PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

صفحه ها : 1 2 3 [4]

Pessimist
05-05-2012, 19:25
خب زمان زیادی به شروع فینال جام حذفی نمونده و به شخصه دوست دارم چلسی قهرمان این جام بشه تا دل هواداران این تیم مخصوصا وحید:31: شاد بشه.کلا اگه نتایج لیگ رو بذاریم کنار دی ماتئو فوق العاده نتیجه گرفته و تو همین نیمه نهایی جام حذفی تاتنهام رو به زانو درآورد.

من احتمال میدم چلسی قهرمان بشه!

Pessimist
05-05-2012, 21:45
سلام
تبریک میگم این قهرمانی رو به تمامی طرفداران چلسی مخصوصا وحید:5:
واقعا که ورزشگاه ومبلی همیشه برای چلسی و طرفدارانش رویایی بوده اصلا دوست نداشتم لیورپول قهرمان بشه الان دیگه فقط لیگ قهرمانان مونده و چلسی باید تمام تمرکزش رو بذاره برای اون بازی.

vahidgame
05-05-2012, 21:47
خب قهرمانی در اولین جام رو تبریک میگم :40:
همون طور که گفتم قهرمانی توی ومبلی خیلی لذت بخشه به خصوص اینکه مقابل لیورپولی باشه که اصلا ازش خوشمون نمیاد!
نیمه اول خیلی خوب بودیم ولی نیمه دوم لیورپول بهتر بود که البته اگه اون اشتباه رو بوسینگوا نمی کرد چلسی با این دفاع قدرتمند سخت گل می خورد

به امید دومین قهرمانی دو هفته دیگه در مونیخ...

MORINIO
05-05-2012, 21:48
نیمه دوم عجب بازی ای شد:18:

تا دقیقه 60 عالی بودیم تا اینکه بوسینگوا اون سوتی وحشتناک رو داد ! :19:

اگه کیهیل بود میتونست تا حدودی کارول رو مهار کنه ... ضربات سرش وحشتناک بود

در مورد اون توپ کارول به نظر خودم رد نشد البته باید عکساشو بعدآ ببینم تا نظر قطعی بدم ولی اگه هم گل شده باشه و داور نگرفته باشه میزارم به حساب اون گل لوئیس گارسیا تو نیمه نهایی CL 2005 که داور به اشتباه گل گرفت

در آخر هم این قهرمانی و تبریک میگم به همه چلسی فن های عزیز:40:

CRIS Joon CR7
05-05-2012, 21:54
من تو انگلیس از منچستر یونایتد خوشم میاد ولی اینکه آبی ها حریفان تیم های محبوب من رو در هم کوبید دستشون درد نکنه:31:
خب آفرین به چلسی مخصوصا دی ماتئو خیلی خوشم میاد ازش آدم جالبیه و در نوع خودش خاصه ولی به خاصی خوزه نیست:31:
تبریک به همه ی طرفداران چلسی و ایشالله تو آلینس آرنا هم میترکونید:8: که لذت حذف بارسا بیشتر بچسبه:46:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] W_LG1xl.jpg

... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2FFrank%2BLampard%2B FC%2BBarcelona%2Bv%2BChelsea%2BFC%2BUEFA%2B34OZ3W_ LG1xl.jpg)

Pessimist
05-05-2012, 21:56
خب من قبل از بازی گفته بودم که احتمال میدم چلسی قهرمان بشه که دقیقا همینطور هم شد!
با توجه به شناختی که از دی ماتئو داشتم میدونستم که به غیر از بازی های لیگ خیلی خوب نتیجه میگیره و به خاطر همین گفتم احتمال قهرمانی چلسی بیشتره!

واقعا بازی جذابی بود و یه بار دیگه دیدیدم همکاری لمپارد و دروگبا چقدر به کمک تیم چلسی اومد رامیرس هم که واقعا پیشرفتش قابل تحسین بوده و گل اول رو که زد بیشتر از قبل بهش ایمان پیدا کردم فقط یه سری از اشتباهات میکل خیلی دردسر ساز شد که خوشبختانه به گل ختم نشد!

راستی در مورد گل مردود لیورپول فکر نکنم توپ به صورت کامل از خط عبور کرده باشه تصاویر که اینطوری نشون میداد اما فکر کنم همین تصمیم داور فکر کنم بعدا سر و صدای زیادی به راه بندازه!

یه بار دیگه قهرمانی تیم دوست و همسایه آرسنالی ها رو تبریک میگم!

kasra_khan2003
05-05-2012, 22:12
تبریک میگم.

شبکه 3 مراسم اهدای جام رو نشون نداد!

این "فردوسی پور" چرا گیر داده بود به پزشک تیم چلسی؟

arashsard
05-05-2012, 23:12
منم به نوبه خودم تبریک میگم به دوستداران چلسی... بازی خوبی کردیم.... مخصوصا نیمه اول اما از دیقه 60 به بعد با اون سوتی وحشتناک بوسنگوا کار یه خورده سخت شد... به نظرم توپ کارول از خط رد نشد... فقط نصفش رد شد... چه میکنه این پیتر چک... خداییش فوق العادس...

arashsard
05-05-2012, 23:25
گل دوم سیسه فوق العاده بود... حتی از کریس رونالدو هم همچین گلی ندیده بود... البته توو اخبار ورزشی گل رو دیده بود اما الان که دقت کردم خیلی توپ کات برداشت... گرفتنش غیر ممکن بود.... شاید بهترین گل فصل بشه...

vahidgame
05-05-2012, 23:34
جالبه توی تاپیک تیم مقابل از چلسی به عنوان خوش شانس ترین تیم دنیا یاد میشه! :دی
نمی دونم دیگه چه جوری باید گل بزنیم!
به نظر من هر دو گل ما با تاکتیک زده شدن
+
در مورد دفاع چلسی هم من اصلا قبول ندارم این حرف رو که چلسی خوب دفاع نمی کنه
تیمی که به مسی حتی اجازه نفس کشیدن نمیده و همچنین ده نفره توی نیوکمپ می تونه نتیجه دلخواه خودش رو بگیره مسلما از نظر دفاع در شرایط خیلی خوبیه

توی بازی امشب به نظرم دو مورد باعث شدن که دفاع چلسی یه سری جاها از بازی به مشکل بخوره:

1- چلسی بر خلاف بازی های قبلی با دو تا هافبک وسط بازی می کرد یعنی میکل و لمپارد و بازیکنایی مثل میرلس و اسین بیرون بودن و خود همین توی سیستم دفاعی تیم تاثیر داره چون تیم مقابل با 3 تا هافبک وسط تخصصی بازی می کرد
2- دفاع راست چلسی یعنی بوسینگوا اصلا خوب نبود و اگه اشتباه بد اون نبود چلسی به این راحتی ها گل نمی خورد. در مقابل اگه ایوانوویچ دفاع راست بود و لوئیز هم مصدوم نبود و به عنوان دفاع وسط بازی می کرد اون موقع دیگه دفاع خیلی کم نقصی می دیدیم...

مسلما چلسی مقابل بایرن نمیاد فقط از میکل و لمپارد به عنوان هافبک وسط استفاده کنه و مربی خودش اینو درک می کنه که هر بازی شرایط خاص خودشو داره...

در مورد اون توپ کارول به نظر خودم رد نشد البته باید عکساشو بعدآ ببینم تا نظر قطعی بدم ولی اگه هم گل شده باشه و داور نگرفته باشه میزارم به حساب اون گل لوئیس گارسیا تو نیمه نهایی CL 2005 که داور به اشتباه گل گرفت
دقیقا زدی تو خال
اون گل لوئیس گارسیا که به هیچ وجه گل نبود در نهایت باعث قهرمانی لیورپول شد در صورتی که چلسی اگه فینال می رفت می تونست با اون تیم قهرمان بشه...

شبکه 3 مراسم اهدای جام رو نشون نداد!

شبکه 3 که کلا فقط لطفش شامل حال تیم هایی مثل بارسا میشه
مراسم رو که نشون نداد و تازه جالبه وسط بازی میان اخبار نشون میدن!
جالبه توی اخبار ورزشی شبکه 3 هم که چند ماهه کلا خبر در مورد لیگ انگلیس حتی مهمترین هاش اون هم حذف شده و فقط چون چلسی الان به فینال لیگ قهرمانان رسیده روز بعد از اون بازی میان میگن که فلان تیم ( یعنی چلسی :دی) قهرمان شده که اونم به خاطر اینه که دیگه می دونن که خیلی ضایع میشن اگه نتیجه همچین بازیی رو به خاطر اینکه با انگیسی ها مشکل دارن توی اخبارشون نیارن !

این "فردوسی پور" چرا گیر داده بود به پزشک تیم چلسی؟
فکر کنم چون پزشک اون زنه می خواست این قضیه رو به بینندگان جالب جلوه بده
چون کمتر دیده میشه که روی نیمکت تیم ها یه زن بشینه
جالبه وقتی ماتا تعویض شد همین خانم کلی اونو تشویق کرد

arashsard
05-05-2012, 23:46
به نظر میرسه یک چهارمش بیشتر رد نشده...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jb.NY
06-05-2012, 00:09
تبریک میگم این برد شیرین رو
ولی نیمه دوم بدجور تحت فشار بودیم، بازم خدا رو شکر که گل مردود اعلام شد
میگم خوبه اندی کارول خرج اضافشون بود، اگه رو فرم بود چیکار میکرد باما!

AMIR-AIRGUNNER
06-05-2012, 00:41
قهرمانی چلسی رو به همه هواداراش تبریک میگم !:11:
انصافا تو چند بازی اخیر چلسی از موقعیت هاش 110 درصد استفاده میکنه که بر خلاف بعضی ها اینو نمیشه به حساب شانس گذاشت .
تو نیمه اول که کاملا برتر بود تو نیمه دوم بعد از اون اشتباه گل اول لیورپول بازی به دست لیورپول افتاد که خوش بختانه به خیر گذشت .

جشن قهرمانی هم در نوع خودش جالب بود ! رو سر دروگبا فکر کنم 2 شیشه شامپاین خالی کردن !

MORINIO
06-05-2012, 02:05

-

-

-

-

-

-

CRIS Joon CR7
06-05-2012, 12:39
یه اتفاق عجیب:18:

امروز واسه امتحان اخبار ورزشی شبکه 3 ملی ایران رو دیدم و با کمال تعجب خبر قهرمانی چلسی رو گفت:18:
داستان از جایی شروع شد که اروپا و در راس اون انگلیس امتیاز خرید نفت ایران رو تحریم کردند و رسانه ی ملی و
در راس آن شبکه 3 از پخش اخبار مربوط به فوتبال جزیره خودداری میکرد.:27:

خنده دار ترین اتفاقات مربوط بود به اخبار تیم های انگلیسی در لیگ قهرمانان اروپا:31:
بازی های فوق مهمی مثل بارسا چلسی و ... که یک طرف آن تیم انگلیسی بود کلا از خبر ها حذف میشد:31:
رسانه ملی با این کار مشت محکمی به دهان استکبار جهانی زد و امروز دوباره کار سابق خود رو از سر گرفت:31:

pcforlife
06-05-2012, 13:01
تبریک به طرفدارای چلسی خصوصا اشکان، وحید و امیر (که معلوم نیس کجاست!).
من فقط تو کف یه چیزم و اینکه عادل سر صحنه ای که چک توپ رو از خط کشید بیرون، مثل همیشه نظر قطعی نداد... فردی با اطلاعات فردوسی پور در زمینه فوتبال و داوری، عجیب بود بگه: "صحنه خیلی مشکوک بود"! رئیس جان، توپ باید کامل از خط رد بشه تا گل حساب بشه! اینو همه میدونن! بعد شما میای میگی داوری تو بازی تاتنهام یه گل اشتباه برای چلسی گرفت که توپ از خط رد نشده بود!
البته این چیزا واقعا عادی شده! فراموش نشده گل تورس و پیمان یوسفی!!!

hts1369
06-05-2012, 13:06
من تو انگلیس از منچستر یونایتد خوشم میاد ولی اینکه آبی ها حریفان تیم های محبوب من رو در هم کوبید دستشون درد نکنه:31:

در هم کوبیده شدن یعنی:
باخت 6-1 (به من سیتی)
باخت 4-1 (به لیورپول) اون هم توی خونه معنی.
به باخت 2-1 میگن شکست خوردن.
ما خوب بازی کردیم ولی خب باختیم. مهم اینه که هوادارها تا لحظه ی اخر تشویق کردن

arashsard
06-05-2012, 21:02
من داشتم جدول انگلیس رو میدیدم هنوز امید چهارم شدن هست روو کاغذ. اگه چلسی 2 بازی آیندشو ببره (البته بازی لیورپول توو زمین آنفیلد خیلی سخته) و تاتنهام و نیوکاسل امتیاز از دست بدن ( هفته آخر بازی نسبتا سختی هم دارن) اون وقت چلسی با توجه به تفاضل گل بهتری که داره میتونه چهارم بشه....

Majid393
08-05-2012, 00:01

قهرمانی جام حذفی رو تبریک میگم.
لیورپول بعد از اومدن کارول خیلی خطرناک بازی می کرد و گل هم زد (البته با تشکر قراوان از جناب بوسینگوا با اون سوتی قشنگی که داد!)
بعد از گل هم اکثرا" از سمت بوسینگوا حمله میکردن که خوشبختانه به جایی نرسیدن :دي
ضربه سر کارول هم گل نبود. معلوم بود که توپ از خط رد نشده.
تورس هم اولین قهرمانیش رو تو انگلیس به دست آورد.
اشلی کول هم رکورددار قهرمانی در FA CUP با 7 بار قهرمانی!

MORINIO
09-05-2012, 01:11
خب یک بازی فوق ضعیف از چلسی و باخت 4-1 در آنفیلد و از بین رفتن اون چند درصد شانسی که واسه رسیدن به لیگ قهرمانان از راه لیگ داشتیم ... ششمی این فصل قطعی شد واسمون

از ترکیب فینال FA Cup فقط تری ایوانوویچ و رامیرس در ترکیب اصلی بودند که دو تای اولی به معنای واقعی کلمه فاجعه بودند ! نمیدونم از خستگی بود یا ... !

هر 4 گلی هم که خوردیم روی اشتباهات مدافعان یا دروازه بان بود :19:

واقعآ اثری از اون اسین قدرتمند سالهای پیش تو زمین نیست ... اینقدر دچار مصدومیت های پیاپی شده که دیگه بازی کردن یادش رفته ! یادش بخیر یه زمانی که تو ترکیب بود انگار یکی دویار اضافه تو زمین داشتیم !:13:

به نظرم دی متئو چاره دیگه ای جز استراحت دادن به بازیکنای کلیدیش نداشت ... تو این دو ماه اخیر چلسی 19 تا بازی انجام داده که میشه تقریبآ هر سه روز 1 بازی... به نوعی دی متئو لیگ رو فدای لیگ قهرمانان کرد

در آخر فقط امیدوارم روحیه تیم پایین نیاد واسه فینال اروپا ...

arashsard
09-05-2012, 12:22
4 بر 1 باختیم.:41: 30 35 دقیقه اول فاجعه بودیم. اشتباه اسیین. اشتباه کاپیتان. خیلی خیلی بد بود. بعدش یه خورده بهتر شد. اون گلی که زدیم امیدوارم کرد اما اشتباه دروازه بان دیگه آب سر بود روو تیم. اگه تیم بخواد با 4 5 تا تغییر اینجوری شکست بخوره واقعا بده. بازی با نیوکاسل هم همینجوری شد.

Reza31001
09-05-2012, 14:21
ولی به نظر من نتیجه این بازی قابل پیش بینی بود به خاطر همون ده دقیقه اول رو که دیدم بی خیال ادامش شدم :31:

انگیزه بالای لیورپول برای انتقام + تیم دوم چلسی (حتی بدون چک) + تو آنفیلد
انتظار دیگه ای هم نمی رفت

از همون بازی نیوکاسل معلوم بود که برای چلسی لیگ دیگه اهمیتی نداره

vahidgame
09-05-2012, 14:44
این باخت نگرانی نداره
وقتی که مهره های تاثیرگذارمون بیشترشون نیستن دیگه مشخصه نتیجه خوبی نمی گیریم
توجه کنید که بخشی خیلی زیادی از این بازیکنا توی ترکیب اصلی فینال CL نیستن و حتی من میگم شاید هر 11 بازیکن!
این بازی ها رو فقط باید رد کنیم و بازیکنای اصلی هم یکمی استراحت کنن و برای فینال آماده بشن...
جالبه بازیکنای روی نیمکت مثل لمپارد و اشلی کول رو نشون می داد اصلا بازی دیشب براشون مهم نبود :دی

بازی بعدیمون هم بازی بلکبرنه 6 روز قبل از فینال CL برگزار میشه و قاعدتا توی اون بازی هم به بیشتر بازیکنای اصلی استراحت داده میشه...

clau
09-05-2012, 14:47
نمیدونم برای چی از این باخت ناراحت هستین:13: مهم جام حذفی بود که گرفتین به بازیکنای اصلیتون هم که بازی دیشب دمتئو به خاطر بازی حساستون با بایرن مونیخ استراحت داده بود مهم بازی فینال هستش که امیدوارم با ارائه یک بازی خوب قهرمان باشگاهای اروپا بشین:11:

AMIR-AIRGUNNER
09-05-2012, 16:15
من که به شخصه خیلی حالم گرفته شد ):
درسته بیشتر بازیکنای ذخیره تو تیم بودن ولی اگه قرار باشه تیم یه همچین ذخیره های نا مطمئنی داشته باشه که فاجعه پیش میاد
از گل به خودی اسین و اشتباه مرگ بار جان تری مشخص بود که در اخر نتیجه اینجوری میشه.
شاید اگه پیتر چک تو میدون بود الان ۲ گل کمتر خورده بودیم .
به هر حال اگه تیم تو فینال لیگ قهرمانان نتیجه بگیره تلخی این باخت در مقابل شیرینی جام لیگ قهرمانان هیچی نیست

yuseph
09-05-2012, 16:18
مهم جام حذفی بود که گرفتین به بازیکنای اصلیتون هم که بازی دیشب دمتئو به خاطر بازی حساستون با بایرن مونیخ استراحت داده بود مهم بازی فینال هستش که امیدوارم با ارائه یک بازی خوب قهرمان باشگاهای اروپا بشین
تبریک قهرمانی رو!من رفتم بتون تبریک بگم نمیدونم چرا پیام تبریکم سراز تاپیک لیورپول دراورد:31:
خب قبل از بازی با بایرن یه بازی دیگه دارید. درسته؟
این چه استراحتیه؟10-12روزه؟
ستارهاتون نیستن..چلسی توی مونیخ یه شب جهنمی رو تجربه خواهد کرد.

Majid393
10-05-2012, 00:31
این بازی رو اول از همه به خاطر عملکرد فاجعه بار مدافع ها باختیم. بعدش هافبکها بعدش هم دروازه بان. ما تقریبا" با همچنین ترکیبی جلوی آرسنال 0-0 کردیم البته با این تفاوت که چک تو دروازه بود.
بین دو نیمه که تعویضی صورت نگرفت معلوم بود که دی متئو از امتیاز گرفتن تو انفیلد نا امید شده. کلا" هم 1 تعویض بیشتر انجام نداد. لوکاکو هم نسبتا" خوب بازی کرد.
دی متئو تو این بازی ریسک بزرگی انجام داد که میتونه به حضور نداشتن در CL فصل آینده منجر بشه. (در صورت باخت در فینال مونیخ) ( البته کلا "صعود به CL در هاله ای از ابهام قرار داشت :دي)

Reza31001
10-05-2012, 11:13
درسته بیشتر بازیکنای ذخیره تو تیم بودن ولی اگه قرار باشه تیم یه همچین ذخیره های نا مطمئنی داشته باشه که فاجعه پیش میاد
اگه اول فصل بود آره ولی الان دیگه اهمیتی نداره دو تا بازی مونده یکی بی اهمیت ترین مسابقه فصله و اون یکی مهمترینش!

بازی قبل خودش میتونه کمکی باشه برای کادر فنی که بفهمن تو تابستون چه بازیکنایی لازمه جذب بشن

vahidgame
11-05-2012, 10:10
خب قبل از بازی با بایرن یه بازی دیگه دارید. درسته؟
این چه استراحتیه؟10-12روزه؟
ستارهاتون نیستن..چلسی توی مونیخ یه شب جهنمی رو تجربه خواهد کرد.
آره با بکبرن یکشنبه بازی داریم در حالی که بایرن شنبه بازی داره
اون بازی هم با توجه به اینکه به فینال نزدیکه صد در صد از ترکیب اصلی استفاده نمیشه
این دو تا مزیت داره هم بازیکنا بیشتر استراحت می کنن هم ترکیبمون برای فینال لو نمیره...
+
یوسف جان قبول دارم چلسی بازی سختی رو توی مونیخ داره ولی اینجوری هم نیست که ستاره های ما کلا نباشن
چلسی 4 تا بازیکن محروم داره در مقابل بایرن هم 3 تا بازیکن که هر 7 تای این بازیکنا فکر می کنم ستاره باشن
از بازیکنای چلسی من بیشتر از محرومیت رمیرس نگرانم چون در آماده ترین فرم خودش به سر می بره و کاملا به تاکتیک ضد حمله میاد
و در نهایت یوسف جان اینو باید بگم که اکثر ستاره های بزرگ چلسی مثل لمپارد و دروگبا و ماتا توی بازی فینال هستن و اینا هم می تونن برای بایرن جهنم درست کنن :دی

yuseph
11-05-2012, 10:42
بهرحال بازی بایرن با دورتموندهستش.در ثانی:فینال جام حذفیه!یه جوایی نمیتونه به بازیکنانش(اصلیها)استراحت بده.چون 2ساله که نبردن مارو.واینکه بایرن لیگ رو از دست داده.و....کلا خیلی برای خودشون دلیل دارن که ما رو ببرن!!
اما بازی با بلکبرن برای شما میتونه ساده باشه.
اون تیکه لمپارد و دروگبا رو شدیدن قبول دارم.لامصب الان وقت اوج گرفتن بود، یعنی!:31:

MORINIO
11-05-2012, 14:49
ماتا بهترین بازیکن سال چلسی شد

خوان ماتا به عنوان بهترین بازیکن فصل تیم فوتبال چلسی انتخاب شد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، خوان ماتا که تابستان گذشته از والنسیا به چلسی آمد ، توانست در نخستین فصل حضورش در اردوی آبی ها ، به عنوان برترین بازیکن فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۱ انتخاب شود.

خوان ماتا جایزه خود را از دستان روبرتو دیمتئو دریافت کرد و گفت :" من فقط باید از شما تشکر کنم . این فصل اولی است که اینجا هستم و برایم خیلی متفاوت و خاص بود و من می خواهم از هم تیمی هایم و کارکنان تیم و کسانی که به من رای دادند تشکر کنم. من متوجه شده ام برای چلسی بازی کردن به چه معنی است."

ماتا اضافه کرد :" من انتظار این جایزه را نداشتم اما فرصت بازی کردن در اکثر بازی ها را داشتم و از فوتبال انگلستان لذت بردم. فصل فوق العاده ای بود ، در جام حذفی قهرمان شدیم و شانس قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را نیز داریم. این تاریخی برای باشگاه خواهد بود و این فصل را فراموش نمی کنم."

وی گفت :" اولین رویای من ، اولین بازی ام برای چلسی برابر نورویچ بود و دومین رویایم قهرمانی در جام حذفی. اینجا بازی ها خیلی پشت سر هم هست و من از نظر بدنی با شرایط وقف پیدا کرده ام ، امافکر می کنم خیلی پیشرفت داشته ام و امیدوارم فصل بعد بهتر از این فصل باشم."

بعد از خوان ماتا ، برانیسلاو ایوانوویچ و رامیرس بیشترین رای ها را برای برترین بازیکن سال کسب کرده بودند.

اما از سال ۲۰۰۶ یک رای گیری دیگر نیز در این شب انجام می شود و که بازیکنان تیم باید بهترین بازیکن سال را انتخاب کنند که امسال نیز این رای گیری صورت گرفت و رامیرس به عنوان بهترین بازیکن از نظر بازیکنان معرفی شد.

وی پس از دریافت جایزه اش گفت :" دریافت این عنوان خیلی برایم خاص است. دومین سالی است که اینجا هستم و امیدوارم این عنوان را دوباره برنده شوم."

اما برترین بازیکن جوان باشگاه نیز انتخاب شد و لوکاس پیازون 18 ساله و برزیلی چلسی به عنوان برترین بازیکن جوان سال باشگاه انتخاب شد.

پیازون نیز گفت :" من خیلی خوشحالم و اصلا انتظار چنین انتخابی را نداشتم. می تواند هفته فوق العاده ای برایم باشد. دیوید لوئیز و رامیرس زمانی که به اینجا آمدند و تنها بودم ، خیلی به من کمک کردند. امیدوارم مدت زیادی در چلسی بمانم و برای آن سخت کار خواهم کرد."

۱۹۶۷ - پیتر بونتی

۱۹۶۸ - چارلی کوک

۱۹۶۹ - دیوید وب

۱۹۷۰ - جان هولینس

۱۹۷۱ - جان هولینس

۱۹۷۲ - دیوید وب

۱۹۷۳ - پیتر آسگود

۱۹۷۴ - گری لوک

۱۹۷۵ - چارلی کوک

۱۹۷۶ - رای ویلکینز

۱۹۷۷ - رای ویلکینز

۱۹۷۸ - میکی دروی

۱۹۷۹ - تامی لانگلی

۱۹۸۰ - کلایو واکر

۱۹۸۱ - پتار بورتا

۱۹۸۲ - مایک فیلری

۱۹۸۳ - جوی جونز

۱۹۸۴ - پت نوین

۱۹۸۵ - دیوید اسپیدی

۱۹۸۶ - ادی نیدژویسکی

۱۹۸۷ - پت نوین

۱۹۸۸ - تونی دوریگو

۱۹۸۹ - گراهام روبرتس

۱۹۹۰ - کن مونکو

۱۹۹۱ - اندی تاونسند

۱۹۹۲ - پائول الیوت

۱۹۹۳ - فرانک سینکلر

۱۹۹۴ - استیو کلارک

۱۹۹۵ - ارلند جانسن

۱۹۹۶ - رود گولیت

۱۹۹۷ - مارک هیوز

۱۹۹۸ - دنیس ویسه

۱۹۹۹ - جیان‌فرانکو زولا

۲۰۰۰ - دنیس ویسه

۲۰۰۱ - جان تری

۲۰۰۲ - کارلو کودیچینی

۲۰۰۳ - جیان‌فرانکو زولا

۲۰۰۴ - فرانک لمپارد

۲۰۰۵ - فرانک لمپارد

۲۰۰۶ - جان تری

۲۰۰۷ - مایکل اسین

۲۰۰۸ - جو کول

۲۰۰۹ - فرانک لمپارد

۲۰۱۰ - دیدیه دروگبا

۲۰۱۱ – پتر چک

۲۰۱۲ – خوان ماتا

۲۰۰۶ – کلود ماکه له له

۲۰۰۷ – دیدیر درگبا

۲۰۰۸ – ریکاردو کاروالیو

۲۰۰۹ – اشلی کول

۲۰۱۰ – فلورنت مالودا

۲۰۱۱ – اشلی کول

۲۰۱۲ – رامیرس

۲۰۰۷ – جان میکل اوبی

۲۰۰۸ – تیم زیر 18 سال

۲۰۰۹ – مایکل مانسینه

۲۰۱۰ – تیم زیر 18 سال

۲۰۱۱ – مک ایچران

۲۰۱۲ – لوکاس پیازون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن: گل سال چلسی هم گل رامیرس به بارسا شد

منبع : footiran.ir

Alinho
12-05-2012, 14:45
ورزش۳: سرمربي موقت چلسي که به جاي آندره وياس بواس هدايت اين تيم را برعهده گرفته از صحبت در مورد آينده خود در اين تيم خودداري کرد. روبرتو دي متئو از زمان اخراج آندره وياس بواس در مارس گذشته، تاکنون توانسته چلسي را به قهرماني در جام حذفي انگليس رسانده و خود را براي ديدار هفته آينده فينال ليگ قهرمانان اروپا برابر بايرن مونيخ آماده مي‌کند. زماني که از اين مربي در مورد ترک چلسي سوال شد وي در پاسخ گفت:‌ نه،‌ اکنون خود را جزئي از اين باشگاه مي‌دانم. روي ديدار نهايي ليگ قهرمانان و بازيکنانم تمرکز کرده‌ام. بايد ببينم در 8 روز باقي مانده چه اتفاقاتي رخ خواهند داد. شرايط کنوني بازيکن پيشين لاتزيو درست مانند شرايط آورام گرانت، ديگر مربي موقت چلسي پس از اخراج خوزه مورينيو از اين تيم است. گرانت توانست چلسي را به نخستين فينال اروپايي خود برساند ولي زماني که چلسي در فينال مغلوب منچستريونايتد شد، رومن آبراموويچ وي را اخراج کرد. شاگردان دي متئو اگر در ديدار نهايي ليگ قهرمانان نتوانند بايرن مونيخ را شکست دهند، در فصل آينده اين تورنمنت معتبر حضور نخواهند داشت زيرا در ليگ برتر انگليس نتوانسته‌اند خود را به جايگاه اروپايي جدول برسانند. دي متئو در اين خصوص گفت: به هيچ وجه به اين موضوع فکر نمي‌کنم. اين موضوعي است که به من مربوط نيست بلکه به چلسي ربط دارد. بازيکنان شانس اين را دارند که تورنمنتي معتبر و خاص را فتح کنند. همه بازيکنان به شدت زحمت مي‌کشند تا بتوانند در فينال ليگ قهرمانان اروپا بازي کرده و قهرمان شوند. چيزي که تاکنون از بازيکنان ديده‌ام بسيار عالي بوده است. نمي‌توانم از آنها بيش از اين چيزي بخواهم.

MORINIO
12-05-2012, 22:15
لوئیز و کیهیل به تمرینات بازگشتند

مشخص شد که از آغاز این هفته دیوید لوئیز و گری کیهیل می توانند به صورت کامل در تمرینات چلسی شرکت کنند و آماده ی فینال لیگ قهرمانان شوند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،هر دو مدافع میانی چلسی بازی مقابل بلکبرن را از دست خواهند داد ولی از آغاز هفته ی جدید میتوانند تمرینات خود را به طور جدی ادامه دهند.

بازگشت این دو بازیکن کمک بسیار بزرگی به روبرتو دیمتئو برای پیروزی در مهم ترین بازی تاریخ فوتبال چلسی خواهد کرد.

داوید لوئیز پس از ورود به زمین تمرین چلسی در روز جمعه گفت : "احساس خوبی دارد و همه چیز برای بازی فینال به خوبی پیش میرود."

کیهیل که به دلیل آسیب دیدگی همسترینگ در دیدار مقابل بارسلونا خانه نشین شئ،چند روز زودتر از لوئیز تمرینات خود با توپ را آغاز کرده بود.

برانیسلاو ایوانویچ و جان تری نیز فینال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا مقابل بایرن را به دلیل محرومیت از دست داده اند.

دیمتئو گفت : "لوئیز و کیهیل از دوشنبه تمرینات گروهی خود را شروع خواهند کرد و سپس ما آن ها را ارزیابی میکنیم.در چند روز آینده وضعیت این دو را میبینیم و سپس میفهمیم که آیا به فینال میرسند یا خیر."

دی متئو و شش آنالیزور چلسی در المپیک برلین

سرمربی آبی های لندن برای دیدن بازی حریف تیمش در فینال چمپیونزلیگ، راهی برلین شد.

سایت گل- بایرن مونیخ فینال لیگ قهرمانان را شنبه آینده مقابل چلسی انگلیس برگزار خواهد کرد اماقبل از آن در یک دیدار حساس به مصاف بورسیا دورتمند خواهند رفت تا تکلیف جام حذفی آلمان را مشخص کند.این فرصتی گرانبها برای سرمربی شیرهای لندن است تا بازی را از نزدیک نظاره نماید.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از شبکه sky sport انگلیس روبرتو دی متئو سرمربی چلسی انگلیس وفینالیست لیگ قهرمانان اروپا به همراه شش آنالیزور به برلین سفر خواهد نمود تا از نزدیک شاهد این بازی بزرگ باشد.

به گزارش این شبکه این شش آنالیزور در قسمتهای مختلف ورزشگاه المپیک برلین قرار می گیرند تا از تمام زوایای موجود به آنالیز دقیق بازی بایرن مونیخ بپردازند. دی متئو نیز از نزدیک به بررسی حریف نامدار خود خواهد پرداخت ونقاط ضعف وقدرت آن را موشکافانه در نظر خواهد گرفت.

همچنین به دستور دی متئو کلیه بازیکنان چلسی موظف هستند در غیاب وی این بازی را در کنار دستیار اول این مربی و زیر نظر او در محل اردوی این تیم ببینند. گفته می شود ژوزه مورینیو نیز تا انجام زمان بازی فینال به کمک تیم سابقش خواهد شتافت ونکات ریز وظریف تکنیکی و تاکتیکی بایرن مونیخ را در اختیار دی متئو خواهد گذاشت.

Alinho
13-05-2012, 05:27
ورزش۳: مربي آرژانتيني احساس مي کند که گوارديولا به زودي به استمفورد بريج نقل مکان خواهد کرد. ديگو آرماندو مارادونا سرمربي سابق تيم ملي آرژانتين و مربي کنوني باشگاه الوصل امارات در صحبتهايي اعلام کرد که اگر پپ گوارديولا را روي نيمکت مربيگري چلسي ببيند متعجب نخواهد شد. اين درحالي است که گوارديولا اخيرا اعلام کرد که در پايان رقابتهاي اين فصل از نيمکت مربيگري بارسا جدا خواهد شدو يک سال به دور ازدنياي مربيگري زندگي خواهد کرد. از سوي ديگر چلسي هنوز مربي فصل بعدش را برنگزيده و روبرتو دي متئو، تحت عنوان مربي موقت به فعاليتش ادامه مي دهد. اکنون مارادونا احساس مي کند که قدرت و پول رومن آبراموويچ، مي تواند مربي اسپانيايي را براي حضور در انگليس متقاعدکند. مارادونا در صحبتهايي به تايمز آو اينديا گفت:« پپ گوارديولا مربي درخشاني است که من واقعا او را تحسين مي کنم. او درمقابل هواداران پرشور و هيجان بارسا اعلام کرده که مي خواهد به استراحت بپردازد ولياگر خيلي زود شنيديد که او به نيمکت مربيگري چلسي پيوسته، تعجب نکنيد.» مربي الوصل درادامه درمورد کورس قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر گفت: روبرتو مانچيني اکنون به جمع آن دسته مربيان عجيب و غريبي مي پيوندد که توانسته در دو کشور ايتاليا و انگليس به قهرماني برسد. اندکي پيش اين را عملي و ممکن نمي دانستم ،چون آبي ها، 8 امتياز کمتر از شياطين سرخ داشتند. البته با بازگشت دوست من، کارلوس تبس، اوضاع سيتي متحول شد. يايا توره هم ليدر فوق العاده اي براي اين تيم بود و او شايسته کسب اولين قهرماني درانگليس هست.

arashsard
13-05-2012, 12:47
خب بایرن مونیخ دیشب 5 بر 2 مقابل درتمند تحقیر شد و این یه جورایی به نفع چلسی هست. چون هم روحیشون کم شده و هم تمام نقطه ضعفشون حتما توسط آنالیزورهای چلسی شناسایی شدن. امیدوارم دی متئو و دوستانش بتونن نهایت استفاده رو از این بازی واسه شناسایی بایرن بکنن.

vahidgame
13-05-2012, 22:47
خب 2 بر 1 برنده بازی شدیم
اون چیزی که قابل پیش بینی بود اینه که با ترکیب دوم به میدان رفتیم و توی فینال لیگ قهرمانان ترکیبمون خیلی متفاوته
فقط دروگبا و تورس به عنوان تعویضی بازی کردن که ممکنه توی ترکیب اصلی فینال باشن...

Alinho
15-05-2012, 01:53
ورزش۳: روبرتو دي متئو، سرمربي موقت چلسي معتقد است که تيمش در ديدار فينال چمپيونزليگ شانس برابري نسبت به بايرن مونيخ دارد و مي تواند به قهرماني دست يابد. روبرتو دي متئو سرمربي موقت چلسي که توانست روح تازه اي در تيمش بدمد ، پس از انجام آخرين بازي خود به عنوان مربي چلسي در ليگ برتر و اتمام اين مسابقات، در مصاحبه اي شرکت کرد و صحبت هايش را در خصوص تعويض زود هنگام فلورنت مالودا در پيروزي تيمش برابر بلکبرن شروع کرد و گفت :" ما او را زود از زمين خارج کرديم ، چرا که مشکل همسترينگ داشت و خواستيم به او کمک کنيم و اميدواريم که بتوانيم در روزهاي آينده او را آماده کنيم." دي متئو همچنين در خصوص مصدوميت گري کيهيل و ديويد لوئيز ، دو مدافع مرکزي و جوان تيمش گفت :" آنها روز به روز بهتر مي شوند و فردا به آنها فشار وارد خواهيم کرد تا آزمايش شوند. آنها را يک هفته در تمرينات خواهيم ديد تا وضعيتشان معلوم شود." سرمربي چلسي که براي ديدن فينال جام حذفي آلمان ، به اين کشور سفر کرده بود و پيروزي 5 بر 2 دورتموند برابر بايرن مونيخ را از نزديک مشاهده کرد ، در خصوص اين بازي گفت :" از ديدن بازي دروتمند خيلي هيجان زده بودم و تحت تاثير قرار گفتم. من چند نظريه جالب بدست آوردم ، اما بايرن هم تيم خوبي است." وي اضافه کرد :" من فکر مي کنم فينال ليگ قهرمانان اروپا 50- 50 است و دو باشگاه بزرگ و دو تيم خوب در مقابل هم قرار مي گيرند و اصلا مهم نيست که چند گل خوده اند. اما ما به بازيکنانمان ايمان داريم و تلاش مي کنيم تا بهترين نتيجه را بدست آوريم."

Reza31001
16-05-2012, 13:36
انتقال دروگبا به نیوکمپ درسته؟
دیشب اخبار ورزشی تو خبرهای کوتاه گفت دروگبا گفته تابستان به بارسلونا میرم
وقتی شنیدم این طوری شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرجور حساب کردم نتونستم دروگبا رو تو لباس بارسا ببینم
ولی احتمالا یه خبر الکی دیگه بوده چون تو سایت ها چیزی اعلام نشده!

vahidgame
17-05-2012, 14:52
وقتی شنیدم این طوری شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این خبرو ندیدم چون تازگی های اخبار شبکه 3 رو خیلی کم می بینم که خبرهای مربوط به انگلیس رو بایکوت کرده...
فکر نکنم این اصلا حقیقت داشته و توی سایت های خارجی هم همچین خبری ندیدم!
حالا اگه دروگبا به رئال بره میگیم به خاطر مورینیو رفته ولی به بارسا بعید می دونم بره!
بعد نوع بازی اونم بیشتر به لیگ انگلیس می خوره
در کل به این مدل خبرها خیلی توجه نکنید و اگه توی سایت های معتبر همچین خبرهایی اومد اونوقت باید نگران شد

hojjatinho
17-05-2012, 15:09
سلام دوستان چلسیایی : دی
اقا وضعیت مصدوماتون چه جوره الان ؟ کیا می رسند کیا نمی رسند؟
چون این چند وقته بازی های چلسی رو پیگیری نکردم . ترکیب این چند وقت اخیر تون چه جوری بوده . به خصوص فینال fa ؟

davy jones
17-05-2012, 16:07

ظاهرا بین مسئولین باسا بحث این شده که پول زیادی برای نقل و انتقالات آنچنانی نداریم و اولویت خریدهامون هم باید دفاع میانی و دفاع چپ باشه. و چون گزینه های مد نظر بارسا تو اون 2 تا پست یکمی زیادی گرون هستند (تیاگو سیلوا و گرت بیل) گفته شده که دیگه پولی واسه خرید مهاجم آنچنان گرونی مث فن پرسی نمیمونه. بنابراین باید بگردیم دنبال مهاجمینی که قراردادشون تموم شده و باشگاه هاشون هنوز باهاشون تمدید نکردن و میتونن به صورت بازیکن آزاد بیاد که معروف ترین مهاجم با این شرایط در حال حاضر دروگبا هستش. از این رو احتمال داده میشه که بارسا بخواد دروگبا رو بخره. البته یعنی این جزء شایعات همیشگی روزنامه های زرد ورزشی اسپانیاییه. وگرنه همه از جمله خود بارساییها و دروگبا هم میدونن که حضور دروگبا تو بارسا نه به نفع دروگباست و نه به نفع بارسا. به نظر من اگه دروگبا روزی بخواد از چلسی بره، یا برمیگرده به لیگ فرانسه، یا مث اتوئو میره تو آنژی ماخاچ قلعه و یا میره لیگ آمریکا و مطمئنا به اسپانیا نمیره.

Majid393
18-05-2012, 00:31
سلام دوستان چلسیایی : دی
اقا وضعیت مصدوماتون چه جوره الان ؟ کیا می رسند کیا نمی رسند؟
چون این چند وقته بازی های چلسی رو پیگیری نکردم . ترکیب این چند وقت اخیر تون چه جوری بوده . به خصوص فینال fa ؟

لوییز و کیهیل به تمرینات برگشتن و مشکلی ندارن.
میکل هم گویا مصدومیتش تموم شده.
فقط مالودا تو بازی با بلکبرن مصدوم شده و شرایطش معلوم نیست ولی به احتمال زیاد به فینال برسه.

فینال FA کاپ : چک-بوسینگوا-تری-ایوانوویچ-کول-میکل-لمپارد.رامیرس(میرلس)-کالو-مات(مالودا)-دروگبا
لیورپول : ترنبال-فریرا-ایوانوویچ-تری-برتراند-رومئو-اسین-مالودا-رامیرس-استوریج(لوکاکو)-تورس
بلکبرن : ترنبال-هاچینسون(تورس)-ایوانوویچ-تری-برتراند-مالودا-اسین-میرلس-رامیرس-لوکاکو(دروگبا)استوریج

Reza31001
18-05-2012, 16:46
لمپارد : در دو ثانیه همه چیز تغییر می کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فرانک لمپارد معتقد است طبیعت فوتبال به گونه ای است که می تواند در دو ثانیه همه چیز تغییر کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، فرانک لمپارد که در غیاب جان تری بازوبند کاپیتانی تیم چلسی را در بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا بر بازوی خود خواهد بست ، در مصاحبه ای پیش از فینال مونیخ در خصوص تیمش و این بازی مهم صحبت کرد.

لمپارد که همراه تیمش توانستند با شکست دادن ناپولی ، بنفیکا و بارسلونا راهی فینال شوند ، گفت :" ما تلاش زیادی کرده ایم ، شما می توانید آن را ببینید و شما این را قبلا در تیم ندیده بودید ، اما همه چیز می تواند خیلی سریع عوض شود. ما بسیار دلسر شده بودیم ، اما با تلاش بسیار همه چیز را تغییر دادیم و بازی های خانگیمان نقطه قوت ما در این فصل بود."

فرانکی ادامه داد :" با تجربه ای که داریم ، می دانیم فوتبال در دو ثانیه تغییر می کند ، این طبیعت بازی است و ما همیشه این را می دانیم که خیلی سریع به اینجا رسیدیم. یا همان طوری است که ما امتیازات نا امید کننده ای را در لیگ برتر از دست دادیم. می دانیم از امتیازی که داریم بهتر هستیم و این برای همینطور است، کادر فنی ، بازیکنان ، ما همه نمایشمان را بهبود بخشیده ایم."

کاپیتان چلسی در فینال مونیخ گفت :" با توجه به فصلی که پشت سرگذاشته ایم فکر می کنم کسی فکرش را نمی کرد که به اینجا برسیم ، با بازی ای که برابر ناپولی انجام دادیم و بعد از آن برابر بارسلونا ، زمانی که شما آن را در ذهن ندارید و سپس اتفاق می افتد خیلی لذت بخش تر است و فکرش چندین هفته در ذهن شماست."

لمپارد 33 ساله اضافه کرد :" ما از اینکه احساس می کنیم بهترین تیم ها را شکست داده ایم لذت می بریم ، اما به اندازه کافی عاقل هستیم که بدانیم اگر فینال را شکست بخوریم مردم به سرعت بازی نیمه نهایی و دیگر بازی ها را فراموش می کنند."

خوب احتمالا بعد مسابقه انجمن تعطیل باشه برای همین از الان قهرمانی رو به تمام طرفدارای چلسی تبریک میگم :31:

Pessimist
18-05-2012, 19:33
به نظر من اگه چلسی میخواد فاتح لیگ قهرمانان بشه حتما باید یه فکری به حال روبن و ریبری بکنن و اجازه ندن این دوتا بازیکن از کناره ها نفوذ کنن تو فینال جام حذفی آلمان دورتموندی ها خیلی خوب تونستن این دوتا رو کنترل کنن و در نهایت قهرمان!

واقعا چقدر خوب میشد اگه جان تری و میرلس و رامیرس تو این بازی بودن امیدوارم نبودن این سه تا به تیم چلسی ضربه نزنه!

30vil
21-05-2012, 16:59
خوب انجمن دوباره راه اندازی شد میخوام اولین نفر باشم که این قهرمانی رو تبریک میگم

خیلی وقت بود منتظر چنین روزی بودم شاید اگه ناداوری ها و بد شانسی ها نبود الان چلسی دومین یا سومین قهرمانی اروپا رو باید جشن میگرفت اما این قهرمانی با اوضاع این فصل و این بازیکنان بسیار لذت بخش تر و شیرین تر بود

:7:

CATALONIA
21-05-2012, 17:16
خب این پیروزی بزرگ ره به همه تبریک میگم ..
تفکرات ایتالیایی خالص دیمتئو این برد رو به ماداد ..
البته خوش شانسی هم کم نداشتیم که میشه با درخشش بازیکنان اسمش رو عوض کنیم ..
نکته ای که بوده اینه که چلسی این بازی 2 دقیقه اخر نیمه دوم گل زد .. بازی بارسا دو دقیقه آخر نیمه اول و دو دقیقه اخر نیمه دوم
بازی بنفیکا دو دقیقه اخر نیمه دوم
یعنی تیر خلاص زده چلسی
در هر حال دمه همه ی بازیکنان گرم
به شخصه اگه پنالتی روبن گل میشد دروگبا رو هیچ وقت نمیبخشیدم !!!
لحظه ای که جام رو آبرامویچ بالا برد خیلی قشنگ بود .. فک کنم اگه دی متئو رو نگه داره براش سنگ تموم میزاره و هر بازیکنی میخواد براش میخره !!!

jb.NY
21-05-2012, 17:35
واقعا عجب بازی پر استرسی بود، اصلا انتظار نداشتم اینقد تدافعی بازی کنیم
به نظر من آقای دی متئو دوتا اشتباه تو این بازی داشت:
یک اینکه میدونست دفعامون ناقصه و تری و ایوانوویچ رو نداریم بازم حالت تدافعی به تیم داد
دو اینکه تورس رو خیلی دیر به زمین فرستاد
ولی یه عمل صالح :31: که انجام داد این بود که دروگبا رو نکشید بیرون، به نظر من یکی از اصلی ترین دلایل برد ما حضور دروگبا تا آخرین لحظه بود
با جنگندگیش چه تو دفاع چه نوک حمله، تیمو تو بازی نگه داشت
اما کسی که بیشتر از دروگبا زحمت کشید پیتر چک بود
دمش واقعا گرم، جا داره یه خسته نباشید بهش بگیم!
راستی تولدشم مبارک!

با اینحال فوتبال یه کار تیمیه، پس دم همه بچه ها گرم که چنین حس خوبی رو نصیب ما کردن

50007

vahidgame
21-05-2012, 18:25
اولین قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم :40:
این شب به یاد ماندنی توی مونیخ هیچ وقت برای تاریخ چلسی و انگلیس فراموش نخواهد شد :40:
قبل بازی توی ذهنم این بود که رستگاری توی مونیخ چه قدر لذت بخش و فوق العاده ست حالا که توی پنالتی بردیم دیگه فوق العاده تر از اون چیزی که فکر می کردم شد!
دی متئو ، پیتر چک ، دروگبا ، لمپارد و بقیه کسانی که توی این قهرمانی نقش اساسی داشتن هیچ وقت از یاد ما نمیرن :40:

شنبه شب همه بازیکنا نهایت تلاششون رو کردن و با جون و دل بازی کردن
درسته بایرن موقعیت خیلی خلق کرد ولی ما با توجه به مهره هایی که توی این بازی در اختیار داشتیم خیلی عالی بودیم
یه سری بازیکنا رو اصلا فکر نمی کردم اینقدر عالی بازی کنن مثل بوسینگوا یا همین طور کیهیل که یه سری جاها به نظرم رسید که در حد روزای اوج تری داره بازی می کنه!
یه سری بازیکنا هم که همون جوری که ازشون انتظار داشتم بودن مثلا دروگبا و چک با تاثیر آشکاری که توی بازی داشتن و همین طور لمپارد با نقش یه کاپیتان و هدایت کننده خیلی عالی...

یه نکته ای که توی این بازی مهم بود این بود که هیچ وقت ناامید نشدیم
وقتی مولر گل زد ناامید نشدیم و دروگبا با روحیه و عطش بالایی که برای قهرمانی داشت تونست گل بزنه و بازی رو به تساوی بکشونه
توی پنالتی ها هم وقتی پنالتی مهم اول رو خراب کردیم و بعدش هم بایرن دو بر صفر جلو افتاده بود اصلا ناامید نشدیم و با اعتماد به نفس بالای بازیکنا به خصوص پیتر چک تونستیم در نهایت قهرمان بشیم

به هر حال این قهرمانی شیرین و به یاد ماندنی مبارکمون باشه

خیلی دوس داشتم که روزی بازیکن خیلی محبوبم یعنی لمپارد رو به عنوان کاپیتان اینجوری ببینم که این آرزوم بالاخره به حقیقت پیوست :40:

Pessimist
21-05-2012, 19:29
50031

سلام دوستان
شنبه شب يکي از بهترين شبهاي زندگي من بود با وجود اينکه طرفدار آرسنال هستم اما از ته قلب دوست داشتم تيم همشهري ما يعني چلسي قهرمان بشه چون واقعا اين تيم شايسته قهرماني بود تيمي که بارسلوناي بزرگ رو با اون همه ستاره شکست داد و به همه ثابت کرد هيچ تيمي شکست ناپذير نيست حتي بارساي گوارديولا اين قهرماني رو به همه طرفداران اين تيم تبريک ميگم مخصوصا دوست خوبم وحيد گيم عزيز که چند ماه پيش از قهرماني چلسي صحبت ميکرد اما هيچکس حرف هاش رو جدي نميگرفت!
بازي شنبه شب يکي از به يادماندني ترين بازي ها براي طرفداران چلسي بود بازي که منجر شد يه تيم لندني براي اولين بار قهرمان چمپيونز ليگ بشه يه نکته جالبي که وجود داره اينکه جريان بازي ديشب درست برعکس سال 2008 بود يعني اينبار چلسي تا آستانه شکست رفت اما به طرز معجزه آسايي اين تيم تونست به بازي برگرده اونم با هنرنمايي ديديه دروگبا که بدون شک ستاره بازي شنبه شب بود واقعا ارزش بازيکن هاي بزرگي مثل دروگبا تو اينجور بازي ها احساس ميشه .
تو بازي شنبه شب بايرن کنترل بازي رو در اختيار داشت اما دفاع خوب تيم چلسي اجازه نداد اونا به راحتي به گل برسن وقتي هم که تو دقيقه آخر گل رو زدن واقعا ناراحت شدم و فکر کردم ديگه کار چلسي تمومه ما با ضربه سر دروگبا اين تيم تونست به بازي برگرده و در نهايت تو ضربات پنالتي حريف خودش رو شکست بده!
يه چيزي که ازش خيلي نگران بودم نبودن بازيکن هايي مثل تري ميرلس و راميرس بود که تا حدودي به تيم هم ضربه زده بود و يه جاهايي خط دفاع خيلي پر اشتباه بود و خوش شانس بودن که مهاجم هاي بايرن از فرصت هاشون استفاده نکردن!

يه نکته ديگه در مورد بازي مجري ها و گزارشگر بازي بود که به طرز وحشناکي داشتن از بايرن طرفداري ميکردن و وقتي چلسي قهرمان شد کاملا ميشد از چهره اونا فهميد که چقدر ناراحت هستن و خوشحالم از اينکه اونا رو اونجوري ديدم مخصوصا دکتر صدر که از ديرباز با تيم چلسي مشکل داشته و مدام اين تيم رو بي هويت خطاب ميکنه.بعد از پايان بازي واقعا اينا منو عصباني کردن و اصلا تصاوير خوشحالي بازيکن ها و طرفداران چلسي رو درست و حسابي نشون ندادن حالا اگه بايرن قهرمان ميشد بهتون قول ميدادم تا دو ساعت بعد از بازي هم تصاوير رو پخش ميکردن که اين خودش واقعا مايه تاسفه.

خلاصه اينکه من از سال 2004 که پورتو قهرمان شد تا به حال با قهرماني هيچ تيمي تو ليگ قهرمانان زياد خوشحال نشده بودم و از اين قهرماني چلسي واقعا لذت بردم شايد بعضي ها فکر کنن من دارم با اين حرف ها خود شيريني ميکنم اما بعضي ها مخصوصا وحيد ميدونن که من اصلا اين حرف ها رو واسه خودشيريني نميزنم و قبلا هم حتي به وحيد اين حرف ها رو زده بودم.

و در آخر يه بار ديگه اين موفقيت بزرگ رو به همه تبريک ميگم 9 سال انتظار و در نهايت قهرماني.

پ.ن:وقتی سال 2008 چلسی قهرمانی رو از دست داد و جان تری رو دیدم که اونجور گریه میکرد منم ناخودآگاه گریه کردم اما این بار گریه من به خاطر خوشحالی بود چون تری و لمپارد و دروگبا و پیتر چک رو خیلی دوست دارم و احترام زیادی براشون قائل هستم.واقعا حیف بود این تیم بعد از این همه سال قهرمان نشه در حالیکه شایسته این عنوان بود.

Reza31001
21-05-2012, 20:44
واقعا نمیشه هیچ جوره حس شنبه شب رو توصیف کرد دیگه اون پنالتی آخر فاصلم با تلویزیون فکر کنم 10 سانت شده بود :31:
خودمم نفهمیده بودم چقدر داغم صبح که بیدار شدم کل بدنم کوفته بود از بس که حین بازی استرس داشتم :27:

نصفه شبی هم که نمشد تخلیه هیجان کرد
وضعیتی بود خلاصه

متاسفانه امشب کار دارم ولی فردا با توپ پر بر میگردم!

Alireza.M67
21-05-2012, 20:50
سلام بر دوستان چلسی ای :31:
اومدم که صرفا این قهرمانی رو تبریک بگم .
واقعا خوشحال شدم از این قهرمانی چون چلسی نماینده لیگ انگلیس به حساب میومد .
به همه نشون دادن که لیگ انگلیس یه چیز دیگست :46:

arashsard
21-05-2012, 21:09
آقا تبریککککککک میگم به تمامی دوستان. بالاخره قهرمان اروپا شدیم. ولی خداییش کلی استرس بهمون وارد شدش. الان سوپر کاپ اروپا و جام باشگاهای جهان مونده که ببریم دیگه کلکسیون کامل میشه... چه میکنه پیتر. چه میکنه دیدیه... just chelsea

clau
21-05-2012, 21:56
قهرمانی چلسی در جام باشگاهای اروپا به همه طرفدارای این تیم تبریک میگم بالاخره به اون چیزی که تو این چند ساله استحقاقش رو داشتین رسیدین :11: اگه دی متئو بمونه سوپر جام اروپا و جام باشگاهای جهان و بازی کامیونیتی شیلد فصل بعد مقابل منچستر سیتی ببره با گرفتن پنج جام تو یک فصل در تاریخ باشگاه چلسی رکوردش جاودانه میشه

MORINIO
21-05-2012, 21:56
خب گفتنی ها رو دوستان گفتن ... منم این قهرمانی لذت بخش رو تبریک میگم به همه چلسی فن های عزیز و اونایی که دوست داشتن چلسی قهرمان بشه :20:

تو این چندسال چندین بار به نیمه نهایی و یه بار به فینال رسیده بودیم و هر بار به نحوی از جام دور موندیم ولی امسال دیگه طلسمو شکوندیم..

واقعآ تحمل باخت دوباره در پنالتی رو نداشتم که خدارو شکر این اتفاق نیفتاد

چیزی که قبل بازی منو نگران کرده بود این بود که زوج کیهیل لوئیز بعد از بازی با سیتی با هم بازی نکرده بودن و هر دو هم بعد از یک دوره نسبتا طولانی مدت مصدومیت باید در فینال روبروی مهاجم های زهردار بایرن بازی میکردن که واقعآ قراتر از انتظار من بازی کردند و به همراه بوسینگوا و اشلی کول روز نسبتا خوبی رو داشتن.... برتراند هم که اولین بازیش در CL بود تو کار دفاعی خوب بود ولی تو فاز حمله نه ! به نظرم استوریج به جاش بازی میکرد تو حمله بهتر ظاهر میشدیم ... تورس هم به نظرم زودتر باید وارد بازی میشد این کالو خیلی رو اعصاب بود :19: میکل و لمپارد در میانه میدان فوق العاده بودن و میدان داریشون عالی بود .. ستاره های فینال هم که پیتر چک و دروگبا بودن :40:

در مورد پنالتی ها هم که چک بی نظیر بود هر 5 پنالتی + پنالتی روبن رو درست تشخیص داد و سه تاشو مهار کرد :40: به نظرم حساس ترین پنالتی رو داوید لوئیز ( ملقب به بمب روحیه :دی ) زد . اگه گل نمیشد سرنوشت رئال در انتظارمون بود. پنالتی آخرو که دروگبا زد تو خونمون دور افتخار زدم :دی

چه شبی بود ولی :24:

jb.NY
21-05-2012, 23:16
50080

دوستان هنوز شادی پیروزیمون تموم نشده اولین خبر بد از راه رسید
ترک دروگبا...
به گفته خودش قصد داره چلسی رو ترک کنه، احتمالاتی هست که بره چین پیش انلکا
هرجا که بره مطمئنم به یه تیم حرفه ای اروپایی نمیره
ولی واقعا شوکه شدم از شنیدن این خبر، واقعا ناراحت شدم
بعد از 8 سال بازی واسه آبی ها حالا میخواد جداشه، خیلی سخته، دلم واسش تنگ میشه
بازیکن وفادار و دوست داشتنی بود، از ته دل میگم دوستش دارم.
لینک خبر:

پ ن:
داره بهترین کارو میکنه، درسته توی اوج کنار کشیدن سخته، هم واسه ما هم واسه خودش
ولی اینجوری تو ذهن مردم به عنوان یه بازیکن برجسته حک میشه
دوستت داریم دیدیه

Majid393
22-05-2012, 00:17

سلام:40:
تبریک میگم:40:
دیشب شبی که تا سالها تو یاد همه میمونه. شبی که همه ی بازیکنها و طرفدارهای چلسی منتظر بودن تا تیمشون قهرمان اروپا بشه. بالاخره این قهرمانی علیرغم تمام فشارهایی که تو این فصول به باشگاه و بازیکنها و ..... وارد شده بود، به دست اومد اون هم چه به دست اومدنی! با سخت ترین قرعه ها رو به رو شدیم، قهرمان فصل پیش رو حذف کردیم،در فینال هم ضربه نهایی رو به حریف وارد کردیم.
حوصله ی بحث فنی رو ندارم (:دي) ولی قطعا" مستحق قهرمانی بودیم. بایرن هم واقعا" خوب بازی کرد.شاید اگر چند دقیقه ی آخر بازی رو اداره میکردن، الان قهرمان بودن.
درخشش چک و دروگبا هم که اصلا" جای بحث نداره. (دروگبا تو 2 بازی 2تا پنالتی داد که هیچکدومشون هم گل نشد :دي )
بعد از پنالتی ها تا زمان اهدای جام فقط گریه میکردم ولی چه فایده که شبکه 3 طبق معمول ضدحال زد.
با این قهرمانی فصل بعد هم در مرحله ی گروهی CL قرار داریم. تا قبل از بازی دیشب فکر میکردم باید بریم پلی آف.

(نوشته شده در تاریخ یکشنبه 31-2-1391 ساعت 23:30)

MORINIO
22-05-2012, 01:08
با این قهرمانی فصل بعد هم در مرحله ی گروهی CL قرار داریم. تا قبل از بازی دیشب فکر میکردم باید بریم پلی آف.

(نوشته شده در تاریخ یکشنبه 31-2-1391 ساعت 23:30)

e جدی ؟ یعنی پلی آف نداریم ؟ من که گیج شدم هر کسی یه چیزی میگه !

پس با این حساب تیمی از انگلیس به پلی آف نمیره ؟

arashsard
22-05-2012, 02:41
50080
دوستان هنوز شادی پیروزیمون تموم نشده اولین خبر بد از راه رسید
ترک دروگبا...
به گفته خودش قصد داره چلسی رو ترک کنه، احتمالاتی هست که بره چین پیش انلکا
هرجا که =بره مطمئنم به یه تیم حرفه ای اروپایی نمیره
ولی واقعا شوکه شدم از شنیدن این خبر، واقعا ناراحت شدم
بعد از 8 سال بازی واسه آبی ها حالا میخواد جداشه، خیلی سخته، دلم واسش تنگ میشه
بازیکن وفادار و دوست داشتنی بود، از ته دل میگم دوستش دارم.
لینک خبر:

پ ن:
داره بهترین کارو میکنه، درسته توی اوج کنار کشیدن سخته، هم واسه ما هم واسه خودش
ولی اینجوریتو ذهن مردم به عنوان یه بازیکن برجسته حک میشه
دوستت داریم دیدیه

دیدیه بازیکن بزرگیه.. امیدوارم هر جا میره موفق باشه. شاید تا سالهای سال آفزیقا بازیکن بزرگی مثل دیدیه نبینه... اون توو تاریخ چلسی ماندگار شد... دیدیه عاشقانه چلسی رو دوست داشت و با تمام وجود واسه چلسی بازی میکرد... واسه همین اینقد محبوبه...

kasra_khan2003
22-05-2012, 09:53
سلام،

درسته که زدن پست صرفا جهت تبریک یه جور اسپم هست، اما قهرمانی CL چیزی نیست که نشه تبریک گفت!

منم به عنوان یه هوادار Real Madrid این قهرمانی سزاوارانه رو به چلسی تبریک میگم. چلسی با دوتا بازیکن کلیدی قهرمان شد: چک، دروگبا. بایرن یکیش رو داشت، نویر، اما اون یکی رو نداشت و نتونست از موقعیت هاش استفاده کنه.

تمام اون کسایی که میگن بازی چلسی قشنگ نبود و دفاعی بازی میکردن هم گزافی بیش نمیگن. بازی چلسی هم به نظر من قشنگ بود. اینکه چطور بازیکنا با جوون و دل دفاع میکنن و از تک موقعیت خودشون نهایت استفاده رو میبرن.

بازم تبریـــ:40:ــــک میگم.

CRIS Joon CR7
22-05-2012, 10:29
دروگبا قصد دارد چلسي را ترک کند

دو هفته نامه فرانس فوتبال در آخرين شماره خود اعلام کرد ديديه دروگبا مهاجم ساحل عاجي تيم فوتبال چلسي انگليس قصد دارد از اين تيم جدا شود.

بنابه اعلام اين منبع، دروگبا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل بايرن مونيخ آلمان نقشي حياتي براي تيم خود ايفا کرد، روز يکشنبه به هم‌تيمي‌هاي خود گفته است که فصل آينده ديگر در کنار آنها نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس، قرارداد دروگباي سي و چهار ساله که در سال دو هزار و چهار ميلادي به چلسي پيوست، پايان يافته است.

وي در گفتگو با نشريه فرانس فوتبال گفت: دوست داشتم رو در روي بازيکنان اين خبر را به آنها بدهم اما با اينکه سه سال است تصميم به رفتن گرفته‌ام، باز هم اعلام اين خبر برايم سخت بود.

وي افزود: دوست نداشتم اين گونه از اين تيم جدا شوم، اما از سوي ديگر نمي‌خواستم روي نيکمت ذخيره‌ها بنشينم و شاهد بازي هم‌تيمي‌هاي خودم باشم.

دروگبا بدون کوچکترين اشاره‌اي به آينده حرفه‌اي خود افزود: خودم را براي پرتاب به خلاء و دنياي ناشناخته آماده مي‌کنم.

مطبوعات انگليسي پيشتر از اعلام تمايل تيم فوتبال شانگهاي شنهواي چين براي جذب دروگبا خبر داده بودند. هم‌تيمي سابق دروگبا يعني نيکلا آنلکاي فرانسوي در حال حاضر به عنوان بازيکن و مربي در اين تيم فعاليت دارد.
ورزش 3

CRIS Joon CR7
22-05-2012, 10:35
سلام،[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من به عنوان یه طرفدار Real Madrid . این قهرمانی سزاوارانه و به حق رو به چلسی تبریک میگم. واقعا پیتر چک فوق العاده بود هم بازی بارسا تو استمفوردبریدج هم
نیو کمپ هم بایرن نو جهنم آلینس آرنا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنالتی ها رو هم با دست گرفت هم با چشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اشاره به نحوه ی تغییر مسیر دادن توپه راموس توسط نوئر با چشم:39:..........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از بازی زیبای چلسی هم نمیشه گذشت.
یه جورایی مثل خودمون (مادرید) جلوی بارسا (2-1) بازی کردند البته دفاعی تر.
مالکیت توپ مال بایرن قهرمانی واسه چلسی:27:
واقعا چلسی فینال خیلی بازیکن نداشت : میرلس رامیرس تری و ... ولی با همون بازیکنایی که داری بیای قهرمان شی خیلی حرفه.
دفاع چلسی خوب بود روبن هم عالی کار میکرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دی متئو هم آدم جالبیه داشت با همه دست میداد و دید و بوسی میکرد خیلی خوشم اومد.
دروگبا هم غیرتی بازی کرد ها.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تبریـــ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ـــ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ـــــــــــ ــــــــــــــ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ـــــ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ـک میگم.

sAeEd_kHaAn
22-05-2012, 10:57
منم تبریک میگم به همه چلسی دوستای عزیز بازی قشنگی بود و مملو از هیجان
یه جورایی سناریو اینتر 2010 رو تکرار کرد نیمه نهایی بارسا رو برد و فینال بایرنو بازم این جملم ثابت شد ( همیشه پای یک ایتالیایی در میان است ) چه کرد این دی متئو با چلسی واقعا کی فکرشو میکرد بعد از اون بازی های نا امید کننده اول فصل چلسی به اینجا برسه ؟ دی متئو 2 جام برای چلسی اورد ( البته میتونه بیشترشم کنه ) و مانچو هم سیتی رو قهرمان پریمیم لیگ کرد کاپلو هم که سرمربی اینگلیس بود و اگه اون اتفاقات نمیافتاد ...
خوب این ایتالیایی ها اقایی میکنن تو انگلیس ها :دی

Havbb
22-05-2012, 11:36
سلام
با تاخیر بسیار تبریک میگم این قهرمانی رو.... پس از سالها انتظار بالاخره قهرمان شدیم البته مجبور شدیم قید لیگ رو بزنیم به خاطرش...

dash_mehdi
22-05-2012, 18:43
سلام به همه ی کاربرای عزیز
بلاخره بعد از 2 ماه بنی الان که ان بن شدیم اولین پستمون رو در تاپیک چلسی میدیم . اخرین پستمون هم که باعث بن شدنمون شد در همین تاپیک و زمان گل زدن فرناندو تورس به بارسا بود.
بعد از 107 سال به مهمترین افتخار تاریخمون رسیدیم
قهرمانی در چمپیونز لیگ چیزی بود که در مراحل ابتدایی حتی فکرش رو هم نمیکردم
ما بایرن رو در الیانز شکست دادیم و این. این افتخار رو دو چندان میکنه.
بازی بسیار منطقی و حساب شده ای انجام دادیم
در کل به نظر من قهرمانی حقمون بود.
به همه ی هوادارای عزیز این قهرمانی رو تبریک میگم . قهرمانی ای که یک رنگ و لاعابه بهتری به چمپیونز لیگ داد . رنگی که با قهرمانی های پی دی پی بارسلونا رنگ بی رنگی گرفته بود , رنگ یک نواختی گرفته بود رنگ ...
باز هم تبریک

AMIR-AIRGUNNER
22-05-2012, 19:05
خب انگار رفتن دروگبا قطعی شد :19::19:اخه چرا رفت ؟!؟!؟!؟ :18::18:

حداقل تا 2 ساله دیگه هم میتونست رو بهترین فرم بازی کنه مخصوصا بعد از اومدن دي متئو و این قهرمانی ها تیم برای سال بعد انگیزه اش خیلی زیادتر شده .

vahidgame
23-05-2012, 17:25
در مورد جدایی دروگبا واقعا از ته دل ناراحتم و حتی دوس دارم گریه کنم
ولی جای خوشحالی وجود داره که توی اوج از چلسی رفت و با آخرین ضربه ای که برای چلسی زد باعث اولین قهرمانی چلسی در لیگ قهرمانان اروپا شدش
واقعا بخشی بزرگی از تاریخ باشگاه رو دروگبا رقم زد و همیشه توی چلسی جاودانه خواهد بود :40:
جالبه توی سایت اختصاصی چلسی هم صفحه اصلی بیشتر به دروگبا اختصاص داره
مصاحبه زیبایی با اون انجام شده که از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می تونید اونو مطالعه کنید
یه جای این مصاحبه از دروگبا پرسیده میشه که کار تو با فوتبال انگلیس تموم شده؟ اون جواب میده که:
من برای باشگاه انگلیسی دیگه ای بازی نخواهم کرد . من خیلی به چلسی وابسته ام. خون من آبیه و تغییر نخواهد کرد.
این تیکه آخر واقعا فوق العاده ست :40:

چیزی نمی تونم بگم. فقط می تونم بگم که به خاطر همه چی ممنونم و همیشه در قلب ما هستی :40:

.............................

دروگبا: تورس آینده چلسی است؛اگر نتیجه فینال متفاوت بود، شاید می ماندم؛حاضرم چمن زن استمفورد بریج شوم
ستاره ساحل عاجی مطمئن است که تورس اسپانیایی آینده موفقی را در استمفورد بریج خواهد داشت

سایت گل- دیدیه دروگبا، مهاجم ساحل عاجی باشگاه چلسی معتقد است که فرناندو تورس، در فصل آینده، یکی از بازیکنان کلیدی چلسی خواهد شد.

این ستاره ساحل عاجی روز سه شنبه اعلام کرد که در فصل تابستان و در پایان قراردادش با چلسی این تیم راترک می کند. البته اومعتقداست که چلسی بازیکنی آماده را دارد که جای او را پر کند.

این درحالی است که دروگبا در جریان شروع ضعیف تورس در چلسی است. ال نینیو در ژانویه سال 2011 با قراردادی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی منتقل شد ولی هرگز نتوانست مهره ای کلیدی برای آبی های لندن باشد. با این وجود دروگبا معتقد است که تورس آینده چلسی خواهد بود.

دروگبا در صحبتهایی به بی بی سی گفته:« کار برای تورس سخت بود ولی او نشان داد که مرد روزهای سخت است. فصل آینده، فصل تورس خواهد بود و من سعی خواهم کرد تا با او صحبت کنم. ما رابطه دوستانه و خوبی داریم و درک نمی کنم که چرا ما بیشتر در کنار هم به کار گرفته نشدیم. البته گذشته ها گذشته و تورس آینده چلسی خواهد بود.»

این ستاره 34 ساله بعد از 8 سال حضور در چلسی تصمیم به ترک این تیم گرفت. دروگبا ادامه داد:« فکر می کنم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا،و برد دراین بازی کلید موفقیت ما بود و نه پنالتی من که به گل مبدل شد. برد در این بازی، نقطه عطفی برای ماست. به همین خاطر هم هست که من تصمیم به جدایی از چلسی گرفتم.ما باهم تاریخ ساز شدیم و من می خواهم هواداران این را به یاد داشته باشند. الان بهترین زمان برای جدایی است.اگر نتیجه ای متفاوت در فینال رقم می خورد، شاید می ماندم.ما هفته ها دراین باره صحبت کردیم ولی نقطه عطف دراینجا بود که من با چلسی به تمام جامهای ممکن دست یافتم و در اکثر فینالهایی که درآن حضور داشتم به گل رسیدم و سعی کردم تا تفاوتها را رقم بزنم. امیدوارم که همه این را درک کنند.هرکاری که من کردم، برای هواداران بود و امیدوارم که آنها هم این را درک کنند.»

ستاره ساحل عاجی گفت:« دوست دارم تا درهر صورتی به چلسی کمک کنم، حتی اگر آنها از من بخواهند که بیایم و چمن زمین را کوتاه کنم. مطمئن باشید که این کار را انجام می دهم.حضور دراینجا برای 8 سال شانس بزرگی بود. بازیکنان می آیند و روزی جدا می شوند ولی باشگاه برجای خود باقی می ماند. من نگران نیستم.چلسی قبل از آمدن من به این باشگاه وجود داشت و بعد از این هم وجود خواهد داشت. غیرممکن است که این لحظات را فراموش کنم. جدایی از چلسی درهرشرایطی سخت است و الان سخت تر از همیشه .این غیرممکن است. چلسی در قلب من است. خون من آبی است و قلبم هم همین طور.»

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pessimist
24-05-2012, 12:56
منم وقتی شنیدم دروگبا میخواد چلسی رو ترک کنه خیلی ناراحت شدم یعنی واقعا ناراحت شدم با وجود اینکه این مهاجم تو این چند فصل حضورش تو چلسی بلای جان آرسنال بود و گل های زیادی به تیم ما زد اما از همون موقع که اومد تو چلسی میدونستم که تو این تیم موفق میشه!

علاقه من به این مهاجم بزرگ از وقتی شروع شد که این بازیکن تو تیم مارسی فرانسه بازی میکرد و تو آخرین فصل حضورش تو مارسی فوق العاده بود و اگه اشتباه نکنم تو نیمه نهایی جام یوفا بود که با پیراهن مارسی یکی از زیباترین گل های تاریخ جام یوفا رو زد و چقدر حیف شد که اون سال مارسی قهرمان نشد!

هیچ وقت گل های زیبایی که با پیراهن چلسی زد رو فراموش نمیکنم و امیدوارم تو هر تیمی که میره موفق باشه!

یکی از زیباترین بازیهایی که از این بازیکن دیدم بازی فینال لیگ قهرمانان همین امسال و بازی با آرژانتین تو جام جهانی 2006 بود که جانانه بازی کرد و شاید باورتون نشه اگه بگم بعد از بازیش جلوی آرژانتین حس عجیب و غریبی داشتم و تا چند وقت ناراحت بودم از اینکه میدیدم ساحل عاج اون بازی رو واگذار کرد!

این بازیکن به نظر من بهترین خرید آبراموویچ تو تیم چلسی بود و وقتی چلسی رو ترک کنه مطمئنا هواداران بیشتر از قبل حسرت رفتنش رو میخورن اما خب بالاخره یه روزی باید این تیم رو ترک میکرد!

خداحافظ مهاجم بزرگ و دوست داشتنی

وحید احساست رو در مورد جدایی دروگبا کاملا درک میکنم.

Arrowtic
24-05-2012, 13:19
منم تبریک میگم قهرمانیتونو!(به عنوان طرفدار سرسخت رئال و بعدم آرسنال!)
بسیار لذت بردم از اینکه به همون صورتی که بایرن توی سانتیاگو برای ما جهنم به وجود اورد شما هم براشون جهنم به وجود اوردید تو آرنا!
واقعا اگه بخوام بگم یه بازیکن چلسیو خیلی دوست دارم اون شخص پیتر چکه عزیزه!

dash_mehdi
26-05-2012, 01:11
واقعا ناراحتم . دروگبای عزیز رو بعد این همه سال از دست دادیم
دروگبا واقعا نقش اصلی داشت در افتخارات دهه 2000 چلسی
قهرمانی سال 2010-2011 چلسی که دروگبا 26 گل زد و اقای گل لیگ برتر شد شیرین ترین قهرمانی عمرم بود در فوتبال که دروگبا نیمی از این قهرمانی رو تشکیل داد.
امیدوارم که در نیم جدیدش هم موفق باشه و در اوج.

MORINIO
27-05-2012, 01:36
بچه ها این ویدئو 150 گل دروگبا در چلسیه البته میدونید که دروگبا 157 گل زده و 7 گل آخر دروگبا تو این ویدئو نیست ولی حتمآ ببینین کلی خاطرات شیرین واستون زنده میشه واسه من که اینطور بود

اگه idm دارین میتونین دانلودش کنین یا اینکه از این سایتای دانلود ویدئوی یوتیوب استفاده کنین:

تازه فهمیدم چه جواهری رو داریم از دست میدیم :41:

jb.NY
27-05-2012, 09:34
بحثِ گل شد این نکته رو هم اشاره کنم که دروگبا تنها بازیکن خارجی هست که اینقدر گل واسه چلسی زده
با این تعداد گل تو جدول برترین گلزنان چلسی در رده چهارم قرار داره، نفر سوم هم فرانکه با 186 گل
بقیه این لیست هم بازیکنای قدیمی چلسی هستن که قبل از سال 2000 تو چلسی بازی میکردن
یادمه چندسال پیش، دروگبا تو یکی از مصاحبه هاش گفت "چلسی واسه من با ارزش ترین تیم دنیاست"
اولش با خودم گفتم خب داره پول خوبی میگیره واسه همین یه چیزی همینجوری گفته! اما طی این سالها بهمون نشوند داد واقعا چلسی رو دوست داشته
شاید بازیکن تکنیکی نبود و خیلی از مواقع یه دریبل ساده هم نمیتونست انجام بده، اما به معنای واقعی کلمه یه بازیکن کامل بود واسه ما، از اون تعداد گلی که واسه ما زده میشه اینو فهمید
هیچوقت فراموشش نمیکنم

arashsard
27-05-2012, 12:56
یه چیزه درباره دروگبا توو این مدت که توو چلسی بود کامل مشهود بود اینکه دروگبا مهاجمی هست که به خوبی از قدرت بدنی و فیزیک بدنیش استفاده میکنه. روو توپهای که پیتر چک میزنه اغلب ضربات سر رو دروگبا میزنه. قدرت سر زنیش فوق العادس. به معنای کامل یه مهاجم تمام عیار. شوتی که روو ضربه آزاد به آرسنال زد هیچ وقت فراموش نمیکنم. دروگبا از صمیم قلب دوستت داریم و تشکر به خاطر تمام افتخاراتی که برامون به دست آوردی. دروگبا بازکن محبوبی هست. مثل فرانکی لمپارد. توی شبکه های اجتماعی نزدیک 10 میلیون نفر لایکشون کردن. این نشون دهنده محبوبیتشون توو سطح جهان هست. امیدوارم هر جا که میره موفق باشه. نکته جالب اینکه وقتی دروگبا رو میبینم یاد کاکرو کارتون فوتبالیستها. یه بازیکن با قدرت فراوون و شوتای وحشتناک. که همه تیم ها ازش میترسن.

vahidgame
28-05-2012, 15:43
لمپارد:همیشه عاشق دروگبا می مانم
نام دروگبا باید در كنار آنری، رونی و برگ كمپ و در میان بهترین های همه دوران فوتبال انگلیس قرار می گرفت

سایت گل - دیدیه دروگبا دو شب پیش پیشنهادی از باشگاه یوونتوس برای قراردادی دو ساله و دستمزد 80 هزار پوند درهفته دریافت كرده است. پیش از دریافت این پیشنهاد ، بازیكن اهل ساحل عاج گفت پس از هشت سال از چلسی می رود و نیاز به چالشی جدید در زندگی دارد.

در این شرایط فرانک لمپارد می گوید این با زیكن سیاه پوست استحقاق آن رادارد كه همچون ' تیری آنری' ، ' وین رونی' و ' دنیس برگ كمپ' با او رفتار شود. وی گفت: ندیده ام كه در رای گیری برای بهترین بازیكن 20 سال اخیر لیگ برتر به دیدیه رای چندانی داده باشند. شاید بازیكنان آن روی دیگر بازی او را می بینند ولی برای من كه هشت سال با او در یك تیم بودم او بهترین مهاجمی است كه تاكنون در كنارش بازی كرده ام.
وی افزود: بازی با توپ او فوق العاده است . كاری كه در مونیخ انجام داد هم گویای همین ادعا است. من همیشه به او ایمان داشته ام. نام او باید در كنار آنری، رونی و برگ كمپ و در میان بهترین های همه دوران فوتبال انگلیس قرار می گرفت.

لمپارد گفت: جای دیدیه درباشگاه خالی خواهد ماند ولی من هر جا باشد عاشق او خواهم ماند و نگران آینده اش نیستم چون می دانم به آنچه استحقاقش را دارد ، خواهد رسید.البته رفتن ' دیدیه دروگبا' ازچلسی یك خلا بزرگ در استمفورد بریج ایجاد می كند و جای خالی او را هیچ بازیكنی نمی تواند پر كند.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B4%D9%87-%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%82-%D8%AF%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A8%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85)

.......................................

گزارش روز: چه کسی جانشین دروگبا می شود؟
هرچند ران گورلی، مدیر اجرایی چلسی، در آخرین مصاحبه اش، تورس را مهاجم اول آبی ها در فصل آینده معرفی کرداما بی تردید آنها در بازار نقل و انتقالات یک مهاجم جدید را به خدمت خواهند گرفت

سایت گل- دیدیه دروگبا تنها چند روز بعد از قهرمانی در چمپیونزلیگ با چلسی، به طور رسمی خبر جدایی اش از این باشگاه بعد از 8 فصل پرافتخار را با اعلام کرد، تا هواداران این تیم از هم اکنون نگران خط حمله تیمشان در فصل آینده باشند.
فرناندو تورس که در ژانویه 2011 با انتقالی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی پیوست، هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند واگرچه با روی کار آمدن دی متئو، نمایش های بهتری ارائه داد، اما هنوز مهاجمی نیست که بتوان روی او برای یک فصل پرفشار و طولانی اطمینان کرد.
هرچند ران گورلی، مدیر اجرایی چلسی، در آخرین مصاحبه اش، تورس را مهاجم اول آبی ها در فصل آینده معرفی کرد، اما بی تردید آنها در بازار نقل و انتقالات یک مهاجم جدید را به خدمت خواهند گرفت تا جای خالی دروگبا را پر کند.
در اینجا گزینه های جانشینی ستاره ساحا عاجی را با هم مرور می کنیم. به نظر شما کدامیک گزینه مناسب تری برای پوشیدن پیراهن قهرمان چمپیونزلیگ است؟

1- اسکیل لاوتزی:

شاید به پرکاری و تمام کنندگی کاوانی نباشد اما تماشایی تر و چشم نوازتر. لاوتزی یکی از جواهرات تاج سر ناپولی می‌باشد.کسی که همه او را به عنوان یکی از ارکان اصلی حملات ناپولی می‌دانند می‌تواند علاقۀ تورس به رفتن دروگبا را بیشتر کند.

سقوط او با ناپولی و راه نیافتن به لیگ قهرمانان اروپا نیز می‌تواند قیمت این بازیکن را کاهش دهد.
لاوتزی از ارکان اصلی برد 3-1 مقابل همین چلسی بود و با گل زیبای خود و بازی چشم نوازی که ارائه داد می‌تواند علاقۀ چلسی به خود را پررنگ تر ببیند.

2- پاپیس سیسه:

شاید چلسی در گذشته شناخت چندانی از سیسه نداشته باشد اما پس از دو گل شگفت انگیز او در استمفوردبریج اکنون مردان آبی نگاه‌هایی را بر وی معطوف ساخته‌اند.
سیسه از زمان آمدن به نیوکاسل به سرعت خودش را در دنیای فوتبال معرفی کرده است اما اینکه فقط در یک نیم فصل درخشیده است چلسی برای خرید وی باید به سرعت دست به کار شود؛ چرا که ادامۀ درخشش وی می‌تواند علاقۀ رقبای چلسی در جذب وی را افزایش دهد.
توانایی سیسه غیر قابل انکار است ولی احتمال امضای قرارداد با وی از سوی چلسی بسیار کمرنگ است.

3- هالک:

به نظر می‌رسد هالک از روز اول تولدش برای چلسی ساخته شده است اما تا به حال تلاش برای انتقال او به لندن به حقیقت نپیوسته است.

باشگاه‌های پرتغالی به بازیکنان قدرتی و درخشش و گلزنی بالهای خود معروفند؛ اما پس از عدم درخشش چلسی مقابل منچستر یونایتد ممکن است آبی‌ها نگرانی در مورد توان بازی کردن به سبک انگلیسی را داشته باشند.
به هر حال بزرگترین مانع مقابل انتقال هالک به لندن رضایت نامه ی 100 میلیون یورویی مذکور در قرارداد وی می‌باشد.

4- آندره شورله:

با داشتن تنها 21 سال، شورله یکی از بزرگترین ستاره‌های آینده دار فوتبال آلمان محسوب می‌شود. وی با وجود سن کم 12 بازی ملی را در کارنامۀ خود دارد و 5 گل ملی در این بازی‌ها به ثمر رسانده است و انتظار می‌رود در بازی‌های یورو 2012 جانشین و یا تعویضی لوکاس پودولسکی باشد.
چلسی از علاقۀ شورله به خود خبر دارد ولی این ستاره ی جوان سال 2011 به عضویت باشگاه لورکوزن آلمان در آمده است و
مسئولان باشگاه تنها در صورتی به انتقال وی راضی می‌شوند که پیشنهادی قابل توجه دریافت کنند.

5- لوک دی یانگ:

با زدن 43 گل در 62 بازی لوک دی یانگ یکی از پر کارترین مهاجمان جوان اروپا تلقی می‌شود و بازی‌های درخشانی برای اف سی توئنته هلند انجام داده است.

هنگامی که او بیست و سومین بازی خود را برای باشگاه هلندی انجام داد میانگین باور نکردنی 1 گل در هر مسابقه را دارا بود که گل‌های خود را با پا و با سر به ثمر رسانده بود که این او را به یکی از بزرگان مهاجمان اروپایی تبدیل می‌کند.
دی یانگ در یکی از ضعیف‌ترین لیگ های اروپا بازی می‌کند به همین دلیل این ریسک بزرگی است که مسئولان چلسی ایمان بسیاری به بازی او برای چلسی داشته باشند.

6- ادینسون کاوانی:

جنگ برای امضای قرارداد با کاوانی از هم اکنون شروع شده است و برای چلسی چیزی شبیه به اجبار برای خریدن او وجود دارد به خصوص پس از درخشش وی برابر چلسی در لیگ قهرمانان اروپا.
قرارداد همزمان با کاوانی و لاوتزی برای چلسی بسیار ایده آل خواهد بود ولی این امر می‌تواند یک هدف بسیار مشکل برای هر باشگاه باشد.
منچستر سیتی تصور می‌کند که پیروز میدان رقابت برای خرید کاوانی است ولی چلسی باید به سرعت دست به کار شود و اجازۀ انتقال کاوانی به اتحاد را ندهد.

7- رابین فن پرسی:

شاید فن پرسی در حال حاضر یکی از مردان آرسن ونگر باشد اما تعلل وی در امضای قرارداد جدید با باشگاه آرسنال احتمال ترک امارات توسط رابین را بیشتر می‌کند.

چلسی باید پول زیادی خرج کند تا موفق به جذب فن پرسی از آرسنال باشد اما فقط کافیست از بارسلونا در مورد فیگو بپرسید تا مطمئن شوید همچین انتقالی دور از ذهن نیست.
این بازیکن هم اکنون در آرسنال یکی از شکوفا ترین ستاره‌های لیگ برتر است اما این بزرگترین چالش برای چلسی است که بتواند دشمن شماره یک خود را متقاعد به این انتقال کند.

dash_mehdi
28-05-2012, 16:09
بچه ها این ویدئو 150 گل دروگبا در چلسیه البته میدونید که دروگبا 157 گل زده و 7 گل آخر دروگبا تو این ویدئو نیست ولی حتمآ ببینین کلی خاطرات شیرین واستون زنده میشه واسه من که اینطور بود

اگه idm دارین میتونین دانلودش کنین یا اینکه از این سایتای دانلود ویدئوی یوتیوب استفاده کنین:

دانلودش کردم با یوتویوب دانلودر .حجمش هم 63 مگ بود :18:
خیلی باحال بود مرسی گریمون گرفت

MORINIO
28-05-2012, 19:42
چلسی برنده نبرد برای خرید ادن آزارد

به نظر می رسد که ستاره بلژیکی لیل در فصل آینده پیراهن تیم چلسی رابرتن خواهد کرد.

سایت گل- ادن آزارد، ستاره بلژیکی باشگاه لیل به زودی به باشگاه چلسی خواهد پیوست، چرا که او درمورد آینده اش تصمیم گیری کرده است

گل دات کام در گزارشی به این نکته اشاره کرده که این ستاره 21 ساله با سران چلسی به توافقات فردی دست یافته و انتظار می رود که هفته آینده با امضای قراردادی به استمفورد بریج منتقل شود.

این درحالی است که سران دو باشگاه یونایتد و سیتی هم به دنبال جذب آزارد بودند ولی گویا این ستاره 21 ساله که ارزش او حدود 32 میلیون پوند برآورد شده، چلسی را به عنوان تیم آتی اش برگزیده

یکی از منابع نزدیک به گل دات کام گفت:« این یک معامله تمام شده است. آزارد انتخابش را کرده و فصل بعد برای چلسی بازی خواهد کرد.»

صبح روز دوشنبه بود که این ستاره بلژیکی اعلام در صفحه تویئترش اعلام کرد که درمورد آینده اش تصمیم گیری کرده:« عصربخیر دوستان. من تصمیمم را گرفته ام. به زودی شما را می بینم. مرسی»

این طور به نظر می رسد که سران چلسی حاضر به پرداخت درخواست های مالی این ستاره بلژیکی و مدیربرنامه هایش شده اند و به او تضمین حضورش در ترکیب اصلی تیم را نیز داده اند. چلسی بعد از قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به دنبال جذب ستاره های تراز اول فوتبال این قاره است و این درحالی است که ادن آزارد هم اخیرا در صحبتهایی گفته بود « چلسی الان می تواند برایم هیجان انگیز باشد. آنها در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده اند و فصل بعد هم دراین رقابتها حضور خواند داشت. حضور در این رقابتها، در فصل بعد برای من خیلی مهم است.»

آزارد بازیکن برتر رقابتهای فصل جاری لیگ یک فرانسه شناخته شد و یکی از بامهارت ترین بازیکنان این فصل قاره اروپاست و در رقابتهای این فصل لیگ فرانسه 20 گل برای لیل به ثمر رساند و 22 پاس گل داد.

vahidgame
28-05-2012, 20:12
خب دوستان دو تا خبر خوب دارم
اول اینکه به گزارش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سایت رسمی چلسی پیتر چک قرارداد 4 ساله جدیدی رو امضا کرد و با این حساب این بازیکن ارزشمند حداقل تا سال 2016 توی چلسی هستش و مثل قبل خیالمون از دروازه بان راحته...

دومی هم اینکه امروز ظهر می دیدم که توی خبرهای سایت های خارجی نوشته شده بود که Hazard قراره امروز عصر تصمیم گیری کنه که از بین چلسی و یونایتد و سیتی کدوم رو انتخاب می کنه که الان خبرها رو خوندم ظاهرا تصمیم اون چلسیه و چند روز دیگه هم این قطعی میشه
این خبر واقعا عالیه و این بازیکن بسیار با استعداده و می تونه برای باشگاه خیلی مفید باشه و واقعا به بازیکنای خیلی تکنیکی نیاز داریم

ضمن اینکه در مورد خبر پست قبلی که در مورد جایگزین دروگبا بود به نظر من از بین این گزینه ها کاوانی و ون پرسی جایگزین های مناسبین که میشه گفت خرید این دو تا سخت و تقریبا منتفیه. ولی خب به جز اینا گزینه های دیگه ای هم هستن که توی اون خبر اشاره نشده. مثلا به نظر من از بین نیمار و فالکائو و ایگوئن هم هر کدوم به چلسی بیان واقعا عالیه و هر سه تای این مهاجم ها جزو بهترین ها توی دنیا هستن

در کل به نظر می رسه به فصل بعدی باید خیلی امیدوار باشیم و می تونیم یه تیم رویائی مثل زمان مورینیو داشته باشیم
جالبه توی فیفا 12 هم من جدیدا دارم یه تیم رویائی درست می کنم که اتفاقا این Hazard هم جزو اون هست :دی

...................

چلسی برنده نبرد برای خرید ادن آزارد
به نظر می رسد که ستاره بلژیکی لیل در فصل آینده پیراهن تیم چلسی رابرتن خواهد کرد

سایت گل- ادن آزارد، ستاره بلژیکی باشگاه لیل به زودی به باشگاه چلسی خواهد پیوست، چرا که او درمورد آینده اش تصمیم گیری کرده است

گل دات کام در گزارشی به این نکته اشاره کرده که این ستاره 21 ساله با سران چلسی به توافقات فردی دست یافته و انتظار می رود که هفته آینده با امضای قراردادی به استمفورد بریج منتقل شود.

این درحالی است که سران دو باشگاه یونایتد و سیتی هم به دنبال جذب آزارد بودند ولی گویا این ستاره 21 ساله که ارزش او حدود 32 میلیون پوند برآورد شده، چلسی را به عنوان تیم آتی اش برگزیده

یکی از منابع نزدیک به گل دات کام گفت:« این یک معامله تمام شده است. آزارد انتخابش را کرده و فصل بعد برای چلسی بازی خواهد کرد.»

صبح روز دوشنبه بود که این ستاره بلژیکی اعلام در صفحه تویئترش اعلام کرد که درمورد آینده اش تصمیم گیری کرده:« عصربخیر دوستان. من تصمیمم را گرفته ام. به زودی شما را می بینم. مرسی»

این طور به نظر می رسد که سران چلسی حاضر به پرداخت درخواست های مالی این ستاره بلژیکی و مدیربرنامه هایش شده اند و به او تضمین حضورش در ترکیب اصلی تیم را نیز داده اند. چلسی بعد از قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به دنبال جذب ستاره های تراز اول فوتبال این قاره است و این درحالی است که ادن آزارد هم اخیرا در صحبتهایی گفته بود « چلسی الان می تواند برایم هیجان انگیز باشد. آنها در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده اند و فصل بعد هم دراین رقابتها حضور خواند داشت. حضور در این رقابتها، در فصل بعد برای من خیلی مهم است.»

آزارد بازیکن برتر رقابتهای فصل جاری لیگ یک فرانسه شناخته شد و یکی از بامهارت ترین بازیکنان این فصل قاره اروپاست و در رقابتهای این فصل لیگ فرانسه 20 گل برای لیل به ثمر رساند و 22 پاس گل داد.

arashsard
28-05-2012, 22:15
آره خب منم تعریفشو زیاد شنیدم (ادن آزارد)... چنتا از کلیپای بازی هاشو هم دیدم. خیلی باهوش و تکنیکی هست. مخصوصا پاسای گلاش. واقعا به یه بازیکن تکنیکی و جوون نیاز داشتیم. بازیکنی که سر الکس فرگوسن دنبالشه حتما بازیکن بزرگیه...

eman619rv
28-05-2012, 23:51
من رسما به عنوان یه من یونایتدی حسابی حالم گرفته شد که هزآرد به من یو نیومد ... میتونست به اوضاع هافبک هامون سر و سامانی بده:( بگذریم نوش جون چلسی ایشالله چرخش براتون بچرخه....
مارکو مارین رو هم چلسی خرید که بازیه ظریفی داره ....
اما در رابطه با جاشین دروگبا به طور 100 در 100 بهترین گزینه هالک هست امدن فن پرسی که بعیده و رده دوم هم کاوانی قرار میگره! کاوانی بسیار باهوشه .... لاوتزی سبک بازیش شبیه ماتا هست و به همین دلیل خرید مناسبی به نظر نمیاد و باز به همین دلیل خرید کاوانی معقول تر هست چرا که اگه توی ناپولی کاوانی ، لاوتزی رو داشت دقیقا همون نقش رو ماتا براش میتونه ایفا کنه ولی باز هم اولویت اول هالکی هست که دیگه نیازی به توضیح نداره قابلیت هاش اما نباید قیمت وحشتناکش رو فراموش کرد که حتی کسی مثه ابرامویچ رو به دردسر میندازه

Majid393
29-05-2012, 00:09
توئیتر هازارد :

"I'm signing for the Champions League winner,"

Pessimist
29-05-2012, 12:42

در مورد دیدیه دروگبا فقط میتونم بگم هیچ وقت فراموش نمیشه...
هیچوقت اون ضربه پنالتی که به بایرن زد رو فراموش نمیکنم مخصوصا بعدش که اومد پیتر چک رو بغل کرد...
این مهاجم واقعا مهاجم بزرگی بود و دلم میخواد تا شب بشینم در موردش بنویسم...

L.A.M.P.A.R.D
29-05-2012, 13:06
ای بابا ، مگه میشه چلسی رو بدون دروگبا تصور کرد ؟ :41:
باهاش کلی خاطره داریم هممون ... همیشه واسمون خوب بوده ، همیشه با غیرت :40: خدا حفظش کنه...

=================

رسیدیم به فصل داغ و جذاب تقل و انتقالات :دی
وحید باز تو نظر دادی ؟ :دی هیچ کدوم از نیمار و فالکائو و ایگوئن نمیان ! چرا ؟چون نیمار که کلا میخواد بره لالیگا ، ایگوئن هم که فسخ قرار دادش 150 ملیون یورو اگه اشتباه نکنم و مورینو گفته اگه تیمی میخوادش باید این مبلغ رو بده ! فالکائو هم چون فصل قبل ضایعش کردیم گمون نکنم بیاد :دی
به نظر من نزدیک ترین فرد برای پیوستن به چلسی هالک ! به احتمال زیاد به چلسی میاد ...

از طرف دیگه بوسینگوا و فیررا و کالو هم دارند از چلسی میرن... خدا رو شکر از دست کالو داریم خلاص میشیم خخخخ
ولی جایگزینه بوسینگوا و فیررا هم تقریبا مشخص شده ! ون در ویل :12:
یه شایعاتی هم مبنی بر اینکه اوانوویچ داره میره به رئال شده که امیدوارم درست نباشه:13:

L.A.M.P.A.R.D
29-05-2012, 14:23
خوب دیگه هازارد به چلسی پیوست و شماره ی 11 رو بهش دادند :41: هازارد در حد این پیراهن نیست :|

و :
کالو بازیکن آزاده و چلسی هم تمدید نکرده باهاش.احتمالا شالکه مقصد بعدی کالو خواهد بود.
بوسینگوا هم جدا میشه از چلسی
هالک یکی از اصلی ترین گزینه ها برای بازی کردن کنار تورسه و چلسی تلاش میکنه تا مثل هازارد این بازیکن رو هم به خدمت بگیره.
گفته میشه که چلسی مبلغ 32 میلیون پوند رو برای هازارد به لیل پرداخت خواهد کرد.
بارسلونا هم ایوانویچ رو میخواد! چیزی در حدود 23 میلیون پوند رو حاضرن برای ایوا پرداخت کنن
با توجه به این مسائل و نداشتن یه دفاع راست مطمئن، ون در ویل رو به احتمال فراوان تو استمفوردبریج می بینیم
یه فصل درخشان منتظر ماست...تورس،ماتا،هازارد،را یرس،لوئیز،کیهیل،تری،لمپا د و ...

همچنین امروز تولد کسی هست که وقتی مربی شد چلسی به ارزوی خودش رسید و نسل طلایی چلسی رو به قهرمانی رساند !
بله ، امروز روز تولد اسطوره چلسی است که در طول 10 هفته توانست 2 جام قهرمانی برای آبی ها بدست آورد .
روز تولدت مبارک روبرتو دیمتئو!:40:

arashsard
29-05-2012, 23:48
ولی باز هم اولویت اول هالکی هست که دیگه نیازی به توضیح نداره قابلیت هاش اما نباید قیمت وحشتناکش رو فراموش کرد که حتی کسی مثه ابرامویچ رو به دردسر میندازه

دیگه از تورس که گرونتر نیست... ما که تورس رو خریدیم اینم روش. سگ توو ضرر...:31:

L.A.M.P.A.R.D
30-05-2012, 10:07
دیگه از تورس که گرونتر نیست... ما که تورس رو خریدیم اینم روش. سگ توو ضرر...:31:

طبق شایعات چلسی برای هالک 35 ملیون پوند پیشنهاد داده

vahidgame
30-05-2012, 15:04
رسیدیم به فصل داغ و جذاب تقل و انتقالات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید باز تو نظر دادی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ کدوم از نیمار و فالکائو و ایگوئن نمیان ! چرا ؟چون نیمار که کلا میخواد بره لالیگا ، ایگوئن هم که فسخ قرار دادش 150 ملیون یورو اگه اشتباه نکنم و مورینو گفته اگه تیمی میخوادش باید این مبلغ رو بده ! فالکائو هم چون فصل قبل ضایعش کردیم گمون نکنم بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من نزدیک ترین فرد برای پیوستن به چلسی هالک ! به احتمال زیاد به چلسی میاد ...

آره این نقل و انتقالات خیلی هیجان انگیزه. من توی بازی های کامپیوتری فوتبال هم بعضی وقتا نقل و انتقالات حتی از خود بازی ها هم برام جذابتره :دی

امیر این سه تا بازیکن رو نگفتم که صد در صد می تونیم بگیریم و فقط اشاره کردم که گزینه های مناسبین
بعد ایگوئن رو احتمالش هست بتونیم بگیریم چون دروگبا هم ممکنه به رئال بره و دیگه فکر نکنم رئال به این همه مهاجم نوک نیاز داشته باشه و ایگوئن رو به چلسی میده
حالا اگه ایگوئن هم نشد باز گزینه هایی هست

هالک هم بازیکن خیلی خوبیه و بازیش هم جوریه که به لیگ انگلیس خیلی می خوره. توی خبرهای مختلف هم می خوندم ظاهرا داره به چلسی نزدیک میشه ولی مبالغی که چلسی برای اون پیشنهاد میده دیگه خیلی زیاده و دیگه اون در حد 40 میلیون پوند نیست!

یه فصل درخشان منتظر ماست...تورس، ماتا ، هازارد ، رامیرس ، لوئیز ، کیهیل ، تری ، لمپارد و ...
آره قبول دارم
هازارد که به نظرم حداقل در حد ماتا هست و حتی شاید بهتر. توی 21 سالگی بهترین بازیکن لیگ فرانسه شدن کار هر کسی نیست!
بعد تا اون جایی که یادم میاد تیمی که قهرمان CL میشه حدود 100 میلیون یورو نصیبش میشه که به خاطر همین این فصل حتما نسبت به فصل قبلی بیشتر خرج بازیکن میشه
باید انتظار بازیکنای بیشتری رو داشته باشیم و تازه هنور اول راه نقل و انتقالاته
برای اینکه تیم کاملی داشته باشیم توی پستای دیگه هم به نیاز به بازیکن داریم مثلا یه یه هافبک وسط بازیساز و تکنیکی درجه یک هم نیاز داریم مثل مدریچ

+

تولد دی متئو هم مبارک
امیدوارم حتما فصل بعد مربی چلسی باشه و واقعا ظلمه اگه دی متئو با این عملکرد فوق العادش فصل بعد روی نیمکت چلسی نباشه!
به نظر من اوردن گواردیولا اشتباهه و بهتره دی متئو که جنس خود چلسیه به کار خودش ادامه بده...

vahidgame
30-05-2012, 19:30
هالک در آستانه پیوستن به چلسی

آبی ها مدت هاست که به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن هستند؛ این در حالی است که بسیاری انتظار داشتند او فصل گذشته و همراه با ویلاس بواس راهی استمفورد بریج شود.

سایت گل- به گزارش نشریه تلگراف، 90 درصد از انتقال هالک، مهاجم برزیلی پورتو به چلسی، انجام شده است.

آبی ها مدت هاست که به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن هستند؛ این در حالی است که بسیاری انتظار داشتند او فصل گذشته و همراه با ویلاس بواس راهی استمفورد بریج شود.

با این وجود این انتقال انجام نشد و هالک برای یک فصل دیگر در پورتو ماند اما براساس گزارش ها، آبی ها سرانجام با انتقال 50 میلیون یورویی این بازیکن موافقت کردند.

هالک یک فصل موفقیت آمیز دیگر را در پورتو سپری کرد و با به ثمر رساندن 21 گل در 38 دیدار، کمک کرد تا این تیم برای دومین سال پیاپی قهرمان پرتغال شود.

در قرارداد این ملی پوش برزیلی قید شده که او می تواند با پرداخت 80 میلیون پوند از پورتو جدا شود اما به نظر می رسد مدیران باشگاه پرتغالی با جدایی او با رقمی واقع بینانه تر موافقت کرده اند.

با خرید او، جمع هزینه های چلسی در تابستان به نزدیک 100 میلیون یورو خواهد رسید. آبی ها پیش از این مارکو مارین را با 8 میلیون یورو به خدمت گرفتند و ادن آزارد هم در آستانه انتقالی 40 میلیون یورویی است.

arashsard
30-05-2012, 21:50
حالا که بحث هالک شد اینم یه عکس جالب از هالک... به نظر میرسه میرفت بوکس موفقتر میشد...:31:

Stream
30-05-2012, 23:27
خوب دیگه هازارد به چلسی پیوست و شماره ی 11 رو بهش دادند :41: هازارد در حد این پیراهن نیست :|

هازارد بدون شک بهترین بازیکنیه که در کل بازار نقل و انتقالات امسال قابل دسترسی بود. هازارد شاه مهره است که چلسی گرفت.. اگه دی ماتئو بتونه هازارد رو به خوبی در چلسی جا بده قطعا منتظر ظهور یک اعجوبه فوتبال باشید.

هازارد که به نظرم حداقل در حد ماتا هست و حتی شاید بهتر. توی 21 سالگی بهترین بازیکن لیگ فرانسه شدن کار هر کسی نیست!
بعد تا اون جایی که یادم میاد تیمی که قهرمان CL میشه حدود 100 میلیون یورو نصیبش میشه که به خاطر همین این فصل حتما نسبت به فصل قبلی بیشتر خرج بازیکن میشه
باید انتظار بازیکنای بیشتری رو داشته باشیم و تازه هنور اول راه نقل و انتقالاته

هازارد قطعا از ماتا بهتره. من بازیهای زیادی رو ازش دیدم، اگه از مسی خوشتون میاد از هازارد هم خوشتون خواهد اومد!

+

اگه این هالک اومد چلسی بهتره عصبانیش نکنین که ... :31:

arashsard
31-05-2012, 01:06
+

اگه این هالک اومد چلسی بهتره عصبانیش نکنین که ... :31:

آره خب... قیافشم یه نمه به موجیااا میخوره....:31:

Pessimist
31-05-2012, 19:45

چلسی نیز به جذب موسی دمبله نزدیک است.
چلسی می خواهد دومین بازیکن بلژیکی را نیز به خدمت بگیرد

چلسی به جذب موسی دمبل هافبک بلژیکی و ملی پوش تیم فولهام علاقه مند شده است تا وارد جنگ با آرسنال، منچستریونایتد و تاتنهام شود.
پس از جرب ادن هازارد 32 میلیون پوندی در این هفته آبی ه اکنون به هم تیمی او چشم دوخته اند. دمبله اکنون وارد آخرین سال قرارداد خود در فولهام شده است و درخواست مارتین یول را برای تمدید قرارداد و ماندن در کراون کاتیج رد رکرده است.
منچستریونایتد، آرسنال و تاتنهام نیز شرایط او را مد نظر قرار داده اند اما طبق گزارشات سان، چلسی نیز امیدوار است او را به خدمت بگیرد.
فولهام امیدوار است دمبله ی 10 میلیون پوندی را با توجه به از دست دادن احتمالی کلینت دمپسی و اندی جانسون حفظ کند.

لینک خبر

CRIS Joon CR7
31-05-2012, 20:34
حالا که بحث هالک شد اینم یه عکس جالب از هالک... به نظر میرسه میرفت بوکس موفقتر میشد...:31:

این که خود هالکه :دی (اشاره به شخصیت فیلم-ش ) فقط سبز نیست:39:

L.A.M.P.A.R.D
01-06-2012, 16:26
خوب ، مثل اینکه هالک هم با 38 ملیون پوند به چلسی اومد :8: طبق گاردین و میررور :7:
امسال چه فصلی در پیش دارییییییم ... فقط اگه ون در ویل هم بیاد دیگه تمومه :5:

arashsard
01-06-2012, 19:10
فقط مونده اصل کاری... سر مربی... احساس میکنم اگه گواردیولا بیاد چلسی موفق نباشه... چلسی بیشتر یه تیم قدرتیه تا یه تیم تکنیکی... به نظرم گواردیولا هنوز امتحانش پس نداده... اگه گواردیولا بتونه با یه تیم دیگه به موفقت برسه اون وقت میشه به اون مثل یه مربی بزرگ نگاه کرد... مثل کاپلو و مورنیو و ...! در ضمن قضیه فرگی فرق میکنه... اون حتی با داشتن حتی بازیکنی متوسط مدعی بوده و قهرمان شده...

jb.NY
01-06-2012, 21:09
مگه قطعی شده رفتن دی متئو؟ این رومن هم کارای عجیبی میکنه ها

vahidgame
01-06-2012, 23:09

قطعی نشده
بین گواردیولا و دی متئو یکی انتخاب میشه

ظاهرا آبراموویچ اصرار داره به یه مربی با کارنامه ای درخشان تر مثل گواردیولا
در صورتی که باید در نظر گرفت که اولا گواردیولا سال ها توی باشگاه بارسا جا داشت و کلا با براسا آشنا دوما مهره های خیلی زیادی در اختیار داشت سوما هم توی تیم دیگه ای غیر از بارسلونا مورد آزمایش قرار داده نشده و به خصوص توی لیگ متفاوت و خاصی مثل انگلیس معلوم نیست که چه سرنوشتی پیدا می کنه...

+

اگه خرید هالک هم قطعی بشه خیلی خوبه
بازی اونو که دیدم بیشتر شبیه رونیه!

+

کنجکاو شدم یکمی از هازارد بیشتر بدونم چون با توجه به اینکه توی تیم لیل و تیم ملی بلژیک بازی می کرد بازیی از اون ندیده بودم
یه ویدئو 4 دقیقه ای از اون دیدم که از این فصلی که گذروندیم از هازارد یه سری گل و حرکات تکنیکی رو نمایش میده
با دیدن این ویدئو باید بگم که این بازیکن فوق العاده ست! یعنی به جرات می تونم بگم که در سطح بازیکنانی مثل رونالدو و مسی بازی می کنه و حرکات تکنیکی ویران کننده ای رو انجام میده! یه جورایی چلسی شکار جدید فرگوسن که می تونست برای اون رونالدوی جدیدی باشه رو ازان خودش کرد که واقعا این خیلی عالیه. باید منتظر خودنمایی این ستاره بلژیکی در چلسی باشیم...

این ویدئو که بالا در موردش توضیح دادم رو از دست ندین:

arashsard
02-06-2012, 02:54

هنوز نه... اما داره با گواردیالو مذاکره میکنه... قرار شده رو در رو صحبت کنن... هنوز هیچی مشخص نیست... اگه با گواردیالو به نتیجه نرسند اون وقت احتمال زیاد دی متئو به کارش ادامه بده...

L.A.M.P.A.R.D
02-06-2012, 10:35

هنوز که خدارو شکر نه ‍! امیدوارم دی متئو مربی بمونه :40:

============================

یه سری شایعات مبنی بر اینه که ون در ویل هم به چلسی خواهد اومد :دی ایولللل:8:

L.A.M.P.A.R.D
02-06-2012, 19:19
تا چند دقیقه ی دیگه یه تقابل بسیار زیبا از بازیکن های چلسی خواهیم دید :دی
تقابل بازیکن های بلژیکی چلسی در حمله و بازیکن های انگلیسی چلسی در دفاع !!! چه شود ...لوکاکو و هازار در حمله ی بلژیک و تری ، کیهیل و کول در دفاع انگلیس !
البته کورتیوس هم هستش که نمیدونم دروازه بان شماره یک تیم ملی بلژیک هست یا نه !
من که نمیفهمم ! هر دفعه کلی بازیکن از یه کشور میریزند تو :دی اول که پرتغالیا ریختند و ساحل عاجی ها ، بعد فرانسوی ها ، بعد اسپانیایی ها ! حالا هم بلژیکی ها ! خدا بعدش و بخیر کنه :دی :دی

vahidgame
03-06-2012, 17:39
چلسی نیز به جذب موسی دمبله نزدیک است.
چلسی می خواهد دومین بازیکن بلژیکی را نیز به خدمت بگیرد
اگه این بازیکن رو هم بگیریم خیلی خوبه و دیگه تقریبا از لحاظ بازیکنای تکنیکی و وینگر ها خیالمون یکمی راحت میشه
یکی از مشکلات که پارسال داشتیم کمبود اینجور بازیکنا بود. در حال که مثلا زمان مورینیو بازیکنایی بسیار تکنیکی مثل روبن ، جو کول ، داف و ... رو در اختیار داشتیم...
بعد از خرید اون فکر کنم یه جورایی فرگوسن هم شاکی بشه چون دومین بازیکنی میشه که چلسی نذاشته منچستر اونو بخره! :دی

+

این هالک یعنی اکثرا اینجوری شوت می زنه؟!
توی این گل احساس کردم دروازه بان اصلا توپ رو ندید! :دی

MORINIO
04-06-2012, 21:38
خبر فوری : هازارد به چلسی پیوست

سایت رسمی باشگاه چلسی اعلام کرد که چلسی با باشگاه لیل فرانسه بر سر انتقال هازارد به توافق رسیده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8964120_n.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،ادن هازارد،ستاره ی 21 ساله ی بلژیکی مسائل شخصی قراردادش با چلسی را پذیرفت و امروز تست های پزشکی را با موفقیت پشت سر گذاشت تا در اول ماه جولای به این باشگاه ملحق شود.

این بازیکن در فصل گذشته 48 بازی برای لیل انجام داد که حاصل آن ها 18 پاس گل و 21 گل بود.

هازارد پس از پشت سر گذاشتن آزمایشات پزشکی به سایت رسمی باشگاه چلسی گفت : من خوشحالم که در نهایت به اینجا آمدم،اینجا باشگاه فوق العاده ای است و نمی توانم برای شروع صبر کنم."

هازارد پس از لوکاکو،کورتویس و ده بروینه،چهارمین بازیکن بلژیکی چلسی می باشد.

این اعجوبه ی جوان فوتبال اروپا در ابتدای ماه جولای و هنگام باز شدن پنجره ی نقل و انتقالات تابستانی به ترکیب تیم اضافه خواهد شد.

L.A.M.P.A.R.D
04-06-2012, 22:17
جمع بلژیکی ها جمع شده هاااااا :دی
تبریک میگم دوستان ... بهترین بازیکن بازار ماله ما شده :7:

MORINIO
04-06-2012, 22:51
راستی من تا همین چند وقت پیش نمیدونستم کورتویس بازیکن چلسیه و قرضی داره تو اتلتیکو مادرید بازی میکنه .. خیلی دروازه بان خوبیه البته این فصل چند تا گل خوشگل از رونالدو و مسی خورد ولی فقط 20 سالشه و این فصل در کل عالی بوده واسه اتلتیکو

خوشبختانه بعد از چک مشکل دروازه بانی نخواهیم داشت

MORINIO
05-06-2012, 10:09
آزارد: برای فتح جام، به چلسی آمده ام؛ بعد از حرفهای جوکول،حس کردم چلسی تیم ایده آلم است

ستاره بلژیکی اعلام کرد که توصیه های جو کول، هم تیمی سابقش در باشگاه لیل، به او در تصمیم گیری برای پیوستن به چلسی کمک کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ا

سایت گل – ادن آزارد، بازیکن جدید چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که دلیل انتخاب چلسی به عنوان تیم آتی اش، فتح بیشترین جام های ممکن بوده.

این باشگاه غرب لندنی روز دوشنبه اعلام کرد که با این ستاره بلژیکی و سران باشگاه لیل، برای جذب او به توافق رسیده است.

آزارد 21 ساله نیز از انگیزه های فراوانش برای پیوستن به تیم قهرمان اروپا گفته است.

آزارد در صحبتهایی به وب سایت رسمی چلسی گفت:« این برای من به منزله محقق شدن یک رویاست. من بی صبرانه منتظرم تا کارم را با چلسی شروع کنم و با هم تیمی های جدیدم ، هواداران تیم و تمام افرادی که در چلسی هستند، آشنا شوم. می خواهم در بیشترین بازیهای ممکن به میدان بروم؛ بیشترین گلهای ممکن را به ثمر برسانم و در قلب هواداران برای خودم جایی دست و پا کنم.»

این ستاره بلژیکی ادامه داد:« قطعا هر بازیکنی به فتح جام فکر می کند: من می خواهم بیشترین جامهای ممکن را به دست بیاورم و این یکی دیگر از دلایلی بود که من به چلسی آمدم. آنها مدتهاست که جامهای متعدد قهرمانی فتح می کنند و امیدوارم که در طول دوران حضور من بیشتر از اینها جام فتح کنند.»

این درحالی است که صحبتهای فراوانی مبنی بر احتمال انتقال به تیمهای یونایتد یا سیتی به گوش می رسید. البته این مهاجم بلژیکی درادامه اعلام کرد که تصمیم درستی گرفته است و موفقیت چلسی در لیگ قهرمانان اروپا، نظر او را تغییر داد.

آزارد ادامه داد:« من مثل هرکس دیگری فینال لیگ قهرمانان اروپا را تماشا کردم. فشار برروی بازیکنانی که درچلسی هستند زیاد بود و البته بازیکنانی که قبلا دراین تیم توپ می زدند هم این فشار را لمس می کردند.به نظر من چلسی تحت فشار عملکرد خوبی داشت. این درست است که درابتدا تیمهای متعددی به دنبال من بودند. ولی وقتی چلسی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد، با خودم فکر کردم چرا که نه؟.»

ستاره بلژیکی ادامه داد:« وقتی مجبور به بررسی فاکتورهای متعددی می شوی، کار سخت می شود ولی واقعیت این است که ما بازیکنان بزرگی داریم که قهرمان اروپا هستند. به علاوه آمدن به لندن و آشنایی با افرادی که اینجا هستند و تعداد کمی از آنها فرانسوی بلدند، به نظر خودم تصمیم درستی گرفتم.»

آزارد در 48 دیداری که در فصل قبل برای لیل انجام داد، 21 گل زد و 18 پاس گل داد و به این تیم کمک کرد تا فصل را در رده سوم جدول به پایان ببرد.

آزارد به علاوه به این نکته اشاره کرد که جو کول، بازیکن سابق چلسی نقشی اساسی در پیوستن او به این تیم داشته:« من با جو کول صحبت کردم و با بررسی هرآنچه او درمورد چلسی می گفت، حس می کردم که این تیم ایده آل من است. او به عنوان کسی که این باشگاه را دوست دارد، به من گفت که من را در پیراهن چلسی می بیند. پس من دفعه بعد که او را ببینم، به او خواهم گفت که حق با او بود. چلسی فصل خوبی را پشت سرگذاشت، حتی با اینکه در لیگ موفق شد.درهر صورت فتح 2 جام کار بزرگی است و این چالش بزرگی است که باید بهتر از این باشیم.ما آمادگی اش را داریم وامیدوارم که درزمانی که اینجا هستم بتوانیم جامهای خیلی خیلی زیادی را فتح کنیم.»

او در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« خیلی ها طوری صحبت می کنند که انگار لیگ فرانسه در حد استانداردهای اروپا نیست ولی من مخالفم. فکر می کنم که لیگ فرانسه یکی از بهترین لیگ های اروپاست. تیمهای خیلی قدرتمندی در این لیگ هستند که به ویژه در خط دفاعی خیلی منسجم هستند و همیشه گلزنی در فرانسه خیلی ساخت است. اصلی ترین تفاوت میان استادیوم ها و جو حاکم برآنهاست.»

vahidgame
11-06-2012, 17:12
در آستانه نهایی شدن؛ دی متئو، سرمربی فصل بعد چلسی

مربی ایتالیایی پس از اخراج ویلاس بواس در ماه مارس ، به طور موقت هدایت آبی ها را بدست گرفت.وی در مدت 3 ماهه ی حضورش توانست جام حذفی و لیگ قهرمانان را برای چلسی بدست آورد

سایت گل- به گزارش رسانه های بریتانیایی، مدیران چلسی قصد دارند روبرتو دی متئو را به عنوان سرمربی دائمی تیم اول باشگاه معرفی کنند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مربی ایتالیایی پس از اخراج ویلاس بواس در ماه مارس ، به طور موقت هدایت آبی ها را بدست گرفت.وی در مدت 3 ماهه ی حضورش توانست جام حذفی و لیگ قهرمانان را برای چلسی بدست آورد تا نام خود را به عنوان یکی از بهترین مربیان چلسی ثبت کند.

این طور به نظر می رسد که آبراموویچ می خواهد پاداش قهرمانی های دیمتئو را با دائمی کردن قرارداد وی بدهد.این مسئله زمانی قوت گرفت که گواردیولا اعلام کرد برای یک سال از دنیای مربی گری دور خواهد بود و با این حرف آب پاکی بر دستان چلسی که خواهان وی بود ریخت.

به نظر می رسد که دیمتئو قراردادی یک ساله با گزینه هایی که پس از پایان آن بتوان قرارداد را تمدید کرد خواهد بست.

چلسی امسال در لیگ برتر نا امید کننده بود و بدترین رتبه ی خود را از زمانی که باشگاه توسط آبراموویچ خریداری شد بدست آورد.

چلسی که در حال غرق شدن بود،پس از بازگشت باورنکردنی به لیگ قهرمانان ، با پیروزی مقابل ناپولی جانی دوباره گرفت و روزهای خوش خود را دوباره پیدا کرد.

آبی های لندن پس از آن با بنفیکا بازی کردند و توانستند با حذف رقیب پرتغالی خود به بارسلونا برخورد کنند و انتقامی به رنگ آبی از کاتالان ها بگیرند.سپس مقابل بایرن مونیخ قرار گرفتند و این تیم را نیز در ضربات پنالتی از پیش رو برداشتند تا برای اولین بار در تاریخ باشگاه چلسی کاپ خوش رنگ لیگ قهرمانان را به ویترین افتخاراتشان اضافه شود.همه ی این لحظات شیرین توسط روبرتو دیمتئو در ذهن هواداران چلسی نقش بسته است.

آبراموویچ در تابستان امسال قصد ساختن تیمی آرمانی دارد.آن ها تا به اینجای کار مارکو مارین و ادن هازارد را به خدمت گرفته اند و به جذب هالک نیز نزدیک هستند.

پ.ن: انتخاب دی متئو به عنوان مربی می تونه بهترین خبر ممکن باشه و دوس دارم واقعا همچین اتفاقی بیافته...

Majid393
13-06-2012, 00:27
از روز شنبه که من دارم روزنامه ها و رسانه های چاپ انگلیس رو مرور میکنم بیشترشون نوشته بودن که دی متئو مربی فصل بعد چلسی هست.
قرار بر این هست که پیشنهاد قرارداد یکساله بهش بدن. فقط روزنامه Sun نوشته که پیشنهاد دوساله هست و احتمال داده بود که این خبر روز چهارشنبه به صورت رسمی اعلام بشه و قرارداد به صورت رسمی منعقد بشه.

MORINIO
14-06-2012, 00:26
دیمتئو سرمربی چلسی شد

روبرتو دیمتئو طی قراردادی 2 ساله سرمربی دائم تیم فوتبال چلسی شد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، با توجه به نتایج خیره کننده روبرتو دیمتئو ، سرمربی موقت فصل گذشته چلسی که توانست پس از جدایی آندره ویلاس بواس در 10 هفته 2 قهرمانی در جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا را بدست آورد ، با امضای قراردادی 2 ساله به عنوان سرمربی دائمی این تیم انتخاب شد.

پس از امضای این قرارداد گورلی ، مدیر اجرایی باشگاه چلسی گفت :" کیفیت کاری روبرتو برای همه مشخص است و زمانی که او ترکیب تیم را دوباره احیا کرد و کمک کرد تا به تاریخ باشگاه افتخاراتی اضافه شود ، مالک باشگاه و دیگران را خوشحال کرد و به کارش ادامه خواهد داد."

وی ادامه داد :" ما به او اطمینان داریم و می دانیم که روبرتو یک مربی جوان است و پیشنهادات زیادی خواهد داشت ، اما از زمانی که ما در ماه مارس ( اسفند ) از او خواستیم تا تیم را هدایت کند ، اعضای تیم ، بازیکنان و موفقیت ها او را همراهی کردند و او را یک گزینه شناخته شده برای هدایت چلسی شد."

گورلی گفت :" ما با هم چندین هفته با روبرتو همکاری نزدیکی داشته ایم و قراردادهایی نیز امضا کرده ایم که روبرتو در جریان تمام آنها قرار داشته است. ما می دانیم که روبرتو فرد مناسبی برای باشگاه خواهد بود."

دیمتئوی 42 ساله نیز در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی چلسی تی وی گفت :" مطمئنم از اینکه سرمربی چلسی شده ام لذت می برم. ما همه در فصل گذشته به یک موفقیت باور نکردنی رسیدیم و تاریخی برای یک باشگاه فوق العاده ساختیم. هدف ما ادامه ساختن تاریخ است که من برای آن برنامه ریزی کرده ام و به آینده خوش بینم که بازیکنان برای اردوی پیش فصل بازگردند."

vahidgame
19-06-2012, 16:44
خب برنامه کامل بازی های فصل جدید لیگ انگلیس اومده و بازی های ما هم مشخصه
این برنامه کامل بازی ها به نقل از سایت کانون هواداران چلسیه:

28 مرداد - ویگان اتلتیک – خارج
4 شهریور – نیوکاسل یونایتد – خانگی
11 شهریور – ریدینگ – خانگی ( بازی فینال سوپر کاپ اروپا )
25 شهریور – کوئینز پارک رنجرز – خارج از خانه
1 مهر – استوک سیتی – خانگی
8 مهر – آرسنال – خارج از خانه
15 مهر – نورویچ سیتی – خانگی
29 مهر – تاتنهام – خارج از خانه
6 آبان – منچستر یونایتد – خانگی
13 آبان – سوانسی – خارج از خانه
20 آبان – لیورپول – خانگی
27 آبان – وست بروموویچ آبیون – خارج از خانه
4 آذر – منچستر سیتی – خانگی
8 آذر – فولام – خانگی
11 آذر – وستهام یونایتد – خارج از خانه
18 آذر – ساندرلند – خارج از خانه
25 آذر – سواتهمپتون – خانگی ( بازی های قهرمانی باشگاه های جهان )
2 دی – استون ویلا – خانگی
6 دی – نورویچ سیتی – خارج از خانه
9 دی – اورتون – خارج از خانه
12 دی – کوئینز پارک رنجرز – خانگی
24 دی – استوک سیتی – خارج از خانه
30 دی – آرسنال – خانگی
10 بهمن – ریدینگ – خارج از خانه
14 بهمن – نیوکاسل – خارج از خانه
21 بهمن – ویگان اتلتیک – خانگی
28 بهمن – منچستر سیتی – خارج از خانه
12 اسفند – وست بروموویچ آلبوین – خانگی
19 اسفند – فولام – خارج از خانه
28 اسفند – وستهام یونایتد – خانگی
10 فروردین – ساوهمپتون – خارج از خانه
17 فروردین – ساندرلند – خانگی
24 فروردین – تاتنهام – خانگی
29 فروردین – لیورپول – خارج از خانه
7 اردیبهشت – سوانسی – خانگی
14 اردیبهشت – منچستر یونایتد – خارج از خانه
23 اردیبهشت – استون ویلا – خارج از خانه
29 اردیبهشت – اورتون - خانگی

با توجه به اینکه این فصل مطمئنا جزو مدعی ها هستیم بازی های آخر به نظر می رسه خیلی نفسگیر باشه مخصوصا بازی با منچستر

+

یه مطلب توی سایت کانون هواداران چلسی دیدم که جالب بود:

تصویر هواداران ایرانی در وب سایت چلسی

تصویر هواداران ایرانی چلسی و اعضای کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، در سایت رسمی باشگاه ثبت شد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، با توجه به هماهنگی های مستقیم محسن ثمودی ( مدیر کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ) با باشگاه آبی پوش های لندنی ، تصویر میتینگ هواداران ایرانی که در 5 خرداد ماه و در پارک گفتگوی تهران برگزار شد در سایت رسمی باشگاه قرار گرفته است.

قرار گرفتن تصویر جمعی از هواداران چلسی با نمایی از برج میلاد ( سمبل پایتخت ) در وب سایت رسمی باشگاه چلسی می تواند افتخاری باشد برای کانون رسمی هواداران و تمامی هواداران ایرانی چلسی.
لذا افتخار این اتفاق بزرگ را مدعیون تمامی پرسنل کانون ، هواداران و تمامی کسانی که در میتیتنگ 5 خرداد ماه حاضر شده اند هستیم و از همه دوستان ممنون بوده و امیدوار به برداشتن گامهای بزرگتری خواهیم بود.
لینک صفحه رسمیت کانون رسمی هواداران چلسی در ایران و تصویر هواداران در میتینگ 5 خرداد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

L.A.M.P.A.R.D
20-06-2012, 13:21
امروز تولد اسطوره ی بزرگ چلسی ، لمپارد هست...به همه ی طرفداران تبریک میگم

vahidgame
20-06-2012, 23:43
امروز تولد اسطوره ی بزرگ چلسی ، لمپارد هست...به همه ی طرفداران تبریک میگم

خوبه باز تو یادت بود. من که اصلا یادم نبود : دی

+

دروگبا هم دیگه رسما به اون تیم شانگهای چین پیوستش
از یه لحاظ خوبه که توی یه تیم اروپایی بازی نمی کنه که مثلا بعدا توی لیگ قهرمانان به چلسی بخوره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k9MDtmaT11bGNyb3A7aD0zNTU7cT04NTt3PTYzMA--/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pessimist
21-06-2012, 13:59
تصویر هواداران ایرانی در وب سایت چلسی

از بین بچه های این تاپیک کسی رفته بوده یا نه؟

وحید اگه نرفتی موقعیت خیلی خوبی رو از دست دادی فکرشو بکن عکست بره تو سایت تیم محبوبت چی میشه واقعا!

vahidgame
27-06-2012, 21:12
این نقل و انتقالات اول فصل همیشه جذابه و همه دوس دارن تیم محبوبشون بازیکنای خیلی خوبی بگیره
توی این دو هفته اخیر کلا شایعات در مورد نقل و انتقالات چلسی داغ بوده
براساس این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])منبع این بازیکنا رو ظاهرا این چند وقت اخیر چلسی بهشون پیشنهاداتی داده که به ترتیب جدیدترین پیشنهاد اسم اونا رو میارم:

لوکا مدریچ (تاتنهام)
آندره شورله (لورکوزن)
سالومون راندون (مالاگا)
هالک (پورتو)
ویکتور موزس (ویگان)
متیو دیبوچی (لیل)
استوان یووتیچ (فیورتینا)
هاتم بن آرفا (نیوکاسل)
ادسون کاوانی (ناپولی)

یعنی کلا خوشم میاد چلسی اشتهای خوبی داره :دی
ظاهرا موزس و یووتیچ که باشگاهاشون جواب رد دادن و انتقالشون منتفیه
آندره شورله رو هم احتمالش زیاد چلسی بگیره که در صورت گرفتن اون دیگه فکر نکنم به وینگر نیاز داشته باشیم چون در حال حاضر بازیکنایی مثل ماتا ، هازارد ، رامیرس ، مارین رو داریم که بازیکنای تخصصی در پست هافبک گوشه یا وینگر هستن!
یه جا هم خونده بودم که چلسی مولر رو می خواد که اونم مثل شورله بازیکن خوبیه که به نیازهای تیم هم می خوره ولی نسبت به شورله احتمال انتقالش کمتره

به نظرم مدریچ ، کاوانی ، شورله ، مولر ، دیبوچی یا معادل اونا رو بگیریم دیگه تقریبا به بازیکن خاصی نیاز نداریم. فقط چند تا بازیکن جوون شاید نیاز باشه. یعنی کلا باید تیم رو کهکشانی ببندیم :دی

L.A.M.P.A.R.D
30-06-2012, 23:15
به نظر من چلسی جز یه دفاع راست به کسی نیاز نداره !

vahidgame
01-07-2012, 14:08

امیر باید نسبت به پارسال قویتر عمل کنیم و هر چی بیشتر مهره های تاثیرگذار داشته باشیم به نفعمونه
حداقلش دیگه به جز دفاع راست که اشاره کردی به یه هافبک وسط بازیساز و یه مهاجم نیاز داریم
برای این سه پست هم بازیکنای زیادی هستن مثلا برای دفاع راست بازیکنایی مثل دیبوچی ، ون در ویل و پریرا مناسبن و اتفاقا چلسی به هر سه تا اینا پیشنهاداتی رو داده

MORINIO
01-07-2012, 14:30

اینم داره جور میشه ظاهرآ ! ولی فقط حیف که 30 سالشه :13:

چلسی در آستانه جذب مایکون

این انتقال تنها چند روز دیگر خاتمه می پذیرد و مایکون به صورت رسمی به باشگاه چلسی خواهد پیوست.

سایت گل- طبق گزارش منتشره در Inter.،این طور به نظر می رسد که چلسی در مذاکرات خود با سران اینتر برای به خدمت گرفتن داگلاس مایکون پیشرفت زیادی داشته و در این مسیر، دو رقیب خود یعنی رئال و پاری سن ژرمن را شکست داده است.

این درحالی است که خود مایکون ، ستاره برزیلی اینتر اعلام کرده که آماده انجام تحولات جدیدی در کارنامه ورزشی اش است و از اعمال تغییرات جدید پس از 7 سال بازی در جوزپه مه آتزا استقبال کرد.او تا به حال مذاکراتی را با پاری سن ژرمن و همچنین سرمربی رئال مادرید "ژوزه مورینیو" انجام داده است.

با این حال اسکای اسپورت ایتالیا امروز گزارش داد که باشگاه چلسی با ارائه پیشنهادی جدید در حال خاتمه دادن به پروسه جذب مایکون هستند و بزودی این تیم با این ستاره ملی پوش برزیل قرارداد امضا خواهد کرد.

گزارش شده است این انتقال تنها چند روز دیگر خاتمه می پذیرد و مایکون به صورت رسمی به باشگاه چلسی خواهد پیوست.

L.A.M.P.A.R.D
02-07-2012, 02:25
از مایکون خوشم نمیاد ! ولی خوب بهتر هیچیه :دی

امیر باید نسبت به پارسال قویتر عمل کنیم و هر چی بیشتر مهره های تاثیرگذار داشته باشیم به نفعمونه
حداقلش دیگه به جز دفاع راست که اشاره کردی به یه هافبک وسط بازیساز و یه مهاجم نیاز داریم
چلسی کلی بازیکن جوون خوب داره ! پس اینا واسه چیه ؟ باید این ها هم بیان و بازی کنن ! شاید خیلی بزرگتر از بازیکن هایی که مد نظر چلسی هستند بشند ! مثلا اگه حمله بخریم واقعا شرایط افتضاح میشه ! استوریج و لوکاکو نیمکت نشین میشند و جای تورس هم تنگ تر میشه ! توی هافبک ها هم 2تا هافبک خوب بهمون اضافه شده ! پس فکر نمیکنم نیازی به بازیکن توی هافبک و حمله داشته باشیم :)

CATALONIA
02-07-2012, 22:58
سلام به همگی ...
امسال واقعا رومن استین هاشو بالاتر زده و داره ولخرجی میکنه :31:
مشکل اول تیم دفاع راست ... توی دفاع وسط 4 بازیکن تراز اول داریم ، تو دفاع راست هیچی !
من امیدوار بودم ون در ویل بیاد .. چون هم جوونه و هم به نظرم به سبک بازی چلسی می خورد ... میکون رو همه قبول داریم دو سه سال پیش یکی از بهترین دفاع راست های جهان بود .. اگه بتونه دوباره به اوج برگرده یه خرید طلایی میشه ... ولی برای یه دفاع راست که باید دایم در حرکت باشه بازیکن جوون بهتر بود ...
من به شخصه نظرم اینه یه بازیکن پلی میکر شدیدا نیاز داریم ... برای این مورد دو گزینه داریم .. یکی این که یه بازیکن جوون ولی آینده دار بگیریم که نیمکت نشین لمپارد باشه و فصل بعد یا دو فصل بعد جیگزین بشه و گزینه ی دیگه یک بازیکن مثل مودریچ میخوایم که در کنار لمپارد بتونه خط هافبک رو سر و سامان بده .. من خودم دوست دارم هر دو مورد رو با هم بخریم :31:
توی وینگ ها هم که سنگ تموم گذاشتیم و کسی رو نیاز نداریم ... هالک رو هم من نفهمیدم نهایی شد یا نه .. اگه شده باشه که بهتر ولی اگه قرار داد هم با هالک نبندیم نیاز به مهاجم و یا وینگ خاصی نداریم ...
به قول وحید تیم باید کهکشانی بسته بشه ... :31:

vahidgame
05-07-2012, 08:54
مایکون آگه آماده باشه خیلی خوبه ولی خب بازیکنایی مثل ون در ویل خیلی آینده دار بودن

چلسی کلی بازیکن جوون خوب داره ! پس اینا واسه چیه ؟ باید این ها هم بیان و بازی کنن ! شاید خیلی بزرگتر از بازیکن هایی که مد نظر چلسی هستند بشند ! مثلا اگه حمله بخریم واقعا شرایط افتضاح میشه ! استوریج و لوکاکو نیمکت نشین میشند و جای تورس هم تنگ تر میشه ! توی هافبک ها هم 2تا هافبک خوب بهمون اضافه شده ! پس فکر نمیکنم نیازی به بازیکن توی هافبک و حمله داشته باشیم :)
این بازیکنا اگه نیمکت نشین بشن هم این به صورت دائمی نیست و با توجه به بازی ها خیلی زیادی که تیم داره حتما ترکیب چرخشی هم وجود داره
ببین مثلا همین فرگوسن توی منچستر همیشه یادمه که تعداد بازیکنایی که هر فصل داره 30 تا یا بیشتره. درسته این بازیکنا شاید همه شون درجه یک نباشن ولی جوونای آینده داری هستن. فرگوسن اون قدر مهره در اختیار داره که اگه فلان بازیکن برای تیم جواب نداد یه بازیکن دیگه رو امتحان می کنه و به نظرم برای لیگ انگلیس منطقی اونم همینه...

الان یه مسئله هم المپیکه که چند تا بازیکنای مهمون باید به تیم ملی های کشورشون ملحق بشن مثل استوریج ، لوئیز و ماتا
به خاطر همین مسائل فکر کنم حتما به چند تا بازیکن نیاز داریم که فصل فوق العاده ای رو داشته باشیم
بازیکنی مثل لوکاکو که اشاره کردی که فکر نکنم در حد فیکس بازی کردن باشه و باید به مرور توی ترکیب اصلی قرار بگیره

بستگی هم داره ترکیب و سیستم چه جوری باشه
اگه قراره 1-3-2-4 باشه که با توجه به بازیکنای فعلیمون احتمالا با این ترکیب بازی می کنیم که البته مایکون رو هم در نظر گرفتم که به تیم اومده:

چک
کول - تری - لوئیز - مایکون
لمپارد --- میکل
هازارد ----- ماتا ------ رمیرس
تورس

توی یه سری پست ها مثل دفاع وسط و دفاع چپ و وینگر که اصلا به بازیکن نیاز نداریم دفاع راست رو هم که حتما به زودی می گیریم
ولی یه سری پستا می تونن بعدا مشکل ساز بشن که باید بهشون اشاره کنم

توی پست هافبک وسط 4 تا بازیکن اصلی داریم یعنی لمپارد ، اسین ، میکل و میرلس که همگی بازیکنای خوبین ولی فکر می کنم نباید به همینا بسنده کنیم. یه مسئله اینه که من یکمی ترکیب رو هجومی در نظر گرفتم و بعضی بازی ها ممکنه ماتا هم یه پست دیگه قرار بگیره و جای اون یه هافبک وسط دیگه قرار بگیره که در اونصورت 3 تا هافبک وسط همزمان بازی می کنن . مسئله دوم هم اینه که خیلی نمیشه به بازیسازی این 4 تا حساب کرد یعنی فقط میشه گفت از این بین لمپارد بازیساز تمام عیاره و بقیه بیشتر از لحاظ دفاعی و فیزیکی خوبن! پس با این حساب اگه لمپارد نباشه به مشکل می خوریم و حتما به یه هافبک وسط بازیساز نیاز داریم که بهترین گزینه به نظرم مدریچ هستش که باید رقابت سختی با رئال و منچستر برای خرید اون داشته باشیم....

در مورد مهاجم نوک هم بازیکنایی مثل تورس ، لوکاکو و استوریج رو داریم. تورس که اگه آماده باشه می تونه فیکس باشه و تاثیرگذار کار کنه. لوکاکو هم بازیکن جوون خوبیه که می تونه توی این پست خودشو نشون میده ولی پستای دیگه هم می تونه به کار گرفته بشه. استوریج هم دقیقا همین شرایط رو داره و حتی فصل قبل بیشتر وینگر راست کار می کرد و کلا کمتر به عنوان مهاجم نوک ازش استفاده میشه. با این حساب اون قدر وینگر داریم که اصلا بهتر طرف بازیکن جدید نریم ولی آیا واقعا توی پست مهاجم نوک هم بازیکن نیاز نداریم؟! من میگم حتما یه بازیکن تراز اول هم باید توی این پست بگیریم که بازیکنایی مثل کاوانی ، ایگوئن ، زلاتان و ... می تونن گزینه های مناسبی باشن. اینا اگه باشن می تونن مثل فصل قبل که دروگبا بود رقابت سختی با تورس داشته باشن. همین طور میشه به قول شهاب که در مورد هافبک وسط اشاره کرد توی این پست هم یه بازیکن جوون خرید که بعد ها توی این پست خودشو تثبیت کنه. یعنی یه بازیکن که از لحاظ گلزنی خیلی عالیه و پستش هم دقیقا مهاجم نوکه . بازیکنایی مثل یووتیچ (فیورتینا) ، راندون (مالاگا) و دی یانگ (توئنته) گزینه های خیلی مناسبین. هر سه تای اینا بازیکنای گلزنی هستن و سنشون هم 21 -22 ساله. جالبه اینا رو هم چلسی ظاهرا قبلا پیشنهاداتی بهشون داده. مخصوصا دی یانگ رو که می تونم بگم فصل قبل آمار خیره کننده ای داشته و توی 32 بازی در لیگ هلند تونسته 25 گل بزنه!

در کل من بازم اعتقاد دارم که به جز یه دفاع راست حداقل توی پست های هافبک وسط و مهاجم نوک به بازیکن نیاز داریم....

vahidgame
08-07-2012, 21:14
دی متئو: تورس یکی از بازیکنان کلیدی ما در فصل آینده خواهد بود
تورس در رقابت های یورو با به ثمر رساندن 3 گل عنوان آقای گلی را به دست آورد و دی متئو معتقد است او در بازگشت به تمرینات چلسی هم با تعهد کامل بازی خواهد کرد.

سایت گل- روبرتو دی متئو، سرمربی چلسی، معتقد است فرناندو تورس می تواند بازی های خوبش در یورو 2012 را در رقابت های فصل آینده لیگ برتر ادامه بدهد.

تورس در رقابت های یورو با به ثمر رساندن 3 گل عنوان آقای گلی را به دست آورد و دی متئو معتقد است او در بازگشت به تمرینات چلسی هم با تعهد کامل بازی خواهد کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هیچ نگرانی ای در مورد تورس وجود ندارد. من یک روز بعد از فینال چمپیونزلیگ با او صحبت کردم و از آن زمان با او در تماس هستم.

او آن زمان ناراحت بود (به خاطر قرار نگرفتن در ترکیب اصلی چلسی در فینال) اما من به صحبت کردن با بازیکنان ادامه خواهم داد.

انتظار دارم او با شرایط خوبی به تمرینات برگردد و نمایش های خوبی در فصل آینده داشته باشد.

مطمئنا بردن کفش طلا و قهرمانی در یورو، در کنار قهرمانی هایی که با چلسی به دست آورد، اعتماد به نفس زیادی به او داد.

انتظار دارم او فصل آینده بازیکن فوق العاده ای برای ما باشد."

سرمربی ایتالیایی همچنین در مورد شرایط فرانک لمپارد گفت:" فرانک خیلی آماده است و می توان برای سال ها در چلسی بازی کند.

او در هفته های پایانی فصل قبل یک بازیکن کلیدی برای ما بود و با پاس خوبش، نقش کلیدی در تیم ما داشت. من خیلی خوشحال بودم.

همه چیز به شرایط فیزیکی و ذهنی او بستگی دارد و فکر نمی کنم مشکلی برای او وجود داشته باشد."

................

اگه تورس بتونه همون عملکرد فوق العاده خودشو داشته باشه عالیه ولی کلا هیچ تضمینی وجود نداره که تورس می تونه فصل درخشانی داشته باشه و جای خالی دروگبا رو تا حدودی پر کنه. درسته الان روحیه خیلی بالایی داره ولی کلا هنوز خودشو توی چلسی به طور کامل نشون نداده و احساس میشه بازی های اون توی هر تیمی به جز چلسی فرق داشته!
توی خبرها هم که همش اشاره میشه که دی متئو از تورس و کلا مهاجم های دیگه چلسی تعریف می کنه و اینجوری که از خبرها برمیاد ظاهرا چلسی فعلا دیگه مهاجم دیگه ای نمی گیره. احتمالا تا نیم فصل به این مهاجم ها اعتماد میشه و در صورتی که عملکردشون خوب نبود توی نقل و انتقالات ژانویه دیگه حتما به فکر مهاجم جدید می افتن...

دی متئو یه ویژگی مثبت اونم اینه که به لمپارد هم خیلی اعتماد داره که همین دقیقا یه وِیژگی منفی ویلاش بواش بود که لمپارد رو داشت نیمکت نشین می کرد!
کلا توی این فصل یکی از امیدواری هامون اینه که مربیمون خیلی عالیه و از جنس چلسی هم هستش
امسال حتی می تونیم انتظار فصلی مثل فصل 2005-2004 رو داشته باشیم

Stream
09-07-2012, 00:14
من امسال به چلسی خیلی امید دارم. خرید های خوبی داشته و احتمالا باز هم یکی دو نفر اضافه میشن. من فکر می کنم با حضور هازارد و ماتا در فصل بعد فوتبال های بسیار زیبا و جذابی رو میشه از چلسی دید.. شاید یه 3-3-4 مدرن و تهاجمی.

درباره تورس هم به نظر من وقتشه بهش درست و حسابی اعتماد بشه، اگه اومدیم و دیدیم در بازی اول فصل آینده مثلا لوکاکو 18-19 ساله رو فیکس بازی داده، دفاع چپ 18 ساله داره وینگر بازی می کنه، ماتا یا هازارد دارن مهاجم نوک بازی می کنن و تورس رو بعد از آقای گلی در یورو همینطور روی نیمکت گذاشته دوباره همین آشه و همین کاسه. نمیشه شخصیت و اعتماد به نفس یه بازیکن رو خورد کرد و بعد انتظار داشت معجزه کنه.

vahidgame
09-07-2012, 19:40
من امسال به چلسی خیلی امید دارم. خرید های خوبی داشته و احتمالا باز هم یکی دو نفر اضافه میشن. من فکر می کنم با حضور هازارد و ماتا در فصل بعد فوتبال های بسیار زیبا و جذابی رو میشه از چلسی دید.. شاید یه 3-3-4 مدرن و تهاجمی.

به شخصه سیستم 3-3-4 رو خیلی دوس دارم و واقعا اون تیم زمان مورینیو که با این سیستم فوق العاده کار می کرد هیچ وقت فراموش نمیشه
این فصل هم با توجه به بازیکنامون میشه از این سیستم استفاده کرد ولی فکر کنم در صورت استفاده از این سیستم رمیرس به جای هافبک راست باید هافبک وسط مایل به راست بازی کنه چون وینگر دیگه پست تخصصی اون نیست و اگه هم فرضا بخواد به عنوان وینگر به کار گرفته بشه باید ماتا یا هازارد نیمکت بشینن که فکر نکنم اصلا همچین چیزی امکان داشته باشه!

درباره تورس هم به نظر من وقتشه بهش درست و حسابی اعتماد بشه، اگه اومدیم و دیدیم در بازی اول فصل آینده مثلا لوکاکو 18-19 ساله رو فیکس بازی داده، دفاع چپ 18 ساله داره وینگر بازی می کنه، ماتا یا هازارد دارن مهاجم نوک بازی می کنن و تورس رو بعد از آقای گلی در یورو همینطور روی نیمکت گذاشته دوباره همین آشه و همین کاسه. نمیشه شخصیت و اعتماد به نفس یه بازیکن رو خورد کرد و بعد انتظار داشت معجزه کنه.
آره قبول دارم که باید بهش فرصت داده بشه
امیدوارم که جواب بده و حداقل نشون بده که الکی گرون قیمت ترین بازیکن تاریخ لیگ برتر نیست :دی

CRIS Joon CR7
11-07-2012, 10:03
مهاجم پورتو درخواست چلسي، تاتنهام و سن‌ژرمن را تکذيب کرد
هالک: هيچ پيشنهادي ندارم

ستاره برزيلي تيم پورتو پرتغال دريافت پيشنهاد از تيم‌هايي همچون پاري‌سن‌ژرمن، چلسي و تاتنهام انگليس را تکذيب کرد.

به نقل از دو‌فولها، در چند هفته گذشته اخبار زيادي در مورد علاقه تيم‌هاي چلسي و تاتنهام انگليس نسبت به جيوانيلدو وييرا دوسوسا معروف به «هالک» ستاره 25 ساله پورتو انتشار يافت. حتي برخي از رسانه‌هاي اروپايي عنوان کردند نمايندگان قهرمان اروپا با مدير برنامه‌هاي وي گفت‌وگوهايي را انجام داد‌ه‌اند. برخي از مطبوعات فرانسه نيز در چند روز گذشته عنوان کردند وي در فهرست خريد تيم متمول پاري‌سن‌ژرمن‌ است. اما وي اين گونه اخبار را نادرست تلقي کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] WA

هالک اظهار داشت: هيچ پيشنهادي از طرف چلسي، تاتنهام ، پاري‌سن‌ژرمن يا هر تيم ديگري به من نشده است. با پورتو قرارداد دارم و علاقمندم آن را به انجام برسانم. ضمن آنکه هدفم تمرکز بيشتر روي بازي در تيم ملي برزيل است.

وي ادامه داد:‌ آنچه مطبوعات در مورد انتقالم مي‌نويسند، صحيح نيست. من و مدير برنامه‌ام با هيچ نماينده و مقامي مذاکره نکرده‌ايم. هر کسي که با من از نزديک آشنا است، به خوبي مي‌داند فکر و حواسم را معطوف اين گونه موضوع‌هاي بي‌ثمر نمي‌کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cpq1TMRXsUuh1kGQ0DEafvooTdB

هالک که از سال 2009 تاکنون 13 بازي براي تيم کشورش انجام داده، از 4 فصل قبل عضو را‌ه‌راه‌پوشان پرتغالي است.
...
پ.ن : من فکر کردم چلسی خریدش...
ورزش 3

MORINIO
12-07-2012, 21:23
کاریکاتور: و اسکار متعلق است به...چلسی!

ویلاس بواس امیدوار بود که بتواند با پیشنهادی 15 میلیون پوندی ستاره اینترناسیونال را به خدمت بگیرد اما اکنون رقیب لندنی آنها در مراحل پایانی مذاکره با باشگاه برزیلی قرار دارد.

سایت گل- چلسی با ارائه یک پیشنهاد 20 میلیون پوندی برای اسکار، در حال پشت سر گذاشتن تاتنهام در رقابت بر سر به خدمت گرفتن این ستاره جوان فوتبال برزیل است.

آندره ویلاس بواس امیدوار بود که بتواند با پیشنهادی 15 میلیون پوندی این ستاره تیم اینترناسیونال را به خدمت بگیرد اما اکنون رقیب لندنی آنها در مراحل پایانی مذاکره با باشگاه برزیلی قرار دارد.

اسکار را بسیاری با کاکا مقایسه می کنند؛ بازیکنی که آبی های لندن بارها برای به خدمت گرفتن او تلاش کردند و موفق نشدند اما به نظر می رسد برخلاف کاکا، هواداران چلسی می توانند اسکار را در استمفوردبریج ببینند.

پ.ن : با اومدن اسکار حالا خیالمون از هافبک تهاجمی که میخواستیم هم راحت میشه . دیگه نیازی هم به مودریچ نیست...

حالا فقط میمونه دفاع راست و یه سانترفوروارد ... من هنوز معتقدم یه فوروارد حتما میخوایم .. یه لحظه فکر کنید تورس مصدوم شه .. جانشینش کی میخواد باشه ؟ لوکاکو ؟ یا استوریج ؟ نه !

شورله هم که نشد بیاد ! هالک هم که قیمت زیادش دردسرساز شده ! نظر شما چیه روی این پست ؟

MORINIO
14-07-2012, 09:35
پاداش 60 میلیون یورویی یوفا به قهرمان فصل قبل چمپیونز لیگ

پاداش تیم های شرکت کننده در لیگ قهرمانان مشخص شد.

سایت گل-به نقل از AC-Milan.IR-نخستین پایگاه اختصاصی اخبار میلان ایتالیا در ایران,یوفا امروز اعلام کرد که در مجموع 754 میلیون یورو را بین تیم های شرکت کننده در لیگ قهرمانان تقسیم خواهد کرد.

میلان در مرحله ی یک چهارم نهایی در برابر بارسلونا از رقابت ها کنار رفت و به همین دلیل 39.864 میلیون یورو به این تیم پرداخت خواهد شد . اینتر و ناپولی دو تیم دیگر ایتالیایی حاضر در رقابت ها نیز به ترتیب 31.569 و 27.734 میلیون یورو پاداش دریافت خواهند کرد.

تیم چلسی به عنوان قهرمان 59.935 میلیون یورو و بایرن مونیخ نیز 41.735 میلیون یورو دریافت خواهد کرد.

میلان بیش از رئال مادرید با 38.434میلیون یورو پاداش دریافت خواهد کرد و این در حالی است که بارسلونا 41.735 میلیون یورو دریافت خواهد کرد.

در ضمن به ازای هر برد 800 و هر مساوی 400 هزار یورو به هر تیم پرداخت خواهد شد.

تری بی گناه شناخته شد

کاپیتان چلسی متهم بود که اکتبر گذشته در دیدار مقابل کیو پی آر، به آنتون فردیناند توهین نژادپرستانه کرده است؛ اتهامی که باعث گرفتن بازوبند کاپیتانی انگلیس از تری شد.

سایت گل- بعد از برگزاری 5 جلسه دادگاه، جان تری، کاپیتان چلسی، از اتهام توهین نژادپرستانه به آنتون فردیناند، مدافع کوئینزپارک رنجرز تبرئه شد.

کاپیتان چلسی متهم بود که اکتبر گذشته در دیدار مقابل کیو پی آر، به آنتون فردیناند توهین نژادپرستانه کرده است؛ اتهامی که باعث گرفتن بازوبند کاپیتانی انگلیس از تری شد.

در رای نهایی دادگاه آمده است:" برای دادگاه ثابت نشد که آقای تری نژادپرست است. ما شواهدی دریافت کردیم که این مسئله را رد می کند.

مسئله بعدی این بود که آیا او از الفاظ نژادپرستانه استفاده کرد یا خیر.

علی رغم همه کمک های رسیده، غیرممکن است که با اطمینان در مورد کلماتی که جان تری در آن بازی استفاده کرد، اظهارنظر کرد.

این یک واقعیت مهم است که کسی هیچ مدرکی در مورد صحبت های آقای تری ارائه نکرد."

kasra_khan2003
16-07-2012, 23:05
تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])