مشاهده نسخه کامل
: چند روز ديگه عروسيمه بابا كمك
sghamgosar
28-05-2011, 08:49
سلام دوستان عزيز. من قصد خريد دوربين دارم برندش مهم نيست دوربين با كيفيتي باشه هم عكاسي هم فيلمبرداري اما بيشتر عكاسي عالي داشته باشه .بودجه هم تا 400 تومان . قبلا مطرح كردم اما دوستان كم لطفي كردن و پاسخ ندادن.نظر خودم sx210 هست چون تعريفشو زياد ديدم توسايتها. خواهش ميكنم راهنمايي كنيد و اگه بهتر ازين هست بگيد نيازم فوريه. اول ازدواج جريان آبروريزي نشه!!!!!!!!!!! ممنون از همه عزيزان گلم كه اينجا زحمت ميكشن. منتظرممممممممممممممممم:13::2 0:
Samin_System
28-05-2011, 09:23
سلام دوستان عزيز. من قصد خريد دوربين دارم برندش مهم نيست دوربين با كيفيتي باشه هم عكاسي هم فيلمبرداري اما بيشتر عكاسي عالي داشته باشه .بودجه هم تا 400 تومان . قبلا مطرح كردم اما دوستان كم لطفي كردن و پاسخ ندادن.نظر خودم sx210 هست چون تعريفشو زياد ديدم توسايتها. خواهش ميكنم راهنمايي كنيد و اگه بهتر ازين هست بگيد نيازم فوريه. اول ازدواج جريان آبروريزي نشه!!!!!!!!!!! ممنون از همه عزيزان گلم كه اينجا زحمت ميكشن. منتظرممممممممممممممممم:13::2 0:
سلام دوست عزيز . ان شاء الله كه خوشبخت بشيد . با اين بودجه بهترين انتخاب مي تونه همين SX210 باشه . فقط براي كارت حافظه دقت كن كه حتما سرعت بالا بگيري . مثلا كلاس 6 يا كلاس 10 . موفق باشي .
sghamgosar
28-05-2011, 10:10
مرسي گلم از جوابت. ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟ خيلي وارد نيستم اينكه كلاس 6 يا 10 بگيرم چه مزايايي داري و كلا چه لوازمي همراهش بايد بگيرم . من همدان هستم اگه محل مطمئني سراغ داريد بگيد ازونجا بگيرم. در مورد نوع مارك حافظه و ساير لوازم هم راهنماييم كنيد. مموري چند گيگ بگيرم؟ يه دنيا ممنون . دوستاي ديگه هم اگه نظري دارن بگن ممنون ميشم.
مرسي گلم از جوابت. ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟ خيلي وارد نيستم اينكه كلاس 6 يا 10 بگيرم چه مزايايي داري و كلا چه لوازمي همراهش بايد بگيرم . من همدان هستم اگه محل مطمئني سراغ داريد بگيد ازونجا بگيرم. در مورد نوع مارك حافظه و ساير لوازم هم راهنماييم كنيد. مموري چند گيگ بگيرم؟ يه دنيا ممنون . دوستاي ديگه هم اگه نظري دارن بگن ممنون ميشم.
مموری معمولا 8 گیگ مناسبه بیش از 40 دقیقه فیلمبرداری با رزولیشن کامل
برای عکس هم که مشکلی نداری
البته با عرض پوزش از دوست عزیزم samin این مدل با اکثر مموری های موجود بازار کار میکنه
و احتیاجی به مموری سرعت بالا نداری من خودم مموری HP کلاس 4 گرفتم 8 گیگ و عالیه
البته کلاس 6 یا 10 هم بگیری بد نیست ولی اگر اختلاف قیمتشون زیاد بود همون کلاس 4 هم بدون مشکل برات کار میکنه
sghamgosar
28-05-2011, 10:46
samin &vvc عزيز خيلي خيلي ممنون از راهنمايي هاتون. قيمت اين دوربين چنده ؟ به نظرتون با گارانتي بگيرم؟ چطوري از اصل بودنش مطمئن شم؟چه نكاتي رو موقع خريد رعايت كنم ؟اخه اينجا هر مغازه اي ساز خودشو ميزنه قيمتهاي متفاوت و تعريف و تمجيدهاي متفاوت از جنساي يك مدل ميشه.
Samin_System
28-05-2011, 12:28
مموری معمولا 8 گیگ مناسبه بیش از 40 دقیقه فیلمبرداری با رزولیشن کامل
برای عکس هم که مشکلی نداری
البته با عرض پوزش از دوست عزیزم samin این مدل با اکثر مموری های موجود بازار کار میکنه
و احتیاجی به مموری سرعت بالا نداری من خودم مموری HP کلاس 4 گرفتم 8 گیگ و عالیه
البته کلاس 6 یا 10 هم بگیری بد نیست ولی اگر اختلاف قیمتشون زیاد بود همون کلاس 4 هم بدون مشکل برات کار میکنه
سلام دوست عزيز . فرقي نداره مموري كلاس چند باشه . هر كلاسي باشه پشتيباني مي كنه فقط موقع فيلمبرداري مشكل پيش مياد . به خاطر همين گفتم كلاس بالاتر بگيره .
Samin_System
28-05-2011, 12:47
samin &vvc عزيز خيلي خيلي ممنون از راهنمايي هاتون. قيمت اين دوربين چنده ؟ به نظرتون با گارانتي بگيرم؟ چطوري از اصل بودنش مطمئن شم؟چه نكاتي رو موقع خريد رعايت كنم ؟اخه اينجا هر مغازه اي ساز خودشو ميزنه قيمتهاي متفاوت و تعريف و تمجيدهاي متفاوت از جنساي يك مدل ميشه.
خدمات گارانتي تو ايران ضعيفه . به خاطر همين اگه بدون گارانتي هم بگيري مشكلي نداره فقط قبلش تست كن ببين مشكلي نداشته باشه . قيمتش در حال حاضر با گارانتي متفرقه تقريبا 390000 تومنه كه اگه يه كارت حافظه 8 گيگ و يه كيف معمولي هم بهش اضافه كني حدود 420000 تومن برات در مياد .
sghamgosar
28-05-2011, 13:00
مرسي samin جان. ببخشيدا اينقدر سوال ميكنم. من توي انتخابم خيلي سخت سليقم. اين مدل بهترين انتخابه ديگه؟ يعني با خيال راحت برم بخرم ديگه؟ راستي كابلي چيزي لازم نداره واسه ديدن فيلم هاش ؟ فقط يه كارت حافظه بگيرم و كيفش؟
pooria-ir
28-05-2011, 13:34
خدمات گارانتي تو ايران ضعيفه . به خاطر همين اگه بدون گارانتي هم بگيري مشكلي نداره فقط قبلش تست كن ببين مشكلي نداشته باشه . قيمتش در حال حاضر با گارانتي متفرقه تقريبا 390000 تومنه كه اگه يه كارت حافظه 8 گيگ و يه كيف معمولي هم بهش اضافه كني حدود 420000 تومن برات در مياد .
خدمات گارانتی این شرکت حداقل،خیلی عالیه
من خودم SX210 دارم،با گارانتی و بیمه ایده آل
تا الان حدود 110 هزار تومن بدون دردسر و اذیت از گارانتی و بیمه اش استفاده کردم
دوست عزیز شما با گارانتی و بیمه ایده آل بگبر (حتما)
وقتی دوربینت مشکل پیدا کرد قدرش رو میدونی
شما SX210 بگیر،دو جور داره Made in china و Made in japan
دومی رو بگیر،ضمنا باطری و شارژر هم باید چینی باشه اگه دیدی زده ژاپن بدون تقلبیه
یه مساله ای هم بهت بگم،حتما تا روز قبل از عروسیت (ایشالله با سلامتی :) ) حداقل 200-3 تا باهاش عکس بگیر،وگرنه عکس های روز عروسی بهت تو ذوقی میزنن،اگر یاد بگیری با مود Manual این دوربین کار کنی مطمئن باش عالی جواب میده
با گارانتی و بیمه ایده آل تو تهران حدود 390 تومن گیر میاد که با یه مموری خوب 8 گیگ میشه حدود 420 تومن
پیشنهاد من بهت اینه که اگه میتونی بیای از تهران بخری چون خودم جی مطمئن و با وجدان سراغ دارم که تا حالا 2 تا از همین دوربین ازش خریدم و نامردی نکرده
ضمنا یه پیشنهادم اینکه چون اول کارته و میخوای عکسات حتما خوب دران (عکس عروسی بد بشه شدید ضد حاله ) یه سه پایه هم بگیر که عکسات مات نشن،برای اونم باید حدود 30 تومن هزینه کنی
بازم اگه سوالی بود بپرس در خدمتتم :46:
sghamgosar
28-05-2011, 13:55
سلام دوست عزيز.اين جريان سه پايه چيه؟ آخه تو اون شلوغ پلوغي جابجاكردنش يكم مشكل ميشه تفاوت عكسش زياده؟ استفاده از سه پايه بخاطر گرفتن لرزش دست منظورتونه؟ واي خدا هيچي از عكاسي نميدونم!!!!!!!!!!!!! اين دوربين رو تا حالا دستم نگرفتم . انگليسيم خوبه و راحت با منوهاي مختلف گوشي و لوازم ديگه كار ميكنم اما نميدونم با اين چي بشه؟ الان يكمي ته دلم استرس دارم نكنه عكسام خراب بشه بلاخره عروسي يكبار اتفاق ميفته مگر اينكه بخاطر عكس آقا داماد رو مجبور كنم هرسال سالگرد ازدواجمونو جشن مفصل شبيه سازي شده از ازدواجمون بگيريم. واييييييييييي چقدر سخته.. قيمتش يكم بالاترم رفت اشكال نداره يه دوربين خوب معرفي كنيد كه همه ناشي بازيهاي منو بتونه پنهون كنه. مرسي پوريا جان
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
راستي دوست گلم اين جريان پشت 4راه فرمانيه فوق العاده بود در عين سادگي حرفاي زيادي واسه گفتن داره . خيلي خوشحالم كه آدماي ريز بيني چون شما رو با عنوان دوست خطاب ميكنم. جاش اينجا نبود ميدونم اما دلم نيومد همين جا نگم و بهتون تبريك نگم.
Mehran-King
28-05-2011, 14:02
سلام دوست عزيز.اين جريان سه پايه چيه؟ آخه تو اون شلوغ پلوغي جابجاكردنش يكم مشكل ميشه تفاوت عكسش زياده؟ استفاده از سه پايه بخاطر گرفتن لرزش دست منظورتونه؟ واي خدا هيچي از عكاسي نميدونم!!!!!!!!!!!!! اين دوربين رو تا حالا دستم نگرفتم . انگليسيم خوبه و راحت با منوهاي مختلف گوشي و لوازم ديگه كار ميكنم اما نميدونم با اين چي بشه؟ الان يكمي ته دلم استرس دارم نكنه عكسام خراب بشه بلاخره عروسي يكبار اتفاق ميفته مگر اينكه بخاطر عكس آقا داماد رو مجبور كنم هرسال سالگرد ازدواجمونو جشن مفصل شبيه سازي شده از ازدواجمون بگيريم. واييييييييييي چقدر سخته.. قيمتش يكم بالاترم رفت اشكال نداره يه دوربين خوب معرفي كنيد كه همه ناشي بازيهاي منو بتونه پنهون كنه. مرسي پوريا جان
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
راستي دوست گلم اين جريان پشت 4راه فرمانيه فوق العاده بود در عين سادگي حرفاي زيادي واسه گفتن داره . خيلي خوشحالم كه آدماي ريز بيني چون شما رو با عنوان دوست خطاب ميكنم. جاش اينجا نبود ميدونم اما دلم نيومد همين جا نگم و بهتون تبريك نگم.
سلام -
اگه از گرفتن با هندیکم(اگه هندیکم خریدین) دستتون خسته میشه و میخواین از اینور و اونور فیلم برداری کنین سه پایه لازم نیست! اما اگه میخواین از یکجا ثابت فیلم برداری کنین دوربین رو روی سه پایه قرار میدین بعدش فیلم برداری میکنه خودش و نمیخواد دستی بزنید...( نمیچرخه) :46: بهترین دوربین Sony خیلی کیفیتش خوبه!
هم یه قسمت Easy Mode داره که فقط یه دکمه میزنین فیلم برداری میکنین بعدش دکمه رو میزنین و زیاد نمیخواد تنظیمش کنین خودش تنظیم میشه فقط زوم و ضبط با شما . موفق باشین ( خوشبخت باشین ):11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من SX220 رو پیشنهاد میدم کلا پیشرفت خوبی نسبت به SX210 داره :46:
بدون گارانتیش کم گیر میاد بهتر یا گارانتی بگیری
فرعی یا تقلبی نداره مثل اینکه چین و ژاپن داره که اگر ژاپن بگیری خیالت راحتره
گارانتی شرکت ایده ال با 24 ماه گارانتی خوبیه ضمن اینکه قیمتش هم مناسبتره نسبت به گارانتی های دیگه
pooria-ir
28-05-2011, 17:20
دوست عزیز 3 پایه واسه اینکه آد اون موقع اصلا حواسش به این نیست که دستش یکم لرزیده،امکانش هم نیست که هر عکس رو 10 بار بگیره ،بعدا میاد عکس ها رو نگاه میکنه کلی دلش میسوزه
شما هر دوربینی هم بگیری باید یه سری موارد اولیه رو حتما یاد بگیری تا بتونی عکس های راضی کننده باهاش بگیری
تو دوربین های کامپکت SX210 یگی از بهترین هاست،مگه این که شما بخوایین دوربین SLR بگیرین که قضیش متفاوته و صد البته حتما برای اونجور دوربینی باید تنظیمات دستی رو بیشتر از این بلد باشین
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
من SX220 رو پیشنهاد میدم کلا پیشرفت خوبی نسبت به SX210 داره :46:
SX220 رو من پیشنهاد نمیدم به چند دلیل
اول اینکه چون تازه اومده قیمتش فعلا الکی بالاس
دو اینکه GPS که زیاد به کار نمیاد برای یه کاربر آنالوگ
ضمنا من از یه فرد ماهر پرسیدم نظرش در خصوص SX220 این بود که کیفیت فیلم برداریش خیلی نسبت به 210 بهتره اما عکاسیش از نظر دقت رنگ ضعیفتره
همین قضیه در مورد SX210 نیست به SX200 صادقه !
اون 200 خیلی کیفیت رنگش از 210 بالاتره،چیزیه که خودم تست کردم و از رو هوا نمیگم
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
سلام -
اگه از گرفتن با هندیکم(اگه هندیکم خریدین) دستتون خسته میشه و میخواین از اینور و اونور فیلم برداری کنین سه پایه لازم نیست! اما اگه میخواین از یکجا ثابت فیلم برداری کنین دوربین رو روی سه پایه قرار میدین بعدش فیلم برداری میکنه خودش و نمیخواد دستی بزنید...( نمیچرخه) :46: بهترین دوربین Sony خیلی کیفیتش خوبه!
هم یه قسمت Easy Mode داره که فقط یه دکمه میزنین فیلم برداری میکنین بعدش دکمه رو میزنین و زیاد نمیخواد تنظیمش کنین خودش تنظیم میشه فقط زوم و ضبط با شما . موفق باشین ( خوشبخت باشین ):11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز اینجا کسی دوربین فیلم برداری نمیخواد :10::46:
Mehran-King
28-05-2011, 17:42
عزیز اینجا کسی دوربین فیلم برداری نمیخواد :10::46:
میدونم ! اما اون چیزی که من میگم هم میتونه دوربین فیلم برداری بشه هم میتونه عکس بگیره!:11:
SX220 رو من پیشنهاد نمیدم به چند دلیل
اول اینکه چون تازه اومده قیمتش فعلا الکی بالاس
دو اینکه GPS که زیاد به کار نمیاد برای یه کاربر آنالوگ
ضمنا من از یه فرد ماهر پرسیدم نظرش در خصوص SX220 این بود که کیفیت فیلم برداریش خیلی نسبت به 210 بهتره اما عکاسیش از نظر دقت رنگ ضعیفتره
همین قضیه در مورد SX210 نیست به SX200 صادقه !
اون 200 خیلی کیفیت رنگش از 210 بالاتره،چیزیه که خودم تست کردم و از رو هوا نمیگم
سلام پوریا جان خوبی :10:
بله چون تازه اومده قیمتش الکی بالاس اما زود به قیمت واقعیش میرسه (بدلیل فروش زیاد)
SX220 که GPS نداره SX230 هست که GPS داره
راسی "کاربر آنالوگ" دیگه چیه ؟؟؟
روی چه حسابی این حرف رو زده ؟؟؟
باید نمونه ها رو دید نه این که روی هوا حرف زد
بعید میدونم این جوری باشه ها :46:
pooria-ir
28-05-2011, 21:24
سلام پوریا جان خوبی :10:
بله چون تازه اومده قیمتش الکی بالاس اما زود به قیمت واقعیش میرسه (بدلیل فروش زیاد)
SX220 که GPS نداره SX230 هست که GPS داره
راسی "کاربر آنالوگ" دیگه چیه ؟؟؟
روی چه حسابی این حرف رو زده ؟؟؟
باید نمونه ها رو دید نه این که روی هوا حرف زد
بعید میدونم این جوری باشه ها :46:
دادا من گوچیکت ;)
انقد هل بودم نوشتم آنالوگ به جای آماتور :دی
والا نمونه عکسی که تو مغازه ازش دیدم خیلی زرد بود،یعنی SX210 رو آتو و 220 رو آتو
اما بازم حرف شما واسه ما سنده،عکست رو عوض کرده بودی من نشناختمت،وگرنه رو حرفت حرف نمیزدم :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.