مشاهده نسخه کامل
: صدای عجیب مانند گیز گیز از پاور سیستم
با سلام و خسته نباشید
من تازه یه پاور green 885w گرفتم و جدیدا یه صدایی مانند گیز گیز یا حالت جرقه زدن یا یه چیزی مثل این که دقیقا نمیدونم چیه ازش میاد بیروون البته باید دقت کنم تا صدا رو بشنوم.دقیقا نمیدونم این صدا از پاور هست یا نه چون این صدا تو کیس میپیچه البته وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم ولی برق هنوز تو پاور جریان داره این صدا ریز بازم میاد البته با فاصله های کمتر.هر 10 ثانیه 2 تا.
میخواستم بدونم این خطرناک هستش یا چیز عادی هست.چون سیستمم که مشکل خواصی رو نشون نمیده و همه ولتاژها رو چک گرفتم درست بودن.
ممنون میشم در این مورد من رو راهنمایی کنید:31:
موفق باشید:11:
مال منم این طوریه
یعنی گیز گیز میکنه پاور؟
یه تست کن ببین بدنه کیست برق داره؟
ممنون
سلام .
گرچه پست قدیمی شده اما برای کسایی که بعدا میخونن خوبه .
داخل پاور معمولا چند خازن الکترولیت بزرگ هست که بعد از مدتی کار کردن ممکنه نشتی پیدا کنند و عملکرد کل سیستم رو هم مختل کنند . بعضی مواقع این صداها از این خازنهاست که نشونه خوبی نیست .
علت محتمل تر صدا ممکنه از ترانسفورمرهایی باشه که داخل پاور هست که این مورد معمولا اشکال خاصی رو در منبع تغذیه ایجاد نمیکنه .
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
یعنی گیز گیز میکنه پاور؟
یه تست کن ببین بدنه کیست برق داره؟
ممنون
بدنه کیس من برق داره این نشونه بدیه ؟ من دیدم اینطوریه دوشاخه برق رو برعکس کردم که مشکل حل شه .
milad_heartsick
18-08-2011, 16:02
سلام دوستان منم این مشکل دارم با این تفاوت که وقتی وارد بازی میشم این صدا میاد و به محض خارج شدن فوری قطع میشه اعصابمو خراب کرده (memonex 700w)
از چی میتونه باشه؟
سلام .
گرچه پست قدیمی شده اما برای کسایی که بعدا میخونن خوبه .
داخل پاور معمولا چند خازن الکترولیت بزرگ هست که بعد از مدتی کار کردن ممکنه نشتی پیدا کنند و عملکرد کل سیستم رو هم مختل کنند . بعضی مواقع این صداها از این خازنهاست که نشونه خوبی نیست .
علت محتمل تر صدا ممکنه از ترانسفورمرهایی باشه که داخل پاور هست که این مورد معمولا اشکال خاصی رو در منبع تغذیه ایجاد نمیکنه .
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
بدنه کیس من برق داره این نشونه بدیه ؟ من دیدم اینطوریه دوشاخه برق رو برعکس کردم که مشکل حل شه .
دوست عزیز اینکه بدنه کیست برق داره خیلی بده من این مشکل رو داشتم که یک سیم به بدنه کیس وصل کردم و سر دیگش رو به حیاط بردم وزیر خاک دفن کردم یعنی سیم ارت مشکلم کامل حل شد دیگه کیسم برق نداره در ضمن برق دار بودن کیس امکانداره قطعاتتون رو بسوزونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.