ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دی وی دی رایترم درش خود ب خود باز میشه

djhamido2
14-06-2011, 18:53
اساتید عزیز
من یه دی وی دی رایتر Hp 1060 خریدم دو هفته هم از خریدم نمیگذشت که یهو دیدم سیستم رو که زوشن میکنم خود به خود باز میشه و من به زورم که میبندمش همش باز میشه

از رو سیستم بازش کردم گذاشتمش کنار یادم رفته بود و خلاصه الان گارانتیش هم تموم شده

یکی از دوستانم گفت که سنسور اجکتش خراب شده. آیا درسته؟ اگر درسته کدوم قسمتشه ؟ میخوام خودم عوضش کنم . آخه یه سی دی رایتر دارم که اپتیکش خراب شده اگه بشه با مال اون تعویضش کنم.
امیدوارم زودتر کمکم کنین

ممنون و سپاسگذارم

mohammad.t
14-06-2011, 19:13
اساتید عزیز
من یه دی وی دی رایتر Hp 1060 خریدم دو هفته هم از خریدم نمیگذشت که یهو دیدم سیستم رو که زوشن میکنم خود به خود باز میشه و من به زورم که میبندمش همش باز میشه

از رو سیستم بازش کردم گذاشتمش کنار یادم رفته بود و خلاصه الان گارانتیش هم تموم شده

یکی از دوستانم گفت که سنسور اجکتش خراب شده. آیا درسته؟ اگر درسته کدوم قسمتشه ؟ میخوام خودم عوضش کنم . آخه یه سی دی رایتر دارم که اپتیکش خراب شده اگه بشه با مال اون تعویضش کنم.
امیدوارم زودتر کمکم کنین

ممنون و سپاسگذارم

اونچه كه برگرفته از سرچ گوگل هست اينا ميشه:
شرح اشكال:
به طور کلی تمام درایوها طوری برنامه ریزی شدند که اگرنهایتا5 ثانیه بعد از فشار دادن کلید درایو اگر به هر دلیلی درب به طور کامل بسته نشه بنا بر این گذاشته میشه که سی دی گیر کرده و درب دوباره باز میشه(تشخیص درایو از باز یا بسته شدن کامل درب بوسیله سوئیچ کوچکی هست که سمت یکی از شیارهای درب قرار داره)
علت 1 :
در لحظه بسته شدن کامل به علت نیاز داشتن نیروی بیشتری برای بالا کشیدن چکاب تسمه تیک آف میکنه و نمیتونه درب رو ببنده و در 90درصد موارد تنها دلیل بازو بسته شدن درب همینه!!!
راه حل1 : تسمه رو بردارید و یک شماره کوچکتر جاش بزارید-میبینید که مشکل حل میشه.

علت 2:
دلیل بعدی که معمولا کمتر اتفاق میفته اینه که کلید جلوی درایو خراب میشه و گاهی دائما اتصال برقرار میکنه.

علت 3 :
دلیل سوم هم که باز کمتر اتفاق میفته ابنه که پنل جلوی درایوتون جابجا شده به دائما به کلید فشار میاره و اونو وصل میکنه.

djhamido2
14-06-2011, 21:18
دوست گرامی
وقتی که درب میاد بیرون من دکمه رو میزنم اصلا عکس العملی نشون نمیده و تلاشی برای بسته شدن نمیکنه و من باید خودم به داخل فشارش بدم . اگر سنسورش کار میکرد فک کنم حد اقل وسط راه باید خودش هم درب رو close میکرد اما اصلاً انگار نه انگار... اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنین . ممنونم که وقت میگذاری

jafarian
14-06-2011, 21:35
به احتمال خیلی زیادازکش دستگاه شما باید باشه چنج بشه به احتمال زیاد درست بشه:20:

EhsanCPU
15-06-2011, 09:25
دوست عزیز جلوی دی وی دی رایتر شما پنل داره یا بدون پنله ؟

djhamido2
15-06-2011, 12:36
پنل داره .پنلشم در آوردم دوباره جا زدم اما درست نشد.

Dolphin 7
15-06-2011, 13:17
ممکنه مشکل نرم افزاري باشه چون به صورت نرم افزاريم مي شه در مثلا دي وي دي رايترو باز کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا ممکنه يه ويروس مرتب در دي وي دي رايترتو باز مي کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يا شايد نرم افزاري رو سيستمت هس که مي تونه در دي وي دي رايترتو هر موقه مي خواي با زدن يه کيليد باز کني ولي اون کيليد گير کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا بعضي از کيبوردا اين امکانو دارن که با زدن يه کيليد از کيبورد که معمولا اسمش

Eject

هس در دي وي دي رايتر يا سي دي رام و اين جور چيزا رو به صورت نرم افزاري بازش کنن که ممکنه اين دکمه گير کرده باشه يا خراب شده باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه اينکه بفمي مشکل از کيبورده يا نه کيبوردتو از کيس جدا کن بعد در رايترتو ببند ببين بازم باز مي شه يا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگرم اين مشکل باز حل نشد بازم ممکنه اشکال نرم افزاري باشه مث همون ويروسه که گفتم که واسه فميدن اينکه مشکل نرم افزاريه يا نه بايد رايترتو رو يه سيستمي که مطمئني مشکلي نداره ببندي امتحانش کني ببيني بازم مشکل داره يا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amd>intel
15-06-2011, 22:43
درايورت بايد سرويس بشه گاهي با تعويض تسمه مشكلت حل ميشه

One Mania
16-06-2011, 16:26
من هم همین مشکل را دارم. البته موقعی که سیستم روشن می شه بلافاصله درب باز می شه و اگر دوباره ببندم دوباره باز می شه. وقتی که ویندوز داره لود می شه دیگر درب باز نمی شه.

djhamido2
19-06-2011, 10:55
ببخشید من یکی دو روز نبودم

در جواب دوستای گلم باید بگم که مشکلم میدونم نرم افزاری نیست چون حتی وقتی کابل SATA ازش جدا هستش هم تغییری در وضعیتش به وجود نمیاد و به محض رسیدن برق به دستگاه درش باز میشه و باز میمونه. در هر صورت مجدداً عرض میکنم (کمک-کمک-کمک)

مهندس الهه
19-06-2011, 15:39
دی وی دی رایترهای سامسونگ هم معمولا این مشکل رو دارند .
سه تاشو خودم دارم

djhamido2
19-06-2011, 20:59
یعنی من بندازمش دور؟(با ناراحتی)

EXTREME
19-06-2011, 21:41
یعنی من بندازمش دور؟(با ناراحتی)
نه لازم نیست دور بندازین
باز شدن خود به خود درب درایو یا از خرابی کش جلوی درب هست یا از لحیم سردی سنسور هست که باید با هویه قلع بدید بهش یا از کثیفی سنسور روی برد هست که با تینر 10000 باید تمیز کنید یا شکستگی برجستگی سمت چپ درایو هست که احتمال سومی برای شما بیشتر هست

ASHRAT
18-07-2011, 08:44
سلام.
عزیزم مشکل از تسمه هستش.هرز شده.باید عوضش کنی.همین