مشاهده نسخه کامل
: پارس elx و یا سورن elx
M A M M U T
30-05-2011, 19:26
سلام دوستان ما الآن یه سمند lx مدل 86 داریم حالا بعد از 4 سال میخوایم ماشینمون رو عوض کنیم گرچه خیلی دوست داشتیم که یه ماشین تو رنج 20 تا 30 تومن بگیریم که متاسفانه دیگه پول جور نشد...(ماشین دست 2 نمی خوایم)
حالا تو این رنج و با توجه به پیشفروش ایران خودرو این دوتا به نظرم خوب اومد....
حالا به نظر شما کودومش خوب تره؟
از یه نظر از سمند خسته شدیم.... خیلی یکنواخته.... از طرف دیگه پرشیا یکم زیاد شده....
اگه میشه اونا رو از این لحاظ ها دسته بندی کنید یعنی بگید کدوم بهتره(انتظارمون از ماشین اینه که ماشین خوبی باشه دیگه یعنی خب تو ایران خیلی نمیشه از انتظار حرف زد چون خیلی تنوع ماشین نیست)
1-قدرت موتور و شتاب(والله نمیدونم موتور سورنی که میفروشن کدومه اما ef7 نیست )
2- امکانات به درد بخور:دی(مثلا رنگ کمربند و این چیزا مهم نیست)
3-دوام و استحکام بدنه
4-راحتی در مسافرت
5- ایمنی
6-زیبایی از نظر شما:دی
با تشکر
mohamad skystar
30-05-2011, 20:04
سلام دوستان ما الآن یه سمند lx مدل 86 داریم حالا بعد از 4 سال میخوایم ماشینمون رو عوض کنیم گرچه خیلی دوست داشتیم که یه ماشین تو رنج 20 تا 30 تومن بگیریم که متاسفانه دیگه پول جور نشد...(ماشین دست 2 نمی خوایم)
حالا تو این رنج و با توجه به پیشفروش ایران خودرو این دوتا به نظرم خوب اومد....
حالا به نظر شما کودومش خوب تره؟
از یه نظر از سمند خسته شدیم.... خیلی یکنواخته.... از طرف دیگه پرشیا یکم زیاد شده....
اگه میشه اونا رو از این لحاظ ها دسته بندی کنید یعنی بگید کدوم بهتره(انتظارمون از ماشین اینه که ماشین خوبی باشه دیگه یعنی خب تو ایران خیلی نمیشه از انتظار حرف زد چون خیلی تنوع ماشین نیست)
1-قدرت موتور و شتاب(والله نمیدونم موتور سورنی که میفروشن کدومه اما ef7 نیست )
2- امکانات به درد بخور:دی(مثلا رنگ کمربند و این چیزا مهم نیست)
3-دوام و استحکام بدنه
4-راحتی در مسافرت
5- ایمنی
6-زیبایی از نظر شما:دی
با تشکر
سلام دوست گرامی.من گزینه های شما رو یک به یک جواب میدم.
1.قدرت موتور و شتاب(والله نمیدونم موتور سورنی که میفروشن کدومه اما ef7 نیست ):
موتور پارس ELX همون موتور زانتیا 1800 CC با 16 سوپاپ هست و موتور سورن ELX از نوع XU7 یا همون 1800 CC سابق هست.پس اینجا از نظر قدرت و شتاب به راحتی پارس ELX برتری رو نشون میده.
2.امکانات به درد بخور:دی(مثلا رنگ کمربند و این چیزا مهم نیست):
هر دو خودرو امکاناتی در حد هم دارن و نمیشه گفت یکی آپشنی بیش از دیگری داره.
3.دوام و استحکام بدنه:
از این نظر چون اتاق سورن ELX همون سمنده و سنکین تر و پرحجم تر هم هست نسبت به پارس از استحکام خوبی برخورداره.
4.راحتی در مسافرت:
راحتی در مسافرت برای هردو خودرو میشه مثل همه.هردو جادار و صندوق مناسب فضای کافی برای سرنشین فراهم کردن.پس هردو مثل هم هستن در حالت معمول مگر اینکه دیگه راحتی در سفر برای شما ملاک های خاصی داشته باشه.
5.ایمنی:
سورن ELX به دلیل وزن سنگین و بدنه ای محکمتر نسبت به پارس همچنین داشتن 2 ایربگ ایمنی بهتری رو فراهم میکنه.
6.از نظر زیبایی به نظر من پژو پارس تو تمام محصولات ایران خودرو برتری رو داره اما سورن ELX هم تغییراتی جالب نسبت به سورن معمولی داره در قسمت جلو که جذاب تر شده.
اما از نظز زیبایی داخل خودرو پارس در مقابل سورن ELX هیچ حرفی برای گفتن نداره چون طراحی داخلی سورن ELX کاملا جدید و زیبا هست اما متاسفانه پارس هنوزم داره از طرح 405 استفاده میکنه . بزرگترین عیب پارس ELX همین طراحی ضعیف و قدیمی داخلش هست.
نتیجه:در نگاه کلی و دقیق میبینیم که سورن ELX برتری خودش رو نشون داد البته الان موتور تمام سورن ELX های که در بازار هست XU7 قدیمیه که در آینده هم با موتور TU5 و هم با موتور EF7 عرضه میشه.
پارس ELX نسبت به قیمتش زیاد به صرفه نیست و افت زیادی داره و سورن ELX هم هنوز به جایی نرسیده که بشه در مورد افت قیمتش در بازار نظر داد.موفق باشید.
سورن ELX مدل 90 قیمت 17850000 تومان
پژو پارس ELX مدل 90 قیمت 20500000 تومان
M A M M U T
30-05-2011, 22:47
1.قدرت موتور و شتاب(والله نمیدونم موتور سورنی که میفروشن کدومه اما ef7 نیست ):
موتور پارس ELX همون موتور زانتیا 1800 CC با 16 سوپاپ هست و موتور سورن ELX از نوع XU7 یا همون 1800 CC سابق هست.پس اینجا از نظر قدرت و شتاب به راحتی پارس ELX برتری رو نشون میده.
2.امکانات به درد بخور:دی(مثلا رنگ کمربند و این چیزا مهم نیست):
5.ایمنی:
سورن ELX به دلیل وزن سنگین و بدنه ای محکمتر نسبت به پارس همچنین داشتن 2 ایربگ ایمنی بهتری رو فراهم میکنه.
6.از نظر زیبایی به نظر من پژو پارس تو تمام محصولات ایران خودرو برتری رو داره اما سورن ELX هم تغییراتی جالب نسبت به سورن معمولی داره در قسمت جلو که جذاب تر شده.
اما از نظز زیبایی داخل خودرو پارس در مقابل سورن ELX هیچ حرفی برای گفتن نداره چون طراحی داخلی سورن ELX کاملا جدید و زیبا هست اما متاسفانه پارس هنوزم داره از طرح 405 استفاده میکنه . بزرگترین عیب پارس ELX همین طراحی ضعیف و قدیمی داخلش هست.
نتیجه:در نگاه کلی و دقیق میبینیم که سورن ELX برتری خودش رو نشون داد البته الان موتور تمام سورن ELX های که در بازار هست XU7 قدیمیه که در آینده هم با موتور TU5 و هم با موتور EF7 عرضه میشه.
پارس ELX نسبت به قیمتش زیاد به صرفه نیست و افت زیادی داره و سورن ELX هم هنوز به جایی نرسیده که بشه در مورد افت قیمتش در بازار نظر داد.موفق باشید.
سورن ELX مدل 90 قیمت 17850000 تومان
پژو پارس ELX مدل 90 قیمت 20500000 تومان
خیلی ممنون
از یه طرف موتور پرشیا بهتره اما از قیافه ی متفاوت سورن هم نمیشه گذشت....
میگم شتاب پارس elx واقعا 9 ثانیه س؟؟؟
میگم کیفیت سواری کدوم بهتره؟؟؟تفاوت قدرت موتورشون چقدره؟محسوسه؟؟؟
D r i v e r
30-05-2011, 23:19
3.دوام و استحکام بدنه:
از این نظر چون اتاق سورن ELX همون سمنده و سنکین تر و پرحجم تر هم هست نسبت به پارس از استحکام خوبی برخورداره.
5.ایمنی:
سلام!
میشه در مورد اینکه چرا سنگینی یه خودرو نشون از ایمنی بیشترش هست یه خورده توضیح بدین؟
مخصوصا اینکه وزن بیشتر خودرو باعث میشه که فرمانپذیری خودرو + ترمزگیری خودرو افت کنه
مصرف سوخت بالاتر بره و کشش ماشین کمتر بشه
در مورد پارس ELX هم ماشین خیلی خاصی نیست
همون پرشیا خودمونه چرهخای عقبشو دیسکی کردن ورژن بهتر Xu7 که نمونه 16 سوپاپش هست رو روش گذشاتن که قدیما میگفتن وارداتی هست موتورش الان رو خدا میدونه!
صندلی های کاملا برقی دارای گرم کن و سرد کن
کامپیوتر سفری و ABS میشه اشاره کرد
طرح داخلش هم من بیشتر نسبت به پارس سال و ELX های سال میپسندم چون توی اونها خشک هست
میگم شتاب پارس elx واقعا 9 ثانیه س؟؟؟
در مورد شتابگیری
بعید میدونم توی تهران و با این وضعیت بنزین بشه به همچین عددی رسید
ولی با بنزین مرغوب و رینگ های 14 و وضعیت سالم و تمیز بودن کلیه صافی ها و فیلتر ها و انژکتور ها و.... در سطح دریا شاید بشه به این عدد رسید
توی شتابگیری هم کاملا نسبت به Xu7 های معمولی تفاوت محسوس هست
+ اینکه توی خرید ماشین اینقدر ها به این اعداد و ارقام و ... توجه نکن
ببین از ماشین چی میخوای دقیقا اگه با ملاک هات و پول پرداختیت جور بود اونو بگیر ;)
mohamad skystar
31-05-2011, 01:00
سلام!
میشه در مورد اینکه چرا سنگینی یه خودرو نشون از ایمنی بیشترش هست یه خورده توضیح بدین؟
;)
من تا جایی که خودم تجربه داشتم سنگینی خودرو باعث شده خودرو راحت کف جاده بشنه.
من با همین سمند هم امتحان کردم.
البته من تصحیح میکنم اینجا که هر خودروی سنگینی دلیل بر ایمنی بیشتر نیست.
ممنون از راهنماییتون.
mohamad skystar
31-05-2011, 01:15
همون پرشیا خودمونه چرهخای عقبشو دیسکی کردن ورژن بهتر Xu7 که نمونه 16 سوپاپش هست رو روش گذشاتن که قدیما میگفتن وارداتی هست موتورش الان رو خدا میدونه!
صندلی های کاملا برقی دارای گرم کن و سرد کن
;)
سیستم گرم کن و سرد کن برای خودروهای صادراتی هست نمونه های بازار داخلی ندارن.
موتورهاش هنوزهم وارداتی هست.
M A M M U T
31-05-2011, 10:00
اون اولا که تبلیغ میکردن می گفتن که گرم کن و سرد کن هم داره...
mohamad skystar
31-05-2011, 11:00
اون اولا که تبلیغ میکردن می گفتن که گرم کن و سرد کن هم داره...
بله تبلیغ که میکنن خودرو رو کامل معرفی میکنن اما هنگام خرید میبینی اینطور نیست.
مثلا همین سورن ELX رو میگفتن از اول موتور EF7 و بعد موتور TU5 روش نصب میشه اما میبینید که همون موتور XU7 قدیمی روش نصبه.
به هر حال همینه دیگه کاریشم نمیشه کرد.
MoHaMaD ZaNd
31-05-2011, 12:18
دوست گلم پارس ELX سرد کن و گرم کن رو داره ولی سردکنش عملا بی فایدست و اصلا جواب نمیده ! همین سرد کن و گرم کن بعد از مدتی باعث ناراحتی راننده میشه ! ( اذیت میکنه ) البته من این موضوع رو توی ماشین پسر خالم دیدم . نمیدونم در مورد بقیه هم صدق کنه یا نه !
موتور سورن ELX که XU7 هستش . ولی خوب توی امکانات و ایمنی پارس ELX در برابر سورن حرفی برای گفتن نداره و شدیدا سورن پیشنهاد میشه !!!
البته محمد جان اینجوریام نیست . سیستم مالتی پلکس که توی سورن وجود داره ولی توی پارس نیست و ...
D r i v e r
31-05-2011, 13:49
من تا جایی که خودم تجربه داشتم سنگینی خودرو باعث شده خودرو راحت کف جاده بشنه.
من با همین سمند هم امتحان کردم.
البته من تصحیح میکنم اینجا که هر خودروی سنگینی دلیل بر ایمنی بیشتر نیست.
ممنون از راهنماییتون.
اینکه خودرو پایداری داشته باشه روی سطح جاده یا نداشته باشه زیاد به وزن مربوط نمیشه!
یعنی خیلی کم ربط داره
دلایل چسبندگی خودرو به زمین خیلی مختلف هست
از ارتفاع و مرکز سقل خودرو گرفته تا نوع فنر بندی و شاسی و جلو بندی و لاستیک ها!
نمونه های داخلی هم دارن :)
البته نمونه های قدیمی تر یادمه نداشتن و البته گودی کمر رو پر میکردن
نمونه های نسبتا جدید تر گودی کمر رو نداشتن و گرمکن و سرد کن رو داشتن که همونطور که محمد جان گفته سرد کنش عملا بی استفادست
بد نیست
ولی اگه روکش صندلی بندازین باید تعطیلش کنین :46:
نمونه های جدید رو هم که هوز زیارت نکردم
دوست گلم پارس ELX سرد کن و گرم کن رو داره ولی سردکنش عملا بی فایدست و اصلا جواب نمیده ! همین سرد کن و گرم کن بعد از مدتی باعث ناراحتی راننده میشه ! ( اذیت میکنه ) البته من این موضوع رو توی ماشین پسر خالم دیدم . نمیدونم در مورد بقیه هم صدق کنه یا نه !
موتور سورن ELX که XU7 هستش . ولی خوب توی امکانات و ایمنی پارس ELX در برابر سورن حرفی برای گفتن نداره و شدیدا سورن پیشنهاد میشه !!!
البته محمد جان اینجوریام نیست . سیستم مالتی پلکس که توی سورن وجود داره ولی توی پارس نیست و ...
گرمکنش رو دوست دارم
ولی به خاطر روکش صندلی تا الان فرصت نشده که از سرد کنش استفاده کنیم
گرمکن هم با توجه به بخاری خانواده پژو ها(مشترک با سمند تا جایی که میدونم) که به جای گرم کردن میسوزونه نیازی نیست
در مورد ایمنی فقط برای اطلاع خودم میپرسم
چرا خانواده 405 که پرشیا هم جزش میشه حرفی برای گفتن در جلوی سورن نداره؟
و اینکه سیستم مولتی پلکس مگه راحتی سرنشین ها رو به همراه میاره؟ :دی
:11:
yashgin128
31-05-2011, 15:40
سلام
من نه اطلاعات بخصوصی درباره مشخصات فنی ماشین دارم و نه چیز خاص دیگه ای .اساتید هم که نظراتشون رو دادن فقط یه نظر کوتاه هم من دارم گفتم بگم شاید مفید واقع شد.
من خیلی از قیافه سمند خوشم نمیاد ولی سورن(مخصوصا اون رنگ نقراه ای متالیک)واقعاخوشگله ولی نمیشه بین سورن و پارس تفاوت قائل شد.
در ضمن داشتم تو سایت ایران خودرو یه گشتی میزدم که یه چیزی دیدم که شاید به کار شما بیاد
گفته که سورن رو با سه موتور داره ارائه میده که موتور ef7 و tu5 هم هست
موفق باشید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MoHaMaD ZaNd
31-05-2011, 16:47
در مورد ایمنی فقط برای اطلاع خودم میپرسم
چرا خانواده 405 که پرشیا هم جزش میشه حرفی برای گفتن در جلوی سورن نداره؟امیر جان 405 و پارس ایربگ دارن !؟ کمربند پیش کشنده دارن ؟! فرمان تلسکوپی دارن ؟! اینا ایمنی یه ماشین رو بهینه تر نمیکنه ؟!
ضمن اینکه سورن ELX از لحاظ بدنه و شاسی نسبت به سری های قبل و همچنین پارس 405 ایمن تر شده . ( منظورم محکم تر شدن بدنه نیست )
و اینکه سیستم مولتی پلکس مگه راحتی سرنشین ها رو به همراه میاره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]داداش گلم امکانات یه ماشین لزوما لازم نیست راحتی سر نشین هارو به همراه بیاره ! محمد جان گفتن امکاناتشون در سطح هم هستش که من گفتم نه و سورن مالتی پلکس داره ولی پارس نداره . همین مالتی پلکس میدونی چه مزایایی داره ؟!
راستی امیر جان ELX داشتی شما ؟! :31: اگه داری بگو اینقدر کل کل نکنیم ما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohamad skystar
31-05-2011, 16:59
در کل من پارس ELX رو از مدل 86 به این طرف قبول ندارم چون دچار افت شدیدی شد.نمیدونم چرا.
پارس ELX مدل 84 داشتیم واقعا در حد عالی بود اون روزا قیمتش مثل الان گزاف نبود.
به نظر من تنها کمبودی که سورن ELX نسبت به پارس ELX داره این موتور قدیمیش هست.
اگر موتور TU5 بود که عالی میشد اما متاسفانه شرکت طبق سیاست های خودش جلو میره و کاری به درخواست مردم هم نداره.
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
سورن مالتی پلکس داره ولی پارس نداره . همین مالتی پلکس میدونی چه مزایایی داره ؟!
محمد جان( ای فیس لیفت باز) سورن ELX مالتی پلکس نداره من با شرکت تماس گرفتم پرسیدم گفتن نداره.
M A M M U T
31-05-2011, 20:55
میگم این پرشیا elx کیفیت قطعاتش خوبه؟
mohamad skystar
31-05-2011, 21:48
میگم این پرشیا elx کیفیت قطعاتش خوبه؟
کیفیت قطعات هیچ کدوم از مصلولات ایرانی در حد جهانی نیست.
کیفیت قطعات پارس ELX نسبت به چند سال اخیر افت داشته اما نه در حدی که دائم رو خرج باشه ها اصلا اینطور نیست.
D r i v e r
31-05-2011, 22:12
امیر جان 405 و پارس ایربگ دارن !؟ کمربند پیش کشنده دارن ؟! فرمان تلسکوپی دارن ؟! اینا ایمنی یه ماشین رو بهینه تر نمیکنه ؟!
ضمن اینکه سورن ELX از لحاظ بدنه و شاسی نسبت به سری های قبل و همچنین پارس 405 ایمن تر شده . ( منظورم محکم تر شدن بدنه نیست )
داداش گلم امکانات یه ماشین لزوما لازم نیست راحتی سر نشین هارو به همراه بیاره ! محمد جان گفتن امکاناتشون در سطح هم هستش که من گفتم نه و سورن مالتی پلکس داره ولی پارس نداره . همین مالتی پلکس میدونی چه مزایایی داره ؟!
راستی امیر جان ELX داشتی شما ؟! :31: اگه داری بگو اینقدر کل کل نکنیم ما ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه اینایی که گفتی ایمنی ماشین رو افزایش میده
ولی شما یه مدرک برای من بیار که هر دوی این ها رو با هم مقایسه میکنی
من هیچ وقت نمیام بگم سمند در مقابل 405 حرفی برای گفتن نداره
و هیچ وقت هم نمیام بگم 405 در مقابل سمند حرفی برای گفتن نداره
چون من سطح ایمنی این 2 تا رو که نمیدونم!
کرش تستی هم ازشون ندام
ایر بگ هم که داره اجباری میشه وقتی ایربگ بیاد کمربند پیش کشنده هم باهاش میاد
این تقویت شاسی رو هم اگه زحمت بکشی لینکی چیزی بدی من بخونم ممنون میشم
به خدا برای اطلاعات خودم میخوام :دی
من نه
ولی پدر گرامی داره
محمد جان من اصلا از پارس ELX یا هیچ ماشین دیگه ای(غیر از 405 :دی ) از محصولات ایرانخودرو دفاع نمیکنم
چون همه ماشین هاشون بدرد عمشون میخوره
ماشینی که آب بگیری به بدنش رنگش بلند شه یا شیشش آب بده تو یا گیربکس از همون روز اول صدا بده یا هزار تا بدختی دیگه که ماشین نیست
یکی یه خورده خیلی کم بیشتر خوبه یکی کمتر!
روآ و ... هم که هیچی
بگذریم
خلاصه اگه من قرار بود ماشین بگیرم میرفتم 405 ABS میگرفتم و ایربگ هم که داره اجباری میشه چون برای من هیچ فرقی نمیکنه
یا یه خودرو وارداتی یا کیفیت بالایی چیزی
مثل آوانته یا مگان 1600
نه این .....
mohamad skystar
31-05-2011, 23:02
ولی من شخصا عرض میکنم سورن ELX برتری داره و این موتور قدیمیش یه کم آدم رو رو به انصراف میکشه.
واگرنه از بقیه جهات نسبت به پارس ELX سرتره.
MoHaMaD ZaNd
01-06-2011, 11:18
در کل من پارس ELX رو از مدل 86 به این طرف قبول ندارم چون دچار افت شدیدی شد.نمیدونم چرا.
پارس ELX مدل 84 داشتیم واقعا در حد عالی بود اون روزا قیمتش مثل الان گزاف نبود.
به نظر من تنها کمبودی که سورن ELX نسبت به پارس ELX داره این موتور قدیمیش هست.
اگر موتور TU5 بود که عالی میشد اما متاسفانه شرکت طبق سیاست های خودش جلو میره و کاری به درخواست مردم هم نداره.
بله محمد جان . کاملا درسته !!! نقطه ضعف سورن همین موتورش هست !
محمد جان( ای فیس لیفت باز) سورن ELX مالتی پلکس نداره من با شرکت تماس گرفتم پرسیدم گفتن نداره.
چرا عزیزم . داره ! اصلا سورن مالتی پلکس رو واسه همین فروششو متوقف کردن !!! اگه یادت باشه توی سبد فروش ایرانخودرو هم LX مالتی پلکس بود هم سورن مالتی پلکس . اما بعدش سورن رو حذف کردن و به جاش سورن ELX رو گذاشتن !!!
خلاصه داره ... :31:
از سورن داران هم میتونی بپرسی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه اینایی که گفتی ایمنی ماشین رو افزایش میده
ولی شما یه مدرک برای من بیار که هر دوی این ها رو با هم مقایسه میکنی
من هیچ وقت نمیام بگم سمند در مقابل 405 حرفی برای گفتن نداره
و هیچ وقت هم نمیام بگم 405 در مقابل سمند حرفی برای گفتن نداره
چون من سطح ایمنی این 2 تا رو که نمیدونم!
کرش تستی هم ازشون ندام
ایر بگ هم که داره اجباری میشه وقتی ایربگ بیاد کمربند پیش کشنده هم باهاش میاد
این تقویت شاسی رو هم اگه زحمت بکشی لینکی چیزی بدی من بخونم ممنون میشم
به خدا برای اطلاعات خودم میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جان این حرفا چیه ؟! به نظرت ایمنی یه 405 که کمربند پیش کشنده و ایربگ و ... داره بیشتره یا 405 معمولی ؟! آیا معمولی توی ایمنی در برابر اون یکی حرفی برای گفتن داره ؟!
من کاری با سمند و 405 ندارم . چون هیچکدوم نه ایربگ دارن نه ...
اما سورن و پارس که دیگه مشخصه !!!!!!!
شاسی رو هم مدرک ندارم . ( مثل اکسل عقب 206 SD که گفتم طراحیش برای پورشه آلمانه ... ) اینا رو فامیلمون که توی ایرانخودروئه بهم گفت !!!! ( راست و دروغش پای خودش ولی بهش نمیومد دروغ بگه )
محمد جان من اصلا از پارس ELX یا هیچ ماشین دیگه ای(غیر از 405 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از محصولات ایرانخودرو دفاع نمیکنم
چون همه ماشین هاشون بدرد عمشون میخوره
ماشینی که آب بگیری به بدنش رنگش بلند شه یا شیشش آب بده تو یا گیربکس از همون روز اول صدا بده یا هزار تا بدختی دیگه که ماشین نیست
یکی یه خورده خیلی کم بیشتر خوبه یکی کمتر!
روآ و ... هم که هیچی
بگذریم
خلاصه اگه من قرار بود ماشین بگیرم میرفتم 405 ABS میگرفتم و ایربگ هم که داره اجباری میشه چون برای من هیچ فرقی نمیکنه
یا یه خودرو وارداتی یا کیفیت بالایی چیزی
مثل آوانته یا مگان 1600
نه این .....
در مورد تمامی اینا باهات موافقم ! البته بعید میدونم با این وضعیت خودروسازی فعلا ایربگ رو روی همه ماشین ها داشته باشیم !!! پس 405 ... :31:
ضمنا من از 405 خوشم نمیاد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص همه هم هستیم ...
mohamad skystar
01-06-2011, 12:59
البته بعید میدونم با این وضعیت خودروسازی فعلا ایربگ رو روی همه ماشین ها داشته باشیم !!!
...
دوست من(ای استاد فیس لیفت دنا) الان ایربگ رو تمام محصولات ایران خودرو به غیر از وانت و روآ داره نصب میشه.
تازه 206 تیپ 2 که 2 ایربگ شد و الان دیگه همه 206 ها 2 ایربگ هستن.
206 های SD مدل های V1 و V2 ایربگ راننده و V8 و V9 هم 2 ایربگ دارن.
405 ایربگ راننده
پارس ها تمام ایربگ راننده
سمند ها تمام ایربگ راننده دارن :LX-سورن-سریر
تندر هم که داشت.
D r i v e r
01-06-2011, 22:59
امیر جان این حرفا چیه ؟! به نظرت ایمنی یه 405 که کمربند پیش کشنده و ایربگ و ... داره بیشتره یا 405 معمولی ؟! آیا معمولی توی ایمنی در برابر اون یکی حرفی برای گفتن داره ؟!
من کاری با سمند و 405 ندارم . چون هیچکدوم نه ایربگ دارن نه ...
اما سورن و پارس که دیگه مشخصه !!!!!!!
خوب ما یا داریم 2 تا خودرو مجزا رو با هم مقایسه میکنیم یا نمیکنیم!
اگه هر دو رو یکی بدونیم که بحثش جداست و حرفت کاملا متین هست که البته در حال حاضر میگم ایربگ اجباری شده تا جایی که میدونم که به خاطر همین کمربند پیش کشنده هم مطمئنن اضافه خواهد شد
البته هیچی از این دوستان ایرانخودرویی بعید نیست
اگه بحث سورن و پارس هست من به شخصه تا هر دوشون رو به دیوار بتونی نکوبن ( : ))))) ) کرش تست بدن بیرون حرف از مقایسه ایمنیشون نمیزنم
چون واقعا اطلاعاتش رو ندارم و نمیتونم قضاوتش کنم
مخصوصا میگم الان که دیگه ایربگ اجباری شده
محمد خودت که از وضعیت ایمنی زانتیا که خبر داری : )))
همه چی هم داره ولی اون وضعیتشه
در مورد سمند
اول من خیلی نسبت بهش جبهه میگرفتم و هیچوقت هم خوشم نیومد( یه بار یه LX مشکی دیدم با ارتفاع خفن و چراغ های اسپرت و یه رینگ ساده و شکیل واقعا خوشگل و تو دل برو شده بود البته صاحبش هم همون لحظه شسته بودش و شب و... )
ولی سلیقست و هرکسی یه شکل و یه چیز رو میپسنده
بماند که 405 پدر بزرگه سمنده و پدر پرشیا و احترامش واجب (:دی :40:)
برای من 405 یعنی کلاسیک یعنی اصالت یعنی افتخار! به همین خاطر هم هست حتی بیشتر از پرشیا دوستش دارم
از صاحب تاپیک و همه دوستان و کاربران هم معذرت میخوام که بحث رو منحرف کردم
مدت ها بود در مورد 405 حرف نزده بودم : ))))
MoHaMaD ZaNd
01-06-2011, 23:08
دوست من(ای استاد فیس لیفت دنا) الان ایربگ رو تمام محصولات ایران خودرو به غیر از وانت و روآ داره نصب میشه.
تازه 206 تیپ 2 که 2 ایربگ شد و الان دیگه همه 206 ها 2 ایربگ هستن.
206 های SD مدل های V1 و V2 ایربگ راننده و V8 و V9 هم 2 ایربگ دارن.
405 ایربگ راننده
پارس ها تمام ایربگ راننده
سمند ها تمام ایربگ راننده دارن :LX-سورن-سریر
تندر هم که داشت.
کلا علاقه خاصی به فیس لیفت محصولات ایرانخودرو دارم ! :31:
خوب باشه آقا ! شرمندمون کردی ...
اگه هر دو رو یکی بدونیم که بحثش جداست و حرفت کاملا متین هست که البته در حال حاضر میگم ایربگ اجباری شده تا جایی که میدونم که به خاطر همین کمربند پیش کشنده هم مطمئنن اضافه خواهد شد
خوب اون که آره ! اگه کمربند پیش کشنده نباشه که ایربگ پدر راننده رو در میاره ! البته بعید نیست ازشون که نذارن !
محمد خودت که از وضعیت ایمنی زانتیا که خبر داری : )))
همه چی هم داره ولی اون وضعیتشه
در مورد سمند
اول من خیلی نسبت بهش جبهه میگرفتم و هیچوقت هم خوشم نیومد( یه بار یه LX مشکی دیدم با ارتفاع خفن و چراغ های اسپرت و یه رینگ ساده و شکیل واقعا خوشگل و تو دل برو شده بود البته صاحبش هم همون لحظه شسته بودش و شب و... )
ولی سلیقست و هرکسی یه شکل و یه چیز رو میپسنده
بماند که 405 پدر بزرگه سمنده و پدر پرشیا و احترامش واجب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای من 405 یعنی کلاسیک یعنی اصالت یعنی افتخار! به همین خاطر هم هست حتی بیشتر از پرشیا دوستش دارم
از صاحب تاپیک و همه دوستان و کاربران هم معذرت میخوام که بحث رو منحرف کردم
مدت ها بود در مورد 405 حرف نزده بودم : ))))
کاملا موافقم !
البته اون بحث علاقه به سمند و 405 رو از شوخی گفتم ! من 405 رو خیلی دوست دارم البته مدل Mi16 و T16 رو ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohamad skystar
02-06-2011, 00:27
نتیجه نهایی برای کسی که این تاپیک رو زده طبق نظرات من و دوستان و ناظر انجمن
سورن ELX نمره بیشتری رو کسب کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.