مشاهده نسخه کامل
: مشکل چاپ عکس سیاه سفیدhp
yas khatoon
19-06-2011, 10:44
سلام
چرا گاهی اوقات چاپ عکس سیاه و سفید کیفیت پایین میاد به رنگ بنفش میزنه شارژ هم انجام دادم ولی باز همونجوره فنوکپی از خود پرینتر مطلوب ولی از کامپیوتر د در میاد
پرینتر:hp c4683
mehran gorji
19-06-2011, 11:16
کارتریج هدش ضعیف شده.
باید جوهر تخلیه بشه و یک بار با حلال شارژ بشه و 2 بار شارژ بشه.
سلام
چرا گاهی اوقات چاپ عکس سیاه و سفید کیفیت پایین میاد به رنگ بنفش میزنه شارژ هم انجام دادم ولی باز همونجوره فنوکپی از خود پرینتر مطلوب ولی از کامپیوتر د در میاد
پرینتر:hp c4683
احتمالا یکی از نازل های هد بسته شدهاو یک تست کلین بگیرید درست نشد هد رو به مدت 30 ثانیه داخل آب جوش قرار بدید بعدش تست کلین بگیرید و مجددا امتحان کنید
yas khatoon
20-06-2011, 14:35
ممنون از راهنماییتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک بار با حلال شارژ بشه حلال ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟
احتمالا یکی از نازل های هد بسته شدهاو یک تست کلین بگیرید درست نشد هد رو به مدت 30 ثانیه داخل آب جوش قرار بدید بعدش تست کلین بگیرید و مجددا امتحان کنید شرمنده درست متوجه نشدم تست کلین به چه شکل اگه میشه لطفا توضیح بیشتر بدید ممنون می شم
و هد رو یعنی منظورتون اینه که کلا کاتریج رو اون قسمت پایینی هد رو داخل آب جوش قرار بدم؟
اگه میشه لطفا ...
درضمن می خواستم عکس مستقیم آپلود کنم که شما ببینید ولی حتی صفحه پیشرفته در ادیتور، من فایل ضمیمه نمی بینم آیا واسه کاربران فعال قابل استفاده هست؟ من پیدا نمیکنم
mehran gorji
20-06-2011, 14:56
دوست عزیزم شما میتوانید در سرور قدرتمند ایران بلاگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید u عکس مورد نظر را اپلود کنید و لینکش را در سایت بزارید.
حلال 2 نوع دارد.
1-حلال بیرونی {برای بیرون هد به کار میرود.
2-حلال داخلی {داخل هد به کار میرود
yas khatoon
20-06-2011, 16:10
دوست عزیزم شما میتوانید در سرور قدرتمند ایران بلاگ ممنون دوست عزیز از لینک آپلود.
البته سوال من از همین سایت برای پیوست فایل بود که مستقیم قرار بدم ولی گویا این ابزارو جود نداره... برای همین پرسیدم حتی آیکن لینک هم ندارم به جزء چندتا تگ کد به هر حال تشکر فراوان .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yas khatoon
20-06-2011, 18:17
عکس سیاه و سفید اصلی
عکس پرینت شده
mehran gorji
20-06-2011, 19:20
خیلی عذرخواهی میکنم این رو پرینت کن و اپ کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yas khatoon
20-06-2011, 19:46
خیلی ممنون از پاسخ گویی تون
در ضمن کارتریچ رنگی رو تعویض کردم ولی ...:44: این نتیجه پرینت !
mehran gorji
21-06-2011, 07:17
خوب عزیزم کارتریج خراب است.
اگر کارتریج نو خریدی همین هالن پس بده.
مشکی رو خوب میزنه اون 3 تا رنگ خرابه کارتریج رنگی رو عوض کن.
yas khatoon
21-06-2011, 10:15
پس که نمی گیره فقط 1 سوال اون عکس بالایی که سیاه سفیده چرا رنگ بنفش در اومده اگه هد کثیف هست و یا هرچی در این عکس مشکی خوب ولی اون چرا رنگ بنفش شده؟
mehran gorji
21-06-2011, 11:12
عزیزم این تصویر شما رنگی است ترکیب رنگ دارد.
رنگ ابی کمی از هد میاید اما زرد و قرمز کاملا خشک است به خاطر همین فقط از مشکی و ابی میکشد.
این تصویر نیاز به 4 رنگ داردو.
شما رنگ قهوه ای سوخته را حساب کنی نیاز به مشکی و قرمز دارد.{برای مثال}
به خاطر کارتریج رنگی است و فروشنده موظف است پس بگید
موفق باشی
yas khatoon
21-06-2011, 18:20
ممنون:11: فروشنده تست کرده بود منم یکی از عکس های رنگی رو اومدم خونه تست کردم مشکلی نداشت ولی الان دیگه نمی دونم که چی از آب در میاد!
میشه یه پرینت از عکس های رنگی بگیرم و اصل و پرینت شده رو آپ کنم شما نظر نهایی تون رو بگید؟
در ضمن این پست زیر من از دوستمون سوال کردم ولی جواب نگرفتم اگه امکان داره شما لطف کن ممنون
شرمنده درست متوجه نشدم تست کلین به چه شکل اگه میشه لطفا توضیح بیشتر بدید ممنون می شم
و هد رو یعنی منظورتون اینه که کلا کاتریج رو اون قسمت پایینی هد رو داخل آب جوش قرار بدم؟
اگه میشه لطفا ...
mehran gorji
21-06-2011, 19:53
عزیزم کارتریج رو باید شارژ کنید و حلال بزنید
تست هم همان پینتی که برای شما زدم رو پرینت کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.