ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربه تلخ ،گران قیمت .وارد منو سرویس نشوید.حتی شما حرفه ای ها!!!

pooladi
13-06-2011, 19:02
سلام ب همه دوستان.فکر میکردم مشکل پیدا کردن در منوسرویس مخفی مال کاسانیه ک از دیجیتال و منو ها چیزی نمی دونن .ما ک خودمون طراح مدار و برنامه ریزی و ساخت منو بر روی آی سی ها هستیم ب مشکل نمی خوریم.
حالا برو توی منو ،فارسی درست کن و تیونر دیجیتال راه بنداز اینترنت فعال کن.چشمتون روز بد نبینه وسط منو سویس برق رفت!(برای شما هم ممکنه پیش بیاد.اینجا 100 سال 1 بار هم برق نمیره).چیزی هم تغییر نداده بودم!هیچی دیگه تی وی اصلا دیگه بالا نمییاد،نه صدا داره نه تصویر،نه ریست میشه نه .....هیچی.به همین راحتی!(اشکال نرم افزاری پیدا کرد)
گارانتی هم نداره، مدلشم جدیده سام سرویس اصلا نمیدونه چی هست! چه برسه بخواد دوباره برنامه ریزیش کنن و...
حالا مگه (اگه)(شاید)یکی دیگه (مثلا ال سی دی شکسته)پیدا کنم مینشو کلا عوض کنم.حتما یه 200 یا 300 پیاده میشم اگه بیشتر نشه.حالا داستانهای دیگه بماند...
پس
توی منو سرویس نرید!چیزی که نمیدونی چیه تغییر ندید! برو یه تیونر دیجیتال بخر خیالتو راحت کن!با لپتاپت برو توی اینترنت ....
مخصوصا اگر بدون گارنتی خریدید و یا مدل جدیده....اصلا به هیچ وجه(سعی کنید با گارانتی بخرید)
بله منم منو و زیر نویس و...فارسی کردم و خوب بود ولی آخرش...
حالا دیگه خود دانید.ما گفتیم بیاییم اینجا تجربمون رو بگذاریم شاید 1 بنده خدا از دردسر نجات پیدا کنه

برقرار باشید

mehrdad_ati
13-06-2011, 22:37
توی منوی اصلی که خوب نری بهتره ! چون اگه قرار بود بی خطر باشه که مخفی نمی شد ! اما مطمعن باش نیازی نیست مینت رو عوض کنی . ببر سام ردیفش میکنه . این tv ها خیلی هم با هم تفاوتی ندارند البته به جز پنلشون .

infernal_a
14-06-2011, 07:16
[
گارانتی هم نداره، مدلشم جدیده سام سرویس اصلا نمیدونه چی هست! چه برسه بخواد دوباره برنامه ریزیش کنن و...
حالا مگه (اگه)(شاید)یکی دیگه (مثلا ال سی دی شکسته)پیدا کنم مینشو کلا عوض کنم.حتما یه 200 یا 300 پیاده میشم اگه بیشتر نشه.حالا داستانهای دیگه بماند...
پس
توی منو سرویس نرید!چیزی که نمیدونی چیه تغییر ندید! برو یه تیونر دیجیتال بخر خیالتو راحت کن!با لپتاپت برو توی اینترنت ....
مخصوصا اگر بدون گارنتی خریدید و یا مدل جدیده....اصلا به هیچ وجه

سلام دوست عزيز . اين جرياني رو كه تعريف كردي كه همزمان با ور رقتن به منو مخفي همون موقع هم برق بره ديگه ENDeeeeeeeeeeeee بد شانسيه كه شما شاملش شدي .
درسته گارانتي نداره ولي اگه از جيب مبارك هزينشو بدي خود سام سرويس تا گوشه پولو ببينه رديفش ميكنه .

hc3
18-06-2011, 17:48
خدا ال سی دیتونو بیامرزه
درست نشد

pooladi
21-06-2011, 11:29
توی منوی اصلی که خوب نری بهتره ! چون اگه قرار بود بی خطر باشه که مخفی نمی شد ! اما مطمعن باش نیازی نیست مینت رو عوض کنی . ببر سام ردیفش میکنه . این tv ها خیلی هم با هم تفاوتی ندارند البته به جز پنلشون .
سلام.خب بردم سام ، ک اینجوری میگم.هیچ کس قبول نکرد(ب خاطر مدلش).جمهوری هم همینطور.

[

سلام دوست عزيز . اين جرياني رو كه تعريف كردي كه همزمان با ور رقتن به منو مخفي همون موقع هم برق بره ديگه ENDeeeeeeeeeeeee بد شانسيه كه شما شاملش شدي .
درسته گارانتي نداره ولي اگه از جيب مبارك هزينشو بدي خود سام سرويس تا گوشه پولو ببينه رديفش ميكنه .
چی بگم،حتما خیره.
عزیزم گفتم اصلا جیب مبارک مهم نیست.کسی بلد نبود!شما میتونی بسم...

خدا ال سی دیتونو بیامرزه
درست نشد
خدا همه رفتگان رو بیامورزه.آمین
شاید یکی از دوستان زحمت خرید مینبرد از دبی(سام سرویس دبی) رو بکشه.الان اونجاست(اگر قبول کنند و بهش بدن)

saeed1351
21-06-2011, 21:39
مدلش چیه؟؟؟؟؟؟

saeed1351
23-06-2011, 08:44
به نظر من که شاید درست هم نباشه این جور پستها از فروشنده یا نصابها است که تاکید کنند اقا دستکاری نکنید و فقط ما باید راه اندازی کنیم.......

pooladi
23-06-2011, 12:19
به نظر من که شاید درست هم نباشه این جور پستها از فروشنده یا نصابها است که تاکید کنند اقا دستکاری نکنید و فقط ما باید راه اندازی کنیم.......

آخه چی بگم به شما؟؟؟؟؟؟حداقل 1نگاه کن ببین کجاها من پست گذاشتم بعد...
آدرس بدم بیای خونمون ال سی دی رو ببینی؟؟؟ قابش کردیم زدیم ب دیوار هر کی میاد میخنده!
البته حق هم داری ها،داستان اون چوپانه شده.خدا آخرعاقبت مردم رو ختم ب خیر کنه

Y.a.s.h.a.r
23-06-2011, 12:41
شاید شما ناخوداگاه دکمه ای رو فشار دادین و بدون اطلاعتون گزینه ای تغییر کرده و....

ولی فکر نمیکنم در صورتی که توی منو بچرخید و گزینه ای رو عوض نکنید مشکلی پیش بیاد.

در کل احتیاط شرط عقله،لااقل زمانی این کارها رو انجام بدین که از قطع نشدن برق مطمئن باشد .

pooladi
23-06-2011, 20:40
شاید شما ناخوداگاه دکمه ای رو فشار دادین و بدون اطلاعتون گزینه ای تغییر کرده و....

ولی فکر نمیکنم در صورتی که توی منو بچرخید و گزینه ای رو عوض نکنید مشکلی پیش بیاد.

در کل احتیاط شرط عقله،لااقل زمانی این کارها رو انجام بدین که از قطع نشدن برق مطمئن باشد .
سلام.امیدوارم این اتفاق برای کسی نیوفته
من 100% اطمینان دارم که چیزی رو عوض نکردم.اگرم عوض کرده باشم شما تا خودتون تی وی رو خاموش نکنید.چیزی سیو نمیشه.وقتی شما وارد منو میشید اطلاعات از روی یک آی سی به نام ایپرام لود میشه(فقط لود) وقتی تی وی رو آف میکنید.اطلاعات جدید به جای قبلی روی ایپرام نوشته میشه و اگر شما ناگهان اونو از برق بکشید،یا برق قطع بشه!فرصت نمیشه که عملیات سیو انجام بشه! پس با قطع برق نباید مشکلی پیش بیاد!ولی خب میبینید که اومده!!!
دوست عزیز چطور از قطع نشدن برق مطلع شیم؟ مگه هواشناسیه؟

iman_s
25-06-2011, 10:19
من یکبار منوی سرویس رو دستکاری کردم و رنگها قاطی شده بود و صفحه سیاه تر شده بود ولی دوباه رفتم تو منوی سرویس و چون مقادیر اولیه رو داشتم درست شد.
یکبار هم گزینه Local set رو روی ---- گذاشتم و وقتی تی وی رو روشن کردم یک پیعام اومد Motherboard Changed.go to service menu .... که ادامه اش رو یادم نیست و تی وی چیزی نشون نمیداد تا دوباره رفتم تو منوی سرویس درستش کردم.ولی در مورد قطع شدن برق حین نمیدونم چی بگم.کلا دستکاری اینجور وسایل الکتریکی ریسک بزرگیه.

abbasalizadeh
29-06-2011, 19:42
من هم وارد منوی سرویس یک LED 40C7770 شدم و متاسفانه شد آنچه نباید میشد و فعلاً تلویزیون زمانیکه به برق وصل میشه مدام ریستارت میشه. البته گارانتی داره و گفتن که احتمالا و انشاءلله بصورت نرم افزاری رفع میشه.

pooladi
30-06-2011, 11:02
من هم وارد منوی سرویس یک LED 40C7770 شدم و متاسفانه شد آنچه نباید میشد و فعلاً تلویزیون زمانیکه به برق وصل میشه مدام ریستارت میشه. البته گارانتی داره و گفتن که احتمالا و انشاءلله بصورت نرم افزاری رفع میشه.
سلام.آخ آخ آخ من این همه توی سر زدم...
خیلی بد شد.ولی نگران نباش سری c همه چیش توی بازار هست و انشالا همون نرم افزاری درست میشه.

تلوزیون من مدل D هستش!
بچه ها توی دبی هم گفتن این برد جدیده و هنوز توی بازار نیومده!سفارش دادن برام بیارن....
فکر کنم من اولین نفری باشم ک در خاورمیانه گند زده به تلوزیونش....

Injaneb2
01-07-2011, 07:15
خیلی بد شد.ولی نگران نباش سری c همه چیش توی بازار هست و انشالا همون نرم افزاری درست میشه.

تلوزیون من مدل D هستش!
بچه ها توی دبی هم گفتن این برد جدیده و هنوز توی بازار نیومده!سفارش دادن برام بیارن....
دوست عزیز یه ایمیل به خود سامسونگ بزن (از طریق سایتش)، ببین چی میگن، شاید فرجی بشه.

pooladi
02-07-2011, 10:04
سلام عزیز.من این کارو انجام دادم اونم چند بار،متاسفانه کامپیوتر ب ایمیل ها پاسخ میده و آی پی ایرانو همیشه با این ایمیل جواب میده
شما هر چی هم نوشته باشی پاسخ همینه

Hi

Pleasant day to you.

-------------------------------------------------------------
Thank you for writting in to Samsung Malaysia.

Base on the model, the TV is belong to New Zealand region. Kindly refer origin country of Samsung
Customer Service Center for further assistance.

-------------------------------------------------------------

Thank you & best regards
Samsung (M) Electronics Customer Service
Samsung Careline #1-800-88-9999

Injaneb2
02-07-2011, 12:33
یه ایمیلی به نمایندگی در نیوزیلند یزنید، بالاخره تیریه در تاریکی.

*Alucard*
02-07-2011, 13:06
@pooladi
عجله نکن بزار نمایندگیهای ایران این مدل رو به طور رسمی وارد کنن اونوقت از طرف کمپانی مادر کیتهای آموزش و پشتیبانی به همراه سخت افزار و نرم افزار در اختیار نماندگیهای رسمی قرار میگیره پنلهای سری D کلا رفرم خاصی در نرم افزار و سخت افزارشون ایجاد شده که با سریهای قبلی زیاد سازگاری ندارن.

pooladi
02-07-2011, 17:28
یه ایمیلی به نمایندگی در نیوزیلند یزنید، بالاخره تیریه در تاریکی.
حالا شاید انجام دادم.آخه خیلی بعیده ....

@pooladi
عجله نکن بزار نمایندگیهای ایران این مدل رو به طور رسمی وارد کنن اونوقت از طرف کمپانی مادر کیتهای آموزش و پشتیبانی به همراه سخت افزار و نرم افزار در اختیار نماندگیهای رسمی قرار میگیره پنلهای سری D کلا رفرم خاصی در نرم افزار و سخت افزارشون ایجاد شده که با سریهای قبلی زیاد سازگاری ندارن.
سلام ناظر محترم.خوبی؟تشکر
بله من هم همین کارو میکنم.فعلا 1 مینبرد از دبی میگیرم(سفارش دادن بیاد،ماه دیگه میرسه،حالا داستان داریم...) کارمو راه میندازم تا بعدا ک قطعاتش زیاد شد مین قدیمی رو فلش میکنم(انشالله راه میفته) بعدشم میفروشمش...

abbasalizadeh
07-07-2011, 23:10

تلوزیون من مدل D هستش!

متاسفانه بردم نمایندگی، گفتن که باید بردش عوض بشه. البته مشکل اصلی از IC فلش هست، اما میگن که در LED ها، بر خلاف LCD ها، نمیشه تنها IC فلش رو عوض کرد و باید کل برد عوض بشه و 280 هزار تومن هم هزینه داره.
ضمنا به علت تقلب فروشنده، تلویزیونی به ما تحویل شده بود که 360 ساعت کار کرده بود. حالا تلویزیون رو پس گرفتن، نداشتن که به جاش یکی دیگه به من بدن. ضمنا هزینه ی تعمیر و تعویض برد اون تلویزیون رو هم من باید بدم.

این مساله در خاورمیانه نظیر نداره.

pooladi
09-07-2011, 01:05
متاسفانه بردم نمایندگی، گفتن که باید بردش عوض بشه. البته مشکل اصلی از IC فلش هست، اما میگن که در LED ها، بر خلاف LCD ها، نمیشه تنها IC فلش رو عوض کرد و باید کل برد عوض بشه و 280 هزار تومن هم هزینه داره.
ضمنا به علت تقلب فروشنده، تلویزیونی به ما تحویل شده بود که 360 ساعت کار کرده بود. حالا تلویزیون رو پس گرفتن، نداشتن که به جاش یکی دیگه به من بدن. ضمنا هزینه ی تعمیر و تعویض برد اون تلویزیون رو هم من باید بدم.

این مساله در خاورمیانه نظیر نداره.
چی بگم!!!
من میدونم چی میکشی!:40:سخت میشه باور کرد.ولی هر کی خربزه...آخرش خوشه
منم ب تمام کشورای جهان چندین بار ایمیل زدم ولی هیییییییچ!احتمالا دیگه منو با اسم کوچیک میشناسن
قرار شد توی خونه عکس منو با کیفیت 1080p HD و اندازه 40 اینچ چاپ کنن بزنن روی صفحه ال سی دی....
من نمی بخشم کسی ک این تایپکو بخونه و بازم بره تلوزیونشو خراب کنه

pooladi
22-10-2011, 10:07
سلام ب همه دوستان
من چند ماهی خونه نبودم، والان ک اومدم هنوز tv رو تعمیر نکردن. ب چند جا زنگ زدم گفتن این مدل وارد بازار شده و قطعاتش موجوده و میگفتن ک قابل فلش شدن نیست و باید مین عوض شه،هزینه زیادی هم برای تعمیر دریافت میکنند!
حالا کسی از دوستان یا ناظرین محترم میتونه بنده رو راهنمایی کنه ک از کجا میتونم یک مین برد با قیمت مناسب تهیه کنم؟
برای عوض کردنش مشکلی ندارم.
ommolfesad
05-11-2011, 15:52
دوست عزیز مطمئن باش زیر 100 تومن خرجشه

برات شماره یه تعمیرکار سام سرویس رو میفرستم (پیام خصوصی) بهش زنگ بزن و بگو که گارانتی نداره و کاری هم با سام سرویس نداری و جداگانه هزینه رو پرداخت میکنی .( خیلی منصفه ) .

imanhalab
08-11-2011, 22:28
منم همینطور بد بخت شدم