ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سپاهان-پرسپوليس با ياد ناصر حجازي | سوپر جام ایران

satttanism
12-06-2011, 19:46
سپاهان و پرسپوليس ديدار سوپر جام فوتبال ايران را برگزار مي کنند.

دیدار سوپر جام ایران با نام اسطوره فوتبال،ناصر حجازی مجددا برگزار می شود.این اتفاق در حالی قرار است بیفتد که از سال 1384 که دیدار سوپر جام بین تیم های صباباتری و فولاد خوزستان برگزار شد دیگر خبری از این مسابقه نشده است.

به گزارش خبرآنلاین وقتی چند روز قبل بحث برگزاری این دیدار در سازمان لیگ به میان کشیده شده مسئولان فوتبال ایران با پیشنهادی روبرو شدند که سوپر جام را هر ساله با نام و یاد ناصر حجازی برگزار کنند.

طبق اخبار رسیده از سازمان لیگ برتر،سوپر جام دیداری است که می تواند قبل از آغاز فصل جدید لیگ برتر شور و هیجان خاصی را نزد طرفداران فوتبال بیاورد.

به همین دلیل فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر برنامه خاصی برای برگزاری منظم این دیدار در نظر گرفته اند و با توجه به پیشنهاد مطرح شده برای نامگذاری این مسابقه به یاد اسطوره،دیدار قهرمان لیگ برتر و قهرمان جام حذفی قطعی است.

varzesh3.com

manreza71
12-06-2011, 22:11
فقط میتونم بگم
در حیرتم از این مردم پست...........این زنده کشان مرده پرست

گرافيكار
12-06-2011, 23:25
فقط میتونم بگم
در حیرتم از این مردم پست...........این زنده کشان مرده پرست

من هم در حيرتم كه خيلي ها از اين شعر به گونه اي استفاده ميكنن كه گويي خودشون از اين مردم نيستن
طبق اصول جامعه شناسي همه ما روي رفتار همديگه تاثير ميزاريم پس همه ما در به وجود اومدن همچين ذهنيتي مقصر اصلي هستيم
اولين زنده كش مرده پرست خود من هستم
اما مثل اينكه من نوعي هميشه قبل از خودم مردم رو محكوم ميكنم و ديواري كوتاه تر از مردم پيدا نميكنم

manreza71
13-06-2011, 09:31
من هم در حيرتم كه خيلي ها از اين شعر به گونه اي استفاده ميكنن كه گويي خودشون از اين مردم نيستن
طبق اصول جامعه شناسي همه ما روي رفتار همديگه تاثير ميزاريم پس همه ما در به وجود اومدن همچين ذهنيتي مقصر اصلي هستيم
اولين زنده كش مرده پرست خود من هستم
اما مثل اينكه من نوعي هميشه قبل از خودم مردم رو محكوم ميكنم و ديواري كوتاه تر از مردم پيدا نميكنم
سوء تفاهم نشه .... منظور در وحله اول مسئولین هستن و در وحله دوم خیل وسیع مردم که گول حرف اینارو میخورن که من و شما و... هم شاملش میشیم و قتی به خودمون میایم که دیگه فایده ندارهو به فکر بزرگداشت ثوری و نمادین میفتیم تا بازم همین مردم رو گول بزنیم