مشاهده نسخه کامل
: چی کار کنیم که جامعه ی بهتری داشته باشیم ؟ (نظر تو چیه؟)
چی کار کنیم که جامعه ی بهتری داشته باشیم ؟
هدف من از زدن این تاپیک اینه که به هم کمک کنیم تا جامعه ی بهتری داشته باشیم !
توی این تاپیک میتونیم تبادل نظر کنیم تا به نتیجه های مفیدی برسیم و ببینیم چی کار کنیم که جامعه مون بهتر بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مثال شما شاید یه سری نظر و ایده داشته باشید، شاید یه سری اخلاق و رفتارهارو در جامعه دیدید که اذیتتون میکنه و به نظرتون این رفتارها باید حذف بشه تا به پیشرفت جامعه کمک کنه!
شما میتونید این ها رو اینجا مطرح کنید تا نتیجه گیری بشه و دوستانی که این مطالب رو میخونن سعی کنن به این نظرها احترام بزارن و به اون ها عمل کنن و به بقیه هم تذکر بدن !
ما میتونیم از چیزای خیلی کوچیک شروع کنیم. البته این چیزای کوچیک ممکنه خیلی بزرگ باشن !
توجه : بحث ما بیشتر برای پیشرفت سطح فرهنگی جامعه هست بنابراین از بحث دینی یا سیاسی لطفا خودداری کنید. چون توی این دو مورد معمولا اختلاف عقیده ها زیاده و نمیشه به نتیجه ای رسید ! و البته از همه مهمتر اینکه تاپیک به این چیزا ربطی نداره.
اول خودم یه مثال میزنم و شروع میکنم.
آشغال جاش تو سطل آشغاله !
شاید به نظرتون این موضوع یه موضوع خیلی کوچیک باشه یا شایدم براتون خنده دار باشه !
اما من افراد زیادی رو میبینم که با این که از سطل آشغال فاصله ی زیادی ندارن ولی حاضر نمیشن آشغال رو توی سطل آشغال بندازن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واقعا دلیلش چی میتونه باشه ؟!
مثلا تو مترو بودیم یارو بلیط متروش دستش بود و همونجا روی پله برقی پرت کرد پایین !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صورتی که همون پایین سطل آشغال هست.
به نظر من بهتره که به نظافت شهرمون بیشتر اهمیت بدیم. و شعار شهر ما خانه ی ما که حالا به یه جک تبدیل شده رو به واقعیت تبدیل کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه : این یه مثالی بود برای اینکه منظورمو از این تاپیک بفهمید. البته مطمئن هستم که خیلی از شما این کارو نمیکنید ولی پست های این تاپیک حداقل به منظور یه تذکر فرهنگیه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک نکته :
این تاپیک تحت شرایط خاص تایید شده ، بنا بر این هرگونه بحث حاشیه ای ، اسپم ، بی ربط و .... تنها طول عمر این تاپیک رو کاهش میده چون موضوعش مستعد بوجود اومدن برخی مسائل هست .
تشکر از همراهی دوستان
pashangi
12-06-2011, 19:34
با سلام
تاپیک خوبی هستش:11:
یکی از صدها یا هزاران کاری که برای اصلاح باید صورت بگیره این که فقط به دزدی و اختلاص و سایر جرایم کوچیک افراد بدون نفوذ و عادی جامعه رسیدگی نشه بلکه این باید شامل افراد بانفوذ (گردن کلفت ها ، آ ق ا زاده ها و از این قبیل افراد ) هم رسیدگی بشه نه اینکه چون طرف پول داره یا آ ق ا زاده هستش بهش مدال افتخار :41: هم بدن
ضمنا مورد بالا نه سیاسی نه مذهبی و نه ... و شامل خط های قرمز و زرد و نارنجی و کلا سایر خطوط خود سانسوری و ... نمی شه:21:
البته اصلاح شدنی در کار نخواهد بود مگر این که این کشور رو با بمب اتم کلا تخریب کنن بعد از یه جای دیگه آدم (انسان) بیارن و از صفر کشو رو درست کنن ، ضمنا کشور بدون نفت و گاز باشه
در ضمن اگه خواستید پست رو پاک کنید:5:
با تشکر
Reza31001
12-06-2011, 19:53
به نظر من اگه جامعمون بشه همون جامعه ای که معلممون می گفت اوایل دهه 60 بوده عالی میشه
جامعه ای که وقتی دو تا ماشین با هم تصادف میکنن به جای بدوبیراه و گاهی وقتها شاخ و شونه کشیدن با یه صلوات قضیه رو ختم به خیر کنن
اما چطوری؟
فکر می کنم فقط و فقط کافی باشه در شرایط مختلف اول یه ثانیه فکر کنم که طرف مقابلم ایرانیه یعنی هم وطنم همشهریم و در یک کلام برادرم پس اگه من سر اون رو کلاه بذارم سر خودم رو کلاه گذاشتم اگه من به برادرم تهمت بزنم به خودم تهمت زدم اگه من حق کسی رو بخورم در حق خودم ظلم کردم و...
پیدا کردن راه کار برای درست کردن مصداق های بی فرهنگی یک چیز هست و پیدا کردن راه کار برای اصلاح فرهنگ و سطح شعور جامعه یک چیز دیگه
میشه بر روی مصادیق بی فرهنگی که کم هم نیستن صحبت کرد مثل همین اشغال ریختن در مکان های عمومی ، بکاربردن الفاظ رکیک ، رانندگی ، استفاده نکردن از پل عابر پیاده و هزاران مساله دیگه !!! یا اینکه بحث به صورت ریشه ای باشه تا راه کاری پیدا بشه که سطح شعور و فرهنگ ما بره بالا تا خود به خود کل این مسایل درست بشه
به نظر من یکی از مهمترین چیزهایی که تو جامعه امروز ما کم هست (و قدیم تقریبا نبوده) سطح اطلاعات و سواد مردم ما هست (مدرک رو نمی گم) وقتی جامعه ما کتاب نمی خونه ، روزنامه نمی خونه ، فیلم با ارزش نگاه نمی کنه ، حرف های با ارزش نمی زنه ، هنر رو مسخره می کنه و... این جامعه واضح هست که به سوی اشتباهی داره قدم بر می داره
به نظر من مهمترین راه اصلاح یک جامعه افزایش سطح سواد و اطلاعات و میزان کتاب خوانی در اون جامعه هست
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-06-2011, 20:08
سلام
يكي از چیزهایِ بسیار مهم برایِ جلوگیری از فساد اداری و مالی در یک جامعه , ضرورتِ عوض کردنِ مقامهایِ علی رتبه و با نفوذ هست تا فرصتِ خراب شدن پیدا نکنند .
کسی که برایِ مدتِ طولانی در یک پست و مقام میمونه در معرض فساد و خرابی قرار میگیره .
به کسی اجازه ندین مدتِ طولانی در یک پُست بمونه .
مثال :
یک مدیر بانک که سالهای سال مدیر یک شعبه بوده , کم کم با مشتریهایِ خراب که رشوه میدند و دسته چک میگیرند یا وامهایِ بی حساب کتاب میگیرند آشنا میشه . موقعی گندش در میاد که دیگه کار از کار گذشته .
در هر کشوری , در هر دولتی , در هر وزارتخانه و ارگانی اگر کسی هست که سالهاست سِمتِش رو حفظ کرده , بدونین که احتمالِ خراب بودنش خیلی زیاده . حالا یا دستِ آخر لو میره و گیر میافته یا گیر نمیافته .
================================================== =======
راهِ دیگه برایِ جلوگیری از فسادِ مالی و اداری در یک کشور , مجبور کردنِ تمامِ مقامهایِ علی رتبه به تهیه یک لیستِ کامل از تمام دارائیهاشون و تمامِ خرید و فروشهاشون هر سه ماه یکبار هست .
هم برایِ خودشون هم برایِ بستگان نزدیکشون ( همسر و فرزند و پدر و مادر و خواهر و برادر )
باید با دست خط خودش این لیست رو بنویسه و امضاء کنه و انگشت بزنه در حضور 4 شاهد رسمی از مقاماتِ موردِ اعتمادِ مردم مثل وزیر دادگستری .
هر کس که این شرط رو قبول نکنه یا فاسد هست یا خیالهایی داره و نمیخواد کسی مراقبش باشه .
هر کس این شرط رو قبول نکنه اصلاً نباید حق کاندید شدن داشته باشه برایِ اون پست و مقام .
این لیستها باید به اطلاعِ عموم برسه تا اگر کسی مدرکی داره که ضدش رو ثابت میکنه فوراً تمامِ رساناها و مقاماتِ ذی ربط رو آگاه کنه تا اون شخص استیضاح بشه .
================================================== ======
یکی از مواردِ بسیار مهم در هر کشوری برایِ پیشرفت کشور و جلوگیری از اختلاس و رشوه و دزدی و سوء استفاده از پست و مقام , این هست که همه ی مردم درک کنند که دولت چی هست و مقماتِ دولتی کی هستند و چه کاره اند .
دولت چیه ؟
یک اداره ی بسیار گسترده که کارش اداره کردنِ اموال و داراییهای مردم یک کشور و محافظت از اون اموال و دارائیها و درامدها هست .
این اموال چی هست ؟
ثروتهایِ طبیعی مثل نفت و گاز و معادن و جنگلها و آبها و زمینها و دریاها و سدها و کارخانه ها و شرکتهای دولتی و غیره .
تمام این اموال و داراییها متعلق به مردم هست نه دولت . دولت مردان فقط کار اداره ی این املاک رو به عهده دارند . نه بیشتر و نه کمتر .
مقامات دولتی چه کاره اند :
کارمندانی که مردمِ یک کشور اونها رو استخدام میکنند تا اموال و دارائیهاشون رو اداره کنند و درآمدها رو عادلانه بینِ همه ی مردم اون کشور تقسیم کنند .
تمام این مقاماتِ دولتی از بالاترین مقام گرفته تا پایین ترینشون فقط کارمند هستند و کار میکنند و حقوق میگیرند و غیر از حقوقشون و مزایای تابعه ( مثل بیمه و بازنشستگی ) هیچ حق و حقوق دیگه ای ندارند .
اونها مالکِ کشور نیستند و کشور مالِ مردم هست و اون مقاومات برای مردم کار میکنند و برای این کار حقوقهایِ خوبی هم میگیرند و غیر از حقوقشون هییییچ حق و حقوق دیگه ای ندارند .
اگر درست کار کنند و امانتدار باشند , این وظیفه شون هست و حق ندارند سر کسی منت بذارند .
اگر هم درست کار نکنند یا غیر از حقوقشون چیزی رو به جیب بزنند , خائنِ به وطن هستند و باید علنی محاکمه بشند و به اشدّ مجازات برسند تا عبرتِ دیگران بشند .
وقتی یک رئیس جمهور یا یک وزیر یا یک نمانده ی مجلس رو میبینین یادتون باشه که اونها باید جلوی شما بلند بشند و بهتون احترام بگذارند چون برای شما کار میکنند و از اموال شما حقوق میگیرند و باید از شما تشکر هم بکنند که بهشون اجازه دادین که به اون پست و مقام برسند .
البته مردم هم به اونها احترام میذارند اما تا وقتی که اون مقامها با کار خوب و اخلاص و امانتداری کار کنند . و اگر دست از پا خطا کردند وای به حالشون از مردم و از خدای مردم .
کسی که میدونه لیاقت و شایستگی یک پست و مقام رو نداره اما برایِ دنیاپرستی اون پست و مقام رو قبول میکنه , حساب و کتاب بسیار سختی در قیامت در انتظارشه .
کسی هم که لیاقت و شایستگیِ یک پست و مقام رو داشته باشه اما از روی تنبلی یا ترس و هراس یا لجبازی اون پست و مقام و مسئولیت رو قبول نکنه و باعث بشه که اون مسئولیت به دستِ آدمهایِ بی کفایت و خائن بیافته هم در قیامت از خدا در امان نخواهد بود .
Ice Pain
12-06-2011, 21:03
یه داستانی یه جا خوندم برای شما هم مینویسم
فردی قصد داشت دنیا رو بهتر کنه، دید نمیتونه... تصمیم گرفت کشور خودش رو ... دید نمیتونه... تا جاییکه تصمیم گرفت خانوادش رو بهتر کنه اما بازم نتونست و تصمیم گرفت خودش رو که میتونه بهتر کنه
نتیجه: برای بهتر شدن دنیا باید از خودمون شروع کنیم
ببخشین که به طور خلاصه داستان رو گفتم
H A M A S
12-06-2011, 21:07
بازم میگم
تقوا+نظم
هرکی این دوتا رو رعایت کنه میخواد رئیس جمهور باشه+دانشجو باشه+کارگر شهرداری یا موزیسین باشه
یا هر مقامی یا شغلی که داشته باشه میتونه جامعه اش رو بسمت مدینه فاضله یا آرمان شهر ببره
فقط به این دو کلمه خوب فکر کنید!
ببینید اگر این دو تا وجود داشت در تمام افراد دنیا چه گلستانی میشد!
masoud glx
12-06-2011, 21:14
حفظ آرامش ...
توی اروپای شمالی به دلیل آرامش ذاتی مردم و البته سطح سواد و فرهنگ بالای جامعه ، حتی اگر دولتس هم وجود نداشته باشه تا کارها رو انجام بده یا نظارت کنه بر امور و غیره ... ، همه چیز مثل سابق انجام میشه . مردم مالیات هاشون رو به موقع پرداخت می کنن ، زباله ها رو به موقع دم درب میگذارن ، موقع تصادف بدون داد و بیداد کارت بیمه رو به طرف مقابل میدن ، کارمندان توی اداره ها وقت ارباب رجوع رو تلف نمی کنن و . . . که نمونه اش هم موجود هست .
آرزو دارم هرچه سریع تر ایران هم به اون نقطه برسه .
فکر می کنم فقط و فقط کافی باشه در شرایط مختلف اول یه ثانیه فکر کنم که طرف مقابلم ایرانیه یعنی هم وطنم همشهریم و در یک کلام برادرم پس اگه من سر اون رو کلاه بذارم سر خودم رو کلاه گذاشتم اگه من به برادرم تهمت بزنم به خودم تهمت زدم اگه من حق کسی رو بخورم در حق خودم ظلم کردم و...
کاملا درسته. متاسفانه من هم رفتارای خیلی زننده ای رو دیدم. مثلا دو تا ماشین با هم تصادف میکنن در صورتی که هیچ کدوم از اون ماشینا خسارت زیادی ندیدن !! ولی راننده هاشون پیاده میشن و چنان با هم دعوا میکنن که انگار چی شده ! این رفتار خیلی ناراحت کننده س.
اصلا انگار مردم اینقدر عقده توی دلشون از مسائل مختلف مونده که منتظر یه چیزین تا یه کم خودشونو خالی کنن !
به نظرم حرف های شما تقریبا مربوط به این حدیث معروف میشه که " هر چه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند".
بعضی وقتا به این فکر میکنم که ما اگه فقط همین یه حدیث رو که به ظاهر کوچیکه ولی پر از پیام اخلاقیه عمل کنیم چقدر جامعه مون بهتر میشه.
پس بیاید هر چی رو برای خودمون میپسندیم برای دیگران هم بپسندیم و با دیگران جوری رفتار کنیم که دوست داریم با ما رفتار کنن.
البته گفتن این حرف خیلی ساده س و اصل کار عمل کردن به اونه :11:
میشه بر روی مصادیق بی فرهنگی که کم هم نیستن صحبت کرد مثل همین اشغال ریختن در مکان های عمومی ، بکاربردن الفاظ رکیک ، رانندگی ، استفاده نکردن از پل عابر پیاده و هزاران مساله دیگه !!! یا اینکه بحث به صورت ریشه ای باشه تا راه کاری پیدا بشه که سطح شعور و فرهنگ ما بره بالا تا خود به خود کل این مسایل درست بشهکاملا موافقم و هدف من هم از این تاپیک بیشتر پرداختن به بحث بی فرهنگی جامعه و ارائه ی راهکار برای حل مشکلات فرهنگی بود. چون اینجوری تقریبا هر کسی میتونه از این تاپیک بهره ببره و لازم نیس بحثای تاپیک خیلی سطح بالا باشه تا عمومیت نداشته باشه.
به نظر من مهمترین راه اصلاح یک جامعه افزایش سطح سواد و اطلاعات و میزان کتاب خوانی در اون جامعه هستکاملا درسته ... الان واقعا ما هر چی میکشیم از بی سوادیه !
یه مثال خیلی ساده بزنم که خودم دیدم. دانشگاه خودمون رو مثال میزنم. چرا دانشگاهی که من توشم نباید پیشرفت کنه ؟ چون سطح سواد دانشجوها به عنوان کسی که داره رشته ی کامپیوتر میخونه فوق العاده پایینه و هدف و انگیزه هم نیست !! هدف فقط گرفتن یه مدرکه نه سواد !
پس استاد هم میاد با تموم بی سوادیش درس میده و هیچ کی صداش در نمیاد.
در صورتی که اگه دانشجو دنبال سواد باشه استادها حتما سطحشون میره بالاتر و دیگه نمیتونن یه جای درس رو بپیچونن چون میدونن دانشجوها ازش نمره نمیخوان ! سواد و علم میخوان.
خود من اولش هیچ علاقه ای به مطالعه ی کتاب نداشتم ولی از وقتی علاقه مند شدم با خوندن چند تا کتاب واقعا تغییر زیادی کردم ! :20:
تقوا+نظمکاملا درسته. اما این حرف خیلی کلیه ! سر همون تقوا کلی مسائل باید مطرح بشه که چه جوری آدم به تقوا برسه و .... البته به نظر من تقوا خودش نظم رو خود به خود درون شخص ایجاد میکنه :46:
حفظ آرامش ...درسته ... چیزی که کمتر کسی توی زندگی های الان داره !
ولی آیا منظور از این آرامش، آرامش معنویه یا مادی ؟
آیا توی این جامعه میشه به آرامش رسید :13:
آیا این توقع زیاد نیست که با وجود این همه بدبختی ما از مردم بخوایم آرامش داشته باشن ؟
و در نهایت برای به دست آوردن این آرامش باید چی کار کرد ؟!!
دوستان خیلی ممنون از استقبالتون. من به شخصه از حرفاتون خیلی استفاده میکنم.
اما به نظرم بهتره به مسئله ی بی فرهنگی و حل مسائل برای اصلاح فرهنگ جامعه بپردازیم و وارد مسائل حاشیه از تاپیک نشیم.
ممنون از توجه تون :11:
ملا نصرالدین
13-06-2011, 11:42
به نظر من باید ما یاد بگیریم برای هر کار کوچک و بزرگی کمی تلاش کنیم و میان بر زدن رو فراموش کنیم.الان طرف میخواد درس بخوانه حال نداره رشوه میده .
میری بانک یا نانوایی 1 لحظه طاقت نداره توی صف وایسه.میخواد یه جوری حق دیگران رو ضایع کنه خودش بره جلو.با اینکه هیچ عجله ای هم نداره
توی خیابان خلاف رفته میخواد پلیس رو بپیچونه جریمه نشه
با سطل اشغال 1 متر فاصله داره ولی اشغالش رو روی زمین می اندازه
از طرفی مسئولان هم باید وظایفشون رو درست انجام بدن تا واسه کارهای اداری نیازی به این میان بر ها برای مردم نباشد
NAMDAR_M
13-06-2011, 13:19
سلام خدمت دوستان راستش من اولین بار که تو فروم ثبت نام کردم توسط یکی از دوستان از این موضوع خوشم اومد به نظر من مشکل اینه ما که خودمونو مسلمون میدونیم اصلی ترین چیزی که تو همه موارد وجود داره اینه ما تعادل نداریم به قول معروف یا از این ور پشت بوم میافتیم یا از اونور
تو موارد رانندگی عروسی عزا درس هر چیزی یه تعادلی میخواد و ما نداریمش
کشور ما،برای داشتن جامعه ای بهتر،باید یه سری وضعیت ها رو داشته باشه:
مثلا اقتصادی!
اگر ورود گردشگر،با هر شرایطی(پوشش و نسبت!) ازاد باشه،گردشگر های بیشتری(خیلی خیلی بیشتری!!) به ایران خواهند اومد!!این گردشگر ها میخورن،میخوابن و خرج میکنن!! اینها یعنی درامد برای برخی از مردم!!یعنی مشکل بیکاری کمتر میشه،درس خونده های تخصصی این رشته،میتونن کمک شایانی بکنن،ولی هموطنوری که گفتم،تا وقتی به زور تن گردشگر لباس بچپونی،طرفت نمیاد!!(عامل دافعه!!) این عامل تنها تو دست حکومت هستش....
مثلا،بالا بردن شادی جامعه!! تی وی ما 24 ساعته عذاداری میکنه!!خیلی وقت بود که ندیده بودم تی وی خودی رو،ولی ظاهرا کارش به جایی رسیده که واسه روز میلاد فلان امام هم نوحه پخش میکنه!!که تاسف باره!!اگر اجازه داده میشد که کنسرت ها به راحتی برگذار بشه،به کار هنرمندان زیاد گیر نمیدادن و حتی شاید به بعضی هنرمند های خارجی اجازه میدادن که به شرط تامین امنیت کنسرت،بدون مشکل کنسرت بذارن، هم از لحاظ اقتصادی و هم از لحاظ سطح شادی جامعه و ریلکس تر شدن ملت خوب یود!! مشخصا کلی کار هم ایجاد میشه...از طراح بلیط و بلیط فروش گرفته تا نور پرداز و فروشنده ی دستگاه های نورپردازی تا صدا بردار و دستیارش و فروشنده ی دستگاه صدا برداری....هنرمند،کنسرت گذار،صاحب کنسرت و....!!حتی مالیات هم پرداخت میشد که باز به سود حکومت بود!! مردم هم ساعاتی برای شادی داشتن و قصه ها و اعصاب خوردی ها رو فراموش می کردن!! مشخصا این مسئله تو دست حکومت و تا حدودی وزارت ارشاد هستش!!
اموزش و پرورش بهتر:
در صورتی که از اول،به بچه ها یاد داده بشه که بستن کمربند ایمنی،به این دلیل نیست که جریمه نشیم،بلکه به این دلیله که جونمون حفظ بشه و مثل اون اقاهه تو عکس،دست و پامون زخم نشه یا نمیریم،مسلما بستن کمربند ایمنی و رانندگی بهتر رو از سنین پایین تر،تو ذهن بچه ها نهادینه کردیم!!(شوهر خاله ی بنده،وقتی تنهاست،همیشه باسرعت های بسیار!بالا رانندگی میکنه،ولی دختر کوچیکش که همراهشه،یا باید گریه و قهر کردنش رو تحمل کنه،یا 80 تا بالاتر نره!!یعنی امنیت بالاتر.....
توجه کردین که جدیدا،مد شده ملت حتی بچه های 4-5 ساله!! سرشون رو میندازن پایین و از خیابون رد میشن؟بدون هیچ نگاه کردنی؟! اشغال ها رو میریزن رو زمین؟!! ایا بهتر نیست که مفاهیمی همچون نوبت،احترام متقابل،دیر عصبانی شدن و... رو از بچگی به بچه ها یاد بدیم؟! اون هم نه به شکلی که امتحانی باشه و مجبور باشن حفظش کنن!!کافیه با چارتا روان شناس صحبت کنن و راه هایی رو پیدا کنن برای اینکه بعد از اموزش این مفاهیم،بچه ها به اونها پایبند باشن!! مشخصا کلیک این مسئله،تو دست های حکومت و اموزش و پرورشه!!(درس های مربوطه تو کتابمون رو یادم میاد،رسما اعلام میکنم که نتیجه ی ضد داشتن!!)داداش سیا نتیجه ی بهتری داشت!!
مدرنیته کردن بخش ادارت...
ساعت ها وقت و اعصاب ملت،تو ادارات خورد میشه!! مراحل مختلف و زیاد انجام یه کار،اعصاب خورد کنه...برای اینکه کارهای مالیاتیت رو انجام بدی برای مثال،باید بین ده ها نفر پاسگاری بشی!!در صورتی که با مفاهیم تکنولوژی میشه یه به صورت کاملا کامپیوتری،یه درخواست رو فرستاد،بین تمامی بخش ها که نیازه بررسی بکنن فرستاد،نتایج رو دریافت کردو به طرف که رو صندلی مقابل نشسته تحویل داد!!کارمند های اداره در روز با هزار نفر ادم جورواجور با سطح تحمل و فهم مختلف طرف نمیشن که اعصابشون داغون بشه،ملت کارشون سریعتر انجام میگیره وبا اعصاب اروم تر میان بیرون!!!! اگه تصادف بکنه،طرف اونقد خودش عصبانی نیست که به خاطر یه راهنما با قمه بیوفته دنبال طرف!! در این مورد،باید اموزش کارمندان و همچنین مکانیزه تر شدن سیستم ها رو در نظر گرفت!! با این کار،شما فقط با یه اپراتور حرف میزنین،اون بهتون میگه باشه لطفا بشینین!! بعد از چند لحظه شما رو صدا میزنه و کارتون رو انجام شده تحویل میده!! البته مثل بانک ها با نوبت هم میرین جلو که دیگه بحثی هم تو نوبت و اینا نباشه!!به همین سادگی....
افزایش فظای سبز و ازادی های اجتماعی بیشتر...
اینکه به یه ادم 20 ساله با دو متر قد و 70-75 کیلو وزن بگن بچه از رو این صندلی بلند شو اونور بشین،مثل این میمونه که بزنی تو گوشش!!اگه با احترام صحبت بشه با افراد توسط پلیس،اوضاع خیلی بهتر میشه!! همینطور اینکه جلوی یه ادم بالغ مثلا 27 ساله رو بگیرن که شما با این اقا چه نسبتی داری،یکی از مسخره ترین و احمقانه ترین کارهاست که باعث میشه ملت دست به حماقت های بدتری بزنن!!اگر اوضاع اقتصادی ملت خوب باشه و سطح شادی و خوشحالی مردم هم بالا باشه،مسلما درگیری ها هم پایین تره و ملت اسودگی و امنیت بیشتری دارن...البته تحدید امنیت مردم توسط پلیس یه مسئله ی جداست و بحث ما فقط افراد با استعدادی هستش که به دلایلی شغل ندارن و مجبور میشن مزاحم مردم بشن....
برنامه های تلویزیونی و تفریحی!! هدف دار بهتر!!
نم داشتم کف بالا می اوردم وقتی برخی تصاویر ایران در این تاپیک رو می دیدم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر میرسه با پخش کردن برنامه هایی در مورد طبیعت،اماکن و مناطق توریستی و...!!(چی گفتم!) توی تی وی،باعث میشن که ملت به مسافرت کردن رو بیارن و با فرهنگ ها و ادم های بیشتری اشنا بشن...همین مسئله،باعث میشه که از لحاظ فرهنگی مردم پیشرفت کنن!! البته قبلش باید کاری کرده باشن که مردم به جای فارسی 1 و من و تو،تی وی ملی ببینن...شاید باید ازادی های بیشتری توی این بخش از رسانه داده بشه....
به نظر من،بیشتر مشکلات جامعه ی ما،از این موارد هستش!!
به نظر من باید ما یاد بگیریم برای هر کار کوچک و بزرگی کمی تلاش کنیم و میان بر زدن رو فراموش کنیم.
درسته ! متاسفانه یه عادت بدی که من تو خیلی از ایرانیا میبینیم اینه که دوست دارن یه شبه به جایی برسن بدون هیچ تلاشی ! از این میان بر هام استفاده میکنن چون نمیخوان سختی بکشن و تلاش کنن.
شاید ما اینجوری بار اومدیم ... به خاطر زندگی کلیشه ای و بی هدفمون !! :13:
به نظر من مشکل اینه ما که خودمونو مسلمون میدونیم اصلی ترین چیزی که تو همه موارد وجود داره اینه ما تعادل نداریم به قول معروف یا از این ور پشت بوم میافتیم یا از اونور
کاملا موافقم. منظور شما افراط و تفریطه که منم خیلی بدم میاد.
آدمای متعادل توی زندگیم خیلی کم دیدم. :11:
اگر ورود گردشگر،با هر شرایطی(پوشش و نسبت!) ازاد باشه،گردشگر های بیشتری(خیلی خیلی بیشتری!!)
حرف شما درست ! اما متاسفانه فکر نمیکنم الان وضعیت فرهنگی کشور ما جوری باشه که اجازه بده گردشگر با هر وضعی میخواد بیاد بیرون و آزاد باشه !! شما فکرشو بکن همین الانشم یکی بد حجاب میاد بیرون همه چشاشون چارتا میشه نگاش میکنن چه برسه به اینکه یکی از خارج از کشور بیاد اینجا با فرهنگ کشور خودش بخواد تو ایران بچرخه !!!!!!!!!!!!!!! :18:
مثلا،بالا بردن شادی جامعه!!
موافقم ! متاسفانه همچین چیزی وجود نداره. واقعا توی کشور ما یه جورایی به نظرم شادی داره سرکوب میشه :31: شما فکرشو بکن یه جوون با اون شور و هیجانش برای لذت بردن از زندگی و تخلیه ی اون هیجان باید چی کار کنه ؟!!! نهایتا بره پارک ارم سوار ترن هوایی بشه دو سه تا جیغ بزنه خودشو خالی کنه وگرنه باید به راه های دیگه ای کشیده بشه :41: بحثای خیلی زیادی توی این زمینه هست که توی این پست نمیگنجه :31:
اموزش و پرورش بهتر:
مسلما آموزش و پرورش نقش خیلی زیادی داره اما متاسفانه به جرعت میگم هیچ کدوم از درسایی که خوندم به دردم نخورده و تاثیری روم نداشته چون مطالبش واقعا کسل کننده و اصلاح نشده بوده !!
کلا کادر فنی واقعا داغونه!!
من همیشه فکر میکردم اگه وارد دانشگاه بشم درسای تخصصیم زیاد میشه و میتونم به رشته ی مورد علاقه م بیشتر بپردازم ولی باور کنید الان توی دانشگاه درسایی رو میخونم که هیچ ربطی به رشته ی کامپیوتر نداره !! درسای سنگینی مثل فیزیک مغناطیس و ... :41:
و اصلا درسا رو جوری تعیین نکردن که علم و تخصص دانشجوهارو توی رشته ی مورد علاقشون ببره بالا.
در نتیجه فقط دانشجوی بی سواد میاد بیرون.
امروز یکی از هم دانشگاهیام که رشته ش کامپیوتره ازم یه سوالی پرسید من واقعا تعجب کردم (البته به روش نیوردم که ناراحت شه!!) ... ازم پرسید با ایمیل میشه به جی میل ایمیل زد :18: :31: خب ایشون یکی از درس خونای دانشگاه ماعه ولی اطلاعات در مورد رشته ش ........................ :41: درسته خودش شاید تقصیر داشته باشه ولی نحوه ی آموزش هم بی تقصیر نیست.
مدرنیته کردن بخش ادارت...
با اینم موافقم. نمونه ش دانشگاه خودمون. من الان اگه پول بریزم به حساب باید به خاطر یه فیش تا دانشگاه برم :18: در صورتی که توی سایت دانشگاه همچین امکانی هست و راحت میشه از طریق اینترنت پرداخت کرد ولی کسی بهش رسیدگی نمیکنه :18: فکس هم دارن ولی خرابه :18: اینم ارزشی که برای دانشجو قائلن :13:
ممنون از دوستانی که توی بحث شرکت کردن.
هر چند صفحه که از بحثا بگذره سعی میکنم نتیجه گیری هایی که کردیم و نظرات مختلف رو دسته بندی کنم و به پست اول اضافه کنم تا تاپیک با هدف تر پیش بره. :11:
اما متاسفانه فکر نمیکنم الان وضعیت فرهنگی کشور ما جوری باشه که اجازه بده گردشگر با هر وضعی میخواد بیاد بیرون و آزاد باشه !!
به لطف رضا شاه،کشور ما تا همین 32 سال پیش اینجوری بود!! قبول دارم که سخته،ولی اگه شلوار های برمودای دوران خاتمی ادامه پیدا میکرد،وضع فرق میکرد...هرچند الان هم اوضاع اونجوری نیست!! اگه سایت ها انگلیسی زبان رو بگردین،بعضی از سایت هایی که به قول خودشون عکس تیکه ها رو دنبال میکنن،تا چندصد هزار نفر هم طرفدار دارن(مشخصا برای یه سیات،داشتن فید یا لایک فسی بوقی چندصد هزار تایی خیلی عالیه!!) اینکه ادم وقتی یه خانوم یا اقای:31:خوشکل میبینه،چشاش چارتا بشه طبیعیه!! با کمی تلاش بیشتر در تامین امنیت،این مشکل کاملا حل میشه!!
سوار ترن هوایی بشه دو سه تا جیغ بزنه خودشو خالی کنه وگرنه باید به راه های دیگه ای کشیده بشه
به جان خودم اگه ترن هوایی.....چرخ و فلک....نه!! یه فظای چمن تو ایلام داشتیم،من تو خونمون اورانیوم غنی میکردم میدادم دست نیروگاه نطنز!! تهران تازه وضعش خیلی خوبه!!ایلام،مرکز شهر 800 هزار نفری استا ایلام،فاقد هرگونه پارک یا فظای سبز قابل استفاده به عنوان پارکه!!!!
مسلما آموزش و پرورش نقش خیلی زیادی داره اما متاسفانه به جرعت میگم هیچ کدوم از درسایی که خوندم به دردم نخورده و تاثیری روم نداشته چون مطالبش واقعا کسل کننده و اصلاح نشده بوده !!
همین!! جای اینکه این ات و اشالها رو یادمون بدن،بهتره که چیزایی یادمون بدن که تو زندگی واقعی به کارمون بیاد!مثلا مفهوم صف و اینکه تو صف وایسادن باعث میشه کار زود تر و بهتر انجام بگیره!یا بستن کمربند ایمنی و خیلی خیلی چیزای دیگه که من این دوتا رو فقط مثلا میزنم!! حتیاگه یاد داده بشه که مثلا اینکه یه نفر(من!) جلد یه ادامس رو ببرم اونور حیاط دانشگاه چون اونجا سطل اشغال هست،مسخره کردن نداره!
و اصلا درسا رو جوری تعیین نکردن که علم و تخصص دانشجوهارو توی رشته ی مورد علاقشون ببره بالا.
به نظر من،در خارج از کشور دانشجو ها رو بهشون یاد میدن که علم تولید کنن،ولی ما همش داریم فرمول حفظ میکنیم!!راستش هیچقوت فکر نمیکردم که تو ریاضیات اینقد فرمول داشته باشیم!!به قول شما،به جرات میتونم بگم هنوزاز هیچ کدوم از فرمون ها و درس های ریاضیات و فیزیک(منم کامپیوتر میخونم) استفاده نکردم جز چار عمل اصلی که اونم کلاس دوم یا سوم یادمون دادن!!
اساتید هم زیاد اپیدت نیستن متاسافنه!! اینترنت کند،هزینه های گران زندگی(اقتصاد!) باعث میشه که اساتید عقب باشن!!
مثلا،زبان تخصی امسال ما،وقتی استاد داشت با لهجه ی کردی،انگلیسی میخوند(داغون داغون!!)فهمیدم که تو درس گفته شده جدید ترین ویندوز ماکروسافت،ایکس پی!! تاریخ چاپ کتاب،برا 89 بود،ولی چاپ اولش 83 و کتاب هنوز تغییر نکرده!!هنوز گوشی های اسمارت فون و تبلت ها تو دسته بندی کامپیوتر ها جایی ندارن!!
جامعه تا وقتی شادی توش نباشه هیچوقت درست نمیشه یه جون وقتی نتونه خودشو درست تخلیه کنه مجبوره بره سمت مواد مخدر و این یعنی نابودی جامعه
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
من پست شماره 13 رو کاملا درست میدونم
shabe.saket
13-06-2011, 23:41
Bzzz Bzzzzz
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلايلي که چرا ايران روخيلي دوست دارم و نمي خوام ازش دل بکنم
پسورد اينترنت وايرلسم رو عوض کردم، همسايمون زنگ زده ميگه پسوردتو عوض کردي؟ ميگم نه
ميگه آخه قبلا شماره موبايلت بود، الان هرچي ميزنم کانکت نميشم
رفتم شلوار جين بخرم، اولي رو پرو کردم يه کم تنگ بود. فروشنده گفت: يه دوبار بپوشي جا باز ميکنه! دومي رو پوشيدم يه کم گشاد بود. فروشنده گفت: چيزي نيست يه دو بار آب بخوره تنگ ميشه
کاردار سوئيس رو احضار کردن که بره به آمريکا بگه چرا عربستان نيروهاشو فرستاده بحرين
رفتم شلوار بخرم ميگم کجاييه؟ ميگه ايتالياييه؛ ميگم چرا پرچم ايران داره پس؟ ميگه دِ!
اين پرچم ايتالياست ميگم پس اين الله وسطش چيه؟ ميگه براي ايران زدن ديگه
تو کوچه ترقه زدند، پيرزنه دم در وايساده بود هفت جد يارو رو نفرين کرد؛ دو دقيقه بعد نوه خودش ترقه زد در حد بمب هيدروژني! پيرزنه گفت قربون قد و بالات مادر مواظب باش
مجسمه دهخدا تو خيابون فردوسيه، مجسمه فردوسي تو خيابون دهخدا..
ميري آدامس اوربيت بخري، بقاله به جاي بقيه پول، بهت آدامس شيک ميده
طرف تو فيس بوکش چنان پستهاي سياسياي ميذاره که فکر ميکني چگواراي زمانه، بعد بهش ميگي چرا تجمعات رو نمياي؟ ميگه مامانم نميذاره
يه تي شرت خريدم کلي مارک نايک روشه بعد رو يقهش نوشته توليدي برادران عباسپور
ادامه دارد.....
Переклад не
14-06-2011, 11:42
شهر ما برای ما به عنوانه یک جامعه هستش
تهران واسه تهروونیا تبریز واسه اهالیش و ... همه وقتی میرن داخل شهر و درگیر مسائل روزمرش میشن میگن جامعه ی ما فلان و بهمان
حالا به نظر میاد چیزی که این جامعه رو به حالتی درمیاره که آرزو میکنی ای کاش محفلی باشه تا نتایج مهمی واسه بهبود جامعه مون بگیریم ، همین مهاجرته! شاید تنها ترین عامل نباشه ولی یکی از مهم ترین عوامل هستش
ببینید کسی که از ده فلان پا میشه میاد تهران واسه کسب و کار ، بعدها خونشم اسباب کشی میکنه و خودش و خونوادش وارد یک فرهنگ جدید میشن که هیچی ازش نمیدونن و این همون بالارفتن سطح بیفرهنگیه یک شهره
اگه به همون فرد تو روستای خودش رسیدگی کامل بشه ، هیچگاه فکر مهاجرت به شهر بزرگ رو نمیکنه .(الانم داره همین رسیدگی ها تا حدودی انجام میشه اما نه خوب و جلوگیرنده )
NAMDAR_M
15-06-2011, 09:17
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین مطلب منو خوندین اگه اجازه بدین میخوام یه سوال مطرح کنم هر کی دوست داشت جواب بده نظرتون درباره حجاب چیه اگه هرکی خواست جواب بده فقط با بله و خیر
بازم ممنون
ملا نصرالدین
15-06-2011, 15:42
با بله و خیر که نمیشه جواب داد.هرکسی یه عقیده ای داره.یکی دوست دارخ همه ببیننش و ازش تعریف کنند بگن چه خوشگل شده و...یکی دوست داره کسی نبیندش.سرش تو کار خودش باشه .هر کدام از اینا هم یه معایب و یه ویژگی هایی داره
من خودم موافق حجابم
ملا نصرالدین
15-06-2011, 15:42
با بله و خیر که نمیشه جواب داد.هرکسی یه عقیده ای داره.یکی دوست دارخ همه ببیننش و ازش تعریف کنند بگن چه خوشگل شده و...یکی دوست داره کسی نبیندش.سرش تو کار خودش باشه .هر کدام از اینا هم یه معایب و یه ویژگی هایی داره
من خودم موافق حجابم
Переклад не
15-06-2011, 16:11
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین مطلب منو خوندین اگه اجازه بدین میخوام یه سوال مطرح کنم هر کی دوست داشت جواب بده نظرتون درباره حجاب چیه اگه هرکی خواست جواب بده فقط با بله و خیر
بازم ممنون
نترس رفیق مشکلی پیش نمیاد
راه اصلی بهتر شدن جامعه احترام به قانون اساسی هر کشوره .هر کشوری قوانینی داره .حجاب هم یکی از قوانین اساسی این کشور هستش .کسی که حجاب رو رعایت نمیکنه یعنی بی احترامی به قانون مملکت .هر چی هست قانونه و باید اجرا کنی یا میتونی قید "چی کار کنیم که جامعه ی بهتری داشته باشی" رو بزنی و اعتراضات و اغتشاشات و تظاهرات راه بندازی
هر چند نوع حجاب اینی که تو جامعه میبینیم نیست .نوشته نشده که باید زن بره تو گونی سیاه و درشم ببنده و با پریسكوپ بیرونو نگاه کنه
این چادر ملی ها و مدلهای شیک حجاب هست، منظور هموناس :
masoud glx
15-06-2011, 16:32
خوب اینجا بحث کمی عجیب میشه و متاسفانه نمیشه توی فروم ادامه داد ... توی عربستان خانم ها هنوز با این همه اعتراضات جدید و این همه سرو صدا حق رانندگی ، رای دادن و فعالیت توی بخش های مهم جامعه رو ندارن . خوب حرکت در قالب قانون اساسی طوری که بخوان احترام کامل به اون بگذارند اینها ، طوری میشه که تا 1000 سال دیگه مورد ظلم واقع میشن و تصمیمات غلط یک عده روی زندگی همه این افراد بصورت کاملا مستقیم اثر منفی میزاره ... اغتشاشات و اینها هم منطقی و جوابگو نیست . خوب خانم های عربستانی حق داشتن جامعه بهتری رو ندارند ؟!؟!؟
شما این مورد رو با مواردی که در ایران همگی می دونیم تطبیق بدید . البته بهتره وارد این مقولات نشیم و مواردی که میشه روی اونها فکر و اجرا کرد اونها رو توی این تاپیک بررسی کنیم . تا نظر دوستان چی باشه .
توی بیشتر کشورهای پیشرفته و آزاد جهان هم معضلاتی از این دست وجود داره البته ... اما نه با این عناوین و نه به این شکل و شدت . در مورد حجاب خوب دیدگاه بسیار بهتر هستش نسبت به ایران که مسئولان با خودشون هم درگیری دارند در این زمینه !! توی استرالیا مگر کسی جرات می کنه بدن یک خانم غریبه رو لمس کنه بدون اجازه ایشون !؟!؟ بحث خیلی فراتر از اینهاس و منحرف می شیم به بحث حجاب که چندان مرتبط نیست با موضوع این تاپیک .
موفق باشید .
سلام .
قرار نشد به مسائل سیاسی و حجاب و ... بپردازیم در این تاپیک ، متاسفانه این گونه بحث ها و موارد همیشه به حاشیه میرن و چهارچوبها رعیت نمیشن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.