ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیدا نشدن هارد میتونه از ویروس باشه ؟

Hasan.M
13-06-2011, 20:20
سلام
مدتی صدای سیستمم قطع شد و از درگاه پشتی کار نمیکرد ولی از درگاه جلو درست کار میکرد بعد از یه مدت ویندوز از بین رفت و حالا هم نمیشه هیچ ویندوزی رو نصب کرد چون هارد پیدا نمیشه و وقتی هم پیدا میشه ویندوز روش نصب نمیشه .
میتونه از ویروس باشه ؟

AlexanderMahone
13-06-2011, 23:07
سلام
مدتی صدای سیستمم قطع شد و از درگاه پشتی کار نمیکرد ولی از درگاه جلو درست کار میکرد بعد از یه مدت ویندوز از بین رفت و حالا هم نمیشه هیچ ویندوزی رو نصب کرد چون هارد پیدا نمیشه و وقتی هم پیدا میشه ویندوز روش نصب نمیشه .
میتونه از ویروس باشه ؟
مشکل سخت افزاری هست دوست من بهتره اونو پیش تعمیر کارهای مطمئن ببرید تا سیستم از نظرسخت افزاری کامل چک بشه

Hasan.M
14-06-2011, 20:12
مشکل سخت افزاری هست دوست من بهتره اونو پیش تعمیر کارهای مطمئن ببرید تا سیستم از نظرسخت افزاری کامل چک بشه
ممنون که کمک کردی!
گمون نکنم باشه چون به سختی ویندوز هم نصب کردم ولی بعد از نصب دوباره پرید !
یه صفحه ی آبی میاد که نوشته یه مشکلی مثل ویروس داخلش هست ( گمانم بدونید کدوم صفحه رو میگم )!
اگه ویروس نزاره ویندوز رو نصب کنم باید چیکار کنم ؟

AlexanderMahone
14-06-2011, 20:20
ممنون که کمک کردی!
یه صفحه ی آبی میاد که نوشته یه مشکلی مثل ویروس داخلش هست ( گمانم بدونید کدوم صفحه رو میگم )!
سلام دوست من
اون صفحه باید ابی مرگ به قول دوستان باشه .
از مشکل سخت افزاری اون به وجود میاد کم بودن فضای رم سیستم و مشکل نرم افزاری و ناسازگاری ویندوز با نرم افزار ها هم به وجود میاد.
برای اینکه خیالت راحت باشه که ویروس نیست هاردتو به یه سیستم دیگه وصل کن که دارای انتی ویروس بروز و قدرتمندی باشه و هاردو با اون چک کن یا میتونی از دیسک نجات کاسپر یا اویرا هم استفاده کنی تا خیالت از بابت ویروس راحت بشه .
در مورد سوال اخر : احتمال ویروسی بودن 60% و خراب بودن هارد 95% هست میتونی هاردو زمانی که به سیستم دیگه ای وصل کردی فرمت کنی یا از منو تولز قسمت پروپرتیز یه بار هارد رو چک کنی و نتیجه رو ببینی اما اگر نشد بازم میگم پیش یه تعمیر کار سخت افزار معتبر ببرهارد و یا کل سیستم رو تا به صورت کلی چک بشه که در اینده مشکلی باز برات پیش نیاد

Hasan.M
15-06-2011, 15:57
سلام دوست من
اون صفحه باید ابی مرگ به قول دوستان باشه .
از مشکل سخت افزاری اون به وجود میاد کم بودن فضای رم سیستم و مشکل نرم افزاری و ناسازگاری ویندوز با نرم افزار ها هم به وجود میاد.
برای اینکه خیالت راحت باشه که ویروس نیست هاردتو به یه سیستم دیگه وصل کن که دارای انتی ویروس بروز و قدرتمندی باشه و هاردو با اون چک کن یا میتونی از دیسک نجات کاسپر یا اویرا هم استفاده کنی تا خیالت از بابت ویروس راحت بشه .
در مورد سوال اخر : احتمال ویروسی بودن 60% و خراب بودن هارد 95% هست میتونی هاردو زمانی که به سیستم دیگه ای وصل کردی فرمت کنی یا از منو تولز قسمت پروپرتیز یه بار هارد رو چک کنی و نتیجه رو ببینی اما اگر نشد بازم میگم پیش یه تعمیر کار سخت افزار معتبر ببرهارد و یا کل سیستم رو تا به صورت کلی چک بشه که در اینده مشکلی باز برات پیش نیاد
مرگ:18:!
این ویندوز رو قبلا با همین رم نصب کردم و مشکل خاصی نداشت!
وصل کردن هارد به یه سیستم دیگه رو هم میخوام امتحان کنم . اما دیسک نجات چیه ؟ میتون درباره اش توضیح بدی ؟
در مورد تعمیرکار هم خیلی سخت میتونم هاردم رو با اطلاعاتش به کسی بسپرم احتمالا آخرین کاری که بکنم فرستادن پیش تعمیرکار باشه ! البته اگه با اسکن یه سیستم دیگه درست نشه !:41:

AlexanderMahone
15-06-2011, 20:01
مرگ:18:!
این ویندوز رو قبلا با همین رم نصب کردم و مشکل خاصی نداشت!
وصل کردن هارد به یه سیستم دیگه رو هم میخوام امتحان کنم . اما دیسک نجات چیه ؟ میتون درباره اش توضیح بدی ؟
در مورد تعمیرکار هم خیلی سخت میتونم هاردم رو با اطلاعاتش به کسی بسپرم احتمالا آخرین کاری که بکنم فرستادن پیش تعمیرکار باشه ! البته اگه با اسکن یه سیستم دیگه درست نشه !:41:
سلام
دیسک نجات همون انتیویروسه که روی سیستم نصبه اما به اینصورت که روی سی دی رایت میشه و قبل از ورود به ویندوز توی محیط مخصوص خودش بالا میاد و قدام به اسکن میکنه و مشکلاتی رو که انتیویروس توی ویندوز نمیتونه حل کنه توی اون محیط حل میکنه.که معروفترینشون دیسک نجات کاسپر هست که الان از بیت دفندر و اف سیکیور هم میتونی اونو دریافت کنی و حتی نورتون .
حق با شماست هارد رو با اطلاعات مهم به کسی نمیشه سپرد.:11:
اما میتونی اطلاعات مهمتو روی فلش بریزی و کل هارد رو فرمت کنی و اگر مشکل حل شده بود اطلاعات رو روی سیستم کپی کنی و اگر حل نشده بود هارد خالی از اطلاعات رو به تعمیر کار بدی

ravani_13
16-06-2011, 11:27
سلام دوستان

بنده یه کیس قدیمی و ویروسی دارم که واسه ارشیو عکس هام ازش استفاده میکنم

دیشب داشتم توی عکسام چرخ میزدم ، صبح که پاشدم دیدم اون درایو تقریبا خالی شده جز چند تا فایل ،

حالا کسی میتونه بگه دلیلش چیه و اینکه چطور میشه عکس ها رو برگردوند چون کل زندگیم اونجا بود

مرسی اگه جواب فوری بهم بدین و دقیق

jolan57
16-06-2011, 11:30
ممنون که کمک کردی!

مشکل صفحه آبی رو در این تاپیک عنوان کنید,اول فایل های خواسته شده را تهیه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید