ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدوم بهتره!! نظر بدون نژادپرستی!!!

abc pc
19-05-2011, 16:03
سلام به همه دوستان ، راستش من 400تومن برای پردازنده و مادربورد کنار گذاشتم ولی نمیدونم از میون این همه مدل های مختلف اینتل یا ای ام دی کدوم بهتره،کار من بیشتر بازی و اینکد و کانورت فیلمه،لطفا نظر بدید قربان مرامتون.

pasargadd
19-05-2011, 19:13
شما باید در قسمت مشاوره تاپیک بزنید و بودجه کاردبرد و بقیه سیستمو بگین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Davood_titan
19-05-2011, 19:26
سلام به همه دوستان ، راستش من 400تومن برای پردازنده و مادربورد کنار گذاشتم ولی نمیدونم از میون این همه مدل های مختلف اینتل یا ای ام دی کدوم بهتره،کار من بیشتر بازی و اینکد و کانورت فیلمه،لطفا نظر بدید قربان مرامتون.
سی پیو
فقط اینتل
ای ام دی زود داغ میکنه اینو من نمیگم خدمات کامپیوتری هم میگن
مادر بورد هم به نظر من گیگابایت

millad1388
19-05-2011, 19:48
سی پیو
فقط اینتل

شما یک7سالی احتمالا تو کما بودین که این حرف را میزنید
چون تمم پردازنده های AMD حداقل 3 سال ضمانت تعویض داره و خودم هم 3 تا سیتم AMD برای خودم دارم که یکیش 24 ساعته به مدت یک ساله که روشنه و هیچیش هم نشده
هر کی گفته هیچی از پردازنده های AMD نمیدونسته
بهترین تو این رنج قیمت محصولات AMD هستش و شما میتونید یک 6 هسته ایی فنوم 2 را این پول ببندین
M.B=ASUS M4A87-TD-EVO
CPU=PHENOME II X6 1055T

1navid
19-05-2011, 19:56
سلام
بیزحمت کارت گرافیکتون رو هم مشخص کنید
می تونید از این دوتا cpu استفاده کنید
intel core i52500k
مادربربد asusu p8p67 یا giga p67 ud3
amd 1075
مادربرد ASUS M4A87-TD-EVO
مدل اینتل یه خورده بهتر عمل می کنه ولی مدل amd 6 هسته ایه

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

سی پیو
فقط اینتل

داداش چقدر بگیم دیگه cpu های amd داغ نمی کنند می دونی این قضیه که شما می گی مال کیه

Davood_titan
19-05-2011, 20:00
داداش چقدر بگیم دیگه cpu های amd داغ نمی کنند می دونی این قضیه که شما می گی مال کیه

من تسلیم که این حرفو زدم
ولی به نظر شما اینتل کاراییش بهتر نیس

1navid
19-05-2011, 20:04
من تسلیم که این حرفو زدم
ولی به نظر شما اینتل کاراییش بهتر نیس
عزیز مدل داریم تا مدل تو رنج قیمت های پایین اتفاق بر عکسه یعنی amd بهتر جواب می ده ولی خوب از این سری sandy brig هم نمی شه گذشت

happyfeat
19-05-2011, 20:35
پردازنده های سندی بریج اینتل نسبت به پردازنده های amd دمای پایین تری دارن و خیلی خنک تر هستن
شما اگه بقیه قطعات مثل پاور و کارت گرافیکتون رو هم ذکر کنید بهتر میشه نظر داد

abc pc
19-05-2011, 21:55
پردازنده های سندی بریج اینتل نسبت به پردازنده های amd دمای پایین تری دارن و خیلی خنک تر هستن
شما اگه بقیه قطعات مثل پاور و کارت گرافیکتون رو هم ذکر کنید بهتر میشه نظر داد
گرافیکو میخوام یا ‏GTX460یا رادون6850بگیرم، پاورم ‏535Aگرین. باتشکر.‏‎

abc pc
20-05-2011, 08:46
من بیشترencodeوکانورت میکنم و به یه ‏cpuسریع نیاز دارم،لطفا مدل رو بگید من برای ‏cpuوبامینش میتونم تا 400هزینه کنم.باسپاس

ess_1362
20-05-2011, 10:43
در مورد کانورت و تبدیل فرمت شکی نیست که هسته های بیشتر عملکرد بسیار بهتری داره
برای مثال یک 6 هسته ای در کانورت در یک نرم افزار با قابلیت استفاده از تمام هسته ها (مثل زیلیسافت) حدعقل 40% از یک 4 هسته ای با فرکانس مشابه سریعتر عمل می کنه
برای این کاربرد من یقینا یک 6 هسته ای از سری فنوم 2 از AMD را توصیه می کنم

اما یک توصیه : اگر برای شما مقدور هست حدود یک تا دو ماه خرید را به تعویق بندازید چون نسل جدید پردازنده های AMD در راه هست و طبق اطلاعات نچندان کاملی که در دست هست قدرت و معماری بسیار جالبی داره و اگر به فرض اینطور هم نباشه بشدت بر قیمت سایر مدل های رایج تاثیر می ذاره

LANDASEFR
20-05-2011, 10:50
در مورد کانورت و تبدیل فرمت شکی نیست که هسته های بیشتر عملکرد بسیار بهتری داره
برای مثال یک 6 هسته ای در کانورت در یک نرم افزار با قابلیت استفاده از تمام هسته ها (مثل زیلیسافت) حدعقل 40% از یک 4 هسته ای با فرکانس مشابه سریعتر عمل می کنه
برای این کاربرد من یقینا یک 6 هسته ای از سری فنوم 2 از AMD را توصیه می کنم

اما یک توصیه : اگر برای شما مقدور هست حدود یک تا دو ماه خرید را به تعویق بندازید چون نسل جدید پردازنده های AMD در راه هست و طبق اطلاعات نچندان کاملی که در دست هست قدرت و معماری بسیار جالبی داره و اگر به فرض اینطور هم نباشه بشدت بر قیمت سایر مدل های رایج تاثیر می ذاره

براي كارهاي اديت فيلم 6 هسته اي بهتره يا سندي بريج؟

Alislow
20-05-2011, 12:24
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تبدیل فیلم که گرافیک داخلی پردازنده سندی بریج میترکونه!

happyfeat
20-05-2011, 13:58
گرافیکو میخوام یا ‏GTX460یا رادون6850بگیرم، پاورم ‏535Aگرین. باتشکر.‏‎
تا 400 برای پردازنده و مادربرد پیشنهاد من :
intel i5-2400 --->245
motherboard asus p8h67-----> 170

All =415

از Amd هم می تونید سیستم زیر رو داشته باشید اما من خودم سیستم مبنای اینتل بالا رو بیشتر توصیه می کنم

250=cpu PHENOM II X6 1090T

All = 370

abc pc
20-05-2011, 14:52
دوستان من از تک تک شما که در این بحث شرکت کردید صمیمانه تشکر میکنم، نظرهمه روی شش هسته ای ای ام دی و سندی بریدج اینتل است ولی با توجه به اینکه من باید فقط یک مدل رو انتخاب کنم ،شما اگه جای من بودید کدوم مدل رو بر میداشتید،باتوجه بکار کانورت و بازی،بازم از همه شما ممنونم.

seyediali3
20-05-2011, 16:07
دوستان من از تک تک شما که در این بحث شرکت کردید صمیمانه تشکر میکنم، نظرهمه روی شش هسته ای ای ام دی و سندی بریدج اینتل است ولی با توجه به اینکه من باید فقط یک مدل رو انتخاب کنم ،شما اگه جای من بودید کدوم مدل رو بر میداشتید،باتوجه بکار کانورت و بازی،بازم از همه شما ممنونم.

دوست عزیز اگه اهله کانورنت هستی شک نکن که سندی بریج اینت به همراه یه مین بورد با چیپست H67 به دلیل داشتن quick synch برات غوقا میکنه اما اگه اهل بازیهای سنگین هستی باید کارت گرافیک خوب داشته باشی که چون خاصیت قبلی روی مین بورد های آنبورد فعاله پس نقطه مقابله همدیگن پس اگه وهم این را میخواهی هم آن یکی در مادربوردهای H67 و دیگیری در p67 است یا یکی را انتخاب کن یا صبر کن z68 بیاد که هر دو را داره

Erfan.B
20-05-2011, 16:19

دوست عزيز براي شما كه كانورت فيلم مهمه AMD Phenom II X 6 ببندي بهتر نتيجه مي گيري ولي باز سليقه ي خودته:46: در كل من اينتل رو به اي ام دي ترجيح مي دم از بچگي با اينتل بزرگ شدم نمي تونم تركش كنم!:31:

BZ7
20-05-2011, 17:03
با ess_1362 کاملا موافقم . هسته های بیشتر برای این برنامه ها = سرعت بیشتر .

شما با خرید 1090 در کل قیمت کمتری پرداخت میکنی . و اگه کارهای convert زیاد انجام میدی توصیه میکنم حتما یه کارت گرافیک Nvidia بگیر و از قابلیت نرم افزار هایی که با cuda کار میکنن استفاده کن . مطمئن باش خیلی تاثیر داره

1navid
20-05-2011, 19:48
عزیز یه چی دیگه هم بهت بگم فکر کنم هنوز نرم افزاری بر پایه 6 هسته ای ساپورت نشده البته نمی خوام طرف داری intel رو بکنم ها ولی این cpu هسته هم شبه سازی می کنه که تعدادش از 6 هستهای amd بیشتر میشه ولی خوب اگه نرم افزاری بر پایه 6 هسته بیاد خوب amd خیلی سر میشه البته قابلیت quick synch رو هم نمی شه تو cpu های اینتل نادیده گرفت من الان خودم با i72600k یه فیلم hd رو تو 17 دقیقه تبدیل می کنم می کنم تازه مادربرد هم p67 یعنی از قابلیت quick synch استفاده نمی کنم

ess_1362
21-05-2011, 07:13
عزیز یه چی دیگه هم بهت بگم فکر کنم هنوز نرم افزاری بر پایه 6 هسته ای ساپورت نشده البته نمی خوام طرف داری intel رو بکنم ها ولی این cpu هسته هم شبه سازی می کنه که تعدادش از 6 هستهای amd بیشتر میشه ولی خوب اگه نرم افزاری بر پایه 6 هسته بیاد خوب amd خیلی سر میشه

نرم افزار با قابلیت پشتیبانی از 6 هسته خیلی وقت هست که وارد بازار شده اسمش هم xilisoft video convertor هست که از هر 6 هسته استفاده می کنه و سرعت بی نظیری هم داره
و مورد آخر هم که باید اشاره کنم این هست که رشته هیچوقت جای هسته واقعی را نمی گیره
به هر حال برای ایشون بهتر هست یک مدت خریدشون را به تعویق بندازن

happyfeat
21-05-2011, 08:58
من هم یه پیشنهاد برای شما دوست عزیز دارم و اون هم اینکه اگه امکانش هست یه مدت 1 ماهه برای خریدتون وقفه بدید تا پردازنده های جدید amd هم وارد بازار بشن که همه جا صحبت از قدرت زیاد اونها و قیمت مناسبشون داره
این صحبت در حدی هستش که برنامه 3dmark vantage امتیاز پردازنده 8 هسته ای 8110 در حدود 80000 اومده که نسبت به سری سندی بریج اینتل و i7 9xx هم خیلی اختلاف داره طبق تست های تایید نشده که دیروز من دیدم و اگه این موضوع حقیقت داشته باشه حاکی از برتری این نسل از پردازنده ها در کارهای 3d داره که البته تمام این موضوع ها فعلا تایید نشده هستش و نهایتا تا 10 روز آینذه و با اومدن این پردازنده ها همه چیز معلوم میشه و به نظر من ارزش صبر کردن رو داره

1navid
21-05-2011, 10:24
نرم افزار با قابلیت پشتیبانی از 6 هسته خیلی وقت هست که وارد بازار شده اسمش هم xilisoft video convertor هست که از هر 6 هسته استفاده می کنه و سرعت بی نظیری هم داره
و مورد آخر هم که باید اشاره کنم این هست که رشته هیچوقت جای هسته واقعی را نمی گیره
به هر حال برای ایشون بهتر هست یک مدت خریدشون را به تعویق بندازن

من اینXilisoft Video Converter Ultimate 6 رو دارم خبر نداشتم پشتیبانی می کنه منم نظر قطعی نداده بودمکه:5:

BZ7
21-05-2011, 11:41
چرا هیجکس Cuda رو پیشنهاد نمیکنه به این برادر ؟! :31:

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

من هم یه پیشنهاد برای شما دوست عزیز دارم و اون هم اینکه اگه امکانش هست یه مدت 1 ماهه برای خریدتون وقفه بدید تا پردازنده های جدید amd هم وارد بازار بشن که همه جا صحبت از قدرت زیاد اونها و قیمت مناسبشون داره
این صحبت در حدی هستش که برنامه 3dmark vantage امتیاز پردازنده 8 هسته ای 8110 در حدود 80000 اومده که نسبت به سری سندی بریج اینتل و i7 9xx هم خیلی اختلاف داره طبق تست های تایید نشده که دیروز من دیدم و اگه این موضوع حقیقت داشته باشه حاکی از برتری این نسل از پردازنده ها در کارهای 3d داره که البته تمام این موضوع ها فعلا تایید نشده هستش و نهایتا تا 10 روز آینذه و با اومدن این پردازنده ها همه چیز معلوم میشه و به نظر من ارزش صبر کردن رو داره

آقا یه لینکی از این مطلب به منم بده اگه میشه . مرسی :40:

happyfeat
21-05-2011, 12:02
چرا هیجکس Cuda رو پیشنهاد نمیکنه به این برادر ؟! :31:

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

آقا یه لینکی از این مطلب به منم بده اگه میشه . مرسی :40:
این یک اسکرین شات از پردازنده 8110 هستش که در سایت .pconline قرار داده شده و هنوز هم تایید یا تکذیب نشده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید منتظر بود و دید چه میشه
جالب اینه که در این تست از مادربرد 870 استفاده شده

milad5117
08-08-2011, 03:42
به نظر من اینتل خیلی بهتره. چول از
لحاظ main سرعت بازی برای اینتل بهتره.

ava-net
25-08-2011, 11:22
نظر شخصی من رو AMD هستش

هم از لحاظ قیمت پائین تر هست و هم از لحاظ کیفیت بالا تر
مگه اینکه بخواهید بالای 400 پول بدید که سری K اینتل رو پیشنهاد میدم .