مشاهده نسخه کامل
: درخواست کتاب روانشناسی رنگها
HEGMATANEH
12-06-2011, 19:09
سلام به دوستان گلم که همیشه کمکم کردید
عزیزان من تمام فتوشاپ رو تقریبا بلدم .جدیدا تو یه شرکت مشغول به کار شدم و تازه فهمیدم که مشکلم تو رنگ بندی کارهام هست.
حالا دوستان عزیز اگه میتونید یه کتاب برای رنگها بزارید یا اگه پیشنهادی دارید بفرمایید
HEGMATANEH
12-06-2011, 19:59
کسی نبود به این بنده کوچیک خدا کمک کنه؟
ehsan_old
12-06-2011, 21:52
این رو تهیه کنید.
کتاب رنگ
جوهانز ایتن، محمدحسین حلیمی (مترجم)، علی اصغر رستمی (ويراستار)
مشخصات کتاب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* تعداد صفحه: 254
* نشر: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان چاپ و انتشارات
(02 آبان، 1388)
* شابک: 978-964-422-616-8
* قطع کتاب: خشتی
* وزن: 650 گرم
HEGMATANEH
12-06-2011, 22:34
دوست عزیز دستت مرسی
لینکی ازش داری که بتونم دانلودش کنم ؟
اگه باشه چی میشه ؟
wichidika
22-11-2011, 19:36
از دير زمان اثر رواني رنگ در اشخاص مختلف مورد توجه دانشمندان بوده است و با مرور زمان گسترش يافته است.
، در وبلاگي آمده است: با يک آزمايش و تعويض رنگها بر روي پردهاي از يک سالن نمايش و کنترل حرارت و رطوبت سالن و اظهارات دو نفر ناظر رنگها در سالن در خصوص حرارت و مطبوعيت رنگها و کنترل نبض و درجه حرارت بدن آنها در هر 15 دقيقه ثابت شده است که با تغيير رنگها در هر 15 دقيقه درجه حرارت بدن و نبض دو نفر ناظر صفحه مرتباً تغيير يافته است.
ثابت شده است جعبههايي که رنگ روشن و باز دارند کمتر سنگين بوده و جعبههاي سياه رنگ سنگيني بيشتر دارند و همچنين اتاقهايي از بيمارستانها که رنگ آبي دارند يا شيشههاي آبي رنگ دارند اثر خوبي روي بيماران دارد و به همين دليل است که اطاق عمل جراحي در بيمارستانها به رنگ آبي است.
براي رنگ آميزي کاغذ تحرير و مطبوعات نيز مطالعات زيادي شده است. اشخاصي که نزديکبين هستند و چشم آنها در مطالعه زياد خسته ميشود بايد کاغذهاي سبز و آبي به کار برند که بسيار مناسب است.
اين رنگها در کارخانجات هم مناسباند چون خستگي کارگران را کم كرده و سردرد آنها را رفع ميكند و مانع از حرکات نامناسب ميشود.
انتهاي پيام
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.