مشاهده نسخه کامل
: فیزیک برای کسی که درس نمی خونه
balochistan
15-06-2011, 20:20
با سلام به شما دوستان عزیز انجمن
من راستش از طریق گوگل با این انجمن آشنا شدم
تصمیم گرفتم عضو شم چون یکی از انجمن ها مهم در میان سایت های فارسیه خب بگذیرم من یه سوال داشتم از دوستان فیزیک
می خواستم بدونم برای من که فقط تا سال اول دبیرستان درس خوندم و حالا درس نمی خونم دیپلم هم حتی ندارم
چه راهی برای خوندن فیزیک و یادگیری اون هست ببینید من می خوام فرمول های فیزیک رو یاد بگیرم و می خوام کمی با فیزیک کار کنم چون خیلی از فیزیک خوشم اومده و کلا عاشقش شدم تمام مباحثی که من به اونها علاقه دارم مثل دوربین عکاسی و دو چشمی تلسکوپ نجوم موشک هواپیما و......... همه به نوعی به صورت مستقیم و غیر مستقیم با فیزیک در ارتباط اند همه دانشمندان معروفی که امروز اسمشون سر زبون هاست فیزیک دان بودند نمونه بارزش هم جناب انیشتن حالا من چیکار کنم که بتونم علم فیزیک رو فرا بگیرم من از نظر مالی وضع مناسبی ندارم و نمی تونم معلم خصوصی بگیرم من فقط می تونم کتاب بخرم یا از اینترنت مقالاتی بگیرم و فیزیک رو کم کم فرا بگیرم
حالا من از کجا شروع کنم خواهشا راهنمایی جید کنید و سعی نکنید من رو نا امید کنید فقط انرژی مثبت
این رو هم بگم سال اول دبیرستان زرنگترین دانش آموز کلاس فیزیک بودم ولی متاسفانه به دلایلی مجبور شدم تحصیل رو رها کنم
خب هر چیزی که تو این دنیا هست به نوعی به فیزیک ارتباط داره!ولی فیزیک چیزی نیست که همینجوری هر کسی دوست داشته باشه بخواد یاد بگیره!البته می تونید با کتابهایی که به زبان ساده هستند یه چیزهایی یاد بگیرید.ولی فکر نکنم هیچ لذتی ببرید.اصولا فیزیک بدون شک پیچیده ترین علم حاضره.چون پایه اش ریاضیه و تازه مفاهیمش جدا!به نظر من شما حد اقل تا حد دیپلم سعی کنید کتابهای فیزیک و ریاضی رو بخونید تا حد اقل اگه یه فرمولم دیدید یه درک نسبی ازش داشته باشید.ادبیات نیست که پدر بزرگ منم ازش سر در بیاره.ببخشیدا من نمی خوام نا امیدتون کنم.خوبه اگه دنبالش برید.ولی به نظر من سعی و تلاش می خواد.درک فیزیک واقعا کار هر کسی نیست.تازه تو دبیرستا هم ی چیزای مبتدی می گن و یه جورایی سر هم بندی می کنن مطلب رو و بعدا می فهمید که اون مطالب در واقعیت چقدر پیچیده اند
Soheil-Green
15-06-2011, 22:41
آدم برای انجام هرکاری باید علاقه داشته باشه!
اگه به فیزیک واقعا علاقه داشته باشید میتونید یاد بگیرید
البته خیلی آسون نیست، خیلی هم سخت نیست!
لازمه ی یادگیریه فیزیک علاقه،پایه ی ریاضیات،IQ حداقل 120 و توانایی درک مطالبه...
که همشون به جز علاقه به توانایی های ذهنیه فرد بستگی داره
درضمن اینم مهمه که هدف شما از یادگیریه فیزیک چیه؟!
آیا میخواید این رشته رو تخصصی دنبال کنید؟ یا فقط میخواید اطلاعاتتون بیشتر بشه؟!
به هر حال برای شروع پیشنهاد میکنم اول کتابای فیزیک دوم و سوم و پیش ریاضی رو بخونید،بد نیست!
اگه انگلیسیتون هم خوب باشه که چه بهتر!کلی مقاله و منابع در اختیارتونه
یکیش کتاب Physics for Dummies که به زبون ساده توضیح داده و فکر کنم pdf ـش هم تو نت موجود باشه!
balochistan
16-06-2011, 02:23
آدم برای انجام هرکاری باید علاقه داشته باشه!
شکی در این نیست البته من فکر می کنم علاقه دارم واقعا اینطور فکر می کنم از همون اول دبیرستان علاقه داشتم
اگه به فیزیک واقعا علاقه داشته باشید میتونید یاد بگیرید
البته خیلی آسون نیست، خیلی هم سخت نیست!
خب این هم درسته می تونم یاد بگیرم من با شما کاملا موافقم وقتی می خوایم چیزی رو یاد بگیریم نباید خیلی آسونش بدونیم و نباید خیلی سخت بدونیمش
لازمه ی یادگیریه فیزیک علاقه،پایه ی ریاضیات،IQ حداقل 120 و توانایی درک مطالبه...
که همشون به جز علاقه به توانایی های ذهنیه فرد بستگی داره
توانایی ذهنی من در ریاضی خوبه البته چون زیاد از این توانایی استفاده نکردم یه خورده خاک برداشته و یه جورایی مثل قبل زیاد ریاضیم خوب نیست ولی مطمئنم می تونم درستش کنم در ضمن من دوستانی دارم که در رشته ریاضیات دارند در دانشگاه درس می خونند
درضمن اینم مهمه که هدف شما از یادگیریه فیزیک چیه؟!
آیا میخواید این رشته رو تخصصی دنبال کنید؟ یا فقط میخواید اطلاعاتتون بیشتر بشه؟!
هدف من بیشتر بر می گرده به علم محاسبات اپتیکی و نجوم علاوه بر اون می خوام اطلاعاتم رو راجعبه پرتاب و پرواز بیشتر کنم راجع به اجرام و جا به جایی شون بیشتر بدونم در ضمن دوست دارم از علم مکانیک هم استفاده کنم
به هر حال برای شروع پیشنهاد میکنم اول کتابای فیزیک دوم و سوم و پیش ریاضی رو بخونید،بد نیست!
اگه انگلیسیتون هم خوب باشه که چه بهتر!کلی مقاله و منابع در اختیارتونه
یکیش کتاب Physics for Dummies که به زبون ساده توضیح داده و فکر کنم pdf ـش هم تو نت موجود باشه!
انگلیسیم که افتضاحه اما پیشنهاد جالبیه خوندن کتاب های دبیرستان البته یه مشکل کوچولو هست که فکر کنم باید حل شه و اون هم نبود یه منبع خوب مثل معلم خصوصی برای یادگیری این کتب مثلا توضیح فرمول ها و روش حلشون و توضیح درس
Backstreetman
16-06-2011, 12:49
اگه میخوای اصلاعاتت رو ببری بالا
برای مکانیک : کتاب "دوره درسی فیزیک". مکانیک.
برای آینه عدسی و اپتیک : کتاب "دوره درسی فیزیک". آینه ها و عدسی ها.
من اینا رو بت پیشنهاد میکنم.
---------------------------------------------------
حتما هم معلم برای کتابای دبیرستان لازم نیست!......میتونید کتابایی رو پیدا کنید که بدون معلم هم میشه مطالبشونو فهمید.
مثلا برای فیزیک الکتریسیته: من کتاب فیزیک 3 . انتشارات مبتکران رو پیشنهاد میدم.
برای آینه عدسی هرچی بخونی فرقی نداره......چون همه مثل همن فقط فرمولای اضافی بعضی کتابا دارن.
برای پرتابه و اینا هم من بت توصیه میکنم که از یه معلم خوب کمک بگیری چون بعضی از مطالب احتیاج به توضیحات دارن ولی اگه بخوای خودت بخونی کتابای خوشخوان و گاج فکر میکنم بهتر باشن.
Soheil-Green
16-06-2011, 14:57
انگلیسیم که افتضاحه اما پیشنهاد جالبیه خوندن کتاب های دبیرستان البته یه مشکل کوچولو هست که فکر کنم باید حل شه و اون هم نبود یه منبع خوب مثل معلم خصوصی برای یادگیری این کتب مثلا توضیح فرمول ها و روش حلشون و توضیح درس
شما که میخواید پیشرفت کنید حتما باید انگلیسیتونو هم خوب کنید!:46: میدونید که؟! دیگه برای هرچیزی انگلیسی لازمه
کسی که انگلیسی بلد نباشه صرف نظر از تحصیلاتش بی سواد محسوب میشه(از نظر سازمان یونسکو!) پس پیشنهاد میکنم حتما رو انگلیسیتون هم کار کنید.
در رابطه با معلم هم ، من با دوستمون backstreetman موافقم، بعضی کتابای کمک درسی هستن که قشنگ توضیح دادن و اونقدری احتیاج به معلم نیست.
راستی یه سری آموزش های فیزیک تصویری هم هست(یه جور کلاس مجازی که فکر میکنم دانشگاه کمبریج فیلم هاشو ساخته) دیدن این فیلم ها هم میتونه کمک خوبی باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.