مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 6
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
SAJAD DP
16-09-2007, 12:19
سلام
مي دوني حجمشون چه قدر هست؟
اولي 425
دومي 24 مگابايت
اما اگر صبر كنيد يه اسكوربرد كه فايلهاش 0_text رو هم درست مي كنه مي زارم
الان دارم اسامي رو فارسي مي كنم
Only Pes
16-09-2007, 12:32
ایول زود تمومش کن این اسکور بوردی که گذاشتی ایمپورت کردم العان بالای صفحه کاملا سفید شده بی صبرانه منتظرم اگه چیزای دیگه هم داری بذار خیلی ممنون
SAJAD DP
16-09-2007, 12:37
سلام
داخل همون فايل كه گرفتي يك عكس هست با نام
روش تغيير اسكوربرد
بخونش درست ميشه
Only Pes
16-09-2007, 12:37
راستی یه سایتم معرفی کن از اینا توش باشه
نه درست نشد من از ای تکست بک آپندارم ولی از ا تکست دارم مجبورم 151 ایمپورت نکنم به خاطر همین سفید میشه
Only Pes
16-09-2007, 12:41
نه درست نشد من مجبورم 151 ایمپورت نکنم بک آپ هم ندارم
SAJAD DP
16-09-2007, 12:43
سلام
بفرما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجاهم با همين نام در خدومتيم
Only Pes
16-09-2007, 12:47
این اسکور برد. زود تموم کن من اینجوری نمیبتونم بازی کنم راستی اینی که گفتی فارسییه
تو این سایت که باید ثبت نام کنیم من inbox ایمیلم خرابه
SAJAD DP
16-09-2007, 12:59
سلام
آره فارسيه
و يكي از 3 سايت مرجع اديت اين بازي در يران
ثبت نام كن بعد به مدير بگو درست مي كه
يا داخل اين سايت ايميل بساز:
-----------------------------
براي اينكه زودتر تموم بشه با يكي ديگه مي سازيم
منتظر باش
Only Pes
16-09-2007, 13:02
خیلی ممنون بدون ثبت نام نمیشه نگاه کرد؟
Only Pes
16-09-2007, 13:04
خودت هم یه وبلاگ بزنی خوبه ها
Only Pes
16-09-2007, 13:07
خیلی ممنون
$*BEHNAM*$
16-09-2007, 22:26
بهنام برای دریبل زیدانی یا ب قول خودت 360 درجه جوی استیکو 360 درجه بچرخون یادت باشه چراغش روشن باشه
برای زدن ضربه ایستگاهی خیلییا میگن اگه یه نفر بیاریم کنار توپ پاس بده شوت کنیم گل میشه ولی به نظر من از روی مدافعان رد کنیم قشنگتر میشه ولی احتمال گل شدنش کمتره
با کیبورد چه جوری میشه دریبل زیدانی زد؟؟؟
کلیدهای فلش رو باید سریع بزنم یا راه دیگه ای هم هست؟
shayanelong
17-09-2007, 01:05
با کیبورد چه جوری میشه دریبل زیدانی زد؟؟؟
کلیدهای فلش رو باید سریع بزنم یا راه دیگه ای هم هست؟
باید توی تنظیمات برای جهات آنالوگ عین بقیه کلید ها ،کلید انتخاب کنی.
$*BEHNAM*$
17-09-2007, 20:59
باید توی تنظیمات برای جهات آنالوگ عین بقیه کلید ها ،کلید انتخاب کنی.
خیلی ممنون
برای زدن ضربه ایستگاهی دقیق من یه روش بهت یاد میدم:
اون خطی که موقع شوت زدن پر میشه یا کم و زیاد میشه رو در نظر بگیر. اگه دیده باشی به دو قسمت تقسیم شده که وسط اون رو با یه خط کوچیک عمودی علامت زدن کاری که تو باید بکنی اینه که موقع شوت کردن نباید اون خط رو بیشتر از نصف پر کنی. دو تا تقه بیشتر نباید زد با یک تقه نصف اون رو پر میکنی با یه تقه دیگه نصفه دیگه.
من خودم همیشه همین جوری شوت میکردم ولی منظور من اینه که چه جوری تنظیم کنم یعنی چقدر به چپ یا چقدر به راست برم یا اینکه روی تیر دروازه ای یا بازیکنی تنظیم کنم
lordsinasina
17-09-2007, 22:15
دوستان من جديدا super patch رو ريختم..ولی صدای گزارش قطع شده..چه کار بايد بکنم
boy iran
17-09-2007, 22:20
دوستان من جديدا super patch رو ريختم..ولی صدای گزارش قطع شده..چه کار بايد بکنم
دوست خوب با ریختن پچ ممکنه صدا قطع بشه که شما از تنظیمات صدا میتونی درستش کنی :46:
super patch حدودا چند مگ هست ؟
سلام . ببخشید کسی آخرای مستر لیگ سیوشو نداره؟ من هر چی بازی می کنم اون آخرین کاپ رو نمیگیره میشه یکی بگه که چند سال باید بازی کنم که ببرمش؟...! مرسی...!
Alireza.M67
18-09-2007, 00:10
سلام . ببخشید کسی آخرای مستر لیگ سیوشو نداره؟ من هر چی بازی می کنم اون آخرین کاپ رو نمیگیره میشه یکی بگه که چند سال باید بازی کنم که ببرمش؟...! مرسی...!
عزیز دلم اون جام یوفاست
باید هفتم شی تا بری یوفا .
البته میتونی دوم تا ششم شی بعد تو مقدماتی تو گروهت سوم شی .
shayanelong
18-09-2007, 01:43
بابا واسه جام یوفا آبروی خودمونو ببریم؟عمری.
hamidreza_b91
18-09-2007, 01:59
اين سيوهاي من توي مسترليگ تا سال 2012 جلو رفتم. فقط ببينيد چه تيم رديفيه!
farhad200
18-09-2007, 03:57
پرسپولیس :واعضی = بوفن شیث رضایی= کاناوارو نیکبخت=اتو
با این همه ادعا نتونسید راه اهن زپرتی رو بزنید که ..... ! تیمتون دیوید بکهام رو کم داره یادت رفت بنویسی معدنچی=دیوید بکهام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/haha.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/lol.gif
یه نصیحت برادرانه این تشبیه های تابلو رو عوض کنید
lordsinasina
18-09-2007, 07:30
تو تنظيمات صدا هم رفتم..اونجا روشنه گزارش..ولی موقع بازی پخش نميشه
aminspy12
18-09-2007, 14:15
با این همه ادعا نتونسید راه اهن زپرتی رو بزنید که ..... ! تیمتون دیوید بکهام رو کم داره یادت رفت بنویسی معدنچی=دیوید بکهام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/haha.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/lol.gif
یه نصیحت برادرانه این تشبیه های تابلو رو عوض کنید
فعلا که ما اولیم و شما -ببخشیدها- بلانسبت ریدید!!!:31:
بذار منم یه نصیحت برادرانه بهت بگم، اونم اینه که شما اول تیمتونو جمع کنید که از ملوان و سایپا نخورید، بعد ایراد از تیم اول لیگ بگیرید!:19:
B O L O T
18-09-2007, 16:23
سلام بچه ها من ویندوزم رو عوض کردم سی دی بازیرو هم ندارم ولی خود بازی توی یه درایو دیگست دیده بودم یه پیج هست که بازی پرو 6 که اینجوری اکتیو میکنه میشه اون فایل رو بدید
حمید رضا جان سیوتو ذیذم ولی زیاد جالب نبود ...! تازه تیم انگلیسو چرا همشو 99 کردی؟
Only Pes
18-09-2007, 18:02
وقتی چیزی از فوتبال نمیدونی بیخودی حرف نزن آقا فرشاد اولا معدنچی تو پرسپولیس نیست از پرسپولیس رفته ثانیا العان پرسپولیس اوله استقلالیا اینقدر زر الکی نزنن
Alireza.M67
18-09-2007, 22:51
بابا واسه جام یوفا آبروی خودمونو ببریم؟عمری.
این همه اپشن فایل که همه ی کاپها رو دارن . یکیشو دانلود کن .
در ضمن اون پرچم میلان رو از کنار پرچم با ابهت منچستر بردار , وقتی دیدم کلی بهم برخورد .
farhad200
19-09-2007, 02:41
بذار منم یه نصیحت برادرانه بهت بگم، اونم اینه که شما اول تیمتونو جمع کنید که از ملوان و سایپا نخورید، بعد ایراد از تیم اول لیگ بگیرید!:19:
اولا اینجا تاپیکه و تمام افراد دنیا میتونن نوشته های ما رو بخونن پس شخصیت سایت و خودت و از همه مهمتر فرهنگ ایرانی رو نبر زیر سوال اینجا مثل خونه آدم نیست که هر چی دلت بخواد به زبون بیاری. ثانیا اولی یا دومی بودن تیم ملاک نیست باشگاهی که فرق سرمربی و آنالیزور رو نمیدونه عاقبت کارش کاملا معلومه ثالثا دیگه این بحث رو ادامه نده چون اینجا جاش نیست. به قول خودت که تو امضا نوشتی:
دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست
جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالاتر است
وقتی چیزی از فوتبال نمیدونی بیخودی حرف نزن آقا فرشاد اولا معدنچی تو پرسپولیس نیست از پرسپولیس رفته ثانیا العان پرسپولیس اوله استقلالیا اینقدر زر الکی نزنن
ببخشید ها ولی من اگر به قول شما از فوتبال چیزی ندونم با لاخره فوتبال باشگاههای اروپا رو نگاه میکنم و بازی بازیکنای اروپایی رو دیدم و اصلا بازیکنای ایران در حدی نیستن که بخوای با اونا مقایسشون کنی چون اگر بخوای تشبیهشون کنی به هم بهت میخندن من واسه خاطر خودت میگم عزیزم.:31:
معدنچی درسته که از پرسپولیس رفته ولی خود باشگاه پرسپولیس اونو ترانسفر کرده اگه بخواد دوباره بر میگرده. مثل فرهاد مجیدی که برگشت استقلال.
SAJAD DP
19-09-2007, 06:23
سلام
سلام بچه ها من ویندوزم رو عوض کردم سی دی بازیرو هم ندارم ولی خود بازی توی یه درایو دیگست دیده بودم یه پیج هست که بازی پرو 6 که اینجوری اکتیو میکنه میشه اون فایل رو بدیداين روشي كه ميگم ديگه لازم نيست بعد از نصب ويندوز و حتي وقتي كه رو آيكون pes6.exe كليك ميكنيد پيغام "بازي رو دوباره نصب كنيد " ميبينيد رو رد كنيد
فايل زير رو اول دانلود كنيد
فقط كافيه اول رو فايل راست كليك كنيد و اديت رو بزنيد و در پنجره اي كه باز شد در آخرش در جلوي InstallDir مسير بازي خود رو بدهيد
مثلا مال من F:\Program Files\Pro Evolution Soccer 6
همينطور كه نوشتم و بعد سيو كنيد و فايل رو اجرا كنيد و yes و ok رو بزنيد و راحت بازي رو اجرا كنيد.
اينطوري ديگه از بازي خيلي خيلي كم پرت ميشيد بيرون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:
پارسي اديتور
------------------------------
اگر سوالي بود در خدمتيم ( البته اگر تاپيك مونه!)
lordsinasina
19-09-2007, 10:23
کسی جواب منو نداد..من از وقتی superpatc رو ریختم صدای گزارش و ندارم..تو آپشن هم روشنه ولی پخش نميشه
Only Pes
19-09-2007, 12:07
برو بابا سوتی دادی دیگه آقا فرشاد
farhad200
19-09-2007, 14:11
برو بابا سوتی دادی دیگه آقا فرشاد
تو الان دو روزه که داری هی سوتی میدی اسم من فرهاد نه فرشاد تو (ه) رو (ش) میخونی؟
در ضمن خوشحالم که به راه راست هدایت شدی و به اشتباهت پی بردی و امضات رو عوض کردی.
aminspy12
19-09-2007, 14:48
اولا اینجا تاپیکه و تمام افراد دنیا میتونن نوشته های ما رو بخونن پس شخصیت سایت و خودت و از همه مهمتر فرهنگ ایرانی رو نبر زیر سوال اینجا مثل خونه آدم نیست که هر چی دلت بخواد به زبون بیاری. ثانیا اولی یا دومی بودن تیم ملاک نیست باشگاهی که فرق سرمربی و آنالیزور رو نمیدونه عاقبت کارش کاملا معلومه ثالثا دیگه این بحث رو ادامه نده چون اینجا جاش نیست. به قول خودت که تو امضا نوشتی:
دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست
جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالاتر است
اولا من کاملا آدم مودبی هستم. ولی خداییش در مورد حرف شما نتونستم جلوی خودمو بگیرم.شرمنده اگه ناراحت شدید.:11:
ثانیا شما عاقبت کار رو هم میبینی، البته نه مثل پارسال استقلال با اون ادعای 12 امتیاز فراموش نشدنی!!:31:
ثالثا این عبارت معروف توی امضام هیچ جوره به لیگ مسابقات فوتبال، صدرنشینی و... ربطی نداره، منظورم اینه کاربردش اینگونه مواقع نیست عزیز دل برادر!:10::27:
اینم بگم که آخرین دفعه ام بود که در این مورد تو این تاپیک بحث میکنم.
بابا تو رو خدا کم دعوا کنید اینجام مثل بقیه جاها داره میشه مکان دعوا جان من دیگه به هم توهین نکنید مرسی ...!
Only Pes
19-09-2007, 16:56
من به خاطر شما امضامو عوض نکردم با بروبکس یسری قرارا داریم آقا امین تو هم تو اون تایپیک که تو امضامه حتما سر بزن
playstation 3
19-09-2007, 21:22
pro evolution soccer 6
hellbrain666
19-09-2007, 21:26
کسی جواب منو نداد..من از وقتی superpatc رو ریختم صدای گزارش و ندارم..تو آپشن هم روشنه ولی پخش نميشه
شما در بازی مجددا اپشن فایل رو لود کن احتمالا درست شه
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز. من با چلسی قهرمان لیگ C شدم اما دوباره از اول لیگ شروع شد( همان لیگc) می خواستم بدونم ایا راهی هست تا بتوان بعد از قهرمانی به لیگ بالاتر مثل لیگ های B و A راه پیدا کرد. ممنون می شم جوابمو بدین.
hamidreza_b91
20-09-2007, 00:17
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز. من با چلسی قهرمان لیگ C شدم اما دوباره از اول لیگ شروع شد( همان لیگc) می خواستم بدونم ایا راهی هست تا بتوان بعد از قهرمانی به لیگ بالاتر مثل لیگ های B و A راه پیدا کرد. ممنون می شم جوابمو بدین.
اين c و a و b درجه ليگ نيست. اسم يك ليگه.
شما فقط توي ليگ قهرماني اروپا يا توي بازيهاي دوستانه ميتوني با تيمهاي يك ليگ ديگه بازي كني.
hellbrain666
20-09-2007, 18:03
فقط كافيه اول رو فايل راست كليك كنيد و اديت رو بزنيد و در پنجره اي كه باز شد در آخرش در جلوي InstallDir مسير بازي خود رو بدهيد
همينطور كه نوشتم و بعد سيو كنيد و فايل رو اجرا كنيد و yes و ok رو بزنيد و راحت بازي رو اجرا كنيد.
پارسي اديتور
لینک دانلود خرابه اگه میشه یه جای دیگه آپلود کن
این جا تاپیک کل کله یا pes6!!!!!!!!!!
SAJAD DP
21-09-2007, 12:23
سلام
لینک دانلود خرابه اگه میشه یه جای دیگه آپلود کن
من خودم از بالايي استفاده نكردم براي همين نمي دونم كار ميكنه يا نه
اما اگر كار نمي كنه اين پاييني رو دانلود كن بعد كپيش كن داخل پوشه بازي و اجراش كن
Only Pes
21-09-2007, 13:35
این چیه؟؟؟؟؟
omidshsh
21-09-2007, 13:50
اقا این بازی رو انلاین میشه انجام داد
من رفتم که انجام بدم دیدم بهم یه registeration code و ازم یه پاسورد می خواد
چی کار کنم؟؟
Only Pes
21-09-2007, 14:05
باید سی دی اورجینال داشته باشی
باید اصل دی وی دی رو داشته باشی حالا شایدم اصل باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 4 تا برد مگه یه تیم قهرمان میشه با 2 تا باخت یه تیم قهرمانی رو از دست میده من فکرکنم شما با این 4تا بر امضاء خودت رو اینطوری نشون میدی مطمینم اگه پیروزی 1 رده بیاد پایین شما اولین نفری که منکر پرسپولیسی بودنت میشه این جمله اخرم به خاطر این بود که کم پرسپولیسی نداشتیم که این کار رو میکنند و فقط تو روزهایی که پیروزی ظاهرا داره فقط نتیجه میگیره خودشون رو نشون میدن
omidshsh
22-09-2007, 14:11
خوب حتما ایرانی ها یه راه حلی پیدا کردن
کرکی چیزی؟
من چند تا مشکل مهم دارم که می دونم 100% قبلا مطرح شده،ولی هر چی گشتم و سرچ کردم،نتیجه ای نگرفتم:
1-چرا تو شش قدم تیم حریف انقدر بد هد می زنه؟ خیلی کم میشه گل زد،همش هوایی میزنه.
2-شوتها افتضاحه! یعنی یه تقه کوچولو رو A می زنم (با کیبورد بازی می کنم) تا ته پر میشه.
3-نمی دونم چرا بعضی وقتا نیمه اول که تموم میشه،می زنم بره نیمه دوم،تصویر سیاه میشه و دیگه نمیاد.
4-آموزشی یک و دو رو دیدم،ولی نتونستم درست انجام بدمش.q رو باید بگیریم،پاس کوتاه بدیم؟ اگه این جوریه،من کردم،نشد.
5-یه کم درباره فصل نقل و انتقالات master توضیح بدین.
لطفا مشکلات اول و دوم رو بر اساس کیبورد واسم حل کنید.
aminspy12
22-09-2007, 18:38
با 4 تا برد مگه یه تیم قهرمان میشه با 2 تا باخت یه تیم قهرمانی رو از دست میده من فکرکنم شما با این 4تا بر امضاء خودت رو اینطوری نشون میدی مطمینم اگه پیروزی 1 رده بیاد پایین شما اولین نفری که منکر پرسپولیسی بودنت میشه این جمله اخرم به خاطر این بود که کم پرسپولیسی نداشتیم که این کار رو میکنند و فقط تو روزهایی که پیروزی ظاهرا داره فقط نتیجه میگیره خودشون رو نشون میدن
تو پست خصوصی جوابتو دادم. لطفا چکش کن.
سلام
چجوری مال بعذی از بچه ها چند فایل اضافی داره ولی مال من نداره
ما من همین چند فایل توی عکس را دارد!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بچه ها همچنین چیزی نوشته بود:
اقا ما بالاخره بعد از کلی سرچ تو سایتای انگلیسی تونستیم این موها رو ایمپورت کنیم البته بدون اینکه نیازی به داشتن عمر نوح داشته باشیم (قابل توجه SAJAD DP ) بوسیله کیت سرور حالا واسه اونایی که مثل من بلد نبودن مو ها رو ایمپورت کنن توضیح میدم:
ابتدا باید این فایل مپ رو دانلود کنید:
****.4shared***/file/24133835/2c8d5174/map.html?dirPwdVerified=dbd6fb42
این فایل رو که دانلود کردید توی پوشه X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
قرار بدید.
بعد از اون فایل موی بازیکن مورد نظر رو هم توی همین آدرس قرار بدیدبدون اینکه پوشهای جدید ایجاد کنید یعنی این مسیر C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
حالا میرسیم به تنظیمات داخل MAP كه داخل خودش یه مثال براتون زده قسمت Example رو نگاه کنید میتونید راحت بفهمید که چیکار باید کرد ولی بازم اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم
SAJAD DP
26-09-2007, 07:10
سلام
سلام
چجوری مال بعذی از بچه ها چند فایل اضافی داره ولی مال من نداره
ما من همین چند فایل توی عکس را دارد!!
یکی از بچه ها همچنین چیزی نوشته بود:
اقا ما بالاخره بعد از کلی سرچ تو سایتای انگلیسی تونستیم این موها رو ایمپورت کنیم البته بدون اینکه نیازی به داشتن عمر نوح داشته باشیم (قابل توجه SAJAD DP ) بوسیله کیت سرور حالا واسه اونایی که مثل من بلد نبودن مو ها رو ایمپورت کنن توضیح میدم:
ابتدا باید این فایل مپ رو دانلود کنید:
****.4shared***/file/24133835/2c8d5174/map.html?dirPwdVerified=dbd6fb42
این فایل رو که دانلود کردید توی پوشه X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
قرار بدید.
بعد از اون فایل موی بازیکن مورد نظر رو هم توی همین آدرس قرار بدیدبدون اینکه پوشهای جدید ایجاد کنید یعنی این مسیر C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\hair
حالا میرسیم به تنظیمات داخل MAP كه داخل خودش یه مثال براتون زده قسمت Example رو نگاه کنید میتونید راحت بفهمید که چیکار باید کرد ولی بازم اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح بدممن كي گفتم ايپورت با كيت سرور عمر نوح مي خواد؟
من كه آموزش ايپورت رو هم آماده كردم و گذاشتم!
من گفتم پيدا كردن مدل مول بازيكنان در 0_text ( نه كيت سرور ) عمر نوح مي خود
----------
درضمن اين عكس گذاشتي نشون ميده كه بازي مال شركت هيتك هست و اگر مي خواي كيت سرور كار كنه ايد كرك بازي كه 20 مگ هست رو گير بياري بعد از كپي اون فايل رو پاك كني ( پاك هم نكردي مهم نيست
good_messi
26-09-2007, 09:48
با سلام خدمت همه
اگه ميشه يه اپشن فايل ليگ برتر بذاريد كه چهرها و پيراهن ها در كيت سرور ساخته بشه نه تو بخش اديت خود پي اس 6 چون چهره ها غير واقعي ميشن
هیچ راهی نداره وسط مستر لیگ تیم عوض کنیم؟مثلا مستر لیگ را با رئال شروع کردم و میخوام بعد از چند فصل یه تیم دیگه رو (بدون این که مسترلیگ رو از اول شروع کنم) انتخاب کنم.
نه.این اصلا امکان پذیر نیستش.به هیچ وجه.
سوال منم هست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Snowman1978
27-09-2007, 01:56
اقا کسی یه فیس درست حسابی از اسین نداره؟:11:
به نظر شما کدام سیستم برای بازی pes6 بهتر است...4-4-2 3-5-2 4-2-4 3-2-1-4 و یا ........
لطفا بگید چون بین چند سیستم شک دارم...
البته الان 3-2-1-4 با منچستر تو مستر بازی میکنم.
برگردون تقریبا به طور کل شانسیه.معلوم نیست چه جوری میشه جوری جای گیری کرد که برگردون واقعی زد.(نه اینکه کمرشو بچسبونه به زمین و توپ رو بزنه)من کلا تو این یه سال فقط یه بار دیدم که لیونل مسی(که اونم کامپیوتر بود)یه برگردون زد که توپش ارتفاعش خیلی کم بود و دروازبانم گرفت.چند بار هم اقدام به برگردون ناموفق خودم به طور کاملا شانسی داشتم(توی ضربات کرنر)
سیستم بستگی به قابلیت بازیکنای تیمت داره.مثلا من اگر تیمی مثل منچستر رو بردارم 2تا مهاجم میزارم تو زمین و ساها یا توز رو میزارم بیرون تا اگر کارم یه وقت گره خورد به عنوان مهاجم سوم بیارمش تو.اما توی مسابقات مستر و یا لیگ و کاپ 3مهاجمه بازی نکن مگر اینکه روی نیمکتت هم بازیکنای جایگزین خوبی داشته باشی چون بعد از 2-3 بازی که خسته میشن ممکنه توی یه بازی مهم مجبور بشی بزاریشون بیرون.من معمولا همه جا با 2مهاجم کار میکنم.فقط با یوونتوس تو مستر لیگ 3مهاجمه بازی میکردم چون 3تا مهاجم خوب هم رو نیمکت داشتم.
Only Pes
27-09-2007, 13:20
باید در موقعیت برگردون قرار داشت بعد دسته رو بدیم پائین بعد شوت راستی من تا حالا 2 تا بگردون تونستم گل کنم
من یه بار برگردون گل زدم با ابرهیم ویچ البته من کار خاصی نکردم فکر کنم شانسی باشهوالبته با زیکن هم باید تکنیکی باشه
martin_superhuman
27-09-2007, 16:42
برگردون تقریبا به طور کل شانسیه.معلوم نیست چه جوری میشه جوری جای گیری کرد که برگردون واقعی زد.(نه اینکه کمرشو بچسبونه به زمین و توپ رو بزنه)من کلا تو این یه سال فقط یه بار دیدم که لیونل مسی(که اونم کامپیوتر بود)یه برگردون زد که توپش ارتفاعش خیلی کم بود و دروازبانم گرفت.چند بار هم اقدام به برگردون ناموفق خودم به طور کاملا شانسی داشتم(توی ضربات کرنر)
کاملا درسته.:46:
البته توی حالتهایی که توپ سانتر میشه و بازیکن پشت به دروازه هست احتمال زده شدن برگردون خیلی زیاده.برای این کار میشه سانتر رو به بیرون کرد و اونوقت کاری کنی که بازیکن پشت به دروازه بشه.
martin_superhuman
27-09-2007, 16:49
به نظر شما کدام سیستم برای بازی pes6 بهتر است...4-4-2 3-5-2 4-2-4 3-2-1-4 و یا ........
لطفا بگید چون بین چند سیستم شک دارم...
البته الان 3-2-1-4 با منچستر تو مستر بازی میکنم.
البته ترکیب مقابل کامپیوتر اهمیت چندانی نداره چون انصافا هوش مصنوعی بازی خیلی ضعیفه.ولی در بازیهایی که با دوستاتون میکنید اگه فقط دو هافبک دفاعی متوسط داشته باشید میتونید با ترکیب 1-6-3 B-2 یک ترکیب عالی برای حفظ نتیجه و البته اگه مشکل هافبک دفاعی داشتید 1-6-3 A-2 .
و بین ترکیبهای تهاجمی 1-5-4 C-1 (به تک مهاجمه بودنش توجه نکنید) و یا 2-5-3 A-2 ترکیبهای خوبی هستند که هم بتونید گل بزنید و هم این که دفاعتون مشکلی نداشته باشه.
فکر کنم پست منو ندیدین تو دو صفحه قبل.لطفا نگاه کنید و جواب مارو بدین:
martin_superhuman
27-09-2007, 17:47
من چند تا مشکل مهم دارم که می دونم 100% قبلا مطرح شده،ولی هر چی گشتم و سرچ کردم،نتیجه ای نگرفتم:
1-چرا تو شش قدم تیم حریف انقدر بد هد می زنه؟ خیلی کم میشه گل زد،همش هوایی میزنه.
2-شوتها افتضاحه! یعنی یه تقه کوچولو رو A می زنم (با کیبورد بازی می کنم) تا ته پر میشه.
3-نمی دونم چرا بعضی وقتا نیمه اول که تموم میشه،می زنم بره نیمه دوم،تصویر سیاه میشه و دیگه نمیاد.
4-آموزشی یک و دو رو دیدم،ولی نتونستم درست انجام بدمش.q رو باید بگیریم،پاس کوتاه بدیم؟ اگه این جوریه،من کردم،نشد.
5-یه کم درباره فصل نقل و انتقالات master توضیح بدین.
لطفا مشکلات اول و دوم رو بر اساس کیبورد واسم حل کنید.
1.برای این مشکل اولا باید کاری کنی که بازیکن بتونه در شرایط خوبی خودشو به توپ برسونه و دوما با جهت ها تعیین کنید توپ به کدوم گوش بره.سعی کن بازیکنی رو که میخوای باهاش ضربه بزنی توپ یه مقدار (خیلی کم) جلوترش باشه.اینطوری ضربه رو بهتر میزنه.
2.این یکی باید توی بازی راه بیافتی و تجربت بیشتر بشه تا بتونی خوب شوت بزنی.شوت صفحه کلید که با D هست.:13:.به هر حال بعضی اوقات برای بعضی از شرایط شوتها افتضاح میره.
3.این مشکل برای من هم هست.مشکل گرافیکیه.
4.پاس کوتاه؟ خب با s هست .q برای پاس توی عمل هست.
5.چون زیاد توی نقل و انتقالهای Master League کار نکردم نمیتونم براتون توضیح بدم.
1.برای این مشکل اولا باید کاری کنی که بازیکن بتونه در شرایط خوبی خودشو به توپ برسونه و دوما با جهت ها تعیین کنید توپ به کدوم گوش بره.سعی کن بازیکنی رو که میخوای باهاش ضربه بزنی توپ یه مقدار (خیلی کم) جلوترش باشه.اینطوری ضربه رو بهتر میزنه.
2.این یکی باید توی بازی راه بیافتی و تجربت بیشتر بشه تا بتونی خوب شوت بزنی.شوت صفحه کلید که با D هست.:13:.به هر حال بعضی اوقات برای بعضی از شرایط شوتها افتضاح میره.
4.پاس کوتاه؟ خب با s هست .q برای پاس توی عمل هست.
5.چون زیاد توی نقل و انتقالهای Master League کار نکردم نمیتونم براتون توضیح بدم.
ممنون از توضیحاتت.فقط:
راحت ترین توپ ها هم در بهترین شرایط برخی اوقات خراب میشه.البته الان دیگه یاد گرفتم که دو بار سانتر رو می زنم و ساانترها قشنگ میاد رو سر بازیکنم و گلش می کنم.
شوت صفحه کلید که با D هست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
خب من این جوری راحت تر بودم،عوضش کردم! :27:
کسی نمی دونه چه جوری حل میشه؟
4.پاس کوتاه؟ خب با s هست .q برای پاس توی عمل هست
این ورژنی که من دارم همه چیش غیر عادیه.با X پاس کوتاه میده!!!! اعصاب آدم اولاش خورد میشه،ولی خب الان من عادت کردم دیگه! با W پاس تو عمق میده و Q نقش L1 رو بازی می کنه.در مورد سانتر و شوت هم یادم نیست که کدوم A بود کدوم D ، شاید عوضشون کرده باشم.
الان فهمیدم یک و دوش چه جوریه،با این دکمه هایی که گفتم،باید q رو بگیریم پاس بدیم،بعد یه دونه W هم برای دو (یک و دو) بزنیم!
واسه بقیه یکم توضیح میدم،کمکم کنن:
مثلا من منچسترم،می خواستم رونالدینهو رو بخرم،قیمت بازیکن 17000 بود ولی من اگه همون قیمت رو قبول می کردم،نمی اومد.یعنی هیچ اتفاقی نمی افتاد.اومدم چن هزار تا بردم بالا تا اومد.ولی خب تا آخر فصل مشکل مالی داشتم،کم کم پول اضافه شد و مشکل برطرف.فقط این که نمیشه،یه بازیکن بخریم فقط؟
تازه بازیکنای خودمم که Release می کنم،همیشه پایین تر از قیمت خودش می خرنش!
نه.ریلیز نکن.بزارشون توی لیست فروش.در اون حالت بازم زیر قیمت میخرنش.چون وقتی تو یه بازیکنی رو میزاری تو لیست فروش یعنی بهش احتیاج نداری.معمولا خیلی کم پیش میاد که بتونی یه بازیکنی رو با همون قیمت و حقوق خودش بخری.من مثلا میخواستم یه بازیکنی رو با 50000 تا بخرم نتونستم بخرمش.تازه بیشترین حقوق رو هم بهش میدادم.نقل و انتقالات هم تقریبا شانسی هستش.
اون نحوه عجیب و غریب کلیدها رو هم خب برو از توی ستینگ درستش کن.کاری نداره که.
اون نحوه عجیب و غریب کلیدها رو هم خب برو از توی ستینگ درستش کن.کاری نداره که.
تا اون جایی که شد درستش کردم،فقط X به S تبدیل نمیشه! هر کاری کردم قبول نمی کنه،چون بازی دکمه هاش بر اساس دسته پلی استیشنیه و فقط می تونیم جای دایره و ضربدر و .. را از تو بازی عوض کنیم،از بیرون هم (تو ستینگ) هر کاری کردم از X تکون نخورد! ولش کن.
دمت گرم.
نه بابا.من هم دایره هم مربع هم ضربدر رو درستش کردم.مگه میشه نشه.فقط باید روش با موس کلیک کنی و بعدش s رو بزنی.
good_messi
27-09-2007, 21:23
با سلام خدمت همه
اگه ميشه يه اپشن فايل ليگ برتر بذاريد كه چهرها و پيراهن ها در كيت سرور ساخته بشه نه تو بخش اديت خود پي اس 6 چون چهره ها غير واقعي ميشن
اقا كسي نيست جواب ما رو بده
آپشن فایل لیگ برتر خیلی کم گیر میاد.بهتره بگیم اصلا گیر نمیاد.الان همه فقط میرن آپشن فایلای جدید سایت گیم اکسسینگ رو دانلود میکنن.همون که دموی pes2008رو هم برای دانلود گذاشته.
جان من يكي جواب بده خواهش ميكنم
چيجوري توي پرو 6 با دسته بازي كنم؟
یه چیز باحال: با منچستر تو مستر لیگ بازی می کردم.با رئال مایورکا تو یه بازی مهم،سه تا از بازیکنای کلیدیم اخراج شدن.آخر بازی نتیجه چن چن شد؟
Manchester 11-2 Mallorca
تازه من یه هفتس که حرفه ای pes بازی می کنم!
جان من يكي جواب بده خواهش ميكنم
چيجوري توي پرو 6 با دسته بازي كنم؟
کاری نداره.دسته با پورتUSB رو وصل میکنی بعد میری به فایل PES بعد توی قسمت setting میری دسته رو روی player2 تنظیم میکنی.
SAJAD DP
28-09-2007, 17:57
سلام
منتظر يك كار زيبا باشيد
SAJAD DP
28-09-2007, 18:03
سلام
لوگوهاي HD تمام تيمهاي باشگاهي
در بازي و در اسكوربرد اسم تيمها فارسي نوشته ميشود (بجز تيمهايي كه تازه به ليگ كشور خود صعود كردن)
لوگوهاي جديد واسه تيمها ملي كه تو عكس زير ميتونيد ببينيد
اگر عكس بده بخاطر اينه كه بك گراند من مناسب نيست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبشن فايل:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفايل 535:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفايل 536:
اين يه كار مشترك از من و مهدي بخشايش هست
يعني چي كار كنم نفهميدم چي جوري با دسته بازي كنم؟
نميشه
يعني چي كار كنم نفهميدم چي جوري با دسته بازي كنم؟
نميشه
ببخشید انقدر مبتدیانه توضیح میدم!
سوکت دسته ها رو از پشت سیستم به پورت USB وصل می کنین.گه دسته ها سیدی یا فلاپی نصب داره نصبش می کنین.یه بار سیستم رو ریست می کنین.به این مسیر میرین:
(Setting >) Control Panel > Game Controllers
اگه دسته ها رو شناخته بود و اونجا گزینه ای به نام Properties بود،برای محکم کاری اونو می زنین و یکی از دکمه های هر دو دسته ها رو (اگه دوتاست) می زنین.اگه چراغ یکی از اعداد قرمز شد 100% شناخته.
حالا،میرین به مسیر نصب بازی PES که مثلا توی C:\Program Files\Persia\Pes 6\Pro Evolution Soccer 6
است. حالا روی گزینه Setting که احتمالا به رنگ آبیه،کلیک می کنین.از تب های بالا،Player1 رو می زنی، و از جلوی گزینه Device فلش را به پایین می زنی! و Joystick یا Gamepad یا هر اسمی که احتمالا داره انتخاب می کنین.همین طور برای Player 2 دسته 2 رو انتخاب می کنین.OK رو می زنین و از بازی با دسته لذت می برین.
خیلی ببخشید که به شما که استاد مایین این جوری بچه گانه توضیح دادم.
کیا تو این تاپیک تمامی تنظیمات مسترلیگ رو روی very hard تنظیم کردن؟:20:
یه تیم توی مسترلیگ دارم میخوام تنظیم کنم روی very hard ایا میشه این کار رو کرد (اگه میشه بگید از کجا)
همون اول كه ميخواي مستر ليگ رو شروع كني بايد تنظيم كني همه چيز رو
يه يكي برا سختي بازي هست
يكي براي سختي ترانسفر ها هست
و ...
منم همشو رو زدم روی very hard.زیاد تفاوتی نداره.
SAJAD DP
29-09-2007, 13:50
مهدي جان ( light ) اگه ميشه يه توضيحي در مورد اون پرچم ها بده
مثل اينكه كسي متوجه توضيحات من نشد!
همون اول كه ميخواي مستر ليگ رو شروع كني بايد تنظيم كني همه چيز رو
يه يكي برا سختي بازي هست
يكي براي سختي ترانسفر ها هست
و ...
یعنی بعد از دو سه فصل بازی کردن نمیشه سختی بازی رو به very hard ارتقا داد؟
hellbrain666
29-09-2007, 21:09
مهدي جان ( light ) اگه ميشه يه توضيحي در مورد اون پرچم ها بده
مثل اينكه كسي متوجه توضيحات من نشد!
نه توضیح تقریبا کامل بود ولی من دیدم اولا فارسی که یخورده ضایست دوما حتما اپشن فایل هم میخواد؟
در ضمن ممنون از زحمت هر دوتون خیلی قشنگ شد!
یعنی بعد از دو سه فصل بازی کردن نمیشه سختی بازی رو به very hard ارتقا داد؟
چرا میشه آخر بازی هم اینا رو تغییر داد موقع بازی های دوستانه
فارسي هم قشنگه _ممنون از سجاد عزيز)
اگه انگليسي ميخوايد به لينك زير بريد و اوني كه گذاشتم رو دانلود كنيد
آپشن فايل هم لازمه ، چون كه بعضي از لوگوها تو آپشن فايل گذاشته شده
Kahkeshani
30-09-2007, 10:59
با سلام من تازه با این تاپیک آشنا شدم فکر میکنم که بتونم هر سوالی درباره ی Pes داشته باشین جواب بدم
omidshsh
30-09-2007, 12:53
کیا تو این تاپیک تمامی تنظیمات مسترلیگ رو روی very hard تنظیم کردن؟:20:
من گذوشتم
خرید بازیکن خیلی خیلی خیلی سخت میشه!
یه سوال داشتم چگونه میشه یه سانتر نزدیک زمین کرد؟
از سانتر زمینی یه کم بالاتر؟
یه سوال داشتم چگونه میشه یه سانتر نزدیک زمین کرد؟
از سانتر زمینی یه کم بالاتر؟
اگه دو بار دکمه سانتر رو بزنی سانتری که می خوای رو می کشه و اکثرا هم روی سر بازیکنت می اندازه.اگه سه بار بزنی هم که محکم و زمینی سانتر می کنه.
چطور می شه قبل از شروع بازی که لباس تیم ها رو انتخاب می کنی ، فقط از شورت دوم تیم استفاده کرد ؟ ؟ مثلا ً پیراهن اول و شرت دوم و جوراب اول تیم . مثل ساکر 5 . ؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم این امکان دیگه وجود داشته باشه.فقط میتونی لباس اول یا دوم رو انتخاب کنی.
SAJAD DP
01-10-2007, 07:16
سلام
با سلام من تازه با این تاپیک آشنا شدم فکر میکنم که بتونم هر سوالی درباره ی Pes داشته باشین جواب بدم
اگر واقعا مي توني بگو:
چه طوري تمام ليسانس يك تيم رو برداريم؟ ( ليسانس لباس ف ورزشگاه و...)
اگه گفتي يعني مي تون جواب بدي!!!
دوستان میشه یک اپشن فایل خوب وجدید برای pes2007بزارین
بگردی توی این سایتا پیدا میشه کرد.جدیدترین آپشن فایلا هر چند وقت یه بار میاد بیرون
گشتم نبود از دیروز تا حالا یک بند دارم سرچ میکنم ولی نمیاد
از بروبچ کسی pes2008 رو بازی کرده البته دموی بازی رو میگم خدایش چه گرافیکی پیدا کرده مثل فیفا07 شده در گرافیک ولی برای استفاده از نهایت گرافیک باید کارت گرافیک بالایی داشته باشی من در حالت نرمال که بود یکم تصویرش گیر میکرد(شایدم چون دمو بوده اینطوری میشد) چه امکاناتی اضافه شده هر چند فقط چندتاش در دمو بود ولی کلا خیلی فرق کرده وزیبا شده وبه نظر من یکم گل زنی سخت تر شده شکل بازکنان هم فکر کنم درست بود (هر چند کلا 5 تا تیم بیشتر نداشت ونمیشه در مورد همه تیمها قضاوت کرد)
بهتون توصیه کیکنم اگه میتونید دوموی بازی رو دانلود کنید ونصب کنید تا زودتر در حال وهوای اون قرار بگیرید
بی صبرانه منتظر خود بازی هستم
راستی خود بازی کی میاد؟
اين آخرين آپشن فايل هست كه مال Milanista هست و من هم يه كم تغييرات انجام دادم
Pes 2008 30 اكتبر مياد (يعني 26 روز ديگه)
این اپشن فایل برای pes6&pes2007
میشه بدون تغیرات بزارین چون اینطوری حال نمیده قیافه بازکنا خیلی قاطی
ممنون پس بزارین
این اپشن فایل رو که عوض کنیم چه تغییراتی تو بازی انجام میشه اصلا عوض کردنش به چه دردی میخوره؟
sokote mordab
05-10-2007, 19:32
سلاممي خواستم بدونم در حين بازي وقتي l2 را مي گيريم بعد ضربدر مربع دايره مثلث را ميزنيم و كنا ر اسم بازي كنان ضريدر ... مياد كارش چيه و به چه درد ميخوره؟ممنون
hellbrain666
05-10-2007, 19:43
سلاممي خواستم بدونم در حين بازي وقتي l2 را مي گيريم بعد ضربدر مربع دايره مثلث را ميزنيم و كنا ر اسم بازي كنان ضريدر ... مياد كارش چيه و به چه درد ميخوره؟ممنون
اونا برای استراتژی هایی هست که بهش معرفی می کنی
مثلا می تونی تنظیم کنی که با ضرب در ترکیب دفاعی شه از وسط حمله کنن و خیلی دیگه
برای این کار از قسمت team (همون دو خط بالاست)در قسمت تعویض بازیکن استفاده کن
با سلام دوستان عزیز میشه راجب به نحوه استفاده از اسکوربورد یه توضیحه کوچیکی بدین چطوری باید تو بازی نصبشون کنیم؟
علی خان خودت خیلی راحت میتونی آپشن فایل رو پیدا کنی.فقط کافیه یه سرچ تو یاهو یا گوگل بکنی
ولی حالا یه سر به این سایت بزن ببین کمکت میکنه:
آقا کسی آپشن فایل آخرین نقل و انتقالات رو نداره؟ اگه دارید بذیرید ممنون میشم.!!!
G G Game
08-10-2007, 12:43
آقا کسی آپشن فایل آخرین نقل و انتقالات رو نداره؟ اگه دارید بذیرید ممنون میشم.!!!
pro 6 منظورته یا pro2008
خودت هم میتونی این کار رو در قسمت ادیت انجام بدی.
salam
man mikhastam ba estefade az ghesmat network bazi konam ama dar hengam login kardan az man yek kod ba onvane "registeration" va yek kode digar ba onvane "password " khast ke registeration o khodesh dade bood vali pass ro bayad vared mikardim ke man oono nadashtam
kasi mitoone dar in zamine be man komak kone
کاری نمیتونی بکنی.باید cd بازیت اورجینال باشه.یعنی مال خود کونامی باشه که توی ایران تعداد بسیار کمی هستن که بازیشون اصل هست.بنابراین بدون سریال نامبر اصلی نمیشه کاری کردش.
pes 6 اگه دارید آپشن فایلشو بذارید...!
Snowman1978
11-10-2007, 15:17
اقایون این pes 2008 اومده به بازار یا نه هنوز؟:11:
دموی اون اومده و واقعا عالیه از لحاظ گرافیک اما چون دمو هست کامل نیست و فقط میتونی باهاش اشنا بشی
میشه بگین چجوری میشه فقط یک نفر رو کنترل کرد ممنون میشم
hellbrain666
11-10-2007, 19:56
کجای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دنبال اپشن بگردم؟
Amin Asterix
11-10-2007, 20:16
تو files که به اون گنده گی بالا هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما پولیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAJAD DP
12-10-2007, 05:48
سلام
بعد از مدتها يه نيمچه منو از آدريانو آماده كردم:
داخل 3 پارت 500 kb براي راحتي در دانلود ( البته بعد از باز كردن ميشه 3 مگ)
البته مشكلاتش رو بگيد چون بعد از دو ماه اين اولين كارم محسوب ميشه!
mahyarseven
12-10-2007, 12:12
سلام عزیزان
ببخشید من با این سیستم می تونم درست pes2008 ازی کنم
spu:3.06
سلام عزیزان
ببخشید من با این سیستم می تونم درست pes2008 ازی کنم
spu:3.06
ram:1 gb
vga:6200 geforce
کسی نیست جواب بده
__________________________________________________ ____________
sevenhiphop.blogfa.com
SAJAD DP
12-10-2007, 12:24
سلام
آره مي توني
mpmostafa
12-10-2007, 18:38
سلام
ميشه تو pes 6 ، كنترل يه بازيكن رو توي زمين به عهده بگيريم؟
چی شد جواب مارو بدین دیگه
منم دارم دنبالش میگردم.پیدا کردم خبرت میکنم.
Kahkeshani
13-10-2007, 00:33
سلام
نه متاسفانه نمیشه اگر میشد میتونست یکی از بخشهای پر طرفدار بازی باشه
Kahkeshani
13-10-2007, 00:45
سلام
اگر واقعا مي توني بگو:
چه طوري تمام ليسانس يك تيم رو برداريم؟ ( ليسانس لباس ف ورزشگاه و...)
اگه گفتي يعني مي تون جواب بدي!!!
من منظورت رو درست متوجه نشدم اگه یه کم بیشتر توضیح بدی که منظورت کجاست شاید بتونم کمکت کنم
اخه یک نفر گفت که تو Pes6 هم میشه کنترل یک نفر رو بگیری شما مطمئنی
Kianoosh
13-10-2007, 21:21
لطفا هر کسی آپشن فایل لیگ برتر رو داره بذاره لطفا(لطفا تو لطفا شد!):31:
SAJAD DP
14-10-2007, 06:30
سلام
من منظورت رو درست متوجه نشدم اگه یه کم بیشتر توضیح بدی که منظورت کجاست شاید بتونم کمکت کنماگه دقت كرده باشي در قسمت اديت در ابشن فايل خود بازي تيمي مثل رئال نميشه اسم و لباسش رو از داخل بازي عوض كرد
من خيلي گشتم تا بفهمم چه طور اين قسمتها رو كه قفل هستند از روي تيمها بردارم
ولي نشد
اما مطمئن هستم كه ميشه
حالا اگه بلدي بگو
اگر هم كه بلد نيستي بي خيال!
hellbrain666
14-10-2007, 16:13
سلام
توی بازی تو تنظیمات پلیر برو همونجا که نوشته SEMI-AUTOچند بار چپ یا راست رو بزن میاد رو فیکس فیکس ر. که بزنی بازیکن رو انتخاب میکنی
توی بازی تو تنظیمات پلیر برو همونجا که نوشته SEMI-AUTOچند بار چپ یا راست رو بزن میاد رو فیکس فیکس ر. که بزنی بازیکن رو انتخاب میکنی
بابا تو رو خدا یه کم بیشتر راهنمایی کن این auto va semi کجاست؟ ممنون میشم اگه یادم بدی . مرسی ...!
hellbrain666
14-10-2007, 20:12
بابا تو رو خدا یه کم بیشتر راهنمایی کن این auto va semi کجاست؟ ممنون میشم اگه یادم بدی . مرسی ...!
اين هم خيلي سادش:
در قسمت Player settings
روي Cursor spd ميري احتمالا روي S-auto هست بعد سمت چپ رو که بزني مقدارش کم ميشه تا ميرسه به
Manual دوباره که بزني ميره Semi Fixed و در نهايت Fix حالا هر کدوم رو امتحان کن من جزئيياتش رو امتحان نکردم
ولي براي فيکس مي توني يک بازي کن رو انتخاب کني (اونجا ليست بازي کن ها باز ميشه و بايدp1 يا p2 رو روي هر بازيکني که مي خواي ببري) در طول کل بازي
Kianoosh
15-10-2007, 22:40
دوستان کسی آپشن فایل لیگ برتر رو نداره؟
اپشن فایل بعد از این تاریخ اومده ؟ 24.8.2007
..............................
من یه مشکلی دارم با این بازی دارم
من سیستمم یه ویروسی گرفت که پاکش کردم
تو بازی اپشن فایل سیو نمیشه . ری ترای میزنه
نمیدنین مشکل از کجاست؟ الان ویروس رو پاک کردم
ولی بازم همونطوره
مثلا بعد از هر بازی که انجام میشه اپشن فایل سیو میکنه که اون خط پرنمیشه و ری ترای میزنه
شما میدونین مشکل از کجاست؟
آپشن فايل ليگ برتر نه
ولي آپشن اين آپشن فايل جديده و مال نيم فصل نقل و انتقلات است ( مال تقريبا يك و خورده ايپيش)
اين هم پچ جديد كه ساختم
لوگوهاي HD تمام تيمهاي باشگاهي
در بازي و در اسكوربرد اسم تيمها نوشته ميشود (بجز تيمهايي كه تازه به ليگ كشور خود صعود كردن)
لوگوهاي جديد واسه تيمها ملي كه تو عكس زير ميتونيد ببينيد
اگر عكس بده بخاطر اينه كه بك گراند من مناسب نيست
لينك دانلود آپشن فايل - 850 كيلوبايت
لينك دانلود لوگوها - 650 كيلوبايت
براي نصب لوگو ابتدا فايل o_Text باز كنيد و فايل 536 و 535 رو ايمپورت كنيد
:10:با سلام خدمت شما دوستان عزیز باید بگم که پچ برای کیگ برتر ایران اومده
میتونید از این آدرس بگیرید:
در سایت پارسی ادیتور هست
بالاخره کار ساخت پچ لیگ برتر ایران به پایان رسید
از این تاپیک دانلود کنید :
وقتی سایت رو باز کردی برین تو قسمت پچ و پکیج ها
با تشکر از Fouad-PES و تیمش که این پچ رو آماده کردند
نظر یادتون نرها
Kahkeshani
17-10-2007, 12:43
اخه یک نفر گفت که تو Pes6 هم میشه کنترل یک نفر رو بگیری شما مطمئنی
تقریبا مطمئنم چون تا حالا نه جایی تو بازی دیدم که اینجوری باشه نه شنیدم
Only Pes
18-10-2007, 16:30
باید بری روی بازی دوستانه بعد اون گرینه هارو ولش کن بزن رو همون اولی بعد یه بار بزن رو ضربدر بعد یه بار بزن راست تا بیاد رو s-auto یا هر چیز دیگه ای بعد ضربدر بزن بعد این قدر بزن رو چپ تا نام fix بیاد بعد یه بازیکن انتخاب کن و بازی رو شروع کن
hellbrain666
18-10-2007, 16:43
من که چند تا پست بالاتر توضیح دادم
صفجه هات رو نمیخونید
اپشن فایل بعد از این تاریخ اومده ؟ 24.8.2007
..............................
من یه مشکلی دارم با این بازی دارم
من سیستمم یه ویروسی گرفت که پاکش کردم
تو بازی اپشن فایل سیو نمیشه . ری ترای میزنه
نمیدنین مشکل از کجاست؟ الان ویروس رو پاک کردم
ولی بازم همونطوره
مثلا بعد از هر بازی که انجام میشه اپشن فایل سیو میکنه که اون خط پرنمیشه و ری ترای میزنه
شما میدونین مشکل از کجاست؟
کسی نمیتونه جواب منو بده؟؟
برا منم قبلا این جوری شده بود.هیچ کاریش نمیشه کرد.تنها راهش اینه که دوباره شروع بکنی یا یه آپشن فایل دیگه بریزی.
SAJAD DP
19-10-2007, 06:55
سلام
کسی نمیتونه جواب منو بده؟؟
يه بار پوشه konomi داخل may dacument رو كات كن يه جاي ديگه ببين داخل بازي بشن فايل سيو ميشه يانه
اگه شد نشون ميده آبشن فاليت مشكل پيدا كرده
اما اگه نشد ايراد از يه جاي ديگه هست
( راستي جديدا پكي چيزي دان نكردي بعد ايپورت شده باشه؟)
Snowman1978
19-10-2007, 08:33
Actros جان احتمالا اپشن فایلت خرابه باید عوضش کنی
ممنون از دوستان
یه آپشن فایل دیگه گزاشتم دیدم سیو میشه
مشکل از آپشن فایله
کلی تغییرات داده بودم تو اپشن فایل حالا باید بشینم یکی یکی تغییر بدم:41:
مگه آپشن فايل رو چيكارش كرده بودي ؟
ميخواي چيكار كني بده من من برات رو يه آپشن فايل ديگه اضافه اش كنم
بده من احتمالا بتونم كاري برات بكنم
ميگم من به چند تا از فرمول هاي بازي دست يافتم اگه شما نميدونين كه بزارم اگر هم ميدونين نزارم
گرفتن تمام توپ ها با دروازبان
زدن تمام سر تا توي دروازه
دريبل ها وحشتناك
توپ گيري صحيح
زدن تمام ضربه هاي ازاد توي دروازه
زدن تمام گل ها در حالت تك به تك
گل شدن تمامي پاس ها
خالي كردن دفاع حريف
زدن شوت ها به كنج دروازه
ميگم من به چند تا از فرمول هاي بازي دست يافتم اگه شما نميدونين كه بزارم اگر هم ميدونين نزارم
دريبل ها وحشتناك
توپ گيري صحيح
گل شدن تمامي پاس ها
خالي كردن دفاع حريف
زدن شوت ها به كنج دروازه
بذار.چندتاشو میدونیم چندتاشو هم نه:10:
من موقعی که چیپ میزنم زیاد توپم بلند نمیشه ودروازه بان میگیره چه کنم؟بامربع و L1 چیپ میزنم جور دیگه ای هم هست؟(یادمه توی سوکر 5 دو نوع روش برای چیپ زدن بودند که یکم با هم فرق داشتند اگه میشه بگید اون دو روش چی بود وچه فرقی با هداشتند والبته جواب سوال اولی رو هم بدید
راستی S A M جان شما هم اگه میشه اون تاکتیک ها رو بزار نیکی وپرسش؟
Snowman1978
22-10-2007, 02:55
اقا اگه زحمتی نیست بزار یاد می گیریم:11:
ممنون:10:
نه بابا جيگر شما كه خودتون خداي پرو 6 هستين ولي حالا من ميزارم :
وقتي كه يارو هر شوتي رو داره ميكنه همين كه داره پر ميشه درجا مثلث و R1 رو بگين دروازبان سگ ميشه :31:
ببخشيد كه ميگم مثلث اخه من كلوپ دارم و فقط سوني 2 ميزنم
بعدي هم اينه : حالا تمام سر ها توي دروازه : 2 تا دايره ميزني تا خوب سانت كنه و بعد 2 تا مربع ميزنه بازيكنت يك شيرجه اي ميزنه كه كف ميكني
و حالا دريبل هاي وحشتناك كه از دفاع تا حمله رو خيلي باحال دريبل ميكنه R2 رو داري اروم راه ميره و بعد وقتي كسي اومد جلوت جهات رو تكون ميدي ( همون دريبل ساده ) حالا ببين چي كار ميكنه
اين 3 تارو داشته باشين دوباره ميام :31:
هر نيرنگي ضد نيرنگي هم دارد:31::31::31:
باحال بود ممنون بازم بزار
کسی لینک دانلود pes2008 رو سراغ داره؟
Snowman1978
24-10-2007, 09:34
اقایون کسی یه سایت درست درمون ایرانی سراغ داره
که فیس های بازیکن های ایرانی رو درست کرده باشند
و برای دانلود گذاشته باشن:27:
البته فیس های درست و حسابی:21:
ممنون:40:
الان خيلي خسته ام مخصوصا بايد براي قسمت بعدي شكل هم بكشم تا راحت متوجه بشين باشه فردا صبح خوب توضيح ميدم
راستي براي چيپ زدن برو توي تمرون بازي ها قسمت شوت خوب توضيح داده
من موقعی که چیپ میزنم زیاد توپم بلند نمیشه ودروازه بان میگیره چه کنم؟بامربع و L1 چیپ میزنم جور دیگه ای هم هست؟(یادمه توی سوکر 5 دو نوع روش برای چیپ زدن بودند که یکم با هم فرق داشتند اگه میشه بگید اون دو روش چی بود وچه فرقی با هداشتند والبته جواب سوال اولی رو هم بدید
راستی S A M جان شما هم اگه میشه اون تاکتیک ها رو بزار نیکی وپرسش؟
باید بازیکنت شوت تکنیکی خوبی داشته باشه.من معمولا با گولیت چیپ گل میزدم البته اونم با دردسر.
دردسر زيادي نداره شوچنكو و بالاك هم دقتشون بالا هست اگه يك بار با دقت تميرين رو نگاه كني با اون همه ادم كه توي دفاع هستند يك چيپ هايي ميزنه كه خودت كف ميكني[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي كلي تمرين ميخواهد
SAJAD DP
26-10-2007, 07:34
سلام
اين يكي از آخرين كارهام براي بازي هست كه بيشتر از خود منو روي متخلفاتش كار كردم:
منوي كريمي:
داخل 2 پارت 500 كيلو بايتي
و يك 121 kb .
=-=-=-=-=
باي ايپورت اگر با ggs مشكل داشت با dkz ايپورت كنيد
I3 E L O \/ E D
26-10-2007, 08:13
pes 6 خداحافظ
pes 2008 سلام
دیگه این تاپیک خوابید
Only Pes
26-10-2007, 18:25
کسی نمیدونه من باید چقدر خرج کنم سیستممو برای pes2008 ارتقاع بدم؟
ram:256
cpu:2.80
graphic:128 fx-5200
جيگر برو توي تاپيك خودش مطرح كن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاماين روشي كه ميگم ديگه لازم نيست بعد از نصب ويندوز و حتي وقتي كه رو آيكون pes6.exe كليك ميكنيد پيغام "بازي رو دوباره نصب كنيد " ميبينيد رو رد كنيد
فايل زير رو اول دانلود كنيد
پارسي اديتور
------------------------------
اگر سوالي بود در خدمتيم ( البته اگر تاپيك مونه!)
فایل دانلود نمیشه
سلام شرمنده دوستان pes 2008 اومد؟اگه اومده بمنم بگین خداییش وقت نمیکنم برم بگردم اگه بدونم اومده یه سر میرم و میگیرمش
ممنون دوستان!
سلام شرمنده دوستان pes 2008 اومد؟اگه اومده بمنم بگین خداییش وقت نمیکنم برم بگردم اگه بدونم اومده یه سر میرم و میگیرمش
ممنون دوستان!
اره بابا 2 هفته ای هست که اومده
دريبل ها وحشتناك
توپ گيري صحيح
گل شدن تمامي پاس ها
خالي كردن دفاع حريف
زدن شوت ها به كنج دروازه
سلام....... آقا نيكي و پرسش بذار ديگه ... همشو بذار به همين ترتيبي كه نوشتي... راستي ... خيلي گلي!:31:
کسی نمیدونه من باید چقدر خرج کنم سیستممو برای pes2008 ارتقاع بدم؟
ram:256
cpu:2.80
graphic:128 fx-5200
من كارت گرافيك 512 گرفتم 110000 تومان
cpu 5200 + amd خريدم حدود 147000 تومان
ram 512 هم حدود 30000 تومان
اگر مادر بوردت ساپورت كنه خيلي سيستم توپيه.
بهتر نبود رم یک گیگ میگرفتی؟به نظر من مادربوردت رو هم یه چیز خوب میخریدی خیالت راحت میشد دیگه.
آقا میشه option file با آخرین نقل و انتقالات رو کسی داشته باشه و به ما هم بده.
ممنون
بچه ها کسی با اینPatch آشنایی داره؟اگه ممکنه یکی راهنماییم کنه چطور Install کنمش... ممنون
بچه ها کسی با اینPatch آشنایی داره؟اگه ممکنه یکی راهنماییم کنه چطور Install کنمش... ممنون
ساکر 6 رو میگی؟
یا 2008
mahe5habeman
20-11-2007, 13:16
من یه مشکل اساسی پیدا کردم
با تیم بارسلونا از دسته دو اومدم به دسته یک
بعد وقتی نوبت بازی با منچستر یونایتد که میشه وقتی میخواد بره تو بازی هر چقدر صبر میکنم لود نمیکنه
ده بار تا حالا امتحان کردم، فقط هم جلوی منچستر این مشکل پیش میاد!!! با بقیه تیمها هیچ مشکلی نداره :18::18:
مشکل استادیوم هم نیست چون به غیر از
master league
تو جاهای دیگه میتونم تو استادیوم منچستر با خود منچستر بازی کنم
تو رو خدا کمک کنید
کلی ضد حال خوردم
!!!
:41::41::41::41::41::41::41:
منظورم ساکر 6 بود
میخوای نصبش کنی Cd شو بزار install رو بزن دیگه
آخه دانلودش کردم از لینک زیر , 10 تا قسمت داشت که فکر کنم باید با برنامه DKZ بازشون کنم اما طرز ایم÷ورت کردنشون رو بلد نیستم.
بچه ها فایل آپدیت Pes6 وجود داره؟ یعنی بازیکنان و غیره به روز شن؟
humankhan
21-11-2007, 17:30
سلام دوستان اگه مي شه كل تكنيكهاي موجود تو بازي رو بگيد تا ما هم استفاده كنيم مثلا برگردون و...
humankhan
21-11-2007, 17:34
يه سوالم داشتم مي خواستم ببينم مي شه سالها رو به عقب يا جلو بدر چون مي خوام پله و مارادونا رو بگيرم ولي نيستند...
يه سوال ديگه:مي خواستم بدونم وقتي يه بازيكن رو مي خريم به كجا مي ره يعني بازيكن كدوم تيم مي شه؟
يه سوال ديگه داشتم ببخشيد...اين آخريشه:مي خواستم ببينم استاديومي كه مي خرم مال كدوم تيم مي شه
دوستان صفحات قبل رو بگردین آخرین آپشن فایلو دانلود کنید
همبازکنای قدیمی هست
هم آخرین تقل انتقالات
..........................
شرمنده من کار با dkz رو بلد نیستم
peyman_nn
22-11-2007, 23:27
Pro Evolution Soccer 6
وای یادت به خیر
ما که با 2008 حال نکردیم
خداییش بهترین نسخش بود
مخصوصا اون سوپر پچه ، اونو ترکوند
حالا کو تا برای 2008 هم سوپر پچ بیاد
من که هنوز دارم با ساکر 6 حال می کنم و فعلا قصد تعویضش با ساکر 2008 رو ندارم :27:
من که هنوز دارم با ساکر 6 حال می کنم و فعلا قصد تعویضش با ساکر 2008 رو ندارم :27:
منم همینطور:27:
البته چون 2008 رو سیستم من مدیوم اجرا میشه
ولی بازم باهاش حال نمیکنم نمیدونم چرا
Pejmanpaxx
23-11-2007, 10:45
منم همینطور:27:
البته چون 2008 رو سیستم من مدیوم اجرا میشه
ولی بازم باهاش حال نمیکنم نمیدونم چرا
:20:اما من خیلی باهاش حال مکنم
ساکر 2008 واقعا بدترین ورژن کونامی بودش
دقیقا شده مثل فیفا
وقتی گلی زده میشه انگار اتفاق خاصی نمیوفته
واقعا نا امید شدم
هیچی ساکر 6 نمیشه
mohsen62k
23-11-2007, 11:21
Pro Evolution Soccer 6
وای یادت به خیر
ما که با 2008 حال نکردیم
خداییش بهترین نسخش بود
مخصوصا اون سوپر پچه ، اونو ترکوند
حالا کو تا برای 2008 هم سوپر پچ بیاد
ميشه لينك اين سوپر پچ رو برام بگذاري منم بگيرم؟
البته من برای ساکر 6 سوپر پچ رو دانلود نکردم ولی اندازه یه سوپر پچ براش چیز دانلود کردم:27:
استادیوم - کیت - توپ و هرچی که بگی من براش دانلود کردم برای همین تا وقتی ازش سیر نشم نمیرم سراغ 2008
منم میگم ساکر 6
ولی تا 2008 رو رو های اجرا نکنم نمیشه گفت 2008 بده
اقا كسي لينك دانلود اين بازيو ميده؟
باتشكر
humankhan
25-11-2007, 18:35
مي شه بگين چطور مي شه يه تيم زد و بدون اينكه بازيكني از يه تيم برداريم و بياريم به تيم جديد اونو بخريم؟
peyman_nn
26-11-2007, 19:40
ميشه لينك اين سوپر پچ رو برام بگذاري منم بگيرم؟
صفحات 50 تا 100 موجوده
حتی دوستانی هم که اونو دارند برات میفرستند
تو اون صفحات میتونی اسماشونو پیدا کنی
farhad200
08-12-2007, 16:47
بچه ها کسی hair map داره واسم آپلود کنه؟
saman rossi
08-12-2007, 22:25
برو بكس بازي pes 2008 نسخه ي ps2 كه واسه pc پورت شده به زودي به بازار مياد امكانات اين بازي
1.گرافيك و گيم پلي دقيقا مانند pes6
2.منو و لباس و اهنگ و امكانات و ريپلي و داور و گزارشگر و مستر ليگ دقيقا مانند pes 2008 next-gen
3.دوست خوبي كه اين بازيو پورت كرده هوش مصنوعي بازيو بالا برده و شكل تورا رو اديت كرده و ليگ ايرانم بهش اضافه كرده و اسمارم اديت كرده ديگه چي مي خوايد؟
mohsen62k
09-12-2007, 18:50
برو بكس بازي pes 2008 نسخه ي ps2 كه واسه pc پورت شده به زودي به بازار مياد امكانات اين بازي
1.گرافيك و گيم پلي دقيقا مانند pes6
2.منو و لباس و اهنگ و امكانات و ريپلي و داور و گزارشگر و مستر ليگ دقيقا مانند pes 2008 next-gen
3.دوست خوبي كه اين بازيو پورت كرده هوش مصنوعي بازيو بالا برده و شكل تورا رو اديت كرده و ليگ ايرانم بهش اضافه كرده و اسمارم اديت كرده ديگه چي مي خوايد؟
از كجا بگيريم؟ :13:
saman rossi
09-12-2007, 19:14
حدود 95% كار تموم شده فقط مونده كيت هاي ليگ ايران كه اونم نصفش تموم شده و بزودي توسط شركت vinsar وارد بازار ميشه
farhad200
10-12-2007, 14:46
یه مشکل: فکر کنم همتون دیدین که وقتی face یا hair جدید واسه بازیکنا میذارید چهرهء بازیکن خیلی دراز میشه به شکل زیر آیا راه حلی هست؟
اين مشكل از فيس سازي هست كه اگه فيس ديگه اي جايگزين كنيد درست ميشه
hellbrain666
11-12-2007, 16:54
آره معمولا هر فیسی که میگری موش هم همراهش بگیر
farhad200
11-12-2007, 18:43
کسی میدونه boot (کفش) رو چطوری باید ایمپورت کرد بیش از30 mb کفش (boot ) دانلود کردم ولی نتونستم وادرشون کنم مگه کد map برای boots این نیست:
"<Format: <player number>,"<filename
پس چرا ایمپورت نمیشن؟ اگر کسی فایل آموزش داره لطف کنه برام بذاره ممنون میشم.
بوت ها رو تو فولدر boot كيت سرور بريز
farhad200
12-12-2007, 12:23
بوت ها رو تو فولدر boot كيت سرور بريز
boot اشتباهه با ید boots نوشته بشه
farhad200
13-12-2007, 16:36
لینک از superpatch میخوام که تو سایت -------------- نباشه آخه این سایت واسه من قیلتر شده با قیلتر شکن هم بخوام دانلود کنم ممکنه وسطای کار قطع بشه اگر کسی لینک سراغ داره لطف کنه ممنون میشم.
لینک از superpatch میخوام که تو سایت -------------- نباشه آخه این سایت واسه من قیلتر شده با قیلتر شکن هم بخوام دانلود کنم ممکنه وسطای کار قطع بشه اگر کسی لینک سراغ داره لطف کنه ممنون میشم.
اگه توان یک گیگ دانلود رو داری بگو
تورنت که بهتره
farhad200
13-12-2007, 20:32
نه تورنت یه ایرادی که داره با سرعت پایین دانلود میکنه آخه تنظیم باید بشه
سوپر پچ كه خيلي قديميه
اگه بخواي من دارم يك دي وي دي هست
آي دي : diplomat_rock
farhad200
14-12-2007, 01:33
سوپر پچ كه خيلي قديميه
اگه بخواي من دارم يك دي وي دي هست
آي دي : diplomat_rock
آره قدیمیه ولی چیزی جدیدتر از اون نیومده در ضمن pes2008 هم که بدجور ضد حال ضد به طرفدارای pes وقتی pes2008 بازی کنی اون حس pes بهت دست نمیده
آره قدیمیه ولی چیزی جدیدتر از اون نیومده در ضمن pes2008 هم که بدجور ضد حال ضد به طرفدارای pes وقتی pes2008 بازی کنی اون حس pes بهت دست نمیده
دقیقا منم همین حالو دارم
saman rossi
14-12-2007, 11:36
دقیقا منم همین حالو دارم
من كه pes 2008 رو بوسيدم گذاشتم كنار واقعا اعصاب ادم خورد ميشه وقتي مي بينه بازي به اون خوشگليو اينجوريش كردن خاك تو سرت seabass:31:
Kahkeshani
14-12-2007, 23:14
من هم موافقم واقعا که خیلی بده
حیفه اون بازی به این خوبی که اینجوری به آپدیتش کردن
من اموزش کیت سرور می خوام همیت حالا
من اموزش کیت سرور می خوام همیت حالا
کیت سرور رو ببر تو پوشه محل نصب بازی اونجا نصبش کن
بعد هرچی خواستی تو پوشهای خودش اضافه کن. مثلا . استادیوم دانلود کردی بریز تو پوشه استادیوم
................................
من باید با کیت سرور چکار کنم چطوری فیس وارد کنم تو را خدا بگین:41:
farhad200
15-12-2007, 13:09
پوشه face رو که توش face ها به همراه یه file txt به نام map هستند رو بریز تو پوشه GDB سپس به پوشه kitserver برو اونجا یه فایلی هست به نام setup اون رو اجرا کن حالا یه بار برو تو بازی بعد خارج شو و بعد دوباره بازی رو اجرا کن.
اين يه آموزش كيت سرور هست بببين بدرد ميخوره
منبع: iredit.ir
saman rossi
15-12-2007, 21:05
اقا يكي اموزش ايمپورت اسكور بوردو واسه ما ميذاره به خدا ثواب داره من هر چي تو 0-text و e-text گشتم پيدا نكردم
hasan golab
12-01-2008, 14:28
بچه ها پچ لیگ ایران برای ساکر 6 رو دارین
Kianoosh
15-01-2008, 00:29
سلام به همه دوستان
راستش من تو قسمت ویرایش بازی(PES 6) هیچی نمی دونم و تازه به این کار علاقه مند شدم اینکه از شما کمک خواستم
و چون واقعا با این اینترنت نفتی نمی تونم همه صفحات رو دونه به دونه بگردم (270صفحه!!!) و اشکال در بعضی از لینک های دانلود و .....
از شما در خواست می کنم که تمام نرم افزار های مورد نیاز رو با لینک صحیح معرفی کنید و یک آموزش کامل(واقعا کامل چون من نابغه هستم باضریب هوشی 5/35 ! و هم دوباره مجبور نشم سوال های تکراری بپرسم) هم برام بذارید
با تشکر از تمام بچه های P30world
:11:
راستی....
تا می تونین گاز مصرف کنین تا همه جا تعطیل شه!:31:
(شوخی کردم بابا ! صرفه جویی کنید!!!)
سلام به همه دوستان
راستش من تو قسمت ویرایش بازی(PES 6) هیچی نمی دونم و تازه به این کار علاقه مند شدم اینکه از شما کمک خواستم
و چون واقعا با این اینترنت نفتی نمی تونم همه صفحات رو دونه به دونه بگردم (270صفحه!!!) و اشکال در بعضی از لینک های دانلود و .....
از شما در خواست می کنم که تمام نرم افزار های مورد نیاز رو با لینک صحیح معرفی کنید و یک آموزش کامل(واقعا کامل چون من نابغه هستم باضریب هوشی 5/35 ! و هم دوباره مجبور نشم سوال های تکراری بپرسم) هم برام بذارید
با تشکر از تمام بچه های P30world
:11:
راستی....
تا می تونین گاز مصرف کنین تا همه جا تعطیل شه!:31:
(شوخی کردم بابا ! صرفه جویی کنید!!!)
ببینید
این تبلیغ نیست
اما چند جا معرفی می کنم برای ادیت PES6 و اگه دوست داشتی PES2008
به نظر منم ساکر 6 بهتره
برای همین ما یه تصمیم گرفتیم که اونو ادیت کنیم
اگه میخوای بیشتر بدونی بیا اینجا
هم آموزش داره هم برنامه هم اگه خواستی با ما همکاری کن
برای ساکر 2008 هم اگه خواستی بیا اینجا (خودم هم هستم)
یه سوال از بچه ها
این PES6 من خرابه
میخوام PES2007 رو بگیرم و ادیت کنم
میخواستم بپرسم که از نظر ادیت مشکلی نداره؟
یعنی GGS فایل های بینشو میخونه؟
یعنی با Oedit میشه فیس ساخت؟
یعنی Kitserver روش کار می کنه؟
Kianoosh
17-01-2008, 00:00
ببینید
این تبلیغ نیست
اما چند جا معرفی می کنم برای ادیت PES6 و اگه دوست داشتی PES2008
به نظر منم ساکر 6 بهتره
برای همین ما یه تصمیم گرفتیم که اونو ادیت کنیم
اگه میخوای بیشتر بدونی بیا اینجا
هم آموزش داره هم برنامه هم اگه خواستی با ما همکاری کن
برای ساکر 2008 هم اگه خواستی بیا اینجا (خودم هم هستم)
یه سوال از بچه ها
این PES6 من خرابه
میخوام PES2007 رو بگیرم و ادیت کنم
میخواستم بپرسم که از نظر ادیت مشکلی نداره؟
یعنی GGS فایل های بینشو میخونه؟
یعنی با Oedit میشه فیس ساخت؟
یعنی Kitserver روش کار می کنه؟
خیلی ممنون ولی من نمی تونم تو این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عضو بشم (تصویر کد امنیتی کامل نمی یاد)
چی کار کنم؟؟؟
دوستان میشه لینک دانلود پچ کامله کامل واسه Pes6 رو بدین ؟
ممنون
arnold_ab
23-01-2008, 13:44
دوستان میشه لینک دانلود پچ کامله کامل واسه Pes6 رو بدین ؟
ممنون
2008هست بدم.
نه دوست عزیز لینک 2008 رو دارم ماله Pes6 رو می خوام اگه ممکنه ؟
Hossein_Bahal
24-01-2008, 13:37
نه دوست عزیز لینک 2008 رو دارم ماله Pes6 رو می خوام اگه ممکنه ؟
PES6 SUPEPATCH به حجم 2 گیگ .
پچی کامل و برطرف کننده تمام نیازها برای PES6
Part 1 :
Part 2 :
saman rossi
24-01-2008, 14:34
اقا ارش اين پچي كه حسين جان گذاشتن واقعا عاليه و خودمم تا چند وقت پيش استفاده ميكردم ولي خب يكم قديميه . من خودم اين سوپر پچو پيشنهاد مي كنم كه ورژن 2008 هست و ليگ برزيلم داره:
حالشو ببر . باي
saman rossi
24-01-2008, 14:36
برو بچ اينو داشته باشيد (گزارشگر فيفا براي pes ورژن 2007)
وستان واسه pes6 جدیدترین پچ که حداقل نام تیم ها و بازیکنان رو داشته باشه و نقل و انتقالات توش باشه کودوم هست ؟
این سوپر پچ حجم زیاده . :-(
saman rossi
25-01-2008, 12:52
بابا خب بگو اپشن فايل ميخوام ! تو همون لينكي كه دادم برو اپشن فايلشو دانلود كن 1 mb حجمشه . باي
دوستان من اینو : Option_File_V1[1].2_PES6_Pc_by_Ingeniero24 دانلود کردم .
حالا چیکار باید بکنم !
از چه نرم افزار و چطور باید استفاده بکنم ؟
arnold_ab
26-01-2008, 17:18
دوستان من اینو : Option_File_V1[1].2_PES6_Pc_by_Ingeniero24 دانلود کردم .
حالا چیکار باید بکنم !
از چه نرم افزار و چطور باید استفاده بکنم ؟
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ببینیم چیه؟
saman rossi
27-01-2008, 12:33
بريز تو ابن پوشه : my document/Konami/Save/folder 1
بعد ميگه ميخواي ريپليس كنم يس بزن
behrooz66
27-01-2008, 16:44
سلام بچه ها من زیاد بازی خور نیستم و تازه اینجا رو پیدا کردم بنابراین ببخشید یک دفعه میپرم وسط حرفاتون.
من یک مشکل عجیب با PES 6 پیدا کردم که کلی حالمو گرفته.
من از یکی از فروم ها که یادم نیست کجاس، یک آپشن فایل گیر آوردم که مثلا نقل و انتقال هامو به روز کنم. البته اونا درست شد اما یک اتفاق عجیب برای دوربینم افتاده!
من از وقتی این فال رو کپی کردم، نحوه حرکت دوربین توی بازی فرق کرده! یعنی انگار مثل سابق دوربین متناسب با موقعیت توپ اینور اونور نمیره، بلکه انگار سر جاس چسبیده و در همون جایی که هست فقط به سمت توپ میچرخه! یعنی وقتی توپ نزدیک دروازه ها بره، از بغل نشون نمیده؛ یک جوری نشون میده که انگار از کنار وسط زمین داری به دروازه ها نگاه میکنی. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یانه. اگه میشه کمک!!!!
من همیشه از دوربین Wide استفاده میکردم نمیدونم یک دفعه بعد از این آپشن فایله چه بلایی سرش اومد...
saman rossi
27-01-2008, 18:27
ببين پايين وايد يه گزينه هست كه اونو بذار رو ball پايين اونم با r1 عوض كن بذار default ببين درست ميشه
pouria007
11-02-2008, 14:46
من لینک استادیوم آزادی و جام جهانی رو برای pes 6 میخوام!
Only Pes
11-02-2008, 14:59
ببخشید اشتباه شد
Kahkeshani
18-02-2008, 22:56
سلام دوستان کسی لینک آپشنه جدیده نقل و انتقالاته Pes 6 رو داره ؟
سلام دوستان کسی لینک آپشنه جدیده نقل و انتقالاته Pes 6 رو داره ؟
Pc PES 6 WINTER UPDATE
15-02-2008
.
Updated Option File to 19/02/08
.
electronic6
23-02-2008, 23:33
هيچ ميدونستي
گرافيكAGP -ati128Mروي بازيهايي مثل كربن و فيفا08 و پرو 8 خيلي راحت جواب ميده در حالي كه GEFORCE FX5500 اصلآ جواب نميده ؟
electronic6
23-02-2008, 23:39
[
من كه دمار از روزگارم در اومد تا يك گرافيك Agp_ati گير آوردم
electronic6
23-02-2008, 23:43
[
معمولآ ميگن Geforce بهتر بازي ها رو جواب ميده ولي به نظر من Ati بهتره
parya_shilan
08-03-2008, 20:56
سلام
دربازی Pro Evolution Soccer 6 لطفا راهنمایی کنید:
1- امتیازاتی که در آخر هر بازی کسب می کنیم چطوری میشه ازشون استفاده کرد؟ فکر می کنم برای خرید بازیکن یا باشگاه استفاده بشه اگه اینطوری لطفا مراحلش رو بفرمائید ؟
2- اگه بخوام بازیکن حریف رو با دریبل (یک دو) رد کنم از چه کلیدهای باید استفاده کنم ؟ (در جواستیک)
3- خیلی بهتر میشد یکی از دوستان که در این بازی اطلاعات کافی داره یک مجموعه راهنمایی رو دراین جا قرار بده !
خیلی ممنون از دوستان عزیز .:11:
Rude Boy
08-03-2008, 21:16
تو قسمت Gallery(البته من درست یادم نیست شاید هم تو Option) و بعد تو قسمت Pes Shope برو و هرچی می خوای بخر. البته از نظر بازیکن و تیم فقط قدیمی ها را می شه خرید ...
Only Pes
08-03-2008, 21:32
1- امتیازاتی که در آخر هر بازی کسب می کنیم چطوری میشه ازشون استفاده کرد؟ فکر می کنم برای خرید بازیکن یا باشگاه استفاده بشه اگه اینطوری لطفا مراحلش رو بفرمائید ؟
جواب:درسته اول باید بری آپشن بعد هم pes shop این pes shop رو مطمئنم بگردی پیدا میشه چیز های خوبی هم برای خریدن داره دایناسور شتر مرغ پنگوئن توپ ووووو
2- اگه بخوام بازیکن حریف رو با دریبل (یک دو) رد کنم از چه کلیدهای باید استفاده کنم ؟ (در جواستیک)
L1+3+1
3- خیلی بهتر میشد یکی از دوستان که در این بازی اطلاعات کافی داره یک مجموعه راهنمایی رو دراین جا قرار بده !
خیلی ممنون از دوستان عزیز
چون این بازی نسخه جدیدش اومده خیلی دیگه کسی سراغش نمیاد
parya_shilan
09-03-2008, 14:28
از توجه وراهنمایی دوستان واقعا ممنون خیلی کمک کردین :11:
parya_shilan
10-03-2008, 12:38
سلام
در قست مربوطه بعداز خرید استادیوم ، بازیکن ... چطوری می تونم از اون ها استفاده کنم . مثلا بازیکنی که خرید کردم یکی مثل یه دایناسور هست میتونم بیارمش تو بازی یا خیر؟ ممنون:11:
Only Pes
10-03-2008, 17:08
آره میشه بازیکنا میرن تو تیمایه کلاسیک برای آوردن دایناسور و.. هم باید قبل از شروع بازی همونجایی که لباس اول یا دوم تیمو انتخاب میکنیم کلید 10 (همون کلیدی که باهاش بازی رو نگه میدارند) بزنیم بعد انتخاب کنیم بعدش هم بریم توبازی
استادیوم هم که دیگه میره تو قسمت انتخاب استادیوم
parya_shilan
11-03-2008, 12:41
ممنون دوستان از راهنمایی خوبتان استفاده کردم .
برای دریبل یک دو از دوستان راهنمایی کرده بودند
با کلید های L1+1+3 میشه اینکارو کرد ولی بعداز
این کار فقط بازیکنی که پاس رو داده فقط شروع
به حرکت میکنه وباید پاس بعدی رو دوباره کلید
بزنم و خود بازیکن دریافت کننده توپ پاس رو نمیده .
آیا اینجوریه یا ما بلد نیستیم.:11:
راستی بچه ها ، چند وقت پیش بحث سر رابونا بود...من هر چی سعی می کردم نمی تونستم بزنم! ولی الان فهمیدم فقط بعضی بازیکنا می تونن این جوری به توپ ضربه بزنن! :31:
مثلا" امروز صبح من با لیو مسی 2 تا رابونا زدم...
البته باید در موقعیتش هم قرار داشته باشیم!
راستی ، یه سوال...
اون دریبلی که رونالدینهو می زنه رو دیدین؟ باید سه بار دکمه ی L1 رو بزنیم...توپ رو می کشه این ور...خیلی دریبل باحالیه...ولی همه نمی تونن...من تا دیروز فقط با رونالدینهو زده بودم...ولی دیروز کریس رونالدو هم تونست...یعنی همیشه نمی تونه...فقط من دو بار با کریس تونستم اون جوری دریبل کنم...
ولی رونالدینهو هر وقت سه بار پشت هم L1 بزنیم ، همین کارو می کنه...!
بازیکنای دیگه ای رو می شناسین این دریبل رو بزنه؟
زیاد حرف زدم ، سوال اصلیم این بود که دریبل های خاص ، اگه بلدین بگید...دو بار L1 پا عوض می کنه...با R2 بازی کنیم ، توپ رو این ور و اون ور می کنه و باهاش بازی می کنه! در حاتل سرعت هم باشیم ، با R2 توپ رو کلی می اندازه جلو...
الان دیگه یادم نمیاد...اگه دریبل خاصی بلدین ، بیاین بگین..
Only Pes
11-03-2008, 14:27
ممنون دوستان از راهنمایی خوبتان استفاده کردم .
برای دریبل یک دو از دوستان راهنمایی کرده بودند
با کلید های L1+1+3 میشه اینکارو کرد ولی بعداز
این کار فقط بازیکنی که پاس رو داده فقط شروع
به حرکت میکنه وباید پاس بعدی رو دوباره کلید
بزنم و خود بازیکن دریافت کننده توپ پاس رو نمیده .
آیا اینجوریه یا ما بلد نیستیم.:11:
خیلی ممنون وظیفم بود
اره همینجوریه:11:
alireza fatemi
15-03-2008, 11:39
Updated Option File to 19/02/08
کد:
دستت درد نکنه بعد از چند ماه حالا بازیو دوباره ریختم رو کامپیوتر گفتم بیام یه آپشن فایل خوب پیداکنم
(کونامی با pes2008 ک... حالم گرفت)
دوستان من سوپر پچ واسه pes6 رو دالنود کردم .
الان چیکار باید بکنم ؟ چطور باید اینو رو بازی اعمال بکنم ؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید .
مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.