مشاهده نسخه کامل
: یک نظر خواهی و همفکری لازم دارم ممنون میشم کمک کنید ( در باره ی ایجاد سایت و موضوع آن)
با سلام و عرض خسته نباشید و تشکر بابت وقتی که میگذارید برای همفکری و مشورت دادن به بنده.
بنده قصد راه اندازی سایتی رو دارک بین 2 موضوع به شدت گیر کردم !
1-سایت جامع تفریحی-خبری که با موضوعات کلی باشد
2-سایت خبری که به بعضی از موارد تفریحی-سرگرمی و.... هم بپردازد !
در این سایت خبری تکرار سایتهای خبری دیگه نیست و سعی میشه موضوعات فراگیر تر باشه
همچنین در اون سایت اول این موضوعات هم در آن گنجانده خواهد شد.
بین این 2 گیر کردم و نمیدانم کدامیک را انتخاب کنم.
از نظر کار مطمئنا اولی سخت تر می باشد ولی دومی خیلی حساس و ....!
حالا دوستان تجربیات و نظراتشون رو بفرمایند تا به یک جمع بندی برسم.
nafe-bandar
20-05-2011, 12:17
سلام
به نظر من سایت و ادمینی توی بلند مدت سود میده پس ریسک راه اندازی سایت کاملا بالاست، اونم توی این اوضاع...
سایت تفریحی کلا دورش تموم شده، بیشتر سایت های تفریحی معروف از 3-4 سال پیش موندن و سر و صدایی به پا کردن ...
اگه واقعا می خوای بین این دوتا انتخاب کنی من سایت خبری رو پیشنهاد می کنم... چون وسعت کاری اون بیشتره ولی باید سرمایه تبلیغش رو داشته باشی، چون دیگه بعلت افزایش روز افزون (!) سایت ها و وبلاگ ها بزرگ و گنده شدن سخته...
و اینکه باید یه چیزایی از نوشتن سی ام اس و ساده ترین زبان آنلاین html بلد باشی
آخه سیستم های آماده خیلی دوستانه بگم خز شده! :31:
---------------------------------
اما اگه خودم بودم و سرمایه ی کافی داشتم و یکی از نزدیکانم فروشگاه یا مغاره داشت می زدم توی کار فروشگاه آنلاین، اگه با سیاست باشی راحت میشه با این شرایط جدیدشون کنار اومد و یه جوورایی پیچوند ! :31:
موفق باشید دوست عزیز
من گزینه دومو میپسندم چون سایتایی که شامل موضوعات سرگرم کننده اس بیشتر طرفدار داره اونم تو تابستون...
سایتای خبری تا دلت بخواد پرن و میشه از همه جا خبر گرفت
Alamate Soal
24-06-2011, 08:37
مورد اول رو ميشه يهكاريش كرد ولي مورد دوم رو بزني حتما فيلــتر ميشي
به نظرم هیچ کدوم .. مطمئن باش به مرور زمان سایتت رو تعطیل میکنی چون موضوع سایتت تخصصی نیست و فقط خواستی یه چیزی زده باشی و تجربه ای در دنیای وب داشته باشی ..یه ادمین همیشه باید وقت.سرمایه و تخصص رو کنار هم بزاره تو سایتش موفق باشه برای مثال من تو سایتم هم وقت و هم تخصص داشتم اما متاسفانه سرمایه کافی نداشتم به همین خاطر با اینکه کاملا موفق بودم سایتم رو بعد یک سال و اندی تعطیل کردم ..
اشتباهه و این کارو نکن به حاش فکر کن تو چه زمینه ای تخصص داری و آیا واقعا میتونی یه سایت رو به بهترین حالت مدیریت کنی و با برنامه برو جلو .. اگر میخوای سایت تفریحی و این حرفها بزنی برو سراغ وبلاگ
نظر شخصی من بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.