ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مرگ با ترحم؟؟؟؟

مهرسا1
20-06-2011, 00:56
سلام دوستان اگه یه نفر که یه بیماری لاعلاجی داشته باشه میتونه تو ایران درخواست یه مرگ بی درد رو بده
کلا همچین امکانی حالا قانونی یا غیر قانونی هست

DΔRK
20-06-2011, 02:52
سلام دوستان اگه یه نفر که یه بیماری لاعلاجی داشته باشه میتونه تو ایران درخواست یه مرگ بی درد رو بده
تا اونجا که من میدونم نه قانونی نیست و نمیشه

Alamate Soal
20-06-2011, 08:15
نخير هيچ پزشكي اين كار رو حق نداره انجام بده . اگر هم انجام بده معادل همون قتل عمد هست:20:
البته اين رو عرض كنم كه توي ايران كسي بيماري لاعلاج داشته باشه و هزينه هاي درمان رو نداشته باشه نيازي به اين كار نداره اصلا :27:

a.z.p.z
20-06-2011, 09:56
ولی فک کنم از نظر شرعی میشه ! ...
کلا بهتر هست که کارو تموم کنه چون خودش راحت میشه !....

M A M M U T
20-06-2011, 10:34
به این عمل اتانازی میگن.... در برخی کشور ها به .یژه اسکاندیناوی این عمل انجام میشه اما در بسیاری از کشور ها قتل به حساب میاد ویا اگه آدم خودش رو بکشه خودکشی محسوب میشه....
همچنین در ایران این عمل جرم هست.....
(در دین اسلام هم حرام هست.... چون اسلام معتقد هست که خداوند هیچ بلایی رو بی دلیل به انسان نمیده... و در هر صورت پاداش این صبر و تحملش رو میبینه.این هم از دیدگاه اسلام)
کلا کار شایسته ای نیست در نا امیدی بسی امید است.

مهرسا1
20-06-2011, 12:54
خوب از نظر علمی فک کنم میشه روش علمیشو توضیح بدین به جنبه مذهبی کاری ندارم

morsadr
20-06-2011, 14:33

از نظر علمی میشه ولی همانطور که دوستان گفتند تقریبا در همه جای دنیا هنوز این مساله غیر قانونی و جرم محسوب میشه و بحث و جدل بر سر آن بسیار زیاده .

surena_iran2564
20-06-2011, 17:15

من نمیدونم منظورتون از علمی دقیقآ چیه؟
معمولآ سوال میکنن که آیا از لحاظ علمی امیدی به نجات هست یا خیر...؟!!!!!!!!!!!!!!
نه اینکه از لحاظ علمی میشه کشت یا خیر. چه علمی و چه غیر علمی میشه انسان هارو کشت. روش های بسیار زیادی هم وجود داره.
بنا براین فقط اینجا میشه راجع به قانونی بودن یا نبودن و از لحاظ شرع تو ادیان مختلف بررسی کرد قضیه رو نه علم!!!
به نظر من هم اصلآ نا امید نباشید....

danial_848
20-06-2011, 18:01
تزریق سرنگ خالی (هوا)
ایجاد حباب توی رگها میکنه و کمی بعد مرگ (بدون درد)
توصیه نمیشه البته :31:

مهرسا1
20-06-2011, 20:48
تزریق سرنگ خالی (هوا)
ایجاد حباب توی رگها میکنه و کمی بعد مرگ (بدون درد)
توصیه نمیشه البته :31:

سرنگ هوا که درد خیلی شدیدی داره عزیزم منظور من همون روشی هست تو کشورهای خارجی انجام میشه

panther99
20-06-2011, 21:28

نه تنها اینجا نیست حتی فکر نمیکنم تو کشورهایی مثل آمریکا هم به همین راحتی ها ( حتی با درخواست طرف ! ) باشه !!!!!
درست یادمه که زمان جرج بوش برای اجرای یه همچین موردی خود بوش بعد از کلی کشمکش و مصیبت دستورش رو برای یه نفر که چند سال تو کما بود !!!!!!!!!!!!!! امصا کرد !!
حالا چه رسد به این که کسی بیمار باشه !!!! تقریبا امکانش صفره !

lebesgue
20-06-2011, 21:49
هر چند از نظر علمی ابعاد قضیه کاملا روشن نیست، اما فرض بر اینست که مسئول حس درد، در نهایت مغز می باشد، بدین معنا که وجود مغز برای حس درد الزامی است. همچنین، حس درد به طور همزمان صورت نمیگیرد، یعنی یک تاخیر t برای رسیدن سیگنال به مغز و انجام پردازش مربوطه لازم است.

در نتیجه، یک پیشنهاد برای مرگ تضمینی بدون درد، اینست که مغز در مدت زمانی کوتاه تر از t تماماً نابود شود. البته اینکه این مدت زمان تاخیر چقدر است، دقیقاً مشخص نیست، اما میتوان حدس زد که یک انفجار کارگشا باشد!

احتمالاً روش های بدون درد با درجه فجاعت کمتری هم وجود دارد، اما از آنجا که هنوز مکانیسم درد کاملاً شناخته نشده و از طرف دیگر از کسی که مٌرده، نمیتوان پرسید که درد کشیده یا نه، نمیتوان به روشهای دیگر اطمینان کامل داشت. به شخصه روش اول را ترجیح میدهم.

ghahremanimehdi
20-06-2011, 22:06
تو سوئیس یک موسسه بطور رسمی این کار رو انجام میده فکر کنم چند ده میلیونی هم هزینش باشه .بعد هم جنازه رو میسوزونند و میریزند در دریا.

مهرسا1
21-06-2011, 11:33
خیلی نظراتتون جالب بود مرسی
کلا وقتی یه شخص که یه بیماری حاد مثل ایدز یا سرطان های بدخیم داره و درمانی براشون نیست مرگ با ترحم خیلی بهتره

shabnam1986
21-06-2011, 18:48
سرنگ هوا که درد خیلی شدیدی داره عزیزم منظور من همون روشی هست تو کشورهای خارجی انجام میشه

منظور از درد سرنگ هوا چیه؟

کسی هست توضیح قانع کننده ای بده؟

Alamate Soal
21-06-2011, 20:02
منظور از درد سرنگ هوا چیه؟

کسی هست توضیح قانع کننده ای بده؟

سرنگ هوا يعني سرنگي كه به جاي آمپول توش هوا باشه . يعني 3 الي 5 سي سي هواي خالي كه به اندازه كافي حباب در خون ايجاد ميكنه كه باعث سكته مغزي و مرگ ميشه .
اكثرا هم سلول ها و بافت هاي حياتي در ريه ها از بين ميرن و باعث مرگ ميشن

مهرسا1
21-06-2011, 21:16
سرنگ هوا يعني سرنگي كه به جاي آمپول توش هوا باشه . يعني 3 الي 5 سي سي هواي خالي كه به اندازه كافي حباب در خون ايجاد ميكنه كه باعث سكته مغزي و مرگ ميشه .
اكثرا هم سلول ها و بافت هاي حياتي در ريه ها از بين ميرن و باعث مرگ ميشن

مرگ با سرنگ هوا خیلی دردناکه

DΔRK
22-06-2011, 01:14
خیلی نظراتتون جالب بود مرسی
کلا وقتی یه شخص که یه بیماری حاد مثل ایدز یا سرطان های بدخیم داره و درمانی براشون نیست مرگ با ترحم خیلی بهتره
موافق نیستم
چیزایی که غیر ممکن به نظر میان فقط یکم بیشتر طول میکشه تا ممکن بشن

shahab_f
22-06-2011, 01:24
این کار نه تنها در ایران بلکه در اکثر کشور های جهان ممنوع هست. همونطوری که دوستمون گفتند سوئیس یکی از کشورهاییه که این کار توش آزاده. یه چند کشور دیگه هم هستند. همگی هم نیاز به کلی درخواست و تشکیل گروه پزشکی برای موافقت دارند. در کل میشه گفت در کمتر جایی در دنیا شدنیه.

مهرسا1
22-06-2011, 12:59
این کار نه تنها در ایران بلکه در اکثر کشور های جهان ممنوع هست. همونطوری که دوستمون گفتند سوئیس یکی از کشورهاییه که این کار توش آزاده. یه چند کشور دیگه هم هستند. همگی هم نیاز به کلی درخواست و تشکیل گروه پزشکی برای موافقت دارند. در کل میشه گفت در کمتر جایی در دنیا شدنیه.

البته بیشتر کسایی که به پست من جواب دادن موضوع رو از لحاظ حقوقی و مذهبی بررسی کردند در صورتی که من منظورم روش علمی تجربیش بود

One Mania
22-06-2011, 13:11
چه سوال باحالی:18::27::27::27::31:

خوب کسی که بیماری لاعلاج داره باید تحمل کنه. اگر هم می خواهد خودش را بکشه، پرسیدن نداره هزار تا راه هست.

1- از بلندی خودش را پرت کنه. درجا میمیره. (باید خیلی بلند باشه وگرنه چند تا درد دیگه هم به دردهاش اضافه میشه.)
2- سرنگ هوا بزنه
3- بپره جلوی یک کامیون ترجیحا یه ماک یا هوو باشه بهتره. هم سنگین تره و بهتر روی زمین پخشش می کنه هم که می دونی ترمز خوبی نداره و نمی تونه به موقع بایسته. بهتره بگم اصلا ترمز نداره. خدا خیرشون بده برای همین وقت ها ساختند این ماشین را.
4- سم بخوره. بعد باید بشینه هر چه از جگرش را که بالا آورد کیلو کنه. هر وقت که به حدود نیم کیلو رسید بدون وقت رفتنه.
5- یکی را بگه بی هوا محکم یه میله ای چیزی بزنه تو سرش. دو حالت داره مرگ و یا جوری میشه که دیگه به مریضی فکر نمی کنه.
6- و خیلی راه های دیگه.
راستی یادم رفت ذکر کنم که:
7- برق شدید هم خوبه. مخصوصا در محیط خیس. البته یه کم جیلیز و ولیز می کنه که زیاد مهم نیست.

اما از من می شنوی تا ماه حرام صبر کن و راه 3 را انتخاب کن که از همه بهتره. فکر کنم یه ثوابی هم داشته باشه.

آخر سوال را یادم رفت جواب بدم. اونی که می خواهد خودکشی کنه چه کار به قانونی و غیر قانونیش داره. کارش را با موفقیت انجام بده. من خودم قول می دهم که هیچ کس از نظر قانونی بهش سخت نگیره.

shabnam1986
22-06-2011, 14:30
دوستان نظراتتون جالب بود
اما فکر عقوبت این کار رو هم کردین؟

شاید تقدیر این باشه که اون بیمار خوب بشه
یا شاید اصلا اون بیماری نکشدش

این یعنی دست تو کار خدا بردن..

مهرسا1
22-06-2011, 22:10

خوب کسی که بیماری لاعلاج داره باید تحمل کنه. اگر هم می خواهد خودش را بکشه، پرسیدن نداره هزار تا راه هست.

1- از بلندی خودش را پرت کنه. درجا میمیره. (باید خیلی بلند باشه وگرنه چند تا درد دیگه هم به دردهاش اضافه میشه.)
2- سرنگ هوا بزنه
3- بپره جلوی یک کامیون ترجیحا یه ماک یا هوو باشه بهتره. هم سنگین تره و بهتر روی زمین پخشش می کنه هم که می دونی ترمز خوبی نداره و نمی تونه به موقع بایسته. بهتره بگم اصلا ترمز نداره. خدا خیرشون بده برای همین وقت ها ساختند این ماشین را.
4- سم بخوره. بعد باید بشینه هر چه از جگرش را که بالا آورد کیلو کنه. هر وقت که به حدود نیم کیلو رسید بدون وقت رفتنه.
5- یکی را بگه بی هوا محکم یه میله ای چیزی بزنه تو سرش. دو حالت داره مرگ و یا جوری میشه که دیگه به مریضی فکر نمی کنه.
6- و خیلی راه های دیگه.
7- برق شدید هم خوبه. مخصوصا در محیط خیس. البته یه کم جیلیز و ولیز می کنه که زیاد مهم نیست.

اما از من می شنوی تا ماه حرام صبر کن و راه 3 را انتخاب کن که از همه بهتره. فکر کنم یه ثوابی هم داشته باشه.

آخر سوال را یادم رفت جواب بدم. اونی که می خواهد خودکشی کنه چه کار به قانونی و غیر قانونیش داره. کارش را با موفقیت انجام بده. من خودم قول می دهم که هیچ کس از نظر قانونی بهش سخت نگیره.

عزیزم من نگفتم راه خودکشی شما هم من خودم مخالف خودکشیم

بپره جلوی یک کامیون ترجیحا یه ماک یا هوو باشه بهتره.

بعدش اینجل تالار طنز نیست تالار پزشکیه
من یه موضوع کلی رو مطرح کردم اصلا با این جواب های دوستان من پشیمون شدم از سوال کردنم لطفا مدیر این تاپیک رو حذف کنه

ghahremanimehdi
22-06-2011, 22:36

2- سرنگ هوا بزنه
6- و خیلی راه های دیگه.

مورد 3 بهتره چون خانواده ی طرف ، 60 میلیون میتونه دیه بگیره و از مشکلات مالی رهایی پیدا کنه!

One Mania
23-06-2011, 00:20
ماه حرام 120 میلیون هست.

Переклад не
23-06-2011, 07:58
من موندم این آغاز کننده ی تاپیک الان دنبال چی میگرده.یعنی اصلا جوابشو نگرفته؟ 3 صفحه توضیح داده شده باز منتظره یه در امید دیگس
لابد صبر میکنی قوانین کشوری عوض بشه
جالبتر اینجاست که میگه این غیر قانونی بودن مساله رو به صورت علمی ثابت کنید من به شرعیش کاری ندارم!

DΔRK
23-06-2011, 08:04
البته باید دید قیمت شتــــــر چقدره!!!!!!

Переклад не
23-06-2011, 08:10
راستی قیمت یه اسب خوب و سواری چنده؟ 400 ملیون تمن
قیمت یک انسان بالغ متفکر چنده؟ 45 ملیون تمن
این نهایت بدبختی و بیچارگیه
جون انسان حتی از ماشینی که خودش میسازه بی ارزش تره :41:

DΔRK
23-06-2011, 08:28
راستی قیمت یه اسب خوب و سواری چنده؟ 400 ملیون تمن
قیمت یک انسان بالغ متفکر چنده؟ 45 ملیون تمن
این نهایت بدبختی و بیچارگیه
جون انسان حتی از ماشینی که خودش میسازه بی ارزش تره :41:
مـــا که انسان حساب نمی شیم
برده هم قیمتش در حدود همین 45 م.ت هست دیگه
انتظار بیشتر از اینو نداشته باش:6:

Переклад не
23-06-2011, 11:15

2- سرنگ هوا بزنه
6- و خیلی راه های دیگه.

ایشالله بعد از مرگش من اولین کسی هستم که به عنوان شاهد ، شمارو متهم به آموزش و تشویق ایشون به خودکشی معرفی خواهم کرد:دی

One Mania
23-06-2011, 11:35
ایشالله بعد از مرگش من اولین کسی هستم که به عنوان شاهد ، شمارو متهم به آموزش و تشویق ایشون به خودکشی معرفی خواهم کرد:دی

عجب آدمی هستی. شما با ایشاالله که گفتی معلومه که بیشتر منتظر مرگ این بنده خدایی.

اما من امیدوارم که خوب بشه.
راستی مریضی لاعلاج مخصوصا سرطان باید امید داشته باشه انسان. شاید که خوب بشه.

Переклад не
23-06-2011, 12:53
دوست عزیز ایشون مریضی لا علاج ندارند!!!
فقط یه سوال پرسیدن
شما از خودش نپرسیده چطوری دونستید که ...

مهرسا1
23-06-2011, 13:01
فقط یه سوال پرسیدن
شما از خودش نپرسیده چطوری دونستید که ...

وای چه خبره اینجا واقعا هیچ کدومتون منظور منو درست نگرفتین من منظورم نه خودکشی بود نه بحث حقوقی و دینی فقط خواستم روش علمیشو بدونم تو یه وبلاگ با این مطلب برخوردم از شما ها سوال کردم یه خورده آگاهایم بره بالا که شما ها بحثو کشیدین به قیمیت شتر و اسب و خودکشی و متافیزیک و هزار راه نرفته اصلا منظورم رو نگرفتین

دوست عزیز ایشون مریضی لا علاج ندارند!!!

راست میگه من سالم سالم هستم همین چند ماه پیش یه چکاب کامل دادم خدا رو شکر سالم بودم مدرک ازمایشم رو هم دارم اگه باور نمیکنین

babelirani
23-06-2011, 13:25
سلام
من خودم یه بیماری لاعلاج دارم و خیلی وقتاست که بهش فکر میکنم که از این دنیا قبل از اینکه بیماری بکشه منو و سربار خانواده بشم خلاص بشم ولی شاید متاسفانه هیچ قانونی در ایران نیست و اگر کسی این کارم واسه شما انجام بده اون رو به عنوان یه قاتل میشناسن
ولی خوب اینم درست نیست که هرکسی بیماری گرفت که الان درمان نمیشه در کشور های خارجی هم سریعا" تقاضا کنن و تایید بشه و به هر صورت اون یک نفر رو بکشن بلکه در مواردی این کار انجام میگیره
فقط چند بیماری بسیار محلک در دنیا این تاییدیه واسشو داده میشه ااونم وقتی که بیماری به پشرفت کاملی رسیده باشه
ولی در کل کاش همچین قانونی در ایرانم می بود