PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای رسیدن به بهترین چاپ چه کارهایی باید در فتوشاپ انجام بدیم !؟

Glad Boy
14-06-2011, 22:12
سلام دوستان

آقا من یه طرحی توی فتوشاپ زدم. حالا می خوام که روی کاغذ های گلاسه (براق) چاپش کنم.
می خواستم ببینم کار خاص یا تنظیمات خاصی باید توی فتوشاپ انجام بدم ؟!
عکس رو باید با چه فرمتی ذخیره کنم تا به بهترین کیفیت برسم !؟

1navid
14-06-2011, 22:42
بهترین فرمت واسه چاپ TIF هست

sayanermia
14-06-2011, 22:54
فراموش نکنید فرمت رنگ رو حتما CMYK تعریف کنید تا وقتی کارو چاپ کردید مطمئن باشید رنگ های استفاده شده در طرح همونی هستند که چاپ شدند. اگر RGB باشند موقع چاپ درجه ی رنگ ها متفاوت با طرح داخل مانیتور خواهند بود

Glad Boy
14-06-2011, 23:58
فراموش نکنید فرمت رنگ رو حتما CMYK تعریف کنید تا وقتی کارو چاپ کردید مطمئن باشید رنگ های استفاده شده در طرح همونی هستند که چاپ شدند. اگر RGB باشند موقع چاپ درجه ی رنگ ها متفاوت با طرح داخل مانیتور خواهند بود

خب این طرحی که من زدم اولش گذاشتم روی RGB !
حالا باید چکار کنم تا به CMYK تبدیل بشه !؟

ehsan_old
15-06-2011, 08:43
بهترین فرمت در درجه اول فرمت پیش فرض همون نرم افزاره که برای فتوشاپ هم PSD. هستش

حالا برای جایی که قراره ببرید و چاپ کنه براتون، اگر نرم افزار فتوشاپ نداشت، بهترین فرمت TIFF هستش.

برای چاپ روی کاغذ گلاسه، تنظیمات خود پرینتر فراموش نشه که در اونجا نوع کاغذ رو باید انتخاب کرد.

برای تغییر مد به CMYK:

Image --> Mode --> CMYK Color

Glad Boy
15-06-2011, 13:10
بهترین فرمت در درجه اول فرمت پیش فرض همون نرم افزاره که برای فتوشاپ هم PSD. هستش

حالا برای جایی که قراره ببرید و چاپ کنه براتون، اگر نرم افزار فتوشاپ نداشت، بهترین فرمت TIFF هستش.

برای چاپ روی کاغذ گلاسه، تنظیمات خود پرینتر فراموش نشه که در اونجا نوع کاغذ رو باید انتخاب کرد.

برای تغییر مد به CMYK:

Image --> Mode --> CMYK Color

بعد یه سوال !
الان که من طرح رو زدم و تموم شده و دیگه کاری نداره، تاثیری داره که من بذارم روی CMYK آیا ؟!

من این کارایی که شما گفتید کردم ولی این فتوشاپ یه پیغام هایی میده انگار داره منو تهدید می کنه ! :41:
ببینید وقتی Mode رو گذاشتم روی CMYK این رو گفت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من همینجوری واسه امتحان زدن روی گزینه Flatten بعد دوباره این رو گفت :

میشه بگید من این جا باید چکار کنم ؟ اولش بذارم روی Flatten باشه یا بزنم روی Dont Flatten ؟
پیغام بعدی رو OK کنم مشکلی پیش نمیاد !؟

pedramh
15-06-2011, 17:49
شما اگر کلا کارو انجام دادی تموم شده دیگه فرقی نمیکنه الان بزاری رو CMYK هم فتوشاپ رنگو برات قاطی میکنه هم پرینتر !
اون برا وقتی هست که از اول رو CMYK کار کنی و رنگ ها رو با این حالت رنگی تنظیم کنی

ATA FARZADI
15-06-2011, 18:06
حتماً dpi رو رو 300 تنظیم کنید

همون طور که دوستان هم گفتند رو حالت CMYK بگذارید تا بعد چاپ دقیقاً همون چیزی باشه که خودتون میخواستید

اگر هم حجم عکس زیاد نمیشه زیر 10 مگ با همون پسوند jpg بزنید

Glad Boy
15-06-2011, 18:42
حتماً dpi رو رو 300 تنظیم کنید

همون طور که دوستان هم گفتند رو حالت CMYK بگذارید تا بعد چاپ دقیقاً همون چیزی باشه که خودتون میخواستید

اگر هم حجم عکس زیاد نمیشه زیر 10 مگ با همون پسوند jpg بزنید

حالا DPI رو چطوری باید بذاریم رو 300 !؟ :41:
یدونه TIF ازش گرفتم حجمش شده 20 مگ !

شما اگر کلا کارو انجام دادی تموم شده دیگه فرقی نمیکنه الان بزاری رو CMYK هم فتوشاپ رنگو برات قاطی میکنه هم پرینتر !
اون برا وقتی هست که از اول رو CMYK کار کنی و رنگ ها رو با این حالت رنگی تنظیم کنی

حالا بالاخره من بذارم روی CMYK یا نذارم !
البته من طرح آنچنانی نزدم ! فقط یه کم سلیقه به خرج دادم و از ترکیب چندتا عکس یه چیزی در آوردن !
تنها چیزی که من خودم بهش رنگ دادم یه متن بود که بهش Glow و Stroke دادم ! همین !

ehsan_old
15-06-2011, 19:10

به نظر من مشکلی پیش نمیاد.

چیزی که هست اینه که وقتی Mode از RGB به CMYK تبدیل میشه، همه رنگ ها از RGB به نزدیک ترین رنگ در CMYK تبدیل میشه. و تقریباً از طریق کد رنگ هست که میشه فهمید بعضی رنگ ها تبدیل شده.

بعد یه سوال !
الان که من طرح رو زدم و تموم شده و دیگه کاری نداره، تاثیری داره که من بذارم روی CMYK آیا ؟!

من این کارایی که شما گفتید کردم ولی این فتوشاپ یه پیغام هایی میده انگار داره منو تهدید می کنه ! :41:
ببینید وقتی Mode رو گذاشتم روی CMYK این رو گفت :
بعد من همینجوری واسه امتحان زدن روی گزینه Flatten بعد دوباره این رو گفت :

میشه بگید من این جا باید چکار کنم ؟ اولش بذارم روی Flatten باشه یا بزنم روی Dont Flatten ؟
پیغام بعدی رو OK کنم مشکلی پیش نمیاد !؟

شما هر دو رو مثبت بزن.

pedramh
15-06-2011, 20:06
چیزی که هست اینه که وقتی Mode از RGB به CMYK تبدیل میشه، همه رنگ ها از RGB به نزدیک ترین رنگ در CMYK تبدیل میشه. و تقریباً از طریق کد رنگ هست که میشه فهمید بعضی رنگ ها تبدیل شده.کاری که دقیقا پرینتر انجام میده! :27: پس فرقی نمیکنه الان.
تقریبا تموم کارهایی که تا الان گفته شده (به جز فرمت) یه سری مفاهیم کلیشه ای هست که تا اسم چاپ میاد اینا هم پشت سرش میاد :دی فقط وقتی به درد میخوره که از اول طراحی انجام بشه،
وگرنه چه شما دستی این کارارو انجام بدی چه کامپیوتر خودش انجام بده! عقلا فرقی نمیکنه :46:
در مورد dpi هم اگر قراره عکس تو اندازه از قبل مشخص چاپ بشه (مثلا اندازه A4 برا پوستر یا ... ) که اینم تاثیر نداره
ولی اگر میخواید به اندازه خود عکس چاپ کنید که بین 250-300 قرار بدید

حالا DPI رو چطوری باید بذاریم رو 300 !؟
Alt + Ctrl + I رو بزن عدد روبروی قسمت Resolution میشه مقدار dpi.

یدونه TIF ازش گرفتم حجمش شده 20 مگ !
اشکال نداره هر چقدر شد شد
شما اصلا میتونی فایل Psd رو ببری برای چاپ از همش بهتره طرف به احتمال خیلی زیاد فتوشاپ داره با فرمت jpg هم ببری مشکلی پیش نمیاد

انگار داره منو تهدید می کنه
آره یه جورایی! :دی اگر این کارو بکنید دیگه لایه ها در دسترس نیستند فایل شما مثل یه عکس معمولی میشه همه ی لایه ها با هم ادغام میشند

موفق باشید :11: