ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با riad 0 کردن هارد

mrmmnb
03-06-2011, 07:29
سلام
من یه مین برد Asrock 890GX Extreme4 خریدم و دو تا هارد 1 ترابایت سیگیت حالا هر کاری میکنم رید صفر کنم نمیشه در حالی که وی دفترچش نوشته ساپورت میکنه
از توی بایوس که رید رو فعال کردم بعد رفتم با اکرونیس پارتیش بندی کردم رید صفر رو انتخاب کردم و دو تا هارد رو بهش میدادم و هر حجمی میدادم نفش رواز این میگرفت و نصفش رو از اون ولی پاتیشن ها رو دینامیک ساخته بود و موقع نصب ویندوز گفت چون پاتیشن ها دینامیک هست ساپورت نمیشه اومدم پاکش کردم یه قسمت بود که با خود مین گزینه میداد رید میکرد رفتم داخلش رید صفر رو اتخاب کردم و هارد ها رو هم دادم و رید شد و کلا یه حجم 2 ترابایت بهم داد ویندوز رو هم نصب کردم ولی سرعت اصلا زیاد نشده بود و عین ریپ نشدن بود یعنی انگاری فقط حجم دو تا هارد رو با هم نشون داده ولی نوشتن رو دو تا هارد انجام نمیشه قبلا هم یه جا خونده بودم که یه نوع رید هست که فقط حجم هارد ها رو یه تیکه مکنه
حالا خاصه چطوری میشه این مین رو رید صفر کرد؟طوری رو که سرعت رو دو برابر کنه نه اینجوری که خودم کردم

EXTREME
03-06-2011, 08:07
سلام
من یه مین برد Asrock 890GX Extreme4 خریدم و دو تا هارد 1 ترابایت سیگیت حالا هر کاری میکنم رید صفر کنم نمیشه در حالی که وی دفترچش نوشته ساپورت میکنه
از توی بایوس که رید رو فعال کردم بعد رفتم با اکرونیس پارتیش بندی کردم رید صفر رو انتخاب کردم و دو تا هارد رو بهش میدادم و هر حجمی میدادم نفش رواز این میگرفت و نصفش رو از اون ولی پاتیشن ها رو دینامیک ساخته بود و موقع نصب ویندوز گفت چون پاتیشن ها دینامیک هست ساپورت نمیشه اومدم پاکش کردم یه قسمت بود که با خود مین گزینه میداد رید میکرد رفتم داخلش رید صفر رو اتخاب کردم و هارد ها رو هم دادم و رید شد و کلا یه حجم 2 ترابایت بهم داد ویندوز رو هم نصب کردم ولی سرعت اصلا زیاد نشده بود و عین ریپ نشدن بود یعنی انگاری فقط حجم دو تا هارد رو با هم نشون داده ولی نوشتن رو دو تا هارد انجام نمیشه قبلا هم یه جا خونده بودم که یه نوع رید هست که فقط حجم هارد ها رو یه تیکه مکنه
حالا خاصه چطوری میشه این مین رو رید صفر کرد؟طوری رو که سرعت رو دو برابر کنه نه اینجوری که خودم کردم
شما بعد از اینکه رید رو رو تو بایوس فعال کردید باید یک دکمه ی ترکیبی بزنید بعد وارد یک صفحه ی دیگه ای میشید
از اونجا نوع رید و تنظیمات دیگرو انجام میدین و بعد میرید برای نصب ویندوز
ویندوزتون چیه xp یا سون؟

mrmmnb
03-06-2011, 12:23
خوب اره رفتم توی همون قسمت تنظیمات رو هم انجام دادم حجم دو تا هارد رو هم یکی کرد اما بعد از نصب ویندوز موقعی که خواستم اطلاعات هارد قبلی رو کپی کنم روی درایو های جدید دیدم سرعت همون حدود 50 تای قبلی هست در حالی که باید حدود دو برابر بشه
در واقع این رید فقط اومده بود حجم دو تا هارد رو یکی کرده بود و از دوبار نوشتن توسط دو تا هد خبری نبود

alborz_k
03-06-2011, 12:38
خوب اره رفتم توی همون قسمت تنظیمات رو هم انجام دادم حجم دو تا هارد رو هم یکی کرد اما بعد از نصب ویندوز موقعی که خواستم اطلاعات هارد قبلی رو کپی کنم روی درایو های جدید دیدم سرعت همون حدود 50 تای قبلی هست در حالی که باید حدود دو برابر بشه
در واقع این رید فقط اومده بود حجم دو تا هارد رو یکی کرده بود و از دوبار نوشتن توسط دو تا هد خبری نبود
سلام . حجم رو یکی کرد یعنی چی؟! یعنی جمعشون کرد دیگه؟
خب دوست عزیز ، هارد قبلیتون که در حالت راید نیست ، یعنی سرعت خوندن اطلاعات از اون تغییری نکرده ، پس طبیعی هست که سرعت نوشتن هم به اندازه ی سرعت خواندن محدود بمونه! :دی
بهترین کار برای مطمئن شدن ، استفاده از نرم افزار های تست سرعت هارد ، مثل hdd-tune pro ,crystal disk mark هست .
-------------------------------
مدل هارد قبلیتون چی هست؟

EXTREME
03-06-2011, 13:02
بهر حال هرچی هست عملیات رید درست انجام نمیشه که این اتفاق میفته

mrmmnb
03-06-2011, 23:32
منظورم اینه که الان بعد از انجام تنظیمات رید از طریق منوی خود مین برد توی برنامه هایی مثل اکرونیس یا موقع نصب خود ویندوز یه هارد 2 ترابایت نشونم میده(دو تا یک ترابایت رو رید کردم) اما سرعت تغییری نکرده همون 50 تا مونده انگاری که رید نکرده باشم
کسی میدونه مشکل از چی هست؟

alborz_k
04-06-2011, 10:59
منظورم اینه که الان بعد از انجام تنظیمات رید از طریق منوی خود مین برد توی برنامه هایی مثل اکرونیس یا موقع نصب خود ویندوز یه هارد 2 ترابایت نشونم میده(دو تا یک ترابایت رو رید کردم) اما سرعت تغییری نکرده همون 50 تا مونده انگاری که رید نکرده باشم
کسی میدونه مشکل از چی هست؟
دوست عزیز پست من رو خوندین؟! نه مدل هارد سابقتون رو گفتین و نه با یک نرم افزار تست سرعت تست گرفتین!
خود هارد 1 تر سیگیت ، باید حداقل سرعت تبدل اطلاعات نزدیک 100 داشته باشه!!

mrmmnb
04-06-2011, 12:34
هارد های سابق هم مکستور هستن اونا هم سرعتشون مثل همین سیگیت بوده ( چون هر دو را با هم داشتم و سرعتشون تقریبا یکی بود) نرم افزار تست هم دوباره دارم ویندوز نصب میکنم بعد از نصب با برنامه HD Tune تست میکنم ولی فکر نکنم فرقی کرده باشه

EXTREME
04-06-2011, 12:50
میشه یه عکس از جایی که دکمه ی ترکیبی میزنید و وارد تنظیمات رید میشید بزارید اینجا به همراه تنظیماتی که اعمال کردید

mrmmnb
04-06-2011, 19:02
خوب عکسها رو گرفتم و اپلود هم کردم فقط الان به مشکلی که برخوردم اینه که اومدم طبق روالی که رفته بودم با خود منوی مین برد رید کردم و پارتیشن بندی کردم و ویندوز رو نصب کردم اما بعد از نصب برا اولین بار که بالا میاد که یوزر رو بسازه قبلش ریست میشه چند بار هم تست کردم حتی از سر هم پارتیشن بندی کردم فایده نداره نمیدونم این چه مرگی هست که گرفته
حالا فعلا عکسا رو بزارم
این عکس همون منوی هست که کلید ترکیبی رو باید بزنم تا وارد منوی رید بشه(موقع گرفتن عکس ها قبلش رید کرده بودم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منوی اصلی رید

با زدن کلید یک وارد منوی زیر میشه

با زدن کلید دو وارد این منو میشه که در همین منو میشه مشخصات رید رو دید که عکس بعدش مشخصات اون هست

اینم منوی کلید 3

اینم منوی کلید 4

EXTREME
04-06-2011, 21:37
شما رید رو دیلیت کنید و مجددا از نو عملیات رید رو انجام بدین بعد با سی دی ویندوز برید تو نصب ویندوز پارتیشن بندی که کردید
با hd tune یک تست از هارد بگیرید بزارید اینجا

mrmmnb
05-06-2011, 06:11
دو بار همین کار رو کردم یه بارش با خود ویندوز پارتیشن ساختم دفعه دوم با برنامه اکرونیس ولی ویندوز بعد از نصب بالا نمیاد و دائم ریست میشه
بازم الان میرم یه تست دیگه میکنم
فقط یه سوال پورتهای ساتا مهم هستن که چیا باشه؟دفعه قبلی 1 و 2 بود الان گزاشتم 1 و 3 نکنه به خاطر این بود؟
ویرایش
اگه ممکنه به سوالات زیر هم پاسخ بدید
اول اینکه این دو تا گزینه برا چی هست و باید چی باشه؟(on یا off)
Fast init
Gigabyte boundary
اون Stripe block اگه شتباه نکنم سایز بلاک های تقسیم شونده بین دو تا هارد رو نشون میده حالا این 64 باشه بهتره یا 128؟
و یه سوال خیلی مهم
با توجه به pdf زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر کنم باید پارتیشن ها رو هم توی همون منوی رید بسازم اگه وقت دارید یه نگاه بکنید ببنید درست میگم(بیشتر قسمت Two Logical Drives مد نظر هست)
با تشکر

EXTREME
05-06-2011, 09:22
گزینه ها ی پیش فرضو تغییر ندین من با همون 64 رید کردم مشکلی نداشت
جای ساتا هم فکر نکنم مهم باشه حالا شما دوباره همون 1 و 2 بزارین ببینید چی میشه
اگه منظورتون ساخت دیسکت رید هست شما نیازی ندارید چون شما دارید سون 64 بیتی نصب میکنید
اگه xp میخواستین نصب کنین بله دیسکت رید لازم بود و باید از منوی دیگری که تو مرحله ی نصب ویندوز نیست پارتیشن بندی کنید
ولی برای سون تو مرحله ی نصب ویندوز میشه پارتیشن بندی کرد
ولی اگه سون دارید نصب کنید باز همئ میگم از تو مرحله ی نصب ویندوز هم میشه پارتیشن بندی کرد
الان شما وقتی میخواین رید درست کنید اون صفحه ی پارتیشن بندی نمیاد ؟

mrmmnb
05-06-2011, 11:41
دیگه داره اعصابم خورد میشه ویندوز بعد از نصب بالا نمیاد و توی مرحله بالا اومدن ریست میشه
تنها گزینه که مونده جای کابل های ساتا رو برگردونم روی همون 1 و 2 که الان انجام میدم
تنظیمات پیش فرض رو هم گزاشته بودم فقط پرسیدم برا چی هست

EXTREME
05-06-2011, 11:49
پس جای ساتا رو عوض کنید و خبرشو بدید
در ضمن قبلش بایوس رو یه دور دیفالت کنید

mrmmnb
06-06-2011, 13:32
فایده نداشت همه این کارها رو کردم نشد حداقل بار اول ویندوز بالا اومد سرعت هارد درست نبود ولی الان هر کاری میکنم دیگه اصلا ویندوز بالا نمیاد
اینم فیلمی شده برا ما

EXTREME
06-06-2011, 14:11
فایده نداشت همه این کارها رو کردم نشد حداقل بار اول ویندوز بالا اومد سرعت هارد درست نبود ولی الان هر کاری میکنم دیگه اصلا ویندوز بالا نمیاد
اینم فیلمی شده برا ما
شما الان تنظیمات رید رو به درستی انجام دادین ممکنه یکی از هارد ها ایراد داشته باشه
اول از همه اتصالات هاردها و کابلشو کامل چک کنید یعنی با یه کابل دیگه امتحان کنید درست نشد ممکنه یکی از هارد ها ایراد داشته باشه
کلا رید رو پاک کنید
و برید ستاپ حالت هارد رو از رید بزارید رو ahci و
کابل یکی از هارد هارو کلا بکشین و با تک هارد ویندوز نصب کنید ببینید درست میشه یا نه
اگه با این هارد نشد کابل این هارد رو بکشید و کابل اون یکی هارد رو وصل کنید و مجددا نصب ویندوز بکنید ببینید کدوم هارد داره مشکل درست میکنه
شما پاور سیستمتون چند وات بود؟

ess_1362
06-06-2011, 17:38
موقع نصب ویندوز 7 شما باید درایور هارد را از طریق یک درایو جانبی (ترجیحا فلش دیسک) براش تعریف کنی
تا تعریف نکنی اصلا ویندوز درست نصب نمیشه و حتما ارور میده
باید فایل مربوطه را از سی دی مادربرد بگیری که احتمالا برای 7 از نوع 64 بیت درایورش را نداره(مال من که ایسوس بود نداشت) و باید از سایت ازراک بگیری
موقع نصب قبل از پارتیشن بندی از شما می خواد که درایورش را براش تعریف کنید و باید آدرس درایور را از روی کول دیسک بدین

یک نکته : قبل از نصب ویندوز از درون بایاس قسمت تنظیمات هارد گزینه ای هست که باید فعالش کنی تا در صورت بروز رسانی بایاس تنظیمات رید غر فعال نشه

اگر برد شما ورژن rs2 نباشه از لینک زیر می تونید درایور مربوطه را دانلود کنید:

EXTREME
06-06-2011, 17:43
موقع نصب ویندوز 7 شما باید درایور هارد را از طریق یک درایو جانبی (ترجیحا فلش دیسک) براش تعریف کنی
تا تعریف نکنی اصلا ویندوز درست نصب نمیشه و حتما ارور میده
باید فایل مربوطه را از سی دی مادربرد بگیری که احتمالا برای 7 از نوع 64 بیت درایورش را نداره(مال من که ایسوس بود نداشت) و باید از سایت ازراک بگیری
موقع نصب قبل از پارتیشن بندی از شما می خواد که درایورش را براش تعریف کنید و باید آدرس درایور را از روی کول دیسک بدین

یک نکته : قبل از نصب ویندوز از درون بایاس قسمت تنظیمات هارد گزینه ای هست که باید فعالش کنی تا در صورت بروز رسانی بایاس تنظیمات رید غر فعال نشه

اگر برد شما ورژن rs2 نباشه از لینک زیر می تونید درایور مربوطه را دانلود کنید:

درسته احسان جان
ولی من دیدم بعضی اوقات لازم نیست و هارد شناخته میشه و مشکلی پیش نمیاد
در هر صورت همونطور که احسان جان گفتند درایور رید رو از سایت مربوطه بگیرید و بریزید رو فلش برای پارتیشن بندی

ess_1362
06-06-2011, 18:04
ولی من دیدم بعضی اوقات لازم نیست و هارد شناخته میشه و مشکلی پیش نمیاد

اگر می دونی به من هم یاد بده
هر کاری کردم نشد:31:
تازه درایورش از سایت ایسوس گرفتم ولی باز هم نشد
فقط با xp تونستم راهش بندازم عجب سرعتی داشت ولی با 7 نشد

EXTREME
06-06-2011, 18:09
اگر می دونی به من هم یاد بده
هر کاری کردم نشد:31:
تازه درایورش از سایت ایسوس گرفتم ولی باز هم نشد
فقط با xp تونستم راهش بندازم عجب سرعتی داشت ولی با 7 نشد
نمیدونم من وقتی که رید کردم شناخت هاردو اصلا از فلش استفاده نکردم فکر کنم بعضی اوقات مثل اینکه لازم نداره
شما برای xp بدون دیسکت رید شناسوندید؟
اگه اینکارو کردید شما به ما یاد بدید:31:

ess_1362
06-06-2011, 18:12
شما برای xp بدون دیسکت رید شناسوندید؟

فکر کنم 7 32 بیت بود!!
چون بردم اصلا رابط فلاپی نداره:31:

mrmmnb
07-06-2011, 20:31
سلام
من با تعویض سیدی ویندوز مشکلم حل شد
در ویندوز جدید با اینکه سرویس پک 1 بود اصلا هارد ها رو نشناخت و از درایور داخل سیدی مین برد استفاده کردم و همه چیز درست شد
ولی با همون سیدی قبلی یه بار بدن رید و در حالت 32 بیتی و یه بار با رید ودر حالت 64 بیتی نصب کرده بودم احتمالا اون موقع که با رید نصب کرده بودم درایور ها رو دستی بهش داده بودم و نصب شده بود ( اخه پیش فرض شناخته بود و منم دستی نمیدادم ولی احتمالا درایور ها مشکلی داشتن و برا همین بعد از نصب ویندوز بالا نمیومده)
من الان با برنامه hd tune رفتم تست بگیرم خوندن رو بدون مشکل تست میکنه ولی نوشتن رو ارور میده چه روی اون هاردهایی که رید کردم و چه روی اون هاردی که رید نیست فکر کنم می نوشت که بقیه درایو ها رو جدا کنم

EXTREME
07-06-2011, 21:18
سلام
من با تعویض سیدی ویندوز مشکلم حل شد
در ویندوز جدید با اینکه سرویس پک 1 بود اصلا هارد ها رو نشناخت و از درایور داخل سیدی مین برد استفاده کردم و همه چیز درست شد
ولی با همون سیدی قبلی یه بار بدن رید و در حالت 32 بیتی و یه بار با رید ودر حالت 64 بیتی نصب کرده بودم احتمالا اون موقع که با رید نصب کرده بودم درایور ها رو دستی بهش داده بودم و نصب شده بود ( اخه پیش فرض شناخته بود و منم دستی نمیدادم ولی احتمالا درایور ها مشکلی داشتن و برا همین بعد از نصب ویندوز بالا نمیومده)
من الان با برنامه hd tune رفتم تست بگیرم خوندن رو بدون مشکل تست میکنه ولی نوشتن رو ارور میده چه روی اون هاردهایی که رید کردم و چه روی اون هاردی که رید نیست فکر کنم می نوشت که بقیه درایو ها رو جدا کنم
نه اون ارور نیست اون داره میگه اگه میخواین تست نوشتن انجام بدین باید هارد رو فغرمت کنید
شما یک فایل 400 یا 500 مگی رو کپی پیست کنید ببینید با چه transfer rat هست

clickme6144
29-06-2011, 11:31
درایورهای من بعد از نصب ویندوز همشون دینامیک سدن type:dynamic
دیسک ویندوز باید پرایمری باشه مگه نه؟
و بقیه درایورها همextended
چطور می تونم اونا رو دوباره با این Type ها فرمت کنم.

EXTREME
29-06-2011, 19:44
درایورهای من بعد از نصب ویندوز همشون دینامیک سدن type:dynamic
دیسک ویندوز باید پرایمری باشه مگه نه؟
و بقیه درایورها همextended
چطور می تونم اونا رو دوباره با این Type ها فرمت کنم.
با نرم افزار paragon partion راحت میتونید درایو رو primary یا Extended و ... بکنید بدون فرمت کردن

رضا امیر
21-07-2011, 06:07
سلام
سلام دوست من
باید بدانید که ما از حالت داینامیک برای رید بهره میبریم که متاسفانه همه ویندوز ها قابلیت شناسایی آن را ندارند. و هم اینکه برای کاری که شما انجام میدهید یا میخواهید انجام دهید رید کردن سرعت شما را 2 یا 3 برابر نمیکند . مانند آن است که شما در ایران یک اینترنت 128 کیلوبیت دارید و حالا از تجهیزات 1000 کیلوبیتی استفاده میکنید و توقعتان بالا رفتن سرعت اینترنت است . توجه کنید هر دوی آنها با هم کار میکنند نه تک به تک.
توصیه من این است که خود را به دردسر نیاندازید پارتیشن دو ترابایت یا دو پارتیشن یک ترابایت به حال شما فکر نکنم اختلافی کند و حتی در آینده در هنگام تغیر و تحول سیستمتان شما را به مشکل هم در از دست دادن اطلاعات میاندازد.