مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبیهای لندن
vahidgame
14-01-2012, 12:05
با این وضعیتی که پیش اومده و فاصله مون حتی با تاتنهام هم یکمی زیاد شده فکر کنم دیگه باید فقط برای چهارمی و سهمیه لیگ قهرمانان بجنگیم! مدعی های قهرمانی هم ظاهرا یونایتد و سیتی و تاتنهام هستن...
آرسنال هم که با اومدن آنری مطمئنا وضعیت خیلی بهتری پیدا کرده و از طرفی لیورپول هم از نظر امتیازی فاصله زیادی باهامون نداره و با این حساب حتی چهارم شدن هم سخته!
dash_mehdi
14-01-2012, 12:25
با این وضعیتی که پیش اومده و فاصله مون حتی با تاتنهام هم یکمی زیاد شده فکر کنم دیگه باید فقط برای چهارمی و سهمیه لیگ قهرمانان بجنگیم! مدعی های قهرمانی هم ظاهرا یونایتد و سیتی و تاتنهام هستن...
آرسنال هم که با اومدن آنری مطمئنا وضعیت خیلی بهتری پیدا کرده و از طرفی لیورپول هم از نظر امتیازی فاصله زیادی باهامون نداره و با این حساب حتی چهارم شدن هم سخته!
من مطمعنم که سیتی اول میشه (خدا کنه نشه) و احتمال زیاد یونایتد دوم میشه و چلسی سوم.
من مطمعنم که سیتی اول میشه (خدا کنه نشه) و احتمال زیاد یونایتد دوم میشه و چلسی سوم.
من که بین اون دوتا ترجیح میدم سیتی قهرمان بشه
dash_mehdi
14-01-2012, 22:41
تبریک:11:
1-0 ساندرلند رو با گل دقیقه 13 لمپارد بردیم
تاتنهام مساوی کرد و متاسفانه هنوز با 6 امتیاز اختلاف در رتبه 4 جدول هستیم
Majid393
22-01-2012, 07:42
بهترین فرصت برای کم کردن امتیاز با صدر جدول رو از دست دادیم. با نوریچ 0-0 مساوی کردیم که از اول فصل تا حالا کلین شیت نکرده و تساوی 0-0 هم نداشته :دي. لمپارد حین بازی مصدوم و با مالودا تعویض شد.
هایلایت بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - موقعیت تورس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مصاحبه بواس بعد از بازی نورویچ : به اندازه کافی موقعیت داشتیم
آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی پس از تساوی تیمش برابر نورویچ مصاحبه ای انجام داد و گفت : ما شانس های کافی برای پیروز شدن را داشتیم. وی در خصوص بازی تیمش گفت : در نیمه اول هر دوتیم شانسهایی داشتند و در نیمه دوم ما موقعیت هایی بیش از آنچه پیش بینی می کردیم داشتیم اما راه دروازه را پیدا نکردیم و اگر آن را پیدا می کردیم می توانستیم سه امتیاز را بدست آوریم چرا که گلزنی می توانست به ما اعتماد به نفس بدهد.
آندره اضافه کرد: بازیکنان واقعا تمام تلاش خود را کردند تا گل برتری را بزنیم اما نتوانستیم و در این امر ناکام ماندیم ، هرچند رادی ( دروازه بان نورویچ ) نیز عملکرد فوق العاده ای داشت.ویلاس بواس در خصوص عدم گلزنی تورس در این بازی نیز گفت : تورس واقعا به سختی تلاشش را کرد و او در تلاش است و به سختی بدنبال گلزنی هایش است که ما نیز آن را می خواهیم ف اما او تاثیر زیادی در برنامه هجومی تیم داشت و ما با از بازی او راضی هستیم.
وی همچنین در خصوص تعویض تورس با لوکا گفت : من فکر کردم لوکاکو می تواند بیشتر دروازه نوریچ را تهدید کند و تحرک بیشتری داشته باشد و فرناندو هم به نظر خسته می رسید . لوکاکو وارد زمین شد و حرکات خوبی هم کرد و هوشیار و با طراوت بود و این دلیلی بود که ما این تصمیم را گرفتیم.ویلاس بواس در خصوص جذب گری کیهیل نیز گفت :" درباره کیهیل ، یکسری اصول خاص است که که باید با ذهنیت ما و سازمان دفاعی ما اشنا شود . او در چهار روز گذشته سخت تمرین کرده است و عملکرد خوبی داشته است . ما امروز تصمیم گرفتیم ایوانوویچ روی نیمکت باشد چرا که او معمولا دفاع وسط و یا دفاع راست بازی می کند ، اما من مطمئنم گری خودش را برای بازی با کوئینز پارک آماده می کند.
arashsard
26-01-2012, 00:06
من که بین اون دوتا ترجیح میدم سیتی قهرمان بشه
آره منم ترجیح میدم سیتی اول بشه. یعنی به نظرتون میتونیم توو جام باشگاهای اروپا حرفی واسه گفتن داشته باشیم؟؟؟
vahidgame
26-01-2012, 14:14
آره منم ترجیح میدم سیتی اول بشه. یعنی به نظرتون میتونیم توو جام باشگاهای اروپا حرفی واسه گفتن داشته باشیم؟؟؟
کلا شانس سیتی برای قهرمانی بیشتره
در مورد شانس چلسی توی لیگ قهرمانان هم اگه تلاش کنیم شاید به نتیجه نسبتا خوبی برسیم ولی قهرمانی با این مربی و این بازیکنان یکمی سخته و سال هایی که از نظر مربی و بازیکن بهتر بودیم هم نتونستیم قهرمان بشیم...
arashsard
28-01-2012, 01:59
به نظر من اگر هیدینگ توو چلسی میموند میتونست تیممون رو به قهرمانی اروپا برسونه.یادمه زمان کوتاهی که توو چلسی بود عالی کار میکرد چلسی. باید هر طوری که میشد نگرش میداشتیم. واقعا حیف شد.
کوئینزپارک رنجرز0-1 چلسی : انتقام آبی
شاگردان ویلاس بواس انتقام شکست از کوئینزپارک رنجرز در لیگ برتر را در جام حذفی گرفتند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- چلسی با تک گل خوان ماتا از روی نقطه پنالتی، میزبانش کوئنزپارک رنجرز را شکست داد و به مرحله بعد جام حذفی انگلیس راه پیدا کرد.
چلسی بازی را بهتر آغاز کرد و اولین موقعیت بازی را خوان ماتا به دست آورد اما ضربه او از داخل محوطه جریمه در چهارچوب نبود.
چند دقیقه بعد فرناندو تورس صاحب موقعیتی مشابه شد اما ضربه این مهاجم اسپانیایی نیز هم نتوانست قفل دروازه میزبان را باز کند.
در دقیقه 40 همکاری ماتا و رامیرس یک موقعیت خوب را نصیب آبی ها کرد اما بازیکن برزیلی چلسی نتوانست از این موقعیت استفاده کند.
در آغاز نیمه دوم مارک هیوز یک تغییر در ترکیب تیمش ایجاد کرد و فدریکو ماکدا، مهاجم قرضی تیمش را به میدان فرستاد اما باز هم این آبی ها بودند که این نیمه را بهتر آغاز کردند.
حرکت خوب تورس و پاس او برای استوریج می توانست اولین گل بازی را رقم بزند اما توپ از بالای دروازه به بیرون رفت.
سرانجام خطای هیل روی استوریج در محوطه جریمه یک ضربه پنالتی نصیب چلسی کرد و خوان ماتا آن را تبدیل به گل کرد تا آبی ها 1-0 از حریف پیش بیفتند.
در ادامه بازی موقعیت های چندانی ایجاد نشد و آبی ها با همان یک گل به مرحله بعدی جام حذفی راه پیدا کنند.
dash_mehdi
28-01-2012, 23:07
QUEENS PARK RANGERS .0-1. CHELSEA
MATA 61' PEN
:8::11:
arashsard
29-01-2012, 13:06
تبریک میگم برد در جام حذفی مقابل کوئیک رو به همه شما دوستان گل.این برد با شکست منچستر شیرینتر هم شد.
Majid393
02-02-2012, 07:41
1-1. باز هم مساوی البته بهتره بگم فرار از شکست با گل به خودی مدافع حریف در دقیقه 90+3 :دي
اشلی کول هم آخر بازی اخراج شد. تری و لمپارد و رامیرز هم مصدوم بودن و به این بازی نرسیدن. فکر کنم مصدومیت رامیرز حدود 1 ماه ادامه داره.
بازی بعدی با منچستر هست بدون اشلی کول و حصور احتمالی تری و لمپارد.
توی نقل و انتقالات زمستانی Kevin De Bruyne ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اومد چلسی از تیم Genk بلژیک. البته تا آخر فصل به صورت قرضی تو Genk بازی میکنه و از تابستون میاد چلسی + یه مهاجم 18 ساله به نام Patrick Bamford ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از ناتینگهام فارست.
Kevin De Bruyne
arashsard
04-02-2012, 00:49
با این تساوی دیگه عملا دسترسی به لیگ برتر خیلی سخت شده.خود بواس هم به این نتیجه رسیده که باید تمرکزشو بزاره روو لیگ قهرمانان.خودشم توی مصاحبه گفته تمام تلاشمونو میکنیم که توی لیگ قرمانان نتیجه خوبی بگیریم.
Pessimist
05-02-2012, 11:21
کجایید بچه ها؟
امروز چلسی یه بازی فوق العاده حساس با منچستر داره.
من دوست دارم بازی مساوی بشه چون از یه طرف از منچستر خوشم نمیاد از طرف دیگه هم دوست دارم چلسی امتیاز از دست بده تا آرسنال کم کم بتونه جای این تیم رو تو رده چهارم بگیره.
اینطور که معلومه بازی از صدا و سیما پخش نمیشه و متاسفانه منم الان خونه نیستم و به بقیه شبکه ها دسترسی ندارم.
این تلویزیون ایران هم شورش رو دراورده چند وقتیه مهمترین بازی های انگلیس رو پخش نمیکنه که هیچی اخبار ورزشی هم خبرشو نمیگه امروز اخبار ورزشی ظهر حتی نگفت منچستر چلسیه واقعا که اعصاب ادم خورد میشه بازی های لیگ انگلیس فوق العادن ولی ما نمیبینیم چه فایده
pcforlife
05-02-2012, 20:28
بازی تو نیمه اول 1-0 به سود چلسی تموم شد با گل به خودی اوانز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
دوستان نظرات خودتون راجع به این بازی در تاپیک چلسی - منچستریونایتد | مصاحبه با vahidgame و rz21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بیان کنید./
تنکس ;)
arashsard
05-02-2012, 20:42
وای چرا بازی پخش نمیشه.آخه چرا بازی به این مهمیو پخش نمیکنن.دارن جاش برنامه سیاسی پخش میکنن:2:
خب بازی 3-0 برده رو با هنرمندی ویاس بوآس در عرض 30 دقیقه 3-3 مساوی کردیم ...:13:
نمیدونم چی بگم ...
هنوز باورم نمیشه چلسی بازیه 3-0 برده رو با 3-3 عوض کرد اخه چراااااااااااا؟؟؟؟:19:
البته فکر کنم 2 تا از گل های منچستر پنالتی بود:21:
این هاوارد وب باید بره بمیره واقعا که
charlize
05-02-2012, 21:41
خدا لعنتشون کنه!
بازی به این قشنگی و پرگلی رو پخش نکردن!
یعنی قشنگ معلوم بود بازی قشنگیه اما اینا...!
بعد بخاطر دلایل غیر سیاسی(!!)، حتی خبراش هم اعلام نمیشه!!
فقط باید تاسف خورد...
+
چه مسخره که 3-0 برده رو با 3-3 مساوی کرد چلسی!
هرچند 2 تا پنالتی بود اما خب جناب مربی چیکار میکرده؟!
الان گلها رو دیدم .. گلهای ماتا و داوید لوئیز قشنگ بودن...
پنالتی های یونایتد هم به نظرم مشکوک بود خصوصآ دومی
Pessimist
06-02-2012, 12:51
دقیقا همون نتیجه ای رقم خورد که من انتظارش رو داشتم یعنی مساوی قبل از بازی هم گفته بودم که دوست دارم بازی مساوی بشه برای اثبات رجوع شود به پست قبلی من تو صفحه قبلی:31:
با این نتیجه مقام چهارمی چلسی هم داره تهدید میشه.
عجب داور عجیبیه این هاوارد وب !!!
کلا دو تا پنالتی مشکوک گرفته که پنالتی دوم دیگه خیلی افتضاح مشخص بود که پنالتی نبود
من همون اولش که پنالتی گرفت خیلی تعجب کردم دیگه نیازی به صحنه اهسته نبود
به داورهای ایرانی امیدوار شدم:31:
اخبار ورزشی هم خبرشو نداد
اون عربا که هزار تا کانال پخش فوتبال دارن بعد ما ابرانی ها فقط یه IRIB TV 3 داریم که اونم بازیای انگلیس رو نمیده
از حرص هم شده باید برم 5 تا دیش و 10 تا ال ان بی بگیرم تا فقط فوتبال نگاه کنم:31: تازه با کیفیت HD نه کیفیت شبکه 3 خودمون همه ی کانال های دنیا داره HD و 3d میشه ایران تازه به گیرنده دیجیتالش مینازه
از دیروز هم تا حالا بخاطر این تساوی اعصابم خورده
ایشالله بازی های بعدی رو میبریم
shutdown
06-02-2012, 17:34
اخبار ورزشی هم خبرشو نداد
اون عربا که هزار تا کانال پخش فوتبال دارن بعد ما ابرانی ها فقط یه IRIB TV 3 داریم که اونم بازیای انگلیس رو نمیده
از حرص هم شده باید برم 5 تا دیش و 10 تا ال ان بی بگیرم تا فقط فوتبال نگاه کنم:31: تازه با کیفیت HD نه کیفیت شبکه 3 خودمون همه ی کانال های دنیا داره HD و 3d میشه ایران تازه به گیرنده دیجیتالش مینازه
از دیروز هم تا حالا بخاطر این تساوی اعصابم خورده
ایشالله بازی های بعدی رو میبریم
دوست عزیز 50تا هم دیش و ال ام بی بگیری نمیتونی بازیها رو ببینی...باید کارت بخری که خدا تومن قیمتش هست و یا یه متخصص بیاری برات باز کنه شبکه ها رو که با 1 ال ام بی هم میتونی این کار رو بکنی(که اون هم باید خیلی بگردی متخصص پیدا کنی)
کلا به همین شبکه 3 قانع باشی بهتره....
دوست عزیز 50تا هم دیش و ال ام بی بگیری نمیتونی بازیها رو ببینی...باید کارت بخری که خدا تومن قیمتش هست و یا یه متخصص بیاری برات باز کنه شبکه ها رو که با 1 ال ام بی هم میتونی این کار رو بکنی(که اون هم باید خیلی بگردی متخصص پیدا کنی)
نصب سی سی کم که تخصص نمیخواد.همه کانالا رو هم باز میکنه
آموزشاش ریخته تو نت(البته خودم ندارما)
یا میشه در بعضی از سایت ها که فوتبال رو با چند دقیقه تاخیر نشون میدن بازی رو دنبال کرد
که صد البته واسه راحت دیدن باید سرعتت حداقل 1 مگابیت باشه
یادمه قدیما یه سایت پیدا کرده بودم که اکثر بازی های لیگ جزیره رو به صورت متنی! گزارش میکرد، فکر کنم باید بگردم دوباره پیداش کنم:31:
به هرحال کاچی به از هیچی!
عجب روزگاری شده، واسه دیدن یه بازی از تیم محبوبمون باید خودمونو به آبو آتیش بزنیم، اونم فقط سر بحثای سیاسی:13:
سایتی چیزی نیست همه بازیها رو بشه آنلاین دید ؟
SAMAN-JEEZY
06-02-2012, 21:13
بابا ترکست بگیرین راحت!!
idman و az tv و راه فردا لیگ انگلیسُ نشون میدن.
ntv هم لالیگا. ictimai ایتالیا:دی
بازی دیروزم واقعا مضحک بود!! هاوارد وب فوق العادس!!
برای دیدن بازی ها نیاز به کارت خریدن نیست همین جور که دوستمون ( بردیا ) گفتن اکانت سی سی کم لازمه من خودم همه بازی ها رو از sky sport & nova و بعضی از کانال های دیگه میبینم موفق باشید .
vahidgame
12-02-2012, 15:56
بازم یه باخت دیگه
بازی در مقابل اورتون رو 2 بر صفر باختیم
جالبه به جز جان تری دیگه همه بازیکنای اصلیمون بودن!
کم کم دیگه داریم به جدایی ویلاس بواس نزدیک میشیم...
..................
اورتون 2 – چلسی صفر: آبیها، قربانی دوم تافیها
چلسی از جمع چهار تیم برتر لیگ جدا شد.
سایت گل – اورتون که دو هفته پیش منچسترسیتی را برده بود، این بار یکی دیگر از تیمهای بالای جدول، یعنی چلسی را برد.
جای شگفتی نداشت که اورتون بازی را با اعتماد به نفس فراوان آغاز کرد. این تیم در دقیقه 5 هم به گل رسید. تیم کیهیل و فرانک لمپارد بر سر توپ مبارزه کردند و توپ در مسیر استیون پیهنار افتاد و او با کنترل سینه و شوتی دیدنی دروازه پتر چک را گشود.
گل دوم را هم دنیس استراکوالوروسی زد. لاندن داناوان از خط دفاعی چلسی گریخت و پاسی عالی به این بازیکن آرژانتینی داد و استراکوالوروسی با ضربهای محکم دروازه پتر چک را باز کرد.
چلسی با این باخت 43 امتیازی ماند و رده چهارم جدول را به آرسنال واگذار کرد. فاصله آنها با تاتنهام، تیم سوم جدول هم به ده امتیاز رسید. اورتون هم با 33 امتیاز دهم است.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Majid393
13-02-2012, 07:50
کم کم دیگه داریم به جدایی ویلاس بواس نزدیک میشیم...
من فکر میکنم که اگر امسال سهمیه CL رو نگیریم و FA Cup هم از دست بره، خداحافظی با بواس 99درصد حتمی باشه. حالا اگر سهمیه گرفته بشه بازم میشه به بقای بواس امیدوار بود.
از CL هیچی نگفتم چون ناپولی جلو تیمهای بزرگ خوب بازی میکنه. مگر مثه بازی با والنسیا بازی کنیم که بشه نتیجه گرفت وگرنه با این وضعیت فعلی بردن ِ ناپولی سخت به نظر میاد. بر فرض ناپولی رو هم حذف کردیم. با این دفاع قشنگمون جلوی رئال و بارسا و .... میخوایم چیکار کنیم ؟ :دي
به قول یکی از بچه ها منم حس میکنم بازی برگشت با ناپولی آخرین بازی ایه که ویاس رو روی نیمکت چلسی میبینیم !
dash_mehdi
13-02-2012, 12:50
ویاس بواس خیلی وقت پیش باید جدا میشد و جایگزینش هم میشد گاس هیدینک که الان بیکاره
الانم که شایعه های مبنی بر جدای مورینیو از رئال و برگشتش به چلسی شنیده میشه. اگه مورینیو برگرده چلسی دوباره به روز های اوج بر خواهد گشت.
گزارش روز: ویلاس بواس،روی لبه تیغ؛ هیچ کسی ای.وی.بی را نمی خواهد
روزنامه سان در گزارشی به این نکته اشاره کرده که در صورت برکناری مربی جوان پرتغالی از نیمکت چلسی، بازیکنان این تیم چندان ناراحت نخواهند شد.
سایت گل- روزنامه سان سپورت در گزارشی به این نکته اشاره کرده که در صورتی که آندره ویلاس بواس از نیمکت مربی گری چلسی برکنار شود، بازیکنان تیم لندنی چندان ناراحت نخواهند شد
شنبه شب بود که چلسی با نتیجه 0-2 مغلوب اورتون شد و در جریان این بازی هواداران تیم لندنی اعتراض و نارضایتی شان نسبت به مربی جوان چلسی را ابراز کردند و به نظر می رسد که این روزها برای بازیکنان چلسی هم تفاوت چندانی ندارد که ویلاس بواس بماند ویا برود
یکی از منابع نزدیک دراین باره گفته:« بازیکنان تا سال نوی میلادی در کنار ویلاس بواس بودند چون فهمیده بودند که ویلاس بواس به دنبال اعمال تغییراتی در تیم است ولی برنامه های او در چلسی جواب ندادند. جو حاکم بررختکن چلسی متشنج است و بیشتر بازیکنان این روزها شک دارند که آیا او گزینه مناسبی برای هدایت تیم است ؟ این ابهام ها حتی به جایگاه هواداران هم رسیده و هواداران هم برایشان مهم نیست که آیا ای.وی.بی (آندره ویلاس بواس) روی نیمکت تیم باشد یا نه. »
نها داوید لوئیس، رامیرس و ژوزه بوسینگوا کاملا از این مربی پرتغالی حمایت می کند.
از سوی دیگر رومن آبراموویچ، رئیس باشگاه چلسی بیش از هر زمان دیگری به تمرینات تیمش سر می زند و عملکرد ویلاس بواس و تمرینات شاگردان او را زیر ذره بین گرفته است
چلسی هفته آینده و در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل ناپولی قرار می گیرد و این بازی برای آبی های لندنی که عملا شانس قهرمانی در لیگ برتر را از دست داده اند، ارزش زیادی خواهد داشت
این درحالی است که چلسی در هفته های اخیر نمایش قابل قبولی ارائه نداده و تنها به یک برد در 4 دیدار اخیرش در لیگ برتر دست یافته و مقابل تیمهایی مثل نوروویچ و سوانسی به تساوی رسیده و همچنان در رده چهارم جدول لیگ برتر قرار دارد و با فشاری که از سوی تیمهای دیگر وارد می شود، این تیم حتی ممکن است شانس کسب مجوز حضور دررقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا راهم از دست بدهد
این درحالی بود که آبراموویچ برای به خدمت گرفتن این مربی پرتغالی مبالغ زیادی را هزینه کرد و برای اخراج آنچلوتی در ماه می سال گذشته، حدود 28 میلیون پوند به این مربی ایتالیایی پرداخت تا ای.وی .بی را به استمفورد بریج بیاورد.
تاریخ نشان داده که آبراموویچ در اخراج مربیان تیمش تردید زیادی به دل راه نمی دهد و بدون درنظر داشتن هزینه های احتمالی، خیلی راحت مربی عوض می کند.
لمپارد: چلسی در بحران است
آبی ها با شکست 2-0 در گودیسون پارک به رتبه پنجم جدول لیگ برتر سقوط کردند و این اتفاق فشارها روی آندره ویلاس بواس را افزایش داد.
سایت گل- فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسی، تایید کرد که این تیم در شرایط بحرانی قرار دارد و از هواداران باشگاه به دلیل نمایش ضعیف در دیدار مقابل اورتون عذرخواهی کرد.
آبی ها با شکست 2-0 در گودیسون پارک به رتبه پنجم جدول لیگ برتر سقوط کردند و این اتفاق فشارها روی آندره ویلاس بواس را افزایش داد. لمپارد در گفتگو با خبرنگاران گفت:" می دانیم که در مسیر بدی قرار داریم و خودمان باید شرایط را درست کنیم.
ما باید برای قهرمانی در لیگ می جنگیدیم اما اکنون در مسیر پنجم قرار داریم و این بسیار ناراحت کننده است. وقتی مقابل اورتون قرار می گیرید، می دانید که آنها برای کسب امتیاز خواهند جنگید، شما را تحت فشار قرار می دهند و شرایط را برای شما سخت می کنند. در مقابل همه اینها ما واکنشی نشان ندادیم. ما تنها می توانیم از تماشاگرانی که برای دیدن این بازی آمده بودند، عذرخواهی کنیم زیرا این نتایج برای چلسی خوب نیست."
لمپارد که در قهرمانی های چلسی در زمان مورینیو نقش مهمی داشت، تایید کرد که بازیکنان نیز به اندازه سرمربی در کسب این نتایج مقصر هستند. " اگر بخواهیم در بقیه دیدارها هم مانند دیدار مقابل اورتون بازی کنیم، آنگاه کار مشکلی برای خارج از شدن در این شرایط داریم. نتایج چلسی را ما و عملکرد ما در زمین تعیین می کند."
او همچنین در مورد انتقادهایی که به میانگین سنی بالای تیم چلسی می شود، گفت:" نمی توانید بگوئید که تری 31 ساله، من و دروگبا در 33 سالگی نمی توانیم کار زیادی برای تیم انجام بدهیم. من معتقدم می توانیم کاملا به تیم کمک کنیم."
ديلي ميل از جانشين احتمالي وياس بواس خبر داد
احتمال بازگشت گاس هيدينک به چلسي
يک روزنامه معتبر انگليس از حضور گاس هيدينک براي بازگشت به استنفوردبريج خبر داد.
به نقل از دیلیمیل، اخباری که همه روزه از تیم چلسی به گوش میرسد، حکایت از این نکته دارد که رومن آبراموویچ، مالک روسی و ثروتمند تیم سرگرم تهیه فهرستی از گزینههای احتمالی جانشینی آندره ویاس بواس، مربی پرتغالی فصل جاری تیم است.
براساس این اخبار «میلیاردر نفتی» آبیپوشان از عملکرد ویاس بواس ۳۴ ساله راضی نیست. از این رو فهرستی از گزینههای مربیگری را تهیه کرده که نام گاس هیدینک، سرمربی هلندی چلسی در سال ۲۰۰۸ نیز به چشم میخورد.
بر اساس این گزارش با توجه به این نکته که مناسبات مربی ۶۵ ساله و نفر اول لندنیها از گذشته در سطحی مطلوب بوده و بادر نظر گرفتن این مسئله که هیدینک در شرایط فعلی هدایت تیمی را برعهده ندارد، چنین به نظر میرسد که این مربی هلندی راهی چلسی لندن شود.
varzesh3.com
---------------
پ. ن : واقعا نمیدونم کار درستیه بواس رو برکنار کنند یا نه ... اما فکر میکنم اگه نگهش دارن میشه فصل بعد در مورد عملکردش اظهارنظر کرد... اما مسئله اینجاست که هواداران چلسی صبر زیادی ندارن(یکیش خود من) همینطور خود آبرا !
p3yman_xl
15-02-2012, 12:54
من فکر میکنم ناکامی های چلسی از زمانی شروع شد که بواس بازیکنان بزرگ تیم رو نیمکتنشین کرد؛ دروگبا، مالودا، الکس، کالو، آنلکا و حتی این اواخر لمپارد. بازیکنانی که همیشه عامل موفقیت تیم بودن کنار گذاشته شدن و دارن یکی یکی از تیم میرن.
Majid393
18-02-2012, 08:12
امروز میزبان بیرمنگام هستیم تو جام حذفی. تیم پنجم دسته یک انگلیس که فصل پیش تو لیگ برتر حضور داشت و بازی رفت 1-0 چلسی رو شکست داد. لمپارد و رامیرس هم آماده هستن. دروگبا هم برگشته ولی بازی نمیکنه و مهاجم نوک از بین تورس و لوکاکو انتخاب میشه که امیدوارم تورس انتخاب نشه :دي
من فکر میکنم ناکامی های چلسی از زمانی شروع شد که بواس بازیکنان بزرگ تیم رو نیمکتنشین کرد؛ دروگبا، مالودا، الکس، کالو، آنلکا و حتی این اواخر لمپارد. بازیکنانی که همیشه عامل موفقیت تیم بودن کنار گذاشته شدن و دارن یکی یکی از تیم میرن.
اون اوایل فصل تقریبا" چرخشی بازی میکردن(تورس و دروگبا) ولی کلا" به دروگبا بیشتر بازی میده. تورس معمولا" تعویضی میاد تو زمین. این اواخر تورس فیکس شده که دروگبا تو جام ملتهای آفریفا بود.
آلکس و آنلکا رو که عذرشون رو خواست. هر دو هم از تیم رفتن. چند بازی اوایل فصل انجام دادن ولی بعد از اون (قبل از ژانویه) حتی با تیم هم تمرین نمی کردن.
کالو هم یادمه چند بازی تعویضی بازی کرد و گل هم زد. تو بازی با والنسیا هم تعویضی اومد، بعدش هند پنالتی داد و بازی 1-1 تموم شد. فکر کنم بعد از اون دیگه بازی نکرد. البته حضور استوریج هم باعث میشه که کمتر به کالو بازی برسه.
لمپارد هم فکر کنم 4-5 بازی (شایدم کمتر) فیکس نبوده.
من فکر نمیکنم مشکل این باشه. به نظرم مشکل الان بازی کردن چند تا از بازیکنها مثل بوسینگوا . میرلس و تا حدودی هم لوییز هست. بوسینگوا هر بازی از بازیه قبل بدتر کار میکنه. کلا" دفاع کردن رو فراموش کرده. میرلس هم معلوم نیست با خودش چند چنده :دي. لوییز هم تا دلت بخواد سوتی میده. علاوه بر اینها دفاع ضعیف، تعویضهای اشتباه، خط حمله ضعیف که از 3 تا مهاجم فقط یکیشون گل میزنه! و ........
پ.ن. : هیدینک رفت آنژی.
M0H@M@D Z
21-02-2012, 16:07
ببخشید بازی بعدی با کی داریم و در کجا؟
dash_mehdi
21-02-2012, 16:41
بازی بعدی با بولتون در زمین خودمون یعنی استمفورد بریج ساعت 18:30 در تاریخ 6 اسفند
امشب با ناپولی ساعت 23:15 در استادیوم سن پائولی اینالیا
در لیگ هم شنبه 6 اسفند با بولتون در استمقوردبریج
M0H@M@D Z
21-02-2012, 19:00
امشب با ناپولی ساعت 23:15 در استادیوم سن پائولی اینالیا
در لیگ هم شنبه 6 اسفند با بولتون در استمقوردبریج
تو جام باشگاه های اروپا با ناپولی بازی داریم؟
arashsard
21-02-2012, 23:05
بله در زمین ناپولی بازی داریم
آره عزیز
بازی رو هم 3-1 باختیم که اصلا واسه من دور از ذهن نبود !
بدترین زمان ممکن تری رو از دست دادیم ... لوئیز و کیهیل هم امروز سنگ تموم گذاشتن واسه کاوانی و لاوتزی !
با این دفاع امیدی نیست به حضور در مرحله بعد !
به نظرم نریم مرحله بعد بهتره میترسم بخوریم به رئال یا بارسا یا میلان یه فاجعه به بار بیاد !
dash_mehdi
22-02-2012, 02:40
واقعا خیلی بد بازی کردیم
تیمی که گل اول رو بزنه و بعد 3 تا بخوره ...
نمی دونم این مسئولا کی می خوان این مربی رو برکنار کنند
همش داریم باخت میدیم.
Majid393
22-02-2012, 08:05
گفته بودم با این وضعیت جلوی ناپولی به مشکل برمی خوریم که همینطور هم شد.
اسین و لمپارد روی نیمکت باشن و میرلس و مالودا و رامیرز به جاشون بازی کنن ؟ من واقعا" دلیل این کارهای بواس رو نمی فهمم. بازی با بیرمنگام هم لمپارد فیکس نبود فکر میکردم که واسه بازی با ناپولی استراحت بهش داده باشه که اینجوری نشد.
رامیرز و میرلس که تعطیل بودن کلا". مالودا نسبتا" بهتر بود.
دفاع هم که یه چیزی اونورتر از فاجعه. گل دوم اشتباه دفاع، گل سوم اشتباه لوییز. تازه بوسینگوا هم دقیقه 12 تعویض شد وگرنه معلوم نبود چه بلایی سر تیم می اومد. یه بار هم اشلی کول توپ رو خط بیرون آورد. 2-3 بار هم چک دروازه رو نجات داد.
بقیه بازیکنها هم به زور و با 100 بار آزمون و خطا توپ رو میرسوندن پشت محوطه جریمه ناپولی، بعدش میزدن زیر توپ که شاید یه فرجی بشه!
vahidgame
22-02-2012, 15:32
اول از همه واقعا متاسفم برای شبکه 3
دیشب که قرار بود بازی چلسی رو بدن و توی سایت ورزش 3 هم این نوشته شده بود ولی یه دفعه چند ساعت قبل از بازی دیدم برنامه شون عوض شد! بعدشم منم که بنا به دلایلی دسترسی به نت نداشتم. صبح ساعت 6:30 اخبار شبکه 1 رو دیدم که در کمال تعجب فقط نتیحه رئال رو گفت و رفت سراغ خبرهای دیگه! بعدشم اخبار ساعت 1 شبکه 3 رو دیدم که اونم دیگه بدتر یعنی گفتش که در مهمترین بازی رئال و زسکا مساوی کردن و بعدش هم در مورد دو بازی امشب گفت و کلا انگار چلسی دیشب بازی نداشتش!!! فکر کنم کلا از این به بعد بازی های چلسی دیگه تحریم شده و حتی اوردن اسم اون توی تی وی هم جرم محسوب میشه...
در مورد نتیجه بازی دیشب هم که نتیجه بدی بود و کلا معلومه تیم توی بحرانه
اون چیزیه که معلومه توی چلسی مربی باتجربه باید بیاد. مورینیو هم که اون سال توی چلسی اومد موفق شد یه مورد خاص بود و از این مورد ها همیشه پیش نمیاد و تا یه مربی با یه تیم خوب نتیجه گرفت نمیشه گفت می تونه مثل مورینیو باشه...
dash_mehdi
23-02-2012, 12:55
اول از همه واقعا متاسفم برای شبکه 3
دیشب که قرار بود بازی چلسی رو بدن و توی سایت ورزش 3 هم این نوشته شده بود ولی یه دفعه چند ساعت قبل از بازی دیدم برنامه شون عوض شد! بعدشم منم که بنا به دلایلی دسترسی به نت نداشتم. صبح ساعت 6:30 اخبار شبکه 1 رو دیدم که در کمال تعجب فقط نتیحه رئال رو گفت و رفت سراغ خبرهای دیگه! بعدشم اخبار ساعت 1 شبکه 3 رو دیدم که اونم دیگه بدتر یعنی گفتش که در مهمترین بازی رئال و زسکا مساوی کردن و بعدش هم در مورد دو بازی امشب گفت و کلا انگار چلسی دیشب بازی نداشتش!!! فکر کنم کلا از این به بعد بازی های چلسی دیگه تحریم شده و حتی اوردن اسم اون توی تی وی هم جرم محسوب میشه...
اگه به تاپیک باشگاه های انگلیس بری من دقیقا اینو گفتم
مطمئنم به دلیل مساعل سیاسی فوتبال باشگاهی در انگیس رو تحریم کردن.
این خبر و ندادن که خوبه . دقیقا اولین خبر ورزشی بعد بازی چلسی منچستر و همینطور منچستر لیورپول که مهمترین بازی های لیگ انگلیس هستند رو به هیچ وجه پوشش ندادند
واقعا باید به حال صدا و سیما تاسف خورد که به خاطر مسائل سیاسی فوتبال رو هم از مردم گرفته.
powerslave
23-02-2012, 18:38
حالا خبر نگفتن یه طرف ولی در مورد پخش نکردن فوتبال ها اگه یادتون باشه چند وقت پیش که بازی تیم ملی رو به صورت دزدی پخش کردن و AFC خفتشون کرد و بعدش هم که اونیکی بازی تیم ملی رو از شبکه 2 پخش کردن تا شاید اونا رو گول بزن. به نظرم از این طریق هم دارن اینا رو تحت فشار قرار میدن و اینا هم چاره ای ندارن جز اینکه با یه نیمهع تاخیر پخش کنن. معلوم نیست این همه پول تبلیغات که میگیرن چکار میکنن! بعد میگن مردم چرا ماهواره دارین؟!!! :31:
چلسی 3 – 0 بولتون
چلسی موفق شد یک بازی برتر از سد بولتون با سه گل بگذرد تا به مکان چهارم لیگ برتر برسد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، چلسی که پس از شکست برابر ناپولی زیر فشار های زادی قرار داشت توانست با سه گل از سد بولتون عبور کند و خود را به مکان چهارمی در لیگ برتر و 7 امتیازی تاتنهام برساند.
بازیکنان چلسی : چک ، ایوانوویچ ، کول ، لوئیز ، کیهیل ، اسین ، رامیرس ( 88- میکل ) ، لمپارد ، ماتا ، دروگبا ( 76 - تورس ) ، استوریج ( 80 – کالو )
بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، برتراند ، مالودا ، میرلس
کارت زرد : -
گل : لوئیز ( 48 ) دروگلبا ( 62 ) ، لمپارد ( 79 )
بازیکنان بولتون : بوگدان ، استینسون ، ریکتز ، ویتر ، ریم ، مائومبا ، رئو کوکر ، پراتلی ، تیونچی ( 75 – ایگلز ) ، انگوگ ( 66 – سوردل ) ، میاچی
بازیکنان استفاده نشده : سایکلاین ، رابینسون ، نایت ، بویاتا ، کلاسنیک
کارت زرد : پراتلی
گل : -
داور : اولیور
تماشاگران : 40999 نفر
آمار بازی:
شوت : چلسی 25 – 8 بولتون
شوت در چارچوب : چلسی 16 – 1 بولتون
کرنر : چلسی 14 – 7 بولتون
خطا : چلسی 7 – 13 بولتون
درصدمالکیت توپ : چلسی 60 - 40 بولتون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vahidgame
26-02-2012, 16:49
جالبه لمپارد یه گل زد و یه پاس گل قشنگ از هم از کرنر برای دروگبا فرستاد
خیلی عجیبه بعضی وقتا لمپارد روی نیمکت می شینه!
اگه ترکیب های بهتری در بازی های قبلی چیده میشد چه بسا نتایج بهتری گرفته بودیم...
Majid393
02-03-2012, 18:21
وست برومویچ - چلسی
در یکی از دیدارهای مهم این هفته ، وست برومویچ در ورزشگاه The Hawthorns میزبان آبی های لندنی است.این دیدار شنبه رأس ساعت 18:30 برگزار خواهد شد.
شاگردان روی هاجسون انگلیسی ، در دو بازی اخیر خود برد های پر گلی بدست آورده اند.آن ها در هفته ی 25 ـم ولورهمپتون را با نتیجه 5-1 در ورزشگاه مولینکس در هم کوبیدند و در دیدار بعدی خود ، ساندرلند را با 4 گل پشت سر گذاشته اند.با این حساب آن ها در دو بازی قبلی خود 9 گل به ثمر رسانده اند که آمار فوق العاده ای به حساب می آید.
شاگردان هاجسون با 32 امتیاز در رده ی سیزدهم جدول قرار گرفته اند.آن ها امیدوارند به روند پیروزی های خود ادامه دهند و مقابل چلسی نیز نتیجه ی لازم را بدست آورند.
در طرف دیگر میدان آبی های لندنی حضور دارند.آن ها در دیدار گذشته ، به ناکامی های طولانی مدت خود پایان دادند و توانستند بولتون بحران زده را با 3 گل شکست دهند و به برد و 3 امتیاز ارزشمند دست یابند. این نتیجه کمی از تلخی ناکامی های اخیر این تیم لندنی را کاهش داد.آبی ها اکنون با 46 امتیاز و تنها به علت گل زده ی کمتر نسبت به رقیب همشهری خود ، آرسنال در رده ی پنجم قرار گرفته اند.
شاگردان بوآس جوان امیدوارند با برتری مقابل وست بروم و کسب سه امتیاز کامل از این دیدار به رده ی بالاتر جدول دست یابند و شانس خود برای کسب رده ی چهارم جدول را افزایش بخشند.
وستبروم 1 – چلسی صفر: مصائب AVB ادامه دارد
تیم روی هاجسون سه امتیاز حساس را با بازی عالی مقابل چلسی گرفت.
سایت گل – وست برومویچ توانست با اولین برد خود مقابل چلسی در تاریخ لیگ برتر به نیمه بالایی جدول برسد.
وستبروم در نیمه اول عالی کار کرد و نگذاشت بازیکنان چلسی چندان کنترل توپ را در دست بگیرند. با این حال عملکرد پتر چک مانع باز شد ندروازه چلسی شد.
وستبروم در نیمه دوم هم توپ را برای مدتهای طولانی در اختیار داشت و سرانجام با ضربه گرث مکآلی روی یک ضربه ایستگاهی در دقیقه 82 به گل رسید. این ضربه ایستگاهی در محوطه جریمه آنها فرود آمد و مدافع سابق ایپسویچ توانست آن را وارد دروازه پتر چک کند.
وستبروم با این نمایش عالی و برد درخشانی که به دست آورد با 35 امتیاز به رده نهم جدول رسید و چلسی با 46 امتیاز پنجم است.
این باخت بیتردید باعث افزایش فشارها بر آندره ویلاش-بواش، یا طبق آنچه رسانههای انگلیسی مینویسند، AVB خواهد شد.
Majid393
04-03-2012, 01:57
( نیمه اول خوب نبودیم. نیمه ی دوم خیلی خیلی بد بودیم. از فرصتها استفاده نکردیم. این بدترین بازی ما بود و ........
پروژه ی من 3 ساله هست. تیم در مسیر درستی قرار داره.
من از حمایت مالک باشگاه برخوردارم و فشاری رو احساس نمیکنم. استعفا هم نمیدم و با قدرت کارم رو ادامه میدم. )
یک بازی ضعیف و یه باخت دیگه. اونجور که از آمار بازی معلومه انگار باز هم چک بهترین بازیکنمون بوده!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آندره ویلاس بواس معتقد است که تیمش اعتراض هواداران به تیمش قابل قبول است و چلسی به اندازه کافی برابر وست بروم خوب نبوده است.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی جوان چلسی که نتایج راضی کننده ای با تیمی که همیشه در کورس قهرمانی بوده است نگرفته و در مصاحبه ای پس از شکست برابر وست برومویچ گفت " وست بروم واقعا یک بازی فوق العاده انجام داد و ما به اندازه کافی خوب نبودیم."
آندره اضافه کرد :" آنها همه توپ های اول و دوم را برنده می شدند. آنها به مراتب برتر از ما بودند و یاس بزرگی برایمان بود چرا که ما نتوانستیم بردی که برابر بولتون داشتیم را تکرار کنیم. بازی و نمایش ضعیفی داشتیم."
ویلاس بواس گفت :" ما در 10 دقیقه اول بازی توانستیم چند موقعیت خوب خلق کنیم و برنامه داشتیم که از پشت مدافعان آنها استفاده کنیم . یک گل می توانست انگیزه بیشتری بدهد و می توانست عادلانه باشد . من فکر نمی کنم مستحقق این نتیجه باشیم اما در طول 90 دقیقه وست بروم هم شانسهای زیادی داشتند و برای ما مشکل ساز شدند."
وی اضافه کرد :" تنها بازیکنی که امروز فوق العاده بود ، اشلی کول بود و بقیه عملکرد قابل قبولی نداشتند."
سرمربی 34 ساله چلسی گفت :" هر مربی ای در تیم های برتر زیر فشار است و فشار پس از این بازی ما قابل قبول است . هواداران ما عالی بودند و این شکست می تواند برایمان خوب باشد چرا که ما رکورد خوبی در هاتورنز داشتیم و تمام یاس و نا امیدی از سوی هواداران قابل تائید است."
وياس بواس اخراج شد
باشگاه چلسي سرانجام سرمربي پرتغالي خود را به دليل نتايج ضعيف برکنار کرد.
پس از نتايج ضعيف تيم فوتبال چلسي و نااميدي سران باشگاه از رسيدن به عنوان قهرماني ليگ برتر انگليس، سرانجام وياس بواس 34 ساله از اين تيم اخراج شد تا اين مربي که فصل گذشته با سه قهرماني در پورتو کارنامه درخشاني از خود بر جاي گذاشته بود، از کار برکنار شود.
تيم فوتبال چلسي در آخرين ديدار خود در ليگ برتر، شب گذشته (شنبه) با يک گل برابر وستبرومويچ تن به شکست داد. وياس بواس فصل گذشته در رقابتهاي ليگ پرتغال جام حذفي و ليگ اروپا به مقام قهرماني رسيده بود و بسياري از کارشناسان از وي به عنوان مورينيوي ثاني ياد ميکردند.
باشگاه چلسي در سايت رسمي خود با تاييد اين خبر عنوان کرد: هيات مديره باشگاه ضمن تقدير از تلاشها و تشکر از زحمات وي، اعلام ميکند که همکاري بين باشگاه و وياس بواس به پايان رسيده است. متاسفانه نتايج و عملکرد تيم در اين فصل به اندازه کافي قابل قبول نبوده و نشانهاي از پيشرفت در طول فصل ديده نشده است.
با توجه به اين شرايط تنها مسئلهاي که وجود داشت تصميم براي تغيير کادر فني در شرايط فعلي بود.
باشگاه چلسي همچنين اعلام روبرتو دي متئو دستيار وياس بواس هدايت تيم را تا پايان فصل بر عهده خواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B3_%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC_%D8%B4%D8%AF
روزهای تلخ ویلاس بواس و چلسی
آندره ویلاس بواس 8 ماه بر روی نیمکت چلسی نشست و با کسب نتایج ضعیف خود آبراموویچ را مجبور به اخراجش کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس ، در ژوئن 2011 به عنوان سومین مربی جوان تاریخ باشگاه چلسی انتخاب شد و سکان هدایت آبی های لندن به دست مرد 33 ساله پرتغالی افتاد. او به باشگاهی بازگشته بود که قبلا زیر نظر خوزه مورینیو در آن مشغول به کار بود و برای نخستین بار در لیگ برتر به مربی گری پرداخت.
آندره با حضورش در چلسی به همراه آنها به آسیای شرقی سفر کرد و پیش فصل خوبی را بدون شکست پشت سر گذاشت . وی پس از ورود به لندن دست به خرید های مورد نیازش زد و در این میان خوان ماتا ، اوریول رومئو و روملو لوکاکو را به تیمش اضافه کرد و هر چه تلاش کرد نتوانست بازیکنی از پورتو را به لندن بیاورد.
نخستین دیدار چلسی و ویلاس بواس با نتیجه 0-0 و در برابر استوک سیتی در لیگ برتر به اتمام رسید و پس از روزهای نخست لیگ برتر توانست در لیگ قهرمانان اروپا نیز با پیروزی شیرینی برابر لورکوزن در استمفوردبریج شادی را به اردوی آبی ها تزریق کند.
نخستین شکست آندره برابر سر الکس فرگوسن و شاگردانش بود که با مشکلات متعدد داوری و بدشانسی مرد جوان با نتیجه 3-1 به اتمام رسید.پس از آن شکست مدعی قهرمانی که زیر دستان آندره کارش را ادامه می داد تواسنت برابر سوانسی ، بولتون و اورتون پیروزی های شیرینی بدست آورد و بازی قابل قبولی نیز در زمین والنسیا انجام دهد.
چلسی در اواخر اکتوبر و قبل از آنکه نخستین شکست خانگی اش را برابر آرسنال تجربه کند در مکان سوم جدول لیگ برتر بود که دقیقا پس از آن بازی دربی دیگری از لندن را برابر کوئینز پارک از دست داد و دو بازیکن اخراجی هم روی دست آندره ماند.
در نوامبر نیز آندره دو شکست را تجربه کرد که هر دوی ان در برابر لیورپول بود که یکی از آنها منجر به حذف از جام اتحادیه انگلستان شد. در این ماه بود که چلسی صعودش به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا را در خطر حذف می دید.
دسامبر ماهی بود که هم روی خوش برای آندره داشت و هم روی بد ، چلسی و ویلاس بواس سه پیروزی متوالی 3-0 بر والنسیا در لیگ قهرمانان اروپا که منجر به صعود آبی ها شد و مهم ترین پیروزیش ، برد 2-1 منچستر سیتی بود که آندره را به روزهای آینده اش امیدوار کرد.
هرچند سه تساوی و یک شکست ادامه کار آندره بود اما تیمش نمایش خوبی را در بازی 1-1 تاتنهام داشت که این نمایش خوب دوامی نداشت و در یک بازی نا امید کننده برابر استون ویلا بازی را واگذار کرد. باخت به استون ویلا شروعی بود تا چلسی مکان سومی خود را از دست بدهد و به چهارمی جدول نزول کرده و سال 2012 را با شکست شروع کند.
نقل و انتقالات زمستانه هم برای چلسی خبر ساز بود و آندره دستور خروج الکس و آنلکا را امضا کرده بود و به جای آن گری کیهیل را از تاتنهام به تیمش آورد.
ژانویه ماه خوبی برایش بود و توانست 12 امتیاز از لیگ برتر کسب کند و در جام حذفی نیز صعود کند . اما در فوریه که با بازی منچستر یونایتد شروع شد ، آندره بازی 3-0 برده را از دست داد و با تساوی عوض کرد ، تا نشان دهد هنوز تجربه کافی برای اداره بازی بزرگ را ندارد.
آندره ویلاس بواس در پنج بازی آخرش با چلسی تنها توانست یک پیروزی آن هم برای بولتونی که در خطر سقوط است را بدست آورد و در این پنج بازی یک شکست نا بخشودنی نیز برابر ناپولی بدست آورد و 3-1 بازی رفت تیمش در مرحله یک شانزدهم نهایی را از دست داد.
ویلاس بواس بازی آخرش ، نمایش نا امید کننده تیمش را تکمیل کرد و برابر وست برومویچ 1-0 شکست خورد و فاصله اش را با آرسنال بیشتر کرد تا امید به چهارم شدن و لیگ قهرمانان اروپا را برای چلسی و آبراموویچ کمرنگ کند. که این نا امیدی باعث شد تا آبراموویچ تصمیم به اخراج وی بگیرد.
charlize
04-03-2012, 23:47
زکی!
وضعیت مربی بعدی تیم چجوریاست؟
کسی خبر داره؟ اینکه ورزش3 گفته درسته؟
دستیار بواس تا اخر فصل مربی میمونه؟!
+
گاس الان کجاهاست؟!
آنژی؟!
شانس آوردنش در پایان فصل چجوریاست؟!
Majid393
05-03-2012, 06:59
خیلی ناراحت شدم. اخراج بواس در این مقطع کاملا" اشتباه بود. اگر قرار بود اخراج بشه باید زودتر از اینها اخراج میشد. بعدش دی متئو میخواد چیکار میخواد بکنه تا آخر فصل ؟ خب همین بواس میموند دیگه!
بازیکنهایی که بواس مشکل داشتن قطعا" الان خیلی خوشحال هستن.
آره.
گاس الان کجاهاست؟!
قراردادش با آنژی 18 ماهه هست. شاید بندی چیزی داشته باشه که آخر فصل بتونه جدا بشه.
زکی!
وضعیت مربی بعدی تیم چجوریاست؟
کسی خبر داره؟ اینکه ورزش3 گفته درسته؟
+
گاس الان کجاهاست؟!
آنژی؟!
شانس آوردنش در پایان فصل چجوریاست؟!
مورینیو خودش اعلام آمادگی کرده واسه بازگست به چلسی، فقط اگه یه وقتی با آبراهام دچار مشکل نشه
خبرشم اینه اگه نخوندین:
مورینیو برای بازگشت به چلسی اعلام آمادگی کرد
خوزه مورینیو سرمربی پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید اعلام کرد آماده است بازگشتی رویایی به نیمکت تیم فوتبال چلسی داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، آقای خاص تابستان امسال رئال مادرید را به مقصد لیگ برتر انگلیس ترک خواهد کرد و به نوشته روزنامه انگلیسی سان مورینیو که دو بار لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرده و در طول سه سال حضورش در چلسی 6 عنوان قهرمانی با این تیم به دست آورده قصد دارد بار دیگر به نیمکت آبی های لندنی بازگردد.
یک منبع آگاه و نزدیک به مورینیو در گفتگو با سان گفت:" خوزه برای هدایت چلسی به استمفوردبریج بازمی گردد. او می داند شرایط چلسی مانند قبل نیست و برای اینکه بتواند بار دیگر با این تیم به موفقیت برسد کار دشواری پیش رو دارد. تنها شرط مورینیو این خواهد بود که آبراموویچ به هیچ عنوان در کار او خالت نکند و تمام اختیارات لازم را به او بدهد. او می خواهد قبل از قبول هدایت چلسی مذاکره ای شفاف با آبراموویچ داشته باشد."
آبراموویچ مالک ثروتمند باشگاه چلسی بعد از رفتن مورینیو در سال 2007 مربیان زیادی را استخدام کرد اما هرگز نتوانست نتایجی که با سرمربی پرتغالی کسب کرده بود را تکرار کند.
آورام گرانت، فیلیپ اسکولاری، گاس هیدینک، کارلو آنچلوتی و اکنون آندره ویلاس بواس مربیانی هستند که بعد از مورینیو هدایت چلسی را بر عهده گرفته اند اما هرگز نتوانستند نتایج درخشان مورینیو با چلسی را تکرار کنند.
مورینیو یک کار نیمه تمام در چلسی دارد. او با چلسی در تمام جام های انگلیس از جمله لیگ برتر، جام حذفی، جام اتحادیه و جام خیریه به عنوان قهرمانی رسیده اما هرگز با این تیم لیگ قهرمانان اروپا را فتح نکرده است، کاری که با اینتر و پورتو انجام داده است.
مورینیو مربی واقعا قدریه، هیچ حرفی درش نیست، فقط یکمی مثل فیروز کریمی دنبال جار و جنجاله!
Majid393
06-03-2012, 07:34
ویلاس بواس ، مرد تنهای استمفوردبریج
آندره ویلاس بواس که پیدا کردن دوست در تیم را کار سختی می دانست ، با اخراجش از چلسی این تنهایی را دیگر نخواهد دید.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، روز یکشنبه ساعت 1:15 دقیقه بعد از ظهر ، کوبهام شاهد حضور آبراموویچ در رختکن بود که شروع به سرزنش کردن بازیکنان کرد و از عملکرد آنها انتقاد های تندی کرد و خبر اخراج آندره ویلاس بواس را به آنها گفت .
مالک باشگاه چلسی که دیگر از پروژه مرد پرتغالی خسته شده بود در جلسه ای اضطراری و دو ساعته با هیئت مدیره باشگاه بدین نتیجه رسید که دیگر نمی تواند آندره را به عنوان سرمربی تیمش قبول داشته باشد. پس از آن بود که ویلاس بواس تنها 27 بازی با چلسی انجام داد و جایش را به دستیار اولش ، روبرتو دی متئو داد.
رومان آبراموویچ که از نتایج تیمش اصلا راضی نیست به بازیکنان نظر شخصی اش را گفت و آنها را مسئول تمام ناکامی های چلسی نامید و بازیکنان را تهدید کرد که در تابستان تغییرات زیادی در تیم ایجاد خواهد کرد.
روز یکشنبه مربی سابق پورتو و چلسی مثل همیشه در تمرینات شرکت کرد و بازیکنان را پس از گرم کردن راهی استخر کرد و کارهای تاکتیکی را زیر نور و باران ادامه داد ، سپس آبراموویچ ، تننبائوم و گورلی نیز با اسکورد و اقدامات امنیتی شدیدی وارد کوبهام شدند. حالا آندره می تواند با دیدن آنها خود را هفتیم مربی اخراج شده آبراموویچ بداند.
تقریبا ساعت 10 صبح بود که مایکل امنالو مدیر فنی تیم چلسی به دیدار خصوصی با آبراموویچ احضار شد و در زمان تمرین تیم با مالک تیمش صحبت کرد. آنها نزدیک به دو ساعت با هم صحبت کردند و از او بیشتر در خصوص اینکه چه کسی را جایگزین ویلاس بواس بکنند صحبت شد.
آبراموویچ که کاملا به آندره ویلاس بواس اطمینان داشت و بیشتر برای کنترل رختکن تیمش تصمیم به اخراج مربی جوانش گرفت.
آبراموویچ بازیکنانی که از حضور آندره ناراحت بودند را جمع کرد و با آنها به تندی صحبت می کرد . بازیکنانی که در مقایسه با بازیکنان مورد نظر ویلاس بواس عملکرد خیلی ضعیفی داشتند ، ویلاس بواس خواهان بازیکنانی چون هالک و فالکائو بود که روی هم 74 گل در این فصل به ثمر رسانده است ، اما دروگبا و تورس با هم تنها 11 گل برای چلسی زده اند.
آندره ویلاس بواس همیشه در چلسی تنها بود و زمانی که آنها 5-3 به آرسنال باخت این شکست را گردن گرفت و از فرط ناراحتی نتوانست شب را به منزلش بازگردد و در کوبهام شب را تا صبح گذراند.
آندره که به کارش اعتیاد پیدا کرده بود و 12 ساعت از روز را در زمین تمرین می گذراند از تصمیم آبراموویچ ناراحت و عصابانی شده بود و برای اولین بار با اضطراب بسیار سوار بر ---- مشکلی اش کوبهام را ترک کرد.
ساعت 18 روز یکشنبه آندره هنوز داشت تاکتیک ها و برنامه هایش را مرور می کرد و نمی خواست چلسی را ترک کند . اما باید شکستش را قبول می کرد و مثل همیشه برای اعضای تیم و هواداران غریبه بود.
در روزی که آندره از اخراجش ناراحت بود بازیکنان بزرگ تیم از اینکه در رختکن تیمشان وقت زیادی را سپری کرده بودند خسته شدند و از رختکن خارج شدند تا چیزی بخورند!
ویلاس بواس روز جمعه نیز در مصاحبه ای اعلام کرده بود که پیدا دوست در باشگاه برایش خیلی سخت بوده است. ذهن و گفتار او واضح بود و نشان می داد که از رابطه بازیکنان بزرگ تیمش با خودش را ناراضی بود.
chelsealondon.ir/site/index.php/news/articles/218-2012-03-05-14-15-39
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دی متئو : ایده های خوبی برای تیم دارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ir%2Fsite%2Findex.php%2Fnews%2F220-2012-03-05-20-46-17)
روبرتو دی متئو معتقد است که با چند تغییر در ترکیب تیم بتواند ایده های خوبش را در تیم اجرا کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، روبرتو دی متئو سرمربی کنونی تیم چلسی که پس از اخراج ویلاس بواس سکان هدایت آبی ها را در دست گرفته است امروز در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاه چلسی انجام داد و گفت :" برای افراد حاضر در باشگاه 24 ساعت سختی را سپری کرده ایم."
وی در خصوص گذشته ویلاس بواس در چلسی گفت :" آندره چیزهای خوب و مثبتی آورد و نظریه باشگاه را تغییر داد و ما می توانیم تغییرات وی را ببینیم. من از کار کردن با او بسیار لذت بردم و همیشه در زندگیمان با هم دوست خواهیم بود ، اما من باید با باشگاه پیش بروم و بهترین کارم را بهمراه بازیکنان انجام دهم."
دی متئو که برای نخستین بار به عنوان سرمربی چلسی این تیم را تمرین داد ، گفت :" صبح خوبی بود ، ما شنبه بازی کردیم و تمرین کوتاهی داشتیم . ما برای اطمینان بیشتر باید دوباره گروه بندی کنیم . امروز باید با بازیکنان بیشتر به طور خصوصی صحبت کنم تا آنها را به فرم طبیعی بازگردانم و باید به کارمان ادامه دهیم."
وی همچنین در خصوص اضافه شدن ادی نیتون ، مربی تازه وارد چلسی نیز گفت :" ادی به خوبی باشگاه و خیلی از بازیکنان را می شناسد. من با او سالها کار کرده ام و خیلی برای او راحت بود که تا پایان فصل به ما دست یاری دهد. او مرد چلسی است و من از کسانی که نگران باشگاه هستند به او دید مثبتی داشته باشند. :" ما نظراتمان را با هم در میان می گذاریم و گفتگو می کنیم و ما خیلی ایده های مشترکی داریم که تیم چطور بازی کند .اینکه افراد با دانش و تجربه داشته باشند خوب است . کسی که در لیگ برتر بازی کرده است و ادی تا فصل گذشته لیگ برتر نیز حضور داشته است."
سرمربی دوست داشتنی چلسی درباره اولین بازی اش برابر بیرمنگام در یک بازی حساس در جام حذفی گفت :" من ایده خوبی برای تیم دارم ، من می خواهم در توپ های برگشتی بازی کنیم . اما هنوز درباره یک یا دو پست مطمئن نیستم و شاید چند تغییردر ترکیب داشته باشیم . با توجه به مصدمیت ها ، خوزه بوسینگوا همچنان در دسترس نیست و راس ترنبال نیز مصدوم است . اشلی کول را نیز باید ببینیم چه شرایطی خواهد داشت."
بیرمنگام 0 - 2 چلسی
چلسی توانست با پیروزی برابر بیرمنگام خود را به دور بعدی جام حذفی انگلستان برساند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از تساوی 1 بر 1 چلسی برابر بیرمنگام ، این بازی به دیدار برگشت رسید و آبی ها توانستند نخستین بازی خود را پس از جدایی آندره ویلاس بواس با پیروزی پشت سر بگذارند تا امید روزهای خوب در استمفوردبریج ، بار دیگر روزنه پیدا کند.
بازیکنان بیرمنگام : دویله ، پابلو ، اسپکتور ، دویس ، انداو ( 72- کینگ ) ، ماچ ، گومیز ، الیوت ، ردموند ، رونی ( 59 - بورک ) ، زیگیک
بازیکنان استفاده نشده : مایهیل ، پاکوود ، والس ، ریلی ، یرویس
گل:-
کارت زرد : زیگیک
بازیکنان چلسی : چک ، ایوانوویچ ، لوئیز ، کیهیل ، برتراند ، رامیرس ( 75 – لمپارد ) ، میکل ، میرلس ، تورس ، ماتا (89- اسین ) ، کالو ( 59 – استوریج )
بازیکنان استفاده نشده : هیلاریو ، تری ، دروگبا ، لوکاکو
گل: ماتا (54) ، میرلس (60)
کارت زرد: تورس
داور : تیلور
تماشاگران : 21822 نفر
آمار بازی
شوت : بیرمنگام 7 – 11 چلسی
شوت در چارچوب : بیرمنگام 4 – 6 چلسی
کرنر : بیرمنگام 10 – 5 چلسی
خطا : بیرمنگام 8 – 11 چلسی
درصدمالکیت توپ : بیرمنگام 47 – 53 چلسی
- خوان ماتا در نیمه دوم یک پنالتی که روی تورس انجام شد را خیلی بد زد و دروازه بان آن را مهار کرد.
- چلسی با این پیروزی باید در دور ششم جام حذفی به مصاف لستر سیتی برود.
Majid393
08-03-2012, 01:09
بدون شرح :
vahidgame
08-03-2012, 17:45
آمار جالبی بود. کلا هر مربی چلسی بیاد باید اینو در نظر بگیره که صبر مدیران باشگاهه خیلی کمه....
در مورد مربی تیم هم گزینه های زیاد به گوش می رسه. از مورینیو گرفته تا گواردیولا و بنیتس و یواخیم لو!
که اگه این گزینه های درست باشن امیدوارم به هیچ وجه اون سه گزینه دوم انتخاب نشن که با اینکه مربیان خیلی خوبین ولی فکر نکنم توی چلسی بتونن موفق بشن و بهترین گزینه مورینیو هستش که اگه چلسی تا آخر این فصل یه جوری دووم بیاره توی تابستون شاید بتونه دوباره مورینیو رو به لندن بیاره و دوباره موفقیت های خودشو تکرار کنه
چلسی 1 – 0 استوک سیتی
چلسی توانست در روز تولد باشگاهش استوک سیتی را شکست دهد و دومین پیروزی پیاپی خود را بدست آورد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، چلسی پس از جدایی آندره ویلاس بواس ، توانست دومین پیروزی پیاپی خود را با مربیگری روبرتو دیمتئو بدست آورد تا خود را آماده بازی با ناپولی بکنند.
ترکیب چلسی : چک ، ایوانوویچ ( 46 – لوئیز ) ، کول ، کیهیل ، تری ، رامیرس ، لمپارد ، میکل (67 - استوریج ) ، میرلس ( 37 – ماتا ) ، دروگبا ، کالو
بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، اسین ، رومئو ، تورس
گل : دروگبا ( 68 )
کارت زرد : میکل
ترکیب استوک سیتی : بگوویچ ، هاچ ، شاوکراس ، ویلکینسون ، شاتون ، ویلسون ( 50 – آپسون ) ، دیائو ( 50 – پالاکویس ) ، وایت هد ، جونز ( 60 – یرومه ) ، فولر ، والترز
بازیکنان استفاده نشده : سورنسن ، پانانت ، دلاپ ، کراوچ
گل : -
کارت زرد : ویلسون ، دیائو
کارت قرمز : فولر
داور : مارینر
تماشاگران : 40945 نفر
آمار بازی:
شوت : چلسی 21 – 8 استوک سیتی
شوت در چارچوب : چلسی 11 – 3 استوک سیتی
کرنر : چلسی 14 – 1 استوک سیتی
خطا : چلسی 12 – 15 استوک سیتی
درصد مالکیت توپ : چلسی 66 – 34 استوک سیتی
پیش بازی چلسی - ناپولی
آبی های لندن چهار شنبه شب در ورزشگاه استمفوربریج باید به مصاف ناپولی برود.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، بازی رفت این دو تیم با نتیجه ی 3-1 به سود ناپولی به پایان رسیده است.چلسی برای صعود حداقل به برد 2-0 نیاز دارد که چندان دور از انتظار نیست.
سخن مربیان در مورد این بازی
وبرتو دی متئو(چلسی) : " آن ها با توجه به داشتن بازیکنانی استثنایی تیم بسیار خوبی هستند.اما آن ها باید با تیمی فوق العاده روبه رو شوند و نا قطعا کار را برای آنان دشوار خواهیم کرد."
والتر مازاری(ناپولی) : "ما برای نبرد لندن آماده هستیم. چلسی در نظر دارد که روند بازی را در دست گیرد ولی ما با خط حمله ی خود با آن ها مبارزه خواهیم کرد.ا باید به دنبال کلزنی باشیم."
آمار بازی
آبی ها تنها سه بازی را در این فصل لیگ قهرمانان با پیروزی پشت سر گذاشته اند.در حالی که در هر هفت بازی نسبت به رقبای خود سرتر بوده اند.
چلسی هر سه بازی خانگی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته است.در این سه بازی 10 گل به ثمر رسانده و هیچ گلی نیز دریافت نکرده است.
با این حال آبی های لندن در سه بازی خانگی اخیر خود در مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان موفق به گلزنی نشده اند.
از سال 1966 تا کنون،ناپولی تنها یک بار توانسته است سه بازی متوالی در رقابت های اروپایی را با پیروزی پشت سر گذارد.
هر دو تیم در هر هفت بازی خود در این فصل لیگ قهرمانان اروپا موفق به گلزنی شده اند.
ناپولی برترین تیم این فصل لیگ قهرمانان از نظر به ثمر رساندن موقعیت های گل میباشد.آن ها 22% از شوت های خود را به گل تبدیل کرده اند.
ناپولی در این فصل رقابت ها هفت گل به ثمر رسانده است که 6 گل از این تعداد در نیمه ی اول به تور دروازه چسبیده اند.
دیدیر دروگبا توانسته است 4 گل در چهار بازی اخیرش(در لیگ قهرمانان اروپا ) به ثمر رساند.اما موفق به گلزنی در دور رفت مسابقات این فصل رقابت ها نشده است.
ادینسون کاوانی با زدن 5 گل و دادن 2 پاس گل در به ثمر رسیدن 7 گل از 13 گل این فصل ناپولی نقش مستقیم داشته است.
ماتا : هیچ چیز غیر ممکن نیست
چلسی چهارشنبه شب در حالی به مصاف ناپولی میرود که بازی رفت را با نتیجه ی 3-1 در ناپل شکست خورده است.ولی ماتا اعتقاد دارد با اعتماد به نفسی که در روزهای اخیر بدست آورده اند می توانند از پس ناپولی بر آیند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،پس از پیروزی های اخیر چلسی زیر نظر روبرتو دیمتئو که جانشین آندره ویلاس بواس شد ،ماتا معتقد است که بازیکنان اعتماد به نفس خود را بار دیگر بدست آورده اند و خاطر نشان کرد:"در فوتبال هیچ چیز غیر ممکن نیست.در استمفوردبریج ودر این فصل لیگ قهرمانان ما نتایج بسیار خوبی را در مرحله ی گروهی بدست آوردیم:3-0 ، 5-0 و 2-0."
ستاره ی 23 ساله ی آبی ها ادامه داد : "همه ی تماشاگران قطعا ما را تشویق خواهند کرد.این یک فینال زودهنگام برای ماست و من فکر میکنم می توانیم در آن برنده شویم."
مرد اسپانیایی چلسی اضافه کرد : "از همان دقایق ابتدایی ما باید برای ساختن موقعیت های گلزنی تلاش کنیم.همه می دانیم که آن ها مهاجمان فوق العاده ای دارند.ما باید مراقب آن ها باشیم ولی ما قصد داریم از دقیقه ی اول بازی آن ها را تحت فشار حملات خود قرار دهیم."
ه گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،پس از پیروزی های اخیر چلسی زیر نظر روبرتو دیمتئو که جانشین آندره ویلاس بواس شد ،ماتا معتقد است که بازیکنان اعتماد به نفس خود را بار دیگر بدست آورده اند و خاطر نشان کرد:"در فوتبال هیچ چیز غیر ممکن نیست.در استمفوردبریج ودر این فصل لیگ قهرمانان ما نتایج بسیار خوبی را در مرحله ی گروهی بدست آوردیم:3-0 ، 5-0 و 2-0."
ستاره ی 23 ساله ی آبی ها ادامه داد : "همه ی تماشاگران قطعا ما را تشویق خواهند کرد.این یک فینال زودهنگام برای ماست و من فکر میکنم می توانیم در آن برنده شویم."
مرد اسپانیایی چلسی اضافه کرد : "از همان دقایق ابتدایی ما باید برای ساختن موقعیت های گلزنی تلاش کنیم.همه می دانیم که آن ها مهاجمان فوق العاده ای دارند.ما باید مراقب آن ها باشیم ولی ما قصد داریم از دقیقه ی اول بازی آن ها را تحت فشار حملات خود قرار دهیم."
خوشبيني مهاجم چلسي براي صعود به مرحله بعدي ليگ قهرمانان
دروگبا: مي توانيم بر ناپولي غلبه کنيم
مهاجم ساحل عاجي تيم فوتبال چلسي گفت: اگر مثل بازي مقابل استوک و بيرمنگام باشيم، قادر به پيروزي بر ناپولي هستيم.
به نقل از رویترز، فردا شب (چهارشنبه) در آخرین سری از پیکارهای برگشت دور یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، چلسی در ورزشگاه خانگی خود «استمفوردبریج» پذیرای ناپولی است. حریف ایتالیایی در بازی رفت شکست ۳ بر یک آبیپوشان شهر لندن را رقم زده است.
با توجه به ثبت این نتیجه، چلسی در آستانه حذف قرار دارد اما دیدیه دروگبا معتقد است یارانش میتوانند آن نتیجه را جبران کرده و به جمع ۸ تیم دور بعد راه یابند.
وی اظهار داشت: بازی با ناپولی حتی در خانه سخت است. ما تجربه رویارویی با حریف ایتالیایی را در بازی رفت داشتیم. میدانیم بازی کردن با آنها چقدر دشوار است. البته امکان موفقیت مقابل همین رقیب نیز وجود دارد. به شرطی که مثل بازی با استوکسیتی و بیرمنگام باشیم.
در دیدار روز شنبه دروگبا موفق شد تک گل تیمش را در بازی مقابل استوک به ثمر برساند تا برد یک بر صفر ثبت شود. سه شنبه گذشته نیز در بازی جام حذفی با بیرمنگام نیز یارانش پیروزی ۲ بر صفر را جشن گرفتند.
مهاجم 34 ساله ساحل عاجی افزود: از این رو باید دقیق باشیم و توان خود را متمرکز کنیم. برنامههای تاکتیکی را به دقت در زمین پیاده کنیم. در آن صورت شانس موفقیت زیاد است.
Majid_17_206
15-03-2012, 01:50
Chelsea 4-1 napoli
آقا تبریک میگم رفتیم دور بعد....مرسی دی متئو
arashsard
15-03-2012, 01:55
اقا تبریک میگم.هر چند تلوزیون بازی رو پخش نکرد اما توو وقت معمول 3 بر 1 بردیم. توی وقت اضافه هم ایوانویچ گل زد و 4 بر 1 بردیم و صعود کردیم. تبریکککککککک به همه آبیها
چلسی 4 (5) – ناپولی 1 (4): رستگاری در دقیقه 115
چلسی بازی را به وقت اضافی کشاند و با گل دقیقه 105 پیروز شد.
سایت گل – چلسی توانست در دیداری دشوار در وقتهای اضافی چهار بر یک ناپولی را شکست دهد و به دور بعدی لیگ قهرمانان راه پیدا کند. به این ترتیب ناپولی شگفتیساز هم از دور رقابتها کنار رفت.
ناپولی در ابتدای بازی درخشان کار کرد و چند موقعیت عالی داشت، اما این چلسی بود که در دقیقه 27 به گل رسید. دیدیه دروگبا که تا آن لحظه در میدان ناپیدا بود سانتر عالی رامیرس از سمت چپ را با ضربه سری دیدنی و شیرجهای به گل اول بازی تبدیل کرد.
چلسی در ادامه موقعیتهایی بسیار خوب به دست آورد اما درخشش پائولو کاناوارو مانع گلزنی آنها شد.
چلسی در ابتدای نیمه دوم و در دقیقه 47 به گل رسید. ناپولی کرنری ناشیانه داد و ضربه کرنر را جان تری بالاتر از دستان مورگان دسانکتیس با ضربه سر وارد دروازه ایتالیاییها کرد.
در دقیقه 54 بود که ناپولی گل زد. تری سانتر آندرهآ دوسنا، بازیکن تعویضی ناپولی را با ضربه سر برگرداند، اما گوکهان اینلر در لبه محوطه جریمه توپ را با سینه کنترل کرد و با شوتی دیدنی دروازه پتر چک را گشود.
دو تیم در ادامه موقعیتهایی داشتند تا این که چلسی در دقیقه 75 به گل سوم رسید. روی یک ضربه کرنر، برانیسلاو ایوانوویچ با ضربه سر توپ را به دست دوسنا زد و داور به نقطه پنالتی اشاره کرد و فرانک لمپارد توپ را وارد دروازه کرد.
در ادامه دو تیم حملات خاصی نداشتند و بازی با همین نتیجه سه بر یک در وقت معمول به پایان رسید و دو تیم مجبور شدند در دو وقت پانزدهدقیقهای به بازی ادامه دهند.
چلسی در نیمه اول وقت اضافی چند موقعیت داشت که ایوانوویچ و تورس آنها را از دست دادند، اما سرانجام ایوانوویچ در دقیقه 105 گل برتری چلسی را زد. مدافع صرب توپ را روی کار عالی دروگبا در سمت راست با شوت به سقف دروازه ناپولی رساند.
در نیمه دوم وقت اضافی هم گلی زده نشد و چلسی به دور بعد راه یافت.
-----------
پ.ن :
چیکار کردن بچه ها دمشون گرم . حال کردم به مولا ! :40:
ضمنآ تف به این شبکه سه که بازیو حتی با تاخیر هم نشون نداد:2:
shutdown
15-03-2012, 11:31
واقعا چلسی عالی بود....من تبریک میگم به همه هوادارای چلسی....تو بازی رفت ضعیف بودند خیلی...اما نشون دادند که تو استمفوربریج تیم قابل احترامی هستند....
تبریک به هوادارای خوبش و لیگ انگلیس
Reza31001
15-03-2012, 11:35
Chelsea 4 - 1 Napoli
Highlights: Chelsea/Napoli
UCL.11-12.Round.of.16.Chelsea.Vs.Napoli.Extended.Highligh ts.Sagopa.Kajmer.14.03.2012.mkv - 232.4 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ts.Sagopa.Kajmer.14.03.2012.mkv.html)
Alireza.M67
15-03-2012, 11:46
تبریک می گم ، مثل اینکه بدون مربی کارتون راحت تره :31:
به عنوان تنها نماینده انگلیس امیدوارم چلسی قهرمان بشه . :10:
Pessimist
15-03-2012, 12:38
منم صعود چلسی رو به همه طرفداران این تیم تبریک میگم!
اصلا فکر نمیکردم چلسی بتونه صعود کنه با توجه به اینکه بازی رفت رو سه بر یک باخته بود اما خب نتیجه ای هم نبود که نشه جبرانش کرد!
MOHAMMAD2010
15-03-2012, 13:16
دیشب از شبکه lider tv بازی رو دیدم
دم چلسی گرم
Ssarshar
15-03-2012, 14:20
لعنت به ناپولی که اینقدر تیممون رو اذیت کرد :31:
من هم از لیدر دیدم ...
از اون بازیهایی بود که تا سالها تو ذهن طرفداراش میمونه ...
چلسی عالی بود و مجال نفس کشیدن به ناپولی نداد ... ناپولی تحت تاثیر جو ورزشگاه بود کاملا ...
چقدر خوبه که دروگبا آمادست ...
shutdown
15-03-2012, 15:43
چلسی عالی بود و مجال نفس کشیدن به ناپولی نداد ..
نه داداش در اون حد هم که میگین نبود!
ناپولی چند ضد حمله خوف زد که انصافا 3تاش گل 100% بود!
چلسی صاحب توپ بود اما ناپولی هم موقعیت های خوبی داشت
vahidgame
15-03-2012, 17:30
سلام
اول جا داره واقعا تشکر کنیم از دوستانی که طرفدار تیم های دیگه مثل منچستر و آرسنال هستن و توی تاپیک پست دادن :10:
تبریک میگم به همه هوادارای چلسی به خاطر این برد شیرین
واقعا توی دلم افتاده بود که با نتیجه پر گل می بریم
این ویاس بواس وقتی بود یه کارای عجیبی می کرد مثلا همین بازی رفت مقابل ناپولی لمپارد رو دقیقه 70 اوردش! کلا از ترکیب هایی که اون می ذاشت زیاد خوشم نمیومد. توی همین بازی دیشب دیدین که چه قدر لمپارد چه قدر تاثیرگذار بود و به نظرم هر مربی که بخواد لمپارد رو نیمکت بذاره به خودش ظلم کرده! به جز لمپارد همچنین بودن تری و کول و اسین که توی بازی رفت کلا نبودن یا از ابتدا بازی نکردن هم توی برد خیلی تاثیرگذار بود
توی دور بعدی هم امیدوارم به تیم های اسپانیایی نخوریم مخصوصا رئال
Pessimist
15-03-2012, 18:45
آقا تو رو خدا انقدر از بازی خوب چلسی تعریف نکنید چون من بیشتر از قبل حسرت ندیدن بازی رو میخورم!
الان تیم چلسی تنها نماینده انگلستان تو این مسابقات هست و امیدوارم برای مرحله بعد با قرعه خوبی روبرو بشه(مثلا همون تیم قبرسی خیلی خوبه:31:)
پ.ن: بهتره مسئولان چلسی هم یه فکر به حال مربی بکنن چون خیلی به نفع تیم هست و یه جورایی از این بلاتکلیفی میان بیرون!
و در آخر یه بار دیگه صعود تیم چلسی رو تبریک میگم!
pcforlife
15-03-2012, 21:04
کاریکاتور روز: چلسی؛ از جهنم به بهشت
آبی ها در 10 روزی که از اخراج ویلاس بواس می گذرد، سه پیروزی به دست آورده اند
سایت گل - روبرتو متئو بعد از به عهده گرفتن هدایت چلسی در سه دیدار پیاپی این تیم را به پیروزی رسید که آخرین آن، دیدار شب گذشته مقابل ناپولی در چمپیونزلیگ بود؛ دیداری که در آن آبی ها توانستند شکست 3-1 دیدار رفت را با پیروزی 4-1 جبران کنند و راهی مرحله بعدی لیگ قهرمانان شوند.
دی متئو به اعتماد مدیران چلسی پاسخ داده و باید دید این روند ادامه پیدا خواهد کرد یا خیر.
منبع:
sabok sangin
16-03-2012, 15:55
خوب بچه ها قرعه کشی انجام شد و خوردیم به بنفیکا
به امید خدا بنفیکا رو که برنیم و صعود کنیم میخوریم به برنده بارسا و میلان که احتمالا بارسا هست
لیگ اروپا هم که منچستر یونایتد و سیتی که حذف شدن الان تنها نماینده انگلیس ما هستیم
به امید قهرمانی
arashsard
16-03-2012, 17:36
بنفیکا.... قرعه خوبی هست... اما بعدش با بارسا یا میلان.... خب توی نیم نهایی دیگه تیما همشون غول هستن... دیگه تیم آسون نداریم.. ولی بیشتر دوس دارم به میلان بخوریم
vahidgame
16-03-2012, 22:51
بیوگرافی روبرتو دی متیو رو حتما از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بخونید که خیلی جالبه
ظاهرا در دوران بازیگریش بازیکن بزرگی هم بوده
بعد یه نکته جالب هم اینه که از همون موقع که سرمربی چلسی شد قرار شده بوده که تا آخر فصل باشه که الان دیگه با این نتایج خوبی هم که گرفته به احتمال زیاد تا آخر این فصل هست. عاقلانه ترین کار همینه چون الان در این مقطع فصل اصلا مربی بزرگی هست که چلسی بتونه بگیره و حالا فرضا اگه بتونه بگیره هم اون مربی که نصف بیشتر فصل رو با چلسی نبوده چی کار می خواد بکنه؟! در نتیجه به نظرم بهتره چلسی فعلا با همین روبرتو دی متیو کار کنه تا ببینیم برای فصل بعد چی پیش میاد...
Pessimist
16-03-2012, 23:11
دوستان شما بازی ناپولی و چلسی رو دیدید بازی آرسنال و میلان رو هم دیدید!
بعد از دیدن این بازی ها به هممون ثابت شد که گل زدن تو خونه حریف چقدر مهمه و میتونه خیلی به درد یه تیم بخوره!اگه آرسنال حداقل یه گل تو بازی رفت میزد الان ما به جای میلان صعود کرده بودیم!
تیم چلسی هم واقعا اون یه گلی که تو خونه ناپولی زد خیلی به دردش خورد و اگه اون یه گل زده نمیشد شاید اصلا صعود نمیکرد.
راستی متوجه شدم چلسی باید با بنفیکا بازی کنه مطمئنا بازی آسانی نخواهد بود و در صورت صعود چلسی تو مرحله بعد باید با برنده میلان و بارسا بازی کنه که اونم به مراتب سخت تر ازاین بازی خواهد بود.
به هر حال امیدوارم از بین این چهارتا تیم چلسی به فینال صعود کنه و در صورت صعود این تیم یه جورایی میزبان محسوب میشه چون فینال تو ورزشگاه ومبلی خواهد بود.
Majid393
17-03-2012, 01:41
برد مقابل ناپولی رو تبریک میگم. قرعه ی نسبتا" خوبی هم نصیبمون شد. البته بنفیکا تیم خطرناکیه.
دی متئو از موقعی که اومده خوب تونسته تیم رو جمع و جور کنه و از بحرانی که داشت نجات بده. تغییراتی هم به وجود آورده. ترکیب رو عوض کرده، ساختار دفاعی تیم رو بهبود بخشیده، مشکلات خط هافبک و حمله کمتر شده و از همه مهمتر با بازیکنها رابطه ی بسیار خوبی ایجاد کرده و باهاشون صمیمی هست چیزی که بواس به شدت توش ضعف داشت. البته با 3 بازی نمیشه قضاوت کرد ولی در مجموع عملکردش خوب بوده.
بازی با ناپولی هم که من قبل از بازی مطمئن بودم صعود میکنیم :دي. یکی از بهترین بازیهای فصلمون رو انجام دادیم. دی متئو به خوبی از نقاط ضعف حریف استفاده کرد (توپهای هوایی و تجربه کم بازیکنهای ناپولی تو بازیهای اروپایی) و تیم با یه نتیجه خوب صعودش رو جشن گرفت. دروگبا هم یکی از بهترین بازی هاش رو انجام داد.
ظاهرا در دوران بازیگریش بازیکن بزرگی هم بوده
بله بله :دي
یکی از بهترین بازیکنهای باشگاه بوده. جالب اینه که با جان تری همبازی بوده با 10 سال اختلاف سن :دي
arashsard
17-03-2012, 12:26
چون فینال تو ورزشگاه ومبلی خواهد بود.
فینال پارسال ومبلی بود.امسال الینس ارنا مونیخ میزبانه
dash_mehdi
17-03-2012, 13:02
فردا قراره بازی چلسی با من سیتی از شبکه 3 پخش بشه (ساعت 17.30)
اما من هنوز نمی دونم چرا اخبار ورزشی مربوط به فوتبال انگلیس از طرف ایران تحریم شده و هیچ خبری پخش نمیکنه ولی پخش زنده نه:18:
sabok sangin
17-03-2012, 17:08
فردا قراره بازی چلسی با من سیتی از شبکه 3 پخش بشه (ساعت 17.30)
اما من هنوز نمی دونم چرا اخبار ورزشی مربوط به فوتبال انگلیس از طرف ایران تحریم شده و هیچ خبری پخش نمیکنه ولی پخش زنده نه:18:
بازی ساعت 23:15 روز 4شنبه شبکه 3
بازی ساعت 23:15 روز 4شنبه شبکه 3
البته اون روز ساعت 10 شب قراره بازیهای لیگ قهرمانان آسیا رو نشون بده پس عملآ مشخصه که بازی چلسی و سیتی پخش نخواهد شد.
این اعلام برنامه های سایت ورزش 3 و خود شبکه سه همش حرف مفته ! بازی چلسی ناپولی رو هم قرار بود با تاخیر پخش کنه که به جاش بازی برزیل بوسنی رو پخش کرد..
در کل زیاد جدی نگیرید !
راستی فردا هم تو FA Cup با لسترسیتی بازی داریم
Reza31001
17-03-2012, 19:26
من که چشمم آب نمیخوره روز دوم سال مسابقه فوتبال از انگلیس پخش کنن به خصوص که قبلش پرسپولیس و سپاهان بازی دارن
روز قبلش میگن با تاخیر موقع مسابقه هم که انگار نه انگار همچین مسابقه ای وجود داشته !!!
arashsard
17-03-2012, 22:13
منم فکر میکنم پخش نکنن.چرت و پرت میگن.اینم برنامه بازیها که پخش زنده میشه
vahidgame
18-03-2012, 00:44
شبکه 3 با این کارای اخیرش از جمله حذف خبرهای انگلیس از اخبارش دیگه به نظرم شبکه ورزشی نیست و بهتره زیاد بهش توجه نکنیم...
جالبه ما تو این چند روز اخیر چند تا بازی پشت سر هم نسبتا سخت داریم
امروز یعنی یکشنبه با لسترسیتی توی جام حذفی بازی می کنیم. بعد از اون هم دو تا بازی سخت توی لیگ داریم. چهارشنبه میهمان منچستر سیتی و شنبه هفته بعد میزبان تاتنهام هستیم که کلا فاصله بازی ها خیلی نزدیکه!
امیدوارم بازی های باقی مونده لیگ رو خوب نتیجه بگیریم و حتما سهمیه لیگ قهرمانان سال دیگه رو بگیریم که برامون خیلی مهمه
Reza31001
18-03-2012, 09:24
خدایی برنامه رو نگاه کنید!
خنده داره
ساعت 10 سپاهان - الاهلی رو میذاره بعد 11 و ربع چلسی - من سیتی!
از کی تا حالا تو 75 دقیقه یه بازی تموم میشه خدا عالمه
arashsard
18-03-2012, 13:00
دیشب هم نوشته بود بازی بارسلونا با سویا با تاخیر پخش میشه اما بازی لاتزیو و رم که مال عهد تیرکمون بود رو پخش کرد...
dash_mehdi
18-03-2012, 19:33
خوب این برد خوب رو به همه تبریک میگم
شیرینی برد با گلزنی تورس تو چندان شد
امیدواردم این بازی برای تورس شروعی دوباره باشه و به روز های اوجش برگرده.
در کل بدون شک بهترین بازیکن زمین تورس بود چون هم 2 گل زد و هم 2 پاس گل زیبا داد.
CHELSEA 5 - 2 LEICESTER CITY
STAMFORD BRIDGE
خب بازی با لستر رو 5-2 بردیم با درخشش تورس که دو گل زد و دو پاس گل هم داد
نکته جالب پخش بازی از شبکه سه بود:31:
با روحیه میریم واسه بازی با سیتی
--------------
چلسی 5 – 2 لستر سیتی
چلسی موفق شد با پیروزی برابر لستر سیتی خود را به جمع چهار تیم نهایی جام حذفی برساند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، چلسی بهمراه دیمتئو توانست نوار پیروزی هایش را ادامه دهد و چهارمین پیروزی متوالی خود را با این مربی جوان ایتالیایی بدست بیاورد.
در این دیدار فرناندو تورس با 2 گل زده و 2 پاس گل توانست درخشش چشمگیری در ترکیب تیمش داشته باشند و بهترین بازیکن این بازی نامیده شود.
بازیکنان چلسی : چک ، ایوانوویچ (76 – لوئیز )، بوسینگوا ، کیهیل ، برتراند ، میکل ، میرلس ، تورس ، ماتا (46- مالودا) ، کالو (63 – اسین ) ، استوریج
بازیکنان استفاده نشده : هیلاریو ، فرییرا ، لمپارد ، دروگبا
گل : کیهیل (12) ، کالو (17) ، تورس (63، 85) میرلس (90)
کارت زرد:-
بازیکنان لستر : اشمایکل ، کونچسکی ، بامبا ، ست لدگر ( 63- اسچلاپ ) ، مورگان ، دایر ، ولنس ( 83- مارشال ) ، گالاگر ( 43- پلتایر) ، بکفورد ، ناگنت
بازیکنان استفاده نشده : اسمیت ، کندی ، هوپر ، هاوارد
گل:-
کارت زرد:-
داور: پروبرت
تماشاگران : 38276 نفر
آمار بازی:
شوت: چلسی 9 – 9 لستر سیتی
شوت در چارچوب: چلسی 7 – 4 لستر سیتی
کرنر: چلسی 4 – 4 لستر سیتی
خطا: چلسی 1 –3 لستر سیتی
درصد مالکیت توپ: چلسی – لستر سیتی
Pessimist
18-03-2012, 21:27
منم بازی امروز چلسی با لسترسیتی رو دیدم و این برد رو تبریک میگم!
من اصلا نمیدونستم لسترسیتی بازیکن معروف هم داشته باشه وقتی بازی شروع شد متوجه شدم سه تا بازیکن خیلی معروف تو این تیم بازی میکنه (کانچسکی،اشمایکل،گالاگر) ولی خب چلسی خیلی خوب و حساب شده بازی کرد و به مرحله بعد صعود کرد.به نظر میرسه چلسی در نبود ویاس بویاس خیلی بهتر داره نتیجه میگیره با توجه به اینکه اکثر تیم های قوی از جام حذفی کنار رفتن شانس چلسی برای قهرمانی خیلی بیشتره.
arashsard
18-03-2012, 21:47
منم تبریک میگم ولی خوشحالی من بیشتر از این جهت هست که تورس عالی بازی کرد...
الان قرعه کشی مرحله نیمه نهایی انجام شد
چلسی باید با برنده بازی تاتنهام/بولتون بازی کنه ( 14 آوریل)
از اونطرف هم لیورپول با برنده ساندرلند/اورتون بازی میکنه ( 15 آوریل)
dash_mehdi
19-03-2012, 00:30
با توجه به اینکه اکثر تیم های قوی از جام حذفی کنار رفتن شانس چلسی برای قهرمانی خیلی بیشتره.
دوست عزیز تنها تیمی که چلسی شانس بیشتری برای بردن داره 1-تاتنهام هست 2-بولتون
البته تاتنهام یک تیم بزرگ و قوی هست اما میشه گفت چلسی راه بردن تاتنهام رو فهمیده و نتایج دیدار های اخیر با تاتنهام نشون میده که چلسی خیلی خوب میبره تاتنهام رو.
اما دقیقا برعکس اورتون در بازی های اخیر به گربه سیاه چلسی تبدیل شده.
لیورپول هم که یک تیم بزرگه و متاسفانه چلسی هم داره تو لیگ رفت و برگش به لیورپول میبازه.
vahidgame
19-03-2012, 02:15
فکرشو نمی کردم این بازی رو تی وی پخش کنه! فکر کنم مسئولان شبکه 3 این تاپیکو دیدن بهشون بر خورده :دی
خوب بازی کردیم و با نتیجه خوب بردیم و یه سری بازیکنا هم مثل لمپارد و دروگبا و تری هم استراحت کردن تا برای این چند بازی حساس پیش رو آماده باشن
الان دیگه بازی ها خیلی فشرده و حساس شده و باید ترکیب ها به صورت چرخشی چیده بشن
کلا اگه بازیکنامون آماده باشن تیممون خیلی عالیه و از نظره مهره با تیم های درجه یک دیگه اروپا فرق زیادی نداریم
dash_mehdi
19-03-2012, 12:30
تازه قراره چهارشنبه زحمت چلسی با سیتی رو هم بکشه تلویزیون:31:
اون بازی واقعا حساسه اما متاسفانه دیگه دیره برای چلسی برای قهرمانی یا نایب قهرمانی:41:
arashsard
19-03-2012, 13:40
الان قرعه کشی مرحله نیمه نهایی انجام شد
چلسی باید با برنده بازی تاتنهام/بولتون بازی کنه ( 14 آوریل)
از اونطرف هم لیورپول با برنده ساندرلند/اورتون بازی میکنه ( 15 آوریل)
خدا کنه بولتون بیاد بالا. چلسی با بولتون خیلی بهتر میتونه بازی کنه...
Reza31001
19-03-2012, 15:38
منم یه تبریک دیرهنگام میگم!
تورش واقعا عالی بود اون پاس گل آخر هم که به میرلس داد برام جالب بود فکر میکردم خودش بزنه
بازی با من سیتی هم تو کنداکتور شبکه 3 نیست پس نباید انتظاری داشته باشیم
منچسترسیتی 2-1 چلسی: اولین شکست چلسی دی متئو
آبی های لندن تا یک پیروزی دیگر تنها 12 دقیقه فاصله داشتند اما ...
سایت گل- منچسترسیتی با پیروزی 2-1 مقابل چلسی، بار دیگر به یک امتیازی منچستریونایتد در صدر جدول رسید.
در این دیدار که ورزشگاه اتحاد برگزار شد دو تیم در نیمه اول به تساوی بدون گل رسیدند اما نیمه دوم حکایت دیگری داشت.
در دقیقه 60 گری کیهیل تیم میهمان را پیش انداخت تا آبی ها تنها 30 دقیقه با پنجمین پیروزی پیاپی شان از زمان حضور دی متئو روی نیمکت این تیم به عنوان سرمربی فاصله داشته باشند.
اما در دقیقه 78 سرخیو آگوئرو کار را به تساوی کشید تا امیدهای سیتی برای کسب امتیاز از این دیدار پررنگ تر شود. اما این پایان کار نبود و در فاصله 5 دقیقه به پایان بازی سمیر نصری گل دوم سیتی را به ثمر رساند تا اولین شکست چلسی تحت نظر دی متئو رقم بخورد.
با این پیروزی چلسی 49 امتیازی باقی ماند تا همچنان روی رتبه پنجم جدول جای بگیرد.
در دیدار همزمان تاتنهام مقابل استوک به تساوی 1-1 رسید تا جایگاهش در رتبه سوم به شدت به خطر بیفتد.
پ.ن : حیف شد از این بازی امتیاز نگرفتیم ولی یادمون نره سیتی این فصل تو خونش حتی 1 امتیاز هم از دست نداده و همه بازیهاش رو برده!
به هر حال مشکلی نیست امیدوارم بازی بعد تاتنهام رو تو زمین خودمون ببریم و فاصله رو کم کنیم :20:
vahidgame
22-03-2012, 11:25
آره حیف شد
جالبه توز هم بعد از مدت ها چند دقیقه بازی کرده و پاس گل دوم رو هم داده! فکر کنم اگه تیم های اروپا رو از نظر مهره بررسی کنن سیتی جزو رده های اول قرار می گیره!
ولی به هر حال الان برخلاف فصل های قبل قهرمانی که مهم نیست و چیزی که خیلی مهمه اینه که بتونیم حداقل چهارم بشیم و سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیریم
که با توجه به اینکه تاتنهام جدیدا افت کرده می تونیم جای اونو بگیریم و امیدوارم شنبه توی استمفوردبریج اونو شکست بدیم
arashsard
22-03-2012, 14:08
آره حیف شد.خب بالاخره بازی سختی بود... سیتی رو تو ورزشگاه خودش شکست دادن مشکله... امبدوارم این باخت باعث تضعیف روحیه بچه ها نشه...
Majid393
25-03-2012, 07:21
بعد از باخت به سیتی، با تاتنهام هم مساوی کردیم. تاتنهامی که شرایط چندان خوبی نداشت(3 باخت و 1 مساوی در لیگ).
شرایط برای کسب سهمیه یه خرده سخت شده. ضمنا" بازی با آرسنال و لیورپول هم باقیمونده.
Majid_17_206
25-03-2012, 11:26
خدایی اگه فصل بعد تو cl نباشیم که خیلی ضایع است...قبلا یه قانونی بود که قهرمان cl فصل بعد حتما توی بازی ها هست...مثل همون فصلی که لیورپول تو لیگ پنجم شد ولی چون تو cl قهرمان شده بود فصل بعد هم توی cl بود...این قانون هنوز هم وجود داره؟
vahidgame
27-03-2012, 00:14
باید تاتنهام رو می بردیم. الان شرایط برای جبران 5 امتیاز خیلی سخت شد!
الان 8 تا بازی تا پایان فصل مونده که بازی های چلسی نسبت به تاتنهام سختره
تاتنهام با تیم های درجه یک بازی نداره ولی در مقابل چلسی با آرسنال و لیورپول توی خونه اونا بازی داره
اگه امسال توی لیگ قهرمانان و جام حذفی نتیجه نگیریم شاید خیلی به چشم نیاد ولی اگه نتونیم سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیریم یه جورایی فاجعه رخ داده و به خاطر همین شاید فصل بعد مربی درستو حسابی به تیم نیاد
حالا جدای از این یه چیزی که در مورد لیگ جالبه که یونایتد با اینکه چند وقت پیش از سیتی عقب بود الان صدر جدول رو در دست گرفته و کم کم هم داره فاصل می گیره و احتمال قهرمانیش هم زیاده. در صورتی که از لحاظ بازیکنی با تیم های درجه یک دیگه اونو مقایسه کنید فرق خاصی دیده نمیشه و فکر کنم مربی و ساختار تیمی اونا ست که باعث میشه به اینجا برسن...
به هر حال امیدوارم روزی چلسی هم یه مربی بزرگ داشته باشه که سال های سال توی تیم باشه که اگه اون مورینیو باشه عالیه مخصوصا اگه یکی دو دهه ای هم به طور مداوم توی تیم باشه :دی
پیش بازی بنفیکا - چلسی: جای خالی آندره
آرتور
پریرا, لوئیزائو, ژاردل, امرسون
ژاوی گارسیا
گایتان, ویتسل, برونو سزار
کاردوسو, رودریگو
چک
کول, لوئیس, تری,ایوانوویچ
لممپارد, اسین
استوریج, ماتا, رامیرس
دروگبا
پابلو آیمار در دیدار این هفته مقابل الیانسه به عنوان بازیکن ذخیره به میدان رفت و تنها حرکت قابل توجه اش، دریافت کار قرمز در این دیدار بود؛ به همین دلیل احتمالا خورخه خسوس در دیدار مقابل چلسی از نیکلاس گایتان، اکسل ویتسل و برونو سزار در میانه زمین استفاده خواهد کرد.
نلسون الیویرا برای قرار گرفتن در خط حمله با رودریگو رقابت خواهد کرد؛ رودریگو در رقابت های این فصل لیگ پرتغال آمار بسیار خوبی از خود به جا گذاشته است.
اسکیل گارای و یانیک دیالو به دلیل مصدومیت دیدار فردا شب را از دست خواهند داد.
در سمت مقابل، روبرتو دی متئو امیدوار است برانیسلاو ایوانوویچ که از ناحیه ران پا دچار آسیب دیدگی شده، بتواند خود را به این دیدار برساند اما اگر این اتفاق رخ ندهد، ژوزه بوسینگوا از ابتدا در سمت راست خط دفاعی قرار خواهد گرفت. در مرکز خط دفاعی، داوید لوئیس جای گری کیهیل را خواهد گرفت.
در بقیه مناطق زمین بعید است دی متئو تغییرات زیادی نسبت به دیدار مقابل ناپولی تغییرات زیادی در تیمش ایجاد کند. احتمالا دروگبا در خط حمله به تورس ترجیح داده خواهد شد.
آیا می دانستید؟
- بنفیکا آخرین بار در لیگ پرتغال در ماه فوریه مقابل گیمارش شکست خورد. از آن دیدار به بعد شاگردان خورخه خسوس در سه دیدار پیاپی از جمله مقابل پورتوی صدرنشین به پیروزی رسیدند.
- رودریگو در رقابت های این فصل 8 گل برای بنفیکا در لیگ پرتغال به ثمر رسانده در حالی که در 17 دیداری که فصل گذشته برای بولتون انجام داد، تنها یک بار موفق به گلزنی شد.
- تیم پرتغالی در مرحله قبل با پیروزی 4-3 در مجموع دو دیدار مقابل زنیت سن پترزبورگ پای به این مرحله گذاشتند.
- این اولین رویارویی چلسی مقابل بنفیکاست. تیم های پرتغالی در رقابت های این فصل برای تیم های انگلیسی حسابی دردسرساز شدند. بنفیکا در مرحله گروهی باعث حذف منچستریونایتد شد و در لیگ اروپا هم اسپورتینگ لیسبون، منچسترسیتی را از دور رقابت ها خارج کرد.
- آبی ها در حال حاضر دو بازیکن سابق بنفیکا را در اختیار دارند. داوید لوئیس و رامیرس پیش از پیوستن به چلسی در بنفیکا بازی می کردند.
- چلسی در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ در هیچ یک از دیدارهای خارج از خانه به پیروزی نرسید. آنها مقابل ناپولی و لورکوزن شکست خوردند و با ژانک و والنسیا مساوی کردند.
- در مقابل آبی ها هر 4 دیدار خانگی شان در این رقابت ها را با پیروزی پشت سر گذاشتند و در صورتی که بتوانند حتی یک تساوی در خانه بنفیکا به دست بیاورند، می توانند به صعود به نیمه نهایی امیدوار باشند.
آخرین خبر:چلسی - بنفیکا با یک نیمه تاخیر پخش می شود
این خبر در برنامه های امروز زیرنویس شده است.
سایت گل - شبکه سوم صداوسیما در پی تماسهای مکرر علاقه مندان فوتبال مسابقه چلسی - بنفیکا از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را با یک نیمه تاخیر پخش خواهد کرد.
این بازی را ساعت 12:15 از شبکه سوم تماشا کنید.
سایت گل امشب هردوبازی را به طور زنده پوشش خواهد داد.
arashsard
27-03-2012, 16:31
حیف شد تاتنهام رو نبردیم. اگه تاتنهام رو برده بودیم خیلی شرایط خوب میشد...
بچه ها راستی ایا سایتی هست که بشه از طریق اینترنت بازی چلسی و بنفیکا رو مستقیم دید؟؟؟؟
تو لیگ کارمون خیلی سخته الان دیگه یه لغزش کافیه تا نیوکسل پنجمی رو هم ازمون بگیره !
من شخضآ بعید میدونم بتونیم سهمیه سال دیگه لیگ قهرمانان رو بگیریم مگر روی اتفاقات فوتبال
ببینیم بچه ها تو اروپا و FA Cup چیکار میکنن ! امیدوارم امشب یکی دو گل در زمین بنفیکا بزنیم تا کارمون راحت بشه
حیف شد تاتنهام رو نبردیم. اگه تاتنهام رو برده بودیم خیلی شرایط خوب میشد...
بچه ها راستی ایا سایتی هست که بشه از طریق اینترنت بازی چلسی و بنفیکا رو مستقیم دید؟؟؟؟
این سایت حدود یک ربع نیم ساعت قبل از بازی لینکهای بازی رو میذاره :
خب بنفیکا رو 1-0 زدیم تا بازی برگشت کار نسبتآ راحت تری واسه صعود داشته باشیم ...
نکته مهم این بازی درخشش باران سابق بنفیکا یعنی لوئیز و رامیرس بود که فوق العاده بازی کردن
تورس هم خوب و موثر بازی کرد مخصوصآ روی صحنه گل .. فکر کنم یه پنالتی هم واسه بنفیکا گرفته نشد
در مجموع منطقی بازی کردیم و نتیجه خوبی هم گرفتیم
تبریک :40:
Reza31001
28-03-2012, 07:37
نصف بیشتر را طی شد :5:
بنفیکا صفر – چلسی 1: در حال و هوای نیمهنهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بنفیکا-vs-چلسی/report)
سایت گل – چلسی با گل بسیار ارزشمندی که در خانه بنفیکا زد خود را در آستانه رسیدن به نیمهنهایی میبیند.
نیمه اول بازی بسیار کند بود ولی در نیمه دوم بود که اوضاع بازی عوض شد.
در تیم میزبان نیکولاس گایتان و خاوی گارسیا که مورد توجه نمچستریونایتد هستند در کنار پابلو آیمار در خط میانی قرار گرفته بودند.
روبرتو دیمتئو هم تصمیم گرفته بود دیدیه دروگبا، فرانک لمپارد و میشل اسین را روی نیمکت بگذارد. پائولو فریرا هم برای اولین بار در سال 2012 در ترکیب ثابت قرار گرفت.
نیمه دوم با صحنهای آغاز شد که مایه نارضایتی طرفداران شد. اسکار کاردوسو که در خط حمله بنفیکا خوب کار کرده بود توپ را با پای چپ به سمت دروازه زد اما داوید لوییز آن را از روی خط برگرداند. طرفداران گمان میکردند توپ به دست لوییز خورده اما داور بهدرستی دستور به ادامه بازی داد.
در ادامه چلسی به موقعیتی عالی رسید. ژاردل نتوانست پاس بلند بازیکنان چلسی را دفع کند و خوان ماتا پشت سر او توپ را گرفت، آرتور دروازهبان بنفیکا را پشت سر گذاشت ولی زاویه بسیار تنگ شده بود و ضربه او به تیر دروازه برخورد کرد.
ضربه اکسل ویتسل در دقیقه 65 باعث نگرانی پتر چک شد. ضربه او با برخورد به جان تری بهشدت تغییر مسیر داد ولی درحالی که چک داشت توپ را نگاه میکرد ضربه او بالای تور دروازه فرود آمد.
چلسی سرانجام در دقیقه 75 به گل رسید. رامیرس که فوقالعاده کار کرده بود در سمت راست توپ را گرفت و به فرناندو تورس سپرد. تورس که در کناره میدان شبی خوب را میگذراند ژاردل را با قدرت بدنی از پیش رو برداشت و توپ را به سالومون کالو سپرد و او هم درحالی که تعادل کامل نداشت گل برتری چلسی را زد.
بنفیکا در ادامه دست به حمله زد اما تنها موقعیت جدی آنها ضربهای بود که چیزی نمانده بود با دفع ناقص اشلی کول وارد دروازهشان شود.
Benfica 0-1 Chelsea: Champions League Highlights
HD:Benficavschelsea.mkv - 355.3 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SD: Benficavschelsea_SD.mkv - 119.4 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیشنهاد 30 میلیونی به کاوانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آبراموویچ می خواهد مهاجم اروگوئه را با 30 میلیون پوند به لندن بیاورد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، با توجه به فروغ چشمگیر مهاجمان چلسی و احتمال جدایی دروگبای 34 ساله از این تیم ، رومان ابراموویچ را بر این داشته است تا ادینسون کاوانی ، مهاجم ناپولی را که مد نظر لیورپول و رئال مادرید نیز می باشد را با پیشنهادی 30 میلیون پوندی وسوسه کند.
چلسی برای جذب کاوانی رقیبی دارد چون لیورپول که با 35 میلیون پوند اندی کارول را از نیوکاسل به آنفیلد آورده است و از این مهاجم رضایت کافی نداشته و می خواهد در هموطن لوئیز سوارز را در خط حمله تیمش استفاده کند.
تلاش آبراموویچ برای متقاعد کردن گواردیولا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل-و-انتقالات/2012/03/23/2987106/تلاش-آبراموویچ-برای-متقاعد-کردن-گواردیولا)
سایت گل- طبق گزارش منتشره در رسانه های انگلیسی ، رومن آبراموویچ، رئیس متمول باشگاه چلسی آماده است تا برای به خدمت گرفتن پپ گواردیولا هر کاری را انجام دهد تا بدین ترتیب در فصل آینده این مربی جوان را روی نیمکت مربیگری تیمش ببیند
روزنامه سان امروز در گزارش خود به این نکته اشاره کرد که مالک روسی باشگاه چلسی حاضر است تا با پیشنهادی جنجالی گواردیولا را به لندن ببرد و حاضر است مبلغ 48 میلیون یورو به صورت خالص به او بپردازد. بدین ترتیب گواردیولا با پیشنهاد قراردادی سالانه 12 میلیون یورویی مواجه شده است
این درحالی است که بعد از کنار رفتن ژوزه مورینیو از نیمکت مربیگری چلسی، آبراموویچ هنوز نتوانسته یک مربی ایده آل را برای تیمش بیابد و از نظر او گواردیولا گزینه ایده الی برای هدایت چلسی است. اگر گواردیولا این پیشنهاد را بپذیرد، مبدل به مربی ای با بهترین دستمزد در دنیای فوتبال خواهد شد.
Pessimist
28-03-2012, 12:49
تبریک میگم این پیروزی ارزشمند رو به تمامی طرفداران چلسی! با این پیروزی تقریبا میشه گفت کار چلسی برای صعود راحت تر شد اما نباید همه چیز رو تمام شده در نظر گرفت!
فقط از یه چیز خیلی ناراحت شدم اینکه دیشب من فکر میکردم شبکه سه بازی رو به صورت مستقیم نشون میده و وقتی بازی شروع شد گزارشگر بازی گفت که بازی با یه نیمه تاخیر داره پخش میشه که حسابی جا خوردم!
به نظر میرسه پخش سریال دست بالای دست به مسابقه به این حساسی ترجیح داده شده و این مایه تاسفه!:13:
حالا شاید بازی بنفیکا و چلسی به اندازه بازی میلان و بارسا حساس نباشه اما امشب هم قراره بازی با یه نیمه تاخیر پخش بشه که این یکی دیگه فاجعه است.
arashsard
28-03-2012, 14:40
دوستان منم این برد رو تبریک میگم... خیلی عالی بود... آقا من با پاس گل تورس خیلی حال کردم... یعنی هر جور دیگه پاس مینداخت مدافع توپو میزد...
Pessimist
30-03-2012, 12:58
یه خبر نسبتا جدید دارم برای طرفداران چلسی اینکه تاتنهام بولتون رو سه بر یک شکست داد و حریف چلسی تو نیمه نهایی جام حذفی شد!
به این ترتیب تو مرحله نیمه نهایی چلسی و تاتنهام، لیورپول و اورتون باید بازی کنن تا فینالیست ها مشخص بشن! خیلی جالبه ها دوتا دربی تو مرحله نیمه نهایی فینال هم که یه تیم از لندن و یه تیم از لیورپول خواهد بود.مثل همیشه هم نیمه نهایی و فینال تو ورزشگاه ومبلی برگزار میشه!
اگه یه نگاه به چند سال قبل بندازیم متوجه میشیم چلسی خاطرات خوشی از این ورزشگاه داره!
پیش بازی: استون ویلا - چلسی؛ آبی ها و کابوس باختهای خارج از خانه
شاگردان روبرتو دی متئو به دنبال آن هستند تا با برد دراین بازی روند خوب خود در هفته های اخیر را حفظ کنند.
ترکیب احتمالی
Given
Lichaj, Cuellar, Collins, Warnock
Albrighton, Herd, Gardner, Ireland
Agbonlahor, Heskey
Cech
Ferreira, Luiz, Terry, Cole
Mikel, Meireles
Ramires, Mata, Kalou
Torres
سایت گل - استون ویلا در این بازی بازیکنانی مثل چارلز انزوبیا را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت. آلان هویتون هم همین طور.
کاپیتان استیلیان پتروف هم به دلیل بیماری دراین بازی حضور نخواهد داشت.
مصدومیت طولانی مدت دارن بنت باعث خواهد شد تا امیل هسکی جای او را در ترکیب تیمش پر کند
از سوی دیگر روبرتو دی متئو، تغییر چندانی در ترکیب تیمش در مقایسه با بازی قبلی اش در لیسبون اعمال نخواهد کرد. . سالمو کالو، زننده گل چلسی در آن بازی در ترکیب تیم قرار خواهد گرفت و جای دانیل استوریج را پر خواهد کرد
تنها مصدوم چلسی برانیسلاو ایوانوویچ است که با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند و در بازی قبلی پائولو فریه را جای او را درترکیب تیمش پر کرد.
آیا می دانستید؟
- استون ویلا در شش دیدار اخیرش تنها به 3 گل رسیده.
- چلسی تابه امروز زیر نظر روبرتو دی متئو، 7 بازی در تمام تورنمنتها برگزار کرده ه به 5 برد، یک تساوی و یک شکست با این مربی ایتالیایی دست یافته.
- گری کیهیل (تصویر سمت راست) که در ژانویه به چلسی آمد در 30 بازی برای استون ویلا به میدان رفت
- آبی ها در سه بازی خارج از خانه شان در رقابتهای این فصل لیگ برتر شکست خورده اند که شکست 0-2 مقابل اورتون، 0-1 مقابل وست بروم و 1-2 مقابل منچسترسیتی
- تیم میزبان تا به حال نتوانسته اند تا در ده دقیقه ابتدایی بازی هایشان در رقابتهای این فصل به گل برسند.
- جدای از دارن بنت،برترین گلزن استون ویلا در این فصل گابریل آگبونلاهور است که 6 گل به ثمر رسانده ولی او آخرین بار در ماه ژانویه و دردیدار تیمش در جام حذفی مقابل بریستول به گل رسیده بود. آخرین گل او مقابل یک تیم لیگ برتری در روز 5نوامبر مقابل نوروویچ از راه رسید.
- آبی ها تنها یک بار در دوازده سفرشان به ویلا پارک توانستند هر سه امتیاز بازی را مال خود کنند و به 7 تساوی و 4 باخت دراین ورزشگاه دست یافته اند.
- چلسی معمولا در دیدارهای خارج از خانه اش بین دقایق 50 تا 60 به گل می رسد و سی درصد گلهایش را دراین دقایق به ثمر رسانده.
رقابت شانه به شانه
انگلیس - لیگ برتر (EPL) 2011/12/31 چلسی 1 - استون ویلا 3
Club Friendlies (FR) 2011/7/30 استون ویلا 0 - چلسی 2
انگلیس - لیگ برتر (EPL) 2011/1/2 چلسی 3 - استون ویلا 3
انگلیس - لیگ برتر (EPL) 2010/10/16 استون ویلا 0 - چلسی 0
England - FA Cup (FA) 2010/4/11 استون ویلا 0 - چلسی 3
در یک بازی دیدنی 4-2 ویلا رو بردیم !
نیمه اولو 1-0 با گل استاریج بردیم . لوئیز آخر نیمه اول مصدوم شد و کیهیل به جاش به بازی اومد .
ابتدای نیمه دوم ایوانوویچ روی یک کرنر گل دومو زد ولی متاسفانه بچه ها یکم بازی رو شل گرفتن و دو گل به راحتی آب خوردن خوردیم تا بازی 2-2 بشه تا دقیقه 80 ... بعدش ایوانوویچ بازم روی یه کرنر دیگه چلسی رو 3-2 جلو انداخت و در آخرین دقایق تورس کارو تموم کرد :40:
در کل به جز 20 دقیقه در بقیه بازی خوب بودیم
آرسنال هم باخت تا فاصلمون کمتر بشه
استونویلا 2 - چلسی 4 : درخشش با دیمتئو ادامه دارد
هرچند استونویلا بازی را در دقایق پایانی به تساوی کشاند اما دو گل دیرهنگام چلسی برد آنها را رقم زد.
سایت گل – دو گل برانیسلاو ایوانوویچ و گلهای دانیل استاریج و فرناندو تورس چلسی را مقابل استونویلا به پیروزی مهمی رساند.
این ششمین برد چلسی در هشت بازی با مربیگری روبرتو دیمتئو بود.
استونویلا در شوک خبر ابتلای کاپیتانش، استیلین پتروف به سرطان بود و الکس مکلیش ترجیح داده بود تیمی جوان به میدان بفرستد. ناتان بیکر، گری گاردنر و آندریاس وایمن در ترکیب ثابت قرار گرفته بودند و آلن هاتن، امیل هسکی و استیلین پتروف روی نیمکت قرار داشتند. پتروف با وجود اخبار اخیر ترجیح داده بود به این بازی بیاید.
در دقیقه 9 بود که ضربه عالی فرناندو تورس را استیون وارنوک برگرداند، اما استاریج در برگشت گل اول را زد. این گل در پنجاهمین بازی او با پیراهن چلسی به ثمر رسید.
در دقیقه 19 بود که طرفداران ویلا برای حمایت از پتروف یک دقیقه او را تشویق کردند. کاپیتان ویلا شماره 19 میپوشد.
اما کمی بعد ضعف دفاعی ویلا باز هم دردسرساز شد و این بار ضربه سالومون کالو که از شی گیون هم رد شده بود به تیر دروازه برخورد کرد.
در اواخر نیمه اول بود که ویلا به موقعیتی عالی رسید، اما ضربه گابریل آگبونلاهور را پتر چک – که ابتدا جهت توپ را اشتباه تشخیص داده بود – بهشکلی فوقالعاده با پاهایش دفع کرد.
چلسی در دقیقه 51 به گل دوم رسید. کرنر خوان ماتا از فرانک لمپارد گذشت و به ایوانوویچ رسید. او که موقعیتی عالی داشت دروازه گیون را باز کرد.
جیمز کالینز در دقیقه 77 گل اول ویلا را زد. ضربه سر او روی اوت بازیکنان ویلا وارد دروازه چک شد. ویلا بهسرعت بهدنبال گل دوم رفت و با ضربه اریک لیچای در دقیقه 80 روی اشتباه اشلی کول به گل تساوی رسید.
اما مردان دیمتئو به پیش تاختند و در دقیقه 83 با ضربه سر ایوانوویچ به گل سوم رسیدند. ویلا برای زدن گل سوم به جلو آمد اما در نهایت روی یکی از ضدحملات چلسی، پاس استاریج به تورس رسید و او توپ را وارد دروازه شی گیون کرد.
چلسی با 53 امتیاز پنجم است و یک بازی بیشتر و 2 امتیاز کمتر از تاتنهام چهارم دارد. ویلا هم با 33 امتیاز پانزدهم است.
arashsard
31-03-2012, 21:51
آقا منم تبریک میگم.خیلی برد شیرینی بود. بخصوص که فکر کنم توو بازی رفت به ویلا باخته بودیم. تورس هم کم کم داره میاد رو فورم
vahidgame
02-04-2012, 20:25
برد خوبی بود و انتقام بازی رفت که توی خونه 3 بر 1 باختیم رو گرفتیم
می تونیم به گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان سال بعد امیدوار باشیم
الان آرسنال هم با تاتنهام هم امتیازه و هر دو 5 امتیاز از چلسی بیشتر دارن و با توجه به اینکه بازی رو در رو چلسی و آرسنال دارن اون بازی می تونه خیلی تاثیرگذار باشه و با اینکه از آرسنال خیلی خوشم میاد ولی متاسفانه برای چهارمی باید با اون هم رقابت کنیم
+
این ترکیبی که توی بازی با استون ویلا داشتیم به نظرم خیلی خوبه
با همچین ترکیبی توی لیگ قهرمانان هم می تونیم امیدوارم باشیم
یه جورایی وقتی لمپارد و استوریج و ایوانوویچ روی نیمکت نیستن احساس خیلی بهتری دارم!
ترکیب اصلی اون بازی به این صورته که با یکمی تغییر جزئی می تونه ترکیب ایده آلی باشه:
چک - لوییز - تری - ایوانوویچ - کول - میکل - لمپارد - استوریج - کالو - ماتا - تورس
به جای کالو رمیرس قرار بگیره یکمی بهتره
میکل هم اگه آماده باشه از نظر دفاعی خیلی بهتر از میرلس می تونه باشه
Reza31001
04-04-2012, 13:40
پیش بازی چلسی - بنفیکا
چلسی امشب در دور برگشت مرحله ی یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه استمفورد بریج در حالی میزبان بنفیکا است که بازی رفت را با پیروزی 1-0 پشت سر گذاشته است.
محروم ها و مصدوم ها
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،دیدیر دروگبا بازی با استون ویلا در اول هفته را به دلیل مصدومیت از ناحیه ی پنجه ی پا از دست داد و حضور او در این بازی در هاله ای از ابهام قرار دارد.لوئیز نیز وضعیتی مشابه با دروگبا دارد.او در اواسط بازی با استون ویلا که با برد 4-2 آبی ها همراه شد به دلیل آسیب دیدگی رباط مچ پایش از بازی خارج شد و باید منتظر بود و دید که آیا او می تواند مقابل تیم سابقش در ترکیب چلسی قرار گیرد یا خیر.مربی دروازه بان های چلسی نیز به دلیل رفتار نامناسبش در بازی رفت،توسط یوفا به یک جلسه از همراهی تیمش محروم شد.
نگرانی اصلی بنفیکا جبران باخت 1-0 است که در خانه تقدیم چلسی کردند.نارنجی پوشان لیسبون در حالی به مصاف چلسی میروند گه تنها لوئیزائو را برای بازی در مرکز خط دفاعی در اختیار دارند و سه مدافع دیگر آن ها یعنی ویتور،گارای و جاردل از مصدومیت رنج می برند.خبر خوش برای بنفیکا این است که آن ها آیمار را پس از یک هفته در اختیار دارد و می تواند از بازی کلاسیک او بهره ببرد.
مصاحبه ی مربیان
روبرتو دیمتئو : " مهاجم ها باید تغذیه شوند،جدا از این که فرناندو خیلی خوب بازی میکند،حتی بدون گلزنی.او با پاس های خوبی که میدهد تاثیر خود را در بقیه ی گل ها میگذارد.و به سختی برای تیم تلاش میکند.او از بازی کردن خودش لذت می برد.او هم اکنون لبخندی بر لب دارد و با اعتماد به نفس بازی میکند."
خورخه خسوس : " من فکر میکنم که بنفیکا در بازی رفت از چلسی شایسته تر بود.حتی بسیاری از مطبوعات انگلیسی به این مورد اشاره کرده بودند که چلسی بسیار خوش شانس بود که توانست این پیروزی خارج از خانه را بدست بیاورد.چمپیون لیگ ما را بسیار خسته کرده است و این موضوع را در تیم می توان مشاهده کرد.اما این بازی بزرگی است و ما تلاشمان را خواهیم کرد."
آمار و ارقام
هر بار که چلسی در مراحل حذفی لیگ قهرمانان بازی رفت را در خانه ی حریفان برده است، توانسته از آن مرحله صعود کند.
بنفیکا در بازی رفت با وجود این که حدود دو برابر بیشتر از چلسی شوتزنی کرد (25 مقابل 12) ، بازی را به آبی های لندن واگذار کرد و این اتفاق برای اولین بار بود که در تاریخ لیگ قهرمانان روی می داد.
بنفیکا در 5 بازی اخیرش با نمایندگان انگلیسی موفق به پیروزی نشده است.
چلسی هر چهار بازی خانگی خود در این فصل را با پیروزی پشت سر گذاشته است.در این 4 بازی14 توانست است که 14 گل وارد دروازه ی حریفان کند.
چلسی با دریافت تنها یک گل در استمفورد بریج ،رکورد کمترین گل خورده خانگی بین همه ی تیم های حاضر در این رقابت ها را در دست دارد.
آبی ها هم اکنون در 10 بازی پیاپی در رقابت های اروپایی گلزنی کرده اند که این آمار در تاریخ باشگاه بی مانند است.
گایتان از بنفیکا بیشتر پاس گل را در این فصل لیگ قهرمانان داده است.(5 پاس)
دیمتئو : آماده ها بازی خواهند کرد
روبرتو دیمتئو ترکیب آینده تیمش برابر بنفیکا را مجموعه از بازیکنان آماده انتخاب خواهد کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، روبرتو دیمتئو سرمربی تیم چلسی در کنفرانس پیش بازی تیمش برابر بنفیکا قرار گرفت و صحبت هایش را اینگونه شروع کرد :" پیروزی 1-0 درواقع هیچی نیست و بازیکنان از این مطلع هستند. ما باید به بازی با نگرش درستی نگاه کنیم ، همانطور که برابر ناپولی بودیم چرا که ما باید بازی برای صعود برنده شویم."
وی ادامه داد :" این رقابت ها تا پایانش راه زیادی دارد و بنفیکا در هر بازی خارج از خانه اش در لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کرده است و ما می دانیم چه کار دشواری در پیش داریم. اما این چلسی است تیمی که تجربه کافی برای تحمل فشار ها دارد و تجربه بازیهای زیادی به این شکل را دارند که بتوانند نمایش خوبی داشته باشند."
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که انتخاب ترکیب چلسی در بازی با استون ویلا را شجاعانه عنوان کرده بود گفت :" من فکر نمی کردم که شجاعانه باشد ، من فکر می کردم که ترکیب درستی است با بازیکنانی که در دسترس بودند."
دیمتئو اضافه کرد :" فردا برای ترکیب ما با بازیکنانی خواهیم بود که بهترین فرم خود را دارند و آماده بازی سخت با بنفیکا هستند. بنفیکا تلاش می کند تا برنده شود و ما انتظار بازی هجومی از آنها داریم اما آنها دیواره وار نخواهند بود."
او گفت :" برایمان مهم است که در هر بازی نمایش خوبی داشته باشیم و می خواهیم از پیروزی ای که بدست می آوریم راضی باشیم. ما باید برابر بنفیکا نیز نمایش خوبی داشته باشیم."
کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reza31001
05-04-2012, 09:09
چلسی 2- 1 بنفیکا
یه برد دیگه در خونه :20:
5 دقیقه اول و 5 دقیقه آخر دلهره آور بود مخصوصا آخر بازی بقیه بازی آروم بود
آخر بازی بنفیکا یه جور بازی میکرد که انگار یه بازیکن بیشتر داره
گل دوم خیلی خیلی زودتر باید زده میشد به راحتی میتونستیم 3-0 بازی رو ببریم ولی رامیرس و کالو چندتا شاهکار نشون دادن :41:
اعتماد به نفس تورس هم که صفر شده اصلا میترسه گل بزنه هر چقدر بدنش آمادس از لحاظ روحی خیلی ضعیفه
ماتا و چک هم که بهترینهای زمین بودن از نظر من
من نفهمیدم چرا تری رو تعویض کرد؟ و استاریچ چرا نبود؟
MOHAMMAD2010
05-04-2012, 12:34
دیشب چقدر چلسی موقعیت خراب کرد ! شاید 5-6 تا موقعیت عالی رو فقط همین تورس خراب کرد !
ولی خوشحالم که رفتیم بالا
به امید برد بارسا و فینال رئال - چلسی
arashsard
05-04-2012, 12:53
منم تبریک میگم. آقا 10 دیقه آخر واقعا دلهره آور شده بود. البته اگه یه گل دیگه هم زده بودیم اینقد سخت نمیشد. واقعا اگه تورس لیورپول رو داشتیم حتی یک درصد هم شک نکنید که قهرمان اروپا میشدیم چون دفاع تری و لوییس و دروازه چک فوق العادس.. پاسای ماتا هم که حرف نداره... یه تمام کننده مثل تورس لیورپول میخواد... دلو میخواد تورس به روزای اوجش برگره... واقعا حیف تورس هست. کسی شانسی برابر بارسا واسه چلسی قائله؟؟؟
MOHAMMAD2010
05-04-2012, 14:55
کسی شانسی برابر بارسا واسه چلسی قائله؟؟؟
آقا این جوری نگو پر رو میشن ! با اون بازیکن روپایی زنشون وسط زمین :2:
arashsard
05-04-2012, 15:21
آقا این جوری نگو پر رو میشن ! با اون بازیکن روپایی زنشون وسط زمین :2:
بازی میلان و بارسا رو که دیدم پیکه اونقدا هم که ازش تعریف میکنن مالی نیست. چون بارسا زیاد توو فازه حملس نقصای دفاع و دروازش معلوم نمیشه... میلان یه حمله درست حسابی کرد گل زد... چلسی بتونه توو حمله زهر دار حمله کنه گل زدن به این دفاع و دروازه اصلا سخت نیست. به نظر من مقابل بارسا نباید بازی سازی از دفاع شروع بشه. پرسینگ شدید میکنن.باید شروع مجددا بلند باشه. باید تا میتونیم کرنر و ضربه ایستگاهی بگیریم. مطمئنم میتونینیم روو کرنر با مدافعای بلندی که داریم گل بزنیم...
dash_mehdi
06-04-2012, 13:01
امیدوارم بتونم بازی نیمه نهایی بارسا رو شکست بدیم و انتقام بازی 2008 رو بگیریم
اون سال اگه یه داور دیگه داور بازی بود بارسا اصلا به فینال نمیرسید چلسی هم حتما من یونایتد رو می تونست شکست بده:41:
arashsard
06-04-2012, 15:38
امیدوارم بتونم بازی نیمه نهایی بارسا رو شکست بدیم و انتقام بازی 2008 رو بگیریم
اون سال اگه یه داور دیگه داور بازی بود بارسا اصلا به فینال نمیرسید چلسی هم حتما من یونایتد رو می تونست شکست بده:41:
به نظرم بارسا نسبت به اون سال قوی تر شده و متاسفتنه چلسی ضعیفتر شده... اما این حس انتقام میتونه به چلسی کمک کمه از پسه بارسا بر بیاد.. به نظرم اگه بارسا مسی رو نداشت هیچ وقت نمیتونست تا این مرحله بالا بیاد... به نظرم نصف بارسا فقط مسی هست...
پیش بازی چلسی - ویگان؛ آبی ها به دنبال رسیدن به چمپیونزلیگ
شاگردان دی متئو بعد از رسیدن به نیمه نهایی رقابت های این فصل چمپیونزلیگ، قصد دارند با قرار گرفتن در رتبه چهارم، حضورشان در رقابت های فصل بعد لیگ قهرمانان را نیز تضمین کنند.
ترکیب احتمالی
چک
کول, لوئیس, کیهل, فریرا
میکل, لمپارد, رامیرس,
استوریج, تورس, ماتا
الحبسی
آلکاراس, بویسه, کالدول, فیگوئرا
مک کارتی, دیامه, مک آرتور, بیوسه ژور
موسس
دی سانتو
جان تری، کاپیتان چلسی، اعلام کرد علی رغم مصدومیت از ناحیه دنده، دوست دارد در این دیدار به میدان برود اما مطمئنا روبرتو دی متئو برای این دیدار به کاپیتان تیمش استراحت خواهد داد.
انتظار می رود جان ابی میکل که در دیدارهای اخیر آبی ها فوق العاده ظاهر شده، در این دیدار هم در کنار رامیرس و لمپارد کمربند خط میانی را تشکیل دهد.
در سمت مقابل احتمالا محمد دیامه برای اولین بار در سه دیدار اخیر از ابتدا برای ویگان به میدان خواهد رفت. او به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کرد.
ویکتور موسس نیز بعد از گلی که هفته گذشته وارد دروازه استوک کرد، حضورش در ترکیب اصلی این دیدار را تضمین کرد و در غیاب هوگو رودایگا، انتظار می رود فرانکو دی سانتو، مهاجم سابق چلسی، به عنوان تک مهاجم ویگان به میدان برود.
آیا می دانستید؟
- در 7 دیدار اخیر بین دو تیم، چلسی در 5 بازی به پیروزی رسید.
- در صورتی که لمپارد بتواند در این دیدار گلزنی کند، تعداد گل های زده اش در لیگ برتر را به 150 می رساند (24 گل برای وستهم، 125 گل برای چلسی)
- چلسی در دیدار برگشت فصل 10-2009 موفق شد 8-0 ویگان را شکست دهد؛ آبی ها در آن فصل در نهایت قهرمان شدند.
- ویگان در 8 دیدار اخیر تنها یک بار شکست خورد (2-0 مقابل سوانسی)
- ویگان در صورتی که بتواند در این دیدار به پیروزی برسد، برای اولین بار از سال 2005 در سه دیدار پیاپی پیروز شده است.
- فرانکو دی سانتو که سابقه بازی در چلسی را هم دارد، در فصل 4 گل برای ویگان به ثمر رسانده است.
- دیدار رفت دو تیم با تساوی 1-1 به پایان رسید. در آن دیدار ابتدا استوریج برای چلسی گلزنی کرد و خوردی گومز گل تساوی را برای ویگان به ثمر رساند.
dash_mehdi
06-04-2012, 20:32
اگه به چمپیونز لیگ نرسیم که فاجعست
arashsard
06-04-2012, 21:22
اگه به چمپیونز لیگ نرسیم که فاجعست
نیوکاسل هم حریفش رو برد. کار خیلی سخت شده...
دیمتئو : از فدراسیون عصبانی هستم
دیمتئو از عملکرد فدراسیون فوتبال انگلستان و برنامه ریزی های فشرده اش برای چلسی بسیار عصبانی است.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، روبرتو دیمتئو سرمربی جوان تیم فوتبال چلسی که تیمش باید بازیهای فشرده ای انجام دهد و در 11 روز باید 4 بازی انجام دهد در مصاحبه ای از عدم همکاری فدراسیون فوتبال انگلستان با چلسی برای حضور قدرتمند در لیگ قهرمانان اروپا گله کرد ، دیمتئو و تیمش 9 آوریل باید به مصاف فولام بروند و پس از 6 روز دیداری با تاتنهام در نیمه نهایی جام حذفی دارند و تنها 3 روز بعد از آن باید با بارسلونا روبه رو شوند ، این فشردگی دو بازی تاتنهام و بارسلونا باعث شد تا دیمتئو از فدراسیون فوتبال انگلستان بخواهد برای تقویت تیم چلسی زمان بازی تیمش با تاتهام را تغییر دهند که متاسفانه با مخالفت این فدراسیون رو به رو شد ، لذا این مربی جوان در مصاحبه ای از عملکرد فدراسیون فوتبال انگلستان گفت :" از آنها عصبانی و مایوسم."
دیمتئو اضافه کرد :" من خیلی مایوسم در این مورد که منطق غالب نشده است ، مطمئنا آنها ( فدراسیون ) چیزی که ما گفته ایم را در نظر نگرفته اند . "
وی ادامه داد :" بارسلونا یک روز بیشتر از ما زمان استراحت دارد و این می تواند برای آنها سودآور باشد."
دیمتئو که عصبانیت را می شد از چشم هایش خواند و سرمربی ای که در دوران بازیگری اش نیز چهره آرامی داشته است این بار خونش به جوش آمده و صحبت هایش را ادامه داد :" دیگر فدراسیون ها خیلی کمک می کنند ، اما فدراسیون انگلستان در این مورد اصلا کمکی نکرده است."
چلسی همچنین برای بازی برگشت تیمش با بارسلونا نیز در یک فشردگی سختی قرار دارد و باید در 6 روز 3 بازی با بارسلونا ( رفت ) ، آرسنال و بازی برگشت بارسلونا را انجام دهد.
برنامه بازی های چلسی :
19 فروردین : چلسی – ویگان
21 فروردین : فولام – چلسی
27 فروردین : تاتنهام – چلسی
30 فروردین : چلسی - بارسلونا
2 اردیبهشت : آرسنال – چلسی
5 اردیبهشت : بارسلونا - چلسی
در حالی فدراسیون فوتبال انگلستان برنامه فشرده ای برای چلسی در نظر گرفته اند که تنها نماینده انگلستان در لیگ های اروپایی است ، جایی که منچستر یونایتد و منچستر سیتی در لیگ قهرمانان اروپا و جام یوفا ، آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا نتوانستند کاری از پیش ببرند.
تری : قهرمانی در اروپا برایم مهم است
جان تری اعتراف کرد قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا در کلکسیونش کم است و می خواهد آن را در کارنامه اش ثبت کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، جان تری که به عنوان کاپیتان تیم فوتبال چلسی از حضور دوباره تیمش در جمع چهار تیم برتر لیگ قهرمان اروپا خشنود است در مصاحبه ای در خصوص بازی معروف چلسی و بارسلونا در سال 2009 که پر از اشتباهات داوری به سود بارسلونا بود که در نهایت منجر به بازماندن ارتش آبی به فینال بود صحبت کرد و گفت :" ان بازی برای من تمام شه است ، ما پیش آمدیم و امسال دوباره با آنها رسیدیم و از موقعیت کنونی خود لذت می بریم."
تری همچنین در خصوص پیروزی تیمش برابر بارسلونا گفت :" ما حقیقتا می دانیم که سخت خواهد بود ، آنها تیم خوبی هستند و دو بازی با آنها دو بازی سخت برای آبی ها خواهد بود اما آنها باور دارند که می توانند برنده شوند."
کاپیتان چلسی اضافه کرد :" ما هم تیم خوبی هستیم و در دو بازی دو سه ماه اخیرمان این را نشان داده ایم ، ما همه با هم هماهنگ هستیم. اگر بتوانیم همین ثباتی که در لیگ قهرمانان اروپا را داشته باشیم چه کسی می داند چه خواهد شد؟"
جان تری همچنین در خصوص رودررویی با لیونل مسی ادامه داد :" واضحا برای من او بهترین است ، او از نظر فردی خیلی فوق العاده است ، یک فرد خوب و با اعتبار در ورزش. به نظر من او همه چیزش خوب است ، او جادویی است."
جان تری که قهرمانی های زیادی را با چلسی تجربه کرده است و تنها قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را در کلکسیونش کم دارد ادامه داد :" مطمئنا خوب است که بگوییم ما این را تمام کردیم ، آن را تمام کردیم اما همه اش برای من به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا برمی گردد."
وی ادامه داد :" ما هنوز آن را تمام نکرده ایم ، آن هدف ماست و از زمانی که مالک باشگاه ( آبراموویچ ) آمده است هدفمان بوده است و ما خیلی برای رسیدن به آن مشتاق هستیم."
vahidgame
07-04-2012, 14:26
برنامه بازی های چلسی :
19 فروردین : چلسی – ویگان
21 فروردین : فولام – چلسی
27 فروردین : تاتنهام – چلسی
30 فروردین : چلسی - بارسلونا
2 اردیبهشت : آرسنال – چلسی
5 اردیبهشت : بارسلونا - چلسی
یه دفعه بازی ها رو یه روز در میون می ذاشتن خودشون رو خلاصه می کردن!
مخصوصا اون سه تا بازی دومی که دیگه همین جوریش سختن چه برسه به اینکه فشرده هم باشن!
در مورد لیگ قهرمانان هم از طرفی بازی رفت رو چلسی میزبانه و از طرفی هم بازی های اون نسبت به بارسا فشرده تره و هر دوی اینا به نفع بارسا ست...
چلسی توی این چند تا بازی حتما باید با سیستم چرخشی بازی کنه
خب با یه گل میشه گفت شانسی در دقیقه 93 از ماتا بازی رو 2-1 بردیم :20:
تاتنهام هم دو امتیاز مقابل ساندرلند از دست داد :20:
امیدمون به کسب سهمیه بیشتر شد ولی هنوز کار سختی پیش رو داریم مخصوصآ با این برنامه فشرده بازیهامون
بازی بعدی پس فردا شب با فولام در کراون کاتج
-------------------------------
چلسی 2-1 ویگان: یک پیروزی دیگر برای چلسی دی متئو
آبی ها با دی متئو بار دیگر به قرار گرفتن در رتبه چهارم جدول امیدوار شدند.
سایت گل- چلسی با گل دقیقه 92 خوان ماتا، 2-1 ویگان را شکست داد تا امیدهایش برای رسیدن به رتبه چهارم جدول پررنگ تر از قبل شود
در این دیدار دی متئو گری کیهیل را جانشین جان تری کرد و دروگبا هم به جای تورس در ترکیب اصلی قرار گرفت. در غیاب اشلی کول مصدومیت هم برتراند فرصت حضور در ترکیب اصلی را به دست آورد.
اما در مقابل روبرتو مارتینس تیمش را با همان ترکیب هفته گذشته مقابل استوک به میدان فرستاد.
هرچند بازی در استمفوردبریج برگزار می شد اما این ویگان بود که اولین خطر بازی را ایجاد کرد. خطای لوئیس روی دی سانتو، یک ضربه آزاد را نصیب تیم میهمان کرد اما این ضربه راهی به چهارچوب نداشت.
رفته رفته آبی ها بر بازی مسلط شدند اما تلاش آنها برای رسیدن به گل به جایی نرسید تا بازی در نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.
در دقایق ابتدایی نیمه دوم دی متئو تورس را جانشین مالودا کرد تا جان دوباره ای به خط حمله اش بدهد.
این تعویض 3 دقیقه بعد جواب داد و در دقیقه 62 ایووانوویچ، مدافع پیش تاخته چلسی، روی پاس رائول میرلس گل اول بازی را به ثمر رساند.
ویگان می توانست بلافاصله به گل تساوی برسد اما چک و ایووانوویچ با همکاری هم دروازه تیم شان را نجات دادند.
در فاصله 20 دقیقه به پایان بازی مارتنیس چند تغییر در تیمش ایجاد کرد و این تعویض ها در دقیقه 83 به بار نشست. دیامه در دقیقه 83 در موقعیتی خوب صاحب توپ شد و دروازه چک را باز کرد.
کالو بهترین موقعیت چلسی برای به تساوی کشیدن بازی را از دست داد تا هواداران این تیم از کسب یک پیروزی دیگر ناامید شوند اما خوان ماتا در آخرین ثانیه های وقت های تلف شده، گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند.
ضربه والی فرناندو تورس به تیر دروازه برخورد کرد و توپ برگشتی را هموطنش از فاصله ای نزدیک تبدیل به گل کرد.
با این پیروزی چلسی 56 امتیازی شد تا کاملا به حضور در رقابت های فصل آینده چمپیونزلیگ امیدوار شود.
arashsard
07-04-2012, 21:53
آقا منم برد مقابل ویگان رو تبریک میگم... برد خیلی سختی بود اما با تساوی تاتنهام شیرینتر شد... بازی های خیلی سختی پیش روو داریم... امیدوارم نتایج خوبی بگیریم
dash_mehdi
07-04-2012, 22:54
برد بسیار حساس مقابل ویگان رو تبریک میگم
یاد اون روزا به خیر که 8 تا میزدیم به ویگان الان به زور میبریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برد خوبی رود ، امیدوارم سال بعد سهمیه رو بگیریم
فولام 1 – چلسی 1: چلسی به رده چهارم نرسید
آنها با گل دقایق پایانی کلینت دمپسی در ورزشگاه تیم همشهری خود متوقف شدند.
سایت گل – چلسی نتوانست از شکست تاتنهام استفاده کند و در خانه فولام، رقیب غرب لندنی خود با نتیجه یک بر یک متوقف شد.
چلسی با این نتیجه در رده ششم جدول باقی ماند، در حالی که پیروزی میتوانست آنها را به رده چهارم برساند. البته روبرتو دیمتئو که بازی در جام حذفی و لیگ قهرمانان را در ذهن داشت شش تغییر نسبت به بازی با ویگان در ترکیب تیمش داده بود.
دو تیم در نیمه اول موقعیت چندانی نداشتند ولی چلسی با برتری به رختکن رفت. بازی دو تیم در این نیمه تحت تاثیر زمین خیس از باران کریون کاتج قرار گرفته بود و در نهایت چلسی بود که در دقیقه 45 به گل رسید. استیون کلی به صورتی جزئی پاشنه پای سالومون کالو را زد و لمپارد توانست صد و پنجاهمین گل خود در تاریخ لیگ برتر را از روی نقطه پنالتی وارد دروازه مارک شوارتزر کند.
مردان مارتین جول در نیمه دوم به پیش تاختند و چلسی را تحت فشار قرار دادند تا این که کلینت دمپسی در دقیقه 82 گل زد. روی دفاع ضعیف چلسی بود که دمپسی در محوطه جریمه آزادانه توانست کرنری را با ضربه سر به گل تبدیل کند.
چلسی اکنون با 57 امتیاز ششم است و با تاتنهام و نیوکاسل 59 امتیازی دو امتیاز فاصله دارد. فولام هم با 43 امتیاز نهم است.
پ.ن : شرایط پیچیده شد و بازی بعدیمون در لیگ با آرسنال حساس تر
ورزش۳: مايکل اسين، ستاره غيايي باشگاه چلسي با خوش بيني تمام به مصاف آتي تيمش مقابل بارسلونا نگاه مي کند. این درحالی است که دو تیم بارسلونا و چلسی در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل هم قرار خواهند گرفت اسین غنایی در وب سایت شخصی اش به این نکته اشاره کرده که تیم گواردیولا شکست ناپذیر نیست و به جنجالی که در مصاف دو تیم در سال 2009 ایجادشده بود هم اشاره کرده. اسین دراین باره نوشته:« ما در فصول اخیر، چند باری مقابل بارسا قرار گرفتیم و در آنها دیدارها می توانستیم بارسا را شکست دهیم. این همان کاری است که الان سعی می کنیم تا آن را انجام دهیم. آخرین باری که تیم ما مقابل بارسا قرار گرفت، درام بزرگی اتفاق افتاد و درعین حال فوتبال خوبی را هم شاهد بودیم. در آن بازی همه چیز دیده شد؛ از جمله دو گل زیبا. ما بارسایی ها را در جایی که می خواستیم نگاه داشتیم ولی در همان لحظه ای که باید کار را تمام می کردیم لغزیدیم و چوبش را هم خوردیم.» اسین با اشاره به آن بازی گفت:« در آن بازی بازیکنان اعتراضات زیادی برای اعلام پنالتی داشتند. من هیچ وقت در تمام طول عمرم درخواست این قدرپنالتی در یک بازی را ندیده بودم و ازاینکه حذف شدیم واقعا ناامید شدیم. البته حس می کنم که الان زمان خوبی برای ماست تا از سد بارسا عبور کنیم. بارسا شکست ناپذیر نیست.»
vahidgame
14-04-2012, 15:20
توی لیگ وضعیت خیلی حساس شده و چلسی و تاتنهام و نیوکاسل هر سه شانس برای چهارمی دارن
تاتنهام و نیوکاسل که صد در صد توی این چند بازی امتیاز از دست میدن و بازی های راحتی ندارن ولی مشکل اینه که بازی های چلسی هم سخته!
+
احتمالا بازی فردا با تاتنهام توی جام حذفی به یه سری از بازیکنا استراحت داده میشه تا بازی با بارسا دیگه خسته نباشن
به خصوص اینکه بازی بارسا امشبه و اونا یه روز بیشتر استراحت می کنن
dash_mehdi
15-04-2012, 00:52
به نظر من نباید جام حذفی رو از دست بدیم
بی تاروف شانسمون مقابل بارسا کمه پس هرگز نباید جام حذفی رو فدای بازیه نیمه نهایی کنیم
البته برنامه ریزی تیم باید جوری باشه که جلو بارسا هم با تمام قوا بریم
Pessimist
15-04-2012, 18:23
ستون هفتگی مارتین تایلر ، اثری نورانی از لمپارد
مارتین تایلر هر هفته در ستون هفتگی خود در اسکای اسپورت آمارهای جالبی را بیان می کند و سؤال های شما را پاسخ خواهد گفت.
سخن آغازین - درس های پایتخت
دوشنبه شب در کراون کاتیج حاضر بودم. ورزشگاهی که چلسی دوازدهمین پنالتی فصلش را به دست آورد اما هفتمین گل خود را از روی ضربات پنالتی به ثمر رساند. این پنالتی رکورد پنالتی های فرانک لمپارد در چلسی را به 42 گل از 48 پنالتی رساند و این گل صد و پنجاهمین گل لمپارد در لیگ برتر برای چلسی بود. با این تساوی چلسی همچنان در حسرت برد در یکی از داربی های لندن در این فصل باقی ماند. آن ها در مقابل فولهام در هر دو بازی رفت و برگشت به تساوی 1-1 رسیدند. مردان مارتین یول نیز این فصل تنها یک بار در هفت داربی لندن که برگزار کرده اند؛ باخته اند که به شکست در وایت هارت لین در روز 6 نوامبر بازمی گردد.
اما فولهام هنوز نتوانسته است چلسی را شکست دهد. آن ها رقیب غرب لندنی خود را تنها یک بار در 22 رویارویی در لیگ برتر شکست داده اند که آن تک پیروزی به مارچ 2006 بازمی گردد که با لوئیز بوامورته 1-0 پیروز شدند. این تنها پیروزی فولهام در 27 بازی گذشته دو تیم در لیگ و 32 بازی گذشته دو تیم در تمامی رقابت ها از سال 1979 به بعد است.
کلینت دمپسی چهل و نهمین گل خود در لیگ برتر را برای فولهام در صد و هشتادمین بازی خود به ثمر رساند و رکورد خود برای تعداد بازی ها و گل ها در فولهام را همچنان ارتقا بخشید.
در این بازی فرناندو تورس و دیدیه دروگبا هفت دقیقه دیگر در کنار هم بازی کردند و هیچ یک گلزنی نکردند. رکورد کنار هم بازی کردن این دو بازیکن به 11 ساعت و 57 دقیقه رسیده است و در این مدت هیچ یک موفق به گلزنی نشده اند.
پرسش و پاسخ های آماری:
فرانک و ضربات پنالتی
سلام مارتین، در پی رکورد تأثیربرانگیز لمپارد که اولین هافبکی است که به رکورد 150 گل در لیگ برتر می رسد، آیا می تواند به من بگوئید جه تعداد از گل های او از روی ضربات پنالتی بوده است؟ به نظر می رسد او پنالتی های زیادی به ثمر رسانده است! استیفن کرانهام (هوادار نیوکاسل)
مارتین می گوید: من می توانم به شما بگویم که از 150 گل لمپارد در لیگ برتر 37 گل او از روی نقطه پنالتی به ثمر رسیده است که 24.6% گل های او را در لیگ شامل می شود.
تا به امروز، در مجموع 22 بازیکن توانسته اند 100 گل یا بیشتر در لیگ برتر به ثمر برسانند که بین این بازیکنان تنها یک بازیکن بیش از لمپارد از روی نقطه پنالتی گل زده است. او کسی نیست جز بهترین گلزن تاریخ لیگ برتر آلن شیرر که 56 گل از 260 گل او از روی نقطه پنالتی به ثمر رسیده است. (21.5%)
همان طور که از لیست زیر مشاهده می کنید، تنها یکی از صد گله های لیگ برتر درصد بیشتری از گل های خود را از روی نقطه پنالتی به ثمر رسانده است که این فرد مت لی تیسیه (که در بازی دوشنبه شب همکار من در گزارش بازی بود) است که 25 گل از 100 گل او از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید. (دقیقاً 25%)
شما به رکورد دومین گلزن تاریخ لیگ برتر اندرو کول اگر نگاهی داشته باشید خواهید دید او تنها یک بار از روی نقطه پنالتی گب زده است که آن تک پنالتی نیز در ژانویه 2005 و برای فولهام در مقابل بیرمنگام بوده است. علاوه بر این دو بازیکن در این لیست حضور دارند - لس فردیناند و امیل هسکی - که یک ضربه پنالتی نیز در دوران حضور خود به ثمر نرسانده اند.
البته دوست دارم این نکته را نیز اضافه کنم که درست نیست مهارت و فطرتی که برای به ثمر رساندن ضربات پنالتی لازم است را نادیده بگیریم. تعداد پنالتی هایی که این فصل نصیب چلسی شده است (12 پنالتی) و تنها 7 بار آن ها به ثمر رسیده است نشان می دهد که همیشه نمی توان روی گل شدن پنالتی ها حساب کرد. اگر پنالتی گل می کنید به این معنی نیست که کار راحتی انجام می دهید. گل شدن پنالتی تمرین می خواهد و در مقابل دروازه بانان بزرگ لیگ برتر کار ساده ای نیست. گل های پنالتی نباید کم ارزش جلوه داده شوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] turions.PNG
گلزنان بهاری
سلام مارتین. خرید ژانویه ی ما پاپیس دمبا سیسه اکنون در 9 بازی خود در لیگ برتر 10 گل برای نیوکاسل یونایتد به ثمر رسانده است. آیا بازیکن دیگری هست که بیش از او پس از شروع سال گلزنی کرده باشد؟ مارتین (هوادار نیوکاسل)
مارتین می گوید: پایس سیسه تنها چهارمین بازیکن در تاریخ لیگ برتر است که بدون آن که گلی پیش از 1 ژانویه به ثمر رسانده باشد رکورد گل های خود را دو رقمی می کند. رکورد 10 گل او توسط بازیکنان زیر فراتر رفته است:
رابین ون پرسی (2010/11) - 18 گل: تصور این که مهاجم آرسنال قبل از 1 ژانویه گلزنی نکرده باشد مشکل است. او قبل از شروع سال 8 بازی انجام داده بود و گلی به ثمر نرساند اما پس از آن 18 بار گلزنی کرد.
یان - آگ فیورتوفت (1993/94) - 12 گل: فیورتوفت اولین گل خود برای سوئیندون در لیگ برتر را 22 ژانویه 1994 به ثمر رساند. او یازده بار دیگر در آن فصل گلزنی کرد و فصل را با 12 گل زده به پایان برد.
آنتونی یبوآ (1994/95) - 12 گل: لیدز در ژانویه 1995 با یبوآ قرارداد امضا کرد و او 22 فوریه اولین گل خود را مقابل اورتون به ثمر رساند و پس از آن یازده بار دیگر نیز گلزنی کرد.
بر عکس سیسه ون پرسی و فیورتوفت پیش از شروع سال نو نیز در لیگ برتر بازی می کردند. بدین ترتیب یبوآ رکورد دار گلزنی در لیگ برتر پس از حضور در اولین بازی خود در لیگ برتر پس از شروع سال نو است. سیسه به دو گل دیگر در پنج بازی باقیمانده احتیاج دارد تا بتواند با این رکورد برابری کند.
خالی از لطف نیست که رکورد 18 گل ون پرسی بین 1 ژانویه و پایان فصل به طور مشترک بهترین رکورد در لیگ برتر است. او با رکورد تیری هانری (2003/04) و کریستیانو رونالدو (2007/08) برابری کرد اما هانری و رونالدو هر دو پیش از ژانویه نیز گلزنی کرده بودند. این فصل کلین دمپسی تنها بازیکنی است که (در حالی که قبل از ژانویه نیز گلزنی کرده است) از 1 ژانویه به بعد گل های خود را دو رقمی کند.
پیروزی بدون کرنر
سلام مارتین، در جریان بازی سوانسی و نیوکاسل، نیوکاسل حتی یک ضربه کرنر هم نزد. این یکی از رکوردهای نادر باید باشد. تا کنون چند تیم بدون زدن یک کرنر در یک دیدار پیروز شده اند؟ شاد باشید. پدی (هوادار نیوکاسل)
مارتین می گوید: اپتا این آمار را از شروع فصل 2006/07 در بایگانی خود دارد و در این مدت تیم هایی که یک مسابقه را بدون ضربه کرنر پیروز شده اند بر خلاف تصور شما زیاد است. در واقع در شش سال اخیر این اتفاق 24 بار طبق آمار ما رخ داده است.
این فصل این اتفاق بیش از همه رخ داده است و هشت تیم بدون این که کرنری به دست آورند پیروز شده اند.
بلکبرن و اورتون هر یک سه بار موفق به ثبت این کار شده اند. چلسی نیز دو بار این کار را انجام داده است. تیمی که بدون آن که کرنری روی دروازه اش زده شده باشد بیش از همه باخته است لیورپول بوده است که 4 بار این اتفاق برای آن ها افتاده است.
باید اعتراف کنم من هم فکر می کتم این اتفاق نادر باشد و از دیدن این آمار شگفت زده شدم. همچنین جالب بود که بیشتر این تیم ها صاحب خانه بوده اند در حالی که معمولاً فکر می شود که تیم های میهمان معمولاً کرنر کمتری به دست می آورند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0without%20winning%20a%20corner.PNG
به آن ها اجازه ورود می دهند
سلام مارتین، ستون فوق العاده ای است!! در تاریخ لیگ برتر کدام دروازه بان بیش از همه گل خورده است؟ بگذارید حدس بزنم رابینسون؟؟ آیا می توانیم لیستی از ده دروازه بان برتری که دستکش هایشان چرب است از اپتا داشته باشیم؟!!! کار فوق العاده خود را ادامه دهید. تشکر فراوان. آسپی بیلیا، هوادار توپچی ها
مارتین می گوید: فکر نمی کنم عادلانه باشد که آن ها را دروازه بانانی با دستکش های چرب و لیز بنامیم اما ما به این آمار نگاهی خواهیم داشت!
جواب ساده ی سؤال شما دیوید جیمز است که 665 گل در لیگ برتر دریافت کرده است. او تقریباً 100 گل بیش از سایر دروازه بانان در تاریخ لیگ برتر دریافت کرده است. اما باید به خاطر داشته باشیم که او بیش از 100 بازی از تمامی دروازه بانان در تاریخ لیگ برتر بیشتر بازی انجام داده است!!
در ادامه ما لیستی از 15 دروازه بانی که بیش از 300 گل در لیگ برتر دریافت کرده اند منتشر کرده ایم و مارک شوراتزر و حدس شما پل رابینسون هم در این بین هستند.
ما همچنین تعداد گل هایی که به ازای هر بازی دریافت کرده اند را محاسبه کرده ایم و همان طور که می بینیم نرخ تبدیل گل های خورده جیمز یکی از تأثیربرانگیزترین هاست. نرخ گل های خورده او 1.16 گل در هر بازی است که تنها درصد نایجل مارتین و ادوین ون درسار در این لیست 15 نفره از وی بهتر است.
پل رابینسون دروازه بان کنونی بلکبرن و پل جونز دروازه بان سابق ساوتهمپتون مردانی هستند که در این درصد گل های خورده به ازای هر بازی یک رکورد ناخواسته دارند و با میانگینی در حدود 1.61 در صدر هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t%20goals%20in%20Premier%20League%20history.PNG
بهترین های فصل
سلام مارتین، من در گزارش بازی دوشنبه شب شنیدم که کلین دمپسی با 16 گلی که این فصل در لیگ برتر به ثمر رسانده رکورد باشگاه در لیگ برتر را شکست است. بنابراین می خواهم بدانم که آیا شما می توانید لیستی از بازیکنانی که رکورد گلزنی یک تیم در یک فصل لیگ برتر را در اختیار دارند ارائه دهید. فرد بیرو
مارتین می گوید: فرد ما از دوستانمان در اپتا خواستیم تا در این مورد به ما کمک کنند و در لیست زیر شما رکورد بهترین گلزنان یک تیم در یک فصل از تاریخ لیگ برتر را مشاهده می کید اما باید چند نکته را باید روشن کنم.
اندرو کول و آلن شیرر بهترین گلزنان تاریخ لیگ برتر به زدن 34 گل در یک فصل به ترتیب برای نیوکاسل و بلکبرن در صدر قرار دارند. پنج بازیکن توانسته اند بیش از 30 گل در یک فصل به ثمر برسانند که جز این دو نفر تیری هانری (30 گل)، کوین فیلیپس (30 گل) برای ساندرلند و کریستیانو رونالدو (31 گل) در فصل 2007/08 برای منچستریونایتد بوده است.
در عین حال استیون فلچر و تونی کاتی تنها بازیکنانی هستند که با دو باشگاه به این رکورد رسیده اند. کاتی رکورد بهترین گلزن یک تیم در یک فصل از تاریخ لیگ برتر را برای اورتون و لسترسیتی در اختیار دارد و فلچر نیز بهترین گلزن برنلی و تیم کنونی اش ولوز در یک فصل از تاریخ لیگ برتر بوده است که رکورد این فصل فلچر همچون فصل پیش او 10 گل است!!
جالب توجه است که هواداران تاتنهام بدارند که علیرغم رکورد خوب گلزنی های این تیم در فصول اخیر هیچ بازیکنی نتوانسته است رکورد تدی شرینگهام با 21 گل در فصل 1992/93 را پشت سر بگذارد. من باید به این نکته نیز اشاره کنم که یکی از گل های شرینگهام در آن فصل مقابل ناتینگهام فارست بود که اولین گلی بود که به طور زنده از شبکه اسکای اسپورتس پخش شد!.
منبع
عجب بازی قشنگی بود ... حیف که نیمه اولو نشون ندادن !
دروگبا و ماتا فوق العاده بودن ... فقط حیف شد لوئیز مصدوم شد و جوری که بردنش بیرون فکر نکنم تا آخر فصل برگرده !:13:
باز خوبه ایوانوویچ رو داریم واسه بازی با بارسا ...
گل ماتا هم به نظرم از خط رد نشد! اتکینسون هم داغونه ها!:31:
ورزش۳: چلسي توانست با برد پنج بر يک مقابل تاتنهام به فينال جام حذفي راه پيدا کند. سه گل دیرهنگام چلسی آنها را در این مسابقه پیروز کرد. روبرتو دیمتئو با وجود بازی حساس با بارسلونا در لیگ قهرمانان ترجیح داد از ترکیب تقریبا کاملی بهره ببرد. بازی به شکل خوبی آغاز نشد؛ پیش از دیدار یک دقیقه سکوت به احترام درگذشتگان فاجعه هیلزبورو و پیرماریو موروزینی، هافبک لیورنو برگزار شد که تعدادی از طرفداران چلسی این یک دقیقه را به سخره گرفتند و سکوت را بر هم زدند. دو تیم در نیمه اول موقعیتهایی داشتند و یک بار ضربه رافائل وندروارت را جان تری از روی خط برگرداند و یک بار هم سانتر وندروارت برای امانوئل آدبایور به تیر دروازه چلسی برخورد کرد.اما چلسی در دقیقه 43 به گل رسید. دیدیه دروگبا پشت به دروازه توپ را گرفت، و پس از چرخشی دیدنی با پای چپ دروازه کارلو کودیچینی، دروازهبان سابق چلسی را گشود. چلسی در نیمه دوم به دنبال گل دوم بود. خوان ماتا در دقیقه 50 در آشفتگی محوطه جریمه حریف توپ را زد و داور مسابقه به اشتباه اعلام کرد توپ از خط گذشته؛ در حالی که صحنه آهسته چیز دیگری نشان میداد. تاتنهام 5 دقیقه بعد گل زد. آدبایور با خطای پتر چک در محوطه جریمه سرنگون شد و دروازهبان چلسی شانس آورد که گرث بیل از راه رسید و توپ را وارد دروازه کرد، وگرنه داور با اعلام پنالتی چک را اخراج میکرد. داوید لوییز در این صحنه با آدبایور به شدت برخورد کرد و مصدوم شد. چلسی در دقیقه 77 بازی را سه بر یک کرد. خوان ماتا توپ را در حالی برای رامیرس فرستاد که واکر به اشتباه آفساید را پر کرده بود و رامیرس به خوبی توپ را وارد دروازه کرد. در دقیقه 81 بود که فرانک لمپارد روی یک ضربه ایستگاهی با شوتی دیدنی گل چهارم را هم زد. سرانجام فلوران مالودا در دقیقه 94 از بین پاهای کودیچینی توپ را عبور داد و به گل پنجم تبدیل کرد. چلسی در فینال با لیورپول بازی میکند.
ورزش۳: روبرت دي متئو،مربي موقت باشگاه چلسي خوشحالي اش را از عملکرد شاگردانش در برد 1-5 يکشنبه شب مقابل تاتنهام در مرحله نيمه نهايي اف اي کاپ ابراز کرد. این درحالی است که هری ردنپ مربی حریف از گل جنجالی به ثمر رسیده توسط خوان ماتا که آبی ها را پیش انداخت راضی نبود. این مربی ایتالیایی معتقد است که تیمش شایسته برد دراین بازی بود و به این نکته اشاره کرد که این برد اعتماد به نفس شاگردانش را در آستانه دیدار حساس با بارسا افزایش خواهد داد. درپایان این مسابقه دی متئو به خبرنگاران گفت:« فکر می کنم که ما یکشنبه شب خیلی خوب بازی کردیم و عملکرد فوق العاده ای داشتیم. زمانی که عقب هستی و بازی درحال اتمام است، شاید بتوانی اندکی بازی را باز کنی ولی ما به خاطر گلهایی که زدیم واقعا خوشحالیم. این اعتماد به نفس ما را افزایش می دهد.» مربی آبی ها درادامه اعلام کرد که گل ماتا که به اشتباه توسط مارتین اتکینسون پذیرفته شد، تاثیر کمرنگی برروی نتیجه بازی داشت. مربی چلسی گفت:« خب، توپ از خط دروازه عبور نکرد. پس ما خوش شانس بودیم ولی بارها پیش آمده که چنین تصمیماتی علیه ما گرفته شده. ما فقط 2 گل نزدیم، بلکه 5 بار دروازه حریف را بازکردیم. پس این گل اثر پررنگی در نتیجه بازی نداشت. امیدوارم بتوانیم این روند خوب را حفظ کنیم. پیروزی مثبت اندیشی را به تیم بازمی گرداندو اعتماد به نفس فردی بازیکنان را بالا می برد.» خبر بد این دیدار مصدومیت داوید لوئیز برزیلی بود که اکنون بعید به نظر می رسد که او به بازی 4شنبه شب مقابل بارسا برسد. دی متئو دراین باره گفت:« داوید لوئیز از ناحیه همسترینگ مصدوم شد. باید ببینیم که در روزهای بعد نتیجه معاینات دقیق تر چه خواهد بود ولی ممکن است لوئیز در بازی با بارسا غایب باشد. من خیلی دور را نمی بینیم.خوشحالیم که به فینال اف ای کاپ و نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسیده ایم.این ازنظر من فوق العاده است.»
arashsard
16-04-2012, 12:31
عجب بازی قشنگی بود ... حیف که نیمه اولو نشون ندادن !
دروگبا و ماتا فوق العاده بودن ... فقط حیف شد لوئیز مصدوم شد و جوری که بردنش بیرون فکر نکنم تا آخر فصل برگرده !:13:
باز خوبه ایوانوویچ رو داریم واسه بازی با بارسا ...
گل ماتا هم به نظرم از خط رد نشد! اتکینسون هم داغونه ها!:31:
بهتر که نیمه اول رو نشون نداد . مثل اینکه توو نیمه اول تاتنهام سرتر بوده... ولی در کل نیمه دوم چلسی خیلی سرتر بود و شایستگی برد رو داشت... تبریک میگم. .. حالا باید ببینیم چلسی در مقابل بارسا چه ترکیبی میاد توو...
Pessimist
16-04-2012, 12:48
خب من همین که تلویزیون رو روشن کردم دیدم چلسی گل دوم رو زد که انصافا گل دوم خیلی مشکوک بود اصلا معلوم نشد که توپ به صورت کامل از خط عبور کرده یا نه که البته احتمال اینکه رد نکرده باشه بیشتره اما در کل چلسی نسبت به حریف خیلی بهتر بازی کرد و این صعود رو به همه هواداران این تیم تبریک میگم!
تو چندتا صفحه قبل گفته بودم که چلسی خاطرات خوبی از ومبلی داره دیشب هم که ...
گلی که لمپارد زد از همه قشنگ تر بود و توپ به طرز عجیبی تغییر مسیر دادمنو یاد گل های کریس رونالدو انداخت خلاصه اینکه دیشب همه چیز برای چلسی و هوادارانش رویایی بود...
vahidgame
16-04-2012, 17:32
تبریک میگم
خیلی عالی بودیم
امیدوارم با بارسا هم اینقدر عالی بازی کنیم و حداقل توی استمفوردبریج برنده بازی باشیم
با این بازیکنا و با این روحیه فکر کنم این دور از دسترس نباشه و اگه دقت کنیم پتانسیل برد در مقابل بارسا رو داریم
دروگبا و ماتا فوق العاده بودن ... فقط حیف شد لوئیز مصدوم شد و جوری که بردنش بیرون فکر نکنم تا آخر فصل برگرده ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی به کل ترکیب اصلی بازی داده میشه این اتفاقات هم ممکنه پیش بیاد که خیلی به ضرر تیمه
لوئیز خیلی آماده ست و به نظرم داره بازی های شبیه به دوران اوج پویول رو انجام میده!
جای اون ایوانوویج استفاده بشه هم خوبه ولی اگه ایوانوویچ دفاع راست بود بهتر بود و به اون توی این پست بیشتر اعتماده تا بوسینگوا
گل ماتا هم به نظرم از خط رد نشد! اتکینسون هم داغونه ها![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این که دیگه واضح بود گل نشده :دی
ولی خب اون قدر نتیجه قاطعی گرفتیم که دیگه هیچ حرف و حدیثی رو باقی نذاشت
داوری دیگه در اون حد تاثیر نداشت که مثل بعضی بازی ها 4-5 تا پنالتی صد در صد گرفته نشه :دی
Majid393
17-04-2012, 00:47
گل ماتا هم به نظرم از خط رد نشد!
گل که خیلی مشکوک بود! من هم عکسایی دیدم که توپ از خط رد شده بود + عکسهایی که توپ از خط رد نشده بود :دي
اشکال نداره. 3 تا دیگه زدیم که بردمون بی حرف و حدیث باشه :دي
اتکینسون هم داغونه ها!
تازه فهمیدی ؟ :دي
شما اگه یه داور درست و درمون تو انگلیس به من نشون دادی جایزه داری :دي
ورزش۳: شاگردان دي متئو با پيروزي 5-1 در ديدار شب گذشته مقابل رقيب همشهري راهي فينال جام حذفي شدند و لمپارد معتقد است چلسي هيچ ترسي از قرار گرفتن مقابل بارسا ندارد. فرانک لمپارد، هافبک چلسی، تاکید کرد که پیروزی شب گذشته تیمش مقابل تاتنهام، به آبی ها اعتماد به نفس زیادی برای دیدار مقابل بارسا داد. شاگردان دی متئو با پیروزی 5-1 در دیدار شب گذشته مقابل رقیب همشهری راهی فینال جام حذفی شدند و لمپارد معتقد است چلسی هیچ ترسی از قرار گرفتن مقابل بارسا ندارد. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در آغاز هر دیدار، شانس دو تیم 50-50 است. بارسا به خاطر بازیکنانی دارد از شانس بیشتری برخوردار است اما اگر ما مانند در هر دو دیدار مانند دیدار مقابل تاتنهام بازی کنیم، از شانس زیادی برخورداریم. این دیدار به ما اعتماد به نفس داد. ما باید به همین شیوه کار کنیم. اما نباید به این دیدار دلخوش کنیم زیرا دیدار چهارشنبه بسیار بزرگ است. ما باید در بقیه دیدارهای مان در لیگ برتر و چمپیونزلیگ به همین ترتیب بازی کنیم. هیچ تیمی شکست ناپذیر نیست. آنها بهترین هستند اما ما نباید از آنها بترسیم." ملی پوش انگلیسی همچنین در مورد گل جنجالی خوان ماتا در دیدار شب گذشته گفت:" کاملا مشخص بود که توپ گل نشده است و به همین دلیل برای تاتنهام متاسفم. تکنولوژی دوربین روی خط می تواند این مشکلات را برطرف کند. فکر می کنم خیلی ساده است زیرا در ورزش های زیادی وجود دارد.
من طرفدار چلسی نیستم ولی فکر کنم این عکس گویا باشه
ورزش۳: يک داور آلماني مامور قضاوت مصاف چلسي و بارسلونا در ورزشگاه استامفوردبريج شد. به نقل از سایت یوفا، براساس تصمیم کمیسیون داوری یوفا، دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان که میان چلسی انگلیس و بارسلونای اسپانیا فردا شب برگزار خواهد شد، توسط «دکتر فلیکس بریش» قضاوت می شود. این داور 36 ساله در فصل جاری قضاوت چند دیدار مهم را برعهده داشته است. او همچنین داور بازی بارسلونا و اینترناسیونال برزیل در تورنمنت آئودی کاپ بود که تابستان گذشته به میزبانی آلمان در شهر مونیخ انجام گرفت. بریش 36 ساله در رشته حقوق دکترا گرفته است.
dash_mehdi
18-04-2012, 23:56
چلسی 1 - 0 بارسلونا دقیقه ی 80
دفاع چلسی بسیار خوب عمل کرده اما اگر بخواد تا پایان بازی همینجوری پیش بره احتمال دریافت گلش بالاست
متاسفانه در ضد حمله ها هم در کل طول بازی تا الان (دقیقه 80) ضعیف عمل کردیم
امیدوارم دفاع همین جوری عالی عمل کنه تا پایان بازی
و اگه بتونیم در یک ضد حمه گل دوم رو هم بزنیم فوق العاده میشه
dash_mehdi
19-04-2012, 00:19
این برد شیرین رو به تمام هواداران عزیز چلسی تبریک ویژه میگم
حالا کار ما اسون تر از بارسلوناست در بازی برگشت
چلسی 1-0 بارسلونا
زننده گل : دیدیر دروگبا****
یکی از اصلی ترین اتفاقایی که به چشم اومد درخشش فضایی پیتر چک بود که یکی از اصلی ترین عاملین برد چلسی بود
من خیلی به بازی برگشت امیدوارم چون چلسی در این بازی گلی دریافت نکرد
میشه گفت تو دنیایی حرفه ای دیگه هوادارا تا 20 یا حداکثر 30 درصد در برد یک تیم تاثیر دارن (البته سطح اول دنیا) پس میشه امیدوار بود که چلسی باز بتونه در بازی برگشت خوب بازی کنه.
به جز دو سه تا موقعیتی که از دفاع گذشت باید بگم دفاع امشب چلسی فوق العاده بود و معلومه که دی ماتئو کاملا برنامه داشت
Kianoosh
19-04-2012, 00:54
تبریک میگم به هوادارای چلسی
خوشبختانه بحث داوری نداشتیم و هیچ صحنه مشکوکی دیده نشد :دی که دیگه صحبت یوفا و فیفا و ناتو نشه :دی
در مورد بازی بارسا بازی رو خوب شروع کرد و تو نیمه اول چند موقعیت خوب هم داشت چیپ بد فابرگاس و بدشانسی سانچز. چلسی واقعا عالی دفاع می کرد و همه فضاها رو بسته بود و چشم به ضد حمله داشت مخصوصا بعد از گل غافلگیر کنندش که در بهترین زمان ممکن به ثمر رسید جدا از دفاع تیمی عالی چلسی واقعا چک امشب کیفیتش فراتر از بلو ری بود :دی مخصوصا رو هد مسی و هد پویول عالی شیرجه رفت دروگبا هم عملکرد خوبی داشت جدا از جاگیری خوبش رو صحنه گل تو ضد حمله و درگیری فیزیکی شرکت میکرد و تیم رو از فشار خارج میکرد برای بارسا هم ضربات آخر کم دقت بودن مخصوصا فابرگاس و سانچز موقعیت زیاد خراب کردن و والز با تمام پیشرفتش نشون داده تو موقعیتهای حساس مثل کاسیاس نویر چک و سابقا بوفون به هیچ وجه نمیتونه تیم رو نجات بده نهایتا تو شبی که همه آمار و ارقام (مالکیت پاس موقعیت گل و ...) به نفع بارسا بود چلسی با یک بازی حساب شده البته با درخشش چک و چاشنی شانس تونست برد خوبی به دست بیاره و این گل نخوردن تو خونه خیلی شانسشو زیاد می کنه تا ببینیم بازی برگشت چی میشه ...
+
(توپ هوایی برای دروگبا ارسال شده)
مزدک:حالا اونجا گواردیولا حرکت می کنه:دی :دی
:11:
arashsard
19-04-2012, 00:58
دوستان گل منم تبریک میگم. اون دقایق پایانی هر ثانیه یه دیقه میگذشت... دروگبا و چک عالی بودن. همه عالی بودن.چلسی بازیکن بد نداشت...همه خوب بازی کردن... چلسی به همه تیم ها درس فوتبال داد...
منم تبریک میگم این برد ارزشمند رو !
ولی اگه میخوایم فینال مونیخ رو ببینیم باید تو بازی برگشت از این هم بهتر دفاع کنیم ! دو سه تا تک به تک درجه یک به بازیکنای بارسا دادیم .. شاید اگه مسی تو یکی از این صحنه ها بود بازی رو نمیبردیم !
ولی در کل خیلی راضیم از بازیشون ... سنگ تموم گذاشتن ...
Reza31001
19-04-2012, 11:03
تبریک به بروبچ
حالا دستمون برای بازی برگشت بازه و این بارسا هست که باید برای صعود بجنگه
شاید نشه تو بازی برگشت دروازه رو بسته نگه داشت ولی نکته مهم اینه که زدن یه گل تتو نیوکمپ کار صعود رو خیلی راحت میکنه و بازی دیشب نشون داد گل زدن به بارسا کار غیرممکنی نیست
پ ن: گرچه زیاد مقایسه درستی نیست ولی همین که بارسا 90 دقیقه حمله کرد و نتونست گل بزنه یکم ناراحتی 2009 رو تسکین میده :5::21:
ورزش۳: پتر چک، دروازه بان باتجربه چلسي معتقد است که تيمش مي تواند به برد 0-1 مقابل بارسا افتخار کند. چلسی در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا موفق شد تا در دیداری خانگی با نتیجه 0-1 از سد بارسا عبور کند. در پایان این مسابقه چک به اسکای سپورتس نیوز گفت: ما می توانیم به خاطر کاری که 4شنبه شب انجام دادیم به خودمان افتخار کنیم. کیفیت بازی تیم دراین دیدار فوق العاده بود و تک تک بازیکنان با100% توان بازی کردند. ما عادت نداریم تا 90 دقیقه بدون توپ بازی کنیم . از نظر روانی حفظ تمرکز کار سختی است. ما درتمام نقاط زمین فوق العاده بودیم و تعهدی که در زمینه تدافعی و پوشش بازی داشتیم، قابل تحسین بود. ما اندکی خوش شانس بودیم ولی تک تک بازیکنان به شدت تلاش کردند.» چک یکی از بازیکنان چلسی بود که شاهد حذف تیمش به دست بارسا درمرحله نیمه نهایی سال 2009 بود. او الان اطمینان دارد که تاریخ برای آبی های لندنی تکرار نخواهد شد. چک دراین باره ادامه داد: باید ببینیم که چه خواهد شد. در آخرین مصافمان در نوکمپ دروازه مان را بسته نگه داشتیم و بازی برگشت دراستمفورد بریج 1-1 شد و ما حذف شدیم. این بار آنها به گل خارج از خانه دست نیافتند.ساده نیست که بگوئیم که نتیجه 0-1 ، یک برتری مقابل بارساست؛ بارسلونا تیمی مثال زدنی است و آنها همیشه موقعیت های زیادی خلق می کنند.» چلسی دربازی بعدی اش مقابل آرسنال قرار می گیرد و در ماه آینده میلادی فینال اف ای کاپ را مقابل لیورپول برگزار خواهد کرد. البته چک معتقد است که هم تیمی هایش تمرکزشان را برروی بازی برگشت مقابل بارسا قرار داده اند: بازی ها سخت و فشرده می شوند و ما حتی وقت کافی برای فکر کردن هم نداریم. هر بازی، به تمرکز فراوانی نیاز دارد. بازی بعدی ما مقابل ارسنال است که بازی بزرگی است و بعد از آن مقابل بارسا قرار خواهیم گرفت.
vahidgame
19-04-2012, 13:44
به همه دوستان این برد دلچسب رو تبریک میگم
شیرهای لندن واقعا سنگ تموم گذاشتن و انتقام اون بازی آلوده قبلی رو گرفتن...
دو سه تا تک به تک درجه یک به بازیکنای بارسا دادیم .. شاید اگه مسی تو یکی از این صحنه ها بود بازی رو نمیبردیم !
آره قبول دارم
مسی که کلا مهار شده بود و هیچ کار خاصی نتونست بکنه و بازیکنایی مثل رمیرس به مراتب از اون بهتر و مفیدتر بازی کردن
مهمترین چیز توی هفته بعد اینه که چلسی مقابل آرسنال و بارسا از بازیکنای زیادی بازی بگیره و مطمئنا نمیشه توی هر دو بازی از ترکیب یکسان استفاده کرد
Pessimist
19-04-2012, 18:11
در مورد بازی دیشب چلسی فقط میتونم بگم بازیکنان این تیم فراتر از حد انتظار بودن و شبی رویایی برای طرفداران چلسی بود هر چند که هنوز وضعیت صعود مشخص نیست.
واقعا وقتی بازی چلسی رو میدیدم یه حس عجیبی داشتم الحق که دیشب خیلی بهتر از سال 2009 دفاع کردن و مزد زحماتشون رو گرفتن.
تبریک
Reza31001
19-04-2012, 19:25
من صحنه گل رو 10-20 بار نگاه کردم
لمپارد از لحظه ای که توپ رو میگیره دو بار سرش رو بالا میاره و هر دو بار موقعیت دروگبا رو می سنجه
تو همین لحظه رامیرس در جایی که کاملا تو نقطه کور فرانکی قرار داره فرار میکنه
حالا چطوری میشه که پاس به زیبایی هر چه تموم تر میره سمت رامیرس فقط خود فرانکی باید چواب بده
Nasser_ZRE
19-04-2012, 19:36
سیستم چلسی دیش واقعا عالی ود من که موندم فکر همچین بازی از چلسی رو نمیکردم.
تبریک میگم بهتون.
Reza31001
20-04-2012, 07:29
گرانت: پيروزي 1-0 بهترين نتيجه براي چلسي بود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%8A_1-0_%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86_%D9%86%D8%A A%D9%8A%D8%AC%D9%87_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_%DA%8 6%D9%84%D8%B3%D9%8A_%D8%A8%D9%88%D8%AF)
آورام گرانت، سرمربي سابق چلسي، معتقد است پيروزي 1-0 اين تيم مقابل بارسا در ديدار رفت، بهترين نتيجه ممکن براي آبي ها بوده است.
آورام گرانت، سرمربی سابق چلسی، معتقد است پیروزی 1-0 این تیم مقابل بارسا در دیدار رفت، بهترین نتیجه ممکن برای آبی ها بوده است.
این در حالی است که علی رغم پیروزی آبی ها، با توجه به برگزاری دیدار برگشت در نوکمپ، همچنان شانس بارسا برای رسیدن به دیدار فینال بیشتر به نظر می رسد. کاتالان ها در 25 دیدار خانگی این فصل در هه رقابت ها، تنها 3 بار موفق به شکست دادن رقبا نشدند و در این دیدار تنها 16 گل دریافت کردند.
با این وجود گرانت معتقد است که شاگردان سابقش می توانند با زدن یک گل در نوکمپ، حضورشان در دیدار فینال را قطعی کنند.
او در گفتگو با تاک اسپورت گفت:" با توجه به تجربه ام می توانم بگویم که نتیجه 1-0 بهترین نتیجه ممکن است زیرا چلسی در هر حال می تواند در نوکمپ یک گل بزند.
چلسی بازیکنان سریعی دارد و بارسا در ضد حملات چندان خوب نیست. علاوه بر این بارسا در ضربات ایستگاهی هم خوب نیست و چلسی با بازیکنان خوبی که در این زمینه دارد می تواند گل های خوبی به ثمر برساند.
شرایط برای بارسا دشوارتر از چلسی است زیرا چلسی می تواند در خانه حریف گلزنی کند و در این صورت بارسا به سه گل نیاز دارد؛ کاری که اصلا آسان نیست."
در 6 رویارویی دو تیم در چمپیونزلیگ، چلسی تاکنون مقابل بارسا شکست نخورده است و آخرین دیدار دو تیم در نوکمپ با تساوی بدون گل به پایان رسید.
پ ن: ضربات ایستگاهی رو کاملا درست میگه
هم مدافعین سرزن و هم مهاجمین سرزن داریم
دو گل ایوانویچ به لیورپول رو که یادتون نرفته :40:
linkinpark20
20-04-2012, 07:42
من هم این برد رو تبریک میگم و واقعا دروگبا یک بار دیگه نشون داد چه بازیکنی هست واقعا تعصب رو تو تمام بازیکنای چلسی میشد حس کرد واقعا افتخار میکنم به چلسی و بازیکنهاش
vahidgame
20-04-2012, 07:47
توی سایت رسمی لیگ برتر یه قسمتی به نام 20 فصل لیگ برتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fcontent%2Fpremierleague%2Fen-gb%2F20-seasons.html)به تازگی راه افتاده که کاربرا می تونن به نامزدهای مختلف مربوط به 20 فصل اخیر هستن رای بدن در زمینه هایی از جمله: بهترین بازی ، بهترین گل ، بهترین خوشحالی گل ، بهترین سیو دروازه بان ، بهترین تیم
توی قسمت بهترین تیم جالبه که 11 بازیکن از چلسی قرار دارن که این بازیکنا هستن:
پیتر چک - دن پترسکو - مارسل دسایی - جان تری - اشلی کول - گرام لی ساکس - جو کول - کلود ماکلله - فرانک لمپارد - آرین روبن - جان فرانکو زولا
از لینک بالا هم می تونید برید و تیم منتخب خودتون رو انتخاب کنید...
Pessimist
20-04-2012, 12:19
توی سایت رسمی لیگ برتر یه قسمتی به نام 20 فصل لیگ برتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fcontent%2Fpremierleague%2Fen-gb%2F20-seasons.html)به تازگی راه افتاده که کاربرا می تونن به نامزدهای مختلف مربوط به 20 فصل اخیر هستن رای بدن در زمینه هایی از جمله: بهترین بازی ، بهترین گل ، بهترین خوشحالی گل ، بهترین سیو دروازه بان ، بهترین تیم
توی قسمت بهترین تیم جالبه که 11 بازیکن از چلسی قرار دارن که این بازیکنا هستن:
پیتر چک - دن پترسکو - مارسل دسایی - جان تری - اشلی کول - گرام لی ساکس - جو کول - کلود ماکلله - فرانک لمپارد - آرین روبن - جان فرانکو زولا
از لینک بالا هم می تونید برید و تیم منتخب خودتون رو انتخاب کنید...
مرسی وحید
من یه تاپیک جامع برای این مراسم زدم که دوستان میتونن تو اون تاپیک در موردش بحث کنن.
آدرس تاپیک:11:
به همه طرفدارای چلسی تبریک میگم
نماینده خلف لیگ برتر انگلیستان
خیلی به دلم چسبید
اینشالله تو لیگ هم چهارم شید تا سال بعد هم بدرخشید (البته اگه یونایتد بزاره)
Pessimist
20-04-2012, 19:19
دروگبا در برابر آرسنال بازی نخواهد کرد.
مهاجم ساحل عاجی باشگاه چلسی در دیدار میان هفته مقابل بارسلونا تک گل برتری تیمش را به ثمر رساند اما با آسیب دیدگی زانو روبرو شد.
روبرتو دی متئو اعلام کرد دروگبا به همراه چلسی به ورزشگاه امارات سفر نخواهد کرد و هنوز مشخص نیست بتواند در دیدار برگشت قابل بارسلونا به میدان برود.
" دروگبا خارج از دیدار فرداست. او در این هفته دچار اسیب زانو شد.
باید وضعیت او را فردا و یکشنبه ارزیابی کنیم و ببینیم چگونه خود را باز می یابیم. او در طول بازی ضرباتی را دریافت کرد. سخت است زمان بازگشت او را تخمین بزنیم."
لازم به ذکر است که دیوید لوئیز و برانیسلاو ایوانویچ نیز در سفر به امارات تیمشان را همراهی نخواهند کرد.
منبع
پیش بازی آرسنال- چلسی: ال کلاسیکوی لندن
دو تیم لندنی رقابت سختی برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم بالای جدول لیگ برتر دارند.
ترکیب احتمالی
شچسنی
سانتوس, فرمائلن, کوشیلنی, سانیا
روسیسکی, سونگ, رمسی
ژروینیو, فن پرسی, والکات
چک
کول, تری, کیهیل, بوسینگوا
اسین, میرلس
استوریج, ماتا, لمپارد
تورس
توپچی ها در این دیدار میکل آرتتا را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارند؛ این هافبک اسپانیایی در دیدار قبلی از ناحیه لیگامنت قوزک پا دچار آسیب دیدگی شد تا به فهرست مصدومان تیم که در آن نام بازیکنانی مانند پرمرتساکر (قورک پا) جک ویلشر (قوزک پا) و امانوئل فریمپونگ ( زانو) دیده می شود، بپیوندد.
در مقابل فرانسیس کوکلین و آبو دیابی که به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کردند، می توانند در دربی لندن به میدان بروند؛ اما یوسی بنایون چون از چلسی به طور قرضی به آرسنال پیوسته، نمی تواند مقابل تیم اصلی اش قرار بگیرد.
در مقابل چلسی برانیسلاو ایوانوویچ را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت. داوید لوئیس نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ قادر به همراهی تیمش نیست . رایان برتراند (ماهیچه پشت ساق پا) و اوریل رومئو (بیماری) نیز در این دیدار قادر به همراهی آبی ها نیستند.
آیا می دانستید؟
- آرسنال در 16 دیدار اخیرش در ورزشگاه ایمریتس، 12 پیروزی، 2 تساوی و 2 شکست به دست آورده است.
- توپچی ها تا پایان فصل میکل آرتتا را در اختیار نخواهند داشت، بازیکنی که در غیاب او در این فصل نتوانسته اند حتی یک پیروزی کسب کنند.
- فن پرسی در این فصل مقابل 17 تیم از 19 تیم دیگر لیگ برتر گلزنی کرده است.
- ستاره هلندی در پیروزی 5-3 تیمش مقابل چلسی در استمفوردبریج، هت تریک کرد؛ این دیدار اولین شکست 5 گله آبی ها در استمفوردبریج از سال 1996 بود.
- چلسی در 19 دیدار اخیر در خانه آرسنال تتها 3 پیروزی کسب کرد و که همه آنها در 6 دیدار اخیر دو تیم در امیریتس بوده است.
- آبی ها در 15 دیدار آخر دیدارهای شان، بیش از هر تیم دیگری در رقابت های این فصل لیگ برتر گل خورده اند. (18 گل)
- دروگبا در لیگ برتر 8 بار دروازه آرسنال را باز کرده است.
- 95 درصد از گل های زده وخورده چلسی از داخل محوطه جریمه بوده است.
--------------
پ.ن :
مهاجم ساحل عاجی باشگاه چلسی در دیدار میان هفته مقابل بارسلونا تک گل برتری تیمش را به ثمر رساند اما با آسیب دیدگی زانو روبرو شد.
قابل توجه افرادی که معتقد بودند دروگبا در بازی با بارسلونا وقت تلف میکرد
linkinpark20
21-04-2012, 11:45
دوستان یعنی دروگبا به بازی برگشت با بارسا نمیرسه؟
vahidgame
21-04-2012, 17:47
توی بازی امروز آرسنال دیگه فکرشو نمی کردم که به این همه بازیکن استراحت داده بشه و به نظرم با این شرایط نتیجه نسبتا خوبی گرفتیم
نکته ای که بازی امروز داشت بازی بد تورس بود که خیلی توپ لو می داد و اگه فرضا دروگبا مصدوم نبود و بازی می کرد چه بسا الان برنده بازی بودیم
در کل امیدوارم بازیکنایی که امروز کامل و یا یکمی استراحت کردن برای بازی با بارسا آماده بشن
دروگبا هم احتمالا می رسه. اگه نرسه هم به نظرم باید ماتا به عنوان تک مهاجم بازی کنه نه تورس!
Pessimist
21-04-2012, 18:23
وحید حتم دارم وقتی توپ دو بار به تیر دروازه خورد داشتی سکته میکردی:31:
جدا از شوخی بازی جذابی بود با وجود اینکه گل نداشت مخصوصا نیمه اول که موقعیت های زیادی خلق شد تو نیمه دوم آرسنال بهتر بود و به نوعی ونگر نیمه مربی ها رو برد اما باز نتونستن به گل برسن.
بازیکن های کلیدی چلسی هم که کلا استراحت کردن برای بازی با بارسا!
خب من بازی رو ندیدم که بخوام راجع بهش صحبت کنم ولی به نظرم نتیجه خوبی گرفتیم
امشب نیوکاسل بازیشو برد و تاتنهام باخت.. الان 4 امتیاز با رده چهارم فاصله داریم و یه شانس خوب داریم و اونم اینکه با نیوکاسل بازی رو در رو داریم ... دیگه جای اشتباه نیست باید هر 4 بازی باقی مونده رو ببریم و منتظر امتیاز دادن تاتنهام و نیوکاسل ...
اما در مورد CL : بارسا هم که دیگه لالیگا رو از دست داد با تمام قوا میاد چلسی رو حذف کنه ... باید عالی ترین نمایش ممکن رو سه شنبه شب داشته باشیم ... ضمنآ خط دفاعی بارسا امشب نشون داد که قابلیت گل خوردن در نیوکمپ رو داره امیدوارم از این نقطه ضعفشون بهترین استفاده رو ببریم :20:
Pessimist
22-04-2012, 19:12
آرسنال 0 - 0 چلسی
گزارش بازی
نیمه اول:
آرسنال در این نیمه کنترل کامل بازی را در اختیار داشت اما سهم توپچی ها تنها 2 ضربه به تیرک دروازه چلسی بود.
دقیقه 5 توماس روسیچکی پشت محوطه جریمه چلسی به توپ رسید و با حرکت رو به جلو شوتی زمین را روانه دروازه کرد اما این توپ در اختیار پیتر چک قرار گرفت.
دقیقه 14 ضربه ای ایستگاهی در سمت چپ محوطه جریمه چلسی شکل گرفت. در غیاب میکل آرتتا، تئو والکات پشت این توپ ایستاد و آن را با ارتفاعی مناسب به تیر دوم فرستاد. رابین ونپرسی با فرار از بند مدافعان چلسی خود را به انجا رساند اما ضربه او به تیرک عمودی دروازه برخورد کرد.
دقیقه 18 خوزه بوسینگوا شوتی را راهی دروازه آرسنال کرد که در اختیار ژسنی قرار گرفت.
دقیقه 26 کالو از زمین خودی توپ بلندی را پشت مدافعان آرسنال برای مالودا فراهم کرد. ووچیچ ژسنی از دروازه خارج شد تا مانع این حرکت شود اما نا موفق بود ولی لورن کوسیلنی با هوشیاری توپ را به کرنر زد.
دقیقه 42 ضربه ایستگاهی دیگری از سمت راست شکل گرفت. رابین ونپرسی پشت این توپ ایستاد و آن را به روی نقطه پنالتی فرستاد. لورن کوسیلنی در انجا حضور داشت اما ضربه سر او اینبار به تیرک افقی دروازه پیتر چک برخورد کرد.
دقیقه 44 الکس سونگ در یک رفت و برگشت پشت محوطه جریمه به توپ رسید و در سمت چپ پاس زیبایی را برای رابین ونپرسی فرستاد. ونپرسی توپ را با استوپ سینه مهار کرد و ضربه ای محکم را با پای چپ به سمت دروازه زد اما پیتر چک با بدن خود آن را برگشت داد.
نیمه دوم:
این نیمه نیز همانند نیمه نخست به نفع آرسنال پیش رفت اما گلی در بر نداشت.
دقیقه 58 رابین ونپرسی در سمت چپ مححوطه جریمه به توپ رسید و از زاویه بسته ضربه خود را به سمت دروازه زد اما پیتر چک آن را در اختیار گرفت.
دقیقه 60 تئو والکات از ناحیه پشت ران دچار آسیب شد جای خود را به جروینیو داد.
دقیقه 64 توماس روسیچکی دومین تعویض اجباری آرسنال بود که از ناحیه همسترینگ دچار مشکل شد و جای خود را به ابو دیابی داد.
دقیقه 82 سانتری از سمت راست روی دروازه انجام شد و گری کاهیل با دست ونپرسی را شارژ کرد و او را بر زمین زد اما مایک دین اعتقادی به پنالتی نداشت.
دقیقه 83 الکس سونگ پاس در عمق زیبایی را برای رابین ونپرسی ارسال کرد که از جان تری گذشت و ونپرسی را در کنار محوطه شش قدم صاحب توپ کرد اما ضربه بی دقت رابین از کنار دروازه به بیرون رفت. ابو دیابی از سمت چپ در حال ورود به محوطه جریم بود و ونپرسی می توانست با کمی تعلل او را صاحب توپ کند.
دقیقه 86 جروینیو از سمت چپ حرکت کرد و داخل محطه جریمه توپ را به ونپرسی داد. ونپرسی توپ را روی پای راست خود انداخت و سپس با یک سرتوپ روی پای چپ خود فرصت شوت زنی پیدا کرد اما پیتر چک که از دروازه بیرون آمده بود آن را به کرنر فرستاد.
دقیقه 88 توپ بلندی داخل محوطه جریمه آرسنال ارسال شد اما توماس ورمالن نتوانست آن را دور کند. توپ در حال قرار گرفتن مقابل پای استاریچ بود اما لورن کوسیلنی با تکل استثنایی خود دروازه را نجات داد.
آرسنال در طول بازی فرصت هایی برای زدن گل برتری داشت اما در نهایت نتیجه 0 - 0 مساوی تمام شد.
دانلود هایلایت بازی برای کسانی که بازی رو ندیدن!
دانلود از هات فایل با حجم 247 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 04.2012.mkv.html
دانلود از فایل گیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 04.2012.mkv
vahidgame
23-04-2012, 23:48
جالبه فینال سال بعد لیگ قهرمانان توی ومبلی برگزار میشه و یه جورایی ما میزبانیم!
اگه نتونیم سهمیه رو بگیریم واقعا حیفه و امیدوارم 4 تا بازی رو ببریم تا بتونیم چهارم بشیم
+
در مورد بازی امشب با بارسا هم اگه بازیکنا کمتر اشتباه کنن حتما می تونیم صعود کنیم و من بر خلاف بعضی ها به صعود چلسی خیلی امیدوارم
استفاده از ضد حمله ها مهمه و باید بتونیم یه گل بزنیم تا خیالمون راحت بشه
ترکیب هم احتمالا همون ترکیب بازی رفته و خیلی از اون بازیکنا هم توی بازی با آرسنال بهشون استراحت داده شد
linkinpark20
24-04-2012, 12:05
به نظر من هم امشب میبریم اگه مثل بازی رفت خوب و منطقی بازی کنیم فقط خدا کنه دروگبا برسه به بازی به امید برد
Dark Shine
24-04-2012, 17:40
تنهـا چیزی کـه خیلی دوس دارم امشـب اتفـاق بیفتـه اینـه کـه بـارسـا دو گـل بـزنـه و چلسـی دقیقـه ی 93 گـل بزنـه !
یعنـی در اون صـورت کلـاً عقـده هـا خـالی میشـه .
Pessimist
24-04-2012, 19:23
فکر کنم امشب چلسی دیگه حساس ترین بازیش رو تو این فصل انجام بده با وجود اینکه طرفدار چلسی نیستم اما مطمئنم در طول بازی استرس خیلی زیادی بهم وارد میشه!
فقط خدا کنه دروگبا به بازی برسه چون یه جورایی یه وزنه برای چلسی به حساب میاد و بازیکن فرصت طلبی هست و تو تک موقعیت هایی که برای چلسی به وجود میاد میشه روش حساب کرد.
تو بازی رفت یه جاهایی چلسی تو دفاع اشتباه کرد اما بدون شک امشب نباید کوچکترین اشتباهی بکنن.
Reza31001
24-04-2012, 20:41
تنهـا چیزی کـه خیلی دوس دارم امشـب اتفـاق بیفتـه اینـه کـه بـارسـا دو گـل بـزنـه و چلسـی دقیقـه ی 93 گـل بزنـه !
2-3 تا پنالتی هم برای بارسا نگیرن بهترم میشه :31:
چرا ترکیب اعلام نمیشه :19:
سلام بچه های ابی پوش چلسی...
من رئالی هستم و امشب برای پیروزی تیم چلسی در قسمت ویژه ورزشگاه جلو تی وی خونمون برای پیروزی تیم چلسی همراه شما خواهم بود....
خیلی دلم می خواد دروگبا یک گل بزنه اون خوشحالی خاص خودش رو بکنه
از اون ور خیلی مشتاقم تا لمپارت هم از ضربه کاشته گل بزنه...
Mohammad King
24-04-2012, 23:08
سلام
با کارت قرمز تری الان به این نتیجه میرسم:
اعتراض انگلیسی ها به انتخاب داور ترکیه ای برای نیمه نهایی چمپیونز؛او مامور یونیسف است!
به هرحال بازی بارسلونا چلسی محکی دیگر برای این فرضیه است ؛ اینکه آیا واقعا آرکاداش سکر عامل نفوذی یوفا برای تغییر این نتیجه است؟
امروز روزنامه ایندیپندنت در گزارشی انتخاب این داور را مشکوک ارزیابی کرد. 'ایندیپندنت' روز دوشنبه در این باره نوشت: وی را 'ارزیك شنس' نایب رییس تركیه ای كمیته داوران 'یوفا' انتخاب كرده است. فردی كه قبلا در استخدام صندوق حمایت از كودكان سازمان ملل (یونیسف) بود.
مورینیو، سال گذشته از طرفداری 'یوفا' از بارسلونا به دلیل حمایت از 'یونیسف' سخن گفته بود. در آن زمان هیچ كس نفهمید منظور مورینیو از یونیسف چیست اما اشاره او به 'ارزیك شنس' بود.
بارسلونا در ماه مه گذشته، قرارداد حمایت مالی خود از یونیسف را یك سال دیگر تمدید كرد و لوگوی این صندوق را در بازی با چلسی روی پیراهنش خواهد داشت. مورینیو سرمربی رئال مادرید سال گذشته گفته بود: اگر به 'یوفا' بگویم واقعا چگونه فكر می كنم، دوران كاری ام به پایان خواهد رسید. گرچه نمی توانم فكرم را بگویم اما از شما سوال می كنم: چرا؟ نمی فهمم چرا؟ چرا اوربو؟ چرا بوساكا و چرا اشتارك؟ چرا ده بلیكر و چرا در هر نیمه نهایی چنین اتفاقاتی می افتد؟ شاید به خاطر تبلیغات یونیسف است.
وی افزوده بود: چرا اجازه نمی دهند با بارسلونا بازی كنیم؟ چرا چهار پنالتی در بازی با چلسی گرفته نشد؟ چرا 'تیاگو موتا' اخراج شد؟ چرا 'روبین فان پرسی' اخراج شد؟ این همه قدرت از كجا آمده است؟
به هرحال بازی بارسلونا چلسی محکی دیگر برای این فرضیه است ؛ اینکه آیا واقعا آرکاداش سکر عامل نفوذی یوفا برای تغییر این نتیجه است؟سکر با این مقاله حالا بیش از گذشته زیرفشار خواهد بود.
Maziar_69
24-04-2012, 23:22
خداوکیلی اون صحنه اصلا اخراج نداشت.
خیلی تو فوتبال ازین صحنه ها پیش میاد که شیطنت میکنن بازیکنا ولی معمولا یا زرد میدن یا یه تذکر میدن.
آخه داور چه جوری اونجا رو میدید؟ توپ کلا اونطرف بود.
یه مطلب دیگه هم اینکه واقعا بارسایی ها روی هرچی بازی جوانمردانس سفید کردن!
واسه بازیکن مصدوم خودشونم حاضر نیستن توپ رو بزنن بیرون...
AMIR-AIRGUNNER
25-04-2012, 00:08
تبریک به دوستان طرفدار چلسی !
تورس گل نزد نزد نزد بالاخره تو چه بازی چه دقیقه ای گل میزنه !!! :31:
واقعا کار هر تیمی نیست بارسا رو اینطور به زانو نشوندن !
Dark Shine
25-04-2012, 00:10
خـوب چیزی کـه آرزوم بـود بـه ثمـر رسـید گـلِ دقیقـه ی 93 و اونـم تورس ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بــازهـم تورس گـل زد !
تبریک میگـم بـه چلسـی هـای دیگـه ای مثـه خودم .
CRIS Joon CR7
25-04-2012, 00:12
مرسی آبی ها:11:
شب یا بهتر بگم هفته ی ناکامی های بارسا و مسی تکمیل شد:20:
تو فینال میبینیمتون انشاالله
تیم تون هم ناقص شد ها:13:
ولی تبریک میگم:11:
رسیدن به بازی فینال و حذف بارسلونا رو به همه طرفدارای چلسی تبریک میگم دمتون گرم امشب اساسی حال دادید:21:
dash_mehdi
25-04-2012, 00:13
این برد فوـــــــــــــــــــــــ ــــــــق العاده شیـــــــــــــــرین رو به تمام هوادارای عزیز چلســــــــــــــــــــــ ی تبریک میگم
گل تورس عسیس جیگرمو حال اورد
جوری هوا پریدم که همسایه ها هم بیدار شدن :دی
اما بازی :
مثل بازی برگشت بارسا سوار بازی بود و دفاع چلسی کاملا بدون اشتباه بود
در اواخر بازی هم که بارسا از حملات پیاپی خیلی خسته شده بود اشتباه میکنه و با یک ضد حمله زیبا تورس گل خلاص رو میزنه و با شایستگی و بدون باخت میریم فینال
تبریک میگم بازم این برد شیرین رو به هوادارا
فوتبال یعنی این (قابل توجه اون عزیزانی که میگفتم چلسی تو نیوکمپ لوله میشه)
HOOSEIN 105
25-04-2012, 00:16
تبریک به همه دوستان عزیز
بالاخره تونستیم انتقام خودمون رو بعد چند سال بگیریم.
یادم نمیاد تو یه بازی اینقدر ناراحت شده باشم که تو 2009 ناراحت شدم.
ولی این بازی با توجه به اتفاقاتی که توش افتاد لذت این برد رو خیلی بیشتر کرد.ولی خوب برای فینال به مشکل میخوریم احتمالا.
hamijoon
25-04-2012, 00:21
واقعا خوشحالم ... تبريك ميگم به همه لندني ها . بسيار از باخت بارسا خوشحالم :دي
اميدوارم فردا ما هم بيايم بالا كه ميايم تو فينال همديگرو ببينيم ...
!!!! Hala Madrid
تبریک میگم به ابی ها..رفتید به فینال...
اون کار تری اصلا درست نبود یک ادم با تجربه نباید این کار رو می کرد...
به هر حال برد با چلسی بود انشالله فینال روبروی ما رئال مادرید ...حرف میزنیم به وقتش :27:
linkinpark20
25-04-2012, 00:23
من هم از همینجا تبریک میگم واقعا بسیار غیرتمندانه بازی کردیم و انتقاممون رو گرفتیم واقعا دی متئو آخر مربی هست
تبریک دوستان طرفدار چلسی
واقعا حیف شد رامیرز نیست تو فینال ( اگه اشتباه نکنم ) . از پیشرفتش ب وجد اومدم . رامیرز همراه دروگبا لمپارد و چک بهترین های چلسی بودن تو 180 دقیقه ( هر چند بقیه هم خوب بودن ) !
چلسی واسه فینال کارش سخت هست چون خیلی ها رو نداره اما امیدوارم موفق ب قهرمانی شه و از آبروی فوتبال جزیره دفاع کنه ..
و در آخر گل زدن تورس عجیب بود : دی
موندم چی بگم واقعآ !!
2-0 باخته رو 10 نفره 2-2 کردیم !! جلوی بارسا تو نوکمپ !
تورس نزد نزد کی زد !! گل رامیرس شاهکار بود خدایی ! تری هم بچه بازی درآورد ! :(
تبریک میگم به برو بچ ! هرچند تو فینال رامیرس تری و میرلس رو نداریم :(
arashsard
25-04-2012, 00:32
تبریککککککککک..... خیلی خوشحالم.... 10 نفره 2 تل گل به بارسا زدیم... عجب بازی بودااا... وای تورس دقیقه 93 چه گلی زد... به نظرم نیمه دوم جز پنالتی بارسا موقعیت درست حسابی نداشت... بارسا به زانو نشست... وای فینال مونیخ رویایی میمونه...
Reza31001
25-04-2012, 00:33
9 روز سنگین و مجموعا 4 نتیجه فوق العاده
واقعا 9 روز پر اضطراب گذشت
اول تاتنهامی که این فصل پدیده بود له شد بعد بارسا و بعد تساوی با آرسنال و دوباره امشب :40:
مصدومیت بعد موقع لوییز ترس از مصدومیت دروگبا و همه و همه آدرنالین بالایی رو بهمون تزریق کرد
بعد برد 4-1 ناپولی کاملا حس دوران گرانت رو داشتم از ته قلب حس رسیدن به فینال تو دلم بود ولی از ترس ضایع شدن توسط بعضی ها (!) می ترسیدم بگم ولی حالا شیرهای لندن یه پای فینال هستن چه بخواین چه نخواین!
Majid393
25-04-2012, 00:38
عالی بودیم، عالی!
10 نفره تو نیوکمپ با یک دفاع وسط نسبتا" تخصصی و یک دفاع راست غیر تخصصی!
من هنوزم تو فکرم چرا تری اون حرکت رو انجام داد!
میرلس هم نیمه اول فقط توپ لو داد!
محرومان فینال : تری-ایوانویچ-رامیرز-میرلس.
kasra_khan2003
25-04-2012, 00:40
چلسی انتقام خودش رو گرفت، اونم جوانمردانه گرفت.
تبریــ:40:ــک میگم.
Reza31001
25-04-2012, 00:56
یه سوال:
تو فینال کی دفاع وسطه؟!!!!!!!!
کیهیل که به نظر سالم میاد ولی بغلش یا باید اسین باشه یا میکل!
محرومان فینال : تری-ایوانویچ-رامیرز-میرلس.
اوا خاک عالم !:31: الان تازه دیدم ایوا هم کارت گرفته !
دفاع رسمآ تعطیل شد ! خدا کنه لوئیز و کیهیل رو برسونن به فینال ! عجب بساطی شدا !:31:
Reza31001
25-04-2012, 00:57
حالا باید حسرت الکس رو بخوریم :31:
چقدر جالب که دقیقا همین اتفاق افتاد
powerslave
25-04-2012, 01:10
من موندم اون ویلاس بواس (یا ویلاش بواش؟ اسمشم عجیب بود!) چه بلایی سر این تیم میخواست بیاره؟؟ چطوری به دروگبا و لمپارد بازی نمیداد؟ هر دوتاشون هنوز عالین.
Maziar_69
25-04-2012, 09:34
تبریک میگم به همه طرفدارای چلسی.
نکته بسیــــــــــار مهمی که بازی دیشب داشت و همینطور بازی اول هفته رئال - بارسا این بود که بدون هیچ حرف و حدیثی بارسا شکست خورد.
یعنی دیشب هم یه پنالتی به نفعشون اعلام شد هم چلسی 10 نفره شد ولی بازم بارسا باخت و دیگه هیچ بهانه ای هم نمیتونه بیاره.
دوران بارسا دیگه به سر اومد.
ایشالا بازی رئال - چلسی میبینیم همو. :دی
vahidgame
25-04-2012, 09:48
تبریک میگم به همه دوستان :40:
نمی دونم چه جوری احساسم رو بیان کنم و از اینکه در این شرایط انتقام کردیم خیلی خوشحالم
بعد از اینکه کیهیل مصدوم شد و تری اخراج شد و بارسا هم 2 تا گل زد به شدت عصبانی و نگران شدم ولی بعدش که رمیرس گل زد وضع خیلی بهتر شد
نیمه دوم هم که واقعا از اینکه دی متئو اینقدر باهوشه لذت بردم. دروگبا رو برد هافبک مهاجم چپ و یه جورایی دروگبا باید جای دو تا بازیکن بازی می کرد!
بازی چلسی هم کاملا منطقی بود و وقتی تیم ده نفره ست و مقابل بارسا بازی می کنه مطمئنا نمیاد با سه مهاجم بازی کنه!
در کل این بازی هم در تاریخ فوتبال ثبت شد و چلسی هم یه جورایی با بارسا تسویه حساب کرد :20:
در مورد لمپارد هم که چیزی نمیشه گفت و فقط می تونم بگم عاشقشم :40:
sAeEd_kHaAn
25-04-2012, 10:38
من موندم اون ویلاس بواس (یا ویلاش بواش؟ اسمشم عجیب بود!) چه بلایی سر این تیم میخواست بیاره؟؟ چطوری به دروگبا و لمپارد بازی نمیداد؟ هر دوتاشون هنوز عالین.
اصولا مربی های ایتالیایی فوق العاده ان :40:
Pessimist
25-04-2012, 11:35
وحید وحید وحید وحید وحید وحید وای وحید نمیدونی این صعود چلسی چقدر برای من مهم بود با وجود اینکه آرسنالی هستم اما دیشب پر استرس ترین شب زندگیم رو تجربه کردم حتی تو فینال جام جهانی هم انقدر استرس نداشتم!
همه چیز مثل یه معجزه بود وقتی بارسا گل اول رو زد با خودم گفتم حداقل چلسی میتونه بازی رو به وقت اضافه بکشه اما وقتی تری اخراج شد اشکم در اومد و گفتم کار چلسی تمومه و گل دوم رو هم که خوردن دیگه کار رو تموم شده میدیدم اما وقتی لمپارد بزرگ با هوشمندی اون پاس و رامیرس هم اون ضربه استثنایی رو زد انقدر خوشحال شدم که یه لحظه یه فریاد نسبتا بلند زدم.
اما در حقیقت اون استرس شدتش از نیمه دوم بیشتر شد و ضربان قلبم انقدر زیاد شده بود که تا اینکه تورس تو دقایق آخر گل دوم رو زد و خیال همه رو راحت کرد!بعد از گل تورس حس عجیبی داشتم که قابل توصیف نیست.
چلسی انتقام گرفت بدجوری هم انتقام گرفت هر چند که تو فینال سه تا بازیکن کلیدی رو نخواهد داشت.
تبریک تبریک تبریک
بعد از این بازی به هممون ثابت شد که هیچ تیمی شکست ناپذیر نیست حتی بارسای گواردیولا.
واقعا دیشب چلسی داور رو هم حذف کرد بعدش بارسلونا رو...
دیشب داور هرکاری کرد نتونست بارسا رو مثل رویه هرساله به مرحله بعد بفرسته!
درود به چلسی که انتقام 2009 رو هم بخوبی گرفت
L.A.M.P.A.R.D
25-04-2012, 12:34
چه لذت شیرینی ... ! لذت انتقام .......
جا داره تبریک بگم به هواداری چلسی , درسته که توی حمله بازی زیبایی رو نشون ندادن ولی خصوصا بعد از اخراج ناگهانی تری و دریافت گل دوم واقعا شخصیت تیمی منسجم رو از خودشون نشون دادن .
و تونستن با اون ضربه ی چیپ زیبای رامیرز همه ی مشکلاتشون را پشت سر بگذارند و با تلاش زیاد برگردن به بازی ... البته بارسا هم موقعیت های خوبی را از دست داد ولی این چیزی از ارزش های
چلسی کم نمی کرد , در اون بازی نیمه نهایی سال 2008 مقابل بارسا با داوری بحث برانگیز ضربه دیده بودن ولی اینجا با تمرکز و تلاش زیاد توی زمین تونستن به نوعی پاسخی فوتبالی به اون بازی بدن.
پ.ن. حالا که رامیرز , تری , میرلز و ایوانویچ محروم شدن .می خواستم نظر هوادارای چلسی را درباره ترکیب چلسی توی بازی فینال بدونم!
دم بر و بچ انگلیسی گرم!تبریک میگم.آبروی انگلیسی ها رو خریدین!
دیگه فینال رئال و بارسا داشت بی مزه میشد که خدا رو شکر چلسی جلوش رو گرفت!اصلا فکرش هم نمیکردم!10 نفره..
دوستان این تصویر شادی لمپارت رو سایز بزرگشو دارید بزارید...لفا
لمپارت فوق العادست حتی عصبانیتش هم تو دل برو بود....ویوا لمپارت..:40:
دوستان دقت کردین وقتی چلسی گل دوم رو زد لحن گزارش پیمان یوسفی چقدر آروم شد؟ انگار تیم ملی گل دوم رو خورده! فکر کنم از گل خوردن بارسا ناراحت شد! :31:
Reza31001
25-04-2012, 15:16
ما که رفتیم فینال ، شما چطور؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چلسی با دیمتئو توانست در حالی راهی فینال شود که دیگر نماینده های انگلستان نتوانستند نتایج راضی کننده ای بگیرند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، چلسی ای که در لیگ برتر برای سهمیه لیگ قهرمانان اروپا می جنگد همه را غافل گیر کرد ونشان داد که هنوز هم در سطح اول فوتبال دنیا حرف های زیادی برای گفتن دارد.
چلسی که بهمراه آرسنال تنها نمانیده های انلگستان بودند که توانستند از گروهشان صعود کنند ، تا پایان پیش آمد و کاری که آرسن ونگر و آرسنال نتوانستند بکنند را انجام داد و به منچستری ها و آرسنالی ها نشان داد که می شود آبروی فوتبال جزیره و لیگ این کشور را چگونه نگهداشت و جلوی کم شدن احتمالی سهمیه این کشور را بگیرد. ابتدا با بردن ناپولی که تیمی پر قدرت نشان داده بود ، به مانچینی و مالکان عرب این تیم با بازیکنان گرانقمیتش آموختیم که بردن این تیم را چطور باید انجام دهد ، به یونایتد و فرگوسن هم با نمایش دیدنی برابر بنفیکا بردن این تیم را آموختیم. آرسنالی ها هم در خانه آث میلان 4 گل دریافت کرده بودند نشان دادیم که تیم بزرگ بودن تنها به نشاندن یک مربی چندین سال روی نیمکت نیست.
بارسلونا را بردن کار آسانی نیست ، این جمله ای است که برای همه تیمها دیکته شده است ، اما برای چلسی چطور؟ آما را اگر نگاهی بیاندازیم متوجه می شویم که چلسی در مجموعه بیشتر از بارسلونا در مسابقات رودررو پیروز شده است و به جهان ثابت کرده است که بارسلونا را بردن کار دور از ذهنی برای شیرها نیست.
امشب شب فراموش نشدنی برای تمام ما هواداران چلسی است ، شبی که بعد از مصدومیت کیهیل ، اخراج تری و 10 نفره شدن توانستیم انتقام آن بازی کذایی 2009 را به شیرینی هرچه تمام تر بگیریم و شادی را در اردوی آبی و دل های تک تک هواداران آبی لمس کنیم.
حال می توانیم از تمامی کسانی که چلسی را تمام شده نامیدند ، آنهایی که بازیکنان مارا تمام شده قلمداد کردند ، گفتند دروگبا دیگر نمی تواند همچون گذشته باشد ، تورس را خریدی بی فایده گماشتند ، یک سوال بپرسیم. آن سوال هم این است که " ما که رفتیم فینال ، شما چطور؟"
تری : از هواداران عذرخواهی می کنم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جان تری بدلیل اخراج در برابر بارسلونا از هواداران و بازیکنان چلسی عذرخواهی کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، جان تری کاپیتان متعصب تیم فوتبال چلسی که در بازی شب گذشته تیمش برابر بارسلونا از سوی داور ترکیه ای تیمش را برابر کاتالان ها 10 نفره تنها گذاشت در مصاحبه ای پس از این بازی گفت :" سانچز پشت سر من خیلی سریع خودش را پرتاب کرد ، من صحنه آهسته را دیدم و به آن بدی که او نشان داد نبود."
وی ادامه داد :" من از آن دست بازیکنانی نیستم که از روی عمد به کسی صدمه بزنم. من تنها زانویم را آوردم بالا که نباید این کار را می کردم و امیدوارم مردم من را به عنوان شخصیتی که دارم ، به عنوان یک بازیکن من را بشناسند و من از آن دسته بازیکنان نیستم."
کاپیتان تری که از حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا محروم شده است گفت :" من مایوس هستم اما از بازی هم تیمی هایم لذت بردم. به اینجا آمدیم و راهی که آنها بازی کردند و نتیجه خوبی را با 10 نفر گرفتند. من احساس می کنم در آن زمان به آنها اجازه دادم که شکست بخورند . من از آنها ( بازیکنان ) عذرخواهی کردم و می خواهم همچنین از هواداران نیز عذر خواهی کنم."
او اضافه کرد :" در آن زمان من سعی کردم از خودم محافظت کنم اما در تصویرش را دوباره دیدم و هیچ شکاستی ندارم . من هم تیمی هایم را نا امید کردم ، اما آنها عملکرد درخشانی داشتند ، پس امیدوارم این ناراحتی از بازیکنان دور شده باشد."
کاپیتان چلسی گفت :" این نتیجه همان چیزی است که باشگاه سزاوار آن است . من سزاوار حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا هستیم . پسرهای ( بازیکنان ) عالی بودند و امیدوارم این حادثه از آنچه آنها به چه سختی کار کرده اند نکاهد."
روبرتو دیمتئو ، سرمربی چلسی نیز در خصوص اخراج جان تری گفت :" او یک رهبر فوق العاده برای این گروه است . او کاپیتان باشگاه ماست و هر کسی می تواند در زندگی اش اشتباهی انجام دهد . ما تنها خوشحالیم که توانستیم این تیم را به فینال برسانیم."
جان تری همچنین گفته است که بدلیل ناراحتی از اخراجش و چون احساس می کرده است که با اخراجش تیم را در شرایط سخت قرار داده است به خودش اجازه نداده تا پس از بازی بهمراه هم تیمی هایش در زمین مسابقه به خوشحالی بپردازد.
يادداشت روز: روبرتو فرناندو بارسلونا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2012/04/25/3059451/%D9%8A%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7)
تورس در لباس آبي هرگز جادوي النينو را نشان نداده بود، اما وقتي پاي بارسلونا وسط باشد يك مادريدي فرم خود را نشان خواهد داد
سايت گل – هر چقدر كه فرناندو تورس با آن چهره جذاب و شبهاساطيري ميتواند هميشه هواخواهان و دلخستگاني داشته باشد اما براي روبرتو ديمتئو ايتاليايي شيكپوش چلسي چنين چيزي متصور نيست.
دي متئو عضوي از نسل طلايي فوتبال ايتاليا در هزاره جديد است كه در چلسي مصدوميت وحشتناكي را تحمل كرد. بازيكني كه بنا به سنت چلسي در جذب ايتالياييها در كنار مديران اين تيم لندني باقي ماند و سرانجام هدايت تيم سابق ژوزه مورينيو را برعهده گرفت. ديمتئو كه با آن چهره فضايي و قيافه عجيب و غريب ميانسالياش انتخابي نامطمئن و سست به نظر ميرسيد حالا قهرمان قهرمانان است. مربي خونسردي كه ناگهان ظهور كرد و قويترين تيم اروپا را به درهاي خروجي هدايت كرد.
براي كارگردان تلويزيون اسپانيا كه بعضا شاتهايي از ديمتئو را نشان ميداد يك نكته جالب بود. اينكه او با وجود فشار شديدي كه تيمش را در بر گرفته بود خونسرد و يخي كنار زمين ميايستاد و با بازيكنان صحبت ميكرد، اما گوارديولا كه به نظر شرايط بهتري داشت در گفتوگو با ويلانووا به نوعي نگراني خود را از بازي به نمايش ميگذاشت. پپ كه در پايان مسابقه كت خود را از تن بيرون آورد آشكارا تحت تأثير گرتهبرداري ديمتئوي بيتجربه از ژوزه مورينيو قرار گرفته بود. او مثل مورينيو براي متوقف كردن حملهوران بارسلونا به عمق خط دفاع خود لايه بخشيد تا يك و دوها، حركات ناگهاني، دريبلها و پاسهاي برقآساي ستارگان بارسا همواره با يك يار اضافي پوشش داده شود. جالب اينكه او براي انجام اين تاكتيك بدشانسي هم آورد و گري كيهيل را خيلي زود از دست داد اما ژوزه بوسينگوا بازيكن جانشين به همان خوبي كار را انجام داد و چلسي با تحمل شديدترين فشار ممكن در نهايت با موفقيت مسابقه را ترك كرد. در پايان مسابقه وقتي دوربين روي نيمكت چلسي زوم شد ديگر اثري از مرد يخي نيمكت آبيها نبود او نقاب را كنار گذاشته بود و مثل بچهها شادي ميكرد. حالا روبن آبراموويچ براي تغييرات كار سختي در پيش دارد چرا كه عملكرد فوقالعاده ديمتئو شايد به معناي تولد يك سرمربي جديد در فوتبال جهان باشد. البته اين ريسك بزرگ مثل انتخاب ويلاس بواس است كه شايد مديران چلسي از آن حذر كنند.
فرناندو، فرناندوي دوستداشتني
بعد از دو سال كابوس، اين مهمترين لحظه حرفهاي فرناندو تورس بود. ستارهاي كه قبلا هم نشان داده بود متخصص باز كردن دروازه بارسلوناست اما بين النينويي كه با لباس اتلتيكو كابوس مدافعان بارسلونا بود با مهاجم كمفروغي كه چلسي آماده فروشاش بود فاصله زيادي وجود داشت. با اين حال بهترين تصميم را سرمربي چلسي گرفت. او دروگباي خسته را از بازي بيرون كشيد تا نور خورشيد دوباره به زندگي فرناندو بتابد. تورس كه در قسمتهايي از بازي هوادارانش را نااميد كرد در نهايت يكي از عجيبترين گلهاي دوران حرفهاي خود را با 60 متر، حركت پا به توپ و دريبل والدس (شبيه به آنچه رونالدو انجام داده بود) به ثمر رساند تا جاي حرفي براي صعود چلسي باقي نماند. اين زيباترين روز تورس بعد از جدايي از ليورپول بود بازيكني كه در لباس آبي هرگز جادوي النينو را نشان نداده بود، اما وقتي پاي بارسلونا وسط باشد يك مادريدي فرم خود را نشان خواهد داد. تورس حالا دوباره محبوب لندنيهاست. او در بازي فينال هم با توجه به تعدد محرومان چلسي در تركيب ثابت قرار خواهد داشت و گرچه چلسي تيمي با بخت پايينتر به نظر ميآيد اما بچههاي سختكوش استمفوردبريج به دنبال نوشتن تاريخاند. اين چلسي سابقه حضورهاي متوالي در مراحل پاياني ليگ قهرمانان را دارد و هرگز نبايد دست كمش گرفت. اگر قبول نداريد از گوارديولا و بارسلونا بپرسيد.
Chelsea 2-2 Barcelona FullMatch
SD: 750mb
first half:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
second half:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت اچ دی نیاز به لیچ داره (هات فایل)
HD:
کول: به پیروزی ایمان داشتیم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چک: در بازی اول 90 دقیقه جنگیدیم و در این بازی زمانی که 2-0 عقب افتادیم هرچه در توان داشتیم پیاده کردیم و به بهترین وجه بازی رو به پایان رسوندیم
بازیکنان ما 150% توانایی خودشون رو در زمین پیاده کردن و اگه بخوایم منصف باشیم ما تمام تلاشمون رو برای باقی موندن در این جام انجام دادیم و به خوبی هم از پسش براومدیم
کول: خیلی سخته که جلوی تیمی مثل بارسا دو مدافع میانی خودتون رو از دست بدید اما ایوانویچ و بوسینگوا عالی کار کردن
هیچ کس برای ما شانسی قائل نبود ما در لیگ برتر خوب ظاهر نشده بودیم اما به پیروزی ایمان داشتیم
Two of last night's heroes spoke together following an extraordinary evening at the Camp Nou, as Petr Cech and Ashley Cole gave their views on qualifying for the Champions League final.
Cech made a string of world-class saves while Cole's never-say-die spirit and last-ditch defending helped us pull off one of the great European shocks having fallen two goals and one man behind on the night.
'We fought for 90 minutes in the first game, and after that to go 2-0 down, we did what we could and it's fantastic what we've done,' Cech said. 'Everybody played 150 per cent for the team, and to be fair we tried to survive, and we survived pretty well!'
'It's hard when you lose both centre-halves against a great team like that, but Branna [Ivanovic] and Bossie [Jose Bosingwa] moved around and were brilliant,' Cole added. 'At the end of the day we all believed. Not that many people did but we did as a group.
'No one thought we had a chance, we lsot a few in the Premier League but we got together and we said we believed. We were lucky in spells but you can't beat that desire and fight that you saw out there.
'You have five or six players coming at you but we defended as a team, we got lucky, Petr made some great saves.'
Cech felt our character shone through following John Terry's red card, which came just over a minute after Barcelona's first goal.
'For many teams it would be a killer but we showed great strength of mind and character not to lie down. We believed we just needed one more goal,' the goalkeeper said.
'It was fantastic, we fought for our lives. They had chances and possession, everything, but we resisted and when I saw Fernando I thought "That's it, we're going to arrive"!'
The one downside to the evening was the confirmation that not just Terry but yellow card victims Raul Meireles, Ramires and Ivanovic will all miss the final due to suspension.
Cech feels we still have the required quality to succeed in Munich, whether we play against Bayern or Real Madrid.
'What can you do? We still have enough quality in the team and experience so hopefully we will be able to compensate for that,' he said.
Those two sides play in Madrid tonight to determine our opponents in Germany on May 19.
دروگبا: ما مستحق این پیروزی بودیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
" همه میگن این فصل، فصل سختی برای ما بود ولی حالا ما هم در فینال FA Cup و هم در فینال لیگ قهرمانان قرار داریم
و فکر میکنم هر تیمی دیگه ای از خداش باشه که در موقعیت تیم ما قرار بگیره حضور در دو فینال بزرگ!
ما در مقطعی 2-0 عقب افتادیم ( در مجموع 2-1) و به خاطر اخراج تری 10 نفره بودیم
کیهیل مصدوم شد و از بازی بیرون رفت میرلس رامیرس و ایوانویچ رو هم به خاطر محرومیت در بازی فینال همراه نخواهیم داشت
این، از اون شبهایی بود که اصلا دلت نمی خواد ( به خاطر مصدومیت و محرومیت ها میگه :31:) فکر میکنم گری بتونه به ما ملحق بشه ولی بقیه رو به خطر محرومیت از دست دادیم
اما در مورد بازی فکر میکنم یکی از بهترین شبهای دوران بازی من بود
ما باید به خودمون افتخار کنیم این نتیجه یکی از بهترین نتایج مقابل یکی از بهترین تیم های جهانه هیچ کس انتظار همچین چیزی رو از ما نداشت
در فوتبال مهمترین چیز پیروزی در مسابقه هست شما نمی تونید با مالکیت توپ بازی رو ببرید! درسته که ما دفاعی بازی کردیم اما در مقابل به گل هم رسیدیم و فکر میکنم شایسته رسیدن به فینال بودیم
As a rollercoaster season draws towards the most exciting of climaxes, Didier Drogba believes it could be the club's best ever.
The Ivorian once again turned in an extraordinarily committed display against Barcelona, acting as a makeshift defender as the home side put us under intense pressure in last night's Champions League semi-final second leg, dedication that paid off with a place in next month's Munich final.
Having been on the verge of European elimination after the first leg against Napoli in February, which came off the back of a home FA Cup draw with Birmingham City, we now find ourselves with two finals to look forward to in May.
'Everybody says it is a difficult season but we are in the FA Cup final and the Champions League final now and I think everybody would love to be in our situation in two very big finals,' Drogba said following last night's stunning 2-2 draw at the Camp Nou.
At one stage we were 2-0 down on the night, 2-1 on aggregate, and down to 10 men following John Terry's dismissal and Gary Cahill's withdrawal through injury. We also lost Raul Meireles, Branislav Ivanovic and Ramires to suspension, as they picked up yellow cards that will keep them out of the final.
'This is the kind of night you don't want, but it's part of the game and we are very sad for John. I think Gary will recover so he will be with us, but the others are suspended for the final,' Drogba said. 'We are very happy because we qualified but we keep our feet on the ground because some of our best players are not going to be there for the final - so the final will be difficult but we are going to try to do it for them.'
Drogba added he felt the evening would live long in the memory.
'I think it's going to be one of the best nights I had in my career. I hope there is more to come,' he smiled. 'It's a great night for the Chelsea fans, they came here and we are happy for them. I can still hear them singing.
'We have to be proud. We have done it in the past. It was a good game and we always manage to score. It's one of the best results against one of the best teams in the world. Nobody expected us to be there.
'In football the most important thing is to win the game. You don't win the game with possession. Of course we defended but we scored goals as well and I think we deserved to qualify.'
تورس، به دنبال شروعی دوباره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nning)
می دونستم که نمی تونم خرابش کنم!
"شب بسیار مهمی برای چلسی بود به خصوص بریا هوادارانی که به بارسلونا اومده بودن از شروع بازی تیم رو حمایت کردن
می دونستیم که بازی بسیار سختی پیش رو داریم و وقتی رامیرس درست در پایان نیمه اول نتیجه رو 2-1 کرد امید تازه ای بدست آوردیم بعد از خراب کردن پنالتی توسط مسی کم کم باور کردیم که امروز روز ماست! چرا که اونها شانس هاشون رو از دست میدادن
ما فقط یه شانس دیگه داشتمی توپی که من تبدیل به گل کردم یه موقعیت تک به تک بود می دونستم که نمیتونم خرابش کنم و اون گل، گلی بود که جواز حضور در فینال رو به ما داد و من از این بابت خیلی خوشحالم
به نظر میومد این فصل هیچ موفقیتی بدست نمی باریم بدون جام و احتمالا بدون کسب مجوز حضور در لیگ قهرمانان سال بعد ولی حالا در فاصله 3 هفته مونده به پایان فصل ما در دو فینال حضور داریم و همچنین شانس قرارگیری در بین 4 تیم برتر و رسیدن به لیگ قهرمانان سال بعد رو داریم همه چیز میتونه به خوبی تموم بشه ولی هنوز 3 هفته سخت پیش روی ماست"
"I knew I couldn't miss," Chelsea FC striker Fernando Torres told UEFA.com of his last-gasp semi-final clincher against FC Barcelona that helped him to find personal redemption.
Since Fernando Torres's €57.5m move from Liverpool FC to Chelsea FC 15 months ago he has struggled for goals – but he had the last laugh on Tuesday night at Camp Nou.
With Chelsea clinging to an away-goals lead over FC Barcelona, pinned back deep in their half, Torres broke clear, ran into the home box, rounded Víctor Valdés, and sent the London club into only their second UEFA Champions League final.
Considering Chelsea were at one stage 2-1 down on aggregate and down to ten men with John Terry sent off, it was an unlikely victory, sealed by a brilliant Ramires chip just before the break and a Lionel Messi penalty miss early in the second half prior to the decisive Torres intervention.
"It was an important moment for the club, especially for all the supporters who came to Barcelona, there was unbelievable support from the beginning," Torres told UEFA.com. "We had a very tough game, we knew that, and when Ramires made it 2-1 just before half-time, that gave us some hope. After Messi missed the penalty, we started to believe it could be our day, because they were missing chances.
"We only had one more [chance], the situation when I scored the goal, it was one against one with the keeper, I knew I couldn't miss. It was the goal that gave us a pass to the final, so I am very happy about that."
The sense of personal pleasure is clear for the Spain striker, who only replaced Didier Drogba with ten minutes left. "I chose to come to Chelsea and it is a very happy day for me," said Torres, who also played an important role in his club reaching the FA Cup final. "Now we have the chance to win two trophies this season, the Champions League is the more prestigious one. It is a very important day for me, hopefully it was a new beginning."
When Torres came on he, like Drogba, was in an unfamiliar full-back position as Chelsea defended en masse. Asked what manager Roberto Di Matteo had told him, Torres explained: "Just keep the position where Didier was playing because he was completely dead. It was my first game as left-back, so it was a nice experience!
""We knew we needed to play like this against Barcelona because Barcelona are a better team than anyone, they have the best players in the world"," Torres added. "So the only chance we had was to stay compact and try to score on the counterattack; it was the perfect day for us."
The only downside is that Terry, Ramires, Raul Meireles and Branislav Ivanović are all suspended for the 19 May final against FC Bayern München or Real Madrid CF at the Fußball Arena München. "It's a strange feeling," Torres said. "Everyone is happy, because we are going to be in the final, but the players who are going to be suspended are a bit sad. Everyone is tired, a different feeling, but at the end of the day we are going to realise what we have done, maybe tomorrow when we are in London and training together.
"This season looked like it would be frustrating, no trophies, maybe no Champions League qualification. Now, with three weeks to go, we are in two finals, and have the chance to finish in the top four and achieve Champions League qualification. Everything can be great but we still have a very hard three weeks."
پ ن: ترجمه کار خودم بود گیر ندید لطفا :20:
vahidgame
25-04-2012, 16:34
وحید وحید وحید وحید وحید وحید وای وحید نمیدونی این صعود چلسی چقدر برای من مهم بود با وجود اینکه آرسنالی هستم اما دیشب پر استرس ترین شب زندگیم رو تجربه کردم حتی تو فینال جام جهانی هم انقدر استرس نداشتم!
همه چیز مثل یه معجزه بود وقتی بارسا گل اول رو زد با خودم گفتم حداقل چلسی میتونه بازی رو به وقت اضافه بکشه اما وقتی تری اخراج شد اشکم در اومد و گفتم کار چلسی تمومه و گل دوم رو هم که خوردن دیگه کار رو تموم شده میدیدم اما وقتی لمپارد بزرگ با هوشمندی اون پاس و رامیرس هم اون ضربه استثنایی رو زد انقدر خوشحال شدم که یه لحظه یه فریاد نسبتا بلند زدم.
اما در حقیقت اون استرس شدتش از نیمه دوم بیشتر شد و ضربان قلبم انقدر زیاد شده بود که تا اینکه تورس تو دقایق آخر گل دوم رو زد و خیال همه رو راحت کرد!بعد از گل تورس حس عجیبی داشتم که قابل توصیف نیست.حالا تصور کن ما که طرفدار دو آتیشه چلسی بودیم و تازه اون بازی معروف با بارسا رو هنوز فراموش نکرده بودیم ، دیگه در چه حالی بودیم! :دی
پ.ن. حالا که رامیرز , تری , میرلز و ایوانویچ محروم شدن .می خواستم نظر هوادارای چلسی را درباره ترکیب چلسی توی بازی فینال بدونم! خب احتمالا بعد از معلوم شدن فینالیست بعدی تاپیک جدید دیگه ای برای لیگ قهرمانان زده میشه که من توی اون حتما تحلیل کلیم رو قبل از بازی در مورد هر دو تیم میگم
فعلا در مورد نبود این 4 تا بازیکن راستش ناراحتم و هر 4 تای این بازیکنا تاثیر گذار بودن ولی چلسی نیمکت خیلی خوبی داره. در مورد ایوانوویچ که بیشتر دفاع راست بازی می کرد و جای اون بوسینگوا هست که نسبتا خوبه. در مورد تری هم اگه لوئیز از مصدومیت برگرده در کنار کیهیل دفاع خیلی خوبی رو تشکیل میدن که به نظرم اگه دفاع
وسط های رئال و بایرن رو نگاه کنیم در مجموع بهتر از این دو نیستن...
اما در مورد میرلس به عنوان یه هافبک وسط خیلی خوبی بازی می کنه و جوری شده که جای اسین رو به کلی گرفته و نبود اون به ضرر تیمه. جایگزین اونم احتمالا باید اسین باشه که امیدوارم تا بازی فینال خودش رو آماده کنه. رمیرس هم که تاثیر فوق العاده ای داره نبودش احساس میشه ولی جای اون گزینه های مثل کالو یا استوریج خوبن...
البته در صورتی که چلسی با همون سیستم یه مهاجمه بازی کنه و اگه فرضا بخواد با دو مهاجم بازی خب قاعدتا استفاده همزمان از تورس و دروگبا خیلی مناسبه
در مورد کاپیتان هم یه جورایی خوشحالم که لمپارد توی فینال کاپیتانه :20:
لمپارت فوق العادست حتی عصبانیتش هم تو دل برو بود....ویوا لمپارت..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صد در صد باهات موافقم
اون درگیری که با بازیکنایی مثل مسی و فابرگاس و بوسکتس داشت خیلی جالب بود و بسی لذت بردیم! :دی
با فابرگاس هم که ظاهرا از قدیم با هم یکمی مشکل داشتن که به نظرم توی کل تاریخ لیگ انگلیس عملکرد لمپارد به مراتب خیلی بهتر از فابرگاس بوده...
دوستان دقت کردین وقتی چلسی گل دوم رو زد لحن گزارش پیمان یوسفی چقدر آروم شد؟ انگار تیم ملی گل دوم رو خورده! فکر کنم از گل خوردن بارسا ناراحت شد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره
کلا توی شبکه 3 اکثرا طرفدارا بارسا هستن
دیشب هم هر سه یعنی یوسفی و جاودانی و تقوی دیگه فقط کم مونده بود به طور مستقیم بگن که ما طرفدار بارسا هستیم! :دی
Reza31001
25-04-2012, 17:28
تورس درست میگه هنوزم کار سختی پیش رو داریم که اگه خوب از پسش بر نیایم همه این تلاش ها از بین میره
مسابقات باقی مونده :
فینال قهرمانان هم 19 می هست
4 مسابقه حساس دیگه در عرض 10 روز
بازی رودررو و حساس با نیوکاسل و دوبار رویارویی با لیورپول یه بار در ویمبلی برای کسب جام و یه بار در آنفیلد برای کسب سهمیه
هنوز بازیهای مهمی برای بردن باقی مونده ...
CRIS Joon CR7
25-04-2012, 18:12
کلا توی شبکه 3 اکثرا طرفدارا بارسا هستن
دیشب هم هر سه یعنی یوسفی و جاودانی و تقوی دیگه فقط کم مونده بود به طور مستقیم بگن که ما طرفدار بارسا هستیم! :دی
بازی تموم شد بعد رضا جاودانی گفت تسلیت میگم:31:
من که کامل تو جو بازی بودم و علم به اینکه اینا همشون بارسایی هستند پیش خودم گفتم داره به طرفدارای بارسا تسلیت میگه:31: نگو داشت شهادت حضرت فاطمه (س) رو تسلیت میگفت و من اشتباه گرفتم اسن یه وضعی:31:
پیمان خان یوسفی هم بعد از گل تورس اینگار تیم ملی تو جام جهانی گل خورده دیگه من صداشو نشنیدم و ...
ولی خب هر کی طرفدار یه تیمی هستش دیگه بعضی ها هم تو رسانه هستند و نمیتونن جلو خودشونو بگیرن:20:
جاودانی که رئالیه باووو...! :31: علناً اقرار کرده. تنها "غیر بارسایی" تلویزیون همین جاودانیه. بقیه از دم بارسایین.
مجبور بود تسلیت بگه. :20:
:40::40::40::40::40:
vahidgame
25-04-2012, 19:13
جاودانی که رئالیه باووو...! :31: علناً اقرار کرده. تنها "غیر بارسایی" تلویزیون همین جاودانیه. بقیه از دم بارسایین.
مجبور بود تسلیت بگه. :20:
:40::40::40::40::40:
ولی ظاهرش که چیز دیگه رو نشون می داد :دی
در مورد یوسفی هم که مثل مزدک دیگه زیادی مشخصه که طرفدار بارسائه! دیشب هم یه جورایی همش می خواست یه تیکه هایی رو به چلسی بندازه
ماشالا سوتی های خیلی خوبی هم داد. از جمله اینکه توی یه صحنه ویکتور والدز رو گفت گواردیولا و یه صحنه دیگه هم دنیل آلوز رو گفت ویکتور والدز :18: :دی
تورس درست میگه هنوزم کار سختی پیش رو داریم که اگه خوب از پسش بر نیایم همه این تلاش ها از بین میره
مسابقات باقی مونده :
فینال قهرمانان هم 19 می هست
4 مسابقه حساس دیگه در عرض 10 روز
بازی رودررو و حساس با نیوکاسل و دوبار رویارویی با لیورپول یه بار در ویمبلی برای کسب جام و یه بار در آنفیلد برای کسب سهمیه
هنوز بازیهای مهمی برای بردن باقی مونده ...
آره بازی های سختی داریم و محکومیم به برد توی تمام بازی ها !
توی لیگ که باید حتما سهمیه رو بگیریم و امیدوارم شانس باهامون یار باشه و تیم هایی مثل نیوکاسل و تاتنهام خیلی بد نتیجه بگیرن
جام حذفی چون توی ومبلی برگزار میشه شرایطه به نفع ما ست و احتمال قهرمانی ما خیلی زیاده و احتمالا از بازیکنای توی فینال لیگ قهرمانان غایبن حتما استفاده میشه
توی لیگ قهرمانان هم الان مشکل فقط اینه که باید جایگزین اون 4 تا بازیکن کاملا آماده بشن که یه جورایی می تونم بگم که جای تری و ایوانوویج و میرلس و رمیرس به ترتیب کیهیل و لوئیز و اسین و کالو( مالودا) هستن که بیشتر اون دو تا بازیکن خط هافبک یکمی باید آمادتر بشن و توی خط دفاع اگه با کیهیل و لوئیز بازی کنیم خیلی به مشکل نمی خوریم...
L.A.M.P.A.R.D
26-04-2012, 10:29
توی بازیه با بارسا ، همه متوجه شدیم که چلسی چقدر با احساس بازی کرد و از تمام موقیعت های خودش استفاده کرد ! حتی تورسی که توی اون بازی کذایی نبود ! همه دنباله یه انتقام بودن ، یه انتقام شیرین ...
تاکتیک چلسی ! یه تاکتیک حساب شده بود ، در دفاع کردن و پوسیشن های افراد کاملا فکر شده بود ! هرچند که اشتباهاتی داشتیم ، هم در دفاع کردن و هم در بازی سازی کردن که خیلی موقع ها بی جهت توپ رو دور میکردند ! ولی لمپارد از 2 پاس خودش ، 2 گل ساخت ...
از برد دیشب بایرن خیلی خوشحال شدم ! بازی با رئال خیلی احساسی و سخت تر از بازی با بایرن هستش !
we are blue lions *** we are the champions
Pessimist
26-04-2012, 13:29
جایگشت های مختلف تیم های انگلیس در لیگ قهرمانان امسال
اگر چلسی قهرمان اروپا شود چه اتفاقی رخ می دهد؟
صعود چلسی به فینال لیگ قهرمانان می تواند روند انتخاب تیم های انگلیسی برای فصل آینده رقابت های لیگ قهرمانان را دچار مشکل کند.
اگر روز 19 می شاگردان روبرتو دی متئو بتوانند در مونیخ قهرمان شوند سه تیم برتر جدول به طور مستقیم به دور گروهی لیگ قهرمانان فصل آینده صعود می کنند و چلسی چهارمین تیم انگلستان خواهد بود و تیمی که در جدول چهارم شود به رقابت های لیگ اروپا راه پیدا خواهد کرد.
اگر چلسی در فینال ببازد آنگاه سه تیم اول جدول به طور مستقیم به دور گروهی خواهند رفت و تیم چهارم باید در بازی های حذفی لیگ قهرمانان برای صعود به دور گروهی حضور پیدا کند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Ffa%2Fnews-6543.html)
فکر میکنم اگه چلسی قهرمان بشه درست مثل لیورپول اجازه میدن به عنوان سهمیه پنجم از اولین مرحله حذفی(نه از پلی آف)توی سی ال شرکت بکنه
مگه اینکه قوانین تغییر کرده باشه
ویرایش:از قرار معلوم قوانین تغییر کرده چون در صورت قهرمانی چلسی،نیوکاسل و تاتنهام بزرگترین بازنده های لیگ خواهند بود چون در صورت چهارم شدن باید برن لیگ اروپا
به نظر من باید توی همین لیگ سهمیه چهارم رو بگیریم و کار رو به اما و اگر نکشونیم چون به هرحال فینال 50-50 هست و شاید هم با توجه به میزبانی بایرن کفه به نفع اونا سنگین تر باشه ...
به هرحال جبران 4 امتیاز اختلاف در 4 بازی غیرممکن نیست به شرطی که بازی رو در رو با نیوکاسل رو حتمآ ببریم
arashsard
26-04-2012, 15:36
این نیوکاسل از کجا پیداش شد؟موی دماغ شده بد جور. مشکلمون تاتنهام بود نیوکاسل هم سرو کلش پیدا شد.
Pessimist
26-04-2012, 17:56
دانلود گل های بازی برگشت چلسی و بارسا با کیفیت خوب به ترتیب از گل اول تا گل چهارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوای خدای من گل رامیرس با پاس لمپارد چقدر زیبا بود تو این هفته تماشاچی هایی که اومده بودن تو ورزشگاه نیوکمپ شاهد دوتا خوشحالی جالب بعد از گل بودن یکی کریستیانو رونالدو تو ال کلاسیکو که اون حرکات معنی دار رو انجام داد یکی هم رامیرس که دیگه خودتون میدونید:31:
پ.ن:این عکس رو هم از پروفایل وحید کپی کردم:27:
vahidgame
26-04-2012, 19:35
ویرایش:از قرار معلوم قوانین تغییر کرده چون در صورت قهرمانی چلسی،نیوکاسل و تاتنهام بزرگترین بازنده های لیگ خواهند بود چون در صورت چهارم شدن باید برن لیگ اروپا یعنی منظورت اینه که اگه چلسی قهرمان بشه تیم های اول تا سوم لیگ به لیگ قهرمانان میرن و تیم چهارمی هم که میره در هر صورت چلسیه؟!
خب اگه اینجوری باشه که خبر خیلی خوبیه. بردیا از الان بایرن رو بازنده بدون :دی
ولی جدا ریسکه دیگه. چلسی می تونه توی بازی های لیگ اون چنان فشار به بازیکنا نیاره و بیشتر دنبال جایگزین اون 4 تا بازیکن برای فینال باشه و خلاصه حسابی خودشو برای فینال آماده کنه که با نهایت تلاشش قهرمان بشه ولی خب توی فوتبال هیچی قابل پیش بینی نیست و توی همچین بازی هایی هیچ کسی نمی تونه ادعا کنه که صد در صد چه تیمی قهرمان میشه...
به نظر من باید توی همین لیگ سهمیه چهارم رو بگیریم و کار رو به اما و اگر نکشونیم چون به هرحال فینال 50-50 هست و شاید هم با توجه به میزبانی بایرن کفه به نفع اونا سنگین تر باشه ...
به هرحال جبران 4 امتیاز اختلاف در 4 بازی غیرممکن نیست به شرطی که بازی رو در رو با نیوکاسل رو حتمآ ببریم آره برای چهارم شدن صد در صد باید بازی نیوکاسل رو ببریم و علاوه بر اون شاید محکوم به برد لیورپول هم باشیم!
اگه ویلاش بواش همچین نتایج عجیب غریبی نمی گرفت الان فکر کنم حداقلش باید با فاصله زیاد دوم یا سوم جدول بودیم. باختن با نتایج پر گل به تیم هایی مثل استون ویلا و آرسنال و لیورپول یعنی فاجعه! یادمه زمان مثلا مورینیو این تیم ها رو دبل می کردیم...
این نیوکاسل از کجا پیداش شد؟موی دماغ شده بد جور. مشکلمون تاتنهام بود نیوکاسل هم سرو کلش پیدا شد. چلسی توی دو تا بازی اخیر دو تا دربی سخت خارج از خونه داشت یعنی با فولام و آرسنال که هر جفتش رو مساوی کرد و در مقابل نیوکاسل هر جفت بازی ها رو برد و به خاطر همین 4 امتیاز از ما فاصله گرفت
وای خدای من گل رامیرس با پاس لمپارد چقدر زیبا بود تو این هفته تماشاچی هایی که اومده بودن تو ورزشگاه نیوکمپ شاهد دوتا خوشحالی جالب بعد از گل بودن یکی کریستیانو رونالدو تو ال کلاسیکو که اون حرکات معنی دار رو انجام داد یکی هم رامیرس که دیگه خودتون میدونید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:این عکس رو هم از پروفایل وحید کپی کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قانون کپی رایت رو رعایت نکردی :دی
آره خوشحالی رمیرس خیلی زیبا بود و مخصوصا طرفدارای چلسی واقعا لذت بردن
رمیرس خیلی حیف شد که فینال رو از دست داد. یه جورایی توی تیم خیلی جا افتاده بود و کلا توی سیستم چلسی کاملا مفید بازی می کنه. توی سیستم چلسی هم اون به مراتب خیلی بهتر از بازیکنی مثل کالو هستش چون رمیرس هم توی حمله خوبه هم توی دفاع و توی ضد حمله ها هم به بهترین شکل عمل می کنه ولی کالو این شرایط رو نداره...
کلا رمیرس بازیکن خاصیه که اون اولا که به چلسی اومده بود من خیلی ازش خوشم نمیومد و یه جورایی آماده نبود ولی الان خیلی بهتر از اون موقع شده
L.A.M.P.A.R.D
27-04-2012, 16:42
کلا رمیرس بازیکن خاصیه که اون اولا که به چلسی اومده بود من خیلی ازش خوشم نمیومد و یه جورایی آماده نبود ولی الان خیلی بهتر از اون موقع شده
یادته من هی میگفتم خوبه تو میگفتی نه ، بدرد نمیخوره ؟ :دی
vahidgame
28-04-2012, 17:15
خب یه خبر خیلی خوب دارم
امروز با مارکو مارین ملی پوش 23 ساله تیم ملی آلمان و باشگاه وردربرمن قرارداد امضا کردیم و این بازیکن تابستان امسال به چلسی ملحق میشه
مارین یه بازیکن قد کوتاه سرعتی و تکنیکیه که پست اونم اتفاقا وینگره که در این پست به همچین بازیکنایی نیاز داشتیم
فکر کنم بازی اونو توی تیم ملی آلمان دیده باشید و یه جورایی روی اون به عنوان یه بازیکن آینده دار آلمانی حساب میشه
برای شروع خرید خیلی خوبی بود و امیدوارم این ادامه داشته باشه
خبر رسمی: مارکو مارین به چلسی پیوست
این بازیکن 23 ساله برای بندهای شخصی قراردادش نیز با چلسی به توافق رسیده و با قراردادی 5 ساله در تابستان به چلسی خواهد پیوست.
سایت گل- باشگاه چلسی تایید کرد که مارکو مارین، هافبک وردربرمن را به خدمت گرفته است.
این بازیکن 23 ساله برای بندهای شخصی قراردادش نیز با چلسی به توافق رسیده و با قراردادی 5 ساله در تابستان به چلسی خواهد پیوست.
در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه چلسی منتشر شده، آمده است:" باشگاه چلسی، امروز (شنبه) با باشگاه وردربرمن به توافق رسید. هر دو باشگاه برسرس مبلغ قرارداد به توافق رسیدند و این بازیکن نیز بر سر دستمزد و مدت قراردادش با باشگاه چلسی به توافق رسید.
مارین که برای تیم ملی آلمان هم بازی می کند، در تابستان به چلسی ملحق می شود."
مارین در سال 2009 از مونشن گلادباخ به وردربرمن پیوست و در این مدت در 83 دیدار، 8 بار نیز برای این تیم موفق به گلزنی شد.
با توجه به اینکه هنوز سرمربی فصل آینده چلسی مشخص نیست، می توان خرید مارین را نشانه دیگری از ادامه حضور در دی متئو در این باشگاه دانست. سرمربی ایتالیایی آبی ها را به دو فینال رسانده و اکنون گزینه اول نشستن روی نیمکت چلسی در فصل آینده است. به ویژه اینکه گواردیولا، گزینه دیگر آبراموویچ، اعلام کرده قصد ندارد فصل آینده در تیمی مربیگری کند و این شانس دی متئو را برای ادامه حضور در استمفوردبریج افزایش داده است.
----------------------
پ.ن : خرید خوبی بود.
راستی ! بزن کف قشنگه رو واسه ویگان ! 4-0 نیوکاسلو له کرد :8:
امیدوارم فردا ببریم QPR رو تا اختلاف به 1 برسه ... البته به مدد ویلاس بواس بازی رفتو باختیم به این تیم :(
CATALONIA
28-04-2012, 20:50
ماکو مارین به نظرم نسخه المانی ماتا است .. البته در سمت مخالف .. هر چی بازیکن جوون بخریم بهتره .. سرعت میتونه رمز پیروزی توی فصل بعد باشه .. در ضمن به نظر میاد دی متئو رو نگه میدارن که میتونه خبر خیلی خوبی باشه .. امیدوارم
arashsard
28-04-2012, 20:57
منم تیریک میگم... ویگان تزکوند نیوکاسل رو... یه بازی روو در روو داریم که بزنیم همه چی OK میشه...
در ضمن به نظر میاد دی متئو رو نگه میدارن که میتونه خبر خیلی خوبی باشه .. امیدوارم
به نظر میاد قلق تیم دستش اومده و از حق نگذریم تا الان هم خوب نتیجه گرفته
پس بهترین کار ممکن همین میتونه باشه که نگهش دارن
به امید اینکه فصل بعد رو بهتر نتیجه بگیریم
L.A.M.P.A.R.D
29-04-2012, 11:39
خعلی خوبه اقا ، خعلی :دی
از یه طرف خرید مارین ، بازیکن جوون و اینده دار المانی ! و از یه طرف هم شکس خوردن نیوکاسل و مساوی کردن ارسنال ! نیوکاستل 2تا بازی سخت داره ! یکی با ما ، و یکی هم با من سیتی ! به احتمال خعلی زیاد 4رم میشیم :دی
یعنی میشه جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رو توی دست های عشقم یعنی لمپارد ببینم ؟ :20:
من طرفدار چلسی نیستم اما خیلی از راه یافتن این تیم به فینال باشگاهای اروپا خوشحالم آلمانیا که دل خوشی از فرناندو تورس ندارن توی جام ملت های اروپا تورس با گلش جام از دستشون گرفت ایشالا با گلزنی فرناندو تورس در فینال قهرمان اروپا بشین:27:
vahidgame
29-04-2012, 16:37
یعنی میشه جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رو توی دست های عشقم یعنی لمپارد ببینم ؟
خب بازی با QPR شروع شده و فعلا هم خیلی فوق العاده بودیم
فعلا 30 دقیقه از بازی گذشته و 4 بر صفر از اون جلو افتادیم!!
گل ها رو هم استوریج ( دقیقه 1) ، تری ( دقیقه 13) و تورس ( دقیقه 19 و دقیقه 25 ) زدن
یه چیز خیلی مهم هم توی این بازی استفاده از ترکیب متفاوته که به این صورته:
چک
کول ........... تری ............. بوسینگوا........... فریرا
لمپارد ........... اسین
کالو.................... ماتا................... استوریج
تورس
به نظر می رسه که دی متئو داره خیلی هوشمندانه عمل می کنه
رمیرس و میرلس که فینال لیگ قهرمانان رو از دست دادن رو نیمکت هستن و به جای اونا اسین و استوریح استفاده شدن و این در اصل برای اینه که این بازیکنا برای فینال آماده بشن
فقط استفاده از بوسینگوا توی دفاع وسط یکمی جای نگرانی داره. درسته الان جایگزین اون کسی نیست ولی امیدوارم برای فینال زوج کیهیل و لوئیز رو برای دفاع وسط ببینیم و این دو تا بازیکن تا اون موقع برسن وگرنه شرایط یکمی سخت میشه و بوسینگوا به عنوان دفاع وسط خیلی تجربه نداره...
کلا توی این چند تا بازی باید تقریبا از همه بازیکنانی که در اختیار تیم هست استفاده بشه تا اونا همگی آمادگی بازی در فینال لیگ قهرمانان رو داشته باشن
چلسی 6-1 کوئینزپارک رنجرز؛ خط و نشان برای بایرن
آبی ها با پیروزی پرگل مقابل کوئینزپارک رنجرز، خط نشانی اساسی برای حریف شان در فینال چمپیونزلیگ کشیدند.
سایت گل- چلسی با پیروزی 6-1 مقابل کوئینزپارک رنجرز، به رتبه پنجم رقابت های لیگ برتر صعود کرد.
اتفاقات دیدار رفت و اتهام توهین نژادپرستانه آنتون فردیناند به جان تری، موجب شد تا در این دیدار، دو تیم در ابتدای بازی با هم دست ندهند و همین اتفاق جو بازی را ملتهب تر کرد.
در این دیدار دی متئو تیمش را با 6 تغییر نسبت به دیدار مقابل بارسا به میدان فرستاد و از فرناندو تورس، به جای دیدیه دروگبا در ترکیب اصلی استفاده کرد.
پائولو فریرا و ژوزه بوسینگوا جانشین گری کیهیل و برانیسلاو ایوانوویچ شدند و مایکل اسین، سالومون کالو و دنیل استوریج جای رامیرس، رائول میرلس و جان ابی میکل را در ترکیب اصلی گرفتند.
آبی ها بازی را طوفانی آغاز کردند و استوریج در همان دقیقه اول بازی، چلسی را پیش انداخت. تنها 46 ثانیه از بازی سپری شده بود که اشلی کول با یک پاس خوب استوریج را روانه دروازه حریف کرد و این بازیکن با یک ضربه دقیق با پای راست دروازه پدی کنی را باز کرد.
طوفان چلسی ادامه پیدا کرد و بازی به دقیقه 30 نرسیده بود که این تیم 4-0 از حریف پیش افتاد.
در دقیقه 13 جان تری، کاپیتان آبی ها، روی ارسال زیبای ماتا از روی نقطه کرنر، برتری تیمش را دوبرابر کرد.
تنها 5 دقیقه بعد فرناندو تورس اختلاف را به سه افزایش داد. این گل تقریبا مانند گلی بود که این مهاجم اسپانیایی در دیدار مقابل بارسا به ثمر رساند. پاس سالومون کالو، تورس را با پدی کنی تک به تک کرد و او نیز گل سوم را به نام خود ثبت کرد.
تیره روزیهای تیم میهمان در دقیقه 26 تکمیل شد. بار دیگر خوان ماتا در نقش گلساز ظاهر شد و تورس گل دوم خود و چهارم تیمش را وارد دروازه حریف کرد.
نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید اما گلزنی های بازیکنان چلسی در نیمه دوم ادامه پیدا کرد. ابتدا تورس در دقیقه 64 گل پنجم را به ثمر رساند تا هت تریکش را در این دیدار تکمیل کرده باشد و سپس مالودا در دقیقه 80 گل ششم را به ثمر رساند.
جبرئیل سیسه در دقیقه 84 یکی از گل ها را جبران کرد اما این گل نتوانست از سنگینی شکست کویئنزپارک رنجرز کم کند.
با این پیروزی چلسی 61 امتیازی شد و بالاتر از تاتنهام در رتبه پنجم قرار گرفت. اگر تاتنهام نتواند امروز مقابل بلکبرن به پیروزی برسد، چلسی در رتبه پنجم باقی خواهد ماند.
-----------
پ.ن : برد خوبی بود مخصوصآ با این ترکیب ... خیلی بازیکنا رو دی متئو استراحت داده بود
حالا تاتنهام هر نتیجه ای امشب بگیره ما با رده چهارم 1 امتیاز فاصله داریم
پنج بازی تا پایان فصل داریم : نیوکاسل - لیورپول ( فینال FA ) - لیورپول - بلکبرن و بایرن
امیدوارم فصلو به بهترین شکل ممکن به پایان برسونیم
:46:
ورزش۳: چلسي در ادامه هفته سي و ششم رقابتهاي ليگ برتر انگليس با نتيجه 6 بر يک کوئينز پارک رنجرز را در هم کوبيد. هفته سي و ششم رقابتهاي ليگ برتر انگليس با انجام يک ديدار پيگيري شد که در آن تيم متحول شده چلسي با نتيجه قاطع 6 بر يک کوئينز پارک رنجرز را در هم کوبيد و با 61 امتياز و يک بازي بيشتر نسبت به تاتنهام به رده پنجم جدول ردهبندي صعود کرد. در اين ديدار که در ورزشگاه استمفورد بريج برگزار شد، بازيکنان چلسي بازي را توفاني آغاز کردند و در همان دقيقه اول توسط دانيل استوريچ به گل رسيدند. حملات شاگردان دي ماتئو با وجود اين گل زودهنگام ادامه يافت و در دقيقه 13 جان تري کاپيتان اين تيم گل دوم آبيپوشان را به ثمر رساند. 6 دقيقه بعد فرناندو تورس گل سوم تيمش را وارد دروازه حريف کرد. بازيکنان چلسي براي گل چهارم خود انتظار زيادي نکشيدند چرا که تورس تنها 6 دقيقه بعد گل دوم خود و چهارم تيمش را به ثمر رساند و بازي در نيمه اول با همين نتيجه به پايان رسيد. با شروع نيمه دوم باز هم اين بازيکنان چلسي بودند که بازي را بهتر آغاز کردند و توپ و ميدان را در اختيار گرفتند و در پي از دست دادن چند موقعيت گلزني سرانجام در دقيقه 64 توسط تورس به گل پنجم خود دست يافتند. حملات چلسي با وجود اين نتيجه قاطع ادامه يافت تا اينکه در دقيقه 80 فلورن مالودا گل ششم اين تيم را به ثمر رساند. در ادامه بازيکنان کوئينز پارک رنجرز تنها توانستند يکي از گلهاي خورده را در دقيقه 84 توسط جبرئيل سيسه جبران کنند و در نهايت بازي با همين نتيجه به پايان رسيد. بازيهاي اين هفته امشب با انجام يک ديدار پيگيري خواهد شد که در آن تيم بحرانزده تاتنهام در ورزشگاه وايت هارتلين از بلکبرن پذيرايي ميکنند. در حساسترين بازي اين هفته هم فردا شب منچسترسيتي در ورزشگاه الاتحاد به مصاف منچستريونايتد ميرود.
arashsard
29-04-2012, 20:47
آقا تبریکککککککک میگم. QPR ترکید... 6 بر 1 زدیمشون.... اونم با هتریک تورس.... گلهای دیگرو استوریچ تری و مالودا زدن... چه میکنه این چلسی...
arashsard
29-04-2012, 20:48
خعلی خوبه اقا ، خعلی :دی
از یه طرف خرید مارین ، بازیکن جوون و اینده دار المانی ! و از یه طرف هم شکس خوردن نیوکاسل و مساوی کردن ارسنال ! نیوکاستل 2تا بازی سخت داره ! یکی با ما ، و یکی هم با من سیتی ! به احتمال خعلی زیاد 4رم میشیم :دی
یعنی میشه جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رو توی دست های عشقم یعنی لمپارد ببینم ؟ :20:
خدا از زبونت بشنوه... ایشالا که همین خواهد شد...
دوستان، من از وضعیت خط دفاع تو فینال لیگ قهرمانان یکم میترسم. یعنی میشه یوفا کارت ها رو ببخشه و جان تری تو فینال بازی کنه؟ :41:
vahidgame
29-04-2012, 23:08
دوستان، من از وضعیت خط دفاع تو فینال لیگ قهرمانان یکم میترسم. یعنی میشه یوفا کارت ها رو ببخشه و جان تری تو فینال بازی کنه؟
اگه فرضا کارت ها هم بخشیده بشه در هر صورت تری نیستش چون اون بازی با بارسلونا کارت قرمز گرفته!
اگه کیهیل و لوئیز برگردن وضعیت دفاع خیلی بهتر میشه و دیگه لازم نیست بوسینگوا دفاع وسط بازی کنه!
هر چند بایرن هم از نظر دفاع وضع خوبی نداره و تقریبا اونا هم شرایط ما رو دارن
ولی اینا مهم نیست در هر صورت ما قهرمانیم : دی
ورزش۳: سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت: اعتراف ميکنم انتظار زدن 6 گل به کوئينزپارکرنجرز را نداشتم و از اين موفقيت غافلگير شدم. به نقل از رويترز، روبرتو دي متئو، پس از پيروزي 6 بر يک شب گذشته تيمش مقابل کوئينزپارکرنجرز در ورزشگاه استمفوردبريج اظهار داشت: بايد اعتراف کنم انتظار چنين برد پر گلي را نداشتم و غافلگير شدم. پيش از بازي مطمئن نبودم بلکه اميدوار بودم که بازيکنانم نمايش خوبي ارائه دهند. خوشبختانه آنها اين خواسته را به بهترين شکل ممکن تحقق بخشيدند. وي در مورد فرناندو تورس، گلزن اسپانيايياش که مقابل ميهمان خود سه گل زد و هتتريک کرد، اظهار داشت: در تمام دوراني که تورس با چلسي است، او سخت تمرين کرده و اگر زياد گل نزده در عوض پاس گل داده است. بايد در نظر داشت ما يک تيم هستيم. همين تيم است که هميشه مورد حمايت هواداران واقع ميشود. خيلي خوشحالم فرناندو برابر رنجرزيها، نمايش غرورانگيزي داشت. او ادامه داد: شور و شعف براي گلزني همچون او در کنار حمايت تيم و هواداران با زدن گل ميسر ميشود. اميدوارم اين روند نزد او همچنان ادامه داشته باشد و در آينده شاهد عملکرد بهتري از او باشيم. در پيکار انجام شده فرناندو تورس، مهاجم اسپانيايي که در يک سال گذشته بخاطر کم کاري در گلزني مورد انتقاد رسانهها و هواداران قرارداشت، با 3 گل زده، هتتريک کرد. وي در دقايق 19، 25 و 64 سه گل به نام تيمش زد. البته پيش از او دانيل استوريج 2 و جان تري 13 براي چلسي گلزني کردند. پس از او نيز فلوران مالودا، مهاجم مجرب فرانسوي زننده گل ششم لندنيها شد. در اين ميان رنجرزيها تنها توانستند يکي از گلهاي دريافتي را در دقيقه 84 توسط جبرييل سيسه جبران کنند.
vahidgame
02-05-2012, 17:53
امشب توی خونه بازی حساسی با نیوکاسل داریم
فکر کنم با این بازیکنا و این روحیه ای که دارن می تونیم برنده این بازی باشیم
ظاهرا شبکه ورزش هم بازی رو نشون میده
+
بازی بعدیمون هم دوشنبه هفته بعد با لیورپوله
خب بازی رو 2-0 باختیم و دیگه عملآ هیچ شانسی واسه چهارمی نداریم !
تنها امیدمون میمونه به دو تا فینال پیش رو
Reza31001
03-05-2012, 10:21
خوب با این حساب رتبه 6 ام قطعی شد
اورتون که 9 امتیاز عقب تر از ماست و از اون ور جبران 4 امتیاز هم تو دو تا بازی تقریبا نشدنیه
ولی ترکیب تیم نشون میده دی متئو بیشتر از اینکه دنبال عنوان چهارمی باشه به فکر کسب جامه
ترکیب چلسی : چک، ایوانوویچ ، بوسینگوا ، تری ، برتراند ، رامیرس ، میکل ، مالودا ( 60 - دروگبا ) ، میرلس ( 78- لمپارد ) ، تورس ، استوریج ( 46 – ماتا )
(ماتا لمپارد و دروگبا تو ترکیب اولیه نبودن)
نکته مثبت ماجرا اونه که حالا تمام تمرکز تیم رو دو تا فیناله و دیگه بازی تو آنفیلد و مسابقه با بلک برن اهمیت چندانی نداره
vahidgame
03-05-2012, 16:28
خب باخت بدی بود
ولی خب این ترکیب اصلی رو در نظر بگیریم احتمالا نصف بیشترشون توی بازی با بایرن بازی نمی کنن!
الان دیگه لیگ رو کلا باید بی خیال بشیم و با هر ترکیبی به میدان بریم مهم نیست
به قول اون دوستمون باید روی اون دو تا فینال تمرکز کنیم. حتی من میگم فینال جام حذفی هم نسبت به لیگ قهرمانان زیاد ارزشی نداره. اگه لیگ قهرمانان رو قهرمان شدیم یعنی فصل فوق العاده ای داشتیم چون با بضاعت نه چندان زیاد ( حداقل نسبت به چند سال پیش) برای اولین بار قهرمان این جام بزرگ شدیم!
در کل من به آینده این تیم خیلی امید دارم
pcforlife
03-05-2012, 18:00
گل های بازی چلسی - نیوکاسل رو ظهری دیدم، قشنگ این شکلی =:18: شدم!! یعنی دو تا gots خورد چلسی! خصوصا سر گل دوم، به گل کراوچ به سیتی گفت زکی! لامصب چه کاتی برداشت! :18: در کل به قول عادل: چه می کنه سیسه!
پ.ن: راستی جریان چی بود بازی 10 دقیقه وقت تلف شده داشت؟
Pessimist
03-05-2012, 22:34
این هم لینک دانلود گل سیسه با دو کیفیت عجب گلی زد فکر کنم این گل بهترین گل فصل بشه!
بسیار زیبا(طرفدراران چلسی مخصوصا وحید ناراحت نشن این گل رو بیشتر واسه کسانی میذارم که بازی رو ندیدن:46:)
اولی با فرمت FLV
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددومی با فرمت Mp4
پ.ن: راستی جریان چی بود بازی 10 دقیقه وقت تلف شده داشت؟
بازی رو ندیدم ولی ظاهرآ به علت مصدومیت شدید شیخ تیوته بوده که از ناحیه سر با اوبی میکل برخورد کرده!
آخر با ماسک اکسیژن از زمین بردنش بیرون !:13:
پ.ن: یعنی دیوار بتنی هم به میکل بخوره ترک برمیداره ! :31:
پیش بازی فینال جام حذفی انگلیس؛ چلسی- لیورپول
قرمزها به دنبال دومین جام فصل هستند اما کار سختی برای عبور از تیم آماده چلسی دارند.
رینا
انریکه, اگر, اسکرتل, جانسن
شلوی, هندرسون
بلیمی, جرارد, داونینگ
سوارس
چک
کول, ایوانوویچ, تری, بوسینگوا
میرلس, میکل
ماتا, لمپارد, رامیرس
دروگبا
غیبت ادامه دار لوکاس لیوا (لیگامنت) و چارلی آدام (زانو) به این معناست که کنی دالگلیش باید از بین جی اسپیرینگ و جنجو شلوی، یک نفر را در مرکز زمین قرار بدهد و با توجه به اینکه شلوی در دیدار مقابل فولام نمایش خوبی ارائه داد، شانس او برای حضور در این دیدار بیشتر است.
لوئیس سوارس که در دیدار قبلی استراحت کرد، احتمالا در این دیدار از ابتدا به میدان خواهد رفت. او در آخرین دیداری که به عنوان مهاجم اصلی آبی ها به کار گرفته شد، مقابل نوریچ هت تریک کرد؛ کاپیتان جرارد نیز آماده است تا از ابتدا به میدان برود و اندی کارول علی رغم پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، احتمالا بازی را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد.
در سمت مقابل، روبرتو دی متئو، سرمربی موقت چلسی، نگران قلب خط دفاعی تیمش است؛ جایی که داوید لوئیس و گری کیهیل مصدوم هستند و بعید است بتوانند تیم شان را در این دیدار همراهی کنند. احتمالا ایوانوویچ بار دیگر به قلب دفاع منتقل شده و در کنار کاپیتان تری بازی می کند.
اشلی کول و فرانک لمپارد نیز بعد از نیمکت نشینی در دیدار مقابل نیوکاسل، بار دیگر به ترکیب اصلی بازخواهند گشت اما تورس علی رغم بازی های خوبی که در چند دیدار اخیر به نمایش گذاشت، جای خود را به دروگبا می دهد.
آیا می دانستید؟
- لیورپول در همه دیدارهای این فصلش در رقابت های جام حذفی، یک گل دریافت کرد.
- در صورتی که استفن جرارد بتواند در این دیدار دو گل بزند، در رده بندی بهترین گلزنان لیورپول در جام حذفی در رده چهارم قرار خواهد گرفت. بهترین گلزن قرمزها در جام حذفی، یان راش است که 39 گل در این رقابت ها به ثمر رسانده است.
- رائول میرلس و فرناندو تورس از چلسی و گلن جانسن از لیورپول، تجربه بازی در تیم حریف را دارند.
- چلسی از می 2010 تاکنون نتوانسته لیورپول را شکست دهد. آبی ها در 4 دیدار اخیر مقابل حریف شکست خورده اند.
- از زمانی که دی متئو هدایت چلسی را برعهده گرفت، این تیم در 17 دیدار تنها 2 بار شکست خورد. آنها در این مدت 11 پیروزی و 4 شکست را تجربه کردند.
- سه قهرمانی اخیر چلسی در جام حذفی در سال های 2007، 2009 و 2010 با گلزنی دروگبا به دست آمد.
- در این فصل تعداد گل های 6 بازیکن چلسی دو رقمی شده در حالی که در لیورپول تنها لوئیس سوارس به این مهم دست پیدا کرده است.
- دو تیم بعد از این دیدار، سه روز بعد در دیدار برگشت این فصل لیگ برتر در آنفیلد به مصاف هم خواهند رفت.
vahidgame
05-05-2012, 15:37
بازی امشب خیلی حساسه به خصوص اینکه توی ومبلی و اونم مقابل لیورپولی بازی می کنیم که توی این فصل در مقابل اون نتایج بدی گرفتیم که اینم جزو شاهکارهای ویلاس بواس هستش
رینا
انریکه, اگر, اسکرتل, جانسن
شلوی, هندرسون
بلیمی, جرارد, داونینگ
سوارس
چک
کول, ایوانوویچ, تری, بوسینگوا
میرلس, میکل
ماتا, لمپارد, رامیرس
دروگبا
اگه دو تیم با این سیستم و با این بازیکنا به میدان برن خب چلسی از نظر مهره برتری محسوسی داره و تقریبا توی اکثر پست ها این مشخصه
از چلسی اون 4 بازیکن رو به جلو یعنی ماتا و لمپارد و رمیرس و دروگبا خطرناکترن و از لیورپول هم جرارد و سوارس
ایشالا که امروز توی ومبلی با یه برد شیرین مقابل لیورپول توی لندن قهرمانی رو جشن می گیریم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.