مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed: Revelations
hamed m2m
07-12-2011, 17:10
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینو دارم ولی نمیدونم درست حسابی هست یا نه هنوز تست نکردم
منم دارمش زيرنويس مياد ولي نه فارسي,انگليسي قروقاتي مياد
hamed m2m
07-12-2011, 18:17
مشكل زيرنويس رو حل كردم
دوستاني كه مشكل زير نويس دارن به اينجا مراجعه كنن
از eagle seance استفاده کن شاید مشکلت حل بشه
من دقیقا یادم نیومد کجارو میگی!!!!!
اخه تو کل بازی میخوان شاهزاده رو بکشن
استفاده کردم جواب نداد
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
مشکل اولت رو یادم نیست ولی واسه مشکل دوم باید اپیدت 1.01 بازی رو به همراه کرک نصب کنی .
اگه میشه برای دانلود بذارش
azar_yurdum
07-12-2011, 19:07
سلام. باز هم می پرسم لطفا کمک کنید.
من بازی رو تموم کردم.
ولی تو منوی بازی قسمت DNA که میرم اون قسمت که SECRET LOCATIONS نوشته 0% هستش.
توی خود بازی هم نتونستم چیزی پیدا کنم. هر کی میتونه کمک کنه.
یا اینکه اگه کسی سیو کامل بازی رو که SECRET LOCATIONS ها رو هم داشته باشه داره
زحمتش رو بکشه.
منتظرم دوستان
منتظرم دوستان
منتظرم دوستان
منم دارمش زيرنويس مياد ولي نه فارسي,انگليسي قروقاتي مياد
شما مشکلت اینطوری حل میشه
این زیرنویس که گذاشتم مشکلی نداره
شما برو تو این آدرس
Control Panel>Clock, Language, and Region>change location
رو تب administrative برو change system local اینو بزار رو persian احتمال 90 درصد مشکلت حل میشه
Amir rza
07-12-2011, 19:33
استفاده کردم جواب نداد
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
اگه میشه برای دانلود بذارش
آپدیت 1.01 بازی:
Altairezio
07-12-2011, 19:33
داداش اینو که گذاشتی حجمش خیلی زیاده لطف کن کمپرس کن بعد بذار!
متشکر!
Amir rza
07-12-2011, 19:49
داداش اینو که گذاشتی حجمش خیلی زیاده لطف کن کمپرس کن بعد بذار!
متشکر!
ببخشید ولی به غیر از این لینک دیگه ای پیدا نکردم.
در هر صورت میتونید ار اینجا به صورت پارت پارت دانلود کنید.
Altairezio
07-12-2011, 21:36
بازی ریلیز شده؟
نه برو بخواب بعد دو ماه اگه بیای مطمئن باش نسخه ی بعدیشم رلیز میشه !:31::27::39::9:
شما خودتو یه آپدیت کن !
از دست شما باید چیکار کرد؟
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا:42:
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
ببخشید ولی به غیر از این لینک دیگه ای پیدا نکردم.
در هر صورت میتونید ار اینجا به صورت پارت پارت دانلود کنید.
آپدیت 1.01 بازی:
عزیز من با شما نبودم بااون آقایی بودم که لینک دانلود فیلم اسسین امبرز رو داده بودم!:31::8::5:
نه برو بخواب بعد دو ماه اگه بیای مطمئن باش نسخه ی بعدیشم رلیز میشه !:31::27::39::9:
شما خودتو یه آپدیت کن !
از دست شما باید چیکار کرد؟
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا:42:[COLOR="Silver"]
کسی وادارت نکرده جواب بدی؟؟!
اعصاب نداری اینجا فعالیت نکن.یکدفعه سکته میکنی میفته گردنه ما!:27:
آروم باش پسرم:31:
Altairezio
07-12-2011, 21:55
کسی وادارت نکرده جواب بدی؟؟!
اعصاب نداری اینجا فعالیت نکن.یکدفعه سکته میکنی میفته گردنه ما!:27:
آروم باش پسرم:31:
بابا به دل نگیر من با زبون طنز گفتم!:31::46::10:
goldenmember
07-12-2011, 22:05
سلام تو این بازی اسب هستش؟من تا فک کنم نصفش اومدم فقط یه اسب اونم تو دمو دیدم.
masoudtr
07-12-2011, 22:31
من بازی را تموم کردم
یکی درباره مرحله چاه ها گفت ؟ماجرای چاه ها چیه ؟چون من هر کدوم را دیدم درش بسته بود
اونایی هم که درش باز بود فقط میشد توش مخفی شد
دیگه بجز به چنگ اوردن قلعه های تمپلار ها و چرخ زدن تو شهر کار دیگه میشه کرد؟
من مراحل دزموند جورنی را هم بجز اولیش دیگه نرفتم ارزش رفتن داره؟به نظر تلف کردن وقت بود
Amir rza
07-12-2011, 22:39
ببخشید دوستان کسی میدونه سیو این بازی کجا ذخیره میشه؟
ببخشید دوستان کسی میدونه سیو این بازی کجا ذخیره میشه؟
تو جایی که بازی رو نصب کردی برو به آدرس زیر
Assassin's Creed Revelations\orbit\40
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن اینو دارم ولی نمیدونم درست حسابی هست یا نه هنوز تست نکردم
می تونی یه جا دیگه آپلود کنی لینکش مشکل داره
دوستان یه سوال من هفتا از برادرهودام رو اساسین کردم اما بقیشون روی 10 موندن باید چی کار کنم؟
نه بابا . نه اسب داره نه خر داره نه قاطر و ... اخه نفسمون بند اومد اینقدر تو شهر دویدیم . اسبا تو بازی قبلی خوب بودن . همچین مثل خر میدویدن حال میکردی .
من بازی را تموم کردم
یکی درباره مرحله چاه ها گفت ؟ماجرای چاه ها چیه ؟چون من هر کدوم را دیدم درش بسته بود
اونایی هم که درش باز بود فقط میشد توش مخفی شد
دیگه بجز به چنگ اوردن قلعه های تمپلار ها و چرخ زدن تو شهر کار دیگه میشه کرد؟
من مراحل دزموند جورنی را هم بجز اولیش دیگه نرفتم ارزش رفتن داره؟به نظر تلف کردن وقت بود
اولا چاه ها رو اگه یه بمب روش بندازی منفجر شه درش باز میشه .
دوما دزموند جورنی رو برو جالبه . چون کلا بازی میشه اول شخص و واسه همین دقت کردین کلا فایل exe اش جداست چون موتورش فرق فکوله . توش یه سری نمادهایی رو میبینی .
نخیر دوست عزیز این بازی اسب نداره چون خیابوناش باریکن:20:
نه بابا . نه اسب داره نه خر داره نه قاطر و ... اخه نفسمون بند اومد اینقدر تو شهر دویدیم . اسبا تو بازی قبلی خوب بودن . همچین مثل خر میدویدن حال میکردی .
دوما دزموند جورنی رو برو جالبه . چون کلا بازی میشه اول شخص و واسه همین دقت کردین کلا فایل exe اش جداست چون موتورش فرق فکوله . توش یه سری نمادهایی رو میبینی .
دزموند جورنی آخرآخرا میاد؟؟؟ آخه من نیدم اصن!
azar_yurdum
08-12-2011, 00:10
من بازی رو تموم کردم.
زحمتش رو بکشه.
منتظرم دوستان
منتظرم دوستان
منتظرم دوستان
من بازی رو تموم کردم.
زحمتش رو بکشه.
منتظرم دوستان
منتظرم دوستان
منتظرم دوستان
دوست عزیز شما باید 1ده عدد پیج مموری هایی که در سطح شهر است رو جمع کنی تا SECRET LOCATIONS باز بشه
M A X I M U M
08-12-2011, 01:30
من بازی رو تموم کردم.
زحمتش رو بکشه.
منتظرم دوستان
منتظرم دوستان
منتظرم دوستان
در کل بازی یک مرحله Secret Location داره که مربوط میشه به پیدا کردن قبر اساسین ترک تبار که در نتیجه بهترین زره بازی آنلاک میشه
همچنین اگه تمامی اساسین دن های داخل قسطنطنیه رو لاک کنید و براشون مستر اساسین بذارید قدرتمندترین شمشیر بازی یعنی شمشیر یوسف آزاد میشه که از شمشیر مستر اساسین هم قوی تره
Mahdi_591
08-12-2011, 06:55
من بازی رو تموم کردم.
زحمتش رو بکشه.
منتظرم دوستان
منتظرم دوستان
منتظرم دوستان
به نام خدا
سلام به همه
دوست عزیز فکر کنم شما کامل کامل هم نرفتی
شما برو تو کتاب فروشی یه نفشه بخر که جای10تا ورق بهت نشون میده بعد که خریدی نقشه بازی آپدیت میشه
10تاشو که کامل گرفتی باز میشه آیکون اون مکان مخفی روی نقشه بشکل یه صلیب سیاه هشت پر هست بعدش که رفتی یه زره بهت میده این شکلی میشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راستی توی نسخه (Brotherhood) وقتی اساسین هاتون به آخرین درجشون میرسیدن بعد ازیو توی اونجا که همشون جمع بودن بهشون درجه اساسین میداد یعدم یه چیری بهشون میگفت اولین جملش عربی بود من زیرنویس شو فعال کردم هر چی میخوندم حالیم نمیشد چیه میگه ولی میدونستم یه چیریو داره عربی میگه تو این قسمت فهمیدم چیه بود
فکر کنم تو مایه های همون شعار فلسفیش باشه که از اولین نسخش تا حالا میگفتن
یا به قول خودشون دکترین یعنی این (Nothing is True, Everything is Permitted)
برا بهتر متوجه شدن سکانس 9 یک بارReplay کنید برید از همون اولش که میخان وارد قلعه ی الطیر
(اسم عربی کاملش الطیر ابن الاحد که شما بهش میگید الطایر به معنی پرنده یا همون نمادش چیه شاهین-عقاب) اینم آدرس
اینم بدون شرح
راستی یه سری صحبتهای دوستان کرده بودن درباره فرماسونریو -اینجور مسایل اگه بشه یه جای صحبت کینم خوب میشه منم یه سری صحبت میخاستم بکنم دیدم اینجا جاش نیست ولی اگه جابی باشه من هستم البته در رابطه با این بازی
موفق باشید
به نام خدا
سلام به همه
شما برو تو کتاب فروشی یه نفشه بخر که جای10تا ورق بهت نشون میده بعد که خریدی نقشه بازی آپدیت میشه
10تاشو که کامل گرفتی باز میشه آیکون اون مکان مخفی روی نقشه بشکل یه صلیب سیاه هشت پر هست بعدش که رفتی یه زره بهت میده این شکلی میشی
دوستان راستی توی نسخه (Brotherhood) وقتی اساسین هاتون به آخرین درجشون میرسیدن بعد ازیو توی اونجا که همشون جمع بودن بهشون درجه اساسین میداد یعدم یه چیری بهشون میگفت اولین جملش عربی بود من زیرنویس شو فعال کردم هر چی میخوندم حالیم نمیشد چیه میگه ولی میدونستم یه چیریو داره عربی میگه تو این قسمت فهمیدم چیه بود
برا بهتر متوجه شدن سکانس 9 یک بارReplay کنید برید از همون اولش که میخان وارد قلعه ی الطیر
(اسم عربی کاملش الطیر ابن الاحد که شما بهش میگید الطایر به معنی پرنده یا همون نمادش چیه شاهین-عقاب) اینم آدرس
اینم بدون شرح
راستی یه سری صحبتهای دوستان کرده بودن درباره فرماسونریو -اینجور مسایل اگه بشه یه جای صحبت کینم خوب میشه منم یه سری صحبت میخاستم بکنم دیدم اینجا جاش نیست ولی اگه جابی باشه من هستم البته در رابطه با این بازی
موفق باشید
اره موافقم . منم میخوام راجع بهش یه جا با هم و چند تا از بچه های دیگه که اینجان صحبت کنیم . توی یه گروه تو همین پی سی ورلد باشه بهتره .
این کتابهایی که از کتاب فروشی می خریم به چه دردی می خوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::2::20:: 31::13::46::5::41::8::10::19::27::21::40::11:
Altairezio
08-12-2011, 14:28
بچه ها با تبریک موفقیت برادرای پدافند نیروی هوایی و سرویس شدن دهن آمریکایی ها
یو بی سافت با وجود رکود اقتصادی نتونسته اسبی قاطری یا اصلا خری بخره بزاره تو بازی :39:
بچه ها دقت کردین تو هیچ کدوم از نسخه های AC هیچ بچه ای در بازی وجود نداره آخه مگه میشه تو یه شهر بچه نباشه؟:31::45::27:
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
با سلام به نظر شما این بازی توی گرافیک اشکالی نداره چون در قسمتی از بازی از روی پشت بوم پریدم
یهو کلا اساسین رفت زیر زمین
یا یه جا دیگه امدم یه سربازرو بزنم تا گردنش توی سقف بود
بچه ها با تبریک موفقیت برادرای پدافند نیروی هوایی و سرویس شدن دهن آمریکایی ها
یو بی سافت با وجود رکود اقتصادی نتونسته اسبی قاطری یا اصلا خری بخره بزاره تو بازی :39:
بچه ها دقت کردین تو هیچ کدوم از نسخه های AC هیچ بچه ای در بازی وجود نداره آخه مگه میشه تو یه شهر بچه نباشه؟:31::45::27:
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
اگه دقت کرده باشی توی gta هم بچه ای وجود نداره:34:
به نظر من(البته من که کسی نیستم) یکی از عیب های بزرگ بازی همین نبودن اسبه!!!!!!!!!!!:13:
یعنی ممکنه نسخه بعدی توی زمان حال باشه و اصلا به گذشته نریم ؟ چی میشه ...
به جای اسب موتور داریم . به جای تفنگ باروتی بازوکا داریم . به جای اساسین هیتمن داریم (همشون هم کچلن)
یعنی ممکنه نسخه بعدی توی زمان حال باشه و اصلا به گذشته نریم ؟ چی میشه ...
به جای اسب موتور داریم . به جای تفنگ باروتی بازوکا داریم . به جای اساسین هیتمن داریم (همشون هم کچلن)
خیلی مسخرش اگه این جری بشه همه با حالیش قدیمی بودنشه اگه این جوری باشه من شخصا نمی خرمش:18::41:
این کتابهایی که از کتاب فروشی می خریم به چه دردی می خوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::2::20:: 31::13::46::5::41::8::10::19::27::21::40::11:
کسی نمی دونست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:19:
تو این خیابونای باریک استانبول آخه اسب می شه اورد!!!!!!!!!!!!!
حالا این باز کردن چاه ها به چه درد میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ضمن اینا از کجا فهمیدی که باید یه بمب روش بندازی تا درش باز شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21: کارت ایول داره آقایGregar
کتاب ها و نوشته ها هم اطلاعاتی از داستان بازی میده
هم جای پر هارو نشون میده
البته من هنوز این قسمت اساسین رو شروع نکردم ولی قبلنا همین طور بود
و به 100 در صد کردن بازی کمک میکنه
hamed m2m
08-12-2011, 19:33
ايشالا كه زن نباشه شخصيت بعدي
البته شايد جالب و منحصربه فردباشه ولي اگه زن باشه اون وقت تكليف دزموندچيميشه اين وسط؟!!!!!!
من خودم به شخصه مردبودنش رو بيشتر دوست دارم
بايدببينيم نسخه ي بعدي چكارميكنه.
amirpers
08-12-2011, 20:46
دوستان نمیدونم واقعا مشکل از کرکه یا نه اما من تا حالا مشکلات زیادی تو بازی دیدم. مثل پخش شدن رنگها.
یه سوال دیگه هم برام پیش اومده.
اونقدر امکانات بازی زیاد شده که گیج شدم. تو اساسینز کرید قبلی که محل های مخصوصی بود که اساسین ها رو می فرستادیم ماموریت.
الان تو این اساسینز کرید روی نقشه یه جاهایی مشخص میشه به شکل بمب ، وقتی میرم اونجا دو تا جا که شبیه لونه کبوتره داره روشن خاموش میشه. وقتی میرم سمت راستی که همونه و میشه اساسین ها رو فرستاد ماموریت اما سمت چپی میزنه shift to craft (اگه درست نوشته باشم) که وقتی اینتر رو میزنم از روی نقشه حذف میشه و هیچ اتفاقی نمی افته.
اینا چی هستند ؟ مشکا از بازی منه یا من بلد نیستم ؟
Amir rza
08-12-2011, 20:46
اینم یه باکس شات از بازی.امیدوارم که خوشتون بیاد:
تصویر با اندازه ی اصلی:
havas_1980
08-12-2011, 21:28
...
اونقدر امکانات بازی زیاد شده که گیج شدم. تو اساسینز کرید قبلی که محل های مخصوصی بود که اساسین ها رو می فرستادیم ماموریت.
الان تو این اساسینز کرید روی نقشه یه جاهایی مشخص میشه به شکل بمب ، وقتی میرم اونجا دو تا جا که شبیه لونه کبوتره داره روشن خاموش میشه. وقتی میرم سمت راستی که همونه و میشه اساسین ها رو فرستاد ماموریت اما سمت چپی میزنه Craft a bomb (اگه درست نوشته باشم) که وقتی اینتر رو میزنم از روی نقشه حذف میشه و هیچ اتفاقی نمی افته.
Enter ? اینجا که باید Shift رو بزنین... توضیح بیشتری بدین.
من جایی رو ندیدم که به باگ دار بودن این قسمت اشاره کرده باشه.
amirpers
08-12-2011, 22:10
Enter ? اینجا که باید Shift رو بزنین... توضیح بیشتری بدین.
من جایی رو ندیدم که به باگ دار بودن این قسمت اشاره کرده باشه.
ببخشید اشتباه شد. همون شیفت.
نمی دونم دیگه چی بگم. عکس هاش رو میذارم.
در عکس پایین می بینید که روی نقشه علامت بمب هستش و وقتی میریم اونجا چه چیزی وجود داره :
در عکس پایین میبینید که وقتی میرم جلوی سمت چپی چه پیغامی میاد. و وقتی شیفت رو میزنم علامت بمب از رو نقشه محو میشه و هیچ اتفاقی هم نمی افته ( یا اگه هم بیفته من نمی دونم).
سمت راستی هم که پیغام دیگه ای میاد و میشه اساسین ها رو به ماموریت فرستاد :
ايشالا كه زن نباشه شخصيت بعدي
البته شايد جالب و منحصربه فردباشه ولي اگه زن باشه اون وقت تكليف دزموندچيميشه اين وسط؟!!!!!!
من خودم به شخصه مردبودنش رو بيشتر دوست دارم
بايدببينيم نسخه ي بعدي چكارميكنه.
ببینم این عکسا را از کجا اوردی؟
دوستان نمیدونم واقعا مشکل از کرکه یا نه اما من تا حالا مشکلات زیادی تو بازی دیدم. مثل پخش شدن رنگها.
یه سوال دیگه هم برام پیش اومده.
الان تو این اساسینز کرید روی نقشه یه جاهایی مشخص میشه به شکل بمب ، وقتی میرم اونجا دو تا جا که شبیه لونه کبوتره داره روشن خاموش میشه. وقتی میرم سمت راستی که همونه و میشه اساسین ها رو فرستاد ماموریت اما سمت چپی میزنه shift to craft (اگه درست نوشته باشم) که وقتی اینتر رو میزنم از روی نقشه حذف میشه و هیچ اتفاقی نمی افته.
برای اون قسمت bomb craft می تونی بمب بسازی اولش پکشا انتخاب کنی در مرحلی دوم اون چیزهای سنگ ریزه مانندی که می بینی از چپ به راست قدرت انفجارش زیاد می شه در بخش آخر هم ماده بمبتا می تونی انتخاب کنی که در چپ نوع بمبا نشونت می ده(انفجاری.صوتی.گازی و...)وقتی هم بمبتا ساختی می تونی اونا تست کنی(فکر کنم باید اسپیسا بزنی)بعد از تست هم اونا میتونی برای استفاده برداری با زدن گزینه craft(فک کنم اینتر)
titanium_zarin
08-12-2011, 22:58
دوستان موقعی که مقر فرماندهی :دی اتیش میگیره اگه نریم اونجا چی میشه ؟؟
بعد اینکه راهی نداره وقتی رفتیم اونجا نخوایم بریم تو اون جنگ با وسایل و ادمها و نمیدونم سد ساختن ؟؟
اخه خیلی سخته ...
AlexMercer
09-12-2011, 00:34
دوست من عکس اولی شخصیت یک بازیه و در عکس دوم هم که ساختگیه یک اسنایپر پشت اساسین هست که اصلا چنین چیزی به دور از ذهنه.
نسخه بعدی بازی در مورده دزمونده و شخصیتش دزمونده تا این خط داستانی تموم بشه که سال دیگه میاد. بعد هم قراره بعد یک وقفه یک ساله با تغییراتی در بازی و با داستانی نو بازی در سال 2014 پخش شه.
ببینم مگه ما از نسل الطیر نیستیم؟؟خوب پسر الطیر هم از نسل اونه دیگه پس چرا شکل اون نیست؟همین قضیه برای اتزیو و داداشاش و باباش هم صدق می کنه که چرا از بین اونا فقط اتزیو شکل الطیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
در ضمن اگه دقت کرده باشین پسر الطیر شکل اونیه که با دزموند توی جزیرس اصلا اون کیه نقش چیه اسمش چیه؟؟؟؟من که نفهمیدم!!!!!:13:
بعد اینکه راهی نداره وقتی رفتیم اونجا نخوایم بریم تو اون جنگ با وسایل و ادمها و نمیدونم سد ساختن ؟؟
اخه خیلی سخته ...
منم نمی دونم چی می شه ولی یکی از بدی هاش اینکه مغازه های اطرافشا منی تونی بخری و تمپلار ها میان اونجا
راز بردن اون مراحل داشتن تعداد زیاد تفنگداره و داشتن قدرت شلیک توپ وقتی که منجنیق میاد البته اگه یکی از این مراحل را ببری نیروها خفنتری بت میده البته به اونا هم همین طور ولی منجنیق هاشون به جای اینکه بهتر بشه بدتر میشه پش راحتر میشه بردشون:31::31:
havas_1980
09-12-2011, 11:41
اخه خیلی سخته ...کمینگاه تو همون حالت کشمکش باقی میمونه تا اینکه بری و آزادش کنی. البته برای آزاد کردنش دو راه داری و فقط این نیست که از امکانات برای دفاع استفاده کنی. راه دیگه اینه که بتونی تو همون محوطه کاپیتان شون رو - به کمک دید عقاب - گیر بیاری و کارشو بسازی و بری بالای برج و علامت بدی...
حالا اگه شانس نیاوردی و مجبور به دفاع کردن شدی; توپ رو برای کشتن تفنگدارا ها ذخیره کن. آپگرید سنگر ها فراموش نشه. از تمامی امکانات هم به طور مساوی تو هر بخش از پشت بوم ها استفاده کن. خودت هم بیکار نشین و شلیک کن بخصوصی اگه بمب انداز و تفنگدار دیدی.
جلوتر با رسیدن رتبه هر کدوم از اساسین هات به 10 میتونی از کمینگاه دفاع کنی که بعد از انجام ماموریت همون اساسین هم دیگه حمله ایی به اون نقطه نمیشه.
منم قبول دارم شاید در نگاه اول این قسمت از بازی یعنی Den Defense جالب به نظر بیاد ولی جلوتر ازش به عنوان بخش دردناک بازی یاد میشه! چیزی که سنخیتی با این سری بازی نداره...
اخه خیلی سخته ...
وقتی اونطوری میشه اونجا به صورت restricted area در میاد و نمیتوی مغازه بخری . حتی مغازه هایی هم که قبلا خریدی پورسانتشون تو حسابت نمیاد .
تنها راهش اینه که هیچ وقت نزاری بهت حمله کنن . یعنی نزاری هیچ وقت درجه شناسایی ازیو(نوتوریتی) قرمز بشه . پس همیشه تا یه سخنران دیدی برو پیشش با دادن 100 تومن بهش 25 درصد از نوتوریتیت کم کن .
من تو کل بازی همش 3 بار وارد این den defense ها شدم . بعد هم تا میتونی مستر اساسین تربیت کن بزار تو قلعه هات تا هیچ وقت بهت حمله نکنن .
اگرم مجبور به den defense شدی مشکلی نداره اگه باختی . سه سوته دوباره پس میگیری . من یه بار باختم سر یه دقیقه دوباره گرفتمش .
دوست من عکس اولی شخصیت یک بازیه و در عکس دوم هم که ساختگیه یک اسنایپر پشت اساسین هست که اصلا چنین چیزی به دور از ذهنه.
نسخه بعدی بازی در مورده دزمونده و شخصیتش دزمونده تا این خط داستانی تموم بشه که سال دیگه میاد. بعد هم قراره بعد یک وقفه یک ساله با تغییراتی در بازی و با داستانی نو بازی در سال 2014 پخش شه.
الکس جان تو مطمئنی ؟ منبعی چیزی داری ؟ مگه نباید نسخه بعد 3 باشه .
ببینم مگه ما از نسل الطیر نیستیم؟؟خوب پسر الطیر هم از نسل اونه دیگه پس چرا شکل اون نیست؟همین قضیه برای اتزیو و داداشاش و باباش هم صدق می کنه که چرا از بین اونا فقط اتزیو شکل الطیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
در ضمن اگه دقت کرده باشین پسر الطیر شکل اونیه که با دزموند توی جزیرس اصلا اون کیه نقش چیه اسمش چیه؟؟؟؟من که نفهمیدم!!!!!:13:
ببین یه چیزی هست به نام همزاد . یعنی دو نفر که از دوقلو هم به هم شبیه ترن و معمولا توی دو دنیای مختلف یا یک برهه زمانی مختلف هستن رو همزاد میگن و اصلا هم لازم نیست رابطه اجدادی با هم داشته باشن .
البته راجع به AC باید بگم که چون تو بازی گفته شده الطیر و ازیو از اجداد دزموند هستن به همزاد بودن اینا شک دارم . مگه اینکه فقط یه تشابه فامیلی باشه که اونهم معلوم نیست چون هنوز معلوم نشده ازیو رابطه اش با الطیر چی بوده .
ولی به نظرم کاملا یه چیز غیر عقلانیه که بشه از طریق DNA یک فرد به خاطرات اجدادش پی برد . مگر به خاطرات قبل از تولد پسر اون فرد (همون جده) که دقیقا تو AC همچین چیزی اتفاق میفته .
یعنی تمام خاطرات دزموند از ازیو و الطیر قبل از بچه دار شدنشونه .
وقتی اونطوری میشه اونجا به صورت restricted area در میاد و نمیتوی مغازه بخری . حتی مغازه هایی هم که قبلا خریدی پورسانتشون تو حسابت نمیاد .
تنها راهش اینه که هیچ وقت نزاری بهت حمله کنن . یعنی نزاری هیچ وقت درجه شناسایی ازیو(نوتوریتی) قرمز بشه . پس همیشه تا یه سخنران دیدی برو پیشش با دادن 100 تومن بهش 25 درصد از نوتوریتیت کم کن .
من تو کل بازی همش 3 بار وارد این den defense ها شدم . بعد هم تا میتونی مستر اساسین تربیت کن بزار تو قلعه هات تا هیچ وقت بهت حمله نکنن .
اگرم مجبور به den defense شدی مشکلی نداره اگه باختی . سه سوته دوباره پس میگیری . من یه بار باختم سر یه دقیقه دوباره گرفتمش .
ببین یه چیزی هست به نام همزاد . یعنی دو نفر که از دوقلو هم به هم شبیه ترن و معمولا توی دو دنیای مختلف یا یک برهه زمانی مختلف هستن رو همزاد میگن و اصلا هم لازم نیست رابطه اجدادی با هم داشته باشن .
البته راجع به AC باید بگم که چون تو بازی گفته شده الطیر و ازیو از اجداد دزموند هستن به همزاد بودن اینا شک دارم . مگه اینکه فقط یه تشابه فامیلی باشه که اونهم معلوم نیست چون هنوز معلوم نشده ازیو رابطه اش با الطیر چی بوده .
ولی به نظرم کاملا یه چیز غیر عقلانیه که بشه از طریق DNA یک فرد به خاطرات اجدادش پی برد . مگر به خاطرات قبل از تولد پسر اون فرد (همون جده) که دقیقا تو AC همچین چیزی اتفاق میفته .
اینا درست ولی اون یارو که تو جزیرس و شکل پسر الطیره کیه؟
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
یکی تو صفحات قبل گفته بود این بازی بعد از تموم شدن پر از مراحل متفرقه است من که هیچی ندیدم
:41:
nima sohrabi
09-12-2011, 12:35
اینا درست ولی اون یارو که تو جزیرس و شکل پسر الطیره کیه؟
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
یکی تو صفحات قبل گفته بود این بازی بعد از تموم شدن پر از مراحل متفرقه است من که هیچی ندیدم
:41:
دوست عزیز سلام
اون پسری که در جزیره با دزموند هست با نام Subject 16 شناخته میشه. اون هم یکی از نوادگان الطهیر هست که زیر آزمایشات تمپلارها از دنیا رفته. شما اگر از سری اول بازی داستان را دنبال کرده باشید هیچ نقطه نامفهومی نخواهید داشت.
موفق باشی
:11:
خوب من منتظر بودم دوستان انیمیشن امبرز رو ببینین تا این پست رو بزنم .
اینجور که از انیمیشن بر میاد نسخه بعدی بالاخره در چین خواهد بود !!(بالاخره رو برا این گفتم که از نسخه 2 به بعد گمانه زنی در مورد در چین واقع شدن بازی بوده) البته از اونجا که کاراکتر نسخه بعدی باید از اجداد دزموند باشه قطعا کاراکتر نسخه بعدی چاو ین (همین خانومه توی انیمیشن ! ) نخواهد بود.
این فیلم کجاس اگه میشه لینک دانلودشا بزارین
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
خوب من منتظر بودم دوستان انیمیشن امبرز رو ببینین تا این پست رو بزنم .
اینجور که از انیمیشن بر میاد نسخه بعدی بالاخره در چین خواهد بود !!(بالاخره رو برا این گفتم که از نسخه 2 به بعد گمانه زنی در مورد در چین واقع شدن بازی بوده) البته از اونجا که کاراکتر نسخه بعدی باید از اجداد دزموند باشه قطعا کاراکتر نسخه بعدی چاو ین (همین خانومه توی انیمیشن ! ) نخواهد بود.
این فیلم کجاس اگه میشه لینک دانلودشا بزارین
دوستان یه سوال من هفتا از برادرهودام رو اساسین کردم اما بقیشون روی 10 موندن باید چی کار کنم؟
کسی نمی دونست؟ :41:
AlexMercer
09-12-2011, 14:02
اره توی vg247 هم درمورد اساسین بگردی به خبر میرسی. خودشون گفتن خط داستانی این سری سال بعد با خود دزموند تموم میشه.دقتم کنی اخر هیمن مسخه.خوده دزموند میگه من میدونم چیار باید کنیم و خودش هم پیغام رو از خدایان میگیره.
در ضمن اگر بخوان 3 رو بسازن بازم باید شخصیت جدیدی بسازند و این یعنی کش دادن الکی داستان.
کلا اساسین قرار بود 3 گانه باشه. الطایر-اتزیو - دزموند ولی یهو اتزیو کارکترش گرفت خودش3 گانه شد.
از نظر من بهتر که تموم شه.نیاز به یک تغییر اساسی داره روند و داستان بازی.
amirpers
09-12-2011, 15:15
دوستان متاسفانه کاور رسمی بازی برای PC پیدا نمیشه تو اینترنت و هر چی هست یا مونتاژ شده است و یا با کیفیت پایین.
من خودم با استفاده از چند کاور مختلف و با اضافه کردن چیزهایی به اون یه کاور جدید و شبیه به کاور اصل طراحی کنم.(البته برای پشتش مجبور شدم از نسخه X360 استفاده کنم.
تقدیم به شما ، فکر می کنم کاور خوبی شده و با رزولوشن بالا :
لینک دانلود :
marmolak kocholo
09-12-2011, 16:27
برای استفاده از امکاناتی که در نسخه کالکتور وجود داره می تونید از روش زیر استفاده کنید.
Assassin’s Creed Revelations Collector's Edition UNLOCKER 1.2
امکاناتی که این نسخه دارا هست:
Incluing a bouns mission.(Vlad The Impaler prison)l
All uplay rewards
Some weapon Upgrades.l
Some outfits.(Desmond miles,Armor of Brutus,Altair's outfit,Turkish Assassin Armor)l
-------------------------
Tested On All Versions
The bouns mission is in sofia's shop.l
لینک دانلود ACR Unlocker
در صورتی که پچ 1.01 رو ریختید فایل هارو تو مسیر زیر کپی کنید:
C:\Users \ AppData \ Local \ Ubisoft Game Launcher \ savegame_storage \ c2tpZHJvdw== \ 40
در صورتی که از ورژن 1.0 استفاده می کنید باید فایل هارو تو مسیر زیر کپی کنید
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Assassin's Creed Revelations\orbit\40
نکته: اگه وارد یکی از مراحل Desmond's Jurney بشید لباس های داخل outfits دیگه قابل استفاده نیستند...
اره موافقم . منم میخوام راجع بهش یه جا با هم و چند تا از بچه های دیگه که اینجان صحبت کنیم . توی یه گروه تو همین پی سی ورلد باشه بهتره .
به نام خدا
سلام به همه
اینم بدون شرح
موفق باشید
میتونید بیاید اینجا با هم بحث کنیم
و نقطه نظراتونو بگید.
the great killer
09-12-2011, 18:14
به نام خدا
سلام به همه
اینم بدون شرح
موفق باشید
قضیه این جمله عربیه برمیگرده دوران الطایر
همون زمانی که دارین المعلم رو می کشین المعلم به اطایر میگه:امکان نداره دانش آموز معلم رو بکشه
الطایر در جوابش همینو میگه
معنی
هیچچیز غیر ممکن نیست بلکه همه چیز ممکن است
یه همچین چیزیه معنیش
بعدش هم که خودت می گی اتزیو تو Brotherhood (قبلش توی برج توسط mario auditore ) گفته می شه
می گن گروه ما در این کلمات نهفته شده(حداقل یه همچین چیزیه)
hamed m2m
09-12-2011, 19:00
اين عكس ها هنوز در حد شايعس(البته ممكنه واقعي باشه)
درضمن يكم دوستانه تر صحبت بكني بدنيست:20:
اين عكس ها هنوز در حد شايعس(البته ممكنه واقعي باشه)
درضمن يكم دوستانه تر صحبت بكني بدنيست:20:
ببخشید تصحیح می کنم عزیزم گولم هانی پوسی کت مای لاو اگه میشه یه لطفی در حق من بکن بگو ببینم این عکسا را از کجا آوردی قوربونت برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40::11:
اینجوری خوبه دیگه؟؟؟ دوستانس؟؟؟؟؟؟؟:5:
Altairezio
09-12-2011, 20:08
آقا یکی لطفا" به من بگه ای پچ 1.01 با 1.0 چه فرقی داره؟:5:
azar_yurdum
09-12-2011, 20:15
سلام دوستان
باز هم می پرسم
پچ هفتصد و خرده ای مگابایتی 1.01 رو با هزار تا مصیبت دانلود کردم تا Desmond Journey رو بازی کنم ولی موقع نصب ایراد میده
ایراد هم در مورد installation folder هست
Could not retrieve installation folder! Installation will be aborted
کرک Skidrow قاینال رو هم دارم
هز کاری کردم نشد. حتی پچ رو به محل نصب بازی کپی کردم تا شاید از اونجا نصب بشه ولی باز هم نشد
چی کاز کنم ؟؟؟؟
کمک کنید
ضمنا موضوع بخش desmond journey چیه ؟
ارزش بازی کردن رو داره ؟؟؟
منتظر کمک دوستان نشستم
hamed m2m
09-12-2011, 20:23
ببخشید تصحیح می کنم عزیزم گولم هانی پوسی کت مای لاو اگه میشه یه لطفی در حق من بکن بگو ببینم این عکسا را از کجا آوردی قوربونت برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40::11:
اینجوری خوبه دیگه؟؟؟ دوستانس؟؟؟؟؟؟؟:5:
شما اگه يه سرچ ساده توي گوگل بكني به اين عكسا ميرسي.:46:
5تا از assassin هام بیشتر از لول 10 نمیرن!!!!!!!!!!
شما مستر اساسین رو بزنید شاید رفت
فقط اساسین هایی میتونن بیشتر از 10 لول بگیرن و مستر اساسین بشن که فرماندهی یک Den رو به داده باشید بهشون .
black.assassin
10-12-2011, 15:00
بیخیال این desmond journey بشین. من که یکیشو رفتم حالم بهم خورد. بازی فکری گذاشتن داخل بازی ؟؟؟ :دی دوستان با پچ 47 مگی میشه رفت لازم نیست 700 مگ دانلود کنید.
azar_yurdum
10-12-2011, 15:45
سلام
فقط یک مرحله desmond journey یعنی پارت یکش بازه
واسه بعدی ها یه چیزی میخواد.
یکی کمک کنه
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
بیخیال این desmond journey بشین. من که یکیشو رفتم حالم بهم خورد. بازی فکری گذاشتن داخل بازی ؟؟؟ :دی دوستان با پچ 47 مگی میشه رفت لازم نیست 700 مگ دانلود کنید.
سلام
لطفا لینک اون پچ 47 مگی رو برا desmond journey قرار بده. یه راهنمایی هم بکن
hoomi_gta
10-12-2011, 16:19
اینکه این بازی نمیشه اسب سوار دش خیلی ضد حاله. تو نسخه قبلی اسب سواری خیلی حال میداد مخصوصا وقتی از روی اسب یه سرباز سواره و میکشتیم :دی.
به نظرم این بازی تغییر چندانی با نسخه قبلی نداشته جز اینکه اتزیو ظاهرش پیر تر شده!! تواناییش که کم نشده هیچی خیلی هم زورش بیشتر شده و کلا مرگ تو کارش نیست :دی.
البته هنوزم بازی زیبایی است و شاهکار به حساب میاد ولی خوب نیاز به یک خونه تکونی اساسی داره!!
یه سوتی خفن دیگه پیدا کردم تو بازی!! برای من 4 تا از اساسین هایی که گرفتم قیافشون کپی همه! 2 تا 2 تا شبیه همن! نمیدونم چرا بیشتر اساسین هایی که باید آزاد کنیم زن هستند! :دی . من یکی دو تا بیشتر اساسین مرد تو اکیپم نیست!!
اینکه این بازی نمیشه اسب سوار دش خیلی ضد حاله. تو نسخه قبلی اسب سواری خیلی حال میداد مخصوصا وقتی از روی اسب یه سرباز سواره و میکشتیم :دی.
به نظرم این بازی تغییر چندانی با نسخه قبلی نداشته جز اینکه اتزیو ظاهرش پیر تر شده!! تواناییش که کم نشده هیچی خیلی هم زورش بیشتر شده و کلا مرگ تو کارش نیست :دی.
البته هنوزم بازی زیبایی است و شاهکار به حساب میاد ولی خوب نیاز به یک خونه تکونی اساسی داره!!
یه سوتی خفن دیگه پیدا کردم تو بازی!! برای من 4 تا از اساسین هایی که گرفتم قیافشون کپی همه! 2 تا 2 تا شبیه همن! نمیدونم چرا بیشتر اساسین هایی که باید آزاد کنیم زن هستند! :دی . من یکی دو تا بیشتر اساسین مرد تو اکیپم نیست!!
چه جالب من فقط دوتا زن دارم تو گروهم:20::11:
سلام
فقط یک مرحله desmond journey یعنی پارت یکش بازه
واسه بعدی ها یه چیزی میخواد.
یکی کمک کنه
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
سلام
لطفا لینک اون پچ 47 مگی رو برا desmond journey قرار بده. یه راهنمایی هم بکن
شما باید از اون Fragment های انیمس که تو محیط شهر استانبول پراکنده هستن پیدا کنین تا بتونین
این مراحلو باز کنید.معمولا رو پشت بومها یا نوک جاهای بلند هم پیدا میشن،رو نقشه هم معلومن بعضی وقتا
و یه علامت مشخص دارن تو شهر بگردید راحت پیدا میکنید.
چه جالب من فقط دوتا زن دارم تو گروهم:20::11:
من که اینقدر اساسین تربیت کرم (تقریبا 50 تا) نمیدونم کی زنه کی مرده .
من که اینقدر اساسین تربیت کرم (تقریبا 50 تا) نمیدونم کی زنه کی مرده .
:18::18::18: مگه میشه؟؟؟ آخه همش 10 یا 12 جا واسه اسسینا گزاشتن ...(منظورم اونجایی ک میره دستور بدی کجان برن درواقع میفرستیشون ماموریت)
Mahdi_591
11-12-2011, 02:37
کلا شما 12 اساسین مبتونی بگریی که 7 تاش مستر میشن بقیش همه تا لول 15 میره ولی مستر نمیشن
خوبی مسترها این هست که وقتی بفرستیشون ماموریت شکست بخورن میرن یه جایی یعد از 20 دقیقه دوباره خوب میشن برمیگردن
روی عکسشون هم علامت صلیب سرخ میزنه
دوستان اونایی که تو بعضی مراحل مشکل دارن میتونید برید تو این سایت راهنمای کامل بازیو گذاشته
meysamfx
11-12-2011, 02:58
چند تا den assasin میشه گرفت
:18::18::18: مگه میشه؟؟؟ آخه همش 10 یا 12 جا واسه اسسینا گزاشتن ...(منظورم اونجایی ک میره دستور بدی کجان برن درواقع میفرستیشون ماموریت)
کلا شما 12 اساسین مبتونی بگریی که 7 تاش مستر میشن بقیش همه تا لول 15 میره ولی مستر نمیشن
خوبی مسترها این هست که وقتی بفرستیشون ماموریت شکست بخورن میرن یه جایی یعد از 20 دقیقه دوباره خوب میشن برمیگردن
روی عکسشون هم علامت صلیب سرخ میزنه
دوستان اونایی که تو بعضی مراحل مشکل دارن میتونید برید تو این سایت راهنمای کامل بازیو گذاشته
اره میشه . شما 7 تا اساسین داری که اگه بزاریشون توی den ها تا لول 15 میرن و بعدش میشن مستر اساسین .
بقیه فقط تا لول 10 حداکثر میتونن برن و میشن اساسین معمولی .
در ضمن میتونی اساسین هات رو توی شهر های مختلف قرار بدی تا دفاع اون شهر زیاد بشه . اینطوری جای اون اساسینت خالی میشه و میتونی یه اساسین جدید به جاش تربیت کنی
حالا اگر یکی از مستر اساسین هات رو بزاری توی یک شهر یکی از Den هات خالی میشه و میتونی یک اساسین دیگه (مثلا یک لول 10) رو بزاری توی اون Den که تا یه مدت دیگه اون هم مستر اساسین بشه .
اره میشه . شما 7 تا اساسین داری که اگه بزاریشون توی den ها تا لول 15 میرن و بعدش میشن مستر اساسین .
بقیه فقط تا لول 10 حداکثر میتونن برن و میشن اساسین معمولی .
در ضمن میتونی اساسین هات رو توی شهر های مختلف قرار بدی تا دفاع اون شهر زیاد بشه . اینطوری جای اون اساسینت خالی میشه و میتونی یه اساسین جدید به جاش تربیت کنی
حالا اگر یکی از مستر اساسین هات رو بزاری توی یک شهر یکی از Den هات خالی میشه و میتونی یک اساسین دیگه (مثلا یک لول 10) رو بزاری توی اون Den که تا یه مدت دیگه اون هم مستر اساسین بشه .
آخه وختی اونارو میفرستم جاهای دیگه بعد از یه مدت خاص برمیگردن ....
hoomi_gta
11-12-2011, 14:27
اینکه میشه اسسین ها را فرستاد ماموریت و درآمد زایی کرد خیلی فاز میده :دی.
آخه وختی اونارو میفرستم جاهای دیگه بعد از یه مدت خاص برمیگردن ....
اون که ماموریت میدی بهشون . ولی میتونی توی هر شهر که تحت سلطه اساسین هاست حداکثر تا 5 تا اساسین بزاری تا بر اساس لولشون تمپلارها دیرتر اون شهر رو بگیرن .
سلام دوستان
باز هم می پرسم
پچ هفتصد و خرده ای مگابایتی 1.01 رو با هزار تا مصیبت دانلود کردم تا Desmond Journey رو بازی کنم ولی موقع نصب ایراد میده
ایراد هم در مورد installation folder هست
Could not retrieve installation folder! Installation will be aborted
کرک Skidrow قاینال رو هم دارم
هز کاری کردم نشد. حتی پچ رو به محل نصب بازی کپی کردم تا شاید از اونجا نصب بشه ولی باز هم نشد
چی کاز کنم ؟؟؟؟
کمک کنید
ضمنا موضوع بخش desmond journey چیه ؟
ارزش بازی کردن رو داره ؟؟؟
منتظر کمک دوستان نشستم
شما نياز داري كه از رجيستري فيكس آپديت كني، اينم لينكش :
hamidreza0073
13-12-2011, 01:32
سلام من امروز رفتم این بازیو خریدم و نصبش کردم ولی وقتی اجراش میکنم وقتی شروع میشه اینگار خش داره و موقع بازی هم همینطوره
اساسین 2 بازی کردم گرافیکش خیلی بهتر از این بود
رمم 3 گیگ دی در ار تری و گرافیک 1 دارم
میشه کمکم کنین؟روی گرافیک خیلی اذیت میکنه
Kamyar_AnathemA
13-12-2011, 03:01
چرا اینقدر فریم ریت من پایینه ؟
10-12 بیشتر نمیشه
با لپ تاپ بازی میکنم و رم 4 دارم
گرافیکمم 2 گیگ دی دی آر 5 هست
سی پی یو هم Core i7
ali_z051
13-12-2011, 10:57
بازی خوبیه ؟
چه امتیازی به بازی میدین ؟
به نظر من نمرش از 10 نمره 7.5 باشه خوبه
hamed m2m
13-12-2011, 12:19
به نظر من نمرش از 10 نمره 7.5 باشه خوبه
نه خداييش بي انصافي نكنين از10نمره 9 ميشه بش داد واقعا بازيش فوقالعادست:10:
بازی خوبیه ؟
چه امتیازی به بازی میدین ؟
بازیش ک عالیه....ب نظر من 9 :46:
hamidreza0073
13-12-2011, 13:06
سلام من امروز رفتم این بازیو خریدم و نصبش کردم ولی وقتی اجراش میکنم وقتی شروع میشه اینگار خش داره و موقع بازی هم همینطوره
اساسین 2 بازی کردم گرافیکش خیلی بهتر از این بود
رمم 3 گیگ دی در ار تری و گرافیک 1 دارم
میشه کمکم کنین؟روی گرافیک خیلی اذیت میکنه
;یکی کمک نمیکنه؟:11:
hoomi_gta
13-12-2011, 13:11
انصافا هرچی بازی جلو تر میره ردیف تر میشه. اولش تو ذوغم زده بود یجورایی ولی الان خیلی فاز میده. تو این قسمت خیلی خوب روی قسمت اساسین ها مانور دادن . از من میشنوین سعی کنید مراحل و 100% تموم کنید خیلی فازش بیشتره! من اول نظرم به 8.5 بود الان میگم 9 از 10
;یکی کمک نمیکنه؟:11:
شما اینجا مطرح کنید :
black.assassin
13-12-2011, 14:03
اگه داستانش رو نگیم بقیه بازی یه چیز تکراریه. گیم پلی. گرافیک. صداگذاری. هیچ چیز نویی تو بازی دیده نمیشه. ولی به هر حال یه AC هست و بازی کردنش واجب :دی
گرافیکش نسبت به بتمن جدید پایینتره
گرافیکش نسبت به بتمن جدید پایینتره
البته بگذرد که AC هیچ وقت نخواسته رو قسمت گرافیک سرمایه گذاری کنه که خیلی هم واسه طرفداراش چیز مهمی نبوده و گیم پلی بازی به هزار عیبش میارزه .
دلیلش هم اینه که بازی زیادی سنگین میشه . چون جمعیت تو بازی خیلی زیاده و ابجکت های زیادی تو بازی هست .
همونطور که دیدیم از سری اول به این اخری بیشتر روی texture ها کار شده و خیلی افکت های اضافی به بازی اضافه نشده . چه بسا گرافیک کارتونی تر هم شده . مثلا تو نسخه Brotherhood کمی ریش ها یا موها بهتر شده بود .
شاید تو نسخه 3 شاهد افزایش گرافیک باشیم که سیستم قدرتمندی به نظر من میخواد .
ashk1377
13-12-2011, 20:18
کسی هست بازیو لت و پار کرده باشه یعنی همه چیش (پول و صلاح و master assassin هاش و ...) خیلی زیاد باشه؟
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
gregar تو هم نترکوندی بازی رو ؟
خب برای پول از ترینر استفاده کنید من یک ترینر دارم 50000 تا اضافه میکنه هر دفعه که بزنی.....
*hamedkhatar*
14-12-2011, 00:45
سلام
من دوتا سوال دارم
عکس رو ببینید
اول اون فلش سمت راستی رو ببینید اون علامتهای توی نقشه که سفید هستند ولی دارند آتیش میگیرند، اونها چیند؟ مراحلش خیلی مزخرف هستند من اصلا نمیدونم باید چطوری ردش کنم. و اصلا رد کردنشون اجباریه؟ و کلا این مراحل مربوط به چی میشند؟
بعد فلش سمت چپ هست من تا حالا نفهمیدم اون چیه؟ هی هم میرم میخرم اصلا نمیدونم سر چی هی خالی میشه
در مورد این هم یه توضیح بدید
با تشکر
اونجاهایی رو ک ب قول خودت دارن آتیش میگیرنو حتما باید بری ...چون افتاده دس دشمن..اون یکیم چتر ! ک چیزه بسیار بیهوده ایه !
*hamedkhatar*
14-12-2011, 01:52
اونجاهایی رو ک ب قول خودت دارن آتیش میگیرنو حتما باید بری ...چون افتاده دس دشمن..اون یکیم چتر ! ک چیزه بسیار بیهوده ایه !
آهان چتر
اتفاقا چتر رو زیاد استفاده میکنم همچین بیهوده هم نیست
حالا میشه یه راهنمایی بکنید چطوری اون مراحل که به قول من در حال سوختن هستند :دی رو رد بکنم؟ باید آساسین هام آزاد باشند؟ آخه همه رفتند ماموریت
ممنون
nima sohrabi
14-12-2011, 08:40
آهان چتر
حالا میشه یه راهنمایی بکنید چطوری اون مراحل که به قول من در حال سوختن هستند :دی رو رد بکنم؟ باید آساسین هام آزاد باشند؟ آخه همه رفتند ماموریت
ممنون
سلام
چتر بسیار هم مفید هست به شرط اینکه ازش استفاده بشه.
برای رد کردن اون مراحل نیازی به اساسین ها نداری ، تنها خودت بری کافیه
قبلا هم بچه ها گفتن من بازم می گم روش این مراحل را
شما می ری اونجا و یک دیوار دفاعی در میانه (نه خیلی جلو نه خیلی عقب) می سازی
روی بام دو طرف کوچه از انواع اساسین ها به مقدار زیاد مستقر کن.
وقتی هم ارابه می یاد با توپ و تفنگ خودت بهش شلیک کن، البته باید حتما از اساسین های تفنگدار و کماندار هم استفاده کنی.
موفق باشی
آهان چتر
ممنون
خداییش اصن کارایی نداره ...خیلی مضخرفه ب نظر من:31: حالا اگه شما کارایی میبینید ب مام بگید !
(دوستمون خوب راهنمایی کردن ...خیلیم سخت نیس:46:)
hamed m2m
14-12-2011, 12:20
خداییش اصن کارایی نداره ...خیلی مضخرفه ب نظر من:31: حالا اگه شما کارایی میبینید ب مام بگید !
توي يكي از مراحل كه بايد سوفيا رو نجات بدي,بايداز چتر استفاده كنيد:46:
با سلام خدمت دوستان
کسی در مورد secret locations چیزی میدونه ؟ روی نقشه که چیزی پیدا نیست؟
thank you very much
توي يكي از مراحل كه بايد سوفيا رو نجات بدي,بايداز چتر استفاده كنيد:46:
آها...خب اونجا نرسیدم....
ولی درکل زیاد مفید نی...
hamed m2m
14-12-2011, 13:37
خب برای پول از ترینر استفاده کنید من یک ترینر دارم 50000 تا اضافه میکنه هر دفعه که بزنی.....
لطفا لينكشوقراربده تا ماهم استفاده كنيم.مرسي:11:
*hamedkhatar*
14-12-2011, 14:24
گاهی وقتها که میخوای سریع بری یه جایی و از ارتفاعات بلند میخوای بپری خیلی کاربرد داره که جونت کم نشه
:10:
hamed m2m
14-12-2011, 14:28
لطفا لينكشوقراربده تا ماهم استفاده كنيم.مرسي:11:
ممنون پيداكردم.
با سلام خدمت دوستان
thank you very much
کسی نبود؟؟!!!!
ashk1377
14-12-2011, 15:41
ممنون میشم اگه لینک بدی ما هم فیض ببریم
گاهی وقتها که میخوای سریع بری یه جایی و از ارتفاعات بلند میخوای بپری خیلی کاربرد داره که جونت کم نشه
:10:
آها...امتحان نکردم...:10:
M,ANGEL,N
14-12-2011, 19:17
سلام دوستان
من بازیو تموم کردم ولی نفهمیدم آخرش چی شد؟از اونجایی که تموم شد یعنی ادامه داره و برای قسمت بعدش میمونه، لطفا یکی که فهمیده برای ما هم بگه...:wac:
hamed m2m
14-12-2011, 19:31
سلام دوستان
من بازیو تموم کردم ولی نفهمیدم آخرش چی شد؟از اونجایی که تموم شد یعنی ادامه داره و برای قسمت بعدش میمونه، لطفا یکی که فهمیده برای ما هم بگه...:wac:
بعداز اتمام بازي,شمابايد انيميشن Embersروتماشا كنيد كه درواقع داستان كامل بشه.
new evil
14-12-2011, 19:35
دوستان به نظر شما من نسخه ی PC رو بگیرم یا Xbox رو؟
nima sohrabi
14-12-2011, 21:12
با سلام خدمت دوستان
thank you very much
سلام دوست عزیز
باور بفرمایید این مسئله چندین بار در صفحات پیش گفته شده، انصاف نیست مدام تکرار مکررات بشه.
تا این لحظه دو تا بیشتر از این مکان ها در بازی وجود نداشته:
اولین مکان با جمع آوری یک سری اسناد در سطح شهر که به شکل طومار در نقشه پدیدار می شوند نمایان خواهد گشت.
دومین مکان جزء جوایز دارندگان نسخه اوریجینال هست که یکی از دوستان در چند صفحه قبل یک لینک قرار داده بود که یک قسمتی از سیو بازی بود که با کپی کردن آن این مکان نیز در نقشه پدیدار می شه.
اولین مکان زره اساسین معروف استانبول را به شما خواهد داد و دومین مکان شمشیر یکی از افراد معروف آن منطقه که در حال حاضر در خاطرم نیست این شحص که بود و چه کرده بود.
موفق باشید
اون که ماموریت میدی بهشون . ولی میتونی توی هر شهر که تحت سلطه اساسین هاست حداکثر تا 5 تا اساسین بزاری تا بر اساس لولشون تمپلارها دیرتر اون شهر رو بگیرن .
لطفاً یه ذره بیشتر توضیح بده من نگرفتم چه جوری!!!؟؟؟؟؟؟
این مرحله On The Defense خسته کننده شد که! اون آخری که میاد همون چرخ بزرگ هر چی بزاری جلوش رد میشه ازش یه غوله واسه خودش چیکارش میشه کرد؟ :31:
Amir rza
15-12-2011, 19:13
این مرحله On The Defense خسته کننده شد که! اون آخری که میاد همون چرخ بزرگ هر چی بزاری جلوش رد میشه ازش یه غوله واسه خودش چیکارش میشه کرد؟ :31:
منم همین مشکلو داشتم ولی با این پیشنهاد که تعدادی تفنگدار روی سقف بذازی نابودش کردم. البته هر چی تعداد بیشتری بذاری بهتره زود نابود میشه و هم تفنگدار ها نمیمیرند.(البته باید مانع هم بذاری)
ممنون
من که با مشکل زود چرخیدن ماوس مشکل دارم. سریع میچرخه اون جایی که هم گفتم وقت میبره تا ماوس رو ببرم جاهای مختلف و چیزی بزارم! اینم بگم که من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم. تنظیمات ماوس رو هم روی 1 گذاشتم ولی بازم سریعه !! نمیشه کاری کرد؟
ویرایش:
الان اوکی شد. اون آخرش که اون چرخ بزرگ میاد من از دکمه T واسه منفجر کردنش استفاده نکرده بودم الان که یه بار استفاده کردم درست شد :31: ولی هر چی بزاری جلوش زود داغون میکنه ! :31:
بعدشم این نسخه چرا نوشته هاش تو مکان ها عربی شده. یه جاش هم که ترکی هم حرف زدن ! مکان ها که مثل اینکه قبلیه!
و چرا دیزموند عوض شده؟ اصلا بش نمیاد! :31:
و کلا این چند مرحلس؟
این بازی فریمش مشکل داره یا اینی که ما داریم این شکلیه؟ چون صاف نمیره تیکه تیکه میره بازی !!
چرا دیگه انیموس تغییر کرده اول بازی از یه جا دیگه شروع میکنه؟ و اون پسره کیه اول باهاش آشنا میشه. بعدشم وقتی که از انیموس اومد بیرون باید یه جایی بریم یا دوباره باید بریم تو انیموس؟
saeedblack
15-12-2011, 20:48
ببخشید از کتابها چجور میشه استفاده کرد؟بعد چجوری میشه با استفاده از این ingredient بمب ساخت؟انگار مثله نسخه قبلی نیست چجوری میشه recruit جذب کرد؟ممنون.
ببخشید از کتابها چجور میشه استفاده کرد؟
منم همینو پرسیدم کسی محل نزاشت!!!!!!!!!!:41:
سلام، من توی قسمت سکرت لوکیشن ایاصوفیه گیر کردم. جایی که داره به سقف نزدیک میشه یک جا هست که هی می افتم پایین. همه جوره امتحان کردم اما باز می افته. کسی چیزی می دونه؟
کسی میدونه این رو چطور باید گرفت؟ هر کاری می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpgافته توی پوشالها. ممنون.
.Behnam.
16-12-2011, 12:19
کسی میدونه این رو چطور باید گرفت؟
نوک برج وایسا بپر طرف دشتایی که خارج از محدوده بازیه (فکر کنم میشه طرف شمال) تو هوا چترتو بازکن بعد دور بزن و روش فرود بیا.
قسمت بمب ساختن و ... رو اصلا خوشم نیود!
بازی باید ساده و روان باشه...نه اینکه نصف وقت گیمر رو پای ساختن و امتحان کردن بمب ها تلف کنه:|
اولین نسخه ی بازی رو به همه ی نسخه های دیگش من ترجیح میدم:13:
اینو از کجا میارید؟
سلام بچه ها كمك كنيد فكر كنم سكانس 9 باشه كه كه ادزيو با سوفيا ميرن تو يه قصر جلوي يه در وايميسن كه فكر كنم يه نقشه هس كه بايد بهم وصل كنند من كه ديونه شدم يه كمكم كنه باعكس تو رو به خدا زودتر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*hamedkhatar*
16-12-2011, 23:21
سلام
من چند تا از اساسینز هام به لول 14 رسیدند و دیگه چیزی برای ارتقا ندارند باید چکار کنم که مستر بشند؟
ممنون
goldenmember
16-12-2011, 23:49
سلام بچه ها كمك كنيد فكر كنم سكانس 9 باشه كه كه ادزيو با سوفيا ميرن تو يه قصر جلوي يه در وايميسن كه فكر كنم يه نقشه هس كه بايد بهم وصل كنند من كه ديونه شدم يه كمكم كنه باعكس تو رو به خدا زودتر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول v رو بزن تا همه جا سیاه بشه و چند تا شکل هندسی بیاد.
اون کلیدارو تو اضلاع شکل عقاب طوری بزار که شکل تکمیل بشه مثلا یه جا با دو تا خط نیاز داری بزار روی اون ضلع و کلیدو بچرخون.نمیدونم چطوری توضیح بدم خودت متوجه میشی.
یه خبر اگه از بازی لذت میبردی باید بگم بازیو دیگه تموم کردی.میری جلو چندتا دمو میبینی بعد تموم میشه.من که خیلی ناراحت شدم:19:
king 2009
17-12-2011, 00:07
چند روز پیش وقت کردم یکم بتمن رو بازی کردم.
از نظر من گیم پلی اساسین خیلی خیلی بهتر بود.قابل مقابسه نبودن.
گرافیک هم در بیشتر موارد بهتر از بتمن بود.
میتونست یه شاهکار بشه ولی یوبی سافت خرابش کرد.
سلام بچه ها...یه نکته ای دیدم نمیدونم بقیه گفتن یا نه ولی خیلی جالب بود برام! اولین اساسینی که پیدا میکنید اسمش yusuf oglu ishak هست که ترکی هست و معنیش میشه یوسف کره خر!! :دی هدفشون چی بوده این اسمو گذاشتن؟!
ashk1377
17-12-2011, 16:43
سلام بچه ها...یه نکته ای دیدم نمیدونم بقیه گفتن یا نه ولی خیلی جالب بود برام! اولین اساسینی که پیدا میکنید اسمش yusuf oglu ishak هست که ترکی هست و معنیش میشه یوسف کره خر!! :دی هدفشون چی بوده این اسمو گذاشتن؟!
خیلی جالب بود:دی:دی
راستی تعداد templar den های شما تو بازی چند تاست؟؟
saeed_136915
17-12-2011, 16:51
چند روز پیش وقت کردم یکم بتمن رو بازی کردم.
از نظر من گیم پلی اساسین خیلی خیلی بهتر بود.قابل مقابسه نبودن.
گرافیک هم در بیشتر موارد بهتر از بتمن بود.
میتونست یه شاهکار بشه ولی یوبی سافت خرابش کرد.
عزیز اون sh "ش" خونده نمیشه . معنیش میشه "اسحاق پسر یوسف" نه اونی که شما گفتی . لطفا یکم فکر کن بعد پست بزن :13:
عزیز اون sh "ش" خونده نمیشه. معنیش میشه "اسحاق پسر یوسف" نه اونی که شما گفتی . لطفا یکم فکر کن بعد پست بزن :13:
چی خونده میشه متفکر؟بگو ما هم علممون اندازه شما بشه.k هم حتما ق خونده میشه
در ضمن نقل قول کردنو یاد بگیر که پست بقیه رو نقل قول نکنی!! :27:
saeed_136915
17-12-2011, 17:34
بله k همون "ق" خونده میشه. این هم یه صفحه ترکی که اگه عنوانشو بخونی خودت متوجه میشی.
the great killer
17-12-2011, 18:18
سلام بچه ها
این بازی کرک مولتیش نمیاد؟
مثه کال اف 6
پس از یک سال هنوز نسخه ی برادری هنوز کرک نشده یعنی هیچوقت نمیاد؟
milad_heartsick
17-12-2011, 21:55
در اصل اینطوری خونده میشه is,hak در ضمن در زبان ترکی کلمه هایی که حرف ق توش بکار رفته همشون عاریه ای از زبان عربی هستن و تبدیل به ک میشن مثل حق که به ترکی میشه hak (هاک)
ترجمه درست این کلمه همینی هست که دوستمون saeed_136915 گفتن ((( اسحاق پسر یوسف ))) درست هستش..
دقیقا مثل اسم اسحاق نیوتن که تو نوشتن میشه "ایساک نیوتن"
تموم شد آخرش ناراحت کنندس !
تمامی قسمت های جوانی و سالمندی الطائر رو نشون داد جالب بود و یکم ناراحت کننده.
آخرش همش باید کارایی که در آخر آخر خود الطائر با کلید ها و اپل کرده رو تکرار کنی.
یادم رفت بگم الطائر چقد شبیه به اتزیو بود آخر بازی!
میخوام این سوالات جواب داده بشه اگه کسی میدونه بگه:
آخرش اون مرده چی میگفت انقد حرف زد ؟ D:
بعدشم اون پسره دست اون زنه کی بود که همش اونو نشون میداد؟
و آخرش کلا چی شد؟! یه جوری تموم شد !
و یه چند تا سوالم که در یکی دو صفحه ی قبل بی جواب موند!
بعد از اینکه سلطان سلیمانو کشتی باید چی کارکنی ؟ تو لباس او محافظ ها هستی
hoomi_gta
18-12-2011, 11:52
تموم شد آخرش ناراحت کنندس !
تمامی قسمت های جوانی و سالمندی الطائر رو نشون داد جالب بود و یکم ناراحت کننده.
آخرش همش باید کارایی که در آخر آخر خود الطائر با کلید ها و اپل کرده رو تکرار کنی.
یادم رفت بگم الطائر چقد شبیه به اتزیو بود آخر بازی!
میخوام این سوالات جواب داده بشه اگه کسی میدونه بگه:
آخرش اون مرده چی میگفت انقد حرف زد ؟ D:
بعدشم اون پسره دست اون زنه کی بود که همش اونو نشون میداد؟
و آخرش کلا چی شد؟! یه جوری تموم شد !
و یه چند تا سوالم که در یکی دو صفحه ی قبل بی جواب موند!
کل داستان اینکه که دزموند باید با استفاده از پیدا کردن محل اپل ها دنیا را نجات بده. اون مرده داشت آخر دنیا را به دزموند میگفت و دزموند را برای پیدا کردن محل بعدی اپل راهنمیی میکرد. صحنه آخر بازی هم خیلی ناراحت کننده بود. هم دیدن الطائر با اون وضعیت هم اینکه دیدن اتزیو که داره با دنیای اساسین ها خداحافظی می کنه
خوب این بازی هم تموم شد. بازی زیبایی بود ولی خیلی فرقی نکرده بود با سری قبلی. به شدت هم آسون شده بود و این آسونیش تو ذوق میزد! اونقدر آسون که نیازی به استفاده از بمب هم نبود! مراحل هم هر چه جلو تر میرفتم جالب تر میشد ولی خیلی بهتر میشد روی داستان کار کرد.
قویترین بخش این بازی به نظرم جمع کردن اساسین ها بود. و بعد از اون هم فلش بک زدن به زندگی الطائر.
پیشنهاد می کنم کارتونی که یوبی ساخته و سالهای آخر عمر اتزیو رو نشون میده و ببینید. به نظر میرسه اساسین بعدی در چین هست و ما نقش یک اساسین دختر و بازی کنیم.
خدا حافظی اتزیو :41: خدایی بهش عادت کرده بودیم!
نمره من به این بازی: 8.5
milad_heartsick
18-12-2011, 12:41
انصافا خیلی اسون بود حتی یه بارم نمردم(کشته نشدم وگرنه 5 6 بار از بلندی افتادم و مردم) و تمام مرحله هارو اولین دفعه تموم کردم جیب همه ی سربازا (چه مرده یا زنده) پر از مدیسن و چاقو و سم و..... بود این کانتر استیل هم خیلی بدرد بخور هست دیگه لازم نیست سه ساعت جسدها رو وارسی کنی
Altairezio
18-12-2011, 14:47
نمره ی این بازی 10
ولی نسبت به AC II 5 میدم!:8::5:
کانتر استیل
چی؟؟؟؟؟ کانتر استیل؟؟؟؟؟
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
کل داستان اینکه که دزموند باید با استفاده از پیدا کردن محل اپل ها دنیا را نجات بده. اون مرده داشت آخر دنیا را به دزموند میگفت و دزموند را برای پیدا کردن محل بعدی اپل راهنمیی میکرد. صحنه آخر بازی هم خیلی ناراحت کننده بود. هم دیدن الطائر با اون وضعیت هم اینکه دیدن اتزیو که داره با دنیای اساسین ها خداحافظی می کنه
خوب این بازی هم تموم شد. بازی زیبایی بود ولی خیلی فرقی نکرده بود با سری قبلی. به شدت هم آسون شده بود و این آسونیش تو ذوق میزد! اونقدر آسون که نیازی به استفاده از بمب هم نبود! مراحل هم هر چه جلو تر میرفتم جالب تر میشد ولی خیلی بهتر میشد روی داستان کار کرد.
قویترین بخش این بازی به نظرم جمع کردن اساسین ها بود. و بعد از اون هم فلش بک زدن به زندگی الطائر.
پیشنهاد می کنم کارتونی که یوبی ساخته و سالهای آخر عمر اتزیو رو نشون میده و ببینید. به نظر میرسه اساسین بعدی در چین هست و ما نقش یک اساسین دختر و بازی کنیم.
اگه می شه اون کارتونا بذار من ندیدم
اتزیو داره خداحافظی میکنه چرا؟ سالمند شده واسه همین؟ D:
حالا دنیا رو نجات داد؟ داشت داغون میشد که!!!
منم یه بارم اون جونشو زیاد نکردم یعنی فقط یه بار رفتم بلک اسمیس یه ضره فک کنم گرفتم که جونش زیاد هم نشد نمیدونم چرا بعد از اون اصلا نرفتم اصلا خودش هم از جلوم نمیومد شاید من حواسم نبوده ! :31:
اسم کارتونش چیه؟
وای کلی خندیدم
جر خوردم از بس خندیدم
عزیز اون sh "ش" خونده نمیشه . معنیش میشه "اسحاق پسر یوسف" نه اونی که شما گفتی . لطفا یکم فکر کن بعد پست بزن :13:
آقا سعید درست میگن
Ishak>Ishaq<اسحاق
به ترتیب
فارسی >ترکی > اینگلیسی
اونم ایشک نیست:18: ایسحاقه :27: :39:
یا ترکی بخون یا اینگلیسی دیگه قرار نیست دیگه تو همه جا s با h که به هم چسبیدن ش خونده بشه
Amir rza
18-12-2011, 16:26
چی؟؟؟؟؟ کانتر استیل؟؟؟؟؟
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
اگه می شه اون کارتونا بذار من ندیدم
اتزیو داره خداحافظی میکنه چرا؟ سالمند شده واسه همین؟ D:
حالا دنیا رو نجات داد؟ داشت داغون میشد که!!!
منم یه بارم اون جونشو زیاد نکردم یعنی فقط یه بار رفتم بلک اسمیس یه ضره فک کنم گرفتم که جونش زیاد هم نشد نمیدونم چرا بعد از اون اصلا نرفتم اصلا خودش هم از جلوم نمیومد شاید من حواسم نبوده ! :31:
اسم کارتونش چیه؟
لینک دانلود انیمیشن Assassin's Creed Embers
رمز:
لینک زیرنویس:
دوستای عزیز، بعد از جمع کردن کل آنیموسها(100تا) و پنج مرحله دزموند، بعد چی کار باید کرد؟
Altairezio
18-12-2011, 18:52
بچه ها من بازی رو یه 6 باری تموم کردم و به همه چیه بازی خیلی فک کردم !:5:
این بازی به نظر من یه نتاقض با AC B داره چون تو برادرهود دزموند میره اپل رو از جایی که اتزیو مخفی کرده برمی داره !
ولی تو AC R نشون میده که الطائر اپل رو تو یه کتابخونه تو مسیف مخفی میکنه !
آخه چه جوری میشه الطائر اپل رو اول مخفی کنه بعد اتزیو یهو گیرش بیاره بعد اتزیو اونو مخفی کنه بعد بره تو مسیف ببینه الطائر اونو تو کتابخونه مخفی کرده !:41:
من همه ی AC هارو تموم کردم وبا چه دقتی ام تموم کردم ولی اینو نتونستم تحلیل کنم !:13:
اگه از دوستان کسی هست که میتونه اینو تحلیل کنه به ما ام خبر بده!:5:
متشکر میشم!:8:
و یه سوال دیگه این کیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا" لینک اون فیلم تکمیل کننده ی بازی رو یه بار دیگه بزارید از کامپیوترم پاک شد!:41:
Amir rza
18-12-2011, 20:05
این بازی به نظر من یه نتاقض با AC B داره چون تو برادرهود دزموند میره اپل رو از جایی که اتزیو مخفی کرده برمی داره !
آخه چه جوری میشه الطائر اپل رو اول مخفی کنه بعد اتزیو یهو گیرش بیاره بعد اتزیو اونو مخفی کنه بعد بره تو مسیف ببینه الطائر اونو تو کتابخونه مخفی کرده !:41:
من همه ی AC هارو تموم کردم وبا چه دقتی ام تموم کردم ولی اینو نتونستم تحلیل کنم !:13:
و یه سوال دیگه این کیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا" لینک اون فیلم تکمیل کننده ی بازی رو یه بار دیگه بزارید از کامپیوترم پاک شد!:41:
در مورد اپل که منم نفهمیدم اگه کسی خبر داره بگه و برای فیلم هم به پست بالای پست خودتون مراجعه کنید.
king 2009
18-12-2011, 20:10
...
احتمالا نسخه اول رو بازی کردی.لحظه آخر اپل فعال میشد و مکانهایی رو نشون میداد.
که جای همه ی اپل ها بود.
نسخه 2 رفتیم دنبال یکیش.
آخر این نسخه هم یکی دیگه اش رو پیدا کردیم.
-
اون بابا هم امکانش هست ایرانی باشه.
saeed_136915
18-12-2011, 20:10
و یه سوال دیگه این کیه؟
کلا که یه اپل وجود نداره ، چندتا هستن که آخر AC 1 هم جاشون رو الطایر با یه اپل پیدا میکنه ( بعد از کشتن المعلم روی نقشه جهان جاهاش رو نشون میده)
hoomi_gta
18-12-2011, 21:25
در کل چندین اپل وجود داره و هدف دزموند پیدا کردن همه ی اونا برای نجات دنیاس.
خطر لو رفتن داستان
اتزیو هم تو قسمت آخر بازی به سوفیا میگه که از اساسین بودن خستس و میخواد برای خودش زندگی کنه. آخرین سکانس بازی هم تیغش و شمشیرش و رها می کنه . توی کارتون هم میبینیم که با سوفیا ازدواج کرده .
به نظرم کارتون یه سوتی داره! سوفیا تو کارتون اصلا پیر نشده! اتزیو نسب به بازی خیلی پیر تر شده و چهرش شکسته شده ولی سوفیا تقریبا همون قیافه تو بازی و داره!
p30worldapm
18-12-2011, 22:36
یه هفتا ستون توی اون جزیره هه اول بازی هست که وسطشون نور هست من پنج تاش رو باز کردم و رفتم توشون تمومشون کردم.
ولی با اینکه بازی تموم شد هنوز دو تاش باز نشده! چه جوری باز می شن؟
اگه کسی اون ها رو هم تموم کرده لطفا بگه که آیا اتفاق خاصی بعدش می افته یا همین جوری فقط یه سری خاطره تعریف می کنه؟
کسی تا حالا در مورد اتفاقات آخر بازی ننوشته؟ می خوام ببینم اون پیرمرده چی گفته و چرا همه جا داغون شد؟!
دوستان برای اینکه مغزتون منفجر بشه برید اینجا
قول میدم به صفحه 10 نرسیده صفحه رو ببندید
به جای نقطه چین ها بازی سنتر رو به انگلیسی بنویسید
milad_heartsick
19-12-2011, 00:23
چی؟؟؟؟؟ کانتر استیل؟؟؟؟؟
اگه هنگام جنگ تن به تن r2 رو با 1(همون مثلث تو دسته ps) رو با هم بزنی جیب سربازو میزنه
یه هفتا ستون توی اون جزیره هه اول بازی هست که وسطشون نور هست من پنج تاش رو باز کردم و رفتم توشون تمومشون کردم.
ولی با اینکه بازی تموم شد هنوز دو تاش باز نشده! چه جوری باز می شن؟
اگه کسی اون ها رو هم تموم کرده لطفا بگه که آیا اتفاق خاصی بعدش می افته یا همین جوری فقط یه سری خاطره تعریف می کنه؟
کسی تا حالا در مورد اتفاقات آخر بازی ننوشته؟ می خوام ببینم اون پیرمرده چی گفته و چرا همه جا داغون شد؟!
تو اونا چی هست ؟ من رفته بودم نوشته بود انقد تا چیز لازمه تا بری توش ! توش چیه؟
اگه هنگام جنگ تن به تن r2 رو با 1(همون مثلث تو دسته ps) رو با هم بزنی جیب سربازو میزنه
قبلا میگفتی پس. ما که همش الاف میشدیم میگشتیمشون وقت میبرد ! D:
تو پی سی کدوم دکمه میشه؟
تو پی سی کدوم دکمه میشه؟کلیک راست رو میگیری که گارد بگیره...وقتی طرف اومد با شمشیر بزنتت سریع جهت (به سمت اون طرف) با E میزنی ,جیب طرف پاره میشه پول خورده هاش میریزه :دی
milad_heartsick
19-12-2011, 14:11
قبلا میگفتی پس. ما که همش الاف میشدیم میگشتیمشون وقت میبرد ! D:
تو پی سی کدوم دکمه میشه؟
راست کلیک رو نگه دار تند تند E رو بزن (High profile+E)
Altairezio
19-12-2011, 16:19
ببخشید بچه ها اون آخر بازی اسسین I یادم رفته بود!:31:
الان یادم اومد!:11:
Altairezio
19-12-2011, 16:40
عزیزان این داستانا تموم بشو نیستن و با مردن یکی پس از دیگری سری assassin ها دل ما کباب مشه !
لطفا " دقت داشته باشید که بازیا خیلی پیچیده هستن واگه کسی می خواد داستان کلی و هدف بازی رو بدونه باید
1-زبانش انگلیسیش قوی باشه
2-خیلی باید تو مرحله ها دقت کنه و ببینه این مرحله ها برا چی ساخته شدن!
این بازی اون جور که بوش میاد بعد از AC E که ما فک میکردیم AC III هستش که نیستش ادامه داره و AC III قراره بیاد !
در کل اون تاپیکی هم که دوست خوبمون معرفی کرد خیلی مطالب خوبی داره وکسی که از سری بازی ها هیچی نفهمیده بره و وقت بزاره و اون تاپیکو کاملا" زیرو رو کنه!:20:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم با خیلی دقت در بازی ها ی این سری و جستو جو در باره ی مطالب و داستان کلی این بازی ها اون تاپیکو خوندم و واقعا" استفاده کردم!:8:
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
بچه ها اون فیلم آخر بازی رو من میخواستم نه فیلم بازی AC E اگه کسی لطف کنه ممنون!
:20:
Altairezio
19-12-2011, 17:00
در ضمن بچه ها این امیر طلایی کیه؟:5:
راست کلیک رو نگه دار تند تند E رو بزن (High profile+E)
ما که گیم رو پاک کردیم میشه یه فیلم ازش بزاری ببینیم؟ :31:
و
من میخوام بدونم تو این چیه من نرفتم توش میرفتی پیشش میگفت چند تا از اینا لازم دارم بعد نرفتم نمیدونستم چیه. الان میخوام بدونم توش چیه؟
بعدشم اون فردی که آخر آخر بازی پنجره یا در رو باز کرد کی بود؟ قبلاً نبود!
با تشکر
p30worldapm
20-12-2011, 01:33
من میخوام بدونم تو این چیه من نرفتم توش میرفتی پیشش میگفت چند تا از اینا لازم دارم بعد نرفتم نمیدونستم چیه. الان میخوام بدونم توش چیه؟
بعدشم اون فردی که آخر آخر بازی پنجره یا در رو باز کرد کی بود؟ قبلاً نبود!
با تشکر
یه سری بازی اول شخص بود که باید یه سری حجم رو روی هم می چیدی و می رفتی این ور اون ور یکم فکری هم بود. من فکر می کنم داشت در مورد خاطرات بچگیش تعریف می کرد! اون وسط ها یه جا اذان هم گذاشته بودن.
حالا من می خوام ببینم که توی اون دو تا ستون آخر چی بوده؟ یکی نرفته تعریف کنه؟ وقتی تموم می شه، چی می شه؟
یه سری بازی اول شخص بود که باید یه سری حجم رو روی هم می چیدی و می رفتی این ور اون ور یکم فکری هم بود. من فکر می کنم داشت در مورد خاطرات بچگیش تعریف می کرد! اون وسط ها یه جا اذان هم گذاشته بودن.
حالا من می خوام ببینم که توی اون دو تا ستون آخر چی بوده؟ یکی نرفته تعریف کنه؟ وقتی تموم می شه، چی می شه؟
ستون پنجم، دزموند رو به آبسترگو، همون موسسه ای که مال تمپلارها بود می بره . جایی که برای اولین بار انیموس در اون به کار گرفته شد.
در بخش منو، گزینه inventory، سپس outfits، دو تا گزینه هست، یکی دزموند و دیگری که قفله. من همه آنیموسهای که صدتا هست رو گرفتم اما قفل باز نشد. کسی در اینباره چیزی می دونه؟
.Behnam.
20-12-2011, 16:44
در بخش منو، گزینه inventory، سپس outfits، دو تا گزینه هست، یکی دزموند و دیگری که قفله. من همه آنیموسهای که صدتا هست رو گرفتم اما قفل باز نشد. کسی در اینباره چیزی می دونه؟
باید سکانس 8 رو 100 درصد کنی. لباس الطایر (وقتی که استاد هست) رو بهت میده ولی یه اوتفیت جدید تو قسمت اینونتوری میاد که بازم قفله . من هم نمیدونم چه جوری باید بازش کنی. کسی می دونه؟؟
برای اینکه اون دوتا دروازه دیگه که در جزیره است باز بشه باید چه کار کرد؟ پنج تاش رو رفتم و اون مکعب ها رو هم گرفتم. آنیموسها رو هم گرفتم کلا اما باز نشده.
میشه لطفا سیوهای بازی رو یک بار دیگه بگذارید؟
سلام. یه مرحله هست که رو نقشه عکس کتاب کوچیکه هستش و باید بریم بالای یه ستون... ستونه جایه دست نداره.... چیکار باید بکنم؟؟
سلام. یه مرحله هست که رو نقشه عکس کتاب کوچیکه هستش و باید بریم بالای یه ستون... ستونه جایه دست نداره.... چیکار باید بکنم؟؟
احتمالا جای دستش بالاتر از حدی که همینجوری بری!!!
اول دکمه پرش رو بزن بعد جای دست رو بگیر که با دسته مایکرو سافت اول دکمه A وبعد دکمه B رو باید زد !!!!
Altairezio
21-12-2011, 08:23
عکس بزار راهنمایت کنیم!:10:
عکس بزار راهنمایت کنیم!:10:
اینجارو میگم رفیق.....
اینجارو میگم رفیق.....
اون تناب که بالای برج هست بگرد اولش رو پیدا کن بعد بپر روش تا برسی به بالای برج بعد بپر پایین !!!
unknown47
21-12-2011, 16:59
درود.
دوستان توی نسخه ی پی سی واسه من وقتی میخوام با موس جهت رو عوض کنم طول میکشه و یکم ایست داره!
کارت گرافیکم ای تی آی 5830 هستش و آخرین آپدیتش رو هم گرفتم.
میخواستم بدونم کسی هم همیچین مشکلی رو داره؟
درود.
دوستان توی نسخه ی پی سی واسه من وقتی میخوام با موس جهت رو عوض کنم طول میکشه و یکم ایست داره!
کارت گرافیکم ای تی آی 5830 هستش و آخرین آپدیتش رو هم گرفتم.
میخواستم بدونم کسی هم همیچین مشکلی رو داره؟
واسه ما اونقد سرعت داشت که رو اعصابت میرفت :31:
شاید تنظیماتش درست نیست مثلا گرافیکت رو چک بکن اینور اونور کن.
شایدم از کرکه!
دوستان رو گرافیک 1 گیگ رم 2 انگار یکم تیک میزنه برای شما هم همینطوره گرافیکم 9500 gt
Altairezio
21-12-2011, 19:25
اینجارو میگم رفیق.....
دوست عزیز پشت اون سمت برج اگه رو دیوار بدوی میره بالا و با قلابش خودشو میکشه بالا من هم این جوری رفتم بالا!:5:
اوه من از ساختمون های بلند تر از این مثل آب خوردن رفتم بالا
شما تو این گیر کردی؟
تا رسید به جایی که نتونست دیگه بره بالا اسپیس رو بزن خودش میپره
دوستان رو گرافیک 1 گیگ رم 2 انگار یکم تیک میزنه برای شما هم همینطوره گرافیکم 9500 gt
gt9500 واسه این بازی کارته مناسبی نیس...
saadat68
22-12-2011, 03:09
بچه ها شما که میگفتید آخر بازی میره با سوفیا ازدواج میکنه بچه دار میشه یه دختره چینی میاد پیشش و ... میمیره و ...
واسه من این قسمت نیومد چرااااا ؟؟؟ :19:
راستی من فکر میکنم با توجه به اون انمیشنی که آخر بازی دیدیم بعید نیست دیگه دزموند شخصیت نسخه بعدی باشه اونم توی زمان حال نه زمان گذشته
نظر شما چیه ؟ :13:
کارتونشو دیدم مثل اینکه همینطوره!
این کارتونشم ناراحت کنندس!
در کل چندین اپل وجود داره و هدف دزموند پیدا کردن همه ی اونا برای نجات دنیاس.
خطر لو رفتن داستان
اتزیو هم تو قسمت آخر بازی به سوفیا میگه که از اساسین بودن خستس و میخواد برای خودش زندگی کنه. آخرین سکانس بازی هم تیغش و شمشیرش و رها می کنه . توی کارتون هم میبینیم که با سوفیا ازدواج کرده .
به نظرم کارتون یه سوتی داره! سوفیا تو کارتون اصلا پیر نشده! اتزیو نسب به بازی خیلی پیر تر شده و چهرش شکسته شده ولی سوفیا تقریبا همون قیافه تو بازی و داره!
سوتی رو خوب اومدی.
گرافیک کارتونش باحال نبود خیلی یعنی فک کنم روش خوب کار نکردن.
ولی جالب بود.
راستی تو کارتونش اسم دو تا بچش رو گفت ولی یکی رو نشون داد اون یکی کیه؟ عکسشو دارین؟
.Behnam.
22-12-2011, 11:58
بچه ها شما که میگفتید آخر بازی میره با سوفیا ازدواج میکنه بچه دار میشه یه دختره چینی میاد پیشش و ... میمیره و ...
واسه من این قسمت نیومد چرااااا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو تو بازی نشون نمیده. یه انیمیشن 20 دقیقه ای به نام Embers هست که باید دانلود کنی لینکش هم تو صحفه 75 هم تو صحفه 90 همین تاپیک هست زیر نویسشم تو صحفه 76.
Altairezio
22-12-2011, 21:31
ولی یه موضوع دیگه هم که هست اینه که اگه شخصیّت بعدی زن باشه کی به جای دزموند میره تو دستگاه انیموس ؟:13:
Altairezio
22-12-2011, 21:42
یه سوال دیگه :
دزموند من فک میکنم از نوه های اتزیو و الطائر باشه چون اونا ام روی لبشون خط داشتن و دزموندم داره!
نظر شما چیه؟:5:
the great killer
22-12-2011, 22:13
یه سوال دیگه :
دزموند من فک میکنم از نوه های اتزیو و الطائر باشه چون اونا ام روی لبشون خط داشتن و دزموندم داره!
این که رو لبشون زخم دارن ربطی نداره
یعنی وقتی یکی زخمی میشه کل نوه هاش همون زخمو دارن:18::18::18:
نه اینطوری نیست ولی حرفی که میزنی می گی دزموند از نوادگان این دوتاست آره
برا همین ابسترگو(شرکت تمپلار ها) می تونن حافظه ی ژنتیکی دزموند که همون حافظه ی الطایر و اتزیو هست رو بخونن
یه سوال دیگه :
اون خط زخم رو لبشون ربطی نداره!
یادتون باشه اتزیو تو اسسینز کرید 2 بالای لبش زخمی شد اول بازی.
SA3EDLORD
23-12-2011, 00:37
من امروز تازه بازی رو شروع کردم............من که همین اول از بازی نا امید شدم.........گرافیک که اصلا خوب نیست......حرکات هم از اون بدتر
من امروز تازه بازی رو شروع کردم............من که همین اول از بازی نا امید شدم.........گرافیک که اصلا خوب نیست......حرکات هم از اون بدتر
خب بازی نکن
مگه کسی زورت کرده؟
SA3EDLORD
23-12-2011, 00:46
خب بازی نکن
مگه کسی زورت کرده؟
به خاطر اینکه داستان رو بفهمم که این هارو تحمل میکنم و تا اخر میرم.......ولی کلا به نظرم خیلی ضعیف تر از نسخه های قبله!
به خاطر اینکه داستان رو بفهمم که این هارو تحمل میکنم و تا اخر میرم.......ولی کلا به نظرم خیلی ضعیف تر از نسخه های قبله!
کاملا موافقم ! منم بعد از یکی دو ساعت بازی کردن پاکش کردم :18:
Altairezio
23-12-2011, 12:43
بچه ها این بحث بر انگیزه که همه ی اونا این زخمو به یه شکل دارن!
اگه دقت کنید از بالای لب تا پایین!
اولاش خوب نیست منم همین حسو داشتم ولی آخراش باحاله. همشو بازی کنید یه سوالاتی زهنتونو درگیر میکنه! بعد براتون باحال خواهد بود.
اولاش خوب نیست منم همین حسو داشتم ولی آخراش باحاله. همشو بازی کنید یه سوالاتی زهنتونو درگیر میکنه! بعد براتون باحال خواهد بود.
من که بر عکس شما خیلی با این بازی حال کردم 2بار بازی تا اخر رفتم تا حالا 82/92درصد بازی رفتم میخوام اگه بشه total syncکنم بازی رو .البته بین تمام این 4سری اساسین کرید2 که 15قسمت داشت چیز دیگه ای بود :20:
king 2009
24-12-2011, 01:06
من بازی رو صرفا برای داستانش بازی کردم.
نسخه اول برای زمان خودش خیلی عالی بود.البته من پارسال دوباره نصب کردم زیاد حال نداد.:دی خیلی امکانات کم بود.داستان بازی هم خیلی خشک بود.
نسخه 2 از نظر من فوق العاده بود.هم داستان عالی بود هم امکانات به اندازه .تنوع مراحل هم عالی بود.هیجان زیادی هم داشت.شهر های زیاد هم به بازی حال و هوای خوبی داده بود.
برادر هود داستانش خوب بود ولی کوتاه.گرافیک بازی هم پیشرفت خوبی داشت و من تقریبا با شوک آخر بازی راضی شدم ولی امکانات یکم زیاد شده بودن.اینکه فقط تویه رم بود زیاد جالب نبود.تنوع مراحل خوب بود، بخصوص مراحل داوینچی خیلی حال میداد.:دی
این نسخه گرافیکش جالب نبود.داستان هم در حد اساسین نبود.البته به نظر من آخرش خوب تموم شد .بلاخره باید یه جوری داستان اتزیو رو تموم میکردن.امکانات خیلی زیاد شده بود.بازی فوق العاده آسون بود.بعضی از مراحل خواب آور بودن! بخصوص این مستر اساسین ها! من فقط یکی رو مستر کردم. شهر هم فوق العاده کوچیک بود! یاد اسکایریم میافتم خنده ام میگیره که چقدر این کوچیک بود! اینقدر بازی راحت بود که من حتی یه بارم نمردم! حتی بخاطر افتادن از ارتفاع.2 تا سپر خریدم آخر بازی چیزی از این دو تا باقی نمونده بود! و کلش قرمز بود.
در مورد نسخه بعد :
دزموند عوض نمیشه.مگه الکیه آخه؟:دی دی ان ای اپل با دزموند فعال شده.لوسی هم 100% زنده ست.من تضمین میکنم.
حدس من اینه که اول به همون جایی میریم که این نسخه تموم شد.یه اپل از اونجا پیدا میکنیم (یا حالا یه چیز مهم تر) دوباره برمیگردیم به یه مکان مخفی.میریم سراغ یکی از اجداد دزموند .شایعات زیادی وجود داره.یا تویه چینه، یا هند، یا آفریق(مصر)ا.یا تویه آمریکا جنوبی که آخر سر میاد میرسه به شمالی.یکی هم گفته بود شاید تویه فرانسه باشه و در حین انقلاب کبیر فرانسه.نقش اساسین ها تویه این زمان میتونه جالب باشه .البته زمانش زیاد خوب نیست.تکنولوژی زیادی پیشرفت کرده.
انتظار خودم هم از اساسین جدید، یک فرد تنها و غریب تویه یه شهر جدید ، و با امکانات بسیار کم.قدرت تمپلار ها هم مهار نشدنی تا جاییکه داخل اساسین هم نفوذ کرده باشند.
یه داستان عالی هم برای شخصیت انتظار دارم.
مولتی پلیر رو هم حذف کنند بشین مثل بچه آدم یه شاهکار بسازند نه اینکه مولتی رو فدای بازی کنند.
امیدوارم یوبی سافت از اشتباهاتش درس بگیره و مثل این نسخه بازی رو خراب نکنه.
آقا من بازی رو خریدم 4تا دی وی دی هست.اولش که می زنم بعد روی استارت گیم می زنم یه صفحه بازو بسته می شه و ارور close program رو می ده. چی کارش کنم؟
خب تمام شد!
خداحافظی با الطایر و اتزیو و شاید پایانی بود برای این سری...(منظور اینکه دیگه جذابیتی نخواهد داشت مثل سابق)
سکانس های آخرین بازی به نظرم خیلی بیش از اندازه سینماتیک شده بود!
قبلآ هم گفتم الانم میگم گرافیک بازی پیشرفت که نداشت بلکه پسرفت هم داشت یه جاهایی..امیدوارم شماره ی بعد کمی ترقی کنه تو این زمینه چون واقعآ با نسل حال حاضر همخوانی نداره.
داستان بازی با اینکه پر پیچ و خم و نیاز به تفکر داره ولی باز سبک سابق رو داشت و ادامه پشت ادامه ی سری قبل و سریالی شده...
گیم پلی تنها نقطه عطف این شماره نسبت به شماره ی قبل بود و کمبو های خیلی ملثــــی میزد اتزیو بسی حال میداد.هوش دشمنا هم خیلی بهتر شده بود و همینطور نوع مبارزاتشون که به راحتی دیگه فریب حرکات شما رو نمی خوردن.
سایر قسمتها هم به نظرم چیز خاصی نداش...در کل مثل همیشه سرگرم کننده و محبوبیتش باعث میشه آدم میل به ادامه ی این سری بده.
ولی هیچی اساسین کرید نامبر وان نمیشه!: دی گرافیکش و سبک بازیش بیداد میکرد اون زمان.
8.5/10 برای بازی مناسبه...
کسی که عاشق AC باشه هیچ وقت همچین حرفی نمیزنه . چون دیگه کارش از بحث گرافیک میگذره . حرکات هم نسبت به نسخه قبل خیلی فرق نکرده بود .
ولی هیچی اساسین کرید نامبر وان نمیشه!: دی گرافیکش و سبک بازیش بیداد میکرد اون زمان.
8.5/10 برای بازی مناسبه...
برا خودش یلی بود Ac1 اصلا شخصیت پردازی عالی الطایر بیداد می کرد
amirpers
24-12-2011, 19:48
دوستان
من بعد از مدت ها دوباره وقت کردم بازی کنم.
یه مشکلی دارم.
چرا این برج ها که به تسخیر اساسین ها در میاد اینقدر زود مورد هجوم قرار می گیره ؟ و بعدش مشکل من اینه که وقتی می خوایمن محافظت کنیم ازش ، زمانی که اساسین ها رو فرماندهی می کنیم ، تا زمانی که دشمن های پیاده میان مشکلی نیست اما همین که دشمن با اون ماشین بزرگ و عجیب و غریبش میاد ، نمی تونم از بین ببرمش و دوباره تسخیر میشه.
اون ماشین رو چه جوری باید از بین برد ؟ با 3 تا توپ نمیشه و همین که بخواد توپ ها دوباره آماده بشن ، اون کار خودش رو کرده.
من وقتی AC 1 رو بازی میکردم از بس کلیک میکردم برای کشتن دشمنا هر کس میومد تو اتاقم بهم میگفت "مهدی کلیکی"
واقعا بازی شاخی بود تو دوران خودش
کاش این یوبی سافت از اینکه AC تو لیست نامزد ها هم نبود درس بگیره
آخه خیلی برای این بازی زشته که نامزد نشه
یادمه نسخه یک و دوش بهترین بازی اکشن ادونچر شناخته شد
و موزیک هاشونم بهترین های سال شدن
دوستان
من بعد از مدت ها دوباره وقت کردم بازی کنم.
یه مشکلی دارم.
چرا این برج ها که به تسخیر اساسین ها در میاد اینقدر زود مورد هجوم قرار می گیره ؟ و بعدش مشکل من اینه که وقتی می خوایمن محافظت کنیم ازش ، زمانی که اساسین ها رو فرماندهی می کنیم ، تا زمانی که دشمن های پیاده میان مشکلی نیست اما همین که دشمن با اون ماشین بزرگ و عجیب و غریبش میاد ، نمی تونم از بین ببرمش و دوباره تسخیر میشه.
اون ماشین رو چه جوری باید از بین برد ؟ با 3 تا توپ نمیشه و همین که بخواد توپ ها دوباره آماده بشن ، اون کار خودش رو کرده.
من که دو تا دیوار به جز دیوار اصلی درست کردم وسط راهشون
و بالا ساختمون ها رو هم پر اساسین تفنگی کردم
خودمم که دیگه چون تیرهاش نامحدود بود افتاده بودم به جونشون
البته من سه تا دن بیشتر نگرفتم و توی آخری یه توپ بهم داد
که من اصلا وقت نکردم ازش استفاده کنم و حتی شکلشم ندیدم
اینم بگه که شما دیوار اصلی رو هم آپگرید کن که خیلی قوی بشه
و اینکه در آخر کار که ماشینه میاد تو باید سریع بهش شلیک کنی و بقیه سرباز ها رو بیخیال بشی و همچنین دکمه E رو هم همراه با شکلیک نگهدار تا بقیه اساسین ها هم به هدف تو تیر بزنن
amirpers
25-12-2011, 01:17
من که دو تا دیوار به جز دیوار اصلی درست کردم وسط راهشون
و بالا ساختمون ها رو هم پر اساسین تفنگی کردم
خودمم که دیگه چون تیرهاش نامحدود بود افتاده بودم به جونشون
البته من سه تا دن بیشتر نگرفتم و توی آخری یه توپ بهم داد
که من اصلا وقت نکردم ازش استفاده کنم و حتی شکلشم ندیدم
اینم بگه که شما دیوار اصلی رو هم آپگرید کن که خیلی قوی بشه
و اینکه در آخر کار که ماشینه میاد تو باید سریع بهش شلیک کنی و بقیه سرباز ها رو بیخیال بشی و همچنین دکمه E رو هم همراه با شکلیک نگهدار تا بقیه اساسین ها هم به هدف تو تیر بزنن
دیوار رو آپگرید کردم و E رو هم نگه داشتم اما باز هم نشد.
mobilebazi
25-12-2011, 01:29
سلام دوستان
الطیر آخرش چه اتفاقی واسش می افته؟ اگه یکی اینو برای من همین جا به صورت مخفی توضیح بده یا پ.خ کنه ممنون میشم!
hoomi_gta
25-12-2011, 10:09
سلام دوستان
الطیر آخرش چه اتفاقی واسش می افته؟ اگه یکی اینو برای من همین جا به صورت مخفی توضیح بده یا پ.خ کنه ممنون میشم!
آخر داستان خیلی ناراحت کنندس. اتزیو در حالی به محلی میرسه که الطیر اپل و مخفی کرده که با اسکلت خود الطیر مواجه میشه. وقتی آخرین گوی رو هم از دست الطیر میگیره به آخرین لحظات عمر الطیر برمیگرده که تصمیم میگیره بعد از مخفی کردن اپل روی یک صندلی بشینه و همونجا در انتظار مرگ بمونه. اتزیو هم در همون مکان شمشیر و تیغش و رها می کنه و از دنیای اساسین ها خداحافظی می کنه
saeedblack
25-12-2011, 10:37
ببخشید این ویدیو embers آخراش خود اتزیو میمیره یا انگار یارو میاد اون باعث مردنش میشه؟
hoomi_gta
25-12-2011, 11:19
ببخشید این ویدیو embers آخراش خود اتزیو میمیره یا انگار یارو میاد اون باعث مردنش میشه؟
اتزیو آخر کارتون به مرگ طبیعی میمیره در همون میدونی که پدر و برادرش و اعدام کرده بودن. در حالی که روی صندلی نشسته بود سکته می کنه و میمیره :41:
هنوز در اینکه اون یارو باعث مرگ اتزیو شده یا نه شک وجود داره
یه سری میگن تمپلار بوده یه سری میگن عزراعیل بوده
ولی در کل دیگه شخصیت اتزیو به آخر خطش رسید
amirpers
25-12-2011, 19:53
دوستان خواهشا یه کمک بکنید.
من نمی تونم این اساسین های خنگ رو طوری رهبری کنم که زمانی که قلعه های[؟] تسخیر شده رو می گیرن ، اون ماشینی که آخرش میاد رو از بین ببرن.
دیوارها رو آپگرید هم می کنن اما ماشین سریع خودش رو میرسونه و همه جا رو به آتش می کشه و من با 3 تا دونه توپ نمی تونم از بین ببرمش.
همه جا رو هم پر از اساسین های تفنگ دار کردم اما باز هم نمیشه.
Altairezio
25-12-2011, 21:11
اتزیو آخر کارتون به مرگ طبیعی میمیره در همون میدونی که پدر و برادرش و اعدام کرده بودن. در حالی که روی صندلی نشسته بود سکته می کنه و میمیره :41:
دوست عزیز انگار بازی AC II رو خوب بازی نکردی!
چون اون میدون میدونی نیست که پدرش تو اون اعدام شد !
اون میدون بزرگتر بود !
و اون برج توش نبود!:5:
دوستان خواهشا یه کمک بکنید.
من نمی تونم این اساسین های خنگ رو طوری رهبری کنم که زمانی که قلعه های[؟] تسخیر شده رو می گیرن ، اون ماشینی که آخرش میاد رو از بین ببرن.
دیوارها رو آپگرید هم می کنن اما ماشین سریع خودش رو میرسونه و همه جا رو به آتش می کشه و من با 3 تا دونه توپ نمی تونم از بین ببرمش.
همه جا رو هم پر از اساسین های تفنگ دار کردم اما باز هم نمیشه.
من که گفتم
سه تا دیوار بذار وسط راهش
اساسین بمبر هم بذار
دیوار اصلی رو هم اپگرید کن
با توپخونه فقط بزن به ماشینه
جلوی دیوارهات اساسین تفنگی بذار.منظورم وسط دیوار هایی که گذاشتی نه بالای دیوار خونه ها
من از یه باگ تو بازی هم استفاده کردم حالا ماله تو رو نمیدونم.وقتی داشت دیوار رو آتیش میزد منم دوباره دیوار رو میساختم.یعنی از منو ها دیوار رو انتخاب کردم و همین که اون داشت آتیش میزد منم هی دیوار رو ریپیر میکردم.
تازه فکر کنم این آخرین ماشین نباشه.چون تا اونجایی که من یادمه یه ماشینی بود همینطوری میومد جلو مثل تانک بود.سر سه سوتم دیوار رو خراب میکرد.
یه نکته ای هم که هست اینه که آخر کار دو گروه آدم به همراه ماشین میان.یه سری تیر میزنن.یه سری دیوار رو خراب میکنن.تو فقط اونایی که دیوار رو خراب میکنن رو بزن.اون تفنگی ها رو بقیه میزنن.
بعدشم فقط به ماشینه تیر بزن و بقیه رو ول کن.
ببینم چیکار میکنیا
سلام من یه مشکلی دارم بازی رو آپ کردم اما حالا که میخوام خاطرات رو ازی کنم 4 تاشو که میشه بازی کرد من فقط تونستم توی اولی 3 ومی اون چی بود اسمشو یادم نیست رو پیدا کنم چند بار بازی کردم اما توی 2 تادیگه اونو پیدا نکردم میشه یکی رهنمای کنه ؟
hoomi_gta
26-12-2011, 09:28
دوست عزیز انگار بازی AC II رو خوب بازی نکردی!
چون اون میدون میدونی نیست که پدرش تو اون اعدام شد !
اون میدون بزرگتر بود !
و اون برج توش نبود!:5:
رفیق از اون زمان خیلی گذشته حتما میدون عوض شده دیگه! آخه شب قبلش با اون دختر چینیه میرن همونجا و اتزیو براش توضیح میده که من جایی نشستم که وقتی جوون بودم پدر و برادرم و اعدام کردن
the great killer
26-12-2011, 23:16
رفیق از اون زمان خیلی گذشته حتما میدون عوض شده دیگه! آخه شب قبلش با اون دختر چینیه میرن همونجا و اتزیو براش توضیح میده که من جایی نشستم که وقتی جوون بودم پدر و برادرم و اعدام کردن
خودت گفتی شب قبلش
راستی مگه چندسالشه که بتونن یه برجو میدونو همه این چیزارو عوض کنن
ولی به نظرم اون مرده یه تمپلار بود و در مورد فلورانس یه چیزایی گفت که
اتزیو حرصش در اومد اتزیو هم بدبخت قلبش جنبه نداشتو سکته زد
شما چی فک میکنین؟ بعضیا میگن عزرائیل بوده یعنی فرشته هم در مورددخترا حرف میزنه؟؟؟
amirpers
27-12-2011, 00:28
دوستان تو منطقه آرسنال اون کشتی ای که هست که بالای دکلش باید بریم برا پیدا کردن کتاب ، چه جوری باید بریم اون بالا ؟
نمیشه رفت.
BLACK-BLACK
27-12-2011, 07:14
هنوز در اینکه اون یارو باعث مرگ اتزیو شده یا نه شک وجود داره
یه سری میگن تمپلار بوده یه سری میگن عزراعیل بوده
ولی در کل دیگه شخصیت اتزیو به آخر خطش رسید
فقط من نمیدونم به چه دلیلی میشه فکر کرد که این یارو ملک الموت باشه؟
ترو قران شان یهسری چیزا رو حفظ کنید.
hoomi_gta
27-12-2011, 11:59
خودت گفتی شب قبلش
راستی مگه چندسالشه که بتونن یه برجو میدونو همه این چیزارو عوض کنن
ولی به نظرم اون مرده یه تمپلار بود و در مورد فلورانس یه چیزایی گفت که
اتزیو حرصش در اومد اتزیو هم بدبخت قلبش جنبه نداشتو سکته زد
شما چی فک میکنین؟ بعضیا میگن عزرائیل بوده یعنی فرشته هم در مورددخترا حرف میزنه؟؟؟
خوب رفیق وقتی مرد همونجایی نشسته بود که شب قبلش با اون دختره نشسته بود و اینو گفت دیگه.
فقط من نمیدونم به چه دلیلی میشه فکر کرد که این یارو ملک الموت باشه؟
ترو قران شان یهسری چیزا رو حفظ کنید.
شمام تو رو خدا یکم از این افراطت کم کن
اینقدر با همه چیز افراطی برخورد کردی چی شد؟
اولا که من نمیگم این یارو عزرائیل.گفتم یه سری این حرفو میزنن
دوما مگه حالا این چی بود که اگه بهش بگیم عزرائیل شانشو بردیم زیر سوال؟
مگه کاراکتر اتزیو سگ یا حیون دیگه بوده که کاراکتر عزرائیل نباید بره سراغش؟
سوما شما که اینقدر افراطی هستی برا چی نشستی این بازی رو که اینقدر توش نشان و علامت از فراماسونریه بازی کردی؟
چهارما یهو فردا پا نشی بری به یوبی سافت بگی شان عزرائیل رو حفظ نکردیا؟یهو شان ایرانی ها رو از بین میبری
دوستان محل سیو این بازی کجاست هر چی گشتم پیداش نکردم !!!!
من سیوهای بازی رو که گفته شده تو صفحات پیشین هست پیدا نمی کنم، یکبار دیگه هم خواستم دوستان لطف کنند بگند یا کدوم صفحه است یا یکبار دیگه بگذارند. سپاس.
یک نکته دیگه اینکه آن دو ستون آخر (6و7) که تو جزیره است چطور باز میشه با وجود اینکه همه صد انیموس را گرفته ام و مکعبهای 5 ستون پیشین را اما باز نشده است.
Altairezio
27-12-2011, 21:05
بچه ها با تحقیق بسیار اون طرف که اتزیو رو کشت تمپلار بود !:46:
اگه می خواین بفهمید فقط یه سری به فروم های خود سایت یوبی سافت یا سایت های خارجی دیگه برید!:20:
اونا عکسشم گذاشتن!:5:
:13: یکی منو در یابه ه ه ه ه ه ه ه !!!!
EngineeR EhsaN
27-12-2011, 23:26
بچه ها با تحقیق بسیار اون طرف که اتزیو رو کشت تمپلار بود !:46:
اگه می خواین بفهمید فقط یه سری به فروم های خود سایت یوبی سافت یا سایت های خارجی دیگه برید!:20:
اونا عکسشم گذاشتن!:5:
داداش شمام عکسشو بزار ما ببینیم :دی
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
می میرین جواب منو بدین یا نکنه این همه گیمر حرفه ای هیچ کدوم بلد نیستین جواب منو بدین ؟:41:
Pure Energy
28-12-2011, 12:32
سلام بر بروبكس Assassin من يه مشكلي دارم :
يه Assassin لول 8 فرستادم كوئست The Little Prince بعد از 10 ساعت هنوز بر نگشته تايمشم نوشته Unknown!
نميشه يه جوري برشگردوند يا حذفش كرد؟
Altairezio
28-12-2011, 12:40
می میرین جواب منو بدین یا نکنه این همه گیمر حرفه ای هیچ کدوم بلد نیستین جواب منو بدین ؟:41:
بگو ببنیم چیه مشکلت!:8:
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
سلام بر بروبكس Assassin من يه مشكلي دارم :
يه Assassin لول 8 فرستادم كوئست The Little Prince بعد از 10 ساعت هنوز بر نگشته تايمشم نوشته Unknown!
نميشه يه جوري برشگردوند يا حذفش كرد؟
اگه اولای بازی باشی او مورد پیش میآد!:20:
Altairezio
28-12-2011, 17:21
داداش شمام عکسشو بزار ما ببینیم :دی
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
نا برده رنج گنج میسر نمی شود!:31:
برو وب گردی کن ببین چی کشیدم !
راهنمایی :
تو سایت های یوبی و سایت های مربوط به AC بگرد!:5:
سلام من یه مشکلی دارم بازی رو آپ کردم اما حالا که میخوام خاطرات رو ازی کنم 4 تاشو که میشه بازی کرد من فقط تونستم توی اولی 3 ومی اون چی بود اسمشو یادم نیست رو پیدا کنم چند بار بازی کردم اما توی 2 تادیگه اونو پیدا نکردم میشه یکی رهنمای کنه ؟
تچکر:27: ممنون
amirpers
28-12-2011, 19:02
دوستان این چیزی که تو بعضی از قسمتهای شهر وجود داره و مثل آبشار میمونه چیه ؟
دوستان این چیزی که تو بعضی از قسمتهای شهر وجود داره و مثل آبشار میمونه چیه ؟
اینو از کجا گیر آوردی ! برو اونجا ببین چیزی نمی نویسه خودش شاید باید شیفت رو بگیری محل دفن بودن کتاب ها شاید باشه:20:
amirpers
29-12-2011, 01:52
اینو از کجا گیر آوردی ! برو اونجا ببین چیزی نمی نویسه خودش شاید باید شیفت رو بگیری محل دفن بودن کتاب ها شاید باشه:20:
خودم فهمیدم چیه.
وقتی تو نقشه یه جا رو مارک کنی و دکمه V رو بزنی ، اون محل رو اینجوری نشون میده.
moghaddas mfa
29-12-2011, 22:21
سلام دوستان.
من این بازی رو از نسخه اولش بازی کردم.
یه مشکلی که با این بازی دارم اینه که وقتی راه میرم بازی تیک میزنه...البته
کل تصویر نه ..(سیستم قطعاتش جواب بازی رو میده.)
دوم من توی اون بخشی که عضو یه گروه میشید وبهتون اموزش میده گیر کردم .یعنی تمام اموزش ها رو رد کردم ولی دوباره از اول شروع به اموزش دادن کرد منم از اون فضای مجازی بیرون اومدم .دوتا زن هستن که علامت روشون هستش میرم کنارشون هیچ چیزی نمیاد .فقط میگه tabبزنید که اونم دوباره میره جای اموزش.....
چرا این بازی اینقدر گرافیکش پایینه..
.حال نمیده بازی کنی .
کد تقلب Assassin's Creed Revelations
رضا جنگنده
30-12-2011, 21:12
سلام دوستان.
من این بازی رو از نسخه اولش بازی کردم.
یه مشکلی که با این بازی دارم اینه که وقتی راه میرم بازی تیک میزنه...البته
کل تصویر نه ..(سیستم قطعاتش جواب بازی رو میده.)
دوم من توی اون بخشی که عضو یه گروه میشید وبهتون اموزش میده گیر کردم .یعنی تمام اموزش ها رو رد کردم ولی دوباره از اول شروع به اموزش دادن کرد منم از اون فضای مجازی بیرون اومدم .دوتا زن هستن که علامت روشون هستش میرم کنارشون هیچ چیزی نمیاد .فقط میگه tabبزنید که اونم دوباره میره جای اموزش.....
چرا این بازی اینقدر گرافیکش پایینه..
.حال نمیده بازی کنی .
منظور شما نسخه ی 1 بازیه؟
Altairezio
31-12-2011, 13:56
همچینم سخت نیست که بخوتب از کد تقلب استفاده کنی!
برا پول می خوای؟:46:
the great killer
31-12-2011, 14:47
سلام به همه
حرف از سختی بازی اومد
کسی خبر نداره که قسمت بعدی درجه سختی داره؟ این سه قسمت آخر بدونه درجه سختی خیلی بیخود شد(یک اصلا لازم نیست چون سخت هست)ولی اگه برا 3 درجه سختی بزارن خیلی خوب میشه
the great killer
31-12-2011, 18:16
قبل از اینکه کد تقلب می خوای بگو برا چی لازم داری کجا گیر کردی
EngineeR EhsaN
31-12-2011, 18:27
داداش چی میخوای تو؟ :31:
moghaddas mfa
31-12-2011, 22:21
منظور شما نسخه ی 1 بازیه؟
سلام دوست عزیز .
من گفتم از نسخه اول بازی کردمواین مشکلم هم مال همین نسخه اخر هستش......
اون مرحله ای که گیر کردم همون اولای بازی هستش ....نمیدونم چکارش کنم...:10::13:
Hessam_7800gtx
01-01-2012, 15:23
سلام من که میخوام وارد خاطرات دزموند توی اون جزیره بشم از بازی میپره بیرون!!!چیکارش کنم؟
سلام من که میخوام وارد خاطرات دزموند توی اون جزیره بشم از بازی میپره بیرون!!!چیکارش کنم؟
شاید مشکل از کرکه.
دایرکست ایکس هم کامل نصب کنید.
و شاید دوباره نصب کنید بازی رو درست بشه.
the great killer
01-01-2012, 19:42
در چند پست قبلی هزاربار این مطلب پاسخ داده شده
چنتا صفحه قبل ببین پیدا میشه
بچه ها اینجارو ببینید:
بچه ها اینجارو ببینید:
پوستر هستن برای فروش.
دوستان میشه با دسته بازی کرد؟
رضا جنگنده
03-01-2012, 13:42
سلام دوست عزیز .
من گفتم از نسخه اول بازی کردمواین مشکلم هم مال همین نسخه اخر هستش......
اون مرحله ای که گیر کردم همون اولای بازی هستش ....نمیدونم چکارش کنم...
اگه منظورتون اونجاست که یوسف می خواد روش استفاده از اون یکی هیدن بلاد رو توضیح بده باید به سمت اون گروه از آدما(یادم نیست دختر بدن یا نه) بدوین و بعد دو تا کلید که خود بازی قبلش گفت رو بزنین.
من چون رو ایکس باکس بازی می کنم نمی دونم تو پی سی کدوم کلید ها می شه.
وقتی دارین می دوین تا رسیدین به او گروه اون دو تا کلید که خود بازی می گه رو بزنین اون وقت ایتزیو از روی اونا می پره.
این عمل 3 بار باید تکرار بشه.
بله میشه !!!!
اگه دسته مایکرو سافت داری برو تو option بازی و برو تو controls و بعد برو تو costomize controls اینجا میتونی دستتو انتخاب کنی:8:
اگه دسته معمولی داری همین کارو بکن بعد پایینش دکمه های دستتو ست کن!!!!!
من با logitech بازیش کردم. خیلی بهتر از کیبورده .:20:
AhmadReza.
05-01-2012, 11:43
سلام
کسی برنامه extractor که برای استخراج آهنگ های بازی هست رو داره آپلود کنه؟
لینکه که خودش گذاشته خرابه
سلام ببخشید کسی این بازی تونسته 100درصد بکنه من بازی تمام کاراش انجام دادم 45/99درصد بازی رو رفتم فقط یک مرحله مالaltairهستش باید 4نفر که گروگان گرفتن نجات بدی اون کسی میدونه چطوری میشه full syncکرد هر کاری کردم نمیشه :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.