ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 6

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

pes6
06-11-2006, 23:04
بازم سلام
new جدیدترین آبشن فایل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

new ورژن جديد bundesliga patch تبديل كننده ليگ c به ليگ آلمان
تذكر : از آبشن فايل داخل patch استفاده نكنيد واز آبشن فايل بال استفده كنيد

برنامه هاي مورد نياز Game_Graphic_Studio_6.1.1 & DkZStudio_0.92B

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبديل زبان DkZStudio به انگليسي

براي اون دوستايي كه مشكل با نصب برنامه ها دارن طي فردا پس فردا يك فيل آموزشي درست ميكنم وبراي دانلود ميگذارم
يا علي

Ali_pc
07-11-2006, 11:26
با سلام

یک درخواست داشتم میشه یکی از دوستان لطف کنه و نحوه زدن ضربه ایستگاهی رو با عکس یا معمولی توضیح ده

با تشکر

آرش-19
07-11-2006, 12:29
(خودتو جلوی دروازه فرض کن)1- اگه از چپ محوطه جریمه ضربه میزنی باید دیرک سمت چپ
روی سر آخرین نفر از دیوار دفاعیقرار بدی البته این با بازیکن راست پا بود بعد جهت بالا رو
نگه دار بعد قدرتشو تا کمی کمتر از نصف بیار قلقش باید دستت بیاد
2-اگه از چپ می خوا ی بزنی دیرک سمت راستو روی سر نفر یکی مونده به آخر بزار و کارای
قبلی رو انجام بده راستی اینم راست پا بود اگه با چپ پا خواستی بزنی تمام مراحل بالا
(1 و 2) جاشون با هم عوض می شه
قدرت کمتر از نصف مربوط به پشت محوطه جریمه بود اگه دورتر بود قدرتش به نسبت زیاد می شه.

Ali_pc
07-11-2006, 15:47
یا سلام
دوست عزیز منظور شما از دریک چیست
میشه بهتر و واضحتر توضیح بدین

آرش-19
07-11-2006, 18:32
بابا دیرک افقی دروازه!!!!!!!!!!

J A V I D
07-11-2006, 20:11
من خودم این بازی رو ندارم کلا اصلا با فوتبالم حال نمی کنم یکی ا زدوستام این بازی رو گرفته می گه که دکمه هاشو نم یتونه تنظیم کنه و حتما باید با گیم پد بازی کنه لطفا یکی از دوستان لطف کنن به من بگن که تنظیم دکمه های بازی کجاست تا من به این دوستم بگم !!!

نمردیمو واسطه سوال پرسیدن هم شدیم !!!

pes6
07-11-2006, 23:10
بازم سلام

توي اين چند روز شايد مهمترين و بدترين اتفاق در مور د كيت سرور اين بوده كه شايد تيمي رو لباسشو وارد بازي كنيد و بعد از وارد شدن در بازي در مسابقات معمولي و ليگ همه چيز درست باشه ولباس وارد شده به درستي عمل كنه اما مشكل در اينجاست كه اين لباس به درستي در مستر ليگ كار نميكنه .

new فايل جديد برطرف كننده مستر ليگ (kservdll-611)

new جديد ترين تبليغات دور زمين

يا علي

Morteza4SN
08-11-2006, 01:43
سلام رفیق !

اگه میشه یه آموزش ساده و خوب برا وارد کردن این پچ ها با کمک نرم افزار هایی مثل DkZStudio و GameGraphicStudio و یا AFSExplorer بنویس. من هر کاری کردم نتونستم تابلوها رو وارد کنم... البته این لینک تبلیغات که شما گذاشتی رو هنوز امتحان نکردم .

آرش-19
08-11-2006, 09:28
آقا جاوید شما به دوستت بگو که بره همون جایی که بازی رو نصب کرده و setting رو باز کنه
بعد بره روی تب کیبورد و کلیداشو تنظیم کنه و بعد بره توی بازی چون اگه اصلا گیم پد به سیتم
وصل نباشه بازی برای player1 کیبورد رو می شناسه.

آرش-19
08-11-2006, 09:56
آقا مرتضی شما اول فایل text_0 که در فولدر dat همون جایی که بازی رو نصب کردی با برنامه
GameGraphicStudio باز کن بعد برنامه یه سوال میپرسه که شما no بزن
همون یک فایل رو برنامه برات تبدیل به کلی فایل با شماره می کنه .
همین فایل تبلیغ کنار زمین رو اگه باز کنی می بینی هر فایل یک شماره داره که باید جایگزین فایل هم نام
در لیست برنامه شوند.
برای اینکار شماره فایل مورد نظر رو از لیست برنامه پیدا کن بعد روش کلیک سمت راست کن import
رو بزن از صفحه باز شده فایل هم نام رو در فولدر داونلودی انتخب کن بعد ok و تمام.
و تمام فایل های داونلودی رو به همین ترتیب جایگزین کن
برای عوض کردن چهره هم می توند پچ مورد نظر از طریق همین برنامه وارد کنید.
راستی وقتی برنامه رو باز میکنی دست راست وسط صفحه تو یک کادر مشکی اسم برنامه رو نوشته
درست زیر اوون 4 گزینه هست که شما روی None قرارش بده
اگه سوالی بود در خدمتم

Ali_pc
08-11-2006, 11:31
با سلام

این مشکل میشه رفع بشه ؟
دوستان اگر راهنمایی بکنید ممنون میشم
يه مشكل به نظر من خيلي بزرگ داره پرو 6 اونم دوربين هاي بازي هست خيلي نا فرمه نميتوني كامل بر بازي مشرف باشي
آيا راه حلي وجود داره
توي پرو 5 دوربين بهتر بود بنظرم

Ali_pc
08-11-2006, 11:37
من واقعا از زحمات دوستان در این تاپیک تشکر می کنم چون حضور شما به این تاپیک جان داده است
درضمن این فایل اپشن فایل نهایی که قرار دادی که در ان تیم های المان درست شده اند از رپید شاید پاک شده است ضمن قرار دادن این فایل در مگا شایر چون مطمن تر است توضیح کاملی درباره این اپشن فایل قرار دهید تا با خصوصیات ان اشنا شیم وبدونیم این اپشن فایل چه کاری انجام می دهد وچه تغییراتی دراین بازی انجام میدهد این فایل رو دوباره حتما قرار دهی

Ali_pc
08-11-2006, 11:40
با سلام
دوست عزیز لینک هایی که برای dkz , ggs "ذاشتتی خراب هست
ممکن هست در یک جای دیگه اپلود کنید
با تشکر

Ali_pc
08-11-2006, 11:49
بازم سلام

توي اين چند روز شايد مهمترين و بدترين اتفاق در مور د كيت سرور اين بوده كه شايد تيمي رو لباسشو وارد بازي كنيد و بعد از وارد شدن در بازي در مسابقات معمولي و ليگ همه چيز درست باشه ولباس وارد شده به درستي عمل كنه اما مشكل در اينجاست كه اين لباس به درستي در مستر ليگ كار نميكنه .

new فايل جديد برطرف كننده مستر ليگ (kservdll-611)

new جديد ترين تبليغات دور زمين

يا علي

با سلام

ممنون از زحمات شما دوست عزیز اما یک سوال داشتم این فایل برطرف کننده مستر لیگ رو در کجا بریزم ؟

با تشکر

Ali_pc
08-11-2006, 12:09
با سلام

یک درخواست از دوستان داشتم اینکه هر پچی برای تغییرات در بازی داده میشه طریقه امپورت کردن هم کامل توضیح داده بشه تا مشکلی پیش نیاد

H @ M I D
09-11-2006, 11:17
سلام میخواستم بدونم
این بازی با گیم پد هم ساپورت میشه چون با شماره قبلش ساپورت نمیشد
ممنون

Ali_pc
09-11-2006, 11:57
با سلام

دوست عزیز این برنامه تبدیل زبان انگلیسی Dkz چه جوری باید ریخت تا زبان عوض بشه ؟

Y@var
09-11-2006, 15:46
سلام دوستان
بالاخره بازی به دستم رسید.
من از اون کسایی هستم که غیر از فیفا هیچ فوتبال دیگه ای بازی نمی کردم.
game play این بازی فوتبال خیلی طبیعی تر از فیفا هستش.اما خیلی بازی کردن باهاش سخته.
ببخشید یه سوال داشتم چطور میشه این بازی رو دونفره بازی کرد.من یک دسته بازی دارم ولی هر کاری کردم نتونستم دو نفرش کنم.

pes6
09-11-2006, 15:47
بازم سلام

من تا ساعت 9 امشب سعي ميكنم چندين فايل آموزشي رو قرار بدم تا دوستاي عزيز ديگه به مشكل بر نخورن
يا علي

Y@var
09-11-2006, 15:52
بازم سلام

من تا ساعت 9 امشب سعي ميكنم چندين فايل آموزشي رو قرار بدم تا دوستاي عزيز ديگه به مشكل بر نخورن
يا علي

مرسی منتظریم

آرش-19
09-11-2006, 16:41
سلام آقا یاور . به جمع PES بازها خوش آمدی چند نکته زیر رو برات می گم تا بری حال کنی:
1-سعی نکن که حتما بازی رو روی Top player بازی کنی چون سخت که هست و هر چی
از بازی می گذره سخت تر هم میشه چون هوش مصنوعی بازی فوق العلاده بالاست به
طوری که اگه شما به حمله از جناحین اصرار بورزید یا گلی بزنید مطمئن باشید که دفعه بعد
شما از این روش به گل نمی رسید یا اگه برسید به سختی می رسید.بهتره که بازی رو رو حالت
معمولی بازی کنید تا به تدریج به Top player برسید تا از بازی زده نشید.
2-برای دو نفره بازی کردن برو همون جایی که بازی رو نصب کردی و setting رو باز کن و برو روی
تب کیبورد و کلیداشو تنظیم کن و بعد با تب player1 کاری نداشته باش تا بازی, player1 رو کیبورد
بشناسه و بعد برو به تب player 2 و دسته بازی رو انتخاب کن و کلیداشو تنظیم کن
برای انتخاب کلید هم با موس رو کلید مورد نظر کلیک کن و بعد دکمه مورد نظر دسته رو که
میخوای بزن
3-اگه در حین بازی توپ رو هواست (مثلا دروازبان زده زیر توپ) شما کلید های L1 و L2 رو به طور
هم زمان نگه دارید بازیکن به زیر توپ رفته و موقعیت ضربه زدن به توپ پیدا می کنه.

اگه از این جور نکات خواستی بگو تا باز برات بگم.

Ali_pc
09-11-2006, 17:06
با سلام در مورد ریختن پچ برای زبان انگلیسی کسی از دئستان توضیح نمیده

در مورد تبایغات دور زمین این تبلیغات فقط برای تیم رئال هست و در این ورزشگاه هست چه طور میشه در بقیه ورزشگاهها باشه

با تشکر

Y@var
09-11-2006, 18:29
سلام آقا یاور . به جمع PES بازها خوش آمدی چند نکته زیر رو برات می گم تا بری حال کنی:
1-سعی نکن که حتما بازی رو روی Top player بازی کنی چون سخت که هست و هر چی
از بازی می گذره سخت تر هم میشه چون هوش مصنوعی بازی فوق العلاده بالاست به
طوری که اگه شما به حمله از جناحین اصرار بورزید یا گلی بزنید مطمئن باشید که دفعه بعد
شما از این روش به گل نمی رسید یا اگه برسید به سختی می رسید.بهتره که بازی رو رو حالت
معمولی بازی کنید تا به تدریج به Top player برسید تا از بازی زده نشید.
2-برای دو نفره بازی کردن برو همون جایی که بازی رو نصب کردی و setting رو باز کن و برو روی
تب کیبورد و کلیداشو تنظیم کن و بعد با تب player1 کاری نداشته باش تا بازی, player1 رو کیبورد
بشناسه و بعد برو به تب player 2 و دسته بازی رو انتخاب کن و کلیداشو تنظیم کن
برای انتخاب کلید هم با موس رو کلید مورد نظر کلیک کن و بعد دکمه مورد نظر دسته رو که
میخوای بزن
3-اگه در حین بازی توپ رو هواست (مثلا دروازبان زده زیر توپ) شما کلید های L1 و L2 رو به طور
هم زمان نگه دارید بازیکن به زیر توپ رفته و موقعیت ضربه زدن به توپ پیدا می کنه.

اگه از این جور نکات خواستی بگو تا باز برات بگم.

مرسی آرش جان.
چندتا دیگه سوال داشتم:
1-چطور می تونم شوتامو بهتر بزنم؟آخه هر چی میزنم توپ بیرون میره.اگه میشه بگید اندازه شوت چقدر باشه
2-چطور توپ رو از حریف بگیرم؟آخه تو فیفا D رو نگه می داشتی خودش دنبال توپ می دوید و توپ رو می گرفت.
3-توی بازی بیشتر چجوری میشه گل کرد.( حرکت در عمق یا سانتر)
4- تو تنطیمات بازی قسمتی نیست که بشه یه کم سرعت بازی رو زیاد کرد (آخه اصلاً به این سرعت عادت ندارم)
5-اگه میشه یه پچ رو معرفی کنید که تمام اسم ها توی بازی درست بشه(و همچنین آموزش استفادش رو هم بگین.آخه همش اسم یه برنامه رو می گید که من اون برنامه رو ندارم)
ضمناً فکر نکنی بازی فوتبال نیستم.من یک فیفا باز حرفه ایم ولی دیگه برام تکراری شده.
امیدوارم که خیلی سریع کار با pes رو هم یاد بگیرم.درکل واقعاً pesخیلی بهتر از فیفا هستش!!!
از راهنمایی های قبلیتون هم ممنون.
منتظر جواب سوال های بالا هستم.
خیلی ممنون.منتظرم.بای

pes6
09-11-2006, 22:10
بازم سلام

من خیلی سعی کردم تا فایلهارو آماده کنم ولی معضرت میخواهم اما حالا به صورت نوشتاری توضیح میدم

در مورد فایلها : اگر فایلها تعدادشون کم بود از برنامه Game Graphic Studio 6.1.1 استفاده کنید اینهم بگم که این برنامه نیازی به SAVE نداره ولی یادتون باشه یک ک÷ی از فایل 0_text یا ........ بگیرید تا بازیتون خراب نشه در صورت ریختن فایل اشتباه . اما فایلهای زیاد رو با DKZ Studio بریزید چون گزینه ای داره به نام IMPORT ALL FILES
داره که به راحتی میتونید فایلها رو جمعآ به بازی وارد کنید ولی قبل از چگونگی این کار روش انگلیسی کردن DKZ رو بگم اول فایل englishpatch dkz با Winrar 3.42 یا WIN ZIP از حالت فشرده سازی خارج کنید وبعد به درون پوشه رفته و Yeni Klasör به 123 تغییر بدید. حالا به درون 123 رفته و English 0.8 رو باز کنید وبروی گزینه شبیه YES کلیک کنید
و بعد DKZ Studio اجرا کنید کلید F5 رو بزنید وبعد از باز شدن پنجره به قسمت IDIOMAS رفته و زبان را به انگلیسی تغییر بدید. حالا فرض میکنیم که بااین برنامه فایل 0_text باز کردی م و میخواهیم پچ تبلیغات زمین رو بریزیم
به قسمت EDIT رفته ,گزینه IMPORT \ IMPORT ALL FILE و ................. که نیازی به توضیح نداره و حالا یادتون نره که باید از FILE\SAVE AS رو انتخاب و فایل 0_text در جای دیگه SAVE کنید و بعد جایگذین فایل 0_text قبلی بکنید

نصب kitserver

اول پوشه kitserver کپی کنید وبه آدرس نصب بازی برید و در این آدرس پوشه رو قرار بدید
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6
حالا یک بار به صورت الکی وارد بازی شده واز اون خارج شید
بعد به پوشه kitserver رفته و SETUP رو اجرا کنید و INSTALL رو بزنید حالا kitserver نصب شده
میتوند نوع پیراهن رو با کلیدهای 1و 2 عوض کنید و بازدن کلید TAB بلیز دروازبانهارو انتخاب کنید

یا علی

khabgard
09-11-2006, 23:49
ممكنه بگين چه شكلي ميشه دريبل دوطرفه زد؟؟

يه سوال ديگه اينكه در زمان دويدن چجوري توپ رو جلوتر بندازيم؟؟

ممنون ميشم توضيح بدبد :)

Ali_pc
10-11-2006, 07:58
با سلام

دوست عزیز پس اسن فایل اموزشی چی شد ما منتظر هستیم

میشه بگید چه طور میشه برگردون زد (با صفحه کلید )

Ali_pc
10-11-2006, 08:05
دوست عزیز این فایل کیت سرور ارور میده میشه یه راهنمایی بکنید

Ali_pc
10-11-2006, 08:20
با سلام

دوست عزیز این برنامه تبدیل زبان انگلیسی Dkz چه جوری باید ریخت تا زبان عوض بشه ؟

با سلام

از دوستان میخوام که به سوالات بقیه هم جواب داده بشه

جواب این سوال رو یکی لطف کنه و بگه

از ارش عزیز هم میخوام تمامی نکات اموزشی یا غیر اموزشی رو بگند تا بهتر با این بزی اشنا بشیم

در مورد ضربات پشت محوته و دریبل زدن و قیچی زدن و هر نکته دیگه

ارش جان من منتظر برنامه های اموزشی شما هستم شما قرار بود ساعت 9 این برنامه ها رو در سایت بزاری

salar2010
10-11-2006, 09:08
ببینم ایا این بازی روی گرافیک 64 و رم 256 قابل اجرا هست یا نه میشه یه توضیح مختری بدین

ممنون

ebinem173
10-11-2006, 11:02
بچه ها لطفا یکی در مورد گزینه های انتخاب اول مسترلیگ یه توضیح کاملی بده بعد هم بگه چیکار کنیم که سخت ترین حالت بازی بازی کنیم ولی از انرژی بازیکنها هفته به هفته کم نشه و مجبود نشیم که هر 2 بازی 1 بار بازیکنهای اصلی رو نیمکت نشین کنیم

vorojax
10-11-2006, 11:09
ممكنه بگين چه شكلي ميشه دريبل دوطرفه زد؟؟

يه سوال ديگه اينكه در زمان دويدن چجوري توپ رو جلوتر بندازيم؟؟

ممنون ميشم توضيح بدبد :)
دوست عزيز كافيه كه فقط ار2 . ار1 رو بزني و جهت بدي
كه هم ميشه دريبل 2 طرفه زد با اين و هم اينكه توپو زياد ميندازه جلو

vorojax
10-11-2006, 11:26
اينم نزم افزار هايه مورد نياز برايه جايگزيني پچ
اينم اموزش ساخت چهره در اين بازي

آرش-19
10-11-2006, 12:03
آقا یاور جواب سوالاتو یکی یکی میدم :
1-برای شوت به سمت دروازه مهمترین نکته حالت بدن هنگام شوت زدنه که یکیش اینه که بدن باید
زاویه مناسب نسبت به دروازه داشته باشه اگه حالت بدن خوب نباشه مثلا جهت گوشه دروازه رو
بگیری توپ بیرون میره در ضمن قدرت بازیکن در شوت زنی هم مهمه نمیشه که با با جان تری با
شوت به گل برسی و در مورد قدرت باید بگم که که پشت محوطه یا تو محوطه کمتر از نصف باید باشه.
در کل اگه حالت بدن مناسب باشه راحت میتونی به گل برسی البته اگه مدافعان اجازه بدند.
(در مورد اینکه چطور ضربه ایستگاهی بزنی چند صفحه پیش توضیح دادم)

2-در مورد توپ گیری اگه می خوای یک نفر بره برای توپ زیر پای حریف کلید دویدن رو با کلید پاس
دادن(روی گیم پد R1 و ضربدر) به طور هم زمان نگه دار اگه می خوای دو نفر بازیکن حریف رو زیر
فشار قرار بدن کلید دویدن و کلید پاس دادن و کلید شوت زدن( روی گیم پد R1 و ضربدر و مربع)
رو به طور هم زمان نگه دار.
داشت یادم میرفت اگه از این روشها استفاده می کنی راحت دریبل می خوری ها مواظب باش

پیشنهاد اینجانب: شما فقط کلید شوت زدن ( مربع ) رو نگه دار تا یک بازیکن به صورت اتوماتیک
بازیکن حریف رو زیر فشار قرار بده بعد با کلید دویدن (R1 ) و جهت اون بازیکنی که شماره رو سرشه
را به صورت دستی کنترل کن و راه پاس دادن رو بگیر یا بازیکن کنارشو یارگیری کن و یا.....
با این کار می تونی اگه بازیکن اول هم دریبل خورد با بازیکن دوم جلو شو بگیری سخته ولی باید
تمرین کنی.

3- شما از هر دو روش به صورت تناوبی استفاده کن تا تمرکز دفاع حریف رو بهم بزنی
در PES5 میشد گفت از کدوم راه بیشتر به گل می رسی اما در PES6 نمیشه گفت لا اقل برای خودم
اصلا اینطوری نبوده شما باید با پاس های زیاد و دقیق و سریع برای خودت موقعیت بسازی.

4-قبل از اینکه شما تیم ها رو انتخاب کنید یک صفحه هست که دو نفره یا یک نفره بودن بازی رو مشخص
میکنید که شامل 4 کادر است در کادر دوم یه خط داره که شما اونو تا آخر زیاد کن روند بازی رو بهتر میکنه
در ضمن مطمئن شو که بازی روی رزیولیشن و حد گرافیک متناسب با کارتت باشه (که اینا رو در setting
همون جایی که بازی رو نصب کردی می تونی تنظیم کنی) باشه.

5-من خودم یه آپشن فایل تو یکی از این تایپیک ها دانلود کردم که لوگوی تیم ها و لباس تیم ها مثل چلسی
و اسم بازیکنان مثل ایران رو درست کرده بود اگه تونستی پیداش کنی که عالیه اگه نه آدرسه ایمیل خودتو
با پیام خصوصی بده تا برات بفرستمش.

6-آقا ما تسلیم حرفمونم پس می گیریم منظورم این نبود که حرفه ای نیستی گفتم تا به گیم پلی عادت
کنی اون کارو انجام بدی بهتره صلاح مملکت خویش خسروان دانند

7-اگه سوالی بود باز هم مثل همیشه در خدمتم

آرش-19
10-11-2006, 13:46
آقا علی با احترامات فراوان خدمت شما:
1-قیچی یا برگردون زدن دست شما نیست و بازیکن ها با توجه به شرایط به صورت اتوماتیک قیچی می زنند.
2-در مورد دریبل یا عبور از بازیکن مقابل چندتا راه ساده رو برتون می گم:
1) با بازیکن راستتون می خواین توپو تا کنار محوطه ببرید و بازیکن حریف در کنارتون (به موازات هم در حال حرکتیت)
قرار داره کافیه که شما جهت رو به جلو رو رها کنید و فقط کلید دویدن رو نگه دارید دارید بازیکن توپو ثابت نگه می داره
و بعد بلا فاصله شروع به حرکت کنید در کل عملیات باید کلید دویدن رو نگه دارید و بازیکن حریف جا میمونه و شما فرصت
سانتر پیدا میکنید.
2) تغییر جهت ناگهانی با بازیکن تکنیکی در حال دویدن و نزدیک بازیکن حریف
3) توپو به بازیکن تون پاس میدید و بازیکن حریف نزدیک بازیکن شما قرار داره و امکان لو دادن توپ وجود داره کافیه که شما
قبل از اینکه توپ به بازیکن شما برسه کلید دویدن رو نگه دارید تا توپو از بین پاهاش عبور بده و به دنبالش بدوه (البته کلید
دویدن باید قبلش آزاد باشه که در اون لحظه که گفتم اونو بگیرید) و بازیکن حریف غافلگیر میشه . در ضمن وقتی توپو به
مهاجم پاس میدی که پشت به دروازه وایساده می تونی از این روش استفاده کنی و یک لاین دفاعی رو جا بگزاری.

در مورد خود بازی هر سوالی بود بازم مثل همیشه در خدمتم

Ali_pc
10-11-2006, 14:26
با تشکر از شما ارش جان واقعا خسته نباشید به شما میگم

در مورد این مساول که گفتید من با صفحه کلید کار میکنم و با صفحه کلید یکم مشکل هست اما من از نسخه شماره 3 این بازی رو کردم و تا الان این چنین در این بازی مشکل نداشتم من اصلا نمیتونم دریب بزنم و هر کاری میکنم نمیشه و توپ لو میره

لطفا طریقه زدن ضربه ازاد رو هم بگو من هر کار کردم از بالای دروازه به بیرون میره

همچنین در مورد زدن ضربه چیپ هم توضیح بده و طریقه زدن این ضربه از پشت محوته یا داخل رو بگو

اگر توضیح بدی ممنون میشم در ضمن من با صفحه کلید کار میکنم و با کلید های صفحه توضیح بده

یک درخواست دیگه در مورد پچ انگلیسی dkz هست من هر کار کردم نشد یکی از دوستان توضیح بده

با تشکر از همه

pes6
10-11-2006, 15:16
بازم سلام

new جدید ترین Kitserver و با اضافه شدن ballserver

آخرین ورژن آپشن فایل

new جدیدترین پچ bundesliga (لیگ آلمان)

تذکر: تمام لینکها تست شده هستند و100% کار میکنند

salar2010
10-11-2006, 17:34
دوستان عزیز نگفتین که ایا این بازی روی کارت گرافیک 64 و سی پی یو 2 سلرون و رم 256 قابل اجرا هست یا نه !!!!!!!

Oracle_Eldorado
10-11-2006, 17:42
خيلي ورژن 6 از 5 بهتره
تو 5 وقتي فقط يك ذره از بدن بازيكنت ميخورد به بازيكن حريف خطا!
ولي خدارو شكر توي اين ورژن خيلي بهتره .
يكي اينكه ديگه زمين هارو در قاره ها تقسيم كردند .
و دايناسور هم اضافه كردند .

آرش-19
10-11-2006, 19:53
بله آقا سالار شما می تونید بازی رو روی پایین ترین حالت گرافیکی بازی کنید.( البته قول نمی دم)

آقا علی من که نمی دونم شما صفحه کلیدتو چطور تنظیم کردی به همین خاطر در توضیحات قبلی مثلا
گفتم کلید دویدن که روی گیم پد میشه R1 و اگه منظورم منو نگرفتی می تونی بری تو setting که از همون
جایی که بازی رو نصب کردی و بری روی تب کیبورد و ببین که مثلا R1 روی کدام کلید شما تنظیم شده.
و حالا جواب سوالات شما :

1-در مورد تو ضیحات ضربه ایستگاهی باید خودتونو جلوی دروازه حریف فرض کنید تا در مورد راست و چپ که میگم اشتباه نکنی و در ضمن این توضیحات به صورت تقریبی می باشد که با تمرین اندازه دقیقش باید دستت بیاد توقع نداشته باشید که بعد از خوندن توضیحات من برید توپو بچپونید تو گل :

الف) ضربه مستقیم به سمت دروازه از محیط چپ محوطه با بازیکن راست پا:
برای اینکار دیرک افقی سمت چپه دروازه رو درست روی سر اولین نفر دیوار دفاعی ( وقتی از دست چپ مانیتور به دست راست بشمارید ) قرار بدید.(که این کارو با جهت اینور و اونور انجام میدی) اگه نزدیک محوطه هستید قدرت توپو رو تا یکمی بیشتر از نصف نصف (یک چهارم) ببرید.
اگه از محوطه دور هستید جهت بالا رو نگه داشته و قدرت توپو رو تا یکمی کمتر از نصف ببرید.

ب) ضربه مستقیم به سمت دروازه از محیط جپ محوطه با بازیکن چپ پا :
دیگه توضیحات تو پرانتز بالا رو نم گم
برای اینکار دیرک افقی سمت چپه دروازه رو روی سر نفر دوم دیوار دفاعی قرار می دی و باقی مراحل ضربه زرن به صورت بالاست.

ج ) ضربه مستقیم به سمت دروازه از محیط راست محوطه با بازیکن راست پا:
برای اینکار دیرک افقی سمت راست دروازه رو روی سر نفر دوم از دیوار دفاعی ( اشتباه نکنید این دفعه نفرات دیوار دفاعی رو از دست راست مانیتور به دست چپ مانیتور می شمارید) قرار می دید و قدرت ضربه هم مثل توضیحات بالاست.

د ) ضربه مستقیم به سمت دروازه از محیط راست محوطه با بازیکن چپ پا :
برای اینکار دیرک افقی سمت راست دروازه رو روی سر نفر اول از دیوار دفاعی ( شمارش مثل مورد قبلی ) قرار
می دی.و قدرت ضربه هم مثل موارد قبل.

ت !!! ) ضربه غیر مستقیم به سمت دروازه یعنی یه پاس کوچولو بعد ضربه :
هنگام زدن ضربه شما می تونید یک بازیکن کنار توپ قرار بدید که اون پاس بده بعد ضربه بزنید
برای اینکار شما کلید های R1 و L1 رو به طور هم زمان یکبار بزنید بازیکن کنار توپ قرار می گیره اگه می خواید بره
اون طرف توپ یک بار دیگه R1 و L1 روبزنید
خوب گوش کنید بعد اگه می خواین توپ رو پاس بدید کلید L1 رو نگه دارید بعد کلید پاس ( ضدبدر ) رو بزنید و بعد بلا فاصله شوت بزنید.

یک نکته بسیار جالب : اگه می خواین همون بازیکن کنار توپ توپو شوت بزنه کافیه کافیه که کلید L1 رو نگه دارید
و بعد شوت بزنید.
به نظر شما عالی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2-اگه با دروازه بان تک به تک شدید بهترین لحظه برای چیپ زدن وقتیه که دروازه بان می خواد رو پاتون شیرجه بزنه
یعنی قبل از اینکه شیرجه رو بره شما باید ضربه رو زده باشید.
برای چیپ زدن کافیه که کلید L1 رو هنگام ضربه زدن نگه دارید. ( کلید L1 یا R1 روی کیبورد بستگی به تنظیم شما داره)
بیرون محوطه چیپ زدن مساوی با از دست دادن موقعیت گل زدن.

آی خسته شدم ولی بازم مثل همیشه اگه سوالی بود در خدمتم

Y@var
10-11-2006, 22:42
مرسی آرش جان.
داره کم کم میاد تو دستم دیگه رفتم توکار very hard
آپشن فایل رو هم گرفتم و استفاده کردم
"(بازی روی رزیولیشن و حد گرافیک متناسب با کارتت باشه)"در این مورد گرافیکم 512 هستش و مشکلی ندارم و با تصویری خیلی خوب اجرا میشه.
در مورد اینکه نمی تونستم دو نفرش هم کنم به خاطر این بود که تو قسمت Settings دسته بازیم روی Player1 تنظیم بود که الآن player2 کردم درست شد.
بازم از راهنماییت ممنون.

love sky
11-11-2006, 00:08
سلام
كسي ميتونه بگه چگونه ميتونيم بازي را شبكه كنيم

TOOMY-2008
11-11-2006, 03:26
دوستان خيلي خيلي بايد منو ببخشيد خودم ميدونم اينجا جاي سئوال بي مورد ژرسيدن نيست ولي سئوال من كمي با اين تايپيك مرتبط هست

كسي ميدونه سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی شده

اگر آدرس عوض شده وکسی داره بزاره
اگر هم این سایت تعطیل شده وکسی میدونه ممنون میشم که بگین

با تشکر از همه شما ها

Ali_pc
11-11-2006, 08:13
با سلام
می دونید اگه بخوایم آنلاین بازی کنیم باید ثبت نام کنید در سایت کنامی .
حالا ما که کپی داریم و سریال نامبر الکی زدیم نمی تونیم این کار رو انجام بدیم .
کسی راه حل سراغ داره.

payam_2002us
11-11-2006, 12:25
سلام به همه دوستان اگه میشه لطف کنید و بگید فایل بوندسلیگا را باید کجا و تو کدوم قسمت بریزم اگه میشه درباره آپشن فایل هم یه توضیح بدید و یگید به چه دردی میخوره و اون رو کجا باید ریخت ممنون میشم

TOOMY-2008
11-11-2006, 12:32
هیچ کس اینجا نیست که سئوال منو جواب بده یعنی هیچ کدوم از شما ها سایت Persian-pes را ندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

salar2010
11-11-2006, 13:38
ممنون ارش جان بابت کمکت پس من رفتم بخرم

Ali_pc
11-11-2006, 13:53
با سلام و تشکر از شما به خاطر زحماتتون :

دوست عزیز این پچ جدید زبان اول منوی بازی رو المانی میکنه چی کار کنم انگلیسی بشه ؟
و این پچ Kitt server هم طریقه نصبش رو بگید من ریختم اما توپ ها وارد بازی نشد
در مورد پچ بوندسلیگا نحوه ایمپورتش رو به صورت کامل توضیح بدید واقعا سخته . و من هر کار کردم این dkz انگلیسی بشه اما نشد میشه راهنمایی کنید ؟

با تشکر از شما

ramin_007
11-11-2006, 16:09
چه جوري ميشه شبكه بازي كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M O H S E N
11-11-2006, 18:27
راستي چرا كسي در مورد سيو گيم هاي لن چيزي نميگويد يا فايل هايش را آپلود نميكند..... تا ديگران نيز استفاده كنند.

البته من Pes 3 رو بازی میکنم وگرنه خودم این کار رو انجام میدادم....

khabgard
11-11-2006, 18:45
ممنون از راهنماييتون

linkin_park
11-11-2006, 18:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزودی راه میفته .... راه افتاد اینجا میگم !

H @ M I D
11-11-2006, 20:54
سلام
یکی به ما بگه فرق این سری بازی wining eleven و pes در چی هستش و یا اصلا باهم فرق میکننن چه فرقی
مثلا از لحاظ گیم پلی فرق دارند

ramin_007
11-11-2006, 21:22
فرقي ندارن
فقط pes نسخه ي انگليسيه
wining eleven نسخه ي ژاپن.

H @ M I D
11-11-2006, 21:51
همين
اخه وقتي من we10 رو توی ps2 می بینم هم از لحاظ گرافیک و.... نسبت به pes 6 توی pc فرق می کنه

ramin_007
11-11-2006, 22:08
شايد تو نسخه هاي جديد اينجوري شده
من نسخه هاي قبلي رو كه بازي ميكردم فرقي نداشتن.

love sky
12-11-2006, 00:22
سلام
كسي نميتونه بگه چه جوري ميشه شبكه بازي كنيم

M O H S E N
12-11-2006, 00:34
ولي خدايي اين بازي به فوتبال 98 پلي استيشين 1 نميرسه........

Ali_pc
12-11-2006, 08:04
با سلام
می دونید اگه بخوایم آنلاین بازی کنیم باید ثبت نام کنید در سایت کنامی .
حالا ما که کپی داریم و سریال نامبر الکی زدیم نمی تونیم این کار رو انجام بدیم .
کسی راه حل سراغ داره.

با سلام

ارش جان یا pes 6 عزیز یکی لطف کنه و به این سوالات پاسخ بده خیلی فوری هست

با تشکر

Amin
12-11-2006, 10:36
با سلام

ارش جان یا pes 6 عزیز یکی لطف کنه و به این سوالات پاسخ بده خیلی فوری هست

با تشکر
سلام
تنها راه حل : خريد دي وي دي اوريجينال بازي

H @ M I D
12-11-2006, 10:43
خوب من كه ps2 ندارم اما وقتی میرم گیم نت وقتی we10 بازی میکنند گرافیکش یه فرقایی میکنه
اما الان هم pes6 رو توpc بازی میکنم فرق انچنانی با we10 نمی کنه اما من میخوام بدونم از لحاظ گیم پلی (مثلا نوع تاکتیک و پاس ...) با pes6 فرقی دارن ..؟؟؟؟؟
کمک ممنون

آرش-19
12-11-2006, 11:03
متاسفانه بنده سررشته ای از بازی آنلاین نداریم آخه اینترنت من از این نفتیاست و دنبالش نرفتم.
ولی شنیدم که راه حل نداره و شما باید Dvd اصل رو تهیه کنید .گفتم که دقیق نمی دونم.

و اما تفاوت We و Pes :
در کل می شه گفت که از نظر گیم پلی شبیه هم هستند اماwe یه مقدار از Pes ساده تره.
شما وقتی We بازی می کنید دارید یک فوتبالو بازی می کنید که فقط ازش لذت ببرید و یکم
سرگرم بشید ( مثل فیفا ) البته به We بازها برنخوره این یک واقعیته بازی We و Pes درسته که
از نظر فیزیک بازی و گرافیک و .... شباهت هایی با هم دارند اما از نظر هوش مصنوعی متفاوت
هستند مثلا شما در We به راحتی ضربه چیپ می زنید و یا تک به تک گل می کنید ولی انجام
این کار ها در Pes سخته چرا؟ چون این بازی بر اساس واقعیت طراحی شده و انجان این کارها
در واقعیت هم دشواره.به همین دلیله که به Pes می گن فوتبال واقع گرایانه
هوش مصنوعی Pes6 به قدری بالاست که در بازی برای لحظاتی می تونه نفس شما رو بگیره
Pes برای کسانی طراحی شده که می خوان یک فوتبال حقیقی رو بازی کنند فوتبالی که بدون
تاکتیک نمیشه به گل رسید و برای زدن یک گل کلی سختی بکشید . شرایط Pes6 طوری شده
که شما به ندرت پیش میاد که مثلا 3 گل بزنید و هیچی گل نخورید و باید به نتیجه هایی مثل:
2 به 1 و یا 3 به2 و یا 1 به 0 اکتفا کنید اونم در صورتی که یک بازیکن خوب باشید.
در ضمن کونامی که مریض نیست بیاد یه جور فوتبالو به دو اسم بده بیرون و وجه خودشو خراب کنه!!!
نسخه ژاپنی هم تمام بازی های ساخت ژاپن دارند مثلا رزیدنت اویل هم ژاپنی داره و هم انگلیسی
ولی یک اسم داره.( تازه فیلم های ژاپنی مثل کینه هم نسخه ژاپنی دارند هم انگلیسی!!!)
الان Pes6 هم برای Pc اومده و هم برای Ps2
و امکان داره به زودی We 10 برای Pc بیاد مثل We9 که برای Pc اومد

و در نهایت :
اگه سوالی در مورد خود بازی بود مثل همیشه در خدمتم

Ali_pc
12-11-2006, 11:29
با سلام و تشکر از شما به خاطر زحماتتون :

دوست عزیز این پچ جدید زبان اول منوی بازی رو المانی میکنه چی کار کنم انگلیسی بشه ؟
و این پچ Kitt server هم طریقه نصبش رو بگید من ریختم اما توپ ها وارد بازی نشد
در مورد پچ بوندسلیگا نحوه ایمپورتش رو به صورت کامل توضیح بدید واقعا سخته . و من هر کار کردم این dkz انگلیسی بشه اما نشد میشه راهنمایی کنید ؟

با تشکر از شما

با سلام

لطفا یکی از دوستان زحمت توضیح این سوالات رو بکشه

ممنون میشه خیلی مهم هست فکر کنم بعضی های دیگه هم این مشکل رو داشته باشند

با تشکر

Amin
12-11-2006, 11:37
با سلام

لطفا یکی از دوستان زحمت توضیح این سوالات رو بکشه

ممنون میشه خیلی مهم هست فکر کنم بعضی های دیگه هم این مشکل رو داشته باشند

با تشکر
سلام
Kit server رو تو فولدر بازي كپي كنيد
فايل exe رو اجرا كنيد و Install رو انتخاب كنيد

Ali_pc
12-11-2006, 12:16
سلام
Kit server رو تو فولدر بازي كپي كنيد
فايل exe رو اجرا كنيد و Install رو انتخاب كنيد

با سلام
ممنون از توضیح شما اما در مورد پچ بوندسلیگا کسی تضیح نمیده ایمپرت کردنش استفادش و غیره ... و نحوه تبدیل زبان Dkz من به روش قبلی عمل کردم اما نشد

Ali_pc
12-11-2006, 12:30
استادیوم جدید المپیکو برای pes 6 با چمنی جدید و زیبا :

r3xaa
12-11-2006, 19:45
كي مي تونه بازيكنان ايراني رو دقيق طراحي كنه؟
اگه كسي هست طراحي كنه بزار كه همگي حال كنيم.

Mohammad_666
13-11-2006, 07:23
سلام
آقا من با این سایت مشکل دارم و آن این است که هر چیزی که بچههای سایت میزارن برای دانلود نمیشه از این سایت دانلود کرد عصاب من را خورد کرده خواهش میکنم کمکم کنیدکه چه جوری از این سایت چیز ها را دانلود کنم چون کلی از چیزایی را که میواستم نتونستم دانلود کنم.
خواهش میکنم جواب بدید تو را به خدا قسم..............

Ali_pc
13-11-2006, 08:40
با سلام

از دوستان تقاضا دارم که پست بالای من رو جواب بدن الان 3 روز هست منتظر این جواب هستم یکی لطف کنه در مورد پچ بوندسلیگا و نحوه ایمپورت و همچنین توپ ها ی موجود در اون چه طوری به بازی بیاریم توضیح بده !!!!!!!!!!!!!

یک سوال دیگه هم داشتم :

می خواستم بدونم که توی ps2 برای اوردن بوندس لیگا روشی وجود داره یا نه؟

linkin_park
13-11-2006, 18:54
برو بچز استادیوم بعدیم استادیوم تیم ملی چین در شانگهای هست :

استادیوم خوفی هست و بنظر من و خیلی های دیگه سخت ترین استادیوم حال حاضر هست : ( البته بعد از آلیانز ارنا)

استادیوم یووه رو هم این هفته واسه دانلود میزارم .

Ali_pc
14-11-2006, 11:27

استادیوم خوفی هست و بنظر من و خیلی های دیگه سخت ترین استادیوم حال حاضر هست : ( البته بعد از آلیانز ارنا)

با سلام

دوست عزی از کجا دانلود کنیم ؟؟؟؟؟؟؟

دوستان در پست بالا یکی لطف کنه و جواب منو بده

Ali_pc
14-11-2006, 12:02

با سلام

دوست عزیز از کجا دانلود کنیم ؟؟؟؟؟؟؟

دوستان در پست بالا یکی لطف کنه و جواب منو بده

H @ M I D
14-11-2006, 13:17
متاسفانه بنده سررشته ای از بازی آنلاین نداریم آخه اینترنت من از این نفتیاست و دنبالش نرفتم.
ولی شنیدم که راه حل نداره و شما باید Dvd اصل رو تهیه کنید .گفتم که دقیق نمی دونم.

و اما تفاوت We و Pes :
در کل می شه گفت که از نظر گیم پلی شبیه هم هستند اماwe یه مقدار از Pes ساده تره.
شما وقتی We بازی می کنید دارید یک فوتبالو بازی می کنید که فقط ازش لذت ببرید و یکم
سرگرم بشید ( مثل فیفا ) البته به We بازها برنخوره این یک واقعیته بازی We و Pes درسته که
از نظر فیزیک بازی و گرافیک و .... شباهت هایی با هم دارند اما از نظر هوش مصنوعی متفاوت
هستند مثلا شما در We به راحتی ضربه چیپ می زنید و یا تک به تک گل می کنید ولی انجام
این کار ها در Pes سخته چرا؟ چون این بازی بر اساس واقعیت طراحی شده و انجان این کارها
در واقعیت هم دشواره.به همین دلیله که به Pes می گن فوتبال واقع گرایانه
هوش مصنوعی Pes6 به قدری بالاست که در بازی برای لحظاتی می تونه نفس شما رو بگیره
Pes برای کسانی طراحی شده که می خوان یک فوتبال حقیقی رو بازی کنند فوتبالی که بدون
تاکتیک نمیشه به گل رسید و برای زدن یک گل کلی سختی بکشید . شرایط Pes6 طوری شده
که شما به ندرت پیش میاد که مثلا 3 گل بزنید و هیچی گل نخورید و باید به نتیجه هایی مثل:
2 به 1 و یا 3 به2 و یا 1 به 0 اکتفا کنید اونم در صورتی که یک بازیکن خوب باشید.
در ضمن کونامی که مریض نیست بیاد یه جور فوتبالو به دو اسم بده بیرون و وجه خودشو خراب کنه!!!
نسخه ژاپنی هم تمام بازی های ساخت ژاپن دارند مثلا رزیدنت اویل هم ژاپنی داره و هم انگلیسی
ولی یک اسم داره.( تازه فیلم های ژاپنی مثل کینه هم نسخه ژاپنی دارند هم انگلیسی!!!)
الان Pes6 هم برای Pc اومده و هم برای Ps2
و امکان داره به زودی We 10 برای Pc بیاد مثل We9 که برای Pc اومد

و در نهایت :
اگه سوالی در مورد خود بازی بود مثل همیشه در خدمتم
سلام
کمک کمک کمک کمک
ديگه واقعا حالم داره از pes به هم میخوره
این دیگه چه بازی مسخره است بعد از اینکه شونصد تا پاس دادیم و توپ رسید به یکی از مهاجمان پست محوطه
هر جور شوت میزنی توپ از بالای دروازه بیرون میره اصلا انگار شوت محکم به سمت دروازه درpes معنی نداره
اگر هم اروم بشوتیم سریع دروازبان راحت میگره یا وقتی که میخوای سانتر کنی هر جور ضربه ی سر میزنی باز توپ به بیرون میره
خوب درست یه کم اروم تر بزنم شاید بره تو دروازه
اما یا اینقدر اروم هستش که مدافع حریف سریع میاد و توپ را با ضربه ی سر دور میکنه یا اگر هم توپ به سمت دروازه بره دروازه بان راحت توپ رو میگیره من حدود 2 هفته که دارم pes6 بازی میکنم وقتی طی این مدت فقط 2 تا گل بیشتر نتونستم بزنم اونم تو حالت اماتور
حتما میگید خوب مشکل از خودمه اما وقتی وقتی we10 رو بازی می کنم با pes6 ز'مین تا اسمون فرق میکنه اصلا من در سخت ترین شرایط در we10 به گل میرسم اونم با چندین گل در هر بازی تازه در حالت پروفشینال
همین الان هم یکی از دوستان گفتند که این بازی واقع گرایانه هست خوب من بازی میکنم که سرگرم بشم نمیخوام فوتبالیست بشم که باید واقع گرا باشه
خوب واقع گرا کیلویی چنده من میخوام از بازی کردن لذت ببرم ویا گل برنم
اما شما میگید باید به شرایط 0-0 عادت کنم خوب درسته که باید در بازی تاکتیک داشت ولی در همین فوتبال های واقعی خودمون که میگید به قول شما واقع گرایانه هست در بعضی مواقع گل های شانسی به ثمر میرسد که خیلی هم در روند بازی موثر است
در کل من we10 رو بیشتر میپسندم

saeed_cpu_full
14-11-2006, 16:37
من می خوام این بازی رو بخرم آخر خوبه یا نه :sad:

pes6
14-11-2006, 17:47
بازم سلام

دوست عزيز با احترام فراوان به شما بايد بگم كه اگه به فوتبال كامپيوتري به صورت تفريح نگاه ميكنيد بايد فيفا بازي كنيد چون شما به راحتي ميتونيد در سخت ترين درجه به گل برسيد اين رو يادمون نره كه pes6 رو باید به وسیله تاکتیک و تکنیک به گل رسید وبعضی از وقتا به وسیله شانس شما حتمان سیستم تیمتون رو باید عوض کنید من بهترین سیستم بازی رو سیستم کشویی معرفی میکنم

یا علی

آرش-19
14-11-2006, 19:12
اولا سلام آقا حمید
ثانیا بزار چند نکته رو برات بگم :
1-من که گفتم اگه می خوای سرگرم بشی خوب برو WE10 یا Fifa07 رو بازی کن ولی اگه واقعا
عشق فوتبال داشته باشی هیچی جز PES6 نمی تونه شما رو ارضاع کنه.

2-روش شوت به سمت دروازه در PES6 که نسبت PES5 تغییرات زیادی داشته رو من تا حالا نگفتم
ولی امروز بخاطر اینکه این دوستمون از PES6 زده نشه می گم :

در PES5 برای شوت زدن مهمترین نکته حالت بدن نسبت به توپ بود که توپ باید نزدیک بدن و
بدن در حالت تعادل می بود و همچنین بدن باید در زاویه مناسب در مقابل دروازه قرار می گرفت
اما در PES6 شما علاوه بر نکات بالا باید توجه خاص نسبت به وضعیت توپ نسبت به زمین داشته
باشید که این یعنی چه ؟
اگه توجه کنید هنگامی که بازیکن با توپ در حال دویدن می باشد بعد از هر ضربه به توپ برای جلو
انداختن توپ -توپ مقداری از سطح زمین بلند شده و بعد روی زمین شروع به قل خوردن می کنه
بدترین لحظه برای ضربه زدن به توپ لحظه ای است که توپ از زمین بلند شده و به دلیل عجله برای
شوت زدن و از دست نرفتن موقعیت اکثرا در این لحظه اقدام به شوت زدن می کنند که اگه محکم
بزنی با اختلاف زیاد به بیرون میره و اگه آروم بزنی دروازه بان میگیره.
و اما بهترین لحظه برای شوت زدن زمانی است که توپ روی زمین در حال قل خوردن است ( در ضمن
اون نکات اولیه که گفتم باید رعایت بشه ) و شما برای رسیدن به این حالت فقط باید صبر کنید که
بازیکن و توپ در حالت مناسب قرار بگیرند و بعد اقدام به شوت زنی بکنیددر این حالت شما می تونید
توپو با قدرت زیاد (البته نه خیلی زیاد ) به زاویه دلخواه شوت کنید.
راستی توقع نداشته که همش بره تو گل و اصلا توپو به بیرون نزنید چون من خودم هم بعضی از
تو پارو به بیرون میزنم.

3-اگه زمان ضربه سر توپ به صورت قوص دار از بالای دروازه بیرون میره مهمترین عامل اینه که شما
زودتر از موعد شوت ( مربع ) رو می زنید و باید با تمرین زمان بندی درست را بدست بیارید
در ضمن این مهمترین عاملش بود عوامل دیگری مثل حضور مدافع یا سانتر بد یا خوب زیر توپ نبودن
و......... می تونن از عواملش باشند.

4- در ضمن من خودم شاهد گل های شانسی در همین PES6 بودم
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

آقا سعید شما حتما این بازی رو بخر ولی اولش سخته ها

اگه سوالی بود بازم مثل همیشه در خدمت

H @ M I D
14-11-2006, 20:55
سلام
آرش جان خيلي ممنون
من قصد توهين به pes6 باز ها رو نداشتم و این فقط وفقط نظر من بود که بازی با مشکلاتی رو به رو است و یا قطعا هم من با مشکلاتی رو به رو هستم
ولی در کل من چیز خاصی از این بازی نمی دونم که بخوام پیشنهاد یا انتقاد کنم در کل اگر چیز خاص یا ترفندی از pes 6 داشتید
دریغ نکنید
حالا با این صحبت های شما ببینیم میتونیم امروز یه گل بزنیم ..!!!!!!!!!!!
ممنون

Y@var
14-11-2006, 21:57
سلام
کمک کمک کمک کمک
ديگه واقعا حالم داره از pes به هم میخوره
این دیگه چه بازی مسخره است بعد از اینکه شونصد تا پاس دادیم و توپ رسید به یکی از مهاجمان پست محوطه
هر جور شوت میزنی توپ از بالای دروازه بیرون میره اصلا انگار شوت محکم به سمت دروازه درpes معنی نداره
اگر هم اروم بشوتیم سریع دروازبان راحت میگره یا وقتی که میخوای سانتر کنی هر جور ضربه ی سر میزنی باز توپ به بیرون میره
خوب درست یه کم اروم تر بزنم شاید بره تو دروازه
اما یا اینقدر اروم هستش که مدافع حریف سریع میاد و توپ را با ضربه ی سر دور میکنه یا اگر هم توپ به سمت دروازه بره دروازه بان راحت توپ رو میگیره من حدود 2 هفته که دارم pes6 بازی میکنم وقتی طی این مدت فقط 2 تا گل بیشتر نتونستم بزنم اونم تو حالت اماتور
حتما میگید خوب مشکل از خودمه اما وقتی وقتی we10 رو بازی می کنم با pes6 ز'مین تا اسمون فرق میکنه اصلا من در سخت ترین شرایط در we10 به گل میرسم اونم با چندین گل در هر بازی تازه در حالت پروفشینال
همین الان هم یکی از دوستان گفتند که این بازی واقع گرایانه هست خوب من بازی میکنم که سرگرم بشم نمیخوام فوتبالیست بشم که باید واقع گرا باشه
خوب واقع گرا کیلویی چنده من میخوام از بازی کردن لذت ببرم ویا گل برنم
اما شما میگید باید به شرایط 0-0 عادت کنم خوب درسته که باید در بازی تاکتیک داشت ولی در همین فوتبال های واقعی خودمون که میگید به قول شما واقع گرایانه هست در بعضی مواقع گل های شانسی به ثمر میرسد که خیلی هم در روند بازی موثر است
در کل من we10 رو بیشتر میپسندم

دوست عزیز من یک هفته هستش که این بازی رو گرفتم.
من قبلاً همیشه بازی های fifa رو می گرفتم ولی ایندفعه تصمیم گرفتم این بازی رو بگیرم.
منم یه خورده اولش برام سخت بود.
اما بعد دو روز شروع کردم top play یا همون very hard رو بازی کنم و هیچ مشکلی نداشتم و اگه قشنگ هم بازی کنم می برم.
دیروز جام جهانی رو تموم کردم.
حالا لیگ اسپانیا رو شروع کردم و 10 تا بازیهاشو پشت سر هم بردم...
این بازی واقعاً اولش خیلی برام سخت بود...چون من همیشه بازی های فیفا رو بازی کرده بودم به گل های الکی و راحت عادت کرده بودم اما بعد از 1 روز فهمیدم که واقعاً این بازی خیلی بهتر و واقعی تر از بازیهای فوتبال دیگست.
اگه تو شوتاش هم مشکل داری یکم برو قسمت تمریناتش اونجا قشنگ یاد می گیری...
در کل بازی توپیه...

Ali_pc
15-11-2006, 11:07
با سلام

یک سوال داشتم در این کیت سرور اخری که همراه با ball server بود چه طور میشه این توپ ها رو به بازی اورد ؟

یک سوال دیگه ایا میشه از پچ بوندسلیگا برای ps2 هم استفاده کرد یا نه ؟

saeed_cpu_full
15-11-2006, 14:14
آقا سعید شما حتما این بازی رو بخر ولی اولش سخته ها

من استاد pes 5 هستم بابا ;)

saeed_cpu_full
15-11-2006, 14:37
تو Pes 6 اگر به قسمت پس شاپ در آپشن بريد و پليرز رو انتخاب كنيد در صفحه 6 بازيكن يكي مانده به آخر ايراني

هست كه اسمش خداداد عزيزي است. :laughing: ;)

vorojax
16-11-2006, 11:11
سلام دوستان فقط يه چيزي رو بگم ساكر 5 سختر تر بود ولي ساكر 6 بهتره شده و لي به سختي ساكر 5 نيست
چون من راحت وري هارد رو مي برم اونم با برسلون 3 و4 تا گل زدم كه با رونالدينهو همرو دريبل كردو در كل بازيكنا مثل ماست دريبل مي خورن!
_______
راستي كسي نمي دونه ايا تو ساكر 6 هم ميشه توپ جديد ازاد كرد يا نه!؟

Ali_pc
16-11-2006, 15:14
با سلام من نمیدونم دوستان چرا پاسخ سوالات من رو نمیدن !!!!!!!!!!!

یک سوال داشتم :

لطفا یکی نحوه ایمپورت کردن صورتها رو با برنامه ggs توضیح بده با تشکر

Ali_pc
17-11-2006, 16:04
تاپیک چرا اینقدر بی حاله بابا یکی به سوالات جواب بده !!!!!!

omid_figo_7
18-11-2006, 03:11
بچه ها هر کی تو بازی pes6 حرفه ای شده بیاد تو لیگی که من میخواهم تو تهران برگزار کنم شرکت کنه.
هر کسی دوست داره شرکت کنه به من میل بزنه.
ایمیل من:
omid_jahanbin_n@yahoo.com

Mohammad_666
18-11-2006, 13:11
بازم سلام
new جدیدترین آبشن فایل

new ورژن جديد bundesliga patch تبديل كننده ليگ c به ليگ آلمان
تذكر : از آبشن فايل داخل patch استفاده نكنيد واز آبشن فايل بال استفده كنيد

برنامه هاي مورد نياز Game_Graphic_Studio_6.1.1 & DkZStudio_0.92B

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبديل زبان DkZStudio به انگليسي

براي اون دوستايي كه مشكل با نصب برنامه ها دارن طي فردا پس فردا يك فيل آموزشي درست ميكنم وبراي دانلود ميگذارم
يا علي
لطفا یکی از دوستان این ها را یه جایی دیگه آپلود کنه چون من از این سایت نیمتوانم دانلود کنم خواهش میکنم یکی کمکم کنه چون خیلی مهمه مخصوصا او دوتای اولی.

Mohammad_666
19-11-2006, 12:53
آقا تو را به خدا قسم کمک کنید ما هر چی توی این سایت میخوایم کسی محل ما نمیذاره.........

cully_4u
19-11-2006, 13:59
من میدونم مشکل شما چیه.
سایت Rapidshare واسه دانلود نیاز به Java داره و شما باید Java Applet رو نصب کنی...

Amin
19-11-2006, 16:53
آقا تو را به خدا قسم کمک کنید ما هر چی توی این سایت میخوایم کسی محل ما نمیذاره.........
سلام
طريقه دانلود از سايت رپيدشير

و آپشن فايل براي بازي

HELLBOY_HP
19-11-2006, 17:31
بر و بچ اين گل رو نگاه كنيد حال كنيد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته واسه پرو5 ممكنه رو پرو6 هم جواب بده.

Mohammad_666
20-11-2006, 07:14
سلام ممنونم
اما این آموزشه کار نمیکنه سایتش و یه پیغامی میده.

online-amir
20-11-2006, 17:41
سلام.

كسي سيو از مستر ليگ نداره؟! منتظر جوابم!

با تشكر.

Misagh_Dragon
20-11-2006, 18:31
سلام من عضو جديدم
يه سوال از شما عزيزان داشتم . من تازه بازي pes6 رو گرفتم ولي نميدونم چطوري بايد دو نفري بازي كرد يعني اصلا دسته دوم
game pad رو نميشناسه بچه ها خيلي توش گيرم لطفا يكي كمك كنه.

ebinem173
21-11-2006, 01:16
توی درایوی که بازی رو نصب کردی برو بعد برو تو فولدرش بعد یه فایل هست به اسم settings
روی اون کلیک میکنی بعد دیگه همه چیز مشخصه و باید از اونجا دسته ها رو بشناسونی به بازی

Ali_pc
21-11-2006, 08:26
با سلام

خواهشا یکی از دوستان لطف کنه و طریقه ایمپورت ورزشگاهها رو بگه چون بعضی ها پسوند bin دارند و با dkz ایمپورت نمیشن رو

بگه من واقعا مشکل دارم یکی از اعضا لطف کنه و راهنمایی کنه ممنون میشم

به عنوان مثال من ورزشگاه arena رو دانلود کردم که با dkz ایمپورت نمیشه

با تشکر

Mohammad_666
21-11-2006, 13:17
سلام
طريقه دانلود از سايت رپيدشير

و آپشن فايل براي بازي
سلام ممنونم
اما این آموزشه کار نمیکنه سایتش یه پیغامی میده.

Ali_pc
22-11-2006, 18:39
با سلام

لطفا یکی از دوستان به سوالات من توضیح بده

online-amir
22-11-2006, 23:07
سلام.

كسي سيو از مستر ليگ نداره؟! منتظر جوابم!

با تشكر.

چي شد؟!

FAKHER
25-11-2006, 15:46
واسه این pes6 تنظیم کردن کیبورد هم شده یه مشکل

من میرم تو setting ولی اونجا هر کلید رو که انتخاب میکنم میگه یه کلید دیگه رو انتخاب کنید
اعصاب نزاشته واسم

راستی اگه امکانش هست یه توضیح جامع بدین که چطوری تنظیماتو مثل تنظیم فیفا درست کنم

mohsen62k
26-11-2006, 11:09
به نظر من اينبار كونامي اينقدر بازي رو خواسته واقعي كنه كه از عقب افتاده و به غير واقعي تبديل شده
سرعت شوتها در اين بازي واقعا كند هست در حالي كه در فوتبال واقعي وضعيت خيلي فرق ميكنه

بازيكنان خوب خيلي الكي و راحت (مثل تمامي فوتبالهاي كونامي) از بازيكنان ضعيف توپ رو ميگيرند !! جالبترين زمان زماني هست كه ميخواهي ضربه سر بزني بازيكن شما آماده سر زدن هست و بهترين موقيعت رو داره بازيكن حريف مياد خيلي راحت با يك تنه تورو به جلو هل ميده و سر رو ميزنه !!
ضربات سر بازيكنان به سمت دروازه واقعا غيري واقعي و خيلي خيلي آهسته هست شما در حالت تمريني هم كه بريد بازي كنيد ضربات سر در حالي كه هيچ مدافعي نيست به شكل قوس دار معمولا به اوت ميروند ! در حالي كه در فوتبال واقعي چنين حالتي 5% هم اتفاق نمي افته در اين بازي 90% اتفاق مي افته !

داوري بازي هم كه واقعا مثل هميشه افتضاحه !! البته خيلي از پس5 بهتر شده

نكته جالب كه هنوز هم وجود داري خنگ بودن بيش از حد دروازبان هست به نظر من ويننيگ الون 5 كه روي پلي استيشن 1 بازي ميكرديم دروازبانيش واقعا به واقعيت نزديك بود و حركات اون خيلي بهتر و باهوش تر از اين دروازباني كه روي پلي استيشن 2 قرار دادن بوده

حركات بازيكنان خيلي خيلي كند هست و اصلا به واقعيت شبيه نيست ! ضربات ايستگاهي كه ميگين سخت شده شما با جونينو كه قدرتش در اين ضربات 99 هست امتحان كنيد اصلا نميشه گل زد !! من خودم استاد ضربات ايستگاهي بودم!!! اما واقعا ضرباتي كه در اين فوتبال به توپ آدم ميزنه خيلي كند هست شوت ها فقط ارتفاع ميگيرند و اصلا قدرت شود به سمت جلو نيست بلكه به سمت بالاست !! به همين خاطر شما با مهارت خودتون وقتي توپ رو از روي سر دفاع رد ميكنيد خيلي راحت دروازبان بدون شيرجه به توپ ميرسه و ميگيره توپ رو!!

اما در فوتبال واقعا شما ديدين وقتي توپ از روي سر دفاع رد بشه از 10 تا حتما 5 تاش گل ميشه اونها هم كه گل نميشه دروازبان شيرجه ميزنه ميفرسته توي اوت نه اينكه راحت بگيره توي بغلش!!

جالب اينجاست كه بازيكنان حتي اگر شما 1 ميليمتر قدرت شوت رو پر كنيد گاهي توپ رو با فاصله 100 متر از رو دروازه به اوت ميزنند !!! اين كجاش حقيقي هست؟
بعضي دوستان ديدم نوشتند در واقعيت هم همينطور هست توپ بايد خوشكل و آماده بدون اينكه بالا پايين بره جلوي پاي بازيكنت بافته تا بازيكنت بتونه راحت به توپ ضربه بزنه و گل بشه !!!
والا من كه خودم فوتبال واقعي بازي ميكنم گاهي اوقات بهترين حالت براي شوت زدن زماني هست كه از روي زمين حدود 5 تا 10 سانتيمتر فاصله گرفته اون موقع ميشه با بيشترين قدرت و خيلي راحت هر زاويه اي رو هدف گرفت ! اما در اين فوتبال رونالدينهو باشه يا علي دايي فرق نداره مثل يك مدافع ميزنه زير توپ و توپ ميره خارج از استاديوم!!

اما با تمامي اين تفاسير من به فيفا ميدم 5!
به كونامي ميدم 20 (در قياس با فيفا!!)

چقدر من حرف زدم !

آرش-19
26-11-2006, 19:34
آقا محسن در بازی Pes6 بر خلاف باقی بازی های فوتبال زمان بندی زدن ضربه دست خودته
که برای اولین بار است که شاهد این چنین روشی برای شوت زدن هستیم و می شه گفت
که کونامی ریسک بزرگی کرده که از این روش استفاده کرده اگه کمی رو زمان بندیت تمرین کنی
ضربات سرت خیلی بهتر میشه
در مورد قدرت شوت باید بگم که خودت میگی شوت . شوت یعنی چی؟ یعنی شوت
منظور از شوت که پاس نیست وقتی از دکمه شوت استفاده میکنی یعنی می خوای
شوت بزنی نمی خوای که با کلید شوت پاس بدی این حرف منو وقتی بهتر درک می کنی
که خودت تو زمین چمن بازی کرده باشی و وقتی بخوای شوت بزنی حتی با کمترین قدرت
می بینی که توپ تا چه بردی میره!!!!!
بسه دیگه می خوام برم بازی منچستر و چلسی رو ببینم

mohsen62k
26-11-2006, 22:34
آقا محسن در بازی Pes6 بر خلاف باقی بازی های فوتبال زمان بندی زدن ضربه دست خودته
که برای اولین بار است که شاهد این چنین روشی برای شوت زدن هستیم و می شه گفت
که کونامی ریسک بزرگی کرده که از این روش استفاده کرده اگه کمی رو زمان بندیت تمرین کنی
ضربات سرت خیلی بهتر میشه
در مورد قدرت شوت باید بگم که خودت میگی شوت . شوت یعنی چی؟ یعنی شوت
منظور از شوت که پاس نیست وقتی از دکمه شوت استفاده میکنی یعنی می خوای
شوت بزنی نمی خوای که با کلید شوت پاس بدی این حرف منو وقتی بهتر درک می کنی
که خودت تو زمین چمن بازی کرده باشی و وقتی بخوای شوت بزنی حتی با کمترین قدرت
می بینی که توپ تا چه بردی میره!!!!!
بسه دیگه می خوام برم بازی منچستر و چلسی رو ببینم

منظور از زمان بندي چيست؟! وقتي من دكمه مربع رو مثلا ميزنم بازيكن وقتي توپ بهش رسيد ميپره سر ميزنه ديگه جز اينه؟
حالا مثلا اگر من صبر كنم توپ به سرش نزديك بشه بعد مربع رو بزنم فرق ميكنه سر زدنش؟

نكته بعد كه گفتي اگر توي چمن بازي كرده باشي!!
اتفاقا توي چمن راحت تر ميشه شوت زد چون كفش ميخي پات داري و ضرباتت كمتر به زير توپ ميخوره و توپ بلند نميشه براي همين هم ميرزاپور كه قدش بلند بود نميتونيست زير توپ ضربه بزنه :puke:
و زدن ضربه چيپ روي چمن خيلي سخته در حالي كه روي آسفالت همه به راحتي چيپ ميزنن :cool:
من دارم از شوت حرف ميزنم به سمت دروازه نه ضربه كاشته !!! ;)

بهتره متعصبانه از يك بازي دفاع نكنيم من خودم عاشق كونامي هستم زندگي من بدون كونامي نميشه !!! :biggrin: اما حيف كاشكي ميشد آنلاين بازي كنيم راحي بلدي؟ :blush:

آرش-19
27-11-2006, 17:03
سلام محسن جان
بله که فرق می کنه شما امتحان کن فرقشو می بینی.
اگه شما اون طوری که خودت گفتی مربع رو بزنی بازیکن برای زدن ضربه عجولانه عمل
میکنه و زربه بدی رو می زنه چه با سر و چه با پا .
قبل از زدن ضربه باید جاگیری مناسب داشته باشی و هیچ عجله ای برای زدن ضربه
نداشته باشی.
در مورد چگونگی شوت زدن خودم چند صفحه قبل توضیح کامل دادم سعی میکنم برات
نقل قولشو بزارم تا بدونی چرا ضربات به زیر توپ می خورن.

mohsen62k
27-11-2006, 17:12
پاك شود لطفا! تكراري بود :blink:

mohsen62k
27-11-2006, 17:13
سلام محسن جان
بله که فرق می کنه شما امتحان کن فرقشو می بینی.
اگه شما اون طوری که خودت گفتی مربع رو بزنی بازیکن برای زدن ضربه عجولانه عمل
میکنه و زربه بدی رو می زنه چه با سر و چه با پا .
قبل از زدن ضربه باید جاگیری مناسب داشته باشی و هیچ عجله ای برای زدن ضربه
نداشته باشی.
در مورد چگونگی شوت زدن خودم چند صفحه قبل توضیح کامل دادم سعی میکنم برات
نقل قولشو بزارم تا بدونی چرا ضربات به زیر توپ می خورن.

آخه ميدوني نكته انحرافي اينجاست كه من همه اين مدلها كه ميگي رو امتحان كردم! فكر ميكني فرق داره اصلا فرق نداره :blink:
تازه در مورد خنگي دروازبان و اينكه بازيكن برتر در بدترين شرايط با يك تنه توپ رو از آن خودش ميكنه چي ميگي؟
مثلا بيا با ايران با انگليس بازي كن!
توپ رو با ميرزاپور بفرست بلند روس سر نكونام وسط زمين
نكونام آمادست كه سر بزنه يك دفع جناب اسكولز از راه ميرسه تنش ميخوره به تن نكونام نكونام برق ميگيرتش توپ از بغل سرش رد ميشه سر رو اسكولز ميزنه! ديدي نديدي؟!

من از سال 98 دارم ويننيگ الون بازي ميكنم!! تازه وارد نيستم ! ;)

mohsen62k
27-11-2006, 17:21
راستي سرعت توپ رو هم گفته بودم سرعت شوتها به سمت دروازه در كل اصلا حالت طبيعي نداره!

آرش-19
27-11-2006, 17:29
روش شوت به سمت دروازه در Pes6 که نسبت Pes5 تغییرات زیادی داشته رو من تا حالا نگفتم
ولی امروز بخاطر اینکه این دوستمون از Pes6 زده نشه می گم :

در Pes5 برای شوت زدن مهمترین نکته حالت بدن نسبت به توپ بود که توپ باید نزدیک بدن و
بدن در حالت تعادل می بود و همچنین بدن باید در زاویه مناسب در مقابل دروازه قرار می گرفت
اما در Pes6 شما علاوه بر نکات بالا باید توجه خاص نسبت به وضعیت توپ نسبت به زمین داشته
باشید که این یعنی چه ؟
اگه توجه کنید هنگامی که بازیکن با توپ در حال دویدن می باشد بعد از هر ضربه به توپ برای جلو
انداختن توپ -توپ مقداری از سطح زمین بلند شده و بعد روی زمین شروع به قل خوردن می کنه
بدترین لحظه برای ضربه زدن به توپ لحظه ای است که توپ از زمین بلند شده و به دلیل عجله برای
شوت زدن و از دست نرفتن موقعیت اکثرا در این لحظه اقدام به شوت زدن می کنند که اگه محکم
بزنی با اختلاف زیاد به بیرون میره و اگه آروم بزنی دروازه بان میگیره.
و اما بهترین لحظه برای شوت زدن زمانی است که توپ روی زمین در حال قل خوردن است ( در ضمن
اون نکات اولیه که گفتم باید رعایت بشه ) و شما برای رسیدن به این حالت فقط باید صبر کنید که
بازیکن و توپ در حالت مناسب قرار بگیرند و بعد اقدام به شوت زنی بکنیددر این حالت شما می تونید
توپو با قدرت زیاد (البته نه خیلی زیاد ) به زاویه دلخواه شوت کنید.
راستی توقع نداشته که همش بره تو گل و اصلا توپو به بیرون نزنید چون من خودم هم بعضی از
تو پارو به بیرون میزنم.

3-اگه زمان ضربه سر توپ به صورت قوص دار از بالای دروازه بیرون میره مهمترین عامل اینه که شما
زودتر از موعد شوت ( مربع ) رو می زنید و باید با تمرین زمان بندی درست را بدست بیارید
در ضمن این مهمترین عاملش بود عوامل دیگری مثل حضور مدافع یا سانتر بد یا خوب زیر توپ نبودن
و......... می تونن از عواملش باشند.

از این روش استفاده کن حال می کنی
راهی هم برای online بازی کردن بلد نیستم ولی اینشالله یه مسابقه ای پیش بیاد همه توش شرکت کنیم

به نکته زیر هم توجه کن بعد برو حال کن

وقتی توپ روی هواست کلید های R1 و L1 رو به طور هم زمان نگه دار بازیکن به طور خودکار میره زیر توپ
بدون اینکه کلیدها رو رها کنی وقتی توپ تقریبا بیشتر از حدود 2 متر مونده به سر بازیکن برسه ضربدر بزن
این همون زمان بندیه که گفتم و تو توپو می زنی.
در ضمن اگه دروازبان حریف توپو زده باشه انجام این کار راحتتر از زمانیه که دروازبان خودت ضربه رو زده باشه

mohsen62k
27-11-2006, 21:03
از این رو ش استفاده کن حال می کنی
راهی هم برای online بازی کردن بلد نیستم ولی اینشالله یه مسابقه ای پیش بیاد همه توش شرکت کنیم

به نکته زیر هم توجه کن بعد برو حال کن

وقتی توپ روی هواست کلید های R1 و L1 رو به طور هم زمان نگه دار بازیکن به طور خودکار میره زیر توپ
بدون اینکه کلیدها رو رها کنی وقتی توپ تقریبا بیشتر از حدود 2 متر مونده به سر بازیکن برسه ضربدر بزن
این همون زمان بندیه که گفتم و تو توپو می زنی.
در ضمن اگه دروازبان حریف توپو زده باشه انجام این کار راحتتر از زمانیه که دروازبان خودت ضربه رو زده باشه

آرش جان اين ال1 و ار1 كه گفتي رو از كجا فهميدي؟ آخه در قسمت كامنت و تمرينهاي خودش ذكر نشده مگه فوتبال هم رمز داره كه توي خودش نميگذارن؟! :blink:
قبلا داشت مثلا فوتبال 98 دوبار بالا 2 بار پايين....... تا تيمهاي منتخب آزاد بشن ولي بعد از اون ديگه اين مسخره بازي ها رو برداشت كونامي و هر قابليتي كه توي فوتبال وجود داشت رو خودش در قسمت كامنت و يا تمريني ياد ميداد اين يكي جديد بيد!
مثلا شوت كنترل شده كه بايد R2 رو بگيري توي پس4 نبود اما توي پس5 اومد و توي تمرينش هم آموزشش بود :blush:

mehran_btm
28-11-2006, 11:55
آرش جان سلام
دمت گرم كلي حال كردم
يك نكته شايد بلد باشي
وقتي يه مهاجمت پاس ميدي قبل از اينكه توپ بهش برسه دكمه L1+r1 رو نگه داري مهاجمت بين مدافعان حريف حركت مي كنه و اونارو فريب مي ده
بازم از نكات بازي بگو كارت درسته داداش

mehran_btm
28-11-2006, 11:57
ببخشيد دكمه هارو اشتباه نوشته بودم
آرش جان سلام
دمت گرم كلي حال كردم
يك نكته شايد بلد باشي
وقتي يه مهاجمت پاس ميدي قبل از اينكه توپ بهش برسه دكمه R2+r1 رو نگه داري مهاجمت بين مدافعان حريف حركت مي كنه و اونارو فريب مي ده
بازم از نكات بازي بگو كارت درسته داداش

آرش-19
28-11-2006, 19:38
ما مخلسیم آقا مهران
به نکته خوبی اشاره کردی که از این روش می شه برای بردن بازیکن به زیر توپ وقتی توپو سانتر می کنی هم استفاده کرد به شرطی که نکات زیرو رعایت کنی:
اولین و مهمترین نکته برای سانتر موفق تشخیص مسیر توپه که باید بتونی مسیر حرکت توپو پیش بینی کنی و ببینی که
در مسیر بازیکنی در شرایط مناسب برای سر زدن هست یا نه اگه بود که هیچی ولی اگه نبود چند حالت داره
اینم که میگم خوب گوش کنید : بعد از سانتر قبل از اینکه توپ به محوطه برسه توی محوطه یک مدافع برای سر زدن گارد میگیره که بهترین منطقه برای سر زدن درست جلوی این مدافع است و شما باید بازیکنتون رو به این منطقه هدایت کنید اگه بازیکن جایی بود که فقط با حرکت رو به دروازه در این منطقه قرار می گیره که فقط کافیه با جهت بازیکن رو به اونجا ببرید اگه نزدیک بود فقط با جهت ولی اگه دور بود با جهت و دویدن ( دور منظورم 20 متر نیستا ;) )
ولی اگه بازیکن جایی بود که احتیاج به حرکت مایل داشت اونم نه از فاصله دور باید حتما از R2 به همراه R1 و حتما جهت برای هدایت بازیکن به اوون منطقه استفاده کنید و هیچ عجله ای برای مربع زدن نداشته باشید چون اگه زود مربع بزنید
بازیکن به سختی حرکت می کنه و بیشتر تمایل داره که توپ بیاد رو سرش تا اینکه اون بره زیر توپ.

اینم اگه بلد بودید به بزرگی خودتون ببخشید
سعی می کنم که سری بعد نکات بیشتری رو براتون بگم
اگه سوالی بود در خدمتم

mohseneshghi
28-11-2006, 20:43
كسي ترينر يا سيو گيم واسه pes سراغ داره؟

online-amir
29-11-2006, 17:00

حرف دل من رو زدي!!!!! كسي سيوي از مستر ليگ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

FAKHER
29-11-2006, 17:06
واسه این pes6 تنظیم کردن کیبورد هم شده یه مشکل

من میرم تو setting ولی اونجا هر کلید رو که انتخاب میکنم میگه یه کلید دیگه رو انتخاب کنید
اعصاب نزاشته واسم

راستی اگه امکانش هست یه توضیح جامع بدین که چطوری تنظیماتو مثل تنظیم فیفا درست کنم

ترو خدا ببین ملت کجاها رسیدن اون وقت من چیا میپرسم

ولی چیکار میشه کرد بلاخره منم خوب میشم اینطوری نمیمونم

ولی خدایی این مشکلو واسم حل کنید چاکرتونم

Ali-Bahal
29-11-2006, 21:46
ترينر مي خواي چي کار؟

آرش-19
30-11-2006, 10:47
آقا فاخر شما خیلی باحالی اینم روش حل مشکلت :
ببین اون پیغام به این صورت نوشته می شهPush Any Button یعنی یه کلیدی فشار بده حالا تو از روش زیر استفاده کن:
برو به setting ( همون جایی که بازی رو نصب کردی ) بعد برو روی تب کیبورد
شما کافیه که با موس روی کلید مورد نظر روی عکس دستگیره که اونجاست کلیک کنی
بعد اون پیغام رو میده در این لحظه شما باید اون کلید مورد نظرتو روی کیبورد که می خوای
جای اون کلید عمل کنه رو بزنی بعد اون پیغام میره و از این به بعد اگه شما اون کلید کیبورد
رو بزنید چراغ اون کلید جایگزین شده روی دستگیره روشن میشه و عمل اونو انجام میده .
به این ترتیب تمام کلید ها رو اونطوری که می خوای تنظیم کن بعد برو حال کن.

اگه سوالی بود در خدمتم

K A R I M I
01-12-2006, 07:55
سلام
من یه استادیوم با حجم 8 مگ دانلود کرده ام و نمی دونم اونو چه جوری داخل بازی کنم .
ممکنه لطف کنید و منو در انجام این عمل راهنمایی کنید.
ممنون

m_r1986
02-12-2006, 13:58
با سلام خدمت دوستان

بنده چند تا سوال داشتم كه اگر جواب ممنون ميشم .

1 ) در اين فوتبال چجوري ميشه موقعه زدن ضربه كرنر مدافعان سرزن را آورد جلو تا هد بزنند ؟

2 ) من در pes5 از هر 5 تا ضربه ايستگاهي كه ميزدم 4 تا گل ميشد اما در اين فوتبال از 5 تا ضربه يه دونه هم گل نميشه . من وقتي با كارلوس ميخواستم ضربه ايستگاهي بزنم بالا را نگه ميداشتم شوت محكم ميزد اما در pes6 بالا را نگه ميدارم به آسمان ميزنه . اگه ميشه بگيد چجوري ميشه ضربه محكم زد و نحوه صحيح زدن ضربه ايستگاهي را شرح بدين ممنون ميشم .

Amin
02-12-2006, 16:54
2 ) من در pes5 از هر 5 تا ضربه ايستگاهي كه ميزدم 4 تا گل ميشد اما در اين فوتبال از 5 تا ضربه يه دونه هم گل نميشه . من وقتي با كارلوس ميخواستم ضربه ايستگاهي بزنم بالا را نگه ميداشتم شوت محكم ميزد اما در pes6 بالا را نگه ميدارم به آسمان ميزنه . اگه ميشه بگيد چجوري ميشه ضربه محكم زد و نحوه صحيح زدن ضربه ايستگاهي را شرح بدين ممنون ميشم .
سلام
از نظر من كه فرقي نكرده !
سخت تر شده اما بازم ميشه گل زد ... فقط دروازبان زيادي خوب عكس العمل نشون ميده

B O L O T
02-12-2006, 18:49
سلام
از نظر من كه فرقي نكرده !
سخت تر شده اما بازم ميشه گل زد ... فقط دروازبان زيادي خوب عكس العمل نشون ميده
اره خيلي خيلي خوب شده
---------------------------------------------

من دارم بعدا ميزارم
در رابطه با چي مي خواستي

vorojax
02-12-2006, 21:23
من يه ترينر گل مي خاستم بسازم براي اين بازي اما به اين نتيجه رسيدم كه بدرد كسي نمي خوره و بي خيلش شدم.

B O L O T
02-12-2006, 21:34
فكر كنم ترينر هست براي اين كار

K A R I M I
03-12-2006, 05:16
سلام
من وقتی فایل 0_text رو باز می کنم ( توسط دو برنامه معرفی شده ) همه فایلهای باز شده رو unknow میزنه من چه جوری باید اسم فایل ها رو پیدا کنم؟
(من چه جوری باید استادیوم دانلودیم رو وارد کنم)

vorojax
03-12-2006, 08:56
با گيم گرافيك باز كن همه چي حله!

arash2006
03-12-2006, 10:56
سلام
میشه به من بگید چطوری می تونم تو PES6 پرچ ایمپورت کنم
تو Pes5 از تو سیتينگ میشد ولی تو 6 اون قسمت رو نداره
با تشکر

boy iran
03-12-2006, 15:11
آقا ايول لذت برديم

boy iran
03-12-2006, 15:22
آقا ببخشيد يك سوال برام پيش اومد
شنيدم ورزشگاهاي جديد هم تو اين بازي اومده
مثل ورزشگاه باير مونيخ ( افتتاح جام جهاني) البته بايد دانلود كرد
اگر كسي داره لطف كنه بزاره كه هم من هم بقيه اعضا استفاده كنند
خدائي فكر كنم از من خوره تر تو اين بازي نباشه
الام همه ليگ ها رو تموم كردم بجز هلند كه دارم ميرم
كليه كاپهاش رو گرفتم
خيلي مهيج است

B O L O T
03-12-2006, 15:31
با گيم گرافيك باز كن همه چي حله!
ادرسي براي دانلود نداريد

boy iran
03-12-2006, 15:36
ادرسي براي دانلود نداريد

فعلا كه هيچ كس نيست بزاره
ولي هر كي بزاره دمش گرم ;)

vorojax
03-12-2006, 19:13
بيا رفيق برنامه گيم گرافيك رو مي خاي برو اينجا

boy iran
03-12-2006, 23:38
گيم گرافيك كه نه
يعني
الام فايلهائي اومدن كه با اظافه كردنشون يك استاديوم جديد مياد
ميخوام بيبينم اونها رو ميشه از كجا دانلود كرد

K A R I M I
04-12-2006, 04:56
سلام
من وقتی فایل 0_text رو باز می کنم ( توسط دو برنامه معرفی شده ) همه فایلهای باز شده رو unknow میزنه من چه جوری باید اسم فایل ها رو پیدا کنم؟

سلام
من با گیم گرافیک هم که باز میکنم اسم فایل هاشو همین جوری نشون میده !
کسی نیست کمکم کنه؟
من یه کیت سرور هم گرفتم که میشه باهاش ورزشگاه رو ایمپورت کرد ولی طریقه کارکردنش رو بلد نیستم ( اینا رو مینویسه ) :
This is a small tool which helps you to
import downloaded stadiums into your GDB.
It loads all files from a folder called
"stadimp" inside the kitserver folder.
The adboard file has to be named "adboards.bin".
Please place all 66 files of the stadium
in a subfolder called "stadium".
When you did this, type the stadium name
to continue or hit return to exit:
آقا هر کی بلده دریغ نکنه لطفا.
ممنون

vorojax
04-12-2006, 08:11
دوست عزيز يه سر به سايت persian_pes بزن اونجا بهتر مي توني ياد بگيري و بيشتر كمكت مي كنن

SAEED_BARCELONA
04-12-2006, 12:11
بچه ها وقتي پچ بوندسليگا رو ايمپورت ميكنم منو به زبون آلماني تبديل ميشه چيكار كنم همون انگليسي بمونه

boy iran
04-12-2006, 12:27
دوست عزيز يه سر به سايت persian_pes بزن اونجا بهتر مي توني ياد بگيري و بيشتر كمكت مي كنن

آقا ايول
اين شد يك كمك اساسي

Masoud_kp
04-12-2006, 16:38
من از قديمي هاي سايت Persian-pesهستم ودر همه موارد(GGS6-DKZ-Kit server-sakht face&kit&background)کاملا حرفه ایم. هر کمکی هم خواستید من هستم. در ضمن فعلا سایت ما هک شده و دنبال اون نامردیم هر وقت موفق شدیم درستش کنیم اعلام میکنم.درضمن اون دوست عزیز که آموزش ایمپورت استادیوم رو خواستند به طور خلاصه اینجور پوشه استادیوم مورد نظر خودرا در این محل کپی میکنید.،kitserver/GDB/stadium/
بعد در ان پوشه يك فايل نوشتاري به نام map.txt ميسازيد " + اسم ورزشگاه"+ ,+كدتيم مورد نظر
كد تيم ايران 52 است وبه اين شكل درمياد:52,"IRA-Azadi Sport"

Masoud_kp
04-12-2006, 16:41
من از قديمي هاي سايت Persian-pesهستم ودر همه موارد(GGS6-DKZ-Kit server-sakht face&kit&background)کاملا حرفه ایم. هر کمکی هم خواستید من هستم. در ضمن فعلا سایت ما هک شده و دنبال اون نامردیم هر وقت موفق شدیم درستش کنیم اعلام میکنم.درضمن اون دوست عزیز که آموزش ایمپورت استادیوم رو خواستند به طور خلاصه اینجور پوشه استادیوم مورد نظر خودرا در این محل کپی میکنید.،kitserver/GDB/stadium/
بعد در ان پوشه يك فايل نوشتاري به نام map.txt ميسازيدوبه اين صورت هر استاديومي خواستيد وارد كنيد عمل ميكنيد. اينم فايل مپ من كه اين استاديومهارا علاوه بر استاديوم بازي دارم.
# Stadium Server map file
# --------------------------------------------------------------
# This config maps team number into its home stadium folder name
# Format: ,""
# Example: 170,"Santiago Bernabeu"

8,"FRA - Stade de France, St Denis"
9,"WC - Olympiastadion, Berlin"
15,"HOL - Amsterdam Arena, Amsterdam"
18,"POL - Stadion Lecha, Poznan"
19,"POR - Da Luz, Lisboa"
21,"RUS - Saturn Stadion, Ramenskoye"
22,"SCO - Celtic Park, Glasgow"
26,"ESP - Santiago Bernabeu Liga, Madrid"
37,"RSA - Newlands Stadium, Kapstadt"
40,"MEX - Estadio Azteca, Mexico City"
42,"ARG - La Bombonera, Buenos Aires"
43,"BRA - Maracana, Rio de Janeiro"
46,"ECU - Casablanca, Quito"
50,"PER - Monumental de Peru, Lima"
51,"URU - Estadio Centenario, Montevideo"

52,"IRA - Azadi Sport,Iran"
53,"JAP - Nissan Stadium, Yokohama"
54,"SAU - King Fahd Stadium, Ar-Riyâd"
55,"KOR - Sang-am Stadium, Seoul"
64,"ENG - Emirates Stadium, London"
69,"ENG - Stamford Bridge, London
71,"ENG - Goodison Park, Liverpool"
72,"ENG - Anfield Road, Liverpool"
74,"ENG - Old Trafford, Manchester"
77,"ENG - St James Park, Newcastle"
78,"ENG - Fratton Park, Portsmouth"
80,"ENG - White Hart Lane, London"
81,"ENG - The Hawthorns, West Bromwich"
85,"FRA - Stade Louis II, Monaco"
92,"FRA - Stade de Gerland, Lyon"
94,"FRA - Stade de la Beaujoire, Nantes"
95,"FRA - Stade du Ray, Nice"
91,"FRA - Stade Velodrome, Marseille"
900,"FRA - Parc des Princes, Paris"
186,"GER - Rhein-Energie-Stadion, Kِln"
188,"GER - BayArena, Leverkusen"
189,"GER - Signal Iduna Park, Dortmund"
190,"GER - Borussia Park, Mِnchengladbach"
187,"GER - MSV Arena, Duisburg"
191,"WC - Commerzbank Arena, Frankfurt"
196,"GER - AOL Arena, Hamburg"
197,"GER - AWD Arena, Hannover"
197,"GER - Olympiastadion, Berlin"
200,"GER - Fritz Walter Stadion, Kaiserslautern"
193,"GER - Easy-Credit Stadion, Nurnberg"
198,"WC -Veltins Arena, Gelsenkirchen"
199,"GER - Gottlieb-Daimler-Stadion, Stuttgart"
202,"GER - Volkswagenarena, Wolfsburg"
201,"GER - Weserstadion, Bremen"
115,"ITA - San Siro AC Milan, Milan"
119,"ITA - Stadio Olimpico AS Roma, Rome"
120,"ITA - Bentegodi, Verona"
109,"ITA - Castellani, Empoli"
110,"ITA - Artemio Franchi, Florance"
111,"ITA - San Siro FC Inter, Milan"
169,"ITA - Stadio Olimpico, Turin"
112,"ITA - Stadio Olimpico SS Lazio, Roma"
113,"ITA - Armando Picchi, Livorno"
116,"ITA - Renzo Barbera, Palermo"
117,"ITA - Stadio Ennio Tardini, Parma"
118,"ITA - Stadio Luigi Ferrraris, Genova"
123,"ITA - Armando Picchi, Livorno"
125,"HOL - Amsterdam Arena, Amsterdam"
142,"ESP - Vicente Calderon, Madrid"
143,"ESP - Nou Camp, Barcelona"
153,"ESP - Santiago Bernabeu CL, Madrid"
159,"ESP - Mestalla, Valencia"
160,"ESP - El Madrigal, Villareal"
180,"POR - Da Luz, Lisboa"
182,"SCO - Celtic Park, Glasgow"
184,"RUS - Saturn Stadion, Ramenskoye"

" + اسم ورزشگاه"+ ,+كدتيم مورد نظر
كد تيم ايران 52 است وبه اين شكل درمياد:52,"IRA-Azadi Sport"

boy iran
04-12-2006, 16:46
بابا دم شما گرم
شما ديگه كي هستي

wordlife
04-12-2006, 17:08
بچه ها من اين بازي رو نصب كردم دفعه اول ميره تو بازي ولي وقتي از بازي بيرون مياي ديگه تو نميره و ميگه سي دي بزار در حالي كه سي دي هست
به نظر شما مشكل از چيست؟

K A R I M I
04-12-2006, 20:38
سلام آقا مسعود ( جناب حرفه ای در Pes ها )
من طبق گفته های شما عمل کردم ولی نتونستم استادیوم ها رو ایمپورت کنم.
میشه به طور واضحتر و کامل تر توضیح بدید . اصلا کیت سرور رو باید کجا کپی کنیم و توی خود کیت سرور یه فایل ستاپ هستش که نمیشه باهاش کار کرد.
در ضمن اون استادیومی رو که من دانلود کردم 6 تا پوشه داره با چند تا فایل اضافی .لطفا اگر زحمتی نیست به طور کامل طریقه ایمپورت کردن این استادیوم رو بگویید.
ممنون

boy iran
04-12-2006, 21:23
آقا
دمتون كردم دانلود از كجا كردي استاديومها رو
بگو منم دانلود كنم
چاكريم

K A R I M I
04-12-2006, 21:51
آقا
دمتون كردم دانلود از كجا كردي استاديومها رو
بگو منم دانلود كنم
چاكريم

martin_superhuman
04-12-2006, 22:06
سلام دوستان
یه سری به تاپیک توی امضا بزنید.

toraj
05-12-2006, 07:46
آقا ببخشيد من در PES6 فقط يكي از game pad ها كار مي كنند به نظر شما مشكل از چيست.

boy iran
05-12-2006, 11:12
كريمي جان ممنون

B O L O T
05-12-2006, 12:23
آقا ببخشيد من در PES6 فقط يكي از game pad ها كار مي كنند به نظر شما مشكل از چيست.
از اين جا درست كن
در عكس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

boy iran
05-12-2006, 14:09
يك سوال خيلي مهم هر كي جواب بده ممنون ميشم
من چند تا پچ از سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كردم
مثل اضافه شدن ليگ آلمان
پسوندش هم rar است بايد كجا قرار بدم كه اجرا بشه
هر كاري كردم و هر كجا گزاشتم نشد
ميشه كمك كنيد خيلي ممنون ميشم

don-corleone
05-12-2006, 14:23
اقا این ورزشگاها رو از کجا دانلود کنیم؟؟؟

B O L O T
05-12-2006, 15:25
يك سوال خيلي مهم هر كي جواب بده ممنون ميشم
من چند تا پچ از سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كردم
مثل اضافه شدن ليگ آلمان
پسوندش هم rar است بايد كجا قرار بدم كه اجرا بشه
هر كاري كردم و هر كجا گزاشتم نشد
ميشه كمك كنيد خيلي ممنون ميشم
rar پسوند فايل هاي زيپ هست اول با برنامه هاي همچونwinzipيا... بريزش توي هار يا فلدور بعد
امپورتشون كن

Masoud_kp
05-12-2006, 17:05
خوب بر و بچ يه توضيح كامل رو از همون اول كيت سرور شروع كه تهش هيچ مشكلي نداشته باشيد.درضمن اون ژچ ليگ آلمان هم بندازين دور.اينو دانلود كنيد كار يكي از رفقائ است كه عضو گروه جوس هومني كه كيت سرور رو ميسازه هستش يعني بعد از جوس آقا حسن هستش.درضمن فايل پچ را بايد با dkz studio ايمپورت كرد. به اين ترتيب كه به منوي patch/apply patch in folder زفته ومحل پوشه datخود را به آن داده ولوكي ميكنيد و براي وارد كردن آپشن فايل اونو در my documents خود كپي كنيد.علاوه بر تصحيح همه جور عيب بازي بوتهاي جديد توپهاي جديد لوگو ي ليگ آلمان خود ليگ آلمان و .. اضافه ميشوند.
لينك دانلود پچ:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود آموزش تصويري نصب كيت سرور:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي ايمپورت استاديوم شما فعلا عادي رو ياد ميدم تا بعد از بازي به كيت سرور رو بگم يني استاديوم بازيتونو رو بندازيد تو كيت سرور.
بعد نصب درست كيت سرور(كه آموزشش رو گذاشتم) همون طور كه گفتم پوشه استاديوم را به درون اين پوشه كپي ميكنيد بعد با توجه به اين كه ميخواهيد واسه كدوم تيم استاديوم خانه باشه عبارتيبه اين فرمول رو در فايل map اسمي در پوشه استاديوم تايپ ميكنيد " ( aidi team,"stadium name(eseme pooshei ro ke copy kardid آيدي همه تيمها در فولدرdocs كيت سرور ودر پوشهuni.txt موجودميباشد.
درضمن آموزش كامل استفاده از كيت سروبا كيبرد وجوي پد اينجاست چيزهاي نامربوطش رو هم درنظر نگيري چون همگام باgdb موجود تو سايتمونه.
لينك آموزش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك چند استديوم آماده واسه كيت سرور همه ورزشگاه ها سالمند خودم تستشوم كردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : (SS) Estádio da Luz - CL version by dimensioNed
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ruiz de Lopera - Betis Sevilla
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :Parc des Princes by mIGUEL
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :Estadio do Dragao - Porto by Miguel
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :Anfield Road - Liverpool by Miguel
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :Emirates - London converted by Nt89
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :Camp Nou wer. CL by rafa_tu_blade
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Stamford Bridge - Chelsea by Miguel

اينم يه لينك واسه بال سرور حدود 210 توپند همه هم قابل استفاده:

حدود 30 مگه

اينم از لينك صورت چندين بازيكن ايراني حدودا25تاي حاضر تيم ملي به اضاي موي چندتاشون:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم لينك آرم شبكه 3 كار سيامك رئيس سايتمونه:
لينك عكس:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] &author=siamak_teh_632006@yahoo.com
بايد با ggs فايل0_textرو باز كنيد سپس ميتوانيد با بازكزدن پوشه100-200 فايل 151 را پيدا رو يآن راست كليك و گزينه ايمپورت را زده و اين را به وسيله پنجره جديد اوپن كنيد و پيام بعد را اوكي كرده وبياييد بيرون. براي ايمپورت چهره ها از فايل هاي موجود در پوشه2800-2899 استفاده كنيد و هيچ چهره از اين ژاپني ها تكون نميخوره در حالت عادي ولي وقتي تو قسمت ائيت صورت رفتيد ميتوان اين چهره ها را براي بازيكنان خودمون از چهره شماره49 به بعد پيدا كنيد.در صورتي كه واسه ايمپورت صورت بعد از دادن فايل چهره مورد نظر با پيام يس يا نه برخور كرديد نه بزنيد چون اين فايل واسه ايمپورت مناسب نيست و چهره رو كج وكله ميكنه.
خدائيش كي تا حالا اينقدر چيز گذاشته بود درضمن نحوه استفاده از ggs&dkzرو كه كاملا مبتديانه اينجا توضيح دادن واستون تو هر زمينه كه خواستيد بگيد.
درضمن اينم يه سري توپ باحال مثل بادكنك و گوشت و هندوانه كه كونامي درست كرده وتو بازي گذاشته ئلي قابل استفاده نيست كه من كونامي رو دور زدم.اينم لينك:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رو در پوشه GDBكپي كنيد البته اگر شما توپ در كيت سرور داريد پوشه konami موجود درballs اين فايل رو جدا كنار ساير توپهايتان در پوشه balls خودتون كپي وعبارت موجود در map اين فايل رو در پاييين عبارتهاي موجود در map
موجود پوشه balls خودتون كپي كنيد.

كافي بود

boy iran
05-12-2006, 17:59
توضيحات جامعه اي بود ممنون دوست گرامي

linkin_park
05-12-2006, 19:19
اینم از پریویو از استادیوم شانگهای که چن صفحه پیش عکسشو گزاشته بودم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نظر ...

K A R I M I
05-12-2006, 21:56
Masoud_kp جان فایل avi رو که گذاشتی برای آموزش کیت سرور باز نمیشه ؟؟؟؟
چی کار کنم؟

Masoud_kp
05-12-2006, 22:17
مگه ميشه كاملا سالمه. خودم همين الان الان امتحانش كردم يا كامل دانلود نكردي
به نظرم درست دانلود نكردي.صفحه كه باز شدروي لينك درون صفحه رايت كليك و سيو تاگت از رو بزن. اوكي

Masoud_kp
05-12-2006, 22:25
حجمش چنده اگه زير 1 مگه ناقص دانلود كردي يا عيب از پلير شماست

don-corleone
06-12-2006, 02:04
دوستان من با کیت سرور استادیوم رو گذاشتم تو بازی که 3 تا استادیوم هستند که شامل دالوز و ازادی . استادو فرانس میباشند ...

من میخوام استادیوم ها برن رو روال عادی(همون هایی که در بازی هستند) البته این استادیمو هایی که در کیت سرور داشتم رو پاک نشن

باید چی کار کنم؟؟؟

K A R I M I
06-12-2006, 05:53
حجمش چنده اگه زير 1 مگه ناقص دانلود كردي يا عيب از پلير شماست
سلام مسعود جان مشکل حل شد ولی مشکل که یکی دوتا نیست آخه من چه جوری اینو نصب کنم؟

essy_blue
06-12-2006, 12:18
[b] يكي به من بگه چطور پرچم مي تونم تو Pes6 ايم پورت كنم
خواهش مي كنم.

essy_blue
06-12-2006, 12:19
يكي به من بگه چطور پرچم مي تونم تو Pes6 پرچم ايمپورت كنم
خواهش مي كنم.

Masoud_kp
06-12-2006, 13:29
بابا كيت سرور بازي تكين رو به علت تغيير نام فايل اصلي بازي به هوياد نميخونه واين فايل هم ساخت خودشه.
به وسيله pes 6fan editori كه بايد پس از دانلود برنامه java run timeرو كه از سايت جاوا ميتونب دانلود كني نصب كني وبعد از باز شدن برنامه بايد آدرس آپشن فايل رو بدي تا بازش كنه بعد هر پرچم يا لوگويي كه ساختي در قسمت مربوط به خودش بندازي تو بازي. راستي يه سري مسائل فتوشاپي هستند كه در هنگام تبديل پرچم مورد نظر توجه كني بهشون.

Masoud_kp
06-12-2006, 13:31
دوستان من با کیت سرور استادیوم رو گذاشتم تو بازی که 3 تا استادیوم هستند که شامل دالوز و ازادی . استادو فرانس میباشند ...

من میخوام استادیوم ها برن رو روال عادی(همون هایی که در بازی هستند) البته این استادیمو هایی که در کیت سرور داشتم رو پاک نشن

باید چی کار کنم؟؟؟

صفحه قبليرو نخوندي مگه گفتم آموزش استفاده كامل از كيت سرور و همه حالت ها را توضيح دادم اينم لينك.

don-corleone
06-12-2006, 22:16
سلام

یه مشکل در کیت سرور دارم .... وقتی میرم در گزینه 3 کیت سرور بصورت اتوماتیک خودش کار میکنه یعنی در گزینه 3 و استادیوم ها نمیشه من انتخاب کنم خودش همینجوری میره و میاد؟؟؟

stam
08-12-2006, 22:57
سلام
ميخواستم ببينم آيا آپشن فايلي واسه درست شدن اسامي بازيكنهاي تيمهاي كلاسيك وجود داره
ممنون

stam
09-12-2006, 00:03
پيدا كردم
ممنون

pes6
09-12-2006, 03:29
بازم سلام

كسي از persian-pes.ir خبري نداره

يا علي

K A R I M I
09-12-2006, 05:40
سلام مسعود جان
من که نتونستم اسادیوم ها رو ایمپورت کنم .
خواستم آرم شبکه سه رو بگیرم نشد !
ممکنه یه جای خوب برام آپلود کنید ؟
ممنون

boy iran
09-12-2006, 09:41
کریمی جان آپلود میشه
فکر نکنم مشکلی داشته باشه

boy iran
09-12-2006, 10:19
آقا یک سوال جدی
من از یک سایت یک پج دانلود کردم که جام جهانی 2010 رو هم داره و لیگ آلمان و چیزهای جالبی دیگه
پسوندش rar است و مثل فایل سیو میمونه باید تو کدوم پوشه بزارم تا تو بازی بیاد
کمک کنید ممنون میشم
در ضمن این فایل رو هم میزارم

Ali_pc
09-12-2006, 11:34
با سلام

نمیشه حجم بال سرور رو کمتر کنی حجمش خیلی زیاد هست

من چند تا از این ورزشگاهها رو هم دانلود کردم اما با کیت سرور وارد بازی نمیشه میشه راهنمایی کنید

don-corleone
09-12-2006, 13:05
اقا چه جوری میشه توپ را وارد کیت سرور کرد ؟؟؟؟

K A R I M I
09-12-2006, 15:31
کریمی جان آپلود میشه
فکر نکنم مشکلی داشته باشه
دوست عزیز من نمی تونم دانلودش کنم ( نمی دونم چرا ؟ )
میشه یه جای بهتر برام آپلود کنید؟
ممنونتون میشم.

boy iran
09-12-2006, 15:48
چون فایلش رو دیگه ندارم بزار خودش بیاد
تو یک آپلود سنتر دیگه بزاره

boy iran
09-12-2006, 15:51
آقا یک سوال جدی
من از یک سایت یک پج دانلود کردم که جام جهانی 2010 رو هم داره و لیگ آلمان و چیزهای جالبی دیگه
کمک کنید ممنون میشم

آقا کمک کنید ممنون

don-corleone
09-12-2006, 17:32
چطوری میتونم توپ ها رو وارد کیت سرور کنم؟؟؟؟

Ali-ss
09-12-2006, 18:03
آقا از كجا بايد بريم بازي رو سخت تر كنيم؟ من كه نتونستم پيدا كنم برا شما هم همين سكليه حريفان نمي تونن از شما ببرن؟ منظورم كامپيوتر هست نه حريف انساني

Amin
09-12-2006, 21:38
آقا از كجا بايد بريم بازي رو سخت تر كنيم؟ من كه نتونستم پيدا كنم برا شما هم همين سكليه حريفان نمي تونن از شما ببرن؟ منظورم كامپيوتر هست نه حريف انساني
سلام
تو General Settings بايد Difficulty رو روي Top Player بزارين

stam
10-12-2006, 00:39
آقا یک سوال جدی
کمک کنید ممنون میشم
عزيزم اون فايلتو از حالت فشرده خارج كن اول ببين چيه اصلا در ضمن نام كامل فايلتو هم بگو

boy iran
10-12-2006, 13:27
درست شد ممنون

jak_1300
12-12-2006, 12:33
سلام بچه بعد از تعريفهايي كه از شما ها شنيدم تصميم گرفتم كه اين بازي رو بخرم يعني سوكر06 و من خريدم اما با كمال تاسف اون چيزي كه فكر ميكردم از آب در نيومد 1-شفافيت تصوير نداشت 2- موس كار نميكرد 3-چمن بازي خيلي بد بود و كمرنگ و پرز پرز نشون ميداد 3- تصوير بازي يه حالت بيشتر نداشت اصلا نميشد CMERA رو تغيير داد4- من چون فيفا رو با گيم پد انجام ميدادم فكر كردم دكمه هاي گيم پد تو اين بازي هم مثله فيفا 06 يا 07 هست كه اينطوري نبود حالا خواهش ميكنم از دوستاني كه اين عيب و ايراد هاي بازيي كه من گفتم اگر از تنظيمات بازي هست منو راهنمايي كنند
2-ديگه اينكه ميخواستم يكي به من بگه كه هر كدوم از دكمه هاي رو گيم پد من كه عكسش رو در پايين گذاشتم چه كاري انجام ميدهند با تشكر منتظر جوابتون ميمونم آنلاين :
عكس شماره 1

عكس شماره 2

عكس شماره 3

عكس شماره 4

jak_1300
12-12-2006, 12:38
ايشالله كه يكي پيدت ميشه جوابه منو بده

jak_1300
12-12-2006, 14:20
سلام بچه بعد از تعريفهايي كه از شما ها شنيدم تصميم گرفتم كه اين بازي رو بخرم يعني سوكر06 و من خريدم اما با كمال تاسف اون چيزي كه فكر ميكردم از آب در نيومد 1-شفافيت تصوير نداشت 2- موس كار نميكرد 3-چمن بازي خيلي بد بود و كمرنگ و پرز پرز نشون ميداد 3- تصوير بازي يه حالت بيشتر نداشت اصلا نميشد CMERA رو تغيير داد4- من چون فيفا رو با گيم پد انجام ميدادم فكر كردم دكمه هاي گيم پد تو اين بازي هم مثله فيفا 06 يا 07 هست كه اينطوري نبود حالا خواهش ميكنم از دوستاني كه اين عيب و ايراد هاي بازيي كه من گفتم اگر از تنظيمات بازي هست منو راهنمايي كنند
2-ديگه اينكه ميخواستم يكي به من بگه كه هر كدوم از دكمه هاي رو گيم پد من كه عكسش رو در پايين گذاشتم چه كاري انجام ميدهند با تشكر منتظر جوابتون ميمونم آنلاين :
عكس شماره 1

عكس شماره 2

عكس شماره 3

عكس شماره 4

بچه ها كسي نيست اين پست من رو جواب بده كف كردم بخدا

Hossein_Bahal
12-12-2006, 22:39
دوست عزيز شما وارد محلي كه بازي را نصب كرده ايد برويد و وارد فايلي به نام settings شويد .
مي تونيد وارد قسمت Player1 شويد و از منوي كشويي گيم پد خود را انتخاب كنيد و دكمه ها رو به راحتي و با سليقه خود اديت كنيد .

نام کاربری
13-12-2006, 06:05
سلام دوستان، لطفا نحوه کار با برنامه Game Graphic Studio رو توضیح بدین. و بگید چطور میشه فایلهای پچ با پسوند BIN رو با این برنامه به بازی الصاق کرد.
ممنونم

jak_1300
13-12-2006, 09:52
دوست عزيز شما وارد محلي كه بازي را نصب كرده ايد برويد و وارد فايلي به نام settings شويد .
مي تونيد وارد قسمت Player1 شويد و از منوي كشويي گيم پد خود را انتخاب كنيد و دكمه ها رو به راحتي و با سليقه خود اديت كنيد .

حسين جان سلام مرسي كه حوابم رو دادين يه سوال ديگه داشتم ازت اونم اينكه من تو اين بازي مشكله اساسي دارم اينكه چرا تصوير و دوربين بازي اينجوري ميدوني چي ميگم وقتي پاس ميدم به كسي كه روبرو يا كنار يا جلويه زمينه تصوير قطع ميشه ميره سمته اوني كه توپ داري ميرسه بهش ادم گيج ميه چرا مثله فيفا نيست تصوير و دوربينش چرا اينجوريه ميشه كمكم كني نميشه كه مثله فيفا از اين دنگ وفنگها نداشته باشه ميفمي كه چي ميگم ها اميدوارم متوحه منظورم شده باشي منتظر جوابت ميمونم
erfan_lcd@yahoo.com

boy iran
13-12-2006, 11:10
خوب دوست عزیز باید یک دوربین مناسب انتخاب کنی
در ضمن مثل فیفا نمیشه چون اگر میشد اسمش رو میزاشتن فیفا دیگه

jak_1300
13-12-2006, 11:24
خوب دوست عزیز باید یک دوربین مناسب انتخاب کنی
در ضمن مثل فیفا نمیشه چون اگر میشد اسمش رو میزاشتن فیفا دیگه

مامالي جان من هر دوربيني رو كه انتخاب ميكنم همينجوريه يعني من هر جا كه توپ دستم باشه بخوام پاس بدم به يكي ديگه يكدفعه تصوير قطع ميشه و دوربين ميره رو اون كسي كه توپ رو ميخواد بگيره يعني توپ رو نميبيني اصلا گيح ميشم نميتونم بازي كنم ولي تو فيفا وقتي پاس ميدي يا شوت ميكني فقط توپ رو نشون ميده و دوربين همراه توپ حركت ميكنه و اصلا اينحوري نيست راهي نداره كسي هست كه بدونه مشكل از كجاست؟

Amin
13-12-2006, 13:22
مامالي جان من هر دوربيني رو كه انتخاب ميكنم همينجوريه يعني من هر جا كه توپ دستم باشه بخوام پاس بدم به يكي ديگه يكدفعه تصوير قطع ميشه و دوربين ميره رو اون كسي كه توپ رو ميخواد بگيره يعني توپ رو نميبيني اصلا گيح ميشم نميتونم بازي كنم ولي تو فيفا وقتي پاس ميدي يا شوت ميكني فقط توپ رو نشون ميده و دوربين همراه توپ حركت ميكنه و اصلا اينحوري نيست راهي نداره كسي هست كه بدونه مشكل از كجاست؟
سلام
شما احتمالا تنظيمات دوربين رو تغيير دادن و دوربين به جاي اينكه روي توپ متمركز باشه روي يكي از بازيكنان زوم شده
زاويه دوربين رو روي Wide بزارين و توپ رو select كنين

martin_superhuman
13-12-2006, 13:52
سلام دوستان
اگه مشکلی توی PES داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

چند اسکوبورد(محل نام تیم و نتیجه)

شبکه Goal TV
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لیگ آلمان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شبکه Sky Sport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Canal + France ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و یک مجموعه از اسکوبوردها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این اسکوبوردها رو دانلود کنید مطمئن باشید پشیمون نمیشید.

martin_superhuman
13-12-2006, 14:04
جدیدترین Update برای PES 6

jak_1300
13-12-2006, 14:22
سلام
شما احتمالا تنظيمات دوربين رو تغيير دادن و دوربين به جاي اينكه روي توپ متمركز باشه روي يكي از بازيكنان زوم شده
زاويه دوربين رو روي Wide بزارين و توپ رو select كنين

امين جان مرسي ممنونم ازت كه راهنماييم كردي مرسي ميرم خونه ببينم چجورياست اين بازي امين تو خودت فيفا رو بيشتر دوست داري يا اين چس 06 رو؟

Amin
13-12-2006, 14:56
مسلما Pes6 !!! ;)
فيفا اصلا ارزش نصب كردن هم نداره چه برسه به بازي كردن

boy iran
13-12-2006, 19:49
مسلما Pes6 !!! ;)
فيفا اصلا ارزش نصب كردن هم نداره چه برسه به بازي كردن

خیلی خیلی دمت گرم
مثل خودم عشق پرو ساکر داری

soliman
14-12-2006, 11:08
با عرض سلام
میخواستم بدونم که این کله های سگ و یا اینکه بازیکنانی که بر روی شتر مرغ و یا دایناسور نشته اند و در فروشگاه pes6 قرار دارند برای چه چیزی مورد استفاده قرار میگیرند.

Ali_pc
14-12-2006, 11:52
سلام دوستان
اگه مشکلی توی PES داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

چند اسکوبورد(محل نام تیم و نتیجه)

شبکه Goal TV

لیگ آلمان

شبکه Sky Sport

Canal + France

و یک مجموعه از اسکوبوردها

این اسکوبوردها رو دانلود کنید مطمئن باشید پشیمون نمیشید.

با سلام

دوست عزیز اینا که شما نیگید قابل دانلود نیست به جر یکی اگر ممکن هست یک راهنمایی بکنید

با تشکر

Ali_pc
14-12-2006, 11:54
با سلام

من چند تا ورزشگاه هست که دانلود کردم که با کیت سرور باید وارد بازی شود اگر ممکن هست یکی طریقه وارد کردن با کیت سرور رو کامل توضیح بده

Ahmad-Ra
14-12-2006, 13:32
اقا من یه چند هفته ای است که پرو 6 رو شروع کردم. قبلا خوره 5 بودم الان هم خوره 6.

میشه بگید چطور میشه لیگ آلمان رو اضافه کرد بهش؟

martin_superhuman
14-12-2006, 14:46
با سلام

دوست عزیز اینا که شما نیگید قابل دانلود نیست به جر یکی اگر ممکن هست یک راهنمایی بکنید

با تشکر

سلام
روی هر کدوم که کلیک کنی وارد یه صفحه میشی که باید روی شکل زیر کلیک کنید(این که واضح هست)
و درمورد شبکه گل tv که باید روی عکس زیر کلیک کنی که وارد یه صفحه جدید میشی که فکر کنم 7 ثانیه که صبر کنی خودش شروع به دانلود میکنه اگه هم شروع نشد روی قسمت مربوطه کلیک کنید:
و البته بقیه در نهایت با کلیک روی Download Here در صفحه اول به یک صفحه میرید که باید روی هر کدوم از اون اسکوبوردها که خواستید کلیک کنید تا وارد صفحه جدیدی شوید. برای هر کدام روی Download
کلیک کنید.البته برای هر اسکوبورد یکی دوتا screenshot قرار داده شده.فقط در مورد بعضی از اونا Download team names رو هم باید بگیرید.
من که از Italian Sky Sport خوشم اومد.وقتی که روی Download کلیک کردید وارد صفحه ای میشوید که باید روی قسمت زیر کلیک کنید.
امیدوارم که مشکلتون حل شده باشه.برای نصبشهم اگه مشکلی بود در خدمتم.

martin_superhuman
14-12-2006, 14:49
اقا من یه چند هفته ای است که پرو 6 رو شروع کردم. قبلا خوره 5 بودم الان هم خوره 6.

میشه بگید چطور میشه لیگ آلمان رو اضافه کرد بهش؟

دوست عزیز فایل زیر رو دانلود کن بعد اون رو در آدرس My Documents>Konami>Pro Evolution Soccer 6>save>folder1
کپی کنید.

martin_superhuman
14-12-2006, 14:54
با سلام

من چند تا ورزشگاه هست که دانلود کردم که با کیت سرور باید وارد بازی شود اگر ممکن هست یکی طریقه وارد کردن با کیت سرور رو کامل توضیح بده

اول فولدر Kitserver رو در فولدر بازی کپی کنید.
ورزشگاه های خودتونو توی آدرس Pro Evolution Soccer 6\Kitserver\GDB\stadiums کپی کنید.
بعد بازی رو یک بار اجرا و بعد خارج شوید.
سپس وارد Kitserver شوید و روی setup کلیک کنید و حالا روی Install کلیک کنید.
حال کیت سرور نصب شده است.
برای استفاده از اون در قسمت انتخاب پیراهن دو تیم با استفاده ازکلید F1 میتوانید وارد قسمت مربوط به توپ و ورزشگاه شوید که پایین سمت راست نوشته شده.سپس با کلیدهای A و E ورزشگاه و توپها را تغییر دهید.

don-corleone
15-12-2006, 21:01
سلام :

اگه سایتی در مورد pes6 یا دانلود استادیوم بلدید لطف کنید بگید؟؟؟

martin_superhuman
15-12-2006, 21:36
سلام :

اگه سایتی در مورد pes6 یا دانلود استادیوم بلدید لطف کنید بگید؟؟؟

برید به آدرس زیر:

boy iran
15-12-2006, 21:43
البته بچه ها وقتی لیگ آلمان رو دانلود کردید
میره جائی که سیو قبلیتون است
یعنی تمامی سیوهای قبلی پاک میشه
حواستون باشه
مثل من نشید چون همه کاپها رو رفتم بعد این رو ریختم فهمیدم چه اشتباهی کردم
ولی لیگ آلمان رو که اضافه میکنید جذاب تر میشه
اسم تیمها و بازیکنان دقیق شده حتی بازیکنان ایران

H A M A S
16-12-2006, 07:40
اين بازي براي من اجرا ميشه ولي بعد ترکيب چيني موقعي که ميخواد بازي شروع بشه يه پيغام دونت سند مياد .خفن تو کف اين بازي ام !!!!

wordlife
16-12-2006, 07:59
بچه ها من این بازی رو نصب کردم اولین بار میره تو بازی ولی دفعه بعد نمیره به نظرتون مشکل از چیهه؟

Ahmad-Ra
16-12-2006, 11:36
دوست عزیز فایل زیر رو دانلود کن بعد اون رو در آدرس My Documents>Konami>Pro Evolution Soccer 6>save>folder1
کپی کنید.

ممنون دوست من.

jak_1300
16-12-2006, 11:54
اين بازي هر چي كه داشته باشه دوربينش فوق العاده مذخرفه اينجاست كه قدر فيفا رو بايد دانست

martin_superhuman
16-12-2006, 12:56
توی Update قبلی که گذاشتم انصافا بارسلونا خیلی ضعیف زده شده.حال یکی دیگه میزارم که این مشکل رو هم حل میکنه که میتونید از آدرس زیر دانلود کنید.

davood6385
16-12-2006, 14:59
وقتی یه آپشن فایل جدید رو تو پوشه folder1 کپی میکنی دیدم که اورایت میشه یعنی آپشن قبلی پاک میشه و این آپشن بجاش میاد ؟ چون من یه آپشن توپ دانلود کردم و ریختم امروز هم یه آپشن دیگه پیدا کردم که تیم های قدیمیه باشگاهی رو اضافه میکنه
اگه اینو کپی کنم همه چیزایی که تو آپشن قبلی بود پاک میشه؟

hellbrain666
16-12-2006, 17:16
توی Update قبلی که گذاشتم انصافا بارسلونا خیلی ضعیف زده شده.حال یکی دیگه میزارم که این مشکل رو هم حل میکنه که میتونید از آدرس زیر دانلود کنید.

اگر ممکنه لطف کنید و بگید چطوری میشه از این آدرس فایل رو دانلود کرد.

X_man
16-12-2006, 17:49

برای راحتی کار فایل رو در Rapid share اپلود کردم...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

martin_superhuman
16-12-2006, 18:44

بعد از کلیک روی آدرس در صفحه جدید روی Download for free with FileFactory Basic کلیک کنید.
وارد صفحه جدیدی میشید.اوجا روی
Click here to begin your download کلیک کنید.دانلود شروع میشه.

davood6385
16-12-2006, 20:57
وقتی یه آپشن فایل جدید رو تو پوشه folder1 کپی میکنی دیدم که اورایت میشه یعنی آپشن قبلی پاک میشه و این آپشن بجاش میاد ؟ چون من یه آپشن توپ دانلود کردم و ریختم امروز هم یه آپشن دیگه پیدا کردم که تیم های قدیمیه باشگاهی رو اضافه میکنه
اگه اینو کپی کنم همه چیزایی که تو آپشن قبلی بود پاک میشه؟

کسی نبود جواب منو بده

Amin
16-12-2006, 21:10
کسی نبود جواب منو بده
سلام
بله جايگزين ميشه .... يعني قبلي پاك ميشه

davood6385
16-12-2006, 21:26
یعنی هیچ راهی وجود نداره؟ که همه رو با هم داشته باشیم؟

Amin
16-12-2006, 21:52
یعنی هیچ راهی وجود نداره؟ که همه رو با هم داشته باشیم؟
ميتونين توي يه فولدر ديگه بريزيد بعد توي بازي از گزينه Load Option File استفاده كنيد

boy iran
16-12-2006, 22:14
آقا داود آپشنی که تیمهای قدیمی رو داره میزاری

davood6385
17-12-2006, 01:38

بفرمایین من از اینجا گرفتم خود سایتش هم کلی آپشن برا دانلود داره

davood6385
17-12-2006, 01:39
در ضمن یه سوال دیگه چطوری میشه دو نفره بازی کرد یکی با کیبورد یکی هم با دسته تو setting باید تنظیماتی انجام داد؟

اینم فیس جدید برای بازی پی ای اس6

فیس جدید نیکبخت
اینم عکسش

davood6385
17-12-2006, 01:44
ببخشید اینهمه سوال میکنم این option ها که اکثرا برای pes5 هستش نمیشه از اینا تو pes6 استفاده کرد و اینکه پچی نیومده که باشگاه های ایران رو داشته باشه؟

martin_superhuman
17-12-2006, 02:46
کسی نبود جواب منو بده

فقط اگر فقط همون فایل 900 کیلوبایتی رو کپی کنید save مربوط به ترکیبها و لیگها و گلهای ذخیره شده از بین نمیره ولی cup gallery و قدرت بازیکنان و ... تغییر میکنه.

martin_superhuman
17-12-2006, 02:47
ببخشید اینهمه سوال میکنم این option ها که اکثرا برای pes5 هستش نمیشه از اینا تو pes6 استفاده کرد و اینکه پچی نیومده که باشگاه های ایران رو داشته باشه؟

فکر نکنم.البته تا حالا امتحان نکردم ولی بعیدمیدونم بشه.

K A R I M I
17-12-2006, 02:49
آقا یه نفر هم به ما کمک کنه !

martin_superhuman
17-12-2006, 02:50
در ضمن یه سوال دیگه چطوری میشه دو نفره بازی کرد یکی با کیبورد یکی هم با دسته تو setting باید تنظیماتی انجام داد؟

تنها کاری که باید بکنی اینه که توی انتخاب دسته player 1 رو غیر فعال کنی و درواقع روی -- قرار بدی و اونوقت player 2 رو برای دسته خودت تنظیم کنی.تنظیمات کیبورد هم که جداگانه هست.به این ترتیب دسته اول کیبورد میشه و بازیکن دوم هم با دسته بازی میکنه.

martin_superhuman
17-12-2006, 02:51
اینکه پچی نیومده که باشگاه های ایران رو داشته باشه؟

نه هنوز.سایتی که معمولا میزاشت یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هک شده و فعلا نمیشه کاری کرد.

martin_superhuman
17-12-2006, 02:57
سلام

بهترین راه استفاده از آخرین ورژن kitserver یعنی 6.3.3 هست که میشه ورزشگاه رو بدون هیچ مشکلی وارد کرد.

martin_superhuman
17-12-2006, 03:00
سلام مسعود جان مشکل حل شد ولی مشکل که یکی دوتا نیست آخه من چه جوری اینو نصب کنم؟

باید فایل اجرایی بازی باید به صورت PES6 نوشته شده باشه.
یه بار KITSERVER رو پاک کن(از توی پوشه PES6)و دوباره کپی کن.حالا قبل از باز کردن SETUP برو و یه بار وارد بازی شو(تا آخر برو) و از EXIT ّبرای خروج استفاده کن ببین مشکلت حل میشه.

davood6385
17-12-2006, 03:03
مرسی مارتین جان
یکی نیست که یه آموزش درست حسابی برا ما مبتدی ها در مورد وارد کردن face و ورزشگاه و ......
من تازگی pro بازی میکنم و خیلی باحاله

K A R I M I
17-12-2006, 03:10
باید فایل اجرایی بازی باید به صورت PES6 نوشته شده باشه.
یه بار KITSERVER رو پاک کن(از توی پوشه PES6)و دوباره کپی کن.حالا قبل از باز کردن SETUP برو و یه بار وارد بازی شو(تا آخر برو) و از EXIT ّبرای خروج استفاده کن ببین مشکلت حل میشه.
نه martin_superhuman جان درست نشد.
لطفا راهنماییم کنید .بد جوری تو کفش موندم !

H A M A S
17-12-2006, 07:50
آقا سوال ما رو اگر قابل ميدونيد جواب بديد تازه يه نفر ديگه هم اين مشکل رو دارم
چکار کنم از دست اين پغام دونت سند راحت شم

martin_superhuman
17-12-2006, 10:17
نه martin_superhuman جان درست نشد.
لطفا راهنماییم کنید .بد جوری تو کفش موندم !

آخرین ورژن برنامه kitserver رو از آدرس زیر دانلود کن.بعد فایل GBD مربوط به کیت سرور خودت رو توی این کیت سرور جدید کپی کن.فکر کنم مشکلت حل بشه.حجمش 1.8 مگابایته.

martin_superhuman
17-12-2006, 10:22
مرسی مارتین جان
یکی نیست که یه آموزش درست حسابی برا ما مبتدی ها در مورد وارد کردن face و ورزشگاه و ......
من تازگی pro بازی میکنم و خیلی باحاله

اگه ورژن آخر کیت سرور رو دانلود کنی مشکلی توی وارد کردن ورزشگاه و بقیه موارد نداری.اما بعضی از اینها رو نمیشه با کیت سرور وارد کرد و نیاز به برنامه های زیر هم داری:

DKZ Studio 0.91B

Game Graphic Studio 6.1.1

KITSERVER 6.3.4

GDB 5.2.3(این یکی رو باید توی پوشه کیت سرور کپی کنی)

این دوتای پایینی هم اگه سرعت اینترنتت بالاست دانلود کن:
Ligue 1 GDB Kits Pack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EPL GDB Kits Pack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ّبرای آموزش اگه شد به صورت PDF میسازم و قرار میدم توی سایت.

K A R I M I
18-12-2006, 03:18
martin_superhuman جان ممنون از زحماتتون.
من باید برم این بازی رو از یه شرکت دیگری غیر از تکین بگیرم و فکر کنم مشکلم حل شه ( اخرین ورژت کیت رو هم دانلود کردم ولی ... ) !

K A R I M I
18-12-2006, 03:23
آقا سوال ما رو اگر قابل ميدونيد جواب بديد تازه يه نفر ديگه هم اين مشکل رو دارم
چکار کنم از دست اين پغام دونت سند راحت شم
دوست عزیز اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم باید کارهای زیر رو انجام بدید:
روی My computer کلیک راست کنید و Properties رو بزنید و به برگه Advanced بروید حالا روی Error Reporting کلیک کنید و Disable Error Reporting رو بزنید اگه میخواین به طور کامل از دستش خلاص شوید اون تیک زیرش رو هم بردارید.

H A M A S
18-12-2006, 07:29
ببين آقاي کريمي مشکل من قطع شدن بازي هنگامي که ميخواي مسابقه بدي است ميتوني کمک کني ؟
ممنونم

Ahmad-Ra
18-12-2006, 10:54
برای من هم گاهی اوقات وسط بازی میاد بیرون.

اونوقت هست که اعصاب برای ادم نمیمونه....

boy iran
18-12-2006, 20:50
خوبه برای شما
بعضی اوغات برای من وسط نیمه گیر میکنه
آخ آخ
فکر کن
ده تا گل جولو هستی

B O L O T
18-12-2006, 21:31
نه در من گيري چيزي نميده راحت باز ميشه

K A R I M I
19-12-2006, 02:51
ببين آقاي کريمي مشکل من قطع شدن بازي هنگامي که ميخواي مسابقه بدي است ميتوني کمک کني ؟
ممنونم
شرمنده Flower City جان ! کمکی از دست من بر نمیاد.
چون دوتا دلیل بیشتر نداره:
یکی اینکه ویندوزت خرابه و دیگری خود بازی خرابه .

Masoud_kp
19-12-2006, 15:51
وجدانا اين چه تاپيكيه.يه كم حرفه اي تر بحث كنيد.اصلا در اين مدت شما نيومديد يه يههفته اي تو سايت ما يه كمي حرفه اي بشيد. در ضمن كريمي جان اون عكسي كه از كيت سرورت گذاشته بو دي كيت سرور5.2.3بود كه مربوط به سوكر 6هستش.اما به هر حال بازم هر مشكلي داشتيد من هستم.

martin_superhuman
19-12-2006, 16:20
فایلهای ویدئویی آموزشی برای ساختن چهره و وارد کردن اون به بازی .ساخت توپ و پیراهن.
میتونید این فایلها رو از آدرس زیر دریافت کنید.البته باید از ف.ی.ل.ت.ر شکنی استفاده کنید که بتوان از طریق اون دانلود هم کرد.

erfanweb
19-12-2006, 20:41
آقا جون مادرتون یه آپشن فایل درست درمون بزارید

erfanweb
19-12-2006, 20:43
برید به تاپیک حل مشکلات اجرا شاید کمک کنن/
اگه چیزی بود اینجام بزارین

martin_superhuman
20-12-2006, 03:26
آقا جون مادرتون یه آپشن فایل درست درمون بزارید

K A R I M I
20-12-2006, 05:29
در ضمن كريمي جان اون عكسي كه از كيت سرورت گذاشته بو دي كيت سرور5.2.3بود كه مربوط به سوكر 6هستش.اما به هر حال بازم هر مشكلي داشتيد من هستم.
بله بالاخره تونستم کیت سرور رو نصب کنم !
فقط یه سوال داشتم ؟
من یک استادیوم دانلود کردم و اونو تو پوشه GDB کپی کردم. ( تو پوشه استادیوم توی GDB ) ولی تو بازی که میرم وارد نشده؟
F:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadium\GER - Veltins Arena FIFA, Gelsenkirchen
که توی پوشه آخری چند تا پوشه با نام های 1- day -fine ... هستش . اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید.
ممنون

H A M A S
20-12-2006, 07:08
لطفا اگر متيونيد اصول ترکيب چيني در سوکر 6 مطرح کنيد مثل اينکه استراتژي رسيدن به گل و بازي سازي -زيبا بازي کردن از لحاظ تاکتيکي -دفاع يارکوب و ريزه کاري هاي ديگه
ممنونم

Ali_pc
20-12-2006, 11:56
فقط یه سوال داشتم ؟
من یک استادیوم دانلود کردم و اونو تو پوشه GDB کپی کردم. ( تو پوشه استادیوم توی GDB ) ولی تو بازی که میرم وارد نشده؟
F:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadium\GER - Veltins Arena FIFA, Gelsenkirchen
که توی پوشه آخری چند تا پوشه با نام های 1- day -fine ... هستش . اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید.
ممنون

با سلام

من هم همین مشکل رو دارم لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه

با تشکر

Ali_pc
20-12-2006, 12:00
با سلام

هر کدوم از دوستان که با سایت سوکر اکسز اشنایی دارند لطفا یک راهنمایی کنند که الان ورزشگاه جدید سانتیگو اومده لطفا یمی طریقه دانلود رو بگه من خودم برنامه های زیادی دانلود کردم اما این یک فرق داره

یک راهنمایی کنه

یا تشکر

boy iran
20-12-2006, 12:40
ورزشگاه سانتیگو که تو خودش هست

martin_superhuman
20-12-2006, 21:33
فقط یه سوال داشتم ؟
ممنون

ّ
برای استفاده از کیت سرور باید در قسمت تعیین لباس دو تیم با استفاده از کلید F1 گزینه موجود در پایین صفحه سمت راست رو به Stadium Selectin تغییر دهید. سپس با استفاده از کلیدهای w یا a ورزشگاه خودتون رو انتخاب کنید.
اسم ورزشگاه ها هم خودش نوشته میشه.

martin_superhuman
20-12-2006, 21:41
لطفا اگر متيونيد اصول ترکيب چيني در سوکر 6 مطرح کنيد مثل اينکه استراتژي رسيدن به گل و بازي سازي -زيبا بازي کردن از لحاظ تاکتيکي -دفاع يارکوب و ريزه کاري هاي ديگه
ممنونم

اگه میخوای زیبا بازی کردن از لحاظ تاکتیکی رو به واقع ببینی یکی از سه تیم آرژانتین - چلسی و یا لیون رو انتخاب کن.
بهترین ترکیب برای استفاده از این سه تیم :2-2-1-1-4
البته من این رو با توجه به آخرین Option Update میگم.
اگه میخوای بازی کاملا تهاجمی رو انجام بدی که دفاع برات مهم نباشه یکی از دو تیم اینتر و یا بارسلونا رو انتخاب کن.
بهترین ترکیب استفاده از این دو تیم: 3-2-1-4

اگه میخوای بازی دفاعی خوبی رو انجام بدی دو تیم منچستر و ایتالیا انتخابهای خوبی هستند با ترکیب 2-1-2-1-4

راه های رسیدن به گل برای هر تیم متفاوت هست . ولی بهترین راه استفاده از دو بازیکن سرعتی در کناره ها در خط هافبک هست که از کناره ها برن داخل و در محوطه جریمه با یه پاس عرضی توپ رو به مهاجم برسونه و ...(البته میتونی 3 بار پشت سر هم روی سانتر کلیک کنی)

K A R I M I
21-12-2006, 02:47
ّ
برای استفاده از کیت سرور باید در قسمت تعیین لباس دو تیم با استفاده از کلید F1 گزینه موجود در پایین صفحه سمت راست رو به Stadium Selectin تغییر دهید. سپس با استفاده از کلیدهای w یا a ورزشگاه خودتون رو انتخاب کنید.
اسم ورزشگاه ها هم خودش نوشته میشه.
martin_superhuman جان من F1 رو میزنم و به قسمت انتخاب استادیوم هم میرم ولی بازم نمیتونم به وسیله دکمه های کیبورد ( همشون ) استادیوم رو انتخاب کنم . آیا اشکال از جایگذاری پوشه استادیوم نیست ؟