مشاهده نسخه کامل
: قد خیلی بلند
سلام من پسرم و 16.5 سالمه قدم خیلی بلنده میخواستم بدونم دارویی چیزی نیست که رشد قد رو کم کنه؟و با بدنسازی چی میگن کار کردن با بعضی از دستگاه های بدن سازی قد رو میسوزونه این موضوع چه قدر صحت داره؟و چه جور ورزشهایی باید بکنم تا قدم خیلی دیگه رشد نکنه؟(لازمه که بگم اصلا بیماری خاصی ندارم و زنتیکی هستش)
Pessimist
22-05-2011, 18:16
اگه بدنسازی میری میتونی بیشتر روی پاهات کار کنی میگن اگه زیاد روی پاها کار کنی سرعت رشد قد خیلی کم میشه.
البته از من میشنوی یه تجدید نظری بکن قد بلند بودن خودش یه مزیت به حساب میاد.
دقیق نمیدونم ولی بین هم دوره ایهام (دوم دبیرستان)نفر دوم هستم از لحاظ بلندی لطفا نگید قد بلن خوبه و فلان و بهمان که گوشم از این حرفا پره فقط لطفا بگید چه جور بدنسازی و چقدر در قد تاپیر داره لازمه که بگم اصلا به هیکل داشتن و زور و بازو فکر نمیکنم فقط میخوام قدم مقداری از رشدش گرفته بشه
آره حرکاته پا تو بدنسازی خیلی رو جلوگیری از افزایش قد تاثیر داره گزینه ی بی خطری هم هست چون نیاز به هیچ داروی خاصی نیست فقط با یه سری حرکات میتونی هم عضلات پات رو قوی کنی هم رشد قدتو به طوره نسبی کنترل کنی اگه به طوره مرتب هم ادامه بدی طی 1 تا 2 سال از تراکمه استخوان های پات کم میکنه در نتیجه پسرفته قد هم میکنی چون من خودم 3 سال تجربه ی بدنسازی دارم اینا رو بهت میگم اگه واقعا قد بلند آزارت میده برو یه باشگاهه بدن سازی ثبت نام کن با یه مربیه خوبه بدنسازی هم مشورت کن بگو یه برنامه خوب واست بنویسه شرع کن به تمرین 5-6 ماه ادامه بده اگه نتیجه بخش بود که انشاالله هست یه چند سالی ادامه بده تا سنت از 20 بگذره چون معمولا بعده بیست سال دیگه رشد طولی تو استخوانها به وجود نمیاد رو حرکات پرسی زیاد تمرکز کن از مربیت بخواه که تو جلسه پا سوپرست هم برات بذاره البته ناگفته نماند نباید از بالا تنه هم قافل بشی سعی کن بعد هر جلسه وزن هاتو سنگین تر کنی تا این کار ثمر بخش تر باشه نیاز به خوردن هیچ گونه دارویی یا مکملی طی این 6 ماه نیست بعد 6 ماه میتونی از مکمل هایی مثل کراتین یا پروتئین استفاده کنی قبله تمرین هم اگه میخوای انرژی کامل داشته باشی از خرما و انجیل خشک استفاده کن امیدوارم که نتیجه بگیری موفق باشی:20::11:
[QUOTE=mami_m2;6118192]آره حرکاته پا تو بدنسازی خیلی رو جلوگیری از افزایش قد تاثیر داره گزینه ی بی خطری هم هست چون نیاز به هیچ داروی خاصی نیست فقط با یه سری حرکات میتونی هم عضلات پات رو قوی کنی هم رشد قدتو به طوره نسبی کنترل کنی اگه به طوره مرتب هم ادامه بدی طی 1 تا 2 سال از تراکمه استخوان های پات کم میکنه در نتیجه پسرفته قد هم میکنی چون من خودم 3 سال تجربه ی بدنسازی دارم اینا رو بهت میگم اگه واقعا قد بلند آزارت میده برو یه باشگاهه بدن سازی ثبت نام کن با یه مربیه خوبه بدنسازی هم مشورت کن بگو یه برنامه خوب واست بنویسه شرع کن به تمرین 5-6 ماه ادامه بده اگه نتیجه بخش بود که انشاالله هست یه چند سالی ادامه بده تا سنت از 20 بگذره چون معمولا بعده بیست سال دیگه رشد طولی تو استخوانها به وجود نمیاد رو حرکات پرسی زیاد تمرکز کن از مربیت بخواه که تو جلسه پا سوپرست هم برات بذاره البته ناگفته نماند نباید از بالا تنه هم قافل بشی سعی کن بعد هر جلسه وزن هاتو سنگین تر کنی تا این کار ثمر بخش تر باشه نیاز به خوردن هیچ گونه دارویی یا مکملی طی این 6 ماه نیست بعد 6 ماه میتونی از مکمل هایی مثل کراتین یا پروتئین استفاده کنی قبله تمرین هم اگه میخوای انرژی کامل داشته باشی از خرما و انجیل خشک استفاده کن امیدوارم که نتیجه بگیری موفق باشی:20::11:[/QUخیلی ممنون دوست عزیز
ما یه عمری خودمونو به در و دیوار می زنیم قدمون بلند شه حالا شما می خواین قدتون کوتاه شه:20:
آخه چرا؟میشه قدتونو بپرسم چقدره؟در ورزش خاصی فعالیت می کنید؟
ارثیه ورزش خاصی هم نمیکنم
وای!!! ببخشید من بالا نوشتم از تراکمه استخوان هات کم میکنه که درستش اینه که باعث افزایش تراکمه استخوانی میشه:25::15:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.