مشاهده نسخه کامل
: Need for Speed: The Run
ahmad rezaa
27-11-2011, 02:44
خب، میریم تا یه نقد کوتاهی به این بازی داشته باشیم :20:
امتیاز بازی :
گیم پلی : 8
گرافیک : 9
صداگذاری : 8
داستان : 7
امتیاز کل : 8 :11:
خب چرا از سایت های دیگه کپی میزنی؟
منبع رو هم میگفتی حداقل اینکار نامردیه که
اینم منبعت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن بهترین قسمتش موسیقی بازی هستش چرا آخه دادن بهش 8؟
هرچی سرعت بیشتر میشه موسیقی تندتر میشه عجیبه والا
گیم اسپوت به خیلی چیزها گیر داده نمونه اش برخورد ها یا کاراکترهای
اولش جک رومیبینی حال میکنی بعدش هنگام فرار دیگر چهره هارو میبینی بالا میاری
تنضیمات هم مشکل داشته تو سری اولش
ماشینا خراب نمیشه یا غیر طبیعی خراب میشه
بازی خیلی کوتاهه
همه اینا گیم اسپوت رو وادار کرد به این بازی نمره کمی به بازی داده بشه
تازه اوناهم که میگن راحت هستش یا با سرعت بالا پیچ میزنن خب آخه چی بگم بهتون؟:13:
easy؟
تازه گیم پلی بازی رو اگه سخت میذاشتین با 100 تا سرعت به سختی میپیچیدین که
اینم منبعت
در ضمن بهترین قسمتش موسیقی بازی هستش چرا آخه دادن بهش 8؟
هرچی سرعت بیشتر میشه موسیقی تندتر میشه عجیبه والا
گیم اسپوت به خیلی چیزها گیر داده نمونه اش برخورد ها یا کاراکترهای
اولش جک رومیبینی حال میکنی بعدش هنگام فرار دیگر چهره هارو میبینی بالا میاری
تنضیمات هم مشکل داشته تو سری اولش
ماشینا خراب نمیشه یا غیر طبیعی خراب میشه
بازی خیلی کوتاهه
همه اینا گیم اسپوت رو وادار کرد به این بازی نمره کمی به بازی داده بشه
تازه اوناهم که میگن راحت هستش یا با سرعت بالا پیچ میزنن خب آخه چی بگم بهتون؟:13:
easy؟
تازه گیم پلی بازی رو اگه سخت میذاشتین با 100 تا سرعت به سختی میپیچیدین که
باورم نمیشه مجید اهله این حرفا باشه ....
مطمئنی؟
ahmad rezaa
27-11-2011, 09:43
باورم نمیشه مجید اهله این حرفا باشه ....
مطمئنی؟
لینک زدم دیگه برو ببین مگه اینکه اون لینک مال وبلاگ خودش باشه
Karistias
27-11-2011, 09:55
زمان گیم پلی the run در درجه هارد از hot pursouit کمتره یابیشتره؟
اینم منبعت
نمیدونم چرا بعضیا همه ش میخوان یکیو سرکوب کنن بابت کاری که میکنه !
اون وبلاگه واسه خودمه :13:
از شکلک های پست توی وبلاگ کاملا مشخصه که اول توی p30world نوشتم بعدش تو وبلاگم کپی کردم چون میهن بلاگ این شکلکا رو نداره :13:
بچه های این فروم میدونن اگه نقدی رو از جای دیگه نوشتن منبع ش رو ذکر کنن.
اینو میگم که خیالت راحت باشه دیگه نری مطالب نقدو سرچ کنی تا شاید تو یه سایت یا وبلاگ پیداش کنی و بخوای مچ اون شخص رو بگیری :13:
واقعا خجالت آوره :13:
برای خدافظی با این بازی چند تا عکس میزارم :37:
مرحله آخرش خیلی باحال و هیجان انگیز بود، فقط حیف که واسه آخرش صحنه ی اکشن نساختن :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
manreza71
27-11-2011, 13:19
من مود run رو همون روز اول تموم کردم
الان تو challenge ها هستم
level هم 19 هست فک کنم تا 30 level داشته باشه
بازی خیلی خوب و البته طولانی هست
من نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم...تو همون اولش که تو ماشین داره له میشه اول میگه X رو بزن و بعد B...اینا رو کیبورد کدوم هستن؟؟؟
eblisandenzo
27-11-2011, 14:50
دوستان من هم نسخه black box رو دارم ! همون که 2 تا dvd 9 هستش ! منم دقیقا مشکل x و b رو دارم !
یه سوال ! چطور میشه با جویستیک بازی کرد ! من هر کاری کردم نشد !
جویستیک هم play staiton هست ! که دو تا شک داره ! سمت راست هم 4 تا دکمه داره !
ahmad rezaa
27-11-2011, 15:22
نمیدونم چرا بعضیا همه ش میخوان یکیو سرکوب کنن بابت کاری که میکنه !
اون وبلاگه واسه خودمه :13:
از شکلک های پست توی وبلاگ کاملا مشخصه که اول توی p30world نوشتم بعدش تو وبلاگم کپی کردم چون میهن بلاگ این شکلکا رو نداره :13:
بچه های این فروم میدونن اگه نقدی رو از جای دیگه نوشتن منبع ش رو ذکر کنن.
اینو میگم که خیالت راحت باشه دیگه نری مطالب نقدو سرچ کنی تا شاید تو یه سایت یا وبلاگ پیداش کنی و بخوای مچ اون شخص رو بگیری :13:
واقعا خجالت آوره :13:
اقا مجید شرمنده راست میگید اون وبلاگ خودتون بود ببخشید.
ولی یه نکته گنگی رو موندم توش که چرا لینک وبلاگ خودتون رو تو سایت قرار نمیدی هیچ وقت؟
بیوگرافیتون رو خوندم نوشته بود مجید توکلی
همون موقع که من اون چیزارو نوشتم خودمم توجه کردم که ممکنه پشیمون بشم ولی آخرش کارمو کردم شرمنده:11:
Behnam_o2
27-11-2011, 15:58
پچ فعال ساز anti aliasing
تو محل نصب بازی اکسترکتش کنین.
Karistias
27-11-2011, 16:49
من نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم...تو همون اولش که تو ماشین داره له میشه اول میگه X رو بزن و بعد B...اینا رو کیبورد کدوم هستن؟؟؟
x=enter , b=space
eblisandenzo
27-11-2011, 16:54
x=enter , b=space
مرسی !
آقا جویستیک رو چطور وصل کنم ؟
Karistias
27-11-2011, 17:32
مرسی !
آقا جویستیک رو چطور وصل کنم ؟
خواهش میکنم.
جویستیک معمولی رو بازی های جدید به جز چند مورد استثنا مثل فوتبال ساپورت نمیکنن ولی اگر جویستیکت حرفه ای باشه مشکلی ایجاد نمیکنه.
eblisandenzo
27-11-2011, 17:37
خواهش میکنم.
جویستیک معمولی رو بازی های جدید به جز چند مورد استثنا مثل فوتبال ساپورت نمیکنن ولی اگر جویستیکت حرفه ای باشه مشکلی ایجاد نمیکنه.
حرفه ای یعنی چطوری؟
واسه من شکل Play 3 هستش !
تو این بازی دنده عقب چطوریه ؟
میشه یکی دکمه هاشو توضیح بده!
RB و LB کدومه رو کیبورد ؟
دو تا سوال ...
تنظیمات دکمه های بازی رو چه جوری میشه تغییر داد ؟
تنظیمات گرافیک رو چجوری میشه دست کاری کرد ؟
اقا مجید شرمنده راست میگید اون وبلاگ خودتون بود ببخشید.
ولی یه نکته گنگی رو موندم توش که چرا لینک وبلاگ خودتون رو تو سایت قرار نمیدی هیچ وقت؟
بیوگرافیتون رو خوندم نوشته بود مجید توکلی
همون موقع که من اون چیزارو نوشتم خودمم توجه کردم که ممکنه پشیمون بشم ولی آخرش کارمو کردم شرمنده
یعنی بیوگرافی رو نمیخوندی حرفمو باور نمیکردی :37:
وبلاگم شخصیه ترجیح میدم معروفش نکنم.
دشمنت شرمنده :37:
ahmad rezaa
27-11-2011, 18:07
دو تا سوال ...
تنظیمات دکمه های بازی رو چه جوری میشه تغییر داد ؟
تنظیمات گرافیک رو چجوری میشه دست کاری کرد ؟
یعنی بیوگرافی رو نمیخوندی حرفمو باور نمیکردی :37:
وبلاگم شخصیه ترجیح میدم معروفش نکنم.
دشمنت شرمنده :37:
ببخشید غلط کردم:31:
پیش خودم گفتم طرف میاد زخمت میکشه حالا اگرم شما کپی کرده بودی بازم کارم درست نبود توی تاپیک میگفتم دیگه شرمنده همگی و شما:11:
دوستان این بازی چه جوریا بوده؟من هنوز بازی نکردم ولی میخوام بدونم گرافیک و گیم پلی و داستانش چه جوری هاست؟خواهشا از دید یه بازیکن بگید نه یه ناقد.
ممنون
Iceboy_LOVE
27-11-2011, 19:01
چند روز گذشت.... بالاخره این مشکل دنده ها و کلید های گاز و ترمز ( مکان نما بالا و پایین کیبورد ) حل شد یا هنوز تو گل گیر کرده این NFS ? چــی شد بالاخره قضیه به کجا رسید بچه ها
manreza71
27-11-2011, 19:09
پچ فعال ساز anti aliasing
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو محل نصب بازی اکسترکتش کنین.
این پچ کارش چیه؟؟
تو سایت nfs نبود
Karistias
27-11-2011, 19:18
چند روز گذشت.... بالاخره این مشکل دنده ها و کلید های گاز و ترمز ( مکان نما بالا و پایین کیبورد ) حل شد یا هنوز تو گل گیر کرده این NFS ? چــی شد بالاخره قضیه به کجا رسید بچه ها
نه بابا مشکله دنده اتوماتیکش که هنوز حل نشده من تا این لولی که الان اومدم به سختی با دنده دستی اومدم.
اصلاح میکنم مشکلم توسط MR. Behnam-o2 حل شد.
دوستان میشه یکی کلید RT , LT رو بگه...
بقیه کلید هایی که به شکل دکمه های ایکس باکس نشون داده میشه رو هم بگید تو کیبورد چیا هستن ممنون میشم...
دوستان این بازی چه جوریا بوده؟من هنوز بازی نکردم ولی میخوام بدونم گرافیک و گیم پلی و داستانش چه جوری هاست؟خواهشا از دید یه بازیکن بگید نه یه ناقد.
ممنون
بازی قشنگیه :11:
Karistias
27-11-2011, 20:19
دوستان میشه یکی کلید RT , LT رو بگه...
بقیه کلید هایی که به شکل دکمه های ایکس باکس نشون داده میشه رو هم بگید تو کیبورد چیا هستن ممنون میشم...
LT,RT=همون چپ وراست کیبرد
B=SPACE
X=ENTER
کجاش بازی قشنگیه؟ تو مال من زبانش چینی بود حال نکردم باهاش
کجاش بازی قشنگیه؟ تو مال من زبانش چینی بود حال نکردم باهاش
خب مشکل از خودته که نرفتی درستش کنی به بازی چه ربطی داره ! :31:
دوستان فایل Need For Speed The Run.exe کرک شده سالم کسی سراغ نداره واسه دانلود ؟ :41:
amirpers
28-11-2011, 00:10
من هم بازی رو بدون هیچ مشکلی و با زبان انگلیسی تمام کردمو
به نظرم بعضی از دوستان کم لطفی کردن به بازی.
بازی قشنگی بود و گرافیک چشم نوازی داشت و مناظر بسیار زیبا با موسیقی خوب.
فقط یه ایراد داشا که اون هم تیون کردن ماشین و کلا کم بودن ماشین ها بود.
eblisandenzo
28-11-2011, 00:29
دوستانچندتا سوال :
دنده عقب چطوریه ؟
برای گاز دادن باید فقط shift رو گرفت ؟
nitrus با کدوم دکمه فعال میشه !
در ضمن دنده اتوماتیک واسه من کار میکنه !
manreza71
28-11-2011, 02:03
من هم بازی رو بدون هیچ مشکلی و با زبان انگلیسی تمام کردمو
به نظرم بعضی از دوستان کم لطفی کردن به بازی.
بازی قشنگی بود و گرافیک چشم نوازی داشت و مناظر بسیار زیبا با موسیقی خوب.
فقط یه ایراد داشا که اون هم تیون کردن ماشین و کلا کم بودن ماشین ها بود.
شما تو چه levele هستی؟؟
من level 20 هستم ولی هنوز بازی تموم نشده
به نظر باید همه مدالهای plantum رو بگیرم تا بازی به level 30 برسه وتموم بشه
شما تو چه levele هستی؟؟
من level 20 هستم ولی هنوز بازی تموم نشده
به نظر باید همه مدالهای plantum رو بگیرم تا بازی به level 30 برسه وتموم بشه
نه بابا من دو روزه تا تش رفتم (همون گزینه the run)اخرش تا لول 11 رسیدم البته نرمال
ali_z051
28-11-2011, 09:08
من بازی رو با نرمال بازی میکنم :| ولی بازم گرافیکش خوبه
اینم مشخصات سیستمم
CPU i5 2.5
Ram 4gb
VGA: 1gb Ati readion 5500
manreza71
28-11-2011, 13:24
نه بابا من دو روزه تا تش رفتم (همون گزینه the run)اخرش تا لول 11 رسیدم البته نرمال
مود run که من یه روزه تمومش کردم
مود challenge ها رو میگم !!
Karistias
28-11-2011, 14:12
دوستانچندتا سوال :
دنده عقب چطوریه ؟
دتده عقب=Z
گاز=A
نیترو= SHIFT
مشکل دنده اتوماتیک هم هر کی داشت تا علان دیگه واسش حل شده نمونش خود من.
خیلی حال کردم با این بازی مخصوصا جایی که کوه منفجر میشد و بهمن میومد!! اما تو HP دستت بازتر بود چند نوع سلاح داشت که به هیجان بازی اضافه میکرد ولی این یکی داستان داره .... درکل با هم یکسان هستند جز اینکه یه زره گرافیک بهتر شده
اما من از طولانی نبودنش خوشم اومد.....HP خیلی طولانی بود
shahin_mp3
28-11-2011, 15:49
بازی تو XP اجرا نمیشه !
نه..... :31:
دوستان فایل Need For Speed The Run.exe کرک شده سالم کسی سراغ نداره واسه دانلود ؟
این کرکه :
دوستانچندتا سوال :
دنده عقب چطوریه ؟
با دکمه z
شیفت که نیتروعه !
نیترو بزن با a هم برو جلو دیگه
مود run که من یه روزه تمومش کردم
مود challenge ها رو میگم !!
آقا این challenge چه جوریه که وقتی یه مرحله رو انتخاب میکنی یه چنتا مدالم میگیری بعدش میخوای بری بیرون میگه که باید عضو یه چیزی بشی که وقتی وصل میشم به اینترنت صبرم که میکنم بازم نمیتونه وصل بشه :13:
در ضمن یه سوال. میشه پروفال هم درس کرد که اگه کسی دیگه هم خواست بازی کنه از پروفایل خودش بره؟؟؟؟؟(من نتونستم درست کنم:41:)
manreza71
29-11-2011, 10:32
آقا این challenge چه جوریه که وقتی یه مرحله رو انتخاب میکنی یه چنتا مدالم میگیری بعدش میخوای بری بیرون میگه که باید عضو یه چیزی بشی که وقتی وصل میشم به اینترنت صبرم که میکنم بازم نمیتونه وصل بشه :13:
در ضمن یه سوال. میشه پروفال هم درس کرد که اگه کسی دیگه هم خواست بازی کنه از پروفایل خودش بره؟؟؟؟؟(من نتونستم درست کنم:41:)
در مورد مشکل challeng ها که متاسفانه حل نمیشه و باید حتماً یکی رو انتخاب کنی و بعد برگردی
در مورد پروفایل هم منم نتونستم درست کنم
eblisandenzo
29-11-2011, 11:39
دوستان یه سوال ! ( من همش سوال میپرسم )
من همیشه ماشین ها رو با جویستیک بازی میکردم! به همین دلیل خیلی راحت تر میپیچیدم! اما الان با کیبورد نمیتونم ! الا عادت ندارم !
همش میخورم در و دیوار !
چه کار کنم که ماشین راحت تر بپیچه!
:31:
دوستان یه سوال ! ( من همش سوال میپرسم )
من همیشه ماشین ها رو با جویستیک بازی میکردم! به همین دلیل خیلی راحت تر میپیچیدم! اما الان با کیبورد نمیتونم ! الا عادت ندارم !
همش میخورم در و دیوار !
چه کار کنم که ماشین راحت تر بپیچه!
:31:
اگه پیچات خیلی تنده یکی دو بار سریع hand break کن :20:
Microsoft Windows
29-11-2011, 12:01
بازی خیلی خوبیه الان دارم EXTRAEME رو بازی میکنم دیگه واقعا سخت شده .گرافیک عالی تر شده البته به غیر از داخل ماشین و کف ماشین و داخل مغازه و وسایل هاش گرافیک جالبی نداره که نسبت به HP که حالات راننده ( گرفتن فرمون دنده عوض کردن و..) توش بود اینجا خبری ازش نیست شاید نیازی بهش نیست بخوام امتیاز بدیم
اینطوری امتیاز میدم از ا10
گرافیک 9.5 نمیشه از گرافیک ایراد زیادی گرفت چون واقعا حرف نداشت گرافیک جاده و گرافیک منظره خیلی خوب بود
صدا 10 واقعا رف نداشت مخصوصا صدای ماشین و دنده عوض کردن
گیم پلی 8 چون از HP عقب افتاده ولی خوب بود طبیعی تر بود
داستان 9 داستانش خوب بود ولی صحنه های درگیریش و تعقیب و گریزش کم بود مخصوصا ماشین هاش خبری از بوگاتی و ... توش نیست
در کل خیلی خوب بود من که خوشم اومد با این اشکالاتی که من ازش گرفتم بازم از HP سر تره فقط به خاطر داستان.
من مرحله ی اولشا رفتم حالم بهم خورد اگه تو مراحل بعدی بهتر میشه بگین تا بقیشا برم
Altairezio
29-11-2011, 19:38
من مرحله ی اولشا رفتم حالم بهم خورد اگه تو مراحل بعدی بهتر میشه بگین تا بقیشا برم
نه متاسفانه دوست عزیز
بهتر نمیشه ولی بازی کنی خوبه!:31:
majid322
29-11-2011, 22:22
نقد بازی need for speed: the run به روایت پردیس گیم
سال پیش Criterion با عرضه Need for Speed: Hot Pursuit بازگشتی باشكوه را برای سری Need for Speed رقم زد و پس از آن EA اعلام كرد كه استودیوی Black Box كه عناوین ضعیفی مثل Undercover و ProStreet را عرضه كرده بود، 3 سال است كه یك NFS جدید به نام The Run را در دست ساخت داشته است. آیا این بازی بعد از 3 سال ساخت، موفق بوده است؟
داستان
در بیشتر NFSهایی كه استودیوی Black Box عرضه كرده، یك نیمچه داستانی در آن ها وجود داشته است. از آنجایی كه این استودیو علاقه بسیاری به سری فیلم های The Fast & The Furious دارد، The Run بیشتر به داستان اهمیت می دهد و خیلی بیشتر شبیه به فیلم ذكر شده است. آیا با یك داستان جالب روبرو هستیم؟ خیر، جای تأسف دارد كه Black Box بازی را طوری طراحی كرده كه به داستان هم اهمیت داده بشود، ولی در مقابل، داستان خیلی ضعیف است. شخصیت اصلی بازی جک رورک (Jack Rourke) است كه بنا به دلیلی كه گفته نمی شود، تحت تعقیب پلیس و یك گروه خلافكار است و تا زمانی كه قرضش را به این گروه كه اصلاً معلوم نیست چه كسانی هستند، ندهد، آن ها رهایش نمی كنند.
در ادامه، دختری به نام سم هارپر (Sam Harper) كه باز هم معلوم نیست چطور جك را می شناسد، وارد داستان می شود و به او می گوید که یك مسابقه غیرقانونی وجود دارد كه از سن فرانسیسكو شروع شده و در نیویورك تمام می شود و برنده 25 میلیون دلار جایزه می گیرد. سم می گوید كه اگر جك در این مسابقه شركت كند و برنده شود 90% پول را می گیرد و جك هم خیلی راحت و با یك لبخند قبول می كند. حالا كلاً این شخصیت سم چه كاره هست، چرا مفت و مجانی باید 90% پول را به او بدهیم، چرا جك اینقدر راحت كنار می آید و كلاً گذشته هر یك از این شخصیت ها چطور است و چرا سر در این مسابقه درمی آورند را باید بی خیال شوید! The Run اولین بازی در سری NFS است كه مراحل غیر رانندگی هم دارد، پس این موضوع و یكسره بودن مسابقه (از غرب تا شرق آمریكا) فرصت خوبی برای روایت یك داستان است، ولی متاسفانه Black Box در این مورد موفق نبوده است.
گرافیك
بازی از موتور Frostbite 2 كه قبلاً در Battlefield 3 استفاده شده بود، بهره می برد كه متأسفانه مشكلاتی كه این موتور روی نسخه کنسولی Battlefield 3 داشت را در این بازی هم می بینیم. بافت ها خیلی بی كیفیت هستند و Texture Loading بسیار شدیدی در آن مشاهده می كنیم. تصور كنید که در یك بازی مسابقه ای سریع Texture Loading وجود داشته باشد، به طوری كه یك كوه كلاً تمام لبه ها و شكل خود را از دست می دهد و به محض این كه به آن نزدیك می شوید و آن را رد می كنید، تازه بافت های آن ظاهر می شوند.
حتی كیفیت آسفالت هم بنا به فاصله شما از جاده متغیر است و بعضی وقت ها اشیاء ناگهان در كنار جاده ظاهر می شوند و در خت ها هم بی كیفیت هستند. ماشین ها هم اصلاً جزئیات خوبی ندارند. واقعاً جای تعجب است كه بازی چقدر نسبت به Hot Pursuit از نظر گرافیكی افت داشته است. خوشبختانه نورپردازی بازی مثل Battlefield 3 خیلی خوب است و مراحل شب به دلیل زیاد معلوم نبودن بافت ها، بهتر است. طراحی صورت ها با كیفیت است، ولی انیمیشن آن ها (به خصوص شخصیت جك) خیلی بی روح و سرد كار شده است. یکی از نكات مثبت بازی در بخش بصری، تنوع محیط ها است كه مناظر زیبایی را به تصویر می كشد.
موسیقی/صداگذاری
بازی از نظر صداگذاری مشكلاتی دارد. مثلاً صدای ماشین همیشه یكسان است و اگر وارد تونل شوید، اصلاً افكت اكو شدن صدا شنیده نمی شود (این افكت باز هم در Hot Pursuit وجود داشت) و صدای ماشین ها هم مانند صداهای واقعی نیست. من این حرف را وقتی می زنم كه هنوز در حال بازی كردن Forza 4 هستم و به خوبی نوع صدای بیشتر این ماشین ها را به خاطر دارم. همانطور كه گفتیم، Black Box علاقه زیادی به سری فیلم های Fast & Furious دارد و به همین خاطر از برایان تایلر (Brian Tyler) آهنگساز Fast Five استفاده كرده كه اخیراً Modern Warfare 3 را هم آهنگسازی كرده بود. نتیجه خیلی خوب بوده و قطعات زیبایی در بازی شنیده می شوند كه مناسب این سبك هستند.
گیم پلی
ایده بازی خیلی جالب است. شما یك ضرب باید رانندگی كنید و مسابقات Trackبندی نیستند و هر Stage در یك منطقه متفاوت و متنوع شكل می گیرد. تنوع ماشین ها نسبت به قبل كمتر شده و در یك اقدام جالب اگر بخواهید ماشین خودتان را عوض كنید، باید به ایستگاه های گاز در میان راه بروید و سریع این كار را انجام دهید. این موضوع، واقعی بودن این مسابقه را تا حدودی نشان می دهد و همه چیز خیلی سریع اتفاق می افتد. تنوع محیط ها خیلی خوب است. از خیابان های سن فرانسیسكو بازی را شروع می كنید و به National Park و یا كوهستان راكی می رسید و در بیابان های نوادا و شهر وگاس ادامه می دهید تا به نیویورك می رسید.
تنوع محیط ها و نحوه مسابقه در هر كدام خیلی جالب است و گاهی در بیابان طوفان می شود و شن و خاك مسیر را می پوشاند. The Run به خاطر سبك جدید خود مضامین پایه و نوع مسابقات متنوع بازی های مسابقه ای را ندارد كه مانع می شود ما آن را یك بازی مسابقه ای كامل بنامیم. مسابقات ساده هستند و در بعضی از مراحل پلیس به دنبال شما می آید كه اصلاً چالشی ایجاد نمی كند. اگر هوش مصنوعی یاران خودی و پلیس بهتر بود (همانند Hot Pursuit) هیجان بازی دو چندان می شد. هندلینگ ماشین ها كاملاً Arcade و غیر واقعی است، بنابراین بدون مشكل می توانید رانندگی كنید و با سرعت های تخیلی پیش بروید.
مراحلی که با پای پیاده طی می شوند، خیلی كم هستند و همین تعداد كم هم بی كیفیت كار شده اند. كمی هیجان در آن ها وجود دارد و خیلی ساده پیش می روند. ما انتظار QTEهایی در حد Heavy Rain نداریم، ولی حداقل وقتی سازندگان این بخش را به بازی خود اضافه كردند، می توانستند یك تنوع خیلی خوب و صحنه های سینمایی جالب خلق كنند كه متأسفانه این طور نبوده و خوشبختانه با توجه به كم بودن این مراحل، زیاد مشكل ساز نمی شوند.
بخش چندنفره بازی خیلی خوب كار شده و مدهای بسیار متنوعی در بازی وجود دارند و قابلیت بازی كردن با 16 نفر خیلی جالب است. با رد كردن هر رقیب امتیازهایی کسب می کنید و می توانید خودتان را ارتقاء دهید و مضامین جدید در گیم پلی و ماشین خود ببینید. متأسفانه بازی دو ساعت و نیم بیشتر نیست و خیلی سریع تمام می شود و اگر بخش چندنفره آن خوب نبود، واقعاً جای شرم داشت كه EA بازی ای كه فقط در دو ساعت و نیم تمام می شود را به قیمت 60 دلار می فروشد.
نتیجه گیری
Need for Speed: The Run نتوانست روند موفقیت آمیزی كه Hot Pursuit و Shift 2 طی كردند را ادامه دهد و بازی مشكلات زیادی دارد، ولی تلاش Black Box برای خلق یك سبك جدید قابل ستایش است و اگر از طرفدارهای پر و پا قرص سری NFS هستید، این بازی را امتحان كنید.
این بنده خدا اصلا نقد کردن بلد نبوده.
نقد با سرکوب کردن بازی فرق داره.
این چه وضع قضاوت کردن درباره گرافیک بازیه :13:
این بنده خدا اصلا نقد کردن بلد نبوده.
نقد با سرکوب کردن بازی فرق داره.
این چه وضع قضاوت کردن درباره گرافیک بازیه :13:
درمورد گرافیک شر گفته....من اصن این مشکلاتو نداشتم
manreza71
29-11-2011, 23:06
نقد مزخرفی بوده
nfs یعنی با نهایت سرعت بزنی به جاده
اگه کسی بخواد سبک نزدیک به واقعی رو بازی کنه شیفت و دیرت رو بازی میکنه
تو این قسمتش فهمیدم خیلی مزخرف بوده نقدش که این اصل رو فراموش کرده
black.assassin
30-11-2011, 00:21
نقدش خدایی یه طرفه بود ولی همه قبول دارن که به پای HP نمیرسه عمرنیاش. کلا خراب کرده. ارزش این همه سر و صدا رو نداشت به نظرم. ولی بازم بازیه دیگه ما هم که بیکاریم :دی
آقا چرا این نید فور اسپید اصلا حال نمیده؟؟ یک جوریه!! گرافیکش چنگی به دل نمیزنه ولی محیط و جاده ها و مناظرش عالیه. دوستان توجه کنید این دوتا با هم فرق دارن.
حالا طرفدارای پرو پاقرص نیان بگن چی چی داری میگی. من NFS رو از سری HP اول (حدود سال های 98 میلادی) به بعد کلا بازی کردم.
ولی دقیقا اونهایی که Black Boxساخته رو تا آخرش نرفتم. یعنی اصلا حس به آدم نمیده. در ضمن این مطلب رو تا قبل از اینکه ریویوی majid322 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونم اصلا نمیدونستم.
باید قبول کرد که همه چیز گرافیک نیست. من نید فور اسپید پورشه ان لیشد رو با اون گرافیک ضعیفش عاشقانه بازی میکردم. واقعا حس مسابقه و ریس رو به ادم میداد. ولی توی RUN انگار همه چیز از قبل معلومه. انگیزه به ادم نمیده.
یکی از بزرگترین نقاط قوت NFS تیونینگ ماشین بود. اونهایی که مثل من سالهاست دارن مجله ماشین میخونن اینو درک میکنن که چه حس خوبی داره تو دنیای مجازی بتونی ماشینت رو طبق سلیقه ات تیونینگ کنی. اما متاسفانه دیگه ............
امیدوارم تو سالهای بعد برگرده به دوران طلایی
matrix_3s
30-11-2011, 12:13
من سالهاست دارن مجله ماشین میخونن اینو درک میکنن که چه حس خوبی داره تو دنیای مجازی بتونی ماشینت رو طبق سلیقه ات تیونینگ کنی. اما متاسفانه دیگه ............
من مجله نمی خونم ولی درکت میکنم .................واقعا خیلی لذت بخش بود................
لازمه یک چیزی رو اصلاح کنم. من فکر کردم فقط پرو استریت و اندرکاور رو Black Box ساخته اما تو ویکی پدیا دیدم غیر از اون هم بوده. مخصوصا UN2 و MW.
دلیل اینکه از NFS شاکیم اینه که رفتم کلی خرج سیستم کردم فقط برای اینکه بتونم Run رو بازی کنم اما ............ ارزش انچنانی نداشت.
این نیدفوراسپید یک چیزی کم داره. اون هم روح مسابقه و ماشین سواریه
aristocrat
30-11-2011, 14:14
خوب همه شاکی هستند. من هم به جمع شاکیان اضافه کنید. بهترین need for speed همون carbon بود به نظرم. با hot pursuit و most wanted هم خیلی حال کردم. حالا همه می پرسند چرا اینجوری شده. من میگم به خاطر یک مشت پول بیشتر.
من که از بازی خوشم اومد تمام المانهای بازی دقیقا همون چیزهایی بود که بهش علاقه دارم
worldclass
30-11-2011, 20:37
سلام
دوستان مشکل ست کردن کنترل کیبورد و جوی پد رو چطور حل کنم؟
Immunology
30-11-2011, 20:47
آقا دعوا نکنید.بهترین nfs تاریخ under ground1 بوده.:D
اولای بازی واقعا قشنگ شروع میشه.:20:
فقط دریفت کردنش رو مخه:41:
shahabprince
30-11-2011, 22:07
اولای بازی واقعا قشنگ شروع میشه.:20:
فقط دریفت کردنش رو مخه:41:
شما هم که فقط میگی اولش خوب شروع میشه:31:
تو تاپیک Assassins Creed Revelations هم گفتی اولش خوب شروع میشه:31:
ولی به نظر من بهترین nfs تو این چند سال most wanted بود با بازی کردنش حس مسابقه به ادم دست میده
manreza71
30-11-2011, 23:15
منم که خیلی خوشم اومده و الان level 28
خیلی هم طولانی بوده تا اینجا فک کنم 30 آخرش باشه
شما هم که فقط میگی اولش خوب شروع میشه:31:
تو تاپیک Assassins Creed Revelations هم گفتی اولش خوب شروع میشه:31:
ولی به نظر من بهترین nfs تو این چند سال most wanted بود با بازی کردنش حس مسابقه به ادم دست میده
خب دیگه همه ی بازیها اینطورین.اولاشو خوب شروع میکنن که بازیکنو جذب خودش کنه ولی بعدش گند میزنن تو هر چی بازیه :20::20:
hot pursuit واقعا نسبت به این قشنگ بود.مخصوصا با اون امکاناتی که بهت میداد و میتونستی دشمنتو از جاده خارج کنی.واقعا معرکه بود.(منظورم تیغ و نیترو و EMP و ...........بود):20::5:
manreza71
01-12-2011, 00:49
خب دیگه همه ی بازیها اینطورین.اولاشو خوب شروع میکنن که بازیکنو جذب خودش کنه ولی بعدش گند میزنن تو هر چی بازیه :20::20:
hot pursuit واقعا نسبت به این قشنگ بود.مخصوصا با اون امکاناتی که بهت میداد و میتونستی دشمنتو از جاده خارج کنی.واقعا معرکه بود.(منظورم تیغ و نیترو و EMP و ...........بود):20::5:
هیجان تعقیب و گریزhp بیشتر بود ولی هیجان مسابقات run بیشتره
گرافیک run هم بهتره+ هندلینگ هم بهتر شده
تیونینگ رو هم نسبت به hp بیشتر داره
SevenCity
01-12-2011, 08:53
نسخه ی فشرده اش یه مشکلی داره صدای افراد هماهنگ نیست با لبشون برای شما هم اینطوریه؟
alone_boy
01-12-2011, 11:25
کلا هر وقت شنیدین که توی یک بازی از موتور Frostbite 2 استفاده شده منتظر نباشین که اون بازیو درست و حسابی انجام بدین!
اون از BF3 اینم از NFS the RUN که همین موتور باعث شد گند بخوره توی سری NFS
اومدن بگن خلاقیت داریم.موقعی که مسابقه میدی یه قطار از بغلت سوت میکشه و رد میشه.ولی وقتی من نتونم درست و حسابی و بدون لگ بازیش کنم یا صدای شخصیتها و تصویرشون هماهنگ نباشه دیگه خلاقیت میخوام چیکار؟؟
عشق است همون NFS Carbon
majid322
01-12-2011, 11:31
کلا هر وقت شنیدین که توی یک بازی از موتور Frostbite 2 استفاده شده منتظر نباشین که اون بازیو درست و حسابی انجام بدین!
اون از BF3 اینم از NFS the RUN که همین موتور باعث شد گند بخوره توی سری NFS
اومدن بگن خلاقیت داریم.موقعی که مسابقه میدی یه قطار از بغلت سوت میکشه و رد میشه.ولی وقتی من نتونم درست و حسابی و بدون لگ بازیش کنم یا صدای شخصیتها و تصویرشون هماهنگ نباشه دیگه خلاقیت میخوام چیکار؟؟
عشق است همون NFS Carbon
روی چه مدرکی این موتور قدرتمندو زیر سوال میبرید؟
اگه مشکلی هم از این دو بازی باشه که من توی battlefield 3 مشکلی ندیدم ( میتونم بگم همه چیزش فوق العاده بود).
مورد از سازندگان بازی هست نه از موتور بازی سازی.
نکاتی هم که اشاره کردین اصلا منطقی نیست.
اینکه بازیتون مشکل داره برمیگرده به اینکه کپیه و هیچ پشتیبانی نداره.
و جدا زا این قضیه این بازی هم سیستم نسبتا خوبی میخواد.
خواهشم اینه که به جای اینکه یه بازی رو بدون دلیل سرکوب کنید با منطق بیشتری حرف بزنید. :10:
alone_boy
01-12-2011, 11:38
روی چه مدرکی این موتور قدرتمندو زیر سوال میبرید؟
اگه مشکلی هم از این دو بازی باشه که من توی battlefield 3 مشکلی ندیدم ( میتونم بگم همه چیزش فوق العاده بود).
مورد از سازندگان بازی هست نه از موتور بازی سازی.
از روی این منطق که بتونی با همین سیستم ضعیف(!) بازیایی مثل Mafia II ، Crysis 2 ، COD ، GTA IV و . . . رو بدون کوچکترین مشکلی بازی کنی ولی تا به BF3 و Run که برسی نتونی راحت بازیشون کنی!
چرا Crysis 2 که خدای گرافیکه این همه مشکل نداره ولی NFS این مشکلاتو داره؟؟
نکاتی هم که اشاره کردین اصلا منطقی نیست.
اینکه بازیتون مشکل داره برمیگرده به اینکه کپیه و هیچ پشتیبانی نداره.
و جدا زا این قضیه این بازی هم سیستم نسبتا خوبی میخواد.
آهان اونوقت یعنی اونایی که بازیشون مشکل نداره رفتن از اروپا خریدن و بازیشون اوریجیناله؟؟
درسته که سیستم نسبتا خوبی میخواد ولی مسئله اینه که تنظیمات رو هم روی Low که میزاری بازم بازی لگ داره . . .
خواهشم اینه که به جای اینکه یه بازی رو بدون دلیل سرکوب کنید با منطق بیشتری حرف بزنید.
من خودم عاشق NFS هستم ولی دلیل نمیشه که همیشه ازش تعریف کنم و تا یه انتفادی بشه شما بیاین بگین سرکوب،سرکوب
majid322
01-12-2011, 11:46
از روی این منطق که بتونی با همین سیستم ضعیف(!) بازیایی مثل Mafia II ، Crysis 2 ، COD ، GTA IV و . . . رو بدون کوچکترین مشکلی بازی کنی ولی تا به BF3 و Run که برسی نتونی راحت بازیشون کنی!
چرا Crysis 2 که خدای گرافیکه این همه مشکل نداره ولی NFS این مشکلاتو داره؟؟
از نظر شما این یه ضعفه؟
این بازی ها به دلیل استفاده از موتور قدرتمند Frostbite 2 از نورپردازی خاصی برخوردارن که روی هر سیستمی به راحتی جوابگو نیستن.
آهان اونوقت یعنی اونایی که بازیشون مشکل نداره رفتن از اروپا خریدن و بازیشون اوریجیناله؟؟
درسته که سیستم نسبتا خوبی میخواد ولی مسئله اینه که تنظیمات رو هم روی Low که میزاری بازم بازی لگ داره . . .
نخیر از اروپا نخریدن شما سیستمتون ضعیفه مگرنه این بازی جزو کم ایرادترین بازی ها بود .
و دیلل مشکل دار بود نبازی ها فقط و فقط به این دلیله که حتی بازی هایی که از مغازه ها تهیه میشه همین نسخه های ناقص اینترنتیه که هیچ کدوم بدو نمشکل نیست.
اگه موقعی که gta iv تازه اومده بود خریداری کرده بودید منظور منو از کم ایراد بودن متوجه میشدید.
کانفیگ سیستمتون چیه؟
من خودم عاشق NFS هستم ولی دلیل نمیشه که همیشه ازش تعریف کنم و تا یه انتفادی بشه شما بیاین بگین سرکوب،سرکوب
من منظورم مشکلی که از موتور بازی گرفتید بود نه خود بازی.
alone_boy
01-12-2011, 11:52
این بازی ها به دلیل استفاده از موتور قدرتمند Frostbite 2 از نورپردازی خاصی برخوردارن که روی هر سیستمی به راحتی جوابگو نیستن
خب مثلا مشکل نورپردازیِ NFS HP چی بود که روی آوردن به این موتور؟؟
حتی همین موتور باعث مشکل توی صداگذاری بازی هم شده
شما اولش میگین مورد از سازندگان بازیه نه از موتور بازیسازی بعد میگین به دلیل استفاده از این موتور سیستمی قوی میخواد . . .
والا Crysis 2 هم نورپردازی عالی ای داشت ولی چرا این مشکلاتو نداشت حتما عقل کامل میخواد که از قرار معلوم بنده ندارمش . . .
majid322
01-12-2011, 11:58
خب مثلا مشکل نورپردازیِ NFS HP چی بود که روی آوردن به این موتور؟؟
حتی همین موتور باعث مشکل توی صداگذاری بازی هم شده
شما اولش میگین مورد از سازندگان بازیه نه از موتور بازیسازی بعد میگین به دلیل استفاده از این موتور سیستمی قوی میخواد . . .
والا Crysis 2 هم نورپردازی عالی ای داشت ولی چرا این مشکلاتو نداشت حتما عقل کامل میخواد که از قرار معلوم بنده ندارمش . . .
خب نمیشه گفت مشکل نداشت هر بازی باید پیشرفت گرافیکی داشته باشه.
مشکل صداگزاری بازم مربوط میشه به بازی که تهیه کردید توی battlefield خیلی ها خیلی مشکلاته زیادی داشتن
ولی باور کنید من یه دونشم نداشتم خدا رو شکر.
خب بازم میگم این یه ضعف نیست این موتور به نوعی سیستم جدیدی داره و تحول جدیدی رو توی گیمها ایجاد کرده به همین
خاطر بازی هایی که از این موتور بهره میبرن سیستم نسبتا بالایی هم برای اجراشون لازمه.
کرایسیس 2 نورپردازی خیلی خوبی داشت ولی نوع نورپردازی هر یک از این بازی ها متفاوته و در کرایسیس تقریبا یکنواخت
ولی توی این موتور از نورپردازی های مختلف با افکتای مختلف روبرو هستیم.
crysis 2 از دایرکت9 پشتیبانی میکرداما BF3 وNFS - RUN از دایرکت 11
بعد از اینکه پچ دایرکت 11واسه CRYSIS2 اومد ...رو هر سیستمی اجرا نمیشد!
خب نمیشه گفت مشکل نداشت هر بازی باید پیشرفت گرافیکی داشته باشه.
مشکل صداگزاری بازم مربوط میشه به بازی که تهیه کردید توی battlefield خیلی ها خیلی مشکلاته زیادی داشتن
ولی باور کنید من یه دونشم نداشتم خدا رو شکر.
خب بازم میگم این یه ضعف نیست این موتور به نوعی سیستم جدیدی داره و تحول جدیدی رو توی گیمها ایجاد کرده به همین
خاطر بازی هایی که از این موتور بهره میبرن سیستم نسبتا بالایی هم برای اجراشون لازمه.
کرایسیس 2 نورپردازی خیلی خوبی داشت ولی نوع نورپردازی هر یک از این بازی ها متفاوته و در کرایسیس تقریبا یکنواخت
ولی توی این موتور از نورپردازی های مختلف با افکتای مختلف روبرو هستیم.
با نظرت موافقم...
اما فراست بایت2 با کارتای اور شده مشکل داره ...مثلا واسه منGTX560TI OC هسش هر نیم ساعت یا حتی یه رب از بازی درمیومد بیرون(هنگ میکرد) هم تو BF3 هم تو NFS RUN....تو فرومای خارجی هم همشون این مشکلو داشتن ...ک باید اندر کلاک میکردی تا درس شه....
اینم حداقل سیستم مورد نیاز بازی هست
مسئله اینه که اینجا نوشته گرافیک 512(که قطعا از DX 11 پشتیبانی نمیکنه و فوقش از DX 10 پشتیبانی کنه) واسه بازی کافیه ولی من با گرافیک 1گیگ هم روی کمترین تنظیمات مشکل دارم و دارم صحنه آهسته بازی میکنم
پ.ن:این بحث ادامه پیدا نکنه بهتره.چون نه شما حرفای من رو قبول دارین و نه من حرفای شما رو.پس بهتره که ادامه ندیم که باعث کدورت هم نشه
ببینید تو بحث گرافیک 512بودن یا 1 گیگ بودن تو رده آخره ...مهم مدله کارته ...الان اینجا زده 8800
مدل کارت شما چیه ؟
majid322
01-12-2011, 12:45
والپیرپهای با کیفیت و زیبای بازی:
mohamad skystar
01-12-2011, 22:28
من مشکلات گرافیکی داشتم که با یه آپدیت درایور حل شد.
همه چیز بازی رو راضیم فقط کمی شل و ول هست زیادی نرم
فرمونش رو میگم.
اما hot porsuite خیلی فرمونش چابک و سریع تر بود.
ehsssssan
02-12-2011, 11:19
من میخواستم کلیدهای ارو (جهت نما) رو برای حرکت و بریک و ... که وقتی روش اینتر میزنی تا دکمه رو تایید کنی جای علامت جهتی خالی میمونه !
یعنی اصلا نمیشه این دکمه هارو برای حرکت تعریف کرد :13:
سلام
من نسخه black box دارم رسیدم stage 8 اونجا 3 تا ماشین هست که باید یکیشو انتخاب کنم
لامبورگینی اونت اونجا هستش ولی قفله چیکار کنم
من لامبورگینی میخواااااااااااااااااام
تو بازیم نمیتونیم یه لامبورگینی درست و حسابی سوار شیم
اخه این چه زندگیه داریم ما آخه.
بیرون که نمیتونیم سوارشیم تو بازیم نمیشه خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا:(
manreza71
02-12-2011, 11:56
من میخواستم کلیدهای ارو (جهت نما) رو برای حرکت و بریک و ... که وقتی روش اینتر میزنی تا دکمه رو تایید کنی جای علامت جهتی خالی میمونه !
یعنی اصلا نمیشه این دکمه هارو برای حرکت تعریف کرد :13:
باید صفحه کلید usb باشه
با صفحه کلید ps2 نمیشه
اما در هر صورت اگه هر مشکلی داشتین و اگه صفحه کلیدتون ps2 بود از صفحه کلیدر مجازی ویندوز برای تنظیمات استفاده کنید ، بعدش میتونید با صفحه کلید واقعی بازی رو انجام بدیدی
پ.ن: فقط بعضی وقتا تنظیمات به ممیریزه
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
سلام
من نسخه black box دارم رسیدم stage 8 اونجا 3 تا ماشین هست که باید یکیشو انتخاب کنم
لامبورگینی اونت اونجا هستش ولی قفله چیکار کنم
من لامبورگینی میخواااااااااااااااااام
تو بازیم نمیتونیم یه لامبورگینی درست و حسابی سوار شیم
اخه این چه زندگیه داریم ما آخه.
بیرون که نمیتونیم سوارشیم تو بازیم نمیشه خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا:(
مشکلی نیست
تو قسمت های بعدی و تو چلنج ها میتوین از 4 نوع لامبورگینی استفاده کنی
از دوستان کسی هست گیلم پلی با دسته رو نحوه تنظیم کردنش رو اینجا قرار بده
چطور ماشین رو عوض کنم؟:دی نمیشه که!
Mammad Prince
03-12-2011, 16:20
چطور ماشین رو عوض کنم؟:دی نمیشه که!
تو پمپ بنزین ها ...
-----------------------------
من هم بالاخره این بازی رو گرفتم ...
بازی پر هیجان و زیبایی هست اگرچه هنوز با ریشه های NFS فاصله زیادی داره ...
zi behzad
03-12-2011, 21:53
سلام
من بازی رو گرفتم . ساعت 3 نصب کردم تا ساعت 8 تمومش کردم
البته رو آسون:5::31:
majid322
04-12-2011, 10:37
بالاخره بازی رو گرفتم.
از اینترنت نسخه ی 5 گیگی رو دانلود کردم که بعد از اکسترکت حدود 16 گیگ حجمش شد.
جالبه بدونید بازی برای من بدون هیچ مشکلی اجرا شد خیلی عالی هیچ لگی هم نداره روی ultra.
بازی واقعا عالیه نمیدونم چطور بعضی ها اینجور در مورد این بازی اظهار نظر میکنن.
ولی بازی واقعا لذت بخشه مخصوصا موزیک بازی فوق العادست و قشنگی بازی رو دو چندان کرده.
از هندلینگ ماشیناهم خوشم اومد و به نظرم از خشکی در اومده.
در کل بنظرم بهترین nfs که تا به حال بازی کردم .
از نظر گرافیک که واقعا شاهکاریه تا حالا هر بازی که با این موتور بازی کردم فوق العاده بوده.
بازی رو از دست ندید حتما بازی کنید.
تو پمپ بنزین ها ...
-----------------------------
من هم بالاخره این بازی رو گرفتم ...
بازی پر هیجان و زیبایی هست اگرچه هنوز با ریشه های NFS فاصله زیادی داره ...
پمپ بنزین؟!کجا هست؟!
roteal2007
04-12-2011, 11:34
پمپ بنزین؟!کجا هست؟!
کناره جاده البته تو هر مسابقه ای نیست...
ahmad rezaa
04-12-2011, 12:01
گرافیک بالاتر از run آخه؟
یکی نیست بیاد بگه که طراحی با گرافیک فرق میکنه:13:
افت فریم هم اگه کسی داشته توی بازی شاید مشکل از گرافیک یا سی پی یوی ایشون بوده تازه آهنگ خیلی خوب و زیبا کار شده کافیه گاز بدی تا واکنش آهنگ رو نسبت به سرعتتون ببینین برا اینکه با سرعت بیشتر آهنگ تندتر و هیجانی تر میشه و نسبت به روند بازی فرق میکنه آهنگ
داستان هم گذشته ها گفته بودم یکی نیست بیاد بگه آخه به ما چه این یا اون چه کاره بوده؟
یازیکن نقش اصلی بازی یه انسان بدهکار هستش دلیلش حالا به ما چه مهم اینه بدهکاره و پلیساهم دنبالش هستن چون که یه پسر مست و خلافکارو ما باهاش بازی میکنیم انصافا داستانش خیلی عالیه الکی دارن میزننش زمین
اگه توجه کنین تا آخر بازی اینا دنبالشن همون گروه مافیایی که جک بهشون بدهکاره
مگه انفجارهایی که براتون پیش میاد رو توی بازی ندیدید؟
من پشت اون کوه ها نبودم که آخه دشمن های جک بودن تو هیچ بازی ای نمیان گذشته ی بازیکن نقش اصلی رو بگن
گذشته ی نقش نخست بازیکن crysis چی بوده؟
battlefield چی؟
call of dudy مگه ما گذشتشونو میخوندیم؟
مگه ما اومدیم مستند بازیکن نخست رو ببینیم اومدیم بازی کنیم نه اینکه بیایم زندگی نامه نقش نخست یک بازی رو ببینیم
سام هم که نمیدونم چرا این نام پسرونه رو دخترست خب معلومه چطور جک رو میشناسه چون که یه راننده ی خلافکار باید توی گذشته ها هم چنین مسابقه هایی داده باشه شما آندر کاور رو یادتون میاد یه مردی رو پیاده میکردن پلیس ها؟
دقیقا این جک فوتوکوپی همون مرده تو اون بازی هستش یکم بیشتر دقت کنید شخصیت این بازی رو از اون بازی ها NFS های گذشته ساختن.
من تازه بازی رو نصب کردم
به نظرم گرافیکش خوب هست روی Ultra اما عالی هم نیست هنگامی که در امتداد خورشید رانندگی میکنم هی نور کم و زیاد میشه اینگار خورشید هم نور بالا میزنه:31:
راندن ماشین ها و تصادفش به دیواره مخصوصا تو کوه واقعی تر هست
با دسته تنظیم نمیشه درست
در کل خیلی بهتره شده از نسخه های قبل هست
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
اینم اضافه کنم تنظیمی رو ندیدم مثل HP2 که بشه نور چراغ ها رو روشن خاموش کرد:31:
دوستان تو این شماره نمیشه ماشین رو اسپرت کرد؟از کجا؟(اگه نشه که خیلی بده)
راستی تو پمپ بنزین ها ماشین هایی رو که داریم نشون میده دیگه درسته؟
از کجا میشه ماشین جدید خرید؟
نسخهxboxدارم
salar_aziz
05-12-2011, 04:14
آقا عجب بازی قشنگی بود من که کیف کردم تمومش کردم.
فقط ناگفته نماند که داستان و سناریو یکم مشکل داشت
راستی چرا میرم توی یکی از قسمتهای چلنج ها وقتی میخوام بیام بیرون و escape رو میزنم نمیاد بیرون توی منو قبلی و میگه به سرور نمیتونید کانکت شید و..(تو مایه های همون قسمت multiplayer اروز میده!!)
چیکارش کنم؟
ممنونم
mehdi30nema
05-12-2011, 13:30
منم الان بازی را روی ایکس باکس تموم کرد .
فکر کنم مد RUN حدوده دو ساعت و خورده ایی شد تا تموم شه . در یک کلام بازی خیلی بهم حال داد . گیم پلی فوق العاده هیجانی و درگیر کننده .
بعضی جاها هم یه مقدار رو اعصاب بود و تا یه کم از جاده خارج میشی بازی ریست میشد .
ولی به هر حال تا حالا هیچ کدوم از NFS ها را تا آخر نرفتم ، این یکی اینقدر درگیر کننده بود که تا آخرش رفتم .
Stage 9 و 10 خیلی راحت بود . برخلاف اینکه فکر میکردم مراحل پایانی سخت تر میشه ولی stage 7 و 8 اونجا که به ماشین تیراندازی میکردن به مراتب سخت تر بود .
zi behzad
05-12-2011, 13:44
من تمام NFS ها رو از underground بازی کردم و همه رو تموم کردم به جز shift2 و بهترین سری اون most wanted بود یادش بخیر چه بازیی بود . اما این run هم به نظر من عالی بود . درسته تموم کردنش 5 ساعت بیشتر طول نکشید اما قشنگ بود .کاشکی یکم طولانی تر بود
منم بازی رو تموم کردم .بازی قشنگی بود فقط داستانش گنگ بود ولی در کل عالی بود.....
روی حالت نرمال خیلی خشک و بی هیجان هست ولی رو HARD خیلی حال میده
به نظر من که این یکی از بازی های ضعیفه NFS بود
گرافیک پایین
فریم رو 30 LOCK شده
داستان بد
پر از مشکل هم بود مثلا من مجبور شدم برای بازی NOD 32 رو پاک کنم!!
هرچی باشه...دیگه گرافیکش ک عالی بود
لطفا دوستان راهنمایی کنن.
اون مرحله که 2 تا پلیس تعقیب میکنن و زده 4km تا فرار از شهر چبکار باید کرد ؟
من طبق نقشه جلو میرم ولی آخر خط پلیس ماشینو میخوابونه .
majid322
08-12-2011, 22:19
این بازی واقع اشاهکاره من که خیلی کیف کردم.
توی قسمت اخر بازی ضربان قلبم بالا رفت واقعا هیجان بازی خیلی بالا بود.
گرافیک زیبا ( زیباترین گرافیکی که تو بازی های ماشینی دیدم)
صداگزاری فوق العاده و هیجان انگیز ( نصف هیجان بازی به خاطر صداگزاریه خوبشه)
من از داستان خیلی خوشم اومد جالب بود.
گیم پلی هم واقعا عالی بود .
من به این بازی از 10 نمره ی 9.5 رو میدم .
راستی کسی میدونه چجوری میتونم ویدیوهای بین بازی رو دوباره ببینم؟
فوق الـــــــــعـــــاده حال کردم با بازی,خیلی گیم پلی پروفشنالی داره.دقیقآ طوری ساخته شده که سنگینی وزن ماشین رو حس می کنی سر پیچ ها....برای هر مدل ماشین هم فرق می کنه.گرافیکش خیلی عالیه البته ما که نتونستیم تهش رو ببینیم ولی همین اندازه هم عالیه.سبک مسابقات و تعداد رقبا زیاد شده و هیجان بیشتر.واااااای چه لذتی داره تو اتوبان با 10تا ماشین کورس میزاری,لایی می کشی میلیمتری!!: دی
حداقل تفاوتش با nfsهای دیگه اینه که تصادفاتش مصنوعی نیست و اون حس موقع برخورد با ماشین کناریت رو به آدم می رسونه.خلاصه اینکه اصلآ فکر نمی کردم تا این حد حال کنم با بازی:40:......حتمآ تجربش کنید
بای
Microsoft Windows
10-12-2011, 23:45
باعث تعجبمه که با این کارت گرافیکی که دارم بین 25 تا 30 فریم میده ولی از 30 بالاتر نمیره چرا؟البته همین مقدار فریم رو هم فکر کنم cpu بهش کمک میکنه.
در کل عالی بود حالت Extrame رو همین چند لحظه پیش تموم کردم سخت بود بخصوص یه جا که فکر میکنم بیشتر از 50 بار رفتم
اینم اسکرین شات های امشب
لطفا دوستان راهنمایی کنن.
اون مرحله که 2 تا پلیس تعقیب میکنن و زده 4km تا فرار از شهر چبکار باید کرد ؟
من طبق نقشه جلو میرم ولی آخر خط پلیس ماشینو میخوابونه .
اون تیکه همش فیلم نیس..دکمه هایی که نشون میده رو بزن تا فرار کنه..
marmolak kocholo
15-12-2011, 17:13
چندتا عکس از بازی گرفتم که دیدنشون خالی از لطف نیست...
آرین جون خوشال میشیم نظرتو راجبه بازی بدونیم ....
marmolak kocholo
15-12-2011, 18:36
آرین جون خوشال میشیم نظرتو راجبه بازی بدونیم ....
من همون اول نظراتمو راجع به بازی دادم! تقریبا از همه چیز راضی بودم جز گیم پلی که با پیشروی قسمت The Run بهش عادت کردم و برام لذت بخش شد.
گیم پلی در واقع اون چیزی نبود که من انتظار داشتم ولی با این حال در نوع خودش خوب بود! و بعد از گذشت مدتی، بهش عادت کردم و برای لذت بخش تر شد، یه سری مشکلات اساسی داشت، مثلا موقع دریفت کشیدن دوربین برای خودش یه جا دیگرو نشون میداد! یا مواقعی که یکم از جاده خارج میشدی بازی رو ریست می کرد که اصلا جالب نبود...
گرافیک بازی هم همون طور که قبلا گفتم واقعاً عالی و زیباست، نورپردازی، کیفیت جاده ها و ... همه عالی بودن و در کل میشه گفت گرافیک بازی یکی از نقاط مثبت بازی هست که به لطف انجین Frostbite 2.0 امکان پذیر شد.
قسمت داستانی بازی هم خوب بود مراحل آخرش از همه نظر عالی تر بود، مدت زمانی که باید صرف قسمت داستانی میشد کافی بود تقریباً 2 ساعت و خورده ای. با توجه به وجود قسمت Challenge کوتاهی این قسمت زیاد به چشم نمیومد.
صداگذاری بازی هم بد نبود، صدای محیط خوب بود، بعضاً برای مثال تو جاده خاکی میشد صدای سنگ هایی که به زیر چرخ میرفتن رو شنید که این منو یاد سری Dirt می انداخت، موزیک هایی که پخش میشد هم خوب بود، عاشق یکی دوتا از موریک هاش شدم ولی نمی دونم چه طور میشه گیرشون آورد! در مورد صداگذاری ماشین ها هم نمی تونم دقیق نظر بدم...
در کل The Run تجربه خوبی برام بود و ازش راضیم، از نظر من تو قسمت امتیازات خیلی بهش اجهاف شد حقش نمرات 6 و 7 نبود! به هیچ عنوان بازی در حد این نمراتی که داده شد نبود! امیدوارم NFS های بعدی بتونن موفقیت های بیشتری کسب کنن...
والپیپر :
ali_n2011
16-12-2011, 23:58
نمی شه مثل قبلی برای گاز فقط با کلید فوروارد کار کنه ؟ اگه کسی راهشو بلده ممنون می شم منو راهنمایی کنه اینجوری بازی کردنش سخته
سلام به دوستان من بازی رو تازه خریدم چون خیلی تعریفش رو شنیدم 4 دکمه که بازی میگه بزن رو پیدا نکردم ( x . y . a . b ) ممنون اگه توضیح بدین :10:
nima sohrabi
20-12-2011, 02:17
سلام
دوستان براتون یک فایل خیلی خوب آپلود کردم که مطمئن هستم خوشحالتون مبکنه.
این فایل فشرده را دانلود کرده، از حالت فشرده خارج و در مسیر نصب جایگزین فایل EXE بازی کنید.
تمام ماشین های قفل و غیر قابل دسترس بازی باز خواهند شد، همینطور مراحلی که قفل هستند.
همانطور که می دانید بسیاری از این قسمت های غیر قابل دسترس تنها با بازی در قسمت آنلاین بازی باز و قابل دسترس خواهند بود که شما با این فایل به راحتی به تمام آنها دست پیدا می کنید.
هشدار: حتما قبل از هر تغییری و انجام مراحل بالا یک کپی از سیو ها و فایل اصلی بازی تهیه کنید تا اگر مشکلی پیش آمد چیزی را از دست ندهید.
موفق باشید
:11:
shahin_mp3
21-12-2011, 23:11
اخه از جاده می ری بیرون باید از اول بیاد اینم شد بازی ؟
amirkalak6
21-12-2011, 23:19
دوستان این بازیه میگفتن حالت دزد پلیسی مانند داره و دزدا یا پلیس میفته دنبالت باید فرار کنی ولی هیچ فرقی باقبلیا نداره و باید فقط مسابقه بدی که ....آیا قسمت خاصی داره؟؟؟
بعد اینکه من 5-6 مرحله رفتم جلو چطوری باید ماشین عوض کنم همش همونیه ک اول برداشتی
اخه از جاده می ری بیرون باید از اول بیاد اینم شد بازی ؟
آره متاسفانه این چیزش خیلی میره رو اعصاب :31:
آخه اگه کلا از جاده منحرف شی و ریست کنه یه چیزی.
یه ذره از جاده میری اون ور تر ریست میشه :18:
Dark Soul
22-12-2011, 11:15
دوستان این بازیه میگفتن حالت دزد پلیسی مانند داره و دزدا یا پلیس میفته دنبالت باید فرار کنی ولی هیچ فرقی باقبلیا نداره و باید فقط مسابقه بدی که ....آیا قسمت خاصی داره؟؟؟
بعد اینکه من 5-6 مرحله رفتم جلو چطوری باید ماشین عوض کنم همش همونیه ک اول برداشتی
برای عوض کردن ماشین باید بری توی پمپ بنزینها ،وقتی به یک پمپ بنزین نزدیک میشی روی نقشه شکل پمپ بنزین میاد که می نویسه چند متر دیگه بهش می رسی
shahin_mp3
23-12-2011, 13:12
آره متاسفانه این چیزش خیلی میره رو اعصاب :31:
آخه اگه کلا از جاده منحرف شی و ریست کنه یه چیزی.
یه ذره از جاده میری اون ور تر ریست میشه :18:
فقط گرافیک و جاده برفیش :31: حال داد وگرنه چیز خاصی نداشت
CRIS Joon CR7
23-12-2011, 13:34
فقط گرافیک و جاده برفیش :31: حال داد وگرنه چیز خاصی نداشت
دقیقا خودشونم میدونستن تو این قسمتا شاهکار کردن( آره جون خودشون :27:)تو اکثر تبلیغایی که نشون میدادن همین جاده برفی رو نشون میدادن:19:
NFS مرد:41:
ali_n2011
25-12-2011, 15:10
چرا نمیشه مثل قبلی ها با کلیدهای جهت دار گاز داد کسی راه حلی داره چون اینجوری سخته بازی کردن
vivabarca
25-12-2011, 16:13
کلا EA گند زده تو این بازی با این تنظیماتش ! رو دسته نمیشه مثلا A رو به عنوان گاز گذاشت و حتما باید از آنالوگ های راست گذاشت !
ولی انصافا نسبت به HP واقعی تر شده بود رانندگی ، مثلا کناره های جاده می کشید ماشین رو ! وقتی ماشین تو دنده ی بالا گاز کم میخورد ، دنده رو میورد پایین ! ، دریفت ها هم به نظرم واقعی تر شده ولی مثل HP نمیشه دریفت کشید خوب ! :31:
SHAHAB-P30
28-12-2011, 16:26
سلام من قسمت run این بازی رو تموم کردم ولی خیلی از ماشینها قفل هست
یه سوالی این Autolog چیه جریانش؟ بعد فکر نکنم بعضی ماشین ها رو بشه بازشون کرد . درسته؟
والله من زیاد از این بازی خوشم نیومد....
یه جوریه....
MOST wanted خیلی جذابتر بود... حس رقابتش هم بیشتر بود...
FOURTH RETURN
28-12-2011, 19:22
اين بازي بهتره يا ?Need for Speed Hot Pursuit
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
من دارم Hot Pursuit رو تمام ميكنم آخراشم به نظرتون شيفت دو رو هم بازي كنم يا ارزششو نداره يه دفه برم اين بازي رو بگيرم؟
به نظر من این بازی بر خلاف نسخه های دیگه فقط مسابقات و رانندگی نیست و بعد از مدتها EA یه نسخه خاص و باحال مثل ماست وانتد و کربن ساخت. البته از لحاظ تنوع تو ماشین خیلی ضعیفه و همچنین اعمال تغییرات تو ماشین. اگه یه کم مراحل بیشتر بود و مثل ماست وانتد و کربن امکان اسپرت کردن (به سلیقه خودمون) وجود داشت، خیلی می تونست بهتر از اینی که هست باشه!
CRIS Joon CR7
30-12-2011, 20:22
اين بازي بهتره يا ?Need for Speed Hot Pursuit
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
من دارم Hot Pursuit رو تمام ميكنم آخراشم به نظرتون شيفت دو رو هم بازي كنم يا ارزششو نداره يه دفه برم اين بازي رو بگيرم؟
هیچکدوم:27:
شیفت 2 که مثلا شبیه ساز بود :2: از آب در اومد
NFS THE RUN هم که دیگه چی بگم؟:18::2:
FOURTH RETURN
30-12-2011, 22:54
هیچکدوم:27:
شیفت 2 که مثلا شبیه ساز بود :2: از آب در اومد
NFS THE RUN هم که دیگه چی بگم؟:18::2:
ععععععععهههه نا اميد شدم اين نيد فور اسپيد پس چرا انقدر گند ميزنه مجبور نيست هر سال زرت و زرت بازي بده بيرون دو سه سال يه بار بده بيشتر هم روشون كار كنه:27:
دوستانی که این بازی رو کردن هیچی هیجان توش داره یا نه یا همش روند تکراریه آخه گند زدن به این سری NFS رفته این EA لعنتی :5:
vivabarca
31-12-2011, 18:03
دوستان کسی می دونه چطوری میشه با بوگاتی رانندگی کرد یا مسابقه داد ؟ چون من تو قسمت Cars بوگاتی بدون قفل می بینم ولی هیچ جا نمیشه برای بازی انتخابش کرد !
دوستانی که این بازی رو کردن هیچی هیجان توش داره یا نه یا همش روند تکراریه آخه گند زدن به این سری NFS رفته این EA لعنتی :5:
با سلام من اولین سری بازی ماشینی اجرا کردم most wantedبود که خیلی قشنگ بود به نظر من که این بازی need for speed run رو که 2بار تمام کردم قشنگ ترین بازی که تو سری nfsدیدم همین نسخشه در ضمن بچه هایی که اینقدر انتقاد میکنن و این بازی میکوبن اگه این بازی تو خارج با اون قیمت گرون میخریدن چی میگفتن
دوستان کسی می دونه چطوری میشه با بوگاتی رانندگی کرد یا مسابقه داد ؟ چون من تو قسمت Cars بوگاتی بدون قفل می بینم ولی هیچ جا نمیشه برای بازی انتخابش کرد !
اسم جاده اش یادم نیست ولی من تو چند تا جاده بازی کردم باهاش
حالا نگاه میکنم بهت میگم.......
mahyarSAMSUNG
05-01-2012, 10:52
ایا پچی برای این بازی نیومده که این چشمک زدن خورشید رو درست کنه ؟؟؟ کور شدم ...:41:
سلام من یه قسمت بازی گیر کردم:31:
اونجا کهپلیسا میگیرنش فرار میکنه فرار میکنم از دست سگه هم فرار میکنم میام وسط خیابود میزنه که یه دکمه رو بزنم همون که باهاش پاک میکنیم فلش:31:هر چی میزنم نمیشه ماشین زیرش میکنه چه کنم؟؟:31:
اونجا کهپلیسا میگیرنش فرار میکنه فرار میکنم از دست سگه هم فرار میکنم میام وسط خیابود میزنه که یه دکمه رو بزنم همون که باهاش پاک میکنیم فلش:31:هر چی میزنم نمیشه ماشین زیرش میکنه چه کنم؟؟:31:
باید دگمه زنی رو ب درستی انجام بدی:31:
راهش همینه!:46:
mahyarSAMSUNG
05-01-2012, 13:21
ذقیقا من خودم دیروز همونجا بودم و فکری که شما کردی رو کردم ... اون دکمه بک اسپیس نیست ... کلیدهای جهت هستش ... همون جهتی که داده رو بزن ... :5:
Microsoft Windows
05-01-2012, 14:25
ایا پچی برای این بازی نیومده که این چشمک زدن خورشید رو درست کنه ؟؟؟ کور شدم ...:41:
مشخصات سیستم شما چیه؟ تنظیمات رو بزار روی medium واسه من روی hight اینطوری بود
نمیدونم باورتون میشه یا نه ولی من این بازی تا الان 5 بار تا آخرش رفتم الان دیگه مثل آب خوردن شده واسم:31:
ذقیقا من خودم دیروز همونجا بودم و فکری که شما کردی رو کردم ... اون دکمه بک اسپیس نیست ... کلیدهای جهت هستش ... همون جهتی که داده رو بزن ... :5:
مرسی حدود 10 بار انجا رو زدم گیر کردم آخر اعصابم خور شد بازی رو پاک کردم:31:
shahin_mp3
05-01-2012, 17:08
افرین :31:
vivabarca
05-01-2012, 17:12
دوستان پچی برای اضافه کردن Free Drive نیومده احیانا ؟!
در عجبم ! EA این همه ماشین و جاده ساخته ولی امکانش نیست ماشین دلخواهت رو برداری و تو جاده ها رانندگی کنی !
Nasser_ZRE
05-01-2012, 18:33
سلام دوستان لطفا سیو کامل بازی رو واسه دانلود بزارین.
ممنون
Kamyar_AnathemA
05-01-2012, 18:35
چرا فریم از 30 بیشتر نمیشه ؟
Microsoft Windows
05-01-2012, 19:12
سلام دوستان لطفا سیو کامل بازی رو واسه دانلود بزارین.
ممنون
بفرما این از سیو های خودم
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
چرا فریم از 30 بیشتر نمیشه ؟
چون روی 30 فریم قفله و بالا تر هم نمیره ولی مشکلی نداره
من کلا بازیهای رانندگی رو دوست دارم اما nfs یه چیزه دیگست
به نظر من از نظر گرافیک خوبه ولی موضوع بندی قشنگی نداره.
mahyarSAMSUNG
09-01-2012, 20:28
خسته نباشی ... :31: عشق من تیلور سوییفت :31:
سلام
توی انیمیشن هاش که باید یک سری دکمه رو زد ویا نگه داشت . . .
کسی میتونه دکمه های روی کیبرد رو توضیح بده که توی تصویر که نشون میده B، کدوم دکمه از کیبرد میشه یا نشون میده X ،کدوم دکمه میشه . . .؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید . . .
موفق باشید
EngineeR EhsaN
12-01-2012, 09:29
با cpu 3,4 تک هسته ای و دو گیگ رم و یه گیگ گرافیک میشه روون اجراش کرد؟ ارزش داره بگیرمش؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
goldenmember
12-01-2012, 12:46
نگران هیچی نباش سیستمت خوبه.
ولی من نمیفهمم که چرا این بازی به این قشنگی انقدر کم امتیاز آورده.اینا حتی به pro street هم نمره کم داده بودن.
با اینکه مال سال 2007 بود ولی بهترین گرافیک_بهترین امکانات واسه اسپورت کردن ماشین_مسابقات جذات داشت ولی نمیدونم معیار اینا واسه نمره دادن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
توی انیمیشن هاش که باید یک سری دکمه رو زد ویا نگه داشت . . .
کسی میتونه دکمه های روی کیبرد رو توضیح بده که توی تصویر که نشون میده B، کدوم دکمه از کیبرد میشه یا نشون میده X ،کدوم دکمه میشه . . .؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید . . .
موفق باشید
سلام مجدد
کسی نمیدونه؟ . . .:13:
nafare_aval
16-01-2012, 00:16
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی یه مشکلی دارم اونم اینه که تو بازی زبانش ژاپنیه...چجوری میشه زبان گزینه ها
رو انگلیسی کرد؟؟؟...هیچی متوجه نمیشم
shahin_mp3
16-01-2012, 02:26
سلام مجدد
کسی نمیدونه؟ . . .:13:
مطمئنی برای PC ؟
nafare_aval
16-01-2012, 08:18
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی یه مشکلی دارم اونم اینه که تو بازی زبانش ژاپنیه...چجوری میشه زبان گزینه ها
رو انگلیسی کرد؟؟؟...هیچی متوجه نمیشم
کسی هست بدونه؟
magi1991
17-01-2012, 09:47
دووستان من کارت گرافیکم Geforce 440 هستش..
2 گیگ..
همه ی تنظیمات هم میذازم روو ultra..
ولی نه باروون نه برف نه اوون جلوه هایی که وقتیی سرعتت زیاد میشه رو نشوون نمیده :((
درایور کارت گرافیکمم آپدیته!
285.62!
چی کار کنم ؟ :((
مطمئنی برای PC ؟
مرسی
مشکل دسته متصل به پی سی بود
اون به همش میریخت
جداش کردم با کیبورد درست شد
موفق باشی
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
کسی هست بدونه؟
سلام داخل دی وی دی یه فایل به نام پچ بود . . .اون رو نصب کردی؟
باعثش همین میتونه باشه
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
دووستان من کارت گرافیکم Geforce 440 هستش..
2 گیگ..
همه ی تنظیمات هم میذازم روو ultra..
ولی نه باروون نه برف نه اوون جلوه هایی که وقتیی سرعتت زیاد میشه رو نشوون نمیده :((
درایور کارت گرافیکمم آپدیته!
285.62!
چی کار کنم ؟ :((
سلام عزیز
به این آدرسی که میزارم برو
سیستمت رو چک میکنه
اگه قسمت ریکامندد رو رد کردی اونوقت یه راه دیگه میگم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] entslab.com%2Fcyri%2F)
Eblis 2011
19-01-2012, 16:00
دوستان من بازی رو اجرا میکنم
دو مرحله اولش خودش دنده عوض میکنه ولی از مرحله سوم دیگه دنده اتوماتیک عوض نمیکنه و باید خودم Stop کنم تا دوباره یه دنده عوض کنه
چیکار کنم درست شه ؟
meshkiposh2200
19-01-2012, 21:29
با سلام.دوستان از توی فول اسکرین همه ی صفحه نمایش داده نمیشه یه کمش به اصطلاح از مانیتور میزنه بیرون باید از فول اسکیرین درش بیارم تا همه چی رو بببینم برای کسی اینطوری نشده
soheilnouri
21-01-2012, 18:33
تحلیلتون ازین بازی چیه؟به نظرم خیلی جذابه....:8:
سلام
من تازه اين بازي رو گرفتم
فروشنده ميگفت فقط روي 7 نصب ميشه! اين درسته؟
ضمنا بعد از اينكه نصب كردم با كيبورد مشكل پيدا كرد و دكمه هاي جهت بالا و پايين رو نمي شناسه
سلام
من تازه اين بازي رو گرفتم
فروشنده ميگفت فقط روي 7 نصب ميشه! اين درسته؟
ضمنا بعد از اينكه نصب كردم با كيبورد مشكل پيدا كرد و دكمه هاي جهت بالا و پايين رو نمي شناسه
بله فقط ویندوزهایی که dx10 به بالا دارند(vista , seven).
کیبورد هم که کاری نداره برو توی قسمت setting/game play/control و هر کلیدی رو که برای گاز ترمز که میخوای امتحان کن....
با سلام.دوستان از توی فول اسکرین همه ی صفحه نمایش داده نمیشه یه کمش به اصطلاح از مانیتور میزنه بیرون باید از فول اسکیرین درش بیارم تا همه چی رو بببینم برای کسی اینطوری نشده
سلام
توی تنظیمات تصویر یه گزینه هست که نوشته دیفالت و عدد 1 داره روی اون بزن تا بهترین رزولوشن رو برات انتخاب کنه
شاید هم مانیتور شما قابلیت واید رو نداره(تصویر کشیده و باز)
موفق باشی
Amir Hossein
23-01-2012, 00:37
سلام
یه سوال
میشه ماشین هارو تیون کرد یا ارتقا داد
الان مرحله برفیم ولی خبری نشده؟
بله فقط ویندوزهایی که dx10 به بالا دارند(vista , seven).
کیبورد هم که کاری نداره برو توی قسمت setting/game play/control و هر کلیدی رو که برای گاز ترمز که میخوای امتحان کن....
از پاسخت ممنونم
در مورد كيبورد مشكلم اين بود كه دكمه هاي جهت با لا و پايين ست نميشد انگار كه اين دكمه ها رو نميشناسه ولي خوشبختانه مشكلم حل و علت اون هم روشن بودن " NumLock" بود(راستش من كه خيلي تعجب كردم :23: )
سلام
یه سوال
میشه ماشین هارو تیون کرد یا ارتقا داد
الان مرحله برفیم ولی خبری نشده؟
سلام نه نمیشه
فقط میتونی رنگ و کیت بدنه رو تغییر بدی:13:
Amir Hossein
23-01-2012, 23:22
بازی رو تموم کردم قشنگ بود
یه جاهایی گرافیکش خوب بود و یه جاهایی هم بد
هندلینگش هم یه خورده اذیت میکرد
خنده دار هم این بود که سرعت ماشین ها همه زیر 380 تا بود
غیر یکی از پاگانی ها که اونم تو داستان بازی نبود
ولی از همه اینا گذشته بازی خیــــــــــــــلی کوتاه بود
من تو 2:12 تموم کردم!!!!!!
magi1991
25-01-2012, 19:40
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------[/COLOR]
سلام عزیز
سیستمت رو چک میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] entslab.com%2Fcyri%2F)
عزیز مشکلم فقط با همین بازی هستش!!
تاحالا هیچ مشکلی با بقیه بازی ها نداشتم!!!
سلام دوستان
من انقدر دسته های مختلف امتحان کردم خسته شدم ، هر سری دسته رو وصل می کنم اون دکمه ها تبدیل به X , Y , A , B
و.... میشن و دسته هم فقط جهت های بالا و پایینش کار می کنه بقیه رو هر چقدر هم تو قسمت کنترل تنظیم می کنم باز فرقی نمیکنه.
این مشکل دسته رو عینا با سری Shift هم داشتم.
حالا راهی هست بشه درست با دسته بازی کرد؟ با کیبرد بعضی دریفت ها سخت میشه.
سلام دوستان
من انقدر دسته های مختلف امتحان کردم خسته شدم ، هر سری دسته رو وصل می کنم اون دکمه ها تبدیل به X , Y , A , B
و.... میشن و دسته هم فقط جهت های بالا و پایینش کار می کنه بقیه رو هر چقدر هم تو قسمت کنترل تنظیم می کنم باز فرقی نمیکنه.
این مشکل دسته رو عینا با سری Shift هم داشتم.
حالا راهی هست بشه درست با دسته بازی کرد؟ با کیبرد بعضی دریفت ها سخت میشه.
سلام
این بازی برای گیم پد های فرمونی(اسمشو بلد نیستم:31:)خوب جواب میده
یکی از دوستان داشت باسیستمش خیل جالب بود
فعلا که هیچ راهی نداره:19:
موفق باشی
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------[/COLOR]
سلام عزیز
سیستمت رو چک میکنه
تاحالا هیچ مشکلی با بقیه بازی ها نداشتم!!![/QUOTE]
سلام
خوب پس آخرین آپدیت های نرم افزاری کارت صدا و گرافیک و رابط سی پی یو رو نداری
یه ف-ی-ل-ت-ر ش-ک-ن بزن و برو تو سایت کارتت(nvidea)از اونجا اخرین نسخه هارو بگیر
این آخرین راه هست برای شما
یا یه نرم افزاری هست به نام Gme Booster ورژن 3 نرم افزار رو دانلود بفرمائید و نصب کنید
هرچی که سیستمت یا لب تاب شما نیاز داشته باشه برای اجرای بازی لینک دانلود هاشو برات میزاره
موفق باشی
نه فکر نمیکنم به نوع دسته ربطی داشته باشه ،
چون در هر صورت قسمت تنظیمات داره که اصلا اعمال نمیشه تغییرات.
من احتمال میدم به خاطر نوع کرک این مشکل رو داره و احتمالا یه کرک یا پچی برای رفع این مشکل اومده(یا در آینده میاد)
Steps-Rap
27-01-2012, 18:15
دوستان یه جا هست بعد از این که میشیم نفرر 11ام .. تو جاده پاییزیه .. بعد از این که ماشین پلیسرو نشون میده یهو ماشینه من شوت میشه از دره میفته پایین ..سریع و بدون اینکه حتی 1 ثانیه هم کنترلش کنم..!
shahin_mp3
27-01-2012, 19:12
نه فکر نمیکنم به نوع دسته ربطی داشته باشه ،
چون در هر صورت قسمت تنظیمات داره که اصلا اعمال نمیشه تغییرات.
من احتمال میدم به خاطر نوع کرک این مشکل رو داره و احتمالا یه کرک یا پچی برای رفع این مشکل اومده(یا در آینده میاد)
فعلا که هیچ پچی و چیزی در کار نیست
دوستان یه جا هست بعد از این که میشیم نفرر 11ام .. تو جاده پاییزیه .. بعد از این که ماشین پلیسرو نشون میده یهو ماشینه من شوت میشه از دره میفته پایین ..سریع و بدون اینکه حتی 1 ثانیه هم کنترلش کنم..!
سلام
باگ بازی هست به احتمال قوی
از یه مرحله یا به اجبار یه فصل عقب تر بازی کن شاید درست شد
آخه تو فصل پاییزش زیاد ماشین پلیس نشون میده:31:
meshkiposh2200
28-01-2012, 13:33
سلام
توی تنظیمات تصویر یه گزینه هست که نوشته دیفالت و عدد 1 داره روی اون بزن تا بهترین رزولوشن رو برات انتخاب کنه
شاید هم مانیتور شما قابلیت واید رو نداره(تصویر کشیده و باز)
موفق باشی
دوست عزیر همه ی گزینه ها را تست کردم .مشکلی توی مانیتورم یا سیستمم نیست سیستمم را یکسالی هست که گرفتم و بقیه ی بازیهای را فول اچ دی واید بازی میکنم.
peyman_omnia2
28-01-2012, 19:00
منم تمومش کردم
بازی خوبی بود اما خیلی کم بود و زود تموم شد
دوست عزیر همه ی گزینه ها را تست کردم .مشکلی توی مانیتورم یا سیستمم نیست سیستمم را یکسالی هست که گرفتم و بقیه ی بازیهای را فول اچ دی واید بازی میکنم.
سلام
خوب شما فک کنم مجبوری از حالت فول اسکرین خارجش کنی و با رزولوشن دسکتاپ خودتون هماهنگش کنی
اینجوری بازم دل چسب تر میشه
راستی آخرین ورژن نرم افزاری کارت گرافیک یا کارت صدا نصب هست؟
موفق باشی
meshkiposh2200
29-01-2012, 20:25
سلام
خوب شما فک کنم مجبوری از حالت فول اسکرین خارجش کنی و با رزولوشن دسکتاپ خودتون هماهنگش کنی
اینجوری بازم دل چسب تر میشه
راستی آخرین ورژن نرم افزاری کارت گرافیک یا کارت صدا نصب هست؟
موفق باشی
اره اتفاقا دارم همینطوری بازی میکنم فک کنم عیب از بازی باشه نسحه ی بلک باکسه.درایورها هم اخرینش نصبه .جنگهای مدرن 3 را با همین درایورها تموم کردم
ahmad rezaa
31-01-2012, 13:16
وای چه حالی میدههههه بازی
دوستان با فرمون میشه بازیش کرد با دسته نه
اگه دسته به کامپیوتر متصل باشه با کیبرد نمیتونید درست بازی کنید میبینید گاز نمیده یا دنده عوض نمیکنه یا هزارتا مشکل دیگه سعی کنید دسته نصب نباشه به کامپیوتر وگرنه مشکل پیش میاد برا کیبرد بازیتون
حرفه ای هم باشید میتونید دسته هم تنظیم کنید براش:5:
ولی من با اینکه با بازی خیلی حال کردم بهش همون هفت رومیدم چرا؟
برای اینکه با دسته مشکل داشت بازی
برای اینکه دکمه هاشو عوض میکردی کیبرد ممکن بود بهم بریزه
برای اینکه از لانبورگینی دیگه حالم بهم خورد
برای اینکه ماشین ها نه صداشون خوب بود نه طراحیشون
ولی در کل بهترین بازی ماشین سواری بود که کردم
کاش یکم بیشتر توجه میکردن به این همه مشکل های توی بازی
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
100%
که چه عرض کنم
هزار درصد بازی رو با ignore نصب کردید شما
هنگام نصب بازی دی وی دی خش داشته بهتون ignore داده شماهم توجه نکردید بازی رو ناقص نصب کردین
Amir rza
31-01-2012, 15:14
منم همین مشکلو داشتم ولی یه بار شانسی ماشین خراب نشد و تونستم تا آخرشو برم.:31:
ولی شما همین طوری ادامه بدید شاید شانستون بگه.:20::11:
soheilnouri
01-02-2012, 20:29
اقا اين بازي رز كسي با microsoft weel امتحان كرده؟همون فرمون واي فاي مايكروسافت؟حال ميده؟
ali_n2011
03-02-2012, 23:11
سلام
خیلی مضخرف بود خدایش most wanted کجا این کجا. به نظرم گرافیک هات پروسیت از این خیلی بهتر بود. خیلی کند بود داستان هم که فوق العاده ضعیف. به نظرم وقتی نزدیک به واقعیت می شه زیاد جالب نمی شه با کوچکترین خطا باید بازی رو از اول شروع کنی.
نظر من در مورد سری های nfs اینها هستند
1 most wanted
2- hot prosuit
3-undercover
4- carbon
بازیهای پیستش هم بدرد نمی خورند. ما هر سال منتظر تجربه most wanted جدید می مونیم ولی هر سال بجز سال ارائه هات پروسیت ناامید تر می شیم.
راستی یه چیز جالب بازگر زن undercover همون نیکیتای خودمدن تو سریال نیکیتاست.
magi1991
04-02-2012, 09:07
سلام
این بازی برای گیم پد های فرمونی(اسمشو بلد نیستم:31:)خوب جواب میده
یکی از دوستان داشت باسیستمش خیل جالب بود
فعلا که هیچ راهی نداره:19:
موفق باشی
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
تاحالا هیچ مشکلی با بقیه بازی ها نداشتم!!![/QUOTE]
سلام
خوب پس آخرین آپدیت های نرم افزاری کارت صدا و گرافیک و رابط سی پی یو رو نداری
یه ف-ی-ل-ت-ر ش-ک-ن بزن و برو تو سایت کارتت(nvidea)از اونجا اخرین نسخه هارو بگیر
این آخرین راه هست برای شما
یا یه نرم افزاری هست به نام Gme Booster ورژن 3 نرم افزار رو دانلود بفرمائید و نصب کنید
هرچی که سیستمت یا لب تاب شما نیاز داشته باشه برای اجرای بازی لینک دانلود هاشو برات میزاره
موفق باشی[/QUOTE]
من که اوون اول گفتم همه درایور ها رو آپدیت کردم !!!
هموون پست اولم رو ببین!
همه رو ار سایت خودشوون دانلود کردم !
پچِ خاصی نداره ؟!
سلام
بعد از 5 دفعه تموم کردن بازی و 2 بار هم تموم کردن چلنج ها
آپگرید شما از شماره 30بالاتر نمیره . . .:5:
موفق باشید
من که اوون اول گفتم همه درایور ها رو آپدیت کردم !!!
هموون پست اولم رو ببین!
همه رو ار سایت خودشوون دانلود کردم !
پچِ خاصی نداره ؟!
سلام
یه گزینه هست توی تنظیمات پیشرفته بازی قسمت تصویر
V-SYNC
روشن هست یا خاموش؟
سلام
دوستان اطلاع ندارین اون ماشین هایی که گزینه لیمیت ادیشن دارن رو چطوری باز کنیم....
من هرچی توی بازی بود رو تموم کردم
مثلا تمام بک گرند هارو به دست آوردم ولی پروفایل آیکن ها فقط تا صفحه 7 باز شده و تا صفحه 11 همش مونده
و خیلی چیز های دیگه که تو قسمت اتولوگ هست
فک کنم از اینجا به بعدش باید اینترنتی بازی کرد
درسته؟
موفق باشید
marmolak kocholo
05-02-2012, 23:06
بالاخره اولین پچ هم برای این بازی منتشر شد.
تغییرات این آپدیت:
Download NFS The Run 1.1.0 PC Patch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fa7hz7jj7uylun46)
فعلا کرکی برای این پچ نیومده، برای استفاده از این پچ باید منتظر کرک بمونیم...
soltan_reza
08-02-2012, 05:04
برای آنلاین بازی کردن این بازی باید چیکار کرد؟
BMW.M3_E46
09-02-2012, 02:10
برای آنلاین بازی کردن این بازی باید چیکار کرد؟
خرید یک عدد CD-Key مشکل گشا مسئله آنلاین بازی کردن است.
به زبون ساده یعنی پول!!!
نسخه hot pro suit بازی کنین سنگینترین
حداقل free داره که بازی کنی
orgimagi
10-02-2012, 00:48
انيقدر نزنيد تو سرش خداييش قشنگ ساخته بودن به نظر قشنگ ترين مرحلش چلنج زمستونش هست كه بهمن خراب ميشه رو سرت :دي . از لحاظ گرافيك و صدا گذاري دالبي هم عالي كار شده بود درست كه mostwantded با كارگرداني حبيب زرگر پور فوق العاده بود اما بايد هر سري يه سبك متفاوت بزنن تا نظر بازيبازو جلب كنن.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
نمیشه مثل همه بازیهای ماشین دیگه، گاز رو دسته بالا کیبورد و ترمز رو دسته پایین تنظیم کرد؟؟؟
من که هر کار کردم نشد.
sanup2006
10-02-2012, 15:51
حتماََ نظرتون رو اعلام کنید. ممنون
mahyarSAMSUNG
10-02-2012, 21:50
بازی خوبی بود ... روی حالت hard امروز تمومش کردم ... مرحله آخر خیلی مسخره بود ... یه عالمه از اون استون مارتین جلوتر یا عقب تر می افتادیم فرقی نمیکرد چون سراون پیچ که اسلحشو در میاره باز بقل هم در میومدیم ... یا سر پیچ اخر که باید گاز بدیم تا خط پایان ....... . بعضی موقع ماشین یه ذره از خط جاده بیرون میرفت علکی ریست میداد ... بعضی مواقع که کامیپوتر کنترل ماشین رو دست میگرفت که مثلا از رده خارج شدن یه پلیس رو نشونت بده خدا خدا باید میکردی که وقتی کنترل بده دست خودت کجایی که معمولا بعد از دادن کنترل توی دست خودم میرفتم تو در و دیوار و یا از دره پرت میشدم پایین ... طوری که به خودت میگفتی غلط کردم پلیس رو کشتم .... دیگه حال extremly رو ندارم ...
سوال خیلی خیلی مهم من ... من این بازی رو 90 درصد فقط برای اونتادور توش گرفتم چرا اونجا توش گاراژ پاگانی و پورش ازاد ولی اونتادور رو قفل زده و نوشته limited edition ؟
mahyarSAMSUNG
12-02-2012, 23:09
بازی خوبی بود ... روی حالت hard امروز تمومش کردم ... مرحله آخر خیلی مسخره بود ... یه عالمه از اون استون مارتین جلوتر یا عقب تر می افتادیم فرقی نمیکرد چون سراون پیچ که اسلحشو در میاره باز بقل هم در میومدیم ... یا سر پیچ اخر که باید گاز بدیم تا خط پایان ....... . بعضی موقع ماشین یه ذره از خط جاده بیرون میرفت علکی ریست میداد ... بعضی مواقع که کامیپوتر کنترل ماشین رو دست میگرفت که مثلا از رده خارج شدن یه پلیس رو نشونت بده خدا خدا باید میکردی که وقتی کنترل بده دست خودت کجایی که معمولا بعد از دادن کنترل توی دست خودم میرفتم تو در و دیوار و یا از دره پرت میشدم پایین ... طوری که به خودت میگفتی غلط کردم پلیس رو کشتم .... دیگه حال extremly رو ندارم ...
سوال خیلی خیلی مهم من ... من این بازی رو 90 درصد فقط برای اونتادور توش گرفتم چرا اونجا توش گاراژ پاگانی و پورش ازاد ولی اونتادور رو قفل زده و نوشته limited edition ؟
چقدر جوااااااااااااااااااب !!! :31:
roohi_rsh
14-02-2012, 22:51
خوب برادر خودت جواب خودتو دادی
این بازی نسخه lmited هست یعنی محدود:41:
البته از عوضی بازی شرکت سازنده هست :2:
4 تا دی وی دی گرفتم 4 هزار تومن اصلا حال نکردم حیف پول حالا اونور آب هایی که پول به ادلار میدن :31:
یه چیز دیگه بازی به قولی اگه من میخواستم بازی کنم که توش آدمیزاد باشه و شلیک کنه فرار بکنی و اینا میرفتم یه بازی اول شخص میگرفتم
البته با این کار یه کار جدید ارائه دادن اما من فکر میکردم که مثل همیشه هست توش ولگردی داره :31: فیس ماشین و عوض میکنی و خیلی چیزای دیگه که یه نمه حالمو گرفت گرافیک بازی بد نیست خوبه اما اشکال داره
در کل منو ارضا نکرد بقیه رو نمیدونم
shahin_mp3
16-02-2012, 03:39
این لامصبو اگه یه 2R 2R توش می گذاشتن خیلی حال می داد :31:
mohammad105
16-02-2012, 22:35
سلام
دوستان اطلاع ندارین اون ماشین هایی که گزینه لیمیت ادیشن دارن رو چطوری باز کنیم....
من هرچی توی بازی بود رو تموم کردم
مثلا تمام بک گرند هارو به دست آوردم ولی پروفایل آیکن ها فقط تا صفحه 7 باز شده و تا صفحه 11 همش مونده
و خیلی چیز های دیگه که تو قسمت اتولوگ هست
فک کنم از اینجا به بعدش باید اینترنتی بازی کرد
درسته؟
موفق باشید
سلام. برای آنلاک کردن این ماشینا یعنی شورلت کامارو و لامبورگینی آوتندو و پورشه کریرا اس باید از نسخه لیمیتد ادیشن استفاده کنیم.
دوستان یه سوال دارم. ظاهرا نسخه لیمیت از استاندارد بهتره و ماشینای بیشتری داره. حالا یه آپدیتی آپگریدی چیزی واسه تغییر استاندارد به لیمیتد هست یا نه؟ اگه بگین ممنون میشم....
مرسیییییییی:11::10:
چند تا ماشین اینور و اونور فرقی نداره :20:
مشکل بازی اینه که اوپن وورلد ندارهکه بریم تو طبیعت خوشگل بازی چرخی بزنیم :19:
mahyarSAMSUNG
17-02-2012, 14:17
nfs چشماشو بسه و دیگه به حرفهای مشتری هاش گوش نمیده ...
Amir rza
17-02-2012, 16:32
سلام. برای آنلاک کردن این ماشینا یعنی شورلت کامارو و لامبورگینی آوتندو و پورشه کریرا اس باید از نسخه لیمیتد ادیشن استفاده کنیم.
دوستان یه سوال دارم. ظاهرا نسخه لیمیت از استاندارد بهتره و ماشینای بیشتری داره. حالا یه آپدیتی آپگریدی چیزی واسه تغییر استاندارد به لیمیتد هست یا نه؟ اگه بگین ممنون میشم....
مرسیییییییی:11::10:
شما به این پست برید.
من از این آپدیت استفاده کردم و همه ی ماشینها و این ماشین هایی که شما میگید باز شدند و هیچ مشکلی نبود.:46:
سلام
الان محلی که فایل SAVE بازی هست کجاس؟
موفق باشید
AMIR.KIK
18-02-2012, 02:43
سلام
الان محلی که فایل SAVE بازی هست کجاس؟
موفق باید
سلام
در My Documents
goldenmember
04-03-2012, 19:02
اه چه زود تموم شد.
من نفهمیدم آخرش چی شد.اون مارکوسو بردم یهو از بازی پرید اومدم دیدم contniueه چیه حالا هر چی حذف شده و stage select داره فقط.
سلام دوستان.
من می خوام این بازی رو بگیرم. از شمایی که این بازی رو انجام دادید چندتا سوال دارم.
این بازی هم مثل Most Wanted ولگردی داره؟
میشه تو ماشین ساخت؟ رنگ، توربو، شکلک واز این جور چیزا روش نصب کرد؟
کیفیت بازی چطوریا هست؟
کارت گرافیک من GTX 550 Ti هست که حدود 2.5 گیگابایت حافظه شیر شده داره (رم خود کارت 1 گیگ هست). بازی رو تا چه حدی بالا میاره؟
کد تقلب هم داره؟ از کجا گیر بیارم؟
سلام دوستان عذر می خوام نسخه ای که من دارم بازی می کنم LIMITED EDITION هستش ، زیاد متوجه قضیه نشدم ! یعنی چی یعنی این نسخه کامل نیست و محدودیت توی ماشین ها و مسابقه ها داره ؟ ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان.
من می خوام این بازی رو بگیرم. از شمایی که این بازی رو انجام دادید چندتا سوال دارم.
این بازی هم مثل Most Wanted ولگردی داره؟
میشه تو ماشین ساخت؟ رنگ، توربو، شکلک واز این جور چیزا روش نصب کرد؟
کیفیت بازی چطوریا هست؟
کارت گرافیک من GTX 550 Ti هست که حدود 2.5 گیگابایت حافظه شیر شده داره (رم خود کارت 1 گیگ هست). بازی رو تا چه حدی بالا میاره؟
کد تقلب هم داره؟ از کجا گیر بیارم؟
خیر دوست عزیز نمیشه بطور آزادانه ولگردی کرد
شخصی سازی زیادی نمیشه انجام داد فکر کنم فقط بشه رنگ ماشین رو موقع خریدش انتخاب کرد ! :27:
کیفیت بازی هم اگه منظورتون جلوه های گرافیکی و صدا گذاری و این چیزاست خوبه بد نیست نسبتا راضی کنندست ...
کارت گرافیکتون هم کارت خوبیه احتمالا میتونید بازی رو با ستینگ های و رزولوشن بالا اجرا کنید
کد تقلب هم بله مگه میشه نباشه ! ولی به نظر من اصلا نیازی ندارید چون سبک ریسینگه و هدف اصلی بی فرست (be first ) بودنه ! :20:
Amir rza
08-03-2012, 07:43
شخصی سازی زیادی نمیشه انجام داد فکر کنم فقط بشه رنگ ماشین رو موقع خریدش انتخاب کرد ! :27:
کیفیت بازی هم اگه منظورتون جلوه های گرافیکی و صدا گذاری و این چیزاست خوبه بد نیست نسبتا راضی کنندست ...
کارت گرافیکتون هم کارت خوبیه احتمالا میتونید بازی رو با ستینگ های و رزولوشن بالا اجرا کنید
کد تقلب هم بله مگه میشه نباشه ! ولی به نظر من اصلا نیازی ندارید چون سبک ریسینگه و هدف اصلی بی فرست (be first ) بودنه ! :20:
البته بگم که به غیر رنگ عوض کردن که مثل hot pursuit هست چند تا اسپرت از پیش تعیین شده (3یا4تا) داره که میتونی استفاده کنی.(البته بعضی ماشین های به خصوص نه اسپرت دارن و فقط یه رنگ دارن.:27:)
کدوم ورژنش NFS، مثل MW میشه اسپرت هم توش انجام داد؟
Altairezio
10-03-2012, 20:07
NFS Undercover
البته به MW نمیرسه!:5:
ashk1377
11-03-2012, 11:48
under ground 2 هم خوبه ولی MW از همه بهتره.
دوستان نیترو با کدوم دکمه کار میکنه؟
در حالت پیش فرض دکمه ی شیف سمت چپ ( البته شاید دکمه ی شیفت سمت راست هم کار کنه ) :27:
victor021
14-03-2012, 13:57
کسی کد تقلبی چیزی نداره بزنیم اخه حوصله ندارم اینطوری بازی کنم با اینکه میدونم تمام لذتش اینه که خودت تموم کنی بازیو:31:
mahyarSAMSUNG
14-03-2012, 18:47
هنوز راهی نداره بشه این اونتادور رو برداشت ؟ آخه برای من میزنه limit edition !!!!
goldenmember
18-03-2012, 13:01
خوبه بدنیست و راضی کننده چیه بابا؟؟؟؟؟؟؟
این بنظر من گرافیکش بهترینه.3 گیگ رم میخواد
آقا یه بازی ماشین بگو گرافیکش از این بهتر باشه.ببینم شما به چی میگی خوب؟موتور گرافیک این و battlefield 3 یکیه.البته صدا گذاری خوب نیست.ولی هر کی به گرافیک این بازی توهین کنه بامن طرفه :4:
بهترین بازی ماشینی بود که تا حالا دیدم.most wanted دیگه چه کوفتیه؟؟؟؟؟؟؟؟
titanium_zarin
18-03-2012, 15:56
دوستان ...
ببخشید ...
من خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم ...
قبلا نصب کردم و افتضاح کند بود و مثل اینکه ایراد از سیستم بود ...
میخوام ببینم پچی چیزی براش نیومده که منم بتونم بازی کنم ؟؟
orgimagi
18-03-2012, 19:18
خوبه بدنیست و راضی کننده چیه بابا؟؟؟؟؟؟؟
این بنظر من گرافیکش بهترینه.3 گیگ رم میخواد
آقا یه بازی ماشین بگو گرافیکش از این بهتر باشه.ببینم شما به چی میگی خوب؟موتور گرافیک این و battlefield 3 یکیه.البته صدا گذاری خوب نیست.ولی هر کی به گرافیک این بازی توهین کنه بامن طرفه :4:
بهترین بازی ماشینی بود که تا حالا دیدم.most wanted دیگه چه کوفتیه؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته تو خوبي اين بازي شكي نيست حالا من نميدونم شما مست وانتد بازي كردين يا نه اما مست وانتد به خاطر خط داستاني فوق العاده قوي كه داشت:21: و تنوع ماشين ها و ساختنشون كه داشت و از همه مهمتر با امدنش تحول عظيمي رو در سري بازي هاي نيد فوراسپيد به وجود اورد به دل اكثر بازيبازها نشت و به خاطر همينه كه هنوز كه هنوز ازش ياد ميبرن :20:
سلام.
به تازه گی Need for Speed : The Run را نصب کردم. یه مشکل دارم!
با تنظیم دسته بازی مشکل دارم. بعضی از دکمه های دسته بازی فعال نمیشه. ضمنا دکمه ها در کیبرد هم خیلی به هم ریخته است.
میشه یه راهنمایی در مورد دکمه ها در کیبرد و همچنین نصب "دسته بازی" اینجا بزارید.
ممنون از شما.
سلام.
به تازه گی Need for Speed : The Run را نصب کردم. یه مشکل دارم!
با تنظیم دسته بازی مشکل دارم. بعضی از دکمه های دسته بازی فعال نمیشه. ضمنا دکمه ها در کیبرد هم خیلی به هم ریخته است.
میشه یه راهنمایی در مورد دکمه ها در کیبرد و همچنین نصب "دسته بازی" اینجا بزارید.
ممنون از شما.
کسی در این باره اطلاعاتی نداره؟
با سلام
کسی کد تقلب این بازی رو نداره اگه دارین خواهش میکنم زود بزارین با تشکر
با سلام
کسی کد تقلب این بازی رو نداره اگه دارین خواهش میکنم زود بزارین با تشکر
اگر می خواین یه "مقدار" رو داخل بازی زیاد تر کنید از Cheat Engine استفاده کنید.
من هر کاری کردم که دکمه گاز و ترمز رو عوض کنم نشد که نشد می خوام فلش بالا بشه گاز فلش پایین بشه ترمز ولی لامصب نمیشه چیکار کنم راهنمایی لطفا:11:
من هر کاری کردم که دکمه گاز و ترمز رو عوض کنم نشد که نشد می خوام فلش بالا بشه گاز فلش پایین بشه ترمز ولی لامصب نمیشه چیکار کنم راهنمایی لطفا:11:
منم دقیقا همین مشکل را دارم.
ممنون میشوم اگر راهنماییم کنید.
satrianism
20-04-2012, 21:09
سلام دوستان.من بازی را نصب کردم همون موقع nod32 فایل اجرایی بازی را تروژان شناخت و حذف کرد:31:.حالا باید دوباره بازی را نصب کنم یا کاری میشه کرد؟؟؟؟؟
Killzone2
20-04-2012, 21:30
سلام دوستان.من بازی را نصب کردم همون موقع nod32 فایل اجرایی بازی را تروژان شناخت و حذف کرد:31:.حالا باید دوباره بازی را نصب کنم یا کاری میشه کرد؟؟؟؟؟
از کرک RELOADED استفاده کنید...
برای دریافت کرک میتویند به بخش مشکلات و نصب NFS The Run برید.:11:
manreza71
21-04-2012, 16:55
برای تغییر دادن دکمه ها باید از صفحه کلید مجازی ویندوز استفاده کنید
MASTER OC 7
24-04-2012, 17:49
سلام
دوستان آیا تا به حال پچی برای باز کردن فریم این بازی تا 60 اومده یا نه ؟
sin2x=2sinxcosx
16-06-2012, 15:46
سلام
من نسخه خود Reloaded رو دانلود کردم .
الان که می خوام تو مرحله اول از 5 تا ماشین یکیشو انتخاب کنم باز برا دوتاش می نویسه Limited Edition .
یعنی نسخه Reloaded هم Limited هست ؟
من بازی رو تموم کردم رو Ps3.یک مشکلی هست که همه ی ماشین ها باز نشدند؟؟گویا رمز میخواد..کسی میدونه چه طوریه؟
Milad4171
22-06-2012, 18:51
من توي ايكس باكس بازي ميكنم مشكل اينجاست كه آخرين مرحله كه Stage10 هست رو توي بخش مسابقه با نفر فكر كنم 37 ام مشكل دارم. به سختي ميتونم ازش بگذرم جلو .واقعا پوست كني هست اين مرحله!
بهترين ماشين رو شما چي پيشنهاد ميكنيد واسه اين مرحله؟
سلام
رمزی، پچی، کد تقلبی نیست که همه ماشینارو باز کنه؟
manreza71
11-08-2012, 12:52
همانطور که میدونید
از مشکلات اصلی این بازی
گیر کردن در 30 فریم حتی با قویترین کارت گرافیک ها
وقتی هم کمی از جاده بیرون میری اون علامت مسخره برگشت به عقب میاد و...
که با پچ میتونید تمامی این مشکلات رو حل کنید و از بازی لذت ببرید
همانطور که میدونید
از مشکلات اصلی این بازی
سلام.
پچی، چیزی سراغ دارین؟
manreza71
11-08-2012, 13:23
سلام.
پچی، چیزی سراغ دارین؟
متاسفانه با توجه به اینترنت زغالی ام امکان اپلود رو ندارم
اما این عبارت رو سرچ کنید
NFS16_Patch1.1.0.0 -ALI213
حدود 57 مگ هست ، من خودم تا 68 فریم هم بازی رو انجام دادم با گرافیک 5670
بعد دانلود محتویات پچ رو تو پوشه نصب بازی بریزید
پ.ن : این پچ مخصوص نسخه کرک شده هست و حتماً کار میکنه
Mohammad Yek110
11-08-2012, 13:26
سلام
بازی رو حذف کنید
توی هر درایوی که دوست دارین یه پوشه جدید برای بازی بسازین
نود32 رو باز کنید
کلید F5 رو بزنید
وارد بخش کامپیوتر و سپس بخش Exclusions بشید
روی Add کلیک کنید و اون پوشه رو اضافه کنید
بعدش بازی رو با خیال راحت توی همون پوشه نصب کنید
همه سایتا یا بیلترشده هستند یا فایل اشتباه میدن.
کسی پچی که این آقا گفته نداره. من نتونستم دانلود ش کنم.
Sent from my XPERIA mini pro using Tapatalk 2
سلام دوستان
میخوام به جای صدا های اصلی بازی صداهای دلخواه خودمو بذارم:8:
این کار ممکنه ؟؟ به چه صورت ؟؟
به نظرم پسوند فایلهای صوتی بازی ABK هستند
این چه مدل فایلیه و با چه نرم افزاری تغیرات بدم ؟؟ :18:
manreza71
14-08-2012, 06:23
تا آبان باید تو کف ماست وانتد 2012 بمونیم
گویا ea سر عقل اومده و میخواد دوباره خاطره 2005 رو زنده کنه
سری جدید ماست وانتد تیونینگ کامل داره (لاستیک ، بدنه ، موتور و...)
open world هم هست (شامل مسابقه و تعقیب و گریز در شهر )
گرافیک هم عالی
اینم تمجید وحشت ناک از این بازی تو سایت های مختلف !!!:18:
Game Critics Award - Best Racing Game - WINNER
@Gamer Most Valuable Game – WINNER
Destructoid Best of E3 – Best of Racing – WINNER
G4TV.com X-Play Best Racing Game – WINNER
Game Chronicles Best Racing Game – WINNER
Game Informer Best of Show – WINNER
Game One Best Racing Game – WINNER
GameBlog – Best Racing Game – WINNER
Games.cz Best of E3 – WINNER
GamesRadar Most Valuable Game – WINNER
Kotaku – 27 Best Video Game Ideas from E3 – NFS Most Wanted – WINNER
Machinima Best of E3 – WINNER
IGN Best of E3 Best Racing – WINNER
Polygon E3 Editor’s Choice – WINNER
Ripten Best Racing Game – WINNER
Shortlist.com Best of E3 Best Racing Game – WINNER
And these other publications were excited enough to nominate us for their E3 awards. It's great to see all the Best Driving Game nominations, but even better to see all the Best Game nominations.
Game Critics Award - Best Racing Game Nominee
3Djuegos.com – Best PC Game Nominee
3Djuegos.com – Best 360 Game Nominee
3Djuegos.com – Best PS3 Game Nominee
3Djuegos.com – Best Announcement Nominee
3Djuegos.com – Best sequel Nominee
3Djuegos.com – Best of E3 Nominee
EuroGamer – Best Game Nominee
Game Rant Best Multiplayer Nominee
Game Rant Best Sports/Racing Nominee
Gaming Excellence Best of E3 Nominee
Gaming XP Best of E3 Nominee
Joystiq – Favorite Games of E3 2012 – NFS Most Wanted
Meristation.com – Best of E3 Nominee
Neoseeker.com – Best Racing Game Nominee
Vandal.net Best of E3 Nominee
The Daily—Best Sports/Racing Game of E3 Nominee
دوستانی که دست به تایپیک هستن یه تایپیک جدید برای این سری جدید most wanted 2012 بزنن
Mohammad Yek110
14-08-2012, 11:10
دوستانی که دست به تایپیک هستن یه تایپیک جدید برای این سری جدید most wanted 2012 بزنن
سلام
تاپیک بازی :
mohammad_87
15-08-2012, 19:02
سلام دوستان
تا الان چه پچهایی برای run اومده و بهترینشون رو با تغییراتش معرفی میکنید؟
golmohammadi
19-08-2012, 11:57
سلام
چرا سیستم من با این عظمتش همش 30 فریم میتونه بگیره ؟
البته در آخرین تنظیمات گرافیکی و فول اچ دی
MB : Giga 890 GPA-UD3H
CPU : AMD Phenom X6 1075 9meg Cache
VGA : Gainward GTX 570 Phantom
Ram : Kingmax DDR3 3*2gig 1333
HDD : SSD ADATA S511 60GIG + WD Green 2TB 64m-buffer
Monitor : Asus ML239H
Power : Green GP685B
Mouse : X7 Xl-720BK
CRIS Joon CR7
19-08-2012, 12:00
سلام
چرا سیستم من با این عظمتش همش 30 فریم میتونه بگیره ؟
البته در آخرین تنظیمات گرافیکی و فول اچ دی
MB : Giga 890 GPA-UD3H
CPU : AMD Phenom X6 1075 9meg Cache
VGA : Gainward GTX 570 Phantom
Ram : Kingmax DDR3 3*2gig 1333
HDD : SSD ADATA S511 60GIG + WD Green 2TB 64m-buffer
Monitor : Asus ML239H
Power : Green GP685B
Mouse : X7 Xl-720BK
فریم بازی روی 30 FPS لاک شده///:46:
golmohammadi
20-08-2012, 00:17
فریم بازی روی 30 FPS لاک شده///:46:
فکر نمیکردم need for speed یه روز به این روز بیفته
تو اینجور بازیها فریم که زیر 40 اومد فاز نمیده
حیف شد 50-60 فریم از دست رفت
پچی وجود نداره فریم را آزاد کنه ؟
gnulinux
21-08-2012, 22:59
سلام من نسخه black box نصب کردم کرک اسکید رو هم ریختم وارد بازی میشه و ارم بازی با سمت راست هست و مربع دورش که میچرخه و اینجا ثابت میمونه مشکل از کجاست؟
IranApadana
22-08-2012, 07:08
من ویندوزم رو عوض کردم
میخوام دوباره نصبش کنم
فقط میشه بگید سیو بازی کجا هست تا از فولدری که قبلاً نصب بوده کپی کنم
فولدر my document رو هم قبلاً کپی کردم
از فریم 30 به بالا که چشم انسان متوجه نمیشود.
فکر نمیکردم need for speed یه روز به این روز بیفته
تو اینجور بازیها فریم که زیر 40 اومد فاز نمیده
حیف شد 50-60 فریم از دست رفت
پچی وجود نداره فریم را آزاد کنه ؟
30 فریم یعنی روون. اهمیتی نداره که 50 60 تا بگیره چون در عمل فرقی نمیکنه....
alone_boy
22-08-2012, 21:01
پاک شود لطفا.......
YAHYA-PRO
23-08-2012, 10:06
پچ برای رفع محدودیت 30 فریم و اضافه شدن 8 تا ماشین خیلی وقته اومده
ماشین هایی که اضافه میشه :
Puppet Chevy El Camino SS
Fatlace Nissan Skyline 2000GT-R
Venom Nissan 370Z
Scoundrel Subaru Impreza WRX STi
Victory BMW M3 Sport Evolution
Nicolas Mazda RX-7
Mega Nissan GT-R (R35)
Falken Porsche 911 GT3
Conroy Ford GT
دوستان یه پچ برای فعال کردن AA اومده بود
منتها همه لینکاش از بین رفته کسی اون پچ رو نداره ؟
mohammad_87
17-09-2012, 23:02
همانطور که میدونید
از مشکلات اصلی این بازی
این برای دانلود پچ بالا:
__________________________________________________ _________________
پچ برای رفع محدودیت 30 فریم و اضافه شدن 8 تا ماشین خیلی وقته اومده
ماشین هایی که اضافه میشه :
Puppet Chevy El Camino SS
Fatlace Nissan Skyline 2000GT-R
Venom Nissan 370Z
Scoundrel Subaru Impreza WRX STi
Victory BMW M3 Sport Evolution
Nicolas Mazda RX-7
Mega Nissan GT-R (R35)
Falken Porsche 911 GT3
Conroy Ford GT
دوستان یه پچ برای فعال کردن AA اومده بود
منتها همه لینکاش از بین رفته کسی اون پچ رو نداره ؟
لینک دانلود این پست پاک شده بود.
این هم لینک جدید برای دانلود:
--------------------
البته الان که چک کردم محتویات هردو مثل همه.:20:
این برای دانلود پچ بالا:
لینک دانلود این پست پاک شده بود.
این هم لینک جدید برای دانلود:
البته الان که چک کردم محتویات هردو مثل همه.:20:
لینک ترو تمیزتر نداشتی؟ اینا که یکیش کنسله، اونکی هم داستانی!
mohammad_87
18-09-2012, 00:45
لینک ترو تمیزتر نداشتی؟ اینا که یکیش کنسله، اونکی هم داستانی!
جالببه.لینک مدیا فیر رو خودم دانلود کردم نمی دونم چرا نیست.دومی هم مستقیمش کردم و نمی دونم رپیدباز چه مرگشه نمی تونم لینک مستقیمم رو اشتراک بذارم.
اگه تونستی همون اولی رو با قیلترشکنی چیزی برو.حجمش هم 57 مگه.
--------------------
من بازی رو دوباره نصب کردم اما الآن وقتی اجراش میکنم چیزی اصلا نمیاد.چرا؟
FOURTH RETURN
19-09-2012, 16:03
راهی نیست که این بازی رو روی اکس پی نصب کرد؟
desirehd
01-11-2012, 03:28
من ای بازی رو گرفتم زبون گفتاری و نوشتاریش روسی هست تو رجیستری هم زبون رو عوض کردم ولی جواب نداد .
چکار کنم
worldclass
19-11-2012, 02:14
سلام
من اون اوایل که بازی اومده بود به خاطر مشکلش با جوی پد کلا گذاشتمش کنار.
میخوام بدونم این مشکل حل شده یا هنوز پا برجاست؟
xperia p
19-11-2012, 17:21
مگه 30 فریم چشه
من با همین 30 فریم بازی کردم حال کردم.
FOURTH RETURN
20-01-2015, 00:51
لینک دانلود پچ این بازی رو میخوام
FOURTH RETURN
15-02-2015, 16:03
لینک دانلود پچ این بازی رو میخوام
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.