ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی نرم افزار قوی برای ویرایش (برش ) فیلم و همچنین تغییر فرمت از DVD به CD و بالعکس

Help118
19-05-2011, 18:55
یک نرم افزار قوی میخوام فقط برای تکه تکه کردن فایل های ویدئیویی به هر فرمتی که باشد
قبلا با VCD CUTTER این کار رو انجام میدادم ولی متاسفانه رو کیفیت تصویر یا صدا اثر میذاره
میخوام یه نر افزار خیلی قوی معرفی کنید برای برش فیلم که به هیچ عنوان کیفیت فیلم رو خدشه دار نکنه

Corel VideoStudio Pro X4 رو دارم این کار با اون انجام میشه؟ توجه کنید نمیخواهیم کار اضافی رو فیلم انجام دهیم فقط مثلا یه فایل ویدیویی بزرگ رو میخواهیم دو تکه کنیم که رو دو سی دی جا بشه

و تغییر فرمت فیلم از VCD به DVD و بالاعکس اینم با نرم افزار فوق میشه؟ کیفیت HD و FULL HD
قوی ترین رو در این زمینه ها معرفی کنید

Help118
20-05-2011, 16:25
خواهشا سریع جواب بدین
چون نیاز ضروری دارم.

Help118
22-05-2011, 16:17
ارجاع شد به بخش درخواست نرم افزار

jahan3764
06-07-2011, 23:16
یک نرم افزار قوی میخوام فقط برای تکه تکه کردن فایل های ویدئیویی به هر فرمتی که باشد
قبلا با VCD CUTTER این کار رو انجام میدادم ولی متاسفانه رو کیفیت تصویر یا صدا اثر میذاره
میخوام یه نر افزار خیلی قوی معرفی کنید برای برش فیلم که به هیچ عنوان کیفیت فیلم رو خدشه دار نکنه

Corel VideoStudio Pro X4 رو دارم این کار با اون انجام میشه؟ توجه کنید نمیخواهیم کار اضافی رو فیلم انجام دهیم فقط مثلا یه فایل ویدیویی بزرگ رو میخواهیم دو تکه کنیم که رو دو سی دی جا بشه

و تغییر فرمت فیلم از VCD به DVD و بالاعکس اینم با نرم افزار فوق میشه؟ کیفیت HD و FULL HD
قوی ترین رو در این زمینه ها معرفی کنید

نرم افزاری ساده ولی در عین حال بسیار حرفه ای رو بهت معرفی میکنم که بتونی با کمترین زمان کار مورد نظرت رو انجام بدی نرم افزار(((Edius))))))ادیوس((( هر سوال دیگه ای داشتی مطرح کن من خودم منتاژ کار با تجربه ای هستم
برا دیدن نمونه فیلم هایمون با نرم افزار ادیوس به این لینک مراجعه کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:
:46:

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

نرم افزاری ساده ولی در عین حال بسیار حرفه ای رو بهت معرفی میکنم که بتونی با کمترین زمان کار مورد نظرت رو انجام بدی نرم افزار(((Edius))))))ادیوس((( هر سوال دیگه ای داشتی مطرح کن من خودم منتاژ کار با تجربه ای هستم
برا دیدن نمونه فیلم هایمون با نرم افزار ادیوس به این لینک مراجعه کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:
:46:

masoud_tm66
09-07-2011, 16:00
با نرم افزار ulead video studio میتونی اینکارو انجام بدی

matin_0935
13-07-2011, 11:46
سلام تاپيك جالبي باز كردي
به اين سايت هم سر بزنيد آموزشاي جالب تصويري داره اكثر برنامنه هايي كه نياز داري رو به صورت صوتي تصويري گذاشته دانلودشم برعكس همه جا لينك مستقيمه و كاملا رايگان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من كه حال كردم گفتم بزارم شما هم دانلود كنيد لذتشو ببريد