ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حیوانات خانگی

صفحه ها : 1 [2]

saye
23-03-2012, 12:15
گربه ی من یه عادت بدی که پیدا کرده توی جایی که برای کثیف کاریش گذاشتم کارش رو نمیکنه

چی کار کنم؟؟؟؟

احتمالا یا لج کرده یا بد رفتاری دیده سر این ماجرا.یا اشنایی با خاکی که گرفتین نداره.یا وقتی خاکش کثیفه نمیره توش که باید خاکش رو تمیز کنید.
یک سری قطره هم هست که میتونید با اون قطره اون خاک رو علامت گذاری کنید تا اونجا کارشو بکنه

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

اقا من برای نگهداری از سگ بین سه تا گزینه موندم کدوم رو پیشنهاد میدید؟
1باکسر
2 دوبرمن
3پیتبول
ممنون میشم جواب بدید:11:

میتونم بپرسم کجا و برای چه کاری میخاین نگه دارین تا بهتر راهنماییتون کنم

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

ممنون

ریزش موی گربم خیلی شدید شده اینو چی کار کنم؟

گربه ها ریزش موهاشون فصلی هست
الان که فصل سرما داره تموم میشه اون موهایی که در اورده بود برای گرمای بیشتر دارن میریزن
نگرانی نداره چیز خاصی نیست

---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

دوستان یک پماد چرک خشک کن معرفی کنید سریعا لطفا....همسترم پاش ذخم شده چرک کرده داره باد میکنه

میترسم خدایی نکرده.........

خواهش میکنم :11:

بهتره به دام پزشکی مراجعه کنید
میتونید با بتادین شستشو بدید
و تتراسکلین چشمی بزنید
اما بهتره به دامپزشکی مراجعه کنید

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

دوستان چند وقته یه سگ به شدت غول و خفن میاد جلوی خونه ما می ایسته... به نظر خیلی اوضاعش خرابه و واقعا دلم واسش میسوزه... 2 تا سوال داشتم ، اگر به این بیچاره غذا بدم یه وقتی موندگار نمیشه همین جلو؟! به این خاطر میگم که واقعا میترسم از این سگ ، خیلی خفنه لامصب :دی البته فک نکنم با خودم کاری داشته باشه ، نگران بقیه هستم :دی یه وقتی یه کاری بکنن مثلا سعی کنن فراریش بدن یا ... قاطی نکنه یه بلایی سرشون بیاره...
+
چی بدم بهش؟!

دوست خوبم اگر میتونی با پناهگاه سوهانک یا وفا تماس بگیرین تا شهرداری این سگ رو نکشته بیان و ببرن
یا اینکه یه شماره تماس به من بدین
تو این مدت خواهش میکنم حواستون بهش باشه
نگران هم نباشید به کسی اسیب نمیرسونه

saye
23-03-2012, 12:32
دوستان چند وقته یه سگ به شدت غول و خفن میاد جلوی خونه ما می ایسته... به نظر خیلی اوضاعش خرابه و واقعا دلم واسش میسوزه... 2 تا سوال داشتم ، اگر به این بیچاره غذا بدم یه وقتی موندگار نمیشه همین جلو؟! به این خاطر میگم که واقعا میترسم از این سگ ، خیلی خفنه لامصب :دی البته فک نکنم با خودم کاری داشته باشه ، نگران بقیه هستم :دی یه وقتی یه کاری بکنن مثلا سعی کنن فراریش بدن یا ... قاطی نکنه یه بلایی سرشون بیاره...
+
چی بدم بهش؟!

بهش باقی غذاها یا نون و اگر میتونید از رستوران ها غذاهایی که دور میریزن بگیرید

گروه حمایت از حیوانات خیابانی با شماره 09196053309 در تماس باشید
پناهگاه سوهانک یا همون پارسه.خانوم اکبری ۰۹۳۵۵۷۸۳۶۴۱

AlexanderMahone
31-03-2012, 11:30
احتمالا یا لج کرده یا بد رفتاری دیده سر این ماجرا.یا اشنایی با خاکی که گرفتین نداره.یا وقتی خاکش کثیفه نمیره توش که باید خاکش رو تمیز کنید.
یک سری قطره هم هست که میتونید با اون قطره اون خاک رو علامت گذاری کنید تا اونجا کارشو بکنه

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

میتونم بپرسم کجا و برای چه کاری میخاین نگه دارین تا بهتر راهنماییتون کنم

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

گربه ها ریزش موهاشون فصلی هست
الان که فصل سرما داره تموم میشه اون موهایی که در اورده بود برای گرمای بیشتر دارن میریزن
نگرانی نداره چیز خاصی نیست

---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

بهتره به دام پزشکی مراجعه کنید
میتونید با بتادین شستشو بدید
و تتراسکلین چشمی بزنید
اما بهتره به دامپزشکی مراجعه کنید

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

دوست خوبم اگر میتونی با پناهگاه سوهانک یا وفا تماس بگیرین تا شهرداری این سگ رو نکشته بیان و ببرن
یا اینکه یه شماره تماس به من بدین
تو این مدت خواهش میکنم حواستون بهش باشه
نگران هم نباشید به کسی اسیب نمیرسونه

برا خونه و هم علاقه خودم به این سه نوع سگ.برا محل بازی و نگهداری کردن ازشون مشکل ندارم :11:
سال نو رو هم بهتون تبریک میگم

saye
02-04-2012, 20:54
مرسی.سال نو شما هم مبارک.
ببینید کلا سگهایی که پسوند بول دارن تقریبا جزو سگهای خترناک هستن و فک های قوی دارن و خوب تربیت نشن
ممکنه خطر افرین بشن مخصوصا که شما میخاین تو خونه نگه دارین.یعنی موقغ حمله کاملا بدون بی رحمی حمله
میکنه و احتمالا شخص رو کاملا تکه تکه میکنه به طوری که پت بول به سگ ادمخوارشهرت گرفته.
درکشورامریکا سالانه60درصد از مرگ ومیرناشی از گازگرفتن سگها مربوط به این نژاد می باشد٬دربرخورداین
نژادباافرادغریبه دربسیاری ازمواردمنجربه حمله پت بول می شود در ایالت انتاریای امریکای شمالی
درسال2005میلادی قانونی تصویب شدکه طبق این قانون خرید٬فروش ونگهداری ازسگ پت بول تریرممنوع شده
ودارندگان نژادپت بول که قبل ازتصویب این قانون اقدام به نگهداری این سگ کرده اند باشرایط وقوانین سختی اجازه
نگهداری این نژادبعد ازتصویب این قانون رادارندیکی ازاین شرایط این است که حتی برای بیرون بردن این نژاد از منزل
باید پت پول رابا پوزبند وقلاده وزنجیر محار کرد.
امریکن پت بول تریرسگی پرجنب وجوش٬پرزور٬قدرتمند٬پرخاشگ ر٬مهاجم٬بی رحم٬بی باک٬شجاع٬سلطه
گرومبارزاست عکس العمل حیوان غیر قابل پیش بینی ونسبت به غریبه ها محتاط٬عجول ودرنده است٬علاقه زیادی
به شکار دارد٬در برخورد پت پولها با حیوانات دیگربه خصوص حیوانات کوچک باید محتاط بودولی نسبت به نگهدارنده
وصاحب وخانواده برخلاف بدبینی که به این نژاد وجود دارد بسیار مهربان بازیگوش٬دوست داشتنی٬صمیمی و وفادار
است ومی تواند به عنوان سگ خانگی وسگ خانواده خوبی مطرح باشد٬علاقه واشتیاق زیادی به مبارزه وجنگ دارد
.
.
در مورد باکسر هم که اگر اولین تجربتون هست که سگ بزرگ نگه میدارین بهتره نگیرین این نژاد رو
چون باکسر نژاد بسیار باهوشی هست و همچنین گاهی کله شق و لجباز
همه باکسر ها , صرف نظر از اینکه چگونه به خوبی آموزش پذیر هستند , می توانند صاحب خود را در هر زمانی
تست و امتحان کنند . اگر صاحب باکسر اعتماد به نفس یک رهبر کامل را نداشته باشد و یا سگش آموزش ندیده
باشد , با مشکلات عدیده ای رو به رو خواهند شد .

به فضا و فعالیت روزانه زیادی نیاز داره
و اینکه نیازمند ارتباط صمیمی و دوستانه با انسانها هستند و همیشه در تلاش هستن که عضوی از خانواده اش به
حساب بیایند
.
دوبرمن هم جزو ده نژاد برتر سگهای نگهبان هست
هم از لحاظ خلق و خو و هشیاری و منطق و شجاعت سگ خوبیه.
.
اما از نظر من شما یه ژرمن اصیل بگیرین
خیلی باهوش و زود یاد میگیره به طوری که شما رو متعجب میکنه و لذت داشتن یه سگ خوب رو میفهمید

jak_1300
02-04-2012, 21:47
برا خونه و هم علاقه خودم به این سه نوع سگ.برا محل بازی و نگهداری کردن ازشون مشکل ندارم :11:
سال نو رو هم بهتون تبریک میگم

سلام
امیدوارم که صاحبه خوبی باشی برا سگت
و زنده بمونه میدونی که تو خیابون بگیرنش ازت درجا میکشنش پس اگه واقعا نمیتونی اینکار رو نکن چون وقت بذاری براش هم اینون بدون که وابسته اش میشی و اگه روزی شرایطه نگرانیشون نداشته باشی واقعا سخت میشه برات جدا شدن ازش چون وابسته اش میشی

AlexanderMahone
02-04-2012, 22:05
مرسی.سال نو شما هم مبارک.
ببینید کلا سگهایی که پسوند بول دارن تقریبا جزو سگهای خترناک هستن و فک های قوی دارن و خوب تربیت نشن
ممکنه خطر افرین بشن مخصوصا که شما میخاین تو خونه نگه دارین.یعنی موقغ حمله کاملا بدون بی رحمی حمله
میکنه و احتمالا شخص رو کاملا تکه تکه میکنه به طوری که پت بول به سگ ادمخوارشهرت گرفته.
درکشورامریکا سالانه60درصد از مرگ ومیرناشی از گازگرفتن سگها مربوط به این نژاد می باشد٬دربرخورداین
نژادباافرادغریبه دربسیاری ازمواردمنجربه حمله پت بول می شود در ایالت انتاریای امریکای شمالی
درسال2005میلادی قانونی تصویب شدکه طبق این قانون خرید٬فروش ونگهداری ازسگ پت بول تریرممنوع شده
ودارندگان نژادپت بول که قبل ازتصویب این قانون اقدام به نگهداری این سگ کرده اند باشرایط وقوانین سختی اجازه
نگهداری این نژادبعد ازتصویب این قانون رادارندیکی ازاین شرایط این است که حتی برای بیرون بردن این نژاد از منزل
باید پت پول رابا پوزبند وقلاده وزنجیر محار کرد.
امریکن پت بول تریرسگی پرجنب وجوش٬پرزور٬قدرتمند٬پرخاشگ ر٬مهاجم٬بی رحم٬بی باک٬شجاع٬سلطه
گرومبارزاست عکس العمل حیوان غیر قابل پیش بینی ونسبت به غریبه ها محتاط٬عجول ودرنده است٬علاقه زیادی
به شکار دارد٬در برخورد پت پولها با حیوانات دیگربه خصوص حیوانات کوچک باید محتاط بودولی نسبت به نگهدارنده
وصاحب وخانواده برخلاف بدبینی که به این نژاد وجود دارد بسیار مهربان بازیگوش٬دوست داشتنی٬صمیمی و وفادار
است ومی تواند به عنوان سگ خانگی وسگ خانواده خوبی مطرح باشد٬علاقه واشتیاق زیادی به مبارزه وجنگ دارد
.
.
در مورد باکسر هم که اگر اولین تجربتون هست که سگ بزرگ نگه میدارین بهتره نگیرین این نژاد رو
چون باکسر نژاد بسیار باهوشی هست و همچنین گاهی کله شق و لجباز
همه باکسر ها , صرف نظر از اینکه چگونه به خوبی آموزش پذیر هستند , می توانند صاحب خود را در هر زمانی
تست و امتحان کنند . اگر صاحب باکسر اعتماد به نفس یک رهبر کامل را نداشته باشد و یا سگش آموزش ندیده
باشد , با مشکلات عدیده ای رو به رو خواهند شد .

به فضا و فعالیت روزانه زیادی نیاز داره
و اینکه نیازمند ارتباط صمیمی و دوستانه با انسانها هستند و همیشه در تلاش هستن که عضوی از خانواده اش به
حساب بیایند
.
دوبرمن هم جزو ده نژاد برتر سگهای نگهبان هست
هم از لحاظ خلق و خو و هشیاری و منطق و شجاعت سگ خوبیه.
.
اما از نظر من شما یه ژرمن اصیل بگیرین
خیلی باهوش و زود یاد میگیره به طوری که شما رو متعجب میکنه و لذت داشتن یه سگ خوب رو میفهمید
سلام ممنون از جواب
اون تعریف هارو میدونستم قبلا سگ داشتم مال پدرم بود و بعد از فوت پدرم حدود 5 سال نگه داشتم تا سگ هم مرد نژاد روتوایلر بود.من خودم دوبرمن بیشتر به دلم نشسته تولش تک رگه و شجره نامش هم دیدم همه خانوادش تک رگ بودن مال فامیل هست چند وقت دیگه بچه هاشو به دنیا میاره اما پیت بول و باکسر سه ماه هستند.خودم فعلا منتظر به دنیا اومدن اون جوجه دوبر بشم تا به موقع بیارمش پیش خانوادم:11:ممنون از راهنماییتون

emadpumad
03-04-2012, 12:15
سلام
میشه برای غذای ماهی گلی بهش نون خشک یا بسکویت خورد شده داد ؟
مشکلی واسش پیش نماد؟

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

saye
03-04-2012, 14:34
این ماهی تقریبا همه چیر خوار هست.میتونید بهشون بدید این ها رو اما بهتره از غذاهای اماده استفاده متید که ارزون هم هستن
فقط توجه کنید که روی غذا نوشته باشه مخصوص goldfish
و اینکه سعی کنید غذا بهش کم بدین جوری که بخوره و تموم بشه و تو اکواریوم نمونه
میتونید مقدار خیلی کم و در 3 وعده مثل خودتون بهشون غذا بدین
و سعی کنید که اونارو تو تنگ های گرد نگه ندارین
اگر واقعا رسیدگی کنید اون ماهی ها تا چندسال زنده میمونن

jak_1300
03-04-2012, 19:19
آقا غذایه ماهی قرمز چیه ۶ ماهی داشتم تا حالا ۲ تاشون فقط زنده موندن ؟ کسی میدونه غذاشون چیه؟

saye
04-04-2012, 10:42
برید ماها فروشی .بهشون بگین بهتون میدن
دقت کنید غذا مخصوص گلدفیش باشه

Shadow-Man
04-04-2012, 11:56
نون هم به هیچ عنوان به ماهی ندید درسته که اشتها میخوره ولی در نهایت عامل مرگش میشه حالا هر نوع ماهی که میخواد باشه

jak_1300
04-04-2012, 13:09
پس چی بهش بدیم ؟

1m1
08-04-2012, 09:13
حبوون خونگی فقط سگ ... ینی من میمیرم واسه سگ ..
حیف که ما خونمون آپارتمانیه وگرنه یه سگ واسه خودم میخردم :41:

راجع به سگ تجدیدنظر کن. کانال نشنال جئوگرافی سه ماه پیش برنامه ای را راجع به ایجاد کیستهای خطرناک در اثر نگهداری سگ در کشورهای استرالیا و امریکا پخش کرد.

Saeed System
02-05-2012, 07:46
دوستان همسترم 4 روز پیش 2 تا بچه به دنیا آورد....بعد من حواسم رو خیلی جمع کردم اول یه قفس بزرگتر براش گذاشتم.

بعد نر رو تو یه قفس دیگه در فاصله دور از هم گذاشتم تا این ماده نترسه و بچه هاشو بزرگ کنه ...تغذیش هم حسابی حواسم بود..

بعد خلاصه روز 2 بچه داری دیدم یکی از بچه هاش شیر نمی خوره و رشد نمی کنه ولی اون یکی همش به مادرش میچسبه و

شیر می خوره و 2 برابر اون یکی شده بود....

خلاصه گفتم شاید دختره یا پسره جسش ضعیفتره....ولی دیشب دیدم اصلا نیستش تو قفس گفتم به احتمال زیاد بچه چون

شیر نخورد مرده و مامانش هم کار ینمی تونست بکنه..

امروز قفس رو باز کردم بررسی کردم دیدم یکی از بچه ها همون که شیر م یخورد قشنگ رشد کرده و بزرگ شده ولی اون یکی رو

چند دقیقه گشتم دیدم زیر دستمال کاغذی کنار مادرش بی جان افتاده....دیدم قشنگ رنگش برگشته و مرده و فاسد شده..

خلاصه برداشتمش گذاشتمش جلوی مادرش ببینه بچش مرده بعد یهویی گرفتش دستش 2 تا لیسش زد بعد یهویی گاز زد

خوردش... بوی تئفنش داشت خفم می کرد... مادره همینجوری انگار داره غذا معمولی م یخوره..بچه مرده رو خورد و نصفش رو

گذاشت روی انبار غذاهاش که بعدا بخوره....

می خواستم بدونم این که 1 بچه غریزش رو از دست میده و به سمت سینه مادرش نمی ره برای تغذیه طبیعیه؟

babakiyan
02-05-2012, 11:47
پس چی بهش بدیم ؟
سلام یکی از دوستان من ماهی داره که الان یک سال بیشتر زنده مونده
و راز زنده موندنش که پرسیدم هیچی بهش نمیداده
فقط آبش و عوض میکرده
چون خود آب لجن و.. دارد ومثل یه غذا بوده
همین برای ماهی کافیه :46:

Saeed System
04-05-2012, 21:47
دوستان همسترم 4 روز پیش 2 تا بچه به دنیا آورد......... خلاصه برداشتمش گذاشتمش جلوی مادرش ببینه بچش مرده بعد یهویی گرفتش دستش 2 تا لیسش زد بعد یهویی گاز زد
خوردش...

اون یکی بچش رو هم امروز بعد از 1 هفته خورد :41:

من نمیدونم چرا ..تو قفسش پر از غذاست بعد ورمیداره بچش رو می خوره...واسش کاهو و سبزی خوردن و برنج و شیرینی و گردو و انواع بادام و فندق و سیب و توت فرنگی و مرغ پخته و هر چیز دیگه ای که خودم می خورم براش میزارم روزی 5-6 بار
بعد الان دیدم بچش زیرش نیست قفسش رو گشتم دیدم تیکه ای از بدن بچش چسبیده به دستمال کاغذی...
استرس هم که نداشت نمیدونم دلیل بچه خواریش چیه ..دیشب هم که مهمون داشتیم گذاشته بودمش یه جایی که هیچکس نبینش و استرس نگیره..فاصلش با همستر نر هم خیلی زیاده که بوی هم رو هم حس نکنن
که این ماده استرس نگیره و بچش رو بخوره..
تا امروز بعد ظهر هم دیدم بچش داشت شیر می خورد( 7 روزش بود)
الان که رفتم براش بادام بریزم دیدم نسیت بچش رو خورده
فکر کنم دلیل اصلیش بچه بودن و بی تجربه بودن همستر مادست ..سنش 3 ماهه زوده براش بچه داری

حیف شد بچش بزرگ شده بود ..جیغ میزد ..کم کم داشت راه میرفت تو قفس

Steps-Rap
04-05-2012, 22:10
راجع به سگ تجدیدنظر کن. کانال نشنال جئوگرافی سه ماه پیش برنامه ای را راجع به ایجاد کیستهای خطرناک در اثر نگهداری سگ در کشورهای استرالیا و امریکا پخش کرد.

من ندیدم..میشه بشتر توضیح بین..آخه مگه نمیگن نگه اری سگ خیلی هم مفیده ؟
مثلا مااین همه آدم میشناسیم که سگ نگه میدارن ولی هیچ مریضیی پیدا نمیکنن..

AMIR-AIRGUNNER
04-05-2012, 23:30
خب مشخصه که سگ در خونه درست نگه داری و نظافت نشه باعث بیماری میشه ! حالا چه سگ باشه چه گربه و یا هر حیوان خانگی دیگه .
وگرنه اگه با نگهداری هر سگ در خونه کیستهای خطرناک ایجاد بشه که الان فکر کنم 20-30 درصد امریکا کیست های خطرناک داشتن !

saye
09-05-2012, 17:15
سلام یکی از دوستان من ماهی داره که الان یک سال بیشتر زنده مونده
و راز زنده موندنش که پرسیدم هیچی بهش نمیداده
فقط آبش و عوض میکرده
چون خود آب لجن و.. دارد ومثل یه غذا بوده
همین برای ماهی کافیه :46:
دوست خوبم این حرفی که شما میزنید یعنی چی؟
اون ماهی بیچاره هم اگر زنده مونده با زجر بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچی نخوره
و اینکه اب خودش لجن و .... داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!! میشه بفرمایین این غیره چیه؟
اونوقت لجن از کجا اومد تو اب؟ و بر فرض که لجن تو اب باشه! از کی تا حالا گلد فیش لجن خوار شده و ما نمیدونیم؟؟؟؟؟؟؟؟
از چیزی خبر ندارین و یا کاملا مطمئن نیستین خواهشن به شخص دیگه ای اطلاعات ندین .

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

اون یکی بچش رو هم امروز بعد از 1 هفته خورد :41:

من نمیدونم چرا ..تو قفسش پر از غذاست بعد ورمیداره بچش رو می خوره...واسش کاهو و سبزی خوردن و برنج و شیرینی و گردو و انواع بادام و فندق و سیب و توت فرنگی و مرغ پخته و هر چیز دیگه ای که خودم می خورم براش میزارم روزی 5-6 بار
بعد الان دیدم بچش زیرش نیست قفسش رو گشتم دیدم تیکه ای از بدن بچش چسبیده به دستمال کاغذی...
استرس هم که نداشت نمیدونم دلیل بچه خواریش چیه ..دیشب هم که مهمون داشتیم گذاشته بودمش یه جایی که هیچکس نبینش و استرس نگیره..فاصلش با همستر نر هم خیلی زیاده که بوی هم رو هم حس نکنن
که این ماده استرس نگیره و بچش رو بخوره..
تا امروز بعد ظهر هم دیدم بچش داشت شیر می خورد( 7 روزش بود)
الان که رفتم براش بادام بریزم دیدم نسیت بچش رو خورده
فکر کنم دلیل اصلیش بچه بودن و بی تجربه بودن همستر مادست ..سنش 3 ماهه زوده براش بچه داری

حیف شد بچش بزرگ شده بود ..جیغ میزد ..کم کم داشت راه میرفت تو قفس

دوست خوبم به همسترتون چی میدادین ؟

Hatek
10-05-2012, 22:31
دوستان ببخشید یه سوال دارم هرکی بلده جواب بده خواهش میکنم
یه یاکریم چند وقتیه اومده تو بالکن لونه ساخته و الان 3 روزه دو جوجش از تخم بیرون اومدن مادرشون از صبح رفته و تا حالا 12 شب برنگشته میترسم اتفاقی براش افتاده باشه ولی خب جوجه هاش هستن اگه مادرشون برنگرده امیدی هست که بشه زنده نگهشون داشت و بزرگشون کرد؟؟
بازم میگم 3 روزن خیلی کوچولو هستن اصلا نمیدونم چیکار کنم

تورو خدا اگه اطلاعاتی چیزی دارین جواب بدین لطفا سریع تا نمردن

ata.royalfalcon
10-05-2012, 22:42
دوستان ببخشید یه سوال دارم هرکی بلده جواب بده خواهش میکنم
یه یاکریم چند وقتیه اومده تو بالکن لونه ساخته و الان 3 روزه دو جوجش از تخم بیرون اومدن مادرشون از صبح رفته و تا حالا 12 شب برنگشته میترسم اتفاقی براش افتاده باشه ولی خب جوجه هاش هستن اگه مادرشون برنگرده امیدی هست که بشه زنده نگهشون داشت و بزرگشون کرد؟؟
بازم میگم 3 روزن خیلی کوچولو هستن اصلا نمیدونم چیکار کنم

تورو خدا اگه اطلاعاتی چیزی دارین جواب بدین لطفا سریع تا نمردن

سلام
هیچ نگران نباشید . مادرشون صبح برای غذا دادن به جوجه ها بر میگرده .

قبلاً یه جفت یاکریم در تراس خونمون لانه کرده بود و دوتا تخم گزاشته بود . پس از بدنیا آومدن جوجه تا چند شب مادرشون پیش جوجه ها بود و پس از اون هیچ وقت شبها بر نمیگشت . اما صبح دوباره برای غذا دادن به جوجه ها بر میگشت . در نهایت جوجه ها بزرگ شدند و رفتند . شما به جوجه ها دست نزنید و نگران نباشید .

Hatek
11-05-2012, 09:17
امروز صبح ساعت تقریبا 7 تا 7:30 بودمادرشونو دیدم رو نرده های تراس نشسته بود ولی چون تو خواب و بیداری بودم نفهمیدم غذا بهشون داد که اونجوری بیخیال نشسته بود یا اصلا نزدیکشون نرفته بود منم اصلا به جوجه هاش دست نزدم
و اینکه روزی یک بار غذا دادن به جوجه هاش بسه که شما میگی فقط صبح میاد غذاشونو میده و میره یا باید روزی چند بار غذا بخورن؟؟
ممنون

ata.royalfalcon
11-05-2012, 09:51
امروز صبح ساعت تقریبا 7 تا 7:30 بودمادرشونو دیدم رو نرده های تراس نشسته بود ولی چون تو خواب و بیداری بودم نفهمیدم غذا بهشون داد که اونجوری بیخیال نشسته بود یا اصلا نزدیکشون نرفته بود منم اصلا به جوجه هاش دست نزدم
و اینکه روزی یک بار غذا دادن به جوجه هاش بسه که شما میگی فقط صبح میاد غذاشونو میده و میره یا باید روزی چند بار غذا بخورن؟؟
ممنون

روزی چند بار غذا میده بهشون ولی دیگه شبا نمیاد پیششون بخوابه (برای من که اینطوری بود) . وقتی که مادرشون پیش جوجه هاست اصلا نزدیک نشید تا با خیال راحت بهشون غذا بده . حتی پرده پنجره هم تکون نخوره . اگر هم قصد دارید نزدیک جوجه ها بشید در زمانی اینکار رو بکنید که مادرشون رفته .
نکته اول : میتونید نزدیک لونه برای مادرشون غذا و آب بذارید (کاری که خودم میکردم) .
نکته دوم : اگر جوجه ها زیر آفتاب هستند یه سایبان درست کنید .

sistani14
11-05-2012, 21:12
من از گربه خیلی خوشم میاد چون خودم یه گربه دارم.گاهی اوقات حرکات جالبی از خودش در میاره!فکر میکنم از ایکه گربه ام در کنار من باشه احساس راحتی میکنه!شادی

بردیا
12-05-2012, 18:23
یه بچه گربه حدودا یه ماهه تو خیابون پیدا کردم که پاش آسیب دیده بود و رو زمین افتاده،به زور خودشو جابجا میکنه
زنگ زدم انجمن حیوانات که چیکار کنم باهاش که تلفنشون میرفت روی فکس.
خودم باید ببرمش دفترشون که ببینن میتونن کاری براش بکنن یا میان دنبالش؟
فعلا توی ساختمون نیمه کاره روبروییمون پهلوی کارگرای اونجا گذاشتیمش
چون تو حیاط خودمون دوتا گربه و بچه گربه 9ماهه نر داریم و احتمالا اذیتش میکنن اگه بیارمش پیش خودم

omidshaman
12-05-2012, 18:46
کاسکو اگر میخرید وحشی نخرید.اصلا.چون ادم بیچاره میشه تا رامش کنه.
یه هزینه کنید اهلیشو بخرید و درست باهاش رفتار کنید تا وحشی نشه دوباره

دلیل اینکه همه کاسکو میخرند اینه که مد شده.همین

تا چند وقت پیش همه سگ میخریدند.سگ ها را توی خیابان ول میکنند یا میفروشند کاسکو میخرند.

البته من خودم یک کاسکو وحشی وحشی 1.5 سال پیش گرفتم طوری بود که وقتی به 2 متری قفسش نزدیک میشدی کل خونه رو میزاشت رو سرش بس که جیغ میزد:18: ولی الان فوق العاده اهلی شده 20-30کلمه ای حرف میزنه(البته بیشتر فحش میده:31:)
برای خریدن کاسکو مهم وحشی بودنش نیست مهم اینه که سنش کم باشه

B3HZ@D
30-09-2012, 14:26
درود
دوستان میدونن از کجا میشه غذای سگ تهیه کرد ؟! مثلا همین بسکویت هایی که به سگ میدن یا کنسروها رو چطور میشه تهیه کرد ؟!

aminbest
03-10-2012, 08:26
بابا به سگ هرچی بدی میخوره غذا مخصوص نمیخاد

wichidika
03-10-2012, 09:29
روز جهانی مبارزه با هاری/

بیماری هاری در کمین نگهدارنده‌های حیوانات خانگی

کرج – خبرگزاری مهر: نگهداری از حیوانات خانگی در ایران چند سالی است که بین برخی از خانواده ها رواج پیدا کرده است که برخی افراد به بعضی از نکات بهداشتی و درمانی آن بی توجهی می کنند در حالی که این امر تهدیدی جدی برای سلامت خانواده به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مبارزه با بیماری هاری همایش به میزبانی استان البرز برگزار شد که در آن درخصوص معضلات نگهداری حیوانات خانگی و عدم توجه برخی از نگهدارندگان به نکات بهداشتی و درمانی این موضوع مورد بحث قرار گرفت.
اغلب خانواده های روستایی و باغداران و همچنین برخی از شهروندان استان البرز امروزه اقدام به نگهداری حیوانات مختلف از جمله سگ و گربه و ... می کنند، بی توجهی به نکات بهداشتی و درمانی این حیوانات می تواند تهدیدی جدی برای سلامت فرد و خانواده باشد.
برخی از شهروندان هنوز نمی دانند که چه زمانی باید حیوان خود را به دامپزشکی ببرند و برخی دیگر حتی نمی دانند که باید حیوان خود را 6 ماه یکبار معاینه ای دوره ای برای انجام واکسیناسیون و درمان ضد انگلی کنند تا مشکل آفرین نشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسهال و استفراغ، عم دفع مدفوع بیش از دو روز، وجود خون در مدفوع، وجود توده های غیرعادی در هر نقطه از بدن، تنفس غیرعادی، ضعف و بی حالی، بی اشتهایی، بی قراری، سخت زایی از جمله مواردی است که با مشاهده هر کدام از این حالات باید در اسرع وقت حیوان خود را به یک مرکز دامپزشکی رساند تا با بررسی علائم بالینی حیوان و معاینات لازم بیماری تشخیص و روند درمانی آغاز شود.
برخی از باغداران اقدام به نگهداری سگ برای نگهبانی از باغ خود می کنند بدون اینکه نکات بهداشتی و درمانی را رعایت کنند و دریغ از حتی یک واکسن به سگ خود اقدام به نگهداری حیوان می کنند.
تشخیص و درمان بیماری های حیوانات خانگی و اگزوتیک، واکسیناسیون و درمان ضد انگلی، صدور شناسنامه و گواهی سلامت، ارتوپدی اندام های حرکتی و ستون فقرات، جراحی و ... از جمله مسائلی است که امروزه برای حیوانات مورد توجه قرار گیرد.
واکسینه کردن حیوانات علیه هاری گامی در جهت ریشه کنی بیماری
هاری یک بیماری ویروسی است که سیستم عصبی مرکزی(مغز و نخاع) پستانداران و از جمله انسان را درگیر می کند و بیماری هاری غیر قابل درمان بوده و حیوانات درگیر در اثر ابتلا خواهند مرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هاری برای انسان نیز کشنده است و از سال 2 هزار تاکنون مرگ های مشکوک به هاری گزارش شده است. ویروس این بیماری در بزاق حیوان مبتلا وجود دارد و از طریق گاز گرفتن وارد بدن می شود.
همچنین تماس با ترشحات آلوده بینی، دهان و چشم نیز سبب انتقال بیماری می شود و ناقلین بیماری در طبیعت معمولاً خفاش، روباه، راسو و راکون ها هستند و در شهرها بیشتر سگ ها و گربه ها به این بیماری مبتلا شده و عامل انتقال آن هستند.
اشکال مختلف بیماری هاری
هاری آرم در این شکل بیماری حیوانات اهلی به گوشه ای خزیده و حالت افسرده به خود می گیرند، حیوانات وحشی نیز به صورت غیر طبیعی آرام شده و به مناطق مسکونی نزدیک می شوند و در نهایت احتمال فلجی هم وجود دارد.
چگونه از بیماری هاری پیشگیری کنیم
پیامدهای بیماری هاری بسیار شدید هستند ولی خوشبختانه این بیماری به صورت 100 درصد قابل پیشگیری است و برای مبتلا نشدن به بیماری باید حیوانات خانگی را سالیانه علیه بیماری هاری واکسینه کنند و واکسینه کردن حیوان به سالم ماندن فرد نیز می کند.
حیوانات را نباید در محوطه بیرون رها کرد و باید تحت نظارت مستقیم باشند تا از احتمال تماس با حیوانات وحشی کاهش یابد.
اگر حیوان خانگی گزیده شود و یا اگر حیوانی رفتار غیر طبیعی دارد باید بلافاصله به دامپزشکی مراجعه کرد تا حیوان را قرنطینه کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راههای پیش گیری
در دام بیمار می توان ویروس را در بزاق، غدد بزاقی و بافت عصبی یافت و در کشتارگاه بایستی احتیاطات خاصی را به منظور جلوگیری از مخاطرات شغلی اعمال کرد و کارکنان کشتارگاه می توانند از طریق تماس با سطوح آلوده به بافت های درگیر، بیماری مبتلا شوند.
با مصرف گوشت دام های مبتلا به هاری بیماری ایجاد نمی شود، بعد از اینکه کشتارگاه در معرض بیماری هاری قرار گرفت باید طی یک دوره قرنطینه هشت ماهه کشتار متوقف شود.
فردی که در تماس با دام های مبتلا بوده باید به طور کامل دست های خود را با صابون های قوی یا ضدعفونی کننده ها بشوید، در صورت امکان باید زخم را جهت خونریزی به منظور خروج سریع ویروس و در معرض قرار دادن نواحی عمیق تر باز نه داشت.
توزیع سه هزار واکسن علیه بیماری هاری در استان البرز
رئیس دامپزشکی استان البرز در گفتگو با خبرنگار مهر، از توزیع سه هزار واکسن بیماری هاری در استان البرز خبر داد.
سید اصغر برایی نژاد در خصوص هاری در حیوانات، اظهار داشت: کلیه حیوانات خونگرم پستاندار اهلی و وحشی اعم از گوشتخوار، علفخوار، پرندگان، خفاش ها نسبت به بیماری هاری حساس هستند که این تعداد میزبان های مختلف موجب گسترش وسیع بیماری شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وی ادامه داد: مسئله هاری شهری در ایران بیشتر مربوط به سگ و در موارد کمی به گربه و سایر حیوانات است.
رئیس دامپزشکی استان البرز افزود: حیوان مبتلا به هاری ممکن است حالت مریض، مهاجم شرور داشته باشد به همین دلیل نام دیگر بیماری هاری سگ دیوانه است.
برایی نژاد گفت: با این وجود گاهی حیوان مبتلا به هاری بسیار رام و آرام است و یا حالت گیجی دارد و همچنین مشاهده حیوانات وحشی مثل روباه در محدوده شهری غیر طبیعی بوده و ممکن است حیوان هار باشد.
وی اظهار داشت: علائم سگ هار شامل ریزش بزاق از دهان، بیقراری، اضطراب، تنها ماندن و تب است، حیوانی که خودش آرام است بیقرار شده و حیوان مهاجم افسرده و گوشه گیر می شود و در مراحل انتهایی فلجی و مرگ حادث می شود.
رئیس دامپزشکی استان البرز در خصوص علائم بیماری هاری در انسان، اضافه کرد: بیماری در انسان دارای چهار مرحله دوره کمون بیماری و دوره مقدماتی بیماری است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برایی نژاد تصریح کرد: دوره کمون بیماری بین دو تا هشت هفته و گاهی کمتر تا 5 روز و به طور نادر تا یک سال و بیشتر است.
وی گفت: دوره مقدماتی بیماری نیز از دو تا 3 روز قبل ظهور علائم اصلی بیماری بوده و دو تا سه روز و گاهاً تا یک هفته تا ده روز به طول می انجامد.
گزارش: مهدی دهقان

DIOR2011
03-10-2012, 11:18
دوستان کسی قیمت همستر یا خوکچه داره؟

B3HZ@D
03-10-2012, 18:23
بابا به سگ هرچی بدی میخوره غذا مخصوص نمیخاد

ممنون از راهنمایی . حالا این همه چیز چیه ؟! من خیلی چیزها دادم که نخورده !
ولی این مدت گردن مرغ میخریدم که خوشبختانه با افزایش روز افزون قیمت مرغ , قیمت گردن هم زیاد شد . یک مدت هم پای مرغ میگرفتم و میدادم .
دیدم که یک سری کنسرو و بسکویت برای سگ هست . میخواستم ببینم از کجا میشه گیر آورد و قیمتش در چه حده ؟!

دوستان کسی قیمت همستر یا خوکچه داره؟

من خودم همین تابستان دو تا همستر خریدم که یکی 8 تومان بود و اون یکی 10 تومان . قیمت ثابت نداره . از 10 تومان دیدم تا 30 تومان .

anti-military
04-10-2012, 13:07
من چند وقت پیش خواهرم یه اردک خیلی کوچولو خریده بود و این اردک همیشه پیش من بود (البته فرق اردک و مرغابی رو نمیدونم شاید مرغابی بود) خلاصه به من عادت کرده بود و همیشه وقتی پای کامپیوتر بودم میومد رو پام می شست
تا اینکه بزرگ شد و وابستگی شدیدی به من داشت جوری که همیشه دنبالم راه می افتاد و اگه از پیشش می رفتم حسابی شلوغ میکرد و اربده می کشید :31:

محل نگهداریش خیلی خوب نبود و کوچیک بود و خودش اصلا اونجا رو دوست نداشت

خلاصه علاقه شدیدی به من داشت و هر وقت تو اتاق بود اگه از پیشش می رفتم شلوغ میکرد و صدام میکرد و فقط هم منو صدا میکرد و هرکس دیگه ای از اتاق می رفت بیرون براش مهم نبود اما من تا
دو دقیقه میخواستم برم دستشویی و حموم و ... میومد پشت در و هی صدا میزد که بیا بیرون

بعد از یه مدت هر وقت میخواستم برم از بالکن بیارمش بیرون دستم رو گاز میگرفتم و همینجوری نگه می داشت و تا زمانی که نوکش خسته نمی شد همینجوری دست منو گاز گرفته نگه می داشت !!!!
میخوام بدون چرا ؟ با اینکه به من خیلی وابسته بود و دوست نداشت از پیشش برم چرا فقط دست منو با تمام قدرت گاز می گرفت ؟ دست هیچ کس دیگه رو گاز نمی گرفت ...

حالا اگه سگی چیزی بود چی ؟ دستم قطع میشد که

mosi_alfa
04-10-2012, 17:39
اقا این فنچ های ما رو تخم نمیخوابن چرا؟ 5تا گذاشتن

Amin-Nasim
04-10-2012, 18:18
اقا این فنچ های ما رو تخم نمیخوابن چرا؟ 5تا گذاشتن

شاید بالغ نیستن

Saeed System
06-10-2012, 13:18
سلام دوستان...

می خواستم بگم حیوانات مثل همستر یا کلا حیوانات حساس رو حواستون باشه قفسش رو جلوی تابش مستقیم نور خورشید نزارید....باورتون نمیشه همستری که 1 سال بزرگش کردم برای نیم ساعت چند روز پیش گذاشتمش قفسش رو جلوی آفتاب وقتی گفتم ویتامین داشته باشه آفتاب براش مفید باشه..

بعد نیم ساعت که برگشتم دیدم افتاده رو زمین و داره میمیره...یعن بیهوش شده بود...بعدش سریع آوردمش تو اتاق زیر سایه...و روش آب ریختم...4 لیوان آب ریختم که داخل دهنشم نفوز کرد..بعد از نیم ساعت به هوش اومد و تازه امروز سرحال شده..

کلا خیلی حیوونها هستن که بدنشون ضعیفه و جلو نور آفتاب پر پر میشن..حواستون باشه...

NONE
07-10-2012, 15:01
سلام
من میخوام یه حیوون تو بالکن نگهداری کنم
چه گزینه هایی هست ؟
بلدرچین میشه ؟
حیوونی ک صداشم کم باشه
ممنون/

sansa
15-10-2012, 21:45
دوستان من میخوام یه مستر خوشگل بگیرم از کجا میتونم پیدا کنم ؟ کسی داره ؟

Amin-Nasim
16-10-2012, 13:24
دوستان من میخوام یه مستر خوشگل بگیرم از کجا میتونم پیدا کنم ؟ کسی داره ؟

احتمالا کسایی که تعداد زیادی دارن واگذار میکنن
توی سایتای واگذاری حیوانات یه چرخی بزنید احتمالا پیدا میشه
شما کدوم شهر زندگی میکنید ؟؟؟

8nights&7days
17-10-2012, 20:49
سلام
من میخوام یه حیوون تو بالکن نگهداری کنم
چه گزینه هایی هست ؟
بلدرچین میشه ؟
حیوونی ک صداشم کم باشه
ممنون/
من مرغ عشق دارم
ولی زمستونا میرمشون تو

M A T R I X
01-11-2012, 14:04
من چند وقت پیش خواهرم یه اردک خیلی کوچولو خریده بود و این اردک همیشه پیش من بود (البته فرق اردک و مرغابی رو نمیدونم شاید مرغابی بود) خلاصه به من عادت کرده بود و همیشه وقتی پای کامپیوتر بودم میومد رو پام می شست
تا اینکه بزرگ شد و وابستگی شدیدی به من داشت جوری که همیشه دنبالم راه می افتاد و اگه از پیشش می رفتم حسابی شلوغ میکرد و اربده می کشید :31:

محل نگهداریش خیلی خوب نبود و کوچیک بود و خودش اصلا اونجا رو دوست نداشت

خلاصه علاقه شدیدی به من داشت و هر وقت تو اتاق بود اگه از پیشش می رفتم شلوغ میکرد و صدام میکرد و فقط هم منو صدا میکرد و هرکس دیگه ای از اتاق می رفت بیرون براش مهم نبود اما من تا
دو دقیقه میخواستم برم دستشویی و حموم و ... میومد پشت در و هی صدا میزد که بیا بیرون

بعد از یه مدت هر وقت میخواستم برم از بالکن بیارمش بیرون دستم رو گاز میگرفتم و همینجوری نگه می داشت و تا زمانی که نوکش خسته نمی شد همینجوری دست منو گاز گرفته نگه می داشت !!!!
میخوام بدون چرا ؟ با اینکه به من خیلی وابسته بود و دوست نداشت از پیشش برم چرا فقط دست منو با تمام قدرت گاز می گرفت ؟ دست هیچ کس دیگه رو گاز نمی گرفت ...

حالا اگه سگی چیزی بود چی ؟ دستم قطع میشد که

سلام
باید از یه شخص حرفه ای ( دامپزشک ، پرورش دهنده و ... ) بپرسید.
.
ولی این گاز گرفتن نیست ، محبت ، علاقه و وابستگی شدیدش به شماست ، میخواسته شما رو پیش خودش نگه داره .
.
یا اینکه داره با شما بازی میکنه ، نوعی سرگرمی و بازی و واکنش به محیط اطراف و اشخاصی که میشناسه .
.
یا خیلی احتمال و دلیل های دیگه میتونه باشه .

. معمولا خیلی بازی و سرگرمی رو دوست دارند ، باید براشون محیط یا سرگرمی های جدید بسازید.
.
چند وقت یکبار بذارید در حموم یا یه محیط مناسب آبتنی و آب بازی کنه ، البته خیلی مواظب باشید سرما نخوره یا خدایی نکرده مریض نشه ، اگه لازم بود بعد از آب بازی و آبتنی با حوله یا اینکه با سشوار که نه خیلی داغ و نه سرد باشه یعنی با دمای گرم معمولی خشکش کنید ، نه کامل خشک خشک ، یه کمی خیس باشه تا هم لذت آبتنی رو ببره و هم روبه خشکی باشه که سرمانخوره، سشوار رو هم خیلی به سر و صورتش نزدیک نکنید ، بیشتر به اطراف بدنش بگیرید ، بپرسید بازم حتما از یه حرفه ای تر حتما بپرسید .
.
ببنید جنسش چیه ( نر یا ماده ) بعد اگه تونستید یه جفت مناسب و هم سن خودش رو بیارید ، هم سرگرم میشه و هم از تنهایی در میاد و دوست و یار جدید و مناسب خودش رو پیدا میکنه و خیلی خوبه ، ثواب هم داره.
.

اگه تهران هستید انجمن حمایت از جانداران هم هست ، اون ها هم اطلاعات مفید و خوبی دارند.
.
از افراد حرفه ای بپرسید ، مواظب باشید کلاه بردار هم زیاده و اینکه بعضی ها هم اطلاعات اشتباه دارند ، بعد از پرسیدن و پرس و جو از افراد حرفه ای خودتون تصمیم بگیرد ، موفق باشید.
.

ŞHÍЯÍŃ
09-11-2012, 10:47
:41:تو یه پارک یه بچه گربه بود همش میومد پام رو لیس میزد آوردمش خونه تو بالکن یه جا براش درست کردم شیرم دادم خورد خوابید الان تکون چشاش بستس :41:انگار بی حاله:41:

اینا چند ساعت میخوابن؟؟

New Solid Snake
26-11-2012, 19:02
:41:تو یه پارک یه بچه گربه بود همش میومد پام رو لیس میزد آوردمش خونه تو بالکن یه جا براش درست کردم شیرم دادم خورد خوابید الان تکون چشاش بستس :41:انگار بی حاله:41:

اینا چند ساعت میخوابن؟؟
فکر کنم اگه خونه نمی آوردیش بهتر بود چون بالاخره مامانش میومد دنبالش، باید مراقب بیماری ها هم باشیم نمیشه هر حیوونی رو سرخود بیاریم خونه ازش مراقبت کنیم، حالا حالش خوبه؟

ŞHÍЯÍŃ
26-11-2012, 20:04
فکر کنم اگه خونه نمی آوردیش بهتر بود چون بالاخره مامانش میومد دنبالش، باید مراقب بیماری ها هم باشیم نمیشه هر حیوونی رو سرخود بیاریم خونه ازش مراقبت کنیم، حالا حالش خوبه؟

:31:خسته نباشید!فکر کنم ماه پیش سوالم رو پرسیدم..

خیلی گرسنه بود!لب خیابونم بود همش میخواست بره تو خیابون با پام نمیزاشتم.اون روزم خواب بود ساعت 3 بعد از ظهر از خواب پاشد :دی خیلی هم شیطون شده :دی

تو بالکن نگهش داشتم احتمالا چند روز دیگه ولش کنم بره..

saye
01-12-2012, 17:51

خیلی احتمالات هست که اگر ادم بخاد به همشون توجه کنه اصا نباید زندگی کنه
این بهانه ها برای فرار از یک سری مسولیت هاست که به گردن انسان بوده و هست

ŞHÍЯÍŃ
01-12-2012, 21:53

معمولا زیاد بچه گربه میبینم ولی این یکی نه تنها از مردم فرار نمیکرد بلکه ره کی رد میشد میرفت طرفش.من رفتم کنارش همش کفشم رو لیس میزد.

اولش خیلی کثیف بود با دستمال تر تمیزش کردم :دی فقط خیلی میخوابه :دی چنگم زیاد میندازه :دی

شبا یواشکی میارمش میزارم تو اتاقم چون واقعا بیرون سرده.همه چیز یخ میزنه!

قصد دارم بیشتر نگهش دارم ولی مامانم میگه دیگه تا آخر همین هفنه بیشتر نمیتونم نگهش دارم.:(

New Solid Snake
01-12-2012, 23:52

آدم یه بچه گربه رو از تو خیابون نیاره خونه فرار از یک سری مسولیت هاست؟ من نفهمیدم:sq_6:

معمولا زیاد بچه گربه میبینم ولی این یکی نه تنها از مردم فرار نمیکرد بلکه ره کی رد میشد میرفت طرفش.من رفتم کنارش همش کفشم رو لیس میزد.

اولش خیلی کثیف بود با دستمال تر تمیزش کردم :دی فقط خیلی میخوابه :دی چنگم زیاد میندازه :دی

قصد دارم بیشتر نگهش دارم ولی مامانم میگه دیگه تا آخر همین هفنه بیشتر نمیتونم نگهش دارم.:(

نمیدونم، شاید بتونین گربه رو ببرین پیش دامپزشک و ازشون راهنمایی بگیرین شایدم حیوونای خیابونی رو قبول نکنن!

saye
03-12-2012, 09:51
امیدوارم بعدا متوجه بشین!!!

اولش خیلی کثیف بود با دستمال تر تمیزش کردم فقط خیلی میخوابه چنگم زیاد میندازه

خوب وقتی تنها تو بالکن باشه اونم تو هوای سرد مجبوره که همش بخابه !
اما اگر پیش شما تو خونه بود شیرین کاری خیلی بلدن بچه گربه ها و به خنده وامیدارنتون و با دستتون کشتی میگیرن
دلیل اینکه مادرتون میگه نه چیه ؟
بهم بگو شاید تونستم راهنمایی کنم

ŞHÍЯÍŃ
03-12-2012, 12:12
خوب وقتی تنها تو بالکن باشه اونم تو هوای سرد مجبوره که همش بخابه !
اما اگر پیش شما تو خونه بود شیرین کاری خیلی بلدن بچه گربه ها و به خنده وامیدارنتون و با دستتون کشتی میگیرن
دلیل اینکه مادرتون میگه نه چیه ؟
بهم بگو شاید تونستم راهنمایی کنم

من مامانم خیلی وسواسیه.میگه موش میریزه توی خونه و نمیشه نماز خوند..
بعد میگه گربه برای خانوم ها خطرناکه.خودم توی اینترنت سرچ کردم زده بود نوعی باکتری داره مدفع اش.
با این که گربه رو خیلی خیلی تمیزش کردم هر روز با دستمال تر تمیزش میکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه داره برق میزنه...

New Solid Snake
03-12-2012, 13:36
خودم توی اینترنت سرچ کردم زده بود نوعی باکتری داره مدفع اش.

بله همه چی به چشم نیست که فرار از مسئولیت هم نیست.
من که میگم اگه واقعا دوست دارین از گربه نگهداری کنین باید پیش دامپزشک برین و واکسن های مخصوص گربه رو استفاده کنین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت ها هم اتفاقی از نت پیدا کردم، لازمه که اطلاعاتتون روتو این زمینه افزایش بدین.

B3HZ@D
11-12-2012, 05:42
درود
از قرار معلوم مثل این که گربه های بی خانمان زیاد شدن . اتفاقا یک گربه هست که در طی روز اکثر اون رو در حیاط یا درب منزل میبینم .
همیشه بهش غذا میدم و اوایل که اومده بود لاغر بود ولی الان کلی چاق شده و هر کی میبیندش میگه چه گربه چاق و تپلی ! :n02:
کلی با هم جور شدیم و وقتی که برای پیاده روی یا ورزش بیرون میرم اون هم دنبالم میاد و کلا بی خیال نمیشه و اگه یک کیلومتر هم راه برم همینطور پشت سرم میاد .
دیروز اوایل صبح هم که رفته بودم برای ورزش دیدم که دم در نشسته و مثل این بود که از سرما داشت میلرزید ... واقعا دلم سوخت ولی حیف که نمیتونم اون رو داخل ببرم.
در اصل شرایط نگهداری گربه رو نمیدونم و تا حالا از گربه نگهداری نکردم و آشنا نیستم ... از دوستان اگه کسی تجربه خاصی داره یک راهنمایی بکنه .
خودم تو فکر بودم که یک جای مخصوص براش درست کنم که شب ها اونجا راحت باشه.
در کل منتظر راهنمایی دوستان هستیم :n01:

Eblis 2011
11-12-2012, 16:06
درود
از قرار معلوم مثل این که گربه های بی خانمان زیاد شدن . اتفاقا یک گربه هست که در طی روز اکثر اون رو در حیاط یا درب منزل میبینم .
همیشه بهش غذا میدم و اوایل که اومده بود لاغر بود ولی الان کلی چاق شده و هر کی میبیندش میگه چه گربه چاق و تپلی ! :n02:
کلی با هم جور شدیم و وقتی که برای پیاده روی یا ورزش بیرون میرم اون هم دنبالم میاد و کلا بی خیال نمیشه و اگه یک کیلومتر هم راه برم همینطور پشت سرم میاد .
دیروز اوایل صبح هم که رفته بودم برای ورزش دیدم که دم در نشسته و مثل این بود که از سرما داشت میلرزید ... واقعا دلم سوخت ولی حیف که نمیتونم اون رو داخل ببرم.
در اصل شرایط نگهداری گربه رو نمیدونم و تا حالا از گربه نگهداری نکردم و آشنا نیستم ... از دوستان اگه کسی تجربه خاصی داره یک راهنمایی بکنه .
خودم تو فکر بودم که یک جای مخصوص براش درست کنم که شب ها اونجا راحت باشه.
در کل منتظر راهنمایی دوستان هستیم :n01:

باسلام و عرض ادب

من خودم یه 5 6 سالی میشه که گربه دارم .... یه گربه ی کوچیک از یکی از فامیل های دور گرفتم و بزرگش کردم ... خیلی بهم عادت داره ... طوری که تا سوپر مارکت سرکوچه هم میرم دنبالم میاد و میاد تو مغازه و میوه ها رو بو میکشه :n02: ... صاب مغازه هم میگه هر وقت میای بیارش :n02: .... خلاصه .... آداب خاصی نداره واسه نگه داشتنش فقط اگه بخوای توی خونه یا اتاقت نگهش داری موقع که دستشویی میخواد بره باید بره بیرون ( توی خاک دستشویی میکنی ) .....

اگه سوالی داشتی من در خدمتم ... :n16:

B3HZ@D
11-12-2012, 19:46
درود و ممنون بابت توضیحات
اگه من اونو به داخل بیارم چطور میتونم متوجه بشم که چه زمانی این حیوان به دستشویی احتیاج داره ؟!
من الای یک سگ دارم که بخاطر سرمای هوا اون رو داخل نگهداری میکنم و وقتی میخواد دستشویی کنه میره جلوی در میشینه و یا سر و صدایی میکنه که متوجه میشیم میخواد بره بیرون.
ولی برای گربه باید چکار کرد که بفهمیم چه موقع نیاز داره که بیرون بره ؟!

Eblis 2011
11-12-2012, 20:08
درود و ممنون بابت توضیحات
اگه من اونو به داخل بیارم چطور میتونم متوجه بشم که چه زمانی این حیوان به دستشویی احتیاج داره ؟!
من الای یک سگ دارم که بخاطر سرمای هوا اون رو داخل نگهداری میکنم و وقتی میخواد دستشویی کنه میره جلوی در میشینه و یا سر و صدایی میکنه که متوجه میشیم میخواد بره بیرون.
ولی برای گربه باید چکار کرد که بفهمیم چه موقع نیاز داره که بیرون بره ؟!

شاید یکی دوبار اولی که میاریش تو خونه یکم گیج و گنگ باشه براش .... که اونم با اندکی میو میو کردن میگه چه مرضی داری ولی یکی دو روز که بگذره خودش میره جلوی در خروجی میشینه و صدات میزنه .... وقتی که درو براش باز کنی میره بیرون و زیر 5 دقیقه دیدی باز اومده پشت در صدات میزنه که درو براش باز کنی بیاد تو :n02:

من گربمو میبردم زیر پتوم ( گربم چون از کوچیکی کنار خودم بود و بزرگ شد تمیز تمیز بود ) میرفت ته پتو پیش پاهام یه جای گرمو انتخاب میکرد میخوابید .... نصف شب خیلی ول میخوردم و فک کنم پاهام میخورد به فک و پوزش :n02: از زیر پتو فرار میکرد میومد روی پتو میخوابید ....

اینم عکس های پیشی من : :n12:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

B3HZ@D
11-12-2012, 20:48
ممنون ولی این گربه شما طبق گفته خودتون از بچگی پیش شما بوده و ولی من میخوام گربه ای رو بیارم که به این چیزها آشنا نیست :n02:
میترسم بیارمش داخل و یک گندی بزنه :n02:
ولی از اون طرف بخاطر سرمای هوا نگرانشم و توی این مدت هم که با همدیگه حسابی رفیق شدیم پیش خودم گفتم بیارمش داخل .
فکر کنم باید یک تستی بکنم ببینم چطوری پیش میره !

Eblis 2011
11-12-2012, 20:53
ممنون ولی این گربه شما طبق گفته خودتون از بچگی پیش شما بوده و ولی من میخوام گربه ای رو بیارم که به این چیزها آشنا نیست :n02:
میترسم بیارمش داخل و یک گندی بزنه :n02:
ولی از اون طرف بخاطر سرمای هوا نگرانشم و توی این مدت هم که با همدیگه حسابی رفیق شدیم پیش خودم گفتم بیارمش داخل .
فکر کنم باید یک تستی بکنم ببینم چطوری پیش میره !

نه خیالت راحت .... گربه ی بزرگ تا جایی که توان داره اصلا تو خونه خرابکاری نمیکنه ..... اینقدر صدات میکنه که درو براش باز کنی .... اگه خیلی کوچیک باشه شاید مثل بچه ی کوچیک فشار بیاره یه جا بزنه اما گربه بزرگ بعیده .....

اگه خرابکاری کردم خودم مسئولیتش رو به گردن میگیرم :sq_2: ...... تازشم فوق فوقش تو اتاق تو م ی ر ی ن ه :n20::n20::n20:( شوخیدم ) :n16:

wichidika
16-12-2012, 12:37
مرگ دلخراش نوزاد توسط سگ بی‌وفای خانه:n28:

خبرگزاری فارس: مادر نوزاد یک ساله‌اش و سگ پیت-بول را در یک اتاق آپارتمان مسکونی‌اش تنها گذاشت و خود از خانه خارج شد اما وقتی به خانه برگشت، آنچه را می‌دید، باور نمی‌کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Tweet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نقل از جام جم آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، یک سگ نژاد پیت-بول نوزاد یک ساله صاحبش را در غیاب وی کشت.
به گزارش سودانفو، این حادثه هولناک روز جمعه در شهر پراگ پایتخت جموری چک رخ داده است؛ شبکه تلویزیونی نووا گزارش داد که مادر نوزاد یک ساله‌اش و سگ پیت-بول را در یک اتاق آپارتمان مسکونی‌اش تنها گذاشت و خود از خانه خارج شد.
مادر هنگامی که به خانه بازگشت با پیکر از هم دریده شده نوزاد یک ساله‌اش مواجه شد؛ نیروهای اورژانس نتوانستند کمترین کاری را برای نجات جان نوزاد انجام دهند.
شبکه تلویزیونی نووا جزییات بیشتری از این حادثه دلخراش فاش نکرده است؛ از سرنوشت سگ قاتل اطلاعی در دست نیست؛ این شبکه تنها گزارش داد که مادر در حالت شوک به سر می‌برد و تحت درمان روانی است. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انتهای پیام/

saye
22-12-2012, 15:43
ببینید گربه ها بر خلاف سگ ها عادت دارن که همیشه توی خاک دستشوییی میکنن و روش رو هم میپوشونن. شما این گربه ای که میگین رو بیارین منزل و تو یه تشت براش خاک بریزین .و در ابتدا گربه رو ببرین محل خاک رو بو کنه و بدونه که کجاس. و دیگه اشتباه نمیکنه .گربه ها خیلی به نظافت توجه میکنن. اگر اینکارو نکنید مجبور میشن از هرجا که بوی خاک بیاد دستشویی کنن.مثل روی سیبزمینی .یا پشت یخچال و .......
حتما خاک رو در دسترس قرار بدین. و اشناش کنین . دیگه مشکلی نیست. و سعی کنین خاک رو تمیز نگه دارین . چون ممکنه گربه ی شما برای بار دوم که میاد برای دستشویی ببینه تمیز نیست دیگه داخل تشت نره. تعداد کمی از گربه ها اینطور هستن اما برای اطمینان بعد از هر بار دستشویی با یک بیلچه خاک الوده رو از تو تشت بردارین و تو پلاستیک بذارین

saye
22-12-2012, 15:49
واقعا نمیدونم تو سر برخی چی میگذره . الان دیگه همه میدونن که سگهای بول سگ مناسبی برای خونه نیستن و کمی خطر ناک هستن مثل پیت بول . بول ماستف و ...
اون مادر رو باید به جرم قتل فرزندش دستگیر کنن.
انگار که بچه رو بذاری پیش 1 تمساح یا شیر دست اموز! خوب امکان حادثه خیلیییییییییی زیاده . باید به عقلشون شک کرد

Eblis 2011
22-12-2012, 15:52
ببینید گربه ها بر خلاف سگ ها عادت دارن که همیشه توی خاک دستشوییی میکنن و روش رو هم میپوشونن. شما این گربه ای که میگین رو بیارین منزل و تو یه تشت براش خاک بریزین .و در ابتدا گربه رو ببرین محل خاک رو بو کنه و بدونه که کجاس. و دیگه اشتباه نمیکنه .گربه ها خیلی به نظافت توجه میکنن. اگر اینکارو نکنید مجبور میشن از هرجا که بوی خاک بیاد دستشویی کنن.مثل روی سیبزمینی .یا پشت یخچال و .......
حتما خاک رو در دسترس قرار بدین. و اشناش کنین . دیگه مشکلی نیست. و سعی کنین خاک رو تمیز نگه دارین . چون ممکنه گربه ی شما برای بار دوم که میاد برای دستشویی ببینه تمیز نیست دیگه داخل تشت نره. تعداد کمی از گربه ها اینطور هستن اما برای اطمینان بعد از هر بار دستشویی با یک بیلچه خاک الوده رو از تو تشت بردارین و تو پلاستیک بذارین

به نظرم این کار اشتباهه . چون گربه عادت میکنه که هر وقت دستشویی داره بره تو تشت و همونجا دستشویی کنه .... یه جورایی بد عادت میشه ....
گفتم که گربه هر وقت نیاز به دستشویی داشته باشه زیاد بی تابی میکنه و بی خود صدا میزنه ... وقتی شما غذاشو میدی میبینی بازم داره صدات میکنه بدون دستشویی داره ... خودت ببرش بیرون ولش کن بعد میره کارشو انجام میده ... یکی دو دفعه که اینکارو انجام بدی گربه شرطی میشه و دیگه میفهمه باید چیکار کنه ....
من خودم چند تا گربه کوچیک رو بزرگ کردم و با عادتشون آشنام ..... سعی نکن گربه رو به چیزایی عادت بدی که بعدا نتونی ترکش بدی ... مثل همین دستشویی کردن تو تشت .....
گربه کوچیک مثل بچه ی کوچیک میمونه ... هر چی از کوچیکی عادتش بدی تو بزرگی هم انجام میده و ترک دادنش سخته .

B3HZ@D
22-12-2012, 15:56
حتما خاک رو در دسترس قرار بدین. و اشناش کنین . دیگه مشکلی نیست. و سعی کنین خاک رو تمیز نگه دارین . چون ممکنه گربه ی شما برای بار دوم که میاد برای دستشویی ببینه تمیز نیست دیگه توش نره. تعداد کمی از گربه ها اینطور هستن اما برای اطمینان بعد از هر بار دستشویی با یک بیلچه خاک الوده رو از تو تشت بردارین و تو پلاستیک بذارین

ممنون توضیحات خوبی بود ... فکر کنم با این روش بتونم از اون نگهداری کنم.:n01:

فعلا بیرون و توی حیاط یک جایی برای گربه درست کردم که شب ها اکثرا اونجا میخوابه ... گربه رو هم صرفا میخواستم بیارم داخل یک گوشه تا از سرما محافظت بشه .
نه این که توی خونه بچرخه :n02: .
مثلا میخواستم جلوی همون در وردی یک جایی برای اون درست کنم تا شبها اونجا باشه یا زمانی که هوا سرده یا بارندگیه .

saye
22-12-2012, 20:46
گربه رو اگر 1 جای کوچیک محصور کنید میترسه. اگربیارینش تو خونه مطمعن باشید 1 گوشه واینمیسته و شروع میکنه به اکتشاف . یا مثلا جایی مثل زیر پله و یا همین راهرو جایی براش درست کنید مثل چند تا جعبه ی تو در تو که داخلش هم پتو باشه و یادتون باشه که در راه پله باز باشذ.یا زیر زمین یا هرجای دیگه .1 سقف پلاستیکی هم براش بذارید که جعبه ها خیس نشن

saye
22-12-2012, 20:50
به نظرم این کار اشتباهه . چون گربه عادت میکنه که هر وقت دستشویی داره بره تو تشت و همونجا دستشویی کنه .... یه جورایی بد عادت میشه ....
گفتم که گربه هر وقت نیاز به دستشویی داشته باشه زیاد بی تابی میکنه و بی خود صدا میزنه ... وقتی شما غذاشو میدی میبینی بازم داره صدات میکنه بدون دستشویی داره ... خودت ببرش بیرون ولش کن بعد میره کارشو انجام میده ... یکی دو دفعه که اینکارو انجام بدی گربه شرطی میشه و دیگه میفهمه باید چیکار کنه ....
من خودم چند تا گربه کوچیک رو بزرگ کردم و با عادتشون آشنام ..... سعی نکن گربه رو به چیزایی عادت بدی که بعدا نتونی ترکش بدی ... مثل همین دستشویی کردن تو تشت .....
گربه کوچیک مثل بچه ی کوچیک میمونه ... هر چی از کوچیکی عادتش بدی تو بزرگی هم انجام میده و ترک دادنش سخته .
دوست خوبم دقت کنید من به خاک اشاره کردم !!
عرض کردم گربه خاک هر کجا باشه همونجا دستشویی میکنه و گربه ای که تو خونه قراره باشه بهتره این خاک دم دست باشه مثلا تو تشت!!!
درضمن گربه به چیزی عادت نمیکنه !اونی که عادت میکنه سگه!!
گربه ای که عادت کرده از بچگی توی خاکی که تو تشته دستشویی کنه اگر همون خاک تو ظرف بلور یا روی روزنامه یا هرجای دیگه هم باشه باز دستشوییشو میکنه و به ظرف و مکان توجهی نداره!!!!!!

ŞHÍЯÍŃ
22-12-2012, 20:56
گربه رو اگر 1 جای کوچیک محصور کنید میترسه. اگربیارینش تو خونه مطمعن باشید 1 گوشه واینمیسته و شروع میکنه به اکتشاف . یا مثلا جایی مثل زیر پله و یا همین راهرو جایی براش درست کنید مثل چند تا جعبه ی تو در تو که داخلش هم پتو باشه و یادتون باشه که در راه پله باز باشذ.یا زیر زمین یا هرجای دیگه .1 سقف پلاستیکی هم براش بذارید که جعبه ها خیس نشن

:n02:من روی نرده های بالکنمون رو پوشوندم یه گوشش یه تشت رو ارتفاعش رو کم کردم توش رو پر خاک کردم یه گوشش هم یه لونه براش درست کردم البته لونه نمادینه :دی

این هنوز خیلی کوچیک بعد کار خرابی نمیتونه خودش رو خوب تمیز کنه باید خودم تمیزش کنم!

شبا یواشکی میارمش توی خونه:دی ولی چند روز پیش در بالکن رو باز کردم یهو دوید وسط خونه مامانم جیغ کشید فرار کرد :دی اینم افتاد دنبالش :دی

:n03:الان چند روزیه دیگه مامانم میگه یا بزارش بیرون یا ببر خونه مامان بزرگت آنجا نگهش ندار :(

Eblis 2011
22-12-2012, 21:34
باشه هر چی شما بگین .... انگار دارن جوجه نگه میدارن که میگن لونه و از این حرفا

جناب saye عزیز گربه هم عادت میکنه ... اگه خبر نداری بدون .... 6 7 ساله گربه دارم .... تا دلت بخواد با گربه ها آشنایی دارم .... من عرض نکردم که گربه عادت دستشویی کردن رو خاک رو عوض میکنه .... گفتم گربه راحت طلب میشه اگه تشت خاک بزاری جلوش .... من بچه گربه داشتم که با شیشه شیر میدادم دهنش ... اما از همون روز اول واسه دستشویی بردمش بیرون ... بعد از 2روز خودش میرفت بیرون .....

من اینجا پست دادم تا به آقا بهزاد کمک کنم که بتونه از گربش نگهداری کنه .... اگه آقا بهزاد سوالی داشت در خدمتم .

saye
23-12-2012, 00:00
منظور از لونه یا خونه یا هر چیز دیگه ای، جایی هست که گربه یا حیوونای بیچاره ی دیگه تو فصل سرما و بارندگی بتونن توش پناه بگیرن مثل جوجه یا گاو یا گربه یا ................
حیوون ها هم مثل ادم ها رفتار ها ی متفاوت دارن .حتی اگر در شرایط یکسان و به قول شما عادت دادن های یکسان باشن .باز برخوردشون تو موقیتها فرق میکنه.
من خودم تو این مدتی که با حیوونا سر و کار دارم روزانه با 40 تا گربه کم و بیش سر و کله میزنم حالا کوچیک و بزرگ.
اصلا این نیست که 1 رفتاری رو با همه ی گربه ها داشته باشین و همه ی اون گربه ها اون چیزی که مد نظر شماست رو انجام بدن.
.......................

من روی نرده های بالکنمون رو پوشوندم یه گوشش یه تشت رو ارتفاعش رو کم کردم توش رو پر خاک کردم یه گوشش هم یه لونه براش درست کردم البته لونه نمادینه

این هنوز خیلی کوچیک بعد کار خرابی نمیتونه خودش رو خوب تمیز کنه باید خودم تمیزش کنم!

شبا یواشکی میارمش توی خونه ولی چند روز پیش در بالکن رو باز کردم یهو دوید وسط خونه مامانم جیغ کشید فرار کرد اینم افتاد دنبالش

الان چند روزیه دیگه مامانم میگه یا بزارش بیرون یا ببر خونه مامان بزرگت آنجا نگهش ندار :(
اون بیچاره هم به جست و خیز و بازی نیاز داره :n02:
مادر ها زود دلشون نرم میشه . بگو که بعد فصل سرما رهاش میکنم .
اینم بگم که اگر قراره رهاش کنی سعی کن به دست خیلی عادتش ندی :n11:

ŞHÍЯÍŃ
23-12-2012, 00:44
منظور از لونه یا خونه یا هر چیز دیگه ای، جایی هست که گربه یا حیوونای بیچاره ی دیگه تو فصل سرما و بارندگی بتونن توش پناه بگیرن مثل جوجه یا گاو یا گربه یا ................
حیوون ها هم مثل ادم ها رفتار ها ی متفاوت دارن .حتی اگر در شرایط یکسان و به قول شما عادت دادن های یکسان باشن .باز برخوردشون تو موقیتها فرق میکنه.
من خودم تو این مدتی که با حیوونا سر و کار دارم روزانه با 40 تا گربه کم و بیش سر و کله میزنم حالا کوچیک و بزرگ.
اصلا این نیست که 1 رفتاری رو با همه ی گربه ها داشته باشین و همه ی اون گربه ها اون چیزی که مد نظر شماست رو انجام بدن.
.......................

اون بیچاره هم به جست و خیز و بازی نیاز داره :n02:
مادر ها زود دلشون نرم میشه . بگو که بعد فصل سرما رهاش میکنم .
اینم بگم که اگر قراره رهاش کنی سعی کن به دست خیلی عادتش ندی :n11:

بله گربه ها خیلی بازیگوش هستن!فعلا که مامانم کاری نداره میترسم خودش ببره بزارش بیرون.حالا باهاش صحبت کردم که اگه تصمیم جدی بگیره که بزاریمش بره.ببرمش حیاط خونه مامان بزرگم بزرگه اونجا میتونه سر کنه!فقط یه چیزی وقتی بچه گربه گوچیه بعد خرابکاری مامانش لیسش میزنه تمیزش میکنه.فعلا من این کارو هر شب میکنم.چطوری یادش بدم خودش این کار رو بکنه!نکنه به این کار عادت کنه که یکی دیگه تمیزش کنه!

saye
23-12-2012, 21:12
چند وقتشه؟
از اونجایی که گربه ها به تمیزیا خودشون اهمیت میدن بلافاصله این کارا رو یاد میگیرن که خودکفا باشن

ŞHÍЯÍŃ
23-12-2012, 21:25
چند وقتشه؟
از اونجایی که گربه ها به تمیزیا خودشون اهمیت میدن بلافاصله این کارا رو یاد میگیرن که خودکفا باشن

نمیدونم ولی اندازش انقدر کوچیکه که میشه توی یه کاسه گذاشتش :دی

البته میشد!امروز بردمش خونه مامان بزرگم گذاشتمش تو حیاطشون!کلی هم سفارش اش رو کردم حالا هر چند روز میرم پیش اش!

اونجا خیلی بهتر از بالکن خونمونه بزرگه پر درخته و باغچه داره ولی میترسم گربه های بزرگتر بلایی سرش بیارن!

saye
25-12-2012, 17:22
فسقلیه که هنوز. از درخت بالا نره بپره تو کوچه بعد نتونه برگرده!!!؟؟
براش یه سرپناه درست کردین که بارونی برفی اومد خیش نشه؟

saye
25-12-2012, 17:31
ممنون از راهنمایی . حالا این همه چیز چیه ؟! من خیلی چیزها دادم که نخورده !
ولی این مدت گردن مرغ میخریدم که خوشبختانه با افزایش روز افزون قیمت مرغ , قیمت گردن هم زیاد شد . یک مدت هم پای مرغ میگرفتم و میدادم .
دیدم که یک سری کنسرو و بسکویت برای سگ هست . میخواستم ببینم از کجا میشه گیر آورد و قیمتش در چه حده ؟!

من خودم همین تابستان دو تا همستر خریدم که یکی 8 تومان بود و اون یکی 10 تومان . قیمت ثابت نداره . از 10 تومان دیدم تا 30 تومان .

نمیدونم جوابتون رو گرفید یا نه . اما برای تهیه ی غذای مخصوص به دامپزشکی ها مراجعه کنید که همه چیز هم دارن فقط به تاریخ مصرفشون دقت کنید

Eblis 2011
25-12-2012, 18:19
گربه های شما گربه نیستند که سوسولن ..... گربه باید ابهت داشته باشه .... گریه ی من که عکسشو صفحه قبل گذاشتم همه چی میخورد .... از چیس و کیک و بستنی گرفته تا گواش .... هیچی هم مریض نمیشد کلا گربه ی خانگی به این میگن .... شما طوری باهاش رفتار میکنید که اصلا گربه لوس میشه و توقعش بالا میره ..... گربه باید تابع حرف صاحبش باشه نه شما تابع خواسته ی اون .

ŞHÍЯÍŃ
25-12-2012, 18:42
فسقلیه که هنوز. از درخت بالا نره بپره تو کوچه بعد نتونه برگرده!!!؟؟
براش یه سرپناه درست کردین که بارونی برفی اومد خیش نشه؟

درختشون طوری نیست که بتونه بره بیرون هیچ را در رویی نداره :دی مگه این که یاد بگیره از دیوار بره بالا :دی
:n02:سرپناه که مامان بزرگم 7 8 سال پیش جوجه میگرفت مینداخت تو حیاط یه لونه داره براشون الان دیگه جوجه ای نیست هوا تاریک میشه میندازش توی اونجا درش رو میبنده :دی

saye
26-12-2012, 17:03
نمیدونم شما چه اسراری دارین که گربه عادت میکنه و ....
گربه های خونگی دیدم که حتی نون خالی هم میخورن در صورتی که غذای مخصوص در اختیارشونه و این در صورتیه که جلوی خیلی گربه ها ی خیابونی نون بذاری نگاه هم نمیکنن .البته درصورتی که حیوون گرسنه باشه و به نهایتش رسیده باشه از سنگ نرمتر هرچی پیدا کنه میخوره .حالا گربه ی سلطنتی باشه یا ............
والا تو این جامعه اگه به گربه های زخمی و کور و لنگ و بدون دم و ... میگین سوسول اره ما گربه ی سوسول زیاد داریم.
و اما درمورد تغذیه ی گربه ی غیر سوسول شما باید بگم که این موادی که فرمودید به شدت برای گربه ها و سگ ها زیان داره و شیرینی باعث کوری اون ها میشه . لطفا مطالعه داشته باشید برای حفظ سلامت موجودی که دوستش دارید
............
شیرین جان کار خوبی کردی که ولش نکردی مخصوصا تو این فصل
بعد ها اگر خاستی رهاش کنی جایی ببرش که مطمئن باشی که اونجا ادماش بهش اسیب نمیرسونن

Eblis 2011
26-12-2012, 18:02
نمیدونم شما چه اسراری دارین که گربه عادت میکنه و ....
گربه های خونگی دیدم که حتی نون خالی هم میخورن در صورتی که غذای مخصوص در اختیارشونه و این در صورتیه که جلوی خیلی گربه ها ی خیابونی نون بذاری نگاه هم نمیکنن .البته درصورتی که حیوون گرسنه باشه و به نهایتش رسیده باشه از سنگ نرمتر هرچی پیدا کنه میخوره .حالا گربه ی سلطنتی باشه یا ............
والا تو این جامعه اگه به گربه های زخمی و کور و لنگ و بدون دم و ... میگین سوسول اره ما گربه ی سوسول زیاد داریم.
و اما درمورد تغذیه ی گربه ی غیر سوسول شما باید بگم که این موادی که فرمودید به شدت برای گربه ها و سگ ها زیان داره و شیرینی باعث کوری اون ها میشه . لطفا مطالعه داشته باشید برای حفظ سلامت موجودی که دوستش دارید
............
شیرین جان کار خوبی کردی که ولش نکردی مخصوصا تو این فصل
بعد ها اگر خاستی رهاش کنی جایی ببرش که مطمئن باشی که اونجا ادماش بهش اسیب نمیرسونن

ما حرف همو متوجه نمیشیم .... بهتره شما به گربه خودتون برسید منم به گربه ی خودم .....
در مورد کوری هم بگم . صفحه قبل عکس گربه ی نازمو ببین تا متوجه بشی از یه گربه ی کوچولوی لاغر چی ساختم ... کور هم نشده ...

یاعلی . شب خوش ./

saye
27-12-2012, 15:30
بحث و جدلی با شما ندارم.
عرض کردم مطالعه بیشتر در این مورد داشته باشین عمر و سلامت گربه ی نازتون چند برابر خواهد شد.
. برای شخص من جون اون حیوون با ارزش تر از جبهه گیری شما در مقابل منه.
در همین اول راه نابینا نمیشه . خدایی نکرده مبتلا به بیماری میشه و ادامه ی این گونه تغذیه باعث ایجاد کوری یا مشکلات دیگه میشه
جدی بگیرید
.
.
.

تمامی غذاهایی که برای گربه ها و سگ ها مناسب نیستند:

۱- بادام و آجیل به طور کلی (منجر به ناراحتیهای معده می شود و درست مانند نوزادان که آجیل باعث خفگی می شود در گربه ها و سگ ها هم اتفاق می افتد.

۲- میوه سیب مفید و سالم است ولی پوست و دانه آن مضر است.

۳-زردآلو (هسته و ساقه بسیار مضر می باشد که میتواند دچار استفراغ و بی اشتهایی شود).

۴-آواکادو ( آواکادو حاوی مواد سمی به عنوان Persin است).

۵-غذای نوزادان (برخی از مواد غذایی نوزادان حاوی پیاز است و مضر می باشد برای سگ و گربه).

۶- تن ماهی ( مواد افزودنی داخل تن ماهی برای سگ و گربه مضر و سمی می باشند).

۷- کافئین ( هرگز به گربه ها و سگ ها شکلات، قهوه، چای و دیگر محصولات حاوی کافئین را ندهید به علت داشتن مواد سمی به نام تئوبرومین، مسمومیت با شکلات میتواند باعث نامنظم شدن ریتم ضربان قلب، بیقراری، پیش فعالی، اسهال، استفراغ، تپش قلب، لرزش عضلانی، درد شکم، ادرار خونی، افزایش درجه حرارت بدن، تشنج، کما و حتی مرگ منجر شود).

۸- میوه کرچک و دانه آن سمی و مضر می باشد (روغن کرچک)

۹- آلبالو میوه آن مفید و سالم است و دانه آن میتواند مشکلات تنفسی مانند: عطسه و سرفه ایجاد کند.

۱۰- آبنبات ها حاویXylitol (ماده شیرین کننده) میباشد که میتواند به کبد و حتی دندانها آسیب برساند.

۱۱- مرکبات مانند: لیمو، پرتقال، لیمو ترش،پوست گریپ فروت به طور کلی دانه مرکبات میتواند منجر به اسهال و استفراغ شود.

۱۲- فرآورده های لبنی مانند شیر که در بعضی از گربه ها و سگ ها باعث اسهال یا استفراغ میشود پنیر و ماست برای گربه ها و سگ ها مساعد تر هستند.

۱۳- غذای سگ برای گربه ها مضر است، غذای سگ جیره مناسب و کافی برای گربه ها نیست که در گربه ها بیماریهای جدی و خطرناکی را بوجود می آورد.

۱۴- سیر، بسیاری از مواد غذایی تجاری حاوی سیر هستند که در مراحل مختلف تخصصی درست شده و قابل قبول می باشد سیر خام میتواند مشکلات گوارشی ایجاد کند و مضر است.

۱۵- پیاز و پودر آن هم مضر است و مشکلات گوارشی مانند اسهال و استفراغ و کم خونی ایجاد می کند.

۱۶- انگور و کشمش سمی است و سبب بروز بیماریهایی مانند: اسهال، استفراغ، بی حالی، درد شکم، بی اشتهایی و بیماریهای کلیوی شود.

۱۷- آبجو سبب بروز افزایش ضربان قلب، بالارفتن درجه حرارت، تشنج و حتی مرگ میشود.

۱۸- ماکادامیا می تواند سبب استفراغ، بی حالی یا مرگ کاذب، افزایش درجه حرارت بدن، درد شکم، گرفتگی مفاصل، لنگش و شوک میشود.

۱۹- قارچها، انواع مختلفی از قارچها میتواند اثرات گوناگونی از قبیل:افسردگی، اسهال، حالت تهوع و استفراغ، درد شکم، افزایش ترشح غدد اشکی،خطای حسی، تکرر ادرار و مدفوع، نارسایی کبدی، سرازیر شدن آب دهان،نارسایی کلیوی، بیماریهای قلبی، پیش فعالی و در برخی موارد مرگ

۲۰- هلو و آلو سبب بروز انسداد دستگاه گوارش و مشکلات تنفسی مانند تنگی نفس، سرفه و عطسه میشود.

۲۱- فلفل میتواند مشکلات پوستی مانند سوزش و خارش پوست، چشم،بینی و بیماریهای گوارشی ایجاد کند.

۲۲- خرمالو،سبب انسداد روده ها میشود.

۲۳- گیاهان و میوه هایی که در محصولات غذایی وجود دارد سمی هستند مانند: شاه توت، گیلاس، لوبیا، ریواس، کلمی که سیاه شده باشد و رنگ آن در اثر رطوبت زیاد تغییر کرده است، برگ مو

۲۴- ذرت حاوی نمک و کره که ممکن است حیوان دچار خفگی شود.

۲۵- سیب زمینی سبز و پوست و گوجه سبب بیماریهای گوارشی،عصبی و ادراری میشود.

۲۶- سفیده تخم مرغ و تخم مرغ خام باعث بیماری سالمونلا میشود.

۲۷- ریواس باعث بیماریهای گوارشی،عصبی و ادراری میشود.

۲۸- ماهی خام باعث مسموم شدن و مشکلات گوارشی،کمبود ویتامین در گربه و سگ میشود.

۲۹- نمک (مقدار زیاد آن باعث عدم تعادل الکترولیت ها میشود).

۳۰- ادویه، جعفری و گیشنیز (جعفری و گیشنیز ممکن است سمی نباشد و قابل مصرف باشد ولی باعث ایجاد سوزش معده میشود)، گل جوز، جوز هندی، فلفل قرمز، زردچوبه باعث ایجاد مشکلات گوارشی،عصبی و ادراری میشود که باید به طور کلی اجتناب کرد و بسیار خطرناک می باشد.

۳۱- اسفناج به مقدار زیاد در گربه ها باعث تشکیل کریستال در دستگاه ادراری میشود و مشکلات ادراری را بوجود می آورد که باعث دردی شدید در کلیه ها میشود.

۳۲- نان خمیری ( با عث ایجاد گسترش گاز در معده و در نتیجه درد و پارگی معده ممکن است اتفاق بیافتد).

۳۳- گردو( باعث مشکلات دستگاه گوارشی مانند اسهال و استفراغ و همچنین مشکلات تنفسی مانند تنگی تنفس،سرفه و عطسه میشود).

۳۴- غذای های کپک زده (میتواند اثرات گوناگونی بر روی گربه و سگ از جمله اسهال و استفراغ شود).
منبع:petstar

Eblis 2011
27-12-2012, 15:59
بحث و جدلی با شما ندارم.
عرض کردم مطالعه بیشتر در این مورد داشته باشین عمر و سلامت گربه ی نازتون چند برابر خواهد شد.
. برای شخص من جون اون حیوون با ارزش تر از جبهه گیری شما در مقابل منه.
در همین اول راه نابینا نمیشه . خدایی نکرده مبتلا به بیماری میشه و ادامه ی این گونه تغذیه باعث ایجاد کوری یا مشکلات دیگه میشه
جدی بگیرید

گربه ی من هیچ طوریش نیست .... الان 8 سالشه فک کنم ... واسه یه گربه 8ساله که اینجور جنب و جوش داره یعنی هیچ مشکلی پیش نیومده ..... تقریبا داره پیر میشه یه جورایی ....
این چیزا ربطی به مطالعه نداره ... بعد مطاله آدم باید تو عمل ببینه چه خبره ..... من عملی چند تا گربه داشتم و همشون هم سالمن و هیچیشون هم نشده ....

V E S T A
27-12-2012, 17:06
سلام

سیر، بسیاری از مواد غذایی تجاری حاوی سیر هستند که در مراحل مختلف تخصصی درست شده و قابل قبول می باشد سیر خام میتواند مشکلات گوارشی ایجاد کند و مضر است.

یه سوال سوسیس و کالباس که خیلی سیر دارن برای سگ و گربه ضرر داره ؟

انقضایی که روی بعضی مواد گوشتی نوشته میشه مثل همین سوسیس و کالباس برای سگ و گربه هم هست ؟

saye
27-12-2012, 17:56
سلام

یه سوال سوسیس و کالباس که خیلی سیر دارن برای سگ و گربه ضرر داره ؟

انقضایی که روی بعضی مواد گوشتی نوشته میشه مثل همین سوسیس و کالباس برای سگ و گربه هم هست ؟

سوسیس و کالباس و تن ماهی و ... به شدت براشون زیان باره
به شخصه سگی رو که از این طریق تغذیه میشد رو دیدم
که حصاصیت غذایی داده بود و اکثر موهای بدنش ریخته شده بود و به شدت خودش رو در اثر خارش زخمی کرده بود
تا جایی که دکتر گفتن که فقط تو مدت معالجه نون خالی بهش بدن
بله هست
تا جایی که میشه نباید به حیوون ها مواد غذایی که توش مواد نگهدارنده اضافه شده داد دیگه چه برسه که تاریخش هم گذشته باشه
تو یکی 2 بار نشون نمیده
اما این تغذیه ها به شدت مضر هستن

Babak
25-01-2013, 07:18
دوستان
برای موضوعات این تاپیک از این به بعد لطفا تاپیک مجزا ایجاد کنید.
موفق باشید.