ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کیس تا 500 تومان جدید

saeedsh7j
05-06-2011, 01:07
سلام به همه ی دوستان عزیزم

من یک سیستم دارم که دیگه قدیمی شده و تصمیم دارم یک کیس جدید بگیرم و نمی خوام فعلا ال سی دی بگیرم و میخوام با همین مانیتور lg smart flat 17 کارکنم میخواستم بدونم با توجه به پورت هایی که کارت گرافیک های جدید دارن به مشکل نمی خورم؟ تبدیلش هست؟ چه قیمته؟ بعد چون من زیاد بازی میکنم در مورد رزوروشن به مشکل نمی خورم؟ و دیدن فیلم های فول اچ دی؟ البته موقتی هستش و تا شش ماه دیگه lcd میگیرم.

استفاده ی من بیشتر بازی های سنگین هستش با توجه به راهنمایی هایی که واسه بچه های دیگه کردین من یه سری قطعات رو انتخاب کردم بودجه هم نهایت 500 تومن

CPU

AMD athlon x4 640 110 toman

البته تو این رنج قیمت phenom x3 هم هست که بین این دوتا موندم که حالا هر کدوم بگین بهتره همونو میگیرم

M.B
75 toman
اول میخواستم ASUS بگیرم ولی چون Asrock 770icafe رو زیاد پیشنهاد دادین و قیمتشم مناسبه گفتم اینو بگیرم فقط از لحاظ این که چند ساله دیگه بخوام ارتقا بدم می تونم با این مدل کار کنم؟ کلا چطور مینی هستش چون مارکش زیاد معروف نیس و از لحاظ گارانتی چه جوریاس؟

VGA
160 toman
اینم بین GTS 450 و ATI 5770 که البته شنیدم با سیستمAMD گرافیک ATI بهتره درسته؟ و تو چارت سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

امتیاز 5770 رو بیشتر زده اینم هرچی شما بگین. اگه مدله بهتری هست هم معرفی کنین ممنون میشم

RAM

50 toman

KINGMAX 2*2 1333

HDD

70 toman Western Digital Caviar Green 1000

POWER هم فکر کنم GREEN 430 مناسب باشه چه طوره؟ 50 toman

کیس رو هم گرفتم 25 تومن

رایتر هم نمی خوام

تا اینجا با این قیمتایی که تو تاپیکای دیگه گفتین و من اینجا زدم شده

540 تومن و با توجه به قیمت های تقریبی احتمالا بیشتر هم بشه واسه کم کردن یه 50 تومن از کل قیمت چی پیشنهاد میکنین؟ بین سی پی یو و گرافیک کدومو مدل پایین تری بردارم؟

مثلا cpu x3 455 سی تومن ارزونتره از x4

یا گرافیکو به جای این مدل 160 تومنی یه مدل 120 تومنی انتخاب کنم؟

کلا می خوام کاری کنم که کمترین تاثیرو تو اجرای بازی ها داشته باشه

منتظر راهنماییتون هستم شرمنده اگه ... زیاد گفتم :20:

PC_Expert
05-06-2011, 09:05
سلام.
شما باید به خروجی کارت گرافیک توجه کنین. هنوز هم بسیاری از کارت های گرافیک خروجی D-sub دارن.

انتخاب هاتون جز هارد دیسک خوب هستن اما با توجه به بودجه که نهایتا" 500 تومنه پیشنهاد من اینه:

cpu: amd 635: 102
mb: asrock 770icafe: 76
ram: 2g kingmax 1333: 23
hdd: samsung 1 tb model HD103SJ : 67
vga: power color 5770 : 165
power: green gp530a -eu: 67

در اولین فرصت با اضافه کردن یک ماژول رم 2 گیگابایتی رم سیستم رو تا 4 افزایش بدید. دلیل این پیشنهاد هم نزدن از قطعات دیگه است. چون رم قطعه ای هست که توی 2 مرحله میشه خرید کرد .

اگه پردازنده رو به قیمت بالا نتونستین تهیه کنین میتونید به پردازنده 450 هم فکر کنید با قیمت تقریبی 90 تومن و یا هارد رو با ظرفیت 500 گیگا بایت تهیه کنید تا پولتون به پردازنده 4 هسته ای برسه ( چون پردازنده 1 بار برای همیشه خریداری میشه اگه با کمبود بودجه مواجه شدین بهترین کار همینه.)

در ضمن کارت گرافیک معرفی شده در بالا خروجی d-sub داره و بدون استفاده از آداپتور میتونید اونو به مانیتورتون وصل کنید.

saeedsh7j
05-06-2011, 14:28
سلام.
شما باید به خروجی کارت گرافیک توجه کنین. هنوز هم بسیاری از کارت های گرافیک خروجی D-sub دارن.

انتخاب هاتون جز هارد دیسک خوب هستن اما با توجه به بودجه که نهایتا" 500 تومنه پیشنهاد من اینه:

cpu: amd 635: 102
mb: asrock 770icafe: 76
ram: 2g kingmax 1333: 23
hdd: samsung 1 tb model HD103SJ : 67
vga: power color 5770 : 165
power: green gp530a -eu: 67

در اولین فرصت با اضافه کردن یک ماژول رم 2 گیگابایتی رم سیستم رو تا 4 افزایش بدید. دلیل این پیشنهاد هم نزدن از قطعات دیگه است. چون رم قطعه ای هست که توی 2 مرحله میشه خرید کرد .

اگه پردازنده رو به قیمت بالا نتونستین تهیه کنین میتونید به پردازنده 450 هم فکر کنید با قیمت تقریبی 90 تومن و یا هارد رو با ظرفیت 500 گیگا بایت تهیه کنید تا پولتون به پردازنده 4 هسته ای برسه ( چون پردازنده 1 بار برای همیشه خریداری میشه اگه با کمبود بودجه مواجه شدین بهترین کار همینه.)

در ضمن کارت گرافیک معرفی شده در بالا خروجی d-sub داره و بدون استفاده از آداپتور میتونید اونو به مانیتورتون وصل کنید.

مرسی از جوابت فقط در مورد هارد میشه بگی مشکل وسترن چیه؟ تا اونجا که شنیدم وسترن مدل خوبیه

فقط در مورد تغذیه اگه 430 بزارم مشکلی ایجاد میشه؟ چون شما 530 پیشنهاد دادین که یه 17 تومنی گرون تره

در مورد مادربورد هم اگه یه توضیحی بدی که امکاناتش چیه و چند سال دیگه میشه با این مین سیستم رو ارتقا داد؟ اورکلاک چی؟

و گرافیک power color چه فرقی با مارک های دیگه داره حالا اگه مثلا این مدل پیدا نشد یه مارک دیگه ای گرفتم مشکلی که ایجاد نمیشه؟

PC_Expert
05-06-2011, 19:39
1. شما سری گرین وسترن مد نظرتون بود که هارد مناسب آرشیوه و برای نصب ویندوز اصلا مناسب نیست. سری بلک وسترن خوبه که گرونه. سامسونگی که معرفی کردم سریعترین هارد موجود توی بازاره و بهترین انتخابه.

2. برای کارتی که معرفی کردم 430 وات کمه و کمترین پاوری که برای شما جواب بده همین 530 واته.

3. این مادربرد توی این رنج قیمت بهترین مادربرده. خازن هاش جامده. error debuger داره. اما در مورد اورکلاک خیلی نباید روش حساب باز کنید ضمن اینکه پردازنده پیشنهادی هم چندان مناسب اورکلاک نیست.

4. برند خوبیه و گارانتیش هم شاب هست. مزیتش نسبت به بقیه برند ها قیمت پایینترشه. بقیه برند ها حداقل 15 تومن گرون تر هستن در حالی که همین کارایی رو دارن.

saeedsh7j
05-06-2011, 20:20
1. شما سری گرین وسترن مد نظرتون بود که هارد مناسب آرشیوه و برای نصب ویندوز اصلا مناسب نیست. سری بلک وسترن خوبه که گرونه. سامسونگی که معرفی کردم سریعترین هارد موجود توی بازاره و بهترین انتخابه.

2. برای کارتی که معرفی کردم 430 وات کمه و کمترین پاوری که برای شما جواب بده همین 530 واته.

3. این مادربرد توی این رنج قیمت بهترین مادربرده. خازن هاش جامده. error debuger داره. اما در مورد اورکلاک خیلی نباید روش حساب باز کنید ضمن اینکه پردازنده پیشنهادی هم چندان مناسب اورکلاک نیست.

4. برند خوبیه و گارانتیش هم شاب هست. مزیتش نسبت به بقیه برند ها قیمت پایینترشه. بقیه برند ها حداقل 15 تومن گرون تر هستن در حالی که همین کارایی رو دارن.

مرسی

فقط در مورد گرافیک منظورت از d-sub همون vga هستش دیگه ؟ که رنگش آبیه
میشه یک عکس بزاری که پورت های گرافیک رو نشون بده؟

بعد اگه بخوام کارت d v b که PCI_Express باشه بخرم با این مادربرد به مشکل نمی خورم؟

PC_Expert
05-06-2011, 22:27
مرسی

بعد اگه بخوام کارت d v b که PCI_Express باشه بخرم با این مادربرد به مشکل نمی خورم؟

بله منظورم همونه.
این مادربرد 1 اسلات pci-e داره. اگه میخواین 2 تا داشته باشه باید یه چیپ 870 بگیرین.

saeedsh7j
05-06-2011, 22:30
بله منظورم همونه.
این مادربرد 1 اسلات pci-e داره. اگه میخواین 2 تا داشته باشه باید یه چیپ 870 بگیرین.

یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟

PC_Expert
06-06-2011, 22:49
یعنی مادربردی که از چیپ 870 استفاده میکنه تهیه کنین. مثلا asrock 870extreme3 .

saeedsh7j
07-06-2011, 09:58
مرسی فقط یه سوال دیگه داشتم اگه به این هم جواب بدی ممنون میشم

اگه به جای cpu amd 635 مدل amd phenum ii x2 555 رو بگیرم و انلاکش کنم چه طوره؟ با توجه به اینکه قیمتش تقریبا مثل همه

با این مادربورد asrock 770icafe میشه cpu رو انلاک کرد؟

بعد با توجه به اینکه Asrock 770 Extreme 3 یو اس بی 3 هستش میرزه 18 تومن بیشتر هزینه کنم و این مدل رو بگیرم؟

ونظرت در مورد Gainward GTX 460 نسبت به گرافیک 5770 و این gtx خروجی d-sub داره؟

PC_Expert
07-06-2011, 10:59
مرسی فقط یه سوال دیگه داشتم اگه به این هم جواب بدی ممنون میشم

اگه به جای cpu amd 635 مدل amd phenum ii x2 555 رو بگیرم و انلاکش کنم چه طوره؟ با توجه به اینکه قیمتش تقریبا مثل همه

با این مادربورد asrock 770icafe میشه cpu رو انلاک کرد؟

بعد با توجه به اینکه Asrock 770 Extreme 3 یو اس بی 3 هستش میرزه 18 تومن بیشتر هزینه کنم و این مدل رو بگیرم؟

ونظرت در مورد Gainward GTX 460 نسبت به گرافیک 5770 و این gtx خروجی d-sub داره؟

آنلاک شدن پردازنده یه اتفاق شانسیه! همشون آنلاک نمیشن. اما این پردازنده هم انتخاب خوبیه. هسته کمتر و کش بیشتر و امکان اورکلاک...

با این مادربرد میشه آنلاک کرد

نمی ارزه extreme3 بگیرین چون تنها برتریش usb3 هست که کاربرد نداره.

شما گفتین 500 تومن هزینه و من 5770 پیشنهاد دادم. مسلما" 460 بسیار قویتر از 5770 هست اگه پولتون برسه. 460 با رم 1 گیگ حدود 220 تومنه و برندgainward خروجی d-sub داره.

Dj_aghamajid
07-06-2011, 13:35
مرسی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeedsh7j
07-06-2011, 15:52
آنلاک شدن پردازنده یه اتفاق شانسیه! همشون آنلاک نمیشن. اما این پردازنده هم انتخاب خوبیه. هسته کمتر و کش بیشتر و امکان اورکلاک...

با این مادربرد میشه آنلاک کرد

نمی ارزه extreme3 بگیرین چون تنها برتریش usb3 هست که کاربرد نداره.

شما گفتین 500 تومن هزینه و من 5770 پیشنهاد دادم. مسلما" 460 بسیار قویتر از 5770 هست اگه پولتون برسه. 460 با رم 1 گیگ حدود 220 تومنه و برندgainward خروجی d-sub داره.

اوکی حالا اگه خودت میخواستی cpu بگیری از بین این دوتا کدومو می خریدی؟

در مورد مادربرد خب usb3 تا یکی دو سال دیگه فکر کنم کاربرد داشته باشه بعد فکر کنم کارت usb3 هم اومده نه؟ می دونی قیمتش چنده؟

در مورد گرافیک من فکر کردم 460 قیمتش 180 تومنه البته توی یکی از تاپیک ها این قیمتو زده بود

بین 5770 و 450 چی؟ با توجه به اینکه قیمتش تقریبا یکیه؟

PC_Expert
07-06-2011, 21:24
اوکی حالا اگه خودت میخواستی cpu بگیری از بین این دوتا کدومو می خریدی؟

در مورد مادربرد خب usb3 تا یکی دو سال دیگه فکر کنم کاربرد داشته باشه بعد فکر کنم کارت usb3 هم اومده نه؟ می دونی قیمتش چنده؟

در مورد گرافیک من فکر کردم 460 قیمتش 180 تومنه البته توی یکی از تاپیک ها این قیمتو زده بود

بین 5770 و 450 چی؟ با توجه به اینکه قیمتش تقریبا یکیه؟

من 640 میگرفتم. هر چی باشه 4 فش هسته داره.
بین 5770 و 450 همون 5770 با اختلاف محسوسی بهتره. من همون اول که پیشنهاد دادم نیم نگاهی به کارت های تقریبا" هم قیمت داشتم.
اما در مورد usb3 باید بگم مدت زیادیه که مادربرد های دارای این پورت به فروش میرسن اما سخت افزار هایی که با usb3 کار میکنن نادر و انگشت شمار هستن و شما شاید هیچ وقت یکیشو لازم نداشته باشی. در مورد آیندش هم خوشبین نیستم که فراگیر بشه. در نهایت خرید یک کارته دیگه. تصور من حین پیشنهاد دادن بودجه محدود شما و انتخاب مناسب ترین قطعاته وگرنه اگه دوست دارین میتونید مادربرد با این پورت بخرین ولی اگه من جای شما بودم به جای هزینه کردن روی چیزی که شاید 2 سال لازمم نشه پردازنده بهتر میخریدم.

saeedsh7j
07-06-2011, 21:58
من 640 میگرفتم. هر چی باشه 4 فش هسته داره.
بین 5770 و 450 همون 5770 با اختلاف محسوسی بهتره. من همون اول که پیشنهاد دادم نیم نگاهی به کارت های تقریبا" هم قیمت داشتم.
اما در مورد usb3 باید بگم مدت زیادیه که مادربرد های دارای این پورت به فروش میرسن اما سخت افزار هایی که با usb3 کار میکنن نادر و انگشت شمار هستن و شما شاید هیچ وقت یکیشو لازم نداشته باشی. در مورد آیندش هم خوشبین نیستم که فراگیر بشه. در نهایت خرید یک کارته دیگه. تصور من حین پیشنهاد دادن بودجه محدود شما و انتخاب مناسب ترین قطعاته وگرنه اگه دوست دارین میتونید مادربرد با این پورت بخرین ولی اگه من جای شما بودم به جای هزینه کردن روی چیزی که شاید 2 سال لازمم نشه پردازنده بهتر میخریدم.

مرسی پس همون سیستمی که گفتی می خرم فقط سی پی یو اخرش 635 رو بگیرم یا 640 چون توی سیستم پیشنهادی گفتی 635 الان گفتی 640؟

PC_Expert
07-06-2011, 22:04
اختلاف چندانی ندارن. به هر کدوم که پولت رسید!!

shabe.saket
07-06-2011, 22:24
بنظر من خرید مادربرد بدون usb 3 اشتباهه. چون همین الانشم هاردها و فلشهای usb 3 زیاد شده و usb 2 داره از رده خارج میشه.

EXTREME
07-06-2011, 22:32
بنظر من خرید مادربرد بدون usb 3 اشتباهه. چون همین الانشم هاردها و فلشهای usb 3 زیاد شده و usb 2 داره از رده خارج میشه.
اونکه مشکلی نداره میشه یه کارت usb 3 خرید به قیمت 30 تومن

saeedsh7j
07-06-2011, 23:50
از همه ی دوستان به خاطر راهنماییشون ممنونم

فقط قراره واسه مسافرت بیام تهران می خواستم بدونم بهترین جا واسه خریدن قطعات کجاست؟ بعد واسه اسمبل کردن چه قدر میگیرن؟

pasargadd
08-06-2011, 14:53
از همه ی دوستان به خاطر راهنماییشون ممنونم

فقط قراره واسه مسافرت بیام تهران می خواستم بدونم بهترین جا واسه خریدن قطعات کجاست؟ بعد واسه اسمبل کردن چه قدر میگیرن؟
خیابان ولیعصر.
حدوده 10 تا 15 تومان.

saeedsh7j
09-06-2011, 00:33
فقط یه مشکل دیگه ای که هست من میخواستم از همین دی وی دی رایتری که الان دارم واسه سیستم جدید استفاده کنم که رایترم ide هستش می خواست بدونم این مین ide داره؟ اگه نداره تبدیل ide به ساتا هستش؟ قیمتش چنده؟

PC_Expert
09-06-2011, 10:00
فقط یه مشکل دیگه ای که هست من میخواستم از همین دی وی دی رایتری که الان دارم واسه سیستم جدید استفاده کنم که رایترم ide هستش می خواست بدونم این مین ide داره؟ اگه نداره تبدیل ide به ساتا هستش؟ قیمتش چنده؟

متاسفانه پورت IDE نداره. تبدیل هاش هم به درد نمیخوره. اگه میخواین IDE داشته باشه یکی از مادربرد های زیر رو انتخاب کنید:
BIOSTAR A770E3 : 68
ASROCK 770 EXTREME3: 98

مادربرد اولی هم خوبه و قیمتش مناسبه و IDE داره و شرکت انفورماتیک گستر هم گارانتیش کرده.

saeedsh7j
09-06-2011, 18:38
متاسفانه پورت IDE نداره. تبدیل هاش هم به درد نمیخوره. اگه میخواین IDE داشته باشه یکی از مادربرد های زیر رو انتخاب کنید:
BIOSTAR A770E3 : 68
ASROCK 770 EXTREME3: 98

مادربرد اولی هم خوبه و قیمتش مناسبه و IDE داره و شرکت انفورماتیک گستر هم گارانتیش کرده.

بچه های دیگه BIOSTAR A770E3 رو تایید میکنین همینو بگیرم؟

بعد با توجه به اینکه قیمت دلار این چند روز زیاد رفته بالا فکر کنم قیمت قطعات بره بالا نه؟ اینم از شانس ماست

a.akhtarirad
09-06-2011, 19:59
همین الان هم نوسانات دلار تاثیر خودشو گذاشته رو بازار.

saeedsh7j
21-07-2011, 11:50
سلام دوستان

دیروز رفتم این سیستمی که پیشنهاد دادین بگیرم متعصفانه BIOSTAR A770E3 تو کل مشهد نبود واسه همین موندم که چیکار کنم میشه تو همین رنج قیمت یه مارک دیگه معرفی کنین که ide هم داشته باشه؟

بعد power color 5770 هم نبود اینو هم اگه یکی دو مارک دیگه معرفی کنین ممنون میشم

PC_Expert
21-07-2011, 12:03
سلام دوستان

دیروز رفتم این سیستمی که پیشنهاد دادین بگیرم متعصفانه BIOSTAR A770E3 تو کل مشهد نبود واسه همین موندم که چیکار کنم میشه تو همین رنج قیمت یه مارک دیگه معرفی کنین که ide هم داشته باشه؟

بعد power color 5770 هم نبود اینو هم اگه یکی دو مارک دیگه معرفی کنین ممنون میشم

تو این رنج قیمت مادربرد به درد بخور کمه.
MSI 770-C45 اگه باشه حدود 85 قیمت داشتم.
ASRock 770DE3L حدود 66 تومن. البته 2 اسلات رم داره.
اگه نبود مجبور به خرید یک مادربرد از برند گیگا یا اسوس باچیپ انویدیا هستید. مثل ASUS M4N68T که همه جا هست.

در مورد کارت گرافیک برند های دیگه هم تقریبا" همین قیمت هستند. XFX , Sapphire

saeedsh7j
21-07-2011, 12:15
تو این رنج قیمت مادربرد به درد بخور کمه.
MSI 770-C45 اگه باشه حدود 85 قیمت داشتم.
ASRock 770DE3L حدود 66 تومن. البته 2 اسلات رم داره.
اگه نبود مجبور به خرید یک مادربرد از برند گیگا یا اسوس باچیپ انویدیا هستید. مثل ASUS M4N68T که همه جا هست.

در مورد کارت گرافیک برند های دیگه هم تقریبا" همین قیمت هستند. XFX , Sapphire

این asrock 770 e3l با 770 چه فرقی داره؟

این ASUS M4N68T مشکلش چیه؟ قیمتش چنده؟

میشه یه سایت فروش سخت افزار خوب معرفی کنی؟ شاید مادربورد رو اینترنتی خریدم

PC_Expert
21-07-2011, 12:26
این asrock 770 e3l با 770 چه فرقی داره؟

این ASUS M4N68T مشکلش چیه؟ قیمتش چنده؟

1. تنها ایراد asrock 770 de3l داشتن 2 اسلات برای رمه. در مجموع با توجه به قیمت مادربرد خوبیه.

2. مشکلی نداره فقط چیپ مادربرد NVIDIA nForce 630a هست. قیمتش 85 تا 90 باید باشه که برای این چیپ نمی ارزه (اسوس کلا" گرانفروشه!) البته این مادربرد برای آخرین انتخاب مطرحه. در صورتی که هیچ کدوم از اونها گیر نیاد.

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

میشه یه سایت فروش سخت افزار خوب معرفی کنی؟ شاید مادربورد رو اینترنتی خریدم

بهتره از این فکر بیای بیرون. یه سری سایت ها هستن ولی فکر نمیکنم جنسشون جور باشه و چیزایی که میخوای رو داشته باشن. گرون هم میفته. یکی از همین هایی که پیشنهاد دادم رو گیر بیار.

saeedsh7j
21-07-2011, 12:32
1. تنها ایراد asrock 770 de3l داشتن 2 اسلات برای رمه. در مجموع با توجه به قیمت مادربرد خوبیه.

2. مشکلی نداره فقط چیپ مادربرد NVIDIA nForce 630a هست. قیمتش 85 تا 90 باید باشه که برای این چیپ نمی ارزه (اسوس کلا" گرانفروشه!) البته این مادربرد برای آخرین انتخاب مطرحه. در صورتی که هیچ کدوم از اونها گیر نیاد.

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

بهتره از این فکر بیای بیرون. یه سری سایت ها هستن ولی فکر نمیکنم جنسشون جور باشه و چیزایی که میخوای رو داشته باشن. گرون هم میفته. یکی از همین هایی که پیشنهاد دادم رو گیر بیار.

مرسی از کمکت

فقط این asrock 770 de3l پورت ide داره دیگه نه؟

یه سوال دیگه با توجه به اینکه قیمت این گرافیک حدود 175 تومنه و شاید مشکل بودجه داشته باشم و من مانیتور دارم و fullhd بازی نمیکنم میشه یه گرافیک ارزونتر معرفی کنی که خوب باشه؟ دوروبره 150 تومن

PC_Expert
21-07-2011, 12:36
مرسی از کمکت

فقط این asrock 770 de3l پورت ide داره دیگه نه؟

یه سوال دیگه با توجه به اینکه قیمت این گرافیک حدود 175 تومنه و شاید مشکل بودجه داشته باشم و من مانیتور دارم و fullhd بازی نمیکنم میشه یه گرافیک ارزونتر معرفی کنی که خوب باشه؟ دوروبره 150 تومن

خواهش میکنم.
بله داره

گرافیک ارزونتر : gainward GTS 450 قیمت در تهران 135 نومن. توی مشهد حدود 150 باید باشه. برند هایی هم که زیاده GAINWARD و EVGA هست .بقیه گرون هستن و ارزش خرید ندارن.