ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید بهترین پردازنده برای تقسیم کار بین هسته ها

ebicross
27-05-2011, 07:20
ببینید یک دستگاه هستش که با یک نرم افزار کنترل میشه که کلا کارهای محاصباتی و رندرهای سنگین انجام میده.
حالا ما مجبوریم هر 6 ماه کامپیوتر متصل به این دستگاه رو به روز کنیم و جدیدترین قطعات رو براش بخریم.
اما مشکل اینه که ورژن جدید این نرم افزار هم که هر 2 ماه میاد باز هم فقط از یک هسته ی CPU استفاده میکنه و این باعث میشه از یک چهارم قدرت پردازنده استفاده بشه. (الان که یک 4 هسته ای داره)
حالا با توجه به اینکه این مشکل حل شدنی نیست بهترین پردازنده که بتونه بازده بسیار بالایی در این شرایط داشته باشه چیه؟ قیمتش مهم نیست.
شنیدم AMDها این مشکل رو حل کردند.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

resident
27-05-2011, 07:30
ببینید یک دستگاه هستش که با یک نرم افزار کنترل میشه که کلا کارهای محاصباتی و رندرهای سنگین انجام میده.
حالا ما مجبوریم هر 6 ماه کامپیوتر متصل به این دستگاه رو به روز کنیم و جدیدترین قطعات رو براش بخریم.
اما مشکل اینه که ورژن جدید این نرم افزار هم که هر 2 ماه میاد باز هم فقط از یک هسته ی CPU استفاده میکنه و این باعث میشه از یک چهارم قدرت پردازنده استفاده بشه. (الان که یک 4 هسته ای داره)
حالا با توجه به اینکه این مشکل حل شدنی نیست بهترین پردازنده که بتونه بازده بسیار بالایی در این شرایط داشته باشه چیه؟ قیمتش مهم نیست.
شنیدم AMDها این مشکل رو حل کردند.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

با فرض اینکه نمیدونم این مشکل حل شده و همینطور مشکل استفاده نرم افزار تنها فقط از یک هسته:
یعنی منظورتون اینه که یه CPUی تک هسته ای قوی میخواهید؟

ابهام: میشه بپرسم چه نرم افزار و سیستمی هستش؟ و خیلی عجیبه که میگید فقط از یک هسته استفاده میکنه!! مگه دست نرم افزاره؟! CPU خودش باید تعیین کنه که چطور عمل کنه، نه یه نرم افزار! به چز نرم افزارهای booster

sasan816
27-05-2011, 15:13
اگر از تک هسته نرم افزار استفاده میکنه معلوم باید دارای فرکانس بالاتر و کش بیشتر باشه

ebicross
28-05-2011, 06:14
یعنی منظورتون اینه که یه CPUی تک هسته ای قوی میخواهید؟
نه یک CPU معمولی. یعنی هنوز تک هسته ای هایی هستند که خیلی قوی باشند؟ خیلی خیلی قوی.

ابهام: میشه بپرسم چه نرم افزار و سیستمی هستش؟ و خیلی عجیبه که میگید فقط از یک هسته استفاده میکنه!! مگه دست نرم افزاره؟! CPU خودش باید تعیین کنه که چطور عمل کنه، نه یه نرم افزار! به چز نرم افزارهای booster
نرم افزارش تخصصی پزشکیه با نام Romexis که بله با اینکه الان مثلا خیلی پیشرفت داشته ولی مطمئن هستم که هنگان رندر فقط از یک هسته استفاده میکنه چون مانیتورینگ گذاشتم و فقط یکی از هسته ها پردازش داشت و بقیه بدون فشار بود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر از تک هسته نرم افزار استفاده میکنه معلوم باید دارای فرکانس بالاتر و کش بیشتر باشه
بله یا یک همچین CPUای باید باشه یا یک CPU که خودش بتونه این عمل رو انجام بده.

همون جریان نسل جدید CPUهای AMD چی بود که میگفتند این مشکل رو حل کرده؟ سری Core i9 اینتل چی؟ اونها نمیتونند مشکل رو حل کنند؟

resident
28-05-2011, 06:33
نه یک CPU معمولی. یعنی هنوز تک هسته ای هایی هستند که خیلی قوی باشند؟ خیلی خیلی قوی.

نرم افزارش تخصصی پزشکیه با نام Romexis که بله با اینکه الان مثلا خیلی پیشرفت داشته ولی مطمئن هستم که هنگان رندر فقط از یک هسته استفاده میکنه چون مانیتورینگ گذاشتم و فقط یکی از هسته ها پردازش داشت و بقیه بدون فشار بود.

بله یا یک همچین CPUای باید باشه یا یک CPU که خودش بتونه این عمل رو انجام بده.

همون جریان نسل جدید CPUهای AMD چی بود که میگفتند این مشکل رو حل کرده؟ سری Core i9 اینتل چی؟ اونها نمیتونند مشکل رو حل کنند؟

من فرق بین تک هسته ای و معمولی رو نمیفهمم! اینا که جفتشون یکیه!
من یه چیزی بهتون بگم؟ هیچ کجای دنیا همچین مشکلی بیان نشده!!
core i9یی در کار نیست.

به این سوال ها جواب بدید تا دقیق بهتون بگم:
1- شخصا مانیتورکردید دیگه؟ با چه نرم افزاری؟
2- چرا هر 6 ماه یکبار سیستم رو عوض می کنید، سیستمتون واقعا کند میشه یا؟
3- چه میزان هزینه ای رو صرف CPU می کنید؟
4- این سیستمو مورد نیازشه، درسته؟

بسته به استفاده اش نوشته core 2 duo یا بهتر و...

Dj_aghamajid
28-05-2011, 09:27
شما یدونه Phenum ii X2 565 بگیر که 125 تومنه و بلک ادیشن هست! الان تک هسته ای قوی نداریم!
مادربدتون چیه؟

ebicross
28-05-2011, 12:07
من فرق بین تک هسته ای و معمولی رو نمیفهمم! اینا که جفتشون یکیه!
من یه چیزی بهتون بگم؟ هیچ کجای دنیا همچین مشکلی بیان نشده!!
core i9یی در کار نیست.

به این سوال ها جواب بدید تا دقیق بهتون بگم:
1- شخصا مانیتورکردید دیگه؟ با چه نرم افزاری؟
2- چرا هر 6 ماه یکبار سیستم رو عوض می کنید، سیستمتون واقعا کند میشه یا؟
3- چه میزان هزینه ای رو صرف CPU می کنید؟
4- این سیستمو مورد نیازشه، درسته؟
نه منظورم از معمولی قدرتشه. یعنی میگم تک هسته ای معمولی نباشه. قوی باشه.
با خیلی نرم افزارها میشه چک کرد. اصلا از روی سرعتش میشه فهمید. چون رندر کردنهاش با CPU دوهسته ای که فرکانس بالاتری داره سریعتره تاچهار هسته ای با فراکنس پایین تر.

هر 6 ماه یکبار به روزش میکنیم چون باید بهترین پردازنده رو داشته باشه تا سریعتر عمل کنه. الان هم خیلی سریعه ولی سریعتر لازم داریم.

هزینه ملاک نیست. مواقع خرید معمولا قویترین پردازنده رو انتخاب و خریداری میکنیم.

بله اینه ولی این Best نیست بازم.این در حد Recomended هستش.
اگر نه 2ترابایت هارد به صورت Raid رو توی دو سه ماه مصرف میکنه.

بسته به استفاده اش نوشته core 2 duo یا بهتر و...
نه پایینتر سیستم 3D رو زده که همونطور کهگفتم Recomended هست و باز هم Best نیست.

شما یدونه Phenum ii X2 565 بگیر که 125 تومنه و بلک ادیشن هست! الان تک هسته ای قوی نداریم!
مادربدتون چیه؟
اگر CPU کارایی مورد نظر رو داشته باشه و از سیستم فعلی بهتر جواب بده مادربرد براش میخریم. فقط باید مطمئن باشیم.

resident
28-05-2011, 15:09
[QUOTE=ebicross;6132850]

/QUOTE]

شما اون حرفمو خوندین که گفتم هیچ جای دنیا همچین مشکلی درمورد تک هسته کار کردن گفته نشده رو خوندین؟!
مشکل باید از یه جای دیگه باشه!!
نرم افزار پشتیبانی نداره؟ میدونید بهترین کار چیه؟ خودتون پزشکی هستید و خدا رو شکر زبانتون خوبه، پس یه ایمیل بنویسید و مشکلتون رو به سازنده نرم افزار بفرستید.

Dj_aghamajid
28-05-2011, 18:37
یکی از بهترین 2 هسته ای های بازار 565 هست!
در غیر این صورت Core i3 یا core 2 duo هم هست! در کل باید دید که برنامه مورد نظر شما چیه و نیاز سخت افزاریش چیه!

ess_1362
28-05-2011, 19:17
خوب
نررم افزار های بیشماری هستند که فقط برای کار با یک هسته بهینه شدن
شاید بهتر هست بگم که نرم افزار های کمی هستن که برای کار با چند هسته بهینه شدن

اما در مورد مشکل شما :
درحال حاضر دو نسل وجود داره که می تونه مشکل شما را تا حدودی حل کنه

1-فناوری توربو بوست از اینتل
2-فناوری توربو کور از AMD

ولی طبق تست هایی که من انجام دادم با وجود اینکه طرفدار AMD هستم ولی در حال حاضر فناوری اینتل بسیار پیشرفته تر و بهتر عمل می کنه(حالا اگر مورد ابهامی برای دوستان بود سر فرصت بیان می کنم)

من دو تا توصیه می کنم

1-صبر کنید نسل جدید پردازنده های AMD وارد بازار بشن تا با سبک و سنگین کردن وضعیت اونها را هم بررسی کنیم
2-اگر عجله برای خرید دارید من پردازنده i7 2600K را با یک برد H67 با قیمت مناسب توصیه می کنم که در نرم افزار مد نظر شما فرکانس هسته تحت فشار افزایش پیدا می کنه و عمل پردازش سریعتر انجام میشه

البته یک راه هوشمندانه تر هم هست
با خرید یک فن مناسب 2 هسته این پردازنده را غیر فعال کنید و دو هسته باقیمانده را تا فرکانس های بالا اورکلاک کنید مثلا چیزی حدود 5 گیگاهرتز

موفق باشید

mersoft
28-05-2011, 19:34
اگر از راهکارهای نرم افزاری منصرف شدید پیشنهاد میکنم منتظر عرضه ی پردازنده ی Intel Core i3-2120K بمانید و اولین پردازنده ی دو هسته ای ضریب باز از معماری پل شنی را همراه با یکی از بردهای P67 یا Z67 تهیه نمایید. این پردازنده ی 65 واتی ظرفیت بالایی برای اورکلاک خاهد داشت و میتواند بیشترین قدرت را به ازای تک هسته در اختیار شما قرار دهد. i3-2120K صد و پنجاه دلار قیمت گذاری شده که در کشورمان به قیمتی حدود 183هزار تومان به فروش خاهد رسید.

ebicross
28-05-2011, 22:08
شما اون حرفمو خوندین که گفتم هیچ جای دنیا همچین مشکلی درمورد تک هسته کار کردن گفته نشده رو خوندین؟!
بله ولی خباین چیز شایعی هست وخیلی از نرم افزارها و بازیها بودند و هستند که در چند هسته ای ها همین مشکل رو دارند و داشتند. البته الان بازیها دیگه اینطور نیستند.

نرم افزار پشتیبانی نداره؟ میدونید بهترین کار چیه؟ خودتون پزشکی هستید و خدا رو شکر زبانتون خوبه، پس یه ایمیل بنویسید و مشکلتون رو به سازنده نرم افزار بفرستید.
من پزشک نیستم.
ولی بخش ساپورت سرعت ما رو مناسب میدونه و کلا سوالات متفرقه رو جواب نمیده.
خیلی اسرار کنیم مهندسهای نمایندشون رو میفرستند که اندازه ی پول یک سیستم خرجش میشه. :دی

نررم افزار های بیشماری هستند که فقط برای کار با یک هسته بهینه شدن
شاید بهتر هست بگم که نرم افزار های کمی هستن که برای کار با چند هسته بهینه شدن
اما در مورد مشکل شما :
درحال حاضر دو نسل وجود داره که می تونه مشکل شما را تا حدودی حل کنه

1-فناوری توربو بوست از اینتل
2-فناوری توربو کور از AMD

ولی طبق تست هایی که من انجام دادم با وجود اینکه طرفدار AMD هستم ولی در حال حاضر فناوری اینتل بسیار پیشرفته تر و بهتر عمل می کنه(حالا اگر مورد ابهامی برای دوستان بود سر فرصت بیان می کنم)

من دو تا توصیه می کنم

1-صبر کنید نسل جدید پردازنده های AMD وارد بازار بشن تا با سبک و سنگین کردن وضعیت اونها را هم بررسی کنیم
2-اگر عجله برای خرید دارید من پردازنده i7 2600K را با یک برد H67 با قیمت مناسب توصیه می کنم که در نرم افزار مد نظر شما فرکانس هسته تحت فشار افزایش پیدا می کنه و عمل پردازش سریعتر انجام میشه

البته یک راه هوشمندانه تر هم هست
با خرید یک فن مناسب 2 هسته این پردازنده را غیر فعال کنید و دو هسته باقیمانده را تا فرکانس های بالا اورکلاک کنید مثلا چیزی حدود 5 گیگاهرتز
ممنون.
ببینید OverClock کردن ایده ی خیلی خوبیه ولی اگر سیستم Unstable بشه و مثلا وسط گرفتن یک عکس فریز شه یا اصلا کرش کنه با توجه به حساسیت کار خیلی گرون برامون تموم میشه. حتی به من اجازه ی فکر کردن در این رابطه هم داده نمیشه. :دی

حالا جالبیش اینه که پروسه هاش هم Protect شدن و نمیشه Periority شو حتی تغییر داد.

در کل ممنونم از همگی. راستش من که از جیبم پول نمیدم. قراره سیستم جدید رو من بخرم و قراره بهترین سیستم رو بخرم. برای همین روی پردازنده خیلی حساسم.
مگه قرار نیست Core i9 بیاد؟

resident
28-05-2011, 22:53
مگه قرار نیست Core i9 بیاد؟

نه، قرار بود، اما دیگه قرار نیست. چون ارزش و توجیه نداشت، به جاش قراره همین core iهای فعلی اساسی تقویت بشن که خیلی بهتره.
بنظرم یه intel extreme بگیر؛ به این دلیل که هسته اول توسط برنامه اشغال میشه، و هسته ی دومی وجود داره که بار سیستم عامل و بقیه برنامه های جانبی رو به دوش بکشه. منتها extreme بگیر که به کارت بیاد، همونطور که از اسمش پیداست cpuی قوی هستش و پولش هم قوی هستش، اما ارزش داره.
اگه میتونی میلیونی خرج کنی من اینو بهت معرفی میکنم:

و در کل مجموعه core 2 extreme:

ebicross
28-05-2011, 23:36
این CPU ایران هم هست؟ چنده؟ رو دست این هم CPU هست؟
با توجه به اینکه دوستمون Turbo Boost رو گفت و اینهم ساپورت میکنه یهو این رو دیدم.

یعنی توجیه اقتصادی داره خریدش؟

Microsoft Windows
29-05-2011, 00:52
من اين تاپيک رو از اول دنبال کردم
اون cpu که خودتون بهش اشاره کرديد در تاپيک بالايي عالي هست
به نظر من همين Core i7 990 EXTREME
با کلاک 3.46 که با توربو بوست اتوماتيک به 3.73 خود به خود اوور ميشه با 12 مگ کش و 6 هسته عالي هست البته فکر کنم هميشه 4 هستش بيکار بمونه براي شما. اين پردازنده فعلا رو دست نداره فقط قيمتش يکم بالاست.
البته سري Sandy bridge هم عالي هست قرار بود Extreme اين سري هم در Q4 2011 که ميشه نزديکاي پاييز بياد اگر ميتونيد تا اين موقع صبر کنيد

resident
29-05-2011, 19:35
این CPU ایران هم هست؟ چنده؟ رو دست این هم CPU هست؟
با توجه به اینکه دوستمون Turbo Boost رو گفت و اینهم ساپورت میکنه یهو این رو دیدم.

یعنی توجیه اقتصادی داره خریدش؟

توی بازار هست، یعنی انتظار نداشته باش یه مغازه معمولی همچین CPUیی داشته باشه و حتی بدونه همچین CPUیی هستش.
اون CPUیی که من بهتون معرفی کردم core i نیست، core 2 هستش. core iها باید هزینه بیشتری کنید در حالی که هسته های دیگه اونقدری ازش استفاده نخواهد شد. پس همین core 2 بنظرم بهتره.
قیمت اون CPUیی که بهتون معرفی کردم (intel core 2 extreme qx9775) حدودا 1.5 میلیون باید باشه، در واقع شما پول طلایی که داخلش هست رو دارید میدید، 12مگ کش با فرکانس بالا خیلی عالیه.
قیمت intel core i7 990x هم حدودا یک میلیون تومنه. این تفاوت قیمت رو نمیدونم بر چه اساسی میشه توجیه کرد!! اگه فهمیدم بهتون میگم. شاید هم من قیمت ها رو اشتباهی در آوردم!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Intel® Core™ i7-990X Processor Extreme Edition
(12M Cache, 3.46 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Intel® Core™2 Extreme Processor QX9775
(12M Cache, 3.20 GHz, 1600 MHz FSB)

ولی قبل از هرکاری شما به مهمترین حرفم عمل کن، درمورد مشکلت به سایت سازنده برنامه romexis ایمیل بزن و مطمئن بشو که برنامه از یک هسته استفاده میکنه و راهی برای استفاده از چند هسته نیست.