مشاهده نسخه کامل
: Need for Speed: The Run
shahin_mp3
17-11-2011, 00:19
3تا DVD9 ايول :31:
ما که بازی رو توی 4 تا DVD معمولی دادیم بیرون :31:
با قیمت 4800 تومان
SuperSt@r
17-11-2011, 00:20
سه تا dvd9 بود هر کدوم 6.15
ممنون دوست عزیز
پس میشه گفت 4 یا نهایتا5 تا DVD معمولی هست
راستی چه جالب این وقت شب تاپیک چه شلوغ شده:31:
☼ Namvari ☼
17-11-2011, 00:23
ما که بازی رو توی 4 تا DVD معمولی دادیم بیرون :31:
با قیمت 4800 تومان
پس با 4 تا دی وی دی هم میتونیم گیر بیاریم!
البته من دانلودش می کنم
پس با 4 تا دی وی دی هم میتونیم گیر بیاریم!
البته من دانلودش می کنم
بله عزیز ما نسخه 4DVD دادیم البته نسخه 3DVD هم هست بعضی جاها دارن میفروشن که همون نسخه کم حجم میشه ولی ما خودمون نسخه معمولی رو روی 4 تا DVD دادیم:46:
Amirrezaajalli
17-11-2011, 00:33
چند تا عکس از محیط بازی!!!نمیدونم خوشتون بیاد یا نه! :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:5::5::5:
Amirrezaajalli
17-11-2011, 00:41
شرمنده! یه اشکال فنی بود! پست اصلاح شد!:8:
SuperSt@r
17-11-2011, 00:45
دوست عزیز ممنون به خاطر عکسا ولی سایز عکسارو کوچیک کن خیلی سایزش بزرگه و اینکه وقتی تعداد عکسا مثه الان اینقدر زیاده از اسپویلر استفاده کن ممنون میشم
hesam_g59
17-11-2011, 00:49
کسی با کنترل های بازی مشکلی نداره؟ من میخوام جای گاز و ترمز رو بیارم روی جهت ها..اما نمیشه ... کسی این مشکل رو داره؟
کسی جواب نمیده؟ تاپیک حل مشکل نداره این بازی؟
Aria1997
17-11-2011, 00:49
اینو ببینید !!!!
Amirrezaajalli
17-11-2011, 00:50
دوست عزیز ممنون به خاطر عکسا ولی سایز عکسارو کوچیک کن خیلی سایزش بزرگه و اینکه وقتی تعداد عکسا مثه الان اینقدر زیاده از اسپویلر استفاده کن ممنون میشم
آخه عکس کوچیک بودنی میگن کوچیکه کیفیت و جزئیاتش معلوم نیست! بزرگ بودنی هم میگن سنگینه نمیاره!
فکر کنم با این روند باید مثل موزیک 2-3 کیفیته بزارم!:31:
دفعه بعد اسپویلر میذارم!:46:
Aria1997
17-11-2011, 00:50
آره واسه منم اینجوریه !!! باید A رو بگیری بعد با چپ و راست اینور اونور بری !!! مسخره است :13:
Amirrezaajalli
17-11-2011, 00:52
منم دقیقا این مشکل رو دارم! راهشو پیدا کردی منم خبر کن!
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
چند تا عکس از محیط بازی!!!نمیدونم خوشتون بیاد یا نه! :31:
:5::5::5:
اینو ببینید !!!!
این که تبلیغاتیه! فکر نکنم با 590هم این کیفیتی باشه!:13:
Aria1997
17-11-2011, 01:00
منم دقیقا این مشکل رو دارم! راهشو پیدا کردی منم خبر کن!
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
این که تبلیغاتیه! فکر نکنم با 590هم این کیفیتی باشه!:13:
پیدا کردم !!!!
Gameplay Setting>>> Controls
:8:
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
ای بابا !!! این عکسا که زیادن !!! بعد نقل قول هم می کنید !!! :13:
SuperSt@r
17-11-2011, 01:05
کاملا با این حرفتون موافقم میخاستم بگم که گفتم ولش کن بعد دیدم که شما بهش اشاره کردی ممنون
خوهشا اگه نقل قول میکنید عکساش رو پاک کنید یا حداقل یه عکس رو تو نقل قول بذارید
Amirrezaajalli
17-11-2011, 01:13
پیدا کردم !!!!
Gameplay Setting>>> Controls
:8:
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
مسئله اینه که این کلید رو قبول نمیکنه!:41:
CRIS Joon CR7
17-11-2011, 01:16
اینو می ارزه بازی کرد؟:19:
Amirrezaajalli
17-11-2011, 01:18
چند تا عکس دیگه!
یه پیش نمایش گذاشتم از هر عکس + فایل اصلی که اسپویلره! اندازه عکس ها هم 1920*1080 هستش!هرکی مایل بود ببینه!
اینطوری کردم دوستانی که شکایت میکنن مشکلشون برطرف بشه!
.
.
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/]
[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/]
CRIS Joon CR7
17-11-2011, 01:20
اینو میارزه بازی کرد؟
یک سوال دیگه این نسخه Ps3 نداره؟:41:
Aria1997
17-11-2011, 01:28
چرا واسه من قبول کرد :13:
دارم باWASD عزیزم بازی میکنم :10:
Amirrezaajalli
17-11-2011, 01:29
اینو میارزه بازی کرد؟
یک سوال دیگه این نسخه Ps3 نداره؟:41:
ارزیدنش که سلیقه شخصیه! به نظر من میارزه!
نسخه ps3 هم داره!:46:
hesam_g59
17-11-2011, 01:29
أقیقا...مشکل اینه که دکمه جهت بالا و پایین رو یکی میشناسه....
و وقتی یکی رو به کلید منصوب میکنی... بقیه کلید ها هم کار خودشونو درست انجام نمیدن
Amirrezaajalli
17-11-2011, 01:31
نه! من میخوام رو جهت ها تنظیم کنم که جهت بالا رو واسه گاز و پایین رو واسه ترمز! ولی این دو تا کلید رو قبول نمیکنه!:19:
hesam_g59
17-11-2011, 01:47
اخه معمولا چپ دست ها با wsad راحتن.... ولی من چون با دست راستم جهت ها و با دست چپ اعمال دیگه از جمله دستی و نیتروژن و.....رو انجام میدم ..برا من کلیدهای بالا و پایین مهمن
چند تا عکس دیگه!
یه پیش نمایش گذاشتم از هر عکس + فایل اصلی که اسپویلره! اندازه عکس ها هم 1920*1080 هستش!هرکی مایل بود ببینه!
اینطوری کردم دوستانی که شکایت میکنن مشکلشون برطرف بشه!
رفیق کارت گرافیک شما چیه؟؟؟ تو عکس ها زیاد کیفیت خوبی رو نشون نمیده...!
Amirrezaajalli
17-11-2011, 10:59
رفیق کارت گرافیک شما چیه؟؟؟ تو عکس ها زیاد کیفیت خوبی رو نشون نمیده...!
آره متاسفانه گرافیکم قوی نیست.450هستش
Iceboy_LOVE
17-11-2011, 11:10
من 5670 اورکلاک شده دارم با 3.2 چهارهسته ای AMD و 4 گیگ رم DDR3... فکر کنم فریم پایین تر از 30 نیاد
تو کال اف که زیر 40 نمی اومد...
دوستانی که بازیو گرفتم میخوام بدونم که مثل Hot Persuite یه خورده سخت هست !!؟ و تعقیب گریز پلیسی داره و کلا روند داستان بازی به چه شکل هست ؟ شنیدم داستان بازی تو این نسخه بهتر شـده
majid322
17-11-2011, 11:13
هیچ کس یه دو تا شات از بازی نزاشت ...
البته Amirrezaajalli عزیز گذاشت ولی همه لینکا خرابه..
فکر کنم باید برم بازی رو بگیرم کسی شات نمیزاره :27:
Iceboy_LOVE
17-11-2011, 11:19
در مورد کنترل های بازی هم دوستان اطلاع بدهند که برای PC فکر کنم دیفالت کلید های مکان نما کیبورد
بالا و پایین و چپ و راست نباشه و روی A و Z باشه
اگه اینا رو تغییر بدیم به بالا و پایین و چپ و راست .. مشکلی تو دنده اتوماتیک ماشین و کنترل و گیم پلی بوجود نمیاد؟
تست کنند خبر بدهند....
17-11-2011, 11:24
اینم میشه مثل جریان بتل فیلد ... ما بازی میکنیم چند ماه دیگه میان میگن بازیش چرت بود !!! :31:
اینم از یه سایتی گیر آوردم
majid322
17-11-2011, 11:28
مرسی اریا جان منم یه چند تایی پیدا کردم میزارم...
Aria1997
17-11-2011, 11:37
خدا وکیلی بازی بدی نشده !!! من بازی میکنم و راضی هستم از همه چیش !!! این امتیازات سایت هارو ول کنید !!! :8:
توی این نسخه خودت میتونی سیستم بزاری رو ماشین ؟
MOHAMMAD2010
17-11-2011, 12:22
1 - گیم پلی این بازی شبیه کدوم یکی از نسخه های پیشه ؟
2 - حرکت آزادانه تو شهرم داره ؟
Amirrezaajalli
17-11-2011, 12:59
خراب نیس بابا! همه دیدن عکس هارو!
majid322
17-11-2011, 13:08
خراب نیس بابا! همه دیدن عکس هارو!
ای کلک رفتی الان درستشون کردی :31:
عیب نداره دستت درد نکنه :11:
Eblis 2011
17-11-2011, 13:22
رو این سیستم میشه بازی کرد ؟
Processor: Intel Core 2 Duo e4500
Memory: 3 GB)
Video: 1gb NVIDIA GeForce 9400 GT or
saeed774
17-11-2011, 13:43
دوستان محبت کنن ، عکسای بزرگ و حجیم تو فروم قرار ندن . با سپاس
majid322
17-11-2011, 13:45
دوستان محبت کنن ، عکسای بزرگ و حجیم تو فروم قرار ندن . با سپاس
ممنون که گوشزد کردی توی اسپویلر قرار دادم :11:
SuperSt@r
17-11-2011, 14:12
خدا وکیلی بازی بدی نشده !!! من بازی میکنم و راضی هستم از همه چیش !!! این امتیازات سایت هارو ول کنید !!! :8:
خب دوست عزیز نمیدونی دلیل این نمره های کمی که به بازی دادن چیه؟شما چیزی تو بازی حس نکردی که باعث این نمره های ضعیف شده باشه؟ درباره این جمله که تو چند صفحه قبل گفته بودی داستانیه بیشتر توضیح بده؟
ممنون ازت:11:
Aria1997
17-11-2011, 14:14
خب دوست عزیز نمیدونی دلیل این نمره های کمی که به بازی دادن چیه؟شما چیزی تو بازی حس نکردی که باعث این نمره های ضعیف شده باشه؟ درباره این جمله که تو چند صفحه قبل گفته بودی داستانیه بیشتر توضیح بده؟
ممنون ازت:11:
یکم به خاطر داستانش هست ...... خوشم از داستانش نمیاد !!! ولی گیم پلیش حرف نداره !!!! :10:
majid322
17-11-2011, 14:15
اریا جون بازم اسکرین شات نزاشتی بزار دیگه :31:
فقط با تنظیمات بالا بگیر ..
ممنون :10:
بازی رو نصب کردم موقع اجرا این ارور رو میده
لطفا سریع راهنمایی کنید
SuperSt@r
17-11-2011, 14:19
اینو ببینید !!!!
ممنون ازت
راستی همین عکسی که چند صفحه قبل گذاشته بودی جریانش چیه؟ واقعا تو بازی اینجوریه:18::18:
matrix_3s
17-11-2011, 14:46
بازی رو نصب کردم موقع اجرا این ارور رو میده
لطفا سریع راهنمایی کنید
دوست عزیز حداقل DX مورد نیاز 10 هستش و فکر میکنم کارت شما یا ساپورت نمیکنه یا DX شما آپدیت نیست
Aria1997
17-11-2011, 14:50
ممنون ازت
راستی همین عکسی که چند صفحه قبل گذاشته بودی جریانش چیه؟ واقعا تو بازی اینجوریه:18::18:
نمیدونم :31:
از تو یه سایته گیراوردم :31:
شاید !!!
میزارم ... منتظر باشید !!!! :46:
Amirrezaajalli
17-11-2011, 15:13
چند تا عکس دیگه :
این دفعه بازی رو با تنظیمات گرافیکی Ultra اجرا کردم!
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
من با نرم افزار Fraps عکس میگیرم....کیفیت تصویر خیلی میاد پایین!الان که به عکس های خودم نگاه میکنم میبینم خود بازی خیلی با کیفیت تر از عکسشه!!!!
Aria1997
17-11-2011, 15:24
بالاخره تونستم :8:
:40:
بچه ها بر طبق این عکس هایی که گذاشتین بازی باید یه جورایی مثل hot persuit و most wanted باشه اره ؟
Aria1997
17-11-2011, 15:39
بچه ها بر طبق این عکس هایی که گذاشتین بازی باید یه جورایی مثل hot persuit و most wanted باشه اره ؟
آره تقریبا ولی ماست وانتد یه چیز دیگه ای بود :46:
hesam_g59
17-11-2011, 15:41
دوستان..بازی open world نبوده تا اینجاش که من بازی کردم
راستش رو بگم؟ خیلی از این سری nfs خوشم نیومد....
باز هم هندلینگ ها کارتونی و خشک.... با اینکه خیلی روش تاکید شده بود که هندلینگ خودرو ها واقعی هستن ! البته خیلی بهتر از سری های قبلی هستش
حس هیجان برانگیزی برای من نداشت مسابقاتش... مخصوصا با 3 تا دوربین که خیلی جالب نیست
زمانی هم روی دوربین بیرون هم هستی و دریفت میزنی کلا دوربین برا خودش میره...ماشین واس خودش... از سیستم دریفتش هم خوشم نیومد
ولی... گرافیکش ، خوش ساختی و تکسچرینگ..عالی بود
صدا گذاری خیلی خوب شده
میدونین که موتور این بازی ..همون موتوری هست که بتلفیلد رو اجرا میکنه...واسه همین حرکت های انسانی بسیار طبیعی شبیه سازی شدن... همینطور اجزا و محیط های اطراف خیلی خوب از آب در اومدن
من واقعا با مسابقات توی دره مرگش ...که شن ها و طوفان تو جاده تاثیر میذاشت واقعا حال کردم
ولی بزرگترین مشکل من با این بازی... تغییر نکردن کلیدهای گاز و ترمز به روی کلیدهای جهت دار هست.....
الان تنظیم کردم روی number ها :(
Aria1997
17-11-2011, 15:47
باز هم هندلینگ ها کارتونی و خشک.... با اینکه خیلی روش تاکید شده بود که هندلینگ خودرو ها واقعی هستن ! البته خیلی بهتر از سری های قبلی هستش
حس هیجان برانگیزی برای من نداشت مسابقاتش... مخصوصا با 3 تا دوربین که خیلی جالب نیست
زمانی هم روی دوربین بیرون هم هستی و دریفت میزنی کلا دوربین برا خودش میره...ماشین واس خودش... از سیستم دریفتش هم خوشم نیومد
صدا گذاری خیلی خوب شده
میدونین که موتور این بازی ..همون موتوری هست که بتلفیلد رو اجرا میکنه...واسه همین حرکت های انسانی بسیار طبیعی شبیه سازی شدن... همینطور اجزا و محیط های اطراف خیلی خوب از آب در اومدن
من واقعا با مسابقات توی دره مرگش ...که شن ها و طوفان تو جاده تاثیر میذاشت واقعا حال کردم
ولی بزرگترین مشکل من با این بازی... تغییر نکردن کلیدهای گاز و ترمز به روی کلیدهای جهت دار هست.....
آره اصلا اوپن ورلد نیست ............ هندلینگ هم همش میخورم به درو دیوار سر پیچ هاش :blink:
ولی من خوشم اومده
As_ja882
17-11-2011, 16:05
من همون اولش گیر کردم :31:
همون اول بازی که داری فرار می کنی 3 تا ماشینم میوفتن دنبالت تیر میزنن اونجایی که باید از روی ریل قطار رد بشی گیر کردم.یعنی اصلا ماشینم را نمیره که رد شم از 120 تا سرعت بیشتر نمیره هی می خورم به قطارو میگه too slow
شما چجوری ردش کردین اونجارو؟
majid322
17-11-2011, 16:11
اینطور که از عکسها متوجه شدم این بازی هم حرفهایی برا گفتن داره پس چرا سایتا این امتیازاته کمو بهش دادن؟ :20:
البتI از روی عکس به تنهایی نمیشه قضاوت کرد ولی اینطور که معلومه گرافیکه خوبی داره مثل هم خانواده ی خودش BF3.
Iceboy_LOVE
17-11-2011, 17:27
صدا گذاری خیلی خوب شده
رو کلید های مکان نما چپ راست بالا پایین تنظیم نکردین ؟ ببینید چی میشه ؟
کنترل ماشین دستمون هست یا نه مشکل داره ؟
یکی بازی کنه تو رو خدا بگه دیگه !!
من عادت دارم رو کلید های مکان نما بگذارم بازی های ماشین سواری
من خواهش میکنم پست ها رو سر سری نگیرید حتما تست کنید نکته ای که گفتم !!!
این همه بچه ها عکس گذاشتند و ممنون ازشون ولی یه عکس از منو بازی نگذاشتند ما ببینیم چه شکلیه و تفاوت چی کرده نسبت به Hot Persuite
manreza71
17-11-2011, 17:38
اگه رو کلیدهای بالا پایین چپ راست تنظیم نشد
رو 1,2,3,5 تنظیم کنید
hesam_g59
17-11-2011, 17:42
رو کلید های مکان نما چپ راست بالا پایین تنظیم نکردین ؟ ببینید چی میشه ؟
کنترل ماشین دستمون هست یا نه مشکل داره ؟
یکی بازی کنه تو رو خدا بگه دیگه !!
من عادت دارم رو کلید های مکان نما بگذارم بازی های ماشین سواری
من خواهش میکنم پست ها رو سر سری نگیرید حتما تست کنید نکته ای که گفتم !!!
این همه بچه ها عکس گذاشتند و ممنون ازشون ولی یه عکس از منو بازی نگذاشتند ما ببینیم چه شکلیه و تفاوت چی کرده نسبت به Hot Persuite
منوش خیلی سادست...
در مورد کلیدها... فعلا که گاز و ترمز رو روی بالا و پاین نمیشه تنظیم کرد... من خودم گذاشتم روی شماره ها 8-4-5-6
جالب اینجاست که... تنظیم دیفالت حرکت به سمت چپ و راست..روی کلیدهای چپ و راسته..ولی وقتی همون کلید رو انتخاب میکنی که عضو کنی..و خود همون سمت رو میزنی..قبول نمیکنه ( قبول میکنه..باگ داره نمیشناسه)
marmolak kocholo
17-11-2011, 17:44
GameSpot هم به این بازی قشنگ ( :| ) نمره 7/10 داد!
manreza71
17-11-2011, 17:50
ONLY THE HOTTEST CARS IN THE WORLD MATTER
From Exotics to Muscle, we’ve got you covered. Customize body kits and paints, unlock body kit upgrades and performance-tuned cars. With the hottest cars in the world, all you need to do is decide how to get to New York first.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
کسی میدونه این چی گفته ؟؟؟؟
Iceboy_LOVE
17-11-2011, 17:53
منوش خیلی سادست...
در مورد کلیدها... فعلا که گاز و ترمز رو روی بالا و پاین نمیشه تنظیم کرد... من خودم گذاشتم روی شماره ها 8-4-5-6
جالب اینجاست که... تنظیم دیفالت حرکت به سمت چپ و راست..روی کلیدهای چپ و راسته..ولی وقتی همون کلید رو انتخاب میکنی که عضو کنی..و خود همون سمت رو میزنی..قبول نمیکنه ( قبول میکنه..باگ داره نمیشناسه)
جدا ؟؟؟؟ خب اینکه خیلی بده نشه پدال گاز و ترمز رو بالا و پایین تنظیم کرد :41:
پس یعنی چپ و راست ش اوکی هست رو مکان نما ها ولی مشکل بالا ( گاز) و پایین ( ترمز) هست اره ؟
اولین باره NFS اینجوری دیدم
اگه اینجوری هه نرم بازیو بخرم
شما یه کار کن حسام جان...ببین کلید های بالا و پایین قبلا تو خود بازی تنظیمات برای کار دیگه تنظیم نشده ؟
که باید اول اونا رو درست کنی و بعدش پدال گاز و ترمز درست بشه :10:
GameSpot هم به این بازی گل ( :| ) نمره 7/10 داد!
واقعا به همون یکی از دلیل بالا که کلید ها گاز و ترمز نمیشه تغییر داد :41:
مشخصه که باید 7 بگیره :41:
من Gamespot رو قبول دارم وقتی این نمره رو بده یعنی یه چیزی بوده که نداده
نوآوری . خلاقیت . گرافیک .. گیم پلی . داستان ... الکی که نمیاین نمره بدن ساخت گردن کلفیته
خسته شدیم اینو :41: زدیم :31:
shahin_mp3
17-11-2011, 17:56
از عكس ها كه معلومه بازي رديفيه پس چرا انقدر امتياز كم دادند ؟
اين 3 تا DVD9 با 4تا DVD معمولي خيلي فرق داره ها ؟ :31:
manreza71
17-11-2011, 17:58
From Exotics to Muscle, we’ve got you covered. Customize body kits and paints, unlock body kit upgrades and performance-tuned cars. With the hottest cars in the world, all you need to do is decide how to get to New York first.
Iceboy_LOVE
17-11-2011, 18:05
از عكس ها كه معلومه بازي رديفيه پس چرا انقدر امتياز كم دادند ؟
اين 3 تا DVD9 با 4تا DVD معمولي خيلي فرق داره ها ؟ :31:
هیچکدام
تو شیراز میگه 5 تا DVD :31:
ولی خب من جا ارزون سراغ دارم :46: دیسک ی 700 یا کمتر باهام حساب میکنه
hesam_g59
17-11-2011, 18:05
جدا ؟؟؟؟ خب اینکه خیلی بده نشه پدال گاز و ترمز رو بالا و پایین تنظیم کرد :41:
پس یعنی چپ و راست ش اوکی هست رو مکان نما ها ولی مشکل بالا ( گاز) و پایین ( ترمز) هست اره ؟
اولین باره NFS اینجوری دیدم
اگه اینجوری هه نرم بازیو بخرم
شما یه کار کن حسام جان...ببین کلید های بالا و پایین قبلا تو خود بازی تنظیمات برای کار دیگه تنظیم نشده ؟
که باید اول اونا رو درست کنی و بعدش پدال گاز و ترمز درست بشه :10:
واقعا به همون یکی از دلیل بالا که کلید ها گاز و ترمز نمیشه تغییر داد :41:
مشخصه که باید 7 بگیره :41:
من Gamespot رو قبول دارم وقتی این نمره رو بده یعنی یه چیزی بوده که نداده
نوآوری . خلاقیت . گرافیک .. گیم پلی . داستان ... الکی که نمیاین نمره بدن ساخت گردن کلفیته
خسته شدیم اینو :41: زدیم :31:
نه.. این کلیدها دیفالتش هیچ کاری نمیکنه...
بیشتر شبیه باگ هست این قضیه تا اینکه مشکل بازی باشه...
چون توی فروم خود RUN ... خیلی ها این مشکل رو گفتن... اما من انگلیسیم خیلی خوب نیست..نمیدونم چی جواب گرفتن
احتمال میدم یه پچ براش بیاد که درستش کنه
اخه وقتی دکمه جهت بالا رو مثلا برای گاز انتخاب میکنی... توی بازی هم کار میکنه هم نمیکنه... انگار گاز و ترمز رو با هم گرفته باشی
نکته 1 : این بازی ..در جهت اسمش که RUN هست... همش در حال مسابقه دادنه..و لحظه ای استراحت رو بهتون نمیده ..مگر در مواقعی خاص...پس انتظار open world نداشته باشین..چون یکسره در حال فرار کردن ومسابقه دادنین
نگته 2 : از اینکه نمیشه خودمون ماشین رو تیونینگ کنیم خوشم نیومد.... ولی میشه یه سری انتخاب هایی رو که با کیت های بدنه و رنگهای از پیش تعیین شده بهمون میده رو انتخاب کنیم
manreza71
17-11-2011, 18:09
نگته 2 : از اینکه نمیشه خودمون ماشین رو تیونینگ کنیم خوشم نیومد.... ولی میشه یه سری انتخاب هایی رو که با کیت های بدنه و رنگهای از پیش تعیین شده بهمون میده رو انتخاب کنیم
همینش هم غنیمت هست
با این حساب باید بازی خوبی باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 940x548.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
میشه بگید این متنو از کجا آوردید ؟
Amirrezaajalli
17-11-2011, 18:56
این که بنر تبلیغاتیه!
امکانات بازی رو گفته! بعد گفته بازی کن ببینی چطور میرسی به نیویورک!همین!!!
manreza71
17-11-2011, 19:15
سلام دوست عزیز
میشه بگید این متنو از کجا آوردید ؟
از سایت رسمی need for speed
این که بنر تبلیغاتیه!
امکانات بازی رو گفته! بعد گفته بازی کن ببینی چطور میرسی به نیویورک!همین!!!
برداشتم ن اینه که این 4 ماشین رو میشه کاملاً تیونیگ کرد
ولی نمیدونم منظور دقیقش چی هست !
amir_t6262
17-11-2011, 19:30
من از نسخه قبلی بیشتر خوشم آمد. هیچوقت دود چرخ ماشینها سر پیچ را فراموش نمیکنم. واقعا قسمت قبلی طبیعی بود.
واقعی تر بود. همه چیزش. از گرافیک ماشینهایش تا محیطش
من بازی را با آخرین کیفیت گرافیک انجام میدهم ولی باز هم ماشینهای نسخه قبلی طبیعی تر بودند.
این از مسیر مسابقه خارج شدن ها و fail شدنها روی اعصابه. خب آدم از مسیر میره بیرون برمیگرده به مسیر، چرا fail میشی!
البته از آن قسمتی که در برفها رانندگی میکرد خیلی خوشم آمد.
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
در ضمن مشکلی هم با کلیدهای بالا و پایین برای گاز و ترمز ندارم.
الان arrow key UP برای من گاز و Down ترمز است. چپ و راست هم که همان ها هستند.
aidin619
17-11-2011, 20:06
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم ولی زبان داخل منوها چینی هست
کسی میدونه چطور میشه زبانشو عوض کرد.
shahin_mp3
17-11-2011, 20:33
هیچکدام
تو شیراز میگه 5 تا DVD :31:
ولی خب من جا ارزون سراغ دارم :46: دیسک ی 700 یا کمتر باهام حساب میکنه
چي چي هيچكدام
خود دوستان همين جا اين تعداد DVD رو تهيه كردند :31:
3تا DVD9
4 تا DVD معمولي
Altairezio
17-11-2011, 20:45
بله درسته :10:
من بازی رو انجام دادم داستانی بود ولی زیبا بود ! گرافیکش هم بد نیست !!! من که خوشم اومد :46:
راستی دوستان سری های NFS اگه بازی کرده باشید برای روندن خیلی روون هستش اما بازی های دیگه مثل تست درایو و ... یه ذره سخت هست روندنش !!! کسی همچین چیزی حس کرده ؟؟؟ :13:
آره من حس کردم و اگر کسی تست درایو 2 رو روحالت sport بازی کنه میبینه که بازی های سریه NFS خیلی در رانندگی بهتر از اینها هست !
اگه کسی driver san fransisco رو هم بازی کرده میبینه که شور بعضی چیزا تو این بازی بسیار در اومده!
:10::5::31::20::21::27:
Altairezio
17-11-2011, 20:58
حوس کردم برم یه بازی در این سبک مولتی بزنم به نظرتون مولتی این قشنگ تره یا مولتی درایور سانفرانسیسکو ؟
مولتی سانفرانسیسکو خیلی افتضاحه همینو برو بازی کن !:8:
Amirrezaajalli
17-11-2011, 22:24
چند تا عکس نسبتا متنوع:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
دوستان! کسایی که کارت گرافیک قوی دارند رو حالت Ultra اجرا کنن چند تا عکس بذارن ببینیم چقد با اینا تفاوت داره!:20:
منم این عکس هارو رو حالت Ultra گرفتم ولی گرافیکم یه مقدار ضعیفه!:41:
Amirrezaajalli
17-11-2011, 22:33
از سایت رسمی need for speed
برداشتم ن اینه که این 4 ماشین رو میشه کاملاً تیونیگ کرد
ولی نمیدونم منظور دقیقش چی هست !
زیاد جدی نگیر! 4تا از بهترین ماشینارو عکسشونو گذاشته!من فعلا وسطای بازی هستم...به اینا نرسیدم!:46:
manreza71
17-11-2011, 22:43
زیاد جدی نگیر! 4تا از بهترین ماشینارو عکسشونو گذاشته!من فعلا وسطای بازی هستم...به اینا نرسیدم!
بنده خدا من کاری با عکس ماشین ها ندارم
بحث من رو سر متن در مورد تیونینگ هست :46:
Davood_titan
17-11-2011, 22:54
تو بازی تیونینگ داره ؟؟؟؟؟؟؟
تو بازی تیونینگ داره ؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا بازی خطیه فقط گاز بده ببر برو مرحله بعد همین تیونینگ نمیشه من آخراش هستم 25 نفر مونده که باید ببرم برسم New York
Davood_titan
17-11-2011, 23:13
نه بابا بازی خطیه فقط گاز بده ببر برو مرحله بعد همین تیونینگ نمیشه من آخراش هستم 25 نفر مونده که باید ببرم برسم New York
ای بابا NFS عشقش به تیونینگ کردنشه :41:
یاد آندر گرند بخیررررررررررررر :21:
خاک تو سرشون :13:
shahin_mp3
17-11-2011, 23:20
ای بابا NFS عشقش به تیونینگ کردنشه :41:
یاد آندر گرند بخیررررررررررررر :21:
خاک تو سرشون :13:
نگو كه ياد اون مي افتم ياد ماشين هايي كه اسپرت كردم :27:
حرف نداشت :31:
aidin619
17-11-2011, 23:26
لطفا یکی جواب مارو بده:19:
alone_boy
17-11-2011, 23:39
لطفا یکی جواب مارو بده:19:
جای سوالتون اینجا نیست.جوابتون رو توی تاپیک خودش دادم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یک توضیح راجب تنظیمات دسته بدن
من خواستم دسته بازی رو دکمه هاش رو تعریف کنم الان صفحه کلید هم غیر فعال شده
چند تا عکس نسبتا متنوع:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
پیش نمایش:
دوستان! کسایی که کارت گرافیک قوی دارند رو حالت Ultra اجرا کنن چند تا عکس بذارن ببینیم چقد با اینا تفاوت داره!:20:
منم این عکس هارو رو حالت Ultra گرفتم ولی گرافیکم یه مقدار ضعیفه!:41:
با چه چیزی عکس بگیرم ؟
Amirrezaajalli
18-11-2011, 00:40
بازی تموم شد!!!خیلی کوتاه بود!!!!:41::41::41::41::41::41::41::41:
کی Challenge هارو بازی کرده؟؟؟؟
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
با چه چیزی عکس بگیرم ؟
من با Fraps عکس میگیرم!
Iceboy_LOVE
18-11-2011, 00:49
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
من با Fraps عکس میگیرم!
یعنی شما به این زودی تمومش کردی ؟
ما که هنوز نخریدمش... یعنی اینقدر بازی هه اسونه ؟
اخری های هات پرسوت که خیلی سخت میشد خداییش
Amirrezaajalli
18-11-2011, 01:43
یعنی شما به این زودی تمومش کردی ؟
ما که هنوز نخریدمش... یعنی اینقدر بازی هه اسونه ؟
اخری های هات پرسوت که خیلی سخت میشد خداییش
آره خیلی کوتاه بود!
اینم 2تا عکس دیگه:
Mehdi.ss
18-11-2011, 11:52
سلام
یکی لطف کنه سیو تنظیمات کیبرد و دسته رو برام اپلود کنه
من که هر چی ور میرم درست نمیشه
Aria1997
18-11-2011, 11:58
آره خیلی کوتاه بود!
اینم 2تا عکس دیگه:
داداش به خدا عکسهات باز نمیشه !!! :31:
majid322
18-11-2011, 12:01
چرا اریا جان من دیدم مشکلی نداره یکم صبر کن باز میشه :46:
Aria1997
18-11-2011, 12:11
چرا اریا جان من دیدم مشکلی نداره یکم صبر کن باز میشه :46:
آره باز شد مرســــــــــــــــــــــ ـی :11:
سلام
دوستان منم این مشکل رو دارم همون اول بازی گیر کردم و جهت ها هم توی سرعت کار نمیکنن
Amirrezaajalli
18-11-2011, 12:38
سلام
دوستان منم این مشکل رو دارم همون اول بازی گیر کردم و جهت ها هم توی سرعت کار نمیکنن
من که نتونستم تنظیم کنم! کلید هارو روی 1-2-3-5 تنظیم کردم!
به نظرم اگه Num Pad دارین رو همین کلیدا تنظیم کنید وقتتون تلف نشه!!!!!!
Amirrezaajalli
18-11-2011, 12:57
دوستان این مسابقه های Challengeاش خیلی باحاله!!!! مثله نسخه های قبلیه! قسمت RUN رو تموم کردین بچسبین به Challenge ها!!!:5:
Iceboy_LOVE
18-11-2011, 13:00
من که نتونستم تنظیم کنم! کلید هارو روی 1-2-3-5 تنظیم کردم!
به نظرم اگه Num Pad دارین رو همین کلیدا تنظیم کنید وقتتون تلف نشه!!!!!!
این مشکل از کـ ـ رک نیس ؟
چه کرکـ ـی استفاده میکنند دوستان؟
Altairezio
18-11-2011, 13:25
سلام آقا این بازی به تبریز رسیده ؟
اگه کسی تو تبریز گرفته و بازی کرده و اشکالی نداشته
لطفا" بگه از کجا خریده
ازش پیشا پیش تشکر می کنم!:46:
من هم دیشب ساعت 11 بازی رو تموم کردم خیلی کم بود:41:
چقد این انجین فراست بایت2 مزخرفه ، بازم مثه bf3 تو کارت گرافیک 560ti ocایراد داره ،هر نیم ساعت هنگ میکنه !
Altairezio
18-11-2011, 14:00
با کارت گرافیک 9500 GT چطور اجرا میشه ؟
کسی با این کارت بازی کرده ؟
Aria1997
18-11-2011, 14:22
چقد این انجین فراست بایت2 مزخرفه ، بازم مثه bf3 تو کارت گرافیک 560ti ocایراد داره ،هر نیم ساعت هنگ میکنه !
بازم تو اومدی گیر بدی ؟؟؟؟ :31:
آره حرفت درسته :27:
واسه من بازی خیلی سنگین هست ماشین یکمی کند هست وقتی میخواد راه بره انگار تریلی داره حرکت میکنه
راه حلی نیست ؟
یعنی انجین فراست بایت2فقط با گرافیک 560ti oc مشکل داره؟
چون من که توی هر دو بازی نه هنگ کرد نه لگ داشتم هر دو رو هم تاآخر بدون مشکل رفتم و تموم کردم
سلام
من بازی رو امروز گرفتم نسخه 360 رو . بازیه جالبیه و سرعت حرف اول رو میزنه .
من که خوشم اومد و فعلا داریم باش حال میکنیم.
masoud93
18-11-2011, 15:52
سلام.
2 تا سوال داشتم :
چجوری میشه ماشین رو تو بازی عوض کرد ؟؟؟ (من خیلی وقته که دارم با یه ماشین میرم)
اگه میشه ، ماشیناش پولی هست یا مفتی ؟؟؟
سلام به همگی . من با سیستم زیر میتونم بازی کنم . اگه آره که یا بخرم یا دانلود کنم /
cpu---------------core2du e7400 2.8 GH
vga-------------------4670 ati
ram------------------------4GB
رزولوشن مانیتورم روی 1280*1024 هستش . بیشتر از این نمی خوام
سلام به همگی . من با سیستم زیر میتونم بازی کنم . اگه آره که یا بخرم یا دانلود کنم /
cpu---------------core2du e7400 2.8 GH
vga-------------------4670 ati
ram------------------------4GB
رزولوشن مانیتورم روی 1280*1024 هستش . بیشتر از این نمی خوام
سلام..فکر نکنم بتونی بازی کنی چون حداقل cpu i3 میخواد...من خودم که بازی رو اجرا کردم واقعا" گرافیک بالایی داره و یه سیستم بالا طلب میکنه تا بتونی لذت کافی رو ببری
Amirrezaajalli
18-11-2011, 16:24
سلام.
2 تا سوال داشتم :
چجوری میشه ماشین رو تو بازی عوض کرد ؟؟؟ (من خیلی وقته که دارم با یه ماشین میرم)
اگه میشه ، ماشیناش پولی هست یا مفتی ؟؟؟
تو مسیر باید بری پمپ بنزین تا بتونی ماشین عوض کنی!
shahin_mp3
18-11-2011, 19:11
من هم دیشب ساعت 11 بازی رو تموم کردم خیلی کم بود:41:
شما ها چند ساعته تموم كردين ؟:31:
يعني انقدر كمه ؟ مثل BF3 كمه ؟
یعنی انجین فراست بایت2فقط با گرافیک 560ti oc مشکل داره؟
چون من که توی هر دو بازی نه هنگ کرد نه لگ داشتم هر دو رو هم تاآخر بدون مشکل رفتم و تموم کردم
آره-من تو خیلی از سایتای خارجیم دیدم هر کی این مدل کارتو داشته ،مشکل هنگ....
مثه این ک مشکل از اورکلاک بودن کارت ! خیلی مسخرس یه انجین با کارت اورکلاک شده مشکل داشته باشه !
فقط تو این انجین اینطوریه
شما ها چند ساعته تموم كردين ؟:31:
يعني انقدر كمه ؟ مثل BF3 كمه ؟
6 تا 7 ساعت
خیلی کمه خیلی مسخره کردن خودشون رو با این بازی ساختنشون جدیدا هر چی بازی میسازن تا میای بازی کنی تموم میشه:13: از بس مراحلشون کمه:2:
واقعا بازی هات پرسیوت یک چیز دیگه بود ... چی فکر میکردیم چی شد
اصلا بازی به دلم نشست حیف پول به این بازی
اقا من اون مرحله بود که مار - مار- ماهی تو شکل بای مج می شد رفتم جلوتر حالا یه دری روش دایره است که باید سه تا شکل پروانه و... مچ کنم او شکل ها کدوم است؟
اقا من اون مرحله بود که مار - مار- ماهی تو شکل بای مج می شد رفتم جلوتر حالا یه دری روش دایره است که باید سه تا شکل پروانه و... مچ کنم او شکل ها کدوم است؟
عزیز فکر میکنم تاپیک رو اشتباه اومدی:31:
واقعا بازی هات پرسیوت یک چیز دیگه بود ... چی فکر میکردیم چی شد
اصلا بازی به دلم نشست حیف پول به این بازی
ارجینال خریدی ؟
میگم از اخر نفهمیدیم بازیش چطوره . اگه مثل MW هستش که عالیه . اگه HP که بازم عالیه . پس مشکلش چیه ؟
بابا EA که خیلی کلاس میزاشت واسه این بازی و ازش تعریف میکرد و میگفت بهترین نسخه NFS خواهد بود .
hesam_g59
18-11-2011, 22:55
ببخشید..از همه دوستان طرفدار عذر میخوام....
اما این بدترین NFS ای بود که من تاحالا بازی کرده بودم.....
من به شدت طرفدار سری NFS بودم... حتی بدترینشون... که بعضی ها میگن شیفت بوده ( ولی من قبول ندارم).... خیلی سر تر از RUN بودن
RUN فقط و فقط گرافیک عالی داره... و نه هیچ چیز دیگه ای
هیچ هیجانی نداره...غیر از یک مرحله اش که باید از بین بهمن های سقوط کرده رد کنی...همین
کنترل فوق العاده بد.... برگشت های روی اعصاب شدید.. که تا یه ذره میرفتی توی خاکی سریع بر میگردونتت !!!!
عدم انتخاب خودرو مورد علاقه ( نگید میشه... چون یه ماشین انتخاب کنی تا خودرو بعدی باید یه سال صبر کنی..اون هم نه از بین همه ماشینها)
عدم تیونینگ دستی...( الان اتومات براش تیونینگ بدنه فقط کرده)
و...............
اصلا خوشم نیومد.... ولی فقط اگر بازی کنم..به خاطر گرافیکشه... اونهم تو مرحله 9 ...مناظر پاییزیش..همین..
پ ن 1 : من کل تایمی که تموم شد رو خود بازی زد برام 2 ساعت و 2 -3 دقیقه ( خیلی کمه..با توجه به نداشتن open world)
پ ن 2 : اون قضیه جهت های کنترل بازی رو ... خیلی تصادفی پیدا کردم...
برای حل این مشکل... وقتی در حالت انتخاب دکمه هستید...باید با سرعت نوووووووور... کلید های بالا و یا پایین رو بزنید....البته در چندین نوبت
اما این بدترین NFS ای بود که من تاحالا بازی کرده بودم.....
من به شدت طرفدار سری NFS بودم... حتی بدترینشون... که بعضی ها میگن شیفت بوده ( ولی من قبول ندارم).... خیلی سر تر از RUN بودن
هیچ هیجانی نداره...غیر از یک مرحله اش که باید از بین بهمن های سقوط کرده رد کنی...همین
کنترل فوق العاده بد.... برگشت های روی اعصاب شدید.. که تا یه ذره میرفتی توی خاکی سریع بر میگردونتت !!!!
عدم انتخاب خودرو مورد علاقه ( نگید میشه... چون یه ماشین انتخاب کنی تا خودرو بعدی باید یه سال صبر کنی..اون هم نه از بین همه ماشینها)
و...............
اصلا خوشم نیومد.... ولی فقط اگر بازی کنم..به خاطر گرافیکشه... اونهم تو مرحله 9 ...مناظر پاییزیش..همین..
آقا چی فقط مرحله ی سقوط بهمن هیجان داشت یعنی بقیه ی مرحله ها به خصوص اونجاهایی که از ماشین پیاده می شد هیجان نداشت !!!! به نظر من بهترین سری نبود اما از بین اینایی که تازگیا اومده بود بهترین بود هم از نظر داستا هم از نظر گرافیک.
هیجان بازی خیلی بالا بود به خصوص مراحل آخر من که خیلی حال کردم با این nfs run حال کردم به همگی توصیه می کنم یک بار این را امتحان کنند.
Iceboy_LOVE
19-11-2011, 00:00
میگم این بازی های جدید چطور هی دی وی دی ها زیاد میشن؟
بتل 3 .. کال اف ... ان اف اس ... قضیش چیه ؟
ورشکست نشیــم.. قبلا یادم میاد دو تا دی وی دی بود
تقصیر این RAGE هستا ... !! دی
حالا خوبه ما دی ودی دونه ای 700 باهامون حساب میکنن بازم بهتر از بقیه جاها ست با کیفیت و اتوران اختصاصی و فیلم اموزشی کرک .. حالشو ببریم
میگم این بازی های جدید چطور هی دی وی دی ها زیاد میشن؟
بتل 3 .. کال اف ... ان اف اس ... قضیش چیه ؟
ورشکست نشیــم.. قبلا یادم میاد دو تا دی وی دی بود
تقصیر این RAGE هستا ... !! دی
حالا خوبه ما دی ودی دونه ای 700 باهامون حساب میکنن بازم بهتر از بقیه جاها ست با کیفیت و اتوران اختصاصی و فیلم اموزشی کرک .. حالشو ببریم
عزیز شما که 700 میخری این همه ناراحتی از این موضوع توی کرج DVD 1500 میفروشن دو برابر قیمتی که شما میخری
سر هر کدوم از این بازی ها حداقل بچه ها 5000 تومان پیاده شدن حداقل
برو خدارو شکر کن با این قیمت بازی میخری جای ما بودی که دیگه فکر کنم اصلا بازی نمیکردی:31:
CRIS Joon CR7
19-11-2011, 00:25
من یه آدمیم عاشق ماشین و بازیهای ماشینی
اینم که میگم میدونم این دوبازی سبک هاشون فرق میکنه
ولی من خیلی خیلی خیلی بیشتر از فورزا 4 خوشم اومده
این هم بد نبود ولی اصلا حال نداد
ازون اول هی گفتم الان تموم میشه
یه جوری بود با اینکه حال نداد ولی واس تمومش میکردم
در کل نمره ی من به این بازی با اغماض میشه 5 از ده
واسه فورزا هم 9.8 از 10
سلطان بازیهای ریسنگ Forzs motor sport 4:11:
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
عزیز شما که 700 میخری این همه ناراحتی از این موضوع توی کرج DVD 1500 میفروشن دو برابر قیمتی که شما میخری
برو خدارو شکر کن با این قیمت بازی میخری جای ما بودی که دیگه فکر کنم اصلا بازی نمیکردی:31:
اینجا شهرمون روی دوتا دی وی دی ناین (dvd 9) میزنه دونه ای 1400:27:
اینجا شهرمون روی دوتا دی وی دی ناین (dvd 9) میزنه دونه ای 1400:27:
خب اینجا DVD9 دونه ای 3000 تومان هست:31:
manreza71
19-11-2011, 01:25
نظر شما محترم هست، من الان بازی رو دانلودش کردم (نسخه 8 گیگ که بعد اکسترکت شد 15 گیگ) و نظرات خودمو تو ادامه همین مطلب میگم
به نظر من run جز بهترینهای این نسخه هست ، علارقم اینکه من با تنظیمات Medium گرافیک، بازی میکنم ولی خیلی به دلم نشسته، البته یه مشکلی هم دارم اونم اینکه با نور خورشید مشکل داری بازی( نمیدونم برا من اینجوریه یا برا همه ، یعنی تا نور خورشید رو میبینم صفحه یکم قاط میزنه)
کنترل فوق العاده بد....
کنترل ماشین ها چند نوع هست، نرمال، اسان، سخت و چلنجینگ که هر کدومشون متفاوت هست من اول با هندلینگ خیلی سخت شرو کردم بعدش easy بعدش چلنجینگ و هنوز تا این دقیقه که این پست رو میدم نرمال و نرفتم
در کل کنترل ماشینها هم خیلی خوبه
برگشت های روی اعصاب شدید.. که تا یه ذره میرفتی توی خاکی سریع بر میگردونتت !!!!
من با این قسمتش هم حال کردم، چون راننده باید تو جاده باشه نه به در ودیوار بخوره ، تو همین مراحل اولیش 1 بار از جاده انحراف پیدا کردم رفتم تو آب و ... یه بار هم زدم به کوه ... تو هر دو بار منو به عقب بر میگردند و دفعه بعد مثل رانندگی واقعی به در ودوار نمیزدم
همین bodykit هم نعمتیه، چون تو چند سری قبل نبود وو اقعاً جای تیونینگ خالی بود
پ ن 2 : اون قضیه جهت های کنترل بازی رو ... خیلی تصادفی پیدا کردم...
من که مشکلی با این قضیه نداشتم، همون اول از طریق صفحه کلید مجازی ویندوز تنظیمات بازی رو رو فلش های جهت نما تنظیم کردم و تنظیماتش هم به هیچ وجه قاطی نشد !!!
برای حل این مشکل... وقتی در حالت انتخاب دکمه هستید...باید با سرعت نوووووووور... کلید های بالا و یا پایین رو بزنید....البته در چندین نوبت
!!!!!!!!!!
hesam_g59
19-11-2011, 04:59
نظر شما محترم هست، من الان بازی رو دانلودش کردم (نسخه 8 گیگ که بعد اکسترکت شد 15 گیگ) و نظرات خودمو تو ادامه همین مطلب میگم
به نظر من run جز بهترینهای این نسخه هست ، علارقم اینکه من با تنظیمات Medium گرافیک، بازی میکنم ولی خیلی به دلم نشسته، البته یه مشکلی هم دارم اونم اینکه با نور خورشید مشکل داری بازی( نمیدونم برا من اینجوریه یا برا همه ، یعنی تا نور خورشید رو میبینم صفحه یکم قاط میزنه)
کنترل ماشین ها چند نوع هست، نرمال، اسان، سخت و چلنجینگ که هر کدومشون متفاوت هست من اول با هندلینگ خیلی سخت شرو کردم بعدش easy بعدش چلنجینگ و هنوز تا این دقیقه که این پست رو میدم نرمال و نرفتم
در کل کنترل ماشینها هم خیلی خوبه
من با این قسمتش هم حال کردم، چون راننده باید تو جاده باشه نه به در ودیوار بخوره ، تو همین مراحل اولیش 1 بار از جاده انحراف پیدا کردم رفتم تو آب و ... یه بار هم زدم به کوه ... تو هر دو بار منو به عقب بر میگردند و دفعه بعد مثل رانندگی واقعی به در ودوار نمیزدم
همین bodykit هم نعمتیه، چون تو چند سری قبل نبود وو اقعاً جای تیونینگ خالی بود
من که مشکلی با این قضیه نداشتم، همون اول از طریق صفحه کلید مجازی ویندوز تنظیمات بازی رو رو فلش های جهت نما تنظیم کردم و تنظیماتش هم به هیچ وجه قاطی نشد !!!
!!!!!!!!!!
مرسی از جوابهات.. ولی ایشالا بری تا آخراش... اونوقت این رو اعصاب رفتنه رو میفهمی.... منم اوایلش حال میکردم
البته ... یه نکته ای رو بگم.... من چون به شدت ریسینگ باز هستم و اکثرا بازی هایی که شبیه سازی بهتری رو از یه خودرو به نمایش میزارن رو بازی میکنم ... واسه همین Run اصلا به چشمم نمیاد
عرض کردم.. از لحاظ گرافیک.. واقعا تکه.... مخصوصا قسمت جنگلهای پائیزیش
ولی از نظر هندلینگ... فقط بدرد با سرعت 250 تا رد کردن یه پیچ میخوره ... و این یعنی کارتونی بودن قضیه
اگر هندلینگ شبیه بازی هایی مثل DIRT3 یا F1 2011 و یا حتی حتی حتی Driver هم بود ..مطمئنا یکی از بهترین ها بود
هر چند هنوز هم من با open world نبودنش مشکل دارم.... و مخصوصا اینکه بعد از تمام کردن همه مراحل..کلا بازی هم تموم شده است..مگر challenge ها رو که همون مراحلی که رفتید قبلا هست رو بخواید بازی کنید
مرسی:10:
Iceboy_LOVE
19-11-2011, 08:36
آره راست میگیا :10::46:
Black Prince
19-11-2011, 10:54
یکی دیگر از نکات منفی بازی، این بید که از حریف ۱ ساعت جلو هستی، یهو تو ۲ ثانیه میرسه بهت! مثل پلیس ها!
دوم اینکه ماشین خیلی سنگین به نظر میرسه! سوم تیونینگ مزخرف بازی هست، اسمش رو نمیشه تیونینگ گذاشت اصلا!
نکات مصبت هم فقط و فقط جاده ها هستند! بسیار زیبا و پر هیجان! مخصوصأ اتوبان ها که شلوغ هستند! خیلی حال میده!
در کل بازی خنک و لوسی هست.:13:
golmohammadi
19-11-2011, 13:26
سلام
یک نکته لازمه بگم
اگه گرافیکتون بازی را درست حسابی نکشه ممکنه همش تصادف کنید
اینو باور کردنش براتون شاید سخت باشه
ولی من عملا در هات پر سویت تجربه کردم
amirpers
19-11-2011, 13:35
من که پشیمون شدم و دارم بازی رو دانلود می کنم. حدود 2 گیگ مونده.
ضمنا من از یه فروشگاه اینترنتی معمولا خرید می کنم که DVD9 رو 1000 میده و معمولا رو دی وی دی چاپ هم می کنه لیبل بازی رو.
بازی بسیار زیبا مضخرف کار شده...فقط گرافیکش خوبه...بقیه ی چیزاش رو هواس...تنوع ماشین ها کمه...خداحافط nfs
بازی بسیار زیبا مضخرف کار شده...فقط گرافیکش خوبه...بقیه ی چیزاش رو هواس...تنوع ماشین ها کمه...خداحافط nfs
رو همون سری های شبه سازی مثل Shift 1,2 بهتر کار میکنن تا این سبک که اگه اونم نسازن یکی دیگه میسازه ، کلا جمعش کنن بهتره .
همون خاطره خوب MW و Carbon رو هم ازبین میبرن با این شاهکارهاشون .
Iceboy_LOVE
19-11-2011, 14:34
بالاخره ما نفهمیدیم هندلینگ ماشین ها مثل Hp سری قبیش بود یا مثل درایور مضحک و خنده دار ؟
و اینکه یه سری میگن پدل گاز و ترمز رو Up arroew و Down کیبورد اوکی میشه .. یه سری میگن نه . نمیشه تغییر داد
چی شد نتیجه گیری بابا بحث مهمه
ehsan-inventor
19-11-2011, 14:36
آیا من می تونم با CPU intel core 2 Duo E4600 2.4 Ghz , ram 2Gb و گرافیک هم Geforce 8600 اجراش کنم؟! ,
آیا من می تونم با CPU intel core 2 Duo E4600 2.4 Ghz , ram 2Gb و گرافیک هم Geforce 8600 اجراش کنم؟! ,
به راحتی...ولی نه روی ultra و full hd....کمی با تنظیمات پایین تر
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
رو همون سری های شبه سازی مثل Shift 1,2 بهتر کار میکنن تا این سبک که اگه اونم نسازن یکی دیگه میسازه ، کلا جمعش کنن بهتره .
همون خاطره خوب MW و Carbon رو هم ازبین میبرن با این شاهکارهاشون .
پس تا زمانی که به شاهکار های mw و ug بر نگرده باید گفت.....خداحافظ nfs
manreza71
19-11-2011, 16:18
به نظرم یکی از بهترین ورژنهای nfs همین run هست
گیم پلیش تو مایه های mw هست، گرافیکش هم عالیه ، جاده ها هم خیلی خوبن
تیونیگ هم بعد از مدتها دوباره برگشته
ایرادی که داره اینه که کوتاه هست .... من ایراد دیگه ای نمیتونم ازش بگیرم
سلام
تو بازی میشه ول چرخید؟تا الان که همش مسابقه بوده:41:
Altairezio
19-11-2011, 23:20
سلام
آقا این راست میگه یکی دنبال یه پچ باشه تا بتونیم حداقل open world بازی کنیم!:13::13::10::41::37:
CRIS Joon CR7
19-11-2011, 23:37
اگه منظورت Open world هست باید عرض کنم :31:NO
سلام
manreza71
20-11-2011, 01:23
بازی خوبی هست اما یک از ایراداتش که من اول موافقش نبودم والان موافق هستم
برگشت هایی هست که میری به خاکی یا میزنی به کوه و.... خیلی زود دوباره به عقب برمیگرده
قسمت run هم کوتاه بود ولی هنوز chalengha رو نرفتم
اینم چند تا اسکرین شات البته گرافیک من ultra رو رو 1080*1920 نمیکشید
Open World هم نداره ؟ :18: چه وضعشه . تو تریلرهاش نشون میداد طرف داره از دست پلیس تو شهر فرار میکنه بعد Open World نداره ؟
اومدن یه چیزی بشه تو مایه های MW و HP گند زدن بهش . وقتی EA رو جو میگیره همین میشه دیگه .
یه دفعگی اومد ابرفوتبالش رو رو کرد همه گفتن :18:
بعد فهمیدن که قابلیت لن نداره و Origin هم کلی مشکل داره ملت گفتن :47: ولی باز خوب بود
از اون طرف تریلر BF3 با اون گرافیک واسه پی سی اومد و همه گفتن :26:
بعد که واسه پی سی سیستم مورد نیازش معلوم شد همه گفتن :45:
از طرف دیگه امید همه NFS باز ها به این NFS بود و اولش اینجوری بودن :42:
بعدش که دیدن بازیش اینجوریه اینجوری شدن :34:
shahin_mp3
20-11-2011, 01:31
6 تا 7 ساعت
خیلی کمه خیلی مسخره کردن خودشون رو با این بازی ساختنشون جدیدا هر چی بازی میسازن تا میای بازی کنی تموم میشه:13: از بس مراحلشون کمه:2:
اين بازي جديدا فقط DVD بازيو زياد مي كنند بعد خود بازي رو كم :21:
اخه حداقل مي گذاشت ادم راحت بچرخه واسه خودش :31: خيلي حال ميده :31:
mehdi30nema
20-11-2011, 09:06
بازی به دست منم رسید .
فقط موندم این EA دیگه میخاد چه بلایی به سر نید فور اسپید بیاره .
همه جور نید فور اسپید دیده بودیم به جز این مدلی که هم داستان داشته باشه هم اینکه کلا به همه چی شبیه باشه به جز نید فور اسپید واقعی . ولی با این تفاسیر بازی خیلی هم بد نبوده و هیجان خاصی داره .
تا قبل از undercover حتی همون prostreet هم واسه خودش خیلی عالی بود ( drag - drift عالی کار شده بود )
اما بعد ...
خلاصه باید بگم که باید هممون از همین الان دور nfs ای که یه روزی ازش لذت می بردیم و باهاش خاطره های خوبی داشتیم رو به کلی خط بکشیم :41:
hoomi_gta
20-11-2011, 15:14
آقا چی فقط مرحله ی سقوط بهمن هیجان داشت یعنی بقیه ی مرحله ها به خصوص اونجاهایی که از ماشین پیاده می شد هیجان نداشت !!!! به نظر من بهترین سری نبود اما از بین اینایی که تازگیا اومده بود بهترین بود هم از نظر داستا هم از نظر گرافیک.
هیجان بازی خیلی بالا بود به خصوص مراحل آخر من که خیلی حال کردم با این nfs run حال کردم به همگی توصیه می کنم یک بار این را امتحان کنند.
جلل خالق!! :18: nfs و از ماشین پیاده شدن؟؟؟ جدی میشه تو این سری از ماشین پیاده شد؟؟
در کل ارزش بازی داره؟؟ من آخرین سری که زدم hot pursuit 2 بود که محشر بود.
manreza71
20-11-2011, 16:27
جلل خالق!! :18: nfs و از ماشین پیاده شدن؟؟؟ جدی میشه تو این سری از ماشین پیاده شد؟؟
در کل ارزش بازی داره؟؟ من آخرین سری که زدم hot pursuit 2 بود که محشر بود.
من نمیدونم این چه جوی هست که علیه nfs تو این فروم راه افتاده
یه عده از قضا ایکس باکس بازی میکنن وبازی مورد علاقشون forza هست از همین رو اومدن nfs رو کوبیدن ...
یه عده هم علاقثه مندان به dirt و shift هستن که میگن بازی تخیلی شده و با 200 تا سر پیچ دور میزنی !
جالبه همینا میگن چرا وقتی ماشین به در ودیوار میزنه و میره تو علف ها بازی به عقب بر میگرده !! از یه ور میگن بازی باید طبیعی باشه از این ور به این قسمت بازی که طبیعت ماشین سواری هست ایراد میگرن، تو همون رانندگی واقعی بزن به درودیوا ر یا بپیچ تو علف ماشین چند تا منلق میخوره
معلوم نیست این nfs بدبخت باید با کدوم ساز برقصه ، همین الان برید تاپیک شیفت رو ببنید تا متوجه بشید
هر مدلی بدذه بیرون 400 تا ایراد ازش میگرن
سال بعد که ورژن جدید میاد میگن اه اه اون بهتر بود ، او نواقعیت بود، اون ... بود
شرط میبندم، شرط مکیبندم اگه mw مال 2005 نبود والان بیرونش میدادن همینا بشذت mw رو هم میکوبیدن !!
نه دادا اینجورا نیست ، مثل gti و driver و... نیست که از ماشین پیاده شی، سرجم 2 دقیقه هم نمیشه تو کل جریان بازی که از ماشین خارج شی، اونم برای طی کردن روال داستان که قبلناً فیلمش رو اتوماتیک میزاشتن الان اومدن خوبی کنن و چهار تا دکمه space و اینتر و... رو به کابر سپردن تا بیشتر لذت ببرن
این بازی به جرات میشه گفت از بهترین های nfs هست ، تنوع هدایت ماشین (هندلینگ) که با ارائه 4 مدل دست کاربر رو باز گذاشته برخلاف تمامی ورژنهای قبل که این مزیت رو نداشتن
2-بازگشت تیونیگ البته فقط بدنه و ظاهر ماشین
3- گرافیک خوب البته برای کارت گرافیکی که بازی رو بکشه و........
اما ایرادات
1-کوتاه بودن قسمت run ( قسمت چلنجینگش طولانی هست)
2- گرافیکی که برای کارتهای گرافیک پر قدرت طراحی شده و کارتهای رینج متوسط این بازی رو خوب ساپورت نمیکنن
3-داستانش هم ضعیف هست
4 تا dvd برا این بازی کوتاه زیاد نیست؟
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
من نمیدونم این چه جوی هست که علیه nfs تو این فروم راه افتاده
یه عده از قضا ایکس باکس بازی میکنن وبازی مورد علاقشون forza هست از همین رو اومدن nfs رو کوبیدن ...
یه عده هم علاقثه مندان به dirt و shift هستن که میگن بازی تخیلی شده و با 200 تا سر پیچ دور میزنی !
جالبه همینا میگن چرا وقتی ماشین به در ودیوار میزنه و میره تو علف ها بازی به عقب بر میگرده !! از یه ور میگن بازی باید طبیعی باشه از این ور به این قسمت بازی که طبیعت ماشین سواری هست ایراد میگرن، تو همون رانندگی واقعی بزن به درودیوا ر یا بپیچ تو علف ماشین چند تا منلق میخوره
معلوم نیست این nfs بدبخت باید با کدوم ساز برقصه ، همین الان برید تاپیک شیفت رو ببنید تا متوجه بشید
هر مدلی بدذه بیرون 400 تا ایراد ازش میگرن
سال بعد که ورژن جدید میاد میگن اه اه اون بهتر بود ، او نواقعیت بود، اون ... بود
شرط میبندم، شرط مکیبندم اگه mw مال 2005 نبود والان بیرونش میدادن همینا بشذت mw رو هم میکوبیدن !!
نه دادا اینجورا نیست ، مثل gti و driver و... نیست که از ماشین پیاده شی، سرجم 2 دقیقه هم نمیشه تو کل جریان بازی که از ماشین خارج شی، اونم برای طی کردن روال داستان که قبلناً فیلمش رو اتوماتیک میزاشتن الان اومدن خوبی کنن و چهار تا دکمه space و اینتر و... رو به کابر سپردن تا بیشتر لذت ببرن
این بازی به جرات میشه گفت از بهترین های nfs هست ، تنوع هدایت ماشین (هندلینگ) که با ارائه 4 مدل دست کاربر رو باز گذاشته برخلاف تمامی ورژنهای قبل که این مزیت رو نداشتن
3- گرافیک خوب البته برای کارت گرافیکی که بازی رو بکشه و........
اما ایرادات
1-کوتاه بودن قسمت run ( قسمت چلنجینگش طولانی هست)
2- گرافیکی که برای کارتهای گرافیک پر قدرت طراحی شده و کارتهای رینج متوسط این بازی رو خوب ساپورت نمیکنن
3-داستانش هم ضعیف هست
والا من کلا اصلا اهل ریسینگ نیستم ولی این نظر شما من رو متعجب کرد :18:
اگه حرف کاربران رو قبول نداری حرف سایت های ign و gamespot رو که قبول داری ؟
به بازی 6 و 6.5 دادن بنظر تو این برای این نسخه ی پرطرفدار کافی هست که این عنوان رو بهترین میدونی ؟
و درباره ی mw ببین هر بازی ای یک وقتی داره الان به شما بگن ac 1 رو بازی کن فکر نکنم بازی کنی چون 3 شماره ی بعدش رو بازی کردی دیگه عمرا بهت بچسبه!!!!
تو mw هم همین هست اگه الان بازی کنی 100% بازی میشه برات زباله!!!
ولی درکل هرکس نظری داره :11:
خوب قبلا هم که میشد تیونینگ کرد تازه الان کمتر شده !!!
manreza71
20-11-2011, 21:00
اگه حرف کاربران رو قبول نداری حرف سایت های ign و gamespot رو که قبول داری ؟
به بازی 6 و 6.5 دادن بنظر تو این برای این نسخه ی پرطرفدار کافی هست که این عنوان رو بهترین میدونی ؟
ولی درکل هرکس نظری داره :11:
نمرات کلی داده شده
قسمت run که فوقالعاده کوتاه بود
داستان بازی هم ضعیف بود
همین میشه نمره بازی کم میشه
و درباره ی mw ببین هر بازی ای یک وقتی داره الان به شما بگن ac 1 رو بازی کن فکر نکنم بازی کنی چون 3 شماره ی بعدش رو بازی کردی دیگه عمرا بهت بچسبه!!!!
تو mw هم همین هست اگه الان بازی کنی 100% بازی میشه برات زباله!!!
نمیدونم شما تو تایپیک های ریسینگ ماشین چقدر اومدی ، اما تا بازی جدید میاد Mw رو چماق میکنن ومیکوبن تو سر اون بازی ، این بازی هم ترکیبی از mw و hp هست وگیم پلیش بیشتر شبیه mw هست، اما دوستانی که همیشه از mw تعریف میکنن میگن گیم پلی این بازی مزخرفه چون با 200 تا پیچ رو میبری ، اما همون ماست وانتد که اونا همیشه چماقش میکنن هم دقیقاً اینجوری بود
اینجاست که میگن مرغ همسایه غازه
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
خوب قبلا هم که میشد تیونینگ کرد تازه الان کمتر شده !!!
کدوم قبلاً؟؟ همین نسخه اخری hp که هیچ تیونینگی نداشت
نمرات کلی داده شده
قسمت run که فوقالعاده کوتاه بود
داستان بازی هم ضعیف بود
همین میشه نمره بازی کم میشه
اگه بخوای این جوری حساب کنی پس bt3 هم باید 6 میگرفت چون داستان ضعیف بود و بازی خیلی کوتاه بود ولی bt 3 نمره 8.5 و 9 رو گرفت
نمیدونم شما تو تایپیک های ریسینگ ماشین چقدر اومدی ، اما تا بازی جدید میاد Mw رو چماق میکنن ومیکوبن تو سر اون بازی ، این بازی هم ترکیبی از mw و hp هست وگیم پلیش بیشتر شبیه mw هست، اما دوستانی که همیشه از mw تعریف میکنن میگن گیم پلی این بازی مزخرفه چون با 200 تا پیچ رو میبری ، اما همون ماست وانتد که اونا همیشه چماقش میکنن هم دقیقاً اینجوری بود
اینجاست که میگن مرغ همسایه غازه
خب میدونی چرا ؟!
چون اون موقع mw خیلی حال میداد ولی الان run اصلا بحشون اون حالی رو نمیده که تو mw میداد
marmolak kocholo
20-11-2011, 22:22
منم بازی رو گرفتم، بازی هیجان و جو خوبی داره به نظرم ولی گیم پلیش خیلی رو مخه ! اصلا مثل نید فور اسپید های قبلی نیست!
از یه طرف گرافیک بازی خیلی خوبه! آهنگ هایی هم که پخش میشه قشنگه D: ! جو به همراه هیجان میده D:
حالا باید یکم بیشتر برم ببینم چی میشه...
manreza71
20-11-2011, 22:50
اگه بخوای این جوری حساب کنی پس bt3 هم باید 6 میگرفت چون داستان ضعیف بود و بازی خیلی کوتاه بود ولی bt 3 نمره 8.5 و 9 رو گرفت
لابد همه نمراتش 10 بود bt3 (گیم پلی ، گرافیک، و...)و داستانش رو 5 یا 6 دادن که نمرش 9 درومده !!!
بتلفیلد داستانش به مراتب قوی تر از run هست و نمرات هم اینو تایید میکنن ، بدترین نمره run به داستان داده شده که نمرات 5 و 6 ور توسایتهای مختلف گرفته
گرافیک run هم بعضی قسمت هاش عالی کار شده وبعضی سرسری
درمورد کوتاه بودن ، بتلفیلد خیلی طولانی تر از run هست چون run قسمتی که تحت عنوان مسابقه run برگزار شد 2 ساعت زمان برد(قسمت اصلی بازی منهای chaleng) نهایتاً یک روز ، لابد میخوای بگی بتلفیلد هم 2 ساعت زمان میخواد !!!!!!!!!!!!
خب میدونی چرا ؟!
چون اون موقع mw خیلی حال میداد ولی الان run اصلا بحشون اون حالی رو نمیده که تو mw میداد نگرفتی چی میگم، میگم یه عده کارشون همینه فقط بلدن بگن افتضاح بود ، ننگ بود و...
من نه وکیل وصی این بازی و بازیهای دیگه هستم نه چیزی، اما وقتی که یه شرکت خارجی زحمت میکشه بازی رو درست میکنه وما با دانلود رایگان یا 2000 تومن بازیش رو میخریم وکپی رایت رو رعایت نمیکنیم طلبکار هم هستیم
این بازی به کنار . مشکل hp چی بود که اونو هم کوبیدن
تایپکش هنوز موجوده
مشکل بازی سال بعد چی میتونه باشه که پیشاپیش کوبیده خواهد شد !!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
Aria1997
20-11-2011, 22:56
آره به خدا .... هرچی بازی میاد این بچه های انجمن میکوبند تو سرش .....
Saints Tow به این باحالی که یه مرد 30 ساله هم بازیش میکنه رو میگن ماله بچه هاست در حالی که کلی صحنه داره
من نمیدونم بعضی ها بی کاراند اینقدر نظر بی خودی میدهند ؟؟؟؟
Black Prince
20-11-2011, 23:20
به نظرم یکی از بهترین ورژنهای nfs همین run هست
گیم پلیش تو مایه های mw هست، گرافیکش هم عالیه ، جاده ها هم خیلی خوبن
تیونیگ هم بعد از مدتها دوباره برگشته
ایرادی که داره اینه که کوتاه هست .... من ایراد دیگه ای نمیتونم ازش بگیرم
از نظر شما رنگ و بادی کیت میشه تیونینگ؟!!
گیم پلی بازی هم اصلا شبیه به MW نیست! اگر از این بازی خوشتون میاد، لطفآ به MW توهین نکنید!:27:
لابد همه نمراتش 10 بود bt3 (گیم پلی ، گرافیک، و...)و داستانش رو 5 یا 6 دادن که نمرش 9 درومده !!!
بتلفیلد داستانش به مراتب قوی تر از run هست و نمرات هم اینو تایید میکنن ، بدترین نمره run به داستان داده شده که نمرات 5 و 6 ور توسایتهای مختلف گرفته
گرافیک run هم بعضی قسمت هاش عالی کار شده وبعضی سرسری
درمورد کوتاه بودن ، بتلفیلد خیلی طولانی تر از run هست چون run قسمتی که تحت عنوان مسابقه run برگزار شد 2 ساعت زمان برد(قسمت اصلی بازی منهای chaleng) نهایتاً یک روز ، لابد میخوای بگی بتلفیلد هم 2 ساعت زمان میخواد !!!!!!!!!!!!
خیر نمیدونم bf 3 رو بازی کردی یا نه ولی باید بگم گیم پلی خسته کننده ای داشت که یکی نکات ضعیف در نقد gamespot مضخرف بودن بخش تکنفره بود
میتونم بگم بیشترین نمره اش برای مولتی و گرافیک بازی بوده!!!
ولی run همه چیزش فکر کنم کلا کم گرفته بجز گرافیک بازی که این ندای یک بازی خوب نیست !!
یک بازی موفق زمانی خوبه که همه چیزش خوب باشه (صداگذاری . گرافیک . گیم پلی و...) گرافیک خالی که بدرد نمیخوره!!!
mw در زمان خودش همه چیز داشت ولی run خیر پس اون بازی در اون زمان بهتر از run بوده پس نمیشه گفت بهترین nfs همین نسخه است.
نگرفتی چی میگم، میگم یه عده کارشون همینه فقط بلدن بگن افتضاح بود ، ننگ بود و...
من نه وکیل وصی این بازی و بازیهای دیگه هستم نه چیزی، اما وقتی که یه شرکت خارجی زحمت میکشه بازی رو درست میکنه وما با دانلود رایگان یا 2000 تومن بازیش رو میخریم وکپی رایت رو رعایت نمیکنیم طلبکار هم هستیم
این بازی به کنار . مشکل hp چی بود که اونو هم کوبیدن
تایپکش هنوز موجوده
مشکل بازی سال بعد چی میتونه باشه که پیشاپیش کوبیده خواهد شد !!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
آره این حرفت رو قبول دارم که بعضی ها بیخودی جوووو میدن و بیشتری هاشون حتی اون بازی رو انجام ندادن!!
CRIS Joon CR7
20-11-2011, 23:40
گفته های همه ی آقایون و خانم ها قبول و محترم
ولی به نظر من اگه بازی صد در صد مانند MostWanted بیاد باز هم ما راضی نمیشیم
اون موقع که ماست وانتد بود به نظر من ذائقه های گیمر ها در حد انتظار ها و خواسته ها تعیین میشد
ولی الان با حرفه ای تر شدن و تغییر ذائقه و به مراتب بالا رفتن انتظارات باعث پدید آمدن چنین موزلات اجتماعی میشود
شاید اگر یک سال بعد از MostWanted
Run عرضه میشد اولین خبر از این بازی با تیتر بهترین دنباله برای بهترین ریسنگ نسل حاضر عنوان میشد
شاید هم بازی خوبی باشه ولی نه برای ما با انتظارات بسیار بالا:11:
matrix_3s
20-11-2011, 23:59
دوستانی که مشکل افت فریم رو رفع کردن یه خبری هم به ما بدن چون من خود بتل رو دوبرابر از این فریم میگرفتم.........
من تازه بازی رو گرفتم
دکمه b که اسپیس هست و x که اینتره و Y که شیفت هست رو یافتم اما A دکمه اش رو نیافتم
ممنون میشم کمکم کنید
تو مرحله لاس وگاس برای فرار از دست پلیس که نوشته دکمه A رو بزنید این دکمه A کدوم دکمه هست
تو کفش موندم
black.assassin
21-11-2011, 00:41
دوستان تو سایت گیم اسپات نمره کمی نگرفته بازی. 7 خوبه به نظر من. البته اینو بگم به خاطر داستانش نمره پایین نگرفته. بلکه دلایلی مثل هیجان کم بازی تو تعقیب و گریز ها و .. و دیر لود کردن یه چیزی از بازی به اسم sap موقع رانندگی با سرعت بالا دلایل نمره کم بوده.
من هنوز بازی رو بازی نکردم ولی
مثلا چرا اصلا EA اومد تیونینگ رو از تو سری NFS برداشت . مگه چش بود . تازه میتونست بهترش هم بکنه .
چرا نیومد بعد از MW که چند سای میگذره یه بازی توی همون سبک بده بیرون . در حالی که پر طرفدارترین سبکش همین بود . پس چرا نداد . کربن که دقیقا بعد از اون اومد و خیلی هم به نظر من جالب نبود .
سری HP مخصوصا اینی که پارسال اومد مگه بد بود . چیزای باحالی داشت که نسل ما با این گرافیک بازی نکرده بودیم .
من Underground 1 و MW و HP رو فقط بازی کردم . بقیه رو دیدم و کمی بازی کردم .
به نظرم نباید اون سبک open world و مسابقات غیر قانونی شبانه یا روزانه توی شهر و تعقیب و گریز پلیس مخصوصا به صورت open world که بیشترین لذت رو داشت از سری NFS حذف بشه . یعنی نماد NFS همین شده . NFS بدون اینا یعنی هیچ .
تو بازی گفته A رو بزنید این دکمه A چه دکمه ایی از کی برد هست
amirpers
21-11-2011, 02:08
من که یه مقدار بازی کردم.
نمی دونم چرا دوستان اینقدر بازی رو می کوبند.
بازی خوبیه و گرافیک خوبی هم داره و منظره های قشنگی توشه. عالی نیست اما بد هم نیست.
shahin_mp3
21-11-2011, 02:38
بازي رو فردا مي گيرم ببينم چيه اين همه راجع بهش بحث مي كنين :21:
smallfrank
21-11-2011, 11:47
مشکلات نصب و اجرا - Need for Speed: The Run
milad dante
21-11-2011, 11:59
بابا تو این بازی چجوری میشه دنده عوض کرد؟؟؟؟؟؟
نیتروژن چطور؟؟؟؟؟
کمک!!!!!!!!!!!!!!!
Davood_titan
21-11-2011, 12:52
نیتروژن چطور؟؟؟؟؟
کمک!!!!!!!!!!!!!!!
نیتروژن با shit سمت چپ :27:
دنده فکر کنم S و x باشه :13:
manreza71
21-11-2011, 13:04
نیتروژن چطور؟؟؟؟؟
کمک!!!!!!!!!!!!!!!
دنده رو بزن رو اتوماتیک
نیتروژن هم شیفت هست که البته من به alt تغییرش دادم
milad dante
21-11-2011, 14:24
دنده رو اتومات ولی دنده عوض نمی کنه.....:41:
black.assassin
21-11-2011, 14:46
من هنوز بازی رو بازی نکردم ولی
مثلا چرا اصلا EA اومد تیونینگ رو از تو سری NFS برداشت . مگه چش بود . تازه میتونست بهترش هم بکنه .
چرا نیومد بعد از MW که چند سای میگذره یه بازی توی همون سبک بده بیرون . در حالی که پر طرفدارترین سبکش همین بود . پس چرا نداد . کربن که دقیقا بعد از اون اومد و خیلی هم به نظر من جالب نبود .
سری HP مخصوصا اینی که پارسال اومد مگه بد بود . چیزای باحالی داشت که نسل ما با این گرافیک بازی نکرده بودیم .
من Underground 1 و MW و HP رو فقط بازی کردم . بقیه رو دیدم و کمی بازی کردم .
به نظرم نباید اون سبک open world و مسابقات غیر قانونی شبانه یا روزانه توی شهر و تعقیب و گریز پلیس مخصوصا به صورت open world که بیشترین لذت رو داشت از سری NFS حذف بشه . یعنی نماد NFS همین شده . NFS بدون اینا یعنی هیچ .
در مورد تیونینگ بیشتر به خاطر این از بازی برداشته شده که باعث میشد خرجای اضافی بمونه رو دست EA . چون باید لوگوی شرکت موتور سازی فلان و با لوگوی هزار تا کوفت دیگرو می خرید و بیشتر از هزینه ، دنگ و فنگ و کاغذ بازیاشه به نظر من.
اما تعقیب و گریزایی که روی سری های قبلی بود رو نمی دونم چرا دوباره ندیدیم. مثل موش آزمایشگاهی برخورد می کنه با گیمرهاش. یکی نیست بگه اول نظر بخواه بعد بازی بساز.
yashar_silverboy
21-11-2011, 15:48
آقا این چرا ماشیناش آزاد نمیشه.... فقط همین چند مدل رو داره تو مود Run؟
manreza71
21-11-2011, 16:07
آقا این چرا ماشیناش آزاد نمیشه.... فقط همین چند مدل رو داره تو مود Run؟
با توجه به داستان واینکه هر چی سریعتر باید به نیویورک برسی تو مود run تعدا انتخاب ماشین محدود هست ولی این محدودیت تو قسمت chaleng ها برداشته شده و انتخاب بیشتری رو میتونی انجام بدی ... البته باید مدال طلا یا بهتر از اونو بگیری تا ماشینهای بیشتری برات ازاد شه
ehsan-inventor
21-11-2011, 16:26
به راحتی...ولی نه روی ultra و full hd....کمی با تنظیمات پایین تر
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
پس تا زمانی که به شاهکار های mw و ug بر نگرده باید گفت.....خداحافظ nfs
ممنون از شما یعنی هیچ مشکلی نخواهم داشت؟ حداقل می تونم با رزولیشن 1650.1050 اجرا کنم ؟
manreza71
21-11-2011, 16:35
فک نکنم بتونی .
H M R 0 0 7
21-11-2011, 17:21
سلام
بازی رو یه روز هستش دارم بازی میکنم
تا الان به 86 رسیدم قسمتRUN رو
تا اینجا از بازی کاملا راضی هستم
دارم روی Ultra بازی می کنم.گرافیک محیطی بازی خیلی عالیه.ولی باید رو گرافیک ماشین ها بیشتر کار میشد.
مسابقات اکثرا نفس گیره
کمی توی بیرون رفتن از جاده زیادی حساسه.یعنی جاهایی هست که از جاده منحرف میشی ولی میتونی برگردی تو جاده که به چک پوینت بر میگردونه!
بهترین مرجلش آخرین مرحله از Stage 5 کوهستان برفیه که کلی باحاش حال کردم.جلوه های ویژه بی نظیری رو برای "بهمن" و ریزش کوها تولید کردن. من که خیلی خیلی با این مرحلش حال کردم .
روش های پلیس های بازی برای متوقف کردنت جدید و جالبه
خیلی رو داستان کار نشده.ولی همین یه زره هم خوب تونستن توی بازی ادغامش کنن.یعنی همینطور که دموی داستان داره نشون داده میشه یهو میبینی تو بازی هستی
در کل با توجه به اسم و هدف این نسخه از NFS که RUN یا فرار هست نمیخواستن روی تیونینگ ماشین ها مانور بدن
همین که ایده بازی جدید و خوبه و مثل نسخه undercover تکراری از Most wanted نیست و یا مثلا Shift 3 یا Hot pursuit 3 یا Underground 3 نیست جای شکرش باقیه!!
اگه می تونستن قسمت Run رو توی اروپا و آسیا هم ادامه میدادن هم این قسمت طولانی تر میشد و هم جالبتر
manreza71
21-11-2011, 18:59
کسی نسخه limit رو داره ؟؟
من این نسخه limit رو دانلود کردم اما chalenge های مربوط به MostWanted و carbon و Undercover رو هنوز ندیدم
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
سلام
بازی رو یه روز هستش دارم بازی میکنم
تا الان به 86 رسیدم قسمتRUN رو
تا اینجا از بازی کاملا راضی هستم
دارم روی Ultra بازی می کنم.گرافیک محیطی بازی خیلی عالیه.ولی باید رو گرافیک ماشین ها بیشتر کار میشد.
مسابقات اکثرا نفس گیره
کمی توی بیرون رفتن از جاده زیادی حساسه.یعنی جاهایی هست که از جاده منحرف میشی ولی میتونی برگردی تو جاده که به چک پوینت بر میگردونه!
بهترین مرجلش آخرین مرحله از Stage 5 کوهستان برفیه که کلی باحاش حال کردم.جلوه های ویژه بی نظیری رو برای "بهمن" و ریزش کوها تولید کردن. من که خیلی خیلی با این مرحلش حال کردم .
روش های پلیس های بازی برای متوقف کردنت جدید و جالبه
خیلی رو داستان کار نشده.ولی همین یه زره هم خوب تونستن توی بازی ادغامش کنن.یعنی همینطور که دموی داستان داره نشون داده میشه یهو میبینی تو بازی هستی
در کل با توجه به اسم و هدف این نسخه از NFS که RUN یا فرار هست نمیخواستن روی تیونینگ ماشین ها مانور بدن
همین که ایده بازی جدید و خوبه و مثل نسخه undercover تکراری از Most wanted نیست و یا مثلا Shift 3 یا Hot pursuit 3 یا Underground 3 نیست جای شکرش باقیه!!
اگه می تونستن قسمت Run رو توی اروپا و آسیا هم ادامه میدادن هم این قسمت طولانی تر میشد و هم جالبتر
شما کارت گرافیکتون چی هست؟
تو چه رزولیشنی بازی میکنی ؟
افت فریم داری یا نه ؟؟
تفسیر از بازی هم خیلی خوب بود ، البته قسمت chalenge ها هم خیلی عالی هست و البته نفس گیر ، بخصوص وقتی Pagani رو داشته باشی و تو اون محیط بهاری 350 تا بزنی و با این سرعت بین ماشین ها ت وشهر لایی بکشی :8:
saeed774
21-11-2011, 19:44
به نظرمن یکی از ضعبف ترین کارای ارائه شده از سری NFS هست . نه گرافیک درست و حسابی داره نه موضوع بازی خوبه . البته گرافیکش بد نیست ولی اصلا حال نمیده . سری قبل از این بعنی Hot pursuit کجا و این کجا ؟؟؟؟ دو مرحله که میخوای بازی کنی حوصله آدم سر میره
H M R 0 0 7
21-11-2011, 19:47
کسی نسخه limit رو داره ؟؟
من این نسخه limit رو دانلود کردم اما chalenge های مربوط به MostWanted و carbon و Undercover رو هنوز ندیدم
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
شما کارت گرافیکتون چی هست؟
تو چه رزولیشنی بازی میکنی ؟
افت فریم داری یا نه ؟؟
تفسیر از بازی هم خیلی خوب بود ، البته قسمت chalenge ها هم خیلی عالی هست و البته نفس گیر ، بخصوص وقتی Pagani رو داشته باشی و تو اون محیط بهاری 350 تا بزنی و با این سرعت بین ماشین ها ت وشهر لایی بکشی :8:
من GT450 دارم روی 1900x1200 بازی میکنم
افت فریم نه. ولی گاهی توی مکالمه های شخصیت ها نیم ثانیه ای تصویر از صدا عقب می مونه.
نسخه 17 گیگی Reloaded
هنوز سمت Challange ها نرفتم.ولی حتما بعد از Run میرم
manreza71
21-11-2011, 19:55
من با قسمت challenge مشکل دارم ، وقنتی میرم تو یه chalenge ومیخوام برگردم نمیشه یعنی Esc کار نمیکنه و یه پیغام orgin بالا میاره کسی این مشکل رو داره ؟؟
CRIS Joon CR7
21-11-2011, 19:56
به نظرمن یکی از ضعبف ترین کارای ارائه شده از سری NFS هست . نه گرافیک درست و حسابی داره نه موضوع بازی خوبه . البته گرافیکش بد نیست ولی اصلا حال نمیده . سری قبل از این بعنی Hot pursuit کجا و این کجا ؟؟؟؟ دو مرحله که میخوای بازی کنی حوصله آدم سر میره
اتفاقا شاید تنها چیزی که میشه ازش تعریف کرد گرافیکش هست:27:
Amirrezaajalli
21-11-2011, 21:30
من با قسمت challenge مشکل دارم ، وقنتی میرم تو یه chalenge ومیخوام برگردم نمیشه یعنی Esc کار نمیکنه و یه پیغام orgin بالا میاره کسی این مشکل رو داره ؟؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم!
تو حالت Challenge کلید Esc جای F1 عمل میکنه و میخواد کانکت بشه! باید از بازی در بیای و دوباره واردش شی!
یکی از مراحل چالنج رو انتخاب کن برو تو بازی بعد استارت بزن و خارج شو
میاد منوی اصلی بازی :40:
تمام چالنج ها رو تمام کردم اما همه ماشینها باز نشده
کسی کد تقلب داره که ماشینها باز شن
manreza71
21-11-2011, 23:21
یکی از مراحل چالنج رو انتخاب کن برو تو بازی بعد استارت بزن و خارج شو
میاد منوی اصلی بازی :40:
تا الان همین کارو کردم ولی من میگم برگردی عقب همون لحظه
تمام چالنج ها رو تمام کردم اما همه ماشینها باز نشده
کسی کد تقلب داره که ماشینها باز شن
باید مدال طلا یا پلانتونیوم بگیری
بعضی هاشون منوشته مولتی باید بزنی تا ازا دشه !!
manreza71
22-11-2011, 02:18
کسی تونسته بالاتر از 30 فریم بازی رو انجام بده ..البته رو ultra ؟؟
majid322
22-11-2011, 10:30
کسی تونسته بالاتر از 30 فریم بازی رو انجام بده ..البته رو ultra ؟؟
عزیزم بازی روی 30 فریم لاکه و بیشتر از 30 فریم نمیشه گرفت :46:
matrix_3s
22-11-2011, 11:45
دوستان شما کدوم نسخه رو دارید آخه من شنیدم نسخه Limited Edition این مشکلو داره...........!!!!!!!!!!!!!!!!!البته مال خودم هم همینه........
omidreza_68
22-11-2011, 13:38
سلام.
آقا من ابن بازی رو خریدم ولی زبونش چینی یا یه چیزی تو این مایه هاست.
کلا اینطوریه یعنی باید پچی چیزی بگیرم براش یا اینکه از تو تنظیماتش میشه درستش کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
ali_n2011
22-11-2011, 15:12
عزیزم بازی روی 30 فریم لاکه و بیشتر از 30 فریم نمیشه گرفت :46:
سلام
حداقل فریمی که می شه بدون گیر بازی کرد چنده آخه من قبلا رزیدنت اویل 5 رو با لپ تاپم که گرافیک ضعیف 3200hd داره تو تنظیمات متوسط بازی کردم و طبق بنچمارک سایت notebookcheck برای این گرافیک در تنظیمات حداقل می تونستم حداکثر 5 فریم بگیرم در حالی که من با تنظیمات بهتر راحت، بازی کردم. اگه در این مورد توضیح بدین ممنون می شم.
black.assassin
22-11-2011, 15:27
سلام
حداقل فریمی که می شه بدون گیر بازی کرد چنده آخه من قبلا رزیدنت اویل 5 رو با لپ تاپم که گرافیک ضعیف 3200hd داره تو تنظیمات متوسط بازی کردم و طبق بنچمارک سایت notebookcheck برای این گرافیک در تنظیمات حداقل می تونستم حداکثر 5 فریم بگیرم در حالی که من با تنظیمات بهتر راحت، بازی کردم. اگه در این مورد توضیح بدین ممنون می شم.
فریم 30 خوبه . فریم بر ثانیه که به صورت fps نوشته میشه یعنی تعداد دفعاتی که صفحه مانیتور در هر ثانیه تصویرش عوض میشه. فریم تا 25 رو بهش میگن فریم خوب. فریم بالاتر از 30 رو چشم انسان قادر به تشخیصش نیست که فریم بالاتره یا پایینتر. من بین 30 و 25 رو هم تشخیص نمی دم :دی روی 20 هم میشه گفت یه فریم متوسط داری اما اصطلاحا ما میگیم لگ داره و حس می کنی بازی بعضی وقتا گیر میکنه و بعد ادامه میده . پاینتر از اون دیگه بازی حال نمیده.
H M R 0 0 7
22-11-2011, 16:08
فریم 30 خوبه . فریم بر ثانیه که به صورت fps نوشته میشه یعنی تعداد دفعاتی که صفحه مانیتور در هر ثانیه تصویرش عوض میشه. فریم تا 25 رو بهش میگن فریم خوب. فریم بالاتر از 30 رو چشم انسان قادر به تشخیصش نیست که فریم بالاتره یا پایینتر. من بین 30 و 25 رو هم تشخیص نمی دم :دی روی 20 هم میشه گفت یه فریم متوسط داری اما اصطلاحا ما میگیم لگ داره و حس می کنی بازی بعضی وقتا گیر میکنه و بعد ادامه میده . پاینتر از اون دیگه بازی حال نمیده.
اکثر گیم ها تا 60 فریم رو ساپورت میکنن
بحث فریم شد یه چیز بی ربط بگم :دی
قراره برای اولین بار در سینما فیلم آواتار 2و 3 با 60 فریم در ثانیه فیلم برداری و پخش بشه!!
majid322
22-11-2011, 16:12
فریم 30 خوبه . فریم بر ثانیه که به صورت fps نوشته میشه یعنی تعداد دفعاتی که صفحه مانیتور در هر ثانیه تصویرش عوض میشه. فریم تا 25 رو بهش میگن فریم خوب. فریم بالاتر از 30 رو چشم انسان قادر به تشخیصش نیست که فریم بالاتره یا پایینتر. من بین 30 و 25 رو هم تشخیص نمی دم روی 20 هم میشه گفت یه فریم متوسط داری اما اصطلاحا ما میگیم لگ داره و حس می کنی بازی بعضی وقتا گیر میکنه و بعد ادامه میده . پاینتر از اون دیگه بازی حال نمیده.
فریم 30 با فریم 30 به بالا خیلی متفاوته و با چشم قابل مشاهده ست..
ولی من خودم فریم 30 رو بیشتر میپسندم بنظرم بازی در این فریم زیبا تره...:46:
amirpers
22-11-2011, 17:41
دوستان کجای بازی میشه ماشین رو عوض کرد یا اینکه نیتروژن و ... خرید ؟
CRIS Joon CR7
22-11-2011, 17:59
یعنی چی چشم قادر به تشخیص نیس مگه کوریم:31:
من خودم فورزا رو رو 60 ثابت و کرایسیس 2 رو رو پی سی 65 گرفتم یعنی من اینارو نمیبینم:13::31:
manreza71
22-11-2011, 18:58
یعنی چی چشم قادر به تشخیص نیس مگه کوریم:31:
من خودم فورزا رو رو 60 ثابت و کرایسیس 2 رو رو پی سی 65 گرفتم یعنی من اینارو نمیبینم:13::31:
عزیز چشم انسان بیشتر از 30 رو نمبینه
چشم مسلط با عینک مخصوص و... بالای 30فریم رو میبینه ..اونی که شما میبگی عددی هست که fraps میزنه و همه میتونن ببینن !!
majid322
22-11-2011, 19:00
چشم مسلط با عینک مخصوص و... بالای 30فریم رو میبینه ..اونی که شما میبگی عددی هست که fraps میزنه و همه میتونن ببینن !!
عزیزم من کاملا فرقو حس میکنم شاید تو این بازی نه ولی تو بازیهای دیگه کاملا مشخصه..
راستی برای بحث در مورد فریم و اینا این تاپیک هست :11:
roteal2007
22-11-2011, 19:19
امروز این بازی رو خریدم و نصب کردم و بازی کدم تا آخراش پیش رفتم اولین چیزی که خیلی واسم عجیب بود خنک کار کردن لپ تاپ بعد 45 دقیقه بود در حالی که نسخه قبلی حسابی داغ میکرد و 5742G در بالاترین رزولوشن و باقی ملحقات بازی اجراش کرد توی بعضی قسمت ها فریم ریت میومد پایین چیزی که توی نسخه های قبلی پیش میومد (سرعت بالا و عدم کنترل روی وسیله ) توی این نسخه خوشبختانه حذف شده و گرافیک فوقالعادست نسبت به قبل نور خورشید برف و بازتابش همگی عالی هستند....ماشین ها هم که همگی جدید و عالی شدن موستانگ شلبی و .....
صدا گزاری و وحتی کم اوردن ماشین رو توی سر بالایی حس میکنی و این حس منتقل میشه....
من از بازی راضیم.
قربان شما تا نسخه بعدی.
نه عزیز بیشتر از 60 رو تشخیص نمیده !
Pedram_mrn
22-11-2011, 21:26
منم این بازیو چند روزیه خریدم گرافیک خیلی عالی شده قوانین فیزیکی توش حس میشه به جز میزان سرعت مثلا من سرعتم 170 کیلومتر ولی انگار دارم با 50 تا میرم اینش خیلی اذیتم کرد:41:
ولی برخورد ها و صحنه های تصادف خیلی عالی شده
یه چیز دیگه ام که رو مخم میره دستی کشیدنه که خیلی بد شده بد از دستی کشیدن ماشین شتاب نمیگیره و خیلی لیز الکی میخوره
یه مشکل دیگه ام اینه که نمیتونی مثل نسخه های قبل ماشینتو خودت سرهم بندی کنی اونش خیلی حال میداد
ولی درکل بازی خیلی باحالی شده
راجع به فریمم من تو مرحله هایی که شبه و خارج از شهره احساس میکنم فریم بالاتر از 30 میره چون کنترل کردن ماشین سخت میشه و تو منطقه های شهری افت فریم دارم
king 2009
22-11-2011, 22:40
من فقط از گرافیک راضی بودم.
داستان که آبکیییییییییییییییی.:-j
با داستان کنار اومدم ولی اینکه بخوان کمبود داستان رو با شخصیت دادن به راننده ها جبران کنند دیگه خیلی مسخره بود.وقتی یه کلمه هم تویه بازی حرف نمیزنند هیچ نیازی به شخصیت نبود!
هندلینگ ضعیف.با 300 تا راحت میپیچه!
هیجان در بعضی از قسمت ها خیلی کم.البته در بعضی جاها هم خوب بود.مثل قسمت بهمن و تعقیب هلکوپتر.
برخورد ماشین ها خوب نبود.روش کار نکرده بودن.
موزیک بازی افتضاح بود! من چند روز پیش driver رو بازی کردم.اگه اشتباه نکنم خیلی از موزیکهاش یکسان بود. دیگه حالم داره از i'm not like your mother بهم میخوره!!! بعضیش هم خیلی سافت بود.
راک و متال به درد این بازی میخوره.یاد most wanted بخیر.هنوز موزیک i am rock ش رو بخاطر دارم.
بازی فریم درستی هم نمیداد.صدای بازی خیلی از افراد مثل من با تصویر فاصله داشت.
بازی رو تموم کردم. هیچ کدوم از نسخه های بعد از کربن رو تا آخرشون نرفته بودم.اینم خیلی کوتاه بود سریع تموم شد.
hp رو هم خیلی ها پسندیدند ولی من از اون هم خوشم نیومد.چون داستان نداشت!
الان کم کم دارم به این نتیجه میرسم که بازی کردن یه بازی racing غیر قانونی که همه چی تموم باشه دیگه برام تکرار نمیشه.:(
H M R 0 0 7
22-11-2011, 22:55
مرحاه آخر رو هم رفتم
خیلی هیجان داشت این مرحله
خصوصا تو مترو که واقعا جذاب و جدید بود
manreza71
23-11-2011, 02:00
مرحاه آخر رو هم رفتم
خیلی هیجان داشت این مرحله
خصوصا تو مترو که واقعا جذاب و جدید بود
من که تو کف 1920*1080 با ultra موندم
واقعا بازی خیلی خوبی بود البته هنوز chalenge ها رو تموم نکردم ولی جای یه کارت گرافیک که این بازی رو با ultra رو فول اچ دی جواب بده برام خالی بود ..با این حال خیلی دمشون گرم ... من که خیلی لذت بردم بخصوص مناظر پاییز با گرافیک فوقالعادش والته افت فریم من تا 20 فریم در این جور جاها :31:
amirpers
23-11-2011, 02:10
دوستان یه نفر به من بگه کجا می تونیم ماشینمون رو تو بازی عوض کنیم و کجا می تونیم براش یه سری چیزها مثل نیتروژن و لاستیک و رنگ و ... بگیریم ؟
صمنا من با اینکه جزئیات گرافیکی رو گذاشتم رو حالت متوسط اما صدای دیالوگ ها با تصویر جور در نمیاد.
manreza71
23-11-2011, 02:21
دوستان یه نفر به من بگه کجا می تونیم ماشینمون رو تو بازی عوض کنیم
تو پمپ بنزین ها میتونی عوض کنی
و کجا می تونیم براش یه سری چیزها مثل نیتروژن و لاستیک و رنگ و ... بگیریم ؟
با جلو رفتن مراحل خودش نیتروژن و.. رو اتوماتیک میده ، اما امکان bodykit رو که ظاهر ماشین رو اصطلاحاً اسپرت میکنه رو به کاربر سپرده که میتونی موقع تعویض ماشین rctrl (کنترل سمت راست) رو بگری و bodykit مورد نظرت رو روش بندازی
صمنا من با اینکه جزئیات گرافیکی رو گذاشتم رو حالت متوسط اما صدای دیالوگ ها با تصویر جور در نمیاد.
باید اخرین نسخه direct x (دانلود از مایکروسافت یا سایتهای ایرانی )و همچنین اخرین اپدیت کارت گرافیکت رو داشته باشی (میتونی با استفاده از نرم افزار Driver Reviver اخرین اپدیت گرافیکت رو بگری) اگه این کارارو کردی وبازم مشکل داشتی باید کارت گرافیکت ور ارتقا بدی یا تنظمات رو پایین تر بیاری
amiredge
23-11-2011, 10:05
بازيش فوق العادست و از هيچ نظري قابل قياس با نسخه هاي قبلي نيست.
باز نظرات جدید واسه بازی داره میاد . نفهمیدم از اخر ارزش بازی رو داره ؟
king 2009
23-11-2011, 12:03
باز نظرات جدید واسه بازی داره میاد . نفهمیدم از اخر ارزش بازی رو داره ؟
اونا دارن زیاد روی میکنند.
ببین اگه فقط بازی های تاپ رو بازی میکنی بیخیالش شو.
ولی اگه همه جور بازی ای رو میکنی و کیفیتش زیاد برات مهم نیست بگیر بازی کن. قسمت run اش چند ساعت بیشتر طول نمیکشه.
Altairezio
23-11-2011, 13:29
خیلی بازی افتضا حیه!:13:
amir_k2m
23-11-2011, 17:08
manam bazio gereftam gerafesh ba demohash fargh dare too demoha geraficesh behtare az bazi asli makhsusan ranghash.man noskheye 360 ro daram ro tv hd bazi mikonam
تموم کردم خیلی کوتاه بود کاش رو Hard میرفتم(رو Normalتموم کردم)
بازیه متوسطی بود اما چسبید !
ساندترک اصلیش خیلی خوب بود اما بقیه نه !
گرافیکشم عالیه داستانش آبکی،گیم پلیشم بدک نبود ،هیجانش بستگی ب موسیقیش داش ...
طراحیه ماشینا افتض...!
گیم پلی:8
گرافیک:9
صداگزاری:8
داستان:6.5
درکل 8
ارزش بازی کردن داره
manreza71
23-11-2011, 18:03
manam bazio gereftam gerafesh ba demohash fargh dare too demoha geraficesh behtare az bazi asli makhsusan ranghash.man noskheye 360 ro daram ro tv hd bazi mikonam
کیفیت ایکس باکس و سایر کنسولها از کامپیوتر کمتره
تو bf3 هم همینطور بود
این بازی گرافیکش خیلی خوبه البته برایکامپیوتر. برای کنسول نمیدونم خوب باشه یا نه
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
نمرات من
گیم پلی 9.0
داستان 4.0
گرافیک 9.5
صدا 7.0
طراحی ماشینها هم بد نبود فقط mclaren f1 خوب طراحی نشده بود
به نظرم جز یک از بهترین ورژنهای nfs تا حالا هست و جذابیت اینو داره که چند بار ببریش آخر :8:
Altairezio
23-11-2011, 18:08
نمرات من
گیم پلی 9.0
داستان 4.0
گرافیک 9.5
صدا 7.0
طراحی ماشینها هم بد نبود فقط mclaren f1 خوب طراحی نشده بود
به نظرم جز یک از بهترین ورژنهای nfs تا حالا هست
نمرات منم
گیم پلی 5
داستان 8
گرافیک 8
صدا 5
manreza71
24-11-2011, 10:27
این بازی چند lvl داره ؟؟؟
اقا چطور ماشین خودم رو عوض کنم
manreza71
24-11-2011, 13:26
برو به پمپ بنزین ها
Pedram_mrn
24-11-2011, 13:28
تو پمپ بنزین ها... تو بعضی از ریس ها وجود داره
........................
بچه ها توجه کردین چقد داستان بی سرو تهه اولش که داشتن لهش میکردن و افتادن دنبالش من گفتم باید داستان جالبی داشته باشه ولی اونایی که افتاده بودن دنبالش فکر کنم بعدا یادشون رفت و کلا بیخیال شدن:27:
چی میشد یه داستان تو مایه های ماست وانتد میداشت
منم تازه بازی رو نصب کردم و بازی کردم.
به نظر بازی باحالیه.
اولش آدم فک میکنه داره بتل فیلد بازی میکنه :31:
Pedram_mrn
24-11-2011, 20:19
یچه ها من الان لول 10 هستم و نصف بیشتر بازی رو رفتم ولی فقط 11 تا ماشین بیشتر واسم تو پمپ بنزین نیست باید با همین 11 تا تا آخرش برم؟
خیلی حال میده ... بهترین نسخه ی NFS :10:
manreza71
24-11-2011, 21:55
خیلی حال میده ... بهترین نسخه ی NFS :10:
منم خیلی خوشم ازش اومده ... بعد Mw به نظرم بهترین نسخه هست
منو وسوسه کرده که گرافیکم رو ارتقا بدم
Karistias
24-11-2011, 22:03
اقا یکی بگه به ما تو دموی اولش که قطار از جلوت رد میشه چی کار باید بکنی؟
manreza71
24-11-2011, 22:21
دموی قطار تو وسطاش هست
چند تا اسپیس + اینتر و کلید های جهت نما رو میگیری
Karistias
24-11-2011, 23:24
این دکمه ها رو زدم ولی نتیجه نمیده میزنه Too Slow اصلا بعد اینکه این دکمه هارو زدم چه اتفا قی میافته ؟بدونم دکمه هارو بهتر به کار میگیرم
H M R 0 0 7
25-11-2011, 10:27
اقا یکی بگه به ما تو دموی اولش که قطار از جلوت رد میشه چی کار باید بکنی؟
خوب باید سریعتر بری که از قطار رد شی و اون 2 تا ماشین دیگه پشت قطار جا بمونن
ashoop164
25-11-2011, 10:55
باید مرحله های جلوتر بری تا باز شن
صحنه های اکشن وسط بازی خیلی باحاله !
اونجا که از دست پلیسا فرار میکنی.
من از شخصیت اصلی بازی خیلی خوشم اومده جون میده واسه یه بازی اکشن :31:
Altairezio
25-11-2011, 12:49
صحنه های اکشن وسط بازی خیلی باحاله !
اونجا که از دست پلیسا فرار میکنی.
من از شخصیت اصلی بازی خیلی خوشم اومده جون میده واسه یه بازی اکشن :31:
آره دیگه این بازی های سریه NFS رفته رفته دارن میشن gta یه دونه شلیک کم داشت که اینم به این سری اضافه کردن حدس میزنم سری بعدش دیگه توام تفنگ دست بگیری و مثل فیلم سریع و خشن بزن بزن را بندازی تو مسابقه !
آخه بازیاش دارن یواش یواش شور همه چی رو در میارن!:10::10::31::39::38:
manreza71
25-11-2011, 16:05
نمیدونم یه عده که سیستمشون توان اینو نداشته که با این بازی بازی کنن چرا عقده ای شدن و فرط و فرط پشت سر nfs تو هر ورژنش چرت و پرت میگن ؟؟
اینجا تایپیک عقده گشایی از nfs نیست
آره دیگه این بازی های سریه NFS رفته رفته دارن میشن gta یه دونه شلیک کم داشت که اینم به این سری اضافه کردن
عه مگه شلیکم اضافه کردن ؟
نمیدونم یه عده که سیستمشون توان اینو نداشته که با این بازی بازی کنن چرا عقده ای شدن و فرط و فرط پشت سر nfs تو هر ورژنش چرت و پرت میگن ؟؟
اینجا تایپیک عقده گشایی از nfs نیست
شما دقیقا با کی کار داری؟ :31:
Amirrezaajalli
25-11-2011, 16:54
ای بابا!!! هنوز این تاپیک فعالیت داره!!!!
بریم پیشواز نسخه بعدی!:27:
Karistias
25-11-2011, 17:05
خوب باید سریعتر بری که از قطار رد شی و اون 2 تا ماشین دیگه پشت قطار جا بمونن
اقا دستت درد نکنه اونجا رو با زور رد کردم به خاطر اینکه دنده ماشین رو اتو بالا نمیره. اقا یکی بگه راهی نداره این دنده اتوماتیکش بالا بره .
اقا دستت درد نکنه اونجا رو با زور رد کردم به خاطر اینکه دنده ماشین رو اتو بالا نمیره. اقا یکی بگه راهی نداره این دنده اتوماتیکش بالا بره .
اتو که همون اتوماتیکه !
تو تنظیمات بازی برو هستش.
game setting
سلام
بازی بسیار جالبی بود من تمومش کردم تو نسخه های این بازی میشه گفت یکی از نسخه های خوب بود.
کسی لینک بلک باکسش رو داره؟؟
manreza71
25-11-2011, 21:05
واقعاً بدست اوردن مدال plutunium خیلی سخته
مدال طلا ها فقط 2 تاشونو نگرفتم ولی باید همشونو پلوتونیوم کنم تا ماشین های بیشتری ازاد شن و این اذیت میکنه والبته جذاب میکنه بازی رو
چون همینجوری مثل نسخه های قبلی نیست که مدال راحت بگیری
کسی تو نسته همه پلوتونیوم ها رو بگیره ؟؟
الان همه دارید limited edition بازی میکنید؟؟؟؟؟
Karistias
25-11-2011, 23:31
اقا کسی نیست جواب مارو بده چرا دنده اتوماتیک اضافه نمیشه یعنی بالا نمیره ؟ دنده دستیش هم اذیت میکنه.
میتونه به کرک ربط داشته باشه؟
mas_dodar
26-11-2011, 00:31
به نظرم بازی مسخره ای بود خیلی اسون بود.
nfs most wanted یه بازی به یاد ماندنی.
manreza71
26-11-2011, 01:15
nfs most wanted یه بازی به یاد ماندنی.
مد run هم اسان بود هم کوتاه
اگه تونستی مدال plutonim رو تو مد challenge ها بگیر (هم سخته هم وقت زیادی میبره تا بگیریشون ، بعضی وقتا چند صدم ثانیه کم میاری البته همشونو بگیری نه چند تا )
البته رو نرمال نه رو easy :20:
سلام
تقریبا دیگه آخرشه، با Calvin Garret باید مسابقه بدم، نفر سوم هستم الان.
نمیدونم چرا تو لودینگش میمونه !فریز نیست ولی نمیره تو بازی :(
کسی این مشکل رو نداشته ؟
رو ایزی بازی کردی بعد میگی آسون بود :27:
رو هارد بازی کن :21:
ess_1362
26-11-2011, 12:08
سلام
یکی از دوستان لطفا لیک دانلود نسخه نهایی را برای pc برای من بذاره یا در پست اول اضافه بشه
ممنون
Spaniuly
26-11-2011, 15:27
سلام
یکی از دوستان لطفا لیک دانلود نسخه نهایی را برای pc برای من بذاره یا در پست اول اضافه بشه
ممنون
سلام مشکل اینجاست که لینک دانلود رو نمیشه گذاشت سایت موظف به رعایت قوانین کپی رایت هست و ما مجاز نیستیم لینک دانلود بذاریم ولی تو یه سر به اینجا بزن
تو می تونی :31: خوب بگرد :46:
ahmad rezaa
26-11-2011, 16:51
بازی رو با یک مشت پرسش های بی پاسخ درست کردند برای اینکه حس کنجکاوی بازیکنان رو داشته باشه ولی انگار اینجور نشده و با هزار انتقاد روبرو بوده.
بازیکن نقش نخست جک هستش که بدهی بزرگی به رئیس مافیایی ها داره و نمیتونه پول روبرگردونه و حالا گروه مافیا میخواهند جک رو نابود کنند برای اینکه اندیششون میگه که اون پول رو بالا کشیده.
تمام انفجارها و اتفاق هایی که در بازی میدیدید کار همونا بوده ولی تقریبا کسی متوجه نشده بود نمونش انفجار کوه ها و خیلی چیز های دیگه که اگر نسخه ای تازه از run دوباره بیاد همه این چیزها رو متوجه میشید.
سام یه رابط مسابقه های ممنوعه هست
sam ترتیب یه مسابقه خیابانی 200 نفره!با جایزه 25 میلیونی میدهد و جک خلافکار برای بدست آوردن پول و خلاص شدن از دست گروه مافیایی باید تو مسابقه برنده شود.
برنده یا مرگ
انتخاب با خود شماست .
پاسخ های بی پرسش بازی رو سازندگان خودشون اینجور درست کرده اند که نسخه های بعدی هم بتونند ادامه اش بدن.
اگر نسخه ی run 2 رو هم در آینده بازی کنید شک نکنید به داستان این نسخه نمره ای بیشتر از 8 میدین ولی حالا که خیلی چیزهارو متوجه نشده اید نمره ی این بازی 7 میمونه
داستان10/7)
گیم پلی10/8)
گرافیک10/9)
موسیقی10/9
صدا گذاری10/9)
Mammad Prince
26-11-2011, 17:41
سلام
ممنون
شما به راحتی می تونید بازی رو از اینجا دانلود کنید ... :46::46::46:
Need for Speed The Run Limited Edition
سلام من بازیو شفارشی از یکی از دوستانم لیمیتد ادیشن تهیه کردم در یه کلام عالیه
به بازی از 10 میدم 9 عالیه من از عاشقان NEED FOR SPEED دم
در ضمن بازیم 5 دیویدیه کرکش عالیه هیچ مشکلی هم ندارم نه با دنده اتومات نه با کرک بازی
توضیحی میدم برای دوستانی که در مورد این نسخه اطلاعاتی میخواستن و یا میخوان این نسخه رو تهیه کنن
EA اعلام کرد که یک نسخه ی Limited Edition برای بازی NFS: The Run در نظر گرفته اند که از هم اکنون قابل پیش خرید است. این بسته ی ویژه شامل سه اتومبیل سوپر اسپرت و کمیاب است و به صورت تشویقی برای کسانی که این نسخه از بازی را تهیه کنند فعال می باشند. Lamborghini Aventador, Camaro ZL1 و Porsche 911 Carrera S
همچنین تایید شده است که علاوه بر این سه ماشین ۵ Challenge اختصاصی همراه با جوایز و اچیومنت های ممتاز در این نسخه گنجانده شده است.
تصاویر این سه اتومبیل خارق العاده را می توانید در زیر مشاهده کنید:
موفق باشید.
saeed774
26-11-2011, 21:18
من بازی رو در حالت هارد بازی کردم و داستان بازی رو که تموم کردم و تو نصف چلنجرها هستم . ولی در کل بازیه بی ثمر و راحتیه .:31:
با سری های قبل خیلی فرق داره و بد هست.
خب، میریم تا یه نقد کوتاهی به این بازی داشته باشیم :20:
گیم پلی : سری های nfs همیشه گیم پلی خودش رو حفظ کرده و من کمتر تغییری توی گیم پلی سری های nfs دیدم. انگار سازنده های این بازی برخلاف سازنده های بازی Dirt هیچ علاقه ای به طبیعی تر کردن بازیشون ندارن و ترجیح میدن به جای اینکه بازیشون به شبیه سازی نزدیکتر بشه همون بازی بمونه :27:
توی این بازی هم مثل سری های قبلی برخورد ماشین با ماشین های دیگه، تخریب ماشین ها و مسائل دیگه ای که مربوط به این ها میشه اصلا به واقعیت نزدیک نیست و شما با خیال راحت میتونید پاتونو بزارید روی گاز و سرپیچ ها با کمترین زحمتی که میکشید بپیچید، اصلا نگران این نباشید که ماشینتون به جایی بخوره، چون اگه با سرعت زیاد هم به جایی برخورد کنید نهایتا یه کم ماشینتون این ور اون ور میشه :31: و البته اگه سرعتتون خیلی زیاد باشه و به جایی برخورد کنید بعضی وقتا WRECKED میشید ! یعنی ماشینتون درب و داغون میشه و نمیتونید به بازی ادامه بدید.
ولی خرابی ماشین خیلی بد ساخته شده، نهایتا یه کم شیشه ماشینتون خورد بشه و یه کم کج و کوله بشه :13:
البته این چیزا زیاد توی سری های nfs جای تعجب نداره و همون جور که از اسمش معلومه NEED FOR SPEED شما فقط باید فکر سرعت و گازیدن توی بازی باشید :20:
پلیس ها در واقع نقش هویج رو دارن :19: البته وقتی سختی بازی رو بیشتر میکنید بهتر میشن.
ماشین ها خیلی خوب طراحی شدن، مثل همیشه از نمای داخل ماشین خبری نیس.
جاده ها خیلی خوب و پر جزئیاتن که باعث میشه رانندگی لذت بخشی رو تجربه کنید :40:
میون بازی شاهد صحنه های اکشنی هستیم که خیلی خوب و لذت بخش طراحی شدن و واقعا حس هیجان رو به شما میده. این صحنه ها باعث شده این سری nfs کاملا متفاوت با سری های قبلیش باشه.
گرافیک : به لطف انجین Frostbite 2 این بازی از گرافیک خوبی بهره مند شده. گرافیک صحنه های بازی واقعا در حد Battle Field 3 هست. افکت های آب،خیسی جاده ها و آتیش و دود و باد و نور خورشید ... مانند بازی بتل فیلد به خوبی طراحی شده که در کل به زیباتر شدن بازی کمک زیادی کرده. این بازی نسبت به بازی های حال حاضر گرافیک قابل قبولی داره :11:
صداگذاری : در صداگذاری بازی هم نسبت به سری های قبلی تغییر خاصی دیده نمیشه اما به هر حال صداگذاری قابل قبولی داره. موزیک بازی هم خیلی خوب و هیجانی ساخته شده که به هر چه هیجاتی تر شدن بازی کمک میکنه.
داستان : در این نسخه شاهد یک داستان عادی هستیم که انگار زیاد روش کار نشده و فقط بهونه ایه واسه رانندگی کردن با ماشین :20:
نتیجه ی کلی : در این نسخه از NFS با اینکه در بعضی نکات طراحی بازی شاهد ضعف هستیم اما باید اعتراف کنم که بهترین نسخه ی NFS رو بازی کردم و بازی هیجان خیلی خوبی داره. به من که خیلی چسبید.
امتیاز بازی :
گیم پلی : 8
گرافیک : 9
صداگذاری : 8
داستان : 7
امتیاز کل : 8 :11:
Karistias
26-11-2011, 23:35
اقا کسی میدونه چطوری فریم بازی میشه دید؟
ویه سوال دیگه اینکه از کجا میشه فهمید نسخهای که خریدم لیمیت ادیشن یا بلک باکس هست؟
manreza71
26-11-2011, 23:57
اقا کسی میدونه چطوری فریم بازی میشه دید؟
با نرم افزار fraps حجمش هم حدود 3 مگ هست
ویه سوال دیگه اینکه از کجا میشه فهمید نسخهای که خریدم لیمیت ادیشن یا بلک باکس هست؟ بلک باکس حجمش خلی کم هست
لیمیت فرقی با نسخه معمولی به لحاظ حجم نداره فقط چند تا ماشین اضافه داره
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
Need for Speed The Run Limited Edition
EA اعلام کرد که یک نسخه ی Limited Edition برای بازی NFS: The Run در نظر گرفته اند که از هم اکنون قابل پیش خرید است. این بسته ی ویژه شامل سه اتومبیل سوپر اسپرت و کمیاب است و به صورت تشویقی برای کسانی که این نسخه از بازی را تهیه کنند فعال می باشند. Lamborghini Aventador, Camaro ZL1 و Porsche 911 Carrera S
همچنین تایید شده است که علاوه بر این سه ماشین ۵ Challenge اختصاصی همراه با جوایز و اچیومنت های ممتاز در این نسخه گنجانده شده است.
تصاویر این سه اتومبیل خارق العاده را می توانید در زیر مشاهده کنید:
موفق باشید.
سلام
من نسخه Limit رو دارم ولی هر چی گشتم chsllenge های mostwnted و carbon رو ندیدم توش
اگه ممکنه کرکی که استفاده میکنی رو بزار تا شاید این چلنج ها رو ما هم ببنیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.