مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed: Revelations
سلام اینو چند روز پیش تموم کرد درسته نسبت به نسخه قبلی چیز خاصی اضافه نداشت ولی بازم برام جذاب بود یعنی از اون بازی هاییه که تا مدت ها رو سیستمم نصب می مونه ولی بازی خیلی آسونه. نمره من 8
اون تیکه آخر تو کتابخونه هم اوج داستان بود
+ بجای اون انیمشن Embers میشد یه سری دمو تو بازی بذارن (یا تو همین بازی یا تو بازی آینده) اینطوری خیلی بی معنیه که بری ادامه یه بازی رو تو انیمشن ببینی .
(باز هالک و... بودن میگفتیم حق دارن ، میریم کمیک میخونیم همه چیز رو تو فیلم نمیارن ، ولی این فرق داره)
مراحلی رو که نتونستیم full sync کنیم رو از کجا میشه برگشت دوباره رفت؟(از island ؟ )
منم مشکل این دوست پایینیمون رو دارم:(کرک هم صد درصد سالمه directx و هر چی برنامه و... مورد نیاز بازی هست رو سیستم نصبه) صفحات قبل رو هم خوندم جوابی ندیدم!
سلام من که میخوام وارد خاطرات دزموند توی اون جزیره بشم از بازی میپره بیرون!!!چیکارش کنم؟
مراحلی رو که نتونستیم full sync کنیم رو از کجا میشه برگشت دوباره رفت؟(از island ؟ )
مراحلی که نتونستین full syncکنین رو وقتی داخل بازی هستین escapeبزنین برین تو منو قسمت dna تمام مموری ها دسته بندی شده داخل مموری میری و replyرو میزنی به همین راحتی
درباره اینکه گفتین سر animus islandاز بازی بیرون میاد من همین مشکل داشتم یک کرک 700مگی بود بعد از دانلود از همین سایت و نصبش مشکلم حل شد:20:
Kamyar_AnathemA
07-01-2012, 16:01
چند تا سوال
1.میگفتن اتزیو آخر بازی میمیره پس چرا برای من نشون نداد که میمیره ؟
2.این قسمت خاطرات دزموند به چه دردی میخوره ؟
3.من همه شهرو آیاد کزدم و همه مرحله هارو 100 درصد رفتم اما نوشته 75 درصد تکمیل شده . جریان چیه ؟
4.تو قسمت DNA یک سری قسمت ها هست که باز نشده که بازی کنم مثل Secret Locations . چجوری باز میشه ؟
چند تا سوال
1.میگفتن اتزیو آخر بازی میمیره پس چرا برای من نشون نداد که میمیره ؟
2.این قسمت خاطرات دزموند به چه دردی میخوره ؟
3.من همه شهرو آیاد کزدم و همه مرحله هارو 100 درصد رفتم اما نوشته 75 درصد تکمیل شده . جریان چیه ؟
4.تو قسمت DNA یک سری قسمت ها هست که باز نشده که بازی کنم مثل Secret Locations . چجوری باز میشه ؟
خاطرات دزموند رفتن مراحلش درصدی به بازی اضافه نمیکنه میتونی بری میتونی نری
یک سری ماموریت جانبی هستش مثلن باید اساسین خودت بفرستی ماموریت تا رتبه هاشون بره بالا مستر اساسین بشن که 10تا مرحله مستر اساسین برات باز بشه
بعد یک مغازه هست به اسم PIRI RIESکه میتونی ازش بمب بخری اونجا وقتی رفتی پیشش روی نقشه کنار دیوار کلیک کن چند تا ماموریت اونجا داره باید انجام بدی درباره بمبهای مختلف بهت ماموریت میده
درباره اینکه میگن ازیو اخر بازی میمیره اون داخل بازی نیست یک انیمیشن ساختن ASSASSIN AMBERاسمش هست 20دقیقه هستش درباره اخرین سالهای زندگی EZIO AUDITORE
SECRET LOCATIONمن مرحلش رفتم اما یادم نیست چطور باز شد فکر کنم باید یک تعداد ANIMUS DATAجمع کنی تااون باز بشه برات
من بازی45/99درصدش رفتم اون مرحله ALTAIR که استادش گروگان میگیرن چطوری FULL SYNCکردی
Zaghan_13
07-01-2012, 18:33
اون مرحله ALTAIR که استادش گروگان میگیرن چطوری FULL SYNCکردی
اون مرحله رو باید هرکی هست رو بکشی ... هرکس که توی روستا هست از Templarها رو باید بکشی تا 100 بشه.
من خودم نرفتم بکشمشون گازشو گرفتم رفتم المعلم رو نجات دادم ولی چیزی که فهمیدم اینه که باید همه رو بکشی.حالا...
afshinaghasi
08-01-2012, 11:55
سلام
در مرحله کشتی گیر کردم قبلش به یه زنه صحبت کردم بعدش بهم یه جایی بهم گفت برم یه هدف سبز رنگ هست که تو یه کشتی بزرگ هست البته دورش هم پر سرباز هست نزدیکش که میشم از نشونه سبزه از بین میره از دکلا هم بالا میرم بازم چیزی دیده نمیشم eagle eye میگنم بازم نمیشه لطفا کمک کنید مرسی
Altairezio
08-01-2012, 12:04
سلام
در مرحله کشتی گیر کردم قبلش به یه زنه صحبت کردم بعدش بهم یه جایی بهم گفت برم یه هدف سبز رنگ هست که تو یه کشتی بزرگ هست البته دورش هم پر سرباز هست نزدیکش که میشم از نشونه سبزه از بین میره از دکلا هم بالا میرم بازم چیزی دیده نمیشم eagle eye میگنم بازم نمیشه لطفا کمک کنید مرسی
خوب تو اونجا بعد از این که ایگل آی رو گرفتی باید بری تو کشتی اونجا یه سری اجسام طلایی میبینی نشانه رو بگیر روشون تا آنالیز کنه بعد یکی رو انتخاب کنه!:46:
amirpers
09-01-2012, 00:43
دوستان
من بازی رو تموم کردم و همه چیز هم 100 درصد شده به جز مراحل Master Assassin.
همونهایی که یه سری ماموریت فرعی مرتبط با اساسینها هستند. من نصفش رو انجام دادم و نصف دیگه اش نمی دونم کجاست !
کجای نقشه باید برم ؟ توی اون خونه های اساسین ها هم که میرم چیزی نیست.
دوستان
من بازی رو تموم کردم و همه چیز هم 100 درصد شده به جز مراحل Master Assassin.
همونهایی که یه سری ماموریت فرعی مرتبط با اساسینها هستند. من نصفش رو انجام دادم و نصف دیگه اش نمی دونم کجاست !
کجای نقشه باید برم ؟ توی اون خونه های اساسین ها هم که میرم چیزی نیست.
باید اساسین هات رو بفرستی ماموریت تا رتبشون برسه به 14برات بقیه ماموریت باز بشه که بعد از اتمام مراحل 7تا از اساسینات مستر اساسین میشن فقط سعی کن ماموریت هایی بفرستی که جلوش نوشته باشه 2500xp یا بیشتر تا زودتر به رتبه 14 برسن
ووووووووووووووووووووووووو ه چه شود این اساسین دیگه!!!!!!
Altairezio
09-01-2012, 20:28
ووووووووووووووووووووووووو ه چه شود این اساسین دیگه!!!!!!
منظورتو واضح تر بگو !:46::5:
AhmadReza.
10-01-2012, 09:11
سلام
کسی برنامه extractor که برای استخراج آهنگ های بازی هست رو داره آپلود کنه؟
لینکه که خودش گذاشته خرابه
آقا یکی جواب ماروهم بده...
SevenART
10-01-2012, 17:33
میگم که این سخه آخری اساسین بود؟
saeed_136915
10-01-2012, 18:12
میگم که این سخه آخری اساسین بود؟
آخرین نسخه درباره اتزیو بود ولی اساسینز کرید ادامه داره
Altairezio
10-01-2012, 19:15
آخرین نسخه درباره اتزیو بود ولی اساسینز کرید ادامه داره
آره این سریال غم ناک همچنان ادامه دارد!:5:
amirpers
10-01-2012, 19:50
به گفته گیم اسپات به زودی و در 24 ماه ژانویه DLC برای بازی میاد.
تاریخ عرضه DLC جدید Assassin’s Creed: Revelations مشخص شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت Ubisoft،ناشر سری Assassin’s Creed به تازگی تاریخ انتشار بسته الحاقی جدید عنوان Assassin’s Creed: Revelations که با نام Assassin’s Creed: Revelations Mediterranean Traveller map pack عرضه خواهد شد را مشخص کرده است.بر اساس گفته این شرکت این بسته در ۲۴ ژانویه عرضه خواهد شد.این بسته الحاقی دارای ۶ نقشه جدید در قست چند نفره بازی است که از مهم ترین آن ها میتوان به Jerusalem،Constantinople و Dyers اشاره کرد؛همچنین ۳ نقشه نیز به درخواست طرفداران این بازی با نام های Florence،San Donato و Siena که از بازی قبلی از سری Assassin’s Creed یعنی Brotherhood بازگشته اند در این بسته حضور خواهند داشت.این بازی برای هر سه پلتفرم PS3،Xbox 360 و PC به ترتیب در شبکه های PSN،Xbox Live و Steam قرار خواهد گرفت و باید برای آن ۸۰۰ امتیاز مایکروسافت و یا ۷٫۹۹ دلار بپردازید.
همچنین تصاویری از این بسته در زیر قابل مشاهده میباشد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ عرضه DLC جدید Assassin’s Creed: Revelations مشخص شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fp%3D15937)
شرکت Ubisoft،ناشر سری Assassin’s Creed به تازگی تاریخ انتشار بسته الحاقی جدید عنوان Assassin’s Creed: Revelations که با نام Assassin’s Creed: Revelations Mediterranean Traveller map pack عرضه خواهد شد را مشخص کرده است.بر اساس گفته این شرکت این بسته در ۲۴ ژانویه عرضه خواهد شد.این بسته الحاقی دارای ۶ نقشه جدید در قست چند نفره بازی است که از مهم ترین آن ها میتوان به Jerusalem،Constantinople و Dyers اشاره کرد؛همچنین ۳ نقشه نیز به درخواست طرفداران این بازی با نام های Florence،San Donato و Siena که از بازی قبلی از سری Assassin’s Creed یعنی Brotherhood بازگشته اند در این بسته حضور خواهند داشت.این بازی برای هر سه پلتفرم PS3،Xbox 360 و PC به ترتیب در شبکه های PSN،Xbox Live و Steam قرار خواهد گرفت و باید برای آن ۸۰۰ امتیاز مایکروسافت و یا ۷٫۹۹ دلار بپردازید.
همچنین تصاویری از این بسته در زیر قابل مشاهده میباشد:
یعنی این dlcفقط برای حالتmultiplayerهستش:41:
saeed_136915
11-01-2012, 16:34
بابا مالتی پلیر رو می خواییم چیکار آخه Ubisoft ??? :13:
اصل بازی مالتی پلیر اش هست! سینگل پلیر بازی اونقدر تکراری شده که دیگه به من یکی که اون کیف و حال اولیه رو نمیده...
مالتی پلیر این بازی دیوانه کنندست! شاهکاره! اصلا اگه کامل روی مالتی پلیر مانور می دادن خیلی بهتر می شد.
توی تاپیک مشکلات که کسی جواب نمیده
سیو بازیم نابود شده میزنه damaged save game
چکار کنم؟!!!!
Zaghan_13
12-01-2012, 20:37
یکی از دوستان زحمت کشیده بود داستان این نسخه رو نوشته بود حالا کجاست؟
دستش بالا... داستانو برداره و بذاره روی میز:31:
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی تشکر :)
Altairezio
12-01-2012, 20:45
توی تاپیک مشکلات که کسی جواب نمیده
سیو بازیم نابود شده میزنه damaged save game
چکار کنم؟!!!!
برو از اول بازی کن حالشو ببر!:5:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
یکی از دوستان زحمت کشیده بود داستان این نسخه رو نوشته بود حالا کجاست؟
دستش بالا... داستانو برداره و بذاره روی میز:31:
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی تشکر :)
فک کنم در 10 صفحه ی اول باشه!:46:
برو از اول بازی کن حالشو ببر!:5:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
فک کنم در 10 صفحه ی اول باشه!:46:
یعنی هیچ راهی نداره؟!این همه رفتم دوباره برم از اول؟!
amirpers
12-01-2012, 23:15
دوست عزیز یه توضیحی بده که روی چه کنسولی بازی می کنی ؟
اگه رو PC بازی می کنی ، با کرک بازی می کنی یا بدون کرک و آیا با آپدیت 1.01 بازی می کنی یا نه ؟
و اینکه چکار کردی که سیوهات خراب شد ؟
دوست من سیو نسخه 32 بیتی ویندوز و نسخه 64 بیتی با هم فرق میکنه یعنی شاید شما رو نسخه 32 بیتی ویندوز بازی کردی بعد ویندوزت رو عوض کردی گذاشتی 64 بیتی !!!!:13:
همینتور سیو های یه کرک با کرک دیگه فرق میکنن همدیگرو نمیشناسن باید سیو همون کرک باشه تا اجراش کنه !!!!:18:
سلام
کسی میدونه save این سری بازی کجا ذخیره میشه؟
من مشکل دارم باهاش
دوست عزیز یه توضیحی بده که روی چه کنسولی بازی می کنی ؟
اگه رو PC بازی می کنی ، با کرک بازی می کنی یا بدون کرک و آیا با آپدیت 1.01 بازی می کنی یا نه ؟
و اینکه چکار کردی که سیوهات خراب شد ؟
pc
بدون کرک،آره 1.01 هست
هیچ کاریش نکردم....
دوست من سیو نسخه 32 بیتی ویندوز و نسخه 64 بیتی با هم فرق میکنه یعنی شاید شما رو نسخه 32 بیتی ویندوز بازی کردی بعد ویندوزت رو عوض کردی گذاشتی 64 بیتی !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینتور سیو های یه کرک با کرک دیگه فرق میکنن همدیگرو نمیشناسن باید سیو همون کرک باشه تا اجراش کنه !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز من 64 بیتی هست
والا من هیچ کرک و هیچ کاریش نکردم یهو اینطور شد
Altairezio
13-01-2012, 13:30
pc
بدون کرک،آره 1.01 هست
هیچ کاریش نکردم....
ویندوز من 64 بیتی هست
دوست عزیز احتمالا" به هاردت ضربه وارد شده یا نوسان برق داشتی که این طوری یه هویی سیوات پاک شده!:5:
amirpers
13-01-2012, 16:20
pc
بدون کرک،آره 1.01 هست
هیچ کاریش نکردم....
ویندوز من 64 بیتی هست
ببین دوست عزیز
اگه از اول با 1.01 بازی می کردی و هیچ کاری هم نکردی. زمانی این پیغام رو میده که یوزر و پسووردت رو عوض کنی.
کرک 1.01 جوریه که باید با یوزر اسکیدرو و پسوورد دلخواه وارد بشی.
البته اگه خودت از قبل یوزر و پسوورد داشته باشی هم می تونی بازی کنی.
حالا اگه یوزر رو عوض کنی همینجوری میشه.
مثلا با یوزر خودت وارد میشدی و الان با یوزر اسکیدرو وارد بشی.
سلام
کسی میدونه save این سری بازی کجا ذخیره میشه؟
من مشکل دارم باهاش
Assassin's Creed Revelations\orbit\40
کارگردان سری Assassin’s Creed از Ubisoft جدا شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کارگردان محبوب سری Assassin’s Creed،آقای Alexandre Amancio که آخرین کارش ساخت عنوان Assassin’s Creed Revelations بود؛شرکت Ubisoft ناشر این سری را به مقصد شرکت بازاریابی Cossette ترک کرد.
وی در وبسایت رسمی این شرکت بازاریابی اعلام کرد:
“بازی های رایانه ای و ویدئویی،با تبلیغات و امور بازاریابی وجه های مشترک زیادی دارند.اگر دقّت کنید در هر دوی این صنایع ما تلاش میکنیم که مصرف کننده را به سمت محصولات و خدمات شرکت جذب کنیم.همچنین شرکت های مختلف بازی سازی نیز بهتر است که از این پس در کار ساخت بازی های خود ودیگر برنامه های خود دقّت و حوصله بیشتری به خرج دهند و حتما از نظرات گیمر ها و طرفداران بازی ها استفاده کنند.”
خوب حالا کی می خواد ساخت شماره سوم رو به عهده بگیره.؟؟؟؟
ببین دوست عزیز
اگه از اول با 1.01 بازی می کردی و هیچ کاری هم نکردی. زمانی این پیغام رو میده که یوزر و پسووردت رو عوض کنی.
کرک 1.01 جوریه که باید با یوزر اسکیدرو و پسوورد دلخواه وارد بشی.
البته اگه خودت از قبل یوزر و پسوورد داشته باشی هم می تونی بازی کنی.
حالا اگه یوزر رو عوض کنی همینجوری میشه.
مثلا با یوزر خودت وارد میشدی و الان با یوزر اسکیدرو وارد بشی.
یوزر پسورد کی؟چی؟:دی
من اصلا یوزر و پسورد نمیدادم
amirpers
14-01-2012, 00:37
یوزر پسورد کی؟چی؟:دی
من اصلا یوزر و پسورد نمیدادم
شما بازیت چه جوریه ؟
مگه وقتی بازی رو اجرا کردی بار اول یه پنجره نیومد که یوزر و پسوورد بخواد و شما وارد کنی و آفلاین رو بزنی و بعدش Play رو بزنی تا بره تو بازی ؟
Sam Fisher 11
14-01-2012, 01:19
چهارمین ac هم تمومید...
عجیب و جالب تمومید و یجورایی باز موندیم تو کف...فعلا 66%ئه...
فقط به اونایی که با این شماره حال نکردن بگم که این قسمت مثل شماره 3 ماتریکس میمونه که در حده یک و دوش نبود ولی باید دیده میشد تا داستان تو ذهنمون به سرانجام برسه. اینم هرکی حتی شماره یکم فقط بازی کرده باید بره...کلا این بازیو یا نباید بازی کرد یا همشو بازی کرد.
این قسمت خیلی نوستالژی داشت...بخصوص واسه من و کسایی که از همون زمانیکه اولین قسمت ریلیز شد بازیش کردن چون آدمو میبره به چندین سال پیش... رفتن به مسیاف کلی خاطره داشت...یادمه برگشتنی از یونی بازیشو گرفته بودم شب از 12 تا 6 صبح نشستم پاش چون تا به اون موقع همچین بازی ندیده بودم. اولین بازی بود که ایکس باکسو واس خاطرش 6ساعت روشن گذاشتم: دی
به لحاظ هنری باز گل کاشتن و واقعا باید تحسینشون کرد...لباس و مناظر و معماری ساختمون ها عالیه. اما هنوز چهره ها جای کار داره بخصوص انیمیشن چهره ها چون در حد گرافیک بازی و انیمیشن شخصیت ها نیست.
به لحاظ گیم پلی تغییری نکرده بود بجز چند مورد مثل تغییر دوربین به حالت ثابت در بالارفتن از چندجا در چند قسمت از بازی به سبک آنچارتد یا جابجایی با زیپلین ها و اون بخش دفاع از مقرها در مقابل تمپلارها که آدمو یاد Plants vs Zombies مینداخت: دی البته تا حدی سرگرم کننده بود.
داستان متوسط بود. شخصیت ها زیاد نبودن و همون چندتا هم زیاد بهشون پرداخته نشد. بخش های الطائر جذاب بود البته اگر فن بازی باشی (که من هستم پس بود) اما بلحاظ گیم پلی فقیر بودن.
به لحاظ آسونی هم دیگه خیلی آسون شده که البته شاید به خاطر زیاد بازی کردن این سری باشه: دی ولی یه نکته جالب که بازم این بازیو شبیه ماتریک میکنه اینه که یادمه تو شماره یک اون تمپلار زره پوشارو میدیدیم یا باس فرار میکردیم یا با کلی بدبختی میکشتیمشون( اوایل بازای که اصلا با گیم پلی بازی آشنا نبودم که فقط فرار میکردم) اما کم کمک تو همون قسمت و قسمتای بعد انقدر قوی شدیم چه به لحاظ مهارت و چه امکانات خود کاراکتر که وای میسیم همه رو لت و پار میکنیم مثل نئو که اول فقط در میرفت و بعدا...
در کل اگر فن بازی هستید حتما اینم برید...
من بهش 8 میدم از 10
در کل نه به اندازه قبلی ها اما بازهم جذاب وبد
SevenCity
14-01-2012, 13:24
چرا وقتی میرم جلوی دشمن با اینکه دارند میبینند منو هیچکاری نمیکنند حتما باید برم تو چند متریشون؟ عجب هوش بالایی داره این بازی LOL
تازه وقتی هم میکشیم طرفو میشه از توی جنازه شون رد شد عجب گرافیکی داره
بعضی اوقاتم آدم رو هوا میمونه مثل تام و جری
Sam Fisher 11
15-01-2012, 02:34
بکن 8.5 ....8 کمه!
چشم عزیز واس خاطره شما 8.5 : دی
+
اینم داره قضیش میشه مثه MW. ما ها خیلی هامون یا باید از یه کسی، فیلمی یا بازی خدا بسازیم یا کلا نادیده بگیریمش... تو این سبک این بازی بی رقیبه و همین باعث میشه طرفدارای زیادی داشته باشه از طرفی همین مسئله باعث شده یوبی احساس خطر نکنه و تا حدودی بازی افت کرده. این بازی هنوز هم زیباست حالا یه سری ایرادات داره اونهارو هم در کنارش میبینیم اما دلیل نمیشه دیگه اینقدر بکوبیمش... . یک و دو باعث شد کف کنیم اما از این فقط لذت بردیم... ولی بالاهم نیاوردیم: دی
یکم بعضیا با جنبه تر باشن و زود تا یه بازی مثل اسکایریم دیدن عین ندید بدیدا باقی بازیهارو نکوبن;)
SevenCity
15-01-2012, 07:52
اشکالات این "بازی روز" توهین مستقیم به شعور گیمر هاست، هزارتا فیلم میشه رکورد کرد از اشکالات بازی
ندید بدید و جوگیر هم کسانی هستند که فکر میکنند چون نقدشون در مورد دیگر بازی ها درست بوده حالا باید در مورد هر بازی نظر بدن و با بیحوصلگی تمام برای خاطر طرفداران بازی، 5 درصد 5 درصد امتیاز بیشتر بدن به بازی ای که هزینه های زیادی داشته ...
نقد خوب از نظر یوزرها = تو هر تایپیک مخصوص هر بازی تعریف و تمجید بیخودی از بازی
چون تایپیک ها به جای اینکه نقد داشته باشند در مورد هر بازی، شدند باشگاه طرفداران متعصب بازی ها
با این وضع ادامه بحث هم بیمورد و یکطرفه است
باز هم توهین کنید کی به کیه
و خوش باشید
_
صدای ماندگار اسسین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موسیقی یکی دیگر از ارکان امتیاز دهی و برتری یک بازی محسوب می شود که عمدتاً توجه کمی به آن می شود چرا که موسیقی یک بازی می تواند نقایص و کمبودهای المان های دیگری از بازی که موفق ظاهر نشده اند جبران کند و حتی یک بازی را جاودانه کند و به آن معنی ببخشد. همانطوری که در بازی Assassin’s creed Revelations شاهد آن بودیم اگر چه محتوی بازی انتظاراتی که حداقل ما فن های بازی از این بازی داشتیم را برآورده نکرد اما با یک موسیقی زیبا و فوق العاده هنوز هم جای خود را در قلب ما گیمرها از دست نداده است. بازی که از هر چیزش می توان ایراد گرفت الّا موسیقی که زحمتش بر عهده ی آقای جسپر کید یا همان وود کید(woodkid) بوده است که واقعاً سنگ تمام گذاشته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر یادتان باشد تریلر اساسین کرید در e3 یکی از بهترینن ترلیر ها یا بهتر بگویم بهترین تریلر عرضه شده در e3 بود که همه ی ما را به وجد آورد و تشنه ی همراهی دنباله ی بازی کرد. یک دموی خارق العاده و در کل حساب شده. هیچکدام از ما آن موسیقی زیبا و دل انگیز آن تریلر را فراموش نمی کنیم که به صورت حماسی اسطوره ای سروده شده است که بارها و بارها آن را گوش داده ایم. این موسیقی که به نام Iron(آهن) با آهنگ و صدای خود آقای وودکید نواخته شده است .
من خود آهنگ، متن اصلی را در اینجا آمده کردم و آن را برای شما ترجمه کرده ام. امیدوارم از آن لذت ببرید.
Deep in the ocean, dead and cast away
Where innocence)an assassin*) is burned, in flames
A million mile from home, I’m walking ahead
I’m frozen to the bones, I am…
A soldier on my own, I don’t know the way
I’m riding up the heights of shame
I’m waiting for the call, the hand on the chest
I’m ready for the fight, and fate
The sound of iron shocks is stuck in my head,
The thunder of the drums dictates
The rhythm of the falls, the number of dead’s
The rising of the horns, ahead
From the dawn of time to the end of days
I will have to run, away
I want to feel the pain and the bitter taste
Of the blood on my lips, again
This deadly burst of snow is burning my hands,
I’m frozen to the bones, I am
A million mile from home, I’m walking away
I can’t remind your eyes, your face
در اعماق اقیانوس ها مرده و کشتی کشسته
جایی که بی گناهان(اساسین ها)در آتش سوخته می شوند
میلیون ها مایل دور از خانه من به جلو راه می روم
استخوان هایم یخ زده اند من……
یک سرباز برای خودم هستم که راه را نمی دانم
به قله های شرمساری می رسم
من منتظر ندایی هستم در حالی که دستم روی سینه ام است
من برای رویارویی با جنگ و سرنوشت آماده ام
صدای ضربه ی آهن هنوز در سرم می پیچد
کسی طوفانی از درام را در ذهنم می خواند
وزن این آهنگ شکست و مرگ است
در مقابلم شبپورها به صدا در می آیند
و در پایان زمان ها و آخرین روزها
من راهی جز فرار ندارم
من در این راه زجرهایی خواهم کشید ود وباره طعم تند لب های خونی ام را خواهم چشید.
این رگبار برگ و تگرگ بلاخره دستانم را خواهند سوزاند
تمام استخوانهایم یخ زده است من میلیون ها مایل به دور از خانه به جلو راه می روم
من چشمهای تو و صورت تو را به یاد نمی آورند
وبسایت جسپر کید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
* اگر ترانه ی اورجینال این آهنگ با دموی e3 را مقایسه کرده باشید متوجه می شوید که در ترانه ی اصلی این کلمه innocence به معنای بیگناه خوانده می شود اما در دموی e3 این کلمه An Assassin گفته شد.
صدای ماندگار اساسین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fp%3D15216)
موسیقی یکی دیگر از ارکان امتیاز دهی و برتری یک بازی محسوب می شود که عمدتاً توجه کمی به آن می شود چرا که موسیقی یک بازی می تواند نقایص و کمبودهای المان های دیگری از بازی که موفق ظاهر نشده اند جبران کند و حتی یک بازی را جاودانه کند و به آن معنی ببخشد. همانطوری که در بازی Assassin’s creed Revelations شاهد آن بودیم اگر چه محتوی بازی انتظاراتی که حداقل ما فن های بازی از این بازی داشتیم را برآورده نکرد اما با یک موسیقی زیبا و فوق العاده هنوز هم جای خود را در قلب ما گیمرها از دست نداده است. بازی که از هر چیزش می توان ایراد گرفت الّا موسیقی که زحمتش بر عهده ی آقای جسپر کید یا همان وود کید(woodkid) بوده است که واقعاً سنگ تمام گذاشته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F01%2FJesper-Kyd-Photo-318x318.jpg)
اگر یادتان باشد تریلر اساسین کرید در e3 یکی از بهترینن ترلیر ها یا بهتر بگویم بهترین تریلر عرضه شده در e3 بود که همه ی ما را به وجد آورد و تشنه ی همراهی دنباله ی بازی کرد. یک دموی خارق العاده و در کل حساب شده. هیچکدام از ما آن موسیقی زیبا و دل انگیز آن تریلر را فراموش نمی کنیم که به صورت حماسی اسطوره ای سروده شده است که بارها و بارها آن را گوش داده ایم. این موسیقی که به نام Iron(آهن) با آهنگ و صدای خود آقای وودکید نواخته شده است .
من خود آهنگ، متن اصلی را در اینجا آمده کردم و آن را برای شما ترجمه کرده ام. امیدوارم از آن لذت ببرید.
I will have to run, away
من راهی جز فرار ندارم
وبسایت جسپر کید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F)
* اگر ترانه ی اورجینال این آهنگ با دموی e3 را مقایسه کرده باشید متوجه می شوید که در ترانه ی اصلی این کلمه innocence به معنای بیگناه خوانده می شود اما در دموی e3 این کلمه An Assassin گفته شد.
ممنون از نوشته تون . البته یادآوری می کنم که وودکید و جسپر کید دو شخص متفاوت هستند.:46:
the great killer
17-01-2012, 22:42
صدای ماندگار اساسین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
I will have to run, away
من راهی جز فرار ندارم
وبسایت جسپر کید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایول ولی بعضی تو ترجمه مشکل داره
تو یکی از بیت ها می گه من میخوام که مزه ی خونو بچشم نه خواهم چشید.
ولی در کل ایول چیزه خوبی بود
آخه این آهنگ هم ب اسم جسپر هم وود هسش ...جفتشونم یکین !
بلاخره کدومشون خونده؟:31:
(تو ویکی زدم ،آره فرق دارن)
صدای ماندگار اسسین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
I will have to run, away
من راهی جز فرار ندارم
ممنون دوست عزیز
میتونی این تریلری که گفتی رو یه لینک سالم ازش برای دانلود بدی، هر چی گشتم پیدا نکردم.
ممنون.
من هر کار کردم اون قسمت که با الطایر باید بریم المعلم رو نجات بدیم رو نتونستم full sync برم.
همه سرباز های توی شهر رو هم میکشم ولی بازم نمیشه.
رو 99 درصد گیر کردم!
+++
اینم قبلا گفتم ولی برای اطمینان بیشتر بازم میخوام بپرسم:
توی Animus Island وقتی با دزموند میخوام برم تو مموری ها از بازی میپره بیرون ، یکی گفت یه فایل 700 مگی باید دانلود کنیم ، تنها راهش همینه؟
+++
پچی یا اضافه ای چیزی برای بازی نیومده؟
مرسی.
vahidgame
18-01-2012, 18:15
I will have to run, away
من راهی جز فرار ندارم
این منبع اولشو در توصیف Jesper Kyd خوب اومد ولی بعدشو خراب کرد : دی
این آهنگ رو Woodkid خونده و Jesper Kyd اصلا خواننده نیست و آهنگساز سری AC هستش
Jesper Kyd می تونم بگم من عاشقشم و توی همه شماره های بازی از نظر آهنگسازی فوق العاده کار کردش
یعنی اون قدر قوی کار کردش که من آهنگای شماره های قبلی رو دارم و گاهی وقتا می شینم گوش می کنم و حس غمگینی خاصی دارن
آهنگسازی این شماره هم خیلی قوی بود که من به زودی در این مورد مثل تاپیک برادرهود پست خواهم داد...
فعلا این آهنگ زیبای این شماره بازی رو بگیرید:
این منبع اولشو در توصیف Jesper Kyd خوب اومد ولی بعدشو خراب کرد : دی
این آهنگ رو Woodkid خونده و Jesper Kyd اصلا خواننده نیست و آهنگساز سری AC هستش
Jesper Kyd می تونم بگم من عاشقشم و توی همه شماره های بازی از نظر آهنگسازی فوق العاده کار کردش
یعنی اون قدر قوی کار کردش که من آهنگای شماره های قبلی رو دارم و گاهی وقتا می شینم گوش می کنم و حس غمگینی خاصی دارن
آهنگسازی این شماره هم خیلی قوی بود که من به زودی در این مورد مثل تاپیک برادرهود پست خواهم داد...
فعلا این آهنگ زیبای این شماره بازی رو بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fkzuejfsjzroloue)
اگه به وبسایت جسپر کید برید آهنگای قشنگی از سری اسسین و دیگر بازیها داره
:46:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F)
Zaghan_13
18-01-2012, 20:09
من هر کار کردم اون قسمت که با الطایر باید بریم المعلم رو نجات بدیم رو نتونستم full sync برم.
رو 99 درصد گیر کردم!
+++
اینم قبلا گفتم ولی برای اطمینان بیشتر بازم میخوام بپرسم:
توی Animus Island وقتی با دزموند میخوام برم تو مموری ها از بازی میپره بیرون ، یکی گفت یه فایل 700 مگی باید دانلود کنیم ، تنها راهش همینه؟
+++
پچی یا اضافه ای چیزی برای بازی نیومده؟
مرسی.
اولی رو که نمیدونم چون منم نتونستم فولش کنم.
همین 700 مگی که شما میگی پچ بازی هست که میتونید دانلود و نصبش کنی.
+
این 700 مگ توی سایت دانلودها 800 و خورده ایه... خواستم بگم فکر نکنید که چیز دیگه ایه.
البته برای نصبش به UbisoftGameLauncherInstaller نیاز دارید که اگه پیدا نکردین توی تاپیک بگین تا براتون آپ کنم.
حالا اصلا اونایی که تو Animus Island هست...چی هستن؟ چیز جدیدیه؟
کلا جدای از پچ چیز جدیدی نیومده برای بازی؟DLC یا... که مرحله ای چیزی باز کنه.
اون گیم لانچر رو هم دارم ، کلا بدون اون اصلا بازی اجرا نمیشه.
مرسی.
Zaghan_13
19-01-2012, 13:16
حالا اصلا اونایی که تو Animus Island هست...چی هستن؟ چیز جدیدیه؟
کلا جدای از پچ چیز جدیدی نیومده برای بازی؟DLC یا... که مرحله ای چیزی باز کنه.
اون گیم لانچر رو هم دارم ، کلا بدون اون اصلا بازی اجرا نمیشه.
مرسی.
من دو قسمتش رو رفتم ... چیز خاصی نیست.. یعنی من که چیز خاصی دستگیرم نشد.
یه توضیحاتی میده که من دقت نکردم چیه.کلا من که زیاد خوشم نیومد ولی یکبار رفتنش ضرری نداره .. شاید شما خوشتون بیاد.
+
توی یک فضای مجازیه یعنی برنمیگرده به زمان الطایر و کلا آدم مادم نیس توش. از یجایی باید بری یجا دیگه که میتونی چندتا مکعب بسازی و بکمک اینا باید از بین موانع رد بشی.(میخواستم عکس بذارم ولی چون باید اینترنتم رو قطع کنم تا وارد بازی بشم باشه واسه بعدا ازش یه عکس واست میذارم)
+
نخیر هنوز چیزی نیومده بجز این.
اگه بیاد همینجا هم لینک و هم خبرش گذاشته میشه.
پست 959 الان شده 1051 و من هنوزم کسی بهم جواب نداده
بابا جون هرکی دوست دارین کمک
سلام من یه مشکلی دارم بازی رو آپ کردم اما حالا که میخوام خاطرات رو ازی کنم 4 تاشو که میشه بازی کرد من فقط تونستم توی اولی 3 ومی اون چی بود اسمشو یادم نیست رو پیدا کنم چند بار بازی کردم اما توی 2 تادیگه اونو پیدا نکردم میشه یکی رهنمای کنه ؟
Zaghan_13
19-01-2012, 21:01
پست 959 الان شده 1051 و من هنوزم کسی بهم جواب نداده
بابا جون هرکی دوست دارین کمک
خب دوست عزیز یخورده بهتر آدرس بده.
یه عکسی ... اسمی بذار ببینیم چی میگی. کجا گیر کردی.
از همونجا که گیر کردی یه عکس بذار تا راهنماییت کنم.
[QUOTE=alex_pk;6782172]من هر کار کردم اون قسمت که با الطایر باید بریم المعلم رو نجات بدیم رو نتونستم full sync برم.
رو 99 درصد گیر کردم!
منم همه کارای بازی کردم 45/99درصد بازی رفتم این مرحله بخواد full syncکنی فکر کنم باید اون 4تا گروگان نجات بدی که اونم تا میخوای از دیوار بالا بری با تیر اولین نفر میکشن و دیگه نمیشه 100درصد رفتش اگه کسی میگه این مرحله 100کرده حتمن باید از یه ترینری چیزی استفاده کرده باشه
the great killer
20-01-2012, 11:52
[QUOTE=alex_pk;6782172]من هر کار کردم اون قسمت که با الطایر باید بریم المعلم رو نجات بدیم رو نتونستم full sync برم.
رو 99 درصد گیر کردم!
منم همه کارای بازی کردم 45/99درصد بازی رفتم این مرحله بخواد full syncکنی فکر کنم باید اون 4تا گروگان نجات بدی که اونم تا میخوای از دیوار بالا بری با تیر اولین نفر میکشن و دیگه نمیشه 100درصد رفتش اگه کسی میگه این مرحله 100کرده حتمن باید از یه ترینری چیزی استفاده کرده باشه
نه رفیق
این روشش نیست
توی شرط 100 درصد کردن نوشته بود هر شهروندی رو نجات بدین
البته من فقط شرط رو خوندم تا حالا امتحان نکردم
بعد از اینکه بتمن رو بازی کردم و اومدم توی بازی بیشتر متوجه ضعیف بودن هوش مصنوعی دشمنا شدم موقع fight. :13:
بعد از اینکه بتمن رو بازی کردم و اومدم توی بازی بیشتر متوجه ضعیف بودن هوش مصنوعی دشمنا شدم موقع fight. :13:
درسه ب بتمن نمیرسه اما حداقل موقع فایت هوش مصنوعی خوب هسش ...اتزیو خیلی قوی شده !
دشمنا جا خالی میدن ، counter میکنن ،دفاع میکنن و..دیگه چی میخوای ؟ :31:
کشتن اون جنسریا حداقل یه دیقه وقت میبره ! (با شمشیر و دگر(غمه:31:))
سلام
بالاخره اون مرحله ای که باید با الطایر ، المعلم رو نجات بدیم Full Sync رفتم.
توضیحات:
توی محیط بازی باید دشمن هایی رو پیدا کنید که در حال جنگ با یکی از دوستان شما هستن و یک شهروند هم اونجا زانو زده مثلا ترسیده. این دشمن هارو میکشید و اون شهروند فرار می کنه(مثل کاری که تو محیط بازی انجام میدادیم و Assasin پیدا میکردیم Save Citizens)
این موارد با نقاط دایره شکل سیاه تو Mini Map مشخصا.(تو مپ اصلی نیستن)
فکر می کنم کلا 3 یا 4 تا بیشتر نباشه باید دنبال اونا بگردید.
زمانی که همه رو نجات بدید همون جا Full Sync رو تیک میزنه.
نیاز به عجله هم نیست.
این Achievments هایی که بهمون میده رو کجا میشه دید دقیقا چیا بوده؟
و اینکه یک سریش مشخصه چیه ولی بقیه رو نمیدونم به چه درد میخوره.
خب دوست عزیز یخورده بهتر آدرس بده.
یه عکسی ... اسمی بذار ببینیم چی میگی. کجا گیر کردی.
از همونجا که گیر کردی یه عکس بذار تا راهنماییت کنم.
ممنون که جواب دادی پرینت اسکرین که میزنم صفحه رو سفید عکس میگیره
ببینید خاطرات دزموند رو که من میخوام بازی کنم میرم داخل خاطرات 6 تای هست که باید از یه جا های با همون مکعب ها بالا پاین رفت من الان 4رمی رو یا 5 جمی که میخوام برم داخلش میگه یه چیزی که با A شروع میشه کم دارید حالا من موندم اینا رو از کجا بیارم توی 2 تا خاطره اول که داشتم میگشتم یه چیزی بود میرفت روش بعد با حالت انجل میخوندش
فکنم همون ها رو میخواد مشکل من اینکه هر چی پارت های دیگه رو میگردم اینا رو پیدا نمی کنم !:19:
الان کی خاطرات رو بازی کرده ؟:41:
Zaghan_13
20-01-2012, 16:54
ممنون که جواب دادی پرینت اسکرین که میزنم صفحه رو سفید عکس میگیره
ببینید خاطرات دزموند رو که من میخوام بازی کنم میرم داخل خاطرات 6 تای هست که باید از یه جا های با همون مکعب ها بالا پاین رفت من الان 4رمی رو یا 5 جمی که میخوام برم داخلش میگه یه چیزی که با A شروع میشه کم دارید حالا من موندم اینا رو از کجا بیارم توی 2 تا خاطره اول که داشتم میگشتم یه چیزی بود میرفت روش بعد با حالت انجل میخوندش
فکنم همون ها رو میخواد مشکل من اینکه هر چی پارت های دیگه رو میگردم اینا رو پیدا نمی کنم !:19:
الان کی خاطرات رو بازی کرده ؟:41:
شرمنده دوست عزیز من هنوز اینا رو بازی نکردم(4رومی رو)... برا همین نمیدونم که چی به چیه.
فعلا وقت نمیکنم ولی حتما بازی خواهم کرد اگه تا اون موقع مشکلت حل نشده بود و منم گیر نکردم میگم که چه باید بکنی.
mojtaba57
20-01-2012, 22:48
دوستان محل سیو بازی کجاست؟
چن روز پیش بازیو تموم کردم ،حالا میخوام نظر خودمو بگم ...
گرافیک: گرافیک بازی پیشرفت خوبی نسبت به نسخه ی قبل داشته،کیفیت تکسچرا نورپردازی مخصوصا گرافیک چهره
گرافیک هنری بازی هم مثه همیشه غوغا میکنه! به طرز انیمیشن گونه ای شهر کونستانتینوپولو(استانبول امروزی) به تصویر کشیده شده با بالاترین جزئیات ، مسجد معروف این شهر هم جلوه ی خاصی به بازی داده ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک چهره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نورپردازی :
اما هنوز جای کار داره ،مخصوصا فیزیک بازی ک اصلا راضی کننده نیس !
9
گیم پلی : بیشترین ایرادو میشه به این قسمت گرفت ، تنها نکته ی مثبت اضافه شده چن تا کامبت جدید هس ،و همینطور هوک بلید !
شاهکار مضخرف یوبی قسمت اول شخص این قسمت هس ،رسمن زد تو کمر بازی ! دی!
قسمتی ک تو جزیره مجازی اتفاق میفته ، هنوزم جای سئوال داره واسم ک سازنده های بازی پیشه خودشون چی فکر کردن ک با اضافه کردن این قسمت به گیم پلی بازی میتونن باعث پیشرفتش شن..!
دن دیفنس ،قسمت جدیدی که به بازی وارد شده ،اینم زیاد راضی کننده نیس ،تو این حالت بازی بیشتر به یک بازیه استراتژی شبیه تا اکشن ادونچر !
گیم پلی بازی هنوزم هیجان خاص خودشو داره هر چند تکراریه اما لذت بخشه !
7.5
صداگزاری و موسیقی : شاهکار جسپر ! موسیقی های به یاد ماندنی !
باز هم مثه سری های قبلی موسیقی به بهترین شکل کار شده بود ،هر چند آهنگی ک تو قسمت کامبت میزد نسبت به سری های قبلی زیاد به دل نمیشست اما در کل عالی بود
صداگزاری بازی هم ایرادی بش واردی نیس ،عالی کار شده بود با جزئیات فراوان ، مخصوصا صدای اذان ک با اتمسفر شهر جور درمیومد ،صدای npc ها گاهی اوقات به زبان ترکی حرف میزدن ولی لهجه ی انگلیسیشون افتضاح بود ،فک کنم یادشون رفته بود ک بازی دیگه تو ایتالیا نیس!
9.5
داستان : داستانش اوایل چیز خاصی توش نبود ولی آخرآخرا خیلی جذاب شده بود ،صحنه های غافلگیر کننده هم داشت ...
شخصیت پردازی اصلا خوب نبود ،جای کار داشت میتونسن بهترش کنن ...
8
تو یه سال دو نسخه از یه بازی ریلیس کردن همین میشه دیگه!
نمره کلی : 8.5
چن روز پیش بازیو تموم کردم ،حالا میخوام نظر خودمو بگم ...
گرافیک: گرافیک بازی پیشرفت خوبی نسبت به نسخه ی قبل داشته،کیفیت تکسچرا نورپردازی مخصوصا گرافیک چهره
گرافیک هنری بازی هم مثه همیشه غوغا میکنه! به طرز انیمیشن گونه ای شهر کونستانتینوپولو(استانبول امروزی) به تصویر کشیده شده با بالاترین جزئیات ، مسجد معروف این شهر هم جلوه ی خاصی به بازی داده ...
گرافیک چهره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F32781616118114817534.jpg)
نورپردازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F31419823600559430782.jpg)
اما هنوز جای کار داره ،مخصوصا فیزیک بازی ک اصلا راضی کننده نیس !
9
گیم پلی : بیشترین ایرادو میشه به این قسمت گرفت ، تنها نکته ی مثبت اضافه شده چن تا کامبت جدید هس ،و همینطور هوک بلید !
شاهکار مضخرف یوبی قسمت اول شخص این قسمت هس ،رسمن زد تو کمر بازی ! دی!
قسمتی ک تو جزیره مجازی اتفاق میفته ، هنوزم جای سئوال داره واسم ک سازنده های بازی پیشه خودشون چی فکر کردن ک با اضافه کردن این قسمت به گیم پلی بازی میتونن باعث پیشرفتش شن..!
دن دیفنس ،قسمت جدیدی که به بازی وارد شده ،اینم زیاد راضی کننده نیس ،تو این حالت بازی بیشتر به یک بازیه استراتژی شبیه تا اکشن ادونچر !
گیم پلی بازی هنوزم هیجان خاص خودشو داره هر چند تکراریه اما لذت بخشه !
7.5
صداگزاری و موسیقی : شاهکار جسپر ! موسیقی های به یاد ماندنی !
باز هم مثه سری های قبلی موسیقی به بهترین شکل کار شده بود ،هر چند آهنگی ک تو قسمت کامبت میزد نسبت به سری های قبلی زیاد به دل نمیشست اما در کل عالی بود
صداگزاری بازی هم ایرادی بش واردی نیس ،عالی کار شده بود با جزئیات فراوان ، مخصوصا صدای اذان ک با اتمسفر شهر جور درمیومد ،صدای npc ها گاهی اوقات به زبان ترکی حرف میزدن ولی لهجه ی انگلیسیشون افتضاح بود ،فک کنم یادشون رفته بود ک بازی دیگه تو ایتالیا نیس!
9.5
داستان : داستانش اوایل چیز خاصی توش نبود ولی آخرآخرا خیلی جذاب شده بود ،صحنه های غافلگیر کننده هم داشت ...
شخصیت پردازی اصلا خوب نبود ،جای کار داشت میتونسن بهترش کنن ...
8
تو یه سال دو نسخه از یه بازی ریلیس کردن همین میشه دیگه!
نمره کلی : 8.5
گیم پلی هر چند تکراری باشه ولی جزء شاخ ترین گیم پلی های عصر و زمانه گیم هستش... نمیشه بهش 7.5 داد...
+
فیزیک بازی مربوط به بخش گرافیک نمیشه... در ضمن بازی خیلی فیزیکی نبود... معمولا اجسام بر اساس قوانین فیزیکی حرکت نمی کردند و بیشتر انیمیشین های از قبل ساخته شده بودند...
+
داستان این قسمت هم خیلی بدتر از نسخه های قبلی بود
+
در مورد اون جزیره هم موافقم... مضخرف بود...
منظورم از فیزیک این طرز بزخورد شمشیر به بدن دشمنا بود یا مثلا وقتی ران میکنیو با هیدن بلید میزنی ،هیدن بلید اول میره بعد صورت طرف میاد ....!!!
گیم پلی اگه اون دو تا دن دیفنس و جزیره نبودم بش 9 میدادم اما واقعا بازیرو خراب کردن ،شاید اگه این دو تا نبودن بازیرو حداقل جزو نامزدا میدیدیم ...
ب هر حال بازی پتانسیلش خیلی بالاس ،نتونسن خوب دربیارن !
چقدر همه چیز یهویی جالب دست به دست هم دادن
نمیدونم شایدم تصادفی باشه!
ولی اینکه ته ماجرای بازی اینقدر ب خود کلمه ی revelation نزدیکه و کل ماجرا و چیزایی که میبینی surprising میشه بعدشم کلی کلمه و هم معنی از recunstruction میبینی تا اونجا که قشنگ تو دیالوگا میشنوی که نظم نوین جهانی رو میخایم بسازیم بعدشم ک تو کتابخونه 11 تا صندلی همینجوری گرد هم چیده شده که اصلا مشخص نیس برای چی 11 صندلی الکی اونجا ولو شده
آدم شک میکنه نکنه ی ذهن یه یهودی داره کنترلش میکنه لااقل همه چی که دال بر همینه
کلا ولی از هرچی بگذریم خیلی برای خودش اسسین تکه
آقا من به یک مشکل تو اجرای بازی برخورد م ؛ کجا باید مطرح کنم
اینجا:
مشکلات نصب و اجرا - ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Assassin's Creed: Revelations ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
=======
کسی میدونه اون Achievement هایی که هر چند وقت یکبار بالای صفحه مینویسه چیه؟
مثلا یبار نوشت U Play Spider Assassin
و...
اینجا:
مشکلات نصب و اجرا - ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Assassin's Creed: Revelations ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
=======
کسی میدونه اون Achievement هایی که هر چند وقت یکبار بالای صفحه مینویسه چیه؟
مثلا یبار نوشت U Play Spider Assassin
و...
فک میکنم بعد از هر memory sequence که کامل میشه - که هر کدوم شامل یه موضوع خاص میشه در ارتباط با موضوع کل داستان- ااسم اون sequence رو مینویسه و میگه که تموم شد
مرسی
الان من تمامی مموری هارو 100 درصد رفتم چیز دیگه ای نداره؟
چون میخوام دیگه پاکش کنم.
مرسی
الان من تمامی مموری هارو 100 درصد رفتم چیز دیگه ای نداره؟
چون میخوام دیگه پاکش کنم.
نگاه کن اگر قبل از ورود به بازی total synch رو صد ایستاده حله دیگه فک نکنم چیز دیگه ای باشه
UK Mediterranean Traveler DLC Trailer
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] appackdlctrailer_uk_640x360_1200_m30.mp4
UK Mediterranean Traveler DLC Trailer HD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] appackdlctrailer_uk_1280x720_3500_h32.mp4
wrongring
27-01-2012, 17:57
چیکار کنم تا hidden temp باز بشن . من دو تا باز کردم یکی شممشیر بود یکی دیگه ماسک و لباس . همه مراحل فک کنم رفتم همینطور ishak pashamemory
به جز مغازه ها و الماس ها
Torch Bearer
28-01-2012, 11:08
دوستان شهر Rhodes تو قسمت ماموریت های شهرای دیگه قفله و گفته تمام مپ هاش رو تو مولتی پلیر برم که باز شه
نمیشه جور دیگه ای بازش کرد؟
Zaghan_13
28-01-2012, 12:44
چیکار کنم تا hidden temp باز بشن . من دو تا باز کردم یکی شممشیر بود یکی دیگه ماسک و لباس . همه مراحل فک کنم رفتم همینطور ishak pashamemory
به جز مغازه ها و الماس ها
اینهایی که میگی از کجا بدست آوردی؟
چیرو باز کردی؟کدوم مراحل؟
فکر کنم به اینا برخوردی نداشتم.
spartaqus
28-01-2012, 19:37
من این بازی رو تازه گرفتم لازمه که assian creed 2 روقبل این بازی بازی کنم یا نه !؟؟
Altairezio
28-01-2012, 21:46
من این بازی رو تازه گرفتم لازمه که assian creed 2 روقبل این بازی بازی کنم یا نه !؟؟
آره 100% باید بازی کنی وگرنه ممکن نیست هیچی بفهمی !
در ضمن قبل از اون هم باید AC 1 رو بازی کنی بعد هم باید AC II رو بازی کنی بعد هم AC Brotherhood رو بعد هم که می تونی AC Revelations رو به راحتی بازی کنی!:46::5:
من توی ماموریت the Guardian Part 1 گیر کردم.یکی از اساسینام رو باید تمرینات مخصوص مستراساسین بدم.
سه تا سرنخ باید پیدا کنم از منبع رشوه هایی که به تمپلارها داده میشه
با مغازه دار اولی صحبت کردم ولی برای 2تای دیگه سراغ هر مغازه داری میرم هیچ اتفاقی نمیفته که بخوام باهاشون صحبت کنم
ایگل ویژن هم به درد نمیخوره
ویرایش:مشکل حل شد
این بازی رو چه جوری میشه رو directx 11 بازی کرد ؟
احساس میکنم گرافیکش آب و رنگ Brotherhood رو نداره :19:
ن توی ماموریت the Guardian Part 1 گیر کردم.یکی از اساسینام رو باید تمرینات مخصوص مستراساسین بدم.
سه تا سرنخ باید پیدا کنم از منبع رشوه هایی که به تمپلارها داده میشه
با مغازه دار اولی صحبت کردم ولی برای 2تای دیگه سراغ هر مغازه داری میرم هیچ اتفاقی نمیفته که بخوام باهاشون صحبت کنم
ایگل ویژن هم به درد نمیخوره این ماموریت تو منطقه Constantine انجام میشه.
دنبال هم اتحادی خودت میری تا جایی که یک Marker آبی تو نقشه میاد ، به اونجا میری و با فروشنده صحبت می کنی ، شمارو حل میده
یک منطقه سبز تو نقشه ظاهر میشه با Eagle Vision یک سری وسیله که زرد رنگ هست رو باید بررسی کنی یکیش وسیله اصلیه که وقتی بررسی کردی میزنه Target یافت شد.
یک Marker آبی تو نقشه میاد به اون سمت میری و با اون شخص صحبت می کنی.
دوباره دنبال هم اتحادیت میری هر جا که میره.
تاجایی که یک Marker سبز تو نقشه میاد که باید بری اونجا یک سری گارد اون وسط هستن که باید یا باهاشون بجنگی یا متفرقشون کنی با بمب صدا دار.
بعد به قسمت مشخص شده میری و با شخص فوق صحبت می کنی
یه مقدار التماس می کنه و مرحله تموم میشه.
برای اینکه این مرحله رو Full Sync بری ، نباید تو طول ماموریت وارد هیچ جنگی بشی.ولی اگر Full Sync رفتن برات مهم نیست و فقط رفتن مرحله مهمه ، مشکلی نداره میتونی هر گاردی جلوت رسید بکشی.
konami-pes
29-01-2012, 22:01
من بازی رو تا آخر بردم بعدش حدود یه ربع اسامی تهیه کنندگان بازی رو نشون داد ،الان بازی بازم ادامه داره یا دیگه تموم؟دزموند رو نشون میده که در یک فضای عجیب غریب هست و میتونه وارد چند روزنه بشه که بیشترش بستس!!! داستان اینا چیه؟
فقط حالت داستانی رو رفتید؟
توی صفحه اصلی بازی ، چند درصد رو نشون میده؟
چون کلی ماموریت جانبی و مستر اساسین و... داره که به اندازه بخش Story جذابه.
تو این بازی فقط این ملقش کمه. یعنی وارو نیم وارو بزنی خیلی باحال تر میشد! همه کار میکنه الا این کارا :31:
بهشون بگین دفعه بعد بزارن :27::31::5:
به جز استانبول شهرای دیگه ای هم هستش؟
بزرگترین ایراد بازی تا به اینجا نداشتن اسب هستش
نصف حال بازی به پیتیکو پیتیکو کردنشه:دی
من فعلا زیاد استوری مود رو نمیرم،هرچی مستر اساسین بوده تربیت کردم و 4-5تا لول 10 دارم ولی دیگه Den توی شهر نیست که بخوام مسئولشون بزارم
به همین خاطر پرسیدم که به جز استانبول شهر دیگه ای هم تو بازی هستش مثل نسخه های قبلی؟
نه تا اونجا که یادمه همین یه قسمته
کلا هم فکر کنم باید 7 تا Den باشه برای اینکه به مستر اساسین ها واگذارشون کنی.
آره اسب نداره خیلی حیفه.
استبل چندجا دیدم ولی از اسب خبری نیست.
بازم سوالمو میپرسم.
نمیشه با دایرکت ایکس 11 بازی کرد ؟
نه تا اونجا که یادمه همین یه قسمته
کلا هم فکر کنم باید 7 تا Den باشه برای اینکه به مستر اساسین ها واگذارشون کنی.
آره اسب نداره خیلی حیفه.
استبل چندجا دیدم ولی از اسب خبری نیست.
آره الان دقیقا 7تا مستر اساسین دارم و بقیه همینجوری تو لول 10 گیر کردن چون نمیتونن مسئول جایی باشن.
با تونل هم میشه اینور اونور رفت ولی حال اسب رو به آدم نمیده اصلا.
راستی الان که مستر اساسینام مسئول Den ها هستن دیگه اشکالی نداره پارامتر آگاهی تمپلارها ازم قرمز بشه؟
چون وقتی قرمز بشه بهم حمله میکنن دیگه و توی متنها هم نوشته که مستر اساسینا اجازه نمیدن سقوط بکنه محلشون پس دیگه لازم به نگرانی نیستش؟
راستی وقتی توی جزیره میخوام وارد خاطرات دزموند بشم بازی میپره بیرون.باید حتما آپدیتش بکنم برای رفع مشکل؟
Mohammad Yek110
01-02-2012, 17:47
سلام
بعد یه مدت طولانی رفتم سراغ بازی و تا 20 درصد پیش رفتم.
ولی دیروز حواسم نبود ویندوز عوض کردم همه چیز خراب شد.
لطف کنید سیو های بازی رو تا اون قسمت که اتزیو و یوسف لباس اونایی که آهنگ می زنن رو می پوشن و قاتل های پرنس سلیمان رو پیدا می کنن رو برای دانلود بذارین.
ممنون
hoomi_gta
01-02-2012, 19:47
جریان این dlc جدید چیه؟ مرحله هم به بازی اضافه میشه؟
من این بازی رو 10 بار دیگر از اول خواهم رفت
میگن که ادم تو دوران نوجوانی و جوانی هر چقدر هم شر و اشوب باشه هر چه قدر که لذت بهره بردنش از دوران جوانی خودش باعث بشه ملتی از دستش دیوانه بشن وقتی سنش بگذره و کم کم پا به میان سالیو بزرگ سالی بزاره تبدیل به یک ادم کم حرف و برخلاف دوران جوانی ادمی اروم و اروم باشه اتزیو شخصیتی بود که واقعا من فکرشو نمی کردم بتونه تو دل من جا باز کنه و تبدیل به شخصی کاملا متفاوت بشه او دیگه پیر شده بود و فقط به ارامش نیاز داشت او از نوادگان بزرگ مرد شخص اقای الطایر بود که احترام بسیار خاصی براش قائل هستم
نمی خوام زیاد در باب این بازی توضیح بدم فقط باید بگم که از این که بالاخره بعد از 4 سال (بعد از قسمت اول ) یک قسمت بسیار خوبی از این سری رو تجربه کردم خیلی خوشحالم بازی از جمله قسمت هایی بود که داستانش درگیرانه ترین داستان رو داشت واقعا بازی از دید روایت و دیالوگ های محشرش عالی بود فوق العاده بود بنا براین فقط ابتدا به نکات منفی بازی کوتاه نگاهی میندازم تا به سراغ برخی مباحث مثبتش بریم.....
نکات منفی..:
بزرگترین نکته منفی بازی گیم پلی تکراری اون خواهد بود گیم پلی که ما اون رو در قسمت های قبلی به وفور تجربه کردیم و حتی برخی المان های مثبت نیز حذف شدن موارد و سوال های زیادی در ذهن بازیباز به وجود میاد که چرا سازندگان توجهی به اون موارد نکردن لوکیشن ها فقط محدود به یک شهر بود که در مقابل قسمت های قبل کم رنگ بود
بار دیگر هوش مصنوعی ضعیتر و ضعیف تر ..حرکات و نبرد های تکراری و خسته کننده و مهم تر از همه حفظ ، نجات برجها باور کنید که حفظ کردن برج از به دست اوردنش سخت تر بود و راضی بودم که یک برج از دست بره تا این که برای حفظ کردنش تلاش کنم
گرافیک بازی هم با این که در خیلی جاها خوب بود اما دیگه برا یک سال پیش بود رنگ بندی های تکراری و بعضا بافت های خیلی نامرغوب د رکنار فضایی با انمیشن های کم تر که جو رو برای گیمر و جلوه بصریش تکراری میکرد و خسته کننده میشد
داستان بازی بعد از نیمه بازی خوب و عالی میشه چه بسا که ابتدای کار اون انگیزه کافی رو ایجاد نمیکنه....
و این که از هر 10 نفر 8 نفرشون یک پا اساسین بودن برا خودشون
من به این موارد به این ترتیب نمره میدم...:
گیم پلی 8
گرافیک..: 8
موزیک و صدا..: 8
داستان..: 8.5
و در کل نمره 8 رو به بازی میدم....
ولی نکات مثبت ....:.بازی یک نکته بزرگ مثبت داشت ان هم داستانش بود...داستان بازی بعد نیمه کار با یک ویژگی خاصی جلو میره و این رو مدیون دیالوگ های بسیار عالی بازی هستش وای خدای من چه دیالوگ هایی اصلا رفته رفته دیالوگ های بازی طوری خوب پیش میرفت که ادم معطوف بازی و کلمه به کلمه بازی میشد
اتزیو...: من اخرین نفر نیستم ...
از دیگر نکات عالی بازی تغییر سناریو به قسمت هایی از رویداد های شخص بزرگ الطایر بن احد هستش و اتفاقاتی که در بالای کوه الموت برای او روی داده است Ubisoft به خوبی درک کرده که چطور این شخصیت در بین بازیبازان محبوب هستش و به خوبی او را با یک ویژگی بسیار منحصر برای ما نشان داد و بیان کرد که او چقدر مرد بزرگی بوده و تا چه اندازه می تواند در دل بازیباز ها رسوخ کنه
به جرات میگم الطایر رو در دید خودم در کنار اسنیک و مستر چیف میبینم چرا که این شخص به وضوح بزرگ هستش
دوران پیری او عالی به تصویر کشیده شده انتقام او و رویدادی که میشه به او Old Altair نیز گفت اتزیو نیز به این موضوع واقف بود و این بازی با تک نوازی های ترکیبی موزیک های ترکی ایتالیایی هر دقیقه گیمر رو به این شوق میداد که اتزیو به یک استراحت نیاز دارد به یک دوره استراجتی که از این دنیا رها بشه و به الطایر برسه
هر قدم به قدم بازی او از الطایر میگفت و از بزرگیش
الطایر..: این وظیفه من هستش ...ماریا
از هر نگاه های اتزیو خستگی دیده میشد و این که واقعا اونیز به یک ارامش نیاز مند هستش و می خواد تا از این قید و بند رها شده و به ارامش برسه
اتزیو..: من انتخاب شدم و این سرنوشت من هستش
قدم به قدم بازی دیالوگ هستش حرف و کلمه هستش طوری که داستان بازی رو به صورت یک کتاب پر ارزش تبدیل میکنه که باید چندین بار بازیش کرد تا هر بار به این داستان پی برد......او اتزیو به جایی که الطایر در ان قدم گذاشت میره او مشعل هایی که الطایر چند قرن پیش خاموش کرده روشن میکنه و در نهایت....:40:
ما انسان ها هیچ وقت نخواهیم فهمید که هدف از این افرینش چیست و به کجا منتهی خواهیم شد رازهای زندگی این دنیا بر روی چه اصولی میچرخد و به کجا و به کدام سوی میرود و فقط خود چرخواننده ماجرا میداند و بس و برگزیدگانش...................
ای کاش که یوبی سافت در ساخت این قسمت عجله نمی کرد تا در یک سال با دو قسمت از این سری روبرو نشیم زیرا که میشد با انتظار و با دقت بیشر یک بازی فوق العاده از این روند داستانی ایجاد میشد
به واقع از این قسمت بازی لذت بردم و لذت بردم...بیایید در باب داستان بازی حرف بزنیم که ماه ها وقت می خواد و ارزشمند هستش
اون صحبت هایاخر اتزیو با دزموند عالی بود وقتی به سیب دست نمیزنه و میگه که این میراث برای الطایر هستش باعث میشه که هر چه بیشتر اتزیو و دوران جهالت گذشتش برای ما تیره بشه و در قلبمون جا بگیره....
بازگشت الطایر به الموت و قلعش ...برای انتقام چقدر لذت بخش بود ...
اون سکانس خاطره کشته شدن ماریا در دستانش عالی بود عالی....... الطایر شخصیتی هست که تکرار نخواهد شد و در نوع خود به نوبه خود یک گیمر می تواند به اسمش قسم بخورد و از زندگیش بگوید...
Altire : maria my love
alirezami
01-02-2012, 22:59
نه با 460 با بهترین کیفیت ممکن میتونید بازی کنید
موتور پایه بازی خیلی خوبه
بازی شو داستانشو توضیح میدی برام؟!
راستی وقتی توی جزیره میخوام وارد خاطرات دزموند بشم بازی میپره بیرون.باید حتما آپدیتش بکنم برای رفع مشکل؟
آره انگاری یه فایل 700 مگی باید دانلود کنی.
اگر کسی لینکش رو داره بذاره اینجا که بقیه هم استفاده کنن.
DLC برای پی سی نیومده؟
اگر به این زودی ها قرار نیست بیاد من پاک کنم بازی رو.
آره انگاری یه فایل 700 مگی باید دانلود کنی.
اگر کسی لینکش رو داره بذاره اینجا که بقیه هم استفاده کنن.
DLC برای پی سی نیومده؟
اگر به این زودی ها قرار نیست بیاد من پاک کنم بازی رو.
اینجا لینک مستقیم اپدیت دومشم گذاشتن
حامد جون نقد خوبی بود...ولی میخوام یه ایراد ببگیرم از نقدت....
اصن از صدا و موسیقی حرف نزدی بعد بش دادی 8...!!!!!
8 خیلی کمه...
تنها نکته منفیه صداگزاریش لهجه بد انگلیسی ترک ها بود ..همین !
نقطه قوت بازی صداگزاریو موسیقیش هس ،موسیقیش ک ...شاهکار جسپر...!
9.5 خوبه ...
Mohammad Yek110
02-02-2012, 13:55
سلام
بعد یه مدت طولانی رفتم سراغ بازی و تا 20 درصد پیش رفتم.
ولی دیروز حواسم نبود ویندوز عوض کردم همه چیز خراب شد.
لطف کنید سیو های بازی رو تا اون قسمت که اتزیو و یوسف لباس اونایی که آهنگ می زنن رو می پوشن و قاتل های پرنس سلیمان رو پیدا می کنن رو برای دانلود بذارین.
ممنون
لطفا کمک کنید
لطفا کمک کنید
بعید میدونم همچین سیوی با این مشخصات گیر بیاد...خو از اول برو ...همش 20درصد رفته بودی دیگه:46:
حامد جون نقد خوبی بود...ولی میخوام یه ایراد ببگیرم از نقدت....
اصن از صدا و موسیقی حرف نزدی بعد بش دادی 8...!!!!!
8 خیلی کمه...
تنها نکته منفیه صداگزاریش لهجه بد انگلیسی ترک ها بود ..همین !
نقطه قوت بازی صداگزاریو موسیقیش هس ،موسیقیش ک ...شاهکار جسپر...!
9.5 خوبه ...
مرسی از توجهت حمید جان...
خب من موشکافانه بیان نکردم و گذری مطلب رو گفتم ...ولی خب...برا این اون نمره رو دادم چون
موسیقی های بازی چند تاشون تکراری میزد ..همون AS:BH بود
بعدش داخل خود بازی هم تکراری بودن انگار هیچ تلاشی برای تعدد موزیک ترکها نداشتن
اون مقداری هم که بود کوتاه بودن و حتی موقعی که بازی در سکانس های هیجان و فرار قرار میگرفت یادش میرفت که
به قول معروف بنوازه ، همین کافیه تا یک عنصر موزیک تو بازی براش کمبود احساس بشه
بعدش من یک نقطه خوب که دیدم همون لحجه بود به هر حال تو مملکت ترک با لحجه باید حرف بزنن دیگه مثل ایتالیایی ها که با لحجه ایتالیایی حرف میزدن
به هر حال نظر من این طور برداشت کرده :31: نظر شما هم خیلی برام محترم هستش :20:
kumarbaz
02-02-2012, 17:14
دوستان این بازی تو چند شهر دنبال میشه؟ منظورم اینه که مثل نسخه های قبل میشه رفت به شهر دیگه یا این امکان حذف شده؟
حتی موقعی که بازی در سکانس های هیجان و فرار قرار میگرفت یادش میرفت که....
آره ...این موردش اذیت میکرد:13:
آخر کسی خاطرات دزموند رو رفته من با این چیز های که باید پیدا کنه تا پارت 5 خاطرات باز شه مشکل دارم پیداشون نمی کنم ! یعنی مال 1.2.3 رو پیدا کردم اما 4 رو پیدا نمیکنم وقتی هم میخوام 5 رو بازی کنم میگه 50 تا کم داری! میشه یکی کمک کنه یه بار دیگم پرسیدم کسی کمکی نکرد :41:
اقا این چرا اینجوریه!؟ دیوانه کرد منو !
بایستی 10 بار کلیک کنی تا 1 ضربه بزنه؟ری اکشنش هم که واقعا مزخرفه! مخصوصادرمورد شمشیر!
فک کردم شاید فقط اوایلش اینطوری باشه اما مث اینکه یه ایرادی داره!!!
مشکلش چیه دوستان؟اصلا مشکلی هست؟
بعد مدت ها خواستم اساسینوادامه بدم,اما داره ضد حال میزنه!
افت فریم داری؟
نه! یعنی یه کمی!
درسته گرافیکم خیلی قوی نیس redeon 4570 اما
cpu corei7
ram 4gig
ولی با skyrim که مشکل آنچنانی نداشت!بقیه بازیام همینطور!
یه پست دیگم این مشکلو داشت اما کسی جوابی نداده بود.
نه! یعنی یه کمی!
cpu corei7
ram 4gig
سیستمت خوبه واسه این بازی نباید اونجورم افت فریم داشته باشه ...ولی مشکلت یه نمه ...یه نمه ک نه ، خیلی عجیب به نظر میاد ...
به تنظیمات موس تو بازی یه نگاهی بندازید ...شاید مشکل از اونجاس ...
نه! یعنی یه کمی!
cpu corei7
ram 4gig
چند فریم در ثانیه بازی رو اجرا میکنی ؟
من مشکل افت فریم داشتم خیلی عجیب بود، از 8 بیشتر نمیشد تعداد فریمام.
چه میزاشتم رو گرافیک بالا و پایین هیچ فرقی نمیکرد.
یه بار درایور گرافیکو پاک کردم دوباره نصب کردم درست شد ! :20:
milad dante
05-02-2012, 14:55
من یه جا گیر کردم...
اونجایی که میره تو یه کشتی میگه v رو بزن ولی جای خاصی نیست که برم
کممممممممممممممممممممک
Altairezio
06-02-2012, 21:11
من یه جا گیر کردم...
اونجایی که میره تو یه کشتی میگه v رو بزن ولی جای خاصی نیست که برم
کممممممممممممممممممممک
برو تو کشتی ایگل آی رو بگیر میبینی که یه چیزایه طلایی نشون میده برو رواونا !
یکیشو انتخاب می کنه بردار!:5:
باسلام
تو دفاع از دژ assassins ها گیر کردم
چچوری آخرین سربازان دشمن او نابود کنم(اونای که با یک سپر میان)
باتشکر
تو دفاع از ساختمان assassin ها گیر کردم
لطفا راهنمایی کنید
Zaghan_13
22-02-2012, 18:38
تو دفاع از ساختمان assassin ها گیر کردم
لطفا راهنمایی کنید
گیر کردم نداره دیگه....
دوتا از این سدِ چیه میذاری ... کلی ازونایی که تفنگ دارن میذاری از T استفاده میکنی بعد هم میزنی دخل طرف مقابل رو آسفالت میکنی.:31:
ولی جدی این تفنگدارا خیلی خوبن ... من خیلی ازشون استفاده میکردم.
گیر کردم نداره دیگه....
دوتا از این سدِ چیه میذاری ... کلی ازونایی که تفنگ دارن میذاری از T استفاده میکنی بعد هم میزنی دخل طرف مقابل رو آسفالت میکنی.
ولی جدی این تفنگدارا خیلی خوبن ... من خیلی ازشون استفاده میکردم.
تعدادشون زیاده تنهای که نمی شه همه شون و کشت (وقت کم میارم)
اون assassin ها رو هم نمی دونم چچوری بفرستم بجنگن
تو خیلی از پشت بام ها کار نمی کنه
بخصوص اون گروه آخری . هر سدی رو به سرعت خراب می کنه تفنگ اتزیو هم زیاد کارسازش نیست
Zaghan_13
23-02-2012, 12:26
تعدادشون زیاده تنهای که نمی شه همه شون و کشت (وقت کم میارم)
اون assassin ها رو هم نمی دونم چچوری بفرستم بجنگن
تو خیلی از پشت بام ها کار نمی کنه
بخصوص اون گروه آخری . هر سدی رو به سرعت خراب می کنه تفنگ اتزیو هم زیاد کارسازش نیست
اول باید روی هر پشت بام یکی از اینا بذاری تا اساسینها رو هدایت کنه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اسمشون یادم نیس)
بعد تفنگدار بذار...سد بساز . از T استفاده کن ... با خود اتزیو بزنشون.
البته اونهای دیگه(تیرکمانزن ها یا اساسین ها) هم بد نیستن اما تفنگدارا خیلی بدردم خوردن.
راهش همینه(البته راه خاصی هم نیس ولی...:27:)
mehdi30nema
25-02-2012, 08:57
بچه ها اون معمای روی درب تو آغاز سکانس نهم جریانش چیه ؟ باید چی کار کرد ؟
havas_1980
25-02-2012, 12:21
بچه ها اون معمای روی درب تو آغاز سکانس نهم جریانش چیه ؟ باید چی کار کرد ؟اول از همه که دید عقابتون رو روشن میکنین. هر پلاک باید طوری رو در قرار بگیره که خطوط روی پلاک با خطوط محل اتصال پلاک دقیقا بخوره. (پلاک ها رو هم که میتونین بچرخونین.)
mehdi30nema
27-02-2012, 21:57
خب بالاخره باری اولین بار تونستم یکی از اساسین کرید ها رو تموم کنم .
بازی خیلی خوب بود و تو این شرایط بی بازی ( چون هنوز به LT3.0 آپ نکردم ) واقعا از انجامش لذت بردم .
هر چه قدر هم به مراحل اخر میرسیدم بازی جذاب تر میشد . خیلی از مراحلش ( مراحل زیر زمین ) شبیه به تامب رایدر بود .
joseph.n
28-02-2012, 19:51
بازی( بدون مراحل فرعی) تا چند درصد تموم می شه ؟
Alex Fera
28-02-2012, 20:49
بستگی داره شما چقد آیتم های مخفی و ماموریت های جنبی رو رفته باشید...............
مثلا چون من وسط ماموریت های اصلی گشت زیاد میدم تو نقشه،بازی رو روی 78 درصد تموم کردم،احتمالا اگه بیکار بشم بشینم 100 درصدش کنم..................
mehdi30nema
28-02-2012, 22:23
من که فکر کنم 45 درصد تموم کردم .
D r i v e r
02-03-2012, 15:34
خب بالاخره باری اولین بار تونستم یکی از اساسین کرید ها رو تموم کنم .
بازی خیلی خوب بود و تو این شرایط بی بازی ( چون هنوز به LT3.0 آپ نکردم ) واقعا از انجامش لذت بردم .
هر چه قدر هم به مراحل اخر میرسیدم بازی جذاب تر میشد . خیلی از مراحلش ( مراحل زیر زمین ) شبیه به تامب رایدر بود .
دقیقا
اوایل بازی برام دیگه خسته کننده و تکراری بود یه خورده
ولی بازخوانی خاطرات و مراحل آخر بازی فوق العاده جذاب بودن
مطمئنن شخصیت الطائر نقش خیلی زیادی توی جذاب شدن این سری داشت
خیلی خیلی احساسی بود آخراش :37:
hamed_dij
05-03-2012, 01:44
سلام
کسی لینک یا pdf داستان کامل بازی رو نداره
اگه دارین بذارین خیلی حیاتیه
اصلا زبانم خوب نیست تا داستان بازی هم ندونم اصلا بازی بهم حال نمیده
پیشاپیش تشکر
arash-king
05-03-2012, 17:13
سلام دوستان
میخواستم بدونم این بازی نسبت به نسخه قبلی چه تغییراتی داشته ؟؟
ارزش خرید داره یا نه ؟؟
لطفا بدون تعصب جواب بدید
سلام دوستان
ارزش خرید داره یا نه ؟؟
لطفا بدون تعصب جواب بدید
ببینید تغیرات زیادی نداشته ...
ارزش خریدن به نظر من داره ..به هرحال هرچی باشه اسسین هسو میلیونها طرفدار...
(شاید نظر من زیاد معتبر نباشه:31: چون فن این بازیم)
hamed m2m
05-03-2012, 17:36
سلام دوستان
ارزش خرید داره یا نه ؟؟
لطفا بدون تعصب جواب بدید
سلام
بله حتما داره
اگه نسخه هاي قبلي رو بازي كرده باشين,حتمابايداين نسخه رو هم بازي كنيد
سرگذشت الطيرو پايان زندگيEzio
hamed_dij
05-03-2012, 19:10
سلام
کسی لینک یا pdf داستان کامل بازی رو نداره
اگه دارین بذارین خیلی حیاتیه
اصلا زبانم خوب نیست تا داستان بازی هم ندونم اصلا بازی بهم حال نمیده
پیشاپیش تشکر
کسی نیست یه جواب به ما بده؟
hoomi_gta
05-03-2012, 20:10
شخصیت و داستان اساسین 3 هم تا حدودی مشخص شد، بازی به زمان انقلاب آمریکا بر میگرده و در یک دوره تاریخی 30 ساله بین 1730 و 1780 رخ میده و شخصیت اصلی هم یه دورگه هستش که مامانش انگلیسی و باباش سرخپوسته که اسمش هم conner هستش. باید جالب باشه. شخصیت اصلی با دو سلاح حمله می کنه و blade اساسین ها را هم داره البته کل سیستم گیم پلی تغییر کرده و گفته میشه موتور جدید بازی توانایی ایجاد جنگ هایی که حتی 1000 نفره داره. موتور قبلی بازی تا 100 نفر بیشتر تو میدون جنگ نمیتونتن باشن
siavashjal
05-03-2012, 20:59
توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولین تریلر بازی گذاشته شده دانلود کنید. خیلی جالب هستش. تا حدودی محیط بازی رو میشه درک کرد. البته هنوز خیلی زوده ولی بازم جالبه
majid322
05-03-2012, 21:44
دوستان بازی خودش تاپیک داره:
scorpion666
06-03-2012, 11:38
سلام دوستان
من این بازی رو گرفتم ولی متاسفانه اجرا نمیشه و این ارور رو میده
ACRSP.exe has stopped working
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
Altairezio
11-03-2012, 23:51
سلام دوستان
من این بازی رو گرفتم ولی متاسفانه اجرا نمیشه و این ارور رو میده
ACRSP.exe has stopped working
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
شما اول ما رو یه کم راهنمایی کن ببینیم ویندوزت چیه
کارتت آپدیته؟
بازیت مدلش چیه؟
کرکش چیه؟
...........
بگو تا بگم!:8:
Altairezio ، دوست عزیز سایز امضاتو کم کن.....
اینی هم که الان گذاشتی خیلی زیاده خیلی کم کن ...نهایتش 320px × 180px در این سایز بزار....:46:
پست منم نقل قول نشه فقط عمل کن :46:
دوستان در مورد این شخصیت..Clay Kaczmarek اسمش هست هر چی میدونید بیایید حرف بزنیم..من به مجهولاتی در مورد این شخص رسیدم...
اخرش و اون درخواستی که از دزموند کرد مفهومش چی بود.؟
دوستان در مورد این شخصیت..Clay Kaczmarek اسمش هست هر چی میدونید بیایید حرف بزنیم..من به مجهولاتی در مورد این شخص رسیدم...
چیزی که من به نظرم رسید این بود که جد این بابا همون یوسف بود.
Killzone2
14-03-2012, 02:03
حامد جان به مورد خوبی اشاره کردی...
این شخصیت شاید خیلی ها بهش توجه نکنن ولی در موردش اطلاعات جالبی هست که تو بازی بهش اشاره شده...
به نظر من این شخص برگرفته از گذشته دزموند باید باشه یا اینکه حرف هایی که میزد مربوط بود به داستان بازی تو شماره سوم...
کلا این دزموند مشخص نیست چیکار میخواد بکنه! : دی
amir raya
14-03-2012, 10:56
من میخوام این بازی رو تهیه کنم؟ کجا میتونم داستان کل نسخه های قبلی بازی رو پیدا کنم؟
در قسمت اول اگر متوجه شده باشید تو ازمایشگاه که بودیم و دزموند بعد از پایان بازی روی درو دیوار ازمایشگاه نوشته های خونی و قرمز رنگ رو میبینه همون نوشته ها رو همین شخص روی دیوار نوشته بود.....
چرا..؟ چون که قبل از دزموند این شخص که سوژه 16 هم نام داشت اونجا مورد ازمایش قرار گرفته بود
سوژه 16 از نوادگان الطایر محسوب میشد...
چیزی که من به نظرم رسید این بود که جد این بابا همون یوسف بود. نه ریشش به ترک ها نمیرسه مستقیم ریشش به الطایر برمیگرده
در قسمت اول اگر متوجه شده باشید تو ازمایشگاه که بودیم و دزموند بعد از پایان بازی روی درو دیوار ازمایشگاه نوشته های خونی و قرمز رنگ رو میبینه همون نوشته ها رو همین شخص روی دیوار نوشته بود.....
چرا..؟ چون که قبل از دزموند این شخص که سوژه 16 هم نام داشت اونجا مورد ازمایش قرار گرفته بود
سوژه 16 از نوادگان الطایر محسوب میشد...
نه ریشش به ترک ها نمیرسه مستقیم ریشش به الطایر برمیگرده
عجب یعنی اینو دزموند فامیل بودن؟ :31:
البته حالا که گفتید میبینم قیافش به اون پسر الطائر که تو سکانس های مربوط به الطائر نشون میده شبیه.
دوستان ا راهنمایی میخوام . مشکل کرک دارم . محتوای فلدر SKIDROW رو تو محل نصب بازی ریختم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم بازم یوزر نیم و پسورد میخواد و کرک نشده . لطفا 1 راهنمایی بکنید که چی کار کنم؟؟ ممنون
Alex Fera
17-03-2012, 13:15
این فرد که در آبسترگو به #16 معروف است مانند دزموند دزدیده شده و در انیموس قرار داده میشود،ولی به علت استفاده بیش از حد از این دستگاه دچار یک اثر جانبی به نام اثر خونریزی میشه،کسی که به این مشکل دچار است میتواند بدون استفاده از انیموس خاطرات اجدادش را ببیند،کلی نیز به همین دلیل به جنون مبتلا میشه و خودش رو میکشه اما قبل از مرگ با تمام خونی که در بدن داره برای سوژه بعدی علائمی رو روی دیوار آزمایشگاه میزاره که رد پایان بازی اول ما اونارو دیدیدم،دزموند در زمان استفاده از انیموس متوجه #16 میشه و میفهمه که کلی خودش رو به صورت یه هوش مصنوعی وارد دستگاه کرده،اگه تویه بازی برادرهود تمام معماهای کلی رو حل کنید میتونید وارد بخشی از انیموس بشید که کلی داخل اون قرار داره و میتونید با شبح اون صحبت کنید،در پایان برادرهود و اوایل روولیشن که دزموند به کما میره و وارد انیموس میشه اونجا کلی رو میبینه که در شمایل انسانی با دزموند صحبت میکنه و بهش میگه قبل از اینکه انیموس اون رو به عنوان ویروس بشناسه و از حافظه خودش پاک کنه باید خودش رو از شر دستگاه راحت کنه و از کما بیاد بیرون،در پایان بازی هم وقتی انیموس دزموند رو شناسایی میکنه کلی خودش رو فدای دزموند میکنه و اونو از اتاق سیاد یا همون حایی که دزموند موقع کما رفته بود توش پرت میکنه بیرون.................
درخواست کلی از دزموند این بود که اون رو هم با خودش از انیموس ببره بیرون و ادعا کرد اگه دزموند بتونه بدن مناسبی برای اون پیدا کنه کلی دوباره میتونه به دنیای واقعی برگرده،اما دزموند فقط سکوت میکنه((این قسمتش یه خورده برای خودمم نا مفهموم بود))
توی آخرین خاطره الطائر که به مسیاف کی معروف بودن کلی رو در نقش پسر الطایر میبینیم،البته با سن و سال بیشتر،حدس زده میشه آبسترگو از کلی برای دسترسی به خاطرات پسر الطائر استفاده کرده..................
مرسی محمد جان..
پس الان کلی زندست..؟ چون با اون اوضاعی که براش پیش اومد فکر میکنم حتی اگر یک جسم هم پیدا بشه براش باز کلیی نباید وجود داشته باشه.؟
مرسی محمد جان..
پس الان کلی زندست..؟ چون با اون اوضاعی که براش پیش اومد فکر میکنم حتی اگر یک جسم هم پیدا بشه براش باز کلیی نباید وجود داشته باشه.؟
نه دیگه همون هوش مصنوعیش هم از بین رفت چه برسه خودش :31:
Alex Fera
17-03-2012, 21:30
مرسی محمد جان..
نه دیگه فکر نکنم زنده باشه،وسطای بازی بود که گفت برام بدن پیدا کن،آخر بازی خودش رو فدای دزموند کرد که دزموند بتونه از اتاق سیاه بیاد بیرون.................
سلام
دوستان انیمیشن اخری این سری بازی رو ببینید حتما ....
اتزیو پیر شده و با سوفیا ازدواج کرده در فلورانس در مزرعه ای دور با دو فرزندداره زندگی میکنه....
اگر دقت کرده باشید اتزیو در بین این سری نشون میده که به افرادی چینی اموزش میداده..و در این کشور هم اساسین هایی حضور داشتنددر این انیمه یکی از این چینی ها به ملاقات اتزیو میاد و گفگوهایی میکنند..
از هر چه بگذریم از بار احساسی انیمه نمیشه گذشت ...
اخرش اتزیو در جایی که در دوره جوانیش پدر و برادر او را کشته بودن چشمهایش را بست و جان خود راتسلیم خداوند میکنه....کلمات اخر زندگی اتزیو ...:
من در دوران جوانی
ازادی داشتم ولی نمی تونستم ببینم
من زمان داشتم ولی نمی تونستم ببینم
من عشق داشتم ولی حسش نکردم....من این سه مورد رو داشتم ولی درک نکردم...:40: بعد صحنهدور میشه و یک عقاب رو نشون میده..در حال پرواز
+
باید بگم که اتزیو رو لقب اسکاری مرد سال 2011 نامید..حرف نداشت این شخص:40: یعنی تو این قسمت تنهایی جور قسمت های قبلیشوکشید و خودش رو به مرز پختگی رسوند
4 هزارمین پست خودمون رو به نام اتزیو ثبت کردیم
Altairezio
18-03-2012, 14:04
سلام
اتزیو پیر شده و با سوفیا ازدواج کرده در فلورانس در مزرعه ای دور با دو فرزندداره زندگی میکنه....
اگر دقت کرده باشید اتزیو در بین این سری نشون میده که به افرادی چینی اموزش میداده..و در این کشور هم اساسین هایی حضور داشتنددر این انیمه یکی از این چینی ها به ملاقات اتزیو میاد و گفگوهایی میکنند..
اخرش اتزیو در جایی که در دوره جوانیش پدر و برادر او را کشته بودن چشمهایش را بست و جان خود راتسلیم خداوند میکنه....کلمات اخر زندگی اتزیو ...:
من در دوران جوانی
من عشق داشتم ولی حسش نکردم....من این سه مورد رو داشتم ولی درک نکردم...:40: بعد صحنهدور میشه و یک عقاب رو نشون میده..در حال پرواز
+
باید بگم که اتزیو رو لقب اسکاری مرد سال 2011 نامید..حرف نداشت این شخص:40: یعنی تو این قسمت تنهایی جور قسمت های قبلیشوکشید و خودش رو به مرز پختگی رسوند
اتزیو فرد عال بود و الطیر هم همینطور !
کاش AC III رو هم از اجداد اتزیو و الطیر میشاختن !:40:
آخه از عقاب چه ربطی به گرگ داره آخه!؟:13:
کاش conor هم از اجداد اونا بود و یه ارتباطی با عقاب داشت!:40:
ولی عقاب هم تو این سری هست هم گرگ کدوم حیوان اصلی میتونه باشه!؟
به نظر من که عقاب بهتره!:40::40::40::40::40:
البته نصف این پست به تاپیک ACIII ربط داشت!:31:
Alex Fera
18-03-2012, 22:08
سلام
من در دوران جوانی
+
حامد،پسرم حداقل یه لینک میزاشتی این رو دانلود کنیم،قبلا دیدم اینو ولی میخوام خودمم دانلودش کنم.............
اسم اون اساسین چینی هم ((شائو جون)) هستش،یا بود...............
farzan311
26-03-2012, 23:29
سلام:20:
دوستان این اخر بازی رو کسی داستانش رو نوشته؟ متن انگلیسی هم باشه خوبه من خونه یکی بازی میکردم نشد اخرش رو درست ببینم فقط فهمیدم یکی از اون سه تا خدا(یا هر چی:31:) گفت دنیا رو با یه چیزی نابود کردیم و همه مردم مردند غیر از چند هزار نفر که قراره نسل درست و حسابی ادم ها رو درست بکنند و دزموند باید یه جورایی پیامبر این طرف برا اون ها بشه
farzan311
31-03-2012, 12:24
هیچ کس اینجا نمیاد؟ بابا بیاید بگید اخر این چی شد دیگه:31:
IranApadana
31-03-2012, 12:47
دوستان من اوایل بازی هستم و اینجا گیر کردم
باید چکار کنم؟
farzan311
31-03-2012, 13:23
شما v رو بزن تو محیط یه چرخی بزن ببین چیزی پیدا میکنه ؟
Esc رو بزن ماموریت رو ببین چیه بنویس تا دقیق بهت بگم
IranApadana
31-03-2012, 13:30
من با جوی استیک بازی میکنم
بفرما اینم یه عکس دیگه...
ممنون
farzan311
31-03-2012, 13:34
خوب همونه که گفتم دیگه باید eagle eye رو بزنی با کیبورد v هست با جوی استیک نمیدونم چیه اینجا شما اولین masyaf key رو پیدا میکنی
IranApadana
31-03-2012, 13:37
ببینم چی میشه
سپاس
ببینم چی میشه
سپاس
یافتم
سپاسگذارم
آپدیت بازی رو از کجا میتونم بگیرم + کرکش
farzan311
31-03-2012, 23:25
از اینجا اپدیت رو میشه گرفت ولی نمیدونم چرا اینقدر حجمش زیاده
در ضمن خیلی ها هم با نصبش مشکل داشتند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
golmohammadi
20-04-2012, 00:50
سلام دوستان
منم این بازیو الان شروع کردم
نکته جالب راهنمایی شروع بازی هست که عوض شده
هرچند برای خیلیها مهم نیست چون حتما نسخه های قبلیو بازی کرده اند و بلدند
من در حداکثر تنظیمات گرافیکی و فول اچ دی 60 فریم میگیرم با حداقل افت فریم
برعکس بازی بتمن و ... این بازی معمولا مشکل کرک نداره و با ایراد کم بیرون میاد برای ما ایرانیها ....
البته هنوز بازی نکردم ولی از شروع بازی مشخصه
و اینکه در زمستان واقعا حال میده
در این نسخه خوب کاری کردند تنوع خوبی داره این آب و هوا
سوال اینکه تنظیمات دسته کجاست ؟
چون اینم مثل تمام ورژنهای قبلی جهتهای (دید) را اشتباه تعریف میکنه به دسته پلی استیشن
باید کانفیگش کنم
به نظر من بازی کردن اسساینز بدون دسته خوب نیست و با دسته که کمی دورتر از مانیتور بازی میکنی حال دو چندانی میده
ادیت : تو تنظیمات بود حالا دیدم
mahyarSAMSUNG
29-04-2012, 20:30
چطور میشه سیو باز رو جایی کپی کرد که ویندوز پاک کنم ؟
چطور میشه مراحلی رو که 50 درصد تکمیل شده رو دوباره رفت و 100درصدش کرد ... اینو بگم که من بازی رو تمام کردم و فقط 59 درصد تکمیل زده
golmohammadi
30-04-2012, 23:32
چطور میشه سیو باز رو جایی کپی کرد که ویندوز پاک کنم ؟
چطور میشه مراحلی رو که 50 درصد تکمیل شده رو دوباره رفت و 100درصدش کرد ... اینو بگم که من بازی رو تمام کردم و فقط 59 درصد تکمیل زده
سون : C:\Users\user\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher
چطور میشه مراحلی رو که 50 درصد تکمیل شده رو دوباره رفت و 100درصدش کرد ... اینو بگم که من بازی رو تمام کردم و فقط 59 درصد تکمیل زده[/QUOTE]
مراحلی که نتونستین full syncکنین رو وقتی داخل بازی هستین escapeبزنین برین تو منو قسمت dna تمام مموری ها دسته بندی شده داخل مموری میری و replyرو میزنی به همین راحتی
ZEPPENIN
07-05-2012, 21:00
باسلام
چجوری میشه کنترل یه کشورو کامل بدست گرفت؟من هرچقدر ماموریتهاشو انجام میدم تمام نمیشه
mbadboy7
08-05-2012, 15:23
مراحل مربوط به دزموند برای من باز نمیشه چیکار کنم ؟؟؟
Altairezio
08-05-2012, 19:33
مراحل مربوط به دزموند برای من باز نمیشه چیکار کنم ؟؟؟
سلام دوست عزیز اول یه سری به صفحات قبلی تاپیک بزن بعد سوال کن!
یه پچ بود که باید اونو نصب میکردی!
برو 20 30 صفحه قبل تر پیداش میکنی!
سلام یه سوال:
ASSASSINS REVELATIONS با ASSASSINS BROTHERS چه فرقی میکنه؟:14:
سلام یه سوال:
ASSASSINS REVELATIONS با ASSASSINS BROTHERS چه فرقی میکنه؟:14:
اگر منظورتون از ASSASSINS BROTHERS عنوان ASSASSINS BROTHERHOOD هستش...
که این دو عنوان کاملا با هم مجزا هستن ...تنها وجه تشابهشون شخصیت بازی هستش که در
BROTHERHOOD دوره ای زندگی جوانی شخصیت روایت میشه و در
REVELATIONS دوره میان سالی شخصیت روایت میشه که هر کدوم یک بازی مجزا با زمان ، گیم پلی ، و محیط مجزایی هستن...
اگر منظورتون از ASSASSINS BROTHERS عنوان ASSASSINS BROTHERHOOD هستش...
که این دو عنوان کاملا با هم مجزا هستن ...تنها وجه تشابهشون شخصیت بازی هستش که در
BROTHERHOOD دوره ای زندگی جوانی شخصیت روایت میشه و در
REVELATIONS دوره میان سالی شخصیت روایت میشه که هر کدوم یک بازی مجزا با زمان ، گیم پلی ، و محیط مجزایی هستن...
ممنون.میخواستم همین رو بدونم ولی بد عنوان کردم:27:
golmohammadi
24-05-2012, 12:06
بازیو تمومش کردم
این بازی هم مثل بتمن خیلی بازی کاملی بود
و بی ایراد
البته چند تا ایراد جزئی دیدم که در ورژنهای قبلی ندیده بودم
گیم پلی عالی در سبک خود
و بازی خوشبختانه طولانی بود مدتی سرگرم کرد
یه جای بازی خیلی ناراحت شدم
وقتی که اخر بازی الطایر را دیدم که رو صندلی نشسته بود (جسدش مونده بود)
و یکی از اون کی ها رو دستش بود ....
واقعا غم انگیز بود برام
البته از بیشتر صحنه ها عکس گرفتم
بازیه خوبی بود ولی حیف که نسخه های قبلیشو بازی نکرده بودم تا داستانشو کامل بفهمم :41:
کسی میدونه که Assassins crees III کی میاد ؟؟؟؟
بازیه خوبی بود ولی حیف که نسخه های قبلیشو بازی نکرده بودم تا داستانشو کامل بفهمم :41:
خوب چرا سه نسخه قبلیش نمیگیری بازی نمیکنی خیلی قشنگ هستن به خصوص اساسین کرید2 که محشره
الان مهمترین کار گیمری یو باید بازی کردن سریای قبلی باشه،سریای قبلی واقعا شاهکارن مخصوصا دومی !
این سریی ک یو بازی کردی ضعیفترین سری این فرنچایز بوده !
ali_agha1981
23-06-2012, 13:52
سلام..من یه جای بازی گیر کردم..
چند ساعتی بازی کردم.. 22% بازی رو رفتم...ولی الان دیگه هیچ ماموریتی توی نقشه نیست که انجام بدم..البته نقشه پر از علامت های مختلف و مکان های مختلف هست
ولی هیچ ماموریت Storty Memory که علامتش (!) هست توی نقشه نیست...آخرین ماموریتم هم این بود که رفتم دو تا مکان تو نقشه یه کشتی بود که داخلش شدم که دکمه C رو زدم یه چیزایی مثل نقشه و لوح که توی کشتی بود رو اسکن کرد و همین...فقط توی Mini Map یه اماکنی هست که باید خریداری بکنی که قیمتش خیلی بالاست..فعلا پول ندارم بخرم.. چیکار باید کرد ؟
Altairezio
23-06-2012, 19:45
چند ساعتی بازی کردم.. 22% بازی رو رفتم...ولی الان دیگه هیچ ماموریتی توی نقشه نیست که انجام بدم..البته نقشه پر از علامت های مختلف و مکان های مختلف هست
ولی هیچ ماموریت Storty Memory که علامتش (!) هست توی نقشه نیست...آخرین ماموریتم هم این بود که رفتم دو تا مکان تو نقشه یه کشتی بود که داخلش شدم که دکمه C رو زدم یه چیزایی مثل نقشه و لوح که توی کشتی بود رو اسکن کرد و همین...فقط توی Mini Map یه اماکنی هست که باید خریداری بکنی که قیمتش خیلی بالاست..فعلا پول ندارم بخرم.. چیکار باید کرد ؟
برو همه ی اونا رو بخر بعد باید هر چی مرحله ی متفرقه توباز یهست رو انجام بدی
Mahdi_Co_1368
11-07-2012, 00:07
سلام دوستان
من تمام نسخه های قبلی این بازی رو کاملاً عمیق و با تمام جزئیات داستان ، دنبال کردم...
این نسخه از بازی رو هم الان میخوام شروع کنم ، اما نیاز به یک راوی ( برای روایت داستان بازی) دارم...
متنی رو توی اینترنت سراغ ندارید که به فارسی داستان رو شرح داده باشه ؟
آخه روایت داستان نسخه های قبلی ، توی اینترنت کاملاً تشریح شده بود.
black.assassin
11-07-2012, 10:21
امکان داره مشکل از کرک باشه. مطمئنید کرکتون سالمه ؟
ali_agha1981
11-07-2012, 13:01
امکان داره مشکل از کرک باشه. مطمئنید کرکتون سالمه ؟
سلام..من بازی رو ماه پیش تموم کردم..
همونطور که دوستمون صفحه قبل گفتن باید ماموریت های فرعی رو همش رو میرفتم تا ماموریت اصلی باز بشه.. :46:
half life g.
15-07-2012, 15:24
سلام خسته نباشید
باور کنید شباهت نام کاربری من با یکی از اعضای این وبلاگ که گویا ایشون خیلی هم حق آب و گل دارند کاملا اتفاقیه
از همین جا از ایشون که فکر کنم اسمش مراده معذرت میخوام
بگذریم...
من نسخه ی 1 رو بازی کردم ولی نه تا آخر
2 و برادر هود رو هم بازی نکردم
این رو میخوام بازی کنم
قشنگه؟
از همه ی نسخه هاش قشنگتره؟
چقدر طول میکشه؟
فیلم وسطش زیاد داره؟
مرسی
یه توضیح کلی میخوام:11:
saeed_136915
15-07-2012, 15:33
سلام خسته نباشید
باور کنید شباهت نام کاربری من با یکی از اعضای این وبلاگ که گویا ایشون خیلی هم حق آب و گل دارند کاملا اتفاقیه
بگذریم...
این رو میخوام بازی کنم
قشنگه؟
چقدر طول میکشه؟
فیلم وسطش زیاد داره؟
مرسی
سلام
نه به هیچ وجه قشنگترین نسخه ی بازی نیست(به نظر من)
شما بهتره AC II رو اول بازی کنین تا داستانش دستتون بیاد. AC II به نظر من از همه شون بهتر بود
half life g.
15-07-2012, 15:40
سلام
نه به هیچ وجه قشنگترین نسخه ی بازی نیست(به نظر من)
شما بهتره AC II رو اول بازی کنین تا داستانش دستتون بیاد. AC II به نظر من از همه شون بهتر بود
از نظر داستان برام مهم نیست
چون داستانشون رو به صورت متنی خوندم الان نسخه 2 رو تموم کردم
آخه فکرکنم امکانات و گرافیک و ... این نسخه بهتر باشه
نه؟
تو رو خدا این بازی میارزه بازیش کنم یا صبر کنم 3 بیاد؟
...
سلام خسته نباشید
بگذریم...
این رو میخوام بازی کنم
قشنگه؟
چقدر طول میکشه؟
فیلم وسطش زیاد داره؟
مرسی
saeed_136915
15-07-2012, 16:32
از نظر داستان برام مهم نیست
چون داستانشون رو به صورت متنی خوندم الان نسخه 2 رو تموم کردم
آخه فکرکنم امکانات و گرافیک و ... این نسخه بهتر باشه
نه؟
تو رو خدا این بازی میارزه بازیش کنم یا صبر کنم 3 بیاد؟
...
سلام خسته نباشید
بگذریم...
این رو میخوام بازی کنم
قشنگه؟
چقدر طول میکشه؟
فیلم وسطش زیاد داره؟
مرسی
گرافیک که AC II از همه بالاتر بود(کافیه یه سرچ تو گوگل بکنین)
امکانات بله یه چیزهایی مثل و بمب دستی و Hook Blade و ... اضافه شده به بازی ولی سلیقه ایه من که خوشم نیومد ازشون. کلا بازی خوبی هست به احتمال زیاد خوشتون میاد
به نظر من بازی Assassin's Creed بهترین تا بدترین اینجوری هست:
AC II
AC Brotherhood
AC I
AC Revelations
mrbahram
17-07-2012, 11:46
گرافیک که AC II از همه بالاتر بود(کافیه یه سرچ تو گوگل بکنین)
امکانات بله یه چیزهایی مثل و بمب دستی و Hook Blade و ... اضافه شده به بازی ولی سلیقه ایه من که خوشم نیومد ازشون. کلا بازی خوبی هست به احتمال زیاد خوشتون میاد
به نظر من بازی Assassin's Creed بهترین تا بدترین اینجوری هست:
AC II
AC Brotherhood
AC I
AC Revelations
به نظر من بهترینش همین revelotions بود واقعا فوق العاده بود گرافیکشم که بدون شک جز 5 بازی با گرافیک کل بازیاست
میگید نه.....
دوستان من این بازی رو نصب میکنم وقتی کرک اسکیدرو رو میریزم ارور میده و وارد بازی نمیشه . بازی آپدیت هم نمیشه . لطفا اگه کرک سالم دارین معرفی کنین . ممنون .
ali_agha1981
21-07-2012, 15:05
وستان من این بازی رو نصب میکنم وقتی کرک اسکیدرو رو میریزم ارور میده و وارد بازی نمیشه . بازی آپدیت هم نمیشه . لطفا اگه کرک سالم دارین معرفی کنین . ممنون .
اینجا سوالتو بپرس صفحه اول تاپیک هم بخون.
مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed: Revelations ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رضا جنگنده
02-08-2012, 14:42
سلام
به نظر من نسخه 2 از همش بهتر بود
بعد نسخه یکش عالی بود
بعد revelotions و بعد هم Brotherhood.
ولی یه برتری که نسخه یکش داشت این بوداز بقیه نسخه هاش سخت تر بود.
اگه همه ی نسخه ها به اندازه ی هم سخت بود نسخه ی 2 باز همش بهتر بود و بعد revelotions و بعد Brotherhood و بعد 1.
ولی از نظر امکانات هم revelotions از همه بهتره بعد Brotherhood و بعد 2 و بعد 1.
ولی 1و2 یه حس دیگه ای به آدم می داد که اون دو تا بعدی نمی دن.
محیط بازی هم 1 از همه بهتر بود.قشنگ رنج و عذاب مردم و سختی جنگ های صلیبی رو نشون میداد.
LordPedi
04-08-2012, 05:58
این که AC II نسخه قوی ای بود که درش شکی نیست ولی Brotherhood بدلیل داستان جذاب تر و یه پایان مرموز به نظر من از اون سرتره.
AC Reveloutions از نظر داستان اصلا خوب نبود و واقعا حوصله آدمو سر می برد ولی چیزی که تونست منو بشخصه دلگرم کنه، فقط اون چندتا مرحله ی اعجاب انگیزش بود، مراحلی که از یه طراحی بخصوص، جدید و مبهوت کننده برخوردار بود، یعنی مرحله ی زیر اون برجه که میرسید به زیر زمین، و آبشار ها و یه فضای خیره کننده بوجود می آورد و از همه بهتر مرحله شهر زیر کوهش بود، بنظرم این قشنگ ترین و زیباترین طراحی لوکیشن و محیط بازی توی این چند سری بود، یعنی AC Reveloutions فقط همون مرحله.
یکی از اذیت کننده ترین مسائل AC Reveloutions هم نبود اسب بود، من که بشخصه خیلی حالم گرفته شد.ولی در کل نمیشه گفت Reveloutions به خاطر چند مرحله از همه سر تره.
AC I هم خیلی خوب بود، هم طراحی شهرش وسرعت رندرش و هم داستان قویش و سختی مراحلش.
ولی بنظر من بهترین نسخه های AC II ، AC و AC Brotherhood بود.
و میتونم به جرات بگم با پیش فرض AC II، داستان Brotherhood به یه پختگی و جذابیت خاص رسید، و مولفه های مراحل و امکانات هم در کل Brotherhood رو از همه متمایز میکنه.
به نظر من Brotherhood بهترینه.
Переклад не
04-08-2012, 08:30
تو نسخه ی AC Reveloutions چهره ی کاراکتر اصلی بازی کاملا تغییر کرده.دزموند جوان تو این نسخه ، همون دزموند تو نسخه های قبلی نیست اصلا
تو این نسخه فقط فقط به مهارتها اضافه شده و همچنان ضعف های نسخه های قبلی پابرجاست.مهمترینش هم عدم مخفیکاری هستش.مثلا برج آتیش میزنیم منفجر میشه اما سربازان نگهبان که زیرش دارن کشیک میدن اصلا متوجه این هیاهو نیستن . یا حرکات غیر مهیج دیگه ای هم داره که واقعا بی ذوق میکنه
mohsen_gh1991
04-08-2012, 22:41
بازیو الان نصب کردم . خیلی خوشم اومد . این قشنگتره یا نسخه دو بازی؟
Hamid Reza
05-08-2012, 11:06
سلام
دوستان دیروز نسخه 2 این بازی رو از مغازه گرفتم
نصبش کردم و الان یه مشکلی دارم. ubisoft luncher اجرا شد و گفت باید یه اکانت بسازید منم ساختم و بعدش یه صفحه اومده که ازم سریال بازی رو میخواد
من هر چی تو دی وی دی ها گشتم سریال این بازی نبود
نگاه کنید :
54029
حالا من باید چیکار کنم؟ واقعا گیر افتادم . دوست دارم زودتر اینو بازی کنم
ali_agha1981
05-08-2012, 20:24
سلام
دوستان دیروز نسخه 2 این بازی رو از مغازه گرفتم
نصبش کردم و الان یه مشکلی دارم. ubisoft luncher اجرا شد و گفت باید یه اکانت بسازید منم ساختم و بعدش یه صفحه اومده که ازم سریال بازی رو میخواد
من هر چی تو دی وی دی ها گشتم سریال این بازی نبود
نگاه کنید :
حالا من باید چیکار کنم؟ واقعا گیر افتادم . دوست دارم زودتر اینو بازی کنم
اینجا رو ببین اگه راه حلی برای مشکلت پیدا نکردی همونجا بپرس...
مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsen_gh1991
06-08-2012, 13:31
دوستان چطوری میتونم از داروهایی که دارم استفاده کنم؟ , و چطوری میتونم سلاحمو عوض کنم ؟ یعنی تو بازی میگه کلیک کنم تا اسلحه مو انتخاب کنم . کسی میدونه اونجا باید چطوری سلاحمو انتخاب کنم؟
ali_agha1981
06-08-2012, 14:29
دوستان چطوری میتونم از داروهایی که دارم استفاده کنم؟ , و چطوری میتونم سلاحمو عوض کنم ؟ یعنی تو بازی میگه کلیک کنم تا اسلحه مو انتخاب کنم . کسی میدونه اونجا باید چطوری سلاحمو انتخاب کنم؟
با دکمه Q هم می تونی سلاحت رو عوض کنی و هم از دارو سلامتی استفاده کنی...
mohsen_gh1991
06-08-2012, 16:23
با دکمه Q هم می تونی سلاحت رو عوض کنی و هم از دارو سلامتی استفاده کنی...
مرسی از راهنماییت . بازی سیو خودکار فقط داره یا میتونم خودمم سیوش کنم؟
ali_agha1981
06-08-2012, 19:55
به احتمال زیاد فکر کنم بتونی خودت هم سیو بکنی...ولی auto سیو بازی خیلی خوبه و نیازی به سیو manual نیست..
Mohammad Yek110
07-08-2012, 10:50
بازیو الان نصب کردم . خیلی خوشم اومد . این قشنگتره یا نسخه دو بازی؟
سلام
من نسخه دو رو بازی نکردم.ولی AC:Brotherhood رو خیلی بیشتر از این ورژن دوست دارم
البته revelations هم بازی خیلی خوبی هست
Mohammad Yek110
07-08-2012, 14:11
سلام
فیلم اوایل بازی رو میخواستم که واقعیه و انیمیشن نیست
قبلش اتزیو مبارزه می کنه.بعدش گیر میفته و دار زده میشه.ولی فرار میکنه:دی
همونو با کیفیت بالا ( HD یا F HD ) میخواستم
ممنون:11:
Mohammad Yek110
08-08-2012, 11:19
سلام
قبلش اتزیو مبارزه می کنه.بعدش گیر میفته و دار زده میشه.ولی فرار میکنه:دی
ممنون:11:
سلام
یکی از دوستان برام پیدا کردن گفتم بذارم اگه کسی نیاز داشت دانلود کنه.
کیفیت Full HD با حجم 87 مگابایت :
ali_agha1981
08-08-2012, 20:16
سلام
قبلش اتزیو مبارزه می کنه.بعدش گیر میفته و دار زده میشه.ولی فرار میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیازی به دانلود کردنش نبود شما برنامه fraps رو دانلود میکردی اون وقت میتونستی چه حین بازی.. چه حین دمو بازی.. از بازی فیلم و عکس بگیری با بالاترین کیفیت..
من خودم همیشه از بعضی جاها هر بازی عکس و فیلم میگریم ..خصوصا دمو های بازی..
masoudfasihi
16-08-2012, 01:02
سلام من یک مشکلی دارم هر وقت میخوام مرحله دسموندو شروع کنم از بازی میاد بیرون کمکم کنید
ali_agha1981
16-08-2012, 09:54
مشکلت رو اینجا مطرح کن شاید از کرک باشه..
مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed: Revelations ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Altairezio
16-08-2012, 16:45
سلام
یکی از دوستان برام پیدا کردن گفتم بذارم اگه کسی نیاز داشت دانلود کنه.
کیفیت Full HD با حجم 87 مگابایت :
دوست من این ویدئو کامله؟
تا جایی که من یادمه این تریلرا تا جایی هستن که اتزیو میخواد فرار کنه!
اون آهنگ آقای woodkid هم روش هست؟
Переклад не
16-08-2012, 23:23
نمیشه کاری کرد که دودها نشون داده نشن؟
satrianism
17-08-2012, 16:30
در کل بازی قشنگی بود امروز تمومش کردم.
-داستان بازی ضعیف تر از قبل بود .
-گرافیکش هم یه کم سوتی داشت(موقعی که دزموند داره نامه مینویسه یا افکت های مربوط به آب )
-موسیقی بازی خیلی خوب بود.
-هیجاناتش خوب بود.مخصوصا مرا حل اسب و گاری.ولی اتزیو نمیتونست اسبشو توی شهر صدا بزنه (مسافرت شهر به شهر حذف شده بود)
-چهره کاراکتر التایر به دقت سری های قبل نبود ولی چهره اتزیو خوب پیر شده بود!
من 6.8 از 10 میدم.:46:
Altairezio
17-08-2012, 17:53
نمیشه کاری کرد که دودها نشون داده نشن؟
چرا؟
((دودها)) آقا همچینم میگی نیست بازی !:46:
این طور که شما گفتی بازی مه آلوده هواش!:31:
Mohammad Yek110
18-08-2012, 16:02
دوست من این ویدئو کامله؟
تا جایی که من یادمه این تریلرا تا جایی هستن که اتزیو میخواد فرار کنه!
اون آهنگ آقای woodkid هم روش هست؟
از جایی شروع میشه که تمپلار ها بلندش می کنن و میبرن دارش بزنن
این وسطا یه صحنه های مبارزه با تمپلار ها رو نشون میده
همونجا که یکی از hidden-blade هاشو از دست میده
Altairezio
18-08-2012, 16:18
از جایی شروع میشه که تمپلار ها بلندش می کنن و میبرن دارش بزنن
این وسطا یه صحنه های مبارزه با تمپلار ها رو نشون میده
همونجا که یکی از hidden-blade هاشو از دست میده
من از آخرش پرسیدم تو از اولش گفتی!:31:
آخرش فرارشو نشون میده؟
اون آهنگ iron هست روش؟
Mohammad Yek110
18-08-2012, 16:25
من از آخرش پرسیدم تو از اولش گفتی!:31:
آخرش فرارشو نشون میده؟
اون آهنگ iron هست روش؟
نیدونم:دی
فرارش از طناب دار؟
آره اونجا رو نشون میده
Altairezio
18-08-2012, 17:13
نیدونم:دی
فرارش از طناب دار؟
آره اونجا رو نشون میده
پس تا اون آخر که مییوفته پایینو نشون میده دیگه؟
بابا اون آهنگه هم که هیچی ازش نمیفهمیم توش هست؟!:3:
Mohammad Yek110
18-08-2012, 19:49
پس تا اون آخر که مییوفته پایینو نشون میده دیگه؟
بابا اون آهنگه هم که هیچی ازش نمیفهمیم توش هست؟!:3:
آخرش میوقته پایین و کلاهشو می کشه سرش:دی
بعدش اسم بازیو می نویسه
در مورد آهنگ متاسفانه نمیدونم ;)
اون مرحله که توش شمشیر باز میشه را باید چه جوری باز کرد
Altairezio
13-09-2012, 15:40
اون مرحله که توش شمشیر باز میشه را باید چه جوری باز کرد
دوست من توضیح بیشتر!
دوست من توضیح بیشتر!
یه مرحله هست مخصوص اونایی که بازی را پیش خرید کردند.
توی یه سایتی دیدم که روش باز کردنش را در کامپیوتر گذاشته بود
میخواستم بدونم مال xbox360 هم راهی وجود داره که مرحله باز بشه یا نه
Altairezio
14-09-2012, 12:18
یه مرحله هست مخصوص اونایی که بازی را پیش خرید کردند.
توی یه سایتی دیدم که روش باز کردنش را در کامپیوتر گذاشته بود
میخواستم بدونم مال xbox360 هم راهی وجود داره که مرحله باز بشه یا نه
دوست من
من متاسفانه همچین چیزی یادم نیست!
تقریبا" داره 1 سال میشه دیگه !:31:
همه تو فکر AC III هستن!:46:
ببخش
qarikhan
18-09-2012, 19:14
سلام دوستان من این بازی رو تازه خردیم نصبش کردم وقتی بروی آیکونش کلیک می کنم لانچر یوبی سافت باز میشه و بعد فوری بسته میشه ظاهرا مشکل از کرک بازی است لطفا منو راهنمایی کنید چیکار کنم کرک سالم رو از کجا دانلود کنم و خلاصه اگر کسی می دونه مشکل چیه بنده رو راهنمایی کنه خیلی ممنون
qarikhan
18-09-2012, 21:55
دوستان کسی نیست جواب بده من خیلی عجله دارم اینترنتم هم داره تموم میشه شنبه می تونم برم تمدیدش کنم نمی تونم تا شنبه برای جواب صبر کنم
کــــــــــــــــــمـــــ ـــــــــــــک
دوستان کسی نیست جواب بده من خیلی عجله دارم اینترنتم هم داره تموم میشه شنبه می تونم برم تمدیدش کنم نمی تونم تا شنبه برای جواب صبر کنم
کــــــــــــــــــمـــــ ـــــــــــــک
فکر نکنم لانچر یوبی ربطی به کرک داشته باشه شما لانچر رو (فقط لانچر) پاک کن دوباره نصب کن و موقع اجرای بازی اینترنت رو قطع کن و اجازه نده لانچر آپدیت بشه . من تقریبا یه همچین مشکلی واسم پیش اومد با این روش حل شد خدا کنه کار شما رو هم راه بندازه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.