مشاهده نسخه کامل
: مادر برد برای کراسفایر
farzan311
06-06-2011, 16:51
سلام دوستان من این سه قطعه رو خریدم
Sapphire HD 6950 2GB
Intel i5-2500K
Corsair 1600C9 2 x 2GB DDR3
الان فقط یه مادر برد میخوام چه مادر بردی خوبه که در اینده هم اگه خواستم یه 6950 دیگه بگیرم مشکلی پیش نیاد؟
animsprite
06-06-2011, 17:45
خوب دوست عزیزp8p67از ایسوس مناسبه خودته باقیمت حدود235تومان با قبلیت فقط کراس
راست هریک از این سه قطعه بالا رو چند گرفتی
ess_1362
06-06-2011, 17:59
دوست عزیز پلتفرمی که شما انتخاب کردی متاسفانه برای کراس فایر کارت های قوی مناسب نیست
اکثر بردهای 1155 دارای کراس فایر X8-X8 هستند که برای کارت قدرتمندی مثل 6950 محدودیت پهنای باند ایجاد می کنه
بهتر بود قبل از خرید همین سه قطعه هم یک مشورتی می گرفتی
به نظر من شما بهتر هست به فکر کراس فایر دو تا 6950 نباشی
موفق باشید
farzan311
06-06-2011, 18:11
سلام
امكان پس دادن قطعات هست کدوم قطعه خوب انتخاب نشده؟ برا خریدشون هم چند تا تاپیک زدم تا خریدم
قیمت ها هم cpu 170 vga 230 يورو هستند رم رو هم اطلاعي ندارم
ess_1362
06-06-2011, 18:28
اول کاربردت دقیقا چی هست؟
کراس فایر برای شما حیاتی هست؟
farzan311
06-06-2011, 18:53
نه حیاتی نیست ولی خوب بعدا نمیخوام این کارتو بیخیال بشم یه کارت دیگه بجاش بخرم برا همین کراس رو در نظر گرفتم
کاربرد هم گیم هست با این سیستم برا همین میخوام قوی باشه
happyfeat
06-06-2011, 20:11
دوست عزیز من هم فکر می کردم کراس رو این مادربرد زیاد جالب نباشه ام در بد ترین شرایط هم اگه در نظر بگیرید با لینک کراس 4x اختلاف کارایی به %10 میرسه که در بعضی جاها هم این اختلاف کمتر هم میشه
پیشنهاد می کنم حتما تست های موجود تو لینک زیر رو یه نگاهی بندازید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
همین طور تست های زیر رو هم ببینید بد نیست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید ببینید این اختلاف 2 تا 4 فریم که میده ارزش هزینه 330 تومان مدل pro را دارد یا نه
من هم امروز برای ارتقاء سیستم دنبال مادربرد بودم هیچ مادربرد لینک 8x با قیمت زیر 290 ندیدم
اما به نظر من با همین مادربرد هم کارایی قابل قبولی می تونید تو کراس به دست بیارید با توجه به تست های انجام شده
بیشتر دنبال این مدل ها بودم که نبود :
msi p67 gd55
biostar p67xe
---------------
ویرایش :
جالبه تو تست های بالا تو رزولیشن های فول اچ دی اختلاف کارایی کمتر هم میشه و به هم نزدیک تر میشن :18:
farzan311
06-06-2011, 20:33
نه من دیگه اینقدرا هم اینده نگر نیستم:31:
msi p67 gd55 این مادر برد خوبی؟ هست؟
happyfeat
06-06-2011, 20:38
نه من دیگه اینقدرا هم اینده نگر نیستم:31:
msi p67 gd55 این مادر برد خوبی؟ هست؟
این مادربرد هم خوبه و لینک 8x داره اما متاسفانه 1 دونه هم تو بازار نیست.من امروز هر چی گشتم نبود. مثلا
می خواستم سیستم رو جمع کنم تموم شه :19::19:
biostar هم یه سری اومده همه رو جارو کردن بردن :41::31:.
من هم اگه تو این رنج مادربردی پیدا نکنم احتمالا همین p8p67 رو باید انتخاب کنم :11:
farzan311
06-06-2011, 20:43
خوب من از اینجا نمیگیرم برا همین تو پیدا کردن جنس مشکلی ندارم الان پیشنهاد نهایی شما چیه؟
happyfeat
06-06-2011, 20:48
خوب من از اینجا نمیگیرم برا همین تو پیدا کردن جنس مشکلی ندارم الان پیشنهاد نهایی شما چیه؟
بودجه شما برای مادربرد چه قدر هستش دوست من ؟
farzan311
06-06-2011, 20:58
100-120 یورو که بشه 150 تا 180 تومن البته نه به قیمت های بازار اینجا البته نمیدونم ایران با اروپا چقدر اختلاف قیمت وجود داره
happyfeat
06-06-2011, 21:18
100-120 یورو که بشه 150 تا 180 تومن البته نه به قیمت های بازار اینجا البته نمیدونم ایران با اروپا چقدر اختلاف قیمت وجود داره
تو این حدود پیشنهاد من مدل های زیر هستش :
بایوستار هم برد بدی نیست
farzan311
06-06-2011, 21:44
من اولی رو انتخاب کردم برد ازراک رو فقط یه سوالی دو تا Sapphire HD6950 روی برد جا میشند؟ اخه خیلی کارت های کلفتی هستند:31:
happyfeat
06-06-2011, 22:05
من اولی رو انتخاب کردم برد ازراک رو فقط یه سوالی دو تا Sapphire HD6950 روی برد جا میشند؟ اخه خیلی کارت های کلفتی هستند:31:
بله جا میشه و فکر نمی کنم مشکلی از بابت جا شدنش داشته باشید
ess_1362
07-06-2011, 08:08
در این مورد فکر کنم مفصل بحث شد
در بحث مفصلی که انجام شده مشخص شد که لینک x4 برای کارتی مثل 5830 مشکل ایجاد می کنه چه برسه به 6950
6950 حتی روی لینک x8 هم با مشکل پهنای باند مواجه میشه
farzan311
07-06-2011, 09:29
الان من گیج شدم این محدودیت ها چقدرند؟ باید چه مادر بردی بگیرم که بتونم کراس خوبی بکنم؟ چقدر باید هزینه بکنم؟ میتونم جایی مقایسه هارو ببینم؟
ess_1362
07-06-2011, 11:23
فکر کنم تستها مربوط به 5870 میشه که 6950 از این قویتر هست یعنی اختلاف باز هم بیشتر میشه
منبع بنچمارکها : دوست عزیز و گرانمایه پاسارگاد
happyfeat
07-06-2011, 11:45
فکر کنم تستها مربوط به 5870 میشه که 6950 از این قویتر هست یعنی اختلاف باز هم بیشتر میشه
پس برای چی تو این تست ها اخلاف ها زیاد نیست ؟ ( در حد 3 تا 4 فریم
کارت تست شده هم 6950 هست
یا مثلا این تست
p67 x8 x8 با x58 x16-x16 اختلاف زیادی نداره:
.
و..... که بقیه رو هم تو لینک زیر می تونید ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا کدم بیشتر قابل اعتماده ؟ ممنون میشم از دوستان در این مورد نظر بدن که جریان چیه
سلام و درود
در این مورد فکر کنم مفصل بحث شد
در بحث مفصلی که انجام شده مشخص شد که لینک x4 برای کارتی مثل 5830 مشکل ایجاد می کنه چه برسه به 6950
ایجاد محدودیت مورد قبول است اما در کدام شرایط و با کدام کارت این محدودیت مشکل ساز خاهد شد بحث دیگریست. بنده در تاپیک 5830 سعی کردم با اثبات ریاضی به این موضوع اشاره کنم که در رزولیشنی خاص با گذر از مرز مشخصی از پهنای باند دیگر شاهد افزیش جهش آمیز تعداد فریم تولیدی نخاهیم بود که متاسفانه به علت مسموم بودن جو آن تاپیک دیگر ادامه ندادم.
موضوع این تاپیک در مورد کارت 6950 است من هم دعوت میکنم به تستی که میزان کارایی این کارت و کارت GTX570 را در مسیرهای مختلف نشان میدهد توجه کنید اما از آنجایی که در پست های بالا نبز چند نمونه محک قرار گرفته که در برخی حتا نوع کارت مورد آزمایش قید نشده جهت تبدیل نشدن صفحه به نقل قول صرف از قرار دادن تمامی عناوین تست در این تاپیک خودداری میکنم اما میخاهم در کنار هم به میانگین کاهش کارایی کارت های نام برده شده در تمام بازیها بر اثر کاهش پهنای باند نگاه کنیم:
در تاپیک قبلی عرض کرده بودم ریشه افت فریم گاه تنها کمبود پهنای باند نیست و تاخیر و اتلاف پلتفرم ها نیز بسیار تاثیرگذار است حال مشاهده میفرمایید GTX570 با وجود قدرت بیشتر دچار کاهش فریم کمتری نسبت به HD6950 شده.
pasargadd
07-06-2011, 18:07
سلام و درود
ایجاد محدودیت مورد قبول است اما در کدام شرایط و با کدام کارت این محدودیت مشکل ساز خاهد شد بحث دیگریست. بنده در تاپیک 5830 سعی کردم با اثبات ریاضی به این موضوع اشاره کنم که در رزولیشنی خاص با گذر از مرز مشخصی از پهنای باند دیگر شاهد افزیش جهش آمیز تعداد فریم تولیدی نخاهیم بود که متاسفانه به علت مسموم بودن جو آن تاپیک دیگر ادامه ندادم.
موضوع این تاپیک در مورد کارت 6950 است من هم دعوت میکنم به تستی که میزان کارایی این کارت و کارت GTX570 را در مسیرهای مختلف نشان میدهد توجه کنید اما از آنجایی که در پست های بالا نبز چند نمونه محک قرار گرفته که در برخی حتا نوع کارت مورد آزمایش قید نشده جهت تبدیل نشدن صفحه به نقل قول صرف از قرار دادن تمامی عناوین تست در این تاپیک خودداری میکنم اما میخاهم در کنار هم به میانگین کاهش کارایی کارت های نام برده شده در تمام بازیها بر اثر کاهش پهنای باند نگاه کنیم:
در تاپیک قبلی عرض کرده بودم ریشه افت فریم گاه تنها کمبود پهنای باند نیست و تاخیر و اتلاف پلتفرم ها نیز بسیار تاثیرگذار است حال مشاهده میفرمایید GTX570 با وجود قدرت بیشتر دچار کاهش فریم کمتری نسبت به HD6950 شده.
تستهایی که جناب احسان گزاشتن گویای کامل است و مشخصا روی 16.8.4.تست شده و لازم به توضیح نیست.
تستهای کاربره happyfeat مشخص نیست روی 4 هست یا نه و کلا تست گنگی است.چون بحث روی 16 و 4 است نه8.
و مورد اخر برای نقل قول این پست:
نده در تاپیک 5830 سعی کردم با اثبات ریاضی به این موضوع اشاره کنم که در رزولیشنی خاص با گذر از مرز مشخصی از پهنای باند دیگر شاهد افزیش جهش آمیز تعداد فریم تولیدی نخاهیم بود که متاسفانه به علت مسموم بودن جو آن تاپیک دیگر ادامه ندادم.این اثبات کمی خنده دار است چون از خودتون فرمول میسازین و تحویل میدین که در اخر به بک عدد بسیار خنده دار میرسیم اونم 666mb برای کارت است که حتی فوق العاده کم است.
من نمیدونم شما این فرمولهارو چه جوری حساب میکنین ولی کاملا اشتباه است چون این کارت روی اسلات با پهنای 4000mb هم محدود است چه برسه به 666mb
تو تستهایی که قرار دادین 20% افت پرفرمنس دیده میشه که این فوق العاده زیاده.حتی 4% هم باشه زیاده چه برسه به این تفاوت اشکار.
در تاپیک قبلی عرض کرده بودم ریشه افت فریم گاه تنها کمبود پهنای باند نیست و تاخیر و اتلاف پلتفرم ها نیز بسیار تاثیرگذار است حال مشاهده میفرمایید GTX570 با وجود قدرت بیشتر دچار کاهش فریم کمتری نسبت به HD6950 شدهدر تاپیک قبلی گفتین که منظورتون این بود p55 پرفرمنس کمتری داره که نسبت به تسها مشخص شد پرفرمنس بالاتری از x58 داره.پس این مطلبی کاملا مشخصی است.
در هر صورت لازم به این همه تست نیست و با کمی فکر کردن میشه فهمید برای کارتهای قوی پهنای باند مختلف تاثیر زیاد داره و در پردازش های مختلف فرق میکنه.
به هر حال ادامه این بحث جایز نیست چون افرادی که نخواهند قبول کنند نمیشه کاریشش کرد.
و این هم امتیاز کارایی:
تست کاملا گویا است.
farzan311
07-06-2011, 18:09
اوه يه سوال ًپرسیدم چه بحث تخصصی شد :31:خوب پس با این اوصاف همون p8p67 میتونه انتظاراتو براورده کنه درسته؟
happyfeat
07-06-2011, 19:08
تستهای کاربره happyfeat مشخص نیست روی 4 هست یا نه و کلا تست گنگی است.چون بحث روی 16 و 4 است نه8.
دوست عزیز ممنون از اینکه نظرتونو می گویید و قطعا همه با هم بحث سازنده و آموزنده ای رو داشته باشیم تا واسه همه مفید واقع بشه اما چند نکته :
دوست خوبم من تست های صفحه قبل رو برای دوستمون آقا احسان قرار دادم که گفتند لینک 8x هم جواب گوی کارت 6950 نیست و کمبود پهنای باند خواهد داشت . توی پست 7 هم برای مقایسه هر 3 حالت قرار دادم تا بهتر بشه تصمیم گرفت
با مقایسه اون تست ها و حالت 16 می بینید که اختلافشون تو بازی ها خیلی کم و در خیلی جا ها هم ناچیزه
کراس p67 با 2 لینک 8 فرق آنچنانی با p67 با 2 لینک 16 نداره تو تست ها
حالا من نمی دونم کجای این جریان گنگه ؟:46:
در مورد دوستمون هم که قرار مادربرد انتخاب کنه و بخره که بین لینک4 و لینک 8 می خواهد انتخاب کنه :
من تو پست 7 چند تا تست بین حالت های 4 و 8 قرار دادم که کاملا مشخص کننده موضوع هستش و اختلاف این 2 حالت رو کاملا بیان میکنه و قطعا بین حالت 4 و 8 اختلاف 4 تا 5 فریمی وجود داره و نیازی به توضیح نیست :
من مجدادا قرار می دم خودتون ببینید :
.
p8p67 لینک 4 داره و مدل deluxe لینک 8
حالا خود دوستان بررسی و مقایسه کنند :
این هم لینک خود سایت برای بررسی بیشتر موضوع :
حالا دوستان اگه نظر و نکته ای در این مورد دارن بگن که استفاده کنیم و بحث رو به جدال و جنگ تبدیل نکنیم تا برای همه مفید باشه این بحث
farzan311
07-06-2011, 19:31
من که توی بازی هیچ متوجه اختلاف پنج فریم نمیشم این مادربرد هم که در حالت سینگل بهتر از دلوکس ظاهر میشه و من حالاحالا ها یه کارت دارم پس فکر کنم انتخاب بهتری باشه یک مدل pro هم داره كه از مدل دلوكس ارزون تر و از مدل معمولي گرونتره تفاوتش تو چیه؟
ess_1362
07-06-2011, 19:55
من تو پست 7 چند تا تست بین حالت های 4 و 8 قرار دادم که کاملا مشخص کننده موضوع هستش و اختلاف این 2 حالت رو کاملا بیان میکنه و قطعا بین حالت 4 و 8 اختلاف 4 تا 5 فریمی وجود داره و نیازی به توضیح نیست :
این تست شما هم متاسفانه گنگ هست و مشخص نیست کدوم تست در حالت x4 انجام شده
ضمن اینکه من تا به حال ندیدم جایی کراس فایر x4 را حتی برای کارتی مثل 5770 هم توصیه کنند!!
با این وجود انشااله یک تحقیق کامل انجام میدم و نتیجه را در تالار اورکلاک گرافیک میذارم تا این موضوع کامل مشخص بشه
happyfeat
07-06-2011, 20:13
این تست شما هم متاسفانه گنگ هست و مشخص نیست کدوم تست در حالت x4 انجام شده
ضمن اینکه من تا به حال ندیدم جایی کراس فایر x4 را حتی برای کارتی مثل 5770 هم توصیه کنند!!
با این وجود انشااله یک تحقیق کامل انجام میدم و نتیجه را در تالار اورکلاک گرافیک میذارم تا این موضوع کامل مشخص بشه
دوست خوبم برد p8p97 لینک 4 داره طبق گفته سایت ایسوس
1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode, black)
مدل deluxe هم لینک 8 داره به همراه شکاف سوم pci که 4 هست
2 x PCIe 2.0 x16 (x16 or dual x8)
1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode, black)
با توجه به این موضوع کراس فایر تو این مدل مگه به چند صورت ممکنه انجام بشه ؟
شاید من نکته گنگ این جریان رو نمی فهمم اگه این طوره لطف کنید بگید
خیلی خوب میشه اگه تحقیقات شما رو هم در مورد کراس فایر و حالت های اون ببینیم و ممنون از نظرتون
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
من که توی بازی هیچ متوجه اختلاف پنج فریم نمیشم این مادربرد هم که در حالت سینگل بهتر از دلوکس ظاهر میشه و من حالاحالا ها یه کارت دارم پس فکر کنم انتخاب بهتری باشه یک مدل pro هم داره كه از مدل دلوكس ارزون تر و از مدل معمولي گرونتره تفاوتش تو چیه؟
دوست من مدل pro شکاف سفید رنگش لینک 8 هستش و تفاوتش با p67 معمولی در اینه
pasargadd
07-06-2011, 21:14
دوست عزیز ممنون از اینکه نظرتونو می گویید و قطعا همه با هم بحث سازنده و آموزنده ای رو داشته باشیم تا واسه همه مفید واقع بشه اما چند نکته :
دوست خوبم من تست های صفحه قبل رو برای دوستمون آقا احسان قرار دادم که گفتند لینک 8x هم جواب گوی کارت 6950 نیست و کمبود پهنای باند خواهد داشت . توی پست 7 هم برای مقایسه هر 3 حالت قرار دادم تا بهتر بشه تصمیم گرفت
با مقایسه اون تست ها و حالت 16 می بینید که اختلافشون تو بازی ها خیلی کم و در خیلی جا ها هم ناچیزه
کراس p67 با 2 لینک 8 فرق آنچنانی با p67 با 2 لینک 16 نداره تو تست ها
حالا من نمی دونم کجای این جریان گنگه ؟:46:
در مورد دوستمون هم که قرار مادربرد انتخاب کنه و بخره که بین لینک4 و لینک 8 می خواهد انتخاب کنه :
.
p8p67 لینک 4 داره و مدل deluxe لینک 8
حالا خود دوستان بررسی و مقایسه کنند :
این هم لینک خود سایت برای بررسی بیشتر موضوع :
حالا دوستان اگه نظر و نکته ای در این مورد دارن بگن که استفاده کنیم و بحث رو به جدال و جنگ تبدیل نکنیم تا برای همه مفید باشه این بحث
عزیز من فکر کردم دوباره همون بحثه 16 و 4 هست که 4 کاملا مشخصه نسبت به 16 بسیار افت پرفرمنس داره و در تستهای تامز همه چیز روشنه.
من تست های صفحه قبل رو برای دوستمون آقا احسان قرار دادم که گفتند لینک 8x هم جواب گوی کارت 6950 نیست و کمبود پهنای باند خواهد داشت . توی پست 7 هم برای مقایسه هر 3 حالت قرار دادم تا بهتر بشه تصمیم گرفت
کراس p67 با 2 لینک 8 فرق آنچنانی با p67 با 2 لینک 16 نداره تو تست ها در رابطه با 8 و 4 اختلاف کمه ولی به عنوانه اخرین پستم در اینجا یه توضیحی میدم:
تستهای سایتها و رویوها در شرایط ایده ال گرفته شد و صرفا این تستها و بنچها برای ایجاد یک تصور تقریبی نسبت به موضوع است و اینجور نیست که مثلا چون در این فلان بازی 70 فریم روی لینک 8 گرفتیم حتما روی 4 طبق تست 60 فریم میگیریم دلیلش هم 100%بهینه بودن این سیستم ها و نداشتن هیچ محدودیتی است.همین بنچمارک از 2500k با 8gb رم گرفته شد و کولر و .. که اینها فقط سخت افزار هستن.همچنین از نظر دمایی هم هیچ محدودیتی ایحاد نکرده.پس سیستم کاملا ایده اله.
حالا وقتی همین گرافیک در سیستمی کراس بشه با انواع محدودیتهای روبرو میشه و چون سیستم پوزرها هیچ وقت ایده ال نیست.با کاهش پرفرمنس روبرو میشیم.
در مورد بحث نرم افزاری هم هیچ کدام از ویندوزهای مربوط به تسها کرک نشده یا بازی ها و این ها روی پرفرمنش 100% تاثیر گزار خواهد بود.
لینک8 هم برای 6950 محدودیت داره و در همین تستهایی که گزاشتین کاملا مشخصه و جای هیچ گونه بحثی نداره.حالا اگر این اختلاف به 5 فریم هم برسه باز هم اختلاف دارن و در شرایط مختلف فرق خواهد کرد.
چرا باید 600 تومان پوله کراس بدیم و نتونیم از حداکثر توانش استفاده کنیم.
در انواع بازی ها این محدودیت کم و زیاد میشه و این نیست که که فقط از 75 تا 70 تا فریم بگیریم.
حالا من نمی دونم کجای این جریان گنگه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تستهای صفحه قبل مربوط میشه به 3wayو نمیشه روی dual بودنش حساب باز کرد.
farzan311
11-06-2011, 09:45
دوستان نظرتون درباره مادر برد Asus P8Z68-V Pro چیه؟ باتوجه به قیمت بالاتری که داره خریدش ارزش داره یا نه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.