مشاهده نسخه کامل
: سریال ستایش
این سریال به نظر من کاملا اهداف خاصی داشته ... سریال ساختمان پزشکان با تمام ماست مالی ها و آبکی بودنش باز ۲ تا مسئله ای رو یاد مردم داد .
من وقت نکردم ساختمان پزشکان رو ببینم ولی این منشی لوسه (شیرزاد که خودشون به خنگ بازی میزد) حداقل تبسمی نشون میداد روی چهره ما!:20: اون نیمای بدبخت هم از همه طرف ذلیل بود هم از زن هم برادر و پدر و مادر هم از دوست و همه هم ازش سوء استفاده میکردن! صداش یکم بد بود و خشن اما روح و اخلاق ملایمی داشت. این همون نیست که تو مرد جنگلی بازی میکرد واسه بچه ها؟
اون 2 تا چیز چیه؟:31:
milad_gta
30-10-2011, 04:19
منم زیاد این برنامه رو ندیدم چون کلا tv نمیبینم ! نه وقتشو دارم ٬ نه برنامه به درد بخوری دارده ٬ دقیقا اگر فرصت میکردم تنها برنامه ای که چند دقیقه ای میدیدم همین ساختمان پزشکان بود ...
برا مثال یکی از موارد نحوه ارتباط و روابط درون خانواده بود ٬ یکی دیگش پایداری تو گرفتن حق ٬ حتی اگه یه قوطی لوبیا باشه .
M e i s a m
30-10-2011, 04:39
یک خبر فوری:
نرگس محمدی بازیگر نقش ستایش در حرکتی ویژه تشکر خود را از اعضای پی سی ورلد اعلام داشته و از انان در خواست کرد برن به زندگیشون برسن :31:
پایان پیام/
وقتی که مردم ایران توی یک سال 60 روزش رو به گریه و تو سری زدن مشغولند باید انتظار همچین سریال هایی رو داشته باشن
من کلا انگیره ساخت و پخش همچین سریالی رو نفهمیدم.
انقدر از این جور سریال ها و برنامه هایی که غمناک ساختن که چهره مردم ایران عبوس شده
برای کوچکترین مشکل و اختلافی درگیری پیش میاد...فکر میکنید دلیلش چیه؟!
همین برنامه هاااا :13:
گفتوگو با گوهر خيرانديش، بازيگر سريال «ستايش»
زعفرانباجي، تنهايي يك زن مجنون نما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگي در عالم پر دغدغه امروزه سخت و طاقتفرساست، چه برسد به اين كه قرار باشد زندگي را در دنياي بازيگري ادامه دهيد. گوهر خيرانديش كه در چند قسمت پاياني سريال «ستايش» حضور يافته از جمله بازيگراني است كه با نقشهايش، زندگي ميكند. به همين دليل كارش سخت تر است.
شايد دليل متفاوت بودن بازيگران قديمي با بازيگران جديدتر همين باشد كه امثال او بازي ميكنند تا در زندگي فردي و اجتماعيشان موفق باشند نه اين كه زندگي را براي دنياي بازيگري به خدمت بگيرند. خيرانديش نقشهايش را با وسواس انتخاب ميكند و البته نقشش در ستايش به تيپ نزديك است و صد البته به نقش خاله رفعت در سريال سفيد، سياه، خاكستري.
خودش معتقد است اين اولين بار است بدون اين كه تمام داستان را بخواند و از آن خبر داشته باشد، با اطمينان به كارگردان و نويسنده، نقش زعفران باجي را پذيرفته است. اين روزها خيرانديش در حال بازي در سريال «فرات» به كارگرداني مازيار ميري است.
به نظر مي رسد با توجه به طولاني بودن سريال ستايش، پذيرفتن نقش زعفرانباجي را با دقت انتخاب كردهايد؟
اتفاقا كاملا برعكس است.
يعني اصلا سريال ستايش را نديده بوديد؟
نه. حتي تا 2 ماه گذشته اسم آن را هم نشنيده بودم.
پس حالا مثل همه مصاحبهها بايد سوال كنم كه چگونه به اين سريال دعوت شديد و چگونه در آن حضور يافتيد؟
واقعيت اين است كه با آقاي مطلبي، نويسنده سريال صحبت كرديم. خوشبختانه قبل از اين سريال، تجربه بسيار خوب و لذتبخش حضور در فيلم محاكمه (ايرج قادري) را با هم داشتيم كه در آنجا نقش زني افغان توسط اين نويسنده نوشته شده بود كه با همكاري يكديگر توانستيم آن نقش را پرورش دهيم. در اين سريال نيز با پيشنهاد ايشان نقش زعفرانباجي را پذيرفتم.
در واقع آقاي مطلبي، شما را به كار دعوت كردند؟
نويسنده با من صحبت كرد كه چنين نقشي با ويژگيهايش را براي من نوشته است كه اگر من آن را بازي نكنم، نقش را حذف خواهد كرد. بدون اغراق بگويم كه تا آن زمان من نه اسم اين سريال را شنيده بودم و نه ميدانستم كه كارگردان آن، سعيد سلطاني است.
حتما وقتي آقاي نويسنده شنيد كه سريال ستايش را نديدهايد، از پيشنهاد دادن به شما درباره اين نقش منصرف شد؟
نه. اتفاقا او پرسيد الان شما كجا هستيد. گفتم داخل آژانس هستم. گفت از آقاي راننده بپرسيد كه سريال ستايش را ديده است يا نه؟ پرسيدم آقاي راننده شما سريال ستايش را ميبينيد؟ گفت: بله خانم. ما هر هفته جمعهها ميرفتيم خانه پدرخانمم، اما از زماني كه پخش اين سريال شروع شده ترجيح ميدهيم در خانه بمانيم و سريال را تماشا كنيم. راستش من تعجب كردم و تازه آن زمان متوجه شدم كه كارگردان سريال، سعيد سلطاني است. تجربه خوب بازي در سريال «ميعاد در سپيدهدم» را كه همبازي همسر مرحومم جمشيد اسماعيلخاني بودم را، در ياد داشته و از آن زمان به بعد، هرزمان پيشنهاد كار از طرف سعيد سلطاني ميشد يا من فرصت كار نداشتم يا اينكه با كارهاي ديگر زندگيام تداخل داشت. اين بار نيز مشغول بازي در فيلم «روييدن در باد» به كارگرداني رهبر قنبري بودم و نتوانستم براي اين نقش زمان و انرژي كافي بگذارم.
يعني قرار بود كه نقش زعفرانباجي طولانيتر از اين چند قسمتي باشد كه در آن حضور داريد يا اينكه چيزي متفاوتتر از ويژگيهاي ظاهري كه اكنون از اين نقش ميبينيم؟
ابتدا به دليل مشغله كاري من فرصت ايده دادن درباره اين نقشي كه معتقدم كمي نزديك تيپ است، كمتر پيش آمده، حتي بعد از اولين تست لباس علاقهمند بودم كه اين نقش شكل بهلولواري به خود بگيرد، چون اين زن بهظاهر كمعقل ميآيد، اما در حقيقت عاقل است و كاملا متوجه زندگي خودش است و صد البته متوجه سفليمحله و عليامحله هم هست. اين بسيار تعيينكننده بود. من به نويسنده پيشنهاد كردم كه گذشته زندگي اين نقش را هم به بيننده نشان دهيم.
اتفاقا همين سوال را از شما داشتم كه در سريالي با شخصيتهاي زياد و داستان طولاني، پس چرا زعفرانباجي اينقدر دير ميآيد و زود هم ميرود؟
از طرفي فرصت كمي براي فكر كردن درباره حضور در اين نقش داشتم و جداي از شكل ظاهري اين آدم كه دوست داشت ظاهري تميز و پاكيزه و به دور از آلودگيهاي شهري داشته باشد نه اينكه لباس نو و شيك بپوشد، اما دوست نداشتم اين نقش را با موهاي ژوليده و دندانهاي خراب ارائه كنم. زعفرانباجي از آنجا كه خيلي چيزها را ميداند، ميخواستم همين آگاهي او باعث ماندن او در آن مكان شده باشد.
حالا كه به شكل ظاهري اين نقش و نزديك بودنش به تيپ اشاره كرديد، همانطور كه در ابتدا هم گفتم با ديدن اين نقش، نقش خالهرفعت در سريال سفيد، سياه، خاكستري به يادم آمد.
بله. گروه تمام برنامههاي خود را براي اين نقش چيده بود و من دير توانستم براي هيبت ظاهري اين نقش فكر كنم. حتي به نظرم تست گريم اين نقش ابتدا عجيب و غريب آمد. در حالي كه دوست داشتم اين نقش، پاكيزه، وسواسي و سفيد باشد و به شكلي آن را نشان دهيم كه وسواسهايش او را از شهر دور نگه داشته است و حتي گارياي كه او تمام زندگياش را با آن حمل ميكند، جزئي از شخصيت او باشد.
درباره شخصيت دروني و ويژگيهاي رفتاري اين نقش كه كاملا متفاوت با ظاهرش است، بيشتر برايمان توضيح دهيد.
زعفرانباجي وقتي با ستايش صحبت ميكند، به خاطر يك لقمه نان ميگويد به حرف خان گوش دهيد اما وقتي خان ميرود، ميگويد به حرفش گوش نكنيد، چون ديگر دوران خان بازي تمام شده است يا وقتي كنار ستايش نشسته و او گريه ميكند، زعفرانباجي شعر ميخواند تا ستايش را بخنداند ولي بعد به او ميگويد كه ازدواج كن تا مثل زعفرانباجي تنها نماني. در واقع زعفرانباجي اين حرف را ميزند و حس دروني خود را به نمايش ميگذارد تا گذشتهاي از خود نقش نيز بيان شود.
پس اگر براي اين نقش، زمان بيشتري داشتيد، ما زعفرانباجي را گونهاي ديگر ميديديم؟
بله، اگر زودتر به اين كار ميپيوستم و درباره نقش صحبت ميكردم، از اين نقش، نقشي ميساختم كه نه تكرار باشد و نه شبيه يا نزديك به تيپ. در حقيقت آنچه ميخواستم اين بود كه مثلا زمان جنگ ميان دو محله به عنوان مثال كسي عاشق زعفرانباجي بوده يا اينكه به دلايل ديگر، او نخواسته ازدواج كند كه حالا تنها مانده است.
اما اكنون هم كه دير آمديد نقشي به يادماندني باقي گذاشتيد، قبول داريد؟
تا نظر شما چه باشد، اما بايد بگويم كه اكثر صحنهها مثل آن صحنهاي كه من در بالكن نشستهام، آقاي عزيزي روبهروي من نيست و قبلا صحنههاي او گرفته شده است و او به سفر رفته بود يا همان صحنهاي كه آقاي عزيزي فانوس را از من ميگيرد و ميرود باز صحنهاي است كه بازي من به دليل مشغلهاي كه داشتم، به تنهايي گرفته شده است.
يك سوال ديگر؛ نقشهايي مثل زعفرانباجي كه نياز به واكنشهاي بيروني بسيار دارد آيا نياز به فيزيك يا انجام فعاليتهاي خاص قبل از ارائه اين نقش هست يا اينكه قبل از آن بايد در يك تئاتر حضور يافت؟
ابتدا بگويم كه من روزم را با ورزش آغاز ميكنم و هر زمان كه از خواب بلند ميشوم با هر گونه مشغله كاري كه دارم ورزش را فراموش نميكنم اما براي اين نقش، كار خاصي انجام ندادم.
اكنون كه در اين كار بازي كرديد، سريال را چطور ميبينيد؟ به نظر شما سريال ملودرام كه با اشك و آه و ناله همراه است، براي مخاطب امروز كه با رسانههاي صوتي و تصويري ديگر ميتواند شاهد صحنههاي شاديبخشتري باشد، جواب ميدهد؟
به نظرم درباره نمايش سريالهاي كشدار و اشك و آهي كه شما نام ميبريد و در هر يك از شبكههاي ماهوارهاي مردم دنيا از آن استقبال ميكنند، مردم ايران نيز علاقهمند ديدن اين گونه سريالها در تلويزيون ملي خودمان هستند و تجربه نشان داده كه خسته هم نميشوند.
آيا خودتان فرصت تماشاي تلويزيون را داريد؟
نه من واقعا فرصت ندارم كه تلويزيون تماشا كنم اما اگر در خانه باشم حتما دوست دارم كه همه كانالهاي تلويزيوني خودمان را ببينم، از سخنرانيها تا فيلم مستند و حياتوحش. علاقهمندم ببينم كه از تلويزيون خودمان چه چيزهايي پخش ميشود.
و سوال آخر اين كه منتظر نمايش سريال، فيلم يا حضور در تئاتري نيستيد؟
منتظر اكران فيلم «خنده در باران» و همين طور فيلم «شش نفر زير باران» به كارگرداني آقاي عطشاني هستم.
جالب است به شباهت اسم فيلمها دقت كرديد؟!
بله. به خاطر همين ممكن است نام اين دو فيلم تغيير كند.
و حرف پاياني شما چيست؟
قرار بود در نمايش «خورده خانم» به كارگراني كيومرث پوراحمد بازي كنم كه فرصت آن پيش نيامد و حسرت آن را ميخورم و ديگر اين فرصت بازي در نمايش «بازيگر و زنش» نوشته علي نصيريان را هم نيافتم.
مريم درستاني / جام جم
روزنامه جام جم يكشنبه 08 آبان 1390
Mehran-King
30-10-2011, 13:24
گمونم اونجوری بشه :دی توی پست قبلیم گفتم!
پسر ستایش محمد با پسر اولیا محله که پدر ستایش نجاتش داد در خواهد افتاد :دی شایدم دوست شدن معلوم نیست!
حشمت فردوس هم فکر کنم هنوز هنوزا نمیمیره! محمد بزرگ میشه! خواهرش بزرگ میشه! و اینکه تصمیم با فکر و ذهن محمد خواهد بود :دی
Golbarg01
30-10-2011, 15:22
نرگس محمدی رو اگر به عنوان نقش خود ستایش هم نخوان ازش استفاده کنن می تونن نقش دختر ستایش رو که در آینده بزرگ میشه بدن بهش بازی کنه.
تا همچنان در سریال حضور داشته باشه
pink oak
30-10-2011, 17:30
با احترام به همه طرفداران سریال ستایش از جمله مامان خودم ولی من حالم ازین سریال بهم میخوره
mr_khodaei2008
30-10-2011, 19:12
بلاخره تموم شد ولي بياين فصل 2 رو پيش بيني كنيم:
من 2 تا نظر دارم :
1- فيلم كه به احتمال زياد از 20 سال بعد شروع ميشه بچه هاي ستايش بزرگ شدن و پسرش به طور اتفاقي با صابر و يا حشمت فردوس اگه نميره اشنا ميشه و بعد از مدتي ميفمه كه اونا كين
2- پسرش كه بزرگ شد ستايش بهش ميگه خونواده پدرش كيا بودن و براي گرفتن ارث پدرش ميره سراغ اونا
شما چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين نرگس محمدي اعلام كرده همچنان در حال گريه كردن هستم تا بهم نقش ستايش رو در قسمت دوم بدن تا اونجا بتونم بهتر گريه كنم بازي كه نميتونم بكنم فقط ميتونم خوب گزيه كنم.
آخر سال 91 ظاهرا پخش میشه.. چه ضد حالیه اگه بزارن تو عید یا نزدیکش پخش کنن!!
من منتظر بودم همین حالا تموم بشه آخرشم تو یک قسمت نشون بدن برن پی کارشون ما رو مچل کردن! حالا تازه قول فصل دوم هم میدن! لابد فکر کردن جومونگه!!!! حالا چه طوری شد تصمیم گرفتن ادامه بدن! با نظر مردم که نبوده! آخه فیلم دیگه ای نداشته خوب همه مخاطبانی که تلویزیون میدیدن فقط یک گزینه داشتن دیگه!
همینطور دائم یکی پس از دیگری دائم مردم رو دق میدن و عصبیت و خشونت تو جامعه رواج میدن و دوری مردم از هم به خاطر همین روحیات بدی که بهشون تزریق میشه.
کاشکی پول رو نمیدادن به اینا و خرج دو تا سریال خوب میکردن یا لااقل این چیزا رو نمیساختن و بودجش رو نگه میداشتن از آگهی های بازرگانی میکاستند که دیگه اینم واقعا شورشو در آوردن هی وسط تبلیغات فیلم میزارن!!!
نظرات شخصی بود:8:
Lady parisa
31-10-2011, 09:28
دوستان من میترسم! در دو یا سه قسمت پنجشنبه یا جمعه به صورت فیلم پخش بشه!
همونطور که می بینید دیشب این سریال مزخرف چهارخونه رو پخش کردن!
خدایی خجالت آوره
mr_khodaei2008
01-11-2011, 18:32
چرا نميايد فصل 2 را پيش بيني كينم؟
Mehran-King
01-11-2011, 18:37
فکر کنم همه از این سریال اونم قسمت آخرش خوششون نیومده به همین دلیل کسی نمیاد نظری بده :/
اتفاقا سریال خیلی خوب و خوش ساختی بود.و راجب فصل بعد احتمال زیاد موفقیت ستایش در تربیت فرزندانش رو نمایش میده و البته عاقبت پدرشوهر مغرورش
منم موافقم. سریال خوبی بود. حسابی ما رو سرگرم کرد.
مثل همه سریال ها حتما بی عیب نبوده ولی در مجموع راضی کننده بود.
ماجراش تقریبا واقعی بود.
از این نمونه ها که پدربزگ میخواد بچه ها رو از عروسش بگیره تو آشناهامون دیدمه. اتفاقا پدربزرگه موفق شد بچه ها رو بگیره و عروس هم بعدا دوباره ازدواج کرد.
Golbarg01
15-11-2011, 20:59
نرگش محمدی نوه واقعی جمشید مشایخیه؟
امروز تو برنامه گلخانه اینو گفت.
این کلیپو ببینید حتما ببنید نرگس محمدی واقعا چیه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه تیپ افتضاحی داره
تا الان فكر ميكردم به تلويزيون ايران اميدي هست و مردم سطح سليقشون رفته بالا امروز فهميدم واقعا وضع خرابه........
امروز صبح نرگس محمدي آورده بود باهاش صحبت ميكرد ميگفت شما واقعا عال بازي ميكنيد و خيلي استعداد داريد. گفتم حالا اشكال نداره طرف واسه اينكه برنامش به روز باشه اينو آورده ولي بعدش گفت ما 19000 :18::18::18: تا اس ام اس داريم كه از شما تعريف كردن..... اينو كه گفت ميخواستم با سر برم تو تلويزيون......:19::19::19::19::19:
من موندن اينا از چي اين نرگس محمدي خوششون اومده؟ بازي كه يه چيزي در حد افتضاح بازم بدتر..
قيافه داره كه نداره استيل داره كه نداره همون گريه كردنم كه كل سريالو با اون جمع كرد خوب بلد نيست فقط با قطره ميتونه گريه كنه.....
نرگش محمدی نوه واقعی جمشید مشایخیه؟
امروز تو برنامه گلخانه اینو گفت.
نه دوست عزیز نوه واقعیش که نیست! تریپ تعریف تمجید بود که بعد اینکه نرگس محمدی کلی حرف زد که مایه افتخار من بوده با استاد مشایخی بازی کردم و .... (تابلو بود حرف دلشو میزد و هیچ اغراقی هم نمیکر) بعد استاد مشایخی هم فرمودن واقعا خانم محمدی مثل نوه واقعیم میمونن و ....:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه تیپ افتضاحی داره
من قبلن خوشم میومد ازش اما این فیلمه رو دیم حالم ازش بهم میخوره:2:
چرا اینقدر وله؟
عجب استیلی! ماشالله گوشت لقمه!
تیپش شبیه....هایی است که تنشون میخاره.
چه سبکه. آدم رو وسوسه میکنه یه متلک توپ بپرونه بش.:31:
این بازیگرای ما با این تیپ و رفتارهاشون، خدا میدونه پشت صحنشون چه خبره.
حالا به حرفهای سلحشور پی می برم.
عجب استیلی! ماشالله گوشت لقمه!
تیپش شبیه....هایی است که تنشون میخاره.
چه سبکه. آدم رو وسوسه میکنه یه متلک توپ بپرونه بش.:31:
این بازیگرای ما با این تیپ و رفتارهاشون، خدا میدونه پشت صحنشون چه خبره.
21-11-2011, 22:30
عمیقا متاسفم واسه این طرز تفکرتون !!
alone_boy
21-11-2011, 22:44
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه تیپ افتضاحی داره
از نظر من برای یه بازیگر زن فوق العاده زشته که اینقدر سبُکسَر باشه . . .
pcforlife
21-11-2011, 23:32
چه حوصله ای دارید دوستان...:46: خوب این ظاهر واقعی این بنده خدا (نرگس محمدی) هستش (سبک یا سنگین)... توقع دارید نرگس محمدی و عکسهاش و ویدئو هاش رو با ظاهر کارکتر ستایش ببینید؟! اینکه نرگس محمدی ظاهرش با ستایش 180 درجه متفاوته یه حقیقته... اما این تیپ ظاهری تو کشور ما چیز غریبی نیست... شما کافیه تو بخشی از شهر خودتون مقادیری پیاده روی کنید تا مواردی عجیب غریب تر رو ببینید... اینکه چه ظاهری درسته و چه ظاهری غلطه، بسته به دیدگاه هر انسانی راجع به این موضوع هست و تفاوت در اون دیدگاه ها اتفاق جدیدی نیست... اگه دیدگاه رو به دو بخش کلی "معتقد به اصول های مذهبی" و "معتقد به اصول هایی مختلف (درصدی مذهبی و درصدی غیر مذهبی)" تقسیم کنیم (که به قطعیت نمیشه گفت کدومشون خوب مطلق یا بد مطلق هستند و البته به شخصه در جایگاهی نیستم که راجع بهش اظهار نظر کنم)، میتونم به ضرس قاطع بگم که بانوان بازیگرمون، از بخش دوم تقسیم بندی هستند... چون فکر نکنم دختر یا زنی که به اصول مذهبی اعتقاد داره (نوع پوشش ظاهری بخشی از اونه) و علاقه به بازیگر شدن داره، بتونه (یا بزارن) بازیگر بشه (حالا شناخته شده یا یه درجه پایین تر)...
با توجه به این موارد به نظر من جناب سلحشور باید توجه داشته باشند که اگه بخوایم با صرفا اصول مذهبی پیش بریم، مرد ها باید گریم می شدند و صداشون رو نازک می کردن و لباس زنونه می شدند و فرضا رل زلیخای "یوسف پیامبر" رو میسپردند به عباس خاکپور آدم برفی و سینمای وطنی یه چیزی میشد مثل استادیوم آزادی... کلا مردونه!
اما این تیپ ظاهری تو کشور ما چیز غریبی نیست... شما کافیه تو بخشی از شهر خودتون مقادیری پیاده روی کنید تا مواردی عجیب غریب تر رو ببینید...
نه بابا!
والا ما تو شهرمون هم چین تیپ هایی نیست.
خیلی می بخشید اینو میگم. شرمنده،اما اگه هم چین تیپهایی بیان تو شهر ما دو سوته بر و بچ اراذل ترتیبش رو میدن!
تیپ ایشون در حد تیپ یه آدم سالم و با فرهنگ نیست.
از نظر من برای یه بازیگر زن فوق العاده زشته که اینقدر سبُکسَر باشه . . .
مخصوصا وقتی که مردم اونو با حجاب اون رفتار مظلومانه دیدن. مخصوصا وقتی که باباش نویسنده ستایش باشه! این دیگه هر فیلمی بازی کنه مردم باورشون نمیشه. حالا فصل دوم نیاد ولی این فصل دوم رو با نظر مردم میخوان بسازن؟ باز شبامونو میخوان خراب کنن!
اوووووووووووووووو همچین گفتین باید کلیپ رو ببینید که اول فکر کردم کار زشت و قبیه ای انجام داده بنده خدا داشته تو فرودگاه یه مجله میخریده دیگه لباسشم که موردی نداشته بدتر از این هم پیدا میشه چه سینما چه مردم عادی که دیگه بدترش رو میشه دید از مردم عادی
کسی که باید محکوم بشه اونیه که مثل روانی ها میگه ستایش خانوم داره کتاب میخره ، ستایش خانوم داره کتاب میخره مشکل ما این جور موارد هست که فکر میکنه مجله خریدن یه بازیگر و اینکه داره اون موقع به احترام طرفداراش وایمیسه که عکس بگیرن کار زشتی هست و مثل یه ادم حیض شعر میگه!!!
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
مخصوصا وقتی که مردم اونو با حجاب اون رفتار مظلومانه دیدن. مخصوصا وقتی که باباش نویسنده ستایش باشه! این دیگه هر فیلمی بازی کنه مردم باورشون نمیشه. حالا فصل دوم نیاد ولی این فصل دوم رو با نظر مردم میخوان بسازن؟ باز شبامونو میخوان خراب کنن!
پس شما اگه بازیگر های دیگه رو ببینی چی میگی؟ فکر کنم کلا باید فیلم و تلویزیون رو بزاری کنار
فکر کردی همه بازیگرا واقعا همونی هستن که تو فیلم نشون میدن؟
این وبلاگ حرف قشنگی نوشته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچرا ستايش خانم ؟ چرا ؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ستايش در فرودگاه تهران و همه دوربين به دست و ...
نكات قابل تأمل :
*** وضعيت حجاب ستايش ،
*** بي غيرتي مردم ،
*** تسليم بودن ستايش! ،
*** بي تفاوتي مسئولين فرودگاه ،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehran-King
22-11-2011, 17:03
ابتذال در سینمای ایرانی که میگن همینه ...
چه حوصله ای دارید دوستان...:46: خوب این ظاهر واقعی این بنده خدا (نرگس محمدی) هستش (سبک یا سنگین)... توقع دارید نرگس محمدی و عکسهاش و ویدئو هاش رو با ظاهر کارکتر ستایش ببینید؟! اینکه نرگس محمدی ظاهرش با ستایش 180 درجه متفاوته یه حقیقته... اما این تیپ ظاهری تو کشور ما چیز غریبی نیست... شما کافیه تو بخشی از شهر خودتون مقادیری پیاده روی کنید تا مواردی عجیب غریب تر رو ببینید... اینکه چه ظاهری درسته و چه ظاهری غلطه، بسته به دیدگاه هر انسانی راجع به این موضوع هست و تفاوت در اون دیدگاه ها اتفاق جدیدی نیست... اگه دیدگاه رو به دو بخش کلی "معتقد به اصول های مذهبی" و "معتقد به اصول هایی مختلف (درصدی مذهبی و درصدی غیر مذهبی)" تقسیم کنیم (که به قطعیت نمیشه گفت کدومشون خوب مطلق یا بد مطلق هستند و البته به شخصه در جایگاهی نیستم که راجع بهش اظهار نظر کنم)، میتونم به ضرس قاطع بگم که بانوان بازیگرمون، از بخش دوم تقسیم بندی هستند... چون فکر نکنم دختر یا زنی که به اصول مذهبی اعتقاد داره (نوع پوشش ظاهری بخشی از اونه) و علاقه به بازیگر شدن داره، بتونه (یا بزارن) بازیگر بشه (حالا شناخته شده یا یه درجه پایین تر)...
با توجه به این موارد به نظر من جناب سلحشور باید توجه داشته باشند که اگه بخوایم با صرفا اصول مذهبی پیش بریم، مرد ها باید گریم می شدند و صداشون رو نازک می کردن و لباس زنونه می شدند و فرضا رل زلیخای "یوسف پیامبر" رو میسپردند به عباس خاکپور آدم برفی و سینمای وطنی یه چیزی میشد مثل استادیوم آزادی... کلا مردونه!
دوست عزيز من با موافقم كه سينماي ما احتياج به جنس زن داره ولي ببينيد ايشون از اونجا كه با سينما و تلويزيون سرو كار داره ودر كل با هنر سرو كار داره مثلا در ذهن مردم يه انسان هنر مند و با فرهنگ شناخته ميشه و به خاطر همين ممكنه الگوي بسياري از افراد باشه و وقتي اينطوري ظاهر ميشه درصد مذهبي و غير مذهبي
مردم هر كدوم يه جور به قضيه نگاه ميكنن به اين صورت كه اون درصدي از مردم كه به اصول مذهبي پايبند هستند نسبت به هنر و فرهنگ سينما و كلا نسب به هنرمندامون بي اعتماد ميشن و همه رو به يه چشم ميبينن و اين براي سينما و تلويزيون خيلي مضره و اما قشري از جامعه كه مذهبي نيستند ايشون رو الگوي خودشون قرار ميدن و ميگن اون طرف كه هنرمند يه چهره مردمي هم هست اينطوري ميگرده چرا من اينطوري نگردم.....
و اما اينم بگم اونايي يه سرو كاري با سينما دارن ميدونن كه اينطوري هم كه شما ميگيد نيست و خيلي خانم هاي خوب و بافرهنگي تو سينماي ما وجود داره كه سال هاست تو اين حرفه كار ميكنن و به اين كارها هم هيچوقت تن نميدن. هر چند نابازيگراني مثل اين خانوم در سينما زياده.
پس شما اگه بازیگر های دیگه رو ببینی چی میگی؟ فکر کنم کلا باید فیلم و تلویزیون رو بزاری کنار
فکر کردی همه بازیگرا واقعا همونی هستن که تو فیلم نشون میدن؟
من زیاد فیلمهای تلویزیون رو نگاه نمیکنم چون اولا خیلی سطح پایین هست و همش رو اعصابه مردمه یا وقت تلف میکنه.. بسه دیگه هر چی سختی کشیدیم تازه اینجا هم به رخمون میکشن دروغ و راست!!
بازیگرهای دیگه بعضیها لااقل رفتارهای خیلی ضایعی ندارن مثل این. بازیگر باید توی دنیای واقعیش هم فیلم بازی کنه. الان من و شما اینو دوباره با چادر تو یه فیلم ببینیم سخته باور کردن نقشش چون واقعیتش دائم تو ذهمونه.
این فیم ستایش هم دیگه دور هم بودیم جمعه شبها و چیز دیگه ای هم نداشت ببینیم منم یه چند دقیقه ایش رو میدیدم و باقیش رو میپرسیدم چی شد! :5:
به هر حال این دیگه واقعا خیلی وضع ظاهریش زننده است و باید حرمت نقشش رو حداقل تا مدتی نگه داره نه اینکه هنوز سریال تموم نشده بیاد اینطوری رفتار کنه . نمیتونست طاقت بیاره فیلم باباش تموم بشه بعد بیاد نظر مردم رو نسبت به خودش برگردونه!؟
اون ستایش با حجاب غیرتی کجا و این کجا !!
هر کسی نظر خودش رو داره یکی ظاهر اینطور دوست داره یکی اعتدال رو و یکی حجاب سفت و سخت رو!
اما این حداق کاری کرد که من به شخصه همون یکی دو دقیقه ای رو هم که میدیدم دیگه از خیرش گذشتم چون نه باورش داشتم دیگه و نه اعصابی میزاشت همش دعوا و درگیری و فرار و کشمکش (کشاکش!)
اطرافیان من هی مینشستم غصه این رو میخوردن و تا هفته بعد هی اعصاب همه خرد بود سر این و همه کار رو زندگی مردم رو مختل کرده بود بعد میبینن این دختر خانم مظلوم چادری در به در هنوز فیلمش تموم نشده واسه خودش داره اینطوری میچرخه فیلمش میاد که تو خیابون هر چی دست بلند میکنه با اون وضعش هیچ تاکسی و سواری واسش نگه نمیداره!
من قصد جسارت به شخص رو نداشتم بلکه به کاراکتر داستانیش انتقاد کردم که چه زود رنگ و لعاب معنویش رو از دست داد!
امیدوارم دیگه فصل دومش هم ساخته نشه چه بازیگراش باشن و چه عوض بشن.
مگه با نظر مردم بوده!!
چرا واقعا فیلمهای ما (تلویزیونی و سینمایی) اینقدر بد شده که ارزش دوباره دیدن رو هم ندارن! همش جنگ اعصابه!:2:
:5:
«ستايش 2» فروردين 91 كليد ميخورد
جام جم آنلاين، شنبه 05 آذر 1390 : با كامل شدن فيلمنامه، قسمت دوم سريال «ستايش» ابتداي سال 91كليد ميخورد.
سعيد سلطاني، كارگردان اين مجموعه با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: با كامل شدن فيلمنامه، اميدوارم بتوانيم در ابتداي سال 91 ـ فروردين ـ «ستايش» را كليد بزنيم.
اين كارگردان ادامه داد: فعلا متنها در حال آماده شدن هستند و تغييراتي كه مدنظرمان بوده، اعمال ميشود. تصميم داريم با متن پيش برويم و زماني كه اطلاعات بيشتري به دست آورديم، كار را ادامه دهيم.
وي يادآور شد: سعيد مطلبي در حال كار كردن روي فيلمنامه و مشغول تقسيمبندي قسمتها و حوادث است.
كارگردان «ستايش» درباره انتخاب بازيگران سري دوم اين سريال نيز گفت: با مريلا زارعي صحبتهاي مقدماتي شده و منتظريم با پيش رفتن فيلمنامه، حضور او، قطعيتر و روشنتر شود.
سلطاني افزود: در سري دوم، قطعا يك سري بازيگر جوان اضافه ميشوند و چند بازيگر از فصل اول نيز حضور خواهند داشت.
اين كارگردان تلويزيون خاطرنشان كرد: مراحل پيشتوليد ما، بيشتر به متن مربوط است كه هنوز به پايان نرسيده؛ قصد ما اين است كه سريالي حداقل 30 قسمتي بسازيم. تعداد دقيق، وقتي مشخص ميشود كه بيشتر پيش برويم و ببينيم قصه تا چند قسمت جا دارد.
pink oak
27-11-2011, 12:19
همه بازیگرا همینجورین به جز چن تاشون.دیگه نه جای تعجب داره نه جای حرص خوردن:31:مثلا گلزار نقش عزرائیل و بازی کرده که اونم یکی از فرشته هاست حالا لزوما گلزار فرشتس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! توی خارج بازیگرا ظاهر و باطن یکین ولی توی ایران به خاطر شرایط مجبورن که جلوی دوربین یه جور باشن پشت دوربین یه جور دیگه.زیاد اهمیت ندین شما زندگی خودتون و بکنین این جماعت هنر هفتم اکثرا هفت رنگن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.