مشاهده نسخه کامل
: سریال ستایش
NirvanaH
12-08-2011, 19:01
قربونه دهنت
شماهایی که از فیلم بدتون میاد واسه چی یه ساله دارید دنبالش میکنید و به قول دوستمون تندتند اوق میزنید
معلومه که از فیلم خوشتون میاد وگرنه این همه مدت دنبالش نمیکردید!...:27:
نه دوست عزیز من که قسمت سوم یا چهارم بود که کامل دیدم+ یکی دو قسمت آشنایی ستایش به زیدش و مابقی رو دنبال نکردم وگرنه کارم تا حالا به بیمارستان و شایدم مرگ میکشید!!!!
حامد:11:
moucker_boy
12-08-2011, 19:02
مگه مجبورتون کردن که ببینید پشتشم اوقق بزنید :27:
قربونه دهنت
شماهایی که از فیلم بدتون میاد واسه چی یه ساله دارید دنبالش میکنید و به قول دوستمون تندتند اوق میزنید
معلومه که از فیلم خوشتون میاد وگرنه این همه مدت دنبالش نمیکردید!...
به چن دلیل ما این سریالو نگاه می کنیم:
1. تا وقتی اینجا ایرانه، ما هیچ فیلمی نداریم تا نیگا کنیم. پس مجبوریم که نیگا کنیم.
2. وقتی خونواده با تعصب کامل پای این فیلم می شینن ما هیچ شیکری نداریم که بخوریم. پس دوباره مجبور می شیم که فیلمو نیگا کنیم.
3. باید این فیلمو نیگا کنیم تا بتونیم جواب شما ها رو که طرفدار این فیلمینو بدیم یا نه؟ پس برای سومین بار هم مجبور می شیم که این سریال رو نگاه کنیم.
4. تو این فیلم به جز ستایش که خیلی مصنوعی بازی می کنه :2:، بازیگرای دیگه ای هم هستن. مثل حشمت فردوس که به نظر من بهترین بازیگر این سریاله و خیلی هم طبیعی بازی می کنه.
حالا دیگه شما طرفدارای این سریال به ما ها که طرفدارش نیستیم گیر ندین. مگه ما به شما چیزی می گیم که شما برای پست انتقادی می زنین؟
حالا برید پیه کارتون این همه م به ما گیر ندین. مگه نه... :47:
.
.
.
NirvanaH
12-08-2011, 23:07
به چن دلیل ما این سریالو نگاه می کنیم:
1. تا وقتی اینجا ایرانه، ما هیچ فیلمی نداریم تا نیگا کنیم. پس مجبوریم که نیگا کنیم.
2. وقتی خونواده با تعصب کامل پای این فیلم می شینن ما هیچ شیکری نداریم که بخوریم. پس دوباره مجبور می شیم که فیلمو نیگا کنیم.
3. باید این فیلمو نیگا کنیم تا بتونیم جواب شما ها رو که طرفدار این فیلمینو بدیم یا نه؟ پس برای سومین بار هم مجبور می شیم که این سریال رو نگاه کنیم.
4. تو این فیلم به جز ستایش که خیلی مصنوعی بازی می کنه :2:، بازیگرای دیگه ای هم هستن. مثل حشمت فردوس که به نظر من بهترین بازیگر این سریاله و خیلی هم طبیعی بازی می کنه.
حالا دیگه شما طرفدارای این سریال به ما ها که طرفدارش نیستیم گیر ندین. مگه ما به شما چیزی می گیم که شما برای پست انتقادی می زنین؟
حالا برید پیه کارتون این همه م به ما گیر ندین. مگه نه... :47:
.
.
.
:40:قربون آدم منصف و نکته بین:40:
mehdi_pro2
12-08-2011, 23:14
این فیلم داره زمان جنگ رو نشون میده؟ اون موقع هم شمال و جنوب تهران این همه با هم فرق داشته؟
آخه شاگرد هندونه فروشه به اُستاش گفت اینجا مثل شمال تهرون نیست که مردم تا ساعت 11 صبح بخوابن! :31:
چه سوتی گنده ای !
اونجا که ستایش واسه اون پسره کتاب درسی خریده دیدید ؟!
اگه اشتباه نکنم کتاب عربی بود.
مثلا زمان جنگه ولی کتاب عربیاش واسه همین حالا بود :31:
اون موقع که کتاب عربیش این شکلی نبوده :21:
SA3EDLORD
12-08-2011, 23:51
شمام میشینین برای اینکه از سریالا سوتی بگیرین میبینینشون ها : دی
سخت نگیرین بابا......:)
amirhoseinmehri
13-08-2011, 07:38
اگه فیلم it crowd رو میذاشتن هم محتواش بیشتر بود هم بیشتر طرفدار داشت.:31:
Lady parisa
13-08-2011, 09:15
با تمام احترامی که برای طرفداراش توی پی سی قائلم! حاضر نیستم حتی صدای سریال رو از توی اتاق بشنوم!
و متاسفم برای صداو سیما و سینمای ایران که افراد تاپ مثل ارجمند با این سابقه بازیگری مجبوره توی این مدل سریالای سطح پائین بازی کنه!!!
M . Sayid
13-08-2011, 09:24
دقيقا - ستايش رفته جز مقدسات !!!
Saeed System
13-08-2011, 09:27
دلیلش چیه که ستایش بچه هارو نمیبره پیش پدر شوهرش بزرگ کنه؟
پدر شوهرش که پولداره میتونه یه زندگی خوب فراهم کنه برا ی بچه هاش
فقر فساد میاره ...کدوم زن تنهایی میتونه از پس خرج و مخارج زندگی با 2 تا بچه بر بیاد....فقط یه گوشت کیلویی 20 هزا رتومنه
کرایه خونه و پول آب و برق هزار تا خرج و مخارج دیگه بماند
ستایش باید از خداش هم باشه بره پیش پدر شوهرش بچه هاش تو رفاه بزرگ بشن
خود فقر کینه و عقده میاره..
مثلا منی که بابام ماشین نداره وقتی میبنم پسر فلانی زانتیا سوار میشه عقده ای میشم
مثلا منی که بابام ماشین نداره وقتی میبنم پسر فلانی زانتیا سوار میشه عقده ای میشم
خداییش ...شرایط وقتی بد تر میشه که ببینی پسر طرف که زانتیا سوار میشه سنش قانونی نیست اما چون آقا زاده است گواهینامه داره ؟؟؟؟!!! :18:
من موندم چرا این ستایش نمیره یه دو هفته نزدیک خونه حشمت فردوس چادر بزنه :31::41: سه سوت کله پا میشن کل خانواده حشمت خان ..عروسش که دوبار دیدش سکته ناقص زد:5: ... هنوز حشمت خیلی جون سخته که طوریش نشده !!!!!!!!!!!!!!
قرار بود ماه رمضان نشون ندن پس چی شد . خدارو شکر شام و افطار رو با هم می خوریم وگرنه مجبور بودیم بشینیم فیلم ببینیم اونم موقع شام !!! شام خوردن با اعمال شاقه !!!
NirvanaH
13-08-2011, 11:15
قرار بود ماه رمضان نشون ندن پس چی شد . خدارو شکر شام و افطار رو با هم می خوریم وگرنه مجبور بودیم بشینیم فیلم ببینیم اونم موقع شام !!! شام خوردن با اعمال شاقه !!!
دیگه باید سوخت و ساخت!!!
قسمت های اول فیلم رو نگاه میکردم ولی بعد از چند قسمت دیدم واقعا فیلم جالبی نیست و
زیاد ابکی هست خوشم نیومد از فیلم من موندم چرا کارگردان میخواد زیادی فیلم رو ککککشششششششش
بده...
Lady parisa
13-08-2011, 12:55
چرا کارگردان میخواد زیادی فیلم رو ککککشششششششش
یعنی واقعا شما نمیدونی چراااااااااااااااااا؟
پس توی ایران زندگی نمیکنی! یا فیلم ایرانی نمی بینی یا .....
یه نمونه ساده:(ستایش خانوووووووم)
من قبلا هم گفتم ماها عادت داریم توی رنج زندگی کنیم و بعد بگیم خدا اون دنیا اجر و ثوابشو می ده
moucker_boy
13-08-2011, 13:19
حالا این دیالوگ ستایشو ندیدین:
ـ من بهترین لحظات زندگیم رو تو اینجا گذروندم.
با این دیالوگش هر چی طاهر و امثال طاهر رو به گند کشید.
من نمیدونم این ستایش چرا فقط می خواد بگه که منم آدم خوبیم؟
حالا خوبه همه رو اون کشته ها!!!!!!
وقتی هم که می خنده از چشاش اشک جاری میشه. می خواد بگه که منم مظلومم.
حالا خوبه همه رو اون کشته ها!!!!!! :31:
.
.
.
یعنی واقعا شما نمیدونی چراااااااااااااااااا؟
پس توی ایران زندگی نمیکنی! یا فیلم ایرانی نمی بینی یا .....
یه نمونه ساده:(ستایش خانوووووووم)
من قبلا هم گفتم ماها عادت داریم توی رنج زندگی کنیم و بعد بگیم خدا اون دنیا اجر و ثوابشو می ده
قبول دارم تو ایران میخوان بزور تحمیل کنن کاری رو و بگن که ادم دنبال راحتی نباشه
ارامش نباشه و همش سختی بعد اون دنیا ثوابشو بگیر و راحت باش
ماها عادت داریم توی رنج زندگی کنیم و بعد بگیم خدا اون دنیا اجر و ثوابشو می ده
قبول دارم تو ایران میخوان بزور تحمیل کنن کاری رو و بگن که ادم دنبال راحتی نباشه
ارامش نباشه و همش سختی بعد اون دنیا ثوابشو بگیر و راحت باش
بلاخره یه جوری باید مردمو واسه گندهایی که در آینده میخوان بزنن آماده کنن :20:
با همین فیلما روی روحیه ی مردم کار میکنن تا آمادگی داشته باشن سختی های بیشتری بکشن و خدا اون دنیا ثوابشو بده :11:
yashgin128
13-08-2011, 15:01
جالبه اینجا کلوپ منتقدان سریال ستایش هست تا کلوپ هواداران ستایش.(البته اگه سریال قابل نقد باشه)
و باز جالبه همه کسانی که اینجا هستند مخالف سرسخت این سریال هستند
وباز جالبتر اینه که همه دوستانی که به شدت از این سریال متنفرند میشینند و سریال رو می بینند
و باز خیلی جالبه که . ..
نمیدونم من که از این سریال بشدت بدم میاد باز سریال رو می بینم البته بدون تمرکز چون تو خونمون همه خانواده سریال رو میبینن.
داستان سریال تو این قسمت اخر دیگه به نهایت چرت بودن خودش رسید .اخه کی میاد این طور زندگیشو ول کنه و فرار کنه که حالا چی بشه؟والله تو سریال فرار از زندان هم بازیگراش این همه فرار نکردند.
خبر جالتر اینکه دارن قسمت دومش هم میسازن گل بود به سبزه هم اراسته شد.
ماها عادت داریم توی رنج زندگی کنیم و بعد بگیم خدا اون دنیا اجر و ثوابشو می ده
کی دلش میخواد توی رنج زندگی کنه؟؟؟.. بعضی ها مجبورن...
توی این قسمت برای تحویل ندادن بچه ها به پدر بزرگشون (طبق قانون ) ستایش همراه بچه ها و پدرش فرار میکنه ! ایا این خودش نوعی قانون گریزی و زیربار قانون نرفتن نیست ؟
__البته چون بیننده زندگی ستایش رو دنبال میکنه و بنوعی قهرمان داستان هستش بچشمش این خلاف قانون نمیاد و حق رو به اون میده !!!__
ایا این خودش نوعی قانون گریزی و زیربار قانون نرفتن نیست ؟
در صورتی که میدونه پدر بزگشون دیگه نمیزاره بچه هاشو ببینه چیکار میتونست کنه... تازه هنوز محمد 2 سالش نشده...
mohsentanha
14-08-2011, 04:18
اون قدیما عروسک دارا تو مهدکودک چیکار میکرده؟
نکنه اینم مثل اون پیکان دوگانه سوز سوتی بوده؟
befermatooo
14-08-2011, 08:09
جالبه اینجا کلوپ منتقدان سریال ستایش هست تا کلوپ هواداران ستایش.(البته اگه سریال قابل نقد باشه)
و باز جالبه همه کسانی که اینجا هستند مخالف سرسخت این سریال هستند
وباز جالبتر اینه که همه دوستانی که به شدت از این سریال متنفرند میشینند و سریال رو می بینندپارادوکس .
ایرانی ها کلا پارادوکس ساز هستند .
بازار راکد است، اما هيچ کس گرسنه نيست
هيچ کس شکايتی ندارد، اما زندان ها پر است
هيچ کس گرسنه نيست، اما همه نا خوشنودند
هيچ کس کار نمی کند، اما تمام برنامه ها اجرا می شود
و ....
همین چیزاست که " هنر نزد ایرانی است و بس " رو می سازه دیگه :دی
moucker_boy
14-08-2011, 09:14
در صورتی که میدونه پدر بزگشون دیگه نمیزاره بچه هاشو ببینه چیکار میتونست کنه... تازه هنوز محمد 2 سالش نشده...
پس ستایش که می دونه این بلا قراره سرش بیاد چرا نمی ره با حشمت فردوس تو رفاه زندگی کنه.
از هر طرف که نیگا می کنیم، می بینیم حشمت خان پیشنهاد کاملا منصفانه ای به ستایش ارائه داده.
فقط الکی تو فیلم می خوان ستایشو مظلوم نشون بدن.
.
.
.
من موندم این همه مظلومیت رو الکی نشون میدن کی چی بشه؟؟
پس ستایش که می دونه این بلا قراره سرش بیاد چرا نمی ره با حشمت فردوس تو رفاه زندگی کنه.
از هر طرف که نیگا می کنیم، می بینیم حشمت خان پیشنهاد کاملا منصفانه ای به ستایش ارائه داده.
از یه جهت راست میگی... اما حشمت فردوس فقط پسره براش مهمه اون دو نفر دیگه براش ارزش چندانی نداره... بعدش ستایش میخواد بره اونجا که بشه آینه دق انیس که خب این زیاد خوب نیست...اگرم بره اونجا دیگه فیلم آنچنان ارزش دیدن نداره چون جهتش عوض میشه... در واقع میخواد بفهمونه که همه چی پول نیست؛ که اگه ستایش بره اونجا دیگه این مضمون رو نداره...
Slim_shady
14-08-2011, 14:41
وقتی این ستایش می بینم یاد درد رنجام می افتم
ستایش تو سریال بچه مثبته
ولی عکسهای جلفش اینترنتو ترکونده پانک های کره ای ژاپنیو گذاشته تو جیپ پشتش
یک نگاه به نازنین ساختمان پزشکان بکنید چقدر متینه
20/30 دیدید که نجفی نشون داد اینا تو یک سکانس ده بار دیالوگ ها رو تکرار می کنن
.
.
.
ميخواد مثلا به وصيت شوهرش عمل كرده باشه .چون گفت بچه ها رو به پدرم نده و به روش آقاي نادري بزرگشون كه نه حشمت فردوس
moucker_boy
15-08-2011, 13:01
ميخواد مثلا به وصيت شوهرش عمل كرده باشه .چون گفت بچه ها رو به پدرم نده و به روش آقاي نادري بزرگشون كه نه حشمت فردوس
اگه می گفت خودتو بکشم عمل می کرد؟
ینی واقعا صاهر دوس داره که ستایش این همه سختی بکشه؟
.
.
.
Mr.World.Wide
15-08-2011, 13:20
سلام
در مورد قانون گریزی ستایش که واقعا جای حرف داره
اگه طرف مرد باشه باید پای قانون وایسته حتی اگه به ضررش باشه ولی اگه زن باشی از قانون فرار کردن هیچ اشکالی نداره تازه تحسین هم میشه همه همسایه ها و هندونه فروش ها هم کمکش میکنن
اون حشمت بیچاره حق نداره نوه هاش رو ببینه.
این ظلم نیست؟رواج زن سالاری توی جامعه نیست؟که همه جا حق با خانم هاست؟
Lady parisa
15-08-2011, 13:28
من کاری به زن یا مرد بودن ندارم!کما اینکه خودم فمنیست هستم
اما فرار نابهنگام سرکار خانم ستایش برای سوختن جگر خانواده هایی هست که این سریال کشکی رو نیگاه می کنن! به نظرم آدم عاقل وقتی می بینه که کمتر از چند ماه دیگه باید هستی و زندگی شو (پسرش) رو بده عاقلانه فکر می کنه و تصمیم خوبی می گیره! نه اینکه اون پیرمرد بدبخت و آواره کنه! و اینده دخترشم به خطر بندازه!
شاید لحن حشمت فردوس نسبت به اینکه ستایش و نازگل برن باهاشون زندگی کنن! خیلی قشنگ نبود! اما خب دیگه دیگه! باید سریال مثل کش لقمه بشه یا نه!
امیدوارم ته سریال یهو حشمت فردوس پشیمون نشه که منو ببخش و بیا برو راحت زندگی کن ( با پسر و دختر و .....) که دیگه واقعا متعفن میشه
moucker_boy
15-08-2011, 13:31
سلام
در مورد قانون گریزی ستایش که واقعا جای حرف داره
اگه طرف مرد باشه باید پای قانون وایسته حتی اگه به ضررش باشه ولی اگه زن باشی از قانون فرار کردن هیچ اشکالی نداره تازه تحسین هم میشه همه همسایه ها و هندونه فروش ها هم کمکش میکنن
اون حشمت بیچاره حق نداره نوه هاش رو ببینه.
این ظلم نیست؟رواج زن سالاری توی جامعه نیست؟که همه جا حق با خانم هاست؟
حالا ما بگیم که زن سالاریه. همه مظلوم نمایی می کنن که بابا زنه، مادره، دل داره... بعدم یه ذره می زنن زیر گریه بعد همه چی به نفعه اونا تموم میشه. تازه یه چیزیم همون موقع به حقشون اضافه می کنن! فک می کنن که حق زنا داره ضایع میشه!
حالا این ستایشم که استاد این کارا فک کنم باید یه جایزه نوبلم بهش بدن. این ستایش در حق زنا داره خیلی لطف می کنه. باید از طرف انجمن زنان قانون گذار (!) بیشتر مورد حمایت قرار داده بشه!
من قصدم دعوا نیست. خواهشا خانوما اعتراض نکن.
.
.
.
Mr.World.Wide
15-08-2011, 13:53
حق زنها؟
شما خواهش میکنی که خانم ها اعتراض نکنن؟به چی؟چه حق اعتراض کردن دارن؟
همه جا به نفعشونه.
اصلا ستایش به نظر من داره عجیب اشتباه میکنه.چون اولا حق نداره بچه رو از پدربزرگش جدا کنه.دوما خود حشمت مگه سر قضیه انیس نرفت از ستایش عذر خواهی نکرد؟مگه نگفت بیا اینجا هم خودت زندگی کن هم بچه ها؟
میتونست بره اونجا و خودش بچه هاش رو بزرگ کنه با تربیت خودش. نرفت حالا باید چوبش رو بخوره
آخه حرف از این منطقی تر؟کدوم آدم عاقلی این پیشنهاد رو رد میکنه؟اصلا این پیشنهاد کجاش اشکال داره؟
به نظر من امثال ستایش اصلا لیاقت مادر بودن ندارن؟مصداق کامل خودخواهی که میگن یعنی این.
حرص آدم از این در میاد که توی این سریال حشمت رو میکوبونه به خاطر حق قانونیش.من نمیگم اون اشکال نداره ولی این کارش واقعا حقه.باید به زور هم که شده بچه هارو بگیره و اشک این ستایش رو در بیاره .
آخخخخخ میشه یعنی؟
من نمیگم اون اشکال نداره ولی این کارش واقعا حقه.باید به زور هم که شده بچه هارو بگیره و اشک این ستایش رو در بیاره
حق میگه با هزار تا دروغ و حیله و ماس مالی بچه رو از مادرش جدا کن؟
بابا شما داری تند میری.
اینطوری نیست که همش حق با حشمت خان باشه.
اون اگه پدر یزرگ دلسوزی بود موقع خاکسپاریه پسرش نمیرفت به ستایش بگه فقط نوه ی پسریشو (محمد) رو بده بغلم بین دختر و پسر تفاوت نمیذاشت:2:
بابا این حشمت یه چی بوده که حتی طاهر به زنش میگه نذار دست حشمت به بچه ها برسه:13:
این چند قسمت خیلی داستان کش اومده.
کاشکی زودتر بچه ها رو از ستایش بگیرن بدن به فردوس. بچه ها حق فردوسن.
من عاشق حشمت فردوسم و از ستایش خیلی بدم میاد.
NirvanaH
16-08-2011, 12:53
اگه حشمت فردوس رو هم بر میداشتن که دیگه باید سریال رو چیز میگرفتی.
Mr.World.Wide
16-08-2011, 13:37
حق میگه با هزار تا دروغ و حیله و ماس مالی بچه رو از مادرش جدا کن؟
نه حق میگه ستایش بره با هزار دوز وکلک بچه هارو بدزده و بره کسی هم مزاحمش نشه!!!:41:
کدوم حیله؟کدوم ماسمالی؟بنده خدا داره روال قانونیش رو میگذرونه ولی اون ستایش نامرد داره فرار میکنه.
یعنی پدربزرگ هیچ حقی نداره؟بالاخره نوه ش هست.
اون که نگفت فقط پسره رو بزرگ میکنه دوتاشون رو بزرگ میکنه ولی خب پسره رو بیشتر دوست داره
باید بچه رو نصف کرد.
راست میگی بچه رو نصف کنن همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه از شر این سریال هم خلاص میشیم :31:
قبلآ یه خرده دلم برای این زنکه (ستایش) می سوخت اما همین عکسهای جلفش رو که تو اینترنت دیدم حالم ازش بهم خورد.
یارو هر جا هم میره با مامانش میره. خیلی مامانیه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoudtr
17-08-2011, 01:35
قبلآ یه خرده دلم برای این زنکه (ستایش) می سوخت اما همین عکسهای جلفش رو که تو اینترنت دیدم حالم ازش بهم خورد.
شما چقدر ساده ای ؟پس فکر کردی اینا چجوری انتخاب میشن
برو یک سر به سر صحنه های فیلمبرداری اگه تهرانی بزن یکم اطلاعاتت اپدیت بشه
ضمنا این بازیگر ها چقدر بیکارن نصف وقتشون را تو اتلیه ها سپری میکنن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا فیلم مزخرف و ابکی هست...
moucker_boy
17-08-2011, 12:55
واااااااااااای... چه قیافه زاغارتی برای خودش درس کرده :31:. اصلا باورم نمی شد این قیافه ای باشه.
بازیگرا وقتی بی حجاب می شدن، خشگل تر می شدن. چی شده این ستایشه از این قانون پیروی نمی کنه ها؟
حالا خوبه تو فیلم چادریه. اگه چادری نمی شد چی می شد؟
.
.
.
نرگس محمدی بازیگر سریال ستایش
NirvanaH
17-08-2011, 18:38
عجب!!!
ستایش هم از دست رفت. خدا به دادش برسه تا امانت دار خوبی باشه وگرنه....
حامد
با دیدن عکسهای ستایش فهمیدم که هیچ وقت نباید هیچ بازیگری رو با نقشهایی که بازی میکنه و قبول میکنه محک زد. حداقل فکر می کردم اگه آدم حسابی نیست دیگه اینقدر قلیه رو از مزه ننداخته:2:
فکر کنم تنها به تعداد انگشتان 1 دست بازیگر داشته باشیم که نقشهاشون عین رفتارها و روحیاتشون باشه.
NirvanaH
17-08-2011, 22:15
با دیدن عکسهای ستایش فهمیدم که هیچ وقت نباید هیچ بازیگری رو با نقشهایی که بازی میکنه و قبول میکنه محک زد. حداقل فکر می کردم اگه آدم حسابی نیست دیگه اینقدر قلیه رو از مزه ننداخته:2:
فکر کنم تنها به تعداد انگشتان 1 دست بازیگر داشته باشیم که نقشهاشون عین رفتارها و روحیاتشون باشه.
بله من هم این حرف شما رو کاملا قبول دارم. دنیای بازیگری دنیای آشفته بازارییه.
حامد
NirvanaH
18-08-2011, 21:51
باز هم سریال واسه جمعه فردا 28/5حاضر شده و قراره بره روی آنتن. دیگه باید .......
حامد
moucker_boy
19-08-2011, 13:34
اه. اگه خونواده این فیلمو دوس نداشتنا من عمرا این فیلمو نگا نمی کردم. همه می خوان ببینن که این ستایشه بچه هاش چی می شه؟
اه...اه...اه...
ـ بچه های خودمن، بچه هامن، بچه هام کو؟ ، بچم، محمد...
اه...اه... لوس ننر تیتیش مامانی! البته باید می گفتم تیتیش بابایی:31:.
خیلی دارن آبگیری می کنن. یه دفه نشون بدین که حشمت بچه ها رو گرفته تموم شه بره دیگه. چرا این همه دارین کشش می دین؟
.
.
.
s-a-l-i-m
19-08-2011, 20:28
خیلی ایان سریاله داره مزخرف میشه.
امشب هم که خیلی چرند بود .
یعنی چی شک داره به این پیر زنه .. که چی بشه !!!!! بچه تو چه بدرد این می خوره ؟؟!!!!
اونم از گوشت خورد کردنش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H A M A S
19-08-2011, 21:24
همین خانم قلی خانی که توی سریال شبکه 3 از قضا محجبه و قرآن خون شده یه پا مگان فاکسی برای خودش!
مریم مقدس من !! چرا این چنین صورت معصوم مادر عیسی ابن مریم را به ابتذال کشیدی ؟
و همین طور خانم لیلا اوتادی که توی سریال ماه رمضون شبکه 2 که یارو چشم برزخی داشت! کاملا یه فرد بهشتی معرفی شد!اما توی واقعیت علنا به آوریل لاوین و بریتنی اسپیرز شیر برنج میده!
shahab_f
19-08-2011, 21:37
بابا کلا اهالی هنر این شکلی اند، پشت صحنه فیلم یا تئاتری اگه قسمت شد برید میبینید. البته تایید یا تکذیب نمیکنم، اعتقادات هر کسی، یک مسئله شخصیه که به دیگران ربطی نداره.
و اینکه توی فیلمها چادری هستند، برای اینکه قانون صدا و سیماست که شخصیت اول مونث هر سریال تلویزیونی باید چادری باشه.
playstation 3
19-08-2011, 23:34
اه اه حالم از عکس های ستایش به خورد:2:2::2::2::2::
من فکر کردم بیرونم مثل فیلمشه!
MOHAMMAD2010
19-08-2011, 23:44
و اینکه توی فیلمها چادری هستند، برای اینکه قانون صدا و سیماست که شخصیت اول مونث هر سریال تلویزیونی باید چادری باشه.
دقیقا درسته
بعضی از ماها سریع جو میگیرمون که آره الان اینجا چادریه یا مثلا فلان رفتارو داره تو واقعیت هم اینجوریه !
خیلی از اینا اصلا چادرو قبول ندارن !
و همین طور خانم لیلا اوتادی که توی سریال ماه رمضون شبکه 2 که یارو چشم برزخی داشت! کاملا یه فرد بهشتی معرفی شد!اما توی واقعیت علنا به آوریل لاوین و بریتنی اسپیرز شیر برنج میده!
این چیزی که بنده تو عکس میبینم 100 % بهشتی هم هست:دی
آوریل و بریتنی کیلو چند؟:27:
NirvanaH
20-08-2011, 00:12
با سلام
خدا به داد مخاطب برسه که بعضا (یا شاید اکثرا!) ایتا رو واسه خودشون الگو قرار میدن.
حامد
aseman1985
20-08-2011, 00:30
هنرپیشه که دیگه اسمش روش هست هنرپیشه هست و داره نقش بازی میکنه حالا اینکه مردم ما فکر میکنن که اینا واقعیت هم همینن و اینا رو الگو میکنن...مشکل از مردم ماست که خیلی زود جوگیر میشن و اصولا فکر نمیکنن اگه نه این بیچاره ها که دارن کارشون رو میکنن
مثه اینکه ما یادمون رفته که بعضی از این هنرپیشه های مسنی که الان همش چادر به سر میکنن و نقش زن مومن رو دارن قبل انقلاب چه نقشها و چه تیپهایی رو داشتن.
ستایش نمیدونم امشب چرا اینقدر وحشی شده بود همش به این پیرزنه میپرید انگار میخواد بچه هاش رو بخوره
masoudtr
20-08-2011, 00:34
هنرپیشه که دیگه اسمش روش هست هنرپیشه هست و داره نقش بازی میکنه حالا اینکه مردم ما فکر میکنن که اینا واقعیت هم همینن و اینا رو الگو میکنن...مشکل از مردم ماست که خیلی زود جوگیر میشن و اصولا فکر نمیکنن اگه نه این بیچاره ها که دارن کارشون رو میکنن
مثه اینکه ما یادمون رفته که بعضی از این هنرپیشه های مسنی که الان همش چادر به سر میکنن و نقش زن مومن رو دارن قبل انقلاب چه نقشها و چه تیپهایی رو داشتن.
ستایش نمیدونم امشب چرا اینقدر وحشی شده بود همش به این پیرزنه میپرید انگار میخواد بچه هاش رو بخوره
بازیگر که اسمش روشه و بازی میکنه
اون چیزی که مردم دوست ندارن ریاکاریه :2::2:
طرف عکس هاش تو اینتنت پره با چه قیافه ای که بیاد بیرون گشت ارشاد میگیردش بعد تو مراسم تقدیر از سریال مسخره میگه من از افتخاراتم اینه که تو تمام سریال ها با پوشش حجاب برتر بازی کردم
بعضی از ماها سریع جو میگیرمون که آره الان اینجا چادریه یا مثلا فلان رفتارو داره تو واقعیت هم اینجوریه !
خیلی از اینا اصلا چادرو قبول ندارن !
ما هم چادر را قبول نداریم :31:
صدا و سیما بدون چادر نمیگذاره نقش بازی کنی ؟عیب نداره چادر سرت کن دو تا لحاف هم بپیچ دور سرت
پول هم که میگیری نوش جونت از شیر مادر حلال تر که مردم را سرگرم میکنی
دیگه ولی نیا تو مراسم های مسخره تقدیر از سریالت داد سخن از چادر و لحاف بده اونجا که دیگه مجبو نیستی اینا را بگی
میتونی بگی مریضی نری بهتره تا مردم را خر فرض کنی و بهشون دروغ بگی
M e i s a m
20-08-2011, 00:41
حاج اقا ميدان باري=شيطان رجيم
:|
H A M A S
20-08-2011, 02:35
اصلا بحث حجاب رو ولش کنید!
جناب آقای مهدی سلوکی میاد برای ما قران میخونه.....حدیث میگه.... از حجب وحیا میگه..... اما توی زندگی خودش.....
و ایضن(*) فوتبالیستهای 2زاری ایرونی....
Amin-Nasim
20-08-2011, 03:12
سلام
میگم اسم فیلم رو عوض کنید بذارید ثنا بانو
توی پرانتز بنویسید ستایش سابق :دی
SA3EDLORD
20-08-2011, 04:28
با سلام
خدا به داد مخاطب برسه که بعضا (یا شاید اکثرا!) ایتا رو واسه خودشون الگو قرار میدن.
مثلا الان اینا چشونه که نباید الگو قرار بگیرن؟
شما هر طور دوس داری بپوش......اینا هم این نوع پوشش رو انتخاب کردن......
حالا شما باید اینطور نتیجه بگیری که اینا چون پوشش شون اینطوریه دیگه آدم فاسد و این حرفا هستن؟
NirvanaH
20-08-2011, 11:16
این بازیگر رو باید بعد از این بزارن واسه نقشهایی که نیاز به مقادیر زیادی اش دارن.
حامد
به قول امیتا پاچان تو برنامه هشت فیلم های ایرانی
از هندی هم هندی ترن.....:27::27:
اون موقع که طاهر زنده بود سریال قشنگی بود.
از وقتی طاهر مرد و فیلم افتاد دست ستایش، دیگه سریال خراب شد.
Lady parisa
21-08-2011, 09:50
اون خانومه چند ساله حرف نمیزنه؟
بیخود و بی جهت چی شد که یهو شروع کرد به حرف زدن اونم درست 24 نشده بود که ستایش و باباش اومده بودن
فقط میشه گفت: متاسفم
اون خانومه چند ساله حرف نمیزنه؟
بیخود و بی جهت چی شد که یهو شروع کرد به حرف زدن اونم درست 24 نشده بود که ستایش و باباش اومده بودن
فقط میشه گفت: متاسفم
پیرزنه اونقدر حرف نزده بود که شوهرشم فکر می کرد لاله. اونوقت یه روز نشده جلو ستایش عین بلبل حرف زد. واقعا خیلی مسخریه.
moucker_boy
21-08-2011, 13:44
جمعه سر دیدن این فیلم با خونواده دعوام شد آخر سرم که دیدن حق با منه گفتن که : چی کارکنیم؟ بشینیم تو رو نگا کنیم؟
واقعا چرا باید جامعه ما این جوری باشه؟
ناگفته نمونه که این به این ستایش هم خوبی نیومده. پیر زنه به بچه هاش میرسه بعد ستایش بهش می گه که:
ـ با بچه هام چی کار داری؟ اینا بچه های منن...بچه های خودمن...می فهمی؟ بچه هامن...
بعدم میزنه زیر گریه با بچه هاش شرو می کنه به گریه کردن (اه اه اه...لوووووووووووس! :2:). به جهنم که بچه هاتن. باید پیرزنه همون جا مینداختش بیرون تا بفهمه دنیا دست کیه.
.
.
.
بعدم میزنه زیر گریه با بچه هاش شرو می کنه به گریه کردن (اه اه اه...لوووووووووووس! :2:). به جهنم که بچه هاتن. باید پیرزنه همون جا مینداختش بیرون تا بفهمه دنیا دست کیه.
.
.
.
خیلی جالبه که اکثر ملت از رفتارهای این ستایش بدشون میاد.
شخصیت اول سریال بجای اینکه جاذبه داشته باشه همش شده بیننده پرون.
سریال از بیننده انتظار داره که دلش برا ستایش بسوزه اما نمی دونم چرا برعکس شده. کسی دلش براش نمی سوزه.
NirvanaH
21-08-2011, 20:22
سلام
خوبه که کسی توی این تاپیک پست های بقیه رو اسپم نمیخونه.
واقعا تعجب آوره که کسی به کسی تا توهین نکرده و جای بسی خوشحالییه.
این ستایش هم باید همون اول با دوست پسرش می فت زیر ماشین و دوتایی باهم می رفتن برزخ و اونقدر گریه میکردن تا جونشون در می رفت.
حامد
Ssarshar
21-08-2011, 20:48
جمعه سر دیدن این فیلم با خونواده دعوام شد آخر سرم که دیدن حق با منه گفتن که : چی کارکنیم؟ بشینیم تو رو نگا کنیم؟
ببخشید صحبتم دور از بحث تاپیکه
دوست عزیز متاسفانه این مشکل فقط بین شما و خانواده محترمتون نیست .... بلکه یه جورایی جامعه ما داره رو به
انفعال و یکنواختی و بی برنامگی میره ...
هستند کسانی هم که انگیزه و برنامه فراوان دارند ...
اما وقتی شرایط سخت و بسته رو میبینن پا پس میکشن و میفتن تو همین باتلاق .
اخه رگ خواب ملتو میدونن که این فیلم ها رو نشون میدن....
فیلم مزخرفی هست..:2:
Mr.World.Wide
21-08-2011, 22:07
هستند کسانی هم که انگیزه و برنامه فراوان دارند ...
اما وقتی شرایط سخت و بسته رو میبینن پا پس میکشن و میفتن تو همین باتلاق .
ولی این کار ستایش ربطی به انگیزه و برنامه نداره.
همیشه کار سخته بهترین کار نیست.
الان داره رسما دیوانگی میکنه.
این ربطی به افتادن تو باتلاق نداره.
یعنی راهی که انتخاب کرده هم سخته و هم غلط.
اگر درست میبود حرفی نبود ولی الان راه به ترکستان است.
Ssarshar
21-08-2011, 22:11
ولی این کار ستایش ربطی به انگیزه و برنامه نداره.
همیشه کار سخته بهترین کار نیست.
الان داره رسما دیوانگی میکنه.
این ربطی به افتادن تو باتلاق نداره.
یعنی راهی که انتخاب کرده هم سخته و هم غلط.
اگر درست میبود حرفی نبود ولی الان راه به ترکستان است.
ممنون از نظرتون ... ولی یک کم دقت میکردید ... من راجبه جامعه صحبت کردم نه سناریوی سریال ستایش ...
من اصلا این سریالو دنبال نکرده و نخواهم کرد ...
موفق باشی
farhad_realmadrid
22-08-2011, 00:30
اخه رگ خواب ملتو میدونن که این فیلم ها رو نشون میدن....
فیلم مزخرفی هست..:2:
جالبش میدونی چیه؟
ایرانیهای خارج از کشور، معمولا این سریال رو دنبال میکنن و خوششون میاد!! برعکس داخل ایران!.
LAMBO ML
22-08-2011, 08:30
جالبش میدونی چیه؟
ایرانیهای خارج از کشور، معمولا این سریال رو دنبال میکنن و خوششون میاد!! برعکس داخل ایران!.
شما از کجا میدونید؟؟:46:
جالبش میدونی چیه؟
بر عکس داخل ایران؟ اتفاقا این سریال تو ایران خیلی طرفدار داره.
شاید من و دیگر دوستان از سریال انتقاد کنیم ولی ما که نماینده جامعه ایران نیستیم.
ملت اکثراً از ستایش خوششون میاد. حداقل برای رفع بیکاری خوبه.
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
شما از کجا میدونید؟؟:46:
حتما خارجه تشریف داره دیگه.
LAMBO ML
22-08-2011, 08:55
[
حداقل برای رفع بیکاری خوبه.
بخدا واسه رفع بیکاری هم خوب نیست. :2:
babelirani
22-08-2011, 10:46
[
بخدا واسه رفع بیکاری هم خوب نیست. :2:
سلام دقیقا" اینقد دیگه ابکی شده حالمون بهم خورد :2::2::2::2::2:
farhad_realmadrid
22-08-2011, 11:30
بر عکس داخل ایران؟ اتفاقا این سریال تو ایران خیلی طرفدار داره.
شاید من و دیگر دوستان از سریال انتقاد کنیم ولی ما که نماینده جامعه ایران نیستیم.
ملت اکثراً از ستایش خوششون میاد. حداقل برای رفع بیکاری خوبه.
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
حتما خارجه تشریف داره دیگه.
یکی از اقوامون تو آمریکا این سریال رو دنبال میکنه چند نفر پیش هم میشنن و نگاه میکنن!!!!
farshidshd
22-08-2011, 12:29
یکی از اقوامون تو آمریکا این سریال رو دنبال میکنه چند نفر پیش هم میشنن و نگاه میکنن!!!!
بهشون بگو وقتشونو هدر ندن الکی
NirvanaH
22-08-2011, 13:32
از یه چیزی خیلی خوشحالم!!!
اینکه در این تاپیک متعصب خشک نداریم که بشینه و هی از این سریالهای بی معنی و مزخرف به تمام معنی تعریف کنه و تا میبینه یکی داره نظرش رو میگه که خلاف نظر اونه، بهش حمله ور بشه و .......
در ضمن نظرات جالبی رو دوستان در پستهای اخیر دادن.
ممنون.حامد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمتای اولش خوب بود جدیدا خیلی بی مزه شده من الان چند هفته نگاه نمیکنم
ستایش هم خیلی بازیگر ضعیفیه
به نظر من دارن این فیلم را کش می دن !!!
*Necromancer
27-08-2011, 13:56
تو ام اگه یه مدت دور از وطن باشی می شینی پیام بازرگانی های ایرانو هم با اشتیاق تماشا می کنی :31:
از همونجا که پسره مرد باید تموم میکردن !
دیگه این همه کش دادن نداره که :13:
M e i s a m
27-08-2011, 16:07
فردوس اژدها وارد میشود!
برنامه امشب صدا و سیما :|
میگم این ستایش هم عجب ادم خوبیه هر کجا که میره
سبب خیری برای همه میشه:27: ...مشکلات رو حل میکنه
کارا رو درست میکنه ....:21:
Lady parisa
28-08-2011, 08:50
تصوير برداري 5 قسمت پاياني سري اول سريال «ستايش» هم رو به پايان است! از همين حالا براي خيليها سوال ايجاد شده که سريالي با اين همه لفت! سري دومش چهطوري ميشود؟ ما هم اختاپوس درونمان را فعال ميکنيم براي در کردن سري دوم ستايش! در سري دوم ستايش پير شده و روي يک کاناپه لميده! بعد ده دقيقه طول ميکشه تا يک فنجان چاي بخوره! نوهاش مياد پيشش و ميپرسد: مامان بزرگ مگه قول ندادي يک روز داستان زندگيتو واسم بگي؟ ستايش پير: چرا گلم، اما بعضي رازها اگه به وقتش گفته نشه خوب نيست! بعد 5 قسمت اصرار از نوه و انکار از ستايش تا اين که در قسمت ششم ستايش ميگه: قصه زندگي من از اون جايي شروع شد که داداشم رفت سربازي، بعدش... و اين گونه تمام سري اول در سري دوم به صورت فلش بک پخش ميشود اما اينبار با روايتي متفاوت از ستايش!
از قرار معلوم با اين اوضاعي که در سريال «5 کيلومتر تا بهشت» ميبينيم اين ارواح بيحيا نياز اساسي به طرح امنيت اجتماعي اخلاقي دارند وگرنه عنقريب است که با تفنگ آب پاش روي هم آب بريزند و خزبازي دربياورند. انگار نه انگار اصلا!
:31:
منبع: پرشین وی
mr_khodaei2008
28-08-2011, 18:56
اين ستايش حال خودشم نميفهمه
هر ساعت يه چيزي ميگه صبح پا ميشه ميگه بريم بچه ها رو بديم به فردوس دوباره ده دقيقه بعدش ميگه نميدم. دوباره بعدظهر ميگه بريم بديمشون ده دقيقه بعدش ميگه نه . فردا صبحش از خواب پا ميشه ميگه ميخام بچه ها رو بدم فردوس پنج دقيقه بعدش منصرف ميشه
اخه اينم شد سريال مسخرس
CAPITAN MAC
28-08-2011, 22:23
این اقاجون گفتناش من کشته :27:
Enemy Killer
29-08-2011, 15:40
من بارها توی همین فروم گفتم سینمای ایران سر و ته نداره ؟
اخه خدا رو خوش میاد با این بودجه با این تجهیزات میان یک کار درجه 0 می سازند می تونند خیلی بهتر کار کنند واقعا مشکل از کجاست؟
اينقدر زياد شده براي اينكه تموم شه تو عيد و تو محرم و تو ماه رمضون مجبورن پخشش كنن چون هرچي ميگذره داره هي از مخاطبش كم ميشه.
داستان ستايش از اول:
1: رفاقت تا پاي جان
2:عشق آسماني برادر به خواهر و برعكس
3:مهمان نوازي مردم ايران
4:عشق پدر به فرزند
5:عشق پاك دو جوان
6:پدر يك دنده و خوخواه
7:حرص و طمع براي ارثيه
8:پدر شوهر پولدار و عروس فقير
9:محكوميت يك بيگناه
10:تعقيب و گريز
11:جاسوسي
:38::38::38::38::38:
ای کاش زودتر این سریال تموم میکردن دیگه بعد از این که طاهر مرد اون وقت یه خاطره خوب تو ذهن می زاشت چون تا اون موقع واقعا یه درام کامل بود اما الان دیگه خیلی مسخره شده آخه یعنی چی هفته ی پیش 1 ساعت فقط اینا تو آشپزخونه بودن و داشتن در مورد 4 تا تیکه گوشت و مرغ حرف میزدن .:2:
Manager_66
02-09-2011, 10:52
جالب اینکه به خاطر این سریال فاخر فوتبال رو میخواد از شبکه دو بده :2: :2: :2: :2:
farshidshd
02-09-2011, 12:06
خودشونم فهمیدن زیادی بیخوده ، میخوان به هر قیمتی که شده زودتر تمومش کنن
ولی به نظر من فهمیدن اگه یه هفته پخشش نکنن مخاطبشون نصف میشه! به همین دلیل می خواهند هر طوری شده هر هفته پخش بشه.
تا این حد که شبکه 3 تصمیم میگیره فوتبال تیم ملی رو پخش نکنه!تا این سریال سر ساعت پخش بشه.وگرنه میتونستند یه ساعت زودتر یا دیرتر نشونش بدند.چون قبلاً نشون دادن برای 7 همچین ارزشی قائل نیستند.
mohammadirani
02-09-2011, 15:08
به خاطر سریال بسیار زیبا و با معنا و بسیار بسیار پربیننده ستایش قراره بازی ایران اندونزی از شبکه دوم پخش بشه
MOHAMMAD2010
02-09-2011, 16:05
ولی به نظر من فهمیدن اگه یه هفته پخشش نکنن مخاطبشون نصف میشه! به همین دلیل می خواهند هر طوری شده هر هفته پخش بشه.
ولی با این تصمیمی که گرفتن بدتره که! چون خیلیا میرن فوتبال رو میبینن !
ستایش و تراژدی مرگ
یکی از چیزهایی که مخاطبان را شگفت زده کرده، مردن بیش اندازه شخصیتهای سریال است. مرگ، چیزی بود که در این دست سریالهای ایرانی سابقه نداشته است. چون بسیاری سریالها....
تحلیلی بر سریال «ستایش»
سریال ستایش یک اثر تراژیک است. فرمول تراژدی عشق به علاوه مرگ است. (عشق+ مرگ). روایت در این آثار بر اساس یک زوال تدریجی پیش میرود. در این نوع آثار ما با یک استحکام و قوت ظاهری و صوری مواجه ایم که کمکم متوجه توخالی بودن آنها میشویم. این زوال تدریجی، احساس دوگانه و متضاد در مخاطبان ایجاد میکند و این تضاد مخاطبان را وادار میکند که با علاقه به دیدن سریال ادامه دهند. این فیلمها بر اساس روایت خطی استوارند که مخاطب در عین حالی که میتواند پایان سریال را حدس بزند اما برای دیدن آن صحنهها با چشم خودش روز شماری می کند. به نوعی مخاطب منتظر است با سقوط و زمین خوردن حشمت فردوس دلش خنک شود.
ما در سریال ستایش با عظمت و ابهت و استحکام خانواده «حشمت فردوس» مواجه ایم. در چند قسمت اول با عظمت صوری این خانواده آشنا میشویم. برای اینکه مخاطب خوب بفهمد که ما با یک خانواده با عظمت مواجه ایم، کارگردان یک خانواده پدرسالار را به تصویر میکشد که قدرت در دست پدر خانواده متمرکز است. حشمت فردوس هم دارای قدرت اقتصادی است و هم قدرت سیاسی و هم دارای قدرت شخصیتی. داریوش ارجمند به خوبی توانسته از عهده به نمایش کشیدن این خصوصیات برآید. عظمت و شکوه و ابهت حشمت فردوس در قسمتهای اولی سریال در ذهن مخاطب جاگیر میشود. مخاطب هم از این ابهت و شکوه لذت میبرد و هم از آن بیزار است. چون این ابهت و عظمت سبب کبر و غرور شده است. حشمت فردوس بر بلندی نشسته است که چشمش قادر نیست، موریانههایی که ریز ریز پایههای این بنای عظیم را میخورند، ببیند. سریالها هر چه جلوتر میرود، مخاطب بیشتر امیدوار میشود که حشمت فردوس باید بشکند و خرد شود.
عظمت حشمت فردوس از دو سو مورد حمله قرار میگیرد. در یک سو ستایش ایستاده و در سوی دیگر انیس. ستایش و انیس دو موریانهای هستند که نرم نرمک حشمت فردوس را میشکنند تا حشمت فردوس حسرت روزهای جوانی خود را بخورد. روزهایی که او از صبح تا شب به دنبال یک لقمه نان میدوید و شبها در یک دخمه میخوابید اما دل خوش داشت. البته میتوان به نق زدنهای متوالی مردمان ایران زمین هم ربط داشته باشد که همیشه دل خوشی را به زمانهای گذشته نسبت میدهند و حال را وضعیتی نا به سامان میدانند. در حالی که گذشته هم یک روز، حال بوده است.
تمام ماجراها از درگیری طاهر با حشمت فردوس آغاز میشود. طاهر عاشق ستایش میشود و حاضر است با ستایش، چشمش را به همه ابهت حشمت فردوس فرو ببندد. طاهر چون در عظمت عشق غرق است، نمیتواند اهمیت و جایگاه حشمت را درک کند. طاهر با این کارش به جنگ با حشمت فردوس میرود. سلاح طاهر عشق است و سلاح حشمت فردوس، ثروت و منصب و جایگاه.
از سوی دیگر حشمت فردوس مورد هدف کینه و حسادت انیس قرار میگیرد. انیس مانند مار زهرآلودی در آستین حشمت فردوس جا خوش کرده است و منتظر فرصت مناسبی است تا سر بیرون بیاورد و زهر خودش را بریزد. انیس با فراهم شدن اولین شکاف و فاصله از فرصت استفاده میکند و لباس رزم میپوشد و به میدان میآید و مهلک ترین زخم را بر پیکر خانواده فردوس وارد میکند. انیس سبب میشود طاهر بمیرد. طاهر میمیرد و با مردن طاهر خیلی چیزها عوض میشود.
تراژدی و مرگ
یکی از چیزهایی که مخاطبان را شگفت زده کرده، مردن بیش اندازه شخصیتهای سریال است. مرگ، چیزی بود که در این دست سریالهای ایرانی سابقه نداشته است. چون بسیاری سریالها بر اساس عشق بود تا مرگ. اما سریال ستایش مبتنی بر تراژدی است و به همین خاطر در آن مرگ نمود و بروز بیشتری دارد. برای اینکه نسبت تراژدی و مرگ را متوجه شویم خوب است داستان تراژیک معروف هملت را به خاطر بیاوریم. تراژدی که روایت زوال و اضمحلال است با مرگ نسبت محکم تری برقرار میکند. چون عشق است که زندگی را میسازد و امید به زندگی را افزایش میدهد. اما مرگ با نابودی و اضمحلال هم سو است. به همین خاطر مرگ برای انسانها بسیار تراژیک است. انسانها هر کاری میکنند تا مرگ و یاد مرگ را فراموش کنند و نشانههای مرگ را از زندگی روزمره خود دور سازند.
زیباشناسی تراژیک و...
تراژدی بر اساس زوال و مرگ منجر به یأس و ناامیدی در بین افراد جامعه میشود و به تبع آن امید به زندگی را پایین میآورد. ما جامعه جوانی داریم که برای ادامه راه به انگیزه و امید نیاز دارند و نه زوال و اضمحلال و مرگ.
سریال «ستایش» با نمود زوال و مرگ در روح و افراد جامعه به تخیلهایی دامن میزند که میتواند منجر به بروز بحرانهای اجتماعی شود. شاید به نظر برسد که ما در تاثیر یک سریال در ساختارهای اجتماعی اغراق میکنیم اما ما معتقدیم که جامعه و رفتار و انتخاب افراد در جامعه مبتنی بر تخیل آنهاست. ما با تنظیم تخیل افراد جامعه میتوانیم به هنجارسازی و به تبع ان پیشرفت برسیم. ما میتوانیم با سینما و تلویزیون واقعیت تولید کنیم و با این واقعیتها زندگی افراد جامعه را بسازیم.
اگر فیلمفارسی و فیلمهایی که به رواج احساسات و به تعبیر بعضیها منجر به ابتذال در جامعه میشوند را خطرناک بدانیم، در این صورت سریال «ستایش» بسیار خطرناکتر است. چون تنظیم روحی و روانی افراد جامعه را دست کاری میکند و آنها را با تضادها و تناقضهای روحی رودررو میکند. این همه مصیبتهای روانی در جامعه هم مستقیما به عدم سیاستگذاری در صدا و سیما مربوط میشود. من نمیخواهم بگویم در صدا و سیما سیاست گذاری مناسب و خوب وجود ندارد بلکه اصلا سیاست گذاری وجود ندارد. صدا و سیما گمان میکند که تهران تمام ایران است. البته اگر نگویم که صدا و سیما حتی جامعه تهران را هم نمیشناسد و با آن نمیتواند ارتباط برقرار کند و بر آن تاثیر بگذارد.
سیاست گذاری آنها به این سمت رفته است که با ساخت سریالهای گوناگون مخاطب را پای تلویزیون بنشانند تا آمار و درصدهایی مبنی بر افزایش میزان تماشای تلویزیون ارائه دهند. سریالهایی که ظاهرا فقط از نظر ساخت جذاب هستند. اهمیت جذاب بودن برنامهها سبب شده است تا سیاست گذاری در مورد محتوای برنامهها فراموش شود. برای جذاب نمودن تلویزیون ساده ترین راه پخش سریالهای متعدد است. گویی قرار است تلویزیون جمهوری اسلامی به رقابت با فارسی وان بپردازد.
ساخت سریال ستایش هم در راستای چنین سیاستی است که مخاطب را درگیر تلویزیون کند فارغ از اینکه دارای چه محتوایی هستند و چه بلایی بر سر روح و روان افراد جامعه میآورد.
منبع: khorasannews.com
یعنی من نمیدونم کجای دنیا به یه متهم به قبل که ازش مواد هم گرفتن مرخصی میدن تازه گواهینامه اش میدن .:2:
بعد اون شناسنامه ها که دیگه ته حالت تهوع بود یارو 3 تا شناسنامه داره که یکیش اسمش ثنا بعد عین ستایش اون 2 تا بچه داره که هم سن و هم جنس بچه های ستایشن .:2:
یعنی مریضن این سریال ادامه میدن که اون خاطره قشنگی که ازش داشتیم رو کاملا از بین برد:2::2:
اون سکانس شناسنامه ها روی هر چی فیلم هندی رو سفید کرد :دی
این یارو که اومده کار کنه برای فریدن همون قاتله شوهر ستایشه...
Lady parisa
04-09-2011, 09:12
وااااااااای خجالت نمیکشن!
برای 60-70تا مرد ناهار درست کردن! دوره همی وایستادن ناهار خوردن مردا رو اونم توی دهه 60با اونهمه سخت گیری بین زن و مرد نیگامی کنن و نگاههای عاشقانه تحویل صاحاب شرکت می دن! انگار نه انگار اونهمه خودشو واسه اون طاهر میکشت! اون از اون مرد اولیه که ناهارشو می برد و اونم از رئیس شرکت!
واقعا صداو سیما راجع به ببینده هااااچه فکری می کنه؟
rami_hemi
04-09-2011, 14:08
کلا من نمیدونم چرا اینقدر دارن آب میبندن بیخ سناریو
من واقعا نمیدونم ملت رو چی حساب میکنن ملت خودشون رو چی جز آهنگ تیتراز نقطه قوتی نمیبینم دیگه هیچ واقعیتی جز چند قسمت اولش نداشت هی خودم رو راضی میکنم یه کم نگا کنم شاید چیز جالبی داشت
البته اون مورد غذای کارگرا رو حق دارن من تا حالا هر شرکتی کار کردم این رو دیدم
طراحي گريم سريال «ستايش» در گفتوگو با مسعود ولدبيگي
«به دليل نوع سيستم تلويزيون چهرهي ستايش سرخ ديده ميشود»
طراح گريم سريال «ستايش» دربارهي اينكه چرا تفاوت گريم و آرايش در اين سريال محسوس نيست و بازيگر نقش «ستايش» اغلب با آرايش ديده ميشود؟ گفت: در سريال «ستايش» اين طور نيست كه شخصيت اصلي در يك صحنه آرايش داشته باشد و در يك صحنه نداشته باشد؛ آرايش «ستايش» در همهي صحنهها يكنواخت بوده است.
مسعود ولدبيگيبيان كرد: گاهي در يك سريال بازيگر نقشي غمانگيز دارد و در اثر يك خبر بد شوكه شده كه به تبع اين حالت، بازيگر مقداري رنگ پريدگي دارد. اما گاهي بازيگر در سريال نقش بيمار را بازي ميكند، در اين صورت بايد از آرايش فاصله بگيريم وسعي كنيم بازيگر را با آن چهرهاي كه بايد باشد گريم كنيم.
اين گريمور ضمن تصديق گفتهي رييس سازمان صداوسيما مبني بر اينكه آرايش بازيگران به دليل نوع سيستم پخشكننده غليظ ديده ميشود، عنوان كرد: اگر ديده ميشود كه چهره «ستايش» سرخ است بيشتر به دليل نوع سيستم تلويزيون است وگرنه فرمي كه ما براي او انتخاب كرديم يك فرم روشن است و اصلا اين سرخي را ندارد.
ولدبيگي با بيان اينكه مشخص نيست كه با پروژه «ستايش 2» همكاري داشته باشد، دربارهي تعداد زياد بازيگران اين سريال و سختي كار اظهار كرد: زماني كه براي گريم هر بازيگر صرف ميشود از قبل برنامهريزي ميشود اما اگر تعداد بازيگران زياد باشد، ما زمان بيشتري را براي گريم آنها صرف ميكنيم.
وي كه طراحي گريم سريال ماه رمضان شبكه اول را هم بر عهده داشت، دربارهي تفاوت كار در «سقوط يك فرشته» با «ستايش» نيز خاطر نشان كرد: ما براي «سقوط يك فرشته» نزديك به 75 ساعت به طور مدام كار ميكرديم چون زمان كمي داشتيم و اين كار را سخت ميكرد در حالي كه در «ستايش» اين طور نبود.
joseph.n
11-09-2011, 14:11
این سریال به نظر من ایرادات زیادی داره .من یک قسمتشو دیدم هم از خنده مردم و هم حالم به هم خورد . به قول دوستان سوتی زیاد می ده!:27:
این سریال به نظر من ایرادات زیادی داره .من یک قسمتشو دیدم هم از خنده مردم و هم حالم به هم خورد . به قول دوستان سوتی زیاد می ده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم، از خنده مردید چطور دارین مـا رو مشعشع میکنین از نظـرات سازندتون؟ /:
با تشکر ، متشکرم.
joseph.n
11-09-2011, 16:50
عزیزم، از خنده مردید چطور دارین مـا رو مشعشع میکنین از نظـرات سازندتون؟ /:
با تشکر ، متشکرم.
علی جان نمک نریز:20::31:
علی جان نمک نریز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا مـا نمک نمیریزیم. فقط قیام میکنیم از پَس نظـر های کارشناسی و مخّل سازنده ی روان پسر عموی عزیز!
مدیران لطف کنند. پست هـای بنده و ایشون رو حذف کنند. - متشکر.
من تعجب میکنم که تاپیک این سریال:2: چرا تا حالا 365 تا پست داشته:27:
اگه هر كدوم از اعضا يكي از اشكالات اين سريالو بگه بازم كمه حالا 365 تا پست كه چيزي نيست!!!!!!!!!!
♥ NiloofaR ♥
11-09-2011, 22:14
من تعجب میکنم که تاپیک این سریال:2: چرا تا حالا 365 تا پست داشته:27:
احتمالا به نیت 365 روز سال بوده
البته کبیسه باشه میشه 366 روز :)
یکی از لوس ترین و فارسی ترین سریال هایی هست که دیدم
دلیل اینکه مامی و مامی بزرگ و خاله و زن دایی و ...هم چرا برای این سریال سر و دست مشکنن نمیدونم :(
شاید به خاطر تفاوت سنی و ارزش ها و... باشه :|
گفتوگو با نادر سليماني،بازيگر مجموعه«ستايش»
سالهاست در زمينه بازيگري فعاليت ميكند. او تاكنون نقشهاي زيادي ايفا كرده، اما مخاطبان تلويزيون بيشتر او را به واسطه نقشهاي طنزش به خاطر دارند. از مجموعه خاطرهانگيز ساعت خوش گرفته تا قهوه تلخ و باغ مظفر. نادر سليماني اهل آبادان است و با نقش قاسم در سريال «ستايش» بار ديگر يك جنوبي بامعرفت را به نمايش گذاشته است. او با نقش قاسم ارتباط خوبي برقرار كرده است. نادر سليماني به بهانه بازي در سريال ستايش با ما گفتوگو كرد.
چه شد كه با سعيد سلطاني همكاري كرديد؟
از طرف دستيار آقاي سلطاني دعوت به همكاري شدم. براي همين تقاضا كردم متن سريال را در اختيارم بگذارند، اما متاسفانه قسمتهاي مربوط به بازي من آماده نبود و تنها آقاي سلطاني توضيحاتي در ارتباط با نقش به من داد و بالاخره پس از يك هفته قسمتهاي مربوط به نقشم آماده شد. فيلمنامه را مطالعه كردم و از نقش قاسم خوشم آمد. جالب است بدانيد از ابتدا قرار نبود شخصيت قاسم طنز باشد و به پيشنهاد خودم اين شخصيت رگههايي از طنز پيدا كرد.
از لهجهاي كه داشتيد، برايمان بگوييد. اين لهجه در فيلمنامه وجود داشت يا باز هم به پيشنهاد خودتان با اين لهجه صحبت كرديد؟
لهجه جنوبي باز هم به پيشنهاد خودم بود و آقاي سلطاني هم از اين موضوع استقبال كردند.
چرا از اين لهجه استفاده كرديد؟
اساسا جنوبيها آرام و در عين حال شكننده و البته زودجوش و خونگرم هم هستند و در مقابل مشكلات به آساني شانه خالي نميكنند و زود از پا درنميآيند. به هر حال با خصوصيات مردم جنوب آشنا بودم و خواستم قاسم را همان گونه كه ديديد، به نمايش بگذارم. فكر ميكنم خدا را شكر مخاطب هم توانست با او ارتباط برقرار كند.
خودتان شخصيت قاسم را چطور تحليل ميكنيد؟
قاسم آدم فقيري است كه پس از مدتها شانس به او رو ميكند و ميتواند رونقي به كسب و كارش بدهد؛ اما بعد از فهميدن موضوع اصلي و صداقت ستايش، حاضر نميشود حق او را پايمال كند و با اين كه ميداند اگر حقيقت را بگويد در نهايت به ضررش تمام خواهد شد، اما اين كار را ميكند. به نظرم نقش قاسم جاي كار بيشتري داشت، اما به هر حال مصلحت كارگردان در همين اندازه بوده است.
خودتان چقدر به شخصيت قاسم نزديك هستيد؟
اخلاق واقعي خودم هم همين گونه است. گاهي پيش آمده كه ميدانستم اگر فلان كار را انجام دهم ضرر خواهم كرد، اما چون در جهت حق بوده است، آن كار را انجام دادهام.
خيلي هم حسي با اين نقش روبهرو شديد. در اين مورد توضيح دهيد.
چون نقش اين موضوع را ميطلبيد. اصلا احساس در تار و پود اين نقش نهفته بود و آقاي سلطاني در اين مورد خاص خيلي با من صحبت كردند و ميخواستند قاسم يك انسان صادق و مهربان باشد. براي همين وقتي پسرش خوندماغ شد، آن طور رفتار كرد.
از گريم و لباستان بگوييد.
راستش را بخواهيد وقتي پيشنهاد بازي در اين كار به من شد، همزمان در چند كار ديگر مشغول به بازي بودم و به خاطر حضور در يكي از كارهايم مجبور شده بودم موهايم را از ته بزنم. براي همين بهترين كار گذاشتن كلاه و آن نوع گريم بود و برحسب اتفاق آن كلاه با شخصيت قاسم هماهنگ شد.
قاسم چقدر روي شخصيت واقعي خودتان اثر گذاشت؟
من شخصيت قاسم را دوست داشتم. براي من فقط ايفاي يك نقش نبود، بلكه با آن زندگي كردم. سالها بود كه دوست داشتم چنين نقشي را بازي كنم و به يقين ميتوانم بگويم در طول زندگي هنريام تنها با چند نقش كه يكي از آنها قاسم بود، احساس رضايت كردم.
قصه ستايش، فضاي دهه 60 را براي مخاطب تداعي ميكند. بازي در آن فضا چطور
تجربهاي بود؟
اين فضا زمينهساز موفقيت در نقش من بود، چراكه اگر فضاي دهه 60 نبود، صميميت بين افراد جامعه اينگونه نبود و طبيعتا فضا براي نقش من وجود نداشت. تصور كنيد اگر اين نقش در شرايط امروز قرار ميگرفت، به طور يقين موفق نبود. در دهه 60 همه همسايهها باهم مهربان و صميمي بودند، نمونهاش اين است كه وقتي خانه ستايش
بر اثر آتشسوزي خسارت ديد، همسايهها در تعمير آن مشاركت كردند و با غم خانوادهاش همراه شدند. به هر حال لازمه اجراي شخصيت قاسم، وجود فضايي گرم و صميمي بود.
با توجه به اين كه نقش قاسم خاكستري بود، چطور اين شخصيت را براي مخاطب ملموس كرديد؟
چون زماني جنگ را حس كرده بودم، ميدانستم بايد چگونه به اين شخصيت نزديك شوم تا مخاطب هم بتواند او را بپذيرد. به هر حال از تجربيات گذشتهام استفاده كردم.
آيا باز هم قاسم را در زندگي و آينده ستايش خواهيم ديد؟
به طور كامل در جريان قصه نيستم، چون فيلمنامه هنوز باز است و دوستان دارند روي آن كار ميكنند. براي همين شايد باشد و شايد هم خير.
فكر ميكنيد چرا ستايش توانسته مخاطبانش را راضي كند؟
حضور حشمت فردوس به عنوان يك پدرسالار به نوعي فضاي قديمي گذشته را تجربه كرده و اين مساله نوعي كشش را در مخاطب به وجود آورده است و از طرفي مقاومت ستايش در برابر اين همه مشكلات براي مخاطب جذاب است.
فكر ميكنيد قاسم مابهازاي بيروني هم دارد؟
در جامعه ما افرادي كه پشتيبان حقاند، زياد هستند، اما متاسفانه اين مساله پايدار نيست. معمولا افراد وقتي ميبينند منفعتشان در خطر است، كنار ميكشند. به هر حال خداوند حامي افرادي است كه جانب حق را ميگيرند. به هر حال هستند افرادي مانند قاسم كه گفتن حق برايشان از هر چيز ديگري مهمتر است، اما خب تعداد آنها متاسفانه بسيار كم است.
معيار شما براي انتخاب يك نقش؟
من به پررنگبودن نقش اهميت زيادي نميدهم. آنچه برايم مهم است، تاثيرگذاري خود نقش است و در كنار آن، كارگردان برايم اهميت دارد. حتي اگر نقش كوتاه باشد، ولي احساس كنم انقلابي را در مخاطب ايجاد ميكند حتما آن را بازي ميكنم.
نقش مورد علاقهتان كه هنوز آن را بازي نكردهايد؟
آرزو دارم نقش يك جانباز موجي را بازي كنم. البته همسرم فيلمنامهاي در ارتباط با اين موضوع نوشتهاند كه هر وقت ساخته شود، نقش جانباز را خودم ايفا خواهم كرد.
تفاوت بازي در تئاتر و تلويزيون از نگاه شما؟
تاثيرگذاري در تئاتر بسيار بيشتر از سينما و تلويزيون است. در تئاتر نقش به نقش با مخاطب در ارتباط هستي. براي همين سختي كار هم در تئاتر بيشتر از تلويزيون و سينماست؛ چراكه زاويه ديد در تلويزيون و سينما، لنز دوربين است. در صورتي كه در تئاتر زاويه ديد، چشم انسان و حركات بدن بازيگر است.
جام جم / محبوبه رياستي
جمشيد مشايخي پدربزرگ «ستايش» شد:
جمشيد مشايخي مقابل دوربين مجموعه تلويزيوني «ستايش» رفت.
اين بازيگر گفت: نقش پدربزرگ «ستايش» را بازي ميكنم و طي چند روز آينده بازيام در طالقان به پايان ميرسد. وي از همكاري با سعيد سلطاني ـ كارگردان مجموعه تلويزيوني «ستايش» ـ ابراز رضايت كرد.
سريال «ستايش» هم اينك از شبكه سه سيما در حال پخش است و سري دوم اين مجموعه هم قرار است ساخته شود.
mojtaba2321
12-09-2011, 14:52
اون یارو مامور خریده چطور فردوس رو پیدا کرد؟!
Nocturne
12-09-2011, 15:25
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]سريال «ستايش» هم اينك از شبكه سه سيما در حال پخش است و سري دوم اين مجموعه هم قرار است ساخته شود.
:2:.............
Lady parisa
12-09-2011, 15:36
به نظرم زده روی دست سریالای کره ای، چینی ، ژاپنی .
شده دیگه افسانه ستایش(ثنا)هم تمومی نداره هم اینکه توش پر از صحنه های اشک آور هندیه
جمعه های ملت رو با به فنا ببره، دور روز دیگه هم که پائیز و هوا زود تاریک میشه! دیگه میشه آخر سریال و آخر دنیای ایرانیا:13:
Enemy Killer
13-09-2011, 13:56
اقا سری دوم قضیه اش جیه :13: مسخره اش رو در اودند من که گیج شدم به قول دوست قبلیموم بهتره اسمشو بزارن افسانه ستایش "با حال میشه"
راستی چی شد یه دفعه اسمش تغییر کرد شد ثنا؟
اقا سری دوم قضیه اش جیه :13: مسخره اش رو در اودند من که گیج شدم به قول دوست قبلیموم بهتره اسمشو بزارن افسانه ستایش "با حال میشه"
با توجه به استقبال فوق العاده مردم عزيز ميهنمان ايران از سريال بسيار بسيار بسيار زيباي ستايش(:2:) (انتظار از سريال ها در حد جلبك)
عوامل اين برنامه قصد دارند سري دوم اين مجموعه را نيز به روي آنتن بفرستند.
البته تا اونجايي كه من خبر دارم 6 قيمت از سري 2 فيلمبرداري شده و همچنين خيلي خيلي غصه خوردم كه چرا
استاد جمشيد مشايخي در اين سريال به قول خودمون دوزاري بازي كرده.:19:
بی باک بی بال
13-09-2011, 19:07
به نظر من این سریال دار ایند سیاسی میشه که اینقدر بهش اهمیت می دهند حتی بازی تیم ملی رو میگذارند یه شبکه دیگه :31:
به خاطر تعریف و تمجیدای دوستان (!) در این تاپیک نشستم یه قسمتشو دیدم ...
اوایل فکر میکردم خیلی سریال چرتیه ولی با دیدن اون یه قسمت متوجه شدم اصلا چرت نیست ، بلکه فاجعست!!!
واقعا اینا در مورد شعور مخاطب چی فکر کردن؟!
پدره میگه من اسم بچه هامو تغییر نمیدم ، یارو بر میگرده میگه به جای ستایش بذار ثنا ، همون معنی رو میده دیگه :18:
به نظر من پس از باران خیلی بهتر از این بود.
mojtaba2321
14-09-2011, 00:36
قضیه پدربزرگ ستایش دیگه چیه؟
این پدربزرگ نداشت که!
به خاطر تعریف و تمجیدای دوستان (!) در این تاپیک نشستم یه قسمتشو دیدم ...
اوایل فکر میکردم خیلی سریال چرتیه ولی با دیدن اون یه قسمت متوجه شدم اصلا چرت نیست ، بلکه فاجعست!!!
واقعا اینا در مورد شعور مخاطب چی فکر کردن؟!
پدره میگه من اسم بچه هامو تغییر نمیدم ، یارو بر میگرده میگه به جای ستایش بذار ثنا ، همون معنی رو میده دیگه :18:
به نظر من پس از باران خیلی بهتر از این بود.
ستايش اصلا هيچ رقمه با پس از باران قابل مقايسه نيست پس از باران كجا و اين كجا:18::18::18::18:.
هر چي فكر ميكنم هيچ زمينه اي بين دو تا سريال نميتونم پيدا كنم كه حد اقل نزديك به هم باشن تو هر زمينه اي كه
فكرشو بكنيد پس از باران 1000000000 سر و گردن از اين سريال بالاتره.
---------- Post added at 02:01 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
قضیه پدربزرگ ستایش دیگه چیه؟
این پدربزرگ نداشت که!
پدر بزرگش تو سري دوم از سريال مياد.:46:
ستايش اصلا هيچ رقمه با پس از باران قابل مقايسه نيست پس از باران كجا و اين كجا :18::18::18:
هر چي فكر ميكنم هيچ زمينه اي بين دو تا سريال نميتونم پيدا كنم كه حد اقل نزديك به هم باشن تو هر زمينه اي كه فكرشو بكنيد پس از باران 1000000000 سر و گردن از اين سريال بالاتره.
منظور من از مقایسه کارگردان مشترک دو تا سریال ـ آقای سعید سلطانی ـ بود.
ساخت «ستايش 2» از اوايل سال 91
كارگردان سريال «ستايش» از توليد «ستايش 2» از سال آينده خبر داد.
سعيد سلطاني گفت: تصويربرداري «ستايش 2» را از اوايل سال 91 آغاز خواهيم كرد.
وي همچنين خاطرنشان كرد: اكنون تصويربرداري قسمتهاي باقي مانده از سريال «ستايش» در طالقان انجام ميشود و ظرف 10 ـ 20 روز آينده كار تمام ميشود.
«ستايش» به تهيهكنندگي آرمان زرينكوب داراي 40 قسمت است و بازيگراني چون داريوش ارجمند، نرگس محمدي، سيما تيرانداز، محمود عزيزي، مهدي پاكدل و ... در آن ايفاي نقش كردهاند.
جمشيد مشايخي نيز به تازگي در نقش پدربزرگ «ستايش» مقابل دوربين سعيد سلطاني رفته است.
Enemy Killer
14-09-2011, 20:31
اقا اینا دارند الکی قضیه رو کش میارند اصلا به سری دوم نیازی نبود این فیلم محتوای چندانی نداره که بخوان برای ادامه اش سری دوم رو بسازند حامله شدن شده سوژه همه ی فیلم های ایرانی این حامله شدن باید باشه حتی توی وقت اضافه هم شده باشه میارنش خیلی لوس شده از نظر من اگر سینمای هند بالیووده و سینمای غرب هالیووده سینمای ایران هم حاملهووده ؟ دروغ نمی گم خودتون دارید می بینید .
تازه نمی دونم چرا توی تمام فیلم های ایرانی عروس ها خوب و مهربونند مثل ستایش و سریال هایی که قبلا داشتیم پدر شوهر ها هم می شن ادم بده و مخالف عروس خانم و این قضیه اینقدر کش میاد تا بشه سریال :21:
mojtaba2321
15-09-2011, 09:39
میدونم...
منظورم اینه که تو سری اول هیچ اشاره ای بهش نشده چه جوری میخوان یهو بیارنش؟!
میدونم...
منظورم اینه که تو سری اول هیچ اشاره ای بهش نشده چه جوری میخوان یهو بیارنش؟!
like bollywood
M e i s a m
18-09-2011, 17:30
فقط به عشق حشمت فردوس اژدها نگاه میکنم که یه 4 دفعه بگه بیوین و افتاد حالشو ببرم وگرنه خودش یه چیزی اونور تر از شعره
پدربزرگش جمشید مشایخی است و از نوشته روزنامه جام جم معلومه تو همین سری است.
فقط به عشق حشمت فردوس اژدها نگاه میکنم که یه 4 دفعه بگه بیوین و افتاد حالشو ببرم وگرنه خودش یه چیزی اونور تر از شعره
نه بابا اونم دیگه شورش در آورده بسه دیگه .فقط حیف این سریال که می تونست یه خاطره خوش بزاره برا همه اما :2::2:
خود سریال که مقواس :31:
ولی آهنگ تهش خوبه....خوب خونده!!
pulp_fiction
22-09-2011, 13:04
سریال زیاد رو به حاشیه بردن و زیاده گویی و طولانی بودن فیلمنامه مخاطب از سریال زده کرده
چرا در سریال«ستایش»دائم تغذیه با شیر خشک تبلیغ میشود؟
انتقادها بالا گرفت/ چرا در سریال «ستایش» دائم تغذیه با شیر خشک تبلیغ میشود؟
رئیس انجمن تغذیه با شیر مادر با گلایه از کمتوجهی رسانه ملی به ترویج فرهنگ تغذیه با شیر مادر گفت: در سریال «ستایش» به بهانههای مختلف برای شیرخشک تبلیغ میشود.
احمدرضا فرسار، رئیس انجمن تغذیه با شیر مادر درباره اهمیت تغذیه نوزاد با شیر مادر گفت: تغذیه نوزاد با شیر مادر برای سلامت مادر هم بسیار مفید است؛ شیر مادر برای نوزاد با توجه به ارزش بالای غذایی، تکامل مغز، بهره هوشی، ایمنوگلوبولین و پیشگیری از بروز بیماریهای واگیر و غیرواگیر، بسیار با تغذیه مصنوعی متفاوت است.
وی مشکل فعلی را عدم تبلیغ مثبت در خصوص تغذیه نوزاد با شیر مادر، بر اثر کمتوجهی مسئولان عنوان کرد و اظهار داشت: تجّار شیر به خاطر داشتن سود زیاد این تجارت، هزینههای فراوانی را برای تبلیغ تغذیه شیرخواران با شیر خشک متحمل میشوند و در این راه علم متخصصان تبلیغات را به خدمت گرفته و از حربه تبلیغات استفاده میکنند، در حالی که افراد حامی استفاده از شیر مادر به دلیل مشکلات مالی از انجام تبلیغات مؤثر بیبهرهاند.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با انتقاد از بیتوجهی به ترویج فرهنگ تغذیه با شیر مادر در رسانه ملی ادامه داد: گاهی اوقات در برنامههای پخش شده از صدا و سیما به تبعات و آثار سوء برخی نمادها کم توجهی میشود؛ به عنوان نمونه در سریالی با نام «ستایش»که جمعه شبها از شبکه سوم سیما پخش میشود، به بهانههای مختلف برای شیرخشک تبلیغ میشود. فرسار در گفتگو با فارس افزود: در این سریال نمادهای تغذیه با شیر خشک فراوان است؛ تغذیه کودک با شیشه شیر، دادن سفارش خرید شیرخشک به دیگران از سوی مادر و استفاده از این دیالوگ که "پدر برای تهیه شیر خشک رفته" به صورت غیرمستقیم به ترویج فرهنگ تغذیه با شیر خشک اشاره میکند، در حالی که عوامل این سریال میتوانستند زمانی که موضوع تغذیه کودک مطرح میشد، تغذیه با شیر مادر را تبلیغ کنند؛ در حقیقت باید بپذیریم که ما به این مباحث کم توجه هستیم.
برنا
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
«ستایش» پایانی خوش ندارد
گرچه ستایش هم میتوانست خیلی زودتر از آنچه تصور میشد با سرانجامی خوش به پایان برسد اما گویا دستاندرکاران ساخت این سریال، باتوجه به استقبال تماشاگران سعی دارند....
گفتوگو با سعید سلطانی، كارگردان سریال پربیننده این روزهای تلویزیون
«ستایش» موفق شد بسیاری از بینندگان سریالهای ماهوارهای را جذب خود کند؛ سریالی سرشار از تعلیق و انتظار با داستانی کاملا ایرانی که ذائقه ایرانی را به راحتی به سوی خود میکشاند.
گرچه ستایش هم میتوانست خیلی زودتر از آنچه تصور میشد با سرانجامی خوش به پایان برسد اما گویا دستاندرکاران ساخت این سریال، باتوجه به استقبال تماشاگران سعی دارند تا بخش دوم داستان غمانگیز و پر از چالش این بانوی جوان را به روی آنتن ببرند. البته این سؤالها همچنان در ذهن بیننده وجود دارد که آیا ستایش ساخته شد تا جای «اوشین»، «هانیکو» یا «یانگوم» را در ذهن مخاطب ایرانی بگیرد؟ آیا دستاندرکاران این مجموعه اعم از نویسنده و کارگردان موفق به انجام چنین کاری شدهاند؟
سعید سلطانی که تاکنون کارگردانی سریالهای «پس از باران»، «سالهای برف و بنفشه» و «خانهای در تاریکی» را بر عهده داشته، ستایش را سریالی با داستان متفاوت از آنچه تاکنون روی آنتن سیما رفته، میداند. او معتقد است که ستایش داستان حقیقی یک زندگی است، همین! این سریال جمعهها ساعت 20:45 از شبکه3 سیما پخش میشود.[/COLOR]
• داستان ستایش از نظر شما مشخص است؟
این داستان در واقع بیانکننده زندگی حقیقی یک شخص است با نام «ستایش» که در عین اینکه داستان ستایش را میبینیم به همراهش زندگی پدر و البته پدرشوهر و دیگر وابستگانش را هم دنبال میکنیم. داستان ستایش، داستان دختر کمسن و سال و نوجوانی است که در سایه تحصیل با او آشنا میشویم تا اینکه او ازدواج میکند و سپس بیوه میشود و از نظر خود من، از دست دادن همسر ستایش مرحلهای است که داستان را جذابتر میکند و درگیریهای ستایش و پدر بیمارش زندگیاش را پرچالشتر و البته دیدنیتر میسازد.
• این سؤال را به این دلیل پرسیدم که بگویم همه این تعاریفی که شما از این داستان ارائه دادید، میتواند به زعم بسیاری این تعبیر را بدهد که دستاندرکاران سریال بیجهت سریال را طولانی کردهاند یا عامیانه بگوییم «کش» دادهاند.
ببینید، وقتی قرار است زندگی حقیقی را به تصویر بکشید باید تمام زوایای آن را مد نظر قرار دهید؛ با تمام آدمهای خوب و بد داستان، یک زندگی واقعی پر از چالش. من بارها هم اطلاعرسانی کردهام که این سریال «فصل دوم» هم دارد و در شرف برنامهریزی برای ساختن فصل دوم سریال هستیم.
• به نظر میرسد که شما هم قصد دارید از ستایش یک «اوشین» یا «یانگوم» ایرانی بسازید!
خیر، ما هرگز چنین قصدی نداشتیم. اثبات این ادعا هم اشتباهاتی است که ستایش در زندگیاش دچار میشود و ما میبینیم که چگونه خود را داخل حوادث و چالشهای بسیار میکند بیآنکه خوب بیندیشد. در واقع ستایش در بسیاری از مواقع در مواجهه با بحرانهای زندگیاش درست تصمیم نمیگیرد. ستایش الگوی از یک زن کرهای یا ژاپنی نیست. او نمونه یک زن ایرانی است؛ یک زن با احساسات و عواطف بسیار که برای پدر و فرزندانش آن را صرف میکند و خود را به آب و آتش میزند.
• داستان ستایش را بر اساس استقبال مخاطبان طولانی کردید یا از همان ابتدا قرار بود داستان اینگونه باشد؟
ما حتی یک خط هم به این داستان اضافه نکردیم و من از اول میدانستم که این سریال کجا قرار دارد و قرار است به کجا برود.
• ستایش شخصیتی است که بیننده را همراه خود میکشاند و انتظار میرود چنین شخصیتی کاملا مثبت باشد اما بهرغم مثبت بودنش، پر است از اشتباه. این در حالی است که حشمت فردوس، پدرشوهر ستایش که بیننده را از خود متنفر میکند، شخصیتی کاملا پایبند و وفادار به خانواده دارد. این نوع شخصیتپردازی کمی مخاطب را دچار سردرگمی میکند. با چه هدفی دست به این چینش زدید؟
من نمیخواستم برای نشان دادن یک شخصیت منفی افعال زشتی را به کاراکتر نسبت بدهم چرا که این اقدام کلیشهای است. من و نویسنده از سادهترین راه برای شخصیتپردازی استفاده کردیم. در واقع حقیقتی را به تصویر کشیدیم که درکش راحتتر است.
حشمت فردوس آدم بدی نیست. او نانرسان خانوادههاست و تابع خصوصیات درست یک مرد ایرانی است. فردوس با رنج و بدبختی به اینجا رسیده و به هیچ عنوان نسبت به ستایش و انیس کینهورزی ندارد. همچنان که به انیس مکانی برای زندگی داده است و خرج او را هم میدهد. فردوس از ابتدا با تفکر فرزندانش مشکل داشت و این دو عروس هم قربانی این تفاوت نگاه بین دو نسل شدند. او تصورش این است که برای خانواده تلاش میکند پس خانواده باید مطیع او باشند اما در جایی اهل معامله با زندگی آدمها هم هست و رفتاری میکند که متوجهش نیست. در نقطه مقابل، ستایش را میبینیم که او هم بهرغم مثبتبودنش خالی از اشتباه نیست و فکرهای غلط و نادرست بسیاری دارد.
• با توجه به اینکه شما تأکید دارید بر اینکه داستان حقیقی یک زندگی را به تصویر میکشید، آیا در پایان این سریال با آخری خوش مواجه هستیم؟
نه، در سریال ستایش منتظر پایان خوش نباشید بلکه منتظر یک پایان واقعی باشید.
• چرا پایان خوش برای این سریال نمیتواند واقعی باشد؟
چون از ستایش اسطوره نمیسازیم، نخواستیم که پایانی خوش به ماجرا بدهیم. ستایش یک شخصیت کاملا معمولی است و خالی از تفکرات غلط و درست نیست؛ شخصیتی است که کاملا دچار لغزش میشود و دائما با خودش درگیر است. او همه راهها را درست نرفته که انتظار داشته باشیم با عاقبتی خوش داستانش به پایان برسد.
• به نظر من، شما نقاط ضعف سریال و دست و پا زدنهای نویسنده را در این داستان میگذارید به حساب اشتباهات ستایش. من تصور میکنم اینها اشتباهات و لغزشهای ستایش نیست. انگار در همان قسمت از داستان، نویسنده توان کشش ایجاد کردن به داستان را نداشته است؟
به نظر من این اظهارنظرها ناشی از دقیق نگاه نکردن سریال است. بسیاری از منتقدان از سریال انتقاد کردهاند در حالی که خوب سریال را ندیدهاند.
منبع: hamshahrionline.ir
بی باک بی بال
22-09-2011, 17:06
گرچه ستایش هم میتوانست خیلی زودتر از آنچه تصور میشد با سرانجامی خوش به پایان برسد اما گویا دستاندرکاران ساخت این سریال، باتوجه به استقبال تماشاگران سعی دارند.
:18::18:
چه روی دارند
اولاش خوب بود ولی دیگه کلا مسخره شد .....:2:مردم رو به بازی گرفتن با این فیلم مزخرف و بی هدف..:41:
کمی داره روی اعصاب راه یره
خدا كنه يكي پيدا شه بياد جلوي ساخته شدن اين سريالو بگيره حداقل يه ساعت از پخش شبكه 3 خالي بشه بتونن يه برنامه ديگه
بذارن جاش به خدا هر چيز مزخرفي پخش كنن جاش ارزش داره.
Slim_shady
24-09-2011, 01:07
بازیگر نقش ستایش تو زندگی واقعیش خیلی جلفه و بی ش برعکس نقشش تو سریال
سریال خیلی قشنگیه. ما که خیلی حال می کنیم.
هر کی ستایشو دوست نداره، نبینه.
farshidshd
24-09-2011, 10:46
چرا در سریال«ستایش»دائم تغذیه با شیر خشک تبلیغ میشود؟
منبع: hamshahrionline.ir
حالا انگار هیچیش مشکل نداره ، به شیر خشکش گیر دادن!!! : دی
آقا من نمی فهمم اگه ستایش اینقدر مزخرفه و اینقدر سریال چرت و زاغارتیه واسه چی هر هفته همه دنبالش می کنن و بعد میان تو این تاپیک میگن وای چقدر چرت بود و دیگه سریال مزخرف تر از این نمیشه و بهش فحش میدن؟ اگه واقعا کسی خوشش نمیاد خوب نه سریالشو ببینه نه بیاد تو تاپیکش فحش بده. ولی اینجور مفهوم دیگه ای رو می رسونه.
آقا من نمی فهمم اگه ستایش اینقدر مزخرفه و اینقدر سریال چرت و زاغارتیه واسه چی هر هفته همه دنبالش می کنن و بعد میان تو این تاپیک میگن وای چقدر چرت بود و دیگه سریال مزخرف تر از این نمیشه و بهش فحش میدن؟ اگه واقعا کسی خوشش نمیاد خوب نه سریالشو ببینه نه بیاد تو تاپیکش فحش بده. ولی اینجور مفهوم دیگه ای رو می رسونه.
من تا قسمتی که طاهر تصادف کرد مرد تا 3 یا 4 قسمت بعدشو نگاه کردم ولی دیدم همش داره کش
میاد و هدفی هم نداره دیگه ندیدم فقط میخوان الکی یه چیزی رو سر هم کنن تا مردم رو سرگرم کنه
تعجب میکنن بعضی ها که نگاه میکنن میخواین چی رو متوجه بشن اخرشم میبینن همش الکی بود:27:
به قول همون گزارش دارن یانگوم ایرانی درست میکنن همش دلسوزی های الکی........
Dj_aghamajid
24-09-2011, 13:14
شما میگید اگه دوست ندارید نگاه نکنید! اما این جور سریال های 2 زاری با بودجه میلیاردی از بیت المال ساخته میشن! سریال نباید اینقدر بی دقت درست بشه! جمعه ها که تلویزیون هیچی نداره! اومدن همین سریال رو گذاشتن! من که هر وقت شروع میشه از جلوی تلویزیون پا میشم!
ولی این سریال جدید بنام وضعیت سفید بنظرم خیلی خوش ساخت تر و جذاب تر بنظر میرسه! ای کاش میشد اونو به جای ستایش پخش کنن!
MOHAMMAD2010
24-09-2011, 14:14
احتمالا دوباره تو ماشین نیستن !
واقعا خیلی جذابه :31:
موافقم
اولین قسمتی بود که قسمت آنچه در آینده خواهیم دید رو نداشت.
حدس می زنم ستایش اینا رو همون معتاده که داره ترک می کنه فراریشون بده
ذوست عزيز اولا كسي به سريال فحش نداد بلاخره هر سريالي براش زحمات زيادي كشيده ميشه از جمله عوامل پشت صحنه كه اين سريال نيز از اين داستان مبرا نيست ولي خب بعضي اوقات به دليل يه سري بي تجربگي ها
اين زحمات به هدر ميره و سريالي از آّب در مياد كه حتي يه مخاطب و با كمترين سطح توقع نميتونه راضي كنه و. از اون جا كه در اينجا كسي نميتونه اشتباهشو قبول كنه و قبول كنه كه ادامه اين سريال به يه فاجعه تبديل شده و
حتي توانايي پذيرفتن حقيقت رو نداره همه عوامل اصرار دارن كه سريال دوزاري ادامه پيدا كنه و حتي سري دومش هم ساخته بشه.....
تازه اين تاپيك زده شده كه نقات قوت:31: و نقاط ضعف سريال گفته بشه. اگه هر كي خوشش اومد بياد بگه دمش گرم عجب سريال با حالي بود كه نميشه راجع به سريال حرف زد:41: تازه اونوقت فكر نكنم تاپيك بيشتر از 20 تا پست داشت.
اينم بگم بنده تا اون قسمتي كه مهدي سلوكي مرد خودم نگاه ميكردم و دوستش داشتم ولي بعد از اون قسمت
به خاطر اينكه به دلايلي بايد از داستان خبر داشته باشم گاهي اغوقات يه 10 دقيقه ميبينم بعد ولش ميكنم ميرم
داستانشو از يكي كه ديده ميپرسم.
Slim_shady
25-09-2011, 08:38
شما میگید اگه دوست ندارید نگاه نکنید! اما این جور سریال های 2 زاری با بودجه میلیاردی از بیت المال ساخته میشن! سریال نباید اینقدر بی دقت درست بشه! جمعه ها که تلویزیون هیچی نداره! اومدن همین سریال رو گذاشتن! من که هر وقت شروع میشه از جلوی تلویزیون پا میشم!
ولی این سریال جدید بنام وضعیت سفید بنظرم خیلی خوش ساخت تر و جذاب تر بنظر میرسه! ای کاش میشد اونو به جای ستایش پخش کنن!
از اونجایی به ما ربط پیدا می کنه که ما اون ساعت می خوایم یک سریال خفن ببینیم اونم از شبکه 3 اونم اون زمان:27:
mr_khodaei2008
25-09-2011, 11:47
من ميگم تو ماشين هستن و بلاخره گيرشون مياره
Slim_shady
25-09-2011, 14:12
من اینو قول می دم که ستایش دوباره ازدواج می کنه
SuperSt@r
25-09-2011, 16:42
منم موافقم به نظرم پشت ماشین یا همون چیزیه که شعبانی میگفت میخاد ببره تعمیرش کنه یا اینکه اسباب اثاثیه ستایشه و خودش تو ماشین نیس
mohamad skystar
25-09-2011, 20:35
حتما همینطوره.
من اگه جا این مهندسه بودم لحظه ای درنگ نمیکردم.:31:
به نظرم ازدواج دوباره ستایش برای دختران جوان و بیوه ها خیلی آموزنده است.
نشون میده که ستایش چقدر زرنگه که هر جا میره سریع خاطرخواه پیدا میکنه. همه جا خودشو نشون میده. همش تو چشمه. دیدید چقدر رفتارش با مهندس و مادرش خوب بود.
با اینکه اومدن بچه هاش رو به زو ازش بگیرن ، باز یاده مهندس از تو مخش نرفت و رفت سراغش. معلومه خیلی شوهر دوست میداره و خیلی هم زرنگه. نه؟
به نظرم ازدواج دوباره ستایش برای دختران جوان و بیوه ها خیلی آموزنده است.
نشون میده که ستایش چقدر زرنگه که هر جا میره سریع خاطرخواه پیدا میکنه. همه جا خودشو نشون میده. همش تو چشمه. دیدید چقدر رفتارش با مهندس و مادرش خوب بود.
با اینکه اومدن بچه هاش رو به زو ازش بگیرن ، باز یاده مهندس از تو مخش نرفت و رفت سراغش. معلومه خیلی شوهر دوست میداره و خیلی هم زرنگه. نه؟
خب اگه دنبال شوهر نگرده كه تا آخر عمرش بيوه ميمونه.
تازه شوهر خوب مثل طاهر هم كم پيدا ميشه. يه دفعه ديدي ورژن جديد فردوس اژدها اومد خواستگاريش :31:
befermatooo
26-09-2011, 10:51
ستایش دنبال شوهر تو سریاله ! چه قانونی و چه غیر قانونی !
همش با ناز صحبت میکنه و تو چشم همه خیره میشه ! احتمالا انتظار داره یکی بگه هلو بیا تو گلو :دی
ستایش دنبال شوهر تو سریاله ! چه قانونی و چه غیر قانونی !
همش با ناز صحبت میکنه و تو چشم همه خیره میشه ! احتمالا انتظار داره یکی بگه هلو بیا تو گلو :دی
خب اين يه نوع از فرهنگ سازي تو سرياله ديگه . من نميدونم يه بچه بشين پاي تلويزيون پيش خودش چي فكر
ميكنه!!!!
Lady parisa
28-09-2011, 16:10
دیالوگ فقط: آقــــــــــــــاجوون
برترین سکانس و زوم سریال: روسری مشکی،آرایش تیره مایل به خلیجی چشمای بالا و پائین نقش اول، کمی دهن باز
و
.
.
.
.
+
عمرا توی ماشین باشن اگه سریال بخواد کش پیدا کنه
اگه نه توی ماشین هستن و رئیس میاد نجاتشون میده
تصویربرداری سریال «ستایش» با حضور مشایخی و خیراندیش به پایان رسید
سایت روزنامه ایران نوشت:
تصویربرداری قسمتهای باقیمانده از فصل اول مجموعه تلویزیونی «ستایش» در شهرستان طالقان به پایان رسید.
سعید سلطانی کارگردان این مجموعه تلویزیونی ضمن اعلام این خبر افزود: «تصویربرداری سریال ستایش» پس از وقفهای پنج ماهه از اوایل مردادماه در شهرستان طالقان آغاز شد و اواخر هفته قبل به پایان رسید.»
وی با تاکید بر این نکته که در حال حاضر مراحل فنی قسمتهای پایانی سریال در حال انجام است ادامه داد: «از جمعه این هفته شاهد پخش بخشهای قسمتهای ضبط شده اخیر از شبکه سه خواهیم بود.»
سلطانی از جمشید مشایخی، گوهر خیراندیش، شهاب عسگری، فرهاد متقی و حمید جدیدی به عنوان بازیگرانی نام برد که در قسمتهای مذکور به گروه بازیگران این مجموعه تلویزیونی اضافه شدهاند. مشایخی نقش شخصیتی به نام خان بهادر (پدر بزرگ ستایش) را دارد که ستایش و پدرش پس از فرار از کمپ به او پناه میبرند.»
این کارگردان در ادامه از تصویربرداری فاز دوم مجموعه «ستایش» به تهیهکنندگی آرمان زرینکوب از اوایل سال آینده خبر داد و افزود: «نگارش فصل دوم این مجموعه توسط سعید مطلبی ادامه دارد و در سری دوم قصه کاراکترها با گذشت 20 سال در زمان حال روایت خواهد شد و فضای قصه مطابق با حال و هوای امروز جامعه خواهد بود.»
سلطانی پاسخ به سئوال احتمال حضور بازیگران جدید یا ادامه همکاری بازیگران این مجموعه تلویزیونی در فاز دوم سریال را به اتمام نگارش سریال موکول کرد.
نرگس محمدی، مهدی پاکدل، محمود عزیزی، مهدی سلوکی، سیما تیرانداز، داریوش ارجمند و... بازیگران این مجموعه هستند که تاکنون 39 قسمت از آن روی آنتن شبکه سه سیما رفته است. سعید سلطانی مجموعههای «جوانی»، «پس از باران»، «مامور بدرقه» و... را کارگردانی کرده است.
befermatooo
29-09-2011, 09:00
تصویربرداری سریال «ستایش» با حضور مشایخی و خیراندیش به پایان رسید
الحمدالله .
حالا دیگه باید منتظر قیامت باشیم . چون من شنیدم حتی اگه 1 روز مونده باشه به قیامت ، کلید آغازش پایان ستایش بود .
خدایا العفو
الحمدالله .
حالا دیگه باید منتظر قیامت باشیم . چون من شنیدم حتی اگه 1 روز مونده باشه به قیامت ، کلید آغازش پایان ستایش بود .
خدایا العفو
فكر كنم سري اولش تموم شده!!!!!
حالا حالا ها مونده تا اين سريال تموم بشه. يه 3 4 سالي طول ميكشه!!!!:41::41::41::41::41::41:
mojtaba2321
30-09-2011, 19:52
آقا توی اون وانته نیستن
امروز تو برنامه گلخانه شبکه 3 یه متن رو خوند که داستان امشبو به کل لو داد.
گفت ستایش و بچه هاش بعد از اینکه از کمپ فراری میشن میرن خونه پدربزرگشون تو طالقان!
FARZIN_TANHA
30-09-2011, 22:26
خدایا کشتن مارو با این ستایش
SuperSt@r
30-09-2011, 22:36
دیدید دیدید گفتم تو این وانته نیس من تا اون هفته نشون داد گفتم تو وانت نیستن:46:
D,Freeman
30-09-2011, 22:43
همون موقعی که پدر ستایش گفت "شاید اینا مشیت خدا باشه" فهمیدم خودش تو جوونی یه خبطی کرده...! که الان داره تاوون پس میده...!
ولی انصافا این سریال بدون بازیگرائی مثل داریوش ارجمند هیچ ارزشی نداشت (همین الانشم به نظر من فاقد ارزش از نظز سریالیه)...! فبلمنامش که خیلی تکراری و سوژه به اصطلاح خزیه...!
فقط منتظر هنرنمائی استاد مشایخی باید بمونیم.
بازیه داریوش ارجمند خنده داره.من نمیدونم چرا همه ازش تعریف می کنن
mojtaba2321
30-09-2011, 23:08
5-6 قسمت داستان برادره بود تو کردستان ، چند قسمت داستان جاساز کردن مواد تو کامیون طاهر ؛ چند قسمت تو بیمارستان بودن طاهر ، چند قسمت زاغ زدن حشمت فردوس برای بچه ستایش، چند قسمت کمپ ... حالام چندین قسمت بازگو کردن و رفع اختلافات قدیمی و قبیله ای بابائه!!
amirhoseinmehri
01-10-2011, 13:46
کل فیلم رو میشد تو دو قسمت و نهایتا سه قسمت تموم کرد.
خداییش نویسنده خلاقی داشته.فراز و فرود و تعلیق های خوبی به داستان داده.
M e i s a m
01-10-2011, 22:37
خیلی بد اب بستن پاش... 4 روز دیگه میگن فرار از زندان ایرانی=ستایش:18:
بازیگر نقش «ستایش» در تیم والیبال هنرمندان
آخرین نیوز: بازیگر نقش ستایش در حاشیه دومین بازی تیم والیبال هنرمندان خانم گفت:اولین باری است که در تیم والیبال هنرمندان شرکت میکنم.
به گزارش برنا، نرگس محمدی بازیگر نقش ستایش در گفتوگو با خبرنگار برنا در حاشیه دیدار دوستانه تیم ملی والیبال ناشنوایان با تیم والیبال هنرمندان درباره کارهای جدیدش گفت: فیلمبرداری ستایش تازه هفته پیش، تمام شده و منتظرم ببینم فاز ۲ چه میشود.فیلمی با آقای معیریان عید کار کرده بودم که هنوز اکران نشده و قرار است اکران شود.
نرگس محمدی در مورد هدفش از حضور در تیم والیبال هنرمندان خانم ادامه داد:دوست دارم با بچههای تیم مقابل آشنا بشوم و در بازیهای خیرخواهانه تیم هنرمندان حضور پیدا کنم. روز اولی که تیم را تشکیل دادیم صحبت هایی داشتیم؛ برمبنای آن قرار شد این بازیها را برای مسایل خیر انجام بدهیم.
وی همچنین در پایان بیان کرد که این بازی،اولین حضور او در تیم والیبال هنرمندان است.
ناگفته هایی از تولید خبرساز سري دوم سریال "ستایش"
در حالی که مجموعه تلویزیونی "ستایش" به قسمتهای پایانی پخش خود نزدیک میشود، اما مراحل تولید این سریال ملودرام همچنان خبرساز است و آخرین خبر اینکه مریلا زارعی احتمالا در فاز دوم این سریال تلویزیونی نقشآفرینی میکند.
احتمال حضور مریلا زارعی و ماه چهره خلیلی در "ستایش"
روزنامه تماشا با اعلام این خبر نوشته است: با نرگس محمدی بازیگر نقش "ستایش" برای بازی در فصل دوم صحبتهایی شده است ولی بازی کردن او منوط به این است که تست گریم نرگس محمدی جواب دهد . چون در
ستایش ۲،ما ستایش را در بیست سال بعد خواهیم دید وهمین یک گریم متفاوت را میطلبد .شنیده شده که اگر تست گریم نرگس محمدی برای ستایش بیست سال پیر شده جواب ندهد عوامل فیلم برای این نقش سراغ بازیگرانی چون مریلا زارعی وماه چهره خلیلی خواهند رفت.
شیلا خداداد و میترا حجار گزینههای نخست بازیگری
فاز اول سریال "ستایش" نیز برای انتخاب نقش نخست خود مسیری پر فراز و نشیب را طی کرد. سریال "ستایش" ابتدا قرار بود توسط ایرج قادری کارگردانی شود و پس از کنارهگیری او، اصغر هاشمی چند هفتهای پشت دوربین این مجموعه قرار گرفت و با رفتن او، سعید سلطانی بیشتر بخشهای آن را کارگردانی کرد. بر همین اساس، ابتدا حضور شیلا خداداد در نقش ستایش قطعی بود و او قرارداد نیز امضا کرد، اما این بازیگر با منتفی شدن حضور قادری، از خیر آن گذشت!
ایرج قادری به تازگی در گفتوگویی با بانی فیلم ضمن تایید این خبر در خصوص انتخاب بازیگران این سریال گفته است: بله، آقای ارجمند اولین انتخاب من بود، پس از آن آقای عزیزی، مهدی سلوکی .... و مهدی پاکدل. به طور کلی تمام نقشها را انتخاب کرده بودم. البته برای نقش ستایش با خانم شیلا خداداد قرارداد بسته بودیم که بعد از خداحافظی من او هم انصراف داد.
بر اساس این گزارش پس از جدایی شیلا خداد و قادری و پیوستن اصغر هاشمی به این پروژه، عوامل تولید با میترا حجار به توافق رسیدند و صحنههایی از سریال هم با حضور او تصویربرداری شد اما بعد از رفتن اصغر هاشمی میترا حجار هم از گروه جدا شد.
دلایل جدایی ایرج قادری از "ستایش"
اما ایرج قادری در ادامه این گفتوگو با تاکید بر این نکته که از مخاطبان پروپا قرص "ستایش" است در پاسخ به علت کنارهگیری از کارگردانی این سریال گفته است: راستش 12 قسمت از فیلمنامه نوشته شده بود که من بیمار شدم. معاینات نشان میداد که ممکن است برای مدتی شاید نتوانم با همه وجود و قدرت کار کنم ... من عادت دارم صبح قبل از همه همکارانم سر صحنه میروم و شب بعد از همه صحنه را ترک میکنم. کار نیم بند با مریضی و ناتوانی و این چیزها را دوست ندارم. از آن گذشته، به نظرم رسید حجم کار و مدت آن ممکن است با بیماری من سازگار نباشد. دلم نمیخواست آدمی مثل زرینکوب که این همه پای من ایستاده بود و با عشق و علاقه میخواست این کار را انجام دهد از جانب من صدمه بخورد. میترسیدم در میانه کار نتوانم ادامه بدهم و این میتوانست موجب خسارتهای جبران ناپذیر در مورد سریال و همین طور این تهیهکننده جوان و علاقهمند و با انرژی باشد. بنابراین علیرغم میل قلبیام ترجیح دادم کنار بکشم.
نیما شاهرخشاهی و حامد بهداد در نقش "طاهر"
جالب است بدانید پیش از مهدی پاکدل بازیگران دیگری کاندید بازی نقش طاهر بودند. نیما شاهرخشاهی و حامد بهداد از جمله بازیگرانی بودند که به دفتر تولید پروژه آمدند و مذاکراتی هم انجام شد، ولی هیچ کدام به نتیجه نرسید. چندی پیش روزنامه بانی فیلم در گزارشی از گزینههای نخست بازیگری سریالهای تلویزیونی نوشت: شاهرخشاهی یکی- دو جلسه با سازندگان مذاکره کرد، ولی گویا چون برنامه دیگری داشت، تصمیم خود مبنی بر بازی نکردن در سریالها را بهانه کرد و کنار رفت. حالا بماند که چندی بعد با سریال سطحی "موج و صخره" قرارداد بست و حاصل آن، تصاویر متحرک بیمزهای بود که نوروز امسال در شبکه تهران دیدیم!
پس از شاهرخشاهی، سازندگان با حامد بهداد نیز رایزنیهایی داشتند، اما او که دستمزد بالایی را طلب کرده بود نیز با عوامل تولید مجموعه به توافق نرسید. گرچه بعدها شنیده شد بهداد در جمعی خصوصی در این باره گفته بود اصلاً قصد حضور در تلویزیون را نداشته و با طرح درخواست این میزان دستمزد، تنها میخواسته موضوع را از سر باز کند. نقش طاهر را مهدی پاکدل بازی کرد.
Manager_66
05-10-2011, 13:18
تا قبل از مرگ طاهر سریال نسبتا خوب اما بعدش :2::2::2:
با مادر مهربان ستايش ، زهرا سعيدي و فرزندانش !
زهرا سعيدي، بازيگر نام آشنايي است كه فعاليت هنري خود را در عرصه بازيگري با تئاتر آغاز كرده، مادر مهربان سريال پرطرفدار ستايش... ظهر يكي از آخرين روزهاي تابستان او به همراه دو پسر و عروسخانمهاي مهربانش پذيراي ما شدند تا ما بتوانيم شما را با اين خانوادهسبز ايراني بيشتر آشنا كنيم.
متولد آبادان
در سال 1332 در شهر آبادان متولد شدم و از همان دوران كودكي و دبستان با حضور در تئاترهاي مدرسه با هنر بازيگري آشنا شدم. خانوادهام تا زماني كه در مدرسه تئاتر كار ميكردم با فعاليت هنريام مشكلي نداشتند اما از وقتي قرار شد به صورت حرفهاي اين كار را ادامه بدهم مادرم مخالفت كرد. من هم براي آنكه مطابق با ميل مادرم رفتار كرده باشم براي ادامه تحصيل در دانشگاه رشته ادبيات انگليسي را انتخاب كردم.
اولين سريال
اولين سريال من «مهر و ماه» بود، البته قبل از آن تله تئاتري با نام «شاهد پنهان» به كارگرداني همسرم در شيراز انجام داده بودم كه حميد لبخنده پس از ديدن عكسهايم در آن تله فيلم، مرا براي بازي در سريال «مهر و ماه» انتخاب كرد. در كل سريال «مهر و ماه» كاري خوب و سرشار از خاطره برايم بود.
ازدواج هنري
در سال 1352 با مجيد افشاريان كه از پايهگذاران تئاتر در شيراز بود ازدواج كردم. همسرم مشوق خوبي براي من بود به طوري كه همفكريهاي ايشان در زمينه هنر موجب شد من در مسير درستي در كارم قرار بگيرم. ماحصل اين ازدواج چهار فرزند است. فرزند بزرگم «ايمان» با تحصيل در رشته تئاتر در حال حاضر مشغول به كار در زمينه كارگرداني، بازيگري و تدريس فيلمنامهنويسي است، پسر دومم «احسان» نيز پس از تحصيل در رشته مديريت صنعتي با آموختن صدابرداري نزد استاد دلپاك در اين شاخه از هنر فعاليت ميكند. دو دختر ديگرم «الهام» و «الناز» نيز به ترتيب در رشتههاي گرافيك و موسيقي فعاليت ميكنند.
دماغتان را عمل نكنيد
بعضيها من را در كوچه و خيابان ميبينند و ميپرسند، چگونه ميشود بازيگر شد؟ من هم در جوابشان معمولا ميگويم اول دماغتان را عمل نكنيد(باخنده) و از آن مهمتر علم و دانش خود را بالا ببريد انشاءا... موفق ميشويد.
هنوز با دانشآموزانم در ارتباطم
مدرسه را هميشه دوست داشتم. بهترين خاطرات دوران كودكي من در مدرسه گذشت. از همين رو نسبت به مدرسه تعلق خاطر خاصي دارم و هرگاه صداي بچهها را در مدرسه ميشنوم آرزو ميكنم كه پيش آنها بودم. در سالهاي گذشته ادبيات انگليسي تدريس ميكردم هنوز هم با تعدادي از دانشآموزانم در ارتباطم و آنها به ديدنم ميآيند.(گفتني است زهرا سعيدي سالها در آموزش و پرورش تدريس ميكرد.)
مهمترين وظيفه يك مادر
به نظر من مهمترين وظيفه يك مادر قرار دادن خانواده به عنوان اولويت اول زندگياش است. مادرها بايد بدانند كه مهربان بودن شرطي لازم، اما كافي نيست! بلكه بايد با درايت و عاقل باشند. هر زن و مردي بايد براي خانواده خود ارزش قايل باشد و تنها اينگونه است كه ميتوان تمام سختيها را با آرامش پشت سر گذاشت.
جاده هنر
جاده هنر انتهايي ندارد، بنابراين نميتوانم بگويم نقطه پايان كار يك هنرمند كجاست! هنرمند بايد براي تاثيرگذاري بيشتر كارش، با مردم صادق باشد زيرا مردم باهوشند و تفاوت ميان ريا و صداقت را به خوبي متوجه ميشوند.
علاقه فرزندان به هنر
من هيچ گاه از ورود فرزندانم به عرصه هنر جلوگيري نكردم زيرا آنها در فضايي رشد كردند كه تمام دغدغه اهالي آن در حول تئاتر، فيلم و هنر ميچرخيده است. بنابراين انتخاب هنر به عنوان شغل، برعهده خود فرزندانم بوده است. يادم ميآيد كه ايمان از دو سالگي تمام ديالوگها به همراه ميزانسنهاي هنر نمايشي كه روي صحنه و به كارگرداني پدرش اجرا ميشد را از حفظ بود و براي ما، در خانه اجرا ميكرد.
بازي در ستايش
متن قوي و گروه خوب و حرفهاي از مسايلي بود كه مرا براي بازي در سريال ستايش ترغيب كرد. همچنين «مرگ زيباي» نرگس مادر ستايش از مهمترين دلايل من براي بازي در اين سريال بود. بهترين خاطره من از كار در سريال ستايش حل جدول در زمانهاي بيكاري بود! سعيد سلطاني نيز در اين كار با ما شريك بود به اين صورت كه اول صبر ميكرد و زماني كه ديگر هيچ كس نميتوانست جواب سوالها را بدهد، خودش پاسخ آنها را ميداد.(باخنده)
از لابهلاي حرفهاي زهرا سعيدي
î طعم هنر ملس است.
î مهمترين دغدغه من خوشبختي جوانهاست.
î در مواقع بيكاري كار خوشنويسي انجام ميدهم.
î بزرگترين آرزويم صلح و امنيت در جهان است.
î به خواندن كتابهاي روانشناسي علاقهمندم.
î نرگس محمدي دختري مهربان وكار با او تجربه خوبي بود.
î ميخواستم بازيگري را كنار بگذارم ولي فرزندانم نگذاشتند.
گفتگو با فرزندان خانم معلم
ايمان افشاريان پسر بزرگ زهرا سعيدي متولد سال 1353 است و تاكنون كارگرداني پنج تله فيلم به نامهاي «قشلاق آخر»، «آيينهاي در غبار»، «بيتابي»، «دزد شب» و «اينجا پرنده بود» و بازي در چندين تئاتر را در كارنامه كاري خود دارد. احسان افشاريان فرزند دوم زهرا سعيدي نيز متولد سال 59 است او صداگذاري تله فيلم «بيتابي» و «شايد براي شما اتفاق بيفتد» را برعهده داشته است، گفتگوي ما با اين دو برادر هنرمند را حتما بخوانيد:
ايمان، مادرم دوست صميمي من است
زهرا سعيدي جدا از اينكه مادرم است، بهترين مشاور در كارهايم و صميميترين دوست در زندگيام ميباشد و من هيچگاه از اينكه مادرم بازيگر است احساس ناراحتي نكردم چرا كه او هميشه در كنارمان بوده و مواقعي كه به خاطر بازي در سريالي از ما دور ميشد، حضور مادربزرگمان در كنارمان جاي خالي او را پر ميكرد. ايمان در ادامه ميگويد: «مادرم همچنين بهترين آشپز دنياست» هيچ دستپختي، دستپخت مادر آدم نميشه!
احسان؛ مادرم هيچ وقت مرا تنبيه نكرد!
بچه شيطاني نبودم اما به قول معروف آب زيركاه بودم! يادم است يك بار به خاطر دست زدن به پريز برق، نصف سيمكشي ساختمان سوخت اما مادرم نه آن روز و نه هيچ وقت ديگر مرا تنبيه نكرد. در مورد رابطهام با برادرم ايمان نيز بايد بگويم كه او براي من تنها يك برادر نيست بلكه حامي و پشتيبان من در تمامي عرصههاي زندگيام ميباشد. احسان در ادامه ميگويد: «مادرم اميد من براي زندگي كردنم است، هميشه در كارهايم از نظرات او استفاده ميكنم و در مقابل نيز منتقد سرسختي براي كارهاي مادرم هستم، مادرم تاكنون در كارهاي بسيار خوبي بازي كرده و انتخاب يكي از آنها به عنوان بهترين كارش سخت است اما در سريال نردبام آسمان نقش خيلي خوب و به يادماندني داشتند كه من خيلي آن را دوست داشتم.»
شیما عسگری
خانواده سبز
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
با مادر مهربان ستايش ، زهرا سعيدي و فرزندانش !
زهرا سعيدي، بازيگر نام آشنايي است كه فعاليت هنري خود را در عرصه بازيگري با تئاتر آغاز كرده، مادر مهربان سريال پرطرفدار ستايش... ظهر يكي از آخرين روزهاي تابستان او به همراه دو پسر و عروسخانمهاي مهربانش پذيراي ما شدند تا ما بتوانيم شما را با اين خانوادهسبز ايراني بيشتر آشنا كنيم.
متولد آبادان
در سال 1332 در شهر آبادان متولد شدم و از همان دوران كودكي و دبستان با حضور در تئاترهاي مدرسه با هنر بازيگري آشنا شدم. خانوادهام تا زماني كه در مدرسه تئاتر كار ميكردم با فعاليت هنريام مشكلي نداشتند اما از وقتي قرار شد به صورت حرفهاي اين كار را ادامه بدهم مادرم مخالفت كرد. من هم براي آنكه مطابق با ميل مادرم رفتار كرده باشم براي ادامه تحصيل در دانشگاه رشته ادبيات انگليسي را انتخاب كردم.
اولين سريال
اولين سريال من «مهر و ماه» بود، البته قبل از آن تله تئاتري با نام «شاهد پنهان» به كارگرداني همسرم در شيراز انجام داده بودم كه حميد لبخنده پس از ديدن عكسهايم در آن تله فيلم، مرا براي بازي در سريال «مهر و ماه» انتخاب كرد. در كل سريال «مهر و ماه» كاري خوب و سرشار از خاطره برايم بود.
ازدواج هنري
در سال 1352 با مجيد افشاريان كه از پايهگذاران تئاتر در شيراز بود ازدواج كردم. همسرم مشوق خوبي براي من بود به طوري كه همفكريهاي ايشان در زمينه هنر موجب شد من در مسير درستي در كارم قرار بگيرم. ماحصل اين ازدواج چهار فرزند است. فرزند بزرگم «ايمان» با تحصيل در رشته تئاتر در حال حاضر مشغول به كار در زمينه كارگرداني، بازيگري و تدريس فيلمنامهنويسي است، پسر دومم «احسان» نيز پس از تحصيل در رشته مديريت صنعتي با آموختن صدابرداري نزد استاد دلپاك در اين شاخه از هنر فعاليت ميكند. دو دختر ديگرم «الهام» و «الناز» نيز به ترتيب در رشتههاي گرافيك و موسيقي فعاليت ميكنند.
دماغتان را عمل نكنيد
بعضيها من را در كوچه و خيابان ميبينند و ميپرسند، چگونه ميشود بازيگر شد؟ من هم در جوابشان معمولا ميگويم اول دماغتان را عمل نكنيد(باخنده) و از آن مهمتر علم و دانش خود را بالا ببريد انشاءا... موفق ميشويد.
هنوز با دانشآموزانم در ارتباطم
مدرسه را هميشه دوست داشتم. بهترين خاطرات دوران كودكي من در مدرسه گذشت. از همين رو نسبت به مدرسه تعلق خاطر خاصي دارم و هرگاه صداي بچهها را در مدرسه ميشنوم آرزو ميكنم كه پيش آنها بودم. در سالهاي گذشته ادبيات انگليسي تدريس ميكردم هنوز هم با تعدادي از دانشآموزانم در ارتباطم و آنها به ديدنم ميآيند.(گفتني است زهرا سعيدي سالها در آموزش و پرورش تدريس ميكرد.)
مهمترين وظيفه يك مادر
به نظر من مهمترين وظيفه يك مادر قرار دادن خانواده به عنوان اولويت اول زندگياش است. مادرها بايد بدانند كه مهربان بودن شرطي لازم، اما كافي نيست! بلكه بايد با درايت و عاقل باشند. هر زن و مردي بايد براي خانواده خود ارزش قايل باشد و تنها اينگونه است كه ميتوان تمام سختيها را با آرامش پشت سر گذاشت.
جاده هنر
جاده هنر انتهايي ندارد، بنابراين نميتوانم بگويم نقطه پايان كار يك هنرمند كجاست! هنرمند بايد براي تاثيرگذاري بيشتر كارش، با مردم صادق باشد زيرا مردم باهوشند و تفاوت ميان ريا و صداقت را به خوبي متوجه ميشوند.
علاقه فرزندان به هنر
من هيچ گاه از ورود فرزندانم به عرصه هنر جلوگيري نكردم زيرا آنها در فضايي رشد كردند كه تمام دغدغه اهالي آن در حول تئاتر، فيلم و هنر ميچرخيده است. بنابراين انتخاب هنر به عنوان شغل، برعهده خود فرزندانم بوده است. يادم ميآيد كه ايمان از دو سالگي تمام ديالوگها به همراه ميزانسنهاي هنر نمايشي كه روي صحنه و به كارگرداني پدرش اجرا ميشد را از حفظ بود و براي ما، در خانه اجرا ميكرد.
بازي در ستايش
متن قوي و گروه خوب و حرفهاي از مسايلي بود كه مرا براي بازي در سريال ستايش ترغيب كرد. همچنين «مرگ زيباي» نرگس مادر ستايش از مهمترين دلايل من براي بازي در اين سريال بود. بهترين خاطره من از كار در سريال ستايش حل جدول در زمانهاي بيكاري بود! سعيد سلطاني نيز در اين كار با ما شريك بود به اين صورت كه اول صبر ميكرد و زماني كه ديگر هيچ كس نميتوانست جواب سوالها را بدهد، خودش پاسخ آنها را ميداد.(باخنده)
از لابهلاي حرفهاي زهرا سعيدي
î طعم هنر ملس است.
î مهمترين دغدغه من خوشبختي جوانهاست.
î در مواقع بيكاري كار خوشنويسي انجام ميدهم.
î بزرگترين آرزويم صلح و امنيت در جهان است.
î به خواندن كتابهاي روانشناسي علاقهمندم.
î نرگس محمدي دختري مهربان وكار با او تجربه خوبي بود.
î ميخواستم بازيگري را كنار بگذارم ولي فرزندانم نگذاشتند.
گفتگو با فرزندان خانم معلم
ايمان افشاريان پسر بزرگ زهرا سعيدي متولد سال 1353 است و تاكنون كارگرداني پنج تله فيلم به نامهاي «قشلاق آخر»، «آيينهاي در غبار»، «بيتابي»، «دزد شب» و «اينجا پرنده بود» و بازي در چندين تئاتر را در كارنامه كاري خود دارد. احسان افشاريان فرزند دوم زهرا سعيدي نيز متولد سال 59 است او صداگذاري تله فيلم «بيتابي» و «شايد براي شما اتفاق بيفتد» را برعهده داشته است، گفتگوي ما با اين دو برادر هنرمند را حتما بخوانيد:
ايمان، مادرم دوست صميمي من است
زهرا سعيدي جدا از اينكه مادرم است، بهترين مشاور در كارهايم و صميميترين دوست در زندگيام ميباشد و من هيچگاه از اينكه مادرم بازيگر است احساس ناراحتي نكردم چرا كه او هميشه در كنارمان بوده و مواقعي كه به خاطر بازي در سريالي از ما دور ميشد، حضور مادربزرگمان در كنارمان جاي خالي او را پر ميكرد. ايمان در ادامه ميگويد: «مادرم همچنين بهترين آشپز دنياست» هيچ دستپختي، دستپخت مادر آدم نميشه!
احسان؛ مادرم هيچ وقت مرا تنبيه نكرد!
بچه شيطاني نبودم اما به قول معروف آب زيركاه بودم! يادم است يك بار به خاطر دست زدن به پريز برق، نصف سيمكشي ساختمان سوخت اما مادرم نه آن روز و نه هيچ وقت ديگر مرا تنبيه نكرد. در مورد رابطهام با برادرم ايمان نيز بايد بگويم كه او براي من تنها يك برادر نيست بلكه حامي و پشتيبان من در تمامي عرصههاي زندگيام ميباشد. احسان در ادامه ميگويد: «مادرم اميد من براي زندگي كردنم است، هميشه در كارهايم از نظرات او استفاده ميكنم و در مقابل نيز منتقد سرسختي براي كارهاي مادرم هستم، مادرم تاكنون در كارهاي بسيار خوبي بازي كرده و انتخاب يكي از آنها به عنوان بهترين كارش سخت است اما در سريال نردبام آسمان نقش خيلي خوب و به يادماندني داشتند كه من خيلي آن را دوست داشتم.»
شیما عسگری
خانواده سبز
Lady parisa
08-10-2011, 13:44
من که رسما دو هفته ای میشه سریال رو نیگا نمی کنم.
فقط برام جالبه که استاد مشایخی سابقه حرفه ای و هنریش با ایفای نقش توی این سریال
زیر سوال نره! برای آقای ارجمند که خیلی بد شد بعد از چند سال یهو یه همچین سریالی رو بازی کرد
سابقه بی نهایت درخشانی داره + ابهتی که از نظر شخصیتی داره و به نقش ها می ده اما متاسفانه
توی این سریال واقعا پوئن بدی گرفته
amirhoseinmehri
08-10-2011, 18:51
واسه آقای مشایخی بازی تو این فیلم خیلی خجالت آوره.
M e i s a m
08-10-2011, 22:22
مشایخی کیه؟ اون که میگه افتااااد...؟
مشایخی کیه؟ اون که میگه افتااااد...؟
نه دوست عزيز اوني كه ميگه افتااااد داريوش ارجمنده...
استاد جمشيد مشايخي نقش خان بهادر رو داره....
Golbarg01
09-10-2011, 02:55
7 قسمت دیگه از سریال باقی مونده.
befermatooo
09-10-2011, 18:09
بازیگر نقش «ستایش» در تیم والیبال هنرمندان
من که فکر نکنم این بازی برگزار بشه !
احتمالا حشمت فردوس آدرس محل برگزاری بازی رو پیدا میکنه و چند دقیقه قبل از اینکه وارد ورزشگاه بشه ، ستایش با 2 توله اش فرار میکنن :31:
میشه آدم پسر یه خان تو یه ولایت باشه بعد شب راه خونشو گم کنه !مثله منگل ها بره تو تکیه خروپف کنه
بندازنش بیرون گرگ ها بخورنش؟؟
آبروی تمام بازیگرا رفت به خدا.
بازیگر نقش ستایش عوض میشود/ "ستایش 2" کیست؟
آخرين نيوز: سريال ستايش که در حال پخش از شبکه سه سيما مي باشد با تصميم مديران شبکه سه سيما وپيشنهاد کارگردان اين سريال قرار است ادامه يابد وستايش 2 نيز ساخته شود.
به گزارش تعامل نيوز، مجموعه ستايش 2 که داستانش مربوط به بيست سال آينده خانواده فردوس و ستايش است با بازيگران جديد آغاز خواهد شد. نکته جالب اينکه قرار است نقش بيست سال آينده ستايش را يکي از دو بازيگر زن سينما وتلويزيون ايران يعني مريلا زارعي و يا ماه چهره خليلي ايفا نمايند.
اينکه چقدر نقش بيست سال آينده ستايش به چهره اين دو بازيگر مي آيد بايد منتظر انجام تست گريم بر روي چهره اين بازيگران باشيم ودر صورت تصميم گروه توليد يکي از اين دو بازيگر به ايفاي اين نقش خواهد پرداخت.
M e i s a m
15-10-2011, 02:45
AGHA JOON=beowulf=alexander=rostam=achilis=zeus=god
من موندم این مرتیکه تک و تنها با یه چوب با 5 تا گرگ سر شاخ شد؟؟؟؟؟؟!!!11 این دیگه واااااااقعااااا از اون ها بود.......!!!!!
بازیگر نقش ستایش عوض میشود/ "ستایش 2" کیست؟
آخرين نيوز: سريال ستايش که در حال پخش از شبکه سه سيما مي باشد با تصميم مديران شبکه سه سيما وپيشنهاد کارگردان اين سريال قرار است ادامه يابد وستايش 2 نيز ساخته شود.
به گزارش تعامل نيوز، مجموعه ستايش 2 که داستانش مربوط به بيست سال آينده خانواده فردوس و ستايش است با بازيگران جديد آغاز خواهد شد. نکته جالب اينکه قرار است نقش بيست سال آينده ستايش را يکي از دو بازيگر زن سينما وتلويزيون ايران يعني مريلا زارعي و يا ماه چهره خليلي ايفا نمايند.
اينکه چقدر نقش بيست سال آينده ستايش به چهره اين دو بازيگر مي آيد بايد منتظر انجام تست گريم بر روي چهره اين بازيگران باشيم ودر صورت تصميم گروه توليد يکي از اين دو بازيگر به ايفاي اين نقش خواهد پرداخت.
چقدر بد!
اینطوری به باور پذیری فیلم خیلی ضربه میخوره.
خیلی کار اشتباهیه.
همون ستایش رو باید پیر کنن.
اگه هم براشون مشکله یه گریمور خارجی بیارن که پیرش کنه.
این همه مردم به این بازیگره عادت کردنه، دیگه درست نیست تمام فکر و ذهنیتی که از ستایش دارن یهو عوض بشه. خیلی خیلی کار غلطیه.
چقدر بد!
اینطوری به باور پذیری فیلم خیلی ضربه میخوره.
خیلی کار اشتباهیه.
همون ستایش رو باید پیر کنن.
اگه هم براشون مشکله یه گریمور خارجی بیارن که پیرش کنه.
این همه مردم به این بازیگره عادت کردنه، دیگه درست نیست تمام فکر و ذهنیتی که از ستایش دارن یهو عوض بشه. خیلی خیلی کار غلطیه.
اين بازيگر از عهدش بر نمياد....
اين بازيگر از عهدش بر نمياد....
برا چی بر نیاد؟
یه خرده از ناز و عشوش کم کنه یه ذره ام صداش رو خش خش بده. گریم هم خوب باشه ، ok میشه دیگه.
سریال ریحانه رو یادتون میاد؟ جوونی نقش ریحانه رو مرجان محتشم بازی می کرد و پیریش رو افسر اسدی.
یک نقش و دو بازیگر خیلی مسخره شده بود. اصلا بیشتر از نصف سریال بیننده رو درگیر می کرد که این افسر اسدی کیه.
کلی قصه رو طولش دادن تا فهمیدیم این همون ریحانه (مرجان محتشم) است.
خیلی مسخره بود! این دو تا بازیگر هیچ شباهتی هم بهم نداشتن.
اگه میخوان یه بازیگر دیگه بزارن جا ستایش باید چهرش خیلی شباهت داشته باشه که متاسفانه اون دو نفری که اعلام کردنه خیلی متفاوتن.
اینطوری که باشه ستایش 2 یه سریال تقریبا مستقل از ستایش 1 درمیاد.
من دوست دارم ادامه زندگی همین ستایش رو ببینم، نه اینکه یه ستایش جدید و یه فیلم جدید.
Manager_66
15-10-2011, 10:51
من خیلی وقت این سریال رو ندیدم دیشب همینطوری نگاه کردم از بازی استاد مشایخی و خانم گوهر خیر اندیش خوشم اومد یک خورده نگاه کردم ولی بعدش پشیمون شدم . واقعا این سریال چیزی جز اعصاب خوردی برای ملت نداره . بازیگر نقش ستایش واقعا روی اعصابه هم صداش و هم کارهاش . داریوش ارجمند فوق العاده ضعیف بازی میکنه . بنظرم ساختن ستایش 2 بدترین کاریه که یک دولت میتونه با مردمش بکنه ! یکجورایی فک کنم تا چند وقت دیگه اگه بخوان از تبهکارا و قاتلا و قاچاقچیا اعتراف بگیرن تو یک اتاق حبسشون کنن و یک قسمت از اینو براشون نمایش بدن !
تو رو خدا ببین داستان ستایش یه کجاها کشیده شده ... !! =))
برا چی بر نیاد؟
یه خرده از ناز و عشوش کم کنه یه ذره ام صداش رو خش خش بده. گریم هم خوب باشه ، ok میشه دیگه.
سریال ریحانه رو یادتون میاد؟ جوونی نقش ریحانه رو مرجان محتشم بازی می کرد و پیریش رو افسر اسدی.
یک نقش و دو بازیگر خیلی مسخره شده بود. اصلا بیشتر از نصف سریال بیننده رو درگیر می کرد که این افسر اسدی کیه.
کلی قصه رو طولش دادن تا فهمیدیم این همون ریحانه (مرجان محتشم) است.
خیلی مسخره بود! این دو تا بازیگر هیچ شباهتی هم بهم نداشتن.
اگه میخوان یه بازیگر دیگه بزارن جا ستایش باید چهرش خیلی شباهت داشته باشه که متاسفانه اون دو نفری که اعلام کردنه خیلی متفاوتن.
اینطوری که باشه ستایش 2 یه سریال تقریبا مستقل از ستایش 1 درمیاد.
من دوست دارم ادامه زندگی همین ستایش رو ببینم، نه اینکه یه ستایش جدید و یه فیلم جدید.
ريحانه بنده خدا نقشش رو زيبا بروفه باز ميكرد تا جايي كه من اطلاع دارم.....
ريحانه بنده خدا نقشش رو زيبا بروفه باز ميكرد تا جايي كه من اطلاع دارم.....
حالا شاید من اسم نقش رو اشتباه کردم ولی مرجان محتشم پیر که شد تبدیل به افسر اسدی شد:18: که خیلی کار مسخره ای شده بود.
بچه این نقشه می شد زیبا بروفه.
البته بی انصافیه اگه بگیم بازی داریوش ارجمند تو این سریال ضعیف بوده.
من بازیش رو می پسندم.
البته زیاد از فعل "افتاااد" استفاده کرده یه مقدار لوث شده.
این جمعه فرصت نکردم کامل نگاه کنم این قسمتش رو فقط اون صحنه هایی رو دیدم که محمود عزیزی با گرگ ها درگیر می شه
اولش یه مقدار جالب بود ولی بعدش که آدم فکر می کنه می بینه یه پیر مردی که تو فیلم انقدر ضعیف نشونش می ده چطوری از پس اونا برمیاد.
سریال از یه جاهایی به بعد خیلی ضعیف شد خصوصا این چند قسمت آخر که می رن ده.
در رابطه با عوض شدن نقش ستایش در ستایش 2
دو دیدگاه هست
1 - اگر بخواد نقش ستایش عوض بشه اون ذهنیتی که مردم از ستایش قبلی دارن تغییر می کنه و کلا ستایش 2 نمی تونه ادامه خوبی برای ستایش 1 باشه
و مطمئنا مدتی طول می کشه که مردم باهاش ارتباط برقرار کنن ولی ممکنه به عنوان یک سریال جدید بشه بهش نگاه کرد.
2 - اگر بخوان همون نرگس محمدی رو پیر کنن ،
صرفا بحث ظاهر نیست
این شخص باید توانایی بازی در نقش زنی چندین سال بزرگتر از خودش رو داشته باشه که بعید می دونم بتونه.
یه سری موارد هم هست که ما هر وقت سریال رو نگاه می کنیم ته غم هم که باشه ما می خندیم
خصوصا اون قسمت هایی که ستایش با صدای لرزون می گه " آقا جون"
این جمعه فرصت نکردم کامل نگاه کنم این قسمتش رو فقط اون صحنه هایی رو دیدم که محمود عزیزی با گرگ ها درگیر می شه
اولش یه مقدار جالب بود ولی بعدش که آدم فکر می کنه می بینه یه پیر مردی که تو فیلم انقدر ضعیف نشونش می ده چطوری از پس اونا برمیاد.
به نظر من که مشکلی نداره.
یارو انگیزه بالایی داشته.
30 سال فکر یوسف اونقدر اذیتش کرده که اینطوری میخواسته تلافی این 30 سال رو دربیاره.
تازه کاملا که نتونسته بود گرگ ها رو ضربه فنی کنه. گرگ ها گردن و دستش رو پاره پاره کرده بودن.
منطقی و قابل پذیرشه.
مشکل من با این صحنه اینه که این گرگها رو چطوری برای فیلم آموزش دادنه؟ تو اجرای این صحنه به جای محمود عزیزی بدل کار هم بود؟
انگیزه جایزگزین نیروی بدنی نمیشه،
فقط می تونه کمی اونو ارتقا بده.
شما خودت رو بذار جای اون شخص ببین چنین توانایی رو حتی در شرایط بسیار سخت داری؟
ایشون فقط انگیزه داشت که یوسف رو بعد 30 سال نجات بده انگیزه مهمی نیست.
ضمن اینکه گرگ فقط می خواسته زخمی کنه و بره؟ یعنی قصد خوردن نداشته؟
به احتمال زیاد بدل کار هم بوده و بدل کار هم احتمالا شخصی بوده که با گرگ ها ارتباط برقرار کرده و آموزششون داده.
من که چند قسمتی از سریال رو فرصت نکردم ببینم
به نظرم تو شخصیت ستایش خیلی غلو شده حرفای گنده که از دهناین شخصیت کوچیک داستان در میاد . طاهر هم که فقط یه پسر نجیب بود الان شده یکی از اولیای خدا که از اونور هی پیغام میده و ستایش رو هدایت می کنه. به نظرم چنین سریالی با یه طرح داستان معمولی نباید به چنین بحث هایی بپردازه هم روند طبیعی سریال رو خراب می کنه هم اون اهداف متعالی که در ذهن سازنده اش بوده فقط به صورت شعاری در میاد.
ولی شخصیت فردوس و منطقش و نحوه بازی آقای ارجمند طبیعی تر از آب در اومده و به نظر خود من نقطه قوت داستانه
SAM_FISHER_HQ
17-10-2011, 20:52
من کلا چند ساله برنامه های تلوزیون ضرغامی رو نگاه نمیکنم! نمیدونم شماها با چه ذوق و شوقی میرین باش میشینین؟!
ستایش 2 رو ایشالله نوه هامون خواهند دید!!!!!!!!!!!!سری اولش تا 12 سال دیگه ادامه خواهد یافت.
ستایش=آدامس شیک!!
MOHAMMAD2010
17-10-2011, 21:27
مشکل من با این صحنه اینه که این گرگها رو چطوری برای فیلم آموزش دادنه؟
شاید از این سگ گرگ های آموزش دیده بودن !
lkhkshkdjkihisjl
18-10-2011, 19:26
به نظر من که چند قسمت آخر این سریال یه کم آبکی شده بخصوص که از عامل تصادف داره به شکل لوثی داره استفاده میشه مثلا قاتل فراری از زندان تصادفا جایی مشغول به کار میشه که خانواده مقتول مشغول به کارند یا این قسمت آخر پدر ستایش شبی میره بیرون توی جنگل که تصادفا همون شب نوه گله داری از خونه فرار کرده و گیر گرگها افتاده.
مذاكره با مریلا زارعی براي ستايش
کارگردان «ستایش» ضمن اعلام مذاکره با مریلا زارعی برای حضور در فاز دوم این مجموعه تلویزیونی، از سرنوشت غیرقطعی سریال نوروزی شبکه تهران خبر داد.به گزارش شبکه در حالی که مجموعه تلویزیونی «ستایش» به قسمتهای پایانی پخش خود نزدیک میشود، خبری مبنی بر احتمال حضور مریلا زارعی و ماهچهره خلیلی در فاز دوم این مجموعه تلویزیونی منتشر شد. سعید سلطانی ، ضمن تکذیب این خبر به گفت: در حال مذاکره برای انتخاب بازیگر این نقش هستیم و تاکنون با مریلا زارعی صحبتهایی داشتیم و با هیچ گزینه دیگری وارد مذاکره نشدهایم.کارگردان «ستایش» در ادامه افزود: در حال حاضر روی کلیت فیلمنامه کار میکنیم و تعداد مشخصی از قسمتهای فیلمنامه به مرحله نگارش نرسیده است.
به گفته وی، در سری دوم قصه کاراکترها با گذر ۲۰ ساله در زمان حال روایت خواهند شد و فضای قصه مطابق با حال و هوای امروز جامعه خواهد بود.سلطانی در ادامه در خصوص آخرین وضعیت تولید سریال نوروزی شبکه تهران از سرنوشت غیرقطعی این پروژه تلویزیونی خبر داد و افزود: هنوز چیزی قطعی نیست و فعلاً مشغول رایزنی و مذاکره هستیم.
روزنامه ایران - چهارشنبه 27 مهر 1390
Lady parisa
19-10-2011, 10:36
من دیشب شبکه 20 دیدم فیلم اخراجی های 2 رو میده! توی یه سکانس دیدم به به سرکار خانم ستایش هم تشریف داشتن! اما عزادار نبودنهااااااااااااااا
«ستايش» در مراحل پاياني تدوين،
سعيد سلطاني: بازيگران سري دوم هنوز مشخص نشدهاند
سريال «ستايش» كه هفتههاي پاياني پخش را پشت سر ميگذارد، در مراحل پاياني تدوين قرار دارد.
سعيد سلطاني ـ كارگردان «ستايش» ـ با اعلام اين خبر به خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، گفت: در چنين كارهايي، دائما روي سريال كار ميكنيم و حتي اگر تصويربرداري، يك سال قبل تمام شده باشد، در زمان پخش اصلاحاتي انجام ميشود؛ در «ستايش» هم تدوين همچنان ادامه دارد.
وي در ادامه با اعلام اين كه نگارش سري دوم «ستايش» همچنان ادامه دارد، دربارهي انتخاب بازيگري كه نقش «ستايش» را درسري دوم بازي ميكند، عنوان كرد: بازيگران هنوز مشخص نشدهاند و فعلا مشغول نگارش متن هستيم.
سلطاني تاكيد كرد: هنوز هيچ چيز معلوم نيست و وارد پيش توليد نشدم. برنامهريزي براي كليد خوردن «ستايش» نيز حدود چند ماه آينده است.
به گزارش ايسنا، طي روزهاي اخير برخي رسانهها از مريلا زارعي و ماه چهره خليلي به عنوان بازيگران نقش ميانسالي «ستايش» نام بردهاند.
سريال «ستايش» را آرمان زرينكوب تهيهكنندگي ميكند و داريوش ارجمند، نرگس محمدي، سيما تيرانداز، محمود عزيزي و مهدي پاكدل در آن بازي كردهاند. اين مجموعه را سعيد مطلبي، نوشته است.
من دیشب شبکه 20 دیدم فیلم اخراجی های 2 رو میده! توی یه سکانس دیدم به به سرکار خانم ستایش هم تشریف داشتن! اما عزادار نبودنهااااااااااااااا
فكر نميكنم نرگس محمدي تو اخراجي ها بازي كرده باشه!!!!
ميشه بگين كدوم پلان فيلم بود؟
Enemy Killer
20-10-2011, 00:00
اقا من می گم این فیلم کلا رفت پی کار خودش از اخرش که کسی سر در نیاورد (اگه کسی اورد بگه حتما) در ضمن از این سری دوم ها ما زیاد داشتیم فقط اونها در اخر فیلم دو سه تا سکانس از اینده میزاشتن سر و تهشو هم میاوردند ولی اینا به این اندازه قناعت نکرده و قراره کلا حال مردمو بهم بزنند (گلاب به رو تو از این گیره ها که موقع شنا می ببندند به بینی شون از اون ها هم به بینی تون)
طبق معمول این جوری استوری ها قراره یکمی خاطره از گذشته ..انتقاد از امروز....و گریه زاری اشک شیون و..............................
سینمای ایران یکمی خون تو رگهایش بود که اونم ریختند
smallfrank
21-10-2011, 12:37
توی اخراجی ها 2
قسمت هواپیما که میخاست با پدرش بره مشهد....
الان صابر می زنه زیر همه چی و میگه ستایشو نمشناسه واسه منافع خودش...
Enemy Killer
21-10-2011, 23:09
موافقم
داستان ستایش یک هم تموم شد و گمونم این تاپیک هم رفته رفته منحل و یا تا ستایش 2 متروک بشه هی هی هی هی ...........
ولی روز های خوشی لا اقل من اینجا داشتم ستایش با اون همه نقص یک خوبی اعظم داشت ما رو دور هم جمع کرد.
M e i s a m
21-10-2011, 23:26
الان صابر می زنه زیر همه چی و میگه ستایشو نمشناسه واسه منافع خودش...
یه نیشخندی زد که معلوم نشه میخواد شناسایی کنه یا نه...
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
موافقم
داستان ستایش یک هم تموم شد و گمونم این تاپیک هم رفته رفته منحل و یا تا ستایش 2 متروک بشه هی هی هی هی ...........
ولی روز های خوشی لا اقل من اینجا داشتم ستایش با اون همه نقص یک خوبی اعظم داشت ما رو دور هم جمع کرد.
خیلی با سوز گفتی منم حساااس... دیر اومدم ولی دل نازکم :دی :46:
mohamad skystar
21-10-2011, 23:40
آقا این قسمت از بس استرس به بیننده وارد کردن کلافمون کردن.
بسکه فشارمون افتاد و پیشونیمون عرق زد.
خیلی خیلی احساسی و پر استرس بود هیچ قسمتی رو اینجور ندیدم من.
befermatooo
22-10-2011, 09:08
احتمالاً نقش یک قاتل سریالی تو سریال گم شده و کارگردان نتونسته اونو به تصویر بکشه .
اینو هم باید بزاریم به حساب نقش شوم ستایش در سریال :
چرا که نه !
Lady parisa
22-10-2011, 09:16
اون پلانی که منافقه اعلام میکنه! میخواد مسافرارو ببره عراق .پدر دختره( ستایش) بلند میشه بگیم لندن! دخترش یه هم تز میده!
اوایل فیلمه و توی هواپیما هستن! دقت کنین!:31:
---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
آقا این قسمت از بس استرس به بیننده وارد کردن کلافمون کردن.
بسکه فشارمون افتاد و پیشونیمون عرق زد.
خیلی خیلی احساسی و پر استرس بود هیچ قسمتی رو اینجور ندیدم من.
واقعا!؟
آخه توی کدوم مملکتی خانوادگی زندونی می کنن! اونم دوتا بچه کوچیک
پ.ن: من دیشب فقط چند تا پلانشو دیدمااااااااااااااااا:31:
داستان به جاهای خیلی باریکی رسیده.
این قسمتش خیلی قشنگ بود. کلاً هر قسمتی داریوش ارجمندش زیاد باشه قشنگه.
فقط مونده 2 تا بچه هاش بميرن اونوقت ديگه سريال كامل ميشه....
..Parsa..
22-10-2011, 14:32
داستان به جاهای خیلی باریکی رسیده.
این قسمتش خیلی قشنگ بود. کلاً هر قسمتی داریوش ارجمندش زیاد باشه قشنگه.
آره این قسمت واقعا قشنگ و تاثیر گذار بود
وقتی که گفت پدر ستایش فوت کرده من خشکم زد
داریوش ارجمند که واقعا بازیگر قدرتمندیه و خیلی قشمگ بازی میکنه ،
واقعا تماشاگر رو به دنبال خودش میکشونه
فقط حیف که فیلم پایان نامه رو بازی کرده که یه نقطه سیاه تو کارنامشه ، تا قبل از این فیلم خودم عاشقش بودم
فقط مونده 2 تا بچه هاش بميرن اونوقت ديگه سريال كامل ميشه....
حالا باید تا هفته دیگه منتظر بمونیم ببینیم اونا هم میمیرنن یا نه :27:
Golbarg01
22-10-2011, 17:33
چرا اینقدر زود سریالو دارن تمومش می کنن؟!
مگه 6 قسمت دیگه باقی نمونده بود؟!
yashgin128
22-10-2011, 17:56
چرا اینقدر زود سریالو دارن تمومش می کنن؟!
مگه 6 قسمت دیگه باقی نمونده بود؟!
خیلی هم زود نیستا....
خدا رو شکر که این نیز داره تموم میشه ...
کلا تو این زوال سیما همین ستایش نقش زیادی رو ایفا کرد ...
ولی خب باز خیلیها رو پای فیلم جمع کرد....
میگم قسمت اخر که از همین الان مشخصه چرا دیگه میخوان نشونش بدن خب صابر میگه من اینا رو نمیشناسم و برمیگرده اینها هم با خوشی و صفا کنار اون خان به زندگی زیبای خودشون ادامه میدن و ستایش هم بچه ها شو همون طور که خودش میخواد بزرگ میکنه و طبق خبری که من الان دارم بچه ایشون خیلی وقته که معتاده....:19:
دخترش هم که دانشگاه تموم کرده ولی بیکاره...:21:
کلا این کاراکتر ستایش خیلی خیلی رون مخ ادم بود بازی داغون این دختره هم دیگه قوز بالا قوز...
mr_khodaei2008
22-10-2011, 18:25
به نظر من ممكنه كه خان بهادر هم بميره يا حتي فردوس
ولي بلاخره پدر ستايش نتونس در برابر شومي دخترش دوم بياره و مرد
افرادي كه بخاطر ستايش مردن( برادرش - مادرش- همسرش - بدبخت شدن هندونه فروشه - افتادن به زندان فريدون - مرگ پدرش و ادامه خاهد داشت)
Golbarg01
22-10-2011, 18:29
خیلی هم زود نیستا....
خدا رو شکر که این نیز داره تموم میشه ...
کلا تو این زوال سیما همین ستایش نقش زیادی رو ایفا کرد ...
ولی خب باز خیلیها رو پای فیلم جمع کرد....
میگم قسمت اخر که از همین الان مشخصه چرا دیگه میخوان نشونش بدن خب صابر میگه من اینا رو نمیشناسم و برمیگرده اینها هم با خوشی و صفا کنار اون خان به زندگی زیبای خودشون ادامه میدن و ستایش هم بچه ها شو همون طور که خودش میخواد بزرگ میکنه و طبق خبری که من الان دارم بچه ایشون خیلی وقته که معتاده....:19:
دخترش هم که دانشگاه تموم کرده ولی بیکاره...:21:
کلا این کاراکتر ستایش خیلی خیلی رون مخ ادم بود بازی داغون این دختره هم دیگه قوز بالا قوز...
زود که نیست درسته :31:
ولی سریال رو گفته بودن 47 قسمته تا همین 1 هفته پیش هم گفتن 7 قسمت دیگه باقی مونده
ولی یه دفعه دیشب گفتن قسمت آخر هفته بعد پخش میشه
احتمالا دیگه دیدن خیلی داره کش میاد خودشونم روشون نشده بیشتر از این ادامش بدن گفتن دیگه کاتش کنیم بره.
ولی اگه صابر به خاطر منافعش اینا رو نشناسه و سریال همینجوری تموم بشه خیلی بی مزه میشه
چون یعنی فردوس دیگه برای همیشه از اینا دست می کشه و دنبالشون نمی گرده تا بیست و چند سال دیگه که قراره سری دوم درش روایت بشه؟!
اونم فردوسی که با اون قلب مریضش هم اینقدر سمج بود واسه پیدا کردن نوش!
M e i s a m
22-10-2011, 21:47
زود که نیست درسته :31:
ولی سریال رو گفته بودن 47 قسمته تا همین 1 هفته پیش هم گفتن 7 قسمت دیگه باقی مونده
ولی یه دفعه دیشب گفتن قسمت آخر هفته بعد پخش میشه
احتمالا دیگه دیدن خیلی داره کش میاد خودشونم روشون نشده بیشتر از این ادامش بدن گفتن دیگه کاتش کنیم بره.
ولی اگه صابر به خاطر منافعش اینا رو نشناسه و سریال همینجوری تموم بشه خیلی بی مزه میشه
چون یعنی فردوس دیگه برای همیشه از اینا دست می کشه و دنبالشون نمی گرده تا بیست و چند سال دیگه که قراره سری دوم درش روایت بشه؟!
اونم فردوسی که با اون قلب مریضش هم اینقدر سمج بود واسه پیدا کردن نوش!
اگه بخواد نشناسه که من هر چی از دهنم در بیاد به کارگردانش میگم مگه ملت رو مسخره کردن؟ اخه اصلا امکان داره همچین چیزی؟؟
SuperSt@r
22-10-2011, 21:55
به نظر منم صابر میگه که اونا رو نمیشناسه و ستایش یکی دیگست
چه حالی میده اگه اینجوری بشه اونوقت حالات حشمت فردوس دیدنیه:27:
بیشتر احتمال داره همینجوری بشه که صابر اینا رو میگه نمیشناسه
اگه قرار بود بشناسه که دیگه همون فردوس خودش می یومد و مریض نمیشد یکدفعه..........
..Parsa..
22-10-2011, 22:02
توی پخش سریال خیلی وقفه افتاد و همین باعث شد خیلی از مخاطبینش رو از دست بده
و بهترین راه هم همین بود که زودتر سر و ته سریال رو هم بیارن
داستان خیلی لوس میشه اگه قرار باشه صابر بگه که اینا رو نمیشناسه
اگه اینجوری بشه واقعا باید به هوش و خلاقیت کارگردان و نویسنده شک کرد
SuperSt@r
22-10-2011, 22:10
توی پخش سریال خیلی وقفه افتاد و همین باعث شد خیلی از مخاطبینش رو از دست بده
و بهترین راه هم همین بود که زودتر سر و ته سریال رو هم بیارن
داستان خیلی لوس میشه اگه قرار باشه صابر بگه که اینا رو نمیشناسه
اگه اینجوری بشه واقعا باید به هوش و خلاقیت کارگردان و نویسنده شک کرد
اگه ایجوری نشه پس چه جوری بشه به قول دوستمون
گه قرار بود بشناسه که دیگه همون فردوس خودش می یومد و مریض نمیشد یکدفعه..........
پس احتمالا همینجوری میشه اصلا اگه قرار بود اخرش فردوس به بچه ها برسه اونوقت خوب میشد؟!؟!
اصلا خیلیم غیر منطقی نیس که بگه نمیشناسه چون هم شناسنامه ای که دست ستایشه مال خودش نیس هم به هرحال صابرم ممکنه که بخواد خودش تنهایی همه ارثیه رو صاحب بشه.
اصلا اگه اینطوری شد صابر چی میخاد جواب حشمت رو بده؟:31:
Golbarg01
22-10-2011, 23:33
آخه اگه قرار باشه بچه ها به جشمت برسه بازم بی مزه میشه
30 قسمته ستایش داره با حشمت مبارزه می کنه تا خودش و بچه هاش نرن زیر سایش و با تربیت اون بزرگ نشن و وصیت طاهر هم بهش عمل بشه.
اونوقت تو قسمت آخر یه دفعه حشمت بیاد پیروز بشه!؟
وین رونی
23-10-2011, 11:35
بیشتر احتمال داره همینجوری بشه که صابر اینا رو میگه نمیشناسه
اگه قرار بود بشناسه که دیگه همون فردوس خودش می یومد و مریض نمیشد یکدفعه..........
یه چیز دیگه هم هست البته خیلی مسخره میشه
شاید کارگردان بخواد ته اذیت کردن را اجرا کنه.چطوری؟الآن هممون فکر می کنیم و به احتمال زیاد صابر اینها رو شناسایی نمی کنه.خب کارگردان هم همینو می خواد اما یهو دیدی قسمت بعدی شناسایی کرد!!!!! :31:
اما یه سوال بی ربط به این سریال و مرتبط با بقیه سریالها:
من همیشه می گم چرا با وجودی که بازیگران سریالها از آخر داستان خبر دارن،ته داستان لو نمیره؟بالاخره اونها به خونوادشون که میگن ته داستان را؟
SuperSt@r
23-10-2011, 11:51
یه چیز دیگه هم هست البته خیلی مسخره میشه
شاید کارگردان بخواد ته اذیت کردن را اجرا کنه.چطوری؟الآن هممون فکر می کنیم و به احتمال زیاد صابر اینها رو شناسایی نمی کنه.خب کارگردان هم همینو می خواد اما یهو دیدی قسمت بعدی شناسایی کرد!!!!! :31:
اما یه سوال بی ربط به این سریال و مرتبط با بقیه سریالها:
من همیشه می گم چرا با وجودی که بازیگران سریالها از آخر داستان خبر دارن،ته داستان لو نمیره؟بالاخره اونها به خونوادشون که میگن ته داستان را؟
آره راستي اينجوري هم ميتونه باشه ولي احتمال اينكه صابر اونارو نشناسه به نظر من بيشتره
M e i s a m
23-10-2011, 16:39
صابر که با اون نیشخندش شناختتشون
ولی من میگم بچه ها رو میبره که بزرگ کنه ولی حشمت فردوس عروج میکنه نمیمونه که بچه ها رو بزرگ کنه :دی
برای بازی در نقش ستایش فقط با مریلا زارعی صحبت کردیم !
در حالی که مجموعه تلویزیونی «ستایش» به قسمتهای پایانی پخش خود نزدیک میشود، خبری مبنی بر احتمال حضور مریلا زارعی و ماهچهره خلیلی در فاز دوم این مجموعه تلویزیونی منتشر شد. کارگردان «ستایش» ضمن اعلام مذاکره با مریلا زارعی برای حضور در فاز دوم این مجموعه تلویزیونی، از سرنوشت غیرقطعی سریال نوروزی شبکه تهران خبر داد.
در حالی که مجموعه تلویزیونی «ستایش» به قسمتهای پایانی پخش خود نزدیک میشود، خبری مبنی بر احتمال حضور مریلا زارعی و ماهچهره خلیلی در فاز دوم این مجموعه تلویزیونی منتشر شد، سعید سلطانی ضمن تکذیب این خبر افزود: در حال مذاکره برای انتخاب بازیگر این نقش هستیم و تاکنون با مریلا زارعی صحبتهایی داشتیم و با هیچ گزینه دیگری وارد مذاکره نشدهایم.
کارگردان «ستایش» در ادامه افزود: در حال حاضر روی کلیت فیلمنامه کار میکنیم و تعداد مشخصی از قسمتهای فیلمنامه به مرحله نگارش نرسیده است.
به گفته وی، در سری دوم قصه کاراکترها با گذر ۲۰زمان ساله در زمان حال روایت خواهد شد و فضای قصه مطابق با حال و هوای امروز جامعه خواهد بود.
سلطانی درادامه در خصوص آخرین وضعیت تولید سریال نوروزی شبکه تهران از سرنوشت غیرقطعی این پروژه تلویزیونی خبر داد و افزود: هنوز چیزی قطعی نیست و فعلا مشغول رایزنی و مذاکره هستیم.
این در حالی است که طبق اعلام روابط عمومی شبکه تهران، یک تیم نویسندگی، نگارش متنهای این مجموعه طنز را به سرپرستی امیرمهدی ژوله آغاز کردهاند تا به محض نوشتن 5 قسمت از مجموعه وتحویل آن به شبکه تهران، سلطانی آن را جلوی دوربین ببرد.
حمیدرضا مهدوی که سریال «تکیه بر باد» را به عنوان یکی از گزینههای پخش در ماه رمضان امسال آماده پخش کرده بود، تهیهکنندگی این پروژه تلویزیونی را با عنوان موقت «فراموشی» به عهده دارد. سلطانی پیش از این مجموعه کمدی «مامور بدرقه» و «شکرانه» را برای شبکه تهران کارگردانی کرده بود.
منبع : شبکه ایران
علی رغم گافهای بسیار و داستانی کشدار؛
«ستایش» این هفته تمام میشود
پخش مجموعه تلویزیونی «ستایش» به کارگردانی «سعید سلطانی» این هفته تمام میشود.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، قسمت آخر مجموعه تلویزیونی «ستایش» جمعه این هفته -۶ آبان ماه- روی آنتن شبکه سه سیما میرود.
بنا بر این گزارش، این مجموعه تلویزیونی حدود یک سال است که از شبکه سه پخش میشود و روایت دختری به همین نام را روایت میکند که علیرغم مخالفتهای بسیار با پسری به نام طاهر ازدواج میکند. طاهر در میانههای سریال میمیرد و از آن پس فراز و فرودهایی که ستایش به همراه دو فرزندش سپری میکند ماجرای سریال است.
این سریال که نرگس محمدی نقش ستایش را در آن بازی میکند، از جمله سریالهایی است که رکورد آب بستن به سریالهای تلویزیون را شکست و با داستانی طولانی و بیرمق مخاطبانی را که از نیمه راه به جذب سریال شده بودند، به دنبال خود کشاند.
ضمن این که عدم توجه کارگردان به دکوپاژ از جمله نقاط ضعف سریال محسوب میشد که در بخشهای مختلف سریال به چشم میآمد و بینندگان شاهد ابزارآلاتی بودند که در سالهایی که داستان ستایش در آن روایت میشد، هنوز این موارد مورد استفاده نبود. مانند دوربین مداربسته در مغازه اسباببازی فروشی، پلاکهای جدید خودروها، تکه کلامهای داریوش ارجمند که اصطلاحهایی هستند که امروزه رواج دارد، اما او از این تکیه کلامها در قصهای که مربوط به دهه ۶۰ است استفاده میکند، وقتی مادر مهدی پاکدل برای عیادت ستایش به بیمارستان میرود با دستهای از گلهای لیلیوم روی صفحه تلویزیون ظاهر میشود، در حالی که بعید به نظر میرسد در دهه ۶۰ با دسته گلی که امروزه هم کسی برای عیادت بیمار آن را انتخاب نمیکند، به عیادت بیمار بروند.
در همین صحنه طاهر خطاب به مادرش میگوید: ببینم سر آقام رو کوبوندی به طاق یا پیچوندیش و اومدی؟!
فرزند اول طاهر، دختر تازه متولد شدهاش در قسمتهای قبلی در کریر امروزی دیده میشود. در این سریال بینندگان در خانههای دهه ۶۰ کابینت امدیاف میبینند. لوازم خانه عروس بزرگ خانواده فردوس کاملا امروزی است.
البته مواردی که اشاره شد، تعداد اندکی از گافهای این سریال تلویزیونی بود که معلوم نیست شبکه سه سیما بر چه مبنایی قصد دارد سری دوم آن را هم بسازد.
mojtaba2321
26-10-2011, 23:51
کلا نقش حشمت فردوس یا جمشید مشایخ عوض میشه.
صابر اونها رو شناسایی نمیکنه و کلا باید با نقش فردوس در این سریال خداحافظی کرد.
SuperSt@r
27-10-2011, 11:11
کلا نقش حشمت فردوس یا جمشید مشایخ عوض میشه.
صابر اونها رو شناسایی نمیکنه و کلا باید با نقش فردوس در این سریال خداحافظی کرد.
اینایی رو که گفتی یعنی چی؟ یعنی چی نقش حشمت با جمشید مشایخی عوض میشه؟
به احتمال نوده نه نیم درصد صابر برای اینکه ارثیه باباش رو خودش تنهایی بالا بکشه یا یه بلایی سر اینا میاره که بعیده چون بی عرضه تر از این حرفاست یا بهشون کمک میکنه فرار کنن. بعدشم میره به باباش میگه باباهه یا سکته میزنه یا میزنه صابر رو شل و پل میکنه و از ارث هم محرومش میکنه....
mohsentanha
27-10-2011, 19:41
فکر کنم این پسره میگه نمیشناسمشون :27:
بعد هم برمیگرده تهران
فردا که اخرین قسمتش بیده
shabangahan
28-10-2011, 16:54
قسمت اين هفته چي شد چون نتونستم ببينم
SuperSt@r
28-10-2011, 17:05
قسمت اين هفته چي شد چون نتونستم ببينم
هیچی پدر ستایش مرد و پلیسام ستایش و بچه هاش رو گرفتن به خاطری که اعلام شده بود که یه زن به نام ستایش و دوتا بچه فراری هستن(البته شناسنامه ستایش به نام ثنابانو بود ولی به هر حال اونا رو نگه داشتن تا شناسایی شه) بعد خبر به گوش حشمت رسید خواست بیاد سراغ ستایش یه دفعه قلبش گرفت و راهی بیمارستان شد دکترا هم نذاشتن بره حشمت صابر فرستاد سراغ ستایش تا صابر رسید اونجا تموم شد
كارگردان «ستايش» در غرفه ايسنا عنوان كرد:
محبوبيت و قدرت، دليل انتخاب مريلا زارعي براي ايفاي نقش ميانسالي «ستايش»
كارگردان سريال «ستايش» دربارهي بازخوردهايي كه اين مجموعهي تلويزيوني تاكنون داشته است، گفت: خوشبختانه «ستايش» به عنوان مجموعهاي كه به صورت هفتگي پخش شد، توانست جاي خوبي را در بين مخاطبان باز كند و از اين بابت بسيار خوشحاليم كه مورد قبول مردم قرار گرفت.
سعيد سلطاني كه در غرفهي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها حاضر شده بود، در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا خاطرنشان كرد: اميدواريم اين حركت مثبت در «ستايش 2» هم اتفاق بيفتد و ساخت آن را به خوبي ادامه دهيم.
او در ادامه دربارهي «ستايش 2» كه هماكنون متن آن در حال نگارش است، گفت: فصل دوم اين مجموعه در حال نگارش است و احتمالا در سال 91 آمادهي پخش ميشود. داستان «ستايش 2» با گذر از يك زمان 15 الي 20 ساله به مسائل روز جامعه ميپردازد و شخصيتهاي اصلي سريال كه در فصل اول حضور داشتند، در فصل دوم نيز ايفاي نقش ميكنند. مجموعه «ستايش 2» در واقع داستانهاي فرعي بيشتر و مسائل روز را مطرح ميكند.
وي در ادامه در پاسخ به اينكه در سريال «ستايش 2» عوامل و بازيگران تغيير خواهند كرد، يادآور شد: با جهش زماني كه بر داستان «ستايش 2» حاكم است تعدادي از بازيگران اصلي در فصل دوم هم حضور دارند و تعدادي هم بازيگران جوان قرار است به مجموعه اضافه شوند.
سلطاني در ادامه درباره اينكه مريلا زارعي قرار است نقش ميانسالي ستايش را ايفا كند، خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه مريلا زارعي بازيگر باسابقهاي است و رنگ و طعم بازيگرياش براي همه بينندگان سينما و تلويزيون مشخص شده است، همچنين به خاطر محبوبيت و قدرتي كه اين بازيگر دارد، براي ايفاي نقش ميانسالي «ستايش» انتخاب شده است.
كارگردان سريال «ستايش» در پايان به خبرنگار ايسنا گفت: در مجموعه «ستايش 2» هم اميدواريم همانند سري اول كار به خوبي پيش برود و مورد استقبال قرار بگيرد.
خب اینم از اخرین قسمت این سریال ....خداییش همش سرکاری نبود؟؟؟
چه نکته ی مهمی در این فیلم وجود داشت؟
در گفت و گو با فارس عنوان شد؛
سلطانی: «ستایش2» با بازیگران جوان ساخته می شود
خبرگزاری فارس: کارگردان مجموعه تلویزیونی «ستایش» با بیان اینکه «ستایش2» نیمه دوم سال 91 از تلویزیون پخش می شود، گفت: فصل دوم این سریال با حضور بازیگران جوان ساخته می شود.
سعید سلطانی که در غرفه خبرگزاری فارس در هجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها حضور یافته بود، در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس گفت: ایده ساخت فصل دوم سریال ستایش در زمان ساخت سری اول آن تصویب شد که مکمل داستان و مضمون فصل اول مجموعه است.
وی ادامه داد: با پایان نمایش فصل اول، ما مشغول کار روی فیلمنامه هستیم و تصوربرداری آن در سال 91 انجام می شود، تا اواخر سال 91 هم پخش آن از شبکه سه سیما شروع می شود.
سلطانی درباره داستان فصل دوم سریال ستایش نیز اظهار داشت: این بخش ادامه سرگذشت آدمهای اصلی است که در فصل اول دیدیم و روایت زندگی آنها را دنبال کردیم، فصل دوم شرایط زمانی خاصی دارد و با گذشت 15 الی 20 سال به مسائل روز جامعه می پردازد و فضای آن خیلی جوان تر از سری اول است.
وی درباره انتخاب بازیگران نیز توضیح داد: جز مریلا زارعی که قرار است میانسالی ستایش را بازی کند، چون نگارش تمام نشده و تصمیم گیری نهایی تمام نشده، مابقی بازیگران انتخاب نشده اند. البته بازیگران اصلی سری اول با ما هستند و بازیگران جوانی نیز به کار اضافه خواهند شد.
بنظر من که سریال جالب جذابی بود. کمتر سریالی تو ایران ساخته میشه که هم قصه داشته باشه و کم کشش.معلوم بود نویسنده سناریوش از قبل فکر همه چی رو کرده و مثل 99 درصد سریالها متن رو سر صحنه نرسونده. سریالش فصل های مختلفی مثل فرار پسره از سربازی و چالش ازدواج ستایش و کار پیدا کردن و فرار از اتهام قاچاق تریاک و .... آخرشم درست تموم شد. حالا ببینیم در زندگی آینده ستایش خانم چه بچه هایی تربیت کرده. ولی بیچاره پسرش از یه پول قلمبه محروم شد.
یکی از بهترین و پربیننده ترین سریال های تلویزیون بوده.
من که خیلی لذت بردم.
اینکه تا آخر سال 91 واسه بقیش باید صبر کنیم، خیلی زمانش طولانیه.
کاش این سری دوم رو خیلی زودتر و همزمان با پخش سری اول کلید می زدند.
باید ببینیم برای سری دوم با کدوم بازیگرا قرارداد می بندند.
مثلا اگه با داریوش ارجمند قرارداد بسته نشه معلومه یارو این چند سال مرحوم شده. من که دوست دارم ایشون باشه.
Lady parisa
29-10-2011, 14:20
ضمن احترام که به دوتا پست آخر! واقعا متاسفم واسه اینهمه خرج و اصراف اونم به پای یه همچین سریال آبکیه! که سروته نداشت! و جز اندوه و غصه واسه آخر هفته مردم گفتنی نداشت!
Mehran-King
29-10-2011, 14:40
و اینم از آخرین قسمت سریال ستایش! یه ذره شادی من که توش ندیدم! همش ناراحت کننده بود :( چطور میخوان دوشو بسازن خدا میدونه! به هر حال اینم یه نوع کم پیداشه :دی ما که زیاد لذت نبردیم از این سریال اما در کل خوب بود بد نبود نمیشه گفت عالی بود که دوش در بیاد حالا باز 2 میسازن بعد سرنوشت اون پسررو نشون میده خان بهادر هم فوت میکنه جانشینش اون پسره خواهد شد و ... تصمیم با نویسنده و کارگردان :دی
بهتر بهتر بهتر بهتر .بالاخره اين سريال مسخره و افتضاح تموم شد. من از وقتي طاهر مرد ديگه نگاه نكردم.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
mohamad skystar
29-10-2011, 16:24
قسمت آخر اگر تکلیفه بعضی مسائل روشن میشد بهتر بود.
فصل دوم که میگن نقش ستایش رو دادن به یکی دیگه در حالی که اشتباهه
چون تو ذهن همه مردم خانوم نرگس محمدی ستایش هست نه فرد دیگه.
فاصله زمانی فصل دوم خیلی طولانی هست دقیقا مثل سریال اسپارتاکوس
تا بیاد فصل بعدش بیاد آدم باید فصل قبلی رو دوباره نگاه کنه تا یادش بیاد.
به هر درجه این سریال واسه من متوسط بود.
«ستايش» در يك قسمت خلاصه و پخش ميشود
با پايان پخش سريال «ستايش»، خلاصهي تمامي قسمتهاي اين سريال، هفتهي آينده روي آنتن ميرود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، بر اساس كنداكتور شبكه سه سيما، قرار است سريال چهل و چهار قسمتي «ستايش» كه پخش آن حدود يك سال به طول انجاميد، در يك قسمت، خلاصه شود.
خلاصهي «ستايش»، جمعه شب ـ 13 آبان ماه ـ از ساعت 21 در قالب يك قسمت، پخش خواهد شد.
اين سريال به كارگرداني سعيد سلطاني و تهيهكنندگي آرمان زرينكوب، در باكس جمعه شبهاي شبكه سه سيما قرار گرفته بود؛ سري دوم «ستايش» نيز با بازي مريلا زارعي در نقش «ستايش» ساخته خواهد شد.
M e i s a m
29-10-2011, 20:07
«ستايش» در يك قسمت خلاصه و پخش ميشود
با پايان پخش سريال «ستايش»، خلاصهي تمامي قسمتهاي اين سريال، هفتهي آينده روي آنتن ميرود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، بر اساس كنداكتور شبكه سه سيما، قرار است سريال چهل و چهار قسمتي «ستايش» كه پخش آن حدود يك سال به طول انجاميد، در يك قسمت، خلاصه شود.
خلاصهي «ستايش»، جمعه شب ـ 13 آبان ماه ـ از ساعت 21 در قالب يك قسمت، پخش خواهد شد.
اين سريال به كارگرداني سعيد سلطاني و تهيهكنندگي آرمان زرينكوب، در باكس جمعه شبهاي شبكه سه سيما قرار گرفته بود؛ سري دوم «ستايش» نيز با بازي مريلا زارعي در نقش «ستايش» ساخته خواهد شد.
پس فی العمل ستایش فیلم سینمایی بوده که کردنش سریال و یک سال ملت رو اسکل کردن :31:
همش پر از غم و غصه بود یه جای شاد نداشت به چه امیدی مردم میشینن نگاه میکنن .......
آخه اینم شد سریال!!! فیلم سریالهای دهه 60 و 70 که بهتر بودن!! نه سر و ته داشت و نه روح! فقط روحیه مردم رو تضعیف میکرد و ناراحتیشون بیشتر شد و اعصابمان خورد شد با این کش مکشهای علکیش! صاف هم جایی قطع میشد مردم یک هفته با فکر و خیال و اعصاب خوردی و نگرانی واسه شخصیتها صبر میکردن ته به خاطر خوب بودن فیلم بلکه به خاطر کنجکاوی که بالاخره این همه ما رو پیچوندی لرز دادی چی میشه !؟ کاش این پولها رو به اینا نمیدادن دو تا سریال خوب واسه تلویزیون پخش میشد مردم شاد میشدن و روی رفتار اجتماعیشون هم تاثیر میزاشت!! به اصطلاح این سریالهای ارشادی آبکی رو میسازن بدبختی مردم رو به خودشون نشون بدن درست یا نادرست!!؟ واقعا چه نتیجه ای داشت! حالا ستایش فرار کرد چی شد مثلا!! فردوس مال و مالش رو گذاشت واسه هیچکس رو رفت که چی مثلا! انتقام گرگها رو خود گرگها گرفتن که چی شد ما خوشحال بشیم! یکی یکی شخصیتها مردن و هنوز هم میخوان بمیرن که چی مثلا میخواهید یاد آخرت باشیم!! یا دارید رسما میگید جوون مرگ بشید ایشالا!!؟
این همه بدبختی و گرفتاری و عصبی بودن مردم و کم شدن دوستی و مهر و محبت و گل و بلبل کافی نیست باز شما میایید این فیلمهای مزخرف رو میسازید!! بابا دو تا فیلم دروغ هم که شده از خوشی های مردم بسازید و از ماجراهای جالبی که بین مثلا چنتا خانواده اتفاق میافته و آخرش با یک نتیجه گیری منطقی و خوب تموم میشه. خسته شدیم ازین ............. این کارها یا سفارشی است یا پولی! وقتی تموم بشه هیچ خاطره خوشی ازش به جا نمیمونه و فقط وقت و اعصاب و ... رو گذاشتیم روی این چیزا آخرشم هیچی!:19:
اینا سرگرمی نیست فقط مشغولیات اجباری با اعمال شاقه است! اینا رو نبینیم چی ببینیم!؟:8:
milad_gta
30-10-2011, 01:00
خدایی تو tv ما چیزی چز غم و بدبختی نشون میدن ؟ کلا نمیدونم چرا شدیدا صدا سیما تمایل داره همه رو تو غم و اندوه نگه داره ... یعنی ارزش اهدافشون رو داره که یک جامعه ای رو از نظر روحی از بین ببرند ؟
این سریال به نظر من کاملا اهداف خاصی داشته ... سریال ساختمان پزشکان با تمام ماست مالی ها و آبکی بودنش باز ۲ تا مسئله ای رو یاد مردم داد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.