم نبود که هیچی اینجوری وقتی همه اعداد وارد شد min و max بزرگترین و کوچکترین مقادیر وارد شده رو دارن

سوال دوم رو هم دقیقا کجاش اشکال داری ؟

3pid71
23-06-2011, 18:27
یه متغیر در نظر میگیری به اسم max ویکی هم به اسم Min اولین عدد رو که میگیری میریزی توی اون دو تا و اعداد بعدی رو هم که میگیری برای هر کدوم با Min و max مقایسشون میکنی اکه کوچکتر از min بود میریزیش توی min یا اگه بزرگتر از max بود میریزی توی max و اگه هیچکئوم نبود که هیچی اینجوری وقتی همه اعداد وارد شد min و max بزرگترین و کوچکترین مقادیر وارد شده رو دارن

سوال دوم رو هم دقیقا کجاش اشکال داری ؟

ممنون من مین نمیخواستم البته من ماکس دوم میخواستم که الان اکی شد(چقدر سوالم ساده بودااا نمیدونم چرا همش تو این فکر بودم که همه ی داده هام رو سیو کنم:46:)
سوال دوم رو هم اگه میشه یه راهنمایی کلی بکنید بلکه یه چیزی برسه به ذهنم.بازم ممنون

MAXXX
23-06-2011, 20:42
ای بابا من چرا مینیمم رو نوشتم پس ؟!

سوال دوم رو هم خب بگو کجاشو مشکل داری یه عدد 3 رقمی میگیری بعد یکی یکی رقم هاشو جدا میکنی و میریزی تویه آرایه 3 خونه ای

مثلا n عدد سه رقیمشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد چک میکنی ببینی عدد ها اول هستن یا نه (غیر از 1 و خودشون وقتی تقسیم میشن بر اعداد دیگه نباید باقیموندشون 0 بشه )

3pid71
23-06-2011, 20:54
من از اول عدد رو توی آرایه ریختم یعنی کاربر که وارد میکنه میریزم تو آرایه که راحت تر شه.
حالا باید با این 3 رقم عدد بسازم بعد ببینم اول هستن یا نه دیگه.یعنی میشه 3 تا تک رقم 6 تا دورقمی(که البته اصلش میشه 9تا 2 رقمی که 3 تاش چون حتما بر 11 بخش پذیره دیگه حساب نکنیم بهتره) و چندین تا عدد 3 رقمی.حالا موندم اینارو چطور بنویسم و عدش برای اینکه بگم اوله یا نه باید به همه عددا تقسیم کنم؟؟خیلی سخت میشه که!:23:

MAXXX
23-06-2011, 23:45
سرکارمون گزاشتی ها ازاول اینطوری توضیح میدادی من فکر کردم یه عدد 3 رقمی قراره بگیری بعد تک تک رقم هاشو چک کنی

مشکل بزرگ شما اینه که تمام اعدادی که میشه با این 3 تا رقم ساخت رو پییدا کنی نه تقسیم و تشخیص اول بودن
برای تشخیص اول بودن باید اعداد صفر تا خوده اون عدد رو در تقسیم کنی
مثلا اگه 4 داشته باشی 2 و 3 رو تقسیم میکنی اگه باقی مونده صفر نداشت اوله
دیگه 4 رو تقسیم بر 5 و اعداد بزرگتر از خودش که نمیکنی

حالا مثلا اگه یه عدد 3 رقمی مثل 345 داشتی شاید یکم رقم بزرگ بنظر بیاد که از صفر بخای شروع کنی به تقسیم ولی یه حلقه for و کامپیوتر این کارو در عرض چند ثانیه انجام میده

برای مشکل اول هم اگه تابع بازگشتی خونده باشی میشه با اون حالت های مختلف رو بدست آورد , برای عدد تا حالا امتحان نکردم ولی حالت های مختلف کلمات رو با توابع بازگشتی زیاد امتحان کردم