مشاهده نسخه کامل
: انقیاد داده به combobox
ghaderif
09-06-2011, 14:44
دستور انقیاد داده به combobox را می خواستم. به صورت کامل و اینکه هر کدام از پارامترهاش یعنی چی؟ خودم یه چیزی پیدا کردم اما نمی تونم باهاش کار کنم، کار نمیکنه فکر می کنم اشکالی در syntax دستور باشه
کد:
Cnamest.DataBindings.Add(New Binding("selected value", drstandard, "namecourse"))
select value یعنی چی؟
anvar.net
12-06-2011, 14:04
کلا برای انقیاد داده به کنترل ها با توجه به نوع کنترل ها از دو روش استفاده می کنن
پیوند ساده : برای کنترل هایی مانند برچسب یا لیبل و تکست باکس که در هر لحظه فقط یک مقدار را نشان می دهند از همان روش ذکر شده توسط شما استفاده می کنن
مثلا برای یه برچسب
labelx.databindings.add(X,Y,Z)
که X : خاصیت کنترل برای ارجاع داده ها است برای کنترل لیبل همان TEXT می شود که برای نمایش اطلاعات بکار می رود و در داخل "" نوشته می شود
Y : اسم دیتاستی میشه که اطلاعات از اون گرفته میشه مثلا Dataset1
Z : اسم فیلد مورد نظر در داخل دیتاست, مثلا ستون نام خانوادگی یا کد شخصی و ...... که در "" گذاشته میشه
اما واسه کنترل های پیچیده تری مثل Combobox شرایط تا حدودی فرق می کنه, دلیلش هم اینه که این سری از کنترلها برای نمایش مقادیر زیادی داده بکار می رن.
کنترل combobox دارای 4 خاصیته که در اینجا ازشون استفاده می کنیم
Datasource : که دیتاست خودمون رو بهش معرفی م یکنیم می تونیم از جدول نیز استفاده کنیم
Displaymember : که ستون مورد نظر در جدولمون رو بهش معرفی می کنیم
Valuemember : مقداری که کنترل در هنگام انتخاب یک ایتم باید برگرداند, مثلا ID ردیف یا سایر موارد دیگر مثل کدهای پرسنلی و .....
حالا اگه بخواهیم با انتخاب هر ایتم در کنترل ID اونرو بگیریم می تونیم از خاصیت SelectedValue استفاده کنیم که مقدار ایتم انتخابی رو به ما می ده
در این حالت برای انقیاد داده ها, باید ابتدا اونها رو بخونیم و بعد در داخل دیتاست یا جداول مورد نظر بریزیم, حال که دیتاست رو داریم می تونیم به کنترل پیوندش بدیم
با این حساب از روشی که شما در بالا رفتید نمیشه واسه کنترل combobox استفاده کرد,:41: در نتیجه از روش دوم استفاده کنید
ghaderif
12-06-2011, 15:50
ممنون از لطفتون. متوجه شدم:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.